På er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På www.nordfynbiavl.dk er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: http://nordfynbiavl.dk/sidste-nyt.html"

Transkript

1 Nyhedsbrev udsendt d. 17. november 2011: Generalforsamling og honningkonkurrence Kære biavler i det nordfynske Her er lidt nyt fra generalforsamlingen d. 9. november, hvor honning fra Bo og Edith Nørret blev kåret til årets bedste honning, stort tillykke til dem. På anden pladsen kom Solens Hjerte og på tredie pladsen var det honning fra Erik Larsen. På generalforsamlingen blev årets aktiviteter også diskuteret. Der blev stillet spørgsmål men også udtrykt opbakning til årets gang i Nordfyns Biavlerforening. På er der et kort resume fra generalforsamlingen, se dette link: Til jeres orientering så har medlemmer af Nordfyns Biavlerforening mulighed for at anvende "Medlemmernes sider" på vores hjemmeside med følgende login: Brugernavn: medlem Adgangskode: manfb God jul og godt nytår til jer alle, hilsen fra jeres ydmyge webmaster... Nyhedsbrev udsendt d. 24. december 2011: Generalforsamling og vintermøder Kære nordfynske biavlere Året rinder ud og her i den mørke vintertid ønskes i alle en rigtig god jul og et godt nytår var endnu et år med masser af aktivitet. Nordfyns Biavlerforening gjorde biavlen mere synlig ved forskellige offentlige arrangementer, fx. Fjordens dag og Blomsterfestivalen. Desuden blev der afholdt en række medlemsmøder, som forhåbentlig har bidraget til, at vi er blevet lidt bedre biavlere. På generalforsamlingen blev foreningens aktiviteter diskuteret, vil du vide mere så klik ind på medlemssiden og læs referat, regnskab og budget : For at komme ind og se dokumenterne skal du bruge følgende login: Brugernavn : medlem Adgangskode : manfb I samarbejde med andre fynske biavlerforeninger kan vi også denne vinter præsentere et spændende vintermøde-program. Allerede d. 12. januar starter det første møde, "Biplanter i naturen" er emnet og oplægsholder er tidligere daglig leder for Danmarks Biavlerforening Asger Søgaard. "Den bivenlige have" er emnet for det andet møde, som afholdes d. 30. januar, her er forfatter Annemette Olesen inviteret til at fortælle, hun har bl.a. skrevet bogen: "Den lille søde om honning". "Forbrugerne og din honning" er overskriften for det tredie møde, oplægsholder er Claus Buhl, han er biavler i Tisvildeleje og virksomhedsrådgiver. Det sidste møde er "Besøg på Ørbæk bryggeri", de laver bl.a. en honningøl.

2 På hjemmesiden kan du læse en mere detaljeret udgave af vinterprogrammet, se dette link: Endnu engang god jul og godt nytår, mange hilsner fra bestyrelsen/klaus Ankerstjerne... Nyhedsbrev udsendt d. 7. januar 2012: Vintermøde og kubebindingskursus Kære nordfynske biavlere Godt nytår til jer alle, i og jeres bier er forhåbentlig kommet vel ind i det nye år, som vil byde på mange aktiviteter for nordfynske biavlere. D. 12. januar afholdes årets første vintermøde. Asger Søgaard (tidligere daglig leder i DBF) kommer til Munkebo og fortæller om "Biplanter i naturen". Hvad kan vi gøre for at øge antallet af biplanter i naturen? Hvordan samarbejder vi med offentlige myndigheder og lokale landmænd? Og hvilke biplanter kan vi bruge? Det er nogle af de spørgsmål, Asger vil fortælle om. Mødet afholdes torsdag d. 12. januar kl. 19:00 I Kulturhuset, Troels alle 4, 5330 Munkebo Entre: 35, Det er også muligt at få et kursus i kubebinding. Lørdag d. 10. marts vil Kaj Hansen lære dig at binde din egen bikube i halm vha. løbbindingsteknikken. I løbet af eftermiddagen lærer du at binde din egen kube. Du får startet på kuben, som er den sværeste del. Og bliver vejledt i at gøre den færdig. Tid: Lørdag d. 10. marts kl. 13:30 til 17:00 Sted: Ubberud skole Pris: kr. 100,- som dækker materiale og te/kaffe samt kage Tilmelding: senest d. 17. februar til Helle Sehested på enten tlf eller på hsehested@mail.dk. Med venlig hilsen Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 23. januar 2012: Vintermøde: Den bivenlige have Kære Nordfynske biavlere

3 Så er der kun en uge til næste vintermøde og denne gang er det Nordfyns Biavlerforening, som er ansvarlig for mødet. Vi har inviteret forfatteren Anemette Olesen til Nordfyn, hun vil fortælle, hvordan hun ser den bivenlige have. Anemette Olesen beskæftiger sig meget med biernes betydning for bestøvning af vore planter. Hun har ikke selv bier, men kan inspirere os til at indrette den bivenlige have, så kom og hør et spændende foredrag af forfatteren til bl.a. Den lille søde om Honning. Tid: Mandag d. 30. januar kl. 19:00 Sted: Søndersø Produktionsskole, Odensevej 55, Søndersø Entré: kr. 35, Husk også at der stadig er ledige pladser på kube-bindingskurset. Lørdag d. 10. marts vil Kaj Hansen lære dig at binde din egen bikube i halm vha. løbbindingsteknikken. Kurset finder sted på Ubberud skole og prisen er kr. 100,- pr. deltager, som dækker materiale og te/kaffe samt kage. Tilmelding senest d. 17. februar til Helle Sehested på enten tlf eller på hsehested@mail.dk Den årlige biavlerkonference afholdes i år på Dalum Landbrugsskole d. 16. og 17. marts. Der vil være workshops, foredrag og møder. Hovedemnerne er foreløbig : - Hvordan avler vi varoatolerante bier - Status for økologisk biavl - Biavl i U-landene Et par spændende dage for landets biavlere og så afholdes konferencen i vores nabolag. Det endelige program publiceres på omkring d. 1. februar. Håber vi ses. Med venlig hilsen Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 15. februar 2012: Begynderkursus, hjemmeside og GMO Kære nordfynske biavler Snart er vinteren slut, dagene bliver længere og foråret banker på døren. Jeg håber jeres bier har det godt, her er sidste nyt fra biavlerforeningen Bliv biavler - begynderkursus Vores populære begynderkursus for nye biavlere starter i år mandag d. 12. marts. Også i år er det Bent og Lars, som introducerer vores nye medlemmer i biavlens forførende og forunderlige verden. Kender du en, der gerne vil med på begynderkurset, så kan vedkommende tilmelde sig kurset ved at sende en mail til jette@erichsen.dk eller tilmelde sig via vores hjemmeside:

4 Ny hjemmeside Vores hjemmeside er opdateret. Det har været en lang proces Carl-Erik startede for 2 år siden. Nu er Klaus Ankerstjerne webmaster og ansvarlig for de sidste tilpasninger. Klik ind på siden og kik dig omkring. For at låne foreningens materiel skal du bruge følgende login: Brugernavn: medlem Adgangskode manfb Underskriftindsamling mod GMO GMO afgrøder umuliggør reelt biavl i et meget stort område, idet bierne flyver op til flere kilometer fra bistadet for at samle både nektar og pollen." udtaler Steen Fogde fra Danmarks Biavlerforening i en artikel i Food&Culture. Foreningen har sammen med en lang række europæiske organisationer iværksat en underskriftindsamling, der opfordrer til at beskytte bierne og biavlen mod genmodificerede afgrøder. Du kan også skrive under, klik her: Se mere på Med venlig hilsen Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 22. februar 2012: Vintermøde, kyndig biavler og begynderkursus Kære nordfynske biavlere Så er der kun en lille uge til det tredie og næstsidste vintermøde. Denne gang er det Vestfyns Biavlerforening, der står som arrangør. De har inviteret virksomhedsrådgiver Claus Buhl, der også er biavler, til at fortælle om: Forbrugerne og din honning Det er som med vin og mikrobrygget øl - et godt glas honning starter ved en pris på 55 kr. En provokation? Måske; men vil du som biavler selv sælge din honning, skal du også kunne markedsføre den. Så er det ikke nok at interessere sig for bier, du må også interessere dig for dine forbrugeres adfærd og behov. Hør om, hvordan du kan forstå forbrugernes adfærd, behov og efterspørgsler, så du ved at arbejde med produktudvikling, salgspriser, salgsmåder og branding kan øge værdien af netop din honning. For dine forbrugere ønsker honning med mere at byde på. Tid: tirsdag d. 28. februar kl. 19:00 Sted: Vestfyns Hjemstavnsgård, Klaregade 23, Gummerup

5 Entré: kr. 35, Kyndig biavler Der er stadig få pladser tilbage på bisygdomskurset, der afholdes af Århus Universitet på forskningscenter Flakkebjerg ved Slagelse. Kurset afvikles i perioden d marts og forudsætter, at man har haft bier i mindst tre år. Et spændende kursus, der giver dig detaljeret indsigt i biavl. Se mere på dette link : Hvis ikke der er flere pladser på kurset, så bliv skrevet op til næste år. Nordfyns Biavlerforening giver et økonomisk bidrag til medlemmer af foreningen, som deltager i kurset Bliv biavler - begynderkursus Vores populære begynderkursus for nye biavlere starter i år mandag d. 12. marts. Også i år er det Bent og Lars, som introducerer vores nye medlemmer i biavlens fantastiske og forunderlige verden. Kender du en, der gerne vil med på begynderkurset, så kan vedkommende tilmelde sig kurset ved at sende en mail til jette@erichsen.dk eller tilmelde sig via vores hjemmeside: Med venlig hilsen Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 18. marts 2012: Vinterrmøde på Ørbæk Bryggeri Kære nordfynske biavler Håber jeres bier har klaret vinteren, det blev jo temmelig koldt i februar. Men nu er det forår og det er en fryd at se hvor travlt, der kan være på flyvebrædtet en lun og solrig dag i marts. Det er ikke kun bierne, der har haft travlt. I den forgange weekend har Danmarks Biavlerforening afholdt den årlige konference for biavlere, på er der et kort resume fra konferencen Sommerprogrammet for Nordfynske biavlere er også ved at være på plads. Det bliver lagt ud på hjemmesiden indenfor de næste par uger Årets sidste vintermøde er arrangeret af biavlerne på østfyn med et besøg på Ørbæk Bryggeri. Bemærk at det koster kr. 125,- pr. person og vil du deltage, skal du tilmelde dig til ingridlarsen@mail.tele.dk eller på tlf senest på tirsdag d. 20. marts.

6 Besøg på Ørbæk Bryggeri Tirsdag den 27. marts klokken 19.00, Ørbæk Kom og vær med til en spændende aften hos Ørbæk Bryggeri, der blandt andet brygger honningøl. Vi får en rundvisning på bryggeriet, hvor vi ikke alene hører om øllets fremstilling, men også om destilleriet. Der vil være smagsprøver efter rundvisningen. Ørbæk Bryggeri producerer i dag primært øl, men har også en spændende serie af sodavand og juice, der føres under navnet NaturFrisk - og senest er der kommet en lancering af udsøgte cidere. Den økologiske tankegang hænger tæt sammen med ønsket om at give kunden gode smagsoplevelser, hver gang produkterne fra Ørbæk Bryggeri nydes. Ved at anvende udsøgte, økologiske råvarer i en økologisk bryggeproces bevares de forskellige råvarers egenskaber - og på den måde opnår øllet fra Ørbæk sin unikke smag. Sted: Ørbæk Bryggeri, Assensvej 38, Ørbæk OBS: Pris 125 kr. inkl. rundvisning og smagsprøver. Tilmelding til ingridlarsen@mail.tele.dk eller på tlf senest den 20 marts. Med venlig hilsen Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 25. marts 2012: Sommermøder 2012 Kære biavlere på Nordfyn Vinteren er slut og der er travlt på flyvebrædtet. På en lun og solrig dag i marts er det en fryd at betragte bierne, de har travlt med at hente nektar og pollen. Vi biavlere har også travlt med at gøre klar til den kommende sæson. I din lokale biavlerforening er programmet for de kommende sommermøder fastlagt, som det fremgår af følgende oversigt (dato, sted, emne, oplægsholder) : 9/5, Harndrup Skov 11, Bierne og blomsterne i frugtplantagen, E. Atzen 29/5, Ørritslevvej 41, Bi-allergi, Holger-Henning Carlsen 18/6, Rolighedsvej 10, Bybier og honningbehandling, Larsen + Rasmussen 23/7, Magtenbøllevej 78, Trusler og muligheder i biavlen, S. Fogde 26/8, Sommerudflugt til øko. have i Odder og dronningeavler på Alrø En mere detaljeret præsentation af sommermøderne er lagt ud på hjemmesiden. Programmet kan også hentes som pdf-fil fra dette link:

7 pdf Foreningens kurser er velbesøgt. D. 10. marts underviste Kaj Hansen, i hvordan man laver sin egen gammeldags bikube. Og to dage senere startede vores populære begynderkursus. Fjorten deltagere er mødt op for at lære noget om biavl. Velkommen til de nye biavlere. I galleriet på hjemmesiden kan du finde lidt billeder fra de to kurser På den årlige generalforsamling for Danmarks Biavlerforening blev der diskuteret økonomi. Et stort underskud i foreningens regnskab for 2011 skabte harme og frustration. Læs mere på Mange forårshilsner fra Klaus Ankerstjerne / Bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 27. marts 2012: Sommermøder - engang til Kære Nordfynske biavlere Der var en fejl i linket til sommermødeprogrammet i den sidste nyhedsmail. Jeg prøver igen, dette link burde virke: /Sommerprogram2012.pdf Ellers er det stadig muligt at finde programmet for sommermøderne på vores hjemmeside: /activities.html God påske til jer alle, hilsen fra Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 3. maj 2012: Sommermøde om bierne i frugtplantagen Kære Nordfynske Biavlere Sommeren banker på døren og bierne har travlt, de gule rapsmarker fortæller os, at nu er det nu, bierne letter fra flyvesprækken og har travlt med at indsamle nektar og pollen. Men også i din lokale biavlerforening er der aktivitet Årets første sommermøde afholdes onsdag d. 9. maj kl. 19:00 i frugtplantagen i Harndrup Skov 11.

8 Frugtavler Poul Rytter vil fortælle om, hvorfor bierne er så vigtige for bestøvningen af frugttræerne i hans økologiske frugtplantage. Vi får denne aften også besøg af Erling Atzen, der i år skriver Månedens Arbejde i Tidsskrift for Biavl. Erling vil gennemgå nogle af de bistader, som Peter Lundager har stående i plantagen. Derefter kører vi til Harndrup Forsamlingshus, hvor vi får kaffe. Efter kaffen vil Erling Atzen give os et indblik i, hvordan han driver sin biavl på Rømø Krämmerplader!!! På årets første sommermøde vil det også være muligt at bestille krämmerplader til levering d. 23. juli Foreningens honningslynge er lige sat i stand og er nu klar til den kommende sæson. Skal du bruge slyngen, så reserver den på vores hjemmeside: Loginoplysningerne er: Navn: medlem Adgangskode: manfb Swienty afholder også i år deres populære åbent hus-arrangement, men bemærk at det er rykket til lørdag d. 12. maj på grund af bededagsferien Fotograf Peter Storm Michaelsen har lavet tre små videoer om bier fra Nordfyn. Tre videoer der er behagelig afstressende og flot redigeret. Vi har fået lov at linke til dem, se dem på Med venlig hilsen Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 22. maj 2012: Sommermøde om bi-stik og allergi Kære nordfynske biavlere Håber jeres bier har travlt, måske har nogle af jer allerede slynget den første honning - herligt - det er en fryd, at kunne smage på årets første honning. Men udenfor slyngerummet er der også travlt, om en uge er der atter sommermøde.

9 Bi-allergi og bi-stik Denne aften besøger vi Lis og Jens Nielsen der, foruden at være biavlere, er så venlige at lægge lokaler til foreningens bimaterialer. De vil vise os, hvor det står, og hvad vi har, således at det er muligt at finde slynge eller andet, som man ønsker at låne. Der bliver også mulighed for at se deres bier og høre om deres biavl. Bagefter kører vi til Søndersø Produktionsskole, hvor der er kaffebord. Efter kaffen vil læge Holger- Henning Carlsen fortælle om bi-allergi og bistik ud fra hans faglige baggrund. Tid: Tirsdag d. 29. maj kl. 19:00 Sted: Vigerslevlund, Ørritslevvej 41, Søndersø For at kunne reservere foreningens slynge skal du gå ind på hjemmesiden -> "Foreningens materiel" og foretage en reservation i kalenderen med følgende login: Navn: medlem Adgangskode: manfb Husk det er stadig muligt at bestille Kræmmerplader til levering d. 23. juli. Bestillingslisten cirkulerer på sommermødet Mange sommerhilsner fra Klaus Ankerstjerne / bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 10. juni 2012: Sommermøde: Bier i villahaver og honningbehandling Kære Nordfynske biavlere Bierne har travlt og de fleste har sikkert slynget første gang og nogen har måske også har slynget anden gang. I bistaderne er der mange bier nu, men om få uger topper yngelsætningen og vi skal til at tænke på indvintring, især hvis vi bor på landet. Dem der har bier i byen, fx. i en villahave, har ofte en lidt længere sæson. Og vil du vide mere om

10 bier i villahaven, så handler det næste sommermøde i Nordfyns Biavlerforening om biavl i villahaver og honningbehandling Bier i villahaver/bymiljø og honningbehandling. Besøg hos Svend Rasmussen, Bogense Mandag den 18. juni kl Sted: Rolighedsvej 10, Bogense Denne aften skal vi besøge Svend Rasmussen, der har nogle af sine bistader stående i sin have. Svend fik i præmie for sin forårshonning på Honningfestivalen i Kolding. Efter at have set Svends have og bier fortsætter vi til Hotel Bogense Kyst, hvor vi først får kaffe. Bagefter vil Erik Larsen og Svend Rasmussen fortælle om honningbehandling - fra slyngning til tapning på glas/bæger. Svend bor kun 200 m. fra Hotel Bogense Kyst og det anbefales at parkere dér og gå hen til Svend. For de, der ønsker det, er der fælles afgang til fods fra parkeringspladsen ved hotellet hen til Svend kl Hotel Bogense Kyst ligger Grønnevej 8, Bogense Så lykkedes det at få de sidste aftaler på plads for årets sidste sommermøde, som bliver en heldagstur til Økologiens Have i Odder og på vejen hjemad besøger vi dronningeavler Peter Stougaard på Alrø. Søndag d. 26. august kl. 8:30 kører vi fra parkeringspladsen ved den nye Lillebæltsbro og kører i egne biler til Økologiens Have i Odder. Læs mere om arrangementet i "Møder og kurser" på hjemmesiden: Husk foreningen har et refraktometer, du kan låne. Så har du mulighed for at kontrollere vandindholdet i din honning. Refraktometret ligger hos Klaus Ankerstjerne, Magtenbøllevej 78, tlf Mange sommerhilsner fra Klaus Ankerstjerne - bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 16. juli 2012: Sommermøde: "Hvordan øger vi salget af honning?" Kære Nordfynske Biavlere

11 Den danske sommer er lunefuld, i maj havde vi et par uger med godt vejr og bierne hentede nektar og pollen hjem, men ellers har det været temmelig kedeligt. Det fremgår også af stadevægten, i Odense har bierne været aktive fra slutningen af maj og en måned frem. Danmarks Biavlerforening er ansvarlig for honningmeteret og du kan følge med i, hvordan stadevægte rundt i landet registrerer, hvor meget og hvornår bierne trækker: Nu er der kun en uge til årets næste sommermøde. Vi får besøg af Danmarks Biavlerforenings ny formand Ernst Haarder, som vil fortælle om: "Hvordan øger vi salget af honning? Netværksdannelse blandt biavlere som en mulighed" Ernst vil også orientere om den aktuelle organisatoriske situation i Danmarks Biavlerforening. Tidspunkt: Mandag d. 23. juli kl. 19:00 Mødested: Klaus Ankerstjerne, Magtenbøllevej 78, 5492 Vissenbjerg Klaus Ankerstjerne er begyndt at eksperimentere med topliste stader, presset honning og mjød, han vil fortælle om sine sparsomme erfaringer. Efter at have set til bierne hos Klaus, kører vi til Lilleskov Teglværk i Tommerup og får kaffe og lagkage. Og ganske som vi plejer, bliver der trukket lod om en dronning blandt dem, der har deltaget i alle fire sommermøder. Husk også at hente dine kræmmerplader på sommermødet I sommerlandet er biavlerne fra Nordfyn også tilstede, vi deltager i: - Rosenfestivalen i Bogense d. 4. og 5. august - Blomsterfestivalen i Odense d. 18. august Kig forbi, en god anledning til at få en sommeroplevelse og en snak med andre biavlere Husk årets sidste sommermøde er en heldagstur til Økologiens Have i Odder. På vejen hjemad besøger vi dronningeavler Peter Stougaard på Alrø. Søndag d. 26. august kl. 8:30 kører vi fra parkeringspladsen ved den nye Lillebæltsbro og kører i egne biler til Økologiens Have i Odder. Læs mere om arrangementet i "Møder og kurser" på hjemmesiden: Et af sommerens hotte samtaleemner er den gode reportage, TV2Fyn har lavet om biavl. Lars, Zofuz og Antonia viser deres bier frem, en flot præsentation af biavl, se den fra dette link:

12 Mange sommerhilsner fra Klaus Ankerstjerne - bestyrelsen... Nyhedsbrev udsendt d. 14. august 2012: Kræmmerplader, Blomsterfestival og sommerudflugt Kære Nordfynske biavlere Sommeren er ved at være slut. Hvilken sommer? Er der sikkert nogle, der vil spørge med en pæn portion ironi. Og sandt er det, at det har været en af de koldeste og vådeste somre, vi har haft længe. Og mange har fået væsentlig mindre honning end forventet. Kræmmerplader Mange af jer har sikkert slynget for sidste gang i år og gjort bierne klar til vinteren. I biavlerforeningen har vi en fast tradition med at lave kræmmerplader, så alle har mulighed for at behandle sine bier mod varoamiderne. Og i år har vi stadig et lille restlager tilbage af kræmmerplader, hvis nogen mangler, så kontakt Palle på tlf Blomsterfestival Den årlige blomsterfestival i Odense afvikles næste weekend og som sædvanlig deltager Nordfyns Biavlerforening, hvor vi fortæller om bierne og de produkter de laver. På lørdag har vi opstillet en bod ved ruinen bag rådhuset og i er velkomne til at kigge forbi. I er også velkomne til at deltage som hjælpere i boden og være med til at fortælle om bierne og biavl. Kontakt Jette på telefon: hvis du vil være hjælper i boden til blomsterfestivalen. Sommerudflugt Husk tilmelding til årets sidste sommermøde, som er en heldagstur til Økologiens Have i Odder. På vejen hjemad besøger vi dronningeavler Peter Stougaard på Alrø. Søndag d. 26. august kl. 8:30 kører vi fra parkeringspladsen ved den nye Lillebæltsbro og kører i egne biler til Økologiens Have i Odder. Tilmeldingsfristen er lørdag d. 18. august til Per Vestrup. Læs mere om arrangementet i "Møder og kurser" på hjemmesiden: Mange sommerhilsner fra Klaus Ankerstjerne - bestyrelsen

13 ... Nyhedsbrev udsendt d. 3. september 2012: Fjordens dag og oxalsyrebestilling Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening Sommeren sluttede officielt i fredags, forhåbentlig har i fået en masse ud af jeres bier både honning og andre gode oplevelser. I biavlerforeningen ønsker vi at synliggøre og udbrede kendskabet til biavl, det har vi også gjort i august. I den første weekend var vi til Rosenfestival i Bogense og d. 18. august var vi til blomsterfestival i Odense. Det har været spændende og mange har været interesseret i, hvad vi har haft at sige om bierne. Du kan se mere på vores hjemmeside: Fjordens dag Nordfynske biavlere deltager også i år i det årlige naturarrangement omkring Odense Fjord. Søndag d. 9. september kan du møde Nordfyns Biavlerforening ude ved Klintebjerg, hvor der også vil være mange andre spændende naturoplevelser og aktiviteter for både unge og ældre. Vil du vide mere om Fjordens dag arrangementet, så klik her: Oxalsyre Har du husket at behandle dine bier mode varroa? Vil du købe oxalsyre gennem din biavlerforening, så send en bestilling til Klaus Ankerstjerne på mail: ke@aigis.dk. Oxalsyren vil blive udleveret på generalforsamlingen Med venlig hilsen Bestyrelsen / Klaus Ankerstjerne... Nyhedsbrev udsendt d. 2. oktober 2012: Generalforsamling i din lokale biavlerforening Kære medlem af Nordfyns Biavlerforening Medlemmer af Nordfyns Biavlerforening indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, Tid: tirsdag d. 6. november kl. 18:30 Sted: Produktionsskolen, Odensevej 55 i Søndersø. Program Traditionen tro byder foreningen på suppe og det er muligt at købe øl, vin og sodavand. I løbet af

14 aftenen er foreningen vært ved en kop kaffe. Generalforsamling Efter generalforsamlingen afgøres det, hvem der har lavet årets bedste honning på Nordfyn. Der er flotte præmier til de tre højst bedømte honninger. Vil du deltage i den årlige honningbedømmelse, så indlever et glas honning med korrekt etikette til Klaus Ankerstjerne, Magtenbøllevej 78 i Vissenbjerg senest søndag d. 21. oktober. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3, Fremlæggelse af regnskab 4. Bestyrelsens planer og budget for det kommende år, herunder fastlæggelse af kontingent til NFB 5. Forslag fra medlemmer 6. Valg af bestyrelse og to suppleanter Bestyrelsesmedlemmer: Jette Erichsen genopstiller ikke Mogens S. Larsen genopstiller ikke Klaus Ankerstjerne genopstiller Suppleant: Peter Lundager Knud Larsen genopstiller genopstiller 7. Valg af revisor og revisorsuppleant Revisor: Julie Vilhelmsen genopstilller Revisorsuppleant: Anne Mette Blaabjerg genopstiller 8. Eventuelt Indkomne forslag til pkt. 5 skal være formanden i hænde senest fjorten dage før generalforsamlingen. Med håb om en god og fremadrettet generalforsamling, mange venlige hilsner fra bestyrelsen Oxalsyre: Husk at bestille oxalsyre, 2 dl. koster kr. 25,- og udleveres på generalforsamlingen. Bestilling modtages via mail, der sendes til Klaus A. på ke@aigis.dk eller telefon: Nyhedsbrev udsendt d. 17. oktober 2012: Generalforsamling, honningkonkurrence og oxalsyre Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening

15 Her fremsendes en lille erindringsmail med tre små beskeder, som i allerede er blevet orienteret om i den sidste nyhedsmail. Men gode beskeder kan godt tåle at blive sendt en ekstra gang, så her får i dem igen. Vores årlige generalforsamling afholdes i år tirsdag d. 6. november kl. 18:30 på produktionsskolen, Odensevej 55 i Søndersø. Dagsorden og program kan læses på hjemmesiden Honning-konkurrencen afvikles i forbindelse med generalforsamlingen. Vil du deltage i konkurrencen, så aflever et glas af din bedste honning med etikette til Klaus Ankerstjerne, Magtenbøllevej 78, Magtenbølle, senest søndag d. 21. oktober. Der er flotte præmier til de tre bedste honninger. Det er også i år muligt at bestille oxalsyre, 2 dl. koster kr. 25,- og udleveres på generalforsamlingen. Bestilling modtages via mail, der sendes til Klaus A. på ke@aigis.dk eller på telefon: På bestyrelsens vegne, mvh. Klaus Ankerstjerne... Nyhedsbrev udsendt d. 19. november 2012: Genralforsamling, bisnedkerens workshop... Kære medlem af Nordfyns Biavlerforening Her er en hilsen fra din biavlerforening. Vi håber du og dine bier har det godt. Nedenfor modtager du de sidste hotte nyheder fra Nordfynsk biavl Bisnedkerens workshop Kasser, rammer, stader, værktøj og meget andet laver biavleren selv hjemme på sit værksted. I denne work-shop mødes vi for at udveksle ideer og inspirere hinanden. Måske har du en god ide til et redskab andre kan bruge eller måske er du gået i stå med et projekt og mangler inspiration til at komme videre. Lørdag d. 1. december kl. 13:00 til 17:00 mødes vi på Ubberud Skole. Tag dit grej, dine tegninger og gode ideer med, så planlægger vi, hvordan vi kan opstarte en workshop nogle aftener i februar og marts. Bent Nielsen er snedker og vil kunne vejlede og hjælpe. Tilmelding senest d. 29. november til Villy Christensen på mail: villychris2@mail.dk eller telefon: / , hvor du også kan få flere oplysninger. Pris pr. gang er ca. kr. 50,- Er du forhindret i at deltage i første møde, så kontakt alligevel Villy Lær at brygge honningøl Kunne du tænke dig at lave en stout, en ale, en pilsner eller en anden type øl med honning, så vil ølbrygningens ædle kunst blive introduceret for interesserede lørdag d. 19. januar kl. 13:45 til kl.

16 16:00. Fjorten dage senere tapper vi øllet på flasker. Vi har bestilt plads hos BrygSelv.dk på Energivej 38 i Odense Syd. Det koster ca. kr. 1500,- at lave et bryg på næsten 50 liter og man er tre til fire personer om at lave et bryg. Vil du være med til at brygge øl, så kontakt Klaus Ankerstjerne på telefon eller mail: ke@aigis.dk. Tilmelding skal ske senest søndag d. 2. december Cremekursus Vi har planer om at lave et creme-kursus, oplysninger om tid, sted m.m. kommer senere Helle Sehested er ny formand Til vores årlige generalforsamling var der stort fremmøde. Suppe, generalforsamling, honningkonkurrence og behageligt samvær sammen med andre biavlere fik ca. halvdelen af foreningens medlemmer til at komme til generalforsamling. Antonia og Zofuz blev valgt ind i bestyrelsen. Og bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende sådan her: Helle Sehested Formand Klaus Ankerstjerne Næstformand Per Vestrup Kasserer Zofuz Knudsen Sekretær Honningkonkurrencen havde seksten deltagere og der var tæt løb mellem al den gode honning. Der var flotte præmier til vinderne fra vores sponsorer Skovs biavl, Honninggården og Swienty. Solens hjerte 1. præmie Lars Stahl 2. præmie Tina og Per 3. præmie Læs mere om generalforsamlingen på hjemmesiden www. nordfynbiavl.dk Det var sidste nyt fra din biavlerforening, håber dine bier har det godt. Mange hilsner fra Bestyrelsen ved Klaus Ankerstjerne... Nyhedsbrev udsendt d. 29. november 2012: Bisnedkerens workshop og ølbrygning for biavlere Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforeninger Her i den kolde og mørke vintertid sender vi en lun lille mail til dig fra din biavlerforening.

17 Husk at på lørdag d. 1. december kl. 13:00 er der møde i bisnedkerens workshop på Ubberud skole. Tag dit grej, dine tegninger og gode ideer med, så planlægger vi, hvordan vi kan opstarte en workshop nogle aftener i februar og marts, hvor vi låner skolens træværksted og laver kasser, rammer, stader, værktøj og meget andet til vores biavl. Husk også at på søndag er der deadline for tilmelding til ølbrygning for biavlere. Lørdag d. 19. januar kl. 13:45 mødes vi på brygselv.dk og prøver at lave honningøl. På hjemmesiden kan du læse mere om de planlagte aktiviteter: Mange hilsner fra Nordfyns Biavlerforening... Nyhedsbrev udsendt d. 16. december 2012: Vintermøder 2013 Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening Vi har fra pålidelig kilde hørt, at julemanden i år har besluttet, at juleaften afholdes d. 24. december. Derfor har vi ingen planer om at afholde møder eller andre aktiviteter i biavlerforeningen på denne dato Til gengæld vil der allerede d. 16. januar blive afholdt det første vintermøde, som vi laver i samarbejde med andre gode fynske biavlerforeninger. Emnet er Danmarks Biavlerforening nu og fremover. Formand for DBF Ernst Haarder kommer til Søndersø og fortæller om status i DBF. Alle vintermøderne koster mindre end et glas honning kun 35,- kr. pr. person eksklusiv forplejning. Møderne starter kl. 19:00 og slutter senest klokken 22.00, og tilmelding er ikke nødvendig. Der tages forbehold for ændringer af programmet. Hele programmet for årets vintermøder er tilgængelig på vores hjemmeside:. Du kan også hente programmet direkte fra dette link : God jul og godt nytår til jer alle, mange hilsner fra bestyrelsen i NBF

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø.

Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. Referat af generalforsamlingen i Nordfyns Biavlerforening (NBF), tirsdag den 6. november 2012 på Produktionsskolen i Søndersø. 1. Valg af dirigent. Helle Theodorsen blev foreslået og valgt. Dirigenten

Læs mere

Alssund Biavlerforening

Alssund Biavlerforening Alssund Biavlerforening Sommer program 2015 APRIL Onsdag den 8/4 kl. 19.00. Sønderborg Roklub Film aften. Pris DKK 25,00 En hygge aften hvor vi ser filmen More than honey. Denne film sætter lup på den

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Nyhedsbreve udsendt til medlemmer af NBF i 2015:

Nyhedsbreve udsendt til medlemmer af NBF i 2015: Nyhedsbreve udsendt til medlemmer af NBF i 2015: 9. januar 2015 : Til Nordfyns Biavlerforening Vi håber I har haft en god jul og er kommet godt ind i det nye år. På bestyrelsesmødet d. 7. januar diskuterede

Læs mere

Formandens beretning. 28. januar Generalforsamling i Hammel og Omegns Biavlerforening Den 30. januar 2014 Frijsendal Friskole

Formandens beretning. 28. januar Generalforsamling i Hammel og Omegns Biavlerforening Den 30. januar 2014 Frijsendal Friskole 28. januar 2014 Generalforsamling i Hammel og Omegns Biavlerforening Den 30. januar 2014 Frijsendal Friskole Formandens beretning Skolebigården Årets sæson i skolebigården på Klintholm startede torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev maj Fra Hammel & Omegns Biavlerforening

Nyhedsbrev maj Fra Hammel & Omegns Biavlerforening Nyhedsbrev maj 2010 Fra Hammel & Omegns Biavlerforening Hej biavler Nu er der ved være godt gang i bierne og foreningen er parat med årets aktiviteter. Her i nyhedsbrevet kan du læse om: Biavlskursus for

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Nyhedsbrev april 2011

Nyhedsbrev april 2011 Nyhedsbrev april 2011 Kære biavler Fra Hammel & Omegns Biavlerforening Nu summer bierne igen derude og vi skal hjælpe dem til de bedste rammer for at udvikle sig. Her i nyhedsbrevet kan du læse om Arrangementet

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

HOLSTEBRO OG OMEGNS BIAVLERFORENING. Program 2010 2011. Drone. Dronning. Arbejdsbi

HOLSTEBRO OG OMEGNS BIAVLERFORENING. Program 2010 2011. Drone. Dronning. Arbejdsbi HOLSTEBRO OG OMEGNS BIAVLERFORENING Program 2010 2011 Dronning Arbejdsbi Drone Formanden har ordet: Vi har i år haft 17 på begynderkursus, heraf er der 12, som har fået bier - nogle med flere bifamilier,

Læs mere

Nyhedsbreve udsendt til medlemmerne i 2014:

Nyhedsbreve udsendt til medlemmerne i 2014: Nyhedsbreve udsendt til medlemmerne i 2014: 29. december 2014: Kære medlemmer af NBF Med denne mail modtager I årets sidste mail. Her ved årsskiftet kan vi se tilbage på et år i NBF med mange aktiviteter.

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Ringe og Omegns Biavlerforening Vinterprogram 2010

Ringe og Omegns Biavlerforening Vinterprogram 2010 Honning Tidende Ringe og Omegns Biavlerforening Vinterprogram 2010 Ringe og omegns biavlerforening Vinterprogram Vinter Vinter så mørk, bli` hvid Vinter, vinter så kold, men dog blid. Vi har sammensat

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Nyhedsbreve udsendt i 2013: 23. december: Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening

Nyhedsbreve udsendt i 2013: 23. december: Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening Nyhedsbreve udsendt i 2013: 23. december: Kære medlemmer af Nordfyns Biavlerforening Med denne mail modtager i årets sidste nyhedsbrev. Der har været storm/orkan to gange siden sidste nyhedsbrev, forhåbentlig

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket

Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Skelskør Roklub Tidende Nr. 1. 2012 41 Årgang Generalforsamling Fredag d.24.februar på Biblioteket Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Dronningavlerforeningen af 1921, beretning 2010

Dronningavlerforeningen af 1921, beretning 2010 Dronningavlerforeningen af 1921, beretning 2010 Generelt: Så er det atter blevet tid til at mødes til generalforsamling og bl.a. gøre status over det året som nu er gået.. 2011 er et lidt specielt år for

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Biavlerforening

Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Program for begynderkursus 2018 og 2019 (lørdagsholdet) Hele kursusforløbet starter med en introdag, lørdag den 17. februar, med begge begynderhold 2018 med fokus på det

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Henvendelse til Poul Erik Jepsen Tlf. 62 27 11 62. Bolsjekogningssæt Udlejes for 25 kr. Henvendelse til Grete

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM / Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 0 1 7 / 2 0 1 8 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial ::

PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: 1 Dias nummer 1 E1 Ernst; 12-11-2009 Ernst Harder, 67 år Gift med Jessy, har 4 voksne børn, heraf 2 biavlere, en revisor og en kok! Uddannet lærer i 1965. 17 år som skoleleder 19 år som informationschef

Læs mere

Formanden har Ordet. Nu håber vi på lidt varme og inden længe vil vinterrapsen begynde at blomstre, så den travle og spændende tid går i gang.

Formanden har Ordet. Nu håber vi på lidt varme og inden længe vil vinterrapsen begynde at blomstre, så den travle og spændende tid går i gang. Formanden har Ordet Bestyrelsen: Formand Knud Jensen Åvej 6, Vindinge 5800 Nyborg Tlf: 20 11 71 14 Næstformand Knud Rughave Chr. Lundsvej 115 5800 Nyborg Tlf: 30 35 77 85 Sekretær Jette Larsen Lersey Allé

Læs mere

Holstebro og. Omegns Biavlerforening. Program 2017

Holstebro og. Omegns Biavlerforening. Program 2017 Holstebro og Omegns Biavlerforening Program 2017 Dronning Arbejder Drone 1 Bestyrelse: Formand: Kasserer: Knud Sørensen Mogens Nielsen Kongehøjen 45 Hornshøj Østvænget 27 7500 Holstebro 7490 Aulum Tlf.

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalforsamling den 23. april 2014 Indkaldelse til generalforsamling 2014 side 2 Forside til forslag plus forslag generalforsamlingen april 2014 side 3-7 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle!

Vi håber, du har lyst til at deltage for foreningen skal være for os alle! Aarhus den 24. februar 2013 Kære idéhistoriske alumne Der sker ting og sager i miljøet omkring Idéhistorie. En forening, der vedrører dig, ser snart dagens lys. Nærmere bestemt den 5. april, hvor vi afholder

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

HOLSTEBRO OG OMEGNS BIAVLERFORENING. Program 2013. Biavlsmateriel REA-DAN stader og styropor stader

HOLSTEBRO OG OMEGNS BIAVLERFORENING. Program 2013. Biavlsmateriel REA-DAN stader og styropor stader HOLSTEBRO OG OMEGNS BIAVLERFORENING Biavlsmateriel REA-DAN stader og styropor stader Program 2013 Ambrosia foderdej og fodersirup Flydende foder tankbil Sukker i 25 kg sække Honningglas og honningbægre

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Indbydelse til Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Lørdag den 13. februar 2016 kl. 12.30 Østbo, Exnersgade 4, møderum 1, 1. sal, 6700 Esbjerg. Endnu et år er gået. Derfor indbydes du til vores

Læs mere

Aalborg Danse - og Spillemandslaug

Aalborg Danse - og Spillemandslaug Aalborg Danse - og Spillemandslaug Foråret 2014 Nytårsbal med Schmykkers Nøkker Lørdag den 18. januar 2014 Spillemandsfestival Lørdag den 12. april 2014 Trekanten Kultur & Foreningshus Sebbersundvej 2A,

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere