Generalforsamling afholdt den 15. marts 2008 i Skader hos Signe Kruse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling afholdt den 15. marts 2008 i Skader hos Signe Kruse."

Transkript

1 Generalforsamling afholdt den 15. marts 2008 i Skader hos Signe Kruse. Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år. 3) Bestyrelsen forelægger det reviderede regnskab. 4) Fremlæggelse af budget for det kommende år. 5) Fastsættelse af kontingent for det kommende år. 6) Forslag til vedtægtsændringer. (Der foreligger intet forslag). 7) Behandling af indkomne forslag. 8) Valg af: a) Formand. b) 2 bestyrelsesmedlemmer. c) 2 bestyrelsessuppleanter. d) 2 revisorer. e) 1 revisorsuppleant. 9) Eventuelt Formanden Karin Astrup indledte kl generalforsamlingen med at byde velkommen. 1. Valg af dirigent Første punkt var valg af dirigent. Der var ét forslag Tina Thranesen, som derfor blev valgt. Hun takkede for valget og begyndte med at konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i henhold til vedtægterne. Desuden var bestemmelsen, om at generalforsamlingen skal afholdes i marts, overholdt. Hun konstaterede dernæst, at der var indkommet 2 forslag, som begge var indkommet rettidigt. Af tekniske årsager var kun det ene forslag udsendt straks til medlemmerne, hvorimod materialet til det andet forslag først var udsendt dagen før generalforsamlingen. Generalforsamlingen vedtog, at også det for sent rundsendte forslag kunne behandles under pkt. 7 indkomne forslag. Der var 18 stemmeberettigede medlemmer til stede. Hun afsluttede punktet med at konstatere, at generalforsamlingen derfor på alle punkter fulgte vedtægterne. Hun overlod herefter ordet til formanden. 2. Bestyrelsen aflægger beretning for det forløbne år Karin Astrup aflagde bestyrelsens beretning for Herunder gengives de væsentligste punkter af formandens beretning, idet der henvises til den skriftlige udgave af beretningen.

2 Formanden indledte med at konstatere, at Trans-Danmark har haft et underskud i 2007, hvilket skyldes det højere aktivitetsniveau. Herefter orienterede hun om en udskiftning i bestyrelsen i oktober Jane Johansen blev her afløst af suppleanten Pernille Knudsen. Formanden takkede Jane Johansen for hendes indsats. Tina Vyum har desuden i juni haft foretræde for Sundhedsudvalget i forbindelse med Beslutningsforslag nr. 142 fremsat af Enhedslisten. Forslaget nåede på grund af folketingsvalget ikke at blive færdigbehandlet, men er genfremsat i indeværende folketingssamling. Trams-Danmark vurderer dog ikke, at forslaget har store chancer for vedtagelse. Derfor forsøger foreningen at påvirke regeringen via Karin Jespersen til selv at fremlægge et forslag. Trans-Danmark foretog i 2006 politianmeldelse mod B&O forhandleren i Viborg, idet han ikke ville sælge til Kjole-Ole. Det førte i 2007 til en bøde på kr., hvilket vurderes som tilfredsstillende. Den 30. maj 2007 var der Spring ud dag for transvestitter og transseksuelle arrangeret af Katja Tordrup, der er TiD s formand. Et par af Trans-Danmark s medlemmer deltog i uddelingen af blomster i Århus. I juli 2009 afholdes der i forbindelse med World Outgames en konference om bøsser og lesbiske samt transpersoners menneskerettigheder. Trans-Danmark har indvilget i at tage sige af transdelen af det pågældende arrangement. Trans-Danmark økonomi har kunnet mærke det stigende aktivitetsniveau i foreningen. Derfor arbejdes der på at finde alternative finansieringsmuligheder, såsom fondsmidler samt indtægter fra foredragsvirksomhed. En arbejdsgruppe i bestyrelsen har udarbejdet et udkast til visionen for Trans-Danmark frem til år 2012 bestående af 10 punkter. Projektet omkring Håndbog om kønsidentitet skrider fremad. Det har taget længere tid end forventet, men Trans-Danmark har prioriteret at lave et gennemarbejdet produkt frem for at haste tingene igennem. Der er ligeledes introduceret en ny hjemmeside i årets løb. Den har givet en række nye muligheder, f.eks. kan man direkte bestille et foredrag. Et næste skridt vil være at lave hjemmesiden på engelsk og tysk. Formanden efterlyste medlemmer, som kan hjælpe med oversættelsen. Foreningen har desuden afholdt en række foredrag, vi sidder i et udvalg kaldt Det rummelige arbejdsmarked og vi har deltaget i en række ligestillingskonferencer. Formanden og næstformanden deltager i TGEU s Steering Committee og har derfor deltaget i årets 3 møder. Der er tale om en betydelig mulighed for at påvirke den europæiske udvikling, som samtidig påvirker den danske udvikling. Foreningen fungerer som paraplyorganisation for europæiske transforeninger og strukturen er nu lagt fast. I årets løb har TGEU blandt haft foretræde for en af Europaparlamentets Intergroups. Det medførte en gennemførelse af resolutionen om homofobi. Desuden medførte det en afsættelse af EUR til finansiering af en spørgeskemaundersøgelse omkring transforhold i Europa.

3 Året igennem har der været afholdt en række sociale arrangementer. TS-kontakt har således holdt cafe aftener både i Århus og Skader, ligesom der har været en sommerfest og en julefrokost. Endvidere har der været afholdt Randersmøde både i Randers og Vejle Dirigenten satte herefter formandens beretning til debat. Freja Nordam spurgte til, hvad der vil ske, hvis der ikke bliver solgt det fornødne antal annoncer til at finansiere trykningen af den nye håndbog eller hvis der ikke bliver tildelt fondsmidler. Pia Nielsen svarede, at så bliver bogen ikke trykt, idet trykkeomkostningerne er af en størrelse, der gør dette umuligt. Lykkes det imidlertid at skaffe den fornødne finansiering, tilføjede Pia, at bogen vil være klar til udgivelse i sensommeren Irene Haffner spurgte om der er en forbindelse mellem det europæiske arbejde og resultaterne i Danmark. Formanden besvarede dette med et ja. Som eksempel nævnte hun Hammersberg rapporten, som siger, at en operation ej er nødvendig for at kunne få et juridisk kønsskifte. Hammersberg er kommissær for Menneskerettigheder i Europakommissionen. Rapporten er møntet på østrigske forhold, men da lovgivningen i Østrig er lig med den danske på dette område, bør vi kunne nå et tilsvarende resultat i Danmark. Sheila Jane spurgte om tidshorisonten for forbedringer af Navneloven og tidshorisonten for offentliggørelse af den omtalte europæiske undersøgelse. Formanden svarede, at Navneloven sandsynligvis skal revideres i folketingssamlingen 2008/09, og at offentliggørelsen af undersøgelsesresultatet afventer, at det først skal forelægges for EU Kommissionen, hvilket sker i juni måned då. Beretningen blev herefter taget til efterretning. 3. Bestyrelsen forelægger det reviderede regnskab Dirigenten overlod herefter ordet til kassereren Pia Nielsen. Pia Nielsen omdelte det reviderede årsregnskab bestående af resultatopgørelse og balance. Omsætningen har udvist en svag stigning frem til kr. i forhold til Baggrunden for kontingentstigningen er, at kontingentet fra starten af 2007 er hævet fra 200 kr. til 300 kr. Antallet af medlemmer har samtidig udvist et mindre fald. Pia Nielsen kunne dog tilføje, at dette fald i starten af 2008 er blevet modvirket af en ny stigning i medlemstallet. Udgifterne har med kr. haft en stigning på ca kr. i forhold til Baggrunden herfor er en stigning i rejseomkostningerne, hvilket skyldes rejser til TGEU møderne. Balancen udgør totalt set beskedne kr. Imidlertid er der en gæld på kr. til rejsedeltagerne, idet der ikke har været

4 tilstrækkelige midler på foreningens bankkonto. Derfor har Trans-Danmark ved udgangen af 2007 en negativ egenkapital på kr. Freja og Signe stillede spørgsmål om gælden til enkeltpersoner. Pia forklarede, at gælden var til bestyrelsesmedlemmer og skyldes manglende kassebeholdning til at betale rejseomkostningerne, samt at disse var fuldt bekendt med den økonomiske risiko derved. Regnskabet blev enstemmigt godkendt. 4. Fremlæggelse af budget for det kommende år Dirigenten overlod atter ordet til kassereren. Pia Nielsen fremlagde budgettet for 2008 og indledte med oplysningen om, at det består af 2 elementer. Det første er sammenligneligt med 2007 regnskabet. Her er der blot indlagt beskedne stigninger både på indtægter og omkostninger. Det næste er indtægter og omkostninger forbundet med den kommende Håndbog om Kønsidentitet. Af forsigtighedshensyn er der indlagt 50 % af det oprindelige budget for bogen både på indtægter og omkostninger. Omsætningen er derfor ansat til kr. og omkostningerne til bogprojektet er ansat til kr. Det betyder et samlet budgetoverskud for 2008 på kr. Freja kom med den kommentar, at det ikke er nogen let opgave at finde 40 annoncører til bogen. Pia var enig, men benyttede lejligheden til at efterlyse interesserede til at hjælpe med annoncesalget og andre praktiske ting. Det er dog bestyrelsens bedste bud, at det vil kunne lade sig gøre at sælge de omtalte annoncer. Karin Astrup tilføjede, at der i budgettet ikke er indregnet indtægt fra fondsmidler samt indtægter fra afholdelse af foredrag, hvilket kan give en pæn indtægt. Der var herefter en generel drøftelse af realismen i bogprojektets budget. Det mundede ud i, at budgettet for 2008 blev taget til efterretning. Pause fra kl til kl Fastlæggelse af kontingent for det kommende år Der forelå et indsendt forslag fra Freja Nordam om at hæve medlemskontingentet fra 300 kr. til 650 kr. gældende fra 1. januar Dirigenten overdrog ordet til Freja Nordam, for at hun kunne begrunde forslaget. Freja Nordam indledte med at ændre forslaget til en stigning på 500 kr., således at kontingentet skulle udgøre 800 kr. Baggrunden herfor var, at der skulle gives bestyrelsen mulighed for at afholde den nødvendige rejseaktivitet. Ændringen i forslaget blev begrundet med de nye oplysninger, der var fremkommet omkring fremlæggelsen af regnskabet. Forslaget mødte generel modstand.

5 Freja Nordam trak forslaget tilbage. Landsforeningen for Transvestitter og Bestyrelsens forslag om at fortsætte med et årligt kontingent på 300 kr. blev herefter vedtaget. 6. Forslag om vedtægtsændring Dirigenten konstaterede, at der ikke var indkommet forslag. 7. Behandling af indkomne forslag a) I det af Freja Nordam indsendte forslag var der indeholdt et forslag om, at generalforsamlingen skulle pålægge foreningens bestyrelse at udarbejde retningslinier for hvorledes omkostningsdækningen udbetales. Freja begrundede sit forslag. Formanden oplyste, at bestyrelsen allerede har udarbejdet sådanne retningslinjer på et bestyrelsesmøde i oktober Freja trak herefter sit forslag tilbage. b) Forslag om vedtagelse af en række ord og begreber Derfor gik dirigenten straks til det andet indkomne forslag nemlig et forslag om at foreningen dels selv skal anvende og dels skal anbefale brugen af en række ord indenfor transområdet til relevante medier m.v. Listen var rundsendt kort forinden og fremgår af særskilt bilag. Pia Nielsen indledte med at komme med en baggrund for forslagene, som var, at der i forbindelse med bogprojektet har vist sig en række behov for på en kort og præcis måde at kunne omtale en række transrelaterede forhold. De enkelte ord blev herefter gennemgået af dirigenten med efterfølgende drøftelse af hvert enkelt ord. Det blev vedtaget, at ordene Harry Benjamin Syndrom, kønsbekræftelse, kønsmodificerende operation og translobbyist ikke anvendes. Den efterfølgende drøftelse var ganske lang.

6 8. Valg af: Sheila spurgte herunder til situationen i Norge og Sverige. Tina Thranesen svarede, at de ikke har vedtaget en tilsvarende ordliste. Især ordene transkønnet og transperson gav en længere drøftelse. Ordet transkønnet tillægges nogen forskellig betydning dels entydigt transseksuel, som i Norge og dels en fællesbetegnelse for transvestitter og transseksuelle. Jane Sørensen fremsatte efter længere debat et motiveret beslutningsforslag: Generalforsamlingen vedtager, at både ordet transkønnet og ordet transperson kan anvendes i betydningen af en fællesbetegnelse for transvestitter og transseksuelle. Ved den efterfølgende afstemning blev beslutningsforslaget vedtaget med stemmerne 13 for og 3 imod. Ordet transvetisk transvestit var forkert anført i det fremlagte forslag. Det skulle have været fetichistisk transvestit. Brugen af de øvrige ord blev alle vedtaget med den tilføjelse, at ordet trans ikke skulle anvendes som forstavelser i ord, der i sig selv var entydige, og at første gang et givet ord anvendes, bør det afhængig af den sammenhæng ordet anvendes i følges af den forklaring, som fremgår af det fremlagte forslag. Med de nævnte vedtagelser blev det samlede forslag vedtaget. Under drøftelserne af forslaget om ord og begreber blev der holdt pause fra kl til a) Formand Dirigenten startede med at høre, hvilke forslag der var til posten som formand for Trans-Danmark. Der var kun ét nemlig Karin Astrup. Karin Astrup blev derfor genvalgt.

7 b) 2 bestyrelsesmedlemmer Dirigenten indledte med at høre, hvilke forslag der lå. Der var 3 kandidater: Ulla Rørvig, Victoria Nielsen og Erwin Jöhnk. Victoria var på grund af sygdom ikke tilstede, men havde før generalforsamlingen bekendtgjort hendes kandidatur. Ved det efterfølgende valg fik de henholdsvis 17, 12 og 7 stemmer. 1 var blank. Ulla og Victoria blev derfor valgt. c) 2 bestyrelsessuppleanter Her var der følgende kandidater: Erwin Jöhnk, Natasja Bosse og Signe Kruse. De fik henholdsvis 12, 9 og 15 stemmer. Derfor blev Signe Kruse valgt til 1. suppleant og Erwin Jöhnk til 2. suppleant. d) 2 revisorer De 2 nuværende revisorer nemlig Jytte Witt og Jan Rasmussen var begge villige til genvalg. Der var ingen yderligere kandidater. Jytte Witt og Jan Rasmussen blev derfor genvalgt. e) 1 revisorsuppleant Der var blot én kandidat nemlig den nuværende Anna Jonna Armannsdottir. Anna Jonna Armannsdottir blev derfor genvalgt. Formanden afsluttede punktet med at overrække en gave til de to i årets løb afgåede bestyrelsesmedlemmer nemlig Jane Johansen og Pernille Knudsen. 8) Eventuelt Bestyrelsen havde i indkaldelsen til generalforsamlingen anført, at den ønskede en drøftelse af Vision Dirigenten startede derfor med dette punkt og overlod ordet til formanden. Formanden gennemgik de 10 punkter i visionen. Chris spurgte om, hvor stor arbejdsløshedsprocenten er for transseksuelle. Pia svarede, at den ikke opgøres af Danmarks Statistik eller andre. Den er dog meget høj og i hvert fald over 50 %. Freja tilføjede derfor, at det vil være meget vanskeligt at opfylde visionen om, at arbejdsløshedsprocenten skal ned på det øvrige arbejdsmarkeds niveau. Pia var enig, men som Karin havde udtalt til indledning, så er overliggeren lagt højt på nogle af punkterne. Det betyder, at også en delvis opfyldelse af en vision kan være en betydelig forbedring. Jeanette sagde, at visioner og mål ikke er det samme.

8 Karin tilføjede, at der er mange indsatsmuligheder. Eksempelvis skal der udarbejdes en række informationsmateriale ligesom der vil blive afholdt foredrag på området. Irene nævnte, at visionen også skal tage højde for transvestitters situation. Pia svarede, at der i visionen bestemt også er tænkt på transvestitters situation. Skulle der være nogle konkrete forslag for transvestitter, som der ikke er taget højde for, ville hun dog gerne høre dem. Tina Thranesen udtalte, at visionen om at arbejde for, at transpersoner deltager aktivt i den politiske proces, er problematisk. Trans-Danmark må ikke blive partipolitisk, hvilket kan blive vanskeligt at overholde, hvis en kandidat fra et bestemt parti støttes. Karin svarede, at der er tale om at støtte, at der kommer kandidater frem, således som Erwin Jöhnk eksempelvis har været det, men ikke at støtte deres partipolitiske program. Hvilket parti, de støtter, er i denne sammenhæng ligegyldig. Tina Vyum nævnte, at Trans-Danmark allerede er begyndt med en rådgivning. Victoria Nielsen, der er psykolog, tilbyder således psykologisk rådgivning. Denne rådgivning vil hen ad vejen blive udbygget. Natasja Bosse udtalte, at forskellene mellem transvestitter og transseksuelle er små. Derfor er visionen god. Jane Sørensen udtalte både på egne og TiD s vegne en stor støtte til visionen og roste bestyrelsen for udarbejdelsen af den. Der var derfor generelt stor støtte til visionen blandt deltagerne på generalforsamlingen. Yderligere drøftelser under punktet eventuelt Michelle ønskede en differentieret pris til sociale arrangementer for medlemmer og ikkemedlemmer. Signe svarede, at det giver administrative problemer at styre dette. Karin efterlyste deltagere til Steering Committee Meeting i Berlin fra den 1. til den 4. maj. Der afholdes 24 workshops omkring forskellige transpolitiske områder. 2 af dem ledes af danskere nemlig af Pia Nielsen og Karin selv. En af hovedtalerne er Thomas Hammersberg, Kommissær for Menneskerettigheder i Europakommissionen. Irene nævnte herefter, at Sheila, Tinie og hende selv har lejet Mellerup Forsamlingshus den 10. maj. Her vil der blive afholdt et socialt arrangement. Sheila og Irene deltager i årets Spring ud dag. Dirigenten konstaterede, at ikke flere ønskede ordet, takkede for god ro og orden og gav ordet til formanden til en afsluttende bemærkning. Formanden afsluttede generalforsamlingen kl og takkede for god ro og orden. Tina Thranesen Dirigent Pia Nielsen Referent

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle.

Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen i Vejle. NEWSLETTER NO. 15 21. maj 2009 Kære medlemmer, Jeg beklager, at dette nyhedsbrev er blevet forsinket en smule. 1. Generalforsamlingen 2009 Den 7. marts 2009 afholdte vi vores generalforsamling i Bygningen

Læs mere

Referat af generalforsamling 19. marts 2011

Referat af generalforsamling 19. marts 2011 Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Hjemmeside: www.transdanmark.dk 22. marts 2011 Referat af generalforsamling 19. marts 2011 Deltagere:Lisbeth Merete, Izabella, Tina Thranesen, Michelle,

Læs mere

Referat fra Trans-Danmarks ordinære generalforsamling lørdag, den 17. marts 2012 kl. 1500 i Dalbyneder Forsamlingshus, Stenhøjvej 5, 8970 Havndal

Referat fra Trans-Danmarks ordinære generalforsamling lørdag, den 17. marts 2012 kl. 1500 i Dalbyneder Forsamlingshus, Stenhøjvej 5, 8970 Havndal Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Hjemmeside: www.transdanmark. dk Den 22. marts 2012 Referat fra Trans-Danmarks ordinære generalforsamling lørdag, den 17. marts 2012 kl. 1500 i Dalbyneder

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

1. november 2007. Trans-Danmark har for tiden et meget højt aktivitets niveau, som afspejler sig i vores daglige

1. november 2007. Trans-Danmark har for tiden et meget højt aktivitets niveau, som afspejler sig i vores daglige NEWSLETTER NO. 7 1. november 2007 Kære medlemmer, Dette er newsletter nummer 7 Trans-Danmark har for tiden et meget højt aktivitets niveau, som afspejler sig i vores daglige virke. Jeg ved at vi ofte får

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle På den ordinær generalforsamling lørdag den 27. marts 2010 i Trans-Danmark blev der vedtaget en ny vedtægt, der vises herunder. Vedtægt for Trans-Danmark Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

2006 et tilbageblik på året der gik.

2006 et tilbageblik på året der gik. 2006 et tilbageblik på året der gik. Af Karin Astrup, formand for trans-danmark.dk I Danmark er det en tradition at vi alle hører eller ser dronningens og statsministerens nytårstale, hvor man gør status

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet.

REFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009. Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. REFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 5. maj 2009 Formand Robert bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæster på mødet. Forretningsorden for mødet blev omdelt og godkendt. 1.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. Referat af 10. juni 2015 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00 i Nordre Munkegårds beboerlokaler Dalstrøget 177, kld. i Gentofte Deltagere: Almenbos medlemmer med følgende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 26. februar 2015. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 26. februar 2015 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 18 deltagere,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016

Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den 6. april 2016 Nasdaq Copenhagen A /S Nikolaj Plads 6 1007 København K. Nakskov, den 6. april 2016 Ref: Direktionen / la Selskabsmeddelelse nr. 4 / 2016 Referat fra Lollands Banks ordinære generalforsamling onsdag den

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337

Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtægter for Aalborg Boldklub á 1337 AB 1337 Vedtaget på den stiftende generalforsamling 2016 1. Navn Foreningens navn er Aalborg Boldklub á 1337. Foreningen er hjemmehørende i Aalborg Kommune. 2. Formål

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN 523-18602 JST/pkc 21.04.2016 UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for SKAGEN BRYGHUS A/S CVR-NR. 29 22 28 86 Advokatfirma Den 16. april 2015 kl. 15.00 afholdtes i Skagen Kultur- og Fritidscenter ordinær

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014

Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 Odense Lærerforenings ordinære generalforsamling fredag den 14. marts 2014 **** Beslutningsreferat **** 1. Valg af dirigent Anne-Mette Jensen foreslog afdelingsleder i Danmarks Lærerforening, Palle Rom,

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Danske Naturister. www.naturister.dk

Danske Naturister. www.naturister.dk Referat fra DNs generalforsamling lørdag den 4. februar 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i Vesterbro Kulturhus. Der var 31 personligt fremmødte medlemmer til generalforsamlingen. Ad. 1. Valg af dirigent

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

NEWSLETTER NO. 12 Karup, 4. september 2008

NEWSLETTER NO. 12 Karup, 4. september 2008 NEWSLETTER NO. 12 Karup, 4. september 2008 Kære medlemmer, Sommerferien er så småt ved at være overstået for de fleste danskere og arbejdstøjet skal findes frem igen. Dette gælder også for Trans-Danmark,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. Referat af 23. juni 2014 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. i Ballerup Deltagere: Almenbos medlemmer med

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere