Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24"

Transkript

1 Peugeot // 207

2 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision, nemlig Peugeots vision om at opfylde dine ønsker, og dette kommer til udtryk i en bil, der er indbegrebet af Peugeots tankegang. Denne tankegang kan sammenfattes med 4 ord. Æstetik, dynamik, driftsikkerhed og innovation. Fire nøgleværdier, der gælder for alle vore modeller. Skønhed. Et udtryksfuldt design, rene linier traditionen tro. Passion. Nemlig den passion, der driver os til at skabe biler, der er i kontakt med vejen og dig. Så enhver køretur bliver en rejse. Så du mærker køreglæden. Tillid. Naturligvis. Alle vore biler produceres ifølge de strengeste normer, så du sikres det optimale og dermed absolut sindsro. Disse værdier ligger i vores gener. Du ser dem i alle vores biler i dag, og de vil også kunne ses i de biler, der fremover kommer til at bære vores logo. I denne brochure er vores værdier illustreret ved de fire linier, der løber hen over siderne. Derfor vil forholdet mellem dig og din 207 være perfekt. Hvad betyder det for dig? Intelligens. Nemlig intelligens i form af innovative løsninger, der lever op til dine behov og er på forkant med fremtiden.

3 5

4 Forførende // 7 Iøjnefaldende skønhed 207 s skønhed er iøjnefaldende. Det er dens karakter også. Formen er blød, flydende og muskuløs. Linierne er stramme og stærke. I denne perfekte balance mellem masse og volumen ser du det vigtigste. I lighed med alle andre Peugeot-modeller udstråler 207 nemlig, at den er både kvik og robust. Motorhjelmen, der skråner ned mod den store åbne mund, det vilde blik, den direkte kontakt med vejen giver indtryk af luft, ild, dynamik og styrke. Den kompakte og massive bagende bekræfter dette: Konturen koncentrerer en kraft, der kun beder om at blive sluppet løs. For 207 er ikke skabt til at blive lukket inde! Tværtimod. Alt på bilen udtrykker glæde ved bevægelse. En glæde efter dit valg eftersom du kan vælge mellem flere forskellige energiske versioner. Det er hermed bevist at man kan være både muskuløs og civiliseret.

5 9 Energibundt Inden for det sportslige felt kan du vælge frit mellem: Premium, GT Turbo og RC. Fronten adskiller sig ved en endnu mere muskuløs snude og et større luftindtag med indbyggede tågeforlygter med kromkanter. En forkromet udstødning sætter sit sportslige præg på bagenden. Det kan du heller ikke undgå at bemærke.tag plads og du vil straks mærke det.

6 Komfort // 11 Et væld af lys Der er intet som at være åben over for sine omgivelser og lade op med energi. Dette bekræftes af det tonede panoramaglastag*.taget, der har et areal på 1,1 m 2 og er termisk behandlet, for at undgå ophedning af kabinen, fungerer som en ren lysskakt. Taget kan afdækkes ved hjælp af skydepaneler. Men ved at øge glasarealet i 207, som i forvejen er ret stort, forbedres komforten for dig og dine passagerer. Det samme gælder den varmereflekterende forrude*, som reducerer temperaturstigningen i kabinen og dermed optimerer klimaanlæggets* funktion. Rummelig? En ting er sikkert; på dette område sætter 207 al sin energi ind på at gøre sig nyttig. Det vidner alle de smarte og gennemtænkte fralægningspladser i kabinen om. I og over handskerummet, på frontpanelet under radioen, i midterkonsollen med de to kopholdere, og i dørlommerne i for- og bagdørene. En anden lækker detalje: når du stiger ud af bilen, forbliver lygterne tændt i nogle sekunder. *Option eller standard afhængigt af version. Klimaanlæg

7 13 Du kommer til at tilbringe masser af tid i din 207, og derfor skal du føle dig fuldstændig tilpas. Sæt dig ind, juster sædehøjden og hældningen, indstil rattet i højden og dybden, mærk siddekomforten og den gode støtte til ryggen og se dig omkring. Du har en fantastisk bevægelsesfrihed, nærmest som om førersædet var designet specielt til dig. Det er faktisk også udformet, således at alle finder den optimale kørestilling og kørekomfort. Naturligvis med nem adgang til betjeningsfunktionerne, der er samlet i frontpanelet, eksempelvis CD-radio* og ventilation. Med bi-zone klimaanlægget* kan du og din passager regulere temperaturen og luftfordelingen individuelt.men komforten standser ikke her; for 207 er som standard udstyret med el-ruder i fordørene, låsning af dørene via fjernbetjening og nedfældeligt splitbagsæde 2/3 1/3. Hvad er i øvrigt bedre end den forbløffende stilhed, der hersker i bilen. Den er resultatet af en stor indsats på støjdæmpningsområdet. En drøm? Nej, det er indre ro. *Option eller standard afhængigt af version.

8 15 Et enkelt blik på instrumentbordets design, sportsrattet og skiverne i instrumentpanelet, og du er straks hensat i et andet tempo. Naturligvis dynamisk. For det er på vejen, at førerpladsen i 207 viser sine mest overbevisende argumenter, her i blandt flere innovative hjælpesystemer til kørsel, der aktivt bidrager til din komfort og sikkerhed. Ved hjælp af fartpiloten* og fartbegrænseren* kan du opretholde en konstant hastighed eller fastsætte din maksimale hastighedsgrænse. Forrudeviskeren* aktiveres automatisk ved de første regndråber. Det lysfølsomme bakspejl* formørkes automatisk afhængigt af det omgivende lys, således at du ikke bliver blændet. Ved hjælp af dæktrykssensorer* bliver du advaret om lavt dæktryk eller punktering. Parkeringssensoren* angiver både ved hjælp af lyd og grafik, hvis der er en forhindring bag bilen, når du sætter i bakgear. For at beskytte sidespejlene ved parkering, foldes de automatisk* ind, når du låser bilen. Med et enkelt tryk på fjernbetjeningen! *Option eller standard afhængigt af version. 207 er en intelligent bil, bl.a. fordi den kan kommunikere med omverdenen. Du kan f.eks. høre nyheder eller den nyeste musik i den MP3 kompatible RD4* CD-radio og praktiske funktioner som f.eks. listefunktionen, gør det muligt til enhver tid at se listen over modtagne stationer og vælge mellem dem.til RD4 CD-radioen fås et håndfrit Bluetooth sæt*. RT4* GPS radioen sørger for et højt kommunikationsniveau. Udover radioen består systemet også af en håndfri GSM** telefon og et navigationssystem med kort over hele Europa lagret på harddisken. Anvisningerne ses direkte på en 16/9 farveskærm. Via RT4 radioen kan føreren foretage et manuelt nødopkald, eller der kan foretages et automatisk nødopkald, hvis selestrammerne eller airbaggene udløses***. For at få fuldt udbytte af disse to radioer, kan kabinen udstyres med et audiosystem, der er designet og udviklet af JBL * og som sikrer en perfekt lydgengivelse. Systemet består af 8 højttalere fordelt seks steder i kabinen, samt en subwoofer i bagagerummet. Systemet styres af en 240 Watts forstærker, der er opsat og udviklet specielt til 207 erens kabine dette sikrer en uforlignelig lydoplevelse. *Option afhængigt af version. **Fungerer med SIM kort, der ikke leveres sammen med radioen. ***Fungerer efter installation af SIM kort.

9 Passion // 17 Sekventiel automatgearkasse med 4 gear* Kontrolleret kraft Energiske benzinmotorer med direkte indsprøjtning, HDi common-rail dieselmotorer af nyeste generation, der er lige så dynamiske, som de er behagelige, samt manuelle gearkasser med 5 gear.vælg selv! Denne sekventielle automatgearkasse af Porche-Tiptronic typen forener køreglæden ved en manuel gearkasse med komforten ved en automatgearkasse. Den har 4 gear og 2 programmer: et adaptivt program, som automatisk tilpasser sig førerens kørestil og et sekventielt program til hurtigt og præcist manuelt gearskifte. *Fås kun til 1.6l VTi 16v motoren med 120 hk ESSENCE DIESEL Gennem en længere årrække har Peugeot gjort en stor indsats inden for miljøbeskyttelse. Dette arbejde for at sikre fremtidige generationer et rent miljø går nu ind i en ny etape, hvilket understreges med lanceringen af Blue Lion mærket. Kun Peugeots mest miljøvenlige biler tildeles Blue Lion mærket, som et konkret bevis på Peugeots konstante bestræbelser for at opnå reduceret CO2 udledning og forbedret luftkvalitet via udvikling af særlig teknologi på området. Motorerne 1.4 HDi 70 HK, 1.6 HDi 16V 90 HK og 1.6 HDi 16V 109 HK med partikelfilter, der anvendes i 207 hatchback, overholder følgende kriterier: CO2 udledningen er lavere end eller lig med: g/km for biler, der anvender fossilt brændstof g/km for biler med partikelfilter, der kan køre på 30 % biodiesel Er produceret på en ISO standardiseret fabrik Har en genvindingsgrad på 95 % (genbrug af materialer samt energiudnyttelse) efter skrotning. De mange nye teknologier på det miljømæssige område, placerer Peugeot i en favorabel position indenfor klassificeringen af CO2 emission. Resultaterne er meget konkrete*: Siden 2001 har Peugeot solgt biler i Europa, der udleder mindre end 120 g/km CO2. 49 % af alle biler solgt af Peugeot i Europa i første halvår af 2007 ( enheder) har en udledning af CO2 på under 140 g/km. 28 % af alle biler solgt af Peugeot i Europa pr. ultimo juni 2007 ( enheder) har en udledning af CO2 på under 120 g/km. Siden 2001 har Peugeot solgt mere end biler med partikelfilter. * Ultimo juni Forbrug ved blandet kørsel (km/l) *Ifølge direktiv 99/100/EF HK 1.4 benzin 16v 95 HK 1.6 benzin 16v 120 HK 1.6 benzin 16v 120 HK Aut. 1.6 THP 150 HK 1.6 THP 16v 174 HK 1.4 HDi 70 HK v HDi 90 HK v HDi 109 HK FAP 15,9 16,4 16,4 14,3 14,3 13,9 22,7 22,7 21,3 CO2 emission (g/km) Benzin HK Motorens ydelse giver maksimal udnyttelse af 207 s dynamiske kvaliteter, og takket være termostaten og den elektronisk styrede generator, er det en miljørigtig motor med et moderat forbrug. Køreglæde og brændstoføkonomi: to fluer med et smæk! v 95 HK Denne motor med en slagvolumen på 1397 cm3 er resultatet af et samarbejde mellem PSA Peugeot Citroën og BMW Group. Den har en ydelse på 95 hk, 16 ventiler og variabel indsugning Bag rattet mærker man den livlighed og energi, som en moderne motor kan yde i kombination med en manuel 5-trins gearkasse v 120 HK Denne motor med en cylindervolumen på 1598 cm 3 og 16 ventiler er udviklet af Peugeot og BMW Group i fællesskab, og er både temperamentsfuld og omdrejningsvillig. Det høje moment medfører god speederrespons, som forøger køreglæden, især på versionen med automatgearkasse. 1.6 THP* 16v 150 HK Denne motor udviklet af Peugeot og BMW i fællesskab kan tilfredsstille selv de mest krævende. Den har et exceptionelt højt moment, der giver gode sportslige egenskaber, samt et stærkt optræk allerede fra de laveste omdrejninger. Kort sagt, køreglæde der på en gang bringer smilet frem og gør indtryk. * Turbo High Pressure 1.6 THP 16v 174 HK 207 RC er forsynet med en turbomotor, hvis ydeevne kan leve op til de bedste 2 liters indsugningsmotorer på markedet. Der anvendes de nyeste teknologier, hvilket sjældent ses på biler i denne kategori: direkte indsprøjtning, der sikrer maksimal ydeevne samt moderat brændstofforbrug; overboost funktion*, der tilfører et kortvarigt ekstra moment ved at øge turbotrykket;twin Scroll** teknologi, der reducerer turboens responstid. Resultatet er en bemærkelsesværdig kørbarhed, energiske omdrejninger, og høj ydelse ved alle omdrejningstal. *Midlertidigt forhøjet moment. **Dobbelt indsugningskanal. Diesel 1.4 HDi 70 HK Oplev hvor effektiv HDi teknologien er. Kombineret med en 5-trins manuel gearkasse, yder denne motor en god acceleration. Endvidere vil du værdsætte dens lave støjniveau. En sikkerhed for oplevelser og velvære v HDi 90 HK For at minimere brændstofforbruget, har man satset på to områder: reduktion af vægten samt anvendelse af nye teknologier, hvilket giver en øget dynamik v HDi 109 HK med partikelfilter (FAP) Denne motor har effekt i overflod, et energisk optræk og er meget miljøvenlig takket være partikelfilteret. Det er ikke nødvendigt at sige mere for at forstå det essentielle: denne motor er et godt eksempel på, hvad højteknologien kan bidrage med, både hvad angår komfort og hensynet til miljøet Partikelfilter Partikelfilteret reducerer emission af forurenende partikler. Denne teknologi beskytter miljøet uden, at det går ud over motorens ydelse og kørselskomforten.

10 19

11 Sikkerhed // 21 Intelligent sikkerhed Optimeret affjedring, effektive bremser, optimal stabilitet takket være ESP teknologien, effektive lygter på alle områder, der medvirker til aktiv sikkerhed, gør 207 brug af intelligente systemer for at beskytte dig. 207 er til for én ting: sine passagerer. Den har gjort det til sin fornemmeste opgave at beskytte dig og dine passagerer så effektivt som muligt. Til dette formål er der tænkt på alt. Selv det uforudsigelige. Aktiv sikkerhed Passiv sikkerhed Allerede efter de første hjulomdrejninger får du fornemmelsen af at køre i en sikker bil. Efter et par sving og et par nedbremsninger forstår du, at denne fornemmelse ikke beror på tilfældigheder, men skyldes bilens eksemplariske, dynamiske adfærd. 207 s undervogn er blevet optimeret med dette for øje: Pseudo McPherson fortøj, bredere sporvidde, bagtøj i stål med fleksibel aksel. Du kan have tillid til det effektive og stabile bremsesystem. Den elektrisk variable servostyring er lige så præcis under kørsel, som den er behagelig under parkeringsmanøvrer. I kombination med det stive karrosseri, er alt dette med til at give en god fornemmelse af sikkerhed. Men der er mere. For at bevare optimal balance og sikre din køreglæde i kritiske situationer er 207 forsynet med et bremsesystem, der kombinerer flere funktioner: ABS (anti-blokeringssystem) sørger for at du kan styre, uden at hjulene blokerer, ved kraftig opbremsning. EBD (elektronisk bremsekraftfordeling) styrer nedbremsningen af hjulene separat, især i kurver. EBA (bremseassistent) øger bremsekraften, når der er behov for det. ESP (elektronisk stabilitetsprogram) består af de 3 foregående funktioner plus 2 ekstra funktioner: ASR (anti-spin) forhindrer hjulene i at spinde ved dårligt vejgreb, ved hjælp af bremserne og motorbremsen. Den dynamiske stabilitetskontrol (CDS) sammenligner konstant informationer fra ratsensoren og gyrometeret og beregner på basis heraf, om der er tale om understyring eller overstyring. Den bringer herefter 207 tilbage på rette kurs, inden for grænserne af det fysisk mulige. På 207 er der desuden 2 nye funktioner, der er med til at øge ESP-systemets effektivitet: Adaptiv ESP (Low Dynamic ESP) der tilpasser bremsetrykket i kurver efter bilens hastighed, og derved korrigerer enhver afvigelse fra dem valgte kurs. Understyringskontrol (Understeer Control Logic), der bremser bilen på flere hjul i en situation med understyring. Udover disse helt nye teknologier er 207 forsynet med statiske drejelygter*, der giver en bedre belysning i sving, samt automatisk tænding af havariblink ved kraftig opbremsning for at advare bagvedkørende biler hurtigst muligt Som du sikkert forstår, gør 207 intet halvt, når det drejer sig om sikkerhed. *Option eller standard afhængigt af version. Nyt SSP system (Steering Stability Program) 207 RC er den første bil hos Peugeot, der er forsynet med SSP system (Steering Stability Program). Denne teknologi kombinerer den elektriske servostyring med ESP systemet. Funktionen sikrer bedst mulig udnyttelse af bilens bremsekraft, øger stabiliteten under bremsning og reducerer standselængden. Med 5 stjerner i Euro NCAP for beskyttelse af voksne passagerer (ADULT OCCUPANT PROTECTION), er du godt beskyttet i 207. Bilens karrosseri absorberer en stor del af kollisionskraften.ved frontal kollision hindrer sikkerhedsratstammen, at rattet skubbes frem mod føreren, og risikoen for at motoren og gearkassen skubbes ind i kabinen er reduceret. Endvidere er der placeret en aktiv fodstøtte i førersiden. Den absorberer kraften fra kollisionen og reducerer således risikoen for beskadigelse af benet. I tilfælde af sidekollision sidder du sikkert beskyttet bag solide sideforstærkninger. Sikkerhedsselerne på forsædepladserne er forsynet med pyrotekniske selestrammere og kraftbegrænsere. Sikkerhedsselerne på bagsædets to yderpladser er forsynet med kraftbegrænsere. Alle sikkerhedsseler er forsynet med selealarm. Desuden er bilen forsynet med: frontairbags i fører- og passagerside, hvis udløsningsgrad tilpasses kollisionskraften. sideairbags, der beskytter fører og forsædepassager mod skader i bryst-, mave- og bækkenregionen. gardinairbags for og bag, der beskytter fører og passagerer mod kvæstelser i hovedet. Desuden kan du trygt installere et barnesæde. De yderste pladser på bagsædet er forsynet med 2 trepunkts ISOFIX beslag og det er muligt at frakoble airbaggen ved passagerforsædet, således at et barnesæde kan installeres bagudvendt i fuld sikkerhed og i overensstemmelse med lovgivningen på området. 207 har opnået 4 Euro NCAP stjerner for børnesikkerheden i bilen (CHILD OCCUPANT PROTECTION). Fronten på 207 er udviklet til at sikre fodgængere mod alvorlige skader, i tilfælde af uheld. 207 har opnået 3 stjerner i Euro NCAP testen for beskyttelse af fodgængere ved påkørsel (PEDESTRIAN PROTECTION). 207 er forsynet med en række sikringer mod tyveri og indbrud: dirkefri låse, låse der kører frit rundt ved oplåsningsforsøg med andet end nøglen, kodet startspærre, superlåsning*, alarm* *Option afhængigt af version. Vil du vide mere om teknologien i 207, så klik på:

12 23 Oplev bilen Du er nu blevet præsenteret for 207. Det ekspressive design har uden tvivl vækket dine sanser. Det dynamiske interiør, og ikke mindst motorprogrammet, har vundet din opmærksomhed. Det høje sikkerhedsniveau har overbevist dig. Det er fint, men er det nok? Det mener vi ikke. For hos Peugeot mener vi, at intet er bedre end den erfaring, du opnår ved at prøvekøre en 207. Vil du vide mere om din kommende 207? Kunne du tænke dig at bygge din egen bil, ligesom du kunne tænke dig den? Vil du beregne prisen alt efter udstyrsniveau og optioner? Så klik ind på Her finder du også information om vores forhandlere, vores udbud af services samt nyheder fra Peugeot. Intet er nemmere. Du skal blot kontakte en Peugeot forhandler, der med glæde vil reservere en bil til dig, så du kan få en gratis prøvetur.

13 Valg // 25 Hvad banker dit hjerte for? Comfort ESP ABS / EBA / EBD 6 airbags 2 Isofix beslag på bagsædet Elektrisk servostyring Fjernbetjent centrallås Automatisk låsning af døre og bagklap under kørsel Elruder for Nedfældeligt splitbagsæde 2/3-1/3 Højde- og dybdejusterbart rat Højdejusterbart førersæde Varme i forsæder Comfort instrumentering Koulikoro sort stof.

14 Comfort Plus Premium Premium = Comfort Plus samt Sportsfront med tågeforlygter Atermisk forrude Sportssæder Læderrat Indvendige dørhåndtag i chrome Comfort Plus = Comfort samt Aircondition El-betjente sidespejle med varme Højdejusterbart passagersæde Indfarvede dørhåndtag Comfort Plus instrumentering Premium instrumentering Pachinko sort stof Zindal sort stof

15 GT Turbo GT Turbo = Premium samt RC Primært udstyr på 207 RC: 17 aluminiumsfælge Hockenheim Frontgrill i alu-look Panoramaglastag Bi-zone klimaanlæg Regnsensor Original RD4 CD-radio med MP3 Statiske drejeforlygter Aluminiumspedaler Aluminiumsgearknop Parkeringssensor bag med visuel og akustisk alarm Elektrisk sammenklappelige sidespejle 17" aluminiumsfælge Pitlane ESP + SSP Spejlskaller i chrome finish Dobbelt afgang på udstødning Skålformede sportssæder Tagspoiler Ekstra tonede sidebagruder og bagrude Fartpilot og fartbegrænser Eksklusive måtter GT Turbo instrumentering Adex dellæder *Forrest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt og udvendigt på ryglænssider, sidestykker indvendigt på forhøjninger på sædepuden, forrest og på siden af nakkestøtten og kortlommer i læder. Bagest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt på forhøjninger på ryglæn, forrest på sædepuden og på siden af nakkestøtten, på forsiden af ryglæn og på oversiden af sædepuden på midtersædet. Option Perforeret sort læder Mistral** som option på Premium og GT Turbo. Perforeret læder** (kun på 5-dørs model) som option på Premium og GT Turbo. Sportsæder for og bag, anvendelse af d Alcantara trim på sæder og dørpaneler, hvide syninger, læderrat, instrumentering med urskiver forsynet med chromringe, udstyr og indretning fremhæver 207 RC s sportsmæssige karakter. Spejlskaller i chrome finish Option perforeret sort læder Mistral**. **Forrest: læder øverst på ryglæn, sidestykker indvendigt og udvendigt på forhøjninger på ryglænet, sidestykker indvendigt og udvendigt på sædepuden, øverste del af omgangen på sædepuden, nakkestøtte, kortlommer og indlæg i dørbeklædning. Oversiden af sædepuden samt den midterste og nederste del af ryglænet er af perforeret læder. Bagest: læder øverst på forsiden af ryglænet, sidestykker indvendigt på forhøjninger på ryglæn, forrest på sædepuden og på siden af nakkestøtten, på forsiden af ryglæn og på oversiden af sædepuden på midtersædet. Den nederste del af dørbeklædningen, oversiden af sædepuden samt den midterste og nederste del af ryglænet er af perforeret læder. Sportssæder med Alcantara RC logo

16

17 Valg // 33 Vælg farve Det øjeblik, hvor man vælger en farve, er et af de mest spændende. Især når man har mulighed for at vælge, og man godt kan lide at lade som om, man er i tvivl. F.eks. vakler mellem det raffinerede og det intense. Eller mellem det klassiske og det moderne. For inderst inde har du sikkert din egen mening om den sag. Auckland 15 hjulkapsel Hobart 15 hjulkapsel Perth 16 hjulkapsel Metallak (option): Monaco 15" alufælg Spa 16" alufælg Hockenheim 17" alufælg Pitlane 17 alu-fælg (kan ikke monteres med snekæder) Grå Aluminium Blå Montebello Blå Neysha Udstyrsniveau Auckland 15 Hobart 15 Monaco 15 ** Estoril 16 ** Spa 16 ** Hockenheim 17 Pitlane 17 Comfort Comfort Plus Premium GT Turbo RC * Standard ** Tilbehørsfælg Grå Manitoba Grå Thorium Grå Cendre Sort Obsidien Grå Shark* Orange Salamanque Rød Lucifer Gul Lacerta Standardlak: 1472 mm Hvid Banquise Rød Aden *Kun 207 RC 1474 mm 1972 mm inkl. spejle 2540 mm akselafstand 4030 mm totallængde

18 Forhandlernet og service // 35 Forhandlernet og service. 207 Når du vælger Peugeot, råder du samtidig over et omfattende net af forhandlere, hvis imødekommenhed, professionalisme, udstyr og kvalitet af service vil garantere dig fuld tilfredshed. Samtidig er du sikker på, at det er en specialist, som lytter til og forstår dine behov og opfylder dem effektivt. Kunne du finde et mere tillidsvækkende mærke til et længerevarende forhold? Hos Peugeot står der altid et uddannet og motiveret forhandlernet til rådighed. Peugeot har samtidig et af de tætteste net af forhandlere i Danmark og Europa. Finansiering med PEUGEOT FINANS. Lad Peugeot forhandleren hjælpe med finansiering af bilen. Forhandlerne kan tilbyde en yderst fordelagtig finansiering, via PEUGEOT FINANS, tilpasset individuelle behov. Peugeot serviceaftale kan ligeledes indgås i op til 5 år og km så mekanisk service og vedligeholdelse kommer i helt budgetsikre rammer. Peugeot er konstrueret til et langt liv med lange serviceintervaller. Kontakt venligst din lokale Peugeot forhandler for oplysninger om serviceintervaller. Nemt og Bekvemt. Hos Peugeot vil vi gerne hjælpe dig med alle sider af dagligdagen som bilejer. Derfor har vi skabt Nemt og Bekvemt, hvor vi ordner en række mindre ting for dig til en yderst fair pris f.eks.: Hjulskifte sommer/vinter Hjulopbevaring Leje af kundebil ved service eller reparation Hos Peugeot er det lidt nemmere og mere bekvemt. Peugeot Assistance. Får du et driftsstop på vejen, som skyldes en defekt i bilen inden for de første 2 år af bilens liv, kontakter du blot Peugeot Assistance, som hjælper dig videre. Et langt liv med et godt udseende. Mere end 90% af karrosseriet er galvaniseret, og karrosseri og undervogn er konstrueret uden hylder eller lommer, hvor rusten kan bide sig fast. Derfor giver vi 12 års garanti mod rustgennemtæring og 3 års lakgaranti på alle personvogne. P.g.a. vores aggressive klima med meget kondens og massiv saltning på vejene, skal bilen blot til Peugeot forhandleren for et gratis karrosseri kontrol, inden den er 4, 6, 8 og 10 år. Konstateres der behov for en speciel karroseribehandling udføres denne til en meget favorabel pris og kan klares ved samme lejlighed. Originalt Peugeot tilbehør. Peugeot forhandleren har et komplet program med originalt tilbehør til din Peugeot. Det er udviklet af Peugeots eget design- og testcenter en garanti for sikkerhed samt et stilfuldt og lækkert design i harmoni med bilen og med en flot finish og perfekt pasform. Det komplette tilbehørsprogram hjælper med at give din Peugeot et personligt præg, at øge komforten yderligere eller at understrege de sportslige køreegenskaber. Programmet rummer tilbehør til alle behov. Alt originalt tilbehør til Peugeot testes af Peugeots udviklingsafdeling, og har alle godkendelser fra EU og TÜV eller er DS-mærket. Mere end Peugeot forhandlere i Europa. Ved at vælge en Peugeot, kan du nyde godt af et udbygget og tæt forhandlernet, der altid står til din rådighed. Der findes 68 forhandlersteder alene i Danmark, og mere end forhandlersteder i hele Europa. Du kan altid have fuld tillid til alle forhandlere de er alle Peugeot specialister. Originale Peugeot reservedele. For at sikre kvalitet og sikkerhed har alle vores originale Peugeot reservedele gennemgået strenge tests og kontroller. Disse er helt samme vare, som monteres på fabrikken. Dette sikrer pasform og levetid. Peugeot bilforsikring. Markedets bedste forsikringsvilkår på ansvar og kasko til favorable priser. Tilbydes i samarbejde med Topdanmark, fordi Peugeoter får mindre skader end mange andre og er billigere i original reparation og reservedele. Peugeot Internet. Besøg Peugeot på Internettet. Her finder du oplysninger om vore modeller, priser, tilbehør samt mulighed for at besøge hver enkelt forhandler i Danmark: Informationer og illustrationer i denne brochure er baseret på tekniske specifikationer på det tidspunkt, hvor den er fremstillet. Det viste udstyr fås som standard eller option afhængig af udstyrsniveau. Peugeot forbeholder sig ret til, inden for rammerne af produktets løbende udvikling, at ændre de tekniske specifikationer, udstyret, optioner og farver. Den forhåndenværende teknik for billedgengivelse gør det ikke muligt at gengive farverne nøjagtigt. Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer. For yderligere og mere præcise oplysninger henvises til Peugeot forhandleren. Dette katalog eller dele heraf, må ikke kopieres uden udtrykkelig tilladelse fra Peugeot Danmark.

19 Oplev bilen på Forhandler BILEN I DIT LIV Imprimé en U.E. TR DK Marts 2008 Création : bd-ntwk Edition : Automobiles Peugeot RC Paris B

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE.

REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Opel Ampera REVOLUTIONER STARTER PÅ VEJENE. Indhold Nu er tiden kommet til at gå med i den nye e-mobility-bevægelse. Opel Ampera er en Extended-Range Electric Vehicle (E-REV) til kompromisløs hverdagsbrug

Læs mere

renault tilbehørskatalog 2011

renault tilbehørskatalog 2011 renault TILBEHØRSKATALOG 2011 01 OVERSIGT 01 03 > 07 02 renault sport 08 > 09 03 styling 10 > 11 04 INTERIØR 12 > 13 05 SIKKERHED 14 06 BØRNESIKKERHED 15 07 MULTIMEDIER 16 > 18 08 transport 19 > 21 09

Læs mere

Ford for alle. stortest

Ford for alle. stortest stortest Mondeo er hidtil gået rent ind hos danskerne, hvad enten det drejer sig om en firmabil, en familiebil eller en flådebil. Den nye generation slår den gamle på plads, køreegenskaber og sikkerhed,

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Med hjertet i Midt- & Vestjylland

Med hjertet i Midt- & Vestjylland Med hjertet i Midt- & Vestjylland Få en forsikring, der er lige så god som din Toyota Ved køb af en Toyota kan du nu tegne en ekstra favorabel forsikring med indbyggede fordele, du ellers må kigge langt

Læs mere

FORD GALAXY / S-MAX Instruktionsbog

FORD GALAXY / S-MAX Instruktionsbog FORD GALAXY / S-MAX Instruktionsbog Oplysningerne i denne publikation var korrekte, da materialet blev trykt. For at vi til stadighed kan udvikle og forbedre vores produkter, forbeholder vi os ret til

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO!

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! WEB EDITION INSTRUKTIONSVEJLEDNING KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed og

Læs mere

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel.

OpelMinded. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale. Til dig og din Opel. Efterår 2009. www.opel. OpelMinded Til dig og din Opel. Efterår 2009. Er du korrekt forsikret? Gratis Rundt om Hjulet Tjek! Oplev Opel Serviceaftale www.opel.dk General Motors Danmark, Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund.

Læs mere

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud

NISSAN NV400. Range Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør go Stil Udskriv Stige ud NISSAN NV400 SKAB DET PERFEKTE MATCH UFORLIGNELIGT POTENTIALE. NV400 byder på ét af markedets bredeste udvalg af varebiler. De mange kombinationer af akselafstand, længde, højde, lasteevne, motor, for-/baghjulstræk

Læs mere

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO!

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! WEB EDITION INSTRUKTIONSVEJLEDNING KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed og

Læs mere

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO!

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! WEB EDITION I NSTRUKTIONSVEJLEDNING KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed

Læs mere

Din nye mobil Problemfri.

Din nye mobil Problemfri. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem års garanti, uanset hvor langt du kører Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det

Læs mere

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO!

KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! WEB EDITION I NSTRUKTIONSVEJLEDNING KÆRE VOLVO-EJER TAK FORDI DU VALGTE VOLVO! Vi håber, at du vil få glæde af mange års kørsel i din Volvo. Bilen er konstrueret med din og dine passagerers sikkerhed

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK.

KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. DEN NYE OPEL CORSA KÆRLIGHED VED FØRSTE BLIK. Sofistikeret, stilfuld og sjove køreegenskaber. Med materialer, interiør og funktioner i højeste kvalitet, giver den nye Corsa en eksklusiv følelse af en

Læs mere