Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24"

Transkript

1 Peugeot // 207

2 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision, nemlig Peugeots vision om at opfylde dine ønsker, og dette kommer til udtryk i en bil, der er indbegrebet af Peugeots tankegang. Denne tankegang kan sammenfattes med 4 ord. Æstetik, dynamik, driftsikkerhed og innovation. Fire nøgleværdier, der gælder for alle vore modeller. Skønhed. Et udtryksfuldt design, rene linier traditionen tro. Passion. Nemlig den passion, der driver os til at skabe biler, der er i kontakt med vejen og dig. Så enhver køretur bliver en rejse. Så du mærker køreglæden. Tillid. Naturligvis. Alle vore biler produceres ifølge de strengeste normer, så du sikres det optimale og dermed absolut sindsro. Disse værdier ligger i vores gener. Du ser dem i alle vores biler i dag, og de vil også kunne ses i de biler, der fremover kommer til at bære vores logo. I denne brochure er vores værdier illustreret ved de fire linier, der løber hen over siderne. Derfor vil forholdet mellem dig og din 207 være perfekt. Hvad betyder det for dig? Intelligens. Nemlig intelligens i form af innovative løsninger, der lever op til dine behov og er på forkant med fremtiden.

3 5

4 Forførende // 7 Iøjnefaldende skønhed 207 s skønhed er iøjnefaldende. Det er dens karakter også. Formen er blød, flydende og muskuløs. Linierne er stramme og stærke. I denne perfekte balance mellem masse og volumen ser du det vigtigste. I lighed med alle andre Peugeot-modeller udstråler 207 nemlig, at den er både kvik og robust. Motorhjelmen, der skråner ned mod den store åbne mund, det vilde blik, den direkte kontakt med vejen giver indtryk af luft, ild, dynamik og styrke. Den kompakte og massive bagende bekræfter dette: Konturen koncentrerer en kraft, der kun beder om at blive sluppet løs. For 207 er ikke skabt til at blive lukket inde! Tværtimod. Alt på bilen udtrykker glæde ved bevægelse. En glæde efter dit valg eftersom du kan vælge mellem flere forskellige energiske versioner. Det er hermed bevist at man kan være både muskuløs og civiliseret.

5 9 Energibundt Inden for det sportslige felt kan du vælge frit mellem: Premium, GT Turbo og RC. Fronten adskiller sig ved en endnu mere muskuløs snude og et større luftindtag med indbyggede tågeforlygter med kromkanter. En forkromet udstødning sætter sit sportslige præg på bagenden. Det kan du heller ikke undgå at bemærke.tag plads og du vil straks mærke det.

6 Komfort // 11 Et væld af lys Der er intet som at være åben over for sine omgivelser og lade op med energi. Dette bekræftes af det tonede panoramaglastag*.taget, der har et areal på 1,1 m 2 og er termisk behandlet, for at undgå ophedning af kabinen, fungerer som en ren lysskakt. Taget kan afdækkes ved hjælp af skydepaneler. Men ved at øge glasarealet i 207, som i forvejen er ret stort, forbedres komforten for dig og dine passagerer. Det samme gælder den varmereflekterende forrude*, som reducerer temperaturstigningen i kabinen og dermed optimerer klimaanlæggets* funktion. Rummelig? En ting er sikkert; på dette område sætter 207 al sin energi ind på at gøre sig nyttig. Det vidner alle de smarte og gennemtænkte fralægningspladser i kabinen om. I og over handskerummet, på frontpanelet under radioen, i midterkonsollen med de to kopholdere, og i dørlommerne i for- og bagdørene. En anden lækker detalje: når du stiger ud af bilen, forbliver lygterne tændt i nogle sekunder. *Option eller standard afhængigt af version. Klimaanlæg

7 13 Du kommer til at tilbringe masser af tid i din 207, og derfor skal du føle dig fuldstændig tilpas. Sæt dig ind, juster sædehøjden og hældningen, indstil rattet i højden og dybden, mærk siddekomforten og den gode støtte til ryggen og se dig omkring. Du har en fantastisk bevægelsesfrihed, nærmest som om førersædet var designet specielt til dig. Det er faktisk også udformet, således at alle finder den optimale kørestilling og kørekomfort. Naturligvis med nem adgang til betjeningsfunktionerne, der er samlet i frontpanelet, eksempelvis CD-radio* og ventilation. Med bi-zone klimaanlægget* kan du og din passager regulere temperaturen og luftfordelingen individuelt.men komforten standser ikke her; for 207 er som standard udstyret med el-ruder i fordørene, låsning af dørene via fjernbetjening og nedfældeligt splitbagsæde 2/3 1/3. Hvad er i øvrigt bedre end den forbløffende stilhed, der hersker i bilen. Den er resultatet af en stor indsats på støjdæmpningsområdet. En drøm? Nej, det er indre ro. *Option eller standard afhængigt af version.

8 15 Et enkelt blik på instrumentbordets design, sportsrattet og skiverne i instrumentpanelet, og du er straks hensat i et andet tempo. Naturligvis dynamisk. For det er på vejen, at førerpladsen i 207 viser sine mest overbevisende argumenter, her i blandt flere innovative hjælpesystemer til kørsel, der aktivt bidrager til din komfort og sikkerhed. Ved hjælp af fartpiloten* og fartbegrænseren* kan du opretholde en konstant hastighed eller fastsætte din maksimale hastighedsgrænse. Forrudeviskeren* aktiveres automatisk ved de første regndråber. Det lysfølsomme bakspejl* formørkes automatisk afhængigt af det omgivende lys, således at du ikke bliver blændet. Ved hjælp af dæktrykssensorer* bliver du advaret om lavt dæktryk eller punktering. Parkeringssensoren* angiver både ved hjælp af lyd og grafik, hvis der er en forhindring bag bilen, når du sætter i bakgear. For at beskytte sidespejlene ved parkering, foldes de automatisk* ind, når du låser bilen. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen! *Option eller standard afhængigt af version. 207 er en intelligent bil, bl.a. fordi den kan kommunikere med omverdenen. Du kan f.eks. høre nyheder eller den nyeste musik i den MP3 kompatible RD4* CD-radio og praktiske funktioner som f.eks. listefunktionen, gør det muligt til enhver tid at se listen over modtagne stationer og vælge mellem dem.til RD4 CD-radioen fås et håndfrit Bluetooth sæt*. RT4* GPS radioen sørger for et højt kommunikationsniveau. Udover radioen består systemet også af en håndfri GSM** telefon og et navigationssystem med kort over hele Europa lagret på harddisken. Anvisningerne ses direkte på en 16/9 farveskærm. Via RT4 radioen kan føreren foretage et manuelt nødopkald, eller der kan foretages et automatisk nødopkald, hvis selestrammerne eller airbaggene udløses***. For at få fuldt udbytte af disse to radioer, kan kabinen udstyres med et audiosystem, der er designet og udviklet af JBL * og som sikrer en perfekt lydgengivelse. Systemet består af 8 højttalere fordelt seks steder i kabinen, samt en subwoofer i bagagerummet. Systemet styres af en 240 Watts forstærker, der er opsat og udviklet specielt til 207 erens kabine dette sikrer en uforlignelig lydoplevelse. *Option afhængigt af version. **Fungerer med SIM kort, der ikke leveres sammen med radioen. ***Fungerer efter installation af SIM kort.

9 Passion // 17 Sekventiel automatgearkasse med 4 gear* Kontrolleret kraft Energiske benzinmotorer med direkte indsprøjtning, HDi common-rail dieselmotorer af nyeste generation, der er lige så dynamiske, som de er behagelige, samt manuelle gearkasser med 5 gear.vælg selv! Denne sekventielle automatgearkasse af Porche-Tiptronic typen forener køreglæden ved en manuel gearkasse med komforten ved en automatgearkasse. Den har 4 gear og 2 programmer: et adaptivt program, som automatisk tilpasser sig førerens kørestil og et sekventielt program til hurtigt og præcist manuelt gearskifte. *Fås kun til 1.6l VTi 16v motoren med 120 hk ESSENCE DIESEL Gennem en længere årrække har Peugeot gjort en stor indsats inden for miljøbeskyttelse. Dette arbejde for at sikre fremtidige generationer et rent miljø går nu ind i en ny etape, hvilket understreges med lanceringen af Blue Lion mærket. Kun Peugeots mest miljøvenlige biler tildeles Blue Lion mærket, som et konkret bevis på Peugeots konstante bestræbelser for at opnå reduceret CO2 udledning og forbedret luftkvalitet via udvikling af særlig teknologi på området. Motorerne 1.4 HDi 70 HK, 1.6 HDi 16V 90 HK og 1.6 HDi 16V 109 HK med partikelfilter, der anvendes i 207 hatchback, overholder følgende kriterier: CO2 udledningen er lavere end eller lig med: g/km for biler, der anvender fossilt brændstof g/km for biler med partikelfilter, der kan køre på 30 % biodiesel Er produceret på en ISO standardiseret fabrik Har en genvindingsgrad på 95 % (genbrug af materialer samt energiudnyttelse) efter skrotning. De mange nye teknologier på det miljømæssige område, placerer Peugeot i en favorabel position indenfor klassificeringen af CO2 emission. Resultaterne er meget konkrete*: Siden 2001 har Peugeot solgt biler i Europa, der udleder mindre end 120 g/km CO2. 49 % af alle biler solgt af Peugeot i Europa i første halvår af 2007 ( enheder) har en udledning af CO2 på under 140 g/km. 28 % af alle biler solgt af Peugeot i Europa pr. ultimo juni 2007 ( enheder) har en udledning af CO2 på under 120 g/km. Siden 2001 har Peugeot solgt mere end biler med partikelfilter. * Ultimo juni Forbrug ved blandet kørsel (km/l) *Ifølge direktiv 99/100/EF HK 1.4 benzin 16v 95 HK 1.6 benzin 16v 120 HK 1.6 benzin 16v 120 HK Aut. 1.6 THP 150 HK 1.6 THP 16v 174 HK 1.4 HDi 70 HK v HDi 90 HK v HDi 109 HK FAP 15,9 16,4 16,4 14,3 14,3 13,9 22,7 22,7 21,3 CO2 emission (g/km) Benzin HK Motorens ydelse giver maksimal udnyttelse af 207 s dynamiske kvaliteter, og takket være termostaten og den elektronisk styrede generator, er det en miljørigtig motor med et moderat forbrug. Køreglæde og brændstoføkonomi: to fluer med et smæk! v 95 HK Denne motor med en slagvolumen på 1397 cm3 er resultatet af et samarbejde mellem PSA Peugeot Citroën og BMW Group. Den har en ydelse på 95 hk, 16 ventiler og variabel indsugning Bag rattet mærker man den livlighed og energi, som en moderne motor kan yde i kombination med en manuel 5-trins gearkasse v 120 HK Denne motor med en cylindervolumen på 1598 cm 3 og 16 ventiler er udviklet af Peugeot og BMW Group i fællesskab, og er både temperamentsfuld og omdrejningsvillig. Det høje moment medfører god speederrespons, som forøger køreglæden, især på versionen med automatgearkasse. 1.6 THP* 16v 150 HK Denne motor udviklet af Peugeot og BMW i fællesskab kan tilfredsstille selv de mest krævende. Den har et exceptionelt højt moment, der giver gode sportslige egenskaber, samt et stærkt optræk allerede fra de laveste omdrejninger. Kort sagt, køreglæde der på en gang bringer smilet frem og gør indtryk. * Turbo High Pressure 1.6 THP 16v 174 HK 207 RC er forsynet med en turbomotor, hvis ydeevne kan leve op til de bedste 2 liters indsugningsmotorer på markedet. Der anvendes de nyeste teknologier, hvilket sjældent ses på biler i denne kategori: direkte indsprøjtning, der sikrer maksimal ydeevne samt moderat brændstofforbrug; overboost funktion*, der tilfører et kortvarigt ekstra moment ved at øge turbotrykket;twin Scroll** teknologi, der reducerer turboens responstid. Resultatet er en bemærkelsesværdig kørbarhed, energiske omdrejninger, og høj ydelse ved alle omdrejningstal. *Midlertidigt forhøjet moment. **Dobbelt indsugningskanal. Diesel 1.4 HDi 70 HK Oplev hvor effektiv HDi teknologien er. Kombineret med en 5-trins manuel gearkasse, yder denne motor en god acceleration. Endvidere vil du værdsætte dens lave støjniveau. En sikkerhed for oplevelser og velvære v HDi 90 HK For at minimere brændstofforbruget, har man satset på to områder: reduktion af vægten samt anvendelse af nye teknologier, hvilket giver en øget dynamik v HDi 109 HK med partikelfilter (FAP) Denne motor har effekt i overflod, et energisk optræk og er meget miljøvenlig takket være partikelfilteret. Det er ikke nødvendigt at sige mere for at forstå det essentielle: denne motor er et godt eksempel på, hvad højteknologien kan bidrage med, både hvad angår komfort og hensynet til miljøet Partikelfilter Partikelfilteret reducerer emission af forurenende partikler. Denne teknologi beskytter miljøet uden, at det går ud over motorens ydelse og kørselskomforten.

10 19

11 Sikkerhed // 21 Intelligent sikkerhed Optimeret affjedring, effektive bremser, optimal stabilitet takket være ESP teknologien, effektive lygter på alle områder, der medvirker til aktiv sikkerhed, gør 207 brug af intelligente systemer for at beskytte dig. 207 er til for én ting: sine passagerer. Den har gjort det til sin fornemmeste opgave at beskytte dig og dine passagerer så effektivt som muligt. Til dette formål er der tænkt på alt. Selv det uforudsigelige. Aktiv sikkerhed Passiv sikkerhed Allerede efter de første hjulomdrejninger får du fornemmelsen af at køre i en sikker bil. Efter et par sving og et par nedbremsninger forstår du, at denne fornemmelse ikke beror på tilfældigheder, men skyldes bilens eksemplariske, dynamiske adfærd. 207 s undervogn er blevet optimeret med dette for øje: Pseudo McPherson fortøj, bredere sporvidde, bagtøj i stål med fleksibel aksel. Du kan have tillid til det effektive og stabile bremsesystem. Den elektrisk variable servostyring er lige så præcis under kørsel, som den er behagelig under parkeringsmanøvrer. I kombination med det stive karrosseri, er alt dette med til at give en god fornemmelse af sikkerhed. Men der er mere. For at bevare optimal balance og sikre din køreglæde i kritiske situationer er 207 forsynet med et bremsesystem, der kombinerer flere funktioner: ABS (anti-blokeringssystem) sørger for at du kan styre, uden at hjulene blokerer, ved kraftig opbremsning. EBD (elektronisk bremsekraftfordeling) styrer nedbremsningen af hjulene separat, især i kurver. EBA (bremseassistent) øger bremsekraften, når der er behov for det. ESP (elektronisk stabilitetsprogram) består af de 3 foregående funktioner plus 2 ekstra funktioner: ASR (anti-spin) forhindrer hjulene i at spinde ved dårligt vejgreb, ved hjælp af bremserne og motorbremsen. Den dynamiske stabilitetskontrol (CDS) sammenligner konstant informationer fra ratsensoren og gyrometeret og beregner på basis heraf, om der er tale om understyring eller overstyring. Den bringer herefter 207 tilbage på rette kurs, inden for grænserne af det fysisk mulige. På 207 er der desuden 2 nye funktioner, der er med til at øge ESP-systemets effektivitet: Adaptiv ESP (Low Dynamic ESP) der tilpasser bremsetrykket i kurver efter bilens hastighed, og derved korrigerer enhver afvigelse fra dem valgte kurs. Understyringskontrol (Understeer Control Logic), der bremser bilen på flere hjul i en situation med understyring. Udover disse helt nye teknologier er 207 forsynet med statiske drejelygter*, der giver en bedre belysning i sving, samt automatisk tænding af havariblink ved kraftig opbremsning for at advare bagvedkørende biler hurtigst muligt Som du sikkert forstår, gør 207 intet halvt, når det drejer sig om sikkerhed. *Option eller standard afhængigt af version. Nyt SSP system (Steering Stability Program) 207 RC er den første bil hos Peugeot, der er forsynet med SSP system (Steering Stability Program). Denne teknologi kombinerer den elektriske servostyring med ESP systemet. Funktionen sikrer bedst mulig udnyttelse af bilens bremsekraft, øger stabiliteten under bremsning og reducerer standselængden. Med 5 stjerner i Euro NCAP for beskyttelse af voksne passagerer (ADULT OCCUPANT PROTECTION), er du godt beskyttet i 207. Bilens karrosseri absorberer en stor del af kollisionskraften.ved frontal kollision hindrer sikkerhedsratstammen, at rattet skubbes frem mod føreren, og risikoen for at motoren og gearkassen skubbes ind i kabinen er reduceret. Endvidere er der placeret en aktiv fodstøtte i førersiden. Den absorberer kraften fra kollisionen og reducerer således risikoen for beskadigelse af benet. I tilfælde af sidekollision sidder du sikkert beskyttet bag solide sideforstærkninger. Sikkerhedsselerne på forsædepladserne er forsynet med pyrotekniske selestrammere og kraftbegrænsere. Sikkerhedsselerne på bagsædets to yderpladser er forsynet med kraftbegrænsere. Alle sikkerhedsseler er forsynet med selealarm. Desuden er bilen forsynet med: frontairbags i fører- og passagerside, hvis udløsningsgrad tilpasses kollisionskraften. sideairbags, der beskytter fører og forsædepassager mod skader i bryst-, mave- og bækkenregionen. gardinairbags for og bag, der beskytter fører og passagerer mod kvæstelser i hovedet. Desuden kan du trygt installere et barnesæde. De yderste pladser på bagsædet er forsynet med 2 trepunkts ISOFIX beslag og det er muligt at frakoble airbaggen ved passagerforsædet, således at et barnesæde kan installeres bagudvendt i fuld sikkerhed og i overensstemmelse med lovgivningen på området. 207 har opnået 4 Euro NCAP stjerner for børnesikkerheden i bilen (CHILD OCCUPANT PROTECTION). Fronten på 207 er udviklet til at sikre fodgængere mod alvorlige skader, i tilfælde af uheld. 207 har opnået 3 stjerner i Euro NCAP testen for beskyttelse af fodgængere ved påkørsel (PEDESTRIAN PROTECTION). 207 er forsynet med en række sikringer mod tyveri og indbrud: dirkefri låse, låse der kører frit rundt ved oplåsningsforsøg med andet end nøglen, kodet startspærre, superlåsning*, alarm* *Option afhængigt af version. Vil du vide mere om teknologien i 207, så klik på:

12 23 Oplev bilen Du er nu blevet præsenteret for 207. Det ekspressive design har uden tvivl vækket dine sanser. Det dynamiske interiør, og ikke mindst motorprogrammet, har vundet din opmærksomhed. Det høje sikkerhedsniveau har overbevist dig. Det er fint, men er det nok? Det mener vi ikke. For hos Peugeot mener vi, at intet er bedre end den erfaring, du opnår ved at prøvekøre en 207. Vil du vide mere om din kommende 207? Kunne du tænke dig at bygge din egen bil, ligesom du kunne tænke dig den? Vil du beregne prisen alt efter udstyrsniveau og optioner? Så klik ind på Her finder du også information om vores forhandlere, vores udbud af services samt nyheder fra Peugeot. Intet er nemmere. Du skal blot kontakte en Peugeot forhandler, der med glæde vil reservere en bil til dig, så du kan få en gratis prøvetur.

13 Valg // 25 Hvad banker dit hjerte for? Comfort ESP ABS / EBA / EBD 6 airbags 2 Isofix beslag på bagsædet Elektrisk servostyring Fjernbetjent centrallås Automatisk låsning af døre og bagklap under kørsel Elruder for Nedfældeligt splitbagsæde 2/3-1/3 Højde- og dybdejusterbart rat Højdejusterbart førersæde Varme i forsæder Comfort instrumentering Koulikoro sort stof.

14 Comfort Plus Premium Premium = Comfort Plus samt Sportsfront med tågeforlygter Atermisk forrude Sportssæder Læderrat Indvendige dørhåndtag i chrome Comfort Plus = Comfort samt Aircondition El-betjente sidespejle med varme Højdejusterbart passagersæde Indfarvede dørhåndtag Comfort Plus instrumentering Premium instrumentering Pachinko sort stof Zindal sort stof

15 GT Turbo GT Turbo = Premium samt RC Primært udstyr på 207 RC: 17 aluminiumsfælge Hockenheim Frontgrill i alu-look Panoramaglastag Bi-zone klimaanlæg Regnsensor Original RD4 CD-radio med MP3 Statiske drejeforlygter Aluminiumspedaler Aluminiumsgearknop Parkeringssensor bag med visuel og akustisk alarm Elektrisk sammenklappelige sidespejle 17" aluminiumsfælge Pitlane ESP + SSP Spejlskaller i chrome finish Dobbelt afgang på udstødning Skålformede sportssæder Tagspoiler Ekstra tonede sidebagruder og bagrude Fartpilot og fartbegrænser Eksklusive måtter GT Turbo instrumentering Adex dellæder *Forrest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt og udvendigt på ryglænssider, sidestykker indvendigt på forhøjninger på sædepuden, forrest og på siden af nakkestøtten og kortlommer i læder. Bagest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt på forhøjninger på ryglæn, forrest på sædepuden og på siden af nakkestøtten, på forsiden af ryglæn og på oversiden af sædepuden på midtersædet. Option Perforeret sort læder Mistral** som option på Premium og GT Turbo. Perforeret læder** (kun på 5-dørs model) som option på Premium og GT Turbo. Sportsæder for og bag, anvendelse af d Alcantara trim på sæder og dørpaneler, hvide syninger, læderrat, instrumentering med urskiver forsynet med chromringe, udstyr og indretning fremhæver 207 RC s sportsmæssige karakter. Spejlskaller i chrome finish Option perforeret sort læder Mistral**. **Forrest: læder øverst på ryglæn, sidestykker indvendigt og udvendigt på forhøjninger på ryglænet, sidestykker indvendigt og udvendigt på sædepuden, øverste del af omgangen på sædepuden, nakkestøtte, kortlommer og indlæg i dørbeklædning. Oversiden af sædepuden samt den midterste og nederste del af ryglænet er af perforeret læder. Bagest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt på forhøjninger på ryglæn, forrest på sædepuden og på siden af nakkestøtten, på forsiden af ryglæn og på oversiden af sædepuden på midtersædet. Den nederste del af dørbeklædningen, oversiden af sædepuden samt den midterste og nederste del af ryglænet er af perforeret læder. Sportssæder med Alcantara RC logo

16

17 Valg // 33 Vælg farve Det øjeblik, hvor man vælger en farve, er et af de mest spændende. Især når man har mulighed for at vælge, og man godt kan lide at lade som om, man er i tvivl. F.eks. vakler mellem det raffinerede og det intense. Eller mellem det klassiske og det moderne. For inderst inde har du sikkert din egen mening om den sag. Auckland 15 hjulkapsel Hobart 15 hjulkapsel Perth 16 hjulkapsel Metallak (option): Monaco 15" alufælg Spa 16" alufælg Hockenheim 17" alufælg Pitlane 17 alu-fælg (kan ikke monteres med snekæder) Grå Aluminium Blå Montebello Blå Neysha Udstyrsniveau Auckland 15 Hobart 15 Monaco 15 ** Estoril 16 ** Spa 16 ** Hockenheim 17 Pitlane 17 Comfort Comfort Plus Premium GT Turbo RC * Standard ** Tilbehørsfælg Grå Manitoba Grå Thorium Grå Cendre Sort Obsidien Grå Shark* Orange Salamanque Rød Lucifer Gul Lacerta Standardlak: 1472 mm Hvid Banquise Rød Aden *Kun 207 RC 1474 mm 1972 mm inkl. spejle 2540 mm akselafstand 4030 mm totallængde

18 Forhandlernet og service // 35 Forhandlernet og service. 207 Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere dig fuld tilfredshed. Samtidig er du sikker på, at det er en specialist, som lytter til og forstår dine behov og opfylder dem effektivt. Kunne du finde et mere tillidsvækkende mærke til et længerevarende forhold? Hos Peugeot står der altid et uddannet og motiveret forhandlernet til rådighed. Peugeot har samtidig et af de tætteste net af forhandlere i Danmark og Europa. Finansiering med PEUGEOT FINANS. Lad Peugeot forhandleren hjælpe med finansiering af bilen. Forhandlerne kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering, via PEUGEOT FINANS, tilpasset individuelle behov. Peugeot serviceaftale kan ligeledes indgås i op til 5 år og km så mekanisk service og vedligeholdelse kommer i helt budgetsikre rammer. Peugeot er konstrueret til et langt liv med lange serviceintervaller. Kontakt venligst din lokale Peugeot forhandler for oplysninger om serviceintervaller. Nemt og Bekvemt. Hos Peugeot vil vi gerne hjælpe dig med alle sider af dagligdagen som bilejer. Derfor har vi skabt Nemt og Bekvemt, hvor vi ordner en række mindre ting for dig til en yderst fair pris f.eks.: Hjulskifte sommer/vinter Hjulopbevaring Leje af kundebil ved service eller reparation Hos Peugeot er det lidt nemmere og mere bekvemt. Peugeot Assistance. Får du et driftsstop på vejen, som skyldes en defekt i bilen inden for de første 2 år af bilens liv, kontakter du blot Peugeot Assistance, som hjælper dig videre. Et langt liv med et godt udseende. Mere end 90% af karrosseriet er galvaniseret, og karrosseri og undervogn er konstrueret uden hylder eller lommer, hvor rusten kan bide sig fast. Derfor giver vi 12 års garanti mod rustgennemtæring og 3 års lakgaranti på alle personvogne. P.g.a. vores aggressive klima med meget kondens og massiv saltning på vejene, skal bilen blot til Peugeot forhandleren for et gratis karrosseri kontrol, inden den er 4, 6, 8 og 10 år. Konstateres der behov for en speciel karroseribehandling udføres denne til en meget favorabel pris og kan klares ved samme lejlighed. Originalt Peugeot tilbehør. Peugeot forhandleren har et komplet program med originalt tilbehør til din Peugeot. Det er udviklet af Peugeots eget design- og testcenter en garanti for sikkerhed samt et stilfuldt og lækkert design i harmoni med bilen og med en flot finish og perfekt pasform. Det komplette tilbehørsprogram hjælper med at give din Peugeot et personligt præg, at øge komforten yderligere eller at understrege de sportslige køreegenskaber. Programmet rummer tilbehør til alle behov. Alt originalt tilbehør til Peugeot testes af Peugeots udviklingsafdeling, og har alle godkendelser fra EU og TÜV eller er DS-mærket. Mere end Peugeot forhandlere i Europa. Ved at vælge en Peugeot, kan du nyde godt af et udbygget og tæt forhandlernet, der altid står til din rådighed. Der findes 68 forhandlersteder alene i Danmark, og mere end forhandlersteder i hele Europa. Du kan altid have fuld tillid til alle forhandlere de er alle Peugeot specialister. Originale Peugeot reservedele. For at sikre kvalitet og sikkerhed har alle vores originale Peugeot reservedele gennemgået strenge tests og kontroller. Disse er helt samme vare, som monteres på fabrikken. Dette sikrer pasform og levetid. Peugeot bilforsikring. Markedets bedste forsikringsvilkår på ansvar og kasko til favorable priser. Tilbydes i samarbejde med Topdanmark, fordi Peugeoter får mindre skader end mange andre og er billigere i original reparation og reservedele. Peugeot Internet. Besøg Peugeot på Internettet. Her finder du oplysninger om vore modeller, priser, tilbehør samt mulighed for at besøge hver enkelt forhandler i Danmark: Informationer og illustrationer i denne brochure er baseret på tekniske specifikationer på det tidspunkt, hvor den er fremstillet. Det viste udstyr fås som standard eller option afhængig af udstyrsniveau. Peugeot forbeholder sig ret til, inden for rammerne af produktets løbende udvikling, at ændre de tekniske specifikationer, udstyret, optioner og farver. Den forhåndenværende teknik for billedgengivelse gør det ikke muligt at gengive farverne nøjagtigt. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer. For yderligere og mere præcise oplysninger henvises til Peugeot forhandleren. Dette katalog eller dele heraf, må ikke kopieres uden udtrykkelig tilladelse fra Peugeot Danmark.

19 Oplev bilen på Forhandler BILEN I DIT LIV Imprimé en U.E. TR DK Marts 2008 Création : bd-ntwk Edition : Automobiles Peugeot RC Paris B

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 4. Komfort // 8. Passion // 12. Driftssikkerhed // 14. Valg // 18. Forhandlernet og service // 22

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 4. Komfort // 8. Passion // 12. Driftssikkerhed // 14. Valg // 18. Forhandlernet og service // 22 Peugeot // 206 206 Forførende // 4 Komfort // 8 Passion // 12 Driftssikkerhed // 14 Valg // 18 Forhandlernet og service // 22 Peugeot Mesterværk Når du vælger Peugeot, køber du mere end et design og en

Læs mere

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT.

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Peugeot forhandler Création : BETC EURO RSCG Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Édition : Imprimé en U.E. Réf. 1D0505 Tarif 05C DK 10/2005 Ny MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Ny Livsglæde Få lys ind

Læs mere

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS

DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS 206 + DE SMÅ GLÆDER I LIVET ER ET KÆMPE PLUS Det er de små glæder i hverdagen, der giver livet kulør. Og derfor håber Peugeot at kunne gøre din hverdag endnu mere farverig med den nye 206+. Har du brug

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Peugeot // 207 CC BILEN I DIT LIV Forhandler

Peugeot // 207 CC BILEN I DIT LIV Forhandler www.peugeot.dk Forhandler BILEN I DIT LIV Création : bd-ntwk Edition : Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. DK Juni 2008 TR Peugeot // 207 CC 207 CC Forførende // 4 Komfort // 10

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

MIN 5008 GIVER FULD KØREGLÆDE

MIN 5008 GIVER FULD KØREGLÆDE MIN 5008 GIVER FULD KØREGLÆDE Med 5008 behøver du ikke længere at gå på kompromis. Den kompakte MPV familiebil har mange indretningsmuligheder og lette profilerede linjer, som på en harmonisk måde kombinerer

Læs mere

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT.

MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. 807 Peugeot forhandler Création BETC EURO RSCG Edition: Gutenberg On Line (5) Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. DK 06/04 MERE KØREGLÆDE, HELT SIKKERT. Indholdsfortegnelse Det er

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN

NY CITROËN C3 VISIODRIVE STÆRKE SOMMERTILBUD FRA CITROËN. CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN NY CITROËN C3 VISIODRIVE CITROËN C3 HDi DIESEL NU TIL SAMME PRIS SOM CITROËN C3 BENZIN MPV-KAMPAGNE: DVD-SYSTEM OG BURY HÅNDFRIT BLUETOOTH-SYSTEM UDEN MERPRIS FÅ DEN NYE CITROËN C3 HDi DIESEL TIL SAMME

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg?

Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? CITROËN NEMO Drømmer du om en kompakt og alligevel rummelig varebil? En lille arbejdshest, der kan sno sig i bytrafikken og parkere som en leg? Så kan drømmen blive til virkelighed med den nye Citroën

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa

Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Pressemeddelelse 18. juli 2006 Verdenspremiere i London: den fjerde generation af Opel Corsa Også premiere på det indbyggede og udtrækkelige transportsystem Flex-Fix med plads til to cykler Den ny Opel

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS* 129.990 129.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 GEAR Man. 5-trins Man. 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 23,3 33,3 CO2 99 79 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) 130 ENERGIKLASSE

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER MODEL PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ENVY Benzin Diesel Benzin Diesel VEJL. UDSALGSPRIS* 157.990 165.990 139.990 139.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 82 100 GEAR

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

Inspiration Til din nye firmabil

Inspiration Til din nye firmabil Inspiration Til din nye firmabil Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store eksklusive

Læs mere

Prøv en Boxer www.peugeot.dk. Peugeot // Boxer BILEN I DIT LIV

Prøv en Boxer www.peugeot.dk. Peugeot // Boxer BILEN I DIT LIV Prøv en Boxer www.peugeot.dk Du har netop set den nye Boxer. Kan du lide det nye design? Sætter du pris på de mange muligheder for valg af type, dimensioner, tilladte totalvægte til varetransport, eller

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 20. oktober 2010 fiat panda MY Km/l CO2 g/km Ciao Dynamic 1.2 69 hk Euro 5 20,4 113 94.990,- 109.990,- Fabriksmonteret Kode Ciao Dynamic Fjernbetjent centrallås 008 3.000,-

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET

SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO 2 SPACE BOX EN DRISTIG OG FORNYENDE SILHUET CITROËN C3 PICASSO har maksimal plads indvendig og en kompakt udvendig størrelse. CITROËN C3 PICASSO er meget mere end blot en MPV og lever

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Inspiration Find din nye bil her

Inspiration Find din nye bil her Inspiration Find din nye bil her Leasingverdenen er fyldt med finansieringsløsninger, restværdier osv., men hos Alphabet glemmer vi aldrig, hvad det hele handler om: Biler! Hvad enten det er store, eksklusive

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ

NUL CO 2 -UDLEDNING I NÆRMILJØET NUL FORURENENDE PARTIKLER NUL MOTORSTØJ CITROËN C-ZERO AIRDREAM Betegnelsen CITROËN Airdream omfatter de mest miljøvenlige teknologier udviklet af Citroën: Mikrohybrid teknologi e-hdi, fuldhybrid teknologi HYbrid4 og fuldt elektriske biler.

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

NY CITROËN NY CITROËN C4 Når en bil kommer til verden med så vellykket et design som C4, bør et facelift være nænsomt og diskret. Det er også tilfældet med den nye C4, hvor fronten har fået en mere buet

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 2008 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN Connect 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Connect 1.2 VTi 82 ESG 22,7 102 Desire 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Desire Sky 1.2 e-thp 110 Man. 22,7 103 Desire Sky

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK

BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU PRISLISTER PERSONBILER BRZ WRX STI XV LEVORG FORESTER OUTBACK SUBARU BRZ /km Km/l Afgift* Energiklasse Pris BRZ 2.0i Manuel 200/147 181 12,8 2.060 419.900 BRZ 2.0i Automat 200/147 164 14,1 1.770

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S80 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære din nye bil at kende. VOLVO S80 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære din nye bil at kende. For at få endnu mere ud af din nye Volvo bedes du gennemlæse denne Quick Guide. Nærmere detaljer fremgår

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i 1.8 Hybrid Benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Optimale arbejdsbetingelser

Optimale arbejdsbetingelser CITROËN JUMPY Varebil med stil! 06S11 DETAIL????? Den nye Citroën Jumpy udstråler dynamik og styrke. Det understr eges af de stor e beskyttende kofangere, de brede fenderlister, de højt placerede forlygter

Læs mere

PÅ HJEMMEBANE OVERALT

PÅ HJEMMEBANE OVERALT CITROËN C4 AIRCROSS PÅ HJEMMEBANE OVERALT Citroën C4 AIRCROSS repræsenterer en vellykket balance mellem kraft og dynamik på den ene side og stilsikker elegance på den anden side. Den markante front med

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere