Genbrugsloppernei Gladsaxe. Den ansvarlige for jeres genbrugsuge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Genbrugsloppernei Gladsaxe. Den ansvarlige for jeres genbrugsuge"

Transkript

1 Genbrugsloppernei Gladsaxe Til Den ansvarlige for jeres genbrugsuge Jeres uge starter lørdag kl. 14 og til næste lørdag kl. 14 eller til I er færdige Det er vigtigt at I hele tiden har øje for fællesskabet og tænker på den næste forening. Trailer: Vi har 3 trailere i genbrugslopperne og vi vil gøre vores yderste for at 2 altid er køredygtige. De må ikke lånes ud til kunder. Bemærk at I ikke kører med næsehjul eller støtteben nede (der er også støtteben under den lukkede bagi, og nøglen ligger i forkassen) Det er jeres valg om I vil tilbyde kunderne at I kører varer ud. Varer leveres kun til fortorvskant og koster 200 kr. pr adresse. Skader I forvolder på trailerne sørger I for at få udbedret i jeres uge alternativt må der aftales med traileransvarlig i brugerrådet. Kontaktoplysninger står på tavlen i kantinen. Tag gerne foto af skader. Ved starten af jeres uge skal du: Du går en runde i hallerne og såfremt de ikke er i orden, orienteres brugerrådet straks, så vi kan vurdere det, før I fylder nye varer ind. Vaskemaskinen tømmes og indhold hænges til tørre. Opvaskemaskinen tømmes Du går en runde om trailerne og checker for skader. Vi ser meget gerne at I i løbet af ugen tager nogle billeder, af de bedste ting og lægge dem på facebook som appetitvækkere. Særligt vedr. genbrugspladsen: Elektronik. Fredag-Søndag samles skrot i burene. Onsdag skal burene tømmes. Fredag kl. 18 er skuret tømt og fejet. Det skal sikres at der hele tiden er plads til nye varer i skuret. Dette kræver der tømmes i week-enden og løbende gennem ugen. Det er kun det i skuret, der er foræret til os. Det er forbudt at tage noget fra container mm. Her gælder de samme regler, som for borgerne. Der skal bæres veste af alle. (de ligger i skabet i skuret) VEND for at se hvordan du slutter.

2 Ved afslutningen af jeres uge er du den sidste der går en runde og checker: Vi har vedhæftet vejledning til brug for hver enkelt afdeling. Du kan vælge at uddelegere, men du skal checke at alt er gjort. Alt lys er slukket undtagen i hallerne med store og små møbler og film mm Der er lys i kontakten i store møbler ved døren ind mod lamper/baby. (så slukker lyset selv senere) Døre til elektronik og bøger er lukkede. Alle udvendige døre/ porte er lukkede og låst. Incl. containeren Vaskemaskinen er startet. Opvaskemaskinen er startet. Skraldebøtter incl. Toiletterne er tømt, og der er sat nye poser i som passer. Skraldebøtten i gården er ikke overfyldt, se mærke udv. På sæk. Salgsveste er hængt op og punge ligger i kurv/kassen Alt værktøj sidder på tavlen i kantinen Vi har stadig 2 sækkevogne Vi har stadig 2 beholdere til glasaffald (grønne på hjul) Trailerne er låste og uden skader og kabler og nøgler hænger på deres plads i kantinen. Affald er sat på trailerne. Papkasser er kun i den lukkede trailere. Alt affald er sorteret iht. Aflev. Vejl på containerpladsen. Affald af samme type står sammen, f.eks. porcelæn, metal, glas osv. Køleskabet er tømt for madvarer. De 2 vej-skilte er pillet ned og står i kantinen bag døren. Der er ingen solgte varer der ikke er afhentet. Grillen står i gangen og er ikke til salg. Har I brugt den er den blevet rengjort. Alle 11 vejledninger til hver afdeling samt denne ligger på pulten Der er låst til kantinen, hoveddøren og porten.

3 Bøger / Musik / Film / Computerspil Alle nye varer (DVD, CD, Film og spil) er åbnet og checket for indhold. ALLE hjemmelavede/uoriginale kopier er smidt ud Der er kun bøger/film/cd ere mm i et lag i reolerne (dvs man kan se alle) CD ere. Står på de øverste hylder i reolerne mod møbler. Der skubbes sammen i pilens retning. Ér der mere end der kan være, tages der noget ud fra den ældste side og smides væk. DVD ere og Videobånd er skubbet sammen i pilens retning. Ér der mere end der kan være tages der noget ud fra den ældste side og smides væk. Der er kun voksen DVD ere og Film i reolerne mod møbler og på bagvæggen. Der skubbes sammen i pilens retning. Ér der mere end der kan være tages der noget ud fra den ældste side og smides væk. Børne film og børne computerspil incl. 1 reol til consolspil (Playstation, wii mm) Alle står i reoler mod elektronik. PC-spil står i reolen for enden mod indeliv. De er skubbet sammen i pilens retning. Ér der mere end der kan være tages der noget ud fra den ældste side og smides væk. Plader står i mælkekasser på bordene, så man kan bladre i kasserne. Gamle 78 ere står i mælkekasser under bordet og kan evt. tages udenfor ifm. salg. Der skubbes sammen mod bagvæg, således at de ældste kasser står inderst og må tages ud, hvis der ikke er plads til alt det nye, som sættes ind i enden mod bøger. Alt nyt sættes i de sorte reoler. Efter jeres salg skal resten af bøgerne sættes ud i de hvide / røde reoler. Skønliteratur i reoler, Fagliteratur i reoler. De sorte reoler skal være helt tomme når du forlader afdelingen, så der er klar til nyt i næste uge. Bøgerne er skubbet sammen i pilens retning. Ér der mere end der kan være tages der noget ud fra den ældste side og smides væk. Børne/Ungdomsbøger. Der er reol til Tegneserier ved dør til elektronik. En reol til billedbøger, En til læshøjt bøger og børnefagliteratur og 2 til læs selv bøger (flere ord end billeder) Der skubbes sammen i pilens retning. Ér der mere end der kan være tages der noget ud fra den ældste side og smides væk. VEND

4 pæn flytte kasse, så er den sat i bunden af containeren, hvis der stadig er plads, ELLER den er lagt i den lukkede trailer sammen med de andre papkasser til udsmidning. med affald af samme type.

5 Elektronik Gulvet er ryddet hel og pæn flyttekasse, så sættes den i bunden af containeren, hvis der stadig er plads, ELLER den er lagt i den lukkede trailer sammen Alle ledninger er rullet sammen og samlet med poselukker Fjernbetjeninger til B&O opbevares at sælgeren og efter salg lægges de i skuffen i kantinen. Branddør skal holdes fri på salgsdagen Elektronik af samme salgs stilles samlet / ved siden af hinanden / nær hinanden. Affald. Alle ledninger er klippet af, stik klippes af og kasseres. Ledningerne lægges til skrot i omklædningsrummet.

6 Lamper Branddøren må ikke være blokeret i åbningstiden. Gulvet er ryddet Alle ledninger er rullet sammen og samlet med knude eller poselukker Testpærerne ligger igen i test-kassen Alle halogenlamper har transformer eller er smidt ud Defekte lamper er kasserer. Loftslamper hænger i gitteret. Lampepind må ikke sælges og hænger i nettet (Lang stang med krog i enden til at løfte lamper op og ned til gitteret) Ophængskroge må ikke sælges Lampeskærme skal være hele og rene Samme type varer stilles samlet (lampeskræme, sengelamper, bordlamper osv) Affald, Ledningerne klippes af, stik klippes af. Ledninger og kabel lægges til skrot i omklædningsrummet. Vi skal ikke have solarier. De skal kasseres allerede på genbrugspladsen.

7 Køkken Gulvet er ryddet Alle ledninger er rullet sammen og samlet med knude eller poselukker Alle borde er ryddet Genbrutalis er tømt Alle el-apperater har de dele der er nødvendige (f.eks. piskeris, dejkrog, glaskande, filterholder) Delene er sat fast med tape Ens varer står samlet på hylderne, evt. i en lille kasse/kurv. Urtepotter er kun op stativ i gården Affald af kobber, aluminium, rustfrit stål lægges i de respektive kasser i omklædningsrummet.

8 Baby Gulvet er ryddet Alle dele til f.eks. babysenge er sat sammen og evt skruer o.lign er i pose som er sat sammen med det de hører til. Autostole skal være godkendte efter ECE (R) eller 44-04, eller i-size. Autostole, som er produceret før 1995 og godkendt efter testnorm ECE R 44/01 og 44/02, må fra april 2008 ikke anvendes længere. Dette hører ikke til i Baby-afdelingen: cykelhjelme, rulleskøjter, tasker o.lign. Heller ikke i reolen for enden over mod lamper Store klapvogne og barnevogne står i containeren

9 Legetøj Gulvet er ryddet Spil og puslespil står hver for sig i reolerne. 1 reol med puslespil er rigeligt. Der må kun være pæne, hele tøjdyr i kravlegården i hjørnet. Små dimser der hører sammen er samlet i poser, skriv evt. udenpå, hvad det er. Der er ingen høje reoler midt i rummet kun langs væggene Her er ingen Film eller musik Det er i musikafd ved elektronik Her er kun billedbøger til små børn. Bøger til større børn findes i bogafdelingen. Bøger fylder max 2 reoler.

10 Billeder Gulvet er ryddet Alt affald er sorteret efter fragmenter. Der hører en affaldsbeholder til afdelingen til glasaffald. Før du går sættes alt affald på trailerne sammen Spejle står opad bagvæggen Alle billeder står i sengene. Der er ikke løse plakater de er sat i rammer. Arbejdsbordet til venstre, med tæppe på, er ryddet og der står kasse med reservedele. Før du forlader afdelingen checker du at der ikke er billeder, hvor glasset er itu eller lærreder der er hul i. (bemærk de får huller når man sætter billed foran med ophæng der rager ud) Afdelingen har en stige som ikke er til salg.

11 Store møbler: Der er ryddet min. 1,5 meter foran portene med døre i. Møbler højere end 150 cm er stillet op ad bagvæg Senge står til højre op ad væggen mod små møbler. Tilbehør herunder skruer er sat fast på delene, evt. i poser. Hvis de ikke kan samles er det affald. Der er ingen madrasser Sofaer og sofaborde er skubbet sammen mod bagvæg. De står med siden til bagvæggen. Der skal være smalle gange imellem, så man kan komme ind og se møblerne. Møbler stables hvis muligt uden at de tager skade, og så de stadig kan ses. Der er værktøj og lim i kantinen så man kan foretage smårep. Møbler der kan låses er ikke låst uden nøgle. Sælger opbevarer nøglerne under salg, men sættes i igen efter salg. Møbler med væsentlige mangler/defekter er smidt ud. F.eks. sofaer som mangler en hynde, manglende ben Gulvtæpper er rullet sammen og står Vores 2 sækkevogne står til højre ved porten når du går Der må ikke være orgeler på egegården.

12 Små møbler og andet indbo (det der kan bæres i en hånd) Gange er ryddet Alle ledninger er rullet sammen og samlet med poselukker Stole står i reolerne på bagvæggen

13 Udeliv (container) Alle varer er inde i containeren. Alle ledninger er rullet sammen og samlet med poselukker Der er vinkelsliber med briller i kantinen til at lukke låste cykler op. Cykler kan checkes om de er stjålet på app politi. Kunder må selv checke.

14 Indeliv herunder værktøj, hobby, tasker. Gange er ryddet Alle ledninger er rullet sammen og samlet med poselukker Der er ingen persienner Kufferter kan åbnes ellers skal de smides ud. Vi skal ikke have solarier. De skal kasseres allerede på genbrugspladsen

GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET:

GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET: GENBRUGSLOPPERNE GENBRUGSLOPPERNE SÅLEDES FUNGERER DET: SORTERING AF INDLEVEREDE GENSTANDE PÅ GLADSAXE GENBRUGSSTATION SØNDAG KL. 12.00 15.00 og KL. 16.00 18.00 ONSDAG KL. 16.00 18.30 FREDAG KL. 16.00

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Møbler, inventar m.v fra JM Møbler( nr. 67 ) Udlevering. Eftersyn.

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Møbler, inventar m.v fra JM Møbler( nr. 67 ) Udlevering. Eftersyn. 1789 - - Møbler, inventar m.v fra JM Møbler( nr. 67 ) Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Strandvejen 21 7830 Vinderup Efter aftale Eftersyn På adressen: Efter aftale Onsdag

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

Vejledning GENBRUGSAFHENTNING

Vejledning GENBRUGSAFHENTNING Vejledning GENBRUGSAFHENTNING Side 2 3 almen orientering Side 4 afhentning af varebil Side 5-6 ankomst Genbrugspladsen + vejning af bil!! Side 6 opdeling i vægtgrupper Side 7 liften på varebilen Side 8

Læs mere

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus

Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Nørresundby Gamle Rådhus - Foreningernes Hus Ordens- og Husregler 1. Brugerrådet Til at efterleve intentionerne med Foreningernes Hus er der nedsat et Brugerråd med repræsentanter fra de foreninger, som

Læs mere

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus

Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Nøglehus Lejekontrakt for Kirke Flinterup Forsamlingshus Flinterup Forsamlingshus er et nøglehus, dvs. at man lejer hele huset uden vært eller personale, og det er derfor tilladt at ryge indendørs, hvis

Læs mere

Sorteringsvejledning

Sorteringsvejledning Sorteringsvejledning PAPIR Aviser Reklamer Magasiner Ugeblade Tegneserier Printerpapir Kuverter Breve Papiraffald skal være rent og tørt, når det kommes i beholderen. Nej tak til pap, mælkekartoner, pizzabakker,

Læs mere

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse

AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse 1 AFFALDSSORTERING GENBRUG DIN HVERDAG Sådan sorterer du etage- og flerfamiliehuse Bestyrelsen har ved henvendelse hos Aalborg Renovation fået udleveret den nye brochure Genbrug din hverdag til alle beboerne.

Læs mere

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk.

Affald til genbrug. Plastaffald. 21 Dæk med og uden fælge Ikke cykel- og knallertdæk. Affald til genbrug 1 Papir Fx bøger, reklamer og telefonbøger. Plastomslag og ringbind. 5 Jern og metal Fx cykler, dåser, gaskomfurer, gryder og radiatorer. Elektronikaffald. 6 Pap og karton Fx rent og

Læs mere

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø

EGEGÅRDEN Glædebjergvej 9, Skov Hastrup, 4330 Hvalsø Opholdsstue (HÆNGER 2 STK) Stole stables (maksimum 6 pr. stabel, i gul stue) Borde klappes sammen og stilles langs væg (gul stue) Rumtermostater sættes på mellem 5 og 10 grader (ved dør mod sovesale) Indstil

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014)

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014) Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro Sabro, Juli 2014 ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005)

Læs mere

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek

Brug af møde og udstillingslokaler. på Humlebæk Bibliotek Brug af møde og udstillingslokaler på Humlebæk Bibliotek SALEN standardopstilling med 28 stole og 12 borde GRUPPERUM standardopstilling med 28 stole og 9 borde Mødelokaler Humlebæk Bibliotek har to mødelokaler,

Læs mere

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt

Cafeteriemanual. Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt Cafeteriemanual Sådan gør du cafeteriet klar på din vagt 1. Lys Kontakterne findes på væggen under chips poserne samt i gangen til venstre for døren ind til selve cafeteriet. Husk at slukke igen når der

Læs mere

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE

Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriadrift ARBEJDSBESKRIVELSE Cafeteriet passes af alle hold. Ingen undtagelse. Cafeteriet holder åbent fra første kamp til sidste kamp, dvs. fra omkring 1. april til ultimo oktober. Start og slut

Læs mere

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,-

Leje: 950,- Dep: 1.000,- Leje: 950,- Leje: Dep: 1.500,- Gulvvask: 600,- Leje: 1.900,- Gulvvask: 600,- Leje: Gulvvask: 600,- Leje: 2000,- Leje af 1. sal Prisen for medlemskarreer: Medlems afdelinger er: Karre 1 2 3-5- 6-7- 8- Grønnegården 12-14- 15-17 -18 Dagudlejning, dvs. Mandag kl. 10.00 17.00 Tirsdag til torsdag, kl. 8.00 17.00 Fredag

Læs mere

Hovedrengøring sommer 2010

Hovedrengøring sommer 2010 Hovedrengøring sommer 2010 VARME TRAPPE Det forventes, at der ved hovedrengøringen mindst udføres følgende: 1. Spindelvæv i "lofterne" fjernes med en kost. 2. Vinduerne mod gården, som kan nås, vaskes

Læs mere

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN

BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN BETINGELSER FOR LEJE AF LOKALER KVARTERSHUSET SYDHAVNEN Adresse: Gustav Bangs Gade 28, 2450 København SV Telefon: 20 62 46 98 Ved nødstilfælde: 71 99 29 45 / 20 60 39 02 E-mail: Karen@kvartershuset.dk

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål?

ØKSEDAL - VEJLEDNING. Spørgsmål? ØKSEDAL infohæfte ØKSEDAL - VEJLEDNING Denne vejledning er til brug for lejere, der vil hjælpe os med at holde bygninger og området omkring Øksedal i så fin stand som muligt. Kommentér gerne eventuelle

Læs mere

Indhold. Introduktion Omgivelser Borde og stole Salen og køkken Service Ordensregler Aftale

Indhold. Introduktion Omgivelser Borde og stole Salen og køkken Service Ordensregler Aftale Mosedamgaard Salen Beskrivelse af salen og omgivelser. Placering af service samt hvor dette skal stå efter brug. Forslag til gå tur rundt om foldene og ned til engen. Indhold Introduktion Omgivelser Borde

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER RIBE OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand- og evakueringsplan Oversigt over nødudgange 3 4 5 6 7 Sekretariatets åbningstider

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange.

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange. Opholdsstuen Højttaler ledning sættes op. Kabelclips + stige. Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. Male vindueskarme inde. Der skal

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS

INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS INSTRUKS KØKKEN EGENSE FORSAMLINGSHUS Vigtige telefonnumre Alle problemområder: Eva Agger: 40144926 Gas/vandproblem: Jacob Ussing: 29423824 Ellers ring dagens vagt: Dagens vagt: INFORMATIONER KØKKEN Velkommen

Læs mere

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion

KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER. Introduktion KONGSHVILEPARKENS SELSKABSLOKALER Introduktion OPLYSNINGER OG REGLER FOR SELSKABSLOKALET Hvem kan låne selskabslokalet Selskabslokalet kan udlånes til Kongshvileparkens beboere og til beboere fra andre

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Skovbrynet Skole. Skolekøkken

Skovbrynet Skole. Skolekøkken Skovbrynet Skole Adresse Værebrovej 156, 2880 Bagsværd Generel beskrivelse af bygningerne Skole i åben-plan fra 1968. Ombygget og renoveret i 2003 - nyt køkken desuden etableret i 2015 Parkeringsforhold

Læs mere

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sammen sorterer vi meget mere Vores affald er fyldt med værdifulde ressourcer, som vi kan udnytte, når blot vi sorterer. Med sorteringsguiden lige ved

Læs mere

Lærerværelse:Emma Nielsen

Lærerværelse:Emma Nielsen Lærerværelse:Emma Nielsen Lister i vinduer tørres af Lamper og el lister tørres af Reol tømmes og tørres af (vask gulv under) Borde tørres af Computer tørres af Pudse vinduer indvendigt Fod lister tørres

Læs mere

Forsøg med affaldssortering i Kirsebærplantagen

Forsøg med affaldssortering i Kirsebærplantagen Forsøg med affaldssortering i Kirsebærplantagen Affaldsforsøg skal føre til bedre sortering Kirsebærplantagen er sammen med tre andre boligområder udvalgt til et nyt forsøg med affaldssortering. Forsøget

Læs mere

BOLIGFORENINGENS Guide til affald og genbrug. Til beboerne i ejendommen: Skriv adressen på ejendommen eller boligblokken.

BOLIGFORENINGENS Guide til affald og genbrug. Til beboerne i ejendommen: Skriv adressen på ejendommen eller boligblokken. BOLIGFORENINGENS Guide til affald og genbrug Til beboerne i ejendommen: Skriv adressen på ejendommen eller boligblokken. KONTAKTPERSON Jeg er kontaktperson for affald i denne boligforening. Du kan spørge

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald

Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sorteringsguide - sådan sorterer du nemt dit affald Sammen sorterer vi meget mere Vores affald er fyldt med værdifulde ressourcer, som vi kan udnytte, når blot vi sorterer. Med sorteringsguiden lige ved

Læs mere

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO

HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO HUSREGLER BRAMMING OG ANDEN PRAKTISK INFO Indhold Side Overordnede husregler Køkkenregler Andre praktiske oplysninger Brand og evakueringsplan 3 4 5 6 Sekretariatets åbningstider Tirsdage i lige uger fra

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Prisliste. Simple Reolen

Prisliste. Simple Reolen Prisliste Alle priser er ekskl. Moms forbehold for trykfejl og ændringer Simple Reolen fairpris.nu Reoler Alle reoler er incl. ophængsliste Dybde 34 cm Dybde 42 cm Dybde 20 cm Modul 01 1/1 Square med 4

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

REGLER FOR AFHENTNING AF AFFALD STANDPLADS, HOLDEPLADS, ADGANGSVEJ OG AFFALDSBEHOLDERE

REGLER FOR AFHENTNING AF AFFALD STANDPLADS, HOLDEPLADS, ADGANGSVEJ OG AFFALDSBEHOLDERE REGLER FOR AFHENTNING AF AFFALD STANDPLADS, HOLDEPLADS, ADGANGSVEJ OG AFFALDSBEHOLDERE 1 HOLDEPLADS/ ARBEJDSOMRÅDE 2 ADGANGSVEJ Holdepladsen er der, hvor skraldebilen er parkeret på vejen. Der skal være

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Gældende fra 1. oktober 2016 Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Lokalerne kan lejes af beboere i Vadgårdsparken. Reservationer kan kun ske ved personligt fremmøde,

Læs mere

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Høsterkøb Forsamlingshus. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Høsterkøb Forsamlingshus Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Forsamlingshuset er beliggende ved siden af Høsterkøb Skole på Nedenomsvej i Høsterkøb. Det er på ca. 167

Læs mere

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk

Find inspiration til din opstillng på www.hammel-furniture.dk Design din egen reol og AV Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2012-13/4 Find samlevejledninger og plejeanvisninger på www.hammel-furniture.dk. Klik på Kundeservice øverst på hjemmesiden.

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Arbejdsplan for Lions loppemarked 2010 (revideret)

Arbejdsplan for Lions loppemarked 2010 (revideret) Lions Club Assens Arbejdsplan for Lions loppemarked 2010 (revideret) Loppemarkedet afholdes i ALDIs tidligere lokaler på Møllevej lørdag den 2. oktober 2010 fra kl. 10.00-13.00 Lokalet er til rådighed

Læs mere

Inspiration til indretning af affaldssortering i dit køkken. Se her, hvordan en række affaldskunder i Fors A/S har indrettet deres sortering

Inspiration til indretning af affaldssortering i dit køkken. Se her, hvordan en række affaldskunder i Fors A/S har indrettet deres sortering Inspiration til indretning af affaldssortering i dit køkken Se her, hvordan en række affaldskunder i Fors A/S har indrettet deres sortering Sorteringssystem af genbrugsplast Fors A/S har i tæt samarbejde

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Kontaktperson i dagtimerne Teknisk serviceleder Jens Jacobsen tlf.: AV udstyr til udlån Der er ikke tilgængeligt udstyr for fritidsbrugere

Kontaktperson i dagtimerne Teknisk serviceleder Jens Jacobsen tlf.: AV udstyr til udlån Der er ikke tilgængeligt udstyr for fritidsbrugere Bagsværd Skole Adresse Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd. Generel beskrivelse af bygningerne Nybygget skole der består af to 2 etagers bygningsfløje, der ligger på langs af grunden, forskudt for hinanden.

Læs mere

Orientering til beboerne

Orientering til beboerne Alabu Bolig Afd. 17 Dagnyvej - Elisevej Orientering til beboerne Oktober 2011 (Tilrettet februar 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Tillæg til lejemappen Skal lægges i denne Forsikring: Vi gør opmærksom

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven 27. august 2015 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse

Lejeaftale Fælleshus Jungehøj Andelsboligforeningen Kyndby Huse Huset udlejes kun til beboere i Kyndby Huse samt medlemmer af Kyndbyværkets Personaleforening (KPF) Udlejning aftales på ejendomskontoret enten med den administrative medarbejder i træffetiden eller med

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, fødselsdage og andre mindre sammenkomster.

Læs mere

AFFALD SORTERING AF. Afd. 11 Vestergårdsparken Ormslevvej 63-69, Vestergårdsvej & Nordbyvej Viby J

AFFALD SORTERING AF. Afd. 11 Vestergårdsparken Ormslevvej 63-69, Vestergårdsvej & Nordbyvej Viby J Afd. 11 Vestergårdsparken Ormslevvej 63-69, Vestergårdsvej 19-37 & Nordbyvej 6-22 8260 Viby J Sådan sorterer vi vores affald i afd. 11 - på affaldsøerne og på sorteringspladsen. SORTERING AF AFFALD Indhold:

Læs mere

Velkommen til MC-Hedetroldene

Velkommen til MC-Hedetroldene Velkommen til MC-Hedetroldene BESTYRELSE Formand: Paco 97 19 45 45 22 84 54 50 Pacolene@gmail.com Næstformand: Sus 50 40 73 26 s.bossen@tdcadsl.dk Kasser / Webmaster: Lindy 97 37 14 80 50 74 83 25 Lindykpetersen@mail.dk

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes ikke til fester men primært små arrangementer såsom mindre fødselsdage, receptioner m.v. Det er lejerens pligt at sørge for, at gæsterne

Læs mere

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf

BoligKorsør Caspar Brands Plads 3 A, 4220 Korsør Tlf Husorden afd. 06 Nic. Rumpsvej 5-11 Et godt klima er meget værd En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, mange ting er man fælles om,

Læs mere

V 50/60Hz 700W

V 50/60Hz 700W STØVSUGER MODEL: VCS35B17 Best.nr. 5749 BRUGSANVISNING 220-240V 50/60Hz 700W Denne model er kun beregnet til brug i privat husholdning LÆS DENNE BRUGSANVISNING GRUNDIGT IGENNEM FØR STØVSUGEREN TAGES I

Læs mere

5401-13 Lundevænget Her kan du kommer af med dit affald. Guide til affaldssortering

5401-13 Lundevænget Her kan du kommer af med dit affald. Guide til affaldssortering 5401-13 Lundevænget Her kan du kommer af med dit affald Guide til affaldssortering Som du sikkert har lagt mærke til er der blevet bygget en ny containergård ved Ryparken 144 samt en ny affaldsø ved Lyngbyvej.

Læs mere

1. JUNI 20. Brøndby Kommune

1. JUNI 20. Brøndby Kommune une ndby Komm rø B l ti r e m rne kom Skraldetante 14 1. JUNI 20 Vær parat til dine nye affaldsbeholdere i juni 2014 Den 1. juni 2014 starter den nye affaldsordning. Allerede i april/maj måned får du dine

Læs mere

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:...

Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 2 Indhold Regler for udlejning af beboerlokaler/gæsteværelser på kollegierne i Sønderborg... 4 Beboerlokalet/gæsteværelset kan benyttes til:... 4 Generelle regler for leje af beboerlokalet... 4 Reservation...

Læs mere

GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ETAGE- OG FLERFAMILIEHUSE

GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ETAGE- OG FLERFAMILIEHUSE GENBRUG DIN HVERDAG SÅDAN SORTERER DU ETAGE- OG FLERFAMILIEHUSE FREMTIDEN SORTERER UNDER OS ALLE SAMMEN 600 kg. affald. Så meget producerer vi cirka hver især hvert år. Meget af det vi smider ud, er værdifuldt

Læs mere

Brugervejledning til POESIMASKINEN

Brugervejledning til POESIMASKINEN Brugervejledning til POESIMASKINEN Opstilling af POESIMASKINEN & DIGITAL LITTERATUR Opstilling af siden med POESIMASKINEN Opstilling af siden med DIGITAL LITTERATUR 1. Flightcasen ved ankomst. 2. Lås hjulene.

Læs mere

2577- Div. retro møbler, PH lamper, Piet Hein bord m.v.

2577- Div. retro møbler, PH lamper, Piet Hein bord m.v. 2577- Div. retro møbler, PH lamper, Piet Hein bord m.v. 2577- Div. retro møbler, PH lamper, Piet Hein bord m.v. Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Stydingvej 2, PORT 4 6500 Vojens Fredag d.

Læs mere

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Div. retro møbler, PH lamper, Piet Hein bord m.v. Udlevering. Eftersyn.

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Div. retro møbler, PH lamper, Piet Hein bord m.v. Udlevering. Eftersyn. 2577 - Div. retro møbler, PH lamper, Piet Hein bord m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Stydingvej 2, PORT 4 6500 Vojens Fredag d. 17. marts 2017, 08:00-14:00 Eftersyn

Læs mere

TEKNISK KRAVSPECIFIKATION SKOLE. Programkoder

TEKNISK KRAVSPECIFIKATION SKOLE. Programkoder Rengøringsservice på skoler og SFO mv. i skal udføres i henhold til nedenstående kvalitetsbeskrivelser i form af rengøringssystemet programmeret rengøring. Hvert enkelt lokale er tildelt et program i form

Læs mere

Div. reoler, knivskabe, stikdåser, udstillingsskab m.v.

Div. reoler, knivskabe, stikdåser, udstillingsskab m.v. 2637 - Div. reoler, knivskabe, stikdåser, udstillingsskab m.v. 2637 - Div. reoler, knivskabe, stikdåser, udstillingsskab m.v. Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Klarkærvej 12, Ølby 4600 Køge

Læs mere

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Div. reoler, knivskabe, stikdåser, udstillingsskab m.v. Udlevering. Eftersyn.

Udlevering / Eftersyn. Auktionen slutter Div. reoler, knivskabe, stikdåser, udstillingsskab m.v. Udlevering. Eftersyn. 2637 - Div. reoler, knivskabe, stikdåser, udstillingsskab m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Klarkærvej 12, Ølby 4600 Køge Mandag d. 10. april 2017, 10:00-16:00 Eftersyn

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Gødding Møllevej Randbøl (gammel XL Byg hal ) Efter aftale. Auk: 3524 Kat: 2. 6 stk. stabelstol, blå uldstof

Eftersyn. På adressen: Gødding Møllevej Randbøl (gammel XL Byg hal ) Efter aftale. Auk: 3524 Kat: 2. 6 stk. stabelstol, blå uldstof 3524 - Stole, borde, legetøj m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Gødding Møllevej 1 7183 Randbøl (gammel XL Byg hal ) Efter aftale Eftersyn På adressen: Gødding Møllevej

Læs mere

Indretningsopgave hos

Indretningsopgave hos Indretningsopgave hos Dorthe & Knud Nørgaard Jessen Agerskov Kådner 1 6584 Agerskov Lørdag d. 17. maj kl. 11:00 Lavet af: Indretningskonsulenten Louise Ringgaard Jessen, Christoffers Allé 88A 1mf, 2800

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes på ULFBUEN s hjemmeside

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

Lad os gøre det sammen

Lad os gøre det sammen Lad os gøre det sammen Fejlsortering af dit affald kan få betydning for, om jeg tømmer din beholder. Lad os hjælpe hinanden til en bedre sortering. Læs mere i folderen www.assensforsyning.dk Vi er her

Læs mere

!!!!!!!!!!! Affald i Middelfartsgården! !!!!! April 2014! !!!!!!!!!!! FOKUS! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!! Affald i Middelfartsgården! !!!!! April 2014! !!!!!!!!!!! FOKUS! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Affald i Middelfartsgården April 2014 FOKUS Affaldsskakter: Hej naboer Jeg har nu varetaget tømning af vores affaldsskakter i ca. 6 måneder, og det er desværre kommet dertil, at jeg må komme med en lille

Læs mere

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside Husk altid at videregive/modtage informationer ved vagtskifte. Opstart Bær vagtvesten så alle kan se, at det er dig, de skal henvende sig til. På Ullerup Bæk skolen, afd. Nørre Allé, sættes røgalarmer

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

15,- LØRDAG 24. MAJ KL. 10-15 SØNDAG 25. MAJ KL. 10-13 15,-/10,-

15,- LØRDAG 24. MAJ KL. 10-15 SØNDAG 25. MAJ KL. 10-13 15,-/10,- Vi har ryddet op på vores fabrikker og fundet en masse produkter, som vi sælger til rene foræringspriser! Her er mange nye ting fra både køkken- og møbelafdeling, udstillingsmodeller og vareprøver. LØRDAG

Læs mere

A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner

A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner A/B Tvegaardens Regulativer for fælleslokale, hobbyrum, cykelværksted og fællesvaskeri samt brugsanvisning for brug af vaskemaskiner Opdateret marts 2008 Regulativ for fælleslokale Regulativet omfatter

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Trykkerivej Tarm. Efter aftale. Auk: 2554 Kat: stk. stråhatte mange forskellige modeller (ubrugt)

Eftersyn. På adressen: Trykkerivej Tarm. Efter aftale. Auk: 2554 Kat: stk. stråhatte mange forskellige modeller (ubrugt) 2554 - Pynte puder, hobby artikler, hynder, lamper m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Trykkerivej 4 6880 Tarm Fredag d. 03. marts 2017, 09:00-14:00 Eftersyn På adressen:

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer 2013 Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m

Læs mere

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II

Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Generelle retningslinjer for brug af fælleslejlighed i Plantagen I og II Disse laminerede dokumenter udleveres af bookingmaster sammen med nøglen og returneres igen, efter endt ophold i fælleslejligheden.

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Udlevering / Eftersyn

Udlevering / Eftersyn 2554- Pynte puder, hobby artikler, hynder, lamper m.v. 2554- Pynte puder, hobby artikler, hynder, lamper m.v. Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Trykkerivej 4 6880 Tarm Fredag d. 03. marts 2017,

Læs mere

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside

Fredericia Badminton Club medlem af DBF se klubdata på vor hjemmeside Husk altid at videregive/modtage informationer ved vagtskifte. Opstart Bær vagtvesten så alle kan se, at det er dig, de skal henvende sig til. På Ullerup Bæk skolen, afd. Nørre Allé, sættes røgalarmer

Læs mere

Design for your life MADE IN DENMARK. Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2017/3

Design for your life MADE IN DENMARK. Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2017/3 Ret til ændringer forbeholdes 2017/3 MADE IN DENMARK Design for your life Hammel Furniture A/S - Anbækvej 111 - DK-8450 Hammel - sales@hammel-furniture.dk www.mistral-furniture.dk - facebook.com/mistralfurniture

Læs mere

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m.

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m. Document id: Version 05 Title: Guideline - kontor Author: LSP Approved by: HB Date: 04-04-2019 Guideline - kontor Formål Fælles standarder. Denne guideline henvender sig til alle medarbejdere på kontoret,

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Klublokale. Kerteminde Kajakklub. Klublokale. Version: Klublokale.docx Side 1 af 5 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 5 Retningslinjer for udlån af klublokalet Lån af klublokalet Klubmedlemmer har mulighed for at låne klublokalet til private arrangementer indenfor nærmeste familie, hvilket

Læs mere

Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de

Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de Denne opgradering arbejder på pre-facelift og ansigtsløftning modellen. Den adskiller sig kun på knapperne. Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de

Læs mere

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle Galleriet på Mantziusgården Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Galleriet på Kulturcenter Mantziusgården er beliggende i Rektorfløjens stueetage. Det er på ca. 60 m

Læs mere

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde.

Pejsebrænde: Skal lejer selv fremskaffe. Der ligger ikke brænde til afbenyttelse, og vi sælger heller ikke brænde. Velkommen på Næsgården. Vi håber, at I må få et godt ophold i på lejren. Det er vort håb, at I vil hjælpe os med at bevare lejrområdet således, at det fortsat kan være attraktivt at komme her.derfor er

Læs mere

August Sådan sorterer du

August Sådan sorterer du August 2016 Sådan sorterer du Farven er din nøgle Først finder du den zone, affaldet hører til, derefter finder du det piktogram, affaldet har. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at spørge en

Læs mere

SKUFFER. LYS LED Spot Pr. lampe 2,4W/12 volt 707,- Transformer 1 6 lamper 449,- Forlængerledning 12 volt 4 meter 94,-

SKUFFER. LYS LED Spot Pr. lampe 2,4W/12 volt 707,- Transformer 1 6 lamper 449,- Forlængerledning 12 volt 4 meter 94,- R E B U S V A N T I N G E M Ø B E L I N D U S T R I A / S V E J L E D E N D E P R I S E R 2 0 1 1 D K K R E B U S 40 Vejledende salgspriser incl. moms for bøg. Ask, eg, + 20%. Valnød, mahogni, teak, kirsebær

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven September 2016 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det?

Hvornår kan man leje og til hvad? Hvordan lejer man, og hvad koster det? 1 Møllelundgården 2017 Hvornår kan man leje og til hvad? Sognegården Møllelundgaard (salen) kan udlejes til følgende formål: Receptioner i forbindelse med kirkelige handlinger i og fra pastoratets tre

Læs mere

Institut for Økonomi flytter til Fuglesangs Allé 4 i perioden 15.- 19. august. Center for Registerforskning (NCRR) flytter d. 9.-10.

Institut for Økonomi flytter til Fuglesangs Allé 4 i perioden 15.- 19. august. Center for Registerforskning (NCRR) flytter d. 9.-10. FLYTTEINFO This folder is also available in English Flyttekoordinatorer: Fuglesangs Allé: Ingrid Lautrup (inl@asb.dk) 8000c: Bibiana Paluszewska (bibiana@econ.au.dk) Hermodsvej: Christel Brajkovic Mortensen

Læs mere