Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet."

Transkript

1 BRUGERVILKÅR FOR AUKTION.MASKINBLADET.DK 1. JURIDISKE OPLYSNINGER Fagbladsgruppen A/S udbyder websitet Auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S s retningslinjer for anvendelse af websitet Auktion.maskinbladet.dk er angivet i disse brugervilkår (herefter blot refereret til som Betingelserne ). Sitet faciliterer brugernes mulighed for køb og salg af maskiner gennem annoncering og auktion på webstedet. Betingelserne er en juridisk aftale mellem den enkelte bruger som tilgår webstedet eller benytter de tilbudte services og Fagbladsgruppen A/S, Birk Centerpark 34 36, 7400 Herning (CVR-nr ). Ved benyttelse af websitet tiltræder og accepterer du som bruger Betingelserne. Hvis ikke Betingelserne kan accepteres, skal brug af webstedet og dets udbudte services straks standses. 2. ÆNDRINGER TIL BETINGELSERNE Fagbladsgruppen A/S forbeholder sig retten til løbende at ændre og opdatere Betingelserne for anvendelsen af Auktion.maskinbladet.dk. Eventuelle ændringer varsles pr. overfor brugere, der har oprettet en bruger profil. Indeholder fremtidige versioner af Betingelserne vilkår, som ikke kan accepteres af brugeren, skal brugeren undlade at benytte webstedet og de udbudte services fremadrettet. En fortsat brug anses som en accept af de ændrede Betingelser. 3. OPRETTELSE AF BRUGERPROFIL Visse af de udbudte services på Auktion.maskinbladet.dk kræver, at du opretter en registreret bruger profil, f.eks. oprettelse af salgsannoncer eller salgsauktion, afgivelse af bud på auktion m.v.. Det er gratis at oprette en Brugerprofil, men visse af de udbudte services er dog betalingsservices. Kun virksomheder med et CVR-nr. kan oprette en brugerprofil. Login (brugernavn og password) til en brugerprofil tilhører den virksomhed, der opretter brugerprofilen, og virksomheden hæfter for brugen. Du skal derfor sikre, at du er berettiget til at handle på virksomhedens vegne. Brugerprofilen må ikke videregives eller overdrages til andre. 4. BRUGERENS EGEN SLETNING AF BRUGERPROFIL OG INDHOLD Brugeren kan til enhver tid slette sin Brugerprofil. Sletning kan foretages ved at kontakte kundeservice.

2 Vær opmærksom på, at hvis der er tilknyttet en eller flere betalingsservices til Brugerprofilen, er det ikke længere muligt at tilgå og udnytte sådanne services. Sletning at brugerprofilen berettiger ikke Brugeren til nogen refusion af allerede betalte beløb for udnyttelsen af en service. 5. BLOKERING AF BRUGEPROFIL Fagbladsgruppen A/S er berettiget til - uden at pådrage sig ansvar at suspendere eller slette en brugerprofil, hvis brugerprofilen efter Fagbladsgruppen A/S s skøn anvendes til ulovlig aktivitet, til konkurrerende virksomhed, til aktivitet til skade for Fagbladsgruppen A/S, til moralsk eller etisk anstødelig aktivitet, eller til anden aktivitet, der kan virke stødende eller krænkende, eller hvis profilen anvendes til at udnytte en tilkøbt service i strid med Betingelserne eller de gældende tillægsvilkår for servicen. Suspenderes eller slettes brugerprofilen kan eventuelle tilkøbte services ikke tilgås eller udnyttes. 6. ANVENDELSE AF INDHOLDET PÅ AUKTION.MASKINBLADET.DK Fagbladsgruppen A/S tilbyder en række services som alle er tilgængelige på auktion.maskinbladet.dk. Brug af tilbudte services er underlagt disse Betingelser uanset om tilgangen kræver en registreret bruger profil eller ej. En bruger kan frit tilgå, læse, downloade til eget brug og printe indhold fra webstedet auktion.maskinbladet.dk. Det er ikke tilladt at genudgive, distribuere eller skabe afledte værker af indholdet på auktion.maskinbladet.dk, herunder bl.a., men ikke begrænset til; at hente oplysninger på systematisk vis via robotter, scripts eller på lignende måde, ligesom det ikke er tilladt at skabe adgang til information eller materiale fra auktion.maskinbladet.dk på eller via andre websites, apps eller tilsvarende. Fagbladsgruppen A/S kan uden forudgående varsel til enhver tid slette eller ændre indhold i bruger indrykket information helt eller delvist, ligesom Fagbladsgruppen A/S frit kan ophøre med at tilbyde en service eller ændre indholdet heraf. Fagbladsgruppen A/S kan uden forudgående varsel begrænse tilgangen til en annonce, auktion eller til en service, hvis Fagbladsgruppen A/S finder disse problematiske i forhold til Betingelserne eller lovgivningen i øvrigt.

3 7. PRODUKTER OG SERVICES SOM UDBYDES AF FAGBLADSGRUPPEN A/S Fagbladsgruppen A/S kan uden forudgående varsel til enhver tid slette eller ændre indhold i indrykket annoncer helt eller delvist, hvis oplysninger vurderes at være forkerte, vildledende eller i strid med disse Betingelser, krænkende for tredjemands rettigheder eller gældende lovgivning. Brugeren kan ikke modsætte sig sådanne ændringer og har ikke krav på tilbagebetaling af noget beløb som følge heraf. I forholdet mellem en sælger og en køber accepteres ved tiltrædelsen af disse vilkår, at sælger indestår for, at sælger er juridisk berettiget til at overdrage ejendomsretten til det solgte til køber og at genstanden er fri og ubehæftet. Sælger skal sammen med indrykning af annonce eller auktion angive alle øvrige vilkår, som skal være gældende mellem parterne. Hvor ikke andre vilkår er anført, vil en aftale mellem køber og sælger som udgangspunkt være underlagt købelovens almindelige regler. Hvis du er sælger: Fagbladsgruppen A/S udbyder en service på auktion.maskinbladet.dk, hvor der faciliteres køb og salg af maskiner inden for forskellige kategorier. For at oprette salgsannoncer og auktioner skal du være registreret bruger. Enhver aftale om køb eller salg af udstyr og maskiner, indgås direkte mellem køber og sælger og uden Fagbladsgruppen A/S s mellemkomst, og uden at Fagbladsgruppen A/S bliver part i sådanne aftaler. Fagbladsgruppen A/S garanterer ligeledes ikke for en købesums betaling. Når en salgs annonce indrykkes er sælger forpligtet til at fremkomme med fyldestgørende oplysninger om produktet, der udbydes til salg, og som er relevante for potentielle købere for at produktet kan vurderes. Fagbladsgruppen A/S gør opmærksom på, at du som sælger indestår overfor køber for rigtigheden af de givne oplysninger. Det er ikke tilladt at udbyde ulovlige produkter på Auktion.maskinbladet.dk. Dette kan f.eks. være produkter der kræver en offentlig myndigheds godkendelse, og hvor godkendelse ikke foreligger, produkter der er en kopi af et andet produkt, og hvor salg vil udgøre krænkelse af en immateriel rettighed eller overtrædelse af markedsføringsloven m.v. Når det indrykkede salgsobjekt er solgt, er du som sælger forpligtet til at slette salgs annoncen straks. Salgs annoncer men ikke auktioner - kan endvidere til enhver tid slettes af brugeren selv uden angivelse af årsag. Sletter brugeren selv en oprettet annonce, har brugeren ikke krav på tilbagebetaling af noget beløb. Hvis du er køber:

4 Som erhvervsdrivende bruger erklærer du udtrykkeligt, at der ikke kan fremsættes krav/reklamationer overfor Fagbladsgruppen A/S i forbindelse med et køb/salg af annoncerede maskiner/varer på Auktion.maskinbladet.dk, men at alle krav/reklamationer skal fremsættes direkte overfor sælger. Oplysninger om et salgsobjekt er indlagt af sælger og Fagbladsgruppen A/S er ikke ansvarlig for rigtigheden af sådanne oplysninger, og Fagbladsgruppen A/S er ikke forpligtet til at kontrollere oplysningernes rigtighed. Brugeren opfordres til at undersøge forholdene omkring et salgsobjekt, forinden aftale indgås eller bud afgives på auktion, herunder om produktet har de egenskaber der oplyses, og om produktet indfrier brugerens behov. 8. IMMATERIELLE RETTIGHEDER Rettigheder til indhold: Ophavsrettigheder til materiale (tekst, billeder/fotos, illustrationer m.v.), som brugeren indlægger på auktion.maskinbladet.dk skal tilhøre brugeren selv eller en tredjemand hvorfra brugeren har afledt en brugsret. Brugeren indestår for, at benyttelsen af materialet ikke krænker tredjemands rettigheder. Brugeren skadesløsholder Fagbladsgruppen A/S i enhver henseende (inklusive de samlede sagsomkostninger for Fagbladsgruppen A/S), hvis Fagbladsgruppen A/S bliver pålagt at betale et beløb til tredjemand ved endelig dom eller forlig tiltrådt af brugeren. Brugeren indestår herudover for, at rettigheder der overføres eller meddeles Fagbladsgruppen A/S i henhold til disse Betingelser de facto sker, og at sådanne rettigheder ikke kan anfægtes af tredjemand. Fagbladsgruppen A/S eller tredjemand besidder alle ophavsrettigheder til tekst, illustrationer, billeder/fotos, kildekode, logoer, grafik, databaser m.v., som forefindes på auktion.maskinbladet.dk og som ikke er indlagt af den enkelte bruger. Rettighederne er beskyttet af gældende dansk og international lovgivning og må alene benyttes i overensstemmelse med Betingelserne. Ved at indlægge materiale på auktion.maskinbladet.dk meddeler brugeren Fagbladsgruppen A/S en ikkeeksklusiv, tidsubegrænset og royalty-fri og overdragelig brugsret til materialet. Brugsretten er ikke geografisk begrænset. Brugsretten omfatter bl.a. en ret til at anvende og offentliggøre materialet på andre websteder samt i ethvert andet medium uanset form, ændre materialet, reproducere i identisk eller ændret form og skabe afledte værker. Brugsretten omfatter endvidere en ret til at sub-licensiere materialet til tredjemand. Databaserettigheder: Databaser der anvendes til brug for websitet auktion.maskinbladet.dk tilhører Fagbladsgruppen A/S og er beskyttet af gældende lovgivning om databaser i ophavsretsloven 71 samt gældende lovgivning om ophavsret. Brugeren opnår ingen rettigheder til sådanne databaser uanset brugeren indlægger materiale på websitet, som indgår i databaserne.

5 Brugeren er udtrykkeligt indforstået med, at uanset at det materiale der indlægges på Auktion.maskinbladet.dk tilhører brugeren, er brugeren ikke berettiget til at give tredjemand adgang til materialet via Fagbladsgruppen A/S databaser via systematiske udtræk via robotter, scripts eller lignende, ligesom det ikke er tilladt at skabe adgang til information eller materiale fra Auktion.maskinbladet.dk via andre websteder, apps eller tilsvarende. 9. PERSONDATAPOLITIK OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER I den udstrækning Fagbladsgruppen A/S behandler sker dette i henhold til de til enhver tid gældende regler om behandling af personoplysninger. Fagbladsgruppen A/S cookie og persondatapolitik kan læses her og denne cookie og persondatapolitik skal anses for en integreret del af disse Betingelser. Når du opretter en bruger på auktion.maskinbladet.dk, indsamler og lagrer Fagbladsgruppen A/S visse oplysninger via brug af cookies. Accepten af disse Betingelser udgør dit aktive samtykke til lagring og efterfølgende adgang til disse cookies i overensstemmelse med det anførte i vores cookie og persondatapolitik. 10. PRISER Oprettelse af salgsannoncer samt auktioner på Auktion.maskinbladet.dk sker mod betaling til Fagbladsgruppen A/S. Prisen for den individuelle annonce oplyses forinden endelig indrykning sker, så brugeren kan fortryde en oprettelse inden annoncen endeligt indrykkes. Generelle priser for indrykning af annoncer, der måtte være oplyst på websiden, kan ændres fra tid til anden uden forudgående varsel. Alle prisangivelser på Auktion.maskinbladet.dk er som standard oplyst ekskl. moms. Betaling for oprettelse af salgs annoncer, inklusive auktioner sker i forbindelse med indrykningen via Dankort/kreditkort. 11. ANSVARSFRASKRIVELSER Fagbladsgruppen A/S optræder ikke som hverken sælger eller køber af de produkter, som annonceres til salg på websitet, og Fagbladsgruppen A/S er dermed ikke involveret i selve transaktionen mellem køber og sælger. Fagbladsgruppen A/S foretager ikke en systematisk gennemgang af alle oprettede annoncer på auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S har intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, der er

6 indeholdt på siden og kan ikke drages til ansvar herfor. Fagbladsgruppen A/S påtager sig ligeledes ikke ansvaret for de genstande, der sælges via auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S kan ikke garantere, at websitet er fri for fejl, vira eller andet skadeligt materiale, eller at websitet altid er tilgængelig for brugeren. Eventuel nedetid berettiger ikke brugeren til erstatning eller forholdsmæssig afslag i betalte beløb for indrykkede annoncer eller køb af andre services. Fagbladsgruppen A/S fraskriver sig i videst muligt omfang ethvert ansvar for tab, såvel direkte som indirekte, der opstår som følge af brug af websitet auktion.maskinbladet.dk. Fagbladsgruppen A/S s erstatningsansvar er endvidere i alle tilfælde begrænset til et beløb, der svarer til dén pris brugeren har betalt for offentliggørelse af den pågældende annonce, kravet vedrører, og i andet fald kr Benyttelse af auktion.maskinbladet.dk tilbydes som en as is service, hvilket vil sige, at brugeren kan tilgå websitet som dette er og forefindes på et givent tidspunkt. Brugeren er udtrykkeligt gjort bekendt med og accepterer, at websitet er et dynamisk medie, hvor indholdet ikke er statisk eller konstant. Brugeren er dermed indforstået med, at websitet løbende kan ændre udseende og indhold. Fagbladsgruppen A/S er i intet tilfælde ansvarlig for indirekte tab, herunder bl.a. men ikke begrænset til tabt avance, mistet omsætning og tab af brugerens data eller omkostninger til regenerering heraf. Information fra tredjepart og henvisninger Fagbladsgruppen A/S kan indeholde henvisninger i form af links til websites, som ikke er ejet eller kontrolleret af Fagbladsgruppen A/S. Fagbladsgruppen A/S kan ikke garantere for indholdet af sådanne websites og benyttelsen af indhold der findes på sådanne sider sker på brugerens eget ansvar. Brugen af information eller materiale kan være underlagt websitets særlige vilkår, som brugeren opfordres til at gøre sig bekendt med forinden brugen finder sted. 12. TVISTER Denne aftale og ethvert spørgsmål om dens vedtagelse og gyldighed, fortolkning og indhold m.v. er underlagt dansk ret, CISG og lovvalgsbestemmelser undtaget. Enhver tvist som ikke kan løses i mindelighed kan af parterne indbringes for de almindelige danske domstole. Retten i Herning er valgt som værneting i første instans. 13. KONTAKTOPLYSNINGER Du er altid velkommen til at kontakte Fagbladsgruppen A/S hvis du har spørgsmål til vores services eller oplever problemer med benyttelsen heraf.

7 Vores kundesupport kan kontaktes på adressen Hvis der er spørgsmål til disse Betingelserne for anvendelse af auktion.maskinbladet.dk, kan vi kontaktes på via adressen

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Betingelser for anvendelse af onlineservice

Betingelser for anvendelse af onlineservice Betingelser for anvendelse af onlineservice www.camptravel.net 1. Indledning 1. Camptravel tilvejebringer en online-service, hvor ejere af campingvogne og autocampere ved oprettelse af en Annonce forbindes

Læs mere

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R

V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R V I L K Å R O G B E T I N G E L S E R 24-01-2018 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

Læs mere

Aftalen indgås mellem Leverandøren og Organisationen ByggeBasen f.m.b.a., ("OB"), Egebækvej 98, 2850 Nærum, CVR nr. 10050626.

Aftalen indgås mellem Leverandøren og Organisationen ByggeBasen f.m.b.a., (OB), Egebækvej 98, 2850 Nærum, CVR nr. 10050626. LEVERANDØRBETINGELSER Denne leverandøraftale ("Aftalen") finder anvendelse på producenters, handelsselskabers, forhandleres og importørers ("Leverandøren") upload og brug af informationer om produkter

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN

! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN ! GENERELLE VILKÅR & BETINGELSER! GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF FIXNBIKE APPLIKATIONEN 1. Aftaleforhold Disse Generelle vilkår og betingelser for brug af FIXNBIKE applikationen (herefter

Læs mere

Licensbetingelser for Acadre

Licensbetingelser for Acadre Licensbetingelser for Acadre Kunde: [Kundenavn] Leverandør: Formpipe Software A/S Lautrupvang 1 DK-2750 Ballerup CVR nr. 29177015 Indholdsfortegnelse 1.0 Standard licensbetingelser... 1 1.1 Immaterielle

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Journalnr. 21480 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nærværende salgs- og leveringsbetingelser (herefter benævnt Aftalen ) fastlægger de vilkår, der gælder for Brugerens anvendelse af E.P. Grafisk online-services

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness www.mobilefitness.dk udbydes af virksomheden Mobile Fitness A/S. Du bør læse disse vilkår igennem, før du opretter dig som bruger hos Mobile Fitness. Vilkårene

Læs mere

"Abonnement" er en enkeltstående eller løbende serviceydelse, som brugeren har valgt at indgå aftale med Mybanker.dk om.

Abonnement er en enkeltstående eller løbende serviceydelse, som brugeren har valgt at indgå aftale med Mybanker.dk om. Mybanker.dk s forretningsbetingelser Hvem står bag Mybanker.dk/Kontakt Mybanker.dk A/S Amaliegade 36 1256 København K CVR-nr. 30504496 Tlf: + 45 7020 7232 Telefax: + 45 7020 7233 E-mail: Info@mybanker.dk

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351.

Har du spørgsmål til vilkårene for brugen af Berlingske Business Premium så kontakt Michael Friislund på micfr@berlingske.dk eller 22533351. ABONNEMENTS- OG MEDLEMSKABSBETINGELSER for Berlingske Business Premium For IP-adgang til biblioteker, uddannelsesinstitutioner og højere læreanstalter, 21-08-2013 (Version 1.2) Biblioteker på uddannelsesinstitutioner

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser 1. Anvendelse 4. Pris og betaling 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Betingelserne gælder for alle aftaler om Nordjysk Regnskab, CVR-nr. 27404332,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 Ved at oprette en gratis auktion på huseftersyn.dk accepterer du disse vilkår og brugerbetingelser, og du opfordres hermed

Læs mere

Abonnementsaftale for INNOMATE HR

Abonnementsaftale for INNOMATE HR Abonnementsaftale for INNOMATE HR Dette er en aftale vedrørende abonnement på et eller flere INNOMATE HR-moduler leveret som SaaS (Software-as-a-Service), samt de hermed forbundne ydelser fra INNOMATE

Læs mere

Boliga ApS vilkår og betingelser

Boliga ApS vilkår og betingelser Boliga ApS vilkår og betingelser Gældende fra d. 01.03.2015 Boliga ApS generelle vilkår og betingelser 1. Introduktion Velkommen til Boliga, Boliga Selvsalg og Boliga Lejnu, der er en del af Boliga ApS,

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Vilkår Teller Go. Part of the Nets Group

Vilkår Teller Go. Part of the Nets Group Vilkår Teller Go Part of the Nets Group Teller Services Kundeservice... +45 44 89 24 80 CVR-nr... 35054642 Lautrupbjerg 10, PO 500 Hovednummer... +45 44 68 44 68 www.teller.com DK-2750 Ballerup Telefax...

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare Udgave Januar 2016 Der er krav om at klinikken har en databehandler hos den leverandør der lagre klinikkens data. Dvs. at hvis man har en udgave af

Læs mere

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop.

Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Vores persondatapolitik 1. Generelt Gahrn-Jensen har to fysiske butikker der sælger tøj til kvinder. Gahrn-Jensen har ydermere stor webshop. Gahrn-Jensen henter og gemmer oplysninger om dig for at levere

Læs mere

MobileStatus Software licens aftale

MobileStatus Software licens aftale MobileStatus Software licens aftale Version 2.2 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker af deres respektive ejere. MobileCTI, MobilePBX,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Terms and Conditions. An English version is in preparation. In Danish: Handelsbetingelser

Terms and Conditions. An English version is in preparation. In Danish: Handelsbetingelser Terms and Conditions An English version is in preparation. In Danish: Handelsbetingelser Her kan du læse de betingelser, der gælder, når du køber WorldBloxer maps til Minecraft hos www.geoboxers.com (herefter

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Almindelige købs- og salgsbetingelser

Almindelige købs- og salgsbetingelser Almindelige købs- og salgsbetingelser 1.0 Generelle bestemmelser 1.1 Nærværende aftale udgør aftalegrundlag for STISAGER, i det følgende benævnt sælger og den af STISAGER vedkommende køberkontrahent, i

Læs mere

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken. Telia Music Player Vilkår for anvendelse af musik på mobilenhed Din brug af sangene er underlagt reglerne for tjenesten nedenfor. 1. Ophavsret Du opnår ingen rettigheder til softwareproduktet eller materiale

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

Vilkår for brugen af onlinebasen.dk (hjemmesideejere) samt oplysninger om behandling af personoplysninger.

Vilkår for brugen af onlinebasen.dk (hjemmesideejere) samt oplysninger om behandling af personoplysninger. Vilkår for brugen af onlinebasen.dk (hjemmesideejere) samt oplysninger om behandling af personoplysninger. Opdateret 7. september 2018 Ved oprettelse af forespørgsel på onlinebasen.dk bliver du bedt om

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER BRAGESGADE 10B 2200 KØBENHAVN N T +45 3282 1021 E info@2plus1.dk W 2plus1.dk 11. november 2013 FORRETNINGSBETINGELSER ALMINDELIG DEL De generelle forretningsbetingelser er gældende for alle ydelser og

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ehrhorn Hummerston Gråbrødretorv 6-8, 3.sal DK-1154 København K. Telefon:+45 70201972 info@ehrhorn-hummerston.dk www.ehrhorn-hummerston.dk Almindelig del De generelle forretningsbetingelser

Læs mere

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services.

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services. Abonnementsbetingelser for brug af Toolpack -Online Services 1. Anvendelse og gyldighed 1.1 Disse betingelser ( Betingelserne ) for anvendelse af Toolpack Online Services ( Services ) gælder for enhver

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for MHT ApS vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 28.05.2018 Godkendt af Jette Petersen Antal sider 11 Side 1 af 11 Tak, for at du har valgt at bruge vores produkter/services.

Læs mere

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE.

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. BRUGSVILKÅR FOR HJEMMESIDE Disse brugsvilkår angiver sammen med de øvrige retningslinjer, som der heri henvises til vilkårene for brug

Læs mere

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming

Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrenceregler Coca-Cola zero Gaming Konkurrencen arrangeres af: Coca-Cola Nordic Services ApS Tuborg Havnevej 4-8, 1. 2900 Hellerup Partnere: MARVELOUS, IUM mediebureau København Konkurrencen er på

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

Aftale om anvendelse af e-nettet

Aftale om anvendelse af e-nettet - i det følgende benævnt 'Aftalen', mellem e-nettet a/s Pilestræde 58, 2. sal 1112 København K cvr nr. 21270776 og Virksomhed Adresse By cvr nr. - i det følgende benævnt 'Kunden' og sammen med 'e-nettet

Læs mere

Forretningsbetingelser - Trade conditions

Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser Gældende pr. 13.06.2005 Firma oplysninger WB Electronics ApS Langelandsvej 1a 7400 Herning Danmark Telefon +45 96264520 Fax +45 96264409

Læs mere

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S AFTALE OM DIGITAL UDGIVELSE Mellem: [Forfatterens navn og adresse] ( Forfatteren ) og Vognmagergade 11 1148 København K ( Forlaget ) er dags dato truffet følgende aftale ( Aftalen ): 2. juli 2015 1 Aftalens

Læs mere

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Mellem [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part A og [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part B indgås dags dato følgende

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site

Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Vilkår For Brug Læs venligst disse betingelser omhyggeligt igennem, før du bruger dette site Genworth Financial-familien af forsikringsservicevirksomheder og finansielle servicevirksomheder ("Genworth

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser BEDSTpensions/den dataansvarliges kontaktoplysninger: BEDSTpension forsikringsmægler A/S (CVR-nr. 32102093) BEDSTpension finansiel rådgivning APS (CVR: 32667252) Centervænget 19

Læs mere

2.1. Priser og indhold for Leverandørens Abonnement findes på Sitet.

2.1. Priser og indhold for Leverandørens Abonnement findes på Sitet. FORRETNINGSBETINGELSER PIPIPCARE 1. ANVENDELSESOMRÅDE Forretningsbetingelserne (herefter Betingelserne ) gælder for køb af en abonnementservice (herefter Abonnement ) på hjemmesiden PipipCare. com (herefter

Læs mere

Forhandlerkontrakt. DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3

Forhandlerkontrakt. DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3 Forhandlerkontrakt DK Hostmasters vilkår for Registrator i henhold til domænelovens 13, stk. 3 Version 4.0, august 2018 Denne kontrakt (herefter "Kontrakten") er indgået mellem parterne: DK Hostmaster

Læs mere

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.

En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under. En oversigt over hovedindholdet af de generelle vilkår for tildeling, registrering og administration af domænenavne under.dk-domænet 1. Oversigten erstatter ikke de generelle vilkår Formålet med denne

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 21/

Handelsbetingelser Gældende per 21/ Handelsbetingelser Gældende per 21/04-2016 1. Generelt 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk

RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk 28.11.2011 RÅDGIVERAFTALE OM ADGANG TIL match-online.dk mellem [Navn på rådgiver] [Adresse] (Herefter benævnt Rådgiver ) - tilsluttet match-online.dk gennem (..Hovedrådgivernavnet..) og Foreningen match-online.dk

Læs mere

Vilkår for medlemskab af Nutrilett Willpower Group. Gælder fra 1. maj 2016.

Vilkår for medlemskab af Nutrilett Willpower Group. Gælder fra 1. maj 2016. Vilkår for medlemskab af Nutrilett Willpower Group. Gælder fra 1. maj 2016. Orkla Health AS, cvr. 919 661 356 (Orkla Health) tilbyder adgang til Nutrilett Willpower Group på følgende vilkår, som accepteres

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV

GENERELLE BETINGELSER FBI.TV GENERELLE BETINGELSER FBI.TV Senest opdateret maj 2013 Indholdsfortegnelse 1. Filmtjenesten FBI.TV... 3 2. Brug af og adgang til FBI.TV... 3 3. Særligt vedr. leje af film via FBI.TV... 4 4. Særligt vedr.

Læs mere

Heidelberg Danmark A/S CVR: Stamholmen 193 E Tlf.nr

Heidelberg Danmark A/S CVR: Stamholmen 193 E Tlf.nr HEIDELBERG DANMARK A/S VILKÅR FOR BRUG AF WEBSITE/ONLINE SHOP samt FOR REGISTRERING AF PERSONOPLYSNINGER 1. WEBSITE Det danske website og online shoppen for kunder i Danmark under www.heidelberg.com (herunder

Læs mere

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik

Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik Privatlivspolitik ekstern persondatapolitik for Shine Danmark miljøvenlig rengøring vedr. behandling af persondata Version 1 Dato 22.05.2018 Godkendt af Christina L. Johansen Antal sider 14 Side 1 af 10

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK (GDPR)

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK (GDPR) COOKIES & PERSONDATAPOLITIK (GDPR) 1.0. BAGGRUND 1.1. Nedenstående har til formål at oplyse dig som registrerede om, hvordan vi behandler din persondata. 2.0. BRUG AF COOKIES 2.1. Når du besøger vores

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

Gensidig hemmeligholdelsesaftale

Gensidig hemmeligholdelsesaftale Gensidig hemmeligholdelsesaftale mellem CVR-nr.: [Indsæt] og CVR-nr.: [Indsæt] (herefter samlet betegnet Parterne ) 1 Baggrund for hemmeligholdelsesaftalen I forbindelse med [beskriv her i hvilken anledning/hvorfor

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE:

PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT FØLGENDE: Kundeaftale DENNE AFTALE er indgået den 20 mellem: Midtjysk Markedsføring, Kompagnistræde 2, 1.sal,, 35287582 og [indsæt navn], [indsæt registreret adresse], [indsæt CVR-nummer] PARTERNE HAR HEREFTER AFTALT

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Defco A/S vedr. behandling af persondata Version 1.0 Dato 24-05-2018 Godkendt af Jan B. Jensen Antal sider 13 Side 1 af 13 Privatlivspolitik Tak, for dit

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik.

Smart Lift A/S behandler og opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og lovligt. Derfor har vi udarbejdet denne persondatapolitik. Persondatapolitik, Smart Lift A/S - 1. Indledning Dataansvarlig: Smart Lift A/S N. A. Christensensvej 39 DK-7900 Nykøbing Mors +45 97 72 29 11 www.smartlift.dk CVR DK 31 41 96 38 Smart Lift A/S behandler

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2

Indholdsfortegnelse. Side 2 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Opstart af Abonnementsaftale... 4 2. Abonnementsperiode... 4 3. Trafik... 4 4. Drifts- og sikkerhedsmæssige forhold... 4 Typer af personoplysninger:... 5 5. Ansvar og erstatning...

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Fitbit Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Fitbit Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via app en at lagre en virtuel repræsentation af

Læs mere

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting Nedenstående betingelser er de til enhver tid gældende forretningsbetingelser for nærværende aftale for Hosting, og er gældende i det omfang, en eller flere

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) (ekstern persondatapolitik) for Tabellae A/S vedr. behandling af persondata Version 1.1 Dato for seneste opdatering 25.10.2018 Godkendt af Stefan Reina Antal sider 13 Side 1 af 12 Tak, for dit besøg på

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

abonnementet. Lovsamling. brugeres adgang andre. benyttes af kan gøres nedlagt, og E-MAIL: TG@DGLDK.DK DGL APS CVR-NR.

abonnementet. Lovsamling. brugeres adgang andre. benyttes af kan gøres nedlagt, og E-MAIL: TG@DGLDK.DK DGL APS CVR-NR. KØBENHAVN, DEN 12. SEPTEMBER 20122 Abonnementsvilkår for DGL 1. Anvendelsesområde Disse vilkår gælder Lovsamling. for alle abonnementer på DGL Den GrønlandskeG e 2. Abonnentens og abonnentens brugeres

Læs mere

1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng:

1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng: VILKÅR OG BETINGELSER 1. Definitioner 1.1 Nedenstående udtryk, der anvendes i disse handelsbetingelser, har følgende betydning, medmindre andet fremgår af den konkrete sammenhæng: Aftale betyder enhver

Læs mere

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation

Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation Januar 2014 Udbudsbetingelser for køb af halm ved licitation 1. Indledning... 2 2. Aftalegrundlag... 2 3. Udbud... 2 3.1 Produkter og udbudsfrekvens... 2 3.2 Annoncering af udbud... 2 3.3 Prækvalifikation...

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER

BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER BRUGER- OG ABONNEMENTSBETINGELSER VERSION Dette er Brugerbetingelser for MaxMee.com og MaxMee App version 1.06 af 25. maj 2018. 1. ACCEPT AF BRUGERBETINGELSER Disse brugerbetingelser for MaxMee.com og

Læs mere

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 1. Aftalegrundlag 1.1 Nærværende generelle abonnementsvilkår (herefter benævnt "Vilkår") fastsætter de nærmere Vilkår for Skolevisioner ApS', CVR-nr.

Læs mere

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S E - B O G S A F T A L E Mellem: ( Forfatteren ) og Vognmagergade 11 1148 København K ( Forlaget ) er dags dato truffet følgende aftale ( E-bogsaftalen ): 3. juli 2015 1 Aftalens omfang Stk. 1 Forfatteren

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2010-0250 Klager: Kristian von Hornsleth ApS c/o Iversen & Co. ApS Bredgade 25 H 2 1260 København K v/advokat Stig Gøtzshe Indklagede: Als Offset ApS. Industrivej 4 6440 Augustenborg Parternes påstande:

Læs mere

Handelsbetingelser. Forsikringsakademiet A/S

Handelsbetingelser. Forsikringsakademiet A/S Handelsbetingelser Forsikringsakademiet A/S 1. Generelle vilkår Nærværende handelsbetingelser er gældende, og en del af den kontrakt, der er indgået mellem Forsikringsakademiet A/S, CVR nr. 20733616, (i

Læs mere

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser Direktoratet for Kriminalforsorgen Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser indgået mellem [Konsulentnavn/virksomhed] [Adresse] [Postnr.] CVR-nr. [xx xx xx xx] (Herefter leverandøren ) og Kriminalforsorgen

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 05/

Handelsbetingelser Gældende per 05/ Handelsbetingelser Gældende per 05/08-2016 1. Generelt 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere