Nyhedsmail December 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsmail December 2015"

Transkript

1 Nyhedsmail December 2015 Nyt digelag Harboøre digelag af 2015 Som I sikkert alle er bekendt med, blev det fra Lemvig Kommune bestemt, at alle grundejere på Harboøreland skulle overtage digerne op mod Limfjorden, og der skulle oprettes en nyt digelag. Der har nu været afholdt en stiftende generalforsamling, og vedtægterne for Harboøre Digelag af 2015 er godkendt og vedtaget af Lemvig Kommune. På generalforsamlingen blev følgende valgt til bestyrelsen: Jens Pedersen, fastboende i Vrist Leif Johansen, landmand, fastboende Carsten Johansen, Formand for grundejerforeningen Vejlby Strand Alwin Neumann, formand for grundejerforeningen Vejlby Klit. Herudover er Lemvig Kommune repræsenteret med et medlem i bestyrelsen. Det er Poul Aagård fra Teknik og Miljø. At der blev valgt to repræsentanter fra sommerhusområdet skyldtes udelukkende, at sommerhusejerne var forholdsvis godt repræsenteret på den stiftende generalforsamling. Sommerhusejere udgør ca grundejere ud af de ca grundejere, der er inden for det nye digelags område. Da den nye bestyrelse holdt konstituerende møde, opstod der en del problemer. Leif Johansen, landmand mødte op med et krav om at blive formand. Det kunne vi i sommerhus grundejerforeningerne ikke bakke op om. Vi foreslog en anden kandidat, nemlig Jens Pedersen. Vi foreslog at Leif Johansen ville tage posten som næstformand, men sådan blev det ikke. Leif Johansen krævede alt eller intet og sådan blev det. Foreningen har derfor ingen næstformand. Vi blev konstitueret som følger: Formand: Jens Pedersen Kasserer: Alwin Neumann IT- Ansvarlig: Carsten Johansen Sekretær: Lemvig Kommunes repræsentant i bestyrelsen (Poul Aagaard) Bestyrelsesmedlem: Leif Johansen Der vil i løbet at januar 2016 blive oprettet en hjemmeside, hvor I alle kan følge det arbejde der foregår i bestyrelsen. Adressen på hjemmesiden er

2 Status på Vesterhav Nord Vindmøllepark Som I tidligere er informeret om, er der indsendt en fælles indsigelse mod havvindmøllerne fra grundejerforeningerne. Vi afventer nu tilbagemeldingerne først i det nye år Du kan følge informationerne via dette link Status på Ferring Sø projektet Generelt positiv tilbagemelding på processen. Der har været mange udfordringer undervejs, men arbejdsgruppen har i samarbejde med Lemvig kommune håndteret dem. Åbningsceremonien var en fremragende højtideligholdelse af den nye attraktion. Mere end 200 mennesker deltog i en rigtig hyggelig eftermiddag på stranden ved cykelstien og på en gåtur rundt om Ferring Sø, hvor Grundejerforeningen deltog med pølser på grillen. Ruten har hidtil været en stor succes. Der er meget trafik på både cykel- og vandresti. Også den østlige side af vandrestien er meget velbesøgt. De to shelters bliver også brugt. Arbejdsgruppen fungerer rigtig godt, og vi kigger nu fremad mod nye tiltag samt enkelte tilretninger af projektet. Opfølgning på konkrete henvendelser, mangler, forslag til nye tiltag mv.: Toiletforhold ved shelters: Punktet blev drøftet på mødet. Vi afventer behov. Hvis der er et behov, vil Lemvig Kommune levere en visualisering. P-plads i syd-enden: Der er fortsat drøftelser mellem Ferring Sø Grundejerforening og Lemvig Kommune. Vi håber og regner med at finde en varig løsning. Vi kan desværre ikke arbejde videre med en alternativ placering på privat grund, da grundejer ikke ønsker dette. Vejvisning fra tilkørselsvejene: Cykelstien er nu officielt optaget som en del af den nationale Cykelrute nr. 1. Skiltning er derfor på vej. Placering og optagning af flydebroer: Flydebro i nordenden flyttes til fiskerlejet i nord-enden af vores område, hvor også den nye cykelsti slutter. Flydebro i syd-enden kan evt. flyttes til shelters. Det afventer afklaring af placering af P-plads mv. Lemvig Kommune står for flytning, optagning og nedsætning af flydebroerne. Kort over stien hele vejen rundt og fra nærområderne: Kort over stien er finansieret, og de kommer. Men vi vil gerne have det endelige projekt helt på plads, inden vi går i trykken. Ekstra bænke på vest siden: Lemvig Kommune undersøger mulighederne. Men vi vurderer det umiddelbart som meget usandsynligt grundet de mange restriktioner på vest siden.

3 Tilsanding årligt klitsyn: På det årlige klitsyn vil udfordringerne med tilsanding blive drøftet med de statslige myndigheder. Indtil da vil vi forsøge at holde cykelstien farbar. Biltrafik i klitterne: Lemvig Kommune tager kontakt til Kystdirektoratet med et ønske om en bom/kegle, som kan afskære uvedkommende køretøjers adgang. Ride forbud: Lemvig kommune følger op på, om der er skiltet med ride forbud i begge ender af cykelstien. Lemvig Kommune har kontaktet kendte udlejere af heste og gjort dem opmærksom på forbuddet mod ridning på cykelstien. Branddaskere, skraldespand og fliser under grill ved shelters: Lemvig Kommune følger op på dette. Trædesten på østsiden af vandreruten: Lemvig kommune vil arbejde på at få lagt trædesten ud på relevante strækninger. Status på opgaver m.m. i Vejlby Strand Grundejerforening: Grønne områder I forbindelse med gennemgang af mangler efter kloakeringsprojektet, er det aftalt med entreprenøren, at opkørte spor fyldes op primært på hovedstien ned til Ferring Sø, på den sidste strækning. Desuden blev det aftalt, at der gødes med kunstgødning på alle stier, så græsset kan få ordentligt fat. Vi håber der hjælper græsset på vej, så vi med tiden slipper for alt for store huller i vore stier. Veje Efter en del forsøg på at få Bjergehusvej lukket, er der nu fundet en løsning der holder. Generelt omkring vores veje, så er de stadig i en rigtig god stand, de vil alle til foråret bliver rettet op, efterfyldt med grus, vendepladserne vil blive renset op for ukrudt, og efterfyldt med grus. Fodhegnet nede ved hulvejen til fiskerlejet vil blive reetableret til foråret Status på manglerne efter 1 års gennemgangen, på dræn og kloakeringsprojektet Vedlagt referat fra vores besigtigelse den 14. oktober Følgende blev drøftet og aftalt: Boldbaner ved postkassehus: OLS udlægger muld og græs ved 3 områder, hvor der ikke er græs. Stor sten ved Neerlandiavej 6: OLS flytter sten så der ikke er mulighed for bilpassage ved sti. Hjulspor ved sti etape 4: OLS opfylder med muld og græs. 3-4 brønde ved Færring sø: OLS fører brønde til terræn. Der er i alt ca m² stier som der skal udlægges gødning på: Aftalt at Vejlby Strand betaler 50 % Ols 25 % og Ib G Jensen 25 %. Torben Jensen fremsender tilbud.

4 Ib G. Jensen retablerer asfaltskader 2 stk. på Neerlandiavej. Skelpæl ved Neerlandiavej 29/25 afsættes af landinspektør: TJ kontakter landinspektør. Ib G. Jensen fremsender tilbud på ekstra bump til Carsten Johansen. Ovenstående udføres i uge 43. Når arbejderne er udført skal Vejlby Strand grundejerforening (Carsten Johansen) fremsende en tilfredshedserklæring. Legepladser og fællesarealer Der er på vores budget her i 2015 afsat midler til etablering af lege-elementer eller lign. på fællesarealet for enden af Bjergehusvej. Bestyrelsen har drøftet at tidligere foreslået parkurbane eller lign. måske ikke helt rammer vores målgruppe af brugere. Derfor arbejder vi i bestyrelsen på, at lave en plan for udvikling af foreningens fællesarealer for de næste par år. Heri indgår bl.a. udskiftning af redskaber på legepladsen ved Barendsvej ved posthuset/fodboldbanen. Vi regner med at have en samlet plan klar, som kan fremlægges og drøftes på generalforsamlingen i foråret 2016, så også generalforsamlingen kan komme med input før planen eventuelt realiseres. Økonomi Akkumuleret regnskab for de første 11 måneder af har været et stille år økonomisk. Indtægter er tilfredsstillende idet alle kontingenter er indbetalt. Der mangler blot at periodisere renteindtægter pr. årsskiftet. Alle budgetterede udgifter følger budgettet med positive afvigelser. Budgetterede investeringer er sat i bero på grund af, at bestyrelsen arbejder på en langsigtet plan for området, som skal forelægges på den kommende generalforsamling i I øjeblikket tegner driftsresultatet til at blive meget tæt på 0.

5 Vejle, Kaj Jensen

6 Bestyrelsen Erik Skibsted. Som nyvalgt medlem af bestyrelsen i grundejerforeningen og efter nu 3 bestyrelsesmøder, kan jeg oplyse, at vi har en god bestyrelse. En energisk og arbejdsom formand, som yder en kæmpe indsats, en solid og myndig kasserer, som bare har styr på økonomien m.m. Ud over disse to nøglepersoner, er vi tre "menige". Som ny er man nysgerrig på, om vi får fordelt, drøftet og fordelt alt det, som vedrører en grundejerforenings virke. Det gør vi, og vi får løbende koordineret afstemt, informeret og handlet på det, som er relevant. Så en spændende gruppe at blive en aktiv del af. Så må vi håbe, vi kan finde måske endnu en kvinde, måske af yngre model, som kan erstatte vor nuværende sekretær, som har oplyst, at hun pga. arbejde ikke genopstiller. Erik Skibsted, næstformand og nyvalgt i foråret Evald Christensen: Jeg synes virkelig, at her sker der noget. Og kommer man selv med et nogenlunde brugbart initiativ, bliver man heller ikke jordet med bedrevidende kommentarer. Næ næ, man får sgu selv lov til gennemføre sit eget forslag. Og det er super på alle måder,0) Det får èn til at tænke sig godt om ("TÆNK FØR DU TALER ) Og derved sparer alle tid. Til de - foreløbig - 3 bestyrelsesmøder, jeg har deltaget i, føler jeg samtidig en helt speciel tone mellem os, hyggeligt, kammeratligt, humoristisk, rå men hjertelig. Aldrig kedeligt. Sikker på det 112 % skyldes formandens tilstedeværelse. Jeg glæder mig til alle de andre møder fremadrettet. Evald Christensen, bestyrelsesmedlem og nyvalgt foråret 2015 Oprydningsdagen store bededag Husk at tilmelde jer denne dag, det bliver som altid en rigtig hyggelig dag, det er jo her der er mulighed for at møde nogle af de andre grundejere, tilmeldingen sker vi af denne mail adresse info@vejlbystrand.dk. Generalforsamlingen 2016 Også her skal i huske at tilmelde jer, det er også på info@vejlbystrand.dk, så sæt allerede nu kryds i kalenderen d fra kl til kl Med venlig hilsen - og ønsket om en rigtig glædelig jul samt et godt nytår Bestyrelsen for Vejlby Strand grundejerforening

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand den 28. januar 2017 hos Kaj Jensen, Vejle Pkt. 1: Godkendelse af referatet fra sidste bestyrelsesmøde Pkt. 2: Bordet rundt/siden

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Ja, så er der gået endnu et år i vores grundejerforening, og denne beretning er så min ottende.

Ja, så er der gået endnu et år i vores grundejerforening, og denne beretning er så min ottende. 1 Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2015/2016 Formandens beretning Ja, så er der gået endnu et år i vores grundejerforening, og denne beretning er så min ottende. Jeg har

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand lørdag den 9. december 2017 hos Erik Skibsted, Herning.

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand lørdag den 9. december 2017 hos Erik Skibsted, Herning. Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand lørdag den 9. december 2017 hos Erik Skibsted, Herning. Dagsorden: 1. Godkendelse af referatet alle 2. Status på økonomien og budgettet for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 11. maj 2013 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Dato : Fredag d.19 april 2013, Harboøre Centeret. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Godkendelse

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

1 Formandens beretning for grundejerforeningen Vejlby Strand for året 2016/2017

1 Formandens beretning for grundejerforeningen Vejlby Strand for året 2016/2017 1 Formandens beretning for grundejerforeningen Vejlby Strand for året 2016/2017 Formandens beretning 2016 har været et rigtig godt år for vores grundejerforening, der er sket rigtig mange gode ting disse

Læs mere

Jeg har nu siddet i bestyrelsen siden 2008/09, og i år har jeg så 8-10 år jubilæum, både i bestyrelsen og som formand

Jeg har nu siddet i bestyrelsen siden 2008/09, og i år har jeg så 8-10 år jubilæum, både i bestyrelsen og som formand 1 Formandens beretning for grundejerforeningen Vejlby Strand for året 2017/2018 Formandens beretning 2017/18 2017 har igen været et rigtig godt år for vores grundejerforening, der er sket mange gode ting

Læs mere

HARBOØRE DIGELAG AF 2015 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING

HARBOØRE DIGELAG AF 2015 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING HARBOØRE DIGELAG AF 2015 VELKOMMEN TIL GENERALFORSAMLING HARBOØRE DIGELAG AF 2015 DAGSORDEN VALG AF DIRIGENT VALG AF REFERENT VALG AF STEMMETÆLLER FORMANDENS BERETNING - OG AFSTEMNING OM SAMME AFLÆGGELSE

Læs mere

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet

1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten. Vejvedligeholdelse og reetablering af vej og stier efter spildevand- og dræn-projektet 1 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdt i Dagsorden: Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 14. juni 2014 kl. 14.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013.

Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013. Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Velkommen til årets sidste nyhedsmail fra Vrist Pumpelag Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013.

Læs mere

Punkt 1 valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Hans Georg Pørksen (Neerlandiavej 28), er der andre forslag?

Punkt 1 valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Hans Georg Pørksen (Neerlandiavej 28), er der andre forslag? Referat fra generalforsamling 5. maj 2012 kl. 11.00 Dagsorden For den ordinære generalforsamling skal gælde følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden om foreningens virksomhed

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand

Grundejerforeningen Hårbølle Strand Grundejerforeningen Hårbølle Strand www.grfhs.dk e-mail: grfhs.post@gmail.com Mødereferat Den 13/11-2007 Emne: Vejbesigtigelse på Baldersvej Tid: Torsdag den 28/6-2007 kl. 15.00. Sted: Baldersvej i Hårbølle.

Læs mere

Vi starter med en lille sang

Vi starter med en lille sang Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Vejlby Strand Lørdag d. 28 April 2018 kl.10.00 i HarboøreCenteret Vi starter med en lille sang >Regnvejrsdag i november< Tekst: Ebba Munck Pedersen Melodi:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Renè Olesen & Stefan Krebs Jensen Per René Schmidt 09. Februar 2015 kl. 19.30 på Skibelund

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Vejlby Strand Grundejerforening. Generalforsamling i Harboøre Centeret 5. Maj 2012 kl. 10.00

Vejlby Strand Grundejerforening. Generalforsamling i Harboøre Centeret 5. Maj 2012 kl. 10.00 Vejlby Strand Grundejerforening Generalforsamling i Harboøre Centeret 5. Maj 2012 kl. 10.00 Vi starter med en lille sang.. En lærke letted, og tusind fulgte og straks var luften et væld af sang. De tusind

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand søndag den 19. marts 2017 hos Ellen Burkarl, Hjerm

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand søndag den 19. marts 2017 hos Ellen Burkarl, Hjerm Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand søndag den 19. marts 2017 hos Ellen Burkarl, Hjerm Dagsorden: Pkt. 1. Velkomst til Susanne og Mogens præsentation af de enkelte bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl i Harboøre Centeret

Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl i Harboøre Centeret Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl. 10.00 i Harboøre Centeret Indlæg omkring kloakering og drænprojektet i Vejlby strands område. Jesper Primdahl fra Lemvig Vand og Spildevand Kloakering

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Generalforsamling i grundejerforeningen Vejlby Strand. Lørdag d. 23 april 2016 kl i HarboøreCenteret

Generalforsamling i grundejerforeningen Vejlby Strand. Lørdag d. 23 april 2016 kl i HarboøreCenteret Generalforsamling i grundejerforeningen Vejlby Strand Lørdag d. 23 april 2016 kl.10.00 i HarboøreCenteret Vi starter med en lille sang Blæsten går frisk over Limfjordens vande Tekst: Erik Bertelsen Melodi:

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Bestyrelsesmøde nyeste øverst

Bestyrelsesmøde nyeste øverst Bestyrelsesmøde 2009-2010 nyeste øverst Bestyrelsesmøde 4. Maj 2010 kl. 19.30 ved HJ DAGSORDEN: 1: Godkendelse af referat fra sidste møde 2: Meddelelser /orientering fra formanden, herunder skrivelser

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Dagsordenen ifølge vedtægternes 8. Stk. 1. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april måned. Stk. 2. Dagsordenen til ordinær

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder

Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Kim Reenberg, Kim Sommer & Lisbeth Garder Linda Kampmann 27. november 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1.1. Vej & sti

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand maddag den 5. juni 2017 hos Carsten Johansen, Struer

Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand maddag den 5. juni 2017 hos Carsten Johansen, Struer Referat fra bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Vejlby Strand maddag den 5. juni 2017 hos Carsten Johansen, Struer Dagsorden: 1. Godkendelse af referatet 2. Opgavefordeling i bestyrelsen 3. Økonomi budget

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Velkommen til den ordinære generalforsamling i Vejlby Pumpelag af I Harboøre Centeret d kl

Velkommen til den ordinære generalforsamling i Vejlby Pumpelag af I Harboøre Centeret d kl Velkommen til den ordinære generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 I Harboøre Centeret d. 26.04.2019 kl. 19.00 Formanden bød velkommen og meddelte at Aksel Nielsen havde meldt afbud til generalforsamlingen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk

HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside. www.ejerlagetsletten.dk Referat af Ejerlaget Sletten s Generalforsamlingen den 7. maj. 2011 HUSK at besøge Sletten s nye hjemmeside www.ejerlagetsletten.dk Forud for generalforsamlingen orienterede Natur- og Miljøchef Claus Borg,

Læs mere

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende Vedr. Generalforsamling 2010 referat Bendt Bjergaard havde et powerpoint indlæg under formandens beretning og her er teksten: Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 6/3-2016 hos Jeppe Deltagere: Hans, Jeppe, Niels Jørgen, H.P., Jørgen, Peter Dagsorden: Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2017

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2018, søndag den 29. april 2018 kl. 10.00 holdt på Klintsøgaard

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i.

År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i. År 2013, tirsdag den 8. maj, kl. 19.00, blev der i Fælleshuset, Birkehegnet 7, afholdt ordinær generalforsamling i A/B Birkebakken Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016

Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Referat Generalforsamling i Grundejerforeningen Egenæs Vænge lørdag 4. juni 2016 Lørdag, d. 4. juni 2016 afholdtes ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Egenæs Vænge, Atterup. Følgende dagsorden,

Læs mere

Med årets sidste nyhedsmail, ønsker bestyrelsen i Vrist Pumpelag alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Med årets sidste nyhedsmail, ønsker bestyrelsen i Vrist Pumpelag alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Nyhedsmail nr. 28 22. dec. 2016 Med årets sidste nyhedsmail, ønsker bestyrelsen i Vrist Pumpelag alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Så er det endelig igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 11/8 2018

Referat fra Generalforsamling 11/8 2018 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere Ad 1) Dirigent: Pernille Heegaard Referent: Henriette Mikkelsen Stemmetællere: Flemming Mikkelsen Flemming Knudsen Torsten Johansen 2) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 WWW.KLOSTERMARKENRIBE.DK Indhold Referat:... 3 Bilag 1) Bestyrelses beretning 2013... 6 Bilag 2) Regnskab

Læs mere

Friluftsliv ved, i og på Ferring Sø. Et rekreativt løft af hele området -møde om perspektiver og muligheder 14/3/2012

Friluftsliv ved, i og på Ferring Sø. Et rekreativt løft af hele området -møde om perspektiver og muligheder 14/3/2012 Friluftsliv ved, i og på Ferring Sø Et rekreativt løft af hele området -møde om perspektiver og muligheder 14/3/2012 Program Velkomst Hvorfor mødet Målet med mødet bedre friluftsfaciliteter Hvad er friluftsliv

Læs mere

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse.

Referat. Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling. Torsdag den , kl På Kramnitsevej 21D, Kramnitse. E 25. maj 2018. Generalforsamling torsdag den 24-5-2018, kl. 1900 På Kramnitsevej 21D, Kramnitse Referat. Dagsorden: Generalforsamling: DET LOLLANDSKE DIGELAG afholder generalforsamling Dagsorden ifølge

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg.

Vejlby Pumpelag: Peter Pætau, Jørgen K. Jensen; Poul Olsen, Christian Langer, Aksel Nielsen, Mogens Daugaard Christensen, Finn Vandborg. REFERAT Projekt : Vejlby Klit og Vrist dræning Kundenavn : Lemvig Vand og Spildevand A/S Emne : Referat af møde om Dræning i Vejlby den 31. maj 2012 Til : Vrist Pumpelag: formand Bendt Bjergaard. Vejlby

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 14. maj kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.

Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene. Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19. Referat fra generalforsamling 2015 Grundejerforeningen Alléhusene Café Soul Dagmar Centret 10 8660 Skanderborg 26. marts 2015 kl. 19.30 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Valg af referent b. Afgørelse om

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017

Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 Referat Ordinær generalforsamling grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 28. februar 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20A som dirigent, og han blev enstemmigt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019

Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Grundejerforeningen Baunehøj april 2019 Ordinær generalforsamling den 18. maj 2019. Formandens beretning for perioden maj 2018 til maj 2019 1. Bestyrelsen. Bestyrelsen har i perioden indtil den 1. februar

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat af Generalforsamling d. 18.marts-2014 på Skårup skole

Referat af Generalforsamling d. 18.marts-2014 på Skårup skole Skårup 18,marts-2014 Referat af Generalforsamling d. 18.marts-2014 på Skårup skole Repræsenteret på generalforsamling husnumre (antal personer i parentes): Agerskiftet nr. 1(2)-3(1)-4(1)-6(1)-8(2)-10(1)-11(2)-14(1)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014

Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014 Adresseliste 23. maj 2014 Referat fra møde med sommerhusgrundejerforeningerne d. 6. juni 2014 Kommunens svar står med kursiv. Ejerlaget Sletten: Annoncering i lokale blade: vi efterlyser bedre orientering,

Læs mere

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel.

selv, at fylde lidt forebyggende grus i et lille hul, der pludselig dukker op udenfor jeres parcel. Beretning 2007 Ja så er endnu et år gået, og denne gang med ny formand for grundejerforeningen. Dette efter mange fine år med Leif som formand. Det har været både spændende og arbejdskrævende, at forsøge

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Jeppe Skovgaard Schmidt

Jeppe Skovgaard Schmidt Jeppe Skovgaard Schmidt Fra: Familien Buur/Petersen Sendt: 20. august 2014 12:37 Til: Jeppe Skovgaard Schmidt Emne: Fjernelse/udskifning af bump på Knud Rasmussensvej, Lynge Vedhæftede

Læs mere

1 Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2014/2015

1 Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2014/2015 1 Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2014/2015 Formandens beretning Ja, så er der gået endnu et år i vores grundejerforening, og det er så min syvende beretning. Da vi fik

Læs mere

Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret

Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret Tilstede var grundejerne af 84 parceller. Bestyrelsen var repræsenteret ved Carsten Johansen, Per Dybdahl, Marlene Gemmer og Inger-Grethe

Læs mere

Grundejerforeningen Sletten

Grundejerforeningen Sletten Varde d. 28/03-2010 Referat fra Generalforsamlingen d. 24/03-2010. Generalforsamlingen blev afholdt i et af Lerpøthallens lokaler, 15 personer incl. bestyrelsen mødte op, heraf var 11 stemmeberettigede.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere