Er der indgået følgende aftale om benyttelse af Beddinger mv. på værftsområdet, Holbæk Gl. Havn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Er der indgået følgende aftale om benyttelse af Beddinger mv. på værftsområdet, Holbæk Gl. Havn."

Transkript

1 Benyttelsesaftale Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde Holbæk (herefter kaldet Holbæk Kommune) Og Foreningen Holbæk Gl. Havns Beddinger Ny Hagestedvej Gislinge Cvr.nr.: (herefter kaldet HGHB), Er der indgået følgende aftale om benyttelse af Beddinger mv. på værftsområdet, Holbæk Gl. Havn.

2 1 Formål 1.1 Formålet med denne aftale er at fastsætte rammerne for HGHBs brug af beddinger i Holbæk gl. Havn og tilhørende bygninger, herunder fordeling af udgifter og indtægter. 1.2 HGHBs aktiviteter på beddingerne skal underbygge det maritime miljø og varetage interesser for de forskellige skibstyper, som tilhører det maritime miljø. HGHB skal arbejde for at understøtte det lokale beddingsbehov omkring Isefjorden samtidig med, at der arbejdes aktivt for, at også de store træskibe udenfor lokalområdet tiltrækkes. 1.3 HGHB skal arbejde for at understøtte formidling mellem aktiviteter på pladsen og besøgende på havnen, så der til stadighed er et aktivt træskibsmiljø, som afspejler de maritime håndværkstraditioner. 2 Ikrafttræden og løbetid 2.1 Aftalen træder i kraft 9. marts 2015 og varer til og med 31. december Denne aftale erstatter tidligere benyttelsesaftaler mellem parterne, som ophører ved nærværende aftales ikrafttræden. 2.2 Aftalen er uopsigelig for begge parter i aftaleperioden, med mindre der forelægger misligholdelse jf. 11, eller parterne er enige om at bringe aftalen til ophør. 2.3 Parterne kan - efter gensidig aftale - vælge at forlænge aftalen, såfremt der opstår et behov herfor, inden aftalens udløb. Parterne skal senest i 2 kvartal 2019 iværksætte forhandling med henblik på forlængelse af aftalen. 3 Anvendelse 3.1 Aftalen giver HGHB ret til at benytte og betjene følgende, som er aftegnet på bilag 1: den store bedding med tilhørende bygninger og arbejdsområde den lille bedding med tilhørende arbejdsområde. 3.2 HGHB forpligter sig til at optage konkrete skibe på bedding efter ønske fra Holbæk Kommune, med rimelig varsel. 3.3 Areal, beddinger og bygninger må anvendes til maritime aktiviteter i henhold til den gældende lokalplan. Arealerne skal være offentligt tilgængelige. HGHB er indforstået med offentlig færdsel på beddingernes arbejdsområder, i respekt for HGHBs brug af beddingerne 3.4 På den store bedding må der arbejdes med fartøjer på op til 120 tons dødvægt. Vedligeholdelsesarbejder på større jernskibe henlægges fortrinsvis i perioden 1. oktober til ultimo marts. 3.5 På den lille bedding kan der arbejdes med mindre lystbåde og erhvervsfaretøjer på op til 20 tons dødvægt. 3.6 Al beddingsdrift og tilhørende aktiviteter skal tilrettelægges således, at der bliver taget nødvendige hensyn til de øvrige aktiviteter i værftsområdet, herunder cafedriften, i forhold til støv, støj, vanddampe etc. I det omfang det er nødvendigt, skal HGHB opsætte midlertidig afskærmning ved beddingsaktiviteterne. Ved tvivlstilfælde drøftes sagen i Brugerråd for Værftet. 3.7 HGHB er ansvarlig for, at sandblæsning sker med fornøden afspærring, så aktiviteten ikke er til gene for øvrige aktører og besøgende i området.

3 3.8. I perioden 1. marts 30. september skal maling fortrinsvist ske ved brug af rulle. Sandblæsning skal fortrinsvist ske i perioden 1. oktober- 31. marts. HGHB er ansvarlig for fornøden afdækning. 3.9 HGHB accepterer, at arealet omkring den store bedding kan blive brugt af andre aktører til andre aktiviteter efter forudgående aftale med Holbæk Kommune (Kultur og Fritid) og koordineret i Brugerrådet for værftsområdet. Brugen skal ske med rimelig varsel af HGHB Udlejer ønsker at inddrage de faste brugere i arrangementer på Værftsområdet, hvilket også er udgangspunktet for det årlige pinsearrangement. Det samlede koncept for det årlige pinsearrangement er defineret og styret af den selvejende fond Holbæk i Pinsen (HiP) Såfremt HGHB ikke lykkedes at etablere en skriftlig aftale med HiP for principper for afvikling af konkrete aktiviteter under det årlige pinsearrangement, skal beddingerne holde lukket under gennemførelsen af pinsearrangementet. Der gives ikke kompensation, såfremt der ikke indgås aftale mellem HGHB og HiP. HGHB varsles mindst 6 mdr. før arrangementets afholdelse HGHB kan udover beddingsdrift benytte arealet ved den store bedding til øvrige foreningsaktiviteter. Såfremt HGHB ønsker at lave aktiviteter andre steder på værftsområdet skal det aftales og koordineres med Værftets ledelse (Holbæk Kommune) HGHB vil tilstræbe at medlemmernes faglighed vil blive bragt i spil i forhold til samarbejde med de uddannelsesinstitutioner, som benytter Værftet HGHB medlemmer og brugere har fri adgang til toilet og badefaciliteter i værftsbygningen. Anvendelse af de øvrige lokaler i Værftet kan ske efter aftale med Værftets ledelse HGHB forpligter sig til at drive beddingerne med tilhørende udearealer i overensstemmelse med Holbæk Kommunes rygepolitik, jf. bilag 3. 4 Eksisterende Beddingsbygning 4.1 HGHB kan fortsat bevare og benytte den eksisterende beddingsbygning som angivet på bilag HGHB afholder alle udgifter til renholdelse, drift, vedligeholdelse og renovering af bygningen samt alle forbrugsudgifter på bygningen. 4.3 Bygningens udseende skal være i harmoni med de øvrige bygninger på værftet, herunder vedligeholdelsesstandard og arkitektoniske udtryk. Større renoveringer skal ske efter forudgående godkendelse af Holbæk Kommune. 4.4 HGHB er ansvarlig for, at bygningen opfylder gældende regler og er opført i overensstemmelse med udstedte myndighedskrav (byggetilladelser mv.) 4.5 HGHB er ansvarlig for at sikre den fornødne bygnings/brandforsikring af bygning. Der påhviler ikke Holbæk Kommunen noget ansvar for forsikring af bygning eller løsøre. 5 Brugerråd for værftsområdet 5.1 Holbæk Kommune v. Værftets ledelse opretter et brugerråd for værftsområdet, som skal danne rammerne for en fælles dialog blandt de faste brugere af værftsområdet. 5.2 HGHB er forpligtet til at indtræde med en repræsentant i brugerrådet, som aktivt arbejder for at styrke samarbejdet og koordineringen i brugerrådet.

4 5.3 Brugerrådet administreres af Værftets ledelse (Holbæk Kommune). 6 Holbæk Kommunes forpligtelser 6.1 Holbæk kommune stiller den store bedding med beddingsvogn, spilhus og tilhørende arealer til rådighed for HGHB i den stand det forefindes ved overtagelsen. 6.2 Holbæk kommune stiller den lille bedding med beddingsvogn, spilhus og tilhørende arealer til rådighed for HGHB i den stand det forefindes ved overtagelsen. 6.3 Holbæk Kommune stiller den nyopførte værkstedsbygning ved den store bedding til rådighed for HGHB i den stand det forefindes ved overtagelsen. 6.4 Holbæk Kommunen sikrer adgangsvej for større køretøjer til og fra den store bedding ud af værftsområdet. 7 HGHBs forpligtelser 7.1 HGHB er ansvarlig for vedligeholdelse, renholdelse samt snerydning af de arealer, som benyttelsesaftalen vedrører, jf. bilag 1. HGHB skal sikre den nødvendige renovationsordning og afholde udgifterne hertil. 7.2 HGHB er ansvarlig for al drift og vedligeholdelse af beddingerne samt indvendig og udvendig vedligeholdelse af den tilhørende værkstedsbygning. Vedligeholdelsen skal udføres i håndværksmæssig forsvarlig stand og efter instruks fra Holbæk Kommunes byggeri-afdeling. 7.3 HGHB er ansvarlig for at vedligeholde alt maskineri og træk mv. i forbindelse med beddingernes drift. 7.4 HGHB er ansvarlig for at sikre, at beddingsdriften sker i overensstemmelse med alle sikkerhedsregler, miljøregler og andre offentlige forskrifter, herunder nødvendig skiltning og afspærring. 7.5 Skiltning, flagning og anden form for reklame på og ved beddinger og bygninger samt opsætning af markiser, solafskærmning og lignende må kun foretages efter Holbæk Kommunes forud indhentede skriftlige anvisning og godkendelse og skal i øvrigt ske i overensstemmelse med de servitutter og de til enhver tid gældende myndighedskrav, der er gældende for ejendommen. 8 Økonomi 8.1 Alle udgifter til drift og vedligeholdelse af beddinger og bygninger afholdes af HGHB. 8.2 HGHB afholder alle forbrugsudgifter forbundet med beddingerne og tilstødende værkstedsbygninger. HGHB afregner direkte med forbrugsleverandørerne via særskilt måler. 8.3 HGHB afholder en forholdsmæssig andel af de fælles forbrugs- og driftsudgifter til Værftsbygningen svarende til kr. i 2015 jf. bilag 2. Dette beløb betales halvårligt efter faktura fra Holbæk Kommune 8.4 Beddingsdriften må ikke have kommerciel karakter. Betaling for brug af bedding skal modsvare HGHBs løbende driftsudgifter og nødvendige investeringer i bedding og den tilhørende værkstedsbygning. 8.5 Et eventuelt overskud tilfalder HGHB og skal anvendes i overensstemmelse med foreningens vedtægter.

5 8.6 Ved regnskabsårets afslutning skal HGHB indsende et revisorgodkendt regnskab til Holbæk Kommune (Kultur og Fritid). Indsendelsen skal ske senest 1. april i det efterfølgende år. 9 Forsikring 9.1 HGHB har ansvar for at tegne alle lovpligtige forsikringer i forbindelse med bedringsdriften og bygningerne. HGHB kan tegne løsøreforsikring for løsøre, som opbevares på bedding og i værkstedsbygningen, da Holbæk kommune ikke er ansvarlig for evt. skader/bortkomst af løsøre. 10 Alarm 10.1 HGHB skal altid følge den til enhver tid gældende forskrift for alarmhåndtering i Værftet Udgifter til fejlalarm, vagtudkald mv. forårsaget af HGHB eller dennes ansatte eller gæster afholdes af forpagter. 11 Misligholdelse 11.1 Hvis Holbæk Kommune konstaterer, at der sker mislighold af aftalen, fx manglende indsendelse af regnskab, påtales dette over for HGHB med en given frist til at bringe forholdene i orden Såfremt HGHB ikke efterlever påbud inden for den givne frist, betragtes dette som væsentlig mislighold og Holbæk Kommune kan opsige aftalen uden yderligere varsel og kompensation 12 Fraflytning/Aflevering 12.1 Ved aftalens udløb, eller hvis aftalen opsiges som følge af misligholdelse jf. 11, afleverer HGHB areal, beddinger og bygninger til Holbæk Kommune. Løsøre tilhører HGHB Areal, beddinger og bygninger afleveres i ryddet og rengjort stand og i øvrigt i den stand, det var i på ikrafttrædelsestidspunktet, når bortses fra almindeligt slid og ælde. I modsat fald vil der blive foretaget rengøring, istandsættelse mv. af Holbæk Kommune på HGHBs regning Der ydes fra Holbæk Kommune side ingen erstatning for installationer og evt. bygninger ved nærværende aftales ophør HGHB er ved fraflytning forpligtet til at aflevere samtlige nøgler, nøglebrikker til alle låse i beddinger, bygninger og Værftet, herunder også til låse, som HGHB selv har installeret. Bilag vedlagt - Bilag 1: Oversigtstegning - Bilag 2: Fælles forbrugs- og driftsudgifter - Bilag 3: Holbæk Kommunes Rygepolitik - Bilag 4: Eksisterende beddingsbygning Holbæk d. / 2015 Holbæk d. / 2015 Holbæk d. / 2015 Holbæk Kommune, Holbæk Kommune, Holbæk Gamle Havns Beddinger Vækst og Bæredygtighed v. Kultur og Fritid v. Tegningsberettigede person(er) Kristine Klæbel Brian W. Ahlquist

6 Bilag 1: Oversigtstegning Indvendig oversigtstegning

7 Udvendig oversigtningstegning

8 Bilag 2: Fælles udgifter og fordelingsnøgle Værftsbygningen har ikke været brugt i de senere år, derfor foreligger der ikke faktiske tal for udgifter til drift af fællesarealerne i Værftet. I 2015 vil beregningen af fællesudgifter derfor være baseret på nøgletal for drift af kommunale bygninger (308 kr./m2). Fællesarealerne udgør 17 % af det samlede bygningsareal svarende til en årlig driftsudgift på kr. i 2015, som fordeler sig således: Estimerede udgiftsposter, fællesareal Prioritetsydelser kr. - Offentlige forpligtigelser kr Energi kr Administration kr Vedligehold & Renhold kr Henlæggelser kr Diverse kr Total kr Disse fællesudgifter vil blive fordelt blandt brugerne af fællesarealerne efter følgende fordelingsnøgle Aktør Areal % Sum i 2015 NvPro cafe 26 kr NvPro værksted 16 kr Holbæk Kommune multirum 20 kr Holbæk Kommune klatrerum 21 kr Holbæk Kommune 2/3 fællesareal 11 kr HGHG 1/3 fællesareal 6 kr Total 100 kr Beregning af fællesudgifter vil i de følgende år ske på baggrund af afsluttet regnskab for det foregående år. Således vil fællesudgifterne i 2016 blive beregnet på baggrund af regnskab for 2015.

9 Bilag 3: Holbæk Kommunes Rygepolitik

10 Bilag 4: Eksisterende Beddingsbygning Eksisterende beddingsbygning markeret med rødt

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder

Er der indgået følgende aftale om leje af del af matrikel nr. 6A, Ladegården, Holbæk jorder VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Lejekontrakt Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: 2918 9447 (herefter kaldet udlejer) Fonden Sidesporet Ahlgade 1B, 4300 Holbæk (herefter kaldet lejer) Er der

Læs mere

Lejeaftale. Aftalens Parter

Lejeaftale. Aftalens Parter j.nr. 1.2.16 / hfs Lejeaftale 1 Aftalens Parter Mellem Museum Sønderjylland, Aastrupvej 48 A, 6100 Haderslev som udlejer og Højeregnens Lokalhistoriske Arkiv, Møllegade 12, 6280 Højer som lejer indgås

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus

Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Brugsaftale vedrørende ALFA Vesthimmerlands Musikhus Indholdsfortegnelse Nr. Emne Side 0. Parterne 2 1. Brugsgenstanden 3 2. Anvendelse 3 3. Ikrafttræden/overtagelse 4 4. Opsigelse/ophør 5 5. Fremleje

Læs mere

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre

Lejeaftale. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. (I det følgende udlejer ) Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Udkast Lejeaftale mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (I det følgende udlejer ) og Hvidovre Produktionsskole Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre (I det følgende lejer ) vedrørende Sprøjtehuset,

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Haslev-Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Haslev-Hallerne HH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang

Brugsaftale. indgås hermed brugsaftale for ejendommen Ryetvej 17, 3500 Værløse, som ejes af Furesø Kommune. Formål. Omfang Brugsaftale Version 18.02.2016 Mellem Furesø Kommune Stiager 2 3500 Værløse og Alugod Gruppe, Det Danske Spejderkorps c/o Bjarne van Reeuwijk Toftegårdsvej 20 3500 Værløse indgås hermed brugsaftale for

Læs mere

Indgår hermed aftale om etablering og drift af kystlivscenter på Holbæk havn.

Indgår hermed aftale om etablering og drift af kystlivscenter på Holbæk havn. KULTUR OG FRITIDSSEKRETARIATET Samarbejdsaftale Holbæk Kommune, Kultur og Fritid Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Dato: 18. maj 2018 Sagsb.: Maj Hafstrøm Sagsnr.: 17-942 Dir.tlf.: 72369954 E-mail: mahaf@holb.dk

Læs mere

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne

Driftsaftale. mellem. Faxe Kommune. den selvejende institution Faxe Hallerne Driftsaftale mellem Faxe Kommune og den selvejende institution Faxe Hallerne FH juli 2013 Side 1 af 7 Aftalens indhold 1 Parterne 2 Aftalen og bilag 3 Formål 4 Bygninger/lokaler mv. 5 Tildeling og fordeling

Læs mere

Brugsaftale for Pumpehuset

Brugsaftale for Pumpehuset KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Brugsaftale for Pumpehuset 1 Parterne 1.1 Denne brugsaftale indgås mellem Københavns Kommune EAN-nr. 5798009780515 v. Kultur- og Fritidsforvaltningen Rådhuspladsen 1 1599 København

Læs mere

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R

Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R Brugsretsaftale 14/28642 M E L L E M U D L E J E R O G L E J E R 1. PARTERNE Mellem Cvr. nr. 29189730, P.nr 1019130610 Svendborg Kommune Ejendomsadministration Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge. (i

Læs mere

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2:

Grundlejekontrakt. mellem. Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr (i det følgende benævnt udlejer ) Part 2: Grundlejekontrakt mellem Part 1: Rødskebølle Skydebaneforening Bodøvej 22 CVR. nr. 31433177 (i det følgende benævnt lejer ) og Part 2: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service Svendborgvej

Læs mere

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem

Lejekontrakt. Kolding Kommune. Kolding Modeljernbaneklub. mellem Lejekontrakt mellem Kolding Kommune og Kolding Modeljernbaneklub Mellem Kolding Kommune Senior-, Sundhed- og Fritidsforvaltningen Fritid og Idræt 6000 Kolding (i det følgende kaldet udlejer) og Kolding

Læs mere

Driftsaftale for Ejerforeningen Center for Sundhed, Stationsvej 35, 35A, 35B, 35C og 39, Holstebro

Driftsaftale for Ejerforeningen Center for Sundhed, Stationsvej 35, 35A, 35B, 35C og 39, Holstebro Driftsaftale for Ejerforeningen Center for Sundhed, Stationsvej 35, 35A, 35B, 35C og 39, Holstebro Foreningens medlemmer: Ejerlejlighed 1: Region Midtjylland Ejerlejlighed 2: Holstebro Kommune 1 Indhold

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T Advokat Ole Kildeby Danmarksgade 81.2.th. 9900 Frederikshavn Tlf.nr. 98 42 91 11 L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Fonden Tordenskiold, Frederikshavn som udlejer, og Tordenskiolds Soldater

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Er der indgået følgende aftale om leje af bygning beliggende på Oldvejen, matrikel nr. 31 a Holbæk Markjorder, Oldvejen 25C, 4300 Holbæk.

Er der indgået følgende aftale om leje af bygning beliggende på Oldvejen, matrikel nr. 31 a Holbæk Markjorder, Oldvejen 25C, 4300 Holbæk. VÆKST OG BÆREDYGTIGHED Erhvervslejeaftale Mellem Holbæk Kommune Kanalstræde 2, 4300 Holbæk CVR.nr.: (herefter kaldet udlejer) Museum Vestsjælland Arkæologisk Afdeling Klosterstræde 18 CVR: 32 68 97 60

Læs mere

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard

Lejekontrakt. Hobro den Lilleringvej Harlev J. Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Hobro den 20.06.2010 Lejekontrakt Udlejre: Team Hyldahl A/S Lilleringvej 6 8462 Harlev J. Lejre: Hobro Karate Skole Formand Natalia Østergaard Indholdsfortegnelse. 1. Parterne 2. Det lejede 3. Det lejedes

Læs mere

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen

ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S LEJEKONTRAKT. Erhvervslejemål. 1. Det lejede. 2. Anvendelse. 3. Ikrafttræden og lejemålets stand ved overtagelsen ADVOKATERNE I JYLLANDSGÅRDEN A/S Frederiksgade 72 Postboks 5052 DK-8100 Århus C Tlf. (+45) 86 12 23 66 Fax (+45) 86 12 97 07 CVR-nr. 25 90 89 02 E-mail: info@kapas.dk www.kapas.dk Jyske Bank 5076 1320014

Læs mere

Brugsaftale. Holstebro Kommune v/byrådet. den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen

Brugsaftale. Holstebro Kommune v/byrådet. den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen Brugsaftale Mellem Holstebro Kommune v/byrådet og den selvejende institution Døesvejens Fritidscenter v/bestyrelsen er indgået følgende aftale om den Holstebro Kommune tilhørende ejendom beliggende Døesvej

Læs mere

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen

Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej 1, Vejen TEKNIK & MILJØ Team Administration Dato: 13-07-2014 Sagsnr.: 14/24150 Kontaktperson: Birgith M. Hansen Dir. tlf.: 7996 6203 E-mail: teknik@vejen.dk Erhvervslejeaftale Driftsbygning Hal? Stenninggårdsvej

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder) Forsvarets Bygnings- & Etablissementstjeneste Lokalstøtteelement XXXXX STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i XXXXX (for kortvarigt udlån udleje til private samt eksterne myndigheder)

Læs mere

LEJEKONTRAKT Viborg Stadionhal

LEJEKONTRAKT Viborg Stadionhal LEJEKONTRAKT Viborg Stadionhal Mellem underskrevne udlejer Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8000 Viborg og medunderskrevne lejer VHK A/S Tingvej 7 8800 Viborg er der indgået følgende lejeaftale: 1 - Det

Læs mere

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune

Bilag til overdragelsesaftale mellem. Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag til overdragelsesaftale mellem Trekantområdets Brandvæsen I/S og Vejen Kommune Bilag 1. Fortegnelse over verserende retssager og klagesager Ingen. Bilag 2. Ejendomme med tilknytning til det kommunale

Læs mere

UDKAST til. Lejekontrakt

UDKAST til. Lejekontrakt UDKAST til Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune Nicolai Skolegade 2b, 6000 Kolding Cvr. nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 Kontaktperson: Lisbet Holten Lambert Tlf. direkte 79 79 66 50 Mail: lilam@kolding.dk

Læs mere

Udlåns- og driftsaftale

Udlåns- og driftsaftale Udlåns- og driftsaftale Farimagsvej 16, 4700 Næstved Frivilligcenter Næstved flytter i juli 2017 ind i den kommunale ejendom på Farimagsvej 16, 4700 Næstved. Ejendommen skal endvidere danne rammen om De

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Boligens vedligeholdelsesstand ved overtagelsen... 3 Overtagelse af boligen ved indflytning... 3 Vedligeholdelse i boperioden...

Læs mere

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde.

Det forpagtede. Det forpagtede omfatter cafekøkken, 2 lagerrum på hhv. 8m2 og 20m2 og serveringsområde. Forpagtningskontrakt mellem Rudersdal Kommune og Keyvon Vakhsh, Hyrdevangen 67, 2400 København NV om drift af cafe, beliggende på Rundforbi Idrætsanlæg, Egebækvej 118, 2850 Nærum. Kultur Birkerød Idrætscenter

Læs mere

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf

Lejekontrakt. Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv Kolding Cvr. Nr Tlf Lejekontrakt Mellem udlejer: Kolding Kommune By- og Udviklilngsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Cvr. Nr. 29189897 Tlf. 79 79 79 79 og lejer: Kolding Miniby Elvej 2 6000 Kolding Cvr. nr. 31716179 Tlf.

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet

Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Vedligeholdelsesreglement Tingbjerg Kollegiet Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Boligens vedligeholdelsesstand ved overtagelsen... 3 Overtagelse af boligen ved indflytning... 3 Vedligeholdelse i boperioden...

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup

Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Sag nr. 161631/HCF Lejekontrakt til bygning på Bryggergårdsvej 2C, 2600 Glostrup Mellem Glostrup Kommune og Biografforeningen Sofarækken Advokatfirmaet Jost Jensen, Thomasen & Partnere A/S 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål)

STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) Lokalstøtteelement Oksbøl STANDARD LEJEKONTRAKT for leje af (terræn, bane, areal, område) i Oksbøl Skyde-og øvelsesterræn (for kortvarige udlån til ikke-kommercielle formål) 1. Parterne og det lejede:

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T

E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T E R H V E R V S L E J E K O N T R A K T Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Cvr.nr.: 29190941 (i det følgende kaldet udlejeren) og Aalborg Kommune Boulevarden 13 9100 Aalborg Cvr.nr.:

Læs mere

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde.

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde. Side 1 af 5 sider Vedligeholdelsesreglementet er udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af

Læs mere

Udkast til Forpagtningsaftale

Udkast til Forpagtningsaftale Udkast til Forpagtningsaftale Side1/5 Sagsnr. 1440-33757 Dokument-id 2010-7733 Mellem Kerteminde Kommune (ejer), Miljø- og Kulturforvaltingen, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde og Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem undertegnede JB Marine Engineering Magasinvej 11 9850 Sindal CVR 37119792 (i det følgende kaldet udlejer) og Ammo Ground Airsoft c/o Andreas Tranum Tørholmsvej 115G 9800 Hjørring

Læs mere

Notat. 1 - Svar på spørgsmål fra ØU 30. januar. Hører til journalnummer: G Udskrevet den Modtagere: Økonomiudvalget

Notat. 1 - Svar på spørgsmål fra ØU 30. januar. Hører til journalnummer: G Udskrevet den Modtagere: Økonomiudvalget Notat 1 - Svar på spørgsmål fra ØU 30. januar Modtagere: Økonomiudvalget Fordeling af faciliteter Svar på opfølgende spørgsmål fra ØU. Spørgsmål: ØU har på deres møde den 30. januar 2018 stillet spørgsmål

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 64, Mølleriet, Ditlev Bergs Vej Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem.

LEJEKONTRAKT. Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn. Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført. Mellem. LEJEKONTRAKT Vedrørende del af grundareal beliggende Køge Åhavn Hvorpå fiskerhytten, Vestre havnevej 9, 4600 Køge, er opført Mellem Køge Kommune og xxxx Indholdsfortegnelse: 1. Det lejede 2. Det lejedes

Læs mere

Foreningen Andelslandsbyen Nyvang. Periode og økonomi: Kontraktperiode Kontrakten er gældende fra den 1. januar december 2018.

Foreningen Andelslandsbyen Nyvang. Periode og økonomi: Kontraktperiode Kontrakten er gældende fra den 1. januar december 2018. Driftskontrakt mellem Andelslandsbyen Nyvang og Holbæk Kommune. Kontraktindehaver: Navn og adresse Ejerforhold Nyvangs tegningsberettigede person(er) Kontaktperson Nyvangs vedtægter Andelslandsbyen Nyvang

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 61, Odinsgade Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning,

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden

FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden By- og Kulturforvaltningen FORSLAG TIL Leje- og inventaraftale for 2017-2020 mellem Odense Kommune og Den erhvervsdrivende fond, Odense Live Fonden Kunst og Kultur Kultursekretariatet Nørregade 36 5000

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem og medundertegnede Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 (i det følgende kaldet udlejer) Udlændingestyrelsen Ryesgade 53 2100 København Cvr. 77940413

Læs mere

RÅDERETSAFTALE. Mellem. FC Sydfyn. Cvr. Nr

RÅDERETSAFTALE. Mellem. FC Sydfyn. Cvr. Nr Foreningen FC Sydfyn RÅDERETSAFTALE Mellem FC Sydfyn Cvr. Nr. 29951136 og Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborg Kommune, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge Udfærdiget Januar 2018 Sag

Læs mere

Vedligeholdelses- reglement

Vedligeholdelses- reglement Sorgenfrivang II Side 10 af 32 Vedligeholdelses- reglement for alle afdelinger i, dog undtaget Gl. Vartov Repræsentantskabsmødet i har den 13. december 1999 besluttet, at kompetencen til valg af vedligeholdelsesordning

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement for alle afdelinger i Boligforeningen Neptun Generalforsamlingen i Boligforeningen Neptun har Den 30-06-2018 besluttet, at kompetencen til valg af vedligeholdelsesordning godkendes

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT Undertegnede Haderslev Andels Boligforening Varbergvej 63 6100 Haderslev (i det følgende kaldet udlejeren) og Haderslev Kommune Gåskærgade 26 6100 Haderslev (i det følgende kaldet

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 7 sider

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Dato: XXXX J.nr. NST-523-00729 Tidsbegrænset lejekontrakt (Beboelse) mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Dyrehaven 6 2930 Klampenborg (herefter Udlejer) og [ ] [ ] [ ] (herefter Lejer) Indholdsfortegnelse

Læs mere

Driftskontrakt for Musikcafe, Sidesporet,

Driftskontrakt for Musikcafe, Sidesporet, Driftskontrakt for Musikcafe, Sidesporet, 2017-2020 Kontraktindehaver: Navn og adresse Ejerforhold Tegningsberettigede person(er) Kontaktperson Sidesporets vedtægter Fonden Sidesporet Ahlgade 1B 4300 Holbæk

Læs mere

Om hvordan du skal. vedligeholde og renholde. din bolig

Om hvordan du skal. vedligeholde og renholde. din bolig Afsnit 9 - Vedligeholdelses reglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning?

Læs mere

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren)

Forpagtningsaftale. Mellem. Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Forpagtningsaftale Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som bortforpagteren) Og SBV 09 SBK 75/VSK Bymuren 151 2650 Hvidovre (i det efterfølgende benævnt som

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Solgaven

Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Solgaven Driftsoverenskomst mellem Region Hovedstaden og den selvejende institution Solgaven Nærværende driftsoverenskomst vedrører driften af den selvejende institution Solgaven, Skovbakken 126, 3520 Farum. Solgaven

Læs mere

Bilaget til denne aftale Intern Sikkerhedsinstruks for skolesejlads med Hjalm (herefter: sikkerhedsinstruks) er en del af aftalegrundlaget.

Bilaget til denne aftale Intern Sikkerhedsinstruks for skolesejlads med Hjalm (herefter: sikkerhedsinstruks) er en del af aftalegrundlaget. Samarbejdsaftale Samarbejdsaftale Holbæk Kommune og Fonden Galeasen Hjalm af Holbæk Kasernevej 6, 2. Herefter: Hjalm 4300 Holbæk c/o Advodan Holbæk cvr. nr.: 29189447 Kanalstræde 10, 1.sal 4300 Holbæk

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 7 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 7 sider

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Hvidovrebo afdeling 8

Vedligeholdelsesreglement Hvidovrebo afdeling 8 Vedligeholdelsesreglement Hvidovrebo afdeling 8 B-ordning godkendt ved urafstemning iht. beslutning på beboermøde september 2013 Sidst redigeret efter beboermødebeslutning den 10. september 2014 Indhold

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG

L E J E K O N T R A K T 1 DET LEJEDES OMFANG ADVOKATFIRMAET WILLADSEN MEJLHOLM J. nr. 16-513-16712 Hjørring, den 10. juli 2019 Mellem Boligselskabet Domea Hjørring, Afdeling 1952, Vestergade 8, 9800 Hjørring (i det følgende kaldet udlejer) og Hjørring

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement gældende for Boligselskabet AKB, København afdeling 1072-1 Grøndalsvænge Allé

Vedligeholdelsesreglement gældende for Boligselskabet AKB, København afdeling 1072-1 Grøndalsvænge Allé december 2011 Vedligeholdelsesreglement gældende for Boligselskabet AKB, København afdeling 1072-1 Grøndalsvænge Allé Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) AlmenBolig+ A-ordningen - med NI-beløb

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård. Vedligeholdelsesreglement

Boligorganisationen Munkegård. Vedligeholdelsesreglement Boligorganisationen Munkegård Vedligeholdelsesreglement Regler for istandsættelse ved fraflytning Model A Principper for A-ordningen (Model A) Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse

Læs mere

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser

Lejekontrakt om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser om brug af kommunale lokaler og arbejdspladser Indholdsfortegnelse 1. ens parter 1 2. Indledende bestemmelser 1 3. Beskrivelse af det lejede 1 4. Lejemålets anvendelse 2 5. Lejemålets overtagelse og ikrafttræden

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T MILJØMINISTERIET Naturstyrelsen Midtjylland Mellem xxxx som lejer og Naturstyrelsen Midtjylland, Bjørnkærvej 18, 7540 Haderup som udlejer, oprettes nedenstående L E J E K O N T R A K T 1. Lejemålet Hastruphus

Læs mere

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer

AREALLEJEKONTRAKT. Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer AREALLEJEKONTRAKT Mellem Københavns Kommune, Kultur og Fritidsforvaltningen, Københavns Ejendomme, som udlejer og Økonomiforvaltningen Center for Sikker By, Vanløse Lokaludvalg Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

LEJEAFTALE for kunstgræsbane beliggende v/ Langbygårdsvej, 5620 Glamsbjerg

LEJEAFTALE for kunstgræsbane beliggende v/ Langbygårdsvej, 5620 Glamsbjerg LEJEAFTALE for kunstgræsbane beliggende v/ Langbygårdsvej, 5620 Glamsbjerg mellem Assens Kommune (udlejer) Rådhus Allé 5 5610 Assens og Glamsdalens Idrætsefterskole (lejer) Langbygårdsvej 86 5620 Glamsbjerg

Læs mere

Herlev Boligselskab 3917-4 Cederbo Gældende indtil afdelingen vedtager eget. Vedligeholdelsesreglement. Model A. A-ordningen - kort fortalt

Herlev Boligselskab 3917-4 Cederbo Gældende indtil afdelingen vedtager eget. Vedligeholdelsesreglement. Model A. A-ordningen - kort fortalt udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standard-vedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og

Læs mere

ENGHUSENE. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

ENGHUSENE. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement Standard-vedligeholdelsesreglement efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene boliger bekendtgørelse

Læs mere

Cederbo En afdeling under Herlev Boligselskab v/kab

Cederbo En afdeling under Herlev Boligselskab v/kab udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standardvedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Regler for vedligeholdelse og istandsættelse Pr. 1. januar 2005. Sporvejsfunktionærenes Boligforening SBF

Regler for vedligeholdelse og istandsættelse Pr. 1. januar 2005. Sporvejsfunktionærenes Boligforening SBF Regler for vedligeholdelse og istandsættelse Pr. 1. januar 2005 1. Generelt Sporvejsfunktionærenes Boligforening SBF 1. Regelsættet er udarbejdet med baggrund i Foreningens vedtægter og opfylder de krav

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for afd. 63 Blichergården

Vedligeholdelsesreglement for afd. 63 Blichergården Vedligeholdelsesreglement for afd. 63 Blichergården udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997. Bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af

Læs mere

EGHØJ. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

EGHØJ. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement Standard-vedligeholdelsesreglement efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene boliger bekendtgørelse

Læs mere

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund)

Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Bilag 9 til udbudsvilkår Grundlejekontrakt UDKAST (Danmarks Akvarium i Charlottenlund) Kontraktnr: [??] Lejer: [??] Udlejer: Styrelsen for Slotte & Kulturejendomme (SLKE) HC. Andersens Boulevard 2 1553

Læs mere

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer)

Brugsretsaftale. Der er indgået aftale mellem. Rudersdal Kommune Øverødvej Holte (i det følgende kaldet ejer) Brugsretsaftale Der er indgået aftale mellem Rudersdal Kommune Øverødvej 2 2840 Holte (i det følgende kaldet ejer) og 21. marts 2013 Kultur Kultur Administration Tlf. 46 11 56 11 hsk@rudersdal.dk Sagsnr.:

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement VARDE BSB AFDELING 9015 afs. 2 AMALIEVEJ-SIG Vedligeholdelsesreglement 1 Vedligeholdelsesreglement udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standardvedligeholdelsesreglement, november

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Side 1 af 8 sider Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne ved fraflytning? Side 2 af 8 sider

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Vedligeholdelsesreglement Om hvordan du skal vedligeholde og renholde din bolig Hvad og hvor ofte skal du vedligeholde? Hvordan er boligen når du flytter ind? Hvordan er reglerne

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse A-ordningen med normalistandsættelse - kort fortalt I boperioden skal du sørge for boligens indvendige vedligeholdelse med maling, tapetsering og

Læs mere

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer )

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) AFTALE [indsæt udkastdato] Mellem [Navn] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) og [HOFOR Spildevand København A/S] Ørestads Boulevard 35 2300 København S [Cvr.nr. 26043182] ( HOFOR ) Om

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Boligselskabet Holstebro. Model A normalistandsættelse.

Vedligeholdelsesreglement for Boligselskabet Holstebro. Model A normalistandsættelse. Vedligeholdelsesreglement for Boligselskabet Holstebro. Model A normalistandsættelse. A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige vedligeholdelse med hvidtning, maling,

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement A-ordning

Vedligeholdelsesreglement A-ordning Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark

Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark Vedligeholdelsesreglement udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standard vedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for afd. 60 Kildehaven

Vedligeholdelsesreglement for afd. 60 Kildehaven Vedligeholdelsesreglement for afd. 60 Kildehaven udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997. Bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vedligeholdelsesreglement A-ordning

Indholdsfortegnelse. Vedligeholdelsesreglement A-ordning Indholdsfortegnelse I Generelt... 3 Reglernes ikrafttræden... 3 Ændringer af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævnet... 3 II Overtagelse af boligen ved indflytning... 3 Boligens stand... 3 Syn ved indflytning...

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT

FORPAGTNINGSKONTRAKT FORPAGTNINGSKONTRAKT Underskrevne (herefter benævnt bortforpagter) NN (CPR-nr) (adresse) bortforpagter herved til medunderskrevne (herefter benævnt forpagter): Pilelauget (CVR-nr) (adresse) en del af jorden

Læs mere

VESTERVANG. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement

VESTERVANG. Generelt. Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 1. april 1999 erstatter dette vedligeholdelsesreglement Standard-vedligeholdelsesreglement efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om vedligeholdelse og istandsættelse af almene boliger bekendtgørelse

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement Alabu Bolig Afd. 35 Springbakken 6-38, Ferslev Vedligeholdelsesreglement Pr. 16. august 1999 (Tilrettet den 30. juli 2018 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Vedligeholdelsesreglement Alabu Bolig afdeling

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København. Vedligeholdelsesreglement

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København. Vedligeholdelsesreglement Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Vedligeholdelsesreglement samt Regler for istandsættelse ved fraflytning Model A Principper for A-ordningen (Model A) Lejeren sørger i boperioden

Læs mere

BOLIGSELSKAB AFDELING

BOLIGSELSKAB AFDELING Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

(Udkast af NB kommentarer) BRUGSRETSAFTALE

(Udkast af NB kommentarer) BRUGSRETSAFTALE (Udkast af 23.10.2015 + NB kommentarer) BRUGSRETSAFTALE Fredensborg Kommune Rådhuset Egevangen 3B 2980 Kokkedal og Nivå Bådelaug Nivå Strandpark 19 2990 Nivå har indgået følgende aftale om Nivå Bådelaugs

Læs mere