ST RA N DPOSTEN OKTOBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ST RA N DPOSTEN OKTOBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND"

Transkript

1 ST RA N DPOSTEN OKTOBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

2 TELEFONLISTE Bo Petersen Astrid Conradi Afdeling Afdeling Afdeling Stuen tv Stuen th sal tv sal th Vordingborg Madservice madservice@vordingborg.dk Centralvaskeriet Aktivitets centeret gnie@vordingborg.dk Vi er at træffe i Aktivitets Centeret, hverdag fra kl , undtagen fredag, hvor vi træffes mellem kl Terapivarer og andet kan købes i samme tidsrum. Afbestilling af kørsel til Aktivitetscentret skal ske, inden kl. 8.00, på tlf , hvorefter der gives besked til Aktivitetscentret. Damefrisør Nina vil fortrinsvis være at træffe torsdag og fredag, på mobilnr Fodterapeut Helle Leitoft træffes på mobilnr for tidsbestilling. Mobil fodterapi ved Regitze G. Møller, ring og få en tid på tlf Vintersbølles Venner: Jette Jørgensen (formand) jettejorgensen45@yahoo.dk

3 Medlemmer af Bruger- og Pårørenderådet på Vintersbølle Strand Brugerrepræsentanter: Pårørenderepræsentanter: Flemming Hansen, Personalerepræsentanter: Gitte Nielsen, Aktivitetscenteret, Distriktsleder: Bo Petersen, Assisterende Distriktsleder: Astrid Conradi, Brugere, beboere og pårørende er meget velkomne til at henvende sig til medlemmerne af Bruger- og Pårørenderådet og også til at deltage i møderne. EFTERLYSNING: Er der nogle pårørende der vil hjælpe ved forskellige arrangementer og lignende? Henvendelse til en fra Bruger- og Pårørenderådet eller Aktivitetscenteret.

4 Aktiviteter i september Mandag d. 1. kl Mandag d. 1. kl Tirsdag d. 2. kl Tirsdag d. 2. kl Onsdag d. 3. kl Torsdag d. 4. kl Torsdag d. 4. kl Torsdag d. 4. kl Mandag d. 8. kl Mandag d. 8. kl Tirsdag d. 9. kl Tirsdag d. 9. kl Onsdag d. 10. kl Motion med bolde Dartspil Step på bænk (kun for tilmeldte) Bustur ud i det blå Spil med Strømmen (se opslag) Step på bænk (kun for tilmeldte) Bruuns Rullende Tøjbutik (se opslag) Quiz Motion med bolde Dartspil Gåtur med Strømmen (se opslag) Step på bænk (kun for tilmeldte) Spil med Strømmen (se opslag)

5 Torsdag d. 11. kl Torsdag d. 11. kl Torsdag d. 11. kl Mandag d. 15. kl Mandag d. 15. kl Tirsdag d. 16. kl Onsdag d. 17. kl Onsdag d. 17. kl Torsdag d. 18. kl Torsdag d. 18. kl Torsdag d. 18. kl Mandag d. 22. kl Mandag d. 22. kl Tirsdag d. 23. kl Stolegymnastik (se opslag) Step på bænk (kun for tilmeldte) Banko (se opslag) Motion med bolde Dartspil Step på bænk (kun for tilmeldte) Bustur ud i det blå (se opslag) Syng, dans og vær glad (se opslag) Stolegymnastik Step på bænk (kun for tilmeldte Quiz Motion med bolde Dartspil Gåtur med Strømmen (se opslag)

6 Tirsdag d. 23. kl Tirsdag d. 23. kl Onsdag d. 24. kl Torsdag d. 25. kl Torsdag d. 25. kl Torsdag d. 25. kl Mandag d. 29. kl Mandag d. 29. kl Tirsdag d. 30. kl Onsdag d. 31. kl Step på bænk (kun for tilmeldte) Bustur ud i det blå (se opslag) Spil med Strømmen (se opslag) Stolegymnastik Step på bænk (kun for tilmeldte) Quiz Motion med bolde Dartspil Step på bænk (kun for tilmeldte) Spil med Strømmen (se opslag) Gudstjeneste Tirsdag d. 2. kl Lisbeth Froholdt Tirsdag d. 16. kl Tirsdag d. 30. kl Therese Nielsen Tina Hansen

7 Torsdag

8 Gåtur ud i naturen Hver anden tirsdag går vi en tur sammen med de unge fra Strømmen og nyder naturen, den friske luft samt årstidernes skiften. Alle er velkomne, men ring og hør om der er plads. Her gælder også først til mølle. Kom og få en rigtig hyggelig tur i godt selskab.

9 HUSK at tilmelde Jer, så vi ved hvor mange præmier vi skal købe. Banko KUN FOR TILMELDTE Tilmelding og betaling senest Tirsdag den 9. oktober. Vi spiller torsdag den 11. oktober kl i den store stue. Prisen er kun 40,-

10

11 Kom og spil med de unge mennesker Hver onsdag kl , kommer de unge mennesker fra Produktionsskolen Strømmen og spiller storspil sammen med os. Vi hygger med forskellige spil og slutter af med en kop kaffe eller the. ALLE er velkomne

12 En bustur ud i det blå. Onsdag den 17. kl , kører vi en tur og ser hvor vi ender (destinationen er ikke planlagt i skrivende stund) Prisen er 60,- Tirsdag den 23. kl , kører vi en tur og ser hvor vi ender (destinationen er ikke planlagt i skrivende stund) Prisen er 60,- Ønsker til udflugtsmål, modtages gerne Da vi ikke har uanede pladser i bussen, er det tilmelding efter først til mølle princippet og turen betales ved tilmelding.

13 Syng, dans og vær glad. De 3 Glade Grå spiller igen op til dans. Vi synger med på de velkendte melodier og de, som har lyst til at danse, de danser. Vi synger og danser onsdag den 17. kl Så kom glad og vær med, til en rigtig hyggelig eftermiddag, i musikkens tegn. Alle er velkommen

14 Kreativt juleværksted Nu nærmer tiden sig til vores årlige Julemarked. Alle i Aktivitetscentret vil derfor igen i år bruge alle ledige stunder til at producere varer til denne store begivenhed.

15 OBS!!! Torsdag den 8. november fylder Vintersbølle Strand 80 år. DET SKAL FEJRES Sær X i kalenderen og glæd Jer til at være med til at fejre dagen. Dagens program vil komme i næste udgave af Strandposten.

16 Ophørs- Udsalg i Bixen Kom og kig Fyld en af vores poser for kun kr. Alt skal væk, da lokalet endelig, langt om længe, skal laves om til et ekstra toilet/badeværelse.

17 Dagsorden: Brugerpårørenderådsmøde Vintersbølle Strand Plejecenter Mandag den 20. august 2018 kl Referat: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet blev godkendt uden ændringer 2. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt 3. Valg af ordstyrer. Bo Petersen 4. Valg af referent. Astrid Conradi 5. Nyt ved Bo Petersen. Fællessprog 3 Det er, og bliver i nogle måneder endnu, en stor og prioriteret opgave, at implementere Fællessprog 3. Det forventes, at Fællessprog 3 vil medvirke til bedre dokumentation og kommunikation, også på tværs af afdelinger og sektorer. Klippekort Afviklingen af klippekort er i god gænge. Afdelingerne, klippekortsmedarbejder Bjarne og aktivitetscentret har både sammen og hver for sig arrangeret mange ture og festlige indslag i løbet af foråret og sommeren. Desuden har gå- og cykelture været en hyppig valgt aktivitet igennem året. Økonomi Tidligere på året var distriktet økonomisk udfordret, men med en stor indsats med at få visitationerne tilpasset og personalets team-ånd er økonomien i løbet af sommeren bedret betydeligt. Sommerens forløb Det blev som bekendt en særdeles varm og tør sommer for os alle i år. I den allervarmeste tid holdt vi, af hensyn til såvel beboere som personale, aktivitetsniveauet på et minimum. Vi koncentrerede i stedet indsatsen om at sikre behagelig personlig hygiejne, ventilation og skygge, samt tilstrækkelig og sufficient væskeindtag. Og så spiste vi mange is Vintersbølle 80 år D. 8. november 2018 er det 80 år siden Vintersbølle blev indviet.

18 Vi ønsker at fejre fødselsdagen og vil i den forbindelse forsøge at finde fotos og effekter fra Vintersbølles historie. Peder Lundgaard undersøger, om der er hjælp at hente til plancher eller lign. i Lokalhistorisk arkiv. Hvis nogen i øvrigt ligger inde med noget eller kender nogen, der gør, så hører vi meget gerne om det. Parkeringsforhold og udeareal Parkeringsforholdene omkring Vintersbølle er utilstrækkelige. Både børnehave, vaskeri, køkken og vi på ældrecentret oplever problemer med parkeringsforholdene, der selvfølgelig særlig gælder på tidspunkter med spidsbelastning. Endvidere er der ønske om bedre mulighed for ophold udendørs for beboere i afd Som det er nu inddrages et areal på parkeringspladsen til havemøblement i sommersæsonen. Der ønskes i stedet etableret et gårdhavemiljø på noget af arealet mellem huse. Problematikker og forslag til løsning drøftes på kommende kommunalbestyrelsesmøde. 6. Næste møde. Mandag d. 3/ kl Eventuelt Ingolf spørger til de nye info-skærme, der nu er opsat ved centrets 3 indgange og anfører, at de mangler opdatering og at en af dem laver fejlvisning. Det vil der snarest blive fulgt op på. Kurt (bl. andre) efterlyser den månedlige madplan og giver udtryk for en oplevelse af, at maden indenfor den seneste måned er blevet mere ensformig. Køkkenet informeres herom. Mette efterspørger mulighed for at vælge vegetarmad. Der er mulighed for at vælge vegetarmad.

19 Marlene og Mette efterlyser materiale med information til beboere og pårørende, når man flytter ind på Vintersbølle. Endvidere mener de ikke, at have deltaget i indflytningssamtaler for deres pårørende. Der foreligger skriftligt informationsmateriale til beboere og pårørende, der efter hensigten skal udleveres i forbindelse med indflytning. Tanken er, at der følges op på informationerne i forbindelse med indflytningssamtalen, der afholdes indenfor de første 14 dage efter indflytning. Vi retter opmærksomhed på, om og at vi får udleveret materiale og afholdt indflytningssamtaler efter hensigten. Marlene henstiller til opmærksomhed på, at der ikke bliver bestilt dobbeltportion medicin. Hun har oplevet, at det er sket hos hendes pårørende. Medicinen kunne ikke retursendes til apoteket og kunne ikke anvendes inden udløbsdato, så derfor blev det en unødvendig ekstra udgift. Det er taget til efterretning. Kirsten anfører, at det virker omsonst og unødvendigt, at man nu skal møde personligt op hos egen læge, når en recept på bestemte præparater, som man muligvis har fået i mange år, skal fornys. Den bestemmelse fremgår af en retningslinje fra Sundhedsstyrelsen, som lægerne skal efterleve. Mette anfører, at man med fordel kunne lave fælles retningslinjer for, hvordan køkkenerne i det nye hus er indrettet hvad skal være i hvilke skuffer og skabe. Mette har oplevet, at personale, der afløser på forskellige afdelinger ofte har svært ved at finde tingene. Tilstede: Bruger- og pårørenderepræsentanter: Marlene Andersen, Jette Jørgensen, Mette Rasmussen, Kurt Jensen, Kirsten Olsen, Ingolf Petersen, Flemming Hansen og Peder Lundgaard Personalerepræsentanter: Bo Petersen og Astrid Conradi

20 SØNDAG D. 11. NOVEMBER 2018, KL INDBYDER AKTIVITETSCENTERET VINTERSBØLLE STRAND TIL: MARKEDSDAG! SALG AF NISSER, ENGLE OG ANDRE TERAPIVARER. TOMBOLA MED MANGE FLOTTE GEVINSTER. DER KAN KØBES KAFFE, TE, GLØGG, OG VAFLER. ALLE ER MEGET VELKOMNE. VENLIG HILSEN BEBOERE OG PERSONALE. OVERSKUDDET GÅR UBESKÅRET TIL AKTIVITETER FOR OG MED BEBOERNE.

21 FØDSELSDAGE I OKTOBER okt. Kurt Jensen år 3. okt. Hanne Hahn Aktivitetscentret 72 år 5. okt. Telma Prom 1. tv år 5. okt. Else Marie Jensen år 9. okt. Conny Christensen år 9. okt. Margit Hansen Aktivitetscentret 85 år 11. okt. Tommy Kunz st. th år 15. okt. Inge Lentz 1. th år 18. okt. Steen Sørensen Aktivitetscentret 77 år 24. okt. Peter Hansen st. th år

22 DØDSFALD I SEPTEMBER Stefania Kristensen st. tv. - 11

23 MÅNEDENS KONKURRENCE Tæl hvor mange græskar der er i Strandposten. Læg løsningen i den hvide postkasse ved Aktivitetscentret, senest søndag den 21. oktober og vi trækker lod mellem de rigtige svar. Sidste måneds vinder er: Sølvig Jensen 602

24 Gæt et Kloster Svaret kommer i næste måned Sidste måneds Kloster var: Roskilde Kloster Redaktør af Strandposten: Personalet i Aktivitetscenteret

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN OKTOBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN OKTOBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN OKTOBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN OKTOBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN OKTOBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN OKTOBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN APRIL 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN APRIL 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN APRIL 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN AUGUST 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN NOVEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN NOVEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN NOVEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JULI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JULI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JULI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN SEPTEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN SEPTEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN SEPTEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN DECEMBER 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND Glædelig Jul TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN MAJ 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN MAJ 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN MAJ 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN OKTOBER 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN OKTOBER 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN OKTOBER 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JULI 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JULI 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JULI 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN SEPTEMBER 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN SEPTEMBER 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN SEPTEMBER 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Britta Nørrekjær 55 36 37 57 brno@vordingborg.dk

Læs mere

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN AUGUST 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN AUGUST 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN MARTS 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN MARTS 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN MARTS 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN DECEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN DECEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN DECEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND Kalenderlyset. 4. Næste søndag skal jeg 1. Nu er det december fælde juletræ også blir' det snart også skal jeg kælke Juleaften ih hvor hvis

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JULI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JULI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JULI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN MARTS 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN MARTS 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN MARTS 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Eva Toftebjerg 55 36 39 41 evto@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN FEBRUAR 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN FEBRUAR 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN FEBRUAR 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Eva Toftebjerg 55 36 39 41 evto@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RAN DPOSTEN MAJ 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN MAJ 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN MAJ 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Eva Toftebjerg 55 36 39 41 evto@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JULI 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JULI 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JULI 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Eva Toftebjerg 55 36 39 41 evto@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN APRIL 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN APRIL 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN APRIL 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RAN DPOSTEN FEBRUAR 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN FEBRUAR 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN FEBRUAR 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JULI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JULI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JULI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Britta Nørrekjær 55 36 37 57 brno@vordingborg.dk

Læs mere

ST RAN DPOSTEN MAJ 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN MAJ 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN MAJ 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JANUAR 2014 PLEJECENTERET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Eva Toftebjerg 55 36 39 41 evto@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JANUAR 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JUNI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JUNI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JUNI 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Britta Nørrekjær 55 36 37 57 brno@vordingborg.dk

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden. 3. Valg af ordstyrer. 4. Valg af referent. 5. Nyt ved Jette Schultz. 6. Nyt ved Vintersbølles Venner. 7. Næste møde.

2. Godkendelse af dagsorden. 3. Valg af ordstyrer. 4. Valg af referent. 5. Nyt ved Jette Schultz. 6. Nyt ved Vintersbølles Venner. 7. Næste møde. Referat fra Bruger- og pårørenderådsmøde på Vintersbølle Strand d. 13/4 2015. Til stede: Brugere: Dora Petersen, Sølvig Jensen, Anne Lunding, Else Madsen, Gunvald Sørensen og Per Nielsen. Pårørende: Jørgen

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 8 August 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen En herlig tur til Hvidbjerg Vi var bare ualmindelig heldige med vejret igen i år. Hele

Læs mere

Leve Livet. November 2018

Leve Livet. November 2018 Leve Livet November 2018 Indholdsfortegnelse: Beboerbladet november 2018... 2 Månedens fødselsdage... 3 Sangbogen... 4 Liivet leves... 5 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Plejecentre i Esbjerg Kommune

Plejecentre i Esbjerg Kommune Velkommen til Esbjerg Kommunes plejecentre Denne pjece giver dig information om tilbud og muligheder for hjælp, pleje, kost og aktiviteter på Esbjerg Kommunes plejecentre. Desuden kan du læse om, hvad

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Aktivitetsblad og nyhedsbrev... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

ASTERSPOSTEN August 2018

ASTERSPOSTEN August 2018 ASTERSPOSTEN August 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder:

Læs mere

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem. Mail: Mail:

Husets Informationer. Ryholtgård Plejehjem.   Mail: Mail: Ryholtgård Nyt Maj 2018 1 Husets Informationer Ryholtgård Plejehjem 39 10 25 00 Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Daglig Driftsleder Køkken Rengøring - Vask Lene Jensen Man fre kl. 9 14 Forstander

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur

Plejehjemmet Prices Have. Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Plejehjemmet Prices Have Så blomstrer Vores Have igen, og indbyder til en dejlig gåtur Juni 2019 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale:

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE, SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1

OSTEN P LKE FO lirpa 2017 Figur 1 FOLKEPOSTEN lirpa 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have Alle 7 boliggrupper fik en smuk julebuket fra PHC, som kan nydes i julen og til nytåret. J A N U A R 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør:

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Billede fra en festlig formiddag for beboerne S e p t e m b e r

Billede fra en festlig formiddag for beboerne S e p t e m b e r Plejehjemmet Prices Have Billede fra en festlig formiddag for beboerne S e p t e m b e r 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale:

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ DEMENSCENTER SØKILDEN Indhold Velkommen... 2 Demenscenter Søkilden... 3 Aktiviteter... 3 Beboerblad... 3 Bruger- og pårørenderåd... 4 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere