RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse"

Transkript

1 RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design og Teknologi RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse DRIVE THE CHANGE

2

3

4

5 SCENIC- ÅNDEN Findes der noget mere spændende end at arbejde på et ikon? At redesigne linjerne, at udvikle udstyret, at forbedre komforten... Hvad kan være mere gribende end at genudvikle Scénic? Og at respektere dens sjæl, mens karakteregenskaberne føres op til det sublime. Skaberen af den kompakte MPV, opfinderen af det liv, der følger med, inspiratoren til en ny måde at anvende bilen på, Renault, er stolt af at præsentere den nye Scénic og den nye Grand Scénic. Stolt af den markerede front, af logoet, af de raffinerede linjer, stolt af den rekordstore indvendige plads, af den legendariske konstruktion og de nyskabende motorer. Stolt af køreassistenterne og af opbevaringsmulighederne. Åbn døren, sæt dig til rette, tag fat i rattet, kør den vej, du vil, og forbliv i kontakt takket være multimediesystemet R-Link* med touchscreen og få en oplevelse, som du sent vil glemme. Ved altid at være en idé foran, baner Ny Scénic og Ny Grand Scénic vejen for ny komfort og tilpasser sig helt naturligt til alle familiers mange forskellige aspekter af livet: by, skole, shopping, aftener, weekender, ferier, business, flytninger eller afslappede køreture. Oplev det på de efterfølgende sider, og "drive the change"! * Til rådighed senere. AGNETA DAHLGREN, DESIGNDIREKTØR FOR MEGANE OG SCENIC

6 RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC Design og Teknologi s. 08 Scénic-ånden s. 12 Fokus på forbindelser s. 18 Motor og livet ombord udsat for X-ray s. 20 Se al teknisk information og produkttilbud s. 26 Mere end et mærke, et engagement s. 28 PÅ FORSIDEN SCENIC Fotograf Steffen Jahn

7

8 08 / 09 SCENIC STILEN SCENIC OG IDÉER: DE BLIVER GENOPFUNDET: DERES DESIGN UDVIKLER SIG, DERES LINJER STRAMMES OP, DERES STIL MARKERER SIG. SE DERES NYE FRONT: KØLERGITTERET, SOM MARKERER FORNYELSEN AF RENAULTS DESIGN, LED-FORLYGTERNE, DER UNDERSTREGER BILERNES NYE PERSONLIGHED. INNOVATIVE, VILJESTÆRKE, SELVSIKRE DEN NYE SCENIC OG DEN NYE GRAND SCENIC FORFØRER VED FØRSTE BLIK. VI SES!

9 1. 3. SET FRA ALLE VINKLER LED-kørelys for at give fronten sin egen lysende identitet. 2. Baglygter. Med form som en boomerang er baglygterne på Grand Scénic konstrueret som en "kappe af lys", der er udtryk for en unik lysteknologi. 3. Tagbøjler*. Du genkender Grand Scénic ved første øjekast takket været dens tagbøjler på langs. * Ekstraudstyr.

10 10 / 11 UDSTYR, VI VOVER ALT I SCENIC FØLER DU DIG HJEMME. OG HJEMME HAR DU ALT ELLER NÆSTEN: DIGITALT UDSTYR, SKÆRME, KONSOLLER, SENSORER... SCENIC GØR DET BEDRE: VED AT INTEGRERE EN MULTIMEDIETABLET MED TOUCHSCREEN OG RENAULT R-LINK (EKSTRAUDSTYR), OG DET TOPMODERNE KOMFORTUDSTYR VIL DEN NYE SCENIC OG DEN NYE GRAND SCENIC GØRE DIT HJEM JALOUX...

11 GØR DIT LIV MERE ENKELT Opbevaringslommer (afhængigt af udstyrsniveau). De er placeret på bagsiden af forsæderne og kan indeholde papirer, bøger, magasiner, aviser og kort. 2. Håndfrit nøglekort*. Adgang, start og låsning på afstand. Uden nøgle. Bare ved at have nøglekortet på sig. 3. TFT-skærme. Alle de kørselsinformationer, du har brug for, hurtigt tilgængelige for at du kan drage størst mulig nytte af din Scénic: Hill Holder, parkeringshjælp og økoassistent. 4. Parkeringssensor*. Sensorer hjælper dig med at manøvrere via akustiske og visuelle advarsler. 5. Multimediesystemet Renault R-Link** med touchscreen. TomTom -navigation, multimedie, håndfri telefonering, tilhørende applikationer... *Ekstraudstyr. **Til rådighed senere.

12 12 / 13 SCENIC- ÅNDEN DET ER EN FORNØJELSE AT VIDE, HVAD MAN VIL HAVE. AT KØBE DET, MAN HAR LYST TIL, AT BESTEMME SELV OG TRÆFFE ET VALG, MAN KAN STÅ VED. NÅR DU KØRER RENAULT SCENIC ER DU BÅDE SIKKER PÅ DET VALG OG I SIKKERHED I EN BIL, DER HAR STOR KOMFORT OG STOR FLEKSIBILITET. MED ET UDVALG AF EFFEKTIVE MOTORER KØRER DU BEHAGELIGT OG ØKONOMISK, UDEN AT SAVNE KRÆFTER I EN BIL, DER INDEHOLDER ET STORT UDVALG AF DIGITALE LØSNINGER, SOM GØR LIVET NEMMERE, OM DET ER ARBEJDE PÅ FARTEN, UNDERHOLDNING PÅ FERIETUREN ELLER EN PARALLELPARKERING I BYEN. Hvorfor lede andre steder? Når man har alt inden for rækkevidde? Design, komfort, rummelighed, driftssikkerhed og desuden Renault R-Link* med touchscreen, som giver dig lyst til bare at blive ved med at køre, køre, køre... Ikke mindst når de nye Energy-motorer gør det muligt at køre meget langt, med respekt for både økonomien og miljøet. Som leder af segmentet for kompakte MPV'er i Europa fortsætter Renault Scénic med at sætte standarden. Ved at følge med tiden på en frigjort, afbalanceret og overbevisende måde er Renault Scénic udstyret med de nyeste teknologier og de nyeste fortrin. Uden at bekymre sig om, hvad der dikteres, eller hvad der lige hersker af "must haves". Sikker på sig selv, sine evner og den glæde, den skaber, er Renault Scénic en leder, der påvirker andre. * Til rådighed senere.

13

14

15

16

17

18 18 / 19 FORBUNDET TIL LIVET 1. BLIV BEKENDT MED NAVIGATIONSSYSTEMET TOMTOM, ELLER VÆLG MULTIMEDIESYSTEMET RENAULT R-LINK* MED TOUCHSCREEN, SOM GIVER DIG ADGANG TIL ET VÆLD AF INFORMATIONER, DER HELE TIDEN OPDATERES, EFTERHÅNDEN SOM BLANDT ANDET TRAFIKSITUATIONEN ÆNDRER SIG. *TIL RÅDIGHED SENERE.

19 Ved hjælp af nyskabelse forener Renault bilen og dit liv Med Renault R-Link* rejser du, mens du stadig er connected med omverdenen via din 7" skærm: dine kontakter, din musik, dine applikationer på internettet. Og alt foregår helt enkelt og med fingerspidserne på touchscreen. Ved hjælp af nyskabelse konstruerer vi fremtiden for at komme dine forventninger i forkøbet Find og download utallige andre bilapplikationer eller spil med R-Link Store. Få adgang til applikationer, der allerede er installeret ( s, R-Link Tweet, Renault-hjælp, vejrudsigter etc.) eller til LIVE Services** (ekstraudstyr) CARMINAT TOMTOM 1. Navigationssystem: Carminat TomTom. Via dets 5,8" skærm kan du nå frem til interessepunkter, overvåge de farlige områder og faste fartkontroller*** og blive advaret, hvis du kører for hurtigt. Få også gavn af de mest optimale ruter takket være et kortmateriale, der er opdateret i realtid af TomTom. Og med et abonnement på TomTom Live** (ekstraudstyr) kan du gøre brug af HD Traffic (trafikinformationer i realtid), TomTom Places (onlinesøgning efter dine adresser og interessepunkter), 5-dages vejrudsigt. RENAULT R-LINK * 2. Hovedmenu med 6 ikoner. Se de 6 tilgængelige områder: navigation, multimedie, telefoni, bil, servicer og applikationer, systemindstillinger. 3. Touchscreen med startside, der kan gøres personlig. Vælg dine egne genveje, så du med et enkelt klik kan komme til dine foretrukne funktioner. 4. Bilinformationer. Reducer dit brændstofforbrug ved hjælp af legende coaching fra "Driving eco 2 ". Se din rutestatus og personlige gode råd. 5. Forbundet. Bliv forbundet via Bluetooth eller via USB-stikket i Renault R-Link for at lytte til din musik. 6. Telefoni. For at opnå større sikkerhed kan du telefonere håndfrit ved hjælp af Bluetooth. *Til rådighed senere. **Til rådighed afhængigt af land. ***Afhængigt af lovgivning og land.

20 20 / 21 RENAULT SCENIC SCANNING REKORDSTOR KABINEVOLUMEN, GARANTI FOR EN KOMFORT OG EN ENKELTHED, DER ER HELT UNIK. NY TEKNOLOGI, MOTORER, DER VINDER PÅ SOBERHED, RENHED OG KØREGLÆDE. NÅR MAN UNDERSØGER ALLE ASPEKTER AF RENAULT SCÉNIC, FORSTÅR MAN, HVORFOR DEN STADIG ER OG ALTID VIL VÆRE NUMMER 1.

21 RENAULT SCENIC Akselafstand: mm Samlet længde: : mm Bredde* : mm Højde : mm Bagagerumsvolumen (vda min./maks.) : 470/555 liter *I alt uden sidespejle.

22 22 / 23

23 STORE IDEER OFTE KOPIERET MEN ENDNU IKKE OVERHALET. SCENIC HAR EN MISUNDELSESVÆRDIG RUMMELIGHED. DEN INVENDIGE VOLUMEN ER REKORDSTOR OG HAR EN EVNE TIL AT FÅ PASSAGERER TIL AT FØLE SIG HJEMME. MED SPECIALUDVIKLEDE KONSTRUKTIONER OG STORT FOKUS PÅ INVENDIG KOMFORT, ER VORES MPV'ER MESTRE I AT BYDE FØRER OG PASSAGERER VELKOMNE. RUMMELIGHED: PLADS TIL ALLE Når du åbner døren på Scénic åbner du for en verden af plads, der al sammen er din. Sæderne, der kan indstilles som du ønsker, er udviklet til at øge din komfort. Med op til 92 liters opbevaringsplads fordelt i hele bilen, giver Scénic dig mulighed for at slippe det, du har i hænderne. Skal du slappe af og nyde vejret, så får du med et åbent panormatag adgang til kilometervis af åben himmel. KONSTRUKTION: DEN GODE IDE Med sæder, der kan klappes op og ned, kan du på et øjeblik ændre din Scénic fra en rummelig passagerbil, med plads til hele familien, til en cykelbærende flyttebil, med op til 2063 dm 3 * bagagerumsplads, med en lastlængde på 2,75 meter, hvis passagersædet klappes sammen. Med Scénic er der er rig mulighed for at storhandle og køre til genbrugspladsen. VELVÆRE: EN COOL INDSTILLING Føresædet kan indstilles og blandt andet reguleres syv centimeter i højden. Yderligerer har førerpladsen i Scénic en mængde benplads, der gør, at den placerer sig blandt de bedste i sin klasse.vi har tænkt på alt, der skal give dig lyst til at fortsætte din rejse, noget af det er: Komfortable hovedstøtter, der kan indstilles i højde og hældning, et to-zoners klimaanlæg forsikrer, at temperaturen er præcist som du ønsker den. Yderligerer har Scénics klimaanlæg en luftkvalitetssensor, der automatisk blokerer luftindtaget, hvis luften er forurenet. Er du mere til elektroniske forbindelser er Scénic både trådløs med Bluetooth -muligheder og kablet via USB-forbindelse, så du kan nyde din musik og fører samtaler, uden at tage hånden fra rattet. *Bagagerumsvolumen (ISO-norm 3832) uden bagsæder under loftet.

24 24 / 25 ENERGY-MOTORER: FORLANG DET BEDSTE! VINDENDE DUO ROB WHITE Direktør for Renault Sport F1 GASPAR GASCON Direktør for motorteknologi hos Renault Passionen for teknik får os til at konkurrere mod hinanden. Rob White, teknisk direktør for Renault Sport F1, udvikler sammen med sit team de Renault-motorer, der driver en fjerdedel af bilerne i Formel 1. Motorer, der har vundet i mere end 35 år og 11 verdensmesterskaber. For seriebilerne er det Gaspar Gascon, direktør for motorteknologi hos Renault, som sammen med sine medarbejdere udvikler de nye programmer med Energy-motorer. Selvom de to sidder på to meget forskellige områder, er de tæt forbundet. Rob og Gaspar er i kontakt med hinanden hver dag: udveksler ideer, udvikler nye ideer sammen, drager nytte af hinandens knowhow alt sammen med en uophørlig entusiasme, der er gennemsyret af pionerånd. Målet: reducere brændstofforbruget og CO 2 med 35 %, teste robustheden under ekstreme forhold og føre fornøjelsen ved dagligdagskørsel i en Renault op på et højere niveau. Når to ingeniørteams, der elsker innovation, forener deres kræfter og deler deres knowhow, fordobles dynamikken med henblik på at skabe motorer, der hører hjemme blandt de bedste i verden.

25 MED DE EFFEKTIVE ENERGY-MOTORER PLACERER SCÉNIC OG GRAND SCÉNIC SIG I FØRSTE RÆKKE, NÅR DET KOMMER TIL KØREGLÆDE. HVAD ANGÅR TEKNOLOGIEN, SÅ FORENER ENERGY-MOTORERNE KØREOPLEVELSER, ØKONOMI OG LAVERE EMISSIONER. MERE TEKNOLOGI, STØRRE GLÆDE, BEDRE ØKONOMI Vores ingeniører har udviklet sobre, kraftfulde og dynamiske motorer med nyskabelser, der stammer fra Formel 1. Udstyret med et meget effektivt Stop & Start-system opnår Energy-motorerne fremragende resultater, både hvad angår styring af brændstofforbrug, CO 2 -emission og køreglæde: forbedret drejningsmoment, accelerationsevne, komfort... RENAULTS DIESELMOTORER: LIVLIGHED OG LAVT FORBRUG Renaults dieselmotorer, valgt på grund af deres soberhed, er anerkendt som de mest effektive i deres klasse. Du kan få glæde af Energy dci 110 og 130: i 2012, garant for ydelse og robusthed! Den er meget støjsvag, spændstig, og den er komfortabel og multifunktionel. Bemærkelsesværdigt sober, da den kun forbruger 24,4 km/l og kun udleder 105 g/km CO 2 *. Det er de bedste tal i klassen. lange ture med komfort og stilhed! Den er også meget økonomisk idet den kun forbruger 22,7 km/l*, har en CO 2 -emission på 114 g/km* og en knastakselkæde, der holder i hele bilens levetid. Det er rekorder i dens klasse. * Forbrug ved blandet kørsel. Forbrugs- og emissionsdata er under godkendelse efter gældende regler. EDC-GEARKASSE: KOMFORT, SOBERHED OG REAKTIONSEVNE Denne automatiske gearkasse med 6 gearvælgerpositioner og dobbelt kobling garanterer et blødt gearskifte uden hak. EDC er dynamisk og hurtigt reagerende den reagerer praktisk talt øjeblikkeligt på alle kommandoer. Når det kommer til økonomi, er forbruget det samme som for en manuel gearkasse. Da den kan fås sammen med motoren dci 110, er EDC-gearkassen ideel, hvis man ønsker en behagelig kørsel, som foregår stille og roligt i alle situationer. RENAULT ENERGY

26 26 / 27

27 FOKUS PÅ STIL OG PERSONLIGHED VÆLG DIT KOMFORTNIVEAU, DIT UDSTYRSNIVEAU OG GØR DIT KØRETØJ PERSONLIGT, FRIHEDEN FINDES HELT NED I DEN MINDSTE DETALJE. DYK NED I SCENIC-KATALOGET. CHROMO ZONE / Scénic farver KREATIVT VÆRKSTED / Interiør og udstyr DET VÆSENTLIGSTE TILBEHØR / Udstyr som viser din stil MÅL FÆLGE / Volumen HJULKAPSLER & FÆLGE / Vælg din stil STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR / Komplet liste TEKNISKE DATA / Motorer og dimensioner

28 MAT LAK, METALLAK... FARVEPALLETTEN GØR SIG BEMÆRKET. METALLAK ER EKSTRAUDSTYR. BLÅ MAJORELLE (RPB - MEL) SORT ÉTOILÉ (GNE - MEL) BEIGE DUNE (HNP - MEL) HVID GLACIER (369 - ML)

29 RØD GRENAT (NNM - MEL) GRÅ PLATINE (D69 - MEL) HVID NACRÉ (QNC - MEL) BRUN MOKA (CNB - MEL) GRÅ CASSIOPÉE (KNG - MEL) ML: Mat lak MEL: Metallak

30 KREATIVT VÆRKSTED UDSTYRSNIVEAU, FARVER, EKSTRAUDSTYR, DET ER OP TIL DIG. AUTHENTIQUE STANDARDUDSTYR PÅ AUTHENTIQUE ABS med nødbremsesystem 6 airbags (front, side, gardin) Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) med Hill Holder Manuel airconditioning R-Plug Radio: cd mp3, Bluetooth, USB, jack-stik Cruise control/fartbegrænser Elektriske og elopvarmede sidespejle Elruder for 3 udtagelige bagsæder (i midten, som kan nedsænkes i gulvet) 2 sæder på 3. sæderække, som kan skjules i bagagerumsbunden (udgave med 7 pladser) Rat, der kan justeres i højden og dybden Tågelygter Indtræk, mørkegråt Hjulkapsler, Compléa 16"

31 EXPRESSION STANDARDUDSTYR PÅ EXPRESSION = AUTHENTIQUE + Automatisk 2-zoners klimaanlæg med sideluftdyser på 2. sæderække Elruder for og bag Førersæde med lændeindstilling Indtræk "Techno", mørkegråt Regn- og lyssensor Indtræk, mørkegråt Fælg, design Alternova 16"

32 DYNAMIQUE STANDARDUDSTYR PÅ DYNAMIQUE = EXPRESSION + 16" Alufælge "Kaleido" Carminat TomTom LIVE m. Norden-kort Familiepakke: ryglænslommer, klapborde bagpå forsæderne, skuffer under sæderne, spejl til kommunikation med børnene, læselamper foran/bagi, passagersæde, der kan klappes ned for stor lastlængde, rullegardin til siderude på 2. sæderække Indtræk dellæder/stof i mørkegråt med TEFLON -behandling Indtræk, mørkegråt Fælg, Kaleïdo 16"

33 DET VÆSENTLIGSTE TILBEHØR MERE STIL, KOMFORT ELLER TEKNOLOGI? RENAULT STILLER ET STORT UDVALG AF ORIGINALT TILBEHØR TIL RÅDIGHED FOR DIG. DET ER SPECIELT UDVIKLET TIL DIN SCENIC OG GRAND SCENIC Tagboks på tværgående tagbøjler. Gør det muligt at øge bagagekapaciteten i din Scénic helt sikkert og elegant. 2. Måtter. Disse måtter til kabinen beskytter effektivt bilens originale bundbeklædning, samtidig med at de passer perfekt til interiøret i din Scénic. 3. Aftageligt anhængertræk. Overholdelse af normer, der overstiger de strengeste europæiske sikkerhedsnormer, garanterer stor mekanisk modstandskraft og driftssikkerhed. 4. Fælg, OZ Racing 17". Renault tilbyder dig et stort udvalg af forskellige fælge, der udgør både et æstetisk element og et sikkerhedselement. Blandt dem findes fælgen OZ Racing, som gør din bil personlig ved hjælp af elegance og dynamik.

34 MÅL & FÆLGE

35 VOLUME (liter) Scénic Grand Scénic, 5 pladser Grand Scénic, 7 pladser Bagagerum med sæderne på 2. sæderække under bagagerumsbunden 470 til 555* 678 til 785* 564 til 702 Bagagerum med sæderne på 3. sæderække under bagagerumsbunden Bagagerum med bagsæder klappet sammen, under loftet 1 670* Bagagerum uden bagsæder, under loftet 1 870* 2 083* Placering af dækreparationssæt Opbevaringsrum i kabinen DIMENSIONER (mm) A - Samlet længde B - Akselafstand C - Overhæng foran D - Overhæng bagpå E - Sporvidde forrest F - Sporvidde bagest G - Samlet bredde G1 - Bredde med sidespejle slået ud H - Højde uden last H1 - Højde med åben bagklap H2 - Højde med tagbøjler på langs J - Læssehøjde uden last K - Frihøjde med last M - Albuebredde foran M1 - Albuebredde på 2. sæderække M2 - Albuebredde på 3. sæderække N - Skulderbredde foran N1 - Skulderbredde på 2. sæderække N2 - Skulderbredde på 3. sæderække P - Lofthøjde foran ved P1 - Lofthøjde på 2. sæderække ved med åbent tag P2 - Lofthøjde på 3. sæderække ved Y - Læsseåbning øverst Maksimal læsseåbning Y1 - Læsseåbning nederst Y2 - Indvendig bredde mellem hjul Z - Højde på læsseåbning Z1 - Minimal/maksimal lastlængde bag sæder på 2. sæderække 847 / / / Z2 - Nominel lastlængde i bunden bag førersæde Z3 - Maksimal lastlængde, når passagersædet er klappet sammen Z4 - Lastlængde bag ved sæder på 3. sæderække Højde under bagagerumsbund * inkl. 33 dm 3 frigivet fralægningsplads fra punkteringssættet. HJULKAPSLER & FÆLGE Hjulkapsel, Compléa 16" Fælg, Kaleïdo 16" Fælg, Plenum 17"

36 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR KOMPLET UDSTYRSLISTE OG EKSTRAUDSTYR TILGÆNGELIGT TIL DIN BIL. ALT DET VIGTIGSTE TIL EN SKRÆDDERSYET BIL. Authentique Expression Dynamique SIKKERHED ABS med nødbremsesystem Front-, side-, gardinairbags Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) med Hill Holder Cruise control/hastighedsbegrænser KØRSEL Elektrisk servostyring Elektrisk parkeringsbremse - Pilot-pakke City-pakke: parkeringssensor for og bag + sidespejle med elektrisk indklapning - UDSYN LYS Regn-/lyssensorer - LED-kørelys Tågelygter Elektriske elopvarmede sidespejle KOMFORT Fjernbetjent nøglekort med centrallås Håndfrit nøglekort til adgang og start - - Komfortblinklys Manuel aircondition - - Automatisk 2-zoners klimaanlæg - Midterkonsol med forskydeligt opbevaringsrum og armlæn - Pilot-pakke Elruder foran - - Elruder foran/bagi - Kommunikationsspejl (fås ikke med soltag) - Familiepakke Makeupspejle med lys - * Pilotpakke: midterkonsol med forskydeligt opbevaringsrum og elektrisk parkeringsbremse - Familiepakke: ryglænslommer, klapbaorde bag på forsæderne, skuffer under sæderne, børnespejl til at holde øje med bagsædet, læselamper foran/bagi, passagersæde der kan klappes ned for stor lastlængde, - rullegardin til siderude på 2. sæderække 12-volts stikdåser på 1. og 2. sæderække Læselamper foran og bagi - Familiepakke Rullegardin til siderude på 2. sæderække - Familiepakke Rat, der kan justeres i højden og dybden SÆDER OPBEVARING Højdejusterbart førersæde Førersæde med lændeindstilling - Bagsæde på sæderække 2 der kan klappes ned, skydes frem og tilbage samt tages ud 2 sæder på 3. sæderække, som kan skjules i bagagerumsbunden (Grand Scénic med 7 pladser) Passagersæde, der kan klappes ned for stor lastlængde - Familiepakke Fastgørelsessystemet ISOFIX, 3 punkter til fastgørelse af børnesæder på 3 bagsædepladser KOMMUNIKATION TomTom -pakke med Carminat TomTom (inkl. kort over Skandinavien) - R-Plug Radio: cd mp3, Bluetooth, USB, jack-stik - R-Link (1) multimediesystem: 7" touch screen med TomTom -navigation - - Instrumentpanel med farveskærm

37 Authentique Expression Dynamique INTERIØR Indtræk "Boxi", mørkegråt - - Indtræk "Techno", mørkegråt - - Indtræk dellæder/stof i mørkegråt med TEFLON -behandling - - Læderrat - EKSTERIØR Tagrails (kun Grand Scénic) - Sportspakke Look-pakke 16" hjulkapsler "Compléa" - Alufælge 16", Kaleïdo - Sportspakke Alufælge 17", Plenum (til Grand Scénic kun i "Look-pakke") - - / Look-pakke Dækreparationssæt Sportpakke Scénic:16" alufælge "Kaleïdo" og mørketonede ruder - - Sportpakke Grand Scénic: tagrails, 16" alufælge "Kaleïdo" og mørketonede ruder - - Look-pakke Grand Scénic: tagrails 17"alufælge "Plenum" - - Metallak Reservehjul Panoramatag (kræver Look-pakke på Grand Scénic og udelukker børnespejlet) - -

38 TEKNISKE DATA FORBRUG, YDELSER, DIMENSIONER... VI FORTÆLLER DIG DET HELE FORDI DET ER VIGTIGT FOR DIG AT FORSTÅ DIN BIL GODT V dci 95* dci 110 EDC Energy dci 110 Energy dci 130 dci 150 AG Antal siddepladser 5 / 5 / 7 5 / 5 / 7 5 / 5 / 7 5 / 5 / 7 5 / 5 / 7 5 / 5 / 7 5 / 5 / 2007 MG6 AG6 MG6 MG6 AG6 MOTOR Slagvolumen (cm 3 ) ,5 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 76 x 80,5 84 x 90 4 x 16 4 x 16 Kompressionsforhold 9,7 : 1 17,6 : 1 15,2 : 1 15,6 : 1 15,4 : 1 15,1 : 1 ved motoromdrejninger (omdr./min.) 81 (110) ved (95) ved (110) ved (110) ved (130) ved (150) ved Største drejningsmoment i Nm ved motoromdrejninger (omdr./min.) INDSPRØJTNINGSTYPE Vendediameter mellem kantsten (m) 151 ved ved (ved 1 750) 260 (ved 1 750) 320 ved ved PRÆSTATIONER Tophastighed (km/h) km/h (sek.) 11,7 13,5 13,4 / 13,6 / 14,3 12,5 / 12,8 / 13,5 10,3 / 10,5 / 11,1 9,7 / 10 / 10, m fra stilstand (sek.) 33,5 35,1 34,7 / 34,9 / 35,5 34,1 / 34,3 / 34,9 32,0 / 32,2 / 32,8 31 / 31,4 / 31,5 FORBRUG OG EMISSION** Tankkapacitet (l) 60 2 (g/km) 174 / 178 / ,9 / 9,6 / 9,6 18,5 18,5 22,2 19,6 11,8 Landevejskørsel (km/l) 16,9 / 16,1 / 16, ,3 25, ,9 Blandet kørsel (km/l) 13,5 / 13,0 / 13,0 22,2 21,3 24,4 22,7 14,5 HJULOPHÆNG Forrest Pseudo Mac-Pherson med bundtrekant Bagest Halvstiv aksel BREMSESYSTEM Forrest: uventilerede skiver (US), ventilerede skiver (VS) Ø (mm) Bagest: uventilerede skiver (US), ventilerede skiver (VS) Ø (mm) HJUL OG DÆK VS 296 VS 280 (15") / VS 296 (16") VS 260 US 260 VS 296 US 260 / US 274 VS 280 (15") / VS 296 (16") US 260 / US 274 VS 296 US 260 / US 274 VS 296 / VS 320 US 274 / US 290 Scénic : 195 / 65 R15 91 T; Scénic : 195 / 65 R15 91 T; Scénic : 205 / 60 R16 92 H 225 / 50 R17 98 V 205 / 60 R16 92 H 205 / 60 R16 92 H Gd Scénic : 205 / 60 R16 96 H 6,5 J 15 ; 6,5 J16 6,5 J 15 ; 6,5 J16 6,5 J 16 6,5 J 15 ; 6,5 J 16 6,5 J 16 7,0 J17 VÆGTANGIVELSER (kg) Tom, køreklar bil / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / 726 / / 737 / / 728 / / 725 / / 705 / / 740 / / 750 / / 750 / Med 11 verdensmesterskaber med motorerne i F1 er Renault anerkendt for sin absolutte ekspertise og sine høje krav inden for disciplinen. Dette unikke knowhow i forbindelse med motorer gør det muligt at udvikle seriemotorer på højeste niveau inden for følgende områder: 2 -banerne.

39 RENAULT MEGET MERE END EN BIL GARANTI Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. RENAULT FORSIKRING problemfrit som muligt. Et godt eksempel er, at vi som det eneste forsikringsselskab garanterer reparation med Renault Originaldele. Har du købt en af verdens sikreste biler, skal du ikke køre omkring med uoriginale reservedele, hvis noget skulle ske. Det ser vi som en selvfølge. RENAULT FINANCE RENAULT TILBEHØR RENAULT OG MILJØET RENAULT ASSISTANCE TIL RÅDIGHED DØGNET RUNDT er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis) og du vil blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer vil blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark RENAULT SERVICE Du ved, at din Renault mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, inden det anvendes på din bil.

40

41

42 RENAULTS 7 KUNDELØFTER KUNDELØFTE 1*: Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer KUNDELØFTE 2*: Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage KUNDELØFTE 3: Vi holder dig løbende orienteret om status på din ny-bilsordre op til leveringen KUNDELØFTE 4: Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg KUNDELØFTE 5: Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig KUNDELØFTE 6*: Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et Renault service hos os KUNDELØFTE 7*: Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde * Få mere information på hos din Renaultforhandler, eller Renaults kundeservice. RENAULT KUNDESEVICE $ kunderservice.danmark@renault.com $TELEFON:

43

44 28 / 29 VORES PRIMÆRE FORMÅL: DIN TILFREDSHED "QUALITY MADE". DETTE ER IKKE BARE ET SLOGAN. HOS RENAULT TÆLLER HVER EN DETALJE. INDVENDIGT SÅVEL SOM UDVENDIGT. KVALITETEN I DESIGN, SIDEFORSTÆRKNINGERNES STYRKE, DEN NYE FRONT, TAGBØJLER - KVALITETEN AF INDTRÆKKET SOM LÆDERPAKKEN MED ALCANTARA, RATBEKLÆDNINGEN... DER ER KUN ÉN TING, DER DRIVER OS, DIN TILFREDSHED.

45 K Kvaliteten vil altid være en strategisk prioritet for koncernen og en værdi for opfattelsen af vore mærker. Professionalisme, kompetence, ekspertise, stringens og krav: Renault benytter disse værdier på hvert trin igennem en bils liv. For at tilbyde kunden den bedste kvalitet, både med hensyn til produktet og til service og for at være sikker på kundens fulde tilfredshed. Jean-Pierre Vallaude, RENAULT KVALITET

46 SCENIC FOREVER FORLÆNG SCENIC-OPLEVELSEN

47

48 ( CRÉDITS PHOTO : J.-C. MOUNOURY, O. BANET, B. BLISTIN, D. DUMAS, S. JAHN, D. MEUNIER PRINTED IN EC JR 95 DK RENAULT DANMARK - EN FILIAL AF RENAULT NORDIC AB. HERSTEDØSTERVEJ 27-29, 2620 ALBERTSLUND. Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbende optimeringer af modelprogrammetat foretage ændringer på modellerne uden varsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kan være uaktuel eller unøjagtig pånogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør kan være ændret efter udgivelsesdato, og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din Renault forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr specifikationer ogtilbehør på det bestilte køretøj svarer til dine forventninger. Ifølge lov om ophavsret er kopiering af hele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftlig tilladelse fra RENAULT.

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design og Teknologi RENAULT QUALITY MADE Mere end et mærke, en forpligtelse DRIVE THE CHANGE SCENIC- ÅNDEN Findes der noget mere spændende

Læs mere

RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER FOCUS Design og Teknologi SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE ET SKRIDT FORAN De sande værdier er dem, der river

Læs mere

MEGANE RENAULT HATCHBACK OG SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort

MEGANE RENAULT HATCHBACK OG SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design og Teknologi. SCANNER Motorer og indvendig komfort NY RENAULT MEGANE HATCHBACK & SPORT TOURER NY RENAULT MEGANE HATCHBACK OG SPORT TOURER FOCUS Design og Teknologi SCANNER Motorer og indvendig komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE ET SKRIDT

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE NY RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVATION DER OPLEVES I DAGLIGDAGEN DYNAMISKE OG ROBUSTE LINJER, ET HELT NYT INDVENDIGT DESIGN, UDSTYR OG MOTORER, SOM BLIVER STADIG MERE EFFEKTIVE: NY TRAFIC ER INNOVATION

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Kom til Nytårsgalla hos Renault

Kom til Nytårsgalla hos Renault Kom til Nytårsgalla hos Renault Renault CAPTUR Arctic Limited version med unik lakering og udstyr. Mere cool end nogensinde Åbent Hus 7.-8. januar kl. 11-16 Se mere på næste side Renault CAPTUR Arctic

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Renault CAPTUR Udforsk dit liv Renault Captur konceptbilen af samme navn er basis for Captur, og er udtryk for en ny måde at se bilen på. Den første crossover fra Renault, perfekt egnet til bylivet

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover til alle aspekter af livet CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves DRIVE THE CHANGE Captur og konceptbilen Captur. ÉDITORIAL RENAULT

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE. FOCUS En crossover til alle aspekter af livet. CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves CAPTUR RENAULT CAPTUR RENAULT CAPTUR FOCUS En crossover til alle aspekter af livet CAPTUR SCANNING En kabine, der skal udforskes og opleves DRIVE THE CHANGE Captur og konceptbilen Captur. ÉDITORIAL RENAULT

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013

FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13 01 SEPTEMBER 2013 RENAULT Scenic XMOD renault SCENIC XMOD fokus Hele Scénic i en Crossover Scenic ATTITUDE Spot på Scénic Xmod (www.renault.dk) FOTO : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed in EC JX 95 DK 13

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

ProPPet Med ekstra udstyr

ProPPet Med ekstra udstyr Jazz Comfort Plus Proppet Med ekstra udstyr Hos Honda er vi konstant på udkig efter nye måder at være innovative på. Derfor har vi som alternativ til Jazz Comfort udviklet Comfort Plus, en Jazz med endnu

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1)

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) KAMPAGNEMODELLER - - Sidst opdateret d. 11.09.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Brændstoftype Gear Brændstofforbrug (km/l)

Læs mere

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN

SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN SMARTE HÅNDVÆRKERE KØRER CITROËN FRA 1.595,- ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2017 BOOK TID TIL FREMVISNING AF DE MANGE MULIGHEDER! Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

FØRSTEGANGSYDELSE 9.990,- EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL EKSKL. MOMS ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL SKRÆDDERSY DIN NYE CITROËN VAREBIL Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver DK-16C-1424 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver 31.07.2018 31-07-2018 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerus volue 3 Transission Model Totalvægt inkl. Reg. Afgift inkl. Reg. Afgift

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Galla The Renault Way

Galla The Renault Way Galla The Renault Way Med Gallamodellerne fra Renault fortsætter festen langt ind i det nye år Renault CAPTUR Intens limited version med unik lakering og udstyr Renault i Galla version mere udstyr end

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr

Kodiaq - Fabriksmonteret Ekstraudstyr Alarmsystem 6.000 Amundsen navigation inkl. Smartlink (Kræver bluetooth opkobling med WLAN. SD-kort købes som tilbehør) 5.000 Area view (Kræver el-sidespejle med aut. nedblænding, blind spot detect og

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

Din tekniske del. Data & udstyr.

Din tekniske del. Data & udstyr. SEAT Mii. Din tekniske del. Data & udstyr. Den tekniske del. Sikkerhed Airbag til fører og forsædepassager med deaktivering af forsædepassagerens airbag Sideairbag foran Advarsel om glemt sikkerhedssele

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere