Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt rent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt rent"

Transkript

1 Tilsynsrapport Gribskov Kommune Privat leverandør Helt rent Uanmeldt tilsyn September 2017

2 INDHOLD 1.0 Tilsynets samlede Vurdering Tilsynets samlede vurdering Tilsynets anbefalinger Oplysninger om leverandøren Datagrundlag Tilsynets formål Indhold og Metode Vurderingsskala Præsentation af BDO 12

3 2 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for en række faktuelle oplysninger om tilsynsbesøget (herunder deltagere og tidspunkt) samt det samlede tilsynsresultat, begrundelse for tilsynsresultatet, bemærkninger og anbefalinger. Herefter indeholder rapporten de data, som tilsynet har indsamlet ved hhv. interviews og observationer og ved gennemgang af dokumentation. For hvert tema foretager de tilsynsførende en vurdering ud fra den indsamlede data og øvrige indtryk. Disse vurderinger ligger til grund for den samlede vurdering, der som nævnt optræder indledningsvist i rapporten. Sidste del af rapporten indeholder en kort beskrivelse af formål og metode samt kontaktoplysninger til BDO. Tilsynet er altid udtryk for et øjebliksbillede og skal derfor vurderes ud fra dette.

4 3 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE TILSYNETS SAMLEDE VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Gribskov Kommune gennemført et uanmeldt tilsyn hos den private leverandør af Praktisk hjælp Helt Rent Hjemmeservice. På baggrund af det indsamlede datamateriale og den efterfølgende analyse heraf vurderer BDO, at den private leverandør af Praktisk hjælp har: Få mangler, som relativt nemt vil kunne afhjælpes ved en målrettet indsats Helt Rent leverer praktiske ydelser for Gribskov Kommune og er et firma, som består af i alt 5 medarbejdere, inklusiv leder. Siden sidste tilsyn er der ifølge leder arbejdet med anbefalingerne fra forrige tilsyn. Konkret er der arbejdet med en praksis, således at der konsekvent dokumenters i borgermapperne, når hjælpen er leveret. Der har ligeledes været fokus på at beskrive borgernes ressourcer i de oprettede handleplaner. I forhold til triagering er der udarbejdet et skema, som medarbejderne kan tage udgangspunkt i, når de triagerer borgerne. Alle borger er dog endnu ikke triageret oplyser leder. Visitationen formidler ændringer i ydelserne og nye visiteringer på advis. Ligeledes sendes tilbagemelding til visitationen på advis i tilfælde af, at der forekommer ændringer i borgernes tilstand. Der konstateres sammenhæng mellem den visiterede hjælp og den leverede hjælp. Borgerne kan beskrive omfanget af den bevilgede hjælp. Borgerne oplever en høj grad af kontinuitet i hjælpen, og der forekommer meget sjældent forsinkelser eller aflysninger. Borgerne finder desuden, at den praktiske hjælp er af meget tilfredsstillende karakter. Alle borgere oplever ligeledes, at den hygiejniske standard i hjemmet er god. Borgerne kan redegøre for, hvordan de medinddrages i den praktiske hjælp. Alle borgere oplever, at der hersker en respektfuld kommunikation, og borgerne fremhæver i alle tilfælde en god omgangstone. Medarbejderne er bekendte med omfang og indhold i hjælpen og kan redegør for, hvordan besøgene registreres. Medarbejderne kender til særlige hensyn, der skal tages ved leveringen af den praktiske hjælp. Medarbejderne kan redegør for, hvordan borgerne inddrages i beslutninger vedrørende den praktiske hjælp, ligesom medarbejderne arbejder med en aktiverende og rehabiliterende tilgang. Medarbejderne er mindre bekendte med arbejdsgang i forhold til triagering af borgerne. Medarbejderne kan beskrive, hvordan der sikres en god og respektfuld omgangsform. Der er udarbejdet handleplaner for alle borgere. I to ud af tre tilfælde er borgernes ressourcer og styrker ikke beskrevet. I et tilfælde er der ikke udarbejdet Rejse-sætte-sig-test.

5 4 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE 1.2 TILSYNETS ANBEFALINGER Tilsynet giver anledning til følgende anbefalinger i forhold til den fremadrettede udvikling hos privat leverandør af Praktisk hjælp Helt Rent Hjemmeservice: Anbefalinger 1. Tilsynet anbefaler, at der indføres en fast praksis for anvendelse af triageringsredskabet herunder, at medarbejderne er bekendte med denne praksis. 2. Tilsynet anbefaler, at der i handleplanerne i højere grad sættes fokus på borgernes ressourcer.

6 5 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE OPLYSNINGER OM LEVERANDØREN Hjemmeplejens navn og adresse Helt Rent Hjemmeservice, Elverhøj 44, 3300 Frederiksværk Leder Pia Larsen Dato og tidspunkt for tilsynsbesøg Den 29. august, 2017 Datagrundlag Ved tilsynet er der foretaget gennemgang af faglig dokumentation samt observationer hos borgerne. Tilsynet har interviewet tre borgere. Borgerne har givet tilsagn om deltagelse i tilsynet Tilsynet har desuden gennemført interview med to medarbejdere: To social og sundhedshjælpere Tilsynsførende Stine Marie Jørgensen, Konsulent, Sygeplejerske og cand.mag.

7 6 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE DATAGRUNDLAG På de følgende sider præsenteres resultaterne af dataindsamlingen i relation til hvert målepunkt samt generelle bemærkninger til hvert mål. Det skriftlige grundlag i henhold til 83, vejledning nr. 2, jf. lov om social service og kommunens kvalitetsstandarder Mål 1 Der foreligger en skriftlig afgørelse med den bevilgede hjælp Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Tilsynet konstaterer, at der i alle tre tilfælde er udarbejdet funktionsvurderinger for borgerne. Visitationen formidler ændringer i ydelserne og nye visiteringer på advis. Ligeledes sendes tilbagemelding til visitationen på advis i tilfælde af, at der forekommer ændringer i borgernes tilstand. Observation X Der observeres sammenhæng mellem leveret og visiteret hjælp. Borger X Borgerne kan gøre rede for, hvilken hjælp de modtager og har kendskab til denne. Borgerne oplever, at modtage den hjælp, som de har behov for. Medarbejder X Medarbejderne kan beskrive indholdet af den bevilligede hjælp. Personlig pleje i henhold til Servicelovens 83 samt kommunens kvalitetsstandarder Mål 2 Der foreligger en samlet plan for den praktiske indsats Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Lederen oplyser, at der i alle borgernes boliger ligger en borgermappe, hvori medarbejderne registrerer de leverede besøg. Borgermapperne er i alle tre tilfælde opdateret med registreringer fra de leverede besøg. Borger X Alle borgere oplever, at medarbejderne kommer som aftalt. Der forekommer meget sjældent forsinkelser eller aflysninger. En borger finder, at medarbejderne er meget fleksible, herunder at borger jævnligt er i dialog med medarbejderne om, at hjælpen skal ændres, når borger skal på ferie. Medarbejder X Medarbejderne kan redegøre for registrering af besøg. En medarbejder oplyser, at dato og initialer dokumenteres i borgermappen, når hjælpen er leveret. En anden medarbejder forklarer, at borgerne ringes op i tilfælde af aflysninger/forsinkelser. Der arbejdes med princippet plus/minus en time således, at medarbejderne kan komme en time før eller efter det som udgangspunkt aftalte tidspunkt.

8 7 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE Praktisk hjælp i henhold til Servicelovens 83 Mål 3 Borgeren sikres hygiejnemæssig forsvarlig renholdelse af boligen og rekvisitter Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X Der er i alle tilfælde oprettet handleplaner for den leverede hjælp. Handleplanerne indeholder en problembeskrivelse, målbeskrivelse samt handlinger for indsatsen. Observation X Tilsynet observerer, at alle boligerne har en tilfredsstillende hygiejnisk standard. Borger X Borgerne er i høj grad tilfredse med kvaliteten af den praktiske hjælp. Alle borgere fremhæver hjælpen som grundig. En borger fortæller, at medarbejder kender hendes hjem rigtigt godt, og at medarbejder har kendskab til de mindre kroge, hvor der hurtigt kan samle sig støv. Medarbejder X Medarbejderne kender til individuelle hensyn i forbindelse med leveringen af den praktiske hjælp. En medarbejder forklarer, at en borger har hund, hvorfor der skal tages hensyn til dette i forbindelse med rengøringen. En anden medarbejder forklarer, at en borger er dårligt gående, så medarbejder er opmærksom på, at borger ikke falder i ledningen til støvsugeren. I forhold til en tredje borger er der ifølge medarbejder ingen specielle hensyn. Forebyggelse og tidlig opsporing Mål 4 Der arbejdes med aktiverende, rehabiliterende og kompenserende indsats i relation til den enkelte borger Ja Delvis Nej Bemærkninger Dokumentation X En ud tre handleplaner beskriver borgerens ressourcer/medinddragelse i hjælpen. I dette tilfælde fremgår det, at borger selv klarer støvsugning samt skift af sengetøj. I de to resterende handleplaner fremgår der ikke beskrivelse af borgernes ressourcer. Der er udarbejdet Rejse-sætter-sig-test i et tilfælde. I et andet tilfælde er det dokumenteret, at borger ikke ønsker at gennemføre Rejse-sætte-sig-test. I det sidste tilfælde er der ikke udarbejdet Rejse-sætte-sigtest. Observation X Det har ikke været muligt for tilsynet at observere, hvorvidt borgernes ressourcer medinddrages i udførelsen af hjælpen. Borger X Borgerne har kendskab til formålet med indsatsen. Borger X En borger forklarer, at hjælpen er af en kompenserende karakter, idet borger grundet sygdom ikke kan medvirke heri.

9 8 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE En anden borger oplyser, at hun tørrer støv af, når hun har kræfter til dette. En tredje borger oplyser, at vedkommende delvis deltager i mindre gøremål i forbindelse med den praktiske hjælp. Borger X Borgerne oplever, at hjælpen bidrager til en bedre hverdag. En borger forklarer, at hjælpen gør, at hun ikke selv skal overanstrenge sig, hvilket gør, at borger har færre smerter og generelt har forbedret funktionsniveau. En borger forklarer, at hjælpen giver overskud til andre opgaver, såsom løbende oprydning eller vasketøj. En tredje borger oplever, at vedkommendes funktionsniveau er uændret. Medarbejder X Leder oplyser, at der arbejdes medinddragende og rehabiliterende i forbindelse med løsning af hjælpen. Lederen oplyser, at der arbejdes med triagering og fremviser et skema, som anvendes. Adspurgt er medarbejderne bekendte med triageringsskemaet, men forklarer, at de ikke anvender skemaet i praksis. Medarbejder X Medarbejderne kender til indsatsen og kan redegør for, hvordan borgernes funktionsniveau fastholdes/udvikles. Medarbejderne kan redegør for, hvordan borgerne inddrages i indsatsen. I et tilfælde er borger ansvarlig for at flytte krukker og andre ting, så der er plads til at gøre rent. I det andet tilfælde hjælper en borger på gode dage med at vaske en lille del af køkkengulvet. I det tredje tilfælde varetager borger selv den lette rengøring og støver ofte af, mens medarbejder er i hjemmet. Kommunikation og respekt Mål 5 Borgeren oplever respektfuld kommunikation Ja Delvis Nej Bemærkninger Observation X Tilsynet bemærker, at leder fremstår respektfuld over for borgerne, da hun ringer dem op for at høre om tilsynet kan komme på besøg. Leder udviser et godt kendskab til borgerne. Der forekommer en god og positiv stemning i forbindelse med telefonopkaldene. Borger X Alle borgere oplever en god og respektfuld kommunikation. En borger oplyser, at hun er tryg ved medarbejderen, som kommer fast i hjemmet. En anden borger finder, at medarbejderen er nem at snakke med om stort og småt. En tredje borger beskriver, at hun godt kan lide at udveksle nogle ord med medarbejderen, som altid er åben og imødekommende.

10 9 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE Medarbejder X Medarbejderne kan gøre rede for, hvordan en respektfuld kommunikation sikres. En medarbejder forklarer, at en borger er meget humoristisk anlagt, hvorfor besøgene ofte giver anledning til et godt grin. I et andet tilfælde forklarer en medarbejder, at hun altid spørger borger om, hvordan det går. Herved indledes dialogen på en naturlig måde. I forhold til en tredje borger forklarer medarbejder, at der altid er god stemning, hvorfor kommunikationen ikke er en udfordring. Medarbejder beskriver vigtigheden af at tage hensyn, når hun befinder sig i borgerens hjem.

11 10 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE TILSYNETS FORMÅL Formålet med tilsyn i Gribskov Kommune er at afdække, hvorvidt der er sammenhæng mellem de beskrevne og vedtagne rammer, og den praksis der udføres på stedet samt at bidrage til den løbende udvikling og kvalitetsforbedring af tilbuddets rammer og indhold. Sammenfattende er formålet med de uanmeldte tilsyn at: Kontrollere og belyse, om der i forhold til ældreområdet er sammenhæng mellem den konkrete afgørelse, der er truffet for den enkelte beboer og de ydelser, der leveres til den enkelte. Kontrollere og belyse, om der er sammenhæng mellem de udmeldte rammer og den praksis, der findes på det enkelte tilbud. Kontrollere, om der på det enkelte tilbud udføres forsvarligt fagligt arbejde i forhold til borgerne, og at gældende lovregler, kvalitetsstandarder, serviceniveau og administrative retningslinjer efterleves. Understøtte en fremadrettet og løbende udvikling af kvaliteten i ydelserne over for borgerne gennem en anerkendende og konstruktiv tilgang til medarbejdere og ledelse. Skabe grundlag for refleksion over egen praksis hos både medarbejdere og ledelse. Afdække styrker og forbedringsmuligheder i tilbuddenes måde at håndtere opgaverne på, og identificere potentielle udviklingsmuligheder. 4.1 INDHOLD OG METODE I BDO s tilsynskoncept for uanmeldte tilsyn hos den private leverandør af Praktisk hjælp i Gribskov Kommune er der udarbejdet 5 mål, som tager udgangspunkt i Kommunes kvalitetsstandarder, ydelseskatalog og retningslinjer. De uanmeldte tilsyn tager udgangspunkt i en helhedsvurdering af den private leverandør ved hjælp af følgende målemetoder: Kontrol af den private leverandørs faglige dokumentation. Observation i udvalgte borgeres boliger. Interview med borgere, evt. pårørende og medarbejdere. Drøftelse med ledelsen. I de uanmeldte tilsyn hos den private leverandør arbejder BDO ud fra indikatorer på forskellige kvalitetsområder. Der indsamles data ud fra fire forskellige datakilder, hhv. faglig dokumentation, observation, interview med borgeren og interview med en relevant medarbejder. Samlet set giver de fire metodiske tilgange en dybdegående viden om og dermed belæg for at vurdere kvaliteten af de ydelser, som borgerne modtager af den private leverandør.

12 11 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE Følgende punkter indgår i tilsynskonceptet: Omsorgs- og plejemæssige praksis Det skriftlige grundlag for ydelsen Sundhedsfremme og forebyggelse Praktisk hjælp Forebyggelse og tidlig opsporing Kommunikation og respekt Organisatoriske og personalemæssige forhold Medarbejder kompetencer Øvrige 4.2 VURDERINGSSKALA Efter ønske fra Gribskov Kommune arbejder tilsynet ud fra følgende vurderingsskala: 1 Ingen, få, eller mindre væsentlige mangler 2 Få mangler, som relativt nemt vil kunne afhjælpes ved en målrettet indsats 3 En del og/eller væsentlige mangler, som vil kræve en bevidst og målrettet indsats for at kunne afhjælpes. 4 En del og/eller væsentlige mangler, med betydning for patientsikkerheden, som vil kræve en bevidst og målrettet indsats for at kunne afhjælpes. 5 Væsentlig kritik. Der er fare for patientsikkerheden i en sådan grad, at det er nødvendigt omgående at gribe ind.

13 12 SEPTEMBER 2017 UANMELDT TILSYN, HELT RENT HJEMMESERVICE PRÆSENTATION AF BDO BDO er den største uafhængige private leverandør af rådgivning til de danske kommuner, herunder tilsyn på ældreområdet og socialområdet. BDO gennemfører i dag tilsyn på såvel ældreområdet som på det sociale område i en lang række kommuner over hele landet. På ældreområdet omfatter tilsynene plejecentre, hjemmepleje samt trænings- og rehabiliteringscentre. På det sociale område omfatter tilsynene både handicap- og psykiatriområdet, herunder aktivitets- og samværstilbud, beskæftigelsestilbud og alkoholbehandling. BDO s rådgivningsafdeling løser ud over tilsynsopgaver en lang række forskelligartede rådgivningsopgaver inden for alle sektorer i den kommunale virksomhed. BDO s rådgivningsafdeling beskæftiger i dag godt 60 konsulenter med kompetencer, der dækker bredt både i forhold til de kommunale sektorområder og tværgående kompetencer, som fx økonomi, ledelse, evaluering mm.

14 Partneransvarlig BIRGITTE HOBERG SLOTH Partner m: e: BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt medarbejdere i 154 lande. Projektansvarlig METTE NORRÉ SØRENSEN Manager m: e: meo@bdo.dk Copyright - BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, cvr.nr

Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt Rent Hjemmeservice

Tilsynsrapport Gribskov Kommune. Privat leverandør Helt Rent Hjemmeservice Tilsynsrapport Gribskov Kommune Privat leverandør Helt Rent Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Tilsynets samlede Vurdering 3 1.1 Tilsynets samlede vurdering 3 1.2 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp 5-stjernet Rengøring Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Tychsens Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Hjemmeservice Syd Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør HeltRent HjemmeService

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør HeltRent HjemmeService INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør HeltRent HjemmeService Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Privat Leverandør Lottes Rengøring Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmepleje Privat leverandør Egebjerg Rengøring ApS Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING INDLEVELSE SKABER UDVIKLING WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og

Læs mere

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice Tilsynsrapport Billund Kommune Ældreområdet Privat leverandør af praktisk bistand Vikanservice Uanmeldt tilsyn Juni 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice ApS WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør Halsnæs Ejendomsservice Aps Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Service

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Service INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen privat leverandør Helles Pleje og Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Uanmeldte tilsyn Hjemmeplejen Kommunale og private leverandører

Uanmeldte tilsyn Hjemmeplejen Kommunale og private leverandører INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Næstved KOMMUNE Sundhed og Ældre Uanmeldte tilsyn 2018 INDHOLD 1. Overordnet resultat 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala 3 1.2 Samlet Konklusion 5 1.3 Overordnet

Læs mere

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS. Uanmeldt tilsyn December 2015

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS. Uanmeldt tilsyn December 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Sundhed og Omsorg Privat leverandør af praktisk hjælp Vitapleje ApS Uanmeldt tilsyn December 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på

Læs mere

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. 5 Stjernet Rengøring Aps Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn August 2015

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. 5 Stjernet Rengøring Aps Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn August 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg 5 Stjernet Rengøring Aps Uanmeldt tilsyn WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen. Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Privat leverandør Bonderosens Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er

Læs mere

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Tychsen s Hjemmeservice Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn Juli 2015

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Tychsen s Hjemmeservice Privat leverandør af praktisk bistand. Uanmeldt tilsyn Juli 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Tychsen s Hjemmeservice Privat leverandør af praktisk bistand Uanmeldt tilsyn Juli 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således,

Læs mere

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Billund Centergruppen

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Billund Centergruppen Tilsynsrapport Billund Kommune Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Billund Centergruppen Uanmeldt tilsyn Juni 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 4 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Uanmeldte tilsyn Plejecentre 2014

Uanmeldte tilsyn Plejecentre 2014 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Kommunale leverandør, Hjemmeplejen Distrikt Øst Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Dragør Kommune. Sundhed og Omsorg Privat leverandør Dragør Pleje Omsorg

Tilsynsrapport Dragør Kommune. Sundhed og Omsorg Privat leverandør Dragør Pleje Omsorg Tilsynsrapport Dragør Kommune Sundhed og Omsorg Privat leverandør Dragør Pleje Omsorg Uanmeldt tilsyn November 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden

Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden Tilsynsrapport 2017 Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Stranden Anmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Vest

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Vest Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Vest Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Øster

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Øster Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Øster Anmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat

Læs mere

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre

Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør. Næstved KOMMUNE. Sundhed og Ældre Årsrapport for tilsyn i hjemmeplejen Kommunal og privat leverandør Næstved KOMMUNE Sundhed og Ældre Januar 2018 INDHOLD 1. Overordnet resultat 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala 3 1.2 Samlet

Læs mere

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen

Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Kommunal leverandør Hjemmesygeplejen Opfølgende tilsyn på medicinområdet November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Endelig Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for Sundhed & pleje Hjemmeplejen privat leverandør AAAvikar

Endelig Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for Sundhed & pleje Hjemmeplejen privat leverandør AAAvikar INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Endelig Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for Sundhed & pleje Hjemmeplejen privat leverandør AAAvikar Uanmeldt tilsyn Oktober2014 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG FRITVALGS OMRÅDET - PRIVAT LEVERANDØR AF RENGØRING HJEM- MESERVICE SYD Uanmeldt tilsyn August 2018 1. UANMELDT TILSYN PRAKTISK BI- STAND 1.1 OVERORDNET VURDERING

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Hånd i Hånd

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Hånd i Hånd Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør Hånd i Hånd Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Estrids Pleje

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Estrids Pleje Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør Estrids Pleje Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 1. Formalia 2 2.0 2. Samlet Tilsynsresultat 3 2.1

Læs mere

Uanmeldte tilsyn på plejecentre

Uanmeldte tilsyn på plejecentre INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Odense Kommune. Sankt Hans Parkens Plejecenter

Odense Kommune. Sankt Hans Parkens Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Brøndbyvester

Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune. Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Brøndbyvester Tilsynsrapport for 2017 Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Den Kommunale hjemmepleje, Hjemmeplejen i Brøndbyvester Anmeldt tilsyn Januar 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet

Læs mere

Uanmeldte tilsyn med den kommunale Hjemmepleje og private leverandører

Uanmeldte tilsyn med den kommunale Hjemmepleje og private leverandører INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse Årsrapport 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Anbefalinger... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Odense Kommune. Kragsbjergløkke Plejecenter

Odense Kommune. Kragsbjergløkke Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Syd

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Syd Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal leverandør Distrikt Syd Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Dragør Kommune Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Dragør Pleje Omsorg

Tilsynsrapport Dragør Kommune Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Dragør Pleje Omsorg Tilsynsrapport Dragør Kommune Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Dragør Pleje Omsorg Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Hjemmeplejen

Læs mere

Tilsynsrapport Allerød Kommune. Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris

Tilsynsrapport Allerød Kommune. Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris Uanmeldt tilsyn Maj 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 2. Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag 6

Læs mere

Hjemmepleje - Privat leverandør

Hjemmepleje - Privat leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension Hjemmepleje - Privat leverandør Elite miljø Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Anmeldt tilsyn, Hjemmeplejen Privat leverandør

Læs mere

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør Aleris

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør Aleris Tilsynsrapport Albertslund Kommune Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør Aleris Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Sydtoften Øst

Tilsynsrapport Billund Kommune. Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Sydtoften Øst Tilsynsrapport Billund Kommune Ældreområdet Hjemmeplejedistrikt Sydtoften Øst Uanmeldt tilsyn Juni 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 4 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Omsorgsplejen ApS

Dragør Kommune. Tilsynsrapport. Sundhed og Omsorg. Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Omsorgsplejen ApS INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Dragør Kommune Sundhed og Omsorg Privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Omsorgsplejen ApS Uanmeldt tilsyn December 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Frederiksværk

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Frederiksværk INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Hjemmeplejen Frederiksværk Uanmeldt tilsyn november 2013 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Odense Kommune. Ærtebjerghaven Plejecenter

Odense Kommune. Ærtebjerghaven Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Kommunal leverandør af hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Uanmeldt tilsyn August 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Uanmeldt tilsyn INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicapforvaltningen

Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicapforvaltningen INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicapforvaltningen Lokalcenter Rosengård Uanmeldt tilsyn December 2011 WWW.BDO.DK 1 Oplysninger Plejecentrets navn og adresse Lokalcenter

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Privat leverandør Aleris Hjemmepleje

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Privat leverandør Aleris Hjemmepleje Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Privat leverandør Aleris Hjemmepleje Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Ældre -og Handicapforvaltningen. OK-Centret Dyruphus

Ældre -og Handicapforvaltningen. OK-Centret Dyruphus INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Vika Pleje

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed. Hjemmeplejen privat leverandør Vika Pleje Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør Vika Pleje Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1 Tilsynets

Læs mere

Årsrapport 2018 Køge Kommune. Velfærdsforvaltningen. Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN

Årsrapport 2018 Køge Kommune. Velfærdsforvaltningen. Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN Årsrapport 2018 Køge Kommune Velfærdsforvaltningen Social- og sundhedsafdelingen ANMELDTE TILSYN I HJEMMEPLEJEN Anmeldte tilsyn 2018 INDHOLD 1. Samlet oversigt 3 1.1 Definition samt score på vurderingsskala

Læs mere

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Tilsynsrapport Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Syd Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Samlet Tilsynsresultat 2 1.1 Tilsynets anbefalinger 3 2.0 Oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen kommunal leverandør

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen kommunal leverandør INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Hjemmeplejen Kommunal

Læs mere

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Kommunal leverandør Faxe VEST

Tilsynsrapport Faxe Kommune. Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Kommunal leverandør Faxe VEST Tilsynsrapport Faxe Kommune Center for sundhed & pleje Hjemmeplejen Kommunal leverandør Faxe VEST Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed Kommunal leverandør af hjemmepleje

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed Kommunal leverandør af hjemmepleje Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed Kommunal leverandør af hjemmepleje Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Maglehøj Distrikt

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Maglehøj Distrikt INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed - Visitationen Hjemmeplejen kommunal leverandør Uanmeldt tilsyn oktober 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er opbygget således,

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Ældrecenter Øst 1 Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Midt

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Midt Tilsynsrapport Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Midt Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Samlet Tilsynsresultat 2 1.1 Tilsynets anbefalinger 3 2.0 oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Allerød Kommune. Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris

Tilsynsrapport Allerød Kommune. Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed Privat leverandør Aleris Uanmeldt tilsyn December 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 2. Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed. Uanmeldte helhedstilsyn

Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed. Uanmeldte helhedstilsyn Årsrapport 2015 Plejecentre Ringsted Kommune Social og sundhed Uanmeldte helhedstilsyn Januar 2016 INDHOLD 1.0 Indledning 2 2.0 Tilsynsresultat 3 3.0 Samlet vurdering 4 4.0 Konklusion og udviklingspunkter

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed. Privat Leverandør Aleris

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed. Privat Leverandør Aleris Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed Privat Leverandør Aleris Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Melby

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Melby INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Hjemmeplejen Melby Uanmeldt tilsyn oktober 2013 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Hjemmeplejen Melby Oktober 2013

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Hjemmeplejen Stranden

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Hjemmeplejen Stranden Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Hjemmeplejen Stranden Anmeldt tilsyn August 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør DFS Plus

Tilsynsrapport Albertslund Kommune. Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør DFS Plus Tilsynsrapport Albertslund Kommune Sundhed, Pleje og Omsorg Privat leverandør DFS Plus Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0 Datagrundlag

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje. Team HTSH

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje. Team HTSH Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Team HTSH Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Lille Glasvej Plejecenter.

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Lille Glasvej Plejecenter. INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen Lille Glasvej Plejecenter. Uanmeldt tilsyn december 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er

Læs mere

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund. Uanmeldt tilsyn Juli 2015

Tønder Kommune. Tilsynsrapport. Pleje og Omsorg. Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund. Uanmeldt tilsyn Juli 2015 INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Den Kommunale Hjemmepleje Hjemmeplejedistrikt Toftlund Uanmeldt tilsyn Juli 2015 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således,

Læs mere

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG FRITVALGS OMRÅDET - DISTRIKT TØNDER VEST

TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG FRITVALGS OMRÅDET - DISTRIKT TØNDER VEST TILSYNSRAPPORT TØNDER KOMMUNE PLEJE OG OMSORG FRITVALGS OMRÅDET - DISTRIKT TØNDER VEST Uanmeldt tilsyn September 2018 1. UANMELDT TILSYN HJEMMEPLEJE 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Tønder

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Privat leverandør Din Fleksible Service

Tilsynsrapport Brøndby Kommune. Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Privat leverandør Din Fleksible Service Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og Sundhed Den Kommunale hjemmepleje Privat leverandør Din Fleksible Service Anmeldt tilsyn September 2016 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets

Læs mere

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING. Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension. Hjemmeplejen Stranden. Anmeldt tilsyn Maj

INDLEVELSE SKABER UDVIKLING. Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension. Hjemmeplejen Stranden. Anmeldt tilsyn Maj INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Ældre og pension Hjemmeplejen Stranden Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Uanmeldt tilsyn Januar 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Dragør Kommune Kommunal leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp

Tilsynsrapport Dragør Kommune Kommunal leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Tilsynsrapport Dragør Kommune Kommunal leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje. Egedal Hjemmeservice

Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje. Egedal Hjemmeservice Tilsynsrapport vedrørende 2018 Roskilde Kommune Ældreområdet Privat leverandør af hjemmepleje Egedal Hjemmeservice Uanmeldt tilsyn December 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1

Læs mere

Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed. Privat leverandør Cura Pleje

Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed. Privat leverandør Cura Pleje INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og sundhed Privat leverandør Cura Pleje Uanmeldt tilsyn marts 2014 WWW.BDO.DK Marts 2014 Forord Rapporten er bygget således, at læseren

Læs mere

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Distriktsgruppe Tønder Øst

Tilsynsrapport Tønder Kommune. Pleje og Omsorg. Kommunal leverandør af hjemmepleje Distriktsgruppe Tønder Øst Tilsynsrapport Tønder Kommune Pleje og Omsorg Kommunal leverandør af hjemmepleje Distriktsgruppe Tønder Øst Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets

Læs mere

Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen

Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Brøndby Kommune Ældre og pension Hjemmepleje - Privat leverandør Tryghedsplejen Anmeldt tilsyn Maj 2013 WWW.BDO.DK Anmeldt tilsyn, Hjemmeplejen - Privat leverandør

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Villestofte Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal Distrikt Syd

Tilsynsrapport Næstved Kommune. Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal Distrikt Syd Tilsynsrapport Næstved Kommune Sundhed og Ældre Hjemmeplejen Kommunal Distrikt Syd Uanmeldt tilsyn September 2018 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 anbefalinger 4 3.0 grundlag 5 3.1

Læs mere

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre- og Handicap Forvaltningen. Hjemmeplejen Hjørring Midtby

Tilsynsrapport Hjørring Kommune. Sundheds-, Ældre- og Handicap Forvaltningen. Hjemmeplejen Hjørring Midtby Tilsynsrapport Hjørring Kommune Sundheds-, Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjemmeplejen Hjørring Midtby Anmeldt tilsyn Juli 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende

Læs mere

TILSYNSRAPPORT MIDDELFART KOMMUNE FÆNØSUNDVÆNGET PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT MIDDELFART KOMMUNE FÆNØSUNDVÆNGET PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT MIDDELFART KOMMUNE FÆNØSUNDVÆNGET PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Oktober 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Middelfart Kommune foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport Ballerup Kommune. Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service

Tilsynsrapport Ballerup Kommune. Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service Tilsynsrapport Ballerup Kommune Center for Social og Sundhed Privat leverandør Jasmin Hjemmepleje Service Uanmeldt tilsyn Maj 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn December 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Pro 4

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Pro 4 Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Pro 4 Uanmeldt tilsyn April 2018 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 Tilsynets samlede vurdering 2 1.2 Tilsynets anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Villestofte Plejecenter.

Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen. Villestofte Plejecenter. INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Dokumentation for tilsyn på plejecenter Odense Kommune Ældre og Handicapforvaltningen Villestofte Plejecenter. Uanmeldt tilsyn november 2012 WWW.BDO.DK Forord Rapporten er bygget

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Kommunal leverandør af hjemmepleje

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Kommunal leverandør af hjemmepleje Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed, Kommunal leverandør af hjemmepleje Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger 5 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Albanigade Plejecenter Uanmeldt tilsyn November 2017 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede vurdering 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Distikt Nord

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Distikt Nord Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Distikt Nord Uanmeldt tilsyn INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter

Tilsynsrapport Odense Kommune. Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter Tilsynsrapport Odense Kommune Ældre- og Handicap Forvaltningen Hjallese Plejecenter Uanmeldt tilsyn Oktober 2016 INDHOLD 1.0 Vurdering 2 1.1 samlede 2 1.2 anbefalinger 2 2.0 Indledende oplysninger 3 3.0

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Privat leverandør Estrids Pleje A/S

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen. Hjemmeplejen Privat leverandør Estrids Pleje A/S INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Forebyggelse og Sundhed Visitationen Hjemmeplejen Privat leverandør Estrids Pleje A/S Uanmeldt tilsyn November2013 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn,

Læs mere

Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og Sundhed

Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og Sundhed INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Allerød Kommune Ældre og Sundhed Plejecenter Mimosen Uanmeldt tilsyn Juli 2012 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Plejecenter Mimosen Juli 2012 Forord Rapporten er opbygget

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Distrikt Midt

Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Distrikt Midt Tilsynsrapport vedrørende 2017 Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Distrikt Midt Uanmeldt tilsyn INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere

Ældre -og Handicapforvaltningen. Herluf Trolle Plejecenter

Ældre -og Handicapforvaltningen. Herluf Trolle Plejecenter INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Forord Rapporten er bygget således, at læseren på de første sider præsenteres for tilsynets samlede vurdering af tilbuddet samt udviklingspunkter, bemærkninger og anbefalinger.

Læs mere

Tilsynsrapport Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Boenheden Kisumparken

Tilsynsrapport Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg. Boenheden Kisumparken INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Tilsynsrapport Social- og Sundhedsforvaltningen, Ældre og Omsorg Boenheden Kisumparken Uanmeldt tilsyn oktober 2013 WWW.BDO.DK Uanmeldt tilsyn, Boenheden Kisumparken September

Læs mere

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Nord

Tilsynsrapport Roskilde Kommune. Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Nord Tilsynsrapport Roskilde Kommune Ældreområdet Kommunal leverandør af hjemmepleje Roskilde Nord Uanmeldt tilsyn December 2016 INDHOLD 1.0 Samlet Tilsynsresultat 2 1.1 Tilsynets anbefalinger 3 2.0 oplysninger

Læs mere

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør - Estrids Pleje

Tilsynsrapport Halsnæs Kommune. Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør - Estrids Pleje Tilsynsrapport Halsnæs Kommune Området for Forebyggelse og Sundhed Hjemmeplejen privat leverandør - Estrids Pleje Uanmeldt tilsyn Marts 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 2 2.0 Samlet Tilsynsresultat 3 2.1 Tilsynets

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD PLEJECENTER MARGRETHELUND

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD PLEJECENTER MARGRETHELUND TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD PLEJECENTER MARGRETHELUND Uanmeldt socialfagligt tilsyn November 2018 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev

Læs mere

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Privat leverandør af hjemmepleje Aleris

Tilsynsrapport Ringsted Kommune. Social- og sundhed, Privat leverandør af hjemmepleje Aleris Tilsynsrapport Ringsted Kommune Social- og sundhed, Privat leverandør af hjemmepleje Aleris Uanmeldt tilsyn September 2017 INDHOLD 1.0 Formalia 3 2.0 Samlet Tilsynsresultat 4 2.1 Tilsynets anbefalinger

Læs mere