Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24"

Transkript

1 Peugeot // 207

2 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision, nemlig Peugeots vision om at opfylde dine ønsker, og dette kommer til udtryk i en bil, der er indbegrebet af Peugeots tankegang. Denne tankegang kan sammenfattes med 4 ord. Æstetik, dynamik, driftsikkerhed og innovation. Fire nøgleværdier, der gælder for alle vore modeller. Skønhed. Et udtryksfuldt design, rene linier traditionen tro. Passion. Nemlig den passion, der driver os til at skabe biler, der er i kontakt med vejen og dig. Så enhver køretur bliver en rejse. Så du mærker køreglæden. Tillid. Naturligvis. Alle vore biler produceres ifølge de strengeste normer, så du sikres det optimale og dermed absolut sindsro. Disse værdier ligger i vores gener. Du ser dem i alle vores biler i dag, og de vil også kunne ses i de biler, der fremover kommer til at bære vores logo. I denne brochure er vores værdier illustreret ved de fire linier, der løber hen over siderne. Derfor vil forholdet mellem dig og din 207 være perfekt. Hvad betyder det for dig? Intelligens. Nemlig intelligens i form af innovative løsninger, der lever op til dine behov og er på forkant med fremtiden.

3 5

4 Forførende // 7 Iøjnefaldende skønhed 207 s skønhed er iøjnefaldende. Det er dens karakter også. Formen er blød, flydende og muskuløs. Linierne er stramme og stærke. I denne perfekte balance mellem masse og volumen ser du det vigtigste. I lighed med alle andre Peugeot-modeller udstråler 207 nemlig, at den er både kvik og robust. Motorhjelmen, der skråner ned mod den store åbne mund, det vilde blik, den direkte kontakt med vejen giver indtryk af luft, ild, dynamik og styrke. Den kompakte og massive bagende bekræfter dette: Konturen koncentrerer en kraft, der kun beder om at blive sluppet løs. For 207 er ikke skabt til at blive lukket inde! Tværtimod. Alt på bilen udtrykker glæde ved bevægelse. En glæde efter dit valg eftersom du kan vælge mellem flere forskellige energiske versioner. Det er hermed bevist at man kan være både muskuløs og civiliseret.

5 9 Energibundt Inden for det sportslige felt kan du vælge frit mellem: Premium, GT Turbo og RC. Fronten adskiller sig ved en endnu mere muskuløs snude og et større luftindtag med indbyggede tågeforlygter med kromkanter. En forkromet udstødning sætter sit sportslige præg på bagenden. Det kan du heller ikke undgå at bemærke.tag plads og du vil straks mærke det.

6 Komfort // 11 Et væld af lys Der er intet som at være åben over for sine omgivelser og lade op med energi. Dette bekræftes af det tonede panoramaglastag*.taget, der har et areal på 1,1 m 2 og er termisk behandlet, for at undgå ophedning af kabinen, fungerer som en ren lysskakt. Taget kan afdækkes ved hjælp af skydepaneler. Men ved at øge glasarealet i 207, som i forvejen er ret stort, forbedres komforten for dig og dine passagerer. Det samme gælder den varmereflekterende forrude*, som reducerer temperaturstigningen i kabinen og dermed optimerer klimaanlæggets* funktion. Rummelig? En ting er sikkert; på dette område sætter 207 al sin energi ind på at gøre sig nyttig. Det vidner alle de smarte og gennemtænkte fralægningspladser i kabinen om. I og over handskerummet, på frontpanelet under radioen, i midterkonsollen med de to kopholdere, og i dørlommerne i for- og bagdørene. En anden lækker detalje: når du stiger ud af bilen, forbliver lygterne tændt i nogle sekunder. *Option eller standard afhængigt af version. Klimaanlæg

7 13 Du kommer til at tilbringe masser af tid i din 207, og derfor skal du føle dig fuldstændig tilpas. Sæt dig ind, juster sædehøjden og hældningen, indstil rattet i højden og dybden, mærk siddekomforten og den gode støtte til ryggen og se dig omkring. Du har en fantastisk bevægelsesfrihed, nærmest som om førersædet var designet specielt til dig. Det er faktisk også udformet, således at alle finder den optimale kørestilling og kørekomfort. Naturligvis med nem adgang til betjeningsfunktionerne, der er samlet i frontpanelet, eksempelvis CD-radio* og ventilation. Med bi-zone klimaanlægget* kan du og din passager regulere temperaturen og luftfordelingen individuelt.men komforten standser ikke her; for 207 er som standard udstyret med el-ruder i fordørene, låsning af dørene via fjernbetjening og nedfældeligt splitbagsæde 2/3 1/3. Hvad er i øvrigt bedre end den forbløffende stilhed, der hersker i bilen. Den er resultatet af en stor indsats på støjdæmpningsområdet. En drøm? Nej, det er indre ro. *Option eller standard afhængigt af version.

8 15 Et enkelt blik på instrumentbordets design, sportsrattet og skiverne i instrumentpanelet, og du er straks hensat i et andet tempo. Naturligvis dynamisk. For det er på vejen, at førerpladsen i 207 viser sine mest overbevisende argumenter, her i blandt flere innovative hjælpesystemer til kørsel, der aktivt bidrager til din komfort og sikkerhed. Ved hjælp af fartpiloten* og fartbegrænseren* kan du opretholde en konstant hastighed eller fastsætte din maksimale hastighedsgrænse. Forrudeviskeren* aktiveres automatisk ved de første regndråber. Det lysfølsomme bakspejl* formørkes automatisk afhængigt af det omgivende lys, således at du ikke bliver blændet. Ved hjælp af dæktrykssensorer* bliver du advaret om lavt dæktryk eller punktering. Parkeringssensoren* angiver både ved hjælp af lyd og grafik, hvis der er en forhindring bag bilen, når du sætter i bakgear. For at beskytte sidespejlene ved parkering, foldes de automatisk* ind, når du låser bilen. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen! *Option eller standard afhængigt af version. 207 er en intelligent bil, bl.a. fordi den kan kommunikere med omverdenen. Du kan f.eks. høre nyheder eller den nyeste musik i den MP3 kompatible RD4* CD-radio og praktiske funktioner som f.eks. listefunktionen, gør det muligt til enhver tid at se listen over modtagne stationer og vælge mellem dem.til RD4 CD-radioen fås et håndfrit Bluetooth sæt*. RT4* GPS radioen sørger for et højt kommunikationsniveau. Udover radioen består systemet også af en håndfri GSM** telefon og et navigationssystem med kort over hele Europa lagret på harddisken. Anvisningerne ses direkte på en 16/9 farveskærm. Via RT4 radioen kan føreren foretage et manuelt nødopkald, eller der kan foretages et automatisk nødopkald, hvis selestrammerne eller airbaggene udløses***. For at få fuldt udbytte af disse to radioer, kan kabinen udstyres med et audiosystem, der er designet og udviklet af JBL * og som sikrer en perfekt lydgengivelse. Systemet består af 8 højttalere fordelt seks steder i kabinen, samt en subwoofer i bagagerummet. Systemet styres af en 240 Watts forstærker, der er opsat og udviklet specielt til 207 erens kabine dette sikrer en uforlignelig lydoplevelse. *Option afhængigt af version. **Fungerer med SIM kort, der ikke leveres sammen med radioen. ***Fungerer efter installation af SIM kort.

9 Passion // 17 Sekventiel automatgearkasse med 4 gear* Kontrolleret kraft Energiske benzinmotorer med direkte indsprøjtning, HDi common-rail dieselmotorer af nyeste generation, der er lige så dynamiske, som de er behagelige, samt manuelle gearkasser med 5 gear.vælg selv! Denne sekventielle automatgearkasse af Porche-Tiptronic typen forener køreglæden ved en manuel gearkasse med komforten ved en automatgearkasse. Den har 4 gear og 2 programmer: et adaptivt program, som automatisk tilpasser sig førerens kørestil og et sekventielt program til hurtigt og præcist manuelt gearskifte. *Fås kun til 1.6l VTi 16v motoren med 120 hk ESSENCE DIESEL Gennem en længere årrække har Peugeot gjort en stor indsats inden for miljøbeskyttelse. Dette arbejde for at sikre fremtidige generationer et rent miljø går nu ind i en ny etape, hvilket understreges med lanceringen af Blue Lion mærket. Kun Peugeots mest miljøvenlige biler tildeles Blue Lion mærket, som et konkret bevis på Peugeots konstante bestræbelser for at opnå reduceret CO2 udledning og forbedret luftkvalitet via udvikling af særlig teknologi på området. Motorerne 1.4 HDi 70 HK, 1.6 HDi 16V 90 HK og 1.6 HDi 16V 109 HK med partikelfilter, der anvendes i 207 hatchback, overholder følgende kriterier: CO2 udledningen er lavere end eller lig med: g/km for biler, der anvender fossilt brændstof g/km for biler med partikelfilter, der kan køre på 30 % biodiesel Er produceret på en ISO standardiseret fabrik Har en genvindingsgrad på 95 % (genbrug af materialer samt energiudnyttelse) efter skrotning. De mange nye teknologier på det miljømæssige område, placerer Peugeot i en favorabel position indenfor klassificeringen af CO2 emission. Resultaterne er meget konkrete*: Siden 2001 har Peugeot solgt biler i Europa, der udleder mindre end 120 g/km CO2. 49 % af alle biler solgt af Peugeot i Europa i første halvår af 2007 ( enheder) har en udledning af CO2 på under 140 g/km. 28 % af alle biler solgt af Peugeot i Europa pr. ultimo juni 2007 ( enheder) har en udledning af CO2 på under 120 g/km. Siden 2001 har Peugeot solgt mere end biler med partikelfilter. * Ultimo juni Forbrug ved blandet kørsel (km/l) *Ifølge direktiv 99/100/EF HK 1.4 benzin 16v 95 HK 1.6 benzin 16v 120 HK 1.6 benzin 16v 120 HK Aut. 1.6 THP 150 HK 1.6 THP 16v 174 HK 1.4 HDi 70 HK v HDi 90 HK v HDi 109 HK FAP 15,9 16,4 16,4 14,3 14,3 13,9 22,7 22,7 21,3 CO2 emission (g/km) Benzin HK Motorens ydelse giver maksimal udnyttelse af 207 s dynamiske kvaliteter, og takket være termostaten og den elektronisk styrede generator, er det en miljørigtig motor med et moderat forbrug. Køreglæde og brændstoføkonomi: to fluer med et smæk! v 95 HK Denne motor med en slagvolumen på 1397 cm3 er resultatet af et samarbejde mellem PSA Peugeot Citroën og BMW Group. Den har en ydelse på 95 hk, 16 ventiler og variabel indsugning Bag rattet mærker man den livlighed og energi, som en moderne motor kan yde i kombination med en manuel 5-trins gearkasse v 120 HK Denne motor med en cylindervolumen på 1598 cm 3 og 16 ventiler er udviklet af Peugeot og BMW Group i fællesskab, og er både temperamentsfuld og omdrejningsvillig. Det høje moment medfører god speederrespons, som forøger køreglæden, især på versionen med automatgearkasse. 1.6 THP* 16v 150 HK Denne motor udviklet af Peugeot og BMW i fællesskab kan tilfredsstille selv de mest krævende. Den har et exceptionelt højt moment, der giver gode sportslige egenskaber, samt et stærkt optræk allerede fra de laveste omdrejninger. Kort sagt, køreglæde der på en gang bringer smilet frem og gør indtryk. * Turbo High Pressure 1.6 THP 16v 174 HK 207 RC er forsynet med en turbomotor, hvis ydeevne kan leve op til de bedste 2 liters indsugningsmotorer på markedet. Der anvendes de nyeste teknologier, hvilket sjældent ses på biler i denne kategori: direkte indsprøjtning, der sikrer maksimal ydeevne samt moderat brændstofforbrug; overboost funktion*, der tilfører et kortvarigt ekstra moment ved at øge turbotrykket;twin Scroll** teknologi, der reducerer turboens responstid. Resultatet er en bemærkelsesværdig kørbarhed, energiske omdrejninger, og høj ydelse ved alle omdrejningstal. *Midlertidigt forhøjet moment. **Dobbelt indsugningskanal. Diesel 1.4 HDi 70 HK Oplev hvor effektiv HDi teknologien er. Kombineret med en 5-trins manuel gearkasse, yder denne motor en god acceleration. Endvidere vil du værdsætte dens lave støjniveau. En sikkerhed for oplevelser og velvære v HDi 90 HK For at minimere brændstofforbruget, har man satset på to områder: reduktion af vægten samt anvendelse af nye teknologier, hvilket giver en øget dynamik v HDi 109 HK med partikelfilter (FAP) Denne motor har effekt i overflod, et energisk optræk og er meget miljøvenlig takket være partikelfilteret. Det er ikke nødvendigt at sige mere for at forstå det essentielle: denne motor er et godt eksempel på, hvad højteknologien kan bidrage med, både hvad angår komfort og hensynet til miljøet Partikelfilter Partikelfilteret reducerer emission af forurenende partikler. Denne teknologi beskytter miljøet uden, at det går ud over motorens ydelse og kørselskomforten.

10 19

11 Sikkerhed // 21 Intelligent sikkerhed Optimeret affjedring, effektive bremser, optimal stabilitet takket være ESP teknologien, effektive lygter på alle områder, der medvirker til aktiv sikkerhed, gør 207 brug af intelligente systemer for at beskytte dig. 207 er til for én ting: sine passagerer. Den har gjort det til sin fornemmeste opgave at beskytte dig og dine passagerer så effektivt som muligt. Til dette formål er der tænkt på alt. Selv det uforudsigelige. Aktiv sikkerhed Passiv sikkerhed Allerede efter de første hjulomdrejninger får du fornemmelsen af at køre i en sikker bil. Efter et par sving og et par nedbremsninger forstår du, at denne fornemmelse ikke beror på tilfældigheder, men skyldes bilens eksemplariske, dynamiske adfærd. 207 s undervogn er blevet optimeret med dette for øje: Pseudo McPherson fortøj, bredere sporvidde, bagtøj i stål med fleksibel aksel. Du kan have tillid til det effektive og stabile bremsesystem. Den elektrisk variable servostyring er lige så præcis under kørsel, som den er behagelig under parkeringsmanøvrer. I kombination med det stive karrosseri, er alt dette med til at give en god fornemmelse af sikkerhed. Men der er mere. For at bevare optimal balance og sikre din køreglæde i kritiske situationer er 207 forsynet med et bremsesystem, der kombinerer flere funktioner: ABS (anti-blokeringssystem) sørger for at du kan styre, uden at hjulene blokerer, ved kraftig opbremsning. EBD (elektronisk bremsekraftfordeling) styrer nedbremsningen af hjulene separat, især i kurver. EBA (bremseassistent) øger bremsekraften, når der er behov for det. ESP (elektronisk stabilitetsprogram) består af de 3 foregående funktioner plus 2 ekstra funktioner: ASR (anti-spin) forhindrer hjulene i at spinde ved dårligt vejgreb, ved hjælp af bremserne og motorbremsen. Den dynamiske stabilitetskontrol (CDS) sammenligner konstant informationer fra ratsensoren og gyrometeret og beregner på basis heraf, om der er tale om understyring eller overstyring. Den bringer herefter 207 tilbage på rette kurs, inden for grænserne af det fysisk mulige. På 207 er der desuden 2 nye funktioner, der er med til at øge ESP-systemets effektivitet: Adaptiv ESP (Low Dynamic ESP) der tilpasser bremsetrykket i kurver efter bilens hastighed, og derved korrigerer enhver afvigelse fra dem valgte kurs. Understyringskontrol (Understeer Control Logic), der bremser bilen på flere hjul i en situation med understyring. Udover disse helt nye teknologier er 207 forsynet med statiske drejelygter*, der giver en bedre belysning i sving, samt automatisk tænding af havariblink ved kraftig opbremsning for at advare bagvedkørende biler hurtigst muligt Som du sikkert forstår, gør 207 intet halvt, når det drejer sig om sikkerhed. *Option eller standard afhængigt af version. Nyt SSP system (Steering Stability Program) 207 RC er den første bil hos Peugeot, der er forsynet med SSP system (Steering Stability Program). Denne teknologi kombinerer den elektriske servostyring med ESP systemet. Funktionen sikrer bedst mulig udnyttelse af bilens bremsekraft, øger stabiliteten under bremsning og reducerer standselængden. Med 5 stjerner i Euro NCAP for beskyttelse af voksne passagerer (ADULT OCCUPANT PROTECTION), er du godt beskyttet i 207. Bilens karrosseri absorberer en stor del af kollisionskraften.ved frontal kollision hindrer sikkerhedsratstammen, at rattet skubbes frem mod føreren, og risikoen for at motoren og gearkassen skubbes ind i kabinen er reduceret. Endvidere er der placeret en aktiv fodstøtte i førersiden. Den absorberer kraften fra kollisionen og reducerer således risikoen for beskadigelse af benet. I tilfælde af sidekollision sidder du sikkert beskyttet bag solide sideforstærkninger. Sikkerhedsselerne på forsædepladserne er forsynet med pyrotekniske selestrammere og kraftbegrænsere. Sikkerhedsselerne på bagsædets to yderpladser er forsynet med kraftbegrænsere. Alle sikkerhedsseler er forsynet med selealarm. Desuden er bilen forsynet med: frontairbags i fører- og passagerside, hvis udløsningsgrad tilpasses kollisionskraften. sideairbags, der beskytter fører og forsædepassager mod skader i bryst-, mave- og bækkenregionen. gardinairbags for og bag, der beskytter fører og passagerer mod kvæstelser i hovedet. Desuden kan du trygt installere et barnesæde. De yderste pladser på bagsædet er forsynet med 2 trepunkts ISOFIX beslag og det er muligt at frakoble airbaggen ved passagerforsædet, således at et barnesæde kan installeres bagudvendt i fuld sikkerhed og i overensstemmelse med lovgivningen på området. 207 har opnået 4 Euro NCAP stjerner for børnesikkerheden i bilen (CHILD OCCUPANT PROTECTION). Fronten på 207 er udviklet til at sikre fodgængere mod alvorlige skader, i tilfælde af uheld. 207 har opnået 3 stjerner i Euro NCAP testen for beskyttelse af fodgængere ved påkørsel (PEDESTRIAN PROTECTION). 207 er forsynet med en række sikringer mod tyveri og indbrud: dirkefri låse, låse der kører frit rundt ved oplåsningsforsøg med andet end nøglen, kodet startspærre, superlåsning*, alarm* *Option afhængigt af version. Vil du vide mere om teknologien i 207, så klik på:

12 23 Oplev bilen Du er nu blevet præsenteret for 207. Det ekspressive design har uden tvivl vækket dine sanser. Det dynamiske interiør, og ikke mindst motorprogrammet, har vundet din opmærksomhed. Det høje sikkerhedsniveau har overbevist dig. Det er fint, men er det nok? Det mener vi ikke. For hos Peugeot mener vi, at intet er bedre end den erfaring, du opnår ved at prøvekøre en 207. Vil du vide mere om din kommende 207? Kunne du tænke dig at bygge din egen bil, ligesom du kunne tænke dig den? Vil du beregne prisen alt efter udstyrsniveau og optioner? Så klik ind på Her finder du også information om vores forhandlere, vores udbud af services samt nyheder fra Peugeot. Intet er nemmere. Du skal blot kontakte en Peugeot forhandler, der med glæde vil reservere en bil til dig, så du kan få en gratis prøvetur.

13 Valg // 25 Hvad banker dit hjerte for? Comfort ESP ABS / EBA / EBD 6 airbags 2 Isofix beslag på bagsædet Elektrisk servostyring Fjernbetjent centrallås Automatisk låsning af døre og bagklap under kørsel Elruder for Nedfældeligt splitbagsæde 2/3-1/3 Højde- og dybdejusterbart rat Højdejusterbart førersæde Varme i forsæder Comfort instrumentering Koulikoro sort stof.

14 Comfort Plus Premium Premium = Comfort Plus samt Sportsfront med tågeforlygter Atermisk forrude Sportssæder Læderrat Indvendige dørhåndtag i chrome Comfort Plus = Comfort samt Aircondition El-betjente sidespejle med varme Højdejusterbart passagersæde Indfarvede dørhåndtag Comfort Plus instrumentering Premium instrumentering Pachinko sort stof Zindal sort stof

15 GT Turbo GT Turbo = Premium samt RC Primært udstyr på 207 RC: 17 aluminiumsfælge Hockenheim Frontgrill i alu-look Panoramaglastag Bi-zone klimaanlæg Regnsensor Original RD4 CD-radio med MP3 Statiske drejeforlygter Aluminiumspedaler Aluminiumsgearknop Parkeringssensor bag med visuel og akustisk alarm Elektrisk sammenklappelige sidespejle 17" aluminiumsfælge Pitlane ESP + SSP Spejlskaller i chrome finish Dobbelt afgang på udstødning Skålformede sportssæder Tagspoiler Ekstra tonede sidebagruder og bagrude Fartpilot og fartbegrænser Eksklusive måtter GT Turbo instrumentering Adex dellæder *Forrest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt og udvendigt på ryglænssider, sidestykker indvendigt på forhøjninger på sædepuden, forrest og på siden af nakkestøtten og kortlommer i læder. Bagest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt på forhøjninger på ryglæn, forrest på sædepuden og på siden af nakkestøtten, på forsiden af ryglæn og på oversiden af sædepuden på midtersædet. Option Perforeret sort læder Mistral** som option på Premium og GT Turbo. Perforeret læder** (kun på 5-dørs model) som option på Premium og GT Turbo. Sportsæder for og bag, anvendelse af d Alcantara trim på sæder og dørpaneler, hvide syninger, læderrat, instrumentering med urskiver forsynet med chromringe, udstyr og indretning fremhæver 207 RC s sportsmæssige karakter. Spejlskaller i chrome finish Option perforeret sort læder Mistral**. **Forrest: læder øverst på ryglæn, sidestykker indvendigt og udvendigt på forhøjninger på ryglænet, sidestykker indvendigt og udvendigt på sædepuden, øverste del af omgangen på sædepuden, nakkestøtte, kortlommer og indlæg i dørbeklædning. Oversiden af sædepuden samt den midterste og nederste del af ryglænet er af perforeret læder. Bagest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt på forhøjninger på ryglæn, forrest på sædepuden og på siden af nakkestøtten, på forsiden af ryglæn og på oversiden af sædepuden på midtersædet. Den nederste del af dørbeklædningen, oversiden af sædepuden samt den midterste og nederste del af ryglænet er af perforeret læder. Sportssæder med Alcantara RC logo

16

17 Valg // 33 Vælg farve Det øjeblik, hvor man vælger en farve, er et af de mest spændende. Især når man har mulighed for at vælge, og man godt kan lide at lade som om, man er i tvivl. F.eks. vakler mellem det raffinerede og det intense. Eller mellem det klassiske og det moderne. For inderst inde har du sikkert din egen mening om den sag. Auckland 15 hjulkapsel Hobart 15 hjulkapsel Perth 16 hjulkapsel Metallak (option): Monaco 15" alufælg Spa 16" alufælg Hockenheim 17" alufælg Pitlane 17 alu-fælg (kan ikke monteres med snekæder) Grå Aluminium Blå Montebello Blå Neysha Udstyrsniveau Auckland 15 Hobart 15 Monaco 15 ** Estoril 16 ** Spa 16 ** Hockenheim 17 Pitlane 17 Comfort Comfort Plus Premium GT Turbo RC * Standard ** Tilbehørsfælg Grå Manitoba Grå Thorium Grå Cendre Sort Obsidien Grå Shark* Orange Salamanque Rød Lucifer Gul Lacerta Standardlak: 1472 mm Hvid Banquise Rød Aden *Kun 207 RC 1474 mm 1972 mm inkl. spejle 2540 mm akselafstand 4030 mm totallængde

18 Forhandlernet og service // 35 Forhandlernet og service. 207 Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere dig fuld tilfredshed. Samtidig er du sikker på, at det er en specialist, som lytter til og forstår dine behov og opfylder dem effektivt. Kunne du finde et mere tillidsvækkende mærke til et længerevarende forhold? Hos Peugeot står der altid et uddannet og motiveret forhandlernet til rådighed. Peugeot har samtidig et af de tætteste net af forhandlere i Danmark og Europa. Finansiering med PEUGEOT FINANS. Lad Peugeot forhandleren hjælpe med finansiering af bilen. Forhandlerne kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering, via PEUGEOT FINANS, tilpasset individuelle behov. Peugeot serviceaftale kan ligeledes indgås i op til 5 år og km så mekanisk service og vedligeholdelse kommer i helt budgetsikre rammer. Peugeot er konstrueret til et langt liv med lange serviceintervaller. Kontakt venligst din lokale Peugeot forhandler for oplysninger om serviceintervaller. Nemt og Bekvemt. Hos Peugeot vil vi gerne hjælpe dig med alle sider af dagligdagen som bilejer. Derfor har vi skabt Nemt og Bekvemt, hvor vi ordner en række mindre ting for dig til en yderst fair pris f.eks.: Hjulskifte sommer/vinter Hjulopbevaring Leje af kundebil ved service eller reparation Hos Peugeot er det lidt nemmere og mere bekvemt. Peugeot Assistance. Får du et driftsstop på vejen, som skyldes en defekt i bilen inden for de første 2 år af bilens liv, kontakter du blot Peugeot Assistance, som hjælper dig videre. Et langt liv med et godt udseende. Mere end 90% af karrosseriet er galvaniseret, og karrosseri og undervogn er konstrueret uden hylder eller lommer, hvor rusten kan bide sig fast. Derfor giver vi 12 års garanti mod rustgennemtæring og 3 års lakgaranti på alle personvogne. P.g.a. vores aggressive klima med meget kondens og massiv saltning på vejene, skal bilen blot til Peugeot forhandleren for et gratis karrosseri kontrol, inden den er 4, 6, 8 og 10 år. Konstateres der behov for en speciel karroseribehandling udføres denne til en meget favorabel pris og kan klares ved samme lejlighed. Originalt Peugeot tilbehør. Peugeot forhandleren har et komplet program med originalt tilbehør til din Peugeot. Det er udviklet af Peugeots eget design- og testcenter en garanti for sikkerhed samt et stilfuldt og lækkert design i harmoni med bilen og med en flot finish og perfekt pasform. Det komplette tilbehørsprogram hjælper med at give din Peugeot et personligt præg, at øge komforten yderligere eller at understrege de sportslige køreegenskaber. Programmet rummer tilbehør til alle behov. Alt originalt tilbehør til Peugeot testes af Peugeots udviklingsafdeling, og har alle godkendelser fra EU og TÜV eller er DS-mærket. Mere end Peugeot forhandlere i Europa. Ved at vælge en Peugeot, kan du nyde godt af et udbygget og tæt forhandlernet, der altid står til din rådighed. Der findes 68 forhandlersteder alene i Danmark, og mere end forhandlersteder i hele Europa. Du kan altid have fuld tillid til alle forhandlere de er alle Peugeot specialister. Originale Peugeot reservedele. For at sikre kvalitet og sikkerhed har alle vores originale Peugeot reservedele gennemgået strenge tests og kontroller. Disse er helt samme vare, som monteres på fabrikken. Dette sikrer pasform og levetid. Peugeot bilforsikring. Markedets bedste forsikringsvilkår på ansvar og kasko til favorable priser. Tilbydes i samarbejde med Topdanmark, fordi Peugeoter får mindre skader end mange andre og er billigere i original reparation og reservedele. Peugeot Internet. Besøg Peugeot på Internettet. Her finder du oplysninger om vore modeller, priser, tilbehør samt mulighed for at besøge hver enkelt forhandler i Danmark: Informationer og illustrationer i denne brochure er baseret på tekniske specifikationer på det tidspunkt, hvor den er fremstillet. Det viste udstyr fås som standard eller option afhængig af udstyrsniveau. Peugeot forbeholder sig ret til, inden for rammerne af produktets løbende udvikling, at ændre de tekniske specifikationer, udstyret, optioner og farver. Den forhåndenværende teknik for billedgengivelse gør det ikke muligt at gengive farverne nøjagtigt. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer. For yderligere og mere præcise oplysninger henvises til Peugeot forhandleren. Dette katalog eller dele heraf, må ikke kopieres uden udtrykkelig tilladelse fra Peugeot Danmark.

19 Oplev bilen på Forhandler BILEN I DIT LIV Imprimé en U.E. TR DK Marts 2008 Création : bd-ntwk Edition : Automobiles Peugeot RC Paris B

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service.

Partner Tepee. Partner Tepee. Peugeot // Forhandlernet og service. Forhandlernet og service. Partner Tepee Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere

Læs mere

Peugeot // Ny Partner

Peugeot // Ny Partner www.peugeot.dk For at leve op til kundernes forventninger tilbyder Peugeot et bredt udvalg af varebiler, der passer til alle erhverv: Boxer, Expert, Ny Partner, og Bipper. Din forhandler står altid til

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Din nye mobil Problemfri.

Din nye mobil Problemfri. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem års garanti, uanset hvor langt du kører Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

CITROËN C3 PICASSO Kreativt DESIGN Citroën C3 Picasso bryder med vanetænkningen og kører sine helt egne veje. Designet er nærmest som en kube med afrundede linjer og genial pladsudnyttelse. Space Box kalder

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST Mandag - fredag 09.00-17.30 Lørdag - søndag 11.00-16.00 Vejlevej 160 8700 Horsens 8711 8800 www.rafmotors.dk 20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST - hos DK s største Hyundai-forhandler DET SKAL FEJRES!!! 25. - 26. april

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

Ford for alle. stortest

Ford for alle. stortest stortest Mondeo er hidtil gået rent ind hos danskerne, hvad enten det drejer sig om en firmabil, en familiebil eller en flådebil. Den nye generation slår den gamle på plads, køreegenskaber og sikkerhed,

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

Nye rejseoplevelser EN NY PROFIL MED MARKANTE OG ELEGANTE LINIER Den nye Citroën C5 peger langt frem i tiden og er samtidig trofast mod mærkets kerneværdier: innovation, teknologi og design. Både som

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen

Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen ERHVERV Erhvervsbiler? Så ring til Burgaard Sørensen Biler indgår som en vigtig del af de fleste virksomheders dagligdag til transport af medarbejdere, varer og udstyr. Samtidig fungerer bilerne som virksomhedernes

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Den nye Honda FR-V Tilbehør

Den nye Honda FR-V Tilbehør Kvalitet Den nye Honda FR-V Tilbehør Når du kører Honda FR-V, kører du i en bil af fornemste kvalitet. Også tilbehøret fremstilles under størst mulig hensyntagen til design og teknik. Hos Honda ved vi,

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

Størst blandt de mindste

Størst blandt de mindste BILEN test > test > stortest af ministationcars Størst blandt de mindste 32 / WWW.BILEN.DK / 05. august 2010 De er minibiler, men samtidig er de store nok til at opfylde næsten alle familiens behov. Stationcarmodellerne

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms og

Læs mere

Lagerliste alle biler

Lagerliste alle biler Lagerliste alle biler 01-04-2014 900842 Kia 2005 VI Sportage 2,0 CRDi EX 4WD 5d Sortmetal perfekt camping-trækker 136 hk, 1 ejer, service ok, ikke ryger, alu., fartpilot, abs, antispin, esp, servo, indfarvede

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum V40 CC T4 180 6-trins manuel 18,2 129 A A 830,- 1.300 kg. 395.002,- 430.002,- V40 CC T4 180 6-trins Powershift

Læs mere

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda CR-V. Honda Motor Europe - Denmark Birkemose Allé 33, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda CR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum XC70 D4 163 6-trins manuel 18,9 139 B B 2.120,- 1.600 kg. 615.000,- 660.004,- 695.007,- XC70 D4 163 6-trins

Læs mere

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda Civic 5-dørs. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda Civic 5-dørs HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

NISSAN MURANO. Priser, udstyr og specifikationer 07.04.2014 DK-08C-0560

NISSAN MURANO. Priser, udstyr og specifikationer 07.04.2014 DK-08C-0560 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor & CO 2- udledning Blandet k ørs el G røn ejerafgift G eark as s e Vers ion Træk g/k m k m/l pr. halv år Energik las s e* reg.afg. k r. Benz in 3.5L V6

Læs mere

FRANSK. Franske biler er meget ofte noget med begrænset MÅNEDENS CAMPINGTRÆKKER

FRANSK. Franske biler er meget ofte noget med begrænset MÅNEDENS CAMPINGTRÆKKER Det er tysk det er grundigt. Det er engelsk det er fornemt. Det er fransk det er elegant. Jørli Petersen har set på den ny Citroën. Franske biler er meget ofte noget med begrænset påhængsvægt, så en ny

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

Leasing - hvad skal du være opmærksom på?

Leasing - hvad skal du være opmærksom på? Forberedelse Budget Benzin, diesel eller el Leasing eller køb Bilen ved forhandleren Udstyr Garanti Prøvetur Service Rabat Finansiering Gode råd Forsikring Slutseddel BilBasens købsguide til nye biler

Læs mere

RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ

RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT laguna COUPÉ HVORFOR RENAULT? I mere end 100 år har Renault været en af de bilproducenter, der har været på forkant med udviklingen. Selv om det er lidenskaben

Læs mere

NISSAN QASHQAI. Indhold Førsteklasses udvendigt design Førsteklasses indvendigt design Teknologi & Specifikationer Stil & Tilbehør Udskriv Luk

NISSAN QASHQAI. Indhold Førsteklasses udvendigt design Førsteklasses indvendigt design Teknologi & Specifikationer Stil & Tilbehør Udskriv Luk NISSAN QASHQAI SKØNHED & OPLEVELSE FØRSTEKLASSES UDVENDIGT DESIGN 4 FØRSTEKLASSES INDVENDIGT DESIGN 8 TEKNOLOGI & SPECIFIKATIONER FORBEDRET TEKNOLOGI 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -UDSYN 16 MOTOROPGRADERING

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5 DS 3 Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. september 2015 Side 1 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 82 PureTech 82 THP 165 ehdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 120 (Euro 5) S&S S&S

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536 NISSAN JUKE VAN Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Tilgængelig s å længe lager hav es. Kontak t din Nis s an-forhandler for mere information MO TO R TRANSMISSIO N Model Træk CO 2- emis s ion g/k

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende.

VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! VOLVO S40 QUICK GUIDE. Det er spændende at lære sin nye bil at kende. VOLVO S40 QUICK GUIDE VELKOMMEN TIL DIN NYE VOLVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Ved at gennemse denne Quick Guide vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Mere detaljerede oplysninger

Læs mere

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION

BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION BILAG 2 KRAVSPECIFIKATION INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 2. Kravspecifikation for elbiler... 3 2.1 Mindstekrav... 3 2.1.1 Udstyr/tekniske krav... 3 2.1.2 Tjenesteydelser... 4 3. Kravspecifikation

Læs mere

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet

Next Bred. Det har aldrig været nemmere. Sædebredde fra 52,5-57,5 cm. God kørekomfort. Suveræn nem at indstille. Optimal funktionalitet Next Bred Det har aldrig været nemmere Sædebredde fra 52,5-57,5 cm God kørekomfort Suveræn nem at indstille Optimal funktionalitet Indstilles med kun to stykker værktøj Kan løftes i de låsbare benstøtter

Læs mere

En ren forn Jørli Petersen

En ren forn Jørli Petersen En ren forn Pris på hvide plader og serviceintervallet er det eneste, Jørli Petersen har at indvende ved denne Corolla Verso, som ellers i den grad begejstrer. 64 Camping-Fritid 2/2006 øjelse Overskriften

Læs mere

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE

VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! VOLVO V50 QUICK GUIDE VOLVO V50 QUICK GUIDE VelKOMMeN TIl din NYe VOlVO! Det er spændende at lære sin nye bil at kende. Hvis du gennemser denne Quick Guide, vil du synes endnu bedre om din nye Volvo. Instruktionsbogen indeholder

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

MEMBER OF THE V OLKSWAGEN GROUP IBIZA ENJOYNEERING

MEMBER OF THE V OLKSWAGEN GROUP IBIZA ENJOYNEERING MEMBER OF THE V OLKSWAGEN GROUP IBIZA ENJOYNEERING En ungdommelig sjæl har altid været SEAT Ibizas kendetegn. En bil der bobler af glæde og lægger op til sjov med sprælske køreegenskaber og høj ydelse.

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Lak Base Kinetic Momentum Summum R-Design Solid S S S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.902,- Inscription metallak (477 og 487) (R-Design kun 477) 23.010,-

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum R-Design S60 T3 150 6-trins manuel 17,2 135 B 830,- 1.600 kg. 431.001,- 471.002,- 506.002,- - S60 T3 150

Læs mere

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM Jet 4 er uden tvivl den flotteste scooter på markedet med sin sporty og dynamiske karakter. Med dens aggressive profil og en motor der gør en forskel byder SYM Jet 4 op

Læs mere

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16 børn i bilen 2009 indhold indhold Side 3 Myter og fakta Side 4 Det siger loven Side 5 Børn og airbags Side 6 0-13 måneder vægt indtil 13 kg. Side 8 9 måneder - 4 år vægt fra 9-18 kg. Side 9 Over fire år

Læs mere