Bil-stereo! Volkswagen Golf GTI 1,8 Årg ,9 Hk / 153 Nm. Bygget af: Steffen H.Schmidt. VW83GTI@HOTMAIL.COM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bil-stereo! Volkswagen Golf GTI 1,8 Årg.1983 116,9 Hk / 153 Nm. Bygget af: Steffen H.Schmidt. e-mail : VW83GTI@HOTMAIL.COM"

Transkript

1 Bil-stereo! Bygget af: Steffen H.Schmidt VW83GTI@HOTMAIL.COM Volkswagen Golf GTI 1,8 Årg ,9 Hk / 153 Nm

2 Fremtidige ideer Klar acryl låg til forstærker. Bedre orden på filter ledninger Bedre lys i bagagerum. Kortlommer i døre m. 6½ bas Centerhøjtaler for. Ambient diskanter (over 8 khz) CD veksler eller ny HU Polypropylen kondensatore i delefiltre.

3 Anlæg: Denon DCR930-R radio. PhoenixGold M25 forstærker. Alpine 4x6 koaxialhøjtaler. MDS Audiophile 1060 Ref. 10 bas. VW original 4x6 højtaler i bag. Sprague elektrolytter. Visaton delefilter komponenter. TaraLabs Klara & Omni højtalerkabel. Dietz strømkabel, stik og tilbehør. PhoenixGold Batteriterminaler og signal kabel. Speakon stik. Philips LED. AeroPort 3. Hirshmann 16V tag antenne. Delco / Dryfit batteri. Flex justerbar laderelæ.

4 Bygge materialer: BE-Plast flydende polyester. MAP hærder Motip glasmåtte og spartelmasse Tektip spray kontaktlim Prinzess sort vinyl B&O sort højtalerstof 10 mm vandfast krydsfiner. 22 mm tung spånplade. PU lim PVA lim 1,5mm karton 3 mm opaq acryl 6 mm klar acryl 20 mm undersænket M4 unbrachoskruer Spånskruer og søm. Acoustilux dæmpemåtte.

5 83 VW GOLF GTI lydsystem Batteri - + Starter Stel Gen Gearkasse Denon DCR-930R Hirschmann Auta 16V Stel Sprague 2x0,16F Til instrumentlys LED array 1 til 6 Dietz Tilbehør Stel PhoenixGold M25 Stel 6 ch.crossover For For Bag MDS Subwoofer bag

6 Strømforsyning! Bygget af Steffen H.Schmidt Generatoren har fået nyt kraftigere stik og et 10 mm^2 kabel direkte til batteriet. Flex justerbar laderelæ, indstillet på 14.5V Et nyt 20 mm^2 går direkte til starteren. Batteriet er et Delco lukket 250 CCA batteri, der kan tåle en høj ladespænding (14.5V) PG batteriterminal. Alle kabler er først monteret med en krympering inden de er monteret i terminalen, det giver fuld kontakt

7 Alle kabler er krympeflexet. Begge terminaler har beskyttelseskappe. Negativ terminal med 20 mm^2 stelkabel direkte til chassis og gearkasse. Sikringsholder med 60A hovedsikring, kablet til kabinen er 20 mm^2! Ved værkstedsbesøg og arbejder der kræver afbrydelse af strømmen til anlægget, aflader jeg kondensatorene ved at fjerne sikringen og indsætte en 12v 10W interiørpære mellem kablet mod kabinen og stel. Når pæren holder op med at lyse er kondensatorene afladet.! Ved tilslutning sætter jeg pæren ind i stedet for hovedsikringen, og når pæren holder op med at lyse er kondensatorene ladet op, og jeg kan sætte hovedsikringen i i stedet for pæren. 1,8 liters indsprøjtningsmotor er originalt kun på 1983 årgangen.

8 Forstærker rack! Bygget af Steffen H.Schmidt Sådan så bilen ud inden jeg gik i gang. Her er min forstærker en PG M25. En PG forstærker er solidt kram. Her er alle de væsentlige komponenter lagt på kardantunnelen.

9 Basispladen er lavet af 3 mm hvid acryl. Til at fastgøre det hele til bilen bruger jeg 4 6mm acryl beslag og pladeskruer ind i bilen. Alt er skruet sammen med 4mm undersænkede unbracho skruer. Her prøvemonteres acryl bøjlen til kondensatorene. Den vinklede acc plade med acryl beslag. Basisplade klar til at blive belagt med chromfolie.

10 Kardantunnelen er dæmpet med blygummi. Forstærkeren prøvemonteret. Kondensatorbanken med fortinnede kobberskinner. PDB og groundblock fra Dietz. Ledninger og stelpunkt for forstærker. Ledninger stripset pænt op.

11 LED belysning: 10 stk højintens grøn belyser forstærkeren forfra. Delefiltret som er opbygget på 6 mm acryl har komponenter fra Visaton. Bagkanten har alle 6 kanalers tilslutning. Forgyldte skruerækker fra MDS. Alle komponenter er monteret med montage lim, og hardwired med installations kabel. Delefilteret sidder med unbracho, der også er med til at holde form på konsollen.

12 Delefilteret sidder op mod ruden. LED belysning : 10 stk til belysning af strøm og kondensatore. LED belysning : 10 stk belyser delefilteret ovenfra. Alle højtalere tilsluttes delefilteret med forgyldte spadesko. Ledninger stripset fast. Det færdige syn, uden afdækning.

13 VW logo og forstærker, senere kommer der et gennemsigtigt låg på forstærkeren, så man kan se elektronikken. Alle synlige tilslutninger går gennem basispladen. Det færdige look med afdækning på, se den første side for sammenligning. Et natbillede af forstærkeren. Et kik ind til delefilteret.

14 Kickpaneler! Bygget af Steffen H.Schmidt Materialer: Polyester, hærder, måtte handsker og plastic-padding Stof-trekanterne er fjernet og beslag til motorhjelm mv. løsnet. Stoftrekanterne er brugt som skabeloner for de krydsfiner plader jeg har skåret ud. Basis med højtalerramme og vinkel.

15 Prøvemontage af højtaler. Flere støtter på bagsiden. Prøvemontage i bilen. Med højtaler og front. Fleece stof er trukket over skellettet og klipset fast. På bagsiden er der sat et stykke henover hullet ved magneten.

16 Så er der lagt 4 lag glasfiber på Fra bagsiden Kanter og flader er blevet slebet for de største ujævnheder. Hullet for højtaleren er skåret ud og der prøvemonteres. Et tykt lag spartelmasse. - over det hele, skal slibes

17 Efter anden spartling og slibning. Slebet og malet med primer. Højre kickpanel. Vinyl klæbet på fronten. Det færdige kickpanel med højtaler. - fra en anden side

18 - Og bagsiden - og nedefra Bagsiden bruges til at skyde vinylen fast. Uden gitter. Montage i bilen, med dæmpeuld. TaraLabs Klara kabel, med forgyldte spader fra Dietz.

19 Færdigt monteret. Højre kickpanel med front Venstre kickpanel med front Diskretion er en æressag. Og fødderne kan være der

20 Subwoofer! Bygget af Steffen H.Schmidt Den originale afdækning Efter afdækningen og en lille stiver er fjernet er der ca. 5 liter plads. Kraftigt papkarton bruges til at lave indervægge i hullet. Jeg brugte Gaffatape Der sidder pap hele vejen rundt, husk at der også skal være lidt slip.

21 Pappet er tilpasset ud mod skærmen. Et skellet er bygget i 10mm vandfast krydsfinér, og tilpasset bilens konturer. Toppen af skelettet er ført helt ind til skærmen, da det er svært at lave glasfiber opad, i de første lag. Skelettet prøves sammen med pappet. Tyk alufolie bliver lagt på hele bagagerummet så glasfiberen ikke hænger fast i bilen. Så er jeg klar til at lægge glasfiber på.

22 Inden jeg begyndte regnede jeg efter og blev enig med mig selv om at sætte 5 cm ekstra på kassen. Så skulle 25 liter rammes Her er materialerne lagt frem, med polyester og hærder. Jeg bruger Alu-bage bakker til at blande i, da plast opløses. Så er det første lag lagt. To lag lagt. Sådan kommer værktøjet hurtigt til at se ud rullen er u-undværlig i glasfiber lægning. Så er der lagt fire lag, og de er hærdet. desværre havde jeg ikke nok slip på papstykkerne, så jeg måtte skære for at få subben ud af bilen.

23 Så er jeg klar til flere lag glasfiber, da 4 ikke er nok, jeg skulle også reparere det jeg måtte skære væk. Nej- det er ikke vinter luffer, polyester klæber bare så man bliver helt ulden. Så er 8 lag hærdet, og jeg prøver om subben kan holde til 85 kg Subben er stiv som et bræt, og jeg hopper løs på den, uden den giver sig. Jeg fyldte 24 liter vand i og markerede hvortil overfladen er. Så kan det vel ikke blive mere præcist.. Kanten er slebet helt plan, og subben er klar til frontpladen.

24 Samtidigt med at jeg limede fronten på så tætnede jeg alle andre hjørne og kanter. -med polyester lim. Efter limen var tør, skar jeg det overskydende væk og fræsede to cirkler 10mm ned i pladen, og skar hullerne ud. Spånplade er ikke godt at fræse i men jeg har givet kanten godt med lim, så den er stærk alligevel. Her er min nye enhed, en MDS 1060R. Kevlar/glasfiber, og gummi ophæng Der er en god stor magnet og gode terminaler støbt chassis og polkerneboring. Enheden skal have 24 liter lukket eller basreflex.

25 Jeg har valgt at lave basreflex, da jeg så bare kan sætte en prop i, for lukket sub. Porten er en aeroport hvor jeg har lavet en vinkel på, så den 24 cm lange port kan være i kabinettet. Prøvemontering af sub, port og stik. Sådan kørte jeg rundt en uges tid, for at prøve den af. Her har jeg sprøjtet kontaktlim på sub og vinyl. En færdig sub, med vinyl på de flader der vil være synlige når subben sidder i bilen Kablet er et TaraLabs Klare, som er loddet på speakon stikket.

26 Forkromede klemmeterminaler, giver en god kontakt. Alle skruer har skiver under. Sådan! Enhed og sub monteret. Små plast velcro stykker bruges til at holde frontgitteret på plads. Frontgitteret er lavet af 2 sammenlimede 10mm krydsfiner plader Fra bagsiden kan undersænkningen til gitteret ses

27 Kanterne er slebet skrå og gitteret er monteret. På fronten er velcro erne undersænket så fronten kommer helt ind mod subben. Gitteret er skruet fast med 8 små skruer. Forsiden af gitteret blev malet sort. Subfronten med sort højtalerstof. Bagsiden hvor alle hæfteklammerne sidder. Den færdige sub, klar til at komme ud i bilen og sidde

28 Subben på plads i bilen. Og uden frontgitter. Jeg bruger to kraftige kistebeslag til at holde subben på plads mod bilen. Krogen er skuet fast i bilen. På siden der vender bagud sidder det andet beslag. Subben spilleklar, engang vil jeg lave nogle inddækninger til at skjule stik mv.

Som ønsket følger hermed de få tegninger, Steen lavede over DCA 2.0 Alle modifikationer er på eget ansvar!

Som ønsket følger hermed de få tegninger, Steen lavede over DCA 2.0 Alle modifikationer er på eget ansvar! Duelunds hifi4all (DCA 2.0) højttaler Som ønsket følger hermed de få tegninger, Steen lavede over DCA 2.0 Alle modifikationer er på eget ansvar! Først den skæreplan han lavede. Alt er i mdf, og hvis det

Læs mere

Yamaha FS1 Spændingsregulator.

Yamaha FS1 Spændingsregulator. Yamaha FS1 Spændingsregulator. Denne spændingsregulator kan begrænse spændingen til for/bag og instrument lyste så pærerne ikke springer. Selv om man køre tunet og eventuelt uden batteri. (hvilket bestemt

Læs mere

BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer. Part 3

BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer. Part 3 BygSelv; Så enkelt bygges en rigtig god højttaler; og et par design idéer Part 3 Der er taget udgangspunkt i en rigtig god monitor, men det kunne lige så godt have været en stor gulv-højttaler; princippet

Læs mere

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2.

Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Montering af automatisk nedblændelig bakspejl og regnsensor på Octavia 2. Monteringen blev foretaget fordi jeg fik slået min forrude i stykker og fik monteret en ny rude med det rigtige beslag. Det skulle

Læs mere

Selvbyg; Kom godt fra start part 2

Selvbyg; Kom godt fra start part 2 Selvbyg; Kom godt fra start part 2 Subwooferen, byg den på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Fredag fyraften: Smut forbi byggemarkedet og få skåret pladerne groft til på mål.

Læs mere

BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2

BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2 BygSelv; Byg subwooferen på en weekend (Du kan bruge eksemplet på alle vores subwoofere) Part 2 Fredag fyraften: Smut forbi byggemarkedet og få skåret pladerne groft til på mål. Til eksemplet her, PCA

Læs mere

Som ønsket følger hermed de få tegninger, Steen lavede over DCA 2.0 Alle modifikationer er på eget ansvar!

Som ønsket følger hermed de få tegninger, Steen lavede over DCA 2.0 Alle modifikationer er på eget ansvar! Duelunds hifi4all (DCA 2.0) højttaler Som ønsket følger hermed de få tegninger, Steen lavede over DCA 2.0 Alle modifikationer er på eget ansvar! Først den skæreplan han lavede. Alt er i mdf, og hvis det

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

Værktøjskasser & skærme

Værktøjskasser & skærme Værktøjskasser & skærme Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.dk Indhold Værktøjskasser Rustfri værktøjskasser, bundhængt...

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

Samlevejledning til byg-selv drone

Samlevejledning til byg-selv drone Samlevejledning til byg-selv drone Dette er samlevejledningen. Hvert skridt indledes med en beskrivelse af de nødvendige komponenter, efterfulgt af en generel beskrivelse og et billede. Indhold SDU s byg-selv-drone

Læs mere

Entrémøbel GØR-DET-SELV ANNE OG SIMON. - præsentabelt og anderledes

Entrémøbel GØR-DET-SELV ANNE OG SIMON. - præsentabelt og anderledes Entrémøbel - præsentabelt og anderledes GØR-DET-SELV ANNE OG SIMON FÅ SKÅRET TRÆET I SILVANS SAVVÆRK! Lægterne/gulvstrøerne: Vores blev skåret ud i flg. mål: 2 stk. 2 meter lange (lodrette). 12 stk. 148

Læs mere

OZ6HR bygge projekt. Ombygning af SMPS 5V/150 A til 13,5V/70 A

OZ6HR bygge projekt. Ombygning af SMPS 5V/150 A til 13,5V/70 A OZ6HR bygge projekt Ombygning af SMPS 5V/150 A til 13,5V/70 A I sin oprindelige form består strømforsyningen af et bundprint, hvor 230V fra nettet bliver ensrettet og oplader 6 store elektrolyt kondensatorer

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING TeeJet 4000 Autodoseringssæt til Hardi EC sprøjter Vejl. nr. 010-164-DK Mølhavevej 2 9440 Aabybro Denmark Tel. +45 9696 2500 Fax. +45 9696 2501 www.teejet.com TEEJET4000 MONTERINGSVEJLEDNING

Læs mere

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet

Containerkran. Nu samles de 4 ende stykker som på billedet 1 Containerkran. Læs denne vejledning grundigt igennem, inden du begynder at samle, start med at kontrollere at der ikke mangler noget. Alle delene skæres forsigtigt ud, evt. med en stemmejerns kniv, rens

Læs mere

Renovering af agterkahyt på Speedy.

Renovering af agterkahyt på Speedy. Renovering af agterkahyt på Speedy. Efter at forkahytten sidste år blev renoveret er turen nu kommet til agterkahytten, da denne også i høj grad trængte til en kærlig hånd. Jeg startede på projektet lige

Læs mere

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27

Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Dansk bruger manual Udarbejdet af Datalogisk A/S 1/27 Sådan kommer du i gang Det er der i kassen Indhold MojoMINI skærm USB kabel til skærm SD hukommelseskort Pegepind Billader til skærm Monteringsbeslag

Læs mere

Breathe 55 Installationsguide

Breathe 55 Installationsguide Breathe 55 Installationsguide Anbefalinger installation af Breathe Den elektriske installation af Breathe 55 bør kun foretages af en autoriseret el-installatør eller af Sustain Solutions. Den elektriske

Læs mere

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise Amico K38-Gota Knækarms markise Tjekliste 1 Gennemgå din følgeseddel og tjek om alt er korrekt, samt alle dele er med. Hvis der er noget der ikke stemmer overens bedes du kontakte os. Værktøj 2 Værktøjet

Læs mere

Flot stubmølle til haven

Flot stubmølle til haven SPÆNDENDE MODELARBEJDE: Flot stubmølle til haven Møllen her er en tro kopi af en rigtig stubmølle, og du kan selv bygge den for 1000 kroner. Sammen med dette nummer af Gør Det Selv får du nemlig en komplet

Læs mere

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg

CS 80 MAGNEO. Skydedørsautomatik. Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg. Montage af glasdør med MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg CS 80 MAGNEO Skydedørsautomatik Montagevejledning Dør med: MANET beslag på væg MANET beslag i væg MANET Glasbeslag på væg MANET Glasbeslag på væg For at

Læs mere

Monteringsvejledning for AP800 til Suzuki SX med orginalt betjeningsmodul

Monteringsvejledning for AP800 til Suzuki SX med orginalt betjeningsmodul Monteringsvejledning for AP800 til med orginalt betjeningsmodul Side 1 Bremsekontakt: Lod den brune ledning fra AP800 til den grønne ledning på den originale bremsekontakt. Lod den brune ledning fra koblingskontakten

Læs mere

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230

AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-230 AP800 Installations manual til: Ssang Yong Rexton XDI-270 / E-20 AS Marketing CC00000100-MA / Version 5 ABE 90864 Maj 2006 e1 024151 2 Advarsel! Forkert kabel tilslutning kan resultere i kortslutninger,

Læs mere

Varmehåndtag. og hvordan du monterer dem. epoulsen@youseepost.dk

Varmehåndtag. og hvordan du monterer dem. epoulsen@youseepost.dk Varmehåndtag og hvordan du monterer dem. epoulsen@youseepost.dk Disse opvarmede greb er kun egnet til motorcykler med 12 volt el-systemer og et batteri kapacitet på mindst 6 Ah. Det opvarmede greb er kun

Læs mere

Guide til originale dele. Hermed en guide til at identificere de originale dele er høre til en Yamaha FS1.

Guide til originale dele. Hermed en guide til at identificere de originale dele er høre til en Yamaha FS1. Hermed en guide til at identificere de originale dele er høre til en Yamaha FS1. Denne guide vil blive opdateret løbende når der kommer nye dele til Her er et link til tråden på Yamaha FS1.dk http://yamahafs1.dk/forum/viewtopic.php?f=23&t=5816

Læs mere

SOLAR LIGHTING KITSTM

SOLAR LIGHTING KITSTM GEO SOLAR LIGHTING KITSTM Læs venligst instruktionerne grundigt igennem inden du begynder installationen. Hold hele tiden øje med polariteten: Positiv = Rød; Negativ = Sort. Klargøring af ledninger I løbet

Læs mere

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning

Ladcykel. Med kaleche. Samlevejledning Ladcykel Med kaleche Samlevejledning Side 2 Læs og forstå denne vejledning inden monteringen påbegyndes. Det anbefales, at være 2 personer om at samle ladcyklen. Udpak forsigtigt alle dele og læg dem på

Læs mere

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer TOP RAILING Glasværn Gelændersystemer MAB TOP RAILING SYSTEM -en rigtig løsning til ethvert formål! Top Railing Systemerne er det rigtige produkt valg, til alle værn løsninger, hvor æstetik, flot udseende,

Læs mere

Sæt reolen sammen af kasser

Sæt reolen sammen af kasser HER ESTEMMER DU LT SELV: Sæt reolen sammen af kasser Du kan købe en rektangulær reol. Og du kan købe en kvadratisk reol. Synes du, at begge dele er kedeligt? Så læs videre, for her er reolen, du kan sammensætte

Læs mere

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html

AUDI A3 8P RETROFIT. Eftermontering af RS3 Læder. http://lightnings.dk/rs3leather.html AUDI A3 8P RETROFIT Eftermontering af RS3 Læder http://lightnings.dk/rs3leather.html Trekanter Armlæn i fordøre Armlæn i bagdøre Midterarmlæn Gearknop Håndbremse Trekanter 1. Træk læderet ved gearstangen

Læs mere

PERFORM Form og Fals

PERFORM Form og Fals PERFORM Form og Fals Tips til... Inddækning mod mur Gode råd og nyttig viden Inddækning ved skorsten ved rygning på tagfladen falsede samlinger limede samlinger Miljørigtige inddækninger PERFORM flexibel

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

Samlevejledning til byg-selv drone

Samlevejledning til byg-selv drone Disclaimer: Der kan forekomme fejl. Kontakt venligst Tobias Lundby (tolu@mmmi.sdu.dk) eller Kristian Terkildsen (khte@mmmi.sdu.dk), hvis du har spørgsmål hertil. Husk altid at tjekke droneregler.dk for

Læs mere

SANDBLÆSEKABINE MODEL FL220 BRUGERVEJLEDNING SPECIFIKATIONER Dimension: L: 93 x B: 62 x H: 144 cm Rist dimension: L: 86 x B: 55 cm Luftforbrug: 250-520 ltr./min. Vægt: 46 kg. Strøm: 230V/50Hz Bemærkning:

Læs mere

Værktøjskasser & skærme

Værktøjskasser & skærme Værktøjskasser & skærme Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.dk Indhold Værktøjskasser Rustfri værktøjskasser, bundhængt...

Læs mere

Dobbelt op på de. smalle hylder

Dobbelt op på de. smalle hylder Dobbelt op på de BOGKASSER MED CD-SKUL smalle hylder Med tre varianter af en enkel bogkasse får du en reol, der bag det diskrete ydre har skjulte talenter. Gevinsten er sikker med de elegante bogkasser.

Læs mere

Referat af klubmødet den 9. april 2015 med Ole Lund Christensen

Referat af klubmødet den 9. april 2015 med Ole Lund Christensen Referat af klubmødet den 9. april 2015 med Ole Lund Christensen Akustik Ole Lund Christensen Ole Lund Christensen holdt et rigtig godt foredrag i torsdags i Storkøbenhavns hi-fi klub. Ole Lund Christensen

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

Danske jernbanesignaler i skala H0.

Danske jernbanesignaler i skala H0. Danske jernbanesignaler i skala H0. Signalserien består af følgende signaler: 2H: Hovedsignal med to lamper. Fra oven: Rød, grøn. 2F: Fremskudt signal med to lamper. Fra oven: Gul, grøn. 2R: Rangérsignal

Læs mere

Installationsvejledning: Model AQUARELLA

Installationsvejledning: Model AQUARELLA Installationsvejledning: Model AQUARELLA Indhold 1. Udpakning 2. Indhold af levering 3. Indsætte membran 4. Indsætte filter 5. Forbindelse vandforsyning 6. Forbindelsesslanger 7. Indledende operation 8.

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

Märklin digital: Indbygning af dekodere i lokomotiver, som ikke er forberedt til det!

Märklin digital: Indbygning af dekodere i lokomotiver, som ikke er forberedt til det! Märklin Digital indbygning af dekodere (1) Märklin digital: Indbygning af dekodere i lokomotiver, som ikke er forberedt til det! Det er enkelt at ombygge lokomotiver og togsæt, der er forberedt til indbygning

Læs mere

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe.

Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. Brugervejledning til Alarmsystem. Model HomeSafe. 1 Introduktion. HomeSafe enestående infrarøde og magnetiske sensorer er integreret i dette alarmsystem. Alarmsystemet er opbygget af et central styringsanlæg,

Læs mere

Rorstammen brækkede 1 cm. nede i roret. Det er set før, men jeg troede, jeg havde sikret mig ved at reparere roret som foreskrevet af værftet.

Rorstammen brækkede 1 cm. nede i roret. Det er set før, men jeg troede, jeg havde sikret mig ved at reparere roret som foreskrevet af værftet. Fremstilling af ny form og ror til Contrast 33 I august 2009 brækkede rorstammen på vores Contrast 33. Det var under en kapsejlads, men heldigvis så langt væk fra andre, at vi ikke sejlede ind i nogen,

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6 AMICO K 40 Knækarms markise Side 1 ud af 6 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres af en autoriseret

Læs mere

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08

STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 STIGA PARK PRO 20 PRO 16 ROYAL PRESIDENT COMFORT EXCELLENT 8211-0278-08 1 2 3 4 5 2 6 K 7 J G H J I 8 9 S R T Q 10 11 C D E, F A F J B K 3 DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Personskade

Læs mere

Indhold Generelt om indkodning... 3 Indkodning i 433MHz alarmer (f.eks. DK080, DK180 DK190)... 3 Indkodning i 868MHz alarmer (ST-3)...

Indhold Generelt om indkodning... 3 Indkodning i 433MHz alarmer (f.eks. DK080, DK180 DK190)... 3 Indkodning i 868MHz alarmer (ST-3)... Sensor indkodning Indhold Generelt om indkodning... 3 Indkodning i 433MHz alarmer (f.eks. DK080, DK180 DK190)... 3 Indkodning i 868MHz alarmer (ST-3)... 3 433 MHz sensorer... 4 Dyreimmun bevægelsessensor...

Læs mere

Märklin digital. Converting a locomotive to digital operation. Ombygning af et lokomotiv til digital drift. Electrotren 2051 DSB MZ 1405

Märklin digital. Converting a locomotive to digital operation. Ombygning af et lokomotiv til digital drift. Electrotren 2051 DSB MZ 1405 Märklin digital Converting a locomotive to digital operation Ombygning af et lokomotiv til digital drift Electrotren 2051 DSB MZ 1405 Electrotren DSB MZ 1404 Peter Engelsted Jonasen www.digitaltog.dk www.digital-train.com

Læs mere

TEKNISK REGLEMENT AUTOSPEEDWAY

TEKNISK REGLEMENT AUTOSPEEDWAY Indhold 1. TEKNISKE BESTEMMELSER... 2 2. STARTNUMRE... 2 3. MOTORBESTEMMELSER... 2 4. BESKYTTELSESBUR... 3 5. FØRERSÆDE... 4 6. SIKKERHEDSSELE... 4 7. ILDSLUKKERE... 4 8. KAROSSERI OG CHASSIS... 5 9. STÆNKLAPPER...

Læs mere

Maskiner og robotter til hjælp i hverdagen

Maskiner og robotter til hjælp i hverdagen Elektronik er en videnskab og et fagområde, der beskæftiger sig med elektriske kredsløb og komponenter. I daglig tale bruger vi også udtrykket elektronik om apparater, der udnytter elektroniske kredsløb,

Læs mere

Boominator Guide. Udarbejdet af

Boominator Guide. Udarbejdet af Boominator Guide Udarbejdet af Indholdsfortegnelse Introduktion.............................................................. 3 Det skal du kunne.........................................................

Læs mere

Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de

Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de Denne opgradering arbejder på pre-facelift og ansigtsløftning modellen. Den adskiller sig kun på knapperne. Du skal opgradere dæktryk kontrol kun et par dele. Disse findes som komplet sæt i ichwillautoteile.de

Læs mere

40 Gør Det Selv 3/2001

40 Gør Det Selv 3/2001 40 Gør Det Selv 3/2001 Gyngehest til skrappe drenge og piger Dette superflotte 2-spand vil helt sikkert blive modtaget med stor begejstring. Da hestene fremstilles af limtræ, er de meget solide og kan

Læs mere

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning.

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Tillykke med Deres nye Niveaukontrol. Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Standarder: Denne Niveaukontrol opfylder gældende regler og normer for sikkerhed. Produktet er testet

Læs mere

INSTRUKTION Leg med vind vindmølleværksted. Vejledning til fremstilling af vindmølle:

INSTRUKTION Leg med vind vindmølleværksted. Vejledning til fremstilling af vindmølle: INSTRUKTION Leg med vind vindmølleværksted I dette værksted skal I bygge en vindmølle med en dynamo, som kan give strøm nok til at en el-pære kan lyse Vejledning til fremstilling af vindmølle: Tag skabelonen

Læs mere

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG

STYKLISTE AP 500 MANUAL 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG STYKLISTE # ANTAL BESKRIVELSE 1 1 ELEKTRONIK MODUL 2 1 SERVOMOTOR 3 1 LEDNINGSNET 5 1 AP 500 MONTERINGS KIT 5.1 1 WIRETRÆK BESLAG 5.2 3 WIRE BESKYTTER 5.3 1 KABELHOLDER 5.4 1 SPÆNDESKIVE 5.5 1 WIRETRÆK

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING TIL TEEJET 5000 MED HYDRAULISK STYRING

MONTERINGSVEJLEDNING TIL TEEJET 5000 MED HYDRAULISK STYRING MONTERINGSVEJLEDNING TIL TEEJET 5000 MED HYDRAULISK STYRING TeeJet No. 010-219-DK Version 1.01 Mølhavevej 2 9440 Aabybro Denmark Tel. +45 9696 2500 Fax. +45 9696 2501 www.teejet.com 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Montagevejledning Udsugning Ø600

Montagevejledning Udsugning Ø600 Montageblad side 1/13 DK Montagevejledning Udsugning Ø600 T:\Montageblade\Vent\DK\_DK_Udsugning_Ø600\_DK_UDSUGNING_Ø600.fm Montageblad side 2/13 Montagevejledning - Udsugning Udsnit af rør Skinner på rør

Læs mere

tria og pure montagevejledning BetaPack A/S Agerskovvej 9 DK-8362 Hørning CVR Tlf

tria og pure montagevejledning BetaPack A/S Agerskovvej 9 DK-8362 Hørning CVR Tlf Vindspærre Dampspærre Placering i væg, tag og loft Dampspærren skal placeres på den varme side af isoleringen i boliger så tæt som muligt på de opvarmede rum. Erfaringsmæssigt er den mest sikre placering

Læs mere

Monteringsvejledning af Carbon Fibre sædevarme

Monteringsvejledning af Carbon Fibre sædevarme Hassellunden 6 765 Smørum Danmark www.dcscandinavia.dk info@dcscandinavia.dk Model UNIVERSAL SÆDEVARME Varenummer SH4-050 - Sædevarme sæde SH4-050 - Sædevarme sæder Monteringsvejledning af Carbon Fibre

Læs mere

Tilføjelse af Z-Wave enheder til Home Center

Tilføjelse af Z-Wave enheder til Home Center Tilføjelse af Z-Wave enheder til Home Center Dit Fibaro system kan have op til 230 Z-Wave enheder tilsluttet til det. Nedenfor kan du læse hvordan du tilføjer Fibaro enheder til din Home Center Lite eller

Læs mere

Advarsler og sikkerhed.

Advarsler og sikkerhed. SM 4229-2 EXT SM 4229-2 INT Advarsler og sikkerhed. Denne emhætte er designet til normal brug ved madlavning i privat husholdning og må kun bruges som sådan. Emhætten er beregnet til netspænding 220 240

Læs mere

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim.

Materialer: Du skal bruge sølvkarton, farvet karton, saks, lim. Indbydelseskort Send indbydelsekort ud, der er formet som et skjold. Du kan jo lave dem forskellige, så det bliver din gæsts våbenskjold. Det samme mønster skal så gå igen på det store skjold, spændet

Læs mere

DAB installations guide.

DAB installations guide. Indledning Det har vist sig at modtagelse af (Digital Audio Broadcast) giver - indtil sendenettet er fuldt udbygget - flere problemer end modtagelse af. Der er flere grunde til disse problemer, dels er

Læs mere

Maskiner og robotter til sjov og ballade

Maskiner og robotter til sjov og ballade Maskiner og robotter til sjov og ballade Se dig om på dit værelse, i dit hjem og alle de andre steder, hvor du færdes i din hverdag. Overalt vil du kunne finde maskiner. Der findes: Maskiner til forskellige

Læs mere

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj:

Det skal du bruge. Lav selv: lysende julepynt. Materialer: Værktøj: Lav selv: lysende julepynt Det skal du bruge Lav et juletræ af karton og få det til at lyse med en lysdiode, et batteri og lidt kobbertape. Følg denne trin-for-trin vejledning og lav lysende julepynt som

Læs mere

Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm

Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm Monteringsvejledning til Zoot scooteralarm I denne vejledning vil vi gennemgå hvordan man installerer og afprøver Zootscooteralarmen med fjernstart. Monteringen er foregået på en PGO Black Magic. Du kan

Læs mere

Opdateret: 06.09.2012. Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142

Opdateret: 06.09.2012. Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142 Opdateret: 06.09.2012 Monteringsvejledning Scoop, naturcontainer # 142 Montage af Scoop Scoop leveres i 2 dele Scoop kun til træer og buske Scoop er udelukkende til tilplantning af træer og buske og er

Læs mere

Eurothane G Indvendig isolering

Eurothane G Indvendig isolering Indholdsfortegnelse 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurothane G plader 3. Placering af Eurothane G plader 3,1 Generelt 3,2 Montering på træstruktur 3,3 Montering med klæber 3,4 Montering imod inderside

Læs mere

Byg selv en solcellemobiloplader

Byg selv en solcellemobiloplader Byg selv en solcellemobiloplader Byggevejledning til solcelle-mobilopladeren Formålet med denne aktivitet er på en lærerig, pædagogisk og kreativ måde at vise spejderne, hvordan de selv kan lave nyttige

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Sløjdforløb målrettet til en 6.klasse, eller et udskolingsvalghold

Sløjdforløb målrettet til en 6.klasse, eller et udskolingsvalghold Sløjdforløb målrettet til en 6.klasse, eller et udskolingsvalghold Jeg har i år fået mulighed for at få sløjd i 7.klasse, så denne klasse nu har haft sløjd siden 5.klasse. Tidligere havde de kun i 5-6

Læs mere

Monteringsvejledning for den særlige AP-550 GoldCruise, der er specielt udviklet til: Volkswagen Fox 2005> Del B

Monteringsvejledning for den særlige AP-550 GoldCruise, der er specielt udviklet til: Volkswagen Fox 2005> Del B AP-550-monteringsvejledning Monteringsvejledning for den særlige AP-550 GoldCruise, der er specielt udviklet til: 11550VOL010 Volkswagen Fox 2005> Del B B1 Indledning GoldCruise er et optimalt fleksibelt

Læs mere

Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ

Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ Produkter Sikkerhed Klemlister Profiler Duo Profil Meget fleksibel Let at aktiverer IP67 (monteret fra fabrikken) Kat. 1/3 med tilhørende kontrol relæ Anvendelsesområde Klemlisterne består af to lag gummi,

Læs mere

FM-Eco4light+S - MGS600 FM-Eco4light+ FM-Eco4light INSTALLATION. Updated:

FM-Eco4light+S - MGS600 FM-Eco4light+ FM-Eco4light INSTALLATION. Updated: FM-Eco4light+S - MGS600 FM-Eco4light+ FM-Eco4light INSTALLATION Updated: 190122 1551 Venligst, se også vores: Generelle installationskrav Pakken indeholder: tracker samt kabling Isætning eller udskiftning

Læs mere

Betjeningsvejledning til flamingoskærer

Betjeningsvejledning til flamingoskærer Betjeningsvejledning til flamingoskærer SPC 2011 SPC 3011 Vi er glade for, at du har besluttet at bruge en skærer fra vores SPC-serie. Dette er et tysk kvalitetsprodukt til professionel brug. Skæreren

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven.

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven. Mål!-væg Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjee i haven. 1 Indledning Målvæggen er klassikeren for alle fodboldfans. Vi viser dig en model i stabil Birk-multiplex, som kan adskilles

Læs mere

Inspirationshæfte Vinter

Inspirationshæfte Vinter creative skabelse sammen Inspirationshæfte Vinter Dejlige og sjove tips til dig og dit kreative barn kreativ skabelse sammen Snemand Flaske 1. Lav en stor bold af ler (størrelse afhængig af flaskehals

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Kære kunde! Tak, fordi du har valgt dette kvalitetsprodukt fra ASKO. Vi håber, det lever op til dine forventninger, og at du får glæde af det i mange år. Skandinavisk design kombinerer rene linjer, brugsværdi

Læs mere

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158 Opdateret: 04.03.203 Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 58 Montage af Scoop Scoop leveres i 2 dele Scoop kun til træer og buske Scoop er udelukkende til tilplantning af træer og buske og

Læs mere

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller USB-stiks bliver stadig brugt rigtig meget, og da man nu engang imellem kan få et 64gb USB stik til 249 kr i f.eks. Aldi, så er USB-stikket stadig det oplagte transportable medie, da det er lille og modsat

Læs mere

48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun

48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun 48 Af Jann Wagner. Foto: Kristian Krogh. Tegning: Christian Raun Gør Det Selv 8/2000 Praktisk vaskevæg af genialt materiale: Nu er det en ren fornøjelse Der er tre gode grunde til at bygge en vaskereol.

Læs mere

MC Kommunikation Bluetooth

MC Kommunikation Bluetooth MC Kommunikation Bluetooth Et projekt fra Ib Refer InterPhone og BMW System 6 hjelm Montage af Bluetooth anlægget InterPhone i BMW System 6 Jeg købte i sommeren 2008 et Bluetooth samtaleanlæg fra InterPhone

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

VARIGHED: KORT FORLØB. Byg et LIGT

VARIGHED: KORT FORLØB. Byg et LIGT VARIGHED: KORT FORLØB Byg et LIGT Byg et HEMME LIGT RUM Til læreren Varighed: Kort forløb Tidsestimat: Fire dobbeltlektioner Dine elever i 5., 6. og 7. klasse kan i et kort forløb designe og bygge deres

Læs mere

Radio/Navigation. TravelPilot RNS 149. Monteringsvejledning

Radio/Navigation. TravelPilot RNS 149. Monteringsvejledning Radio/Navigation TravelPilot RNS 149 Monteringsvejledning Sikkerhedshenvisninger Ved forkert installation eller vedligeholdelse kan der optræde fejlfunktioner af elektroniske systemer i motorkøretøjer.

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller RENGØRINGSMANUAL BO modeller SARA ERIKA ALESSIA I den følgende manual vil der hovedsagelig kun være illustrationer af SARA, da ERIKA og ALESSIA ikke adskiller sig væsentligt i opbygning af ovn korpus.

Læs mere

Installations- og bruger vejledning

Installations- og bruger vejledning Installations- og bruger vejledning Indhold: Tasternes funktioner...side 1 Om menuen...side 1 Vigtigt før du starter...side 2 Opsætning og tilkobling af boks og komponenter i hjemmet...side 2 Tilkobling

Læs mere

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt!

Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5. Vigtigt! Vejledning til opsætning af: Dankort terminal model Flexi : Side 2 HUB : Side 4 Opsætning af PSAM : Side 5 Vigtigt! I forbindelse med installation af dankort terminalen, skal du på den computer hvor dankort

Læs mere

Demontage & bortskaffelse. Indhold Hjul & glidere 2 Gasfjedre 5 Bordplader & stoleophæng 6 Stoleskaller & polstringer 7 Dupsko & stilsko 8

Demontage & bortskaffelse. Indhold Hjul & glidere 2 Gasfjedre 5 Bordplader & stoleophæng 6 Stoleskaller & polstringer 7 Dupsko & stilsko 8 Demontage & bortskaffelse Indhold Hjul & glidere 2 Gasfjedre 5 Bordplader & stoleophæng 6 Stoleskaller & polstringer 7 Dupsko & stilsko 8 1 Hjul & glidere Stole Hjul på gasstole På gasstole er det overvejende

Læs mere

Valgfag 1. skoleperiode Byg en indgribningscirkel

Valgfag 1. skoleperiode Byg en indgribningscirkel Valgfag 1. skoleperiode Byg en indgribningscirkel af Michael Petersen 2005 Se farvebilleder på: G: Urmagerskolen/H1/Valgfag/byg en indgribningscirkel 1 af 22 Indholdsfortegnelse: Emne Side Indholdsfortegnelse:...

Læs mere

The Bose 151 SE Environmental Speakers

The Bose 151 SE Environmental Speakers SpringOG.book Page 1 Thursday, January 15, 2004 10:05 AM The Bose 151 SE Environmental Speakers Owner s Guide Brugervejledning Bedienungsanleitung Guía del usuario Notice d utilisation Manuale d istruzioni

Læs mere

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE

TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Produktkatalog TILBEHØR TIL LASTBILER & VAREVOGNE Skal redigeres i ny version A-Z- Snedkeriet salgs- og leveringsbetingelser 2010 Bestilling af vare Vare kan bestilles pr. telefon (75 126599). Ved bestilling

Læs mere

Ford Ranger brugervejledning

Ford Ranger brugervejledning Ford Ranger brugervejledning Model Aldersgrænse Bæreevne Ford Ranger 37-96 måneder 30kg Oversigt over dele Del Antal Del Antal Karosseri 1 Kølerhjelm 1 Lys 4 Forhjul 2 Hjulkapsler 4 Baghjul 2 Forrude 1

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT

BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT BRUGERVEJLEDNING TIL DØRKONTAKT Side 1 til din LOCKON dørkontakt Introduktion Dørkontakten består af en senderenhed og en magnetenhed. Den fungerer sådan, at senderenheden overfører et signal til centralenheden,

Læs mere