GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark"

Transkript

1 GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 4. SEPTEMBER 2007 Læs i dette nummer: Side 1: Hilsen fra grupperådsformanden. Side 2: Velkommen til årsstævne på Houens Odde Sep. Side 3: Møde for gruppeassistenter. Boganmeldelse: I BPs fodspor. Side 4: Nyt fra Rejseudvalget Side 5, 6, 7: Kommende vandretur til Mallorca. Side 8: Referat fra vandreturen til Bornholm Side 9, 10, 11: Jubilæumsturen til England årets store spejderoplevelse for gruppen. Side 12: Nyttige adresser. Kære Grøn Gruppe medlem! En sommer er ved at være slut og det er tid til at mødes for at markere Den Grønne Gruppe som en aktiv gruppe i korpset Den Grønne Gruppe har til formål at være samlingssted for voksne, som ikke for tiden kan påtage sin en lederopgave. Gruppen er stedet hvor medlemskab af korpset kan opretholdes i den periode hvor man er aktiv i korpsledelsen, som udviklingskonsulent, som Hou mand, eller anden korpsmæssig indsats Gruppen er i høj grad også for voksne, som ser spejderbevægelsens betydning op som ønsker at støtte op om det arbejde der udføres. Den Grønne Gruppe er organiseret som en almindelig gruppe i korpset, med den undtagelse at vi er landsdækkende og alle medlemmer er voksne. Den Grønne gruppe kan på mange måder støtte op om det lokale arbejde ved at påtage sig opgaver, som aflaster den aktive leder, f..eks som hytteforstander el. lign, Ligeledes kan du med din erfaring være til hjælp for korpsets udviklingskonsulenter, når denne skal lære sit område at kende. Vi har mange gode eksempler på, at gamle grønne gerne mødes for at høre nyt og for stadig at føle sig som en del af fællesskabet sådanne samlinger finder sted mange steder i landet, og du kan sammen med gruppeassistenten i dit distrikt tage initiativ til sådant arrangement. Vi glæder os til at se dig til dette års stævne. Hjertelig spejderhilsen Robert Madsen Grupperådsformand.

2 ÅRSSTÆVNE 2007 HOUENS ODDE SPEJDERCENTER GILWELL HYTTERNE FREDAG DEN 21. SEPTEMBER TIL SØNDAG DEN 23. SEPTEMBER. Kære Grøn Gruppe medlem! Hermed inviteres du og din ægtefælle til årets stævne på Houens Odde! Stævnet vil være præget af Spejderbevægelsens 100 års jubilæum! Du kan deltage i programmet, som du måtte ønske, enten hele programmet, eller dele heraf: Desværre har vi fået afbud fra Kirkeminister Bertel Haarder og i skrivende stund har vi ikke endnu fået nyt tilsagn om en afløser, men vi er sikre på,at det får vi, og tilmed en person, der både er kendt og har et spændende budskab til os, men indtil videre må du være i uvidenhed om, hvem dette bliver. Program Fredag den 21/9 2007: ankomst, kaffe, indkvartering middag lejrbål fejring af 100 års jubilæet aftensang på kirkepladsen natmad natkasse billeder fra årets begivenheder Lørdag den 22/9 2007: Flaget sættes Morgenmad Gudstjeneste Eventyret om Baden Powell v/robert Madsen Historisk vandring på Odden Frokost Foredrag Spejderbevægelsens betydning for samfundet Kaffe Gensyn med Bornholm og England For gruppeassistenter Grupperådets møde med gruppeassistenter Middag Gensynsaften! Søndag den 23/ Morgenandagt Brunch kl hjemrejse. Side 2

3 TILMELDING senest den 10. september 2007 til Robert Madsen Telefon e.mail: eller brev: Skodsborgvej 37, 9270 Klarup. Pris: Fredag til Lørdag: kr. 400,00 / deltager Fredag til Søndag: kr. 550,00 / deltager Alene fredag aften kr. 75,00/ deltager Beløbet betales ved ankomsten til kasserer, Oscar Holst Jensen. På gensyn til årsstævne, Robert Madsen. Kære Gruppeassistenter i Den Grønne Gruppe: Med denne meddelelse vil vi gerne indkalde dig til møde med Grupperådet Lørdag den 22. september 2007 kel på Houens Odde Spejdercenter Mødet afholdes i forlængelse af Årsstævnet. Der vil være middag kl Du er velkommen til at overnatte og spise brunch søndag morgen. Ved tilmelding til Årsstævnet bedes du meddele at du deltager i gruppeassistent mødet. Du bedes venligst medtage den udleverede /tilsendte GRUPPEASSISTENTMAPPE. På gensyn Grupperådet. I Baden-Powells fodspor spejderbevægelsen gennem 100 år. I anledning af vores bevægelses 100 års jubilæum, har Spejderforlaget bedt Søren Larsen, Lango, skrive en bog om BP, hans liv og betydning. Resultatet er blevet en flot bog med en tekst, der henter det bedste fra tidliger udgivelser, men som samtidig er blevet helstøbt og meget læseværdig for alle, der vil vide mere om vores grundlæggers betydning for sin samtid og eftertid helt op til vore dage. Bogen er pænt illustreret og er en rigtig god konfirmationsgave til spejderen, men også en bog, som den ældre, gamle spejder vil nyde. Allan Bäck. Side 3. ANMELDELSE.

4 Rejseudvalget har holdt møde d. 2. juni. Nyt fra rejseudvalget Først evaluerede vi den nyligt afholdte vandretur til Bornholm. Der var 17 deltagere, der fik en dejlig oplevelse og et godt indtryk af øen. Se Birthe s beskrivelse andet steds i GRØNT NYT. Englandsturen stod lige for og er nu vel gennemført. Den er også beskrevet andet sted i dette blad og på hjemmesiden ( ) Næste rejsearrangement bliver en vandretur på Mallorca i maj/juni Beskrivelse af turen samt tilmeldingsblanket er også andet sted i dette blad. Vi kan max være 30 deltagere, og der er mange foreløbig tilmeldte, så hvis du vil med, skal du ikke vente længe med at tilmelde dig. Næste rejsemål er Schweitz i Vi har bestilt plads på det internationale spejdercenter Kandersteg fra torsdag d. 6. august (ankomst) til fredag d. 14. august 2009 (afrejse). Vi regner med, at vi taget nattoget til og fra Schweiz, så vi starter fra Danmark onsdag d. 5. og kommer hjem lørdag d. 15. august. Aktiviteterne i de 8 dage på Kandersteg er ikke fastlagt endnu, men vil sandsynligvis blive: sightseeing i området bus omkring søerne og til højere bjerge tog til Bern og/eller Interlagen lettere vandreture Det er en fællestur for alle, der har lyst til at opleve Kandersteg internationale spejdercenter og Schweiz. Se evt. centrets hjemmeside: Der vil blive givet et tilbud om at forlænge turen for dem, der vil være med på en længere vandretur i nogle dage sandsynligvis en vandretur fra hytte til hytte i ca. 5 dage. Når planerne er mere faste, vil vi naturligvis informere herom i dette blad. Rejseudvalget vil meget gerne modtage forslag til fremtidige arrangementer. Det kan jo også være, at nogen har lyst til at arrangere eller være med til at arrangere en rejse til et sted, man finder egnet til en tur for DGG. I rejseudvalget har vi bl.a. overvejet rejser til og/eller vandreture i : Grønland Norge Skotland Franske alper (tour Mont Blanc) Sverige med tur til jamboreen i 2011 Mange hilsener fra rejseudvalget: Ruth og Peder Spørring, peru@os.dk Tlf.: Edith og Viggo Kaspersen viggo-kaspersen@webspeed.dk Tlf.: Gabrielle og Jørgen Øllgaard ollgaard@privat.dk Tlf.: Liselotte og Keld Søllested soellested@stofanet.dk Tlf.: Side 4.

5 TILMELDING TIL: MALLORCA 2008 VANDRETUR Vi er nu ved at have planlagt turen mere detailleret, bl.a. har vi foreløbige aftaler med nogle af overnatningsstederne. Neden for har vi en lille beskrivelse af arrangementet. Yderligere beskrivelse Rejsebrev 1 med tilmeldingsblanket og dagsprogram ligger på vores hjemmeside, der lettest findes på: I er også velkomne til at rekvirere rejsebrevet ved henvendelse til undertegnede pr. e- mail, telefon eller post. Endelig tilmelding skal være fremme senest d. 12. oktober TIDSPUNKT Datoerne er blevet fastlagt: Fra tirsdag d. 20. maj til tirsdag d. 3. juni 2008 med mulighed for tidligere hjemrejse, se rejsebrevet. Det skulle være en periode med lille nedbør og forholdsvist varmt. Vi forventer flyafgang fra både København og Billund. Side 5.

6 PROGRAM Det væsentligste element i turen bliver vandring i de skønne bjerge (Serra de Tramuntana) langs nordvestkysten af Mallorca. Vi kommer til at gå gennem flotte kløfter og dale. Vi skal op på nogle af de højeste bjerge. Vi kommer til at gå langs dejlige kyststrækninger med forrevne klipper. Men vi kommer også til nogle fine strande og hyggelige byer. De fleste dage skal vi vandre 6 til 8 timer. Vi skal bo på meget forskellige typer overnatningssteder: Kloster, Refugier, hotel og lejligheder. Vi bor på samme sted to til fire dage, hvor vi går ture i området. På vandreturerne bruger vi blot en dagstursrygsæk med mad, drikkevarer og tøj til dagen. Når vi skal flytte overnatningssted, får vi en bus til at køre vores bagage, så også her kan vi nøjes med lille rygsæk. Dog til og fra ét overnatningssted, bliver vi nødt til også at bære på tøj og toiletgrej for to dage. Til yderligere inspiration om turen, refugier og en stor del af vandreruten anbefales det at se på hjemmesiden: Turen er primært planlagt for dem, der ønsker at deltage i en vandretur. Men såfremt man har en partner, der ikke ønsker at vandre (så meget), vil der være mulighed for at tage en bus mellem de fleste af overnatningsstederne. Men man må dog være indstillet på, at klare sig selv en del af tiden. PRIS Prisen er foreløbigt beregnet til kr ,- for én uge og kr ,- for to uger. Hertil kommer flyrejsen, som vi p.t. skønner til kr ,- T/R. Der tages forbehold for prisstigninger og uforudseelige udgifter. Beløbet inkluderer alle overnatninger og måltider med drikkevarer, men er eksklusivetransport til/fra lufthavn i Danmark samt forsikringer. Side 6.

7 Turen er et DGG vandrearrangement, så deltagerne betaler de forbundne udgifter for den periode, man deltager i. TILMELDING Tilmeldingsfristen er d. 12. oktober Vi har en begrænsning på antallet af deltagere, idet der højst kan være 30 på nogle af overnatningsstederne. Vi har modtaget forhåndstilmelding fra 25. Pladserne vil blive fordelt efter først til mølle -princippet. Dog vil der ind til tilmeldingsfristens udløb være fortrinsret i følgende rækkefølge: Forhåndstilmeldte medlemmer Medlemmer af DGG Medlemmer af Korpset Mange hilsener fra rejsearrangørerne Gabrielle og Jørgen Øllgaard Ystadvej 42, 2850 Nærum Tlf.: ollgaard@privat.dk Side 7.

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006 Nyhedsbrev juni 2006 Kære medlem af Den Grønne Gruppe! Vi har herved fornøjelsen at invitere dig og din ægtefælle til Den Grønne Gruppes årlige stævne på Houens Odde Spejdercenter 29. 30 september Stævnet

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev December 2005

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev December 2005 Nyhedsbrev December 2005 Kære Spejdere i Grøn Gruppe! Det er med stor glæde at jeg sender jer og jeres familie denne advents og julehilsen! Igen er gået et år, et år fyldt med gode og store oplevelser

Læs mere

KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006.

KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006. KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2006. Den Grønne Gruppe under KFUM Spejderne i Danmark er korpsets landsdækkende gruppe for voksne, som ikke nu kan påtage sig en lederopgave.

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 10. JUNI 2009. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmødet Korpslejr. Side 2. Foreløbig indbydelse til årsmødet. Side 3 og 4: Referat

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010.

BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010. KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2010. Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne, som ikke er medlem af anden enhed i korpset, og gruppen er som

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 7. AUGUST 2008 Læs i dette nummer: Side 1: Succes for enlige forældre med børn. Side 2: Årsstævne 19. 21. September 2008. Gilwellhytterne

Læs mere

Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur

Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur Nyt fra rejseudvalget Kandersteg 2009 Fællestur og vandretur Den Grønne Gruppe arrangerer en grupperejse i 2009 til Kandersteg internationale Spejdercenter i Schweiz. Tid: Transport: Torsdag d. 6. fredag

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Kandersteg Mont Blanc 2009 Rejsearrangementet består af 3 dele, som kan vælges individuelt:

Kandersteg Mont Blanc 2009 Rejsearrangementet består af 3 dele, som kan vælges individuelt: Kandersteg Mont Blanc 2009 Rejsearrangementet består af 3 dele, som kan vælges individuelt: 1. Hytte til hytte vandretur ved Mont Blanc 30.7. 6.8. 2009. Vi går ½ tur Mont Blanc (den flotteste del). Under

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

BERETNING TIL GRUPPEMØDET Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne!

BERETNING TIL GRUPPEMØDET Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne! KFUM SPEJDERNE I DANMARK DEN GRØNNE GRUPPE: BERETNING TIL GRUPPEMØDET 2008. Den Grønne Gruppe er korpsets landsdækkende gruppe for voksne! Vi kan optage tidligere medlemmer af korpset, samt medlemmer som

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 15. AUGUST 2010. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmøde invitation Side 2: Program for gruppemødet samt tilmeldelse. Side 3: Rejseudvalget

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Grupperådet: Grf: Robert Madsen GL: Bent Kjærsgaard Skodsborgvej 37. 9279 Klarup Kalendervej 2, 8210 Århus V 98317578 / fammads@klarupnet.dk 86159210 /stensmeden@stofanet.dk Kas.: Oscar Holst Jensen Web.:

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 8. DECEMBER 2008 Læs i dette nummer: Side 1: Julehilsen fra grupperådsformanden Side 2-3: Gruppemødet 20.9. på Houens Odde. Side

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

England/Wales d. 23. juli - 4. august

England/Wales d. 23. juli - 4. august England/Wales d. 23. juli - 4. august Sommerlejr 2018 England/Wales brochure Denne lille brochure er den første af 2 brochurer. Den vil forhåbentlig give svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have.

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000

DGI Bordtennis inviterer til. Landsmesterskaber. 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter. www.dgi.dk/201609208000 DGI Bordtennis inviterer til Landsmesterskaber 2016 1. 3. april 2016, Vejen Idrætscenter www.dgi.dk/201609208000 Landsmesterskaberne samler alle bordtennisspillere til en sjov og spændende weekend. Der

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

AFGANG CPH: Lørdag den 12. februar via Paris, Frankfurt og Adis Abeba, Etiopien ANKOMST: Kigali søndag 13. februar

AFGANG CPH: Lørdag den 12. februar via Paris, Frankfurt og Adis Abeba, Etiopien ANKOMST: Kigali søndag 13. februar København oktober 2004 Umubano 2005 deltagerbrev 1 Kære Alle deltagere. Først og fremmest tak fordi I har tilmeldt jer Umubanoturen 2005. Det er vi fra planlægningsgruppens side meget glade for, og vi

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Nr. 11. AUGUST 2009. Læs i dette nummer: Side 1: Årsmødet Korpslejr. Køb en særlig gave! Side 2. Indbydelse til årsmødet, 18.-19./9.

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

DINIZULI - 2013 KÆRE TROPSLEDER/PATRULJELEDER/STORSPEJDER. Så har vi endnu engang fornøjelsen af, at invitere dig og dine patruljer til

DINIZULI - 2013 KÆRE TROPSLEDER/PATRULJELEDER/STORSPEJDER. Så har vi endnu engang fornøjelsen af, at invitere dig og dine patruljer til Storm P. - maler, forfatter, skuespiller og "opfinder" DINIZULI - 2013 KÆRE TROPSLEDER/PATRULJELEDER/STORSPEJDER Så har vi endnu engang fornøjelsen af, at invitere dig og dine patruljer til Dinizuli. Årets

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2011 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017

Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 Studietur til Montpellier i forlængelse af generalforsamlingen 2017 som i år afholdes på Quality Hotel i Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup onsdag den 26. april kl. 16.00. Efter bestyrelsen

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg

Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Nyt fra Foreningen Norden Fredensborg Februar 2015 Vores næste arrangement er et møde med forfatteren Susanne Clod Petersen Mandag den 22. februar kl. 19.00-21 på Humlebæk Bibliotek Susanne Clod Petersen

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018.

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018. Vi har som aftalt valgt PP Cycling Tours. Pakken vi blev enige om er ankomst fredag og hjemrejse mandag. Vi bor 3 mand i en 4-personers lejlighed med et lille køkken. Jeg har bedt PP om at gøre hotellet

Læs mere

Jubilæumsstævne 1968/2017

Jubilæumsstævne 1968/2017 Kære Folkedanserforeninger. I 1968 tog man et fantastisk initiativ, det Sjællandske Børne- og Ungdomsstævne blev skabt. Det første stævne blev afviklet i Køge, så det er 50. gang stævnet afholdes i 2017.

Læs mere

Farum Orienteringsklub

Farum Orienteringsklub Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge 22. 26. januar 2015 (uge 4) Så har du muligheden for at komme på langrendsskitur til Kvitåvatn Fjellstoge, Gausta, Telemark, Norge sammen med Roskilde Skiklub.

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Landsforeningen LandboSenior.dk

Landsforeningen LandboSenior.dk Nyhedsbrev nr. 78 december 2017 Indhold: 1. Formanden har ordet. 2. Indbydelse til årsmøde 2018. 3. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. 4. Medlemsopgørelse. 5. Kontingent 2018. 6. Rejser til Canada

Læs mere

-Nyhedsbrev 2- Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus.

-Nyhedsbrev 2- Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus. -Nyhedsbrev 2- Fra Lejrcheferne til spejdergrupperne Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus. Planlægningen af lejren er i fuld gang, og lejrens tema

Læs mere

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof:

Her følger en række praktiske oplysninger. Læs det grundigt igennem, selv om der er meget læsestof: Rejse til Kandersteg Kære rejsedeltager på turen til Kandersteg d. 3. 12. juli 2015: Om kort tid venter der dig en stor spejderoplevelse. Vi er pt. 57 fra Voerladegård Gruppe, der skal rejse sammen til

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

November 2009 41. årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Du er altid velkommen til at tage en ven med til mødet! November 2009 41. årgang Månedens program Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!! Gruppelederne: Lederne i gruppen

Læs mere

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival.

Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Juli/August 2015 Sæt Kryds i kalenderen d 5. september der holder Værestedet Liv festival. Værestedet Liv Holder Lukket i UGE 30. Brugerrådsmøde D 28/5 15. Tilstede: Susanne, Thomas B, Jan, Jonas, Bruno,

Læs mere

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark

GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark GRØNT NYT. Medlemsblad for Den grønne Gruppe KFUM-Spejderne i Danmark Læs i dette nummer: Side 1: Invitation SEE 20:10 Side 2: Visionsforslag for Den Grønne Gruppe samt resultat af Side 3: møde med korpsets

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere