REFERAT. Møde i Kunstrådet Den 16. januar 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Møde i Kunstrådet Den 16. januar 2008"

Transkript

1 REFERAT Møde i Kunstrådet Den 16. januar 2008 Til stede: Medlemmer af Kunstrådet: Mads Øvlisen, Giordano Bellincampi, Birgit Bergholt, Jette Drewsen, Mikkel Harder Munck-Hansen, Cai-Ulrich von Platen, Elisabeth Toubro, Finn Hauberg Mortensen, og Katrine Ring. Fra Kunststyrelsen: Poul Bache, Martin Vive Ivø og Lise Saunte (referent) Afbud fra: Pia Buchardt Nielsen. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser Kunstrådets Musikudvalg har udarbejdet forslag til kulturministeren om udmøntning af det kulturelle tipsaktstykkes bevilling til ny musikhandlingsplan Forslaget blev omdelt på mødet. Hovedelementerne i udvalgets forslag til udmøntning af en ny musikhandlingsplan er: Styrkelse af de rytmiske vækstlag, en særlig indsats for den unge elite, styrkelse af transportstøtten, fortsat fokus på de honorarstøttede spillesteder samt fortsat fokus på talentpleje på musikskoleniveau. Fællesrådet for Moderne Dans havde rettet henvendelse til undervisningsministeren og kulturministeren med ønsker om - med udgangspunkt i Bamford-rapporten - at indgå i en konstruktiv dialog om på hvilken måde dans kan sikres og tilgodeses i og på tværs af skolens fagrækker. Rådet angiver i sin handlingsplan, at rådet vil følge op på Bamfordrapporten.

2 Side 2 På mødet blev omdelt en rapport Supporting Excellence in the Arts From Measurement to Judgment fra Department for Culture, Media and Sport med forslag til nye retningslinjer for kulturpolitik i UK. Rapporten er skrevet af Sir Brian McMaster, tidligere direktør for Edinburgh festivalen og er baseret på omfattende research (spørgeskemaer til institutioner der modtager driftsstøtte fra Arts Council og DCMS, høringer mv.) Hensigten med rapporten var, at fremlægge en ny strategi for offentlig kunststøtte ud fra kriterierne: Hvordan kan den offentlige kunststøtte befordre excellence / fortræffelighed, risikovillighed og innovation Hvordan kan kunstnerisk fortræffelighed befordre en bredere og dybere interesse i offentligheden for kunst Hvordan kan man etablere en u-bureaukratisk metode ud fra hvilken, man kan bedømme kvaliteten af kunst i fremtiden? Se linket: excellence_arts.htm Den 7. februar 2008 afholder Scenekunstudvalget møde med Københavns Kommune om kommunens indsats og prioriteringer på scenekunstområdet. Kunstrådets Scenekunstudvalg afholder desuden orienteringsmøde om handlingsplanen den 28. januar. Kunstrådets Billedkunstudvalg følger den 21. februar og Kunstrådets Litteraturudvalg den 4. februar Kunstrådets kommuneudvalg har planlagt møde med Børnekulturens Netværk, Ballerup Kommune, Guldborgsund Kommune og kulturaftaleregion Midt- og Vestjylland. Fonden til markedsføring af Danmark har indkaldt ansøgninger til 1. ansøgningsrunde den 1. marts Kunstrådet vil på sit møde i februar blive orienteret om fondens arbejde og planer ved en kunststyrelsens udlånte sekretariatsmedarbejder til fonden. Meddelelser fra sekretariatet: Brugertilfredshedsundersøgelsen, der blev omdelt på rådets møde den 13. december 2007, vil bliver drøftet på rådets møde i februar 2008, da behandlingen af denne er blevet forsinket grundet arbejdet med handlingsplanen. 3. Orientering om Kunstrådets økonomi Kunstrådet afventer fortsat vedtagelsen af Finanslov Sekretariatet gav på mødet en orientering om den aktuelle situation og vilkårene for rådets forvaltning af kunststøttemidler. Rådet havde truffet beslutning om bevilling til Dans for Børn på 1 mio. kr. i hvert af årene 2008, 2009 og 2010 og om 1 mio. kr. til Levende Musik i Skolen til videreførelse og udvikling

3 Side 3 af skolekoncerterne i 2008, hvilket disse institutioner alene kan orienteres om på nuværende tidspunkt, men ikke modtage et egentligt bevillingsbrev inden finanslovens vedtagelse. Rådet tog orienteringen til efterretning. 4. Kunstrådets handlingsplan Kunstrådet drøftede de sidste rettelser til Kunstrådets handlingsplan. Sekretariatet indarbejder rettelserne inden offentliggørelsen af handlingsplanen den 21. januar Såvel rådets formand som styrelsens direktør havde haft kontakt med kulturministeriet vedr. ministerens godkendelse af handlingsplanen. Bilag 144 Kunstrådets handlingsplan. Kunstrådet ønskede at handlingsplanen ved lejlighed blev trykt i et mindre oplag til uddeling på orienteringsmøder m.m. 5. Drøftelser af implementering af handlingsplanen Rådet drøftede sin strategi for implementering af handlingsplanen. Formanden anbefalede, at rådsmedlemmernes forslag - nye som gamle - til større tværkunstneriske aktiviteter debatteres på rådets møde i februar. Disse forslag skal siden konkretiseres med projektbeskrivelse, forslag til organisering, tidsplan mv. Formanden bebudede en drøftelse, formentlig på næste møde, af om og i givet fald hvorledes de repræsentantskabsvalgte rådsmedlemmer og udvalgsmedlemmer kan inddrages i implementeringen af rådets handlingsplan, hvor dette måtte være relevant. Rådets formand og de øvrige medlemmer som har mulighed herfor vil i de kommende måneder deltage i udvalgsmøder for at drøfte implementering af handlingsplanen. Der planlægges snarest et fællesmøde for alle udvalgs- og rådsmedlemmer. Så snart de nye medlemmer til Kunstrådets repræsentantskab og formanden er blevet beskikket inviteres repræsentantskabet til en dialog med Kunstrådet om handlingsplanen og det fremtidige samarbejde. Bilag 145 Notat vedr. implementering af handlingsplanen.

4 Side 4 Kunstrådet ønskede, at sekretariatet udarbejder en oversigt over rådets initiativer. På baggrund af listen over initiativer vil rådet på mødet i februar påbegynde en skitsering af projektorganisering af de enkelte initiativer. Der skal for hvert initiativ formuleres et kommissorium. Rådet ønsker fremover en kvartalsvis opdatering om opnåede mål fra de enkelte udvalg. 6. Drøftelse af disponering af årsberetning 2007 Kunstrådet skal udarbejde en årsberetning for Årsberetningen skal oversendes til Kulturministeren og Kunstrådets Repræsentantskab omkring den 1. april Rådet drøftede form og indhold for årsberetningen Bilag 146 Notat vedr. årsberetning 2007 Der udarbejdes en samlet handlingsplan for Kunstrådets og Kunstrådets udvalg. Kunstrådets sekretariatet udarbejder i samarbejde med formanden en kortfattet disposition for årsberetningen. Rådsformanden og udvalgsformændene udarbejder bidrag til årsberetningen, som samredigeres af sekretariatet til godkendelse i rådet. 7. Seminar om kulturel mangfoldighed Intercult i Sverige, Du Store Verden i Norge og Københavns Internationale Teater (KIT) i Danmark, har taget initiativ til at der etableres et nordisk netværk for kulturel mangfoldighed, og at dette netværk afholder en serie af tre større nordiske interkulturelle fora i henholdsvis København, Oslo, og Stockholm i Trevor Davies fra KIT ansøger Kunstrådet om at støtte seminaret i København med i alt kr Budgettet for seminaret er på i alt kr. Der søges endvidere støtte fra Kulturkontakt Nord, KIT, Nationalmuseet (lokaler), Brændstof, Københavns kommune, Center for kultur og udvikling, Kulturministeriet samt forsk. nordiske partnere.

5 Side 5 KIT inviterer Kunstrådet til at medvirke i Nordisk Forum for Interkultur til: at deltage som oplægsholder i et af seminarets plenumdebatter at stå som medarrangør af seminaret i København. at deltage i seminaret med repræsentanter fra Kunststyrelsen samt fra rådets udvalg at opfordre kunstinstitutioner og kunstnere til at deltage i seminaret. Rådet drøftede initiativet Nordisk Forum for Interkultur relevans i forhold til rådets indsatsområde mangfoldighed, herunder om rådet skulle være medarrangør og om rådet skulle støtte økonomisk afholdelse af seminaret. Bilag 147 Ansøgning vedr. Nordisk Forum for Interkultur Bilag 148 Notat vedr. Nordisk Forum for Interkultur. Kunstrådet besluttede at bevilge kr. til afholdelse af seminaret i København den marts Formanden for Kunstrådet Mads Øvlisen deltager i seminaret som oplægsholder, hvor han vil præsentere Kunstrådets overvejelser omkring mangfoldighed i forbindelse med rådets arbejde. 8. Klage over afslag Kunstrådet har modtaget en klage over sagsbehandlingen i Kunstrådets Litteraturudvalg, som var oversendt via ombudsmanden, hvor klageren har rettet henvendelse. Kunstrådet drøftede den konkrete sag samt den generelle anvendelse af standardafslag og den efterfølgende håndteringen af eventuelle klager. Bilag 149 Ansøgning om arbejdslegat fra ansøger, afslag fra Kunstrådets Litteraturudvalg, klage fra ansøger til Kunstrådets Litteraturudvalg, svar fra Kunstrådets Litteraturudvalg, klager over Kunststyrelsens sagsbehandling fra ansøger til Ombudsmanden, Ombudsmandens henvendelse om at Kunstrådet behandler klagen. Bilag 150: Notat vedr. klage over sagsbehandling. Kunstrådet besluttede, at: Kunstrådets Litteraturudvalg udarbejder et udførligt svar til klager med en konkret begrundelse for afslaget.

6 Side 6 orientere ombudsmanden om at Kunstrådets Litteraturudvalg på foranledning af Kunstrådet vil udarbejde et udførligt svar til klager med en konkret begrundelse for afslaget, samt orientere Ombudsmanden om Kunstrådets og Kunststyrelsens procedure for sagsbehandling og kommunikation af afslag til ansøgere. anmode Kunststyrelsen om at kortlægge og kvalitetssikre anvendelse af afslagsbegrundelser herunder at udforme et katalog over standardafslag samt procedurer for brug og formidling af afslagsbegrundelser. 9. Valg af procedure for præsentation af inhabilitetssager på Kunstrådets møder Kunstrådet skal ved behandling af inhabilitetssager alene forholde sig til inhabiliteten og så vidt det er muligt blot godkende indstillingen. Sekretariat havde udarbejdet 3 forskellige modeller for præsentation af inhabilitetssager på Kunstrådets møder, som rådet drøftede. Bilag 151 Notat vedr. procedureforslag for præsentation af inhabilitetssager på Kunstrådets møder. I en prøveperiode besluttede rådet, at alle inhabilitetssager gennemgås af formanden og sekretariatet på basis af de udfyldte skemaer fra udvalgene. I de tilfælde hvor sagerne vurderedes fuldt ud belyst og hvor inhabiliteten ikke skønnes at give anledning til at ændre udvalgets indstilling orienteres rådets medlemmer om dette forud for det kommende rådsmøde via . Disse indstillinger behandles ikke på rådsmødet, medmindre et medlem måtte ønske det, Efter mødet ekspederes de således godkendte indstillinger af sekretariatet. I de tilfælde hvor der på nogen måde kunne rejses tvivl om inhabilitetens betydning, hvor medlemmerne havde gjort indsigelse eller i sager af mere markant karakter, som måtte forventes at have en bredere offentlig interesse, sættes sagerne på dagsordenen til rådets næste møde med udfyldt skema mv. 10. Gennemgang af månedens inhabilitetssager Bilag 152: KFL , Ansøgning fra Det Danske Sprog- og Litteraturselskab Kunstrådet tiltrådte Kunstrådets Litteraturudvalgs indstilling.

7 Side 7 Bilag 153: KTF , Ansøgning om midler til afholdelse af symposiet Caravanen på tværs i Kunstrådet tiltrådte Kunstrådets Scenekunstudvalgs indstilling. Bilag 154: KBF ; Ansøgning fra Øivind Nygård vedr. skulptur Kunstrådet tiltrådte Kunstrådets Billedkunstudvalgs indstilling. Bilag 155: KBF ; Ansøgning fra Ulrik Heltoft Kunstrådet tiltrådte Kunstrådets Billedkunstudvalgs indstilling. Bilag 156: KTM , Ansøgning fra Viborg Musikskole Bilag 157: KTF , Ansøgning fra Halsnæs Musikforening Bilag 158: KMF , Ansøgning fra Ny Musik i Birkerød Bilag 159: KMF , Ansøgning fra organisationen Musikhøst Bilag 160: KMF , Ansøgning fra Edition Samfundet Bilag 161: KMF , Ansøgning fra Frederiksværk Musikfestival Bilag 162: KHO, , Ansøgning fra Gjethuset 11. Eventuelt

8 Side 8 a. Kommunikation fra mødet Handlingsplanen Deltagelse i seminaret Nordisk Forum for Interkultur i København den marts b. Mødets gang Intet.

Til medlemmerne af Kunstrådet. Møde i Kunstrådet Den 20. februar 2008, kl. 13.00 18.00

Til medlemmerne af Kunstrådet. Møde i Kunstrådet Den 20. februar 2008, kl. 13.00 18.00 Til medlemmerne af Kunstrådet Møde i Kunstrådet Den 20. februar 2008, kl. 13.00 18.00 Kunststyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2, stuen Mødelokale: 8 (Gæstekantinen) Til stede: Medlemmer af Kunstrådet:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Referat af møde i Kunstrådet 18, juni 2007 kl. 14.00-17.00 Til stede: Medlemmerne af Kunstrådet, fra Kunststyrelsen: Poul Bache, Martin Vive Ivø og Lise Saunte (referent) Mødeleder: Formand Mads Øvlisen

Læs mere

Referat af møde i Kunstrådet onsdag den 23. maj 2007 kl i Kunststyrelsen

Referat af møde i Kunstrådet onsdag den 23. maj 2007 kl i Kunststyrelsen 6. juni 2007 Referat af møde i Kunstrådet onsdag den 23. maj 2007 kl. 14.00-18.00 i Kunststyrelsen Til stede: Medlemmerne af Kunstrådet, formanden for Det Internationale Billedkunstudvalg, Christine Buhl

Læs mere

REFERAT. Møde i Kunstrådet Den 14. november 2007, kl. 14:00 18:00

REFERAT. Møde i Kunstrådet Den 14. november 2007, kl. 14:00 18:00 REFERAT Møde i Kunstrådet Den 14. november 2007, kl. 14:00 18:00 Til stede: Medlemmer af Kunstrådet: Mads Øvlisen, Birgit Bergholt, Jette Drewsen, Mikkel Harder Munck- Hansen, Pia Buchardt Nielsen, Cai-Ulrich

Læs mere

Christine Buhl Andersen, formand for Kunstrådets Internationale Billedkunstudvalg, deltog i mødet

Christine Buhl Andersen, formand for Kunstrådets Internationale Billedkunstudvalg, deltog i mødet REFERAT Møde i Kunstrådet Den 11. marts 2008, kl. 13.00 18.00 Til stede: Medlemmer af Kunstrådet: Mads Øvlisen, Birgit Bergholt, Jette Drewsen, Mikkel Harder Munck-Hansen, Cai-Ulrich von Platen, Elisabeth

Læs mere

Referat. Møde i Kunstrådet Den 13. december 2007, kl

Referat. Møde i Kunstrådet Den 13. december 2007, kl Referat Møde i Kunstrådet Den 13. december 2007, kl. 13.00 18.00 Til stede: Medlemmer af Kunstrådet: Mads Øvlisen, Giordano Bellincampi, Birgit Bergholt, Jette Drewsen, Mikkel Harder Munck-Hansen, Pia

Læs mere

Referat af møde i Kunstrådet 15. august 2007, kl

Referat af møde i Kunstrådet 15. august 2007, kl Referat af møde i Kunstrådet 15. august 2007, kl. 13.00-17.30 Til stede: Medlemmerne af Kunstrådet: Mads Øvlisen, Giordano Bellincampi (fra kl. 14.30), Birgit Bergholt, Jette Drewsen, Mikkel Harder Munck-Hansen,

Læs mere

Kunststyrelsens direktør orienterede om organisatoriske ændringer på Kulturministeriets område med etablering af en Kulturstyrelsen pr.1.1.2012.

Kunststyrelsens direktør orienterede om organisatoriske ændringer på Kulturministeriets område med etablering af en Kulturstyrelsen pr.1.1.2012. Statens Kunstråd Møde nr. 7 Mødedato: 7. december 2011 REFERAT Fra Rådet: Rune Gade, John Frandsen, Erik Bach, Rikke Juellund, Ina-Miriam Rosenbaum, Grethe Rostbøll, Jan Thielke, Camilla Christensen og

Læs mere

Referat af 5. møde i Kunstrådets Billedkunstudvalg marts 2008 i Kunststyrelsen

Referat af 5. møde i Kunstrådets Billedkunstudvalg marts 2008 i Kunststyrelsen 10. november 2008 Til medlemmerne af Kunstrådets Billedkunstudvalg Referat af 5. møde i Kunstrådets Billedkunstudvalg 3. 5. marts 2008 i Kunststyrelsen Til stede: Elisabeth Toubro (formand), Marianne Torp

Læs mere

Sagsfremstilling nr.: 2. Godkendt referat fra sidste rådsmøde til orientering 189 Orienteringen blev taget til efterretning.

Sagsfremstilling nr.: 2. Godkendt referat fra sidste rådsmøde til orientering 189 Orienteringen blev taget til efterretning. Statens Kunstråd Møde nr. 19 Mødedato: 5. december 2012 Deltagere Fra Statens Kunstråd: Rune Gade, Jette Gejl, Camilla Christensen, Jan Thielke, Sanne Kofod Olsen,, John Frandsen, Grethe Rostbøll (1-5

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 9 Mødedato: 28.09.2011 Tidspunkt: Kl. 11.00 16.00 Sted: Lokale C, 3. sal i Kunststyrelsen

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 9 Mødedato: 28.09.2011 Tidspunkt: Kl. 11.00 16.00 Sted: Lokale C, 3. sal i Kunststyrelsen 19. oktober 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 9 Mødedato: 28.09.2011 Tidspunkt: Kl. 11.00 16.00 Sted: Lokale C, 3. sal i Kunststyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen. Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 13 Mødedato: 06.09.2012 Tidspunkt: Kl. 09.00 17.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete

Læs mere

REFERAT. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 20. marts 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 15.00 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Jens Smærup Sørensen, Tomas Lagermand Lundme, Kristina Holgersen,

Læs mere

Kl mødtes udvalget med musiklivet i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg REFERAT

Kl mødtes udvalget med musiklivet i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg REFERAT Dato 20. august 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 6 Mødedato: 16. og 17. august 2018 Tidspunkt fra kl. 9.15 den 16. august til kl. 14.15 den 17. august. Sted: Comwell Hvide

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 26. juni 2012 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 22 Mødedato: 22. juni 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 8 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay. 1. marts 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 23 Mødedato: 11. marts 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.00 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. < > Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 10 Mødedato: 4.09.014 5.09.014 9.09.014 30.09.014 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 13-1 3. sal (ved direktionssekretariatet) REFERAT

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg indtil kl. 13.30, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg indtil kl. 13.30, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 11. august 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 6 Mødedato: 27. august 2014 Tidspunkt: Kl. 10.00 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen Fra kl. 13.00 til kl.13.30. Mødtes udvalget med

Læs mere

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 20. juni 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 5 Mødedato: 19. juni 2014 Tidspunkt: Kl. 9.00 til 15.00 Basisensemblerne deltog fra kl. 10.15 til 11.15. MXD deltog fra kl. 11.30

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Fra Rådet: Rune Gade, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, Erik Bach, John Frandsen og Camilla Christensen, Jan Thielke og Rikke Juellund

Fra Rådet: Rune Gade, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, Erik Bach, John Frandsen og Camilla Christensen, Jan Thielke og Rikke Juellund Statens Kunstråd Møde nr. 28 Mødedato: 9. oktober 2013 Deltagere: Fra Rådet: Rune Gade, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, Erik Bach, John Frandsen og Camilla Christensen, Jan Thielke og Rikke Juellund Fra

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg. 5. april 2013 Jour.nr.: Statens Kunstråds Internationale Billedkunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 11. 12.03.2013 Tidspunkt: 11.03.2013: kl. 10 16 12.03.2013: kl. 09 16 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3

REFERAT DAGSORDEN. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 13.30 Sted: Lokale 3 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted. 23. april 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 14 Mødedato: 22. april 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Kl. 13.15 til 14.00 møde med ministeren

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 6. december 2012 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 6. december 2012 Tidspunkt: Kl. 11.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. 6. juni 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 7 Mødedato: 28.05.2014 Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil

Læs mere

Fra Musikcentret: Henrik Wenzel Andreasen og Connie Nielsen (referent) samt de relevante sagsbehandlere, hvor det var nødvendigt.

Fra Musikcentret: Henrik Wenzel Andreasen og Connie Nielsen (referent) samt de relevante sagsbehandlere, hvor det var nødvendigt. 13. januar 2010 Til medlemmerne af Statens Kunstråds Musikudvalg Referat af møde nr. 12 i 2009 i Musikudvalget tirsdag den 15. december fra kl. 10.00 til 15.00 i Musikcentrets mødelokale på H.C. Andersens

Læs mere

2. Referat fra sidste rådsmøde til orientering 235 Orienteringen blev taget til efterretning.

2. Referat fra sidste rådsmøde til orientering 235 Orienteringen blev taget til efterretning. Statens Kunstråd Møde nr. 25 Mødedato: 12. juni 2013 Deltagere: Statens Kunstråd: Rune Gade, Jan Thielke, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, Grethe Rostbøll og John Frandsen Kunststyrelsen: Henrik Wentzel

Læs mere

Sagsfremstilling nr.: 2. Godkendt referat fra sidste rådsmøde til orientering 101 Taget til efterretning

Sagsfremstilling nr.: 2. Godkendt referat fra sidste rådsmøde til orientering 101 Taget til efterretning Statens Kunstråd Møde nr. 10 Mødedato: 8. februar 2012 REFERAT Deltagere Fra Rådet: Rune Gade, Erik Bach, Rikke Juellund, Ina-Miriam Rosenbaum, Grethe Rostbøll, Camilla Christensen (fra kl. 11.30) og Jan

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst Møde 2 Mødedato: 23. januar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 21.03.2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kunststyrelsen

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 21.03.2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kunststyrelsen 10. april 2012 Jour.nr.: Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 21.03.2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kunststyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke

Læs mere

REFERAT. Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 3 Mødedato: 6. juni 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 13.30 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Jens Smærup Sørensen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard,

Læs mere

Statens Kunstfond på 5 minutter

Statens Kunstfond på 5 minutter Statens Kunstfond på 5 minutter Indhold 1. Hvorfor har vi Statens Kunstfond? 2. Hvad er Statens Kunstfonds opgave? 3. Hvordan er Statens Kunstfonds organiseret? 4. Statens Kunstfonds andel af Kulturministeriets

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 24. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 3 Mødedato: 10. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 6 Møde med Uafhængige scenekunstnere og Sammenslutningen

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013. 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 21. og 22. oktober 2013 Tidspunkt: mandag 10.00 17.00 og tirsdag 9 12.30 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna

Læs mere

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen.

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen. 12.03.2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 3 Mødedato: 19. 21.03.2014 Tidspunkt: 19.03.2014: Kl. 09.00-16.00 20.03.2014: Kl. 08.00 17.00 21.03.2014: Kl. 08.00 19.00 Sted

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendt referat fra forrige møde til orientering 528 3. Meddelelser 4. Økonomi 529 5. Statens Kunstråd 530

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendt referat fra forrige møde til orientering 528 3. Meddelelser 4. Økonomi 529 5. Statens Kunstråd 530 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 28 Mødedato: 23. september 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.15 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Katrine Nyland Sørensen,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jens Smærup Sørensen (fm.), Mai Misfeldt, Bo Hr. Hansen. Afbud fra udvalget: Ingen afbud.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jens Smærup Sørensen (fm.), Mai Misfeldt, Bo Hr. Hansen. Afbud fra udvalget: Ingen afbud. 14. maj 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 9 Mødedato: 8. og 9. maj 2019 Tidspunkt: kl. 9.00 16.00 Sted: 5. sal, møderum 1. REFERAT Til stede fra udvalget: Jens Smærup

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 7. november 2014.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 7. november 2014. 25. oktober 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 8 Mødedato: 22.- 24. oktober 2014 Tidspunkt: Onsdag fra kl. 9.00 til 18.00 Torsdag kl. 9.00 til 18.00 Fredag kl. 9.00 til 13.00

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 6. marts 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 2 Mødedato: 4. - 5. marts 2014 Tidspunkt: Tirsdag kl. 12.00 til onsdag kl. 13.00 Sted: Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820

Læs mere

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten Dato 18. december 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 42 Mødedato: 15. december 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 1, 5. sal Kl. 13.45 til 14.30 deltog

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 9. maj 2018.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 9. maj 2018. Dato 23.april 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 3 Mødedato: 20. april 2018 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 3, 5. sal Kl. 9.00 til 10.00. Mødtes med det

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 28. oktober 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 10 Mødedatoer: 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 9. december 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 31 Mødedato: 8. december 2016 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

Rådet drøftede en løbende udskiftning i underudvalget. Ina-Miriam Rosenbaum vil fremover være suppleant for Rikke Juellund.

Rådet drøftede en løbende udskiftning i underudvalget. Ina-Miriam Rosenbaum vil fremover være suppleant for Rikke Juellund. : Statens Kunstråd Møde nr. 12 Mødedato: 11. april 2012 Til stede Fra Rådet: Rune Gade, Erik Bach, Rikke Juellund, Ina-Miriam Rosenbaum, Grethe Rostbøll (punkt 1-7), Camilla Christensen, Jan Thielke, Sanne

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 4 Mødedato: 11.04.2018 Tidspunkt: kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale Astrid Noack, 4. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Vejledning til ansøgere KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2013-2016 er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner,

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 25. juni 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 34 Mødedato: 24. april 2013 Tidspunkt: Kl. 10.00 19.00 Sted: Lokale 8 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt. 16. marts 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 26. marts 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.20 Sted: Mødelokale 8 i stuen Fra kl. 13.00 til 14.00 mødtes udvalget

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

SOCIALUDVALGET. Referat

SOCIALUDVALGET. Referat Referat Mødetidspunkt: Fra kl.: 12.30 Til kl.: Mødested: Sjørup Ældrecenter Skivevej 122A, Sjørup Mødenr.: 9 Fraværende: Kenneth Mortensen Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 94 Socialudvalgets dagsorden

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Sagsfremstilling nr.:

Sagsfremstilling nr.: Statens Kunstråd Møde nr. 18 Mødedato: 7. november 2012 Deltagere: Fra Statens Kunstråd: Rune Gade, Jette Gejl, Camilla Christensen, Jan Thielke, Sanne Kofod Olsen, Ina-Miriam Rosenbaum, Grethe Rostbøll,

Læs mere

REFERAT. Dagsorden for det internationale arbejde / Lars Sidenius og Anne-Marie Rasmussen deltager

REFERAT. Dagsorden for det internationale arbejde / Lars Sidenius og Anne-Marie Rasmussen deltager Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 2 Mødedato: 10 11. marts Tidspunkt: Kl. 09.00 15.00 Sted: Helenekilde Badehotel REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 26. februar Sagsfremstilling nr.:

REFERAT. Godkendt af udvalget den 26. februar Sagsfremstilling nr.: Dato 12. februar 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 9. februar 2018 Tidspunkt fra kl.11.00 til kl. 16.00 Sted: Mødelokale 6, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 15.00 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard, Lars Seeberg,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 24. august 2014 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Diverse orienteringer fra Sekretariatet 3. Fondsmidler 2015 4. Fondsmidler 2014 5. Symposium

Læs mere

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 33 Mødedato: 01.02.2017 Tidspunkt:kl. 9-16 Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil

Læs mere

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU. . Sagsnr. 17. juni 2013 Helene S. Kristensen

VIDEREUDDANNELSE VIDEREU.  . Sagsnr. 17. juni 2013 Helene S. Kristensen DET REGIONALE RÅD FOR LÆGERS VIDEREUDDANNELSE VIDEREU IDEREUDDANNEL DDANNELSESREGION NORD Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Dato Sagsbehandler E-mail Sagsnr.

Læs mere

Dagsorden. 8. januar Møde i Det Strategiske Panel (DSP) 27. november 2013, kl i Kulturstyrelsen. Dagsorden

Dagsorden. 8. januar Møde i Det Strategiske Panel (DSP) 27. november 2013, kl i Kulturstyrelsen. Dagsorden Dagsorden Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk 8. januar 2014 Møde i Det Strategiske Panel (DSP)

Læs mere

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Formål Nordisk Kulturfond har til formål at fremme det kulturelle samarbejde mellem de nordiske lande Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige samt Færøerne,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015

Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde i Danmarks 3R-Center den 3. februar 2015 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sekretariatet orienterer 3. Bestyrelsens arbejde i 2015 4. Årsrapport 5. Symposium 2015 6. Kendskab

Læs mere

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling...

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. februar 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Poul Poulsen er indtrådt som medlem af Handicaprådet i stedet for Malene Rye Andersen. Afbud fra Bodil Boesgaard

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 4, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 4, 5. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: 06.04.2017 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 4, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 33. Mødedato: 11. april 2013 Mødetid: Kl Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 33. Mødedato: 11. april 2013 Mødetid: Kl Lokale 8 25. juni 2013 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 33 Mødedato: 11. april 2013 Mødetid: Kl. 10-14.30 Mødedato 12. april 2013 Mødetid: 9-16 Mødedato 15. april 2013 Mødetid: 10-16 Mødedato 16. april

Læs mere

Afbud fra PW (til Assitejs Verdenskongres i Australien)

Afbud fra PW (til Assitejs Verdenskongres i Australien) 15. juli 2008 Jour.nr.: Godkendt referat fra ordinært udvalgsmøde i Kunstrådets Scenekunstudvalg Torsdag den 15. maj 2008 kl. 10 til 17. Kunststyrelsen, HC Andersens Boulevard 2, 1553 København K Lokale

Læs mere

KULTURREGION STORSTRØM

KULTURREGION STORSTRØM Referat- møde i Den Politiske Styregruppe 16. januar 2013 kl. 16.00-18.00 Faxe Kommune, mødelokale 2, Frederiksgade 9, 4690 Haslev Deltagere: Den Politiske Styregruppe Birthe Helth, Anne Grethe Kamilles,

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING Dagsordenpunkt 2 MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING Bestyrelsen orienteres løbende om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2014

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30 Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 11042013 Sagsnr. 13/582 Annette Budtz Jørgensen Tel.: 3529 8263 Email: abj@regioner.dk Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den 05042013

Læs mere

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14.

Åben. ERHVERVS- OG BESKÆFTIGELSESUDVALGET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 2. Mødedato Onsdag den 14. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 2 Mødedato Onsdag den 14. april 2010 Mødetidspunkt Kl. 13.00 Bemærkninger Møde med Væksthus Hovedstadsregionen kl. 13.15-14.15

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 29 Mødedato: 21. 22.02.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: 23.06.15 Tidspunkt: kl. 8 15.30 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard (med på Facetime fra Canada), Marianne Klint, Andreas Garfield, Leiv Arne Kjølmoen.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard (med på Facetime fra Canada), Marianne Klint, Andreas Garfield, Leiv Arne Kjølmoen. 13. februar 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 2 8. februar 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, lokale 4, 5. sal Kl. 13.00: Lise Saunte, SLKS

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Asbjørn Keiding.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Asbjørn Keiding. 26. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 22 Mødedato: 25. januar 2016 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente

Læs mere

Sagsfremstilling nr.: 2. Referat fra sidste rådsmøde til orientering 256 Orienteringen blev taget til efterretning.

Sagsfremstilling nr.: 2. Referat fra sidste rådsmøde til orientering 256 Orienteringen blev taget til efterretning. Statens Kunstråd Møde nr. 29 Mødedato: 6. november 2013 Fra Rådet: Rune Gade, Jette Gejl, Sanne Kofod Olsen, John Frandsen og Camilla Christensen, Jan Thielke, Grethe Rostbøll, Ina-Miriam Rosenbaum og

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde i den politiske styregruppe Kulturregion København Syd kl Greve Rådhus (mødelokale 1)

Referat for ekstraordinært møde i den politiske styregruppe Kulturregion København Syd kl Greve Rådhus (mødelokale 1) Referat for ekstraordinært møde i den politiske styregruppe Kulturregion København Syd 01.04.2011 kl. 08.30 10.00 Greve Rådhus (mødelokale 1) Deltagere: Lone Rytter Holm, Greve Naima Simring, Solrød Erik

Læs mere

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den kl. 18.00 22.00 Sted Ejby Hallen Halvej 5 5592 Ejby Mødedeltagere Administrationen Stig Egede Hansen, HB formand for Jagthundeudvalget Kirstein Henriksen,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstråds Litteraturudvalg Møde nr. 15 Mødedato: 31.1. 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00-14.30 Sted: Kulturstyrelsen, mødelokale 1

REFERAT. Statens Kunstråds Litteraturudvalg Møde nr. 15 Mødedato: 31.1. 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00-14.30 Sted: Kulturstyrelsen, mødelokale 1 10. februar 2012 Statens Kunstråds Litteraturudvalg Møde nr. 15 Mødedato: 31.1. 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00-14.30 Sted: Kulturstyrelsen, mødelokale 1 REFERAT Til stede fra udvalget: Grethe Rostbøll (formand),

Læs mere

DAGSORDEN FOR FAGLIGT UDVALG FOR BEKLÆDNING

DAGSORDEN FOR FAGLIGT UDVALG FOR BEKLÆDNING DAGSORDEN FOR FAGLIGT UDVALG FOR BEKLÆDNING Torsdag den 18. januar kl. 10-12 Dansk Mode & Textil Birk Centerpark 38 7400 Herning Deltagere Formand Jannie Andersen, 3F Næstformand Jette Lindgaard, DMT Benedikte

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Esben Danielsen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Esben Danielsen. Dato 29. april 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 14 Mødedato: 26. april 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdes i mødelokale 3 på 5. sal og efter frokost i mødelokale

Læs mere

Referat fra møde i Kultur- og Fritidsnetværket i Kulturarkaden i Vordingborg den 29. januar 2010

Referat fra møde i Kultur- og Fritidsnetværket i Kulturarkaden i Vordingborg den 29. januar 2010 Referat Dato: 02-02-2010 /FO Referat fra møde i Kultur- og Fritidsnetværket i Kulturarkaden i Vordingborg den 29. januar 2010 Mødedeltagere: Flemming Olsen, Jørgen Sprogøe Petersen, Joan Kamstrup, Kai

Læs mere

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7

Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Referat af Handicaprådets møde onsdag den 10. marts 2010 Kl. 17.00 19.00 i udvalgsværelse 7 Deltagere: Jørn Christensen (Høreforeningen) Øvrige deltagere: Tabita Sonne-Dalsø Afbud: Alice Thulesen (Dansk

Læs mere