Indsendt af: Indsigelse/bemærkninger Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indsendt af: Indsigelse/bemærkninger Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan"

Transkript

1 Hvidbog med høringssvar til forslag til lokalplan nr. 9.7, Landsby og kommuneplantillæg nr. 11 til Kommuneplan Der er modtaget i alt 5 høringssvar til forslag til lokalplan nr. 9.7, Landsby og kommuneplantillæg nr. 11 til Kommuneplan Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar, der er modtaget i perioden. Forvaltningen har redigeret i brevene, men ingen budskaber er fjernet eller ændret. Indsendt af: Indsigelse/bemærkninger Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan 1. Grundejerfore ning 1) Foreslår at ændre delområde 6 s østlige afgrænsning, så den flugter med den østlige afgrænsning af delområde 2. 1) Se forvaltningens vurdering af pkt. 3 1) Se pkt. 3 2) Noterer at omkring en fjerdedel af Bakkestræde, på lokalplanforslagets bilag 2 er blevet markeret som en kommunal vej. Dette anser de som en tegnefejl, da hele Bakkestræde er en privat vej. 3) Giver udtryk for, at de ønsker at bevare det grønne areal nord for Bakkestræde, bl.a. fordi de mener at der lever en fredet flagermus i træerne. 4) Foreslår, at det i lokalplanen skal indskrives, at indkørsel til delområde 6 og alle andre nye bebyggelser skal etableres uden at fælde eksisterende gamle træer, som udgør en stor del af landsbyens udtryk. 5) Grundejerforeningen giver udtryk for, at der stilles meget detaljerede krav til bebyggelserne i de enkelte delområder. Eksempelvis mener de, at 2) Lokalplanforslagets kortbilag angiver ikke de enkelte vejes status, men viser blot vejenes placering. At ca. en fjerdedel af Bakkestræde ikke er markeret med en blå farve, betyder altså ikke, at det ikke er en privat fællesvej, men blot at denne del af Bakkestræde ikke er omfattet lokalplanens delområde 5. 3) Det vurderes som et tungtvejende argument, at det i mange høringssvar anføres, at den store trægruppe ønskes bevaret. Forvaltningen vurderer dog ikke, at den resterende del af det grønne areal, har en særlig naturmæssig eller rekreativ værdi. Derfor kan den del af grønningen, der ligger vest for trægruppen, udlægges til boliger. Da denne formindskelse gør, at arealet ikke længere egner sig til opførelse af en sammenhængende rækkehusbebyggelse, foreslår 2) Giver ikke anledning til ændringer 3) Forvaltningen foreslår: - at lokalplanområdet og kommuneplantillæggets rammeområde udvides med ca. 680 m2, så hele trægruppen omfattes. - at delområde 6 udgår og at arealet i stedet deles op, så det omfattes af to forskellige delområder. Det åbne areal mod vest, omfattes af lokalplanens delområde 1, så lokalplanen også bliver byggeretsgivende derfor.

2 kravet om indbyggede tagrender i delområde ( 9.20) er uhensigtsmæssigt, da erfaringer har vist, at skjulte tagrender kan medføre fare for rådskader. Samtidig frygter grundejerforeningen at den store detaljeringsgrad kan medføre en stå stor fokusering på detaljerne, at det samlede udtryk bliver overset. 6) Da landsbyen skal bevare sit udtryk, men samtidig følge med tiden, foreslår grundejerforeningen, at der i lokalplanforslaget indføres en passus om, at der skal ses lempeligt på dispensationsansøgninger vedrørende etablering af energisparende funktioner som for eksempel solceller. forvaltningen, at delområde 6 udgår af lokalplanen, og arealet i stedet omfattes af delområde 1. Dette vil betyde, at lokalplanen også for dette areal bliver byggeretsgivende og at der kan opføres åben-lav bebyggelse ud fra samme plangrundlag som store dele af den øvrige landsby. 4) Ønsket om at bevare landsbyens gamle træer kan godt imødekommes og derfor foretages der en udpegning af bevaringsværdige træer i landsbyen se høringssvar 5, pkt. 4. Da området der udlægges til boliger foreslås mindsket, mener forvaltningen dog ikke, at træerne langs Bakkestræde bør udpeges. Mange af dem ligger foran den store trægruppe, som fastholdes uberørt, og da de sidste 5 hestekastanjer ved Bakkestrædes vestlige afslutning er angrebet af skadedyr, var allerede ét af træerne planlagt fældet til vinter. Træerne står i øvrigt så tæt, at de ikke har mulighed for at opnå den for arten karakteristiske størrelse og vækstform. 5) Hensigten med den høje detaljeringsgrad er at sikre, at fortætning og anden ny bebyggelse indpasses i det eksisterende landsbymiljø. Forvaltningen vurderer dog, at pointen om at huse med skjulte tagrender er mere eksponerede for fugt- og rådskader, er et argument for, at netop denne bestemmelse bør udgå. 6) Da synlige solfangere og solceller ikke harmonerer med en bevaring af landsbykarakteren, bør kravet om, at de ikke må Derved formindskes det areal, der kan udnyttes til boliger fra ca m 2 til ca m 2. Trægruppen, gøres til en del af delområde 7, som udlægges til et grønt område, der ikke må bebygges. Delområde 7 skal skifte navn til delområde 6, da det forhenværende delområde 6 udgår af lokalplanen. En uddybende redegørelse herfor, fremgår af det vedlagte notat. 4) Der udpeges bevaringsværdige træer se høringssvar 5, pkt. 4. 5) Forvaltningen foreslår at 9.20 udgår, således der ikke stilles krav om, at tagrender i delområde 5 skal indbygges. 6) Giver ikke anledning til ændringer.

3 2. Miljøstyrelsen Bemærker at der ikke er foretaget en vurdering af, om planen kan beskadige eller ødelægge yngleeller rasteområder for bilag IV-arter og anfører at planforslaget ikke kan vedtages, hvis ikke det indeholder en redegørelse herfor. 3. Bakkestræde Vejlaug 1) Ser det som en fejl fra kommunens side, at matrikel 25a, samt en del af vejmatrikel 25k, ikke ligesom den resterende del af Bakkestræde er indtegnet som en del af delområde 5. 2) Mener, at arealet ved Bakkestræde, som udlægges til et fremtidigt boligområde, er væsentligt større end tidligere forslået. Der henvises til, at der i 1992 er rejst forslag om 2 parceller på 950 m 2 hver. 3) Anfører at en udnyttelse af arealet nord for Bakkestræde til boligformål vil forringe landsbyens grønne kendetegn og få indflydelse på både dyrelivet i skoven og omkring søen, hvor der bl.a. ses mange egern, flagermus, fuglearter, frøer og padder. 4) Bakkestræde er en privat fællesvej, der ejes af Grundejerforeningen Bakkestræde. Vejlauget giver udtryk for, at de ikke er villige til at give vejadgang fra Bakkestræde til delområde 6. være synlige fra vej og sti fastholdes, og der bør ikke ses lempeligt på dispensationsansøgninger om solceller. Forvaltningen foreslår at lokalplanområdet ændres, så trægruppen nord for Bakkestræde ikke berøres se høringssvaret fra Grundejerforening, pkt. 3. Derfor vurderer forvaltningen ikke, at bilag IV-arters yngle eller rasteområder, vil berøres. 1) Dette er ikke en fejl. Årsagen dertil er, at bebyggelsen udgøres af et fritliggende enfamilieshus, der adskiller sig fra Bakkestrædes øvrige rækkehusbebyggelse og derfor må reguleres anderledes. 2) Forvaltningen bemærker, at afgrænsningen af delområde 6 følger kommuneplanens rammedel, der siden før 2005 har udpeget arealet som et fremtidigt boligområde. Se høringssvaret fra Grundejerforening pkt. 3. 3) Se forvaltningens vurdering af høringssvaret fra Grundejerforening pkt. 3. 4) Høringssvaret lægger op til et principielt spørgsmål om, hvorvidt ejere af en privat fællesvej kan nægte tildeling af vejret. Forvaltningen har i den forbindelse rådført sig med en landinspektør omkring fortolkning af privatvejslovens bestemmelser. Hans vurdering er, at det som udgangspunkt er et privatretligt anliggende, men at loven indeholder en hjemmel til, at kommunalbestyrelsen i særlige tilfælde kan At det i kommuneplantillægget tydeliggøres, at planforslaget ikke vil påvirke yngle- eller rasteområder for bilag IVarter. 1) Giver ikke anledning til ændringer. 2) Se ændringsforslag til høringssvaret fra Grundejerforening pkt. 3 3) Se ændringsforslag til høringssvaret fra Grundejerforening pkt. 3 4) For at imødekomme vejlaugets ønsker, og samtidig gøre rammerne for det fremtidige byggeri på grunden mere fleksible, foreslår forvaltningen, at lokalplanforslaget ændres, så der både gives mulighed for vejadgang fra Bakkestræde og stræde.

4 tildele vejrettigheder pba. af et konkret skøn og en høring af berørte naboer. Landinspektørens vurdering vedlægges denne hvidbog. Vejmyndigheden har vurderet, at dette skøn bør foretages på et senere tidspunkt ifm. den endelige beslutning om at bygge boliger på grunden og at der her skal foretages en høring af berørte naboer. 4. Frederik Kristensen, boligejer stræde 23 1) Finder det som grundejer i delområde 1 problematisk, at de ved udskiftning af tag som følge af ælde, jf. lokalplanens 9.5, ikke kan genetablere med sort bølgeeternittag. 2) Bemærker at dimensionerne på tagvinduer ikke må overstige 1 x 1 meter og foreslår derfor, at det ændres til maksimalt 1 m 2. 1) I udgangspunktet harmonerer tagdækningsmaterialer såsom tegl, strå, skifer og tagpap bedre med det landsbyudtryk, som lokalplanen har til hensigt at bevare. Forvaltningen vurderer dog, at mange af de bølgeeternittage, der findes i landsbyen i dag, er udført på en måde, der passer godt til bygningernes oprindelige udtryk og, at ønsket om at muliggøre etablering af bølgeeternittage i delområde 1, kan imødekommes. 2) Hensigten med at regulere forholdet mellem tagvinduernes højde og bredde er at sikre, at der ikke opføres meget høje eller lange vinduer. En maksimal vinduesbredde på 1 m bør fastholdes, men vindueshøjder over 1 m kan indpasses i landsbyens karakter. 1) Der gives mulighed for at etablere sorte bølgeeternittage i delområde ) Den maksimalt tilladte størrelse på tagvinduer i delområde 1, 2 og 3 ændres fra 1 x 1 m til højst 1,1 m 2 og med en maksimal bredde på 1 m og en maksimal højde på 1,40 m. 5. Danmarks Naturfredning sforening, Albertslund Anfører at lokalplanen bør udpege bevaringsværdige træer. De vurderer, at trægruppen nord for Bakkestræde har særlig høj naturværdi, men at også flere andre træer i landsbyen bør bevares. Da både Danmarks Naturfredningsforening, Bakkestræde Vejlaug og Grundejerforening har anført, at de ønsker flere træer i landsbyen udpeget som bevaringsværdige, vurderer forvaltningen, at ønsket bør efterkommes. At de største, ældste og mest karaktergivende træer udpeges som bevaringsværdige og derfor ikke må fældes uden

5 kommunalbestyrelsens tilladelse. En uddybende redegørelse for hvilke træer der udpeges, fremgår af det vedlagte notat.

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 41 BOLIGER I ÅSUM

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 41 BOLIGER I ÅSUM HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3-848 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 41 BOLIGER I ÅSUM Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte forslag til lokalplan

Læs mere

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan

Indsendt af: Indsigelse Forvaltningens vurdering Ændringsforslag til lokalplan Hvidbog med indkomne bemærkninger til forslag til lokalplan 13.6 og forslag til kommuneplantillæg 8 - Blokland Kommunen har modtaget i alt 8 høringssvar. Denne hvidbog indeholder samtlige høringssvar,

Læs mere

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT INDHOLD Bemærkning fra Viborg Stiftsøvrighed Indsigelse fra beboere Solbjerg 62, 7400 Herning. Indsigelse fra beboer, Lerbjerg 11, 7400 Herning. Indsigelse fra beboere, Lerbjerg 17a, 7400 Herning. Indsigelse

Læs mere

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 56 til Rammeområde 31.BL1 Blandet bolig og erhverv ved Ny Gjellerupvej og Hammerum Hovedgade Rammeområde 31.B6 Boligområde nord for K. Møllers Vej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx.

Læs mere

Randers - Neder Hornbæk

Randers - Neder Hornbæk Randers - Neder Hornbæk Opsummering af høringssvar 5) Det foreslås at matr. 5e, Neder Hornbæk ændrer anvendelse til boligområde i kommuneplanen. (se kort) 18) Det foreslås at den vestlige del af matr.

Læs mere

Tillæg nr. 30 til Kommuneplan for Viborg Kommune

Tillæg nr. 30 til Kommuneplan for Viborg Kommune Tillæg nr. 30 til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune Retningslinje og rammebestemmelser for VIBS.B3.02_T30 og VIBS.R1.01_T30, Viborg Syd Tillæggets område KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 30 2 Tillæg

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Tillæg nr. 95 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 95 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 95 til Rammeområderne 21.OF2 - Offentligt område ved Sunds Kirke 21.B1 - Boligområde vest for Sunds Hovedgade. Boligområde Præstegårdvej 22 i Sunds Fremlægges fra xx. måned 20xx til

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 2 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 2 til Rammeområde 12.B12 Boligområde ved Kærmindevej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Forslag til Lokalplan Udstykning af Bygaden 57

Forslag til Lokalplan Udstykning af Bygaden 57 Forslag til Lokalplan 73.2 Udstykning af Bygaden 57 1 Indhold Hvad er en lokalplan? Fremlæggelsesperiode 3 Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger 3 Redegørelse Indledning Bevaringsværdige træer

Læs mere

FORSLAG Offentliggjort 5. marts 2019 I høring frem til 30. april 2019

FORSLAG Offentliggjort 5. marts 2019 I høring frem til 30. april 2019 Kommuneplantillæg nr. 3 Boliger ved Korskildevej, Erritsø FORSLAG Offentliggjort 5. marts 2019 I høring frem til 30. april 2019 Februar 2019 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Om kommuneplantillæg

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i Filmbyen. Filmbyen.

Forslag TILLÆG NR. HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 HVIDOVRE KOMMUNE. Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i Filmbyen. Filmbyen. Forslag HVIDOVRE KOMMUNEPLAN 2016 TILLÆG NR. 04 Nyt rammeområde 4A6 til blandet byområde i HVIDOVRE KOMMUNE TILLÆGGETS FORMÅL OG INDHOLD Dette Tillæg nr. 4 til Kommuneplan 2016 er lavet i forbindelse med

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008.

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008. Bilag 1: Indsigelsesnotat til lokalplanforslag nr. 316 for et boligområde ved Stenshede i Bjerringbro samt forslag til tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2001-2012 for Bjerringbro Kommune Forslag til lokalplan

Læs mere

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde HVIDBOG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 OG LOKALPLAN 179 for område til bolig- og erhvervsformål i Holtug Bemærkning Lokalplanens / kommuneplantillæggets tekst Teknik og Miljøs indstilling 1. Fra Stig Hessellund,

Læs mere

Tillæg 6. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 6. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 6 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (2. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar

NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar NOTAT Hvidovre Kommune Central- og Kulturforvaltningen Christian Jacob Brammann Plan- og Miljøafdelingen Sagsnr.: 16/33142 Dok.nr.: 10 08-02-2016

Læs mere

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014

år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 Kirkestie n Kirke stien Spangåvej Ve ær K d et år: 2018 Kommuneplantillæg Tillæg nr 31 til Kommuneplan 2014 a Forsl g Indledning Redegørelse Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

DEBATHÆFTE. Anvendelse til boligområde ved Mosevænget 13 i Over Hornbæk. Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018

DEBATHÆFTE. Anvendelse til boligområde ved Mosevænget 13 i Over Hornbæk. Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018 Granvænget Wingesvej Fladbrovej Fordebat i 4 uger fra 21. juni til 19. juli 2018 Havndal Dalbyover Udbyhøj Gassum Råby Gjerlev Øster Tørslev DEBATHÆFTE Asferg Fårup Øster Bjerregrav Spentrup Mellerup Mejlby

Læs mere

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget.

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget. Tillæg nr. 29 - Etageboligbebyggelse, Strømgade 19, Vrå Hjørring Kommunes Byråd/Teknik- og Miljøudvalg har på møde den XX godkendt forslag til kommuneplantillæg nr. XX. Hjørring Kommune vil gerne høre

Læs mere

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 65 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 65 til Rammeområde 15.B5 Boligområde ved Violens Kvarter Rammeområde 15.B2 Etageboliger i Engens Kvarter Rammeområde 15.R1 Rekreativt område nord for Engens Kvarter Fremlægges fra xx.

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 14 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 14 til Rammeområde 61.B3 Boligområde ved Indertoften i Lind Fremlægges fra den 18. maj til den 3. august 2017 (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 46 til Rammeområder nr. 32.R2, 32.R6 og 32.B6 Boligområde ved Spinkebjerg i Gjellerup Fremlægges fra den 20. december 2018 til den 24. januar 2019 (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 4 til Rammeområde 95.B9 samt 95.B1 Boligområde mellem Torvegade og Vestergade i Sdr. Felding Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

Tillæg nr. 25 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 25 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 25 til Rammeområde 99.T46 Teknisk anlæg recirkuleret fiskeopdræt ved Timlundvej, Sandet Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et

Læs mere

Tillæg nr. 35 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 35 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 35 til Rammeområde 31.B13 Boligområde ved i Hammerum Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro

Tillæg nr. 36 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Kommuneplantillæg Tillæg nr. 36 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej i Lysbro Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 36 er fremlagt i offentlig høring fra den 7.01.2019

Læs mere

Endelig vedtagelse af Lokalplan 127 - Bevarende bestemmelser for rækkehusene Kløverprisvej 15-61 og 24-70 634071

Endelig vedtagelse af Lokalplan 127 - Bevarende bestemmelser for rækkehusene Kløverprisvej 15-61 og 24-70 634071 Pkt.nr. 7 Endelig vedtagelse af Lokalplan 127 Bevarende bestemmelser for rækkehusene Kløverprisvej 1561 og 2470 634071 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik og Miljøudvalget, at anbefale

Læs mere

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget

Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade. Status: Vedtaget Tillæg 18 til kommuneplan - Etageboliger ved Søren Møllers Gade Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 20. juni 2018 Høringsperiode start: 20. juni 2018 Høringsperiode slut: 1. august 2018

Læs mere

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser

De konkrete ændringer er fremhævet med kursiv. Overstregninger angiver tekst, der udgår. Bestemmelser Bilag 5: Ændringsforslag til lokalplanforslag nr. 334 for et fritids- og centerområde i Ørum Midtby samt forslag til tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2003 2014 for Tjele Kommune På baggrund af de indkomne

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

På baggrund af de indkomne høringssvar og forvaltningens ændringsforslag foreslås nedenstående ændringer:

På baggrund af de indkomne høringssvar og forvaltningens ændringsforslag foreslås nedenstående ændringer: Bilag 4 Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 318 for et boligområde ved Vordevej og Villumhøj i Løgstrup samt Kommuneplan 2006 - Rammebestemmelser for Viborg Kommune

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011.

Forslaget til lokalplan 317 har været i offentlig høring fra den 24. februar til den 20. april 2011. Bilag nr. 3: Behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 317 for et erhvervsområde ved Herningvej og Åhusevej i Karup samt forslag til tillæg nr. 6 til Kommuneplan 2009 2021 for Viborg Kommune

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer

Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Forslag til lokalplan nr. 202 : Oversigt over indsigelser og anbefalede ændringer Indsigelse (Brevnr. ) Nr. 1 (brevnr. 14) Navn/adresse Indsigers bemærkninger Administrationens bemærkninger Miljø og Fødevareministeriet,

Læs mere

Tillæg nr. 17 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 17 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 17 til Rammeområde 51.B12 Boligområde syd for Munkgårdkvarteret Fremlægges fra xx. xxxxx 20xx til xx. xxxxx 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en

Læs mere

Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej

Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG i høring: 13.12.2018-07.02.2019 Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Baggrund og

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 8 til Herning Kommuneplan 217-228 Rammeområde 15.B14 - Boligområde nord for Holing sø 15.R4 - Rekreativt område ved Gullestrupvej, Holing sø 41.B18 - Boligområde nord for Holing sø Fremlægges

Læs mere

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Tillæg 15 til Kommuneplan 2017 - Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Status: Udkast Offentliggørelse af forslag start: 24.04.2018 Høringsperiode start: 24.04.2018 Høringsperiode slut: 22.05.2018

Læs mere

Tillæg nr. 73 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 73 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 73 til Rammeområde 51.B12 Boligområde syd for Munkgårdkvarteret og Rammeområde 51.OF7 Offentligt område ved Snejbjerghallen Fremlægges fra 15. september 2016 til 10. november 2016 (begge

Læs mere

Tillæg nr. 12 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 12 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 12 til Herning Kommuneplan 217-228 Rammeområde 31.B1 Boligområde nord for Hammerum Hovedgade Fremlægges fra xx. måned 2xx til xx. måned 2xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning:

Høringssvar: Kommentarer til høringssvar: Beslutning: Solrød Kommune Teknik og Miljø Team og Byg Bilag 1 Side 1 af 7 HØRINGSNOTAT Dato: 17.10.2018 Økonomi-, teknik- og miljøudvalget besluttede den 10. september 2018 at sende forslag til lokalplan 391.12,

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13 Boliger Dybbøl Bygade

Kommuneplantillæg nr. 13 Boliger Dybbøl Bygade Kommuneplantillæg nr. 13 Boliger Dybbøl Bygade Ved kommuneplantillægget ændres en del af et offentligt grønt område til boligområde. I forbindelse med udarbejdelsen af forslag til kommuneplantillæg, er

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse) Punkt 9. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.029 og lokalplan 3-3-114 Boliger, Bygaden 28, Hasseris (1. forelæggelse) 2017-037562 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 38 til Rammeområde 91.E2 Erhvervsområde ved Industriparken Rammeområde 91.E3 Erhvervsområde ved Østerbro Rammeområde 91.R2 Rekreativt område ved Østerbro Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 46 til Rammeområde 12.B10 og 12.BL3 Bolig- og erhvervsområde ved Nørregade 44-50. Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 8.4. Område ved Herstedøster Landsby. Udendørs oplagsplads. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 8.4. Område ved Herstedøster Landsby. Udendørs oplagsplads. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 8.4 Område ved Herstedøster Landsby Udendørs oplagsplads 1999 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge Lov nr. 388 af

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10

Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10 Kommuneplantillæg nr. 18 Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10 Hvad er et kommuneplantillæg? En kommuneplan er en plan for hele kommunen. Den beskriver retningslinjer og rammer for udviklingen

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 Kort Kort 1: Den tidligere udstrækning af den økologiske forbindelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 13

Kommuneplantillæg nr. 13 Kommuneplantillæg nr. 13 Boligområde v. Holbækvej, Jyderup Status: Forslag Høringsperiode start: 28. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. maj 2019 Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Boligområde v. Holbækvej,

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse

Sammenfattende miljøredegørelse HOLBÆK KOMMUNE Sammenfattende miljøredegørelse Dato: 27. juni 2018 Indledning og baggrund Forslag til Kommuneplan 2017 for Holbæk Kommune og den tilhørende miljørapport var i offentlig høring fra den 6.

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Oktober 2016 Forhøring Udvidet anvendelse af Erhvervsområde langs Sydvestvej mellem Tjalfesvej og kommunegrænsen mod Albertslund Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

Oktober 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 9

Oktober 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 9 Oktober 2018 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 9 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013-2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for

Læs mere

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej. Status: Vedtaget

Tillæg 15 til Kommuneplan Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej. Status: Vedtaget Tillæg 15 til Kommuneplan 2017 - Boliger og rekreativt område ved Fuglsangsvej Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 3. oktober 2018 Høringsperiode start: 3. oktober 2018 Høringsperiode slut:

Læs mere

Bemærkningerne på borgermødet og de indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner:

Bemærkningerne på borgermødet og de indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: By, Kultur og Miljø Plan og Udvikling Sagsnr. 242322 Brevid. 1950698 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 613 for Kamstrup landsby 4. august

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Tillæg nr. 68 til Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet har dog

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger

Indsigelser og bemærkninger 1 Helge Sølgaard Henriksholm Allé 20 2950 Vedbæk Vedbæk Grundejerforening støtter indsigelsen ved formand Hans Jeremiassen Indsigelsen er primært rettet mod den østlige tæt- lav bebyggelse bestående af

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 322 for stationsområdet i Løgstrup

Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 322 for stationsområdet i Løgstrup Bilag 5 Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 322 for stationsområdet i Løgstrup Notatet indeholder 2 ændringsforslag. Ændringsforslag 1: Ændringsforslag 2: Vejadgang

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1

KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 KOMMUNEPLANTILLÆG 13 til Kommuneplan 2013 for Furesø Kommune Ændring af den økologiske forbindelse Laanshøj Præstesø og kommuneplanramme 16B1 FORSLAG i offentlig høring fra den 5. december 2016 til den

Læs mere

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring:

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring: Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej til Solrød Kommuneplan 2017 Revideret forslag i høring: 13.06.2019-08.08.2019 Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej

Læs mere

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 68 til Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012.

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012. Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 370 for et bolig- og centerområde ved Havrevænget i Frederiks samt forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplan 2009-2021 for Viborg

Læs mere

FORSLAG. Kommuneplantillæg nr. 10. Ændring af rammeområde 9L1 - det åbne land. Høringsperiode fra (indsættes efter Kommunalbestyrelsens behandling)

FORSLAG. Kommuneplantillæg nr. 10. Ændring af rammeområde 9L1 - det åbne land. Høringsperiode fra (indsættes efter Kommunalbestyrelsens behandling) FORSLAG Høringsperiode fra (indsættes efter Kommunalbestyrelsens behandling) Ændring af rammeområde 9L1 - det åbne land Hvad er et kommuneplantillæg? En kommuneplan er en plan for hele kommunen. Den beskriver

Læs mere

Tillæg nr. 7 Cordoza. til Solrød Kommuneplan Vedtaget:

Tillæg nr. 7 Cordoza. til Solrød Kommuneplan Vedtaget: Tillæg nr. 7 Cordoza til Solrød Kommuneplan 2017 Vedtaget: 17.06.2019 Trådt i kraft: 27.06.2019 Tillæg nr. 7 - Cordoza Tillæg nr. 7 - Cordoza Baggrund og formål Formålet med dette kommuneplantillæg er

Læs mere

Dato Dok.nr /15 Sagsnr. 14/13609

Dato Dok.nr /15 Sagsnr. 14/13609 Dato 26-10-2015 Dok.nr. 146928/15 Sagsnr. 14/13609 Ref. AGSC Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 05.01.L06 Bevarende lokalplan for del af Øster Oksby i Blåvand samt udkast til Byrådets

Læs mere

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej

Tillæg nr. 29 til Kommuneplan for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Kommuneplantillæg Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 for et område til boligformål ved Vestre Ringvej og Sankelmarksvej Silkeborg Kommune VEDTAGET Tillæg nr. 29 til Kommuneplan 2017-2028 er vedtaget

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE

HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE HVIDBOG FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 2-799 OG FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN NR. 11 MUNKEBJERGVÆNGET BOLIGER OG SERVICE Introduktion For at skabe overblik over høringssvarene til det offentligt fremlagte

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Tillæg nr. 32 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 32 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 32 til Rammeområde 41.B11 og 41.OF4 Boligområde ved Baunetoften og Gilmosevej i Tjørring. Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 69 til Rammeområde 51.B9 Boligområde ved Ørskovvej i Snejbjerg Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og lokalplan Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse) Punkt 12. Godkendelse af Kommuneplantillæg 10.015 og lokalplan 10-1-114 Boliger, Søndergade, Nibe (2. forelæggelse) 2018-031729 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Boligområde, Engtoften, Brande FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Nørre

Læs mere

Tillæg nr. 57 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 57 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 57 til Rammeområde 92.B1 Boligområde ved Hveddevej i Skarrild Fremlægges fra 15. november 2018 til 13. december 2018 (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 23.1 Albertslund Vest - gårdhuse Tæt og lav boligbebyggelse 1979 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge Lov nr. 388

Læs mere

Tillæg 21 til kommuneplan - Skolebyggeri ved Forberedelsesskolen i Randers. Status: Forslag

Tillæg 21 til kommuneplan - Skolebyggeri ved Forberedelsesskolen i Randers. Status: Forslag Tillæg 21 til kommuneplan - Skolebyggeri ved Forberedelsesskolen i Randers Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 11. oktober 2018 Høringsperiode start: 11. oktober 2018 Høringsperiode slut:

Læs mere

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg H olbæ k moto pv e j K a ller u B æks tien Område 3831 r v e je n Kommuneplantillæg Tillæg nr 19 til Kommuneplan 2014 U Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

NOTAT. Forslag til Lokalplan 135 Hvidbog om indkomne høringssvar

NOTAT. Forslag til Lokalplan 135 Hvidbog om indkomne høringssvar Forslag til Lokalplan 135 Hvidbog om indkomne høringssvar NOTAT Kultur, Miljø & Vækst Plan- og Miljøafdelingen Arkitekt: Hanne Riis Ketler Sagsnr.: 15/44644 Doknr.: 61346/16 Dato: 02-03-2016/hrr Forslag

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 10 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 10 til Rammeområde 89.S5 Fritidshuse ved feldbjergvej øst for Trehøje Golfbane Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg 20: Hjortespringet, Virklund

Tillæg 20: Hjortespringet, Virklund Tillæg 20: Hjortespringet, Virklund Silkeborg Byråd har 29. april 2019 besluttet at sende forslag til tillæg 20 til Silkeborg Kommuneplan 2017-2028 i offentlig høring. Kommuneplantillægget er i forslag

Læs mere

HVIDBOG Forslag til Kommuneplantillæg nr. 18 og forslag til Lokalplan nr. 182 for boligområde Nicolinelund ved Hybenrosevej i Strøby Egede

HVIDBOG Forslag til Kommuneplantillæg nr. 18 og forslag til Lokalplan nr. 182 for boligområde Nicolinelund ved Hybenrosevej i Strøby Egede HVIDBOG Forslag til Kommuneplantillæg nr. 18 og forslag til Lokalplan nr. 182 for boligområde Nicolinelund ved Hybenrosevej i Strøby Egede SUPPLERENDE HØRING: Efter den 8 ugers offentlige høring af lokalplanforslaget

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/5 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-6-16 Dato: 25-10-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 3 til Kommuneplan 2017 og lokalplan nr. 1129 for et område

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 36 til Rammeområder 14.E20, 14.C3 og 14.B15 Erhvervsområde ved Dæmningen i Herning, Centerområde ved Dæmningen i Herning og Boligområde ved Dæmningen i Herning Fremlægges fra xx. måned

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere