57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3"

Transkript

1 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan nogle måske være lidt kede af at skulle sige farvel til solen og de lyse aftner og nætter, og så se frem mod mørke morgener, lidt grålige for- og eftermiddage og så igen tidlige mørke eftermiddage inden natten sænker sig. Det kan lyde sørgmodigt, men for Skyttelaugets medlemmer ved man jo, at der er lys i mørket, og lyset er, at kortdistancen begynder den første onsdag i september, og herefter varer frem til sidste onsdag i april. En god lang kortdistancesæson er således ved at tage sin begyndelse, og forhåbentligt vil det blive en sæson med flittig deltagelse og stor fremmøde. Et lidt langsigtet og meget ambitiøst mål for den kommende sæson på 15 m er deltagelsen i Gardernes Landsskydning. Efter tre år i træk at have været den størst deltagende forening, er vi nu de sidste to år blevet overhalet godt og grundigt af en jysk forening. Dette må vi gøre noget ved. Målet for landsskydning 15 m 2019 er mindst 50 skytter fra København, og for at nå dette skal alle mand af huse. Om vi når målet det tror vi på, men vi får at se.

2 KORTDISTANCE 2018/2019 En ny og ubrugt kortdistancesæson står for døren. Første skydeaften for sæson 2018/2019 er onsdag den 5. september, hvor banerne i DGI byen vil være klar til at tage imod skytterne fra kl og frem til kl Normalt vil der være handicapskydning og efterfølgende spisning den første onsdag i hver måned, men her i september vil dette blive skubbet en uge, således vi den 5. september starter med at udveksle sommerferie historier og finder geværerne frem. Selvfølgelig skal skytterne ikke snydes for lidt godt at spise i september, så onsdag den 12. september vil der blive afholdt handicapskydning med den efterfølgende spisning og en kop kaffe.. Tilmelding til spisning efter handicapskydninger skal ske senest 9. september til Jan Stoltenborg på telefon eller stoltenborg@mail.dk. Af aktiviteter vil der kunne ses frem til handicapskydninger hver måned, spisning og kaffe næsten hver måned, juleafslutning, landsskydning, diverse ud-af-huset-konkurrencer, bowling, fødselsdagsskydning, banko, generalforsamling, og så kommer der jo nok lidt mere. Der er således en hel del at se frem til. Skyttelauget håber naturligvis på god tilslutning til alle aktiviteter, men er godt klar over, at mange ikke kan deltage i alt. Fat derfor din kalender, og se hvad der er booket ind, og book herefter allerede nu en eller flere onsdage til et besøg på Skyttelaugets skydebaner i DGI-Byen. Med forventningen om en god sæson 2018/2019 vil geværerne stå klar til brug, ammunitionen vil være lagt op, og skydeskiverne vil være klar til at blive fyldt med huller fra den 5. september. På gensyn på kortdistancen i sæson 2018/2019.

3 EU PERSONDATAFORORDNING 25. maj 2018 trådte Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF (generel forordning om databeskyttelse, eller bedre kendt som GDPR (General Data Protection Regulation eller måske endnu bedre kendt som EU Persondataforordning i kraft. EU Persondataforordning er en ordentlig moppedreng, der meget detaljeret og i et for lægmand uforståeligt sprog redegør for, hvordan personoplysninger fremover skal behandles inden for EU. På almindeligt dansk betyder Persondataforordningens ikrafttræden, at der nu er givet retningslinier for hvilke personoplysninger, der må indhentes af virksomheder, organisationer, foreninger og så videre, ligesom der gives retningslinier for, hvordan disse personoplysninger skal opbevares. Disse retningslinier har som primært formål at beskytte den enkelte borger og dennes personlige oplysninger. Omsat i praksis vil alle, som indhenter, opbevarer og anvender personoplysninger skulle udarbejde en såkaldt Privatlivspolitik. Dette gælder også Garderforeningens Skyttelaug. Skyttelaugets Privatlivspolitik skal være tilgængelig for alle medlemmer af Skyttelauget, og den skal beskrive, hvem der er dataansvarlig i foreningen, hvilke personoplysninger der indhentes, hvortil de anvendes, den enkeltes adgang til at få indsigt i egne personoplysninger med mere. Alle disse oplysninger betegnes generelt som almindelige personoplysninger, der kan indhentes uden særligt samtykke. Herudover anvender Skyttelauget personoplysninger, der er underlagt særlige krav for tilgængelighed, opbevaring og anvendelse. Det drejer sig her om oplysninger i henhold til våbenlovens krav. Dette betyder, at alle ansøgninger om en eller anden form for SKV-registrering, hvori CPR-nr. indgår, vil skulle behandles med særlig opmærksomhed. Skyttelaugs privatlivspolitik er vedlagt dette nummer af Sigtekornet. Spørgsmål til privatlivspolitikken kan rettes til formanden.

4 REGIONSSKYDNING 14. APRIL Med Nordre Birks Garderforening som vært blev årets regionsskydning på kortdistancen afholdt på helt nye skydebaner i skydekælderen under Lyngby Idrætshal. Banerne var med elektriske hæve- og sænkeborde, elektroniske skydeskiver, med et dejligt lys på både skiver og standplads, og med en rigtig god lyddæmpning på standpladserne. Alt i alt en rigtig flot skydebane. Som det ind imellem går med elektroniske skydebaner, så går det en gang imellem galt, og det gjorde det også her. Alle skytter var tastet ind i skydebane computeren, men på dagen kunne kun meget få at de indtastede navne kaldes frem på skærmen igen. Denne udfordring blev aldrig rigtigt løst. I stedet valgtes løsningen, at der hvis bare der kunne kaldes et navn frem på skærmen, så blev dette navn tildelt de enkelte skytter, hvorefter man så manuelt måtte holde styr på hvem de nu anvendte navne tilhørte. En lidt udfordrende tilgang, men også en løsning der kaldte smilet frem. Skydningerne blev alle gennemført, og selvom ikke alle var helt tilfredse med resultaterne, så gik det i det store hele ganske pænt. Placeringsmæssigt blev det da også til flere præmiegivende placeringer i både veteranrække og seniorrække. Regionsskydningen blev afsluttet med spisning af den medbragte mad, og her var der ingen slinger i valsen for Skyttelauget. De ternede duge kom på bordene, den fem-armede lysestage blev stillet frem, og alskens lækkerier blev tryllet frem fra taskerne til en god frokost. Igen i år var Skyttelaugets frokostbord et overdådigt syn. Herefter takkede vi af for en god dag med skydning og frokost.

5 BOWLING Skal der spilles bowling i Skyttelauget i år ja naturligvis! Gennem snart nogle år har der i Skyttelaugets efterårsprogram været afholdt en aften på bowlingbanerne, og dette vil også være tilfældet i den kommende sæson. Årets bowlingaften er allerede på tegnebrættet, men endelig dato kan ikke meldes ud endnu, idet der ikke er åbnet for bestilling af baner. Der planlægges dog på en aften i anden halvdel af oktober, og når datoen er fundet vil nærmere tilgå på skydebanerne og via mail fra formanden. Programmet for bowlingaftenen er uændret fra tidligere år, og vil indeholde følgende aktiviteter: Ankomst til bowlinghallen Inddeling i hold til hver bowlingbane. Udlevering af fjollede tofarvede sko. Bowling på egen bane og tilråb til nabobanerne. Undren over at ens egen bane er skæv. Aflevering af fjollede tofarvede sko. Fælles spisning på et af centrets åbne spisesteder. Præmieuddeling. Som allerede nævnt afventer vi nu kun, at der findes en dato, hvor vi kan få tildelt det nødvendige antal baner, hvilket forhåbentligt vil ske meget snart. Herefter er det op til Dig, at notere det på den hjemlige kalender, og sørge for tilmelding. Da der ikke er ubegrænset antal pladser på banerne, vil deltagelse ske efter først til mølle princippet. Spids pennen eller vær klar ved tasterne, så også din tilmelding kan nå frem i tide, når datoen meldes ud. GENEREALFORSAMLING

6 Desværre har det ikke været muligt i år at få planlagt fugleskydningen til september måned. Aktiviteterne i september har været for mange, hvorfor fugleskydningsbaner er bestilt til 14. oktober. Vel vidende at vejret måske kan være lidt til den forkerte side, er det alligevel håbet, at mange vil finde vejen ud til skydebanen og være med til fugleskydningen. SØNDAG 14. OKTOBER KL KØBENHAVNS SKYTTECENTER Skyttelaugets Fuglesnedker forudså allerede sidste år, at der formentligt også i 2018 skulle afholdes fugleskydning, så da sidste års fugl blev snedkereret, - ja så lavede han lige en fugsl mere. Fuglemæssigt har vi således været klar i et år. Fugleskydningsbaner er reserveret på pistolbanerne på Skyttecentret. Fugleskydningsbanerne vil være åbne fra kl , så alle i ro og mag kan få hilst på hinanden efter sommeren. Kl præcis vil den regerende Fuglekonge skyde det første skud mod fuglen. Alle kan naturligvis deltage, så medlemmer af Skyttelauget og medlemmer af Garderforeningen i København samt familier er velkommen. Eneste krav for deltagelse er, at man forud for skydningen har erhvervet sig et eller flere helst flere - skydekort, og således er registreret på Skydelisten.

7 Skydekort kan købes forud for Fugleskydningen, hvor de kan fås ved en af Skyttelaugets salgsmedarbejdere, eller de kan købes på dagen på skydebanen. Hvis nogen allerede nu skulle være nervøse for ikke at kunne få fat i et eller flere Fugleskydningskort, så bare rolig; trykkeriet kører på højtryk for at sikre, at alle kan få nogle af de eftertragtede Fugleskydningskort. Prisen for skydekort er kr. 20,- pr styk, - men samtidigt køb af 3 skydekort sås til 50,- kr. Et tilbud man næppe kan sige nej til. Deltagelse i Fugleskydningen kan sker på 2 måder. Man kan: Man møder frem på skydebanen, og deltager i både skydningen, spisningen og den efterfølgende lodtrækning om de mange øvrige præmier på skydekortene. Eller man kan: Aflevere sine skydekort med navn påført til en af Skyttelaugets salgsmedarbejdere. Skydekortene vil så være med på dagen, når præmierne efter skydningen fordeles ved lodtrækning. Fugleskydningsmiddag. Ingen Fugleskydning uden mad efter skydningen. Der vil, når den nye Fuglekonge er fundet, blive serveret et par stykker smørebrød og en kop kaffe, og sammen vil vi så fejre den nye Fuglekonge. Tilmelding er ikke nødvendig til selve Fugleskydningen, men er krævet til deltagelse i spisningen. Bindende tilmelding til spisning skal ske senest 7. oktober, og kan ske enten på skydebanen eller til Formanden på mail o.abildgaard@adslhome.dk eller telefon På gensyn til Fugleskydning søndag den 14. oktober 2018 fra kl på Københavns Skyttecenter.

8 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 25. APRIL 2018 REFERAT 1. Valg af dirigent. John Lind Jans blev valgt. 2. Valg af referent. Jan Stoltenborg blev valgt. 3. Godkendelse af dagsorden. Dagsorden blev godkendt. 4. Formandens beretning og godkendelse heraf. Formanden indledte med at bede de forsamlede rejse sig, og sammen mindes de af Skyttelaugets medlemmer, der var gået bort i det forgangne år. Herefter orienteredes om årets gang på kortdistancen, langdistancen. Antallet af skytter på skydebanerne, og her specielt på kortdistancen, havde været meget svingende, og der havde været aftner, hvor der stort set ikke havde været mere end 2 3 skytter. Naturligvis er der ikke mødepligt, ligesom der er mange andre gøremål i hverdagen, men det ville alligevel være dejligt at se nogle flere skytter på træningsaftnerne. Til handicapskydning og spisning havde der til gengæld været godt fremmøde hver gang, så Skyttelaugets forhold til mad var nok endnu en gang bevist. På langdistancen havde fremmødet været nogenlunde konstant gennem hele året. Det er den samme skare, der møder næsten hver gang, men hvis nu andre fik lyst til at prøve de længere distancer, så er der helt klart også plads til dem. Formandens beretning blev godkendt. 5. Kassereren fremlagde det reviderede regnskab for regnskabsåret Overordnet set havde Skyttelauget et underskud på regnskabet, men det var et bevidst og budgetteret underskud, hvor hovedårsagen hertil var markering af foreningens 75 års dag den 25. februar Medlemstallet er faldet med 4 medlemmer, der er blevet slettet som følge af manglende kontingentindbetaling.

9 a. Fremlæggelse af budget for kommende år. Budgettet for 2018 blev fremlagt. Også her bliver der budgetteret med et underskud, idet tilskud til medlemmernes skydning er prioriteret, for herved at gøre det billigere og mere attraktivt at deltage i de enkelte skydninger. b. Fastsættelse af kontingent for kommende år. Kontingent for 2019 vil være uændret, hvilket vil 200,- kr. for aktive medlemmer, 100,- kr. for passive medlemmer og 50,- kr. for støttemedlemmer. 6. Indkomne forslag. Der var ingen indkomne forslag. 7. Valg af kasserer. På valg Ole C. Rasmussen, der ikke ønskede genvalg. Bestyrelsen foreslog Ole Christoffersen som ny kasserer. Ole Christoffersen blev herefter valgt. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer. Michael Clementsen blev genvalgt. 9. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. Torben Sonne blev genvalgt. Henrik Stenstrup Nielsen blev genvalgt. 10. Valg af revisor. John Lind Jans blev genvalgt. 11. Valg af revisorsuppleant. Janne Gretved blev genvalgt. 12. Valg af fanebærer. Poul Laustsen blev genvalgt. 13. Eventuelt. Foreningens mangeårige kasserer Ole C. Rasmussen blev takket for sit store arbejde for Skyttelauget. Han fik overrakt en vingave, som han kunne nyde i den forestående sommer i sommerhuset. Ole takkede for støtten gennem alle årene, og ønskede den nye kasserer held og lykke i funktionen.

10 KOMMENDE AKTIVITETER LANDSSKYDNING 200 M De Danske Garderforeningers landsskydning på 200 m skydes i august og september over hele landet, og naturligvis skal Garderforeningen i København også deltage. Alle gamle gardere bør deltage, og derfor bør DU også være med. Du kan skyde din landsskydning på en almindelig træningssøndag, hvor det eneste der så kræves er, at du står lidt tidligere op, og kommer ud på Københavns Skyttecenter. Slut om op Landsskydning 200 m kom og skyd med. LANDSSKYDNING 15 M 2019 Om få måneder skal vi igen skyde landsskydning 15 m. Efter et sløjt 2018 skal der tages revanche i 2019, og vi skal her gerne op på mindst 50 skytter. DIN deltagelse er derfor nødvendig, så find allerede nu kalenderen frem, og find en eller flere onsdage fra 1. januar til 31. marts, hvor DU kan skyde DIN landsskydning 15 m. SPISNING OG HANDICAPSKYDNING Der er spisning efter handicapskydning samt ved juleafslutningen, så hvorfor ikke allerede nu sætte kryds i kalenderen: 12 september Handicapskydning og spisning 03 oktober Handicapskydning og spisning 07 november Handicapskydning og spisning 05 december Juleafslutning og spisning Husk tilmelding til spisning enten på skydebanen eller til formanden på mail stoltenborg@mail.dk eller telefon senest søndagen før.

11 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole Christoffersen Jægergangen 11 Kajerød Have Bagsværd 3460 Birkerød Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Uglevej 4 Viskumvej Nykøbing Sjælland 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Michael Clementsen Jan Stoltenborg Vejlegårdsparken 16, st. tv. Jægergangen Vallensbæk 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: clemme-vgp16@hotmail.com stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Jørn Knudsen Niels M. Knudsen Strandboulevarden 175, st. th. Fælleddiget København Ø 2300 København S Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE DGI-Byen LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf.: (vagten)

12 SEPTEMBER Søndag 02 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 05 Træning, handicap og spisning 15 m kl Onsdag 12 Træning 15 m kl Søndag 16 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 19 Træning 15 m kl Lørdag 22 Vingsted kl OKTOBER Onsdag 03 Træning, handicap og spisning 15 m kl Onsdag 10 Træning 15 m kl Søndag 14 Fugleskydning, Københavns Skyttecenter kl Onsdag 17 Træning 15 m kl Onsdag 24 Træning 15 m kl Søndag 28 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 31 Træning 15 m kl NOVEMBER Søndag 11 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 07 Træning, handicap og spisning 15 m kl Onsdag 14 Træning 15 m kl Onsdag 21 Træning 15 m kl Søndag 24 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 28 Træning 15 m kl DECEMBER Onsdag 05 Juleafslutning 15 m kl Søndag 09 Juleafslutning på Kalvebod kl Onsdag 12 Træning 15 m kl Onsdag 19 Træning 15 m kl JANUAR 2019 Onsdag 02 Træning 15 m kl Onsdag 09 Træning, handicap og spisning 15 m kl. 1830

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

52. Årgang September 2013 Nr. 3

52. Årgang September 2013 Nr. 3 52. Årgang September 2013 Nr. 3 Efter en lang og varm sommer, hvor solen har skinnet fra en stort set skyfri himmel, fortæller kalenderen, at efteråret et kommet. Dermed er det også blevet til, at kortdistancen

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. 55. Årgang Januar 2016 Nr. 1 20 år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar.

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

51. Årgang November 2012 Nr. 4

51. Årgang November 2012 Nr. 4 51. Årgang November 2012 Nr. 4 Om ikke så længe vil vi blive fanget i julens farver og stemning, og vi vil nyde alt, hvad den må bringe. For Skyttelauget har det igen været et travlt år, hvor træning,

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse.

Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop har rundet 50 året for første udgivelse. 50. Årgang NOVEMBER 2011 Nr. 4 Julen står for døren, hvilket selvfølgelig markeres i Skyttelauget: 11. december på langdistancen. 14. december på kortdistancen. Et stort tillykke til Sigtekornet, der netop

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Husk at sætte kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen 49. Årgang Januar 2010 Nr. 1 Landsskydning på 15 m i januar, februar og marts Langdistanceskydning på Kalvebod Generalforsamling i Skyttelauget Årets Bankoaften Træning på 15 m Handicapskydning og spisning

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER

SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER 49. Årgang November 2010 Nr. 4 SKYTTELAUGET INVITERER TIL JULEAFSLUTNING PÅ KORTDISTANCEN ONSDAG DEN 8. DECEMBER OG JULEAFSLUTNING PÅ LANGDISTANCEN SØNDAG DEN 12 DECEMBER. LANDSSKYDNING 15 M 2011 Ikke

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 483 Generalforsamling den 29. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2012 + budget 2013 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken

Generalforsamling i. Ballerup Tennisklub. søndag d. 18. februar 2001 kl 10. i klubhuset i Damgårdsparken Generalforsamling i Ballerup Tennisklub søndag d. 18. februar 2001 kl 10 i klubhuset i Damgårdsparken Dagsorden: 1. Valg af dirigent Michael Thielsen blev valgt. Ifølge lovene skal generalforsamlingen

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018.

Odense Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Referat af Seniorblæsernes generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Bestyrelsens beretning v/formanden a. Det forgangne år b. Fremtidsplaner 3. Regnskab

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere