Referat af kombineret bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang den 25. april 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af kombineret bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang den 25. april 2018"

Transkript

1 Referat af kombineret bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang den 25. april maj 2018 Deltagere Bestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer Afdeling Egebjerg Lars Andersen og Heidi Kjærbye Afdeling Kirstinelund Laila Arlofelt, Tom Selmer og Berit Ryberg Afdeling Kornvænget Tina Jensen Medarb.repræsentant Paul Nielsen Ballerup Kommune Dennis Sørensen Repræsentantskabsmedlemmer Afdeling Egebjerg Lars Hansen, Mitta Samuelsen og Morten Just Nielsen Afdeling Kornvænget Michael Larsen og suppleant Bent Nielsen Administrationen Afbud Lisbet Schaltz, Claus Hansen og Lene Terpe (referent) Marie-Louise Scharling, Musa Kekec, Jan Nielsen og Bart Simon Gelert Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat: Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde den 23. oktober Optagne lån i perioden 23. oktober april Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for det senest forløbne år 5. Endelig godkendelse af boligorganisationens og afdelingernes årsregnskaber a. Boligorganisationen Kirstinevang inkl. sideaktiviteter og spørgeskema b. Afdeling Kirstinelund c. Afdeling Kornvænget d. Afdeling Egebjerghaven e. Afdeling Børneinstitutionen f. Revisionsprotokollat 6. Budget Orientering om administrationsbidraget for Almindelig råderet - afskrivningsperiode køkkener i Boligselskabet Kirstinevang 8. Effektiv drift a. Oplæg: Effektivisering af driftsopgaver i boligafdelingerne b. Oplæg: Effektiviseringsmuligheder af Almenbo 9. Renoveringsarbejder a. Køkkenrenovering i afdeling Egebjerghaven b. Terrænarbejder ved børneinstitution og butiksblok i afdeling Kirstinelund 10. Almenbos ordinære generalforsamling den 30. maj 2018 a. Valg af suppleant for boligorganisationens medlem til Almenbos bestyrelse (på valg er Tina Jensen) b. Udlevering af valgkort til Almenbos generalforsamling

2 11. Behandling af indkomne forslag 12. Valg af revisor 13. Meddelelser a. Fra formanden b. Fra afdelingerne c. Fra kommunens repræsentant d. Fra medarbejderrepræsentanten e. Fra administrationen 14. Fastsættelse af dato for næste møde 15. Eventuelt. ad 1 Valg af dirigent Lars Andersen blev valgt og konstaterede, at mødet var indkaldt efter reglerne. ad 2 Godkendelse af referat: Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde den 23. oktober 2017 Referatet blev godkendt. ad 3 Optagne lån i perioden 23. oktober april 2018 Der er hjemtaget lån på 6,3 mio. kr. til etablering af altaner i de hvide blokke. ad 4 Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning, herunder om forretningsførelsen for det senest forløbne år Lisbet Schaltz oplyste, at i forbindelse med en skærpelse af lovgivningen omkring regnskabsaflæggelse er årsberetningen trukket ud af regnskabet og udarbejdet som et selvstændigt dokument. Skærpelsen har ligeledes medført, at revisionsprotokollen fra år 2017 fremstår i ny form og er mere tekstbaseret end tidligere år. Formanden oplæste følgende beretning: Et år er gået og vi skal igen til at afholde beretning over året, der er gået. Siden sidste år har repræsentantskabet og bestyrelsen haft nok at se til, bl.a. er det altid en fornøjelse at se, at alle afdelinger kommer ud med at overskud i 2017, det er altid rart, når der ikke er et underskud at skulle forsvare på afdelingsmødet. Repræsentantskabet har arbejdet med, at man ikke føler vi modtager de relevante oplysninger fra Almenbo til brug på møderne. Jeg kan bl.a. nævne trådhegn ved institution, nævnt i referat fra april I det hele taget føler bestyrelsen, at de ikke blev taget med på råd m.m På efterårsmødet blev budgetter til 2018 gennemgået. Ude i de enkelte afdelinger har der været travlt med at få tingene til at fungere. I boligselskabet har vi haft afholdt et fælles bestyrelsesmøde for alle beboervalgte i afdelingsbestyrelserne, dette møde var rigtig givtigt, hvor der kom mange ting frem, som vi skal i gang med på selskabsplan. Det er rigtig godt, at afdelinger nu samarbejder på tværs, således at de fællesproblemer som den enkelte afdeling nu måtte lige inde med, måske også findes i de andre afdelinger, så vi bedre kan finde en løsning til gavn for alle.

3 Vi har aftalt at holde disse fælles møder mindst 2 gange årligt eller ved behov. Vi er samtidig ved at udarbejde en mailliste over alle beboervalgte til brug for bestyrelserne, så vi nemt kan kontakte hinanden, og gøre brug af de enkeltes erfaringer og kompetencer. Ellers vil jeg takke for et godt samarbejde i året, der er gået og vil samtidig håbe vi får et mindst ligeså godt samarbejde i året der kommer. Derefter oplæste formanden et notat med kritikpunkter omkring samarbejdet med Almenbo, som beboerdemokraterne havde udarbejdet på et fællesmøde. Da administrationen ikke havde kendskab til hverken notat eller utilfredsheden omkring samarbejdet med Almenbo, foreslog de, at der afholdes et ekstraordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde, hvor notatet behandles og de opstillede kritikpunkter udredes. Til referat kan oplyses, at det ekstraordinære bestyrelses- og repræsentantskabsmøde er fastsat til den 22. maj Herefter blev beretningen godkendt. ad 5 Endelig godkendelse af boligorganisationens og afdelingernes årsregnskaber a. Boligorganisationen Kirstinevang inkl. sideaktiviteter og spørgeskema Boligorganisationen har i 2017 et underskud på kr., der skyldes afvikling af udgiften til et byggeprojekt. Egenkapitalen udgør kr. pr Boligorganisationen Kirstinevangs regnskab, sideaktiviteter samt spørgeskema for 2017 blev godkendt. b. Afdeling Kirstinelund Afdelingen har i 2017 et overskud på kr., som primært skyldes faldende pris på vand- og renovationsafgiften. Pr. 1. januar 2017 blev afdelingens leje reguleret med 3 kr. pr. m 2 til en gennemsnitsleje på 806 kr. pr. m 2 årligt inkl. forbedringslejeforhøjelser. Afdeling Kirstinelunds regnskab for 2017 blev godkendt. c. Afdeling Kornvænget Afdelingen har i 2017 et overskud på kr., som primært skyldes faldende pris på vand- og renovationsafgiften samt mindre forbrug af vand og el. Afdelingens husleje blev ikke reguleret i Afdeling Kornvængets regnskab for 2017 blev godkendt. d. Afdeling Egebjerghaven Afdelingen har i 2017 et overskud på kr., som primært skyldes faldende pris på vandafgift samt mindre forbrug af varme. Afdelingens husleje blev ikke reguleret i Afdeling Egebjerghavens regnskab for 2017 blev godkendt.

4 e. Afdeling Børneinstitutionen Afdelingen har i 2017 et overskud på kr., som primært skyldes faldende pris på vand- og renovationsafgiften samt mindre forbrug af varme. Afdelingens husleje blev ikke reguleret i Afdeling Børneinstitutionens regnskab for 2017 blev godkendt. f. Revisionsprotokol Revisionsprotokollatet blev godkendt. ad 6 Orientering om administrationsbidraget for 2019 Boligorganisationens administrationsbidrag for 2019 udgør kr. inkl. moms pr. lejemålsenhed. Bestyrelsen godkendte det foreløbige administrationsbidrag, der endeligt godkendes ved fremlæggelse af Boligorganisationens budget for 2019 på efterårsmødet. ad 7 Almindelig råderet - afskrivningsperiode køkkener i Boligselskabet Kirstinevang I Almenbo er det tidligere besluttet, at køkkener, som opføres efter den individuelle råderet, afskrives over max. 15 år. Samtidig afskrives køkkener, som er opført efter den kollektive råderet, over 20 år. Det er svært at forsvare, at man på den kollektive råderet kan afskrive et køkken over 20 år og kun afskrive et tilsvarende køkken over 15 år på den individuelle råderet. Boligselskabet Kirstinevangs godkendelse af, at alle nyopførte køkkener fremover afskrives over 20 år, udbedes. Boligselskabet Kirstinevang godkendte, at alle nyopførte køkkener afskrives over 20 år. ad 8 Effektiv drift a. Oplæg: Effektivisering af driftsopgaver i boligafdelingerne Administrationen ønsker Kirstinevangs godkendelse af, at der kan arbejdes videre med ideen om en sammenlægning af rengøringen, så der på baggrund af konkrete analyser kan indhentes tilbud på opgaven. Før tilbud indhentes, skal et samarbejde med de enkelte afdelingsbestyrelser igangsættes, så man i fællesskab kan vurdere de enkelte afdelingers nuværende rengøringsudgifter og sætte disse op imod nye behov og ønsker. Der blev spurgt, om rengøringsarbejdet også omfatter rengøring af arealer udenfor. Administrationen svarede, at der kun er tale om indvendige fællesarealer, som f.eks. opgange og kældre. Kirstinevangs repræsentantskab godkendte, at administrationen arbejder videre med ideen om en sammenlægning af rengøringen i afdelingerne.

5 b. Oplæg: Effektiviseringsmuligheder af Almenbo Almenbos bestyrelse ønsker, at den enkelte boligorganisation giver tilsagn til, at administrationen kan arbejde videre med at finde effektiviseringstiltag i administrationen og herunder planlægge en temaaften, hvor boligorganisationerne mødes og får fremlagt et gennemarbejdet forslag for en effektivisering af Almenbo med fokus på en styrkelse af beboerdemokratiet på afdelingsniveau. Administrationen oplyste endvidere, at de mange ekstra nye arbejdsopgaver f.eks. digitalisering, vurdering af ressourcer, analyser, benchmark og egenkontrol kan betyde ansættelse af yderligere personale med relevante kompetencer i forhold til udarbejdelse af føromtalte opgaver. Almenbos bestyrelse har derfor drøftet muligheden for en anden administrationsform, herunder fusion. Oplægget blev drøftet og det blev nævnt, at en tidligere forespørgsel om fusion i 2011 på daværende tidspunkt var blevet markant nedstemt i Kirstinevang. Kirstinevangs repræsentantskab godkendte, at administrationen arbejder videre med ideen om en fusion af de stiftende boligorganisationer. ad 9 Renoveringsarbejder a. Køkkenrenovering i afdeling Egebjerghaven Der har været afholdt ekstraordinært afdelingsmøde, hvor bl.a. fejlen omkring køkkenopmåling blev clearet. Arbejdet er gået i gang og pt. er 47 lejemål tilmeldt køkkenrenovering. Der blev spurgt, hvor de nye elementer kan opbevares, indtil de skal anvendes. Det blev foreslået, at der midlertidigt opstilles en container i afdelingen til opbevaring af de nye køkkenelementer, indtil de skal anvendes. b. Terrænarbejder ved børneinstitution og butiksblok i afdeling Kirstinelund Afdeling Kirstinelund havde bedt administrationen udarbejde en løsning til en forskønnelse af arealet ved børneinstitutionen og butiksblokken. Administrationen havde derfor fremsendt et skitseforslag og bad repræsentantskabet godkende, at der arbejdes videre med projektet omkring børneinstitutionen på afdelingsniveau. Kirstinevangs repræsentantskab godkendte, at afdeling Kirstinelund arbejder videre på projektet. ad 10 Almenbos ordinære generalforsamling den 30. maj 2018 a. Valg af suppleant for boligorganisationens medlem til Almenbos bestyrelse (på valg er Tina Jensen) Tina Jensen blev genvalgt. b. Udlevering af valgkort til Almenbos generalforsamling Formanden fik udleveret valgkort.

6 ad 11 Behandling af indkomne forslag Der var ikke modtaget forslag til mødet. ad 12 Valg af revisor Revisionsfirmaet Deloitte blev genvalgt. ad 13 Meddelelser a. Fra formanden Formanden erindrede om, at organisationsbestyrelsesmedlemmer kan bestille en tablet til mødemateriale hos Almenbo. b. Fra afdelingerne Afdeling Kornvænget Afdelingsbestyrelsen ønsker en ensretning og opdatering af det materiale, som nye beboere får udleveret ved indflytning. Det blev oplyst, at Lisa Irmer er i gang med at tilrette samme materiale for afdeling Kirstinelund. Ejendomskontoret har endvidere foreslået, at der laves et velkomstbrev til nye beboere. Det blev foreslået, at afdelingerne sammen finder ud af, hvilket materiale der skal udleveres til nyindflyttere. Afdelingsformanden efterlyste brochuren om Kirstinevang, som var udarbejdet internt af afdelingsbestyrelserne. Formanden oplyste, at den var ved at blive tilrettet. Afdeling Kirstinelund Anlæggelse af ny sti foran institutionen afventer afklaring af renovering af området. Afdeling Egebjerghaven Afdelingsbestyrelsen har fokus på flyttelejligheder og indflytninger og ved næste kvartalsmøde skal kvaliteten af istandsætninger drøftes. Det blev drøftet, hvorvidt det var en god idé at bestyrelsesmedlemmer deltager ved ind- /fraflytninger. Det blev foreslået, at bestyrelsen ringer på hos nyindflyttere og byder velkommen og er behjælpelige med eventuelle spørgsmål. Medarbejderrepræsentanten oplyste, at ejendomskontoret tilbyder servicegennemgang ved fraflytninger. c. Fra kommunens repræsentant Kommunens repræsentant oplyste, at Ballerup Kommune skal spare 50 mio. kr. i næste budgetår. Kommunens repræsentant lovede at drøfte parkeringsproblematikken med kommunalbestyrelsen. Ballerup Kommunes affaldsplan følges, hvilket betyder, at også etageboliger skal til at sortere deres affald i løbet af Beboere samt ejendomsmestre vil blive orienteret af kommunen inden igangsætning. d. Fra medarbejderrepræsentanten Medarbejderrepræsentanten oplyste, at der holdes afskedsreception for Holger Steen den 30. april i afdeling Kirstinelund.

7 e. Fra administrationen Administrationen oplyste, at bageren i afdeling Kirstinelund er gået konkurs og at lejemålet forsøges genudlejet. Grundejerforeningen Egebjerggård afholdte generalforsamling den 19. april, hvor det blev besluttet at forøge foreningsbidraget med på kr. Der holdes bestyrelsesmøde i Fællesskabet den 24. maj Der holdes generalforsamling i Ejerforeningen Egebjerg Bygade den 28. maj ad 14 Fastsættelse af dato for næste møde Næste møde afholdes den 24. oktober 2018 i afdeling Egebjerghaven. ad 15 Eventuelt Der var intet til punktet. Mødet sluttede kl Referat digitalt underskrevet af Formand og dirigent Lars Andersen Referent Lene Terpe

Boligforeningen i Københavns bestyrelse og repræsentantskab 14. maj 2018

Boligforeningen i Københavns bestyrelse og repræsentantskab 14. maj 2018 Boligforeningen i Københavns bestyrelse og repræsentantskab 14. maj 2018 Boligforeningen i København Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligforeningen i København den 30. april 2018 Deltagere

Læs mere

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 15. maj 2018 Boligorganisationen Munkegård Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligorganisationen Munkegård den 24. april 2018

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggårds bestyrelse og repræsentantskab 30. april 2018

Boligorganisationen Lundebjerggårds bestyrelse og repræsentantskab 30. april 2018 Boligorganisationen Lundebjerggårds bestyrelse og repræsentantskab 30. april 2018 Boligorganisationen Lundebjerggård Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligorganisationen Lundebjerggård

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 7. juni 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang onsdag den 3. maj 2017 kl. 17.00 i Fælleshuset,

Læs mere

Referat af kombineret bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang den 14. november 2018

Referat af kombineret bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang den 14. november 2018 Referat af kombineret bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang den 14. november 2018 29. november 2018 Deltagere Bestyrelses- og repræsentantskabsmedlemmer Afdeling Egebjerg

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 30. oktober 2014 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling s bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Onsdag den 8. oktober 2014 kl. 17.00 Deltagere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Referat af bestyrelsesmøde for Boligselskabet Kirstinevang 16. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Egebjerghavens Fælleshus, Egebjerg Bygade 2 Onsdag den 2. november 2016 kl. 17.00 Deltagere Afbud Ikke mødt

Læs mere

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang

Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang 11. november 2013 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler, Rugvænget 31 Tirsdag den 29. oktober 2013

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 2. november 2011 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 24. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København 27. april 2017 Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Afdeling

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. april 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 25. oktober 2012 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 21. april 2016 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 12. maj 2014 Kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afdeling

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 4. maj 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Deltagere Afbud

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggårds bestyrelse og repræsentantskab 30. oktober 2018

Boligorganisationen Lundebjerggårds bestyrelse og repræsentantskab 30. oktober 2018 Boligorganisationen Lundebjerggårds bestyrelse og repræsentantskab 30. oktober 2018 Boligorganisationen Lundebjerggård Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligorganisationen Lundebjerggård

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 25. april 2014 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 27. november 2018

Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 27. november 2018 Boligorganisationen Munkegårds bestyrelse og repræsentantskab 27. november 2018 Boligorganisationen Munkegård Referat af bestyrelses- og repræsentantskabsmøde i Boligorganisationen Munkegård den 13. november

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2012 Referat af: Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid: onsdag

Læs mere

Almenbos Ordinære Generalforsamling

Almenbos Ordinære Generalforsamling 11. juni 2018 Almenbos Ordinære Generalforsamling Onsdag den 30. maj 2018 Egebjerghavens fælleshus, Egebjergbygade 2 Deltagere Almenbos andelshavere med følgende antal stemmer: Boligforeningen København

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård tirsdag den 2. maj 2017

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 15. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato og -tid torsdag

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2017 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård mandag den 2. oktober

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl i Glassalen på Baltorpskolen

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl i Glassalen på Baltorpskolen 17. oktober 2017 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17-03 Kirstinelund onsdag den 27. september 2017, kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Deltagere 54 beboere fra 47 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård

Bestyrelsesmøde. Onsdag den 23. maj 2018 kl Almenbo - Hold-an Vej 16. Til stede: Boligselskabet AKB Lyngby. Boligorganisationen Munkegård 11. juni 2018 Bestyrelsesmøde Onsdag den 23. maj 2018 kl. 17.00 Almenbo - Hold-an Vej 16 Til stede: Formand Per Kloster Andersen (dirigent) Erik Frikke Allan Bogholdt Vibeke Ahlmann Bjarne Frølund Steen

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 19. april 2013 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

Referat af Almenbos forretningsudvalgsmøde den 27. april 2016 kl i Almenbos lokaler Hold-an Vej 16

Referat af Almenbos forretningsudvalgsmøde den 27. april 2016 kl i Almenbos lokaler Hold-an Vej 16 4. maj 2016 Referat af Almenbos forretningsudvalgsmøde den 27. april 2016 kl. 17.00 i Almenbos lokaler Hold-an Vej 16 Deltagere Per Kloster Andersen og Marie-Louise Scharling Claus Sieben Hansen, Lisbet

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 30. oktober 2014 Referat af Sted og tidspunkt kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. 7. december 2010 Referat af Bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Afdeling Kirstinelunds bestyrelseslokaler,

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 28. oktober 2015 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. november 2012 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 24. november 2014 Referat af Mødedato og tid Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård tirsdag

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. Referat af 23. juni 2014 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. i Ballerup Deltagere: Almenbos medlemmer med

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 5. november 2013 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 4. oktober 2017 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17-05 Egebjerghaven tirsdag den 19. september 2017, kl. 17.30 i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 Deltagere 34 beboere fra 27 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 18. oktober 2012 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. Referat af 10. juni 2015 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. i Gentofte Deltagere: Almenbos medlemmer med følgende

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 27. oktober 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B.

Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Jan Spohr, Bettina Djarlslund og Thomas B. Referat Repræsentantskabsmøde den 4. december 2012, kl. 18.15 Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge Til stede: Connie Poulsen, Hanne Olesen, Hans Chr. Thigaard, Leif Tingvad, Lisbet Berthelin, Maj-Britt

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 17. oktober 2016 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 22. september 2016 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 15. september 2015 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 Deltagere Beboere fra 18 lejemål, ejendomsmester Johnny Nielsen, Claus Hansen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 3. juni 2010 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C

Referat fra repræsentantskabsmødet. Torsdag den 20. marts 2014 kl Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C A/B Gudenå Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 20. marts 2014 kl. 19.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900 Randers C Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Gudenå 20.03.2014 Side

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 16. november 2016 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og -tid tirsdag den 25.

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 Mødested: Festsalen, Sjællandsgade 21, Randers Referat generalforsamling Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 17. september 2019, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 17. september 2019, kl i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 3. oktober 2019 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling Egebjerghaven tirsdag den 17. september 2019, kl. 18.30 i Fælleshuset, Egebjerg Bygade 2 Deltagere 25 beboere fra 22 lejemål Fra afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 21. oktober 2014 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 25. september 2014 kl. 18.30 i Glassalen på Rugvængets Skole

Læs mere

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00

Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter 5. maj 2015 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012

Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 side nr. 3 Referat af repræsentantskabsmøde 21. juni 2012 Mødet blev afholdt i boligorganisationens mødelokale, Frydenlunds Allé 8, 8210 Aarhus V. Indkaldelse af 22. maj 2012 samt revideret dagsorden af

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.00

Tirsdag den 22. maj 2012 kl. 19.00 Til medlemmerne af repræsentantskabet i Albertslund Boligselskab samt suppleanter 13. maj 2012 Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Tirsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST,

Læs mere

Beretningen var fremsendt skriftligt til beboerne 8 dage før mødet:

Beretningen var fremsendt skriftligt til beboerne 8 dage før mødet: 19. september 2018 Referat af ordinært afdelingsmøde i afdeling Kirstinelund onsdag den 12. september 2018 Boligselskabet Kirstinevang Deltagere Beboere fra 58 lejemål, svarende til 116 stemmer Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

AB Repræsentantskabsmøde 11. maj Dagsorden. Rev. 11. maj Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter. Repræsentantskabsmøde

AB Repræsentantskabsmøde 11. maj Dagsorden. Rev. 11. maj Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter. Repræsentantskabsmøde Til medlemmerne af repræsentantskabet samt suppleanter Rev. Repræsentantskabsmøde Hermed indkaldes til repræsentantskabsmøde Onsdag den kl. 19.00 Mødet afholdes i BO-VEST, Malervangen 1, 2600 Glostrup

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. marts 2017 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 21.03.2017 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær.

Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca i selskabslokalet beliggende Højkær. Boligselskabet Nygårdsparken Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 21. juni 2011 kl. ca. 19.30 i selskabslokalet beliggende Højkær. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes.

Forslag, der ønskes behandlet på mødet, sendes til det lokale servicecenter: og skal være servicecenteret i hænde senest 14 dage før mødet afholdes. Skanderborg Ældreboligselskab Indkaldelse til repræsentantskabsmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 9.30 efter organisationsmødet. Mødet holdes i Fælleshuset, Rytterparken, Stilling, 8660 Skanderborg

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, 13. juni 2012 LK Referat Den 11. juni 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant Bastionen og Løven Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 8. oktober 2013 tirsdag den 24. september 2013 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal

Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal 1 Vedtægter for Boligforeningen Kristiansdal Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen Kristiansdal. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Odense Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Domea Randers Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 04. august 2015 Kl. 17.00, Kaskelotten 38, st.tv., 8960 Randers SØ. Dagsorden var : Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder.

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl. 19.00 på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Boligselskabet BSB Assens

Boligselskabet BSB Assens Boligselskabet BSB Assens af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 9. september 2014 kl. 15.00 i Skjoldvænget 100, 5610 Assens Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2017 Referat udsendt den 10. april 2017 BMR Referat fra repræsentantskabsmødet Torsdag den 28. marts 2017 Mødested: Marsvej 1, 8960 Randers SØ

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 17. oktober 2012 torsdag den 27. september 2012 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Selskabets vedtægter Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Hvidovre almennyttige Boligselskab Administrator: DAB 55 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn 1. Selskabets navn er Hvidovre almennyttige

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen

Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peder Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Kim Karmar Jensen. Kjeld Vellier Heidi Schöwing-Hansen BSB Lunderskov Referat fra repræsentantskabsmøde tirsdag den 24. september 2013 kl. 18.30 Mødet holdes i Lunderskov Hallen, Kobbelvænget 1, 6640 Lunderskov Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Egebjerghavens Afdelingsbestyrelse, Egebjerg Bygade 2

Egebjerghavens Afdelingsbestyrelse, Egebjerg Bygade 2 Egebjerghavens Afdelingsbestyrelse, Egebjerg Bygade 2 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.05 Egebjerghaven tirsdag den 13. september 2011 kl. 17.00 i afdelingens beboerlokaler Tårnet, Egebjerg

Læs mere

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold

Kapitel 1. Kapitel 2. Kapitel 3. Stk. 3. Repræsentantskabet træffer beslutning. om følgende forhold Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse.

Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Slagelse Boligselskabs ordinære repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. maj 2016 kl. 17.00 I SBI s Klubhus, Parkvej, Slagelse. Tidsplanen er som følger: Kl. 17.00 17.45 Kl. 17.45 18.30 Kl. 18.30 20.00 Besigtigelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 15.30 i Fælleshuset, Albuen, Nr. Åby Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes Mandag, den 2. juni 2014 kl. 14.00 På Toftehøjen Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl. 18.00 i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Torsdag den 23. oktober 2014, kl Hedehusene selskabslokaler, v/bollinis, Hovedgaden 405, 2640 Hedehusene

Repræsentantskabsmøde Torsdag den 23. oktober 2014, kl Hedehusene selskabslokaler, v/bollinis, Hovedgaden 405, 2640 Hedehusene Repræsentantskabsmøde Torsdag den 23. oktober 2014, kl. 18.30 Hedehusene selskabslokaler, v/bollinis, Hovedgaden 405, 2640 Hedehusene Repræsentantskabet Formand Berit Breiner, Anne Oddermose, August Wilken,

Læs mere

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål Vedtægter for den selvejende almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve. Stk. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet:

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet: Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 5. marts 2014 efter bestyrelsesmødet, som repræsentantskabet overværer i Hvide Hus, Skagen Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

Referat Avedøre Boligselskab Møde den 28. maj 2014 Udsendt den 11. juni 2014

Referat Avedøre Boligselskab Møde den 28. maj 2014 Udsendt den 11. juni 2014 Repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014, kl. 19.00 i s Selskabslokaler, Trædrejerporten 4, Hvidovre Repræsentantskabet Bitten Dufour, Jan Lemser, Rauf Hasanzadeh, Steen Jørgensen, Jan Ebbe Merkelsen,

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund

Referat. Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal. Boligselskabet AKB, Albertslund Repræsentantskabsmøde mandag den 23. maj 2016, kl. 18.00 i mødelokalet, Hedemarksvej 6, 1. sal Til stede: Formand René Løfqvist, næstformand Helle Sørensen, Allan Laumann, Bjørn Petersen, Karen Levin Nielsen,

Læs mere