FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORSLAG TIL NY STRUKTUR. af Unionsstyrelsen (14. februar 2017)"

Transkript

1 FORSLAG TIL NY STRUKTUR af Unionsstyrelsen (14. februar 2017)

2 ORGANISATION 2017 Repræsentantskabs møde Unionsstyrelsen Aktiviteter Uddannelse og Udvikling Foreninger og Forbund Sekretariat Talent og elite Sektioner Foreninger Lokalforbund Dommerudvalg A&O Udvalg TD Elite Landsdækkende forbund Teknisk udvalg Økonomi SKV Kommunikation Talentudvikling Reglementsudvalg Talentcentre

3 UDFORDRINGER Unionens nuværende struktur forhindrer Unionsstyrelsen i at arbejde med stratetisk ledelse. Den nuværende sammensætning af Unionsstyrelsen bevirker, at der er for meget sagsbehandling og for lidt fokus på det politiske og strategiske arbejde. Der er for lidt fokus på den røde tråd Fra leg til landshold i og omkring talentudvikling, elite- og breddearbejde. Den nuværende struktur giver ikke foreningerne direkte demokratisk indflydelse på unionens repræsentantskab. Den nuværende organisation lever ikke helt op til retning og mål i forhold til de strategier og målsætninger, som DIF beskriver i sit politikkatalog.

4 HVORFOR EN NY STRUKTUR? UNSTY ønsker en struktur som afspejler, hvordan vi vil arbejde i fremtiden. UNSTY ønsker en bestyrelse, som kun arbejder med de politiske og strategiske arbejdsopgaver. UNSTY ønsker en organisation i tråd med DIF's strategiske retning, som samtidig understøtter UNSTYs mål. UNSTY ønsker at der skal være mere fokus på vores sektions- og forbundsarbejde og talentudvikling. Elitedelen har pt. en tilfredsstilende status. UNSTY ønsker at frigøre sektionerne fra bestyrelsesarbejde i UNSTY, således at sektionens ressourcer fremover kan få mere fokus på udvikling af vores sektions- og forbundsaktiviteter. UNSTY ønsker en organisation, hvor foreningerne er tættere på unionen, men fortsat har en lokal forankring i aktiviterne. Med denne nye struktur kan vi begynde at tale om, hvordan Dansk Skytte Union skal se ud om 3 til 5 år

5 REPRÆSENTANTSKABET Øverste myndighed i unionen er repræsentantskabet. Hvert år i marts måned afholdes repræsentantskabsmøde. I DAG udgør antallet af delegerede max Hvert lokalforbund tildeles forlods et grundantal af 2 repræsentanter. Landsdækkende forbund tildeles forlods 6 repræsentanter. Sektionerne med aktiviteter, der ikke allerede henhører til optagne forbund tildeles forlods 6 repræsentanter. Restantallet af forbundsrepræsentanter udregnes hvert år efter forholdstalsmetoden, og tallet meddeles forbundene af unionens sekretariat. Foreninger, som er direkte medlem af Dansk Skytte Union, tildeles repræsentanter ud fra foreningens antal medlemmer indberettet til Centralt Forenings Register CFR. Foreningens medlemsantal i forhold til Dansk Skytte Unions samlede antal medlemmer fastsætter foreningens procentvise andel af repræsentantskabets 120 repræsentanter.

6 UNIONSSTYRELSEN Unionsstyrelsen (UNSTY) vil fremadrettet bestå af: Formand Næstformand Aktivitetsformand Elite- og Talentudviklingsformand Uddannelses- og udviklingsformand 5 bestyrelsesmedlemmer i alt. Alle medlemmer vælges på repræsentantskabsmødet for 2 år ad gangen. Unionsstyrelsens opgave er at fastlægge den politiske retning for UNSTY og arbejde med de politiske og strategiske opgaver. Unionsstyrelsen vigtigste opgave, de næste par år, er at få tegnet den union som vi ønsker om 5 år. Forskellen i forhold til den nuværende organisation er at sektionerne og økonomileder udgår. Aktivitetsformand og Elite- og Talentudviklingsformand erstatter SKUD-formand.

7 AKTIVITETER Aktivitetsudvalgsformand vælges på repræsentantskabsmødet. Aktivitetsudvalgets opgave er at: Følge den politiske retning som unionsstyrelsen, har fastlagt. Afholde aktiviteter som nationale stævner, DM og nationale turneringer. Registrere danske rekorder. Fokus på at tiltrække nye medlemmer samt fastholde de eksisterende. Udvikling af vores eksisterende aktiviteter med fokus på at få flere unge aktive skytter af begge køn. Aktivitetsudvalgsformanden fastlægges en separat møderække for de fire udvalg, ligesom der årligt afholdes to fællesmøder. Herunder hører al nuværende sportslig aktivitet opdelt i to hovedområder: Foreninger/lokal forbund og landsdækkende forbund og ligeledes et regeludvalg for hver af disse. Sektioner/foreninger/lokalforbund: Riffelsektion Pistolsektion Flugtsektion Medlemmer til de tre sektioner vælges på sektionsårsmøder. Obligatoriske er valg af formand, talentudviklingsleder og aktivitetsleder/e. Sektionen kan kun vælges af og blandt medlemsforeninger, der er medlem af lokalforbund eller DSkyU.

8 AKTIVITETER Landsdækkende forbund Sportsskyttesektion Sortkrudtsektion Medlemmer til de landsdækkende forbunds sektioner vælges på en af de landsdækkende forbund årsmøder. Obligatorisk er valg af. Formand. Sektionen kan kun vælges af og blandt medlemsforeninger af de respektive landsdækkende forbund. For alle sektioner gælder det, at valg skal være fortaget inden DSkyU s årlige repræsentantskabsmøde samme år. Reglementsudvalgene Der oprettes reglementsudvalg for hver af de 2 områder, hvor sektionerne og aktivitetsformand kan mødes. Udvalgene udarbejder regler og procedurer for afvikling af skydninger, tilretter nationale regler ved internationale ændringer, og foranlediger offentliggørelse af disse. Generelle eller principielle sager eller forslag (sager af principiel betydning for unionen som helhed, fx ved indførsel af nye unionsskydninger, væsentlige ændringer af reglementer eller procedurer) fremsendes til unionsstyrelsen.

9 UDVIKLINGSUDVALGET Udvalget består af: Udviklingsudvalgsformand Én repræsentant for sektion Udviklingskonsulent/er (ansatte) Udviklingsudvalgsformand vælges på repræsentantskabsmødet. Repræsentanter fra sektionerne udpeges af de respektive sektioner blandt de personer som er valgt på de respektive sektioners årsmøder. Udvalget kan suppleres med ansatte, såfremt der er jobfunktioner på området. Har ansvaret for at: udbyde trænerkurser til klubberne. sikre uddannelsestilbud til trænere, instruktører, dommere og skytter. sikre efteruddannelse for trænere i samarbejde med Talent og Eliteudvalget. etablere dommerseminarer i samarbejde med dommerudvalget. ved udbredelse af ATK til flere foreninger at skabe en træningskultur, som skal forankres bredt i vores foreninger for at udvikle skydeidrætten. implementere frivillighedsmål i klubberne. skabe rekrutteringsværktøjer for klubberne.

10 FORBUND OG FORENINGER Forbund består af landsdækkende og lokale forbund. Landsdækkende forbund Sportsskyttesektion Sortkrudtsektion De landsdækkende forbund består af foreninger og har et internationalt tilhørsforhold og er direkte repræsenteret i et internationalt forbund. Landsdækkende forbund har en selvstændig økonomi. Sektioner/foreninger/lokalforbund: Riffelsektion Pistolsektion Flugtsektion Bornholm København Sjælland Lolland-Falster - Fyn - Jylland Lokale forbund består af foreninger og har en selvstændig økonomi. Medlemmer fra foreningerne er med til at danne sektionerne. Flugtforeninger, direkte medlem af DSkyU refererer direkte til Flugtsektionen.

11 FORBUND OG FORENINGER Forbund og sektioner Tværfagligt forum Sektionerne indkalder 2 gange årligt til temadag. Der oprettes et tværfagligt forum, for at fremme samarbejde og kommunikation imellem sektionerne og forbund. Her drøftes ideer og tiltag om aktiviteter, planer, strategier m.m. på en anden måde end ved det årlige sektionsmøde.

12 SEKRETARIATET Sekretariatets retningslinjer udarbejdes overordnet af UNSTY med reference til eventuelle beslutninger vedtaget på repræsentantskabsmødet. Alle retningslinjer skal ligge inden for DSkyU s sportslige virke og overholde de til enhver tid gældende retningslinjer og samarbejdsaftaler med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark (TD). Sekretariatsleder er ansvarlig for opbygning, bemanding og daglig drift under hensyntagen til unionens strategiske tiltag, retning og økonomi og i overensstemmelse med de generelle retninger fra DIF. Skytteforeningernes Våbenregistrering (SKV) drives i samarbejde med DGI og der udfærdiges fælles retningslinier for SKV s virke. Dette sker tillige med politiet. Sportschef refererer som ansat i det daglige til sekretariatsleder. Sportsligt skal sportschefen i tæt samarbejde med Talent- og Eliteformanden, TD og de enkelte sektioner varetage DSkyU s elite med reference og ansvar over for UNSTY (gennem Talent- og Eliteformanden).

13 SEKRETARIATET Konsulentstab. Staben udgør det nødvendige antal (fremadrettet 2) medarbejdere der arbejder i forhold til de af DIF godkendte strategispor, for nærværende talentudvikling, herunder kontakt til talentcentre og rekruttering, fastholdelse af unge med udgangspunkt i ATK og frivillighedspolitik. Det skal skabe og sikre en kontinuerlig fødekæde i forhold til den Røde Tråd. Kommunikation skal sikre en intern og ekstern kommunikationsstrategi. Opdatere og udvikle sociale medier og Skyttebladet. Profilere og brande unionen ved interne events. Udfærdige pressearbejde i forbindelse med væsentlige events/stævner og opdatere og udvikle designmanual.

14 Udvalget består af: TALENT OG ELITEUDVALG Talent og Eliteudvalgsformand Flugt repræsentant Riffel repræsentant Pistol repræsentant Sportschef (ansat) Talentudviklingskonsulent (ansat) Talent- og Eliteudvalgsformand vælges på repræsentantskabsmødet. Repræsentanter fra de tre sektioner vælges af de respektive sektioner ved de respektive sektioners årsmøder. Udvalget kan suppleres med ansatte, såfremt der er jobfunktioner på området.

15 TALENT OG ELITEUDVALG Talent- og Elite udvalget har ansvaret for, at der til stadighed sker en udvikling af unionens Talent- og Elitearbejde. Formanden har med reference til UNSTY det politiske for ansvar Talent- og Elitearbejde. Formanden skal sikre en rød tråd igennem talentudvikling op til Team Danmark elite ved at koordinere sektionernes, talentcentrenes og Team Danmarks projektets planer. Sektionerne skal sikre, at der til stadighed på foreningsniveau skabes grobund for en kontinuerlig fødekæde til de discipliner, udvalget finder relevante og støtteberettigede i Team Danmark regi. Sportschefen har ansvaret for den TD elitegruppe, der er omfatter af TD-Masterplanen som godkendes af TD-styregruppen. Talentudviklingskonsulenten er ansvarlig for det daglige samarbejde med sektionerne omkring talentudvikling og udvikling af talentcentre. Der skal være et tæt samarbejde mellem formand, sportschef og talentudviklingskonsulent.

16 TALENT OG ELITEUDVALG UNSTY vil på den måde styrke talentarbejdet på sektions- og talentcenterniveau for at sikre den bedst mulige udvikling og tilgang af skytter til TD elite. Der skal derfor udarbejdes handleplaner med målsætninger for talentarbejdet, som understøtter de strategiske spor for talentudvikling. Overordnet set har Talent og elite udvalget: Ansvaret for TD-Elite (ligger i sportschefens regi med koordinering hertil) Ansvaret for udarbejdelse af strategi, planer og målsætninger for talentudvikling Godkendelse af strategi, planer og målsætninger for og certificering af talentcentrene

17 TALENT OG ELITEUDVALG Team Danmark Elite Sportschefen ansættes af unionsstyrelsen. Sportschefen refererer i dagligdagen til unionens sekretariatsleder, administrativ og sportsligt til talent- og eliteudvalgsformanden. Politisk refererer sportschefen til unionsstyrelsen, hvor den primære kontakt er unionens formand. Sportschefen varetager det samlede ansvar for unionens TD elite satsning. Dette gennemføres i henhold til handleplaner med de udtagne TD elite skytter. Sportschefens arbejdsopgaver og ansvar er nærmere beskrevet i en funktionsbeskrivelse.

18 TALENT OG ELITEUDVALG Talentudvikling Talentudviklingskonsulenten har ansvaret for der i samarbejde med sektionerne udvikles og gennemføres handleplaner med mål, som dels sikrer at talentudviklingen gennemføres og understøtter unionens strategi, dels sikrer at der gennemføres ensartet talentudvikling i det omfang, der er synergi at gøre dette. Sektionerne er de udførende i forhold til talentudvikling i et tæt samarbejde mellem talentudviklingskonsulenten og talentcentrene. Sektionerne kan indstille/udpege skytter til talentudvikling i forhold til handleplaner/regler og målsætninger. Alle sektioner skal som minimum operere med et talentudviklingshold for seniorer og et talentudviklingshold for juniorer i gældende OL discipliner.

19 TALENT OG ELITEUDVALG Talentcentre Talent- og Eliteformanden har med reference til Unionsstyrelsen det politiske ansvar for talentcentre. Der opsættes mål for antal af talentcentre skydning kan bære afhængig af disciplin. Talentudviklingskonsulenten har den daglige kontakt med talentcentrene og sikrer, at der udarbejdes handleplaner og målsætninger for alle talentcentre. Talentcentrene certificeres og godkendes i et omfang, således at de kan modtage kommunale tilskud til driften. I det omfang det er muligt, skal de kunne godkendes i Team Danmark regi. For at kunne blive certificeret talentcenter skal der tilknyttes en trænerstab, svarende til de discipliner, talentcentret ønske at dyrke. Alle trænere skal som minimum være uddannet på DSkyU s nationale niveau. Talentcentre for flugt, riffel og pistol placeres så der som udgangspunkt er mulighed for at træne de olympiske discipliner, sekundært øvrige ISSF/FITACS discipliner.

20 TIDSPLAN 1. april-dec Udarbejde struktur januar 2017 klargøring 26. marts 2017 Repræsentantskabsmøde 1. maj 2017 Offentliggørelse struktur + vedtægter 31. december Indsendelse af struktur februar 2017 Offentliggørelse struktur 27. marts 2017 Små ændringer af struktur + vedtægter 1. september 2017 Ekstra Repræsentantskabsmøde

Dansk Skytte Union. Lovregulativ III. Aktivitetsudvalg

Dansk Skytte Union. Lovregulativ III. Aktivitetsudvalg Dansk Skytte Union Lovregulativ III Aktivitetsudvalg Sammensætning Aktivitetsudvalget med underudvalg er af koordinerende karakter med fokus på mulighederne for at lave aktiviteterne i fællesskab, samt,

Læs mere

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION

HØRING OM STRATEGISPOR Ballerup Vildbjerg Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION HØRING OM STRATEGISPOR 21.11 Ballerup 28.11 Vildbjerg 29.11 - Bredstrup-Pjedsted DANSK SKYTTE UNION Baggrund for strategiaftale med DIF Historien om Alice i Eventyrland: Søde lille filur-kat, sagde hun

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Dansk Skytte Union. Vedtægter

Dansk Skytte Union. Vedtægter Dansk Skytte Union Vedtægter Navn 1 Organisationens navn er Dansk Skytte Union (DSkyU) Dansk Skytte Union har hjemsted i Brøndby Kommune. Formål 2 Dansk Skytte Union formål er at udbrede kendskab til og

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE & SEKTIONSÅRSMØDER 2017

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE & SEKTIONSÅRSMØDER 2017 PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE & SEKTIONSÅRSMØDER 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder

Læs mere

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO BUDGET 2019 REGNSKAB REGNSKAB BUDGET BUDGET DIF 2.989.340 3.006.000 3.006.000 3.013.907 Team Danmark 2.581.055 2.936.139 3.043.000 2.854.000 Forbund 992.137 1.026.410 1.088.009 1.050.000 SKUD/AKTIVITET

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER DANSK SKYTTE UNION (Stiftet 24 juni 1913) FUNKTIONSBESKRIVELSER Medlem af: DANMARKS IDRÆTSFORBUND NORDISK SKYTTE REGION EUROPEAN SHOOTING CONFEDERATION INTERNATIONAL SHOOTING SPORT FEDERATION LA FÉDÉRATION

Læs mere

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDEN

Læs mere

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018

PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGRAM DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDEN

Læs mere

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO

ØREMÆRKEDE TILSKUD INDTÆGTER NETTO BUDGET 2018 REGNSKAB REGNSKAB BUDGET BUDGET DIF 3.113.615 2.989.340 2.996.197 3.006.000 Team Danmark 2.775.167 2.581.055 2.530.000 3.043.000 Forbund 967.080 992.137 975.000 1.088.009 SKUD/AKTIVITET 0

Læs mere

DANSK SKYTTE UNION (Stiftet 24 juni 1913) UNIONENS LOVE

DANSK SKYTTE UNION (Stiftet 24 juni 1913) UNIONENS LOVE DANSK SKYTTE UNION (Stiftet 24 juni 1913) UNIONENS LOVE Medlem af: DANMARKS IDRÆTSFORBUND NORDISK SKYTTE REGION EUROPEAN SHOOTING CONFEDERATION INTERNATIONAL SHOOTING SPORT FEDERATION LA FÉDÉRATION INTERNATIONALE

Læs mere

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi

Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Dansk Skytte Unions Talentudviklingsstrategi Indledning I Dansk Skytte Union arbejder vi for at skabe et professionelt træningsmiljø for skytter, der ønsker at dygtiggøre sig og har ambitioner om at konkurrere

Læs mere

Referat Elite- og talentudvalg

Referat Elite- og talentudvalg Referat Elite- og talentudvalg TID: Mandag den 17. juni 2019 17.00 20.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson (LA), Jakob Buch Østergaard (JBØ), Kim Laurberg

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for ekstraordinært repræsentantskabsmøde Side 4

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for ekstraordinært repræsentantskabsmøde Side 4 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for ekstraordinært repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDEN for Dansk Skytte Unions ekstraordinære repræsentantskabsmøde Side 5 Forslag Forslag 1 eksklusion af Dansk Flugtskydnings

Læs mere

Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016

Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016 Sjællands Skytte Forbund beretning ved årsmødet okt. 2016 Formandens beretning Årets beretningen for 2015-2016 ligner jo på mange måder den samme beretning som fra tidligere år. Det ligger jo i at vi jo

Læs mere

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2

Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Definering af elite... 2 Organisering... 2 Bestyrelsen... 2 Eliteudvalget... 3 Medlemmer... 3 Opgaver... 5 Formand for eliteudvalg... 5 Elitesektioner... 5 Opgaver...

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse

Kommissorium for KU. Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Kommissorium for KU Ansvarsområde KU og dets sammensætning Kontaktperson til DFfR s bestyrelse Møder mm. Udvalgets formål Internationale forpligtelser Retningslinjer KU formanden, der er udpeget af hovedbestyrelsen,

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 24. September 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Resultater/effekt af sporet. Processen og indsatser

Resultater/effekt af sporet. Processen og indsatser Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: SPOR 3 - Vi vil sikre foreningerne mulighed for at tiltrække og fastholde flere medlemmer og rekruttere og fastholde flere unge aktive skytter af

Læs mere

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse

Bilag 1. DDBU Talent- og Elitecentre. Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Bilag 1 DDBU Talent- og Elitecentre Organisering og opgaver Rollefordeling Sportslig ledelse Formål DDBU Talent- og Elitecentre etableres i en sammenhæng mellem DIF Strategiplanen 2018-2021 (Spor 2) og

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 18. november 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Mikael Green (MG) Anders Sode (AS) Lars

Læs mere

Talentcentre og kraftcentre

Talentcentre og kraftcentre Talentcentre og kraftcentre 1.0 Indledning Team Danmark anser talentcentre og kraftcentre som en hjørnesten i en langsigtet udvikling af dansk eliteidræt. Formålet med talentcentrene og kraftcentrene er

Læs mere

Dansk Skytte Union udtagelsesregler for ISSFdiscipliner

Dansk Skytte Union udtagelsesregler for ISSFdiscipliner Dansk Skytte Union udtagelsesregler for ISSFdiscipliner 1. Generelt a. Nærværende regelsæt danner grundlag for Dansk Skytte Unions (DSkyU) skydeudvalgs (SKUD) og Dansk Skytte Union sportschef (SPC) udtagelse

Læs mere

Hvorfor en fokusmodel

Hvorfor en fokusmodel DOF FOKUSMODEL Hvorfor en fokusmodel UDFORDRING: - Vi vil skabe fokus på de indsatser, som skal være drivende for vores vækststrategi for disciplinerne, FOD-O, MTB-O og Præcisions-O - Områderne, som de

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 19. Maj 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde

Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Hvilket strategisk spor vedrører disse mål og indsatser: Spor 2: Bedre talentmiljøer og udvikling af sportsligt setup Talent og elitearbejde Uddybning: - Med bedre talentmiljøer menes, at klubberne i højere

Læs mere

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse)

Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) Sportslig Analyse af Talent- og Elitemiljøer/-setup i Aarhus (SATE-Analyse) De nedenstående informationer skal udfyldes korrekt og fyldestgørende, for derigennem at indberette relevante oplysninger. Disse

Læs mere

REGLEMENT FOR SKYDNING

REGLEMENT FOR SKYDNING DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Generelle regler Udgave 2018 (version 01-01-2018) Forord: Formålet

Læs mere

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI

BUESKYDNING DANMARK STRATEGI BUESKYDNING DANMARK STRATEGI 2018-2021 1 Indhold Forord... 03 Hvorfor strategi... 05 De 4 strategispor... 06 Økonomi... 10 DIF indstilling... 12 Foto: Dam-Hansen, Lars Møller, Bueskydning Danmark. 2 Forord

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4. DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4. DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5 DAGSORDEN for Dansk Skytte Unions repræsentantskabsmøde Side

Læs mere

REGLEMENT FOR SKYDNING

REGLEMENT FOR SKYDNING DANSK SKYTTE UNION Idrættens Hus 2605 Brøndby - Tlf.: 4326 2626 Email: info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk REGLEMENT FOR SKYDNING Generelle regler Udgave 2016 (version 150616) Forord: Formålet med

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet

Processen. Efterår 2014. Dialogmøder om talentarbejdet med LU. Efterår 2014. Åbent dialogmøde om talentarbejdet Processen Efterår 2014 Dialogmøder om talentarbejdet med LU Efterår 2014 Åbent dialogmøde om talentarbejdet Januar/februar 2015 2 workshops (kl. 10-16) udarbejdelse af talentpolitik og strategi Høringsproces

Læs mere

DSQF Virksomhedsplan

DSQF Virksomhedsplan DSQF Virksomhedsplan Hvilken rolle skal DSQF spille Med de begrænsede økonomiske og menneskelige ressourcer DSQF har er det vigtigt at vi prioriterer knivskarpt, hvilke opgaver der skal fokuseres på kvalitet

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 18. august 2017, Idrættens Hus, Brøndby

REFERAT AF UNSTY-møde 18. august 2017, Idrættens Hus, Brøndby REFERAT AF UNSTY-møde 18. august 2017, 17.00-22.00 Idrættens Hus, Brøndby Tilstede: John Hansen (JHa), Kim Laurberg (KLa), Erik Mouritsen (EMo), Anders Sode (ASo), Paul Erik Sørensen (PES), Poul Lamhauge

Læs mere

Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg.

Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg. 1 Elitesport Aalborg 1 Institutionen er oprettet ved Aalborg Byråds beslutning på mødet den 13. august 2001, og dens navn er Elitesport Aalborg. 2 Institutionens formål er: at styrke og vedligeholde talentudvikling

Læs mere

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union

Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union December 2017 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Danmarks Sportsdanserforbund Elite- &Talent Politik Standard/Latin ( )

Danmarks Sportsdanserforbund Elite- &Talent Politik Standard/Latin ( ) Formål At skabe et elite- og talentmiljø i Danmarks Sportsdanserforbund. At skabe sportslige resultater på højt internationalt niveau. At skabe fremadrettede planer og mål for den enkelte danser, såvel

Læs mere

ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019

ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅRSBERETNINGER Formanden Side 4 Aktivitetsudvalget Side 8 Elite- og Talentudviklingsudvalg Side 10 Uddannelses- og udviklingsudvalg

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 28. november Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 28. november 2017-17.00 22.00 STED: Scandic - Hvidkærvej 25 5250 Odense DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg (FB) Tobias

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent 16.01.08 Fra leg til landshold 1 Det er projektets formål at styrke klubudviklingen, så klubberne fremover er endnu bedre til at imødekomme spillernes ønsker og behov

Læs mere

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger.

DMU skal fremme Touring udviklingen i Danmark ved etablering af partnerships med Touring foreninger. DMU Vision 2020 MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel- og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer

Læs mere

Forslag til Vedtægtsændringer for Værløse Badminton

Forslag til Vedtægtsændringer for Værløse Badminton Generalforsamling den 29. maj 2017 Vedr. dagsordenens pkt. 6. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsen fremlægger nedenstående forslag til justeringer af klubbens vedtægter. Ved godkendelse indstiller

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: 16. August 2016-17.00 til 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Afbud:

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 17. marts 2018, Hotel Scandic, Vejle

REFERAT AF UNSTY-møde 17. marts 2018, Hotel Scandic, Vejle REFERAT AF UNSTY-møde 17. marts 2018, 11.00-17.30 Hotel Scandic, Vejle Tilstede: John Hansen (JHa), Erik Mouritsen (EMo), Anders Sode (ASo), Paul Erik Sørensen (PES), Jens Møllenberg (JMø) og Tommy Sørensen

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Fredag den 27. Januar 2016-17.00 22.00 STED: Comwell Korsør - Ørnumvej 6, 4220 Korsør DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Lars Kring (LK) Flemming

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Resultater/effekt af sporet november 2017

Resultater/effekt af sporet november 2017 STRATEGIAFTALE FOR DEN DANSKE BILLARD UNION 27. NOVEMBER 2017 Den strategiske aftale er baseret på forbundsanalyse, SUMO analyse og de godkendte strategiske spor. Strategiaftale 1-2017 Hvilket strategisk

Læs mere

KVINDEKONFERENCE P a s s i o n S a m m e n h o l d R e s p e k t D i s c i p l i n F a i r p l a y

KVINDEKONFERENCE P a s s i o n S a m m e n h o l d R e s p e k t D i s c i p l i n F a i r p l a y KVINDEKONFERENCE 2018 DAGSORDEN 11.00 VELKOMST & PROGRAM 11.15 DANMARK SOM RUGBYNATION Præsentation af DRUs udviklingsplan 2018-2021 12.00 SYNLIGHED (Sociale Medier) 12.30 FROKOST 13.00 DM SEVENS SERIE

Læs mere

ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017

ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017 ÅRSBERETNINGER DANSK SKYTTE UNIONS REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE ÅRSBERETNINGER Formanden Side 4 Skydeudvalg Side 7 Udviklingsudvalg Side 9 Øvrige udvalg Side 10 SEKTIONERNES BERETNINGER

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Ny struktur Dansk Skytte Union

Ny struktur Dansk Skytte Union Ny struktur Dansk Skytte Union Forslag til ny organisationsstruktur Dansk Skytte Union KSF, DSF samt DS stiller forslag om en strukturændring i Unionen. Forslaget er udarbejdet uden tilhørende vedtægter,

Læs mere

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet.

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet. Fælles mål Med virkning pr. 1. januar 2018 modtager DBwF, og alle øvrige specialforbund, ikke længere tilskud fra DIF på baggrund af indberetninger om sportslige aktiviteter, uddannelse, m.m. som HAR fundet

Læs mere

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk.

Dette oplæg skitserer de krav og muligheder, der er i at blive udviklingscenter. Det er både sportsligt, organisatorisk og økonomisk. KONCEPT FOR UDVIKLINGSCENTRE I DANSK TAEKWONDO FORBUND INDLEDNING Etablering af udviklingscentre er et af de første skridt i implementering af DTaFs talent- og elitestrategi, som blev færdiggjort i juni

Læs mere

Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt. Involvering af mange interessenter i organisationen

Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt. Involvering af mange interessenter i organisationen Bestyrelsesbeslutning i starten af 2014 Servicetjek af organisationen Analyse via ekstern konsulent med indsigt i dansk idræt TSE Consulting Grundig analyse proces Interviews Fokusgrupper Spørgeskema til

Læs mere

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde

DBU Lolland-Falster. på vej mod 2015. Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde DBU Lolland-Falster på vej mod 2015 Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 1 Hvorfor projekt Fodbold, udvikling, sund konkurrence og samarbejde 2 DBU Lolland-Falster ønsker at udarbejde og

Læs mere

Referat Riffelsektionsmøde

Referat Riffelsektionsmøde Referat Riffelsektionsmøde TID: Torsdag den 27. maj 2016-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 5. maj 2017, Idrættens Hus, Brøndby

REFERAT AF UNSTY-møde 5. maj 2017, Idrættens Hus, Brøndby REFERAT AF UNSTY-møde 5. maj 2017, 17.00-22.00 Idrættens Hus, Brøndby Tilstede: John Hansen (JHa), Kim Laurberg (KLa), Erik Mouritsen (EMo), Anders Sode (ASo), Paul Erik Sørensen (PES), Poul Lamhauge (PLa),

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

SEKTIONERNES ÅRSBERETNINGER

SEKTIONERNES ÅRSBERETNINGER SEKTIONERNES ÅRSBERETNINGER SEKTIONSÅRSMØDER 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder Side 4 DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 6 SEKTIONERNES BERETNINGER Flugtsektionen

Læs mere

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM).

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Brøndby Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund, samt nationale og internationale

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

Elitepolitik. Januar 2013

Elitepolitik. Januar 2013 Januar 2013 Elitepolitik DFFs filosofi er baseret på overbevisningen om, at udviklingen af fællesskabet i elitemiljøet er med til at styrke de enkelte elitefægteres færdigheder samt evner til at skabe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Furesø Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund,

Læs mere

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015

Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd. Forslag til ændringer med rød. dateret den 17. april 2015 Forslag til ændrede vedtægter for Roskilde Elite- og Talentråd Gældende vedtægt v dateret den 17. april 2015 1. Hjemsted Med henblik på at udmønte Roskilde Kommunes Eliteidrætspolitik og med en hensigt

Læs mere

Dansk Svømmeunion vil skabe optimale rammer for vandidræt, hvor der er plads til at lege, at svømme og at vinde.

Dansk Svømmeunion vil skabe optimale rammer for vandidræt, hvor der er plads til at lege, at svømme og at vinde. 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Brøndby Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund, samt nationale og internationale

Læs mere

Danmarks Motor Union Vision 2020. Godkendt 1. Marts 2014

Danmarks Motor Union Vision 2020. Godkendt 1. Marts 2014 Danmarks Motor Union Vision 2020 Godkendt 1. Marts 2014 1. Marts 2014 1 DMU s MISSION DMU er den førende organisation for motorcykel og BMX sport i Danmark. DMU skal fremme og udvikle motorcykel og BMX

Læs mere

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG

REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG REGLEMENT FOR JHF s TURNERINGSUDVALG Forbundets turneringsudvalg består af en på repræsentantskabsmødet valgt formand samt kredsenes turneringsudvalgsformænd. Til formandsposten kan vælges en person uden

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 17. februar 2017, Idrættens Hus, Brøndby

REFERAT AF UNSTY-møde 17. februar 2017, Idrættens Hus, Brøndby REFERAT AF UNSTY-møde 17. februar 2017, 17.00-22.00 Idrættens Hus, Brøndby Tilstede: John Hansen (JHa), Erik Mouritsen (EMo), Kuno Danielsen (KDa), Anders Sode (ASo), Paul Erik Sørensen (PES), Poul Lamhauge

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 23. marts 2019, Hotel Legoland, Billund

REFERAT AF UNSTY-møde 23. marts 2019, Hotel Legoland, Billund REFERAT AF UNSTY-møde, 13.00-18.00 Hotel Legoland, Billund Tilstede: John Hansen (JHa), Anders Sode (ASo), Erik Mouritsen (EMo), Paul Erik Sørensen (PES), Jens Møllenberg (JMø) og Tommy Sørensen (TS).

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION

VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION VEDTÆGTER FOR DANSK SVØMMEUNION NUVÆRENDE 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Furesø Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund,

Læs mere

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016

Danmarks Brydeforbunds implementeringsplan for ATK 2014-2016 Baggrund Dansk brydning er kendetegnet ved at være for resultatorienteret i præpubertet og pubertet i stedet for udviklingsorienteret. Der sker en for tidlig specialisering. Og dette ud fra meterlæreprincippet.

Læs mere

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold

Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold Vedtægter For Aalborg KFUM Fodbold 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. stk. 1 Klubben har tilhørsforhold og adresse i Multihuset, Under Lien 60, 9000 Aalborg og bærer navnet Aalborg KFUM Fodbold. stk. 2 De til

Læs mere

Strategi Dansk Volleyball Forbund

Strategi Dansk Volleyball Forbund Strategi Dansk Volleyball Forbund DVBF s strategier vedtages på repræsentantskabsmødet i overensstemmelse med DVBF s loves 12. I DVBF s loves 1 er Dansk Volleyball Forbund defineret som en sammenslutning

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4. DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4. DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5 DAGSORDEN for Dansk Skytte Unions repræsentantskabsmøde Side

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4. DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5

INDHOLDSFORTEGNELSE. PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4. DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5 INDHOLDSFORTEGNELSE PROGRAM for sektionsårsmøder og repræsentantskabsmøde Side 4 DAGSORDENER for Dansk Skytte Unions sektionsårsmøder Side 5 DAGSORDEN for Dansk Skytte Unions repræsentantskabsmøde Side

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde august 2015, og Idrættens Hus, Brøndby

REFERAT AF UNSTY-møde august 2015, og Idrættens Hus, Brøndby REFERAT AF UNSTY-møde 21.- 22. august 2015, 17.00-22.00 og 08.30-12.30 Idrættens Hus, Brøndby Tilstede: John Hansen (JHa), Kuno Danielsen (KDa), Paul Erik Sørensen (PES), Hugo Andresen (HAn), Poul Lamhauge

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 27. oktober 2017, Hotel Scandic, Odense

REFERAT AF UNSTY-møde 27. oktober 2017, Hotel Scandic, Odense REFERAT AF UNSTY-møde 27. oktober 2017, 17.00-22.00 Hotel Scandic, Odense Tilstede: John Hansen (JHa), Kim Laurberg (KLa), Kuno Danielsen (KDa), Kristen Trap (KTr), Erik Mouritsen (EMo), Anders Sode (ASo),

Læs mere

FORBUNDSANALYSE DSKYU

FORBUNDSANALYSE DSKYU DIF UDVIKLING HCA 28.JULI 2016 FORBUNDSANALYSE DSKYU Kære DSKyU! På de følgende sider vil I blive præsenteret for en række data, grafer og tabeller mm. Denne viden er delt ind i forskellige kategorier.

Læs mere

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet

Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Kultur, Miljø & Erhverv Elite Aabenraa Dato: 08.05.2014 Sagsbehandler: Ane Tarp Hansen Direkte tlf.: 7376 7676 E-mail: atha@aabenraa.dk Forslag til udvikling af Elite Aabenraa konceptet Forslaget til udvikling

Læs mere

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM).

1. Unionens navn og hjemsted. 1. Unionens navn og hjemsted Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1. Unionens navn og hjemsted 1.1. Unionens navn er Dansk Svømmeunion (SVØM). 1.2. Unionen har hjemsted i Furesø Kommune. 1.3. Unionen er tilsluttet Danmarks Idræts-Forbund, samt nationale og internationale

Læs mere

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger

Målsætninger Beskriv hvordan der arbejdes videre med eksisterende og/eller nye målsætninger Handleplan for EGIF Badminton Klubudvikling Centrale spørgsmål: Hvad gør Fe. Organisation Beskriv klubbens organisation, der synliggør klubbens ledelse og ansvarsområder (vedlæg evt. organisationsdiagram)

Læs mere

SPORTSLIG STRATEGI FOR UDVIKLINGSCENTER ØST PISTOL

SPORTSLIG STRATEGI FOR UDVIKLINGSCENTER ØST PISTOL SPORTSLIG STRATEGI FOR UDVIKLINGSCENTER ØST PISTOL 1. Erfaringer med talent- og elitearbejde i klubben Hvad har klubben gjort indenfor talentområdet indtil nu? Hvad har erfaringerne været? (fokusér på

Læs mere

(Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund

(Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund (Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund Vedtaget på Dansk Fægte-Forbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 28. april 2019. 1 Forbundets navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Fægte-Forbund.

Læs mere

REFERAT AF UNSTY-møde 22. august 2014 Idrættens Hus, Brøndby

REFERAT AF UNSTY-møde 22. august 2014 Idrættens Hus, Brøndby REFERAT AF UNSTY-møde 22. august 2014 Idrættens Hus, Brøndby Tilstede: John Hansen (JHa), Kuno Danielsen (KDa), Paul Erik Sørensen (PES), Jan Lykke Jensen (JLJ), Anders Sode (ASo), Poul Lamhauge (PLa),

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Vedtægter for Ballerup Skytteforening

Vedtægter for Ballerup Skytteforening Vedtægter for Ballerup Skytteforening 1 Navn og hjemsted Ballerup Skytteforening er stiftet den 24. maj 1948 og har hjemsted i Ballerup Kommune. Foreningen er tilsluttet Københavns Skytteforbund og herigennem

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere