Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet."

Transkript

1 Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. På tur til Munke Bjergby & Sorø en dejlig solrig dag.

2

3 Kære læsere. Luna er lige kommet ind til mig. Søgende går hun rundt og småpiver lidt. Jeg nusser hende, snakker med hende, og forstår. Hun mangler naturligvis Vicky, som er blevet kørt til dyreklinikken her til morgen, hvor også hun skal steriliseres, som Luna blev det for et par måneder siden. Her, på vej ind i efteråret, er jeg endnu en gang overrasket over, hvor hurtigt tiden flyver afsted. De to skønne hunde har snart boet her i et halvt år, og samtidig går de rundt som om, de aldrig har været andre steder. Nu, med efteråret, er det også blevet tid til, at starte både gymnastik med Elin om mandagen, og Åbent Hus om torsdagen igen. Vi har, som du kan læse inde i bladet, sagt farvel til Korna, der har været frivillig her i en lang årrække, men også henover sommeren været så heldige, at byde velkommen til en ny frivillig Rebekka, som jeg nok tænker vi får stor glæde af. Forandringer er jo en naturlig del af livet og hverdagen på samme måde som årstidernes skiften, og så er der noget som er godt ved det ene, og andet som er godt ved det andet. Endnu engang synes jeg godt vi kan sige, at Hashøjfesten var et brag af en succes. Vi var knap 200 mennesker, og jeg har fået så fantastisk mange positive tilbagemeldinger. Det er virkelig dejligt, og det er især dejligt, at vi har fået en ny leder, som bakker op om en stor fest som denne også. Syrenpigerne er for tiden i sving med planlægning af årets høstfest, hvilket også er en af de store fester, og det ser bestemt ud til, at de også mange gode ting at byde på. Det er skønt både at have noget godt at se frem til, og noget godt at se tilbage på, og det er der da bestemt mulighed for her i Levehjemmet. -Indlæg til næste nummer af Bjergby Posten, kan afleveres hos Hanne senest d. 28. september Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten. Mange sensommerhilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! "Nu ved jeg hvordan man kan få damerne i syklubben til at tie stille"!, sagde veninden. "Man skal bare bede dem om at tale een af gangen, og lade den ældste begynde"! - Hvordan trives du med dit nye høreapparat? - Jo, tak. Jeg har allerede ændret mit testamente fire gange... Hvorfor er zoologisk have aldrig blevet solgt? Den er for dyr. Så var der den om skotten, der brugte solbriller, for at få kaffen til at se stærkere ud. - I går faldt jeg ned fra en 10 meter høj stige. - Jamen, du må da have slået dig forfærdeligt? - Nej nej, for jeg stod heldigvis på det nederste trin! Og en høst-vits : Hvorfor ligger halmballerne på marken? Fordi de er blevet presset til det. Et godt råd: Hvornår skal man ikke starte fra bunden af? Når man skal lære at svømme! Fik du noget da din bedstefar blev lottomillionær? Ja, jeg fik en ny bedstemor.. Ugeavisens fotograf var forbi for at fotografere en 95-årig mand i anledning af fødselsdagen. Da han gik, råbte han lidt halvhøjt til den gamle: Tak for nu, jeg håber, jeg kan komme igen og fotografere dig, når du bliver 100 år. - Jamen, det skulle der da være en god chance for, smilede den gamle optimistisk og fortsatte: -Du ser jo frisk nok ud. Den gamle dame bebrejdede sin ældre bror: - Skam dig, Oskar! At løbe efter piger i din alder! - De er da ikke i min alder!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 28. september Tillykke til august måneds vinder som blev: Else Holm - Syrenen - Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 14. september: Irma Eriksen (1922) - Syrenen BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Ellen Christensen - Violen NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN : VELKOMMEN TIL: Carina, SSH elev. Neslihan, SSH elev. Rebekka, SSH elev. Alle tre starter mandag den 21. september.

7 GUDSTJENESTER I SEPTEMBER: Onsdag den 9. september kl i Udsigten. -Alle er velkomne. Høstgudstjeneste i Gerlev Kirke: Mandag den 28. august kl Husk tilmelding til gratis kørsel hos en medarbejder i dit hus. Se program for efterfølgende høstfest her i Bjergby Posten. FRISØREN KOMMER : Tirsdag den 1. september. Torsdag den 10. september. Tirsdag den 29. september. Orla er altid en god hjælp.

8 Sensommerhilsen fra Annegrete Visby: Sommeren går på hæld nu, og det har været efter først en kold, og så senere en varm august måned. Men dejligt at vi fik nogle varme timer til sidst ikke mindst til Hashøjfesten. En fantastisk dejlig fest, hvor jeg kunne se varme og glæde i mange ansigter og måske også erindringer der blev vakt til live igen. Det var dejligt at se. Endnu engang tak til jer, til familierne, medarbejdere og frivillige for jeres bidrag til festen. Jeg har nu været i Slagelse Kommune i tre måneder. Jeg vil gerne sige tak, for den tillid I som beboere og pårørende viser mig, når I kontakter mig og har brug for at drøfte nogle ting, som lægger jer på sinde. Jeg er meget glad for, at vi har dialogen og finder løsninger sammen. Det tror jeg er vejen frem i forhold til, at bevare en tryg og tillidsfuld dialog. Jeg har modtaget henvendelser fra jer om, at rengøringen skal være bedre. Jeg er enig. Det er min klare opfattelse, at rengøringen skal forbedres og det gælder alle områder af Levehjemmet. Fra 1. september etablerer vi et Hus team, som fremover vil stå for rengøringen i boligerne og også på fællesarealerne. Teamet er p.t. udvidet med to personer på deltid. Ligesom vi også har været heldige, at få ekstra arbejdskraft til opgaven omkring tøjvask i en periode. Derudover bliver der i øjeblikket gennemført hovedrengøring via eksternt firma i alle fællesarealer i Levehjemmet. Flere har lagt mærke til, at vi også har haft store oprydningsdag. En dag hvor vi fik sorteret, ryddet op, smidt ud og gemt gode ting til et kommende loppemarked. I løbet af efteråret vil der også blive iværksat en proces omkring vedligeholdelse, indretning og dekoration af Levehjemmet. Derfor er det min plan, at der skal nedsættes en gruppe blandt medarbejdere, beboere og også meget gerne familierne, som skal være med til at bestemme, hvordan vi får gennemført en renovering. Midlerne er desværre ikke uendelige, men der burde være penge til maling, dekoration, planter, nye lamper etc. Jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at være med i arbejdsgruppen. Skriv til mig på annvi@slagelse.dk eller kig forbi mit kontor. Eden kurser Personalet er i øjeblikket i gang med en genopfriskning af deres Eden uddannelse, så vi kan fortsætte rejsen ift. den Eden certificering der er opnået. Det vil være et fokusområde i løbet af efteråret. Ligesom der også venter brandevakueringskurser og førstehjælpskurser for personalet her i efteråret. Endvidere kan jeg glæde alle med, at

9 det er besluttet, at vi indkøber en hjertestarter til Bjergbyparken. Det er hensigten at den bliver registreret via Tryg, således at den er tilgængelig for lokalområdet også. Spiseklub Det er også besluttet at vi genopliver tidligere tradition for, at vi én gang månedligt mødes omkring et måltid i festsalen. Hvordan vi konkret planlægger det er endnu ikke besluttet. Men vi glæder os til, at der bliver mere aktivitet på tværs i husene og vi ser frem til idéer og inspiration til menuen. Sjov motion: Projektet sjov motion, hvor vi mandag eftermiddag mødes omkring fysisk aktivitet, sang og samvær er nu gået over i en mere varig fase. Det er nemlig lykkedes at indgå et partnerskab med idrætsforeningen IF Sørbymagle, som overtager idrætten efter at projektet nu er afsluttet. Jeg har besluttet, at Levehjemmet p.t. finansierer deltagelsen for vores beboere. For vores naboer og andre interesserede skal man betale medlemskab. I køkkenet vil vi have fokus på at lave mad på den gode, økologiske måde, som jo er en del af Slagelse kommunes 2020 plan. Samtidigt er jeg nødt til at kigge på, hvordan personalets tid bliver brugt bedst muligt. Derfor er det min plan, at jeg sammen med persolet vil kigge på, hvordan vi sammen laver mad, så det giver bedst mening. Og her tænker jeg både på ressourcer, økologi, sæsonvarer og kvalitet. Men det vil jeg løbende sørge for, at orientere om. Og lad mig sige det helt klart: Jeg har ikke tænkt, at vi skal stoppe med at lave mad, men jeg tror vi kan gøre det nemmere og mindre ressourcekrævende. Og det vil jeg gerne have bliver undersøgt. For min opgave er jo også, at der er balance i de opgaver personalet har. Efteråret er en smuk tid. Personligt glæder jeg mig over, at se farverne der mættes. Lysene som findes frem på borde og i lamper udenfor. Jeg ser frem til en periode, hvor vi skal have fokus på at få hjulene til at køre på den gode måde men hvor der også skal være tid til bare, at være sammen. Jeg synes det er vigtigt med ture ud af huset og det vil have mit klare fokus i efteråret. Det behøver ikke være lange anstrengende ture, men måske bare en tur i skoven og se efterårsfarverne og indsnuse den friske efterårsluft. Med ønsket om et mildt og farvemættet efterår Venlig hilsen Annegrete Dall Visby Leder af Levehjemmet Bjergbyparken

10 BOCCIA Hver tirsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. I en pause drikker vi en kop kaffe. SJOV MOTION: Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi har indgået en samarbejdsaftale med Sørby IF, som nu overordnet står for Sjov Motion. Forandringen er kun rent aftalemæssigt, og ikke noget vi mærker på motionsdelen. Det er stadig Elin og René vi møder, men vi har nu også glæde af Vibeke og Anni, som har været på instruktørkursus og er klar til at repræsentere Sørby IF i Bjergbyparken. Stort velkommen til begge instruktører, og samtidig en kæmpe tak til Bente, som har guidet os hele vejen, med sit altid glade og smittende engagement. Nyd billederne fra Sjov Motion ved opstarten efter ferien:

11 Vi starter Sjov Motion med en halv times opvarmning/gymnastik. Derefter drikker vi kaffe med frugt eller andet til, før vi slutter af med 15 minutters træning med rekvisitter.

12 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Formand: Preben Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Sekretær: Tove Edholm Mølletoften Slagelse Tlf.: , mail: wedholm@mail.dk Kasserer: Carsten Poulsen Baggesensgade Slagelse Tlf.: , mail: carhepo24@stofanet.dk Heidi Olsen Ærøvej 64, st th 4200 Slagelse Mail: heidimo@sol.dk Anni Korfitzen Baggesensgade Slagelse Tlf.: Venneforeningens arrangementer i 2015: 3. maj 2015: forårsfrokost for beboere og pårørende. 18. okt.2015: hyggeeftermiddag for beboere. 13. dec.2015: julehygge. Medarbejderrepræsentanter: Helen Frost Mail: hefro@slagelse.dk Bilagskontrollanter: Jørgen Kjeld Jørnsgård, tlf.: Ole Christiansen, tlf.:

13

14 Vind en præmie for månedens bedste forslag til en aktivitet! Vinderen findes ved lodtrækning, og vil blive offentliggjort i næste nummer af Bjergby Posten. Vinderen trækker næste måneds vinder. Den vundne aktivitet vil blive gennemført inden månedens udgang. Hilsen SOFUS Holdet fra Violen. Navn: Dit forslag:

15 Store oprydningsdag: Torsdag den 13. august havde vi afsat hele dagen til oprydning i hele huset. Vi startede kl med morgenkaffen i festsalen, for de som var friske og vågne. Herefter gik alle på med krum hals og sidevind. Der er fjernet en del ting og møbler fra skuffer, skabe og gangarealer. Det betyder ikke, at vores hjem i fremtiden skal fremstå som nu, for vi nedsætter meget snart en gruppe, som skal arbejde med at finde frem til, hvordan der skal indrettes og med hvad. Gruppen kommer naturligvis til at repræsentere både beboere og medarbejdere fra hvert af de tre huse, så alle har indflydelse på indretningen. Da vi nærmede os middagstid var der også et hold, som havde sørget for, at alle kunne fylde maverne med lækre retter. Det var en rigtig dejlig dag, og som flere har sagt Det var så skønt at gøre noget vi var sammen om.

16 Tur til Sorø og omegn: En dag i august havde René fyldt bussen med glade beboere, og kørte en tur ud i det grønne. Turen gik nordpå, hvor de blandt andet kom forbi den ejendom ved Munke Bjergby, hvor Egon har boet. Herefter kørte de igennem Munke Bjergby, og gjorde holdt ved den gamle skolebygning. Faktisk gik både Egon og Orla i skole der og endda i samme klasse. De snakkede med den nuværende ejer, som kunne fortælle, at de dagen efter kunne fejre skolebygningens 100 års dag. Længere henne ad vejen var de forbi Hovedskolen, hvor eleverne kom til efter 3. klasse.

17 Nu måtte de naturligvis også forbi den ejendom, hvor Orla er opvokset og har trådt sine barnesko, og den ligger jo også i nærheden. Nu gik turen nærmere Sorø, hvor René havde tanke om en sejltur med Sorø Bådfart, men inden det kom dertil, var der lige tid til at strække benene, og få lidt vådt til ganen. Både Irma, Sisse, Filippa, Ingrid, Egon, Orla og Svend Åge havde nydt den dejlige tur med René.

18 Invitation til møde for beboere og deres familier Onsdag den 2. september 2015 klokken i festsalen Jeg vil meget gerne invitere dig og din familie til et aftenmøde, hvor vi kan møde hinanden og hvor I kan høre om de tanker jeg gør mig om fremtiden for Levehjemmet Bjergbyparken. Jeg er også meget interesseret i, at høre dine og din families tanker om hvordan vi sammen kan skabe et godt liv her i Levehjemmet for dig og for hinanden. Levehjemmet Bjergbyparken har opnået Eden certificering. Og hvad betyder det? Til at drøfte det, har vi inviteret Karin Dahl og Aase Porsmose fra Eden Denmark, som har været igennem hele processen sammen med os og som skal hjælpe os med den fortsatte rejse ift. at bevare og videreudvikle alle de gode værdier og det indhold der ligger i at være et Eden hjem. I får også lejlighed til at møde Levehjemmets sygeplejerske Christine Damskier. Program Velkommen v/leder Annegrete Dall Visby og medlem af Bjergbyparkens Eden gruppe, Hans Aage Jensen Smørrebrød, øl og vand Oplæg om hvad det betyder, at være Eden certificeret v/ landskoordinatorer for Eden Denmark, Karin Dahl og Aase Porsmose Snak og opsamling på oplæg og drøftelser og hvad skal vi arbejde videre med? Tak for i aften Jeg glæder mig til en hyggelig aften Med venlig hilsen Annegrete Dall Visby Leder af Levehjemmet Bjergbyparken

19 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 26. august 2015 kl i festsalen. Dagsorden: Ordstyrer: Hanne Referat: Referent: Hanne Det aktiverende team består af en ergoterapeut, en neuropædagog og en musikterapeut. -Et nyt tiltag i Slagelse Kommune, som foreløbigt løber over 2 år. Vi har kommet med ønsker til mere musik i huset i hverdagen. Med til mødet i dag er Maja Nykjær Kristensen neuropædagog og Karina Erland Jensen Musikterapeut, som præsenterer sig og fortæller hvad de kan byde ind med. Vi snakker om ønsker til aktiviteter, og er enige om, at prioritere stolegymnastik, sang, musik og rytmer. Der foretages hovedrengøring i hele huset på fællesarealerne. Firmaet, der er hyret til opgaven, holder i øjeblikket ferie, men vender snart tilbage og fortsætter. Møde med Boligselskabet Sjælland: Tre beboere deltog i mødet. Budgetforslag vedtaget. Vi har ønsket hasper/kroge på terrassedøre. Dette har tidligere været undersøgt, og er yderst vanskeligt pga. dørenes udformning og materiale. Vi har fået grønt lys til yderligere undersøgelse for en brugbar løsning. Ønsker om hylder på badeværelser. Dette af hygiejnehensyn. Det er bevilget og Jens finder ens, høje og smalle skabe til alle boliger. BOSJ foreslår skabe i stedet for hylder. Evaluering af oprydningsdagen: Det var en god dag, og det var rigtig dejligt, at gøre noget sammen det var det bedste, for tiden fløj afsted. Evaluering af Hashøjfest forløb og aktiviteter: En rigtig dejlig fest med god musik og dejlig mad. Imponerende, at Thopper kun holdt pause én gang. Gerlev Legepark var spild af penge. Niels og Svend Åge vil gerne være med i en gruppe til planlægning af næste Hashøjfest.

20 Sjov Motion er startet op igen mandage kl Sensommer olympiade? Boccia, rollatorfræs, siddedanse, krolf osv. Gratis for os alle deltagere får medaljer skal vi finde en dag snarrest? Tidsrum: Svend Åge, Peter, Niels, Irma, Sisse og Else Schmidt vil gerne deltage. Igen snakker vi om, at det jo netop er skønt, at gøre noget sammen, og at ALLE kan deltage. Hanne finder en dato i september, som bliver meldt ud i Bjergby Posten. Nyt fra o De 3 hjem: o Violen: Fuglenes flytning er klaret. o Rosen: Intet nyt o Syrenen: Hanne følger op på et kaldeapparat som ikke virker. o Familiemedlemmerne: Velkommen til Else Schmidts to familiemedlemmer, samt til Ellen og Willys datter. Alle tre giver udtryk for, at Hashøjfesten var rigtig god, og at de føler sig godt modtaget i Bjergbyparken. o Medarbejderne: Velkommen til Rebekka som frivillig. Vi havde købt nogle flotte gladiolus til festen, som blev solgt til gæsterne før de gik hjem. Vi snakker om, hvad vi skal bruge pengene til, og der er ingen tvivl om, at ønsket er vin til maden, så det gør vi. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Intet nyt. o Næste Cafémøde er den 16. september 2015, kl

21 ÅBENT HUS: Så er programmet ved at være på plads til den kommende sæson Åbent Hus. Åbent Hus holder vi hver torsdag fra september til maj måned, og alle er naturligvis velkomne. Programmet annonceres bagerst i Bjergby Posten hver måned. Vi er så heldige, at vi har nogle frivillige kræfter, som jævnligt hjælper til ved alle former for arrangementer, og ved Åbent Hus har vi også meget stor glæde af dette. Desværre har vi lige holdt afsked med Korna, som har haft sin gang her i Bjergbyparken i godt og vel 10 år. Korna har stabilt, og med stort engagement og glæde, hjulpet både i Venneforeningens arbejde, i flere år ved samtlige gudstjenester og også igennem en lang årrække ved Åbent Hus og mange andre arrangementer. Vi kommer uden tvivl til at savne og mangle en rigtig god indsats, men har også fuld respekt for Kornas valg om at prioritere tiden med familien. Tak til alle jer, som var med til den hyggelige afskedsstund med Korna.

22 HASHØJFESTEN: Vi må bestemt sige, at vejret var med os, da vi for fjerde gang blændede op for årets Hashøjfest. Flot så det ud med blå himmel og flaget i baggrunden, da garderhusarernes trompetere blæste festen i gang. Ved Annegretes velkomsttale har vi vel været omkring mennesker, som alle var i høj humør og klar til fest. Vi startede med kaffe og en meget lækker hjemmelavet æblekage, som snildt gled ned til tonerne af Thoppers skønne musik og sang i det flot pyntede telt.

23 Nogle blev siddende og hyggede sig i teltet, alt imens mange andre hyggede sig udendørs i solskinnet. Hoppepuden var fyldt med glade børn hele eftermiddagen, og ind imellem måtte de lige ned og have både pusten og en tår at drikke. Da klokken nærmede sig 16, var der travlhed omkring lydanlægget. Hans Aages datter, Birgit, havde sørget for, at samle et hold linedancere, som var kommet ud, for at underholde os med dans og dejlig musik. Og sikke de kunne danse! Det var en stor fornøjelse for os alle, som måtte acceptere, at der simpelthen var for varmt til, at det var rimeligt, at insistere på et ekstranummer.

24 De to hestevogne kørte i pendulfart, og hele tiden var der passagerere, som gerne ville med en tur byen rundt. Store, små, unge og ældre nød både udsigten fra vognen og hestenes klip-klop lyde, der er så dejlig beroligende at høre på. Sidst på eftermiddagen hørtes tonerne fra Elins harmonika i teltet. Det var et skønt input, og betød, at der stadig var musik og sang, selvom Thopper holdt en kort og velfortjent pause. Snart efter var Skjoldholm Dinner klar med tre helstegte pattegrise, der havde ligget og varmet sig på grillen hele dagen. Selvom vi var oppe på 190 tilmeldinger, var der vist ingen, som måtte gå sultne i seng herfra. Dejlige salater og grillede pølser var der også, og endnu engang var det svært, at få softicemaskinen til at følge med, da der på samme tid skulle knap 200 is igennem. Ja, måske var der endda flere for jeg har, fra fortolige kilder meldinger om, at nogle er så glade for denne dessert, at to heller ikke er nok. Skidt pyt, det aller vigtigste er jo, at alle går hjem fra festen med smil i øjnene, og igen tænker, at det har været en ganske særlig og dejlig dag, og når vi til slut samles og synger Skuld gammelt venskab, er jeg ikke i tvivl om, at det er sådan vi går derfra alle mand.

25 En særlig fest er det i hvert fald for mig, og jeg er fuldstændig henrykt over, at jeg hørte Annegrete takke af med løftet om, at Hashøjfesten er blevet en tradition i Bjergbyparken, og at vi naturligvis skal fejre jubilæet til næste år.

26 Høstfest Den 28. september 2015 Det vil glæde Levehjemmet Bjergbyparken meget at se, beboere, familier & naboer i Slots Bjergby, samt medarbejdere med familie til årets høstfest. Traditionen tro starter vi med Høstgudstjeneste i Gerlev kirke kl Gratis kørsel ved tilmeldelse. Arne s busser står for kørsel for alle - ud og hjem. Festen starter kl i den store spisestue i Bjergbyparken. Menu: Forret: Sild og snaps Hovedret: Hjemmelavet kartoffelsalat, frikadeller og skinke. Dessert: Jordbærkage med råcreme samt kaffe. Kl har vi fornøjelsen af at præsentere: Inger- Marie synger Raquel Rastenni Pris for dette dejlige arrangement: 130 kr. for voksne og 65 kr. pr. barn u/15år. Inkl. øl, vand og vin til maden. Tilmelding hos Heidi i Syrenhuset - starter D. 1/9 og slutter den 20/9.

27 Raquel Rastenni ville have fejret 100-års fødselsdag i år. I anledning af dette udgav jeg 27. april en ny CD med 12 glade sange som hyldest til denne dejlige sangerinde, som jeg altid har beundret. Jeg har indspillet 12 af Raquels største hits. Ex.: Se her kommer mutter med kost og spand, Hele ugen alene, Tom Pilibi m.fl. Raquels sange er kendte for sine positive ord og arrangementer, og kendt for hendes dejlige, glade stemme. Jeg glæder mig til at synge hendes skønne sange og hylde hende. Jeg skal lave rigtig mange koncerter med Raquel Rastennis hits. Og det glæder mig utrolig meget. Det er nogle, både sjove og smukke sange, og de er meget forskellige og spændende at arbejde med.

28 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER HVAD SKER I SEPTEMBER 2015 :

29 DAG: DATO: HVAD SKER: TIDSPUNKT: Tirsdag 1. sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i Frisørsalonen. Vi spiller Boccia i festsalen Onsdag 2. sept. Formiddag: Gymnastik m/pernille i festsalen Torsdag 3. sept. Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil Fredag 4. sept. Formiddag: Købmanden holder åbent Lørdag 5. sept. Formiddag: Gymnastik m/pernille i festsalen Mandag 7. sept. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 8. sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Vi spiller Boccia i festsalen Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 9. sept. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Sensommerolympiade 14.00

30 Torsdag 10. sept. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i Frisørsalonen. Eftermiddag: Åbent Hus: Korsør Pensionistkor Fredag 11. sept. Formiddag: Købmanden holder åbent Søndag 13. sept. Formiddag: Gymnastik m/pernille i festsalen Mandag 14. sept. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 15. sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Vi spiller Boccia i festsalen Eftermiddag: Mai synger hos Violen Torsdag 17. sept. Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil Fredag 18. sept. Formiddag: Købmanden holder åbent Mandag 21. sept. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Sjov Motion Tirsdag 22. sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Vi spiller Boccia i festsalen

31 Eftermiddag: Mai synger hos Violen Onsdag 23. sept. Eftermiddag: Cafémøde i Festsalen Torsdag 24. sept. Eftermiddag: Åbent Hus: Fredag 25. august Formiddag: Købmanden holder åbent Søndag 27. sept. Formiddag: Gymnastik m/pernille i festsalen Mandag 28. sept. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag/aften Høstgudstjeneste i Gerlev Høstfest m/spisning ? Tirsdag 29. sept. Formiddag: Dagplejebørnene er her. Anne-Grete holder åbent i Frisørsalonen. Vi spiller Boccia i festsalen Billard klubben holder drikkepause.

32 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE: Hovednummer/Kontor : Annegrete Visby, Leder : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Boligselskabet Sjælland :

Luna i legehumør: Kommer I?.

Luna i legehumør: Kommer I?. Luna i legehumør: Kommer I?. Den skønne have tager sig rigtig godt ud i juli. Kære læsere. Så er det altså nu, at vi træder ind i den sidste sommermåned. Selv gør jeg det med et stort smil i hele ansigtet,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring.

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. På rundtur ved julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt Ja, det er jo bare én af de mange smukke

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Nyhedsbrev fra Klynge 2

Nyhedsbrev fra Klynge 2 Nyhedsbrev fra Klynge 2 Vi begynder at arbejde med nyhedsformidling fra Klynge 2 til forældre/pårørende. Vi har gjort os mange tanker i forhold til, hvad der er vigtigt at berette om. I klynge 2 mener

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med.

Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Hestevognstur rundt i byen. - TV2 var også med. Gymnastikopvisningen ved Hashøjfesten. Kære læsere. Tillad mig lige et øjeblik, at lade mine tanker løbe bagud igennem det sidste år. Der dukker en masse

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Annegrete og Orla havde også en hyggelig Sankt Hans aften.

Annegrete og Orla havde også en hyggelig Sankt Hans aften. Annegrete og Orla havde også en hyggelig Sankt Hans aften. Luna er især vild med boldene til krolf. Kære læsere. Her, på vej ind i juli måned, ser det nu ud til, at varmegraderne endelig har fundet vej

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Hovergården September 2018

Hovergården September 2018 Hovergården September 2018 Høstfest. D. 27 September kl 12.00 Menu: Helstegt pattegris med Flødekartofler Grønne bønner svøbt i bacon Rodfrugter Ovnkartofler Dessert: Hjemmelavet is med flødeskum, jordbær

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat fra Eden gruppemøde 14/1 2015

Referat fra Eden gruppemøde 14/1 2015 Referat fra Eden gruppemøde 14/1 2015 Til stede: Egon, Syrenen Hans Aage, Rosen Tove, SSA Rosen Connie, SSA Violen Tina, SSA Syrenen Charlotte, SSA aften Liselotte, Sygeplejerske Lars, Leder Dagsorden:

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Alssund Y s Men s Club

Alssund Y s Men s Club Alssund Y s Men s Club Årgang 2015 2016 Udgivelsesdag den 14. oktober nummer: 4 Redaktør Inger-Lise Hansen E-mail: inger-lise@ilos.dk Jeg vil gerne modtage indlæg til bladet Hvornår var det nu det var?

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare

Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare Referat fra forældremøde i Life Tour d. 29/4 2013 på Café Klare 1. Velkomst 2. Valg af referent & ordstyrer Anja er referent og Elin er ordstyrer 3. Præsentation af nye forældre/ pårørende Præsentationsrunde

Læs mere

Musik og kaffe efter Sommer OL

Musik og kaffe efter Sommer OL Musik og kaffe efter Sommer OL Det er ikke altid nemt at styre sådan et par damer. Kære læsere. Jeg er jo fuldstændig glad i hele kroppen i dag. Både fordi det rent faktisk lykkedes for mig, at få Bjergby

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere