Delibox Magasin April 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Delibox Magasin April 2015"

Transkript

1 ! Delibox Magasin April 2015 Månedens tema: LemonAID Hvordan lemonade gør verden til et bedre sted Månedens region: Hvor verdens mest berømte sennep stammer fra Dijon i Frankrig

2 Velkommen til det månedlige Delibox Magasin Vi føler, at månederne flyver forbi. Nu har vi allerede udgivet vores fjerde udgave af det månedlige Delibox Magasin. Den forgangne måned har været rigtig spændende for Delibox, hvor der er sket en masse nye ting. April måned startede med, at den lokale avis i Flensburg, Flensburg Avis, udgav en artiklen om Delibox Delikatessen vom Postboten. I slutningen af marts måned var vi blevet sat i kontakt med en af journalisterne fra avisen, som gerne ville høre om historien bag Delibox samt vores motivation til at starte virksomheden. Det var uden tvivl en spændende oplevelse for Delibox- Teamet at blive interviewet til en avis. Vi er meget stolte over den artiklen, som blev bragt i avisen. Det var trods alt vores første officielle møde med pressen. Hvis du har besøgt vores hjemmeside, i løbet af de sidste par måneder, så har du med garanti lagt mærke til én ting. I slutningen af marts måned begyndte vi med at arbejde med at forbedre hjemmesiden, så den passede bedre med selve virksomheden og dens koncept. Den gamle hjemmeside havde vi selv sat op og var i starten også tilfredse med den. Men som tiden gik, og Delibox begyndte med at blive mere kendt, så syntes vi, at den virkede lidt gammeldags. Vi satte os som mål at lave en ny hjemmeside, som var mere brugervenlig og med mere fokus på et rent design. Vi brugte et par dage på at få sat hjemmesiden rigtigt op, og vi mener, at resultatet taler for sig selv. Den nye Delibox hjemmeside er meget mere overskuelig. Baggrundsbilledet og produktbillederne passer bedre sammen, og hjemmesiden i det hele taget passer rigtig godt til Delibox. I april måned fik vi endnu en god nyhed. Et startup arrangement i København, Startup Weekend Finance, som starter den 8. Maj og slutter den 10. Maj 2015, vil gerne have Delibox til at være officiel gaveleverandør til arrangementet. Det er en stor chance for Delibox. Vi glæder os til at være en del af arrangementet. Vi håber, at du vil læse det seneste Delibox Magasin med stor interesse for månedens produkter, producenter og temaer. God læselyst! Ønskes du af Delibox-Teamet! 1!

3 Merlot del Friuli DOC, 2012, rødvin Castellargo, Friaul, Italien I Deliboxen for april 2015 har vi valgt at vedlægge denne velsmagende rødvin. Merlot del Friuli har en overraskende rig duft. Når du nyder denne dejlige flaske rødvin, så vil du kunne smage noterne af kirsebær, hindbær, brombær og blåbær. Du vil med andre ord opleve en tør, harmonisk og ikke mindst elegant smag. Af denne grund anbefaler vi, at du nyder den til rødt kød, fjerkræ, steg, fisk eller ost. Merlot del Friuli skal serveres ved 15 grader. Risotto ai funghi porcini, Risotto med porcini svampe Viani & Co., Italien Viani & Co. præsenterer her deres risottoblanding, som består af carnaroli ris, porcini svampe, grøntsager og urter. For at opnå den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at du svitser Risotto ai funghi porcini i olivenolie og tilsætter enten vegetabilsk- eller hønsefond. Lad det koge i cirka 18 minutter og wupti! Din lækre risotto med porcini svampe er klar til at blive serveret. Antonio Viani begyndte med at arbejde med delikatesser og specialiteter tilbage i 1970 erne, hvor han mødte en trøffelproducent i Piemont. Antonio blev bedt om at hjælpe producenten i Tyskland med at opbygge markedet. På daværende tidspunkt var mange delikatesse produkter svære at anskaffe i Tyskland, og Antonio var meget passioneret for at få disse italienske delikatesser ud i butikkerne, så tyskerne kunne nyde disse fantastiske produkter. Dette var grundstenen for Viani & Co, som Antonio Viani senere startede. Siden dengang har Viani & Co. samlet nogle af de bedste produkter fra de bedste producenter i hele verden. De producerer også selv produkter som Pasta al Tartufo, som i denne måned er en del af Deliboxen. Olivenolie med urter fra middelhavet Ursini, Abruzzo, Italien Olivenolien fra Ursini består af friske og delikate urter fra Middelhavet. Dette er den første olie, som vi har haft med i en Delibox, men det er bestemt ikke den sidste, ej heller det sidste produkt fra Ursini. Denne olivenolie kan anvendes til fisk, køb, salat og grøntsager, pasta, pizza og bruschetta. Ursini er en familieejet virksomhed, som i flere generationer har været kendt som en familie med grønne fingre. Ursini familien stammer fra Chieti provinsen i det centrale Italien.! 2!

4 Med familiens viden er det en meget anerkendt familie, som respekteres meget af landmændene i Abruzzo. Fremgangsmåden for at producere deres oliven produkter er ved at tage alle oliven fra familiens egne træer samt dem fra mindre landmænd i regionen. De plukkede oliven bliver presset i en moderne mølle samme dag, som de høstes. Giuseppe Ursini kreerer derefter forskellige olie produkter, som er fantastiske i smagen. Giuseppe har en præcis ide om, hvordan de færdige olier kan anvendes og bruger meget tid i køkkenet for at finde den helt rigtige anvendelse af produkterne. Med den viden og kærlighed, som Giuseppe Ursini anvender ved hver produktion, er han naturligvis et fast medlem i den eksklusive forening, Mastri Oleari. Denne forening består udelukkende af de bedste eksperter i Italien, som har den største viden om olivenolier. For at beskrive overhovedet i Ursini familien bedst, så kan det opsummeres således; Giuseppe er landmand, anlægsgartner, olie producent, indkøber og idémand i én person. Cuvée Opera Mastra bliver betegnet som et rent mestermærk, som laves på de bedste oliven af sorterne Gentile di Chieti, Nebbio, Toccolana og Leccino. Denne olivenolier er nærmest en nødvendighed at kunne servere på de bedste restauranter i Abruzzo. Moutarde de Dijon prøvesæt Fallot, Bourgogne, Frankrig Vi har i denne måned besluttet os for at give dig muligheden for at smage på fire forskellige Dijon sennepper, som alle er en del af dette prøvesæt. Hvert sennepsglas består af 25 gram sennep. Du kan prøvesmage Dijon, estragon, grøn peber og grovkornet. Prøvesættet fra Fallot er perfekt til at lære nye sennepssorter at kende. Producenten bag Moutarde de Dijon prøvesættet er Edmond Fallot og hans familie. Familien anses som at være en af de sidste uafhængige familievirksomheder i Bourgogne. Det er ikke kun produktionen af sennep, som familien står for. De producerer også fremragende eddiker ved siden af deres udsøgte og innovative senneps produkter. Fallot har eksisteret siden 1840, og siden dengang har de fokuseret på kun at producere produkter med høj kvalitet, hvor kun de bedste råvarer fra regionen anvendes. Produktionsmetoden har ikke ændret sig meget siden starten, og de følger stadig den traditionelle produktionsmetode. Det betyder, at de stadig anvender gamle stenmøller til at forarbejde sennepskornene, og! 3!

5 kun på den måde opnår det endelige produkt de mange smagsoplevelser. De anvendte råvarer som vin og krydderier bliver nøje udvalgt, og skal alle leve op til kravet om, at de skal stamme fra Bourgogne, Beaujolais og Côtes du Rhône regionen. Mørkchokolade 50 % Simón Coll, Barcelona, Spanien Vi har hidtil haft et par forskellige chokolade produkter med i tidligere Deliboxe, men denne chokolade fra Simón Coll skiller sig alligevel ud fra resten. Chokoladen har en behagelige bitter smag, som er pakket ind i en typisk emballage, som vi kender det fra 1960 erne. Denne form for emballage er nærmest en trend i Spanien for traditionelle og klassiske produkter. Vi er glade for, at Simón Coll har valgt at tilbyde dette velsmagende produkt i andre lande end kun Spanien. Det er en katatonisk luksuschokolade, som er fremstillet af Simón Coll fra Barcelona, nærmere sagt fra Sant Sadurni d Anoia i Penedés regionen. Regionen er normalt kendt for sine fremragende vine, men er også blevet mere og mere kendt for sine lækre chokolader. Chokoladeproducenterne bruger en mere end 150 års gammel familietradition til fremstillingen. Hertil bliver kun de bedste og kraftigste kakaobønner fra Ghana, den aromatiske Cacao Nacional fra Ecuador og den sjældne Criolla fra Venezuela og Sydamerika anvendt. Selve behandlingen af bønnerne udføres i deres egen chokoladefabrik, hvor råvarerne opnår deres bedste smag, hvilket er med til at fremhæve deres chokolader fremfor andre mærker. Crema alle Nocciola, sød hasselnød creme Scyavuru, Sicilien, Italien Nutella er nok den mest kendte hasselnød creme, som hver dag nydes af mange millioner mennesker i hele verden. Vi har i denne måned valgt at præsentere dig for en anden hasselnød creme, som vi er overbeviste om giver Nutella konkurrence til stregen med hensyn til smag. Denne søde hasselnød creme, som bliver produceret på Sicilien, indeholder 30 % hasselnødder. Vi kan anbefale at nyde den til is, kage, vafler og som lækkert tilbehør på morgenbordet. Producenten af Crema alle Nocciola stammer Sicilien, nærmere sagt Ribera. Ribera er en middelalderlig by på østkysten af Sicilien. Det er et særligt sted, da der her hersker et mikroklima. Dette gør, at den frugt,! 4!

6 som bliver dyrket i dette områder, bliver ekstremt aromatisk. På Sicilien bliver området kaldt Cittá delle Arance. Oversat hedder det byen af appelsiner. I et tidligere Delibox Magasin præsenterede vi Slow Food organisationen, og dette område er også en del af denne. Der er tre plantager i dette område, som har slået sig sammen for at producere regionens bedste produkter. Cittá delle Arance består af flere små producenter, ikke bare frugtplantager, men producenter af flere forskellige produkter. Enkelte sælger honning fra deres egne bier, imens andre sælger creme og andre specialiteter lavet på pistacier og kapers. Dem, som tidligere har smagt produkterne fra Cittá delle Arance, har nævnt, at man virkelig smager de originale aromaer fra øen. Vi kan kun sige, at Crema alle Nocciola smager fantastisk! gadesælgerne i Sri Lanka, som altid er i god humør. Eller små børn i forstæderne, som tjener deres første lommepenge. Som dem, tænkte også vi: Fremstille lemonade, det kan vi også! At LemonAID fremstiller rigtig god og lækker lemonade, er der ingen tvivl om. Delibox April indeholdte lemonaden med smagsretningen blodappelsin. Vi har dog valgt at tilbyde alle tre smagsretninger i vores online shop: Lime, passionsfrugt, samt blodappelsin. Gennem de seneste måneder har vi introduceret mange spændende virksomheder og koncepter. Vi er dog så begejstrede for LemonAIDs mission, at vi valgte at skrive om netop dem som månedens tema. Forfriskende lemonade uden tilsætningsstoffer LemonAID, Hamburg, Tyskland Det er egentlig slet ikke svært at lave en god lemonade. Frisk direkte saft, lidt rørsukker, vand færdig. Som hjemmelavet, uden tilsætningsstoffer. Sådan gør! 5!

7 Månedens tema LemonAID Vi vil her præsentere jer for virksomheden LemonAID, som har gjort stort indtryk på os. De beskriver deres koncept, og hvordan de blev til, på deres hjemmeside (oversat fra det Tyske): Vi laver lemonade som den burde være. Af frisk saft og med fair handel. Vores ingredienser er produceret biologisk og stammer fra certificerede småbonde-kooperationer. Så langt, så lækkert Men vi vil ikke kun sælge lemonade, for at slukke jeres tørst. Vi har stiftet projektet LemonAID, for at kunne fostre social forandring. Med hver flaske bliver der bidraget en lille del. Vi vil forandre verden, mens vi drikker lemonade. Lidt i hvert fald. Udover fair handel, understøttes LemonAID & ChariTea med hver solgt flaske. På den måde er der blevet doneret over euro, som bliver brugt på forskellige udviklingsprojekter, som vi er engageret i. Det er 100% af vores avance. I vinteren 2008 opsagde vi vores jobs, og gik i gang. I vores køkken i Hamburgs Karokvarter pressede vi limetter, stampede rørsukker, tilsatte mineralvand og inviterede venner for at smage. Igen og igen. Endelig var der opstået en lækker lemonade hjemmelavet. Da vi dog løb ind i kapacitetsproblemer i vores køkken rimelig hurtigt, samarbejder vi siden 2009 med en biovirksomhed, som overtager al aftapning. Og det gør den godt! Vi understøtter fair handel. Vi betaler mere for vores råvarer og understøtter sådan et fair og humant landbrug. Med Fairtrade præmierne kan landmændene forbedre deres levevilkår og understøtte lokale projekter i deres kommuner. Alle vores produkter er certificerede af Fairtrade. Det er dog ikke nok syntes vi. Vi vil helt præcis vide, hvor vores varer stammer fra og hvilke historier, der gemmer sig bag dem. Hvert år tager vi til vores råvareleverandører for at finde ud af, hvordan tingene foregår helt præcist. Hver flaske LemonAID, som bliver solgt, giver hjælp til selvhjælp. Vi understøtter lokale projekter, som bidrager til den sociale, økonomiske og økologiske struktur i dele af verden, som bliver overgået i vores globale økonomi. Udover det, går en fast andel til velgørenheds organisationen LemonAID & ChariTea. Siden Januar 2010 bliver organisationen understøttet med 5 cent per solgt flaske. På den måde er der samlet sammen over euro. Som sagt: 100% af vores profit.! 6!

8 Vi fra Delibox kan på mange måder se os selv i LemonAIDs historie, og vi anser virksomheden som et positivt eksempel i forsøget på at gøre noget godt i fødevarerenes verden. En stor inspiration til os, og vi håber, vi kan fortælle lignende historier om ikke alt for lang tid.! 7!

9 Månedens region Dijon I denne måned tager vi dig med til en helt speciel region i Frankrig, nemlig Dijon. Vi har valgt Dijon som månedens region, da vi har et meget spændende produkt med i april udgaven af Deliboxen. Tidligere i magasinet præsentere vi Moutarde de Dijon prøvesættet. Dijon ligger i det østlige Frankrig og er hovedstaden i Bourgogne. Det er regionens største by med omkring indbyggere. Bourgogne regionen er normalt meget kendt for sine berømte vindistrikter, men næringsmiddelindustrien i denne region må man ikke tage fejl af. Hvem har ikke hørt om Dijonsennep? Byen bliver ofte betegnet som værende en af de smukkeste byer i Frankrig. I løbet af anden verdenskrig blev byen ikke så hårdt bombet, hvilket betyder, at der står mange historiske og originale bygninger tilbage, som er med til at gøre byen speciel. En af de meget berømte bygninger i Dijon er Notre Dame. Notre Dame kirken stammer fra tallet og er en af de smukkeste gotiske arkitekturer i byen. Hvis du elsker at besøge en by, hvor du har muligheden for at opleve gamle renæssance bygninger, men stadig elsker at gå lidt i stræder og gader for at shoppe, opleve den lokale mad og vin kultur, så er Dijon den helt rigtige by for dig! Dijon byder på flere lækre restauranter og spisesteder, så det var svært for os at vælge hvilke, som vi ville anbefale i denne artikel. Der findes flere restauranter, som har fået tildelt en Michelin stjerne. Les Halles, Dijon Da vi selv er Foodier, så vil vi selvfølgelig præsentere det sted, som er blevet kaldt for Foodie Heaven. Det er et lokalt marked, som bliver kaldt Les Halles. Hvis du ønsker at opleve den bedste mad i regionen. På markedet finder du alt fra lækre frugter og grøntsager til forskellige boder med lækkert og frisklavet mad. I-Food-France Hvis du ønsker at opleve Les Halles på en anderledes måde, så skal du besøge I-Food-France. Her vil du møde Alex Milles, som er en meget erfaren kok. Han starter med at tage dig med på markedet, hvor han fortæller, hvordan du køber de allerbedste produkter. På markedet køber I sammen de friske råvarer, derefter går turen forbi en lokal vinhandel for at finde den rigtige flaske vin til maden. Tilbage i køkkenet fortæller Alex Milles, hvordan maden skal tilberedes, og i fællesskab med resten af deltagerne på holdet tilbereder I sammen maden. Alex elsker at fortælle historier om Dijon og fra sine tidligere oplevelser. Det er en sjov og anderledes måde at opleve byen og maden på.! 8!

10 Delibox nyheder 1. Vi er i tæt samarbejde med en ung iværksætter virksomhed i København, Fischer Digital ( I januar 2015 begyndte vi med at arbejde sammen med denne designer virksomhed, da den fik til opgave at designe et nyt logo til Delibox. Dette samarbejde har udviklet sig til flere spændende opgaver, som vi glæder os til at præsentere for dig i den nærmeste fremtid. 2. Vi vil i løbet af de kommende uger begynde med at lave tema baserede Deliboxe. Vi har mange ideer, så den helt rigtige tema boks vil du snart kunne finde i vores online shop.! 9!

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED

Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED PRODUKTER OG BESKRIVELSER Ø K O L O G ISK CH OKOLADE T I LSAT VISIONER O G KÆRLIGHED Ø K O LO G I S K CHOKOLADE I Spanien ligger en af Europas bedste og mest unikke chokoladeforretninger. Den hedder Mayan

Læs mere

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015

PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 PIEMONDO Piemonte DOC Rosso 2015 Piemondo er en dejlig saftig og fyldig rødvin fra Piemonte i Norditalien. Vinen er produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Vinmarkerne er beliggende omkring

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Château De Valcombe Herning Vin Center Herning Vin Center Er en lille familie drevet virksomhed Vi er et af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP NYHEDER OG TILBUD MAJ/JUNI 2014 ØKOLOGISK HAVTORN Køb 2 varianter og få 5% rabat Køb 4 varianter og få 10% rabat Nyd et glas vin lavet af havtorn og ikke andet. Havtorn vin har en frisk smag Nyd den kold,

Læs mere

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

High Five 10 - Australien

High Five 10 - Australien High Five 10 - Australien High Five is Back! Endnu en Holstebro vine, tegnet af Pauls børn; Jamie, Theresa, Tobias & Dj Glimrende Shiraz og Cabernet Sauvignon som byder på friske aromaer af brombær, solbær

Læs mere

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00

VINSMAGNING. Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 VINSMAGNING Onsdag den 4. september 2013 Kl. 18.00 Vintner s Reserve Riesling Kendall-Jackson Vintner s Reserve serien repræsenterer Kendall- Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene.

Læs mere

NYHED. ØKOLOGISKE OLIVEN PRODUKTER fra Biogan. Få 10% VED BESTILLING I AUGUST/SEPTEMBER ØKOLOGISK OLIVEN/APPELSIN OLIE

NYHED. ØKOLOGISKE OLIVEN PRODUKTER fra Biogan. Få 10% VED BESTILLING I AUGUST/SEPTEMBER ØKOLOGISK OLIVEN/APPELSIN OLIE NYHED ØKOLOGISKE OLIVEN PRODUKTER fra Biogan Få 10% VED BESTILLING I AUGUST/SEPTEMBER ØKOLOGISK OLIVEN/APPELSIN OLIE Denne fantastiske blanding af olivenolie og pressede appelsiner er yderst velegnet til

Læs mere

jul 2014 JULEGAVE K ATALOG

jul 2014 JULEGAVE K ATALOG jul 2014 JULEGAVE K ATALOG Grøn Jul med Den Grønne Asparges JULEGAVER Økologi og Lokalt Nordisk... 5 Den Søde Julekasse... 7 Julebordets Glæder... 9 Middelhavets Goder... 11 Ål & Snaps... 13 Laks & Hvidvin...

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Baron Kirmann Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet

Læs mere

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika

Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika Fair trade og økologiske krydderier med grøntsager fra Spanien og Sydamerika SPICEZ DE NUNEZ krydderier for både professionelle og dem der bare godt kan li god mad SPICEZ DE NUÑEZ forhandler krydderier

Læs mere

er en af Skandinaviens største honningproducenter. Produkterne sælges som

er en af Skandinaviens største honningproducenter. Produkterne sælges som 2015 er en af Skandinaviens største honningproducenter. Produkterne sælges som Vores honningproduktion bygger på traditioner helt tilbage fra 1921. Biavlen var oprindeligt et familieforetagende, der er

Læs mere

ET UNIVERS - TO VARIANTER

ET UNIVERS - TO VARIANTER ET UNIVERS - TO VARIANTER FABEL TE Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

Tid til velsmagende sundhed

Tid til velsmagende sundhed biogan biogan.dk Tid til velsmagende sundhed Nyheder & tilbud 01.01.2018-15.03.2018 Kontakt salgskonsulent Niels Esbjerg på 2138 4881 eller niels@biogan.dk for at få glæde af de gode tilbud Biogan A/S

Læs mere

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL

KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE MISS BAGEL KAV AMERICA S CHAI, CACAO & FRAPPE KAV AMERICA CHAI, CACAO & FRAPPE Miss Bagel er eneforhandler i Europa af Original CHAI, Criollo HOT CACAO og Frappe Blended fra KAV America, som er et af USAs bedste

Læs mere

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS OM VINENE PRODUCENTEN Vingården har rødder tilbage til 1935. 80 års historie og en masse dedikeret arbejde har gjort Cuatro Rayas til det

Læs mere

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS

NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS DELIKATESSER 19 19 NORTH OAK PRESERVING THE SEASONS NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke

Læs mere

Køkken revolution. Mere. fra Umahro 100 fantastiske opskrifter til dig, der vil lave nem og nærende mad

Køkken revolution. Mere. fra Umahro 100 fantastiske opskrifter til dig, der vil lave nem og nærende mad Oscar Umahro Cadogan med fotos af line thit klein Mere$køkkenrevolution$fra$Umahro $Oscar$Umahro$Cadogan$og$Pretty$Ink/Rosinante&Co,$København$2009 1.$udgave,$1.$oplag,$2009 Forlagsredaktion:$Anne$Matthiesen

Læs mere

Hvid ost til den lyse sommer

Hvid ost til den lyse sommer Hvid ost til den lyse sommer nemme hverdagsretter Luk op for og ta stemningen med hjem Luk op for og ta stemningen med hjem Hvid ost smager af sydlandsk sommer året rundt TAVERNA er specialisten i hvid

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

Tilsætningsstoffer hvad gør de godt for, og hvor kommer de fra?

Tilsætningsstoffer hvad gør de godt for, og hvor kommer de fra? Tilsætningsstoffer hvad gør de godt for, og hvor kommer de fra? # 1 Nogle tilsætningsstoffer er nyttige, og andre kaldes af nogle for madsminke. Det er især farvestoffer og aromastoffer, der kommer i den

Læs mere

Preserving the seasons

Preserving the seasons Preserving the seasons NORTH OAK deli products NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke smagsunivers

Læs mere

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD

PAS PÅ DIN, MIN OG VORES JORD NAVN KLASSE LÆRINGSMÅL: Du kan give eksempler på, hvordan produktion af mad påvirker kloden, uanset om det er økologisk eller konventionelt produceret. Du kan give eksempler på, hvordan man kan tage hensyn

Læs mere

Denne bog tilhører: Hej! Navn: Skole: Dette er din personlige bog, som vi håber vil være en hjælp til dig på vejen mod en sjov og sund hverdag.

Denne bog tilhører: Hej! Navn: Skole: Dette er din personlige bog, som vi håber vil være en hjælp til dig på vejen mod en sjov og sund hverdag. MIN AFTALE BOG Denne bog tilhører: Hej! Dette er din personlige bog, som vi håber vil være en hjælp til dig på vejen mod en sjov og sund hverdag. I bogen kan du finde de kost- og motions råd, som vi alle

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Opskrift Spinattaerte

Opskrift Spinattaerte Opskrift Spinattaerte 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Spinattaerte Spinattærte med laks er skøn og nem aftensmad! Jeg er blevet helt vildt glad for at bage gode madtærter, efter jeg fandt på den grove tærtedej

Læs mere

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold.

Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Julegaveidéer HUSK! Det er os der forhandler ESE-BRYG Hermed forslag til julegaveidéer. Har du specielle ønsker til gaverne, er vi gerne behjælpelige med at finde det rigtige indhold. Helgolandsgade 26

Læs mere

Markedsanalyse. Kantinegæstens stemme

Markedsanalyse. Kantinegæstens stemme Markedsanalyse 23. august 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V Kantinegæstens stemme T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Highlights 63 pct. af danskerne har adgang til en kantine

Læs mere

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver Aftensmad Madpakkeforslag Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Nakkekoteletter Klassisk med asparges æggekage med og kartofler bacon Laks fra i fredags med agurkedressing Strimler af

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Nem Opskrift Chokolademuffins

Nem Opskrift Chokolademuffins Nem Opskrift Chokolademuffins 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Nem Opskrift Chokolademuffins Hjemmelavet kold kartoffelsalat er et stort hit ved grill-bordet her om sommeren især hvis man benytter nye danske kartofler.

Læs mere

Lidt godt til grillen! Sæt nyt krydderi på din marinade, dressing og sovs.

Lidt godt til grillen! Sæt nyt krydderi på din marinade, dressing og sovs. Lidt godt til grillen! Sæt nyt krydderi på din marinade, dressing og sovs. L A D D I G I N S P I R E R E Salatdressing med bid i 4 Pers 1 dl olie ¾ dl hvidvinseddike ½ dl Dansukker Lys Sirup 1 revet hvidløgsfed

Læs mere

Vi har samlet inspirationen her i denne lille ebog, som du kan lade dig inspirere af.

Vi har samlet inspirationen her i denne lille ebog, som du kan lade dig inspirere af. Lunt & lækkert Efterår og vinter er lig med varme. Hygge. Ild i pejsen. Bløde tæpper og mørke aftener. Og den kolde tid er også lig med varme drikke og masser af traditioner. Hos VINOBLE i Esbjerg er vi

Læs mere

Domaine De La Presidente

Domaine De La Presidente Domaine De La Presidente Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed - vi er en af de ældste vin butikker i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende

Læs mere

Romainesalat Opskrift

Romainesalat Opskrift Romainesalat Opskrift 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Romainesalat Opskrift Du skal prøve denne lækre og nemme opskrift på romainesalat med tomater og pinjekerner. En skøn salat som tilbehør mange retter. Romainesalat

Læs mere

Skab mersalg ved altid at tilbyde dine kunder lækkert brød

Skab mersalg ved altid at tilbyde dine kunder lækkert brød NYHEDER OG TILBUD AUGUST/SEPTEMBER 2014 Skab mersalg ved altid at tilbyde dine kunder lækkert brød Fransk produceret kvalitets brød Brødene er bagt i en stenovn med surdej, altså ingen gær. Brødet er forbagt

Læs mere

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til

Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til Snaps Bornholm og Copenhagen Cocktail Academy ApS byder velkommen til resultatet af en fusion mellem otte unikke snapse og en umættelig kærlighed til samt ekspertise inden for bartenderens univers. Vi

Læs mere

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET

Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Aktivitetsprogram DJURSLANDS TELTET Fredag den 2. september kl. 13.00-19.00 Spis dit ukrudt Den djurslandske forfatter Anemette Olesen gæster køkkenet og tilbyder gæsterne smagsprøver på retter fra hendes

Læs mere

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 TILBUDENE ER GÆLDENDE I PERIODEN 20/1 28/2-2014 Lækre ovnbagte Bornholmske SPELT SNACKS Disse lækre snacks er velegnede både som snacks og som crackers. De er bagt

Læs mere

Nye Økologiske Frø fra Camilla Plum 2017

Nye Økologiske Frø fra Camilla Plum 2017 Nye Økologiske Frø fra Camilla Plum 2017 Vi har en masse nye frø i år, de fleste af dem har vi selv dyrket her på Fuglebjerggaard. Vi prøver mange spændende nye grøntsager, chili, tomater, blomster og

Læs mere

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: September af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Gulerod Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

Dal vicino. Østbanegade 23 2100 København Ø. Tel: 35383500. Dal Vicino

Dal vicino. Østbanegade 23 2100 København Ø. Tel: 35383500. Dal Vicino Dal vicino Østbanegade 23 2100 København Ø. Tel: 35383500 Bonaparte: Spumanta, tranebær juice, lime 55,- eller Bellini: Spumanta, ferskenpuré 55,- små bruschetta med aubergin tapanade 20,- Menu 1 Antipasto

Læs mere

PizzaWorld. Klassisk italienske, moderne og internationale opskrifter!

PizzaWorld. Klassisk italienske, moderne og internationale opskrifter! PizzaWorld Klassisk italienske, moderne og internationale opskrifter! Grundlaget for din særlige pizzakreation Vil du Servere friske og lækre pizzaer? Servere en pizza med dit eget fyld? Bruge autentiske

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Future food. www.fremtidsforskeren.dk. - Ingredienser. V. Sociolog og Fremtidsforsker

Future food. www.fremtidsforskeren.dk. - Ingredienser. V. Sociolog og Fremtidsforsker Future food - Ingredienser V. Sociolog og Fremtidsforsker V. Sociolog og Birthe fremtidsforsker Linddal Jeppesen Birthe Linddal www.fremtidsforskeren.dk Agenda - Fremtid - Fødevarer, forandring og fremtid

Læs mere

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk

45- 2009 Govone 74- 174 kr. 13% Piemonte. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk P12050909 Barbera d Asti 2009 Govone 13% Piemonte Barberadruen giver i Piemonte fyldige vine med toner af mørk frugt og en karakter og eftersmag, som hænger meget længe i munden. Vi mener, at vi er Danmarks

Læs mere

NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag.

NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag. NYTÅRSAFTEN MED ØKOLOGISKE DRINKS Dagen hvor venner mødes i festligt lag. På årets sidste dag må der kræses for maden og de våde varer. Her er vores bud på en vellykket nytårsaftensmenu, hvor alle ingredienserne

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Produkter og beskrivelser. www.hippiehouse.dk

Produkter og beskrivelser. www.hippiehouse.dk Produkter og beskrivelser Paprika Røget paprika Røget paprika fremstilles ved at male røde peberfrugter, som er tørret på enten egetræ eller den meget hårde sten-eg. Den foregår i La Veda-området nord

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

pocheret laks 4700F91B981EEC4AB4743F2497BBBE3C Pocheret Laks 1 / 6

pocheret laks 4700F91B981EEC4AB4743F2497BBBE3C Pocheret Laks 1 / 6 Pocheret Laks 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Pocheret Laks 300 g laks i filet, uden skind ENDVIDERE: 3 spsk. drænet yoghurt, 10 % 1 spsk. citronsaft salt og peber 2 forårsløg i tynde skiver 1 agurk TILBEHØR: ½ kg kogte

Læs mere

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding

2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Vinene er et samarbejde mellem Skovgaarde og Skærsøgaard Vin, ved Kolding Kælderkort Kældervinene er også at finde på vores vinkort, dette er en beskrivelse af de enkelte vine. mousserende 1/1 2010 Pink Mousser, Skovgaarde, Fyn Danmark - kr. 699,- Mousserende rosé fra Hempler

Læs mere

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM

SMAGSKAFFE WWW.PURISTO.COM W W W. P U R I S T O. C O M SMAGSKAFFE Puristo Ludicrous Liqourice Coffee Arabica bønner fra Honduras, Colombia og Brasilien er her blandet med velsmagende lakridssmag. Noterne af lakrids kan tydeligt

Læs mere

Opskrift Nem Gaestemad

Opskrift Nem Gaestemad Opskrift Nem Gaestemad 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Nem Gaestemad Madkogebogen opskrifter madopskrifter sådan gør du nem at lave online Spaghetti i pølser opskrift - Madkogebogen Leder du efter den helt

Læs mere

HISTORIEN OM THE BAGEL CO

HISTORIEN OM THE BAGEL CO VAREKATALOG HISTORIEN OM THE BAGEL CO I 1994 midt i gademylderet på Manhatten fik Birthe og hendes mand, Barak, deres første bagel. Den smagte fantastisk. De faldt med det samme for det ringformede brød.

Læs mere

Mad der smager af meget mere

Mad der smager af meget mere Din lokale madleverandør Mad der smager af meget mere Se mere på www.fælleskøkkenet.dk Fælleskøkkenet er en aktiv medspiller i lokalsamfundet som en god arbejdsplads, og fordi vi støtter initiativer, der

Læs mere

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie.

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie. Mandag Omelet med friske svampe, ost og fennikel 8 stk. æg 0,5 dl mælk 10 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 1 stk. fennikel, delt i halve og skåret super tyndt 200 gram svampe, som Karl

Læs mere

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1

Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_ indd 1 Solhjulet_Folder2017_FINAL_ENDELIG_02052017.indd 1 05-05-2017 14:11:35 FRISKE og BÆREDYGTIGE råvarer til detail og foodservice Solhjulet er DIN leverandør af økologiske og biodynamiske råvarer. Vi håndplukker

Læs mere

Opskrift Jordskokkesuppe

Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift Jordskokkesuppe 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Opskrift Jordskokkesuppe Opskrift på cremet og fyldig jordskokkesuppe med mild ovnbagt torsk, æbletern, saltet og sprød bacon. En virkelig smagfuld suppe Jordskokkesuppe

Læs mere

N.A.C SMAGFULD OG FYLDT MED SMAG. Danish Design Forever

N.A.C SMAGFULD OG FYLDT MED SMAG. Danish Design Forever N.A.C SMAGFULD OG FYLDT MED SMAG Danish Design Forever N.A.C FADKOTELETTER I GÅR, NY NORDISK I DAG, MORSØ FOR ALTID Den nye køkkentøjsserie fra Morsø har fået navnet N.A.C efter N.A Christensen, som i

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA

SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER Den rigtige spread er afgørende for en god sandwichoplevelse! Selvom spreaden ikke er den mest synlige del af sandwichen,

Læs mere

Madplan Juli 2. Madværkstedets. Hakkebøf med nye kartofler, fyldig salat og. Røget ørredsalat med rugbrød, tomater og gulerødder

Madplan Juli 2. Madværkstedets. Hakkebøf med nye kartofler, fyldig salat og. Røget ørredsalat med rugbrød, tomater og gulerødder Madværkstedets Juli 2 Røget ørredsalat med rugbrød, tomater og gulerødder Hakkebøf med nye kartofler, fyldig salat og estragondressing Speltotto med kalkun og grøn bacon-topping Juli 2 Dag 1 Røget ørredsalat

Læs mere

Miniguide: Undgå mavepine i julen

Miniguide: Undgå mavepine i julen Miniguide: Undgå mavepine i julen Lækker mad og dejlig stemning. Det er hvad julen handler om. Desværre kan julestemningen blive afbrudt af mavepine, fordi vi spiser for meget. Det kan også være, at mavepinen

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Karrysuppe Pizza med Fiskefilet Hamburgerryg Omelet med med kylling fra

Læs mere

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM

UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE FRA HØRKRAM UDVALGTE VINE I dette katalog vil vi præsentere dig for en række nye vine i vores sortiment. Vinene er særligt udvalgt af vores egen sommelier eksklusivt for Hørkram i Danmark.

Læs mere

Buffet 1: 179,- kr. pr. kuvert

Buffet 1: 179,- kr. pr. kuvert Jeg hedder Maurizio Ventimiglia. Jeg er født og opvokset i Palermo på Sicilien, hvor jeg i flere år har drevet restaurant med lokal siciliansk mad og traditionelle italienske retter. Det sicilianske køkken

Læs mere

BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER

BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER SPREDER SMAGEN UD DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER Den rigtige spread er afgørende for en god sandwichoplevelse! Selvom spreaden ikke er den mest synlige del af sandwichen, har den

Læs mere

Inspiration fra Pharmakons køkken

Inspiration fra Pharmakons køkken Inspiration fra Pharmakons køkken Retterne skal ikke ses som en samlet menu, men bruges enkeltvis. Oktober 2013 I denne måned har kokketeamet sat fokus på braisering, braiseringsretter og valg af drikkervarer

Læs mere

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion

r trykfejl og ændringer. d fo rbehol er tages fo ber 2012 Version 1.0. D Varenr. 1000009 Septem passion Varenr. 1000009 September 2012 Version 1.0. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer. passion Hvordan elsker man kaffe?... På samme måde som man elsker livet. Med omhu. Passion. Omtanke, og ved at

Læs mere

Fiskefars. Nemme opskrifter med laks og torsk. sæt fisk på menuen nemt og lækkert

Fiskefars. Nemme opskrifter med laks og torsk. sæt fisk på menuen nemt og lækkert Nemme opskrifter med laks og torsk sæt fisk på menuen nemt og lækkert c o nv e n i e nc e Convenience er en helt ny serie af fiskeprodukter, som gør det nemt at tilberede et sundt og lækkert måltid. Serien

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

DEN SUNDE MORGENMAD. Æg med spinat. Appetit. på livet

DEN SUNDE MORGENMAD. Æg med spinat. Appetit. på livet DEN SUNDE MORGENMAD Æg med spinat DEN SUNDE MORGENMAD Æg med spinat 2 personer Flere sunde veje Der er mange veje til det sunde morgenmåltid. Det er nemt at lave grød med frugt. Rugbrød og brød med kerner

Læs mere

Italienske isdesserter

Italienske isdesserter Italienske isdesserter NYHEDER 2019 Carefood.dk Ole Rømers Vej 2 6760 Ribe Tel.: 76122100 Kvalitet tiltrækker den bevidste kunde SMAGEN AF DE GODE GAMLE DAGE. RIGTIG GELATO - ITALIENSK IS ER LAVET PÅ

Læs mere

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER NATIONALPARK VADEHAVET LOKALOMRÅDET SEPTEMBER 2017 FORMÅL OG METODE Formål Danmarks Nationalparker overvejer at udvikle lokale nationalparkfødevarer

Læs mere

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS

I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS I M I BESTILLINGSSEDDEL, Maj 2018 BEMÆRK ALLE PRISER ER INKLUSIV 25% MOMS Navn: E-mail: Tlf.: Adresse: Postnummer: By: Vin / Område Vin nummer I M I pris pr. flaske inkl. moms I M I pris pr. kasse á 6

Læs mere

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine

Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Château Minuty...måske verdens mest elegante rosévine Det er os en meget stor glæde at kunne byde velkommen til vores nye vinhus Château Minuty, som er beliggende på halvøen Saint Tropez i Provence. Château

Læs mere

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed GRATIS GUIDE "Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed" TIL DIG FRA ANNE KNUDSEN NYDELSESCIRKLEN INTRODUKTION Mange af os har lært, at vejen til vægttab og sundhed handler om at holde sig fra

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Kylling i karry Sur sød suppe med med ris og svinekødsstrimler salat og

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Dagen efter mødte en flok forventningsfulde solstråler op i Solen. I dag skulle der laves dej med lyng til fladbrød. Fladbrødene skulle bages over

Dagen efter mødte en flok forventningsfulde solstråler op i Solen. I dag skulle der laves dej med lyng til fladbrød. Fladbrødene skulle bages over Solens børn er i fuld gang med at lave hybenmarmelade. Først var en gruppe børn var ude og plukke en masse hyben, og derefter skulle de klargøres til marmelade. Det krævede koncentration og finmotorik

Læs mere

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående.

Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Julen er nær, og den danske tradition med at glæde hinanden og sige tak for en god indsats for året er forestående. Vi hos vil gerne hjælpe Jer til at gøre denne tradition minderig og hyggelig, og vi vil

Læs mere

Aperitif. Herløv Kro Hotel A/S & Restaurant Leslie

Aperitif. Herløv Kro Hotel A/S & Restaurant Leslie Aperitif Cava - mousserende vin 55,00 Mousserende Brombær - cava tilsmagt med brombær 55,00 Kirr Royal - cava med creme de casis 55,00 Plessic mix - Pineau des Charentes med sprite 55,00 Portonic - hvid

Læs mere

B2B JUL 2017 SVEND MICHELSEN ER HÅNDLAVET CHOKOLADE SIDEN OG DET ER STADIG HÆNDERNE, DER ER DET VIGTIGSTE VÆRKTØJ PÅ FABRIKKEN KVALITET OVER ALT

B2B JUL 2017 SVEND MICHELSEN ER HÅNDLAVET CHOKOLADE SIDEN OG DET ER STADIG HÆNDERNE, DER ER DET VIGTIGSTE VÆRKTØJ PÅ FABRIKKEN KVALITET OVER ALT B2B JUL 2017 B2B JUL 2017 SVEND MICHELSEN ER HÅNDLAVET CHOKOLADE SIDEN 1933. OG DET ER STADIG HÆNDERNE, DER ER DET VIGTIGSTE VÆRKTØJ PÅ FABRIKKEN KVALITET OVER ALT For os betyder kvalitet alt, og alle

Læs mere

GRØNNE OPSKRIFTER FRISKE URTER ER LIVETS KRYDDERI

GRØNNE OPSKRIFTER FRISKE URTER ER LIVETS KRYDDERI GRØNNE OPSKRIFTER FRISKE URTER ER LIVETS KRYDDERI DET SUNDESTE, GRØNNE TRYLLEDRYS Friske krydderurter er sunde, velsmagende og forhøjer både smags-, duft- og synsoplevelsen ved ethvert måltid. I dette

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Januar 2014. - vinkort

Januar 2014. - vinkort Januar 2014 - vinkort Hvidvine Australien Husets vin, Chardonnay Farven er lys gylden, og vinen har den karakteristiske frugtagtige bouquet. pr. flaske 135,00 kr Smagen er afrundet, tør og frisk. glas,

Læs mere

Kom æggene op i en skål med salt og peber, samt mælken. Pisk i et minut.

Kom æggene op i en skål med salt og peber, samt mælken. Pisk i et minut. Mandag Omelet med kartofler - dild og tomat-kold weekendsteg 8 stk. æg 60 gram mælk 20 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 6 stk små blomme tomter, delt i kvarte En god håndfuld dild, vasket

Læs mere

En kort introduktion til produktion af hjemmelavet bjesk af: Naturvejleder Bo Storm, Frederikshavn Kommune

En kort introduktion til produktion af hjemmelavet bjesk af: Naturvejleder Bo Storm, Frederikshavn Kommune Bjesk...for begyndere En kort introduktion til produktion af hjemmelavet bjesk af: Naturvejleder Bo Storm, Frederikshavn Kommune Indledning En tur i naturen er altid spændende, og jagten på bjeskplanter

Læs mere

http://www.lf.dk/~/media/lf/tal%20og%20analyser/forbrug%20og%20detail/markedsanalyse%20om%20frugt%20og%20gr%c3%b8nt.ashx

http://www.lf.dk/~/media/lf/tal%20og%20analyser/forbrug%20og%20detail/markedsanalyse%20om%20frugt%20og%20gr%c3%b8nt.ashx Mad fra æbletræet DANMARK HAR VERDENS BEDSTE ÆBLER Danmark har et godt klima til æbler, og det giver saftige æbler, der er kendt for deres tynde skræl og gode kombination af sødme og syrlighed. Desuden

Læs mere

FORKÆL DIN MAD ASIATISK KYLLINGESUPPE MED PEBERFRUGT, FORÅRSLØG & KARRY MED PHILADELPHIA

FORKÆL DIN MAD ASIATISK KYLLINGESUPPE MED PEBERFRUGT, FORÅRSLØG & KARRY MED PHILADELPHIA ELSKER SUPPER FORKÆL DIN MAD MED PHILADELPHIA TILBEREDNINGSTID ı 20 minutter SERVERINGSPORTION ı 325 g kj 1008, kcal 241, protein 20,9 g, fedt 15,49 g, kulhydrater 5,15 g De fleste forbinder Philadelphia

Læs mere

NEMME ÆG NU NEMME ÆG NU NEMME. Nix pille! Vi har klaret det for dig

NEMME ÆG NU NEMME ÆG NU NEMME. Nix pille! Vi har klaret det for dig NEMME NEMME ÆG ÆG NU NU NEMME ÆG NU Nix pille! 15/01/14 08.56 Vi Vi har har klaret klaret det det for for dig dig Vi har klaret det for dig Salade Nicoise med grillstegt tun 4 personer Ingredienser Grillstegt

Læs mere

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Julefrokost 2017 Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Lad os gøre det nemt for jer... Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres julefrokost, så har vi konceptet der passer. NEMT

Læs mere

TILBUD. Dansk Vinmager

TILBUD. Dansk Vinmager SG 813573 / 813575 EVERY DAY WINE Frit valg Spanien 300 cl. Dansk Vinmager WHITE WINE: En charmerende hvidvin med en frisk bouquet hvor fx pære og fersken delikat strejfes af lidt blomst. Smagen er halvtør

Læs mere