Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn."

Transkript

1 Tilsyn: Klippebo 09. juli 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Emne: Personalesituation Vurderer personalesituation som værende stabil. Siden sidste år stilsyn har der været udskiftninger i medarbejdergruppen (Naturlig afgang og nye udfordringer). Leder oplever at medarbejderne fortsat er pressede i forhold til at sikre tiden til den nødvendige dokumentation i SUL. Noget af årsagen hertil kan, være at der har været udskiftning blandt sygeplejerskerne. Det er dog oplevelsen at man får det til at fungere. Sommerferien dækningen er god. Der har været et par perioder med meget sygdom (januar og juni), der ikke har været arbejdsrelateret. Der er kommet nye kollegaer til, og det er oplevelsen at de nye medarbejdere er faldet godt til både kollegialt og i forhold til opgaveløsningen. Tilsynet bemærker, at det forventes dokumentationen er udført, som den skal. Hvis der er udfordringer i forhold til, at der skiftes personale i Sundhed (sygeplejersker), så der teamleders ansvar, at dokumentationen er ajour.

2 Emne: Sygefravær Aktuelt har juni måned været over normalen sammen med januar måned. Øvrige måneder under gennemsnittet, og der har ikke været tale om arbejdsrelateret fravær Se personalesituation. Derudover er det ikke oplevelsen at sygdomsperioderne er væsentligt udfordrende i forhold til opgaveløsningen. Tilsynet bemærker sig, at Klippebo har været ramt af sygdom i de perioder, hvor hele øen var ramt. Derudover er sygefraværet meget fint. Emne: Beboersammensætningen Ikke en homogen sammensat beboergruppe, da der er et stort spring mellem antallet af beboere, der har brug for lidt kontra meget støtte. Der har været et større antal dødsfald end normalt, hvilket plejemæssigt har betydet flere opgaver. Det relativt store spring i funktionsniveau betyder også, at der skal være et særligt fokus på at sikre en så stor variation i tilbuddet af aktiviteter. Der er fokus på at tilbyde aktivisterne i og til mindre grupper, da det er oplevelsen at for store aktiviteter ikke altid er et gode. Efter at have fået sat det bedre i system, er der kommet godt gang i brugen af klippekortet. Leder oplyste, at der dog er en mindre pukkel af ikke ydede timer, som man håber at få arbejdet ned. En meget blandet beboergruppe. Medarbejderne oplever, at det giver nogle gode faglige udfordringer, hvor det omvendt måske ikke altid er den samme oplevelse hos beboerne, idet der af og til opstår små konflikter, der betyder at man som medarbejdere skal støtte og vejlede efter dette. Plejetyngden opleves som værende mindre gennemsnitlig, om end den i perioder hvor der er flere terminale beboere hvilket naturligt giver andre opgaver.

3 Emne: Hverdagen på plejecentret God travl hverdag, hvor det er oplevelsen at der er en god balance mellem de praktiske ydelser samt aktiviteterne. I perioder skal medarbejderne dog løbe meget stærkt. Leder fortalte om en nyligt afholdt asfaltbal, som var en stor succes. Det er indtrykket, at især musikarrangementer, er noget beboerne nyder. En hverdag der er bundet op om den praktiske pleje og omsorg, samt aktiviteter. Der er med forskel hvem og hvor mange der deltager i aktiviteterne. Aktiviteter sker både i- og udenfor Klippebo. Der er nogle udfordringer i forhold til eksekveringen af klippekortsordningen. Dette i forhold til især, at den enkelte beboer kan have svært ved at formulere ønsker, samt i forhold at få aktiviteten praktisk i de enkelte vagtlag og hos den enkelte medarbejder. Medarbejderne oplyser, at det kan være svært at finde på aktiviteter i Klippekortet, da de oftest skal findes på dagen. Det er oftest ikke aftalt på forhånd med beboerne, hvad der skal ske. Der står bare klip på dagens køreliste hos konkrete beboere. Tilsynet bemærker, at kontaktpersonen skal forsøge at lave aftale med den enkelte beboer om, hvad klippekortet skal bruges til, og hvornår. Denne aftale skal dokumenteres i beboerens journal, således at det er klart, hvad beboeren ønsker at bruge klip til. Det er naturligvis muligt på dagen, at beboeren ændrer mening, og vil bruge klippet til noget andet, hvilket skal imødekommes, hvis det er muligt. Der er forståelse for, hvis beboerne ikke kognitivt kan indgå i en aftale, men så må kontaktpersonen, evt. med hjælp fra pårørende, finde en aktivitet, som beboeren har glæde af. Det er også muligt for beboeren, at sig nej til at modtage klippekortsordning. Emne: Samarbejde og kommunikation internt og eksternt I forbindelse med beboernes sidste tid priste leder samarbejdet med vågekonerne. Derudover er der et rigtigt godt samarbejder med plejecenterlægen, hvor der tillige arbejdes på tværs med Plejehjemmet Toftegården i forhold til afholdelse af fælles valgte temaoplæg/emner. Dagene afholdes hver især på henholdsvis Klippebo og Toftegården.. Der udover godt samarbejde med Klippebos Venner, samt den tilknyttede fysioterapeut, og sygeplejen.

4 Leder oplever, at have et godt samarbejde med AMR, samt TR. Samarbejde med medarbejdere opleves som værende godt. Der er fokus på at sikre et godt samarbejde de to afdelinger imellem. Endelig betegnes samarbejdet med visitationen, som værende godt og inde i positiv udvikling. Betegner, at der er et godt samarbejde over en rigtig bred kam. Der er nogle gode processer i gang i forhold til samarbejdet, og erfaringsudvekslingen afdelingerne imellem. Godt samarbejde med centerlæge, der er meget engageret i arbejdet med beboerne og personalet. Positivt at centerlægen giver temaundervisning omkring særlige problemstillinger. Emne: Medarbejderkompetencer kompetenceudvikling Oplever at have meget kompetente medarbejdere både på assistent- og hjælperniveau. Leder har fokus på at animere hjælpere til at tage assistentuddannelsen, og aktuelt er der en hjælper, der starter på uddannelsen efter sommerferien. Hvor der er huller i kompetenceniveauet, er der fokus fylde disse huller ud. Medarbejdere oplever at være klædt på til opgaverne, og hvor der er huller, er der mulighed for i første omgang at få hjælp hos kollega, og dernæst få erhvervet de nødvendige kompetencer.

5 Emne: Samarbejde med pårørende - Generelt Et overordnet godt samarbejde med de pårørende. Fint samarbejde med de pårørende. Det sker indimellem, at der er samarbejdsrelationer der er mere udfordrende end andre, men der altid findes en løsning eller et niveau for samarbejdet. Er der helt særlige udforinger i samarbejdet, sker kommunikationen via og mellem leder og pårørende. Emne: Beboerindflydelse - Fællesskabet Beboer- og Familierådet fungerer i forhold til at der afholdes tre til fire årlige møder. Derudover er det leders opfattelse at muligheden for indflydelse er tilstede, omend det kan være svært at motivere beboerne til at søge indflydelsen. Der er mangler lige aktuelt en repræsentant (beboer) i Beboer- og Familierådet. Der afholdes desuden månedlige beboermøder, hvor der er dagsorden, og hvor beboerne har stor indflydelse på indholdet i mødet. Medarbejder oplever at beboerne har en meget stor grad af indflydelse på fælleskabet (Aktiviteter, hussorden, etc.) Beboerindflydelsen sker på tilfredsstillende vis, især bemærker Tilsynet, at beboermøderne virker som et godt forum for drøftelser af de kommende aktiviteter.

6 Emne: Selvbestemmelse Individplan (Indflydelse på formulering af egne mål og indsatser.) Der arbejdes løbende på at sikre den enkeltes indflydelse. Dog kan det være svært for den enkelte beboer selv at finde rehabiliterende mål, uden inspiration fra medarbejderne. I det daglige er der fokus at sikre selvbestemmelsen, om end hele arbejdet med at formulere mål på vegne af af beboeren kan virke som en lille underløbning af selvbestemmelesen. Leder ser frem til at der bliver evalueret på hele arbejdet omkring i den rehabiliterende organisation. Stor indflydelse på individplan, og medarbejdere har stort fokus på at sikre og animere den enkelte til at tage selvstændige valg. Medarbejderne oplever indimellem, at det er irrelevant for enkelte af beboerne, at der skal opstilles rehab mål. Dette både i forhold til den enkelte beboer og relevans i selve målet, og også i forhold til at evalueringen og kravet til dokumentation er stor i forhold til selve måletog arbejdet med dette Emne: Magtanvendelse - Vold (Regler, etik, moral, procedurer) Det er ikke oplevelsen, at der er mange situationer, der kræver indgreb i selvbestemmelsesretten. Der er igangsat et arbejde med at sikre procedurer og aftaler omkring arbejdet med nye regler om magtanvendelse i forbindelse med somatisk behandling. Dette i samarbejde med den til Klippebo tilknyttede læge. Medarbejderne redegjorde for og gav eksempler på de få episoder, der har været i forhold til magtanvendelser. Det er Tilsynets opfattelse, at man er opmærksom på, hvornår der er tale om magtanvendelse, og at man handler herpå.

7 Emne: Måltiderne Alle beboerne (efter hukommelse) er tilknyttet madordningen hos Truberg. Der er fokus på at sikre en god madkultur, og et godt fællesskab omkring måltiderne. Dette har afstedkommet nogle gode snakke beboerne imellem i forhold til tolerance overfor sine medbeboere, samt at bidrage til det sociale fælleskab. Beboerne kan selv vælge om de ønsker at indtage måltiderne i egen lejlighed eller i fællesskabet. En generel oplevelse af, at beboerne er glade for maden Kvalitet og portionsstørrelse. Beboerne vælger selv hvor de vil indtage måltiderne. Emne: Tilbud om træning ( 86) Er blevet brugt i nogle enkelte tilfælde, hvor det har været relevant i forhold udarbejdelsen af rehabilliteringssplan. Tilsynet drøftede med medarbejderne hvilke muligheder 86 giver i forhold til genoptræning i forhold til funktionstab Herunder rammerne for visitationen til ydelsen.

8 Emne: Faglig indsats- og dokumentation Tilsynet tog stikprøver i dokumentationen (CARE) på tre beboere. Hos én beboer, fandtes det ikke klart lægefagligt dokumenteret, om hvorvidt der skal ske genoplivning eller ej. Hos en anden beboer, fandtes en afsluttet indsats ikke dokumenteret afsluttet. Hos samme beboer, fandtes det ikke klart lægefagligt dokumenteret, om hvorvidt der skal ske genoplivning eller ej. Hos samme beboer fandtes to rehabiliteringsplaner, og det var uklart hvilken af disse der var gældende. Den tredje beboers dokumentation fandtes i orden. Det fremgik af to beboerdokumentationer, at de ikke ønskede genoplivning ved hjertestop. Lægen har noteret, at borgerne ikke ønsker genoplivning, men ikke fagligt givet sin vurdering. Tilsynet finder således ikke, at der er foretaget en lægefaglig vurdering, og finder af den grund ikke, at personalet kan undlade at genoplive, hvis situationen opstår. Tilsynet anbefaler, at det sikres, at der bliver foretaget en lægefaglig vurdering om genoplivning, når borger udtrykker, at der ikke ønskes genoplivning. Jfr. Anmodning om lægelig vurdering af borger, bruger, beboer,(bbb) ved fravalg af livsforlængende behandling, herunder genoplivningsforsøg, og om afbrydelse af behandling. Tilbagemelding fra leder ønskes senest den 15. september Samtale med beboere Emne: Tilfredsheds afdækning Tilsynet har talt med en beboer i forbindelse med dette års tilsyn. Boligen: Beboeren udtrykte stor tilfredshed med sin bolig, som opfylder de behov han har aktuelt har for en bolig. Hverdagen: Beboeren synes han fint kan fylde sin hverdag ud, med egne hobbies samt ture til havnen, hvor han selv kan køre ned på sin elektriske scooter ned. Forplejningen: Tilfredshed med den varme mad, som beboer synes er rigtig god. Beboer sørger selv for morgenmad og den kolde mad.

9 Medarbejderne: Beboer er meget glad for medarbejderne, som ikke kan være flinkere. Aldrig nogen sure miner og altid hjælpsomme. Den hjælp der ydes: Stor tilfredshed med den hjælp der ydes. Får hjælp til det som der er brug for at få hjælp til. Omgangstonen: Rigtig god og respektfuld omgangstone mellem beboere og medarbejder. Aktiviteter og træning: Grundlæggende tilfreds med de tilbud der gives. Man kan deltage i aktiviteterne i den udstrækning man har lyst og overskud til det. Beboeren efterlyste dog muligheden for at kunne dyrke sin hobby, hvilket kræver et hobby lignede rum hvor man kan rode lidt. Det var han blevet stillet i udsigt i forbindelse med sin visitation for et par år siden. Indflydelse på egen hverdag: Stor indflydelse på egen hverdag. Man bestemmer over sit eget liv. Samtale med pårørende/ Beboer- og Familieråd Emne: Tilfredsheds afdækning Pårørende / Familieråds tilfredshed med: Boligen: Pårørende gav udtryk for tilfredshed med boligen. Eneste anke kunne være at det måske ville være hensigtsmæssigt at dagligstue og soveværelse var lidt mere adskilt. Hverdagen: Indtrykket er at personalet gør sit for at skabe en god hverdag for beboerne. Forplejningen: Forplejningen betegnes som værende rigtig god. Medarbejderne: Pårørende oplever medarbejderne som værende respektfulde, opmærksomme og engagerede i både opgaveløsningen og omgangen med beboeren.

10 Den hjælp der ydes: Der er god fokus på at sikre at den de ydelser der er tildelt i forhold til hjælp gives på den mest hensigtsmæssige måde, således at beboeren oplever at få den hjælp der brug for. Omgangstonen: Rigtig god, nærværende og respektfuld omgangstone. Dette mellem beboere, medarbejdere og pårørende. Aktiviteter og træning: Det er oplevelsen at der er en hel række tilbud om aktiviteter og ture. Derudover tilbydes den enkelte småture i området. Pårørende kender til Klippekortsordningen, og pårørende oplever at medarbejderne er dialog med beboerne omkring brugen af ordningen. Indflydelse på egen hverdag: Oplevelsen er at medarbejderne har respekt og arbejder på at sikre at den enkelte beboer har mest mulig indflydelse på egen hverdag. Rundgang på stedet Emne: Tilbuddets fysiske rammer Stedets fysiske og rengøringsmæssige stand: Klippebo fremstod samlet i en god hygiejnisk og rengøringsmæssigt stand. Fællesarealerne (stuer og køkkener) samt de boliger som Tilsynet så, fremstod ligeledes pænt rengjorte og velordnede. Den udvendige arealer fremstod velordnede, og beboernes egne terrasser og den fælles af slagsen fremstod hyggelige og velordnede.

11 Samlet indtryk Det er Tilsynets oplevelse, at Klippebo er et godt og trygt sted for beboerne. Der tilbydes en række tilbud om aktiviteter og ture som beboerne har mulighed for at deltage i. Tilsynet oplever en engageret personalegruppe, der arbejder med respekt for beboerne og med de pårørende. Tilsynet har desuden givet anledning til at udtale, at beboerne får den hjælp, som de har ret til og behov for set i forhold til serviceloven og de gældende kvalitetsstandarder i kommunen m.m. Der er forbindelse med tilsynet givet en anbefaling: Tilsynet anbefaler, at det sikres, at der bliver foretaget en lægefaglig vurdering om genoplivning, når borger udtrykker, at der ikke ønskes genoplivning. Jfr. Anmodning om lægelig vurdering af borger, bruger, beboer,(bbb) ved fravalg af livsforlængende behandling, herunder genoplivningsforsøg, og om afbrydelse af behandling. Tilbagemelding fra leder ønskes senest den 15. september Ved tilsynet har medvirket: Charlotte Petersen (Leder) Heidi B. Jensen (SoSu-assistent) Nadja Nielsen (SoSu - assistent) Allan Stender(Pårørende) Villy Holm (Beboer) Fra Tilsynsenheden: Mette Marker Henrik Boie

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne fra sidste

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Toftegården 05.april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen I skrivende stund 35 pladser, hvor der normalt er 34. Rent budgetmæssigt

Læs mere

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes.

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes. Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B 31.august 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder oplyste, at der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende dokumentation

Læs mere

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder betegner

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Anbefaling: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Har fulgt op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra 2017, omhandlende

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Oplyste at der er lagt et stort fokus på at få sikret evalueringen af plejeplanerne

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Tilsyn: Toftegården 06. juni 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Emne:

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nørremøllecentret 31. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Tilsynet talte med lederen af afdeling nord+vest, da ny

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Klippebo 19. april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at Klippebo er blevet opnormeret med 4

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder. Tilsyn: Snorrebakken afd. GH+IJ 01. oktober 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt.

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt. Tilsyn: Plejecenter Åbo 12. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne der blev givet i forbindelse

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nylars plejecenter 18. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Overordnet giver leder udtryk for at det går godt på Nylars. - Personalesituationen

Læs mere

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der har siden sidste års tilsyn været et udvidet fokus omkring Den sidste tid. Dette

Læs mere

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014.

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014. Tilsyn: Snorrebakken afdeling C + D - 17. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder har været ansat siden 01. oktober

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Åbo 30. marts 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder redegjorde for personalesituationen, der beskrives

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Lunden (Blommelunden- Rosenlunden) 31. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, er der pt lidt udfordringer

Læs mere

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at der siden sidste års tilsyn er sket ændringer i personalesammensætningen. Med 7

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 16. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, har der fra medio

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling A+B 05. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket en personale

Læs mere

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt.

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt. Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 13. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær Der har siden sidste tilsyn været

Læs mere

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B - 02. september 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Teamleder

Læs mere

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år.

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år. Tilsyn: Nørremøllecentret Nord +Vest 09. november+15. december 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling C+D - 24. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Leder har afsluttet Diplomuddannelse, hvilket givet betyder nye værktøjer

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med tilsynet i 2017. Emne: Personalesituation

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 12. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket udskiftninger

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 30. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn har afdeling E+F været

Læs mere

Meget lav personalegennemstrømning.

Meget lav personalegennemstrømning. Tilsyn: Plejecenter Nylars - 05. januar 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder gav udtryk for at der er tale om dygtige medarbejdere,

Læs mere

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på.

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen - Opfølgning på tidligere tilsyn - Samarbejde og kommunikation

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Siden tilsynet 2012, har der været meget lille udskiftning i

Læs mere

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen.

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. Tilsyn: Åbo 23. april 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder oplyste at Aabo samlet ikke har været voldsomt påvirket af organisationsændringerne.

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Klippebo Solstien 1, 3760 Gudhjem Tlf.: 5692 4670 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport fra

Læs mere

Morsø Afklaringscenter. December 2018

Morsø Afklaringscenter. December 2018 Morsø Afklaringscenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Morsø Afklaringscenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune Lørdag den 3. december 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Vester

Læs mere

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016 Indhold Forord... 2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT... 2 Anbefaling... 3 2. FORMALIA... 3 3. DATAGRUNDLAG... 3 3.1 Skriftligt grundlag... 3 3.2 Personlig pleje... 4 3.3 Aktivitet og træning... 4 3.4 Praktisk

Læs mere

Rolstruplund Plejecenter. December 2018

Rolstruplund Plejecenter. December 2018 Rolstruplund Plejecenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Rolstruplund Plejecenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700 Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013 Rehabiliteringscentret Sønderbo Curdtslund 2, 3700 Rønne Tlf.: 5692 4700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Bornholms

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8.

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 13.00 og Fredag den 16. december kl. 8.00 på Ådalen Indledning Vi har på vegne af Silkeborg

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Plejecenter Plushøj Plushøj 18 4673 Rødvig Plejecenterleder Malene Thorup Haagensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Teamleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kildemarkscentret, Næstved Kommune. Torsdag den 30. oktober 2014 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kildemarkscentret, Næstved Kommune. Torsdag den 30. oktober 2014 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kildemarkscentret, Næstved Kommune Torsdag den 30. oktober 2014 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kildemarkscentret. Generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Plejecenter Møllegården, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Møllegården.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Biersted Plejecenter.

Læs mere

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Rebild Kommune Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Indledning Rebild Kommune har overdraget os opgaven med at udføre det lovpligtige kommunale tilsyn på Kommunens ældre- og plejecentre. Konkret drejer det sig

Læs mere

Orientering om Årsrapport tilsyn på plejehjem ( REVAS)

Orientering om Årsrapport tilsyn på plejehjem ( REVAS) Punkt 8. Orientering om Årsrapport 2016 - tilsyn på plejehjem ( REVAS) 2016-031358 Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller til Ældre- og Handicapudvalget At afrapporteringen for 2016 fra REVAS Aps,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12.

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl. 8.30 Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30

Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune. Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ortved Plejecenter, Ringsted Kommune Tirsdag den 1.november 2011 fra kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Ortved Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal Uanmeldt plejehjemstilsyn d.. november 20 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Centerleder Gitte Larsen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010.

Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lovgrundlag Årsredegørelse for tilsyn med plejecentre i Mariagerfjord Kommune 2010. Lov om Social Service 151 Kommunen har pligt til at føre tilsyn med opgaveløsningen på kommunens plejehjem. Formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården

Uanmeldt tilsyn Diakonhjemmet Enggården Uanmeldt tilsyn 2018 Diakonhjemmet Enggården Opsummering Diakonhjemmet Enggården Vurdering: Godkendt Sted: Engløkke 30, 6372 Bylderup-Bov Dato for tilsyn: 24.08.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Ej anmeldt tilsyn

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

Hvidbjerg Plejecenter. November 2018

Hvidbjerg Plejecenter. November 2018 Hvidbjerg Plejecenter November 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Hvidbjerg Plejecenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl. 10.30 og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune Lørdag den 26. april 2014 fra kl. 10.30 Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Søndervang, Faxe Kommune. Tirsdag den 8. september 2015 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Søndervang, Faxe Kommune. Tirsdag den 8. september 2015 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Søndervang, Faxe Kommune Tirsdag den 8. september 2015 fra kl. 9.00 Plejecentret Søndervang er en selvejende institution, der har driftsoverenskomst med Faxe

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn December 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune Onsdag den 30. november 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kaas Plejecenter.

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Slottet afd. B2 Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne Tlf.: 56927700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune Tirsdag den 24. februar 2009 fra kl. 7.30 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Centerleder Britt Kjærulf Jørgensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune Torsdag den 23. februar 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Malmhøj. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 17. december 2015 fra kl og Dialogmøde tirsdag den 16. februar kl. 12.

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 17. december 2015 fra kl og Dialogmøde tirsdag den 16. februar kl. 12. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune Torsdag den 17. december 2015 fra kl. 9.00 og Dialogmøde tirsdag den 16. februar kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sandgårdsparken.

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Pleje- og omsorgscenter Kildehaven

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Pleje- og omsorgscenter Kildehaven Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Pleje- og omsorgscenter Kildehaven Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune. Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30

Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune. Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hem Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune. Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune. Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Grøndalshusene, Faxe Kommune Tirsdag den 26. juli 2016 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Faxe Kommune aflagt tilsynsbesøg på Grøndalshusene. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Øster Elkær, Fredericia Kommune. Tirsdag den 7. juni 2016 fra kl. 9.30

Uanmeldt tilsyn på Øster Elkær, Fredericia Kommune. Tirsdag den 7. juni 2016 fra kl. 9.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Øster Elkær, Fredericia Kommune Tirsdag den 7. juni 2016 fra kl. 9.30 Indledning Vi har på vegne af Fredericia Kommune aflagt tilsynsbesøg på Øster Elkær. Generelt er

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Hesselager Plejecenter Uanmeldt tilsynsbesøg d. 5. september 2018 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Centerleder Marion Pihl Jensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Birkelund

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Birkelund Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Birkelund Opsummering Plejehjemmet Birkelund Vurdering: Godkendt Sted: Kobbermøllevej 50 A, 6340 Kruså Dato for tilsyn: 1.11.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn Boliger:

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Centerleder Lis Kramer Pedersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn mandag den 3. november 2014 Plejecenter Egehaven Egehaven 2 Strøby Egede 4600 Køge Teamleder Annegerd Grimsbo Birk-Sørensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 28. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Lindelse plejehjem

Læs mere

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn

Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter. Hedebo Plejecenter Uanmeldt tilsyn Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn INDHOLDSFORTEGNELSE Gennemførelse af uanmeldte tilsyn på... 3 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag

Læs mere

Støberigården. November 2018

Støberigården. November 2018 Støberigården November 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Støberigården. Det er vores vurdering, at plejecentret

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn hos borgere, der ikke bor på plejecenter Faxe Nord den 23. september 2013 Kommunal leverandør af hjemmepleje Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bøgebakken, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. marts 2015 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Bøgebakken, Lejre Kommune. Tirsdag den 24. marts 2015 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bøgebakken, Lejre Kommune Tirsdag den 24. marts 2015 fra kl. 13.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Bøgebakken. Generelt er formålet

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 5. oktober 2017, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 12. september 2011 fra kl. 14.30 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fårvang Ældrecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune. Torsdag den 7. juli 2016 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune. Torsdag den 7. juli 2016 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune Torsdag den 7. juli 2016 fra kl. 14.30 Indledning Vi har på vegne af Aalborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fjordparken. Generelt er formålet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 19. november 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 19. november 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn torsdag den 19. november 2015 Plejecenter Egehaven Egehaven 2 Strøby Egede 4600 Køge Plejecenterleder Annegerd Grimsbo Birk-Sørensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 31. august 2010 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 31. august 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solgården, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 31. august 2010 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solgården. Generelt er

Læs mere

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Årsrapport Anbefalinger... 2013 Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune. Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00

Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune. Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Symfonien, Næstved Kommune Mandag den 30. november 2015 fra kl. 17.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Symfonien. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Toftevang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 11. juli 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Toftevang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 11. juli 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Toftevang Ældrecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 11. juli 2011 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Toftevang Ældrecenter.

Læs mere

Hedebo-Centret. 8. oktober 2009

Hedebo-Centret. 8. oktober 2009 Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Hedebo-Centret 8. oktober 2009 Den 30. november 2009 Plejehjemmet Hedebo-Centret Uanmeldt kommunalt tilsyn d.8. oktober 2009

Læs mere

Anmeldt tilsyn 2018 Hjemmeplejen Tinglev

Anmeldt tilsyn 2018 Hjemmeplejen Tinglev Anmeldt tilsyn 2018 Hjemmeplejen Tinglev Opsummering Hjemmeplejen Tinglev Vurdering: Godkendt Sted: Industriparken 3, 6360 Tinglev Dato for tilsyn: 12.09.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Anmeldt tilsyn Metode:

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune. Søndag den 7. oktober 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune. Søndag den 7. oktober 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune Søndag den 7. oktober 2012 fra kl. 18.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solbakken. Generelt er formålet

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Adresse Plejehjemmet Svendebjerghave Svendebjergvej 28A Tilsynsdato 18. juni 2014 Antal pladser 33 plejeboliger (og 13 aflastningspladser).

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 12. september 2011 fra kl. 10.30 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sejs Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 4. december 20 på Solgården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin stue 2. beboer Glad

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune. Tirsdag den 18. november 2014 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune. Tirsdag den 18. november 2014 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune Tirsdag den 18. november 2014 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Birkebjergcentret.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården

Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Uanmeldt tilsyn 2018 Plejehjemmet Grønnegården Opsummering Plejehjemmet Grønnegården Vurdering: Godkendt Sted: Langrode 11, 6200 Aabenraa Dato for tilsyn: 26.09.2018 Anmeldt/ej anmeldt: Uanmeldt tilsyn

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 31. oktober 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 31. oktober 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 31. oktober 2014 Plejecenter Plushøj Plushøj 18 4673 Rødvig Teamleder Malene Thorup Haagensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Plejecenter Brohøj Brohøj 27 4672 Klippinge Teamleder Tatjana Frimurer Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator Mette

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 11. marts 2013 fra kl. 8.00

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 11. marts 2013 fra kl. 8.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 11. marts 2013 fra kl. 8.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Funder Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl og dialogmøde tirsdag den 21. oktober

Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl og dialogmøde tirsdag den 21. oktober TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl. 15.30 og dialogmøde tirsdag den 21. oktober 2014 13.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune

Læs mere

Plejehjemmet Birkebo. Helsingør Kommune

Plejehjemmet Birkebo. Helsingør Kommune Plejehjemmet Birkebo Helsingør Kommune 22-05-2012 1. Indledning.... 3 1.1 Læsevejledning... 3 1.2 Gennemførsel af tilsynet... 3 2. Konklusion af tilsynet.... 3 2.1 Lovmedholdelighed.... 3 2.2 Overordnet

Læs mere