Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017."

Transkript

1 Tilsyn: Toftegården 06. juni 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i Emne: Personalesituation Betegner personalesituationen som værende stabil. Der har siden sidste års tilsyn været både afgang og tilgang af medarbejdere. Leder er af den oplevelse, at udskiftningen og overgangen mellem gamle og nye medarbejdere er foregået gnidningsfrit. Det er også oplevelsen, at udskiftningen på medarbejdersiden også var anstødssten til at få kigget arbejdsgange igennem, hvilket også er faldet positivt ud. Positivt er sommerferieplanlægningen kommet tidligt på plads. Medarbejdere oplever en positiv udvikling på antallet af timer, således at der bliver tilført flere timer til opgaveløsningen på den afdeling hvor plejetyngden er større. Emne: Sygefravær Forholdsvist højt sygefravær, hvor det er leders vurdering at mange af langtidssygemeldingerne ikke er arbejdsrelaterede. Der er løbende fulgt op på sygemeldingerne efter gældende aftaler. Har ikke oplevet sygefraværet som værende alarmerende: Det fravær der har været af længere varighed, har ikke været arbejdsrelateret.

2 Ingen Emne: Beboersammensætningen Det er leders vurdering, at beboergruppen er homogen, om end den ene afdeling har en lidt mere udfordret beboergruppe (fysisk- og psykisk). Beboersammensætningen fremstår således med nogenlunde den samme sammensætning som ved sidste års tilsyn. Leder er af oplevelsen at de nyeste visiterede beboere rent funktionsmæssigt hører til i den bedre ende. Aktuelt bebos den ene af afdelingerne af beboere, hvor der er en større plejetyngde. Dette skifter løbende de to afdelinger imellem, da visitationen sker efter hvor der er en ledig lejlighed. Det er Tilsynets opfattelse efter drøftelser med leder og medarbejdere, at personalesituationen er tilpasset efter beboertyngden. Emne: Hverdagen på plejecentret Hverdagen på Toftegården byder på mange tilbud til beboerne. Lige pt. er det leder selv, der har fokus på at sikre et bredt udbud af tilbud, men på sigt er det målet, at denne opgave overgår til en medarbejder(e) igen. I sit indhold er tilbuddene meget forskellige, men det er oplevelsen, at især musik er et populært tilbud. Der er stor søgning til aktiviteterne, og heldigvis er der positivt en god gruppe af frivillige, der tilbyder nogle gode aktiviteter (sang, oplæsning o.a.) Leder oplyste, at der stort set næsten dagligt tilbydes en eller anden aktivitet.

3 I forhold til klippekortsordningen, så er den rent overbliksmæssigt styr på det. Dog oplever leder, at det ind imellem kan være svært, at få beboerne til at komme med ønsker til aktiviteter i forhold til mulighederne i Klippekortsordningen. Noget af dette kan skyldes, at Toftegården tilbyder mange aktiviteter, og beboerne derfor løber lidt tør for ideer til brug af klippekortsordningen. Mange tilbud til næsten daglige aktiviteter som beboerne kan deltage i. Der er fokus på at sikre at ydelserne, og mulighederne i Klippekortsordningen bruges fuldt ud. Tilsynet og medarbejdere drøftede, efter hvilke principper, begrænsninger og muligheder der er i eksekveringen af ordningen. Her oplever medarbejdere, at de nogle gange bliver udfordret i forhold til at støtte, vejlede og give ideer til beboernes brug af Klippekortet. Tilsynet opfordrer til, at klippekortordningens muligheder drøftes på personalemøder, således at det fremstår klart, hvad klippekortet kan bruges til og ikke kan bruges til. Emne: Samarbejde og kommunikation internt og eksternt Leder har fokus på, at sikre et godt og ordentligt informationsniveau, der fungerer godt. Der er en række mødefora, hvor det i forbindelse med nye form på DTR møderne, kan blive nødvendigt at få kigget på strukturen på personalemøderne(faglige overlap). Leder oplever, at det rent koordineringsmæssigt ind imellem kan være en udfordring at få koordineret de mange fora, da der er personsammenfald i mange af grupperne. Derudover oplever leder, at der er et generelt godt samarbejde og samarbejdsklima med en række interne- og eksterne samarbejdsparter. Positivt samarbejde med Toftegårdens plejehjemslæge. Medarbejdere har aftale om, at der sker undervisning fra førnævnte ud fra emner der er ønsket af medarbejderne. Medarbejdere oplever et generelt godt samarbejde afdelingerne imellem, hvor man hjælper og støtter hinanden, når der er særlige udfordringer i ydelsen af pleje og omsorg. Medarbejdere giver udtryk for, at samarbejdet (kommunikationen og dialogen) med leder er blevet bedre efter at der er blevet valgt en AMR.. Derudover er det oplevelsen at den enkeltes oplevelse af hvordan samarbejdet med leder er individuelt baseret.

4 Emne: Medarbejderkompetencer kompetenceudvikling Leder oplever at medarbejderne bredt set, har de nødvendige kompetencer til at løfte de pleje- og omsorgsmæssige opgaver og udfordringer. Leder ser med spænding frem til indførelsen af det nye Cura system, da den nuværende dokumentationsdel (Care) findes utidssvarende og tungt at arbejde i. Det nye system betyder naturligvis, at medarbejderne skal gennemføre en intro/oplæring til dette. Der er mulighed for kompetenceløft, når og hvor det findes nødvendigt. Er af den opfattelse, at de er klædt godt på til mangeartede opgaver der er i den samlede opgaveløsning, samt at der er mulighed for at dygtiggøre og efteruddanne sig. Emne: Samarbejde med pårørende - Generelt Oplever at samarbejdet fungerer godt og tilfredsstillende, og uden de store udfordringer. Hvor der er særlige temaer i samarbejdet, er det leder der tager teten i forhold til at få løst op på disse eventuelle problematikker. Medarbejdere synes, at der pt. er et fint samarbejde med de pårørende. Skulle der opstå problemer, er det oplevelsen at leder tager hånd om dette. Ingen

5 Emne: Beboerindflydelse - Fællesskabet Søges sikret gennem beboermøderne (Fælles for de to beboergrupper), der tilstræbes afholdt en gang månedligt. Der er en fast mødedagsorden, og leder er referent. Forslag fra beboerne til eksempelvis aktiviteter, søges altid imødekommet/gennemført. Der afholdes beboermøder, hvor man som beboer kan komme med ønsker. Medarbejderne har en oplevelse af at der er et velfungerende Beboer- og Familieråd. Emne: Selvbestemmelse Individplan (Indflydelse på formulering af egne mål og indsatser.) Dagligt fokus på at selvbestemmelsen på individplan. Der udarbejdes rehabiliterings-, pleje- og omsorgsplaner (når det er nødvendigt) for den enkelte. Størst arbejde ligger der i udarbejdelsen af rehabiliteringsplanen, hvor det er beboerens egenformulerede mål og ønsker der skal føres ud i livet. Målene i rehabilteringsplanen er naturligt meget forskellige, da de er individbaserede og formulerede. I processen ved DTR møderne er det leders oplevelse, at møderne kvalitativt tværfagligt er inde i en god udvikling. Der er stadig et stykke arbejde for leder i forhold til at sikre målene forfølges kvalitativt, samt at sikre fagligheden i forhold til kravene/forventninger til den dokumentation, der skal ligge forud for møderne. Tilsynet fik forelagt eksempler på, hvordan leder arbejder med at sikre, at medarbejderen har sin dokumentation på plads forud for DTR møderne, og det er oplevelsen, at leder og medarbejdere er inde i en positiv udvikling af dette arbejde. Medarbejdere oplever, at flere af beboerne har svært ved selv at definere hvilke mål og ønsker de har i forhold til deres rehabiliteringsplan. Dette skyldes at beoerne er fysisk og psykisk forskellige steder i deres liv og funktionsevne/niveau. Det er oplevelsen, at det er mindretallet af beboerne, der får et positivt udkomme af planen, og at der er et vist misforhold i forhold til indsats og udbytte af arbejdet.

6 Emne: Magtanvendelse - Vold (Regler, etik, moral, procedurer) Det er leders opfattelse, at medarbejderne har viden og kendskab til reglerne omkring indgreb i selvbestemmelsesretten. Der er aktuelt ingen særlige problematikker omkring magtanvendelser. Der sker en løbende drøftelse af omkring problemstillinger, der kan føre til brug af magt. Her særligt i forhold til brugen af alarmsystemer og GPS - trackere. Tilsynet og leder drøftede en konkret beboer og problemstilling omkring denne og brug af alarmsystem. Der udarbejdet procedurer for voldregistreringer, samt for hvordan der fagligt og praktisk følges op disse. Lige pt. er der ingen særlige udfordringer, der betyder, at det er påkrævet at foretage magtanvendelse. Der er nogle aktuelle problemstillinger omkring alarmsystemer, der aktuelt er til drøftelse strategisk. Medarbejdere gav udtryk for at have kendskab til reglerne omkring magtanvendelse og indgreb i selvbestemmelsesretten. Tilsynet ønsker en snarlig opfølgning på progressionen i arbejdet med den konkret drøftede beboer, senest den 29. juli 2018 Ingen

7 Emne: Måltiderne Et par gange om måneden inviteres der gæstekok til madfremstilling, hvilket falder i god jord hos beboerne. Beboerne modtager mad fra DeViKa. Overordnet er det oplevelsen at beoerne er tilfredse med forplejningen, og hvor der er utilfredshed forsøges beboerne vejledt til skift af leverandør, samt gennem dialog med den aktuelle leverandør, hvor der utilfredshed. Medarbejderne oplever ind imellem, at der er en lidt tung dialog med DeViKa i forhold til beboere, der ikke er tilfreds med måltiderne eller udbuddet. Medarbejderne arbejder løbende med at sikre, at beboerne er bevidste om mulighederne for særlige ønsker i forhold til måltiderne. Det har ind i mellem været svært at få tilpasset kosten, hvis en beboer f.eks. ikke ønsker at spise kød, eller hvis der er noget beboeren ikke mener at kunne tåle. Tilsynet gør opmærksom på, at kommunens madservice bør tilpasse kosten, således at også vegetarer/veganere kan modtage kost fra kommunens madservice. Dette gælder naturligvis også, hvis borgeren ikke kan tåle visse produkter. Emne: Tilbud om træning ( 86) Løbende fokus på at være obs. med den generelle træning og genoptræning, og der er et godt samarbejdet med husets fysioterapeut. Tilsyn og leder drøftede, at det ville være en god ide at sikre at der er fokus på denne lovparagraf og dermed visitationsmæssige mulighed der ligger i at sikre beboeren denne lovmæssige ret. Tilsynet havde en drøftelse med medarbejderne hvilke muligheder der er og man skal være opmærksom på, sammen med borgeren, at sikre at der er handling bag og kendskab til denne mulighed. Tilsynet gør opmærksom på, at det at der er et godt samarbejde med husets fysioterapeut er meget tilfredsstillende, men det kan ikke gøre det ud for en ansøgning fra borgeren om træning efter servicelovens 86, hvilket leder og medarbejdere skal være opmærksom på.

8 Emne: Faglig indsats- og dokumentation Tilsynet tog stikprøver i dokumentationen (CARE) på tre beboere. Hos én beboer fandtes, at de sygefaglige problemområder ikke var opdateret/ajourført. Hos en anden beboer fandtes aftaler i forhold til klippekortsordningen ikke dokumenteret. Hos samme beboer var der ikke fulgt op på SEL mål i rehabiliteringsplanen. Tilsynet finder, at der til trods for at der var fulgt op på sidste års anbefalinger, stadig findes fejl i dokumentationen. Tilsynet anbefaler, at leder sørger for gennemgang af samtlige borgeres dokumentation. Tilsynet vil foretage opfølgende stikprøvekontrol i september Samtale med beboere Emne: Tilfredsheds afdækning Tilsynet har talt med to beboere i forbindelse med dette års tilsyn. Boligen: Meget tilfredse med boligen, der har en fin størrelse, og hvor der er plads til egen møbler og ting. Eneste anke hos den ene af beboerne, var ønsket om lidt mere skabsplads på badeværelset. Hverdagen: Den ene beboer deltager i det sociale liv i den udstrækning som vedkommende selv ønsker det. Den anden beboer er meget glad for de mange tilbud man tilbydes på Toftegården. Deltager meget gerne, i hvad der tilbydes, og synes der er mange spændende arrangementer og aktiviteter. Forplejningen: Grundlæggende tilfredshed med maden, som betegnes som værende ganske normal. Den ene beboere er allergisk overfor flere ting, og er efterhånden har medarbejderne bedre overblik over hvad beboeren kan tåle. Medarbejderne: Søde og hjælpsomme medarbejdere, der er opmærksomme på beboernes behov og ønsker.

9 Den hjælp der ydes: Den ene beboer har ikke brug for den store hjælp og støtte, men har oplevelsen af at skulle hun have brug for hjælp, så vil hun få det. Den anden beboer har heller ikke det store behov for hjælp, og vil gerne, i den udstrækning der er overskud til det, selv klare sine opgaver. Man får den hjælp, man har brug for, i forhold til hjælp til sårpleje og andet praktisk. Omgangstonen: God og respektfuld omgangstone mellem beboere og medarbejdere. Der er plads til sjov og ballade. Aktiviteter og træning: Der er tilbud om aktiviteter og træning. Det kunne være ture ud af huset samt aktiviteter og arrangementer i huset. Derudover er der opmærksomhed på, at man fra medarbejderne opfordres til og hjælpes til at fysisk vedligeholde sig selv. Indflydelse på egen hverdag: Beboer oplever at have stor indflydelse på egen hverdag, og bestemmer selv over eksempelvis hvornår man vil i seng, stå op, indtage sine måltider etc. Det er Tilsynets opfattelse, at begge beboere udtrykker tilfredshed med det tilbud de får på Toftegården, og at der er et rigt aktivitetsudbud, som man kan tage i mod eller lade være med at tage i mod. Samtale med pårørende/ Beboer- og Familieråd Emne: Tilfredsheds afdækning Pårørende / Familieråds tilfredshed med: Boligen: Pårørende har en oplevelse af at boligerne er funktionelle, om end lidt små. Det er nok en udfordring for de beboere, der eksempelvis er kørestolsbrugere. Hverdagen: Pårørende oplever, at der er et meget bredt udvalg og tilbud af aktiviteter og ture. Forplejningen: Det er oplevelsen fra pårørende, at dennes pårørende er rigtigt glad for forplejningen.

10 Medarbejderne: Positive og imødekommende. Man føler sig velkommen som pårørende. Den hjælp der ydes: Stor tilfredshed med den hjælp der tilbydes. Pårørende oplever, at medarbejderne er opmærksomme på at hjælpe beboerne med at være længst muligt i eget liv. Der tages et fint hensyn til, i hvilken udstrækning den enkelte beboer selv kan, og vil deltage. Omgangstonen: En god, sød, venlig og imødekommende omgangstone. Aktiviteter og træning: Se under punktet Hverdagen. Derudover oplever pårørende, at medarbejderne er opmærksomme på at støtte og hjælpe beboerne med at holde sig i gang. Indflydelse på egen hverdag: Pårørende oplever at der er stort fokus på at sikre den enkelte beboer størst mulig indflydelse på egen hverdag. Dette både i tanke og handling. Det er Tilsynets opfattelse, at den pårørende fandt at Toftegården er et godt og trygt tilbud til borgerne, og at der er et fint aktivitetsniveau. Rundgang på stedet Emne: Tilbuddets fysiske rammer Stedets fysiske stand: Ikke gennemgået. Den generelle hygiejniske stand: God. Boligernes tilstand: Små stuer, med meget mørke badeværelser. De indvendige fællesarealer: Fine fællesarealer med forholdsvis nye køkkener. De udvendige fællesarealer: Fremstod velholdte.

11 Der er ikke foretaget fysisk gennemgang af stedet fysiske stand, idet Toftegården står til nedrivning, når nyt plejecenter tages i brug i Der er dog ikke umiddelbart noget synligt med bygningen, som der bør gøres noget ved. Samlet indtryk Det er Tilsynets oplevelse, at Toftegården er et godt og trygt sted for beboerne. Der er tilbud om mange gode aktiviteter, og de pårørende føler sig velkomne og inddraget. Tilsynet har desuden givet anledning til at udtale, at beboerne får den hjælp, som de har ret til og behov for set i forhold til serviceloven og de gældende kvalitetsstandarder i kommunen m.m. Der er forbindelse med tilsynet givet én anbefaling: Tilsynet anbefaler, at leder sørger for gennemgang af samtlige borgeres dokumentation. Tilsynet vil foretage opfølgende stikprøvekontrol i september Ved tilsynet har medvirket: Susanne Møller (Leder) Lone Kristiansen (SoSu assistent) Evy Pedersen (Sosu assistent) Aase Hansen (Beboer) Bente Winther(Beboer) Jeanne Cordua (Pårørende) Fra Tilsynsenheden: Mette Marker Henrik Boie

12

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Toftegården 05.april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen I skrivende stund 35 pladser, hvor der normalt er 34. Rent budgetmæssigt

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Anbefaling: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne fra sidste

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Oplyste at der er lagt et stort fokus på at få sikret evalueringen af plejeplanerne

Læs mere

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes.

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes. Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B 31.august 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder oplyste, at der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende dokumentation

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Tilsyn: Klippebo 09. juli 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Emne: Personalesituation Vurderer

Læs mere

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014.

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014. Tilsyn: Snorrebakken afdeling C + D - 17. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder har været ansat siden 01. oktober

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nørremøllecentret 31. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Tilsynet talte med lederen af afdeling nord+vest, da ny

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Lunden (Blommelunden- Rosenlunden) 31. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, er der pt lidt udfordringer

Læs mere

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at der siden sidste års tilsyn er sket ændringer i personalesammensætningen. Med 7

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 12. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket udskiftninger

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Åbo 30. marts 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder redegjorde for personalesituationen, der beskrives

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt.

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt. Tilsyn: Plejecenter Åbo 12. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne der blev givet i forbindelse

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Klippebo 19. april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at Klippebo er blevet opnormeret med 4

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder. Tilsyn: Snorrebakken afd. GH+IJ 01. oktober 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 30. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn har afdeling E+F været

Læs mere

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder betegner

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Har fulgt op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra 2017, omhandlende

Læs mere

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der har siden sidste års tilsyn været et udvidet fokus omkring Den sidste tid. Dette

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nylars plejecenter 18. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Overordnet giver leder udtryk for at det går godt på Nylars. - Personalesituationen

Læs mere

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt.

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt. Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 13. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær Der har siden sidste tilsyn været

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling A+B 05. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket en personale

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Siden tilsynet 2012, har der været meget lille udskiftning i

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling C+D - 24. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Leder har afsluttet Diplomuddannelse, hvilket givet betyder nye værktøjer

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med tilsynet i 2017. Emne: Personalesituation

Læs mere

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år.

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år. Tilsyn: Nørremøllecentret Nord +Vest 09. november+15. december 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 16. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, har der fra medio

Læs mere

Meget lav personalegennemstrømning.

Meget lav personalegennemstrømning. Tilsyn: Plejecenter Nylars - 05. januar 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder gav udtryk for at der er tale om dygtige medarbejdere,

Læs mere

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B - 02. september 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Teamleder

Læs mere

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på.

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen - Opfølgning på tidligere tilsyn - Samarbejde og kommunikation

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Klippebo Solstien 1, 3760 Gudhjem Tlf.: 5692 4670 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport fra

Læs mere

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen.

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. Tilsyn: Åbo 23. april 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder oplyste at Aabo samlet ikke har været voldsomt påvirket af organisationsændringerne.

Læs mere

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700 Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013 Rehabiliteringscentret Sønderbo Curdtslund 2, 3700 Rønne Tlf.: 5692 4700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Bornholms

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune Lørdag den 26. april 2014 fra kl. 10.30 Og Dialogmøde fredag den 9. maj kl.11.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune Lørdag den 3. december 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Vester

Læs mere

Morsø Afklaringscenter. December 2018

Morsø Afklaringscenter. December 2018 Morsø Afklaringscenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Morsø Afklaringscenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 28. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Lindelse plejehjem

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Rebild Kommune Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Indledning Rebild Kommune har overdraget os opgaven med at udføre det lovpligtige kommunale tilsyn på Kommunens ældre- og plejecentre. Konkret drejer det sig

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Slottet afd. B2 Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne Tlf.: 56927700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 27. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble Plejecenter

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 4. december 20 på Solgården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin stue 2. beboer Glad

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune. Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30

Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune. Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Hem Ældrecenter, Skive Kommune Mandag den 15. september 2014 fra kl. 17.30 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hem Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Sundhed og Omsorg. Plejecenter Glesborg. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn

Sundhed og Omsorg. Plejecenter Glesborg. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn Sundhed og Omsorg Plejecenter Glesborg Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Kvalitetsvurdering... 2 3. Datakilder... 2 4. Samlet vurdering... 3 5. Anbefalinger...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Biersted Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune. Onsdag den 7. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune. Onsdag den 7. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fuglemosen, Silkeborg Kommune Onsdag den 7. december 2011 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fuglemosen. Generelt er

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn onsdag den 29. oktober 2014 Plejecenter Stevnshøj Stevnshøj 4660 Store Heddinge Teamleder Dorthe Danielsen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune Torsdag den 23. februar 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Malmhøj. Generelt er formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kildemarkscentret, Næstved Kommune. Torsdag den 30. oktober 2014 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kildemarkscentret, Næstved Kommune. Torsdag den 30. oktober 2014 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kildemarkscentret, Næstved Kommune Torsdag den 30. oktober 2014 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kildemarkscentret. Generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 30. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune Onsdag den 30. november 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kaas Plejecenter.

Læs mere

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 6. januar 2014 Endelig rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Mandag den 26. april 2010 fra kl

Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Mandag den 26. april 2010 fra kl TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune Mandag den 26. april 2010 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg Hvalsø Ældrecenter. Generelt er

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune. Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Herbergscentret, Københavns Kommune Tirsdag den 8. december 2009 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Herbergscentret. Formålet

Læs mere

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE

TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE TILSYNSRAPPORT AALBORG KOMMUNE ÆLDRE OG HANDICAPFORVALTNINGEN LYKKEVANG PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn April 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Aalborg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8.

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 13.00 og Fredag den 16. december kl. 8.00 på Ådalen Indledning Vi har på vegne af Silkeborg

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Søndervang, Faxe Kommune. Tirsdag den 8. september 2015 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Søndervang, Faxe Kommune. Tirsdag den 8. september 2015 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Søndervang, Faxe Kommune Tirsdag den 8. september 2015 fra kl. 9.00 Plejecentret Søndervang er en selvejende institution, der har driftsoverenskomst med Faxe

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 12. september 2011 fra kl. 10.30 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sejs Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune. Torsdag den 7. juli 2016 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune. Torsdag den 7. juli 2016 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fjordparken, Aalborg Kommune Torsdag den 7. juli 2016 fra kl. 14.30 Indledning Vi har på vegne af Aalborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fjordparken. Generelt er formålet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Plejecenter Plushøj Plushøj 18 4673 Rødvig Plejecenterleder Malene Thorup Haagensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Tirsdag den 12. juni 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune. Tirsdag den 12. juni 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Mastruplund, Rebild Kommune Tirsdag den 12. juni 2012 fra kl. 15.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg på Mastruplund. Generelt er formålet

Læs mere

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn

Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Indstilling til Voksen og Plejeudvalget vedrørende Uanmeldt kommunalt tilsyn Plejehjemmet Nørrevang d. 14. oktober 2008 Den 8. december 2008 Plejehjemmet Nørrevang Uanmeldt kommunalt tilsyn d. 14. oktober

Læs mere

Orientering om Årsrapport tilsyn på plejehjem ( REVAS)

Orientering om Årsrapport tilsyn på plejehjem ( REVAS) Punkt 8. Orientering om Årsrapport 2016 - tilsyn på plejehjem ( REVAS) 2016-031358 Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller til Ældre- og Handicapudvalget At afrapporteringen for 2016 fra REVAS Aps,

Læs mere

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave

Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave Tilsynsrapport for uanmeldte tilsyn 2014 Svendebjerghave 1. Om boenheden Boenhed Adresse Plejehjemmet Svendebjerghave Svendebjergvej 28A Tilsynsdato 18. juni 2014 Antal pladser 33 plejeboliger (og 13 aflastningspladser).

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Mandag den 3. august 2009 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune. Mandag den 3. august 2009 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Hvalsø Ældrecenter, Lejre Kommune Mandag den 3. august 2009 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Hvalsø Ældrecenter. Tilsynets

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune. Tirsdag den 18. november 2014 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune. Tirsdag den 18. november 2014 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Birkebjergcentret, Næstved Kommune Tirsdag den 18. november 2014 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Næstved Kommune aflagt tilsynsbesøg på Birkebjergcentret.

Læs mere

Elim - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2015. Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn 7. oktober 2015 på Elim plejecenter.

Elim - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2015. Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn 7. oktober 2015 på Elim plejecenter. Elim - tilsynsrapport uanmeldt tilsyn 2015 Der blev aflagt uanmeldt kommunalt tilsyn 7. oktober 2015 på Elim plejecenter. Data vedrørende plejecentret ses på Kolding Kommunes hjemmeside på: www.kolding.dk/

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Skørping Ældrecenter, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl og Dialogmøde fredag den 9. maj kl. 09.

Uanmeldt tilsyn på Skørping Ældrecenter, Rebild Kommune. Lørdag den 26. april 2014 fra kl og Dialogmøde fredag den 9. maj kl. 09. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Skørping Ældrecenter, Rebild Kommune Lørdag den 26. april 2014 fra kl. 14.00 og Dialogmøde fredag den 9. maj kl. 09.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt

Læs mere

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016 Indhold Forord... 2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT... 2 Anbefaling... 3 2. FORMALIA... 3 3. DATAGRUNDLAG... 3 3.1 Skriftligt grundlag... 3 3.2 Personlig pleje... 4 3.3 Aktivitet og træning... 4 3.4 Praktisk

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 18. august 2010 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 18. august 2010 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune Onsdag den 18. august 2010 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kaas Plejecenter.

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Centerleder Gitte Larsen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Årsrapport Anbefalinger... 2013 Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 17. december 2015 fra kl og Dialogmøde tirsdag den 16. februar kl. 12.

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 17. december 2015 fra kl og Dialogmøde tirsdag den 16. februar kl. 12. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune Torsdag den 17. december 2015 fra kl. 9.00 og Dialogmøde tirsdag den 16. februar kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl og dialogmøde tirsdag den 21. oktober

Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl og dialogmøde tirsdag den 21. oktober TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Bælum Ældrecenter, Rebild Kommune Tirsdag den 8. oktober 2014 fra kl. 15.30 og dialogmøde tirsdag den 21. oktober 2014 13.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal Uanmeldt plejehjemstilsyn d.. november 20 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12.

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl. 8.30 Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune. Søndag den 7. oktober 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune. Søndag den 7. oktober 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solbakken, Ringsted Kommune Søndag den 7. oktober 2012 fra kl. 18.00 Indledning Vi har på vegne af Ringsted Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solbakken. Generelt er formålet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 17. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den 17. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Søndervang Plejecenter den Centerleder Lennart Christiansen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Tilsyn plejecentrene 2014

Tilsyn plejecentrene 2014 Vinter Tilsyn plejecentrene 1. Indledning I henhold til Servicelovens 151 har Myndighedsafdelingen gennemført uanmeldte tilsyn på samtlige 13 plejecentre i Kolding Kommune. Tilsynene har belyst en række

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl. 10.30 og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 18. november 2014 Plejecenter Brohøj Brohøj 27 4672 Klippinge Teamleder Tatjana Frimurer Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm Visitator Mette

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune. Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00

Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune. Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Kollegiet Gl. Køge Landevej, Københavns Kommune Fredag den 15. oktober 2010 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Københavns Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kollegiet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Torsbo plejehjem 2015

Uanmeldt tilsyn på Torsbo plejehjem 2015 Uanmeldt tilsyn på Torsbo plejehjem 2015 Indledning På vegne af Byrådet føres tilsyn med, om beboere i plejeboliger modtager den hjælp, pleje, sygepleje og træning, de er berettiget til. Beboere på 24

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30

Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune. Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Søndergade 69, Svendborg Kommune Tirsdag den 14. juni 2011 fra kl. 19.30 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Søndergade 69. Formålet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00

Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune. Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sandgårdsparken, Silkeborg Kommune Torsdag den 15. december 2011 fra kl. 11.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sandgårdsparken.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende Uanmeldt tilsyn d. 3/3 2009 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Synspunkter fra deltagerne Giver udtryk for at være

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af:

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Uanmeldt tilsyn den. oktober 200 på Solhjem I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning og

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune. Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30

Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune. Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Højslev Ældrecenter, Skive Kommune Onsdag den 16. maj 2012 fra kl. 11.30 Indledning Vi har på vegne af Skive Kommune aflagt tilsynsbesøg på Højslev Ældrecenter. Generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Solgården Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Mandag den 19. december 2011 fra kl. 8.30

Uanmeldt tilsyn på Solgården Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Mandag den 19. december 2011 fra kl. 8.30 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Solgården Plejecenter, Jammerbugt Kommune Mandag den 19. december 2011 fra kl. 8.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Solgården Plejecenter.

Læs mere

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104

TILSYNSRAPPORT. Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104 TILSYNSRAPPORT Tilbud: STU (Særligt Tilrettelagt Undervisning) Klub jf. sl 104 Tilbuddets fysiske standard: Indhold i tilsyn Tilsynets kommentar: Anbefalinger at tilbuddets fysiske standard følger generelle

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Fårvang Ældrecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 12. september 2011 fra kl. 14.30 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Fårvang Ældrecenter.

Læs mere

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT BRØNDERSLEV KOMMUNE SUNDHED OG VELFÆRD ROSENGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn December 2017 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Brønderslev

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Tilsynsrapport. Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 16. august 2011 Plejecenter Christians Have, Aleris Solrød kommune aflagde den 16. august 2011, uanmeldt tilsyn på

Læs mere

Bøgebakken. Uanmeldt tilsyn, søndag den 19. august 2007 kl til kl

Bøgebakken. Uanmeldt tilsyn, søndag den 19. august 2007 kl til kl TILSYNSRAPPORT Bøgebakken Uanmeldt tilsyn, søndag den 19. august 2007 kl. 10.30 til kl. 13.30 Indledning Vi har på vegne af Lejre Kommune aflagt tilsynsbesøg på Bøgebakken. Generelt er formålet med tilsynet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt, uanmeldt tilsyn i område Faxe Midt den 27. september 2012 hos borgere, der ikke bor på plejecenter

Rapport fra lovpligtigt, uanmeldt tilsyn i område Faxe Midt den 27. september 2012 hos borgere, der ikke bor på plejecenter Rapport fra lovpligtigt, uanmeldt tilsyn i område Faxe Midt den 27. september 2012 hos borgere, der ikke bor på plejecenter Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Aabybro plejecenter, Jammerbugt Kommune. Torsdag den 22. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Aabybro plejecenter, Jammerbugt Kommune. Torsdag den 22. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Aabybro plejecenter, Jammerbugt Kommune Torsdag den 22. december 2011 fra kl. 12.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Aabybro Plejecenter.

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Sølund, Boenhed 8, Skanderborg Kommune. Tirsdag den 21. september 2010 fra kl. 14.00

Anmeldt tilsyn på Sølund, Boenhed 8, Skanderborg Kommune. Tirsdag den 21. september 2010 fra kl. 14.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Sølund, Boenhed 8, Skanderborg Kommune Tirsdag den 21. september 2010 fra kl. 14.00 Indledning Vi har på vegne af Skanderborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sølund Boenhed

Læs mere

Rolstruplund Plejecenter. December 2018

Rolstruplund Plejecenter. December 2018 Rolstruplund Plejecenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Rolstruplund Plejecenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2018 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen UANMELDT KOMMUNALT TILSYN ØSTERVANG GODTHÅBSVEJ 83 2000 FREDERIKSBERG FORSTANDER MARGIT JENSEN [Tilsynet er udført d. 9. april 2018 af tilsynsassistent

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 26. april 2016. Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere