DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION"

Transkript

1 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR E1 - NYT ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE HÆDERSTEGN OG POKALER Ud fra ønsket om at bevare den størst mulig respekt omkring den person/ begivenhed, som DASU s repræsentantskab, bestyrelse, en klub eller enkeltperson(er) har ønsket at hædre eller mindes med en pokal eller lignende, har DASU s repræsentantskab på mødet den 7. november 1981 vedtaget, at DASU s bestyrelse ved godkendelsen af nye statutter for sådanne pokaler og lignende skal sikre sig, at der i disse statutter er fastsat en bestemmelse om, i hvor mange år pokalen skal uddeles, og hvad der herefter skal ske med den pågældende pokal. STATUTTER FOR DASU s HÆDERSTEGN Dansk Automobil Sports Unions Hæderstegn er indstiftet for at hædre personer, der gennem længere tid har udført et anerkendelsesværdigt arbejde for unionen, eller som på anden måde har ydet en indsats til gavn for automobilsporten som helhed. Hæderstegnet er motorsportens internationale målflag, og uddeles i guld, sølv eller bronze. Hæderstegn i guld kan tildeles personer, der gennem en lang årrække har ydet en helt ekstraordinær indsats som leder på landsplan eller gennem internationalt arbejde. Denne tildeling tilegnes den helt sublime indsats. Hæderstegn i sølv kan tildeles personer, der gennem en længere årrække har ydet en stor og banebrydende indsats som leder på lands- eller klubplan. Hæderstegn i Bronze kan tildeles personer, der har ydet en mangeårig indsats på klub-, official- eller medhjælperniveau. Det er DASU s bestyrelse som vurderer indkomne indstillinger fra klubber, sportsudvalg eller bestyrelsesmedlemmer og godkender tildelinger af alle 3 kategorier hæderstegn. Indstillingerne skal være fyldigt motiverede. Antallet af hæderstegn, der kan uddeles hvert år, er ikke begrænset, men bør i reglen ikke overstige 4. Uddelingen af hæderstegn foretages normalt på unionens årsmøde. Hæderstegnet tildeles på livstid; dog kan DASU s bestyrelse tilbagekalde et uddelt hæderstegn, såfremt den pågældende ikke viser sig værdig til beholde det. Disse statutter er vedtaget på DASU s bestyrelsesmøde den 28. oktober 1984.

2 Side 2/6 ADM CIR E 1 STATUTTER FOR DASU s HÆDERSPOKAL Dansk Automobil Sports Unions Hæderspokal er indstiftet for at hædre en person, en organisation, en klub eller et team, som har opnået helt ekstraordinær og bemærkelsesværdig succes for dansk bilsport. Hæderspokalen er en sølvpokal eller lignende. Hæderspokalen uddeles af DASU s bestyrelse, på baggrund af indstillinger fra klubber, sportsudvalg eller enkeltpersoner. Indstillingerne skal være fyldigt motiverede. Hæderspokalen uddeles ikke automatisk hvert år, og er ikke en vandrepokal. Antallet af Hæderspokaler, der kan uddeles pr. år, er ikke begrænset. ÅRETS BILSPORTSKØRER 1. Dansk Automobil Sports Union udpeger en gang hvert år den aktive kører, der på særlig ekstraordinær måde, nationalt eller internationalt, har gjort sig fortjent til at blive fremhævet som årets bilsportskører. 2. DASU s bestyrelse afgør på grundlag af indstillinger fra klubber, sportsudvalg eller bestyrelsesmedlemmer, hvem der skal udpeges. 3. Indstillinger skal være fyldigt motiverede. 4. Tidspunktet for den årlige udpegning fastsættes af bestyrelsen. 5. Med udpegningen som årets bilsportskører følger en præmie. 6. Disse statutter er godkendt på DASU s bestyrelsesmøde den 3. august VANDREPRÆMIER Registrering Samtlige udsatte vandrepræmier til en værdi af kr. 300,- eller derover pr. stk., såvel for baneløb, O-løb, rallies eller andre former for åbne konkurrencer, således som disse er defineret i DASU s reglement, skal indregistreres hos DASU. Registreringen foretages ved udfyldelse af skemaer, der rekvireres fra DASU s sekretariat. En indregistreret vandrepræmie får DASU s navnebeskyttelse, som også omfatter den konkurrence, i hvilken præmien er udsat, såfremt denne konkurrence bærer samme navn som vandrepræmien. Denne beskyttelse indebærer, at ingen anden klub må anvende samme eller lignende navn til vandrepræmier eller andre præmier i nogen konkurrence. Til registrering af vandrepræmier kræves følgende oplysninger: vandrepræmiens navn, som skal godkendes af DASU, navnet på den fysiske eller juridiske person eller firma, som har udsat præmien, fuldstændig beskrivelse af vandrepræmien samt illustration eller fotografi af denne, ligesom præmiens omtrentlige værdi skal opgives,

3 ADM CIR E 1 Side 3/6 oplysning om, hvem der på det tidspunkt, da registrering søges, er indehaver af vandrepræmien. nøjagtige regler for, hvorledes præmien uddeles. Disse skal bl.a. indeholde oplysninger om præmien er evigt vandrende eller om, hvorledes den ellers erobres; hvilken slags konkurrence præmien er udsat i (baneløb, O-løb, rally etc.), samt hvor ofte der skal konkurreres om præmien; hvorledes der skal disponeres i tilfælde af, at konkurrencen om præmien udsættes, eller eventuelt helt indstilles, samt regler for uddeling i tilfælde af pointlighed. Sluttelig skal angives, om vandrepræmien skal opbevares hos den øjeblikkelige indehaver, og om denne i opbevaringstiden er ansvarlig for samme (f.eks. i tilfælde af tyveri, brand eller lignende), eller hvor den ellers skal opbevares, DASU opretter et kartotek over samtlige registrerede vandrepræmier, disses vindere og andre oplysninger, arrangørerne af en konkurrence, i hvilken der er udsat en vandrepræmie, skal samtidig med, at resultatlisten indsendes, sende nøjagtige oplysninger om navn, adresse og licensnumre på de deltagere, som har vundet en andel i vandrepræmien. Ophævelse af registrering Registrering af en vandrepræmie gældende uden tidsbegrænsning eller til registreringen ophæves.

4 Side 4/6 ADM CIR E 1 COLDING POKALEN 1. Colding Pokalen er indstiftet med det formål at hædre og synliggøre motorsportsfolk, der med udspring i Karting gør Dansk motorsport ære i ind- og udland. 2. Et præsidium bestående af: DASU s formand, formanden for DASU s kartingudvalg, LUG s formand og Colding Guld-Sølv træffer hvert år den endelige afgørelse om, hvem der skal modtage pokalen for det pågældende år. 3. Enhver klub under DASU er berettiget til at indstille kandidater til modtagelse af pokalen. Indstillingerne stiles til DASUs formand inden udgangen af november måned. DASUs formand foranlediger så præsidiet indkaldt til møde snarest herefter. 4. Præsidiet kan træffe bestemmelse om, at pokalen ikke skal uddeles for det pågældende år. 5. Pokalen forbliver DASU s ejendom så længe uddelingen opretholdes. Pokalen uddeles første gang ved DASU s præmiefest januar 1993 og sidste gang ved præmiefesten år Derefter tilfalder pokalen L.U.G. 6. Overrækkelsen finder sted ved DASU s årlige præmiefest. Samtidig overrækkes en mindeplakette til ejendom. Omkostningerne hertil bæres af L.U.G. 7. Pokalmodtageren forpligter sig til: at leve op til de forudsætninger, hvorunder pokalen er indstiftet. at aflevere pokalen i god stand til DASU senest 14 dage efter anmodning herom. 8. Colding pokalen tildeles for eet år ad gangen, men kan dog forblive hos den seneste pokalmodtager indtil den hjemkaldes af DASU. 9. Ændringer af disse statutter kan kun ske ved samlet beslutning af DASU s og LUG s bestyrelser. 10. Disse statutter er godkendt på DASU s bestyrelsesmøde den 27. januar 1993.

5 ADM CIR E 1 Side 5/6 HP SKILTE POKALEN Pokalen er indstiftet i Pokalen uddeles til vinderholdet i Begynderklassen DASU Classic Turneringen, Historisk Pålidelighedsrally 2. I tilfælde af pointlighed tildeles pokalen til det hold som har deltaget i den ældste bil. 3. Overrækkelsen finder sted eventuel ved præmiefest afholdt i forbindelse med afslutning af turneringen eller, såfremt der ikke afholdes præmiefest, på et passende tidspunkt bestemt af DASU s bestyrelse. 4. Pokalen opbevares hos den øjeblikkelige indehaver og returneres til DASU senest 1 måned før afvikling af sidste afdeling af turneringen det efterfølgende år. Den øjeblikkelige indehaver er ansvarlig for pokalen i opbevaringsperioden. 5. Pokalen er evigt vandrende idet den dog sidste gang uddeles i år Herefter tilfalder pokalen DASU. Uddeles pokalen ikke et år opbevares den af DASU. 6. I tilfælde af at DASU Classic turneringen ophører, kan DASU s bestyrelse disponere pokalen til anden historisk motorsport, dog primært til begynderklasser inden for vejsport (eks. rally). 7. Ovennævnte statutter er i 2008 godkendt af DASU s bestyrelse.

6 Side 6/6 ADM CIR E 1 GØSTA BØIEs MINDEPOKAL Gøsta Bøies mindepokal er indstiftet den Pokalen har til formål: at minde om Gøsta Bøies enestående virke for automobilsporten og især dragracing sporten at hædre medlemmer af Dansk Automobil Sports Union, der har udført og stadig udfører en helt ekstraordinær indsats eller har ydet en enestående sportslig præstation inden for dragracing sporten. 2. Enhver klub under DASU er berettiget til at indstille kandidater til modtagelse af mindepokalen. Indstillingerne stiles til DASU s sekretariat, inden udgangen af oktober måned. 3. Et udvalg bestående af dragracingklubberne og DRU træffer hvert år den endelige afgørelse om, hvem der skal modtage pokalen for det pågældende år. 4. Bedømmelsesudvalget kan træffe bestemmelse om, at pokalen ikke skal uddeles for det pågældende år. 5. Pokalen forbliver DASU s ejendom, så længe uddelingen opretholdes. Pokalen uddeles første gang 2010 og sidste gang Overrækkelsen finder sted ved DASU s årlige repræsentantskabsmøde, samtidig overrækkes en mindeplakette til ejendom. 7. Pokalmodtageren forpligter sig til: at leve op til de forudsætninger, hvorunder pokalen er indstiftet, at aflevere pokalen i god stand til DASU senest 14 dage efter anmodning herom. 8. Mindepokalen tildeles for ét år ad gangen, men kan dog forblive hos den seneste pokalmodtager, indtil den hjemkaldes af unionen. 9. Ændringer af disse statutter kan kun ske ved en samlet beslutning af dragracingudvalget og DASU s bestyrelse. 10. Ovennævnte statutter er godkendt på DASU bestyrelses møde den 26/

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR E1 29.01.2019 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE HÆDERSTEGN OG POKALER Ud fra ønsket om at bevare den størst mulig respekt omkring den person/ begivenhed, som DASU s repræsentantskab,

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 17. januar 2019. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 21. december 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 30. oktober 2015 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Statutter for pokaler m.v. 19-2

Statutter for pokaler m.v. 19-2 Statutter for pokaler m.v. 19-2 Fortjensttegn Overflyttet fra DAFs love ved lovrevision, 9. marts 2002. DAFs nationale fortjensttegn i sølv og guld (forgyldt) kan af bestyrelsen efter indstilling fra en

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

DANSK SKYTTE UNION (Stiftet 24 juni 1913) ÆRESBEVISNINGER

DANSK SKYTTE UNION (Stiftet 24 juni 1913) ÆRESBEVISNINGER DANSK SKYTTE UNION (Stiftet 24 juni 1913) ÆRESBEVISNINGER Medlem af: DANMARKS IDRÆTSFORBUND - DIF NORDISK SKYTTE REGION - NSR EUROPEAN SHOOTING CONFEDERATION - ESC INTERNATIONAL SHOOTING SPORT FEDERATION

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2016 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 21. januar 2016. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

Love og vedtægter. for. Jydske Dragonregiments. Idrætsforening

Love og vedtægter. for. Jydske Dragonregiments. Idrætsforening Love og vedtægter for Jydske Dragonregiments Idrætsforening FEB 2019 1. NAVN. Foreningens navn er Jydske Dragonregiments Idrætsforening (JDRI). Foreningen er stiftet 1. juni 1918, og er hjemmehørende i

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 5. januar 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER

GENERELLE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR RALLYSPORT I DANMARK Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International Sporting Code, FIA s engelske version Rallysportens

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

REGLEMENT 1. DANSK MODEL SPORTS UNION

REGLEMENT 1. DANSK MODEL SPORTS UNION REGLEMENT 1. DANSK MODEL SPORTS UNION 1.0 GENERELLE BESTEMMELSER 1.001 I henhold til DMSU s vedtægter betaler hver klub for det indeværende kalenderår et helårligt kontingent, der fastsættes på det ordinære

Læs mere

Vedtægter Motorsport Nordjylland, udgave Side 1 af 6

Vedtægter Motorsport Nordjylland, udgave Side 1 af 6 VEDTÆGTER FOR MOTORSPORT NORDJYLLAND 1. Foreningens Navn og hjemsted. Foreningens navn er Motorsport Nordjylland - MNJ - optaget som klub ved Dansk Automobil Sports Union. Hjemsted og værneting er Aalborg

Læs mere

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger 05/2019 Indhold Indhold... 1 1. Formål og ændringer af bestemmelserne for forbundets hædersbevisning... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR I 19.3 30.marts 2015 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE STØJMÅLING STANDMÅLING CROSSKART Indledning Dette cirkulære indeholder bestemmelser for støjmåling inden for DASU ansvarsområde

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016.

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. 0 1. Foreningens navn Foreningens navn: Middelfart Firma og Familie Idræt. Initialer: MFFI Stiftelsesår: 1965 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

FUSIONER OG OVERBYGNINGER

FUSIONER OG OVERBYGNINGER FUSIONER OG OVERBYGNINGER Cirkulære nr. 78 (2013) fra Dansk Boldspil-Unions Bestyrelse Fusioner, overbygninger og øvrige samarbejdsforhold På given foranledning meddeles følgende: 1 Fusion 1.1 En fusion

Læs mere

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015

Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Vedtægter for køreforeningen YTCC 2015 Formål: 1: Foreningens navn er Køreforeningen YTCC. 2: Foreningens formål er at varetage kørernes interesser og udbrede kendskabet til YTCC i Danmark. Foreningen

Læs mere

Vejledning for afholdelse DM i Kaninhop

Vejledning for afholdelse DM i Kaninhop Vejledning for afholdelse af DM i Kaninhop 1 Vejledningen er lavet for at ensrette afholdelsen af Danmarksmesterskaberne i kaninhop, så de afvikles efter samme mønster år efter år. 2 Vejledningen er et

Læs mere

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger 03/2018 Indhold Indhold... 1 1. Formål og ændringer af bestemmelserne for forbundets hædersbevisning... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets

Læs mere

LOVE JYDSK BOWLING UNION

LOVE JYDSK BOWLING UNION LOVE JYDSK BOWLING UNION Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål 3 3 Organisation og tilhørsforhold 3 4 Klubberne 3 4A Klubfusion 3 4B Klubophør 3 5 Klubbernes medlemmer 4 6 Kontingent 4 7 Regnskab

Læs mere

Cirkulære nr. 107 (2017) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse

Cirkulære nr. 107 (2017) fra. Dansk Boldspil-Unions. bestyrelse Cirkulære nr. 107 (2017) fra Dansk Boldspil-Unions bestyrelse Dansk Boldspil-Unions reglement for Fusioner, overbygninger og øvrige samarbejdsforhold 1. Fusion 1.1 En fusion er en fuldstændig sammenlægning

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2015 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2. Formål. Foreningens formål er at samle alle sportsinteresserede i en forening

Læs mere

DGI Atletik Reglement April 2016

DGI Atletik Reglement April 2016 DGI Atletik Reglement April 2016 Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Gyldighedsområde 3 Stævneform og inddeling 3.1 Generelt 3.2 Stævneform 3.3 Rækker 3.4 Nålestævner 3.5 Indemesterskab 3.6 Crossmesterskab

Læs mere

Love for Dansk Gas Forening

Love for Dansk Gas Forening 17.11.2016 Vedtaget på mødet i Fredericia den 6. juli 1912 med ændringer af 29. juni 1919, 22. juni 1923, 10. november 1927, 28. juni 1929, 27. juni 1930, 15. marts 1936, 15. juni 1937, 15. juni 1938,

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Vedtægter. for Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904. Fondsregister nummer 1486

Vedtægter. for Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904. Fondsregister nummer 1486 Vedtægter for Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904 Fondsregister nummer 1486 1. Navn og hjemsted 1. Fondens navn er Fonden Børnehjælpsdagen af 6. maj 1904. 2. Fonden er en selvejende institution undergivet

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport

Vedtægter for Aarhus Automobil Sport Som ønsket på generalforsamlingen i 2015, så har bestyrelsen gennemgået vedtægter for Aarhus Automobil Sport. Mange af ændringerne er foretaget med udgangspunkt i DIF s standardvedtægter. Tekster, som

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at 1. Unionens navn er KØBENHAVNS TENNIS UNION (KTU). Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund (DTF), og er som sådan underkastet forbundets love og øvrige bestemmelser. 2. Unionens formål er at virke for

Læs mere

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt Bestyrelsen Brøndby den 16. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 1/2012 torsdag den 8. december 2011 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Afbud fra: Referent: Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher

Læs mere

1 UNIONEN OG DENS OPGAVER

1 UNIONEN OG DENS OPGAVER 1 UNIONEN OG DENS OPGAVER Unionens navn er Dansk Adventure Race Union og der benyttes forkortelsen DARU. Internationalt benyttes navnet Danish Adventure Race Union. Unionens hjemsted er Skolerne i Oure

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Gyldighedsområde 3 Stævneform og inddeling 3.1 Generelt 3.2 Stævneform 3.3 Rækker 3.4 Nålestævner 3.5 Indemesterskab 3.6 Crossmesterskab

Læs mere

Vedtægter for Forening for Boghaandværk

Vedtægter for Forening for Boghaandværk Vedtægter for Forening for Boghaandværk Vedtaget af hovedbestyrelsen 23. november 2000, med rettelse 20. november 2002 og 29. september 2017. 1 Navn Foreningens navn er Forening for Boghaandværk. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U).

1. Dansk Rugby Union arrangerer en landsdækkende turnering for børn og unge til og med 18 år (DM B&U). TURNERINGSREGLEMENT FOR BØRN OG UNGDOM DANSK RUGBY UNION Formål: Generelt: 1. Dansk Rugby Union ønsker med Danmarksturneringen for børn og unge, gennem udskrivning af turnering i henhold til rugbyspillet

Læs mere

Mesterskabsbestemmelser for Udspring

Mesterskabsbestemmelser for Udspring Indhold 01.00 MESTERSKABER GENERELT... 2 01.01 Generelt.... 2 01.02 Arrangementer.... 2 01.03 Ansvar.... 2 01.04 Deltagelse.... 2 01.05 Invitationer.... 2 01.06 Tilmeldinger.... 2 01.07 Springlister....

Læs mere

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union

Unionshåndbog. Organisation. 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union Side nr.: 1 (7) 205 Vedtægter for Dansk Motorflyver Union 1 Navn Unionens navn er Dansk Motorflyver Union (). Hjemsted 2 Hjemstedet for Dansk Motorflyver Union er sammenfaldende med den til enhver tid

Læs mere

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten.

DASU skal medvirke til at sikre, at der er en mangfoldighed inden for dansk bilsport, der appellerer til bredden i sporten. DASU kommunikationsstrategi 2019 Vi vil være den samlende organisation for al bilsport i Danmark med det formål at få flere aktive, frivillige og tilskuere til medlemsklubbernes arrangementer. Vi vil være

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsens bemærkninger 1 Resultatopgørelse 4 Noter til årsregnskabet

Læs mere

Nyhedsbrev ÅRETS PRISFEST Nr. 7 December 2016

Nyhedsbrev ÅRETS PRISFEST Nr. 7 December 2016 Nyhedsbrev Nr. 7 December 2016 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Silkeborg Sportscenter Århusvej 45 8600 Silkeborg www.idraet-silkeborg.dk mail@idraet-silkeborrg.dk Forretningsfører Eigil Rasmussen Tlf.:6091

Læs mere

Kandidatliste. DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU

Kandidatliste. DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU 01-10-2018 I det følgende kan du se en oversigt over de opstillede kandidater til DASU s repræsentantskabsmøde. Oktober 2018 Side 1 af 10 Bestyrelsen KARSTEN MEYLAND

Læs mere

Vedtægter for FC Nakskov

Vedtægter for FC Nakskov Vedtægter for FC Nakskov af 22. februar 2018 1 Navn, hjemsted m.v. Foreningens navn er: FC Nakskov. Foreningens hjemsted er: Nakskov. Spilledragt er: Turkis og blå. 2 Formål Foreningens formål er at udbrede

Læs mere

AFAs konkurrencebetingelser

AFAs konkurrencebetingelser AFAs konkurrencebetingelser Generelt: 1) Billeder, som deltager i konkurrencer, skal være optaget af den der indleverer billederne. Billeder kan afleveres som enkeltstående billeder eller indgå i en serie.

Læs mere

Vedtægter for Købehavns Firma Sport

Vedtægter for Købehavns Firma Sport Vedtægter for Købehavns Firma Sport 1 Navn Foreningens navn er Københavns Firma Sport (KFS). Foreningen er hjemmehørende i Københavns Kommune. Stiftet 25. maj 1987. 2 Formål Foreningens formål er gennem

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19465&pagetype=1&print=... Side 1 af 1 (4/1) Årets sidste løb i DJF Oprettet d. 4. januar 2009 Nytårsløbet i Randers, der blev kørt d. 28. december,

Læs mere

Love. De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn. for. Stiftet 24. februar 1880 NAVN HJEMSTED OG FORMÅL

Love. De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn. for. Stiftet 24. februar 1880 NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Love for De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn Stiftet 24. februar 1880 NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Stk. 1. Selskabet bærer navnet: De Danske Forsvarsbrødre for Fredericia og Omegn. Selskabet er

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen

VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen VEDTÆGTER For Køllerne af 1999 Senest redigeret ved generalforsamlingen 13-10-2018. 1. Navn Klubbens navn er Køllerne med hjemsted i Esbjerg kommune. Klubben blev til på stiftende generalforsamling i år

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2019 8. januar 2019 kl. 17.00 i Idrættens Hus Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det.

Unionens formål er at arbejde for, at adventure race i Danmark kan udøves af de, der måtte ønske det, på det niveau de måtte ønske det. 1 UNIONEN OG DENS OPGAVER Unionens navn er Dansk Adventure Race Union og der benyttes forkortelsen DARU. Internationalt benyttes navnet Danish Adventure Race Union. Unionens hjemsted er Vejle Idrætshøjskole,

Læs mere

Vedtægter for Ju-Jitsu Danmark under Dansk Judo & Ju-Jitsu Union

Vedtægter for Ju-Jitsu Danmark under Dansk Judo & Ju-Jitsu Union Ju-Jitsu Danmark Ju-Jitsu Danmarks vedtægter - nr. 01.01. Side 1 af 7 Vedtægter for Ju-Jitsu Danmark under Dansk Judo & Ju-Jitsu Union Vedtægter for... 1 1. FORMÅL... 2 1.1 Formål... 2 1.2 Internationale

Læs mere

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8

Generelle regler for mesterskaber 2. Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5. DASU-mesterskab 4WD 7. DASU-mesterskab i Minirally 8 6. januar 2016 Kapitel 1 Mesterskabsbestemmelser 2016 Indholdsfortegnelse Generelle regler for mesterskaber 2 Danmarksmesterskabet i Rally (DM) 5 DASU-mesterskab 4WD 7 DASU-mesterskab i Minirally 8 DASU-mesterskab

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER

VEDTÆGTER. for. Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER VEDTÆGTER for Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER 2017 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabets navn er "Selskabet DANSKE TORDENSKIOLD-VENNER" (DT-V). Selskabets hjemsted er København. 2 FORMÅL Stk. 1. Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Sponz MTB

Vedtægter for Sponz MTB 1 Navn/hjemsted Vedtægter for Sponz MTB Klubbens navn er Sponz MTB med hjemsted i Hillerød. (Klubben er tilsluttet Danmarks Cykle Union og underkastet deres love og regler.) 2 Kerneområder Bredde mountainbike

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2.

Vedtægter. Stk. 1. Stk. 2. Vedtægter Stk. 1. Klubbens navn er "Piger med smil MC Hjørring". Vi er en Flok glade Mc piger, som hygger os i vores Mc klub, hvor vi kun er piger Vi vægter det sociale meget højt, om vi så er til klubaften

Læs mere

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971.

VEDTÆGTER. 1. Unionens navn er VESTJYSK BILLARD UNION, forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. VEDTÆGTER Navn, område og formål. 1. Unionens navn er "VESTJYSK BILLARD UNION", forkortet VBU. Unionen er stiftet den 30. august 1971. Unionen omfatter et med Jydsk Billard Union (JBU) aftalt afgrænset

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT 1

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 10.0 GENERELLE BESTEMMELSER... 3 10.1 LEGITIMATIONSKORT... 4 10.2 DOPING... 4 10.3 MATCHFIXING... 4 11.0 BESTEMMELSER FOR UDVALG... 5 11.1 BESTEMMELSER FOR HABILITET.... 5 11.2 BESTEMMELSER

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT 1

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 10.0 GENERELLE BESTEMMELSER... 3 10.1 LEGITIMATIONSKORT... 4 10.2 DOPING... 4 10.3 MATCHFIXING... 4 11.0 BESTEMMELSER FOR UDVALG... 5 11.1 BESTEMMELSER FOR HABILITET.... 5 11.2 BESTEMMELSER

Læs mere

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD

Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Håndbog for stævner i KBU side 1 af 12 INDHOLD Old Boys / Girls Stævner... 2 KBU Kredskamp... 4 KBU Åbningsstævne... 5 KM Indledende... 6 KM Single Finaler... 8 KM Mix... 9 KBU Cup Indledende... 10 KBU

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN-SÆBY AUTO SPORT 1. Klubbens navn er Frederikshavn-Sæby Auto Sport ( FSAS ). 2. Klubbens formål er at fremme motorsporten og færdselssikkerheden, og skal til stadighed virke

Læs mere

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Foreningens navn er Kreds 57 Ferslev-Skibby, stiftet i 1896 og er hjemmehørende i Ferslev, 4050 Skibby, Frederikssund kommune. Foreningen har CVR.nr.

Læs mere

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri

Vedtægter. for Gulvsektionen under Dansk Byggeri Maj 2015 Vedtægter for Gulvsektionen under Dansk Byggeri 1 / 8 Indhold 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemsforhold 4 Ophør 5 Medlemmets forpligtelser 6 Eksklusion 7 Generalforsamling 8 Bestyrelsen 9 Regnskab

Læs mere

Bestemmelser for Danske stævner og Internationale stævner på dansk grund

Bestemmelser for Danske stævner og Internationale stævner på dansk grund Bestemmelser for Danske stævner og Internationale stævner på dansk grund 05/2016 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelser for stævner... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for stævner... 2

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Afviklingsbestemmelser Danmarksmesterskaber Dragracing

Afviklingsbestemmelser Danmarksmesterskaber Dragracing Afviklingsbestemmelser Danmarksmesterskaber 2019 Dragracing Dragracingudvalget 01-02-2019 Afviklingsbestemmelser DM i dragracing 1. Generelt Alle klasser er pointgivende ved Danmarksmesterskaberne ved

Læs mere

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN

ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/OLE JOERN Reglement februar 2010 Indholdsfortegnelse 1 Formål 2 Gyldighedsområde 3 Stævneform og inddeling 3.1 Generelt 3.2 Stævneform 3.3 Rækker 3.4 Nålestævner 3.5 Indemesterskab

Læs mere

Vedtægter for Dansk Folkehjælp Afdeling

Vedtægter for Dansk Folkehjælp Afdeling Vedtægter for Dansk Folkehjælp Afdeling INDHOLDSFORTEGNELSE 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 AFDELINGENS OPGAVER... 3 4 AFDELINGENS LEDELSE... 4 5 AFDELINGENS BESTYRELSE... 5 6 AFDELINGENS ØKONOMI... 5 7 LOKALKOMITÉER...

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart

TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart Cup Syd afvikles for følgende klasser: Cadet Mini, Cadet

Læs mere

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct.

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct. Forslag til nye vedtægter JTU s Generalforsamling 10. marts 2015. I nedenstående er følgende ændringsforslag: Tekst fed og kursiv er tilføjelser til nuværende vedtægter. Tekst rød og kursiv er afsnit der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PULS 96

VEDTÆGTER FOR PULS 96 VEDTÆGTER FOR PULS 96 VEDTÆGTER FOR PULS 96 1 NAVN OG HJEMSTED 1a. Foreningens navn er PULS 96 1b. Foreningen er hjemmehørende i Ballerup Kommune. FORMÅL 2 2a. Foreningens formål er at samle interesserede

Læs mere

LOVE. Vedtaget på generalforsamlingen den 28. september 1974

LOVE. Vedtaget på generalforsamlingen den 28. september 1974 LOVE Vedtaget på generalforsamlingen den 28. september 1974 1. Klubbens navn er Kløvermarkens Tennis Klub (KTK), og dens hjemsted er København. Den er stiftet i 1926 og er indmeldt i Dansk Tennis Forbund

Læs mere

Vedtægter for FC Nakskov af 23. februar 2017

Vedtægter for FC Nakskov af 23. februar 2017 Vedtægter for FC Nakskov af 23. februar 2017 1 Navn, hjemsted m.v. Foreningens navn er: FC Nakskov. Foreningens hjemsted er: Nakskov. Spilledragt er: Turkis og blå. 2 Formål Foreningens formål er at udbrede

Læs mere

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER DANSK DANSK AUTOMOBIL AUTOMOBIL SPORTS SPORTS UNION UNION REGLEMENT TEKNISKE REGLEMENT FOR STREETRACE DRAGRACING REGLEMENT FOR STREETRACE. ALMINDELIGE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2019... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 5. Støjgrænser...

Læs mere

4. BESTEMMELSE FOR OFFICIALS OG IKKE-OFFICIALS AFMÆRKNING BESTEMMELSE FOR KURSER FOR OPNÅELSE AF LICENSER TIL KLUBRALLY OG RALLY...

4. BESTEMMELSE FOR OFFICIALS OG IKKE-OFFICIALS AFMÆRKNING BESTEMMELSE FOR KURSER FOR OPNÅELSE AF LICENSER TIL KLUBRALLY OG RALLY... Indholdsfortegnelse 1. MESTERSKABSBESTEMMELSER 2019... 3 1. MESTERSKABSREGLER... 3 2. MESTERSKABSPOINT... 3 3. AFGØRELSE AF MESTERSKABER... 5 5. STØJGRÆNSER... 5 6. PROTEST... 6 DANMARKSMESTERSKABET I

Læs mere

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn

KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Vedtægter for KONGELIG DANSK AUTOMOBIL KLUB Sport Fyn Klubbens navn og hjemsted 1 Klubbens navn er Kongelig Dansk Automobil Klub Sport Fyn (KDAK/F). Hjemsted og værneting er Odense. Klubben holdt stiftende

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 17.11.2018, Comwell Middelfart Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formandens beretning, inkl. spørgsmål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

VEDTÆGTER FOR DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION VEDTÆGTER VEDTÆGTER FOR DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 1 Navn. Unionens navn er Dansk Automobil Sports Union (DASU). Unionens hjemsted er Brøndby Kommune. 2 Tilslutning til andre

Læs mere

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK LOVE FOR FODTENNIS DANMARK Senest opdateret d. 2. april 2016 1 Forbundet og dens formål 1.1 Forbundets navn er Fodtennis Danmark (FODA). 1.2 FODAs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 FODA,

Læs mere

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder. 3.11 LØB OG MOTION FÆLLESBESTEMMELSER FOR LØB OG MOTION AFDELINGEN. Afdelingens arrangementer ledes af den til enhver tid valgte leder af løb og motion afdelingen eller en af ham udpeget stedfortræder.

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

1. Mesterskabsbestemmelser

1. Mesterskabsbestemmelser Indholdsfortegnelse 1. Mesterskabsbestemmelser 2018... 3 1. Mesterskabsregler... 3 2. Mesterskabspoint... 3 3. Afgørelse af mesterskaber... 5 4. Præmieuddeling ved de enkelte løb... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Frederikssund Tennis Klub. 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikssund Kommune. 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at virke til tennissportens

Læs mere

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER

DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER DANSK GOLF UNIONS VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Unionens navn er Dansk Golf Union (DGU). DGU s hjemsted er Brøndby Kommune. Stk. 2 DGU er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og European Golf Association,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB

HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB HVIDOVRE-AVEDØRE RIDEKLUB LOVE OG VEDTÆGTER Love og vedtægter Love for Hvidovre-Avedøre Rideklub Navn og hjemsted 1 Klubbens navn er: Hvidovre-Avedøre Rideklub. Forkortelse: HVR. Klubbens hjemsted er:

Læs mere

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer

Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer Hvor? Før Nu ændret til 4.5, foran stemmesedler Komma slettet 4.9 8. 12.1 13.1 4.9 9. 13.1 14.1 4.9 årsregnskab årsrapport 4.11 6, 7 & 8 7, 8 & 9 4.14 Intet punktum

Læs mere