Samlet træningsplan Efterår 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samlet træningsplan Efterår 2015"

Transkript

1 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads til dem, der blot ønsker at aktivere deres hund på en sjov og fornuftig måde. På Jagt 1-kurset arbejder vi meget med den grundlæggende lydighed, der er så nødvendig for dannelsen af en god jagthund, og vi går i gang med de forskellige apporterings-øvelser. Der arbejdes ikke med vildt på dette kursus. Det er en betingelse, at hunden tidligere har gået til fællestræning f.eks. og Øvet. Min. alder: 6 mdr.! Jagt 2 Grundtræningen er nu nogenlunde på plads. Vi arbejder fortsat meget med lydigheden, men også med de grundlæggende jagtopgaver. En stor del af træningen foregår på poster, hvor man arbejder flere hunde sammen. Det er en forudsætning, at hunden har erfaring med de forskellige apporteringsopgaver, og at man har niveau til at bestå træningen på Jagt 1. Min. alder: 1 år! kontakt og samarbejde, start på lydighed og evt. apportering. Hvalp Øvet Efter begynderkurset fortsætter vi nu med den grundlæggende lydighed og evt. apportering. Der arbejdes stadig meget med kontakt og samarbejde Træningen i bobler afvikles ad hoc. Aktivitetsholdet På Aktivitetsholdet træner vi videre med den grundlæggende lydighed og samarbejdet mellem hund og fører. Opdragelsen er også en vigtig del af kurset, og ikke mindst gives der en masse gode tips til aktiviteter, man kan lave med sin hund. Specialholdet Træningen på dette hold har fokus på problemløsning og intensiv træning med netop de udfordringer, som den enkelte fører/hund har f.eks. manglende kontakt/samarbejde mellem hund og fører, hundens uro og/eller sociale adfærd og meget andet. Lydighed er en grundlæggende del af træningen, uanset hvilket træningsfokus man i øvrigt arbejder med. Dirigering Dirigering er en vigtig opgave i forbindelse med jagt og prøver, og dette kursus er et glimrende supplement til den almindelige jagttræning. Kurset henvender sig til begyndere såvel som øvede hunde dog er kriteriet for deltagelse, at hunden kan lave en fornuftig apportering på dummy. Spor Begynder Introduktion og opstart i sportræning på vildtblod. Deltagelse kræver absolut ingen erfaring med sporarbejde, men det er et krav, at hunden tidligere har deltaget i en eller anden form for holdtræning. Der er ingen krav til alder eller race. Jagt 3 Vi arbejder med forskellige former for apportering, slæb og lydighed omkring jagtarbejde dog ikke stand. Træningen forbereder/vedligeholder hunden til prøver og jagter. Deltagelse på holdet kræver niveau til at bestå træningen på Jagt 2, samt at hunden kan samarbejde med andre hunde. Min. alder: 2 år! Spor Øvet Træningen retter sig mod de hunde og førere, der allerede er godt i gang med at træne spor, og som gerne fortsat vil øge sværhedsgraden. Træningen forbereder hunden til prøver, hvis man ønsker det.

2 Hold Pris Hvalp Øvet Medlem: 150 kr. Ikke-medlem: 200 kr. Indhold Instruktør/er Træningstider kontakt og samarbejde, start på lydighed og evt. apportering. Desværre ingen ledige pladser! kontakt og samarbejde, start på lydighed og evt. apportering. Desværre ingen ledige pladser! Yderligere -hold startes i det nye år. Man kan blive skrevet på reservationslisten ved henvendelse til Tina Krüger, mail@nordjyskhundetraening.dk. Efter begynderkurset fortsætter vi nu med den grundlæggende lydighed og evt. apportering. Der arbejdes stadig meget med kontakt og samarbejde, og al træning foregår med positive metoder for de endnu unge hvalpe. Helen Daarbak Tlf Mail : hjdaarbak@ofir.dk Henriette Skat Nedergaard Tlf Mail : hskatn@gmail.com Dorthe Hyttel Tlf dorthehyttel@gmail.com Mandag d. 19/10 kl INTROMØDE UDEN HUND! Søndag d. 25/10 kl Søndag d. 1/11 kl Søndag d. 8/11 kl Søndag d. 15/11 kl Søndag d. 22/11 kl BYTUR Søndag d. 29/11 kl Onsdag d. 21/10 kl INTROMØDE UDEN HUND! Søndag d. 25/10 kl Søndag d. 1/11 kl Søndag d. 8/11 kl Søndag d. 15/11 kl Søndag d. 22/11 kl BYTUR Søndag d. 29/11 kl Søndag d. 25/10 kl Søndag d. 1/11 kl Søndag d. 8/11 kl Søndag d. 15/11 kl Søndag d. 22/11 kl Side 2 af 5

3 Aktivitetsholdet Medlem: 180 kr. Ikke-medlem: 230 kr. Specialholdet Medlem: 200 kr. Ikke-medlem: 250 kr. Aktivitetsholdet retter sig mod hunde, der som minimum har gået på + Hvalp Øvet eller tilsvarende. På Aktivitetsholdet træner vi videre med den grundlæggende lydighed og samarbejdet mellem hund og fører. Opdragelsen er også en vigtig del af kurset, og ikke mindst gives der en masse gode tips til aktiviteter, man kan lave med sin hund. Træningen foregår de fleste gange på træningspladsen, men enkelte gange er der træning andre steder f.eks. i byen eller i skoven. Tilmeldte kursister får direkte besked om mødesteder. Træningen på dette hold har fokus på problemløsning og intensiv træning med netop de udfordringer, som den enkelte fører/hund har f.eks. manglende kontakt/samarbejde mellem hund og fører, hundens uro og/eller sociale adfærd og meget andet. Lydighed og teori er en grundlæggende del af træningen, uanset hvilket træningsfokus man i øvrigt arbejder med. Nynne Søndergaard Tlf nynnecs@gmail.com Sandy Clemmensen Tlf sandy@fusca.dk Hans Jørgen Clemmensen Tlf hc10@fusca.dk Lørdag d. 24/10 kl Lørdag d. 31/10 kl Lørdag d. 7/11 kl Lørdag d. 14/11 kl Lørdag d. 21/11 kl Lørdag d. 28/11 kl Lørdag d. 31/10 kl Lørdag d. 7/11 kl Lørdag d. 14/11 kl Lørdag d. 21/11 kl Lørdag d. 28/11 kl Spor Begynder Spor Øvet Medlem: 175 kr. Ikke-medlem: 225 kr. Introduktion og opstart i sportræning på vildtblod. Her er muligheden for at se, om det er noget for dig og din hund! Deltagelse kræver absolut ingen erfaring med sporarbejde, men det er et krav, at hunden tidligere har deltaget i en eller anden form for holdtræning. Mange dyrker sporarbejdet som et supplement til andre former for træning f.eks. lydighed- eller jagttræning. Det kan sagtens kombineres! Der er ingen krav til alder eller race. Træningen foregår andre steder end på træningspladsen. Tilmeldte kursister får direkte besked om mødested. OBS! NHT tilbyder salg af forskelligt udstyr til sporarbejdet. Træningen retter sig mod de hunde og førere, der allerede er godt i gang med at træne spor, og som gerne fortsat vil øge sværhedsgraden. Der er mulighed for at træne frem mod spor- og schweiss-prøver, men alle er velkomne uanset ambitioner! Træningen foregår andre steder end på træningspladsen. Tilmeldte kursister får direkte besked om mødested. Der tages løbende nye kursister ind på holdet! Side 3 af 5 Niels Vejstrup Hansen Tlf nielsvejstruphansen@gmail.com Niels Vejstrup Hansen Tlf nielsvejstruphansen@gmail.com Sportræningen holder vinterpause og starter igen til foråret! Sportræningen holder vinterpause og starter igen til foråret!

4 Jagt 1 Jagt 2 Medlem: 40 kr. pr. gang Ikke-medlem: 50 kr. pr. gang Jagt 3 Medlem: 240 kr. Ikke-medlem: 290 kr. På Jagt 1-kurset arbejder vi meget med den grundlæggende lydighed, der er så nødvendig for dannelsen af en god jagthund, og vi går i gang med de forskellige apporterings-øvelser. Der arbejdes ikke med vildt på dette kursus. Det er en betingelse, at hunden tidligere har gået til fællestræning f.eks. og Hvalp Øvet. Min.alder: 6 mdr. Træningen foregår på træningspladsen. Efter Jagt 1-kurset er grundtræningen nu nogenlunde på plads. Vi arbejder fortsat meget med lydigheden, men arbejder også med de grundlæggende jagtopgaver. En stor del af træningen foregår på poster, hvor man arbejder flere hunde sammen. Det er en forudsætning, at hunden har erfaring med denne type træning, og at man har niveau til at bestå træningen på Jagt 1. Min.alder: 1 år. Træningen foregår på andre terræner end træningspladsen. Tilmeldte kursister får direkte besked om træningssteder. OBS! Jagt 3 er velkommen til at deltage! Vi arbejder med forskellige former for apportering, slæb og lydighed omkring jagtarbejde dog ikke stand. Træningen forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads til dem, der blot ønsker at aktivere deres hund på en sjov og fornuftig måde. Deltagelse på holdet kræver, at man har niveau til at bestå træningen på Jagt 2, samt at hunden kan samarbejde med andre hunde. Min.alder: 2 år. Træningen foregår på andre terræner end træningspladsen. Tilmeldte kursister får direkte besked om træningssteder. Side 4 af 5 Tina Krüger Tlf Tina Krüger Tlf Flemming Jeppesen Tlf / Søndag d. 25/10 kl Søndag d. 1/11 kl Søndag d. 8/11 kl Søndag d. 15/11 kl Søndag d. 22/11 kl Søndag d. 29/11 kl OBS! Introforløb for nye hunde: Søndag d. 25/10 kl Søndag d. 1/11 kl Herefter trænes der sammen med ovenstående hold! Lørdag d. 31/10 kl Lørdag d. 14/11 kl Lørdag d. 28/11 kl OBS! Specielt for efterårstræningen: Ved tilmelding oplyses, hvilke gange man deltager. Træningsgebyret beregnes/betales i forhold hertil! Tilmelding skal ske senest tirsdag d. 27/10!!!! JAGT 3 holder fri i efteråret og starter træning igen efter nytår. KNÆK OG BRÆK - med ønske om en god jagtsæson!

5 Generelle praktiske oplysninger: - Tilmelding til træning skal ske direkte til holdets instruktør gerne på mailen. Undtaget er dog tilmelding til, hvor tilmelding altid skal ske til Tina Krüger, mail: mail@nordjyskhundetraening.dk. - Betaling kan foregå på to måder: - ENTEN ved bankoverførsel. Bankoplysninger: Spar Nord, reg.nr. 9280, kontonr HUSK! At anføre navn og hold! - ELLER ved kontant afregning med instruktøren - Evt. afbud bedes meddelt i så god tid som muligt direkte til instruktøren. - Evt. aflysninger eller andre ændringer i træningen meddeles på mailen og/eller mobil. HUSK DERFOR AT GIVE OS BESKED, HVIS DU FÅR NY MAILADRESSE ELLER NYT MOBILNUMMER! - Adressen på træningspladsen er: Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby. - Hunde i løbetid, med skader eller smitsomme sygdomme må ikke deltage i træningen. - Træningssted er som udgangspunkt træningspladsen, Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby. Såfremt træningen foregår andre steder, giver instruktøren besked direkte til sine kursister. Medlemskab af foreningen koster 50 kr. pr. kalenderår og giver flere fordele. Se mere herom på hjemmesiden. Hold øje med hjemmesiden, hvor du løbende kan orientere dig om vores forskellige aktiviteter: Side 5 af 5

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2016

Samlet træningsplan Efterår 2016 Samlet træningsplan Efterår 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Hvalpemotivation/grundtræning med vægt på etablering af god kontakt og samarbejde, start på lydighed

Læs mere

Samlet træningsplan Sensommer 2017

Samlet træningsplan Sensommer 2017 Samlet træningsplan Sensommer 2017 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Samlet træningsplan Sensommer 2019

Samlet træningsplan Sensommer 2019 Samlet træningsplan Sensommer 2019 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2017

Samlet træningsplan Vinter 2017 Samlet træningsplan Vinter 2017 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. BASIS 1 Hvalpemotivation/grundtræning med vægt på etablering af god kontakt og samarbejde, start

Læs mere

Samlet træningsplan Forår/sommer 2017

Samlet træningsplan Forår/sommer 2017 Samlet træningsplan Forår/sommer 2017 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Samlet træningsplan Forår 2016

Samlet træningsplan Forår 2016 Samlet træningsplan Forår 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. BASIS 2 Efter -kurset fortsætter vi nu med den grundlæggende lydighed

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2016

Samlet træningsplan Vinter 2016 Samlet træningsplan Vinter 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Samlet træningsplan Forsommer 2019

Samlet træningsplan Forsommer 2019 Samlet træningsplan Forsommer 2019 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

Samlet træningsplan Forår/forsommer 2018

Samlet træningsplan Forår/forsommer 2018 Samlet træningsplan Forår/forsommer 2018 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2015

Samlet træningsplan Vinter 2015 Samlet træningsplan Vinter 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Samlet træningsplan Sensommer 2016

Samlet træningsplan Sensommer 2016 Samlet træningsplan Sensommer 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. BASIS 2 Efter -kurset fortsætter vi nu med den grundlæggende

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2013

Samlet træningsplan Efterår 2013 Hvalpemotivation med vægt på etablering af god kontakt og samarbejde, start på lydighed og evt. Samlet træningsplan Efterår 2013 Jagt 1 Introduktionskurset gør dig og din hund klar til at gå i gang med

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 17/12 2018 Hold 424 Nytårshundetræf 31/12 2018 kl. 13 ca. 15 Vi fejrer gerne nytåret med et brag, så vore hunde har brug for at være godt og grundigt trætte, fysisk

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 11/11 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 31/12

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/

Holdplan Vinter Redigeret d. 16/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 16/10 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12

Læs mere

Holdplan Forår der tages forbehold for ændringer. Sidst rettet d. 7/

Holdplan Forår der tages forbehold for ændringer. Sidst rettet d. 7/ Holdplan Forår 2019 - der tages forbehold for ændringer. Sidst rettet d. 7/5 2019. Mandage: Hold 426 Begynderhold alt optaget 1/4 2019 kl. 17-18 6/5 2019 Ingen træning 3/6 2019 kl. 17-18 8/4 2019 kl. 17-18

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 4. januar 2019

Holdplan Vinter Redigeret d. 4. januar 2019 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 4. januar 2019 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 24/12

Læs mere

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Mandage: Hold 460 Begynderhold November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019 kl. 17-18 4/11 2019 kl. 17-18 12/8 2019 kl. 17-18

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 13/9 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12 2018 Ingen træning

Læs mere

Holdplan Vintersæson

Holdplan Vintersæson Holdplan Vintersæson 2017-2018 - revideret 28/11 2017. Mandage: Hold 320 Begynderhold Indendørs i opvarmet hal - ALT OPTAGET 6/11 2017 kl.17 18 4/12 2017 kl.17-18 1/1 2018 5/2 2018 kl. 17-18 Teori uden

Læs mere

Holdplan vinter

Holdplan vinter Holdplan vinter 2016 2017 - Revideret 2/1 2017 Mandage: Hold 215 Begynderhold Alle pladser optaget, venteliste oprettet. 5/12 2016 kl. 17-18 2/1 2017 6/2 2017 kl. 17-18 14/11 2016 kl. 17-18 12/12 2016

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Opdateret d. 25/9 2019 Mandage: Hold 460 Begynderhold/Hvalpehold Alt optaget November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Opdateret d. 5/8 2019 Mandage: Hold 460 Begynderhold/Hvalpehold Alt optaget November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019

Læs mere

Efteruddannelse, jagthundeinstruktører

Efteruddannelse, jagthundeinstruktører Efteruddannelse, jagthundeinstruktører Målgruppe: Jagthundeinstruktører, der er eller har været fungerende undervisere af ejere/jægere med samarbejdende jagthunderacer i klub-, foreningsregi eller på privat

Læs mere

Sparringsdag. Hvordan får vi flere i konkurrence? For trænere/instruktører og aspiranter. Praktik!info! !,.?2. ! DcH kreds 6 efteruddannelse 2018

Sparringsdag. Hvordan får vi flere i konkurrence? For trænere/instruktører og aspiranter. Praktik!info! !,.?2. ! DcH kreds 6 efteruddannelse 2018 KREDS 6 018 DcH kreds 6 efteruddannelse 018 Sparringsdag Hvordan får vi flere i konkurrence? For trænere/instruktører og aspiranter ) A E A?? - C A? A A A ( E? A E D C? A E? A ) (?? A A A?? E? Praktikinfo

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling d. 7. februar 2012.

Referat ordinær generalforsamling d. 7. februar 2012. Gjøl, d. 10. oktober 2009 Referat ordinær generalforsamling d. 7. februar 2012. Formand Sandy Clemmensen åbnede mødet ved at byde alle velkommen til den ordinære generalforsamling. Dette blev ledsaget

Læs mere

Impulskontrol for fuglehunde

Impulskontrol for fuglehunde Impulskontrol for fuglehunde Spanielskolen Steen Stenild 3 typer fuglehunde Efterskuds hunde retrivere Stødende hunde spaniels Stående hunde hønsehunde, settere, pointere osv. Vores mål Den stødende hund

Læs mere

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 2014 Kursusplan for 2014 i kreds 4. Så er uddannelsesudvalgets kursusplan for 2014 kommet på plads. TRÆNERWEEKENDEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST!!! Alt var ellers klappet og tilrettelagt,

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Maj 2010 1 af 16 Indledning Brugshunderådet tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Uddannelsesplanlægning 2019

Uddannelsesplanlægning 2019 Uddannelsesplanlægning 2019 1 Overordnet stiller vi to store krav til undervisningen Undervisningen skal planlægges, tilrettelægges og gennemføres, så hunden lærer præcis den ønskede adfærd. Og undervisningen

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Kursusprogram Efterår 2014

Kursusprogram Efterår 2014 Kursusprogram Efterår 2014 Introduktion til bisidderservice Kurset handler om at være bisidder for andre, der har behov for støtte, hjælp og tryghed i mødet med myndigheder, institutioner og organisationer.

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland

DGI Agility. Inspiration for fører og hund. Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility. www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland DGI Agility Inspiration for fører og hund Aktiviteter 2015 DGI Midt- og Vestsjælland Agility www.dgi.dk/midt-ogvestsjaelland 2 Indhold Indhold 2 Formanden har ordet 3 Gennemgang af nye Rally O skilte 4

Læs mere

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse.

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Uddannelsesudvalget Kreds 6 Februar 2019 Instruktørweekend Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Dette er gjort for at skabe en spændende og inspirerende weekend

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland

DGI Agility Sæsonhæfte 2013. DGI Midt- og Vestsjælland DGI Agility Sæsonhæfte 2013 DGI Midt- og Vestsjælland indhold Formanden har ordet... 3 Kontakt og samarbejde gennem leg med din hund... 4 Hyrdedag... 5 Agilityhandling både teknik og praktik... 6 Kursus

Læs mere

www.springteamnordjylland.net

www.springteamnordjylland.net www.springteamnordjylland.net 2 Velkommen som gymnast og forælder i Springteam Nordjylland I gymnastikforening Springteam Nordjylland tilbyder vi trampolintræning. At springe trampolin er at lære sjove

Læs mere

ART-træner-uddannelse Ungliv 2015

ART-træner-uddannelse Ungliv 2015 A.R.T. - Aggression Replacement Training er bygget på Kognitive Adfærds Terapeutiske principper, hvorfor en grundforståelse af KAT kan være en stor fordel såfremt man ønsker at implementere A.R.T. programmet

Læs mere

DMK s Instruktøruddannelse

DMK s Instruktøruddannelse DMK s Instruktøruddannelse En vej frem DMK s Instruktøruddannelse 1. Formål Formålet med etablering af en uddannelses ordning for instruktører i DMK er: 1.1. Visionen for DMK s instruktøruddannelse: Vi

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

Strandager Jagtforening

Strandager Jagtforening Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2019 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 2 - ÅBEN KLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 2 Velkommen til alle! Velkommen

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Skejby - trivsel i verdensklasse

Skejby - trivsel i verdensklasse Gør tanke til handling VIA University College Skejby - trivsel i verdensklasse EFTERÅR 2014 VIA University College Efterår 2014 SKEJBY TRIVSEL I VERDENSKLASSE 4 SKEJBY TRIVSEL I VERDENSKLASSE 5 Ambitionerne

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Velkommen til Danmarks Jægerforbund Jagthundeinstruktør, faglig del

Velkommen til Danmarks Jægerforbund Jagthundeinstruktør, faglig del Velkommen til Danmarks Jægerforbund Jagthundeinstruktør, faglig del - 2018 Fagplan for jagthundeinstruktøruddannelsen A. FORMÅL Formålet med kurset er at gøre jagthundeinstruktøren i stand til at undervise

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 UDDANNELSESUDVALGET. Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf.

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 UDDANNELSESUDVALGET. Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf. UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2014 Anette Knudsen Formand for UU i Kreds 6 Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf. 6014 3058 Kursusprogram for 2014 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Hundetræning Program 2017

Hundetræning Program 2017 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2017 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 2 - ÅBEN KLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen til alle! Velkommen

Læs mere

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE TRANUM KURSER FOR TRÆNERE KREDS 1 2012 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 7. og 8. januar 2012 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand, 9460 Brovst

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune

Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner. Jagter 2007-2008 De fire jagtforeninger afholder fællesjagter i Ikast Kommune Fællesjagter 2007-2008 Kontaktpersoner Leo Christensen Ib Kølbæk Flemming Overgård Tlf. 9725 2214 / Mobil.2325 9742 Tlf. 9725 1448 /Mobil. 2334 6368 Tlf. 8686 4448 /Mobil. 2191 8656 Ruskær og ved Raderstationen

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl

Torsdag den 1. september kl (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl Kursusnr. 1 - De fem elementers Qi Gong (trin 3) Torsdag den 1. september kl. 14.00 21.00 (de første to timer uden tolk) og fredag den 2. september kl. 10.00 17.00 Pris: kr. 1.800,- Forudsætninger: At

Læs mere

Drigstrup Jagtforening

Drigstrup Jagtforening Drigstrup Jagtforening www.drigstrupjagtforening.dk Kreds 5 VINTERPROGRAM 2012/2013 Drigstrup Jagtforenings Vinterprogram 2012-2013 Dato: Arrangement: Sted: Fre. d. 28/12 Fælles rævejagt + Gule ærter

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 3 Juli December 2013. 31. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 3 Juli December 2013 31. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Bestyrelse og udvalg Formand Jan Møller, Lundager 41, 2670 Greve, 40 68 09 29 Næstformand Henning

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april 2013. Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Uddannelsesplanlægning

Uddannelsesplanlægning Uddannelsesplanlægning 2018 To simple principper 1. Minimer muligheden for, at hunden laver fejl 2. Lær hunden præcis den adfærd, som du ønsker 1 Udfordringen To overordnede krav til vores undervisning:

Læs mere

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016

Instruktørhåndbogen. sæson 2015/2016 Instruktørhåndbogen sæson 2015/2016 Velkommen til: Din kontaktperson er: Jeg kan kontaktes på: Mail: Tlf: Hjemmeside www.fjordagergymnastik.dk 1 Bestyrelsen: se hjemmeside eller Conventus. Nyttige telefonnumre

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2015 UDDANNELSESUDVALGET

Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2015 UDDANNELSESUDVALGET UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2015 Uddannelsesudvalget Kreds 6 Anette Knudsen - Hvilevej 12 3070 Snekkersten Tlf.: 60 14 30 58 mail: anette.dch@gmail.com Kursusprogram for 2015 Her er kredsens

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013

DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år. Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 TRÆNERKURSUS DHF trænerlinje foråret 2013 Et tilbud til trænere fra ca. 17 år Idrætshøjskolen Aarhus 10. 12. maj 2013 Instruktører: Mads Hjortshøj, Niels Christian Pedersen, Martin Hjortshøj & Nicolej

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling d. 26. februar 2013.

Referat ordinær generalforsamling d. 26. februar 2013. Gjøl, d. 10. oktober 2009 Referat ordinær generalforsamling d. 26. februar 2013. Med en klokkeringning, som kunne høres vidt omkring, åbnede formand Sandy Clemmensen mødet og bød alle velkommen til den

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018

Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Hejnsvig Jagtforening 2017/2018 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 2/12 2017 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften.

Grundmodul 1: Velkomst og introduktion. Alment undervisningskendskab, det er et weekendseminar med overnatning på grund af undervisning lørdag aften. 2018 KALENDER; GRUNDUDDANNELSE FOR TRÆNERE Dato, sted og tid: Modul nr. 0-8: Mandag d. 8. januar 2018 Aftenmøde i DcH Lindholm Kl. 18.30-21.30 Grundmodul 0 DcH s opbygning og forskellighed ved Kredsformand

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 1 SKOLER OG UDDANNELSE Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud om

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 Version 1.2 September 2014 Klaus Buddig side 1 af 9 Indhold FUNKTIONSBESKRIVELSE.... 3 FUNKTIONSBESKRIVELSE FOR OMRÅDEINSTRUKTØRERNE UNDER DANSK POLITIHUNDEFORENING....

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Vintertræningsprogram

Vintertræningsprogram Vintertræningsprogram De træningsgrupper der tilbydes er: Banetræning på CPH Fysisk træning i Dragør Fysisk træning i Køge (merpris) Banetræning i Harlev (merpris) Banetræning i Hal 11 i Roskilde (merpris)

Læs mere

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019

IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 IT undervisning Kursusprogram for forår 2019 TILMELDING Skal ske ved telefonisk henvendelse til den enkelte underviser (efter 2. jan 2019.) Betaling via Nem Tilmeld. (Se vejledning i bladet) eller Betaling

Læs mere

Forebyggelsesafdelingen. Motionstilbud i Gentofte Kommune. Seniorer GENTOFTE KOMMUNE TRANEHAVEN

Forebyggelsesafdelingen. Motionstilbud i Gentofte Kommune. Seniorer GENTOFTE KOMMUNE TRANEHAVEN Forebyggelsesafdelingen Motionstilbud i Gentofte Kommune Seniorer GENTOFTE KOMMUNE TRANEHAVEN Oversigt over nogle af Gentofte Kommunes motionstilbud Tilbuddene i folderen er inddelt i 3 kategorier: Styrketræning

Læs mere

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 INDHOLD Ugentlige idrætsaktiviteter Fitness i DGI-Byen Mandage 11-13 3 Svømning i DGI byen Tirsdage 11-13 4 Idræt i Kongens Have Onsdage 11-13 5 Yoga og afspænding Torsdage

Læs mere