2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016."

Transkript

1 Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Sanne Lorentzen (Studienævnsrepræsentant), Altan Cakiroglu, Stine Rath Hansen (suppleant), Marie Lysemose Støvring (studievejleder), Birgit Christiansen, Pernille Munkebo Hussmann Observatører: Pernille Sommerfeldt Pedersen (valgt til UN og SN-repræsentant pr. 1. februar 2017) og Isabel Joy Axtmann Hansen (valgt til UN pr. 1. februar 2017) 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Nyt fra studienævnet, 3. Undervisningsplaner modul B og C F17 endelig godkendelse 4. Status på revision af studieordning (2017) - kompetenceprofil 5. Eksamensform på modul studieordningen 6. Evaluering af digital undervisningsevaluering 7. Nye studerende i uddannelsesnævnet procedure for valg og overlevering (Sanne) 8. Organisering af forelæsninger på modul D (Sanne) 9. Datoer for uddannelsesnævnsmøder F Evaluering af modul B Foråret Evt. Dato: 16. januar 2015 Sags nr.: Ref: PMH Side 1/5 1. Godkendelse af dagsorden Punkt 5 udgår, da modul A ønsker mulighed for yderligere drøftelse af eksamensform, før det præsenteres i uddannelsesnævnet. Herefter blev dagsordenen godkendt. 2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december Undervisningsplaner modul B og C F17 Modul B: Godkendt med en bemærkning om, at referencerne i undervisningsplanen ikke lever op til APA-systemet. Aarhus Universitet Tlf.: Fax:

2 Modul C: På side 3 i planen står der, at referencer opgives efter APA-systemet, men de referencer der er i planen lever ikke op til dette. Side 2/5 Uddannelsesnævnet indstiller, at referencer i begge undervisningsplaner rettes, så de lever op til APA-systemet. 4. Status på revision af studieordning (2017) Udkast til hele den nye studieordning har været drøftet blandt VIP erne på flere afdelingsmøder, ligesom det har været drøftet et par gange i uddannelsesnævnet. Kompetenceprofil og studiediagram (oversigt overplacering af moduler med titler og ECTS-vægt) behandles på studienævnsmødet den 16. december. Kommentarer til kompetenceprofilen: Man skal være opmærksom på, hvad man lover de studerende i forhold til organisationspsykologi; medmindre der laves radikalt om på uddannelsen, kommer de studerende ikke til at møde mere organisationspsykologi på den nye studieordning. Man bør derfor overveje, hvordan man præsenterer organisationspsykologi i kompetenceprofilen eventuelt kan det tydeliggøres, at det er et praksisområde, ikke nødvendigvis et område, som direkte adresseres i undervisningen. I udkastet står der bl.a. at kandidaten efter gennemført uddannelse, er kvalificeret til at søge stillinger i PPR. Man bør så vidt muligt sikre, at formuleringen ikke giver de studerende falske forhåbninger. I forhold til PPR, så har Kommunernes Landsforening foretaget en undersøgelse, og konkluderer på den baggrund, at kandidater i psykologi (cand.psych.) og kandidater i pædagogisk psykologi (cand.pæd. i pædagogisk psykologi) til sammen fint dækker de kompetencer, som der er brug for i PPR. Det blev påpeget, at der i forbindelse med karrieremuligheder mangler eksempler på karrieremuligheder for eksempelvis sygeplejersker og socialrådgivere. I den forbindelse blev der opfordret til, at AU s hjemmeside vedr. Pædagogisk psykologi gennemgås. I takt med at der optages flere sygeplejersker, socialrådgiver m.fl. efterlyses der andre fokusområder i undervisningen. Det blev foreslået, at man på hjemmesiden tydeliggør, hvad der er fokus på i undervisningen. Samtidigt kan man tydeliggøre, at man som studerende godt kan fokusere på pædagogisk psykologiske problemstillinger indenfor mange andre områder også, eksempelvis sundhedsområdet. Uddannelsesnævnet godkendte kompetenceprofilen med enkelte ændringer.

3 Hele udkastet til 2017-studieordningen skal i øvrigt sendes i høring hos aftagerpanel og censorformandskab, inden den sendes til endelig godkendelse i studienævnet den 9. februar Side 3/5 5. Eksamensform på modul studieordningen Udgår. Sættes på som punkt på uddannelsesnævnsmødet i januar. 6. Evaluering af digital undervisningsevaluering Prodekanen har udsendt et notat vedr. evaluering af digital undervisningsevaluering, og anmoder om, at studienævnene på Arts på december møderne forholder sig til de løsningsforslag, som er angivet i notatet. Opsamlingen beskriver og sammenfatter fint de erfaringer, man allerede har med den digitale evaluering på Pædagogisk psykologi. Uddannelsesnævnet ønsker, at muligheden for, at studerende kan skrive kvalitative kommentarer i evalueringerne genindført. Det fordrer dog, at der tages en debat om, hvordan man mest hensigtsmæssigt håndterer de kvalitative kommentarer særligt kommentarer, hvor der udtrykkes utilfredshed med navngivne undervisere. De kvalitative kommentarer er vigtige i forhold til udviklingen af de enkelte moduler det er svært at udvikle uddannelsen alene på baggrund af de forudbestemte spørgsmål med faste svarkategorier. Uddannelsesnævnet bakker op om muligheden for at tilpasse supplerende egne spørgsmål. Det er et stort ønske, at der åbnes mulighed for, at uddannelserne kan målrette spørgsmålene mere specifikt til egne moduler. 7. Nye studerende i uddannelsesnævnet procedure for valg og overlevering Fremdriftsreformens skærpede krav om, at kandidatuddannelser skal tilrettelægges så, det bliver muligt for studerende at gennemføre på 22 måneder, bevirker bl.a., at studerende fremover meningsfuldt kun kan sidde i uddannelsesnævn og studienævn i én periode (1 år). Der har været afholdt møde mellem Poul Nissen (Uddannelseskoordinator), Søren Balsløv Fransén (Uddannelseskonsulent) og Sanne Lorentzen (studerende og medlem af uddannelsesnævn og studienævn) vedr. procedure for valg af nye studerende. Sanne har på den baggrund udarbejdet et forslag til årshjul, så procedure for valg af nye studerende og overdragelsen og fordelingen af ansvaret er tydelig. Formålet er at sikre kontinuitet og en så hensigtsmæssig overdragelse som muligt til de nyvalgte studerende. Uddannelsesnævnet bakkede op om årshjulet og understregede vigtigheden af, at de studerende deltager aktivt i møderne i både studienævn og uddannelsesnævn. Sanne tager årshjulet med til Studienævnsmødet den 16. december 2016.

4 8. Organisering af forelæsninger på modul D. Der ønskes en diskussion af organiseringen (placeringen) af forelæsninger på modul D i forhold til eksamensdato og specialeopstart allerede i slutningen af 3. semester. Herudover har Sanne erfaret, at der på de sidste forelæsninger på modul D kun mødte 18 studerende op. Sanne har forhørt sig blandt sine med studerende om årsagen til det ringe fremmøde, og her lyder tilbagemeldingerne, at det er et spørgsmål om prioritering. På den baggrund foreslås modulet tilrettelagt, så forelæsningerne komprimeres i begyndelsen og senere på semestret afløses af vejledningshold. Det blev foreslået og besluttet, at punktet tages op sammen med evaluering af modul D på uddannelsesnævnsmødet i januar. Side 4/5 9. Datoer for uddannelsesnævnsmøder F17 Følgende datoer blev vedtaget: 19. januar, 10. februar, 16. marts, 20. april, 19. maj og 8. juni. Møderne afholdes fra kl. 12:30-15:30. Der udsendes snarest mødeindkaldelser. 10. Evaluering af modul B Der var tekniske vanskeligheder i forhold til at gennemføre den centrale digitale evaluering af modul B, hvorfor der kun er foretaget evaluering på labholdene. Der har i teamet været drøftelser af, hvordan man kan tilrettelægge de mundtlige evalueringer, så det ikke går ud over arbejdsmiljøet. Der er tendens til, at evaluering i plenum er mere kritisk end de evalueringer, hvor underviserne havde delt de studerende op i grupper. Kommentarer: Modul B bærer præg af, at komme lige efter modul A, hvad angår graden af selvstændighed. Det vigtigt at gøre tydeligt for de studerende, hvad rammerne for laboratoriehold præcist er, og hvad man som studerende kan forvente af en laboratorieholdslærer. Det blev foreslået, at tutorerne på uddannelsen besøger laboratorieholdene (også på modul A) med henblik på at tydeliggøre dette. Det blev på baggrund af de fremsendte bilag diskuteret, hvor meget tid, det er rimeligt at bruge på evaluering. Der blev stillet forslag om, at der udarbejdes en procedure for, hvordan man styrer evalueringerne på laboratorieholdene, så der findes en gennemgående form, der ikke er helt så tidskrævende, bl.a. ved, at der fokuseres på anbefalinger til, hvad der kan gøres bedre. Sammenfatningen bør ikke være mere end et par sider lang. Det blev endvidere foreslået, at en studerende fra studienævn eller uddannelsesnævn deltager i den halve times evaluering for at tydeliggøre, hvordan de studerende skal

5 evaluere, for at uddannelsesnævnet efterfølgende kan få en så konstruktiv debat som muligt. Side 5/5 Det blev vedtaget, at man på afdelingsmødet i januar diskuterer erfaringer med kvalitative evalueringer med henblik på at nedsætte en arbejdsgruppe, der kan arbejde videre med en fælles procedure. 11. Evt. Intet til dette punkt.

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 19. maj 2017 D 120 / Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 19. maj 2017 D 120 / 1443-413 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Pernille Sommerfeldt

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Tanja Louise Rasmussen, Stine Rath Hansen (suppleant), Gry Drejer Tittmann (suppleant)

Fraværende: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Tanja Louise Rasmussen, Stine Rath Hansen (suppleant), Gry Drejer Tittmann (suppleant) Møde den: 26. februar 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Morin (modul D), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Sanne

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 24. august 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Sanne Lorentzen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Nickelsen, Simon Nørby, Jakob Nørgaard, Karina Byskov

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Lisser Rye Ejersbo, Karina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser - Studiestart - Fra og med mødet i august, sendes alt vedr. uddannelsesnævnet til de studerendes Mødedato: 19. juni 2018 Mødested: D 120 / 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Louise Bøttcher, Simon Nørby, Studerende: Tine Sørensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. januar 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. januar 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. januar 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht, Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht, Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 17. april 2018 Mødested: A011 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende: Tine

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. marts 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. marts 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. marts 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Karina Byskov Kristensen, Rikke Merete

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 20. februar 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende:

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Meddelelser 2.1 Fra studienævnet: Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: D 118 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg,

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2014 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Nils Christian Nickelsen, Simon Nørby, Lene Mejer, Lizette Burup, Tea Skailand, Rikke

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et nyt punkt 4 vedr. præcisering af syge- og omprøveformen for modul

1. Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet et nyt punkt 4 vedr. præcisering af syge- og omprøveformen for modul Møde den: 23. april 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Karina Byskov

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3.

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3. Side 1/6 Mødedato: 10. maj 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl (afb.), Kristine Kousholt,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 25. januar Sted: D120 Tidsrum: 12-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Gritt B. Nielsen (Pædagogisk antropologi og

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 7 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 16. november 2017 kl. 12.30 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Forslag om et punkt om specialeworkshop mellem punkt 6 og 7. Herefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Forslag om et punkt om specialeworkshop mellem punkt 6 og 7. Herefter godkendt. Møde den: 2. februar 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Simon Nørby, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Karina Byskov Kristensen, Tanja Louise

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Referat af 3. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: Torsdag den 26. april 2018 kl. 13.00 Sted: Bygn. 1351, lokale 414 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2.

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET. til Ref: kkmo Mødedato: 11. januar 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Side 1/5 Deltagere: Afgående UN: Lars Holm

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 3. april 2017 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær, Oliver Alexander

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt.

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Punkt 4 og 5 flytter plads. Valgfag ønskes diskuteret under eventuelt. Side 1/7 Mødedato: 12. april 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL

REFERAT. Møde den: 5. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL Møde den: 5. november 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk sociologi og MALLL REFERAT Til stede: Hans Dorf, Jonas Lieberkind, Marianne Høyen, Niels Rosendal Jensen, Pia Cort, Christina Johannsen, Iris Hauksdottir,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende med afbud: Michael Kristensen; Molte Emil Strange Andersen Michael Kristensen Gerth Stølting Brodal Birgit Olesen Mads Faurschou Knudsen Steen Thorbjørnsen Henrik Birkedal David Bækby Houborg Jeppe Kjeldsen Jensen Thorbjørn Grønbæk Rasmus Lunding Henriksen Molte

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt.

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. september 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1443-313 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 24. september 2010 D120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Anne Morin, Kirstine Louise Mei Petersen, Lise Lefevre, Morten

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi I efteråret 2009 blev der på Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi udbudt undervisning på modulet Pædagogisk-psykologisk teori. På dette

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der på Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi udbudt fire moduler hhv., Læring, kognition og udvikling,

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi 2010F

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi 2010F Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi 2010F I forårssemesteret 2010 blev der udbudt 1 modul indenfor pædagogisk psykologi Videnskabsteori og metode i et. I alt var der 69 tilmeldte

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed:

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: 14.15 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Plan for evaluering af moduler, semestre og uddannelser - Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Nedenfor fremgår evalueringsplan for Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde i. Planen er udarbejdet, så

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Godkendt Dato: 7. maj 2019 Ref: kkmo Mødedato: 9. april 2019 Mødested: Emdrup A308, Aarhus 1483-525 (inspiratorium), virtuelt mødelokale 1005 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere