Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalt Beskæftigelsesråd Greve"

Transkript

1 Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den kl. 16:00-18:00 i Udviklingspark Øresund (kl. 18:00-19:00 dialog med Udviklingspark Øresunds bestyrelse)

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Borgerundersøgelse Redegørelse om revalideringstilbud Projektansøgning: UngeXgrænser Oversigt over bevillinger i Nye projektideer Orientering... 12

3 Side 2 Ikke til stede: Haase. Medlemmer Jakob Thune, formand Greve Byråd Tina Haase, næstformand Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Carsten Markussen Dansk Arbejdsgiverforening (DA) Annie Bendtsen, næstformand Landsorganisationen i Danmark (LO) Jan Goltermann Landsorganisationen i Danmark (LO) Carsten Bloch Nielsen Landsorganisationen i Danmark (LO) Bente Langelund Andersen Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd (FTF) Ejnar Østergaard Pedersen Danske Handicaporganisationer (DH) Susanne Nielsen Danske Handicaporganisationer (DH) Jørgen Vinberg Praktiserende Lægers Organisation (PLO) Tilforordnede Sven Otto Hansen Statslig jobcenterchef Flemming Röttig Kommunal jobcenterchef Johnny Tvarnø Udviklingschef Sekretariat Anna Louise Haaland Hansen Udviklingskonsulent

4 Side 3 1. Borgerundersøgelse Borgerundersøgelsen De ikke-arbejdsmarkedsparate borgeres selvvurderede årsager til ledighed og deres anbefalinger til styrket indsats, som LBR iværksatte i 2008 er nu gennemført og resultaterne præsenteres i en 42 siders rapport. Borgerundersøgelsen er baseret på interviews med 33 personer blandt de svageste ledige fra matchgruppe 4 og 5 i og giver indsigt i disse borgeres selvvurderede ledighedsårsager, deres vurdering af samarbejdet med og deres egne bud på indsatser, som kan hjælpe dem videre. Rapporten viser kompleksiteten i beskæftigelsesindsatsen over for ikkearbejdsmarkedsparate ledige og indeholder en række anbefalinger til, hvordan indsatsen kan forbedres. Bilag - LG Insights rapport: Borgerundersøgelsen De ikke-arbejdsmarkedsparate borgers selvvurderede årsager til ledighed og deres anbefalinger til styrket indsats Indstilling Jobcentret indstiller, at LBR Greve drøfter borgerundersøgelsen og tager stilling til om den giver anledning til nye indsatsområder, som LBR ønsker støtte. Beslutning LBR drøftede borgerundersøgelsen og ønsker den mangfoldiggjort blandt aktører i - og uden for - kommunen, der kan drage nytte af den indsigt i udsatte lediges situation og oplevelser med det kommunale system, som undersøgelsen bibringer. LBR ønsker til næste møde den 22. oktober 2009 et oplæg fra LG-Insight, som har forestået undersøgelsen, om hvordan borgerundersøgelsen kan følges op af et udviklingsprojekt, der afprøver metoder til at bistå udsatte ledige i deres kontakt med kommunens forskellige enheder. Eksempelvis ved at afprøve ideen om, at stille en mentor/kontaktperson til rådighed, der tidligere har været drøftet i den offentlige debat i forhold til handicappede. Herudover ønsker LBR et oplæg til evaluering af integrationsprojektet Fra match fire til stærke piger for at undersøge, om projektet kan bidrage med løsninger på nogle af de udfordringer, som borgerundersøgelsen peger på. Haase deltog ikke i sagens behandling pga. fravær.

5 Side 4 2. Redegørelse om revalideringstilbud 2010 Ifølge lov om ansvaret for styringen af den aktive beskæftigelsesindsats skal kommunalbestyrelsen afgive en årlig redegørelse til Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland om kommunens behov og forventede brug af de revalideringstilbud, som amtskommunen hidtil har drevet eller har haft aftale med selvejende institutioner om. Redegørelserne skal styrke grundlaget for, at Beskæftigelsesregionerne kan vurdere, om der er de fornødne tilbud til revalidender. Redegørelsen skal sendes til beskæftigelsesregionen senest 1. september. Inden da skal redegørelsen forelægges det lokale beskæftigelsesråd til udtalelse er sidste år Jobcentret er forpligtet til at udarbejde redegørelsen. Bilag - Redegørelse om revalideringstilbud til Beskæftigelsesregion Hovedstaden og Sjælland. Indstilling Jobcentret indstiller, at LBR drøfter redegørelsen og afgiver evt. kommentarer Beslutning LBR drøftede redegørelsen og havde ingen kommentarer. Haase deltog ikke i sagens behandling pga. fravær.

6 Side 5 3. Projektansøgning: UngeXgrænser Som opfølgning på København Syds fælles LBR-konference primo 2009 og fælles unge task force ønske om, at sætte ind over for den stigende ungdomsarbejdsløshed med særlig fokus på unge uden en kompetencegivende uddannelse, ansøger Jobcenter Greve, Jobcenter Solrød, Jobcenter Køge, Jobcenter Stevns og UUV Køge Bugt de lokale Beskæftigelsesråd i Greve, Solrød, Køge og Stevns om midler til et fælles udviklingsprojekt inden for ungeindsatsen målrettet unge under 25 år. Udviklingsprojektet tager udgangspunkt i de nye regler per 1. august for aktivering af unge under 30 år, der lægger vægt på, at unge visiteres til kompetencegivende uddannelser. Reglerne stiller krav til jobcentrenes vejledning og vurdering af unge lediges uddannelsesegnethed og skaber grundlag for et tættere samarbejde mellem jobcentrene og UUV, der kender de unge og har værdifulde oplysninger om de unge fra deres skolegang. Udfordringer og løsninger Med de nye regler for aktivering af unge står vi kort skitseret over for følgende to udfordringer: 1. Vurdering af unges uddannelsesegnethed - Unge ledige skal fremover tage en uddannelse - Unge der ikke umiddelbart er uddannelsesegnede/parate skal henvises til tilbud, der kan hjælpe dem til at vælge og gennemføre en uddannelse - Jobcentrenes skal vurdere unge lediges uddannelsesegnethed og visitere til tilbud, der modsvarer dette Jobcentrene har derfor brug for kompetencer til at vurdere unge lediges uddannelsesegnethed, og til at visitere dem til relevante tilbud. 2. Vejledning og afklaring af unge til valg af uddannelse - Jobcentrene kontaktforløb med de ikke umiddelbart uddannelsesegnede unge skal føre til, at de unge kan foretage et uddannelsesvalg, der svarer til deres ønsker og forudsætninger Jobcentrenes vurdering er, at denne opgave med fordel kan udføres af UUV, der har indsigt i uddannelsessystemet og vejledning af unge. Men for at UUV kan løfte opgaven, er der brug for at udvikle metoder, der er tilpasset denne gruppe af unge og som sikrer at gennemførelse og opfølgning sker i et tæt samarbejde med jobcentrene. Projektindhold For at imødekomme de to udfordringer og deraf følgende behov for kompetenceløft og metodeudvikling i jobcentre og UUV indeholder projektet følgende to udviklingsindsatser:

7 Side 6 1. Opkvalificering af jobcentermedarbejdere Rådgivere med ungeindsatsen som arbejdsområde skal opkvalificeres gennem heldagsseminarer med eksterne og interne oplægsholdere fra UUV. På seminarerne vil deltagerne blive introduceret til nye regler og redskaber for ledige unge under 30 år samt kriterier og metoder til vurdering af unges uddannelsesegnethed. Seminarerne afholdes over to gange for at sikre, at de relevante medarbejdere får mulighed for at deltage. Anslået deltagerantal: ca. 24 (2x12). 2. Metodeudvikling og afholdelse af afklaringsforløb I et tæt samspil mellem jobcentre og UUV udvikles og gennemføres to 4-ugers afklarende pilotforløb for henholdsvis ikke- og måske- uddannelsesegnede ledige unge fortrinsvis under 25 år. Forløbene skal give de unge en fleksibel kursusstart, så den unge kommer hurtigt i gang efter visitation, samt resultere i, at deltagerne får en uddannelsesplan. Pilotforløbene vil blive udviklet og gennemført af UUV. Sigtet er, at afklaringsforløbene udvikles til at et permanent tilbud. Projektets økonomi Vi anslår, at udgifterne vil fordele sig således: Opkvalificering af jobcentermedarbejdere Underviser til to arrangementer Materialer Kursuslokale Forplejning I alt kr kr kr kr kr. Metodeudvikling og afholdelse af afklaringsforløb Udvikling og evaluering af kursuskoncept kr. 2 pilotforløb for hver 20 deltagere á kr kr. I alt kr. Udgifterne forslås fordelt mellem de fire LBR/jobcentre/kommuner som følger: Opkvalificering af jobcentermedarbejdere: 25 % pr. kommune Metodeudvikling og afholdelse af afklaringsforløb: 1/6 fra Stevns, 1/6 fra Solrød, 1/3 fra Køge og 1/3 fra Greve. Yderligere tiltag i København Syd inden for ungeindsatsen Som led i det stadig tættere samarbejde i København Syd om ungeindsatsen, vil jobcentrene i Køge, Solrød, Stevns og Greve sammen ansøge om deltagelse i Arbejdsmarkedsstyrelsen projekt Unge godt i gang. Projektbeskrivelsen er vedlagt som bilag.

8 Side 7 Bilag - Projektbeskrivelse fra Arbejdsmarkedsstyrelsen: Unge godt i gang. Indstilling Jobcentret indstiller, at LBR godkender ansøgning om UngeXgrænser og bevilger: Opkvalificering af jobcentermedarbejdere Metodeudvikling og 2 x afklaringsforløb á fire ugers varighed I alt kr kr kr. Beslutning LBR godkendte ansøgningen om tilskud til udviklingsprojektet UngeXgrænser og bevilgede kr. inden for budgetrammen på kr. til ungeindsats. Haase deltog ikke i sagens behandling pga. fravær.

9 Side 8 4. Oversigt over bevillinger i 2009 I 2009 råder LBR over kr. af, som Beskæftigelsesministeriet har bevilget. Herudover har LBR overført kr. fra 2008 til 2009 i stedet for at tilbagebetale de ubrugte midler til Beskæftigelsesministeriet. LBR råder således over i alt kr. i Nedenfor er indsat et skema over foreløbig planlagte aktiviteter. Vedtagne/planlagte aktiviteter Bevillinger Status / bemærkning i 2009 i 2009 Fælleskonference for LBR i Er afholdt KBH Syd Konference om Er afholdt og kostede 4810 kr. beskæftigelsesplan og virksomhedsrettede indsatser i 2010 Lægeseminar A-kassesamarbejde Administreres af Køge. Jobbutikken i Askerød Koordineret indsats for sygemeldte forsikrede ledige Hul igennem til virksomhederne / sygefraværssamtaler Ikke igangsat endnu. Dialog med Udviklingspark Øresunds Indsats over for kommunens handicapmålgrupper / barriererbryderteam, mm. bestyrelse. Jobcentret har indkaldt udvalgte handicapgrupper til et dialogmøde med henblik på udarbejdelse af idekatalog over indsatsområder. Udvikling af tilbud til unge med en ADHD-diagnose Evaluering af Jobbutikken i Askerød Ungeindsats UUV vejleder til Jobbutikken i Askerød er ikke igangsat endnu. Total Indstilling Jobcentret indstiller, at LBR drøfter budgettet for 2009.

10 Side 9 Beslutning LBR drøftede budgettet og besluttede: 1. at bevilge yderligere kr. til koordineret indsats for sygemeldte forsikrede ledige således, at det samlede tilskud til indsatsen i 2009 bliver kr. Baggrunden er, at Revisionen har anfægtet, at der til indsatsen i 2008 er udbetalt kr. mere end der er afholdt udgifter for i bevillingsåret 2008, og at det derfor er revisionens opfattelse, at disse kr. skal tilbagebetales til staten. 2. at bevilge yderligere kr. til metodeudviklingsprojektet om tættere opfølgning på fleksjobbere. Baggrunden er, at Revisionen har anfægtet, at der i 2008 er afregnet kr. til projektet, selvom indsatsen på denne bevilling er fortsat ind i Det er Revisionens opfattelse, at det arbejde, der er udført i projektet i 2009, skal afregnes i I begge tilfælde handler det om, at Revisionen vurderer, at den nye bekendtgørelse som trådte i kraft 1. august 2009, 8 stk. 4 om administration af uforbrugte midler i de lokale beskæftigelsesråd efter lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats 47, virker med tilbagevirkende kraft for bevillingsåret Ny bekendtgørelse med ikrafttræden per 1. august 2009: Stk. 4. Bevilling, der er disponeret på et konkret projekt, men ikke reelt anvendes inden for bevillingsåret, anses for uforbrugt bevilling. For at tælle med som anvendt bevilling skal bevilling således være reelt forbrugt på et konkret projekt indenfor bevillingsåret. I modsætning til Revisionen vurderer Jobcentret ikke, at bekendtgørelsen kan effektueres med tilbagevirkende kraft, og har derfor bedt Beskæftigelsesministeriet om at afgøre sagen. Haase deltog ikke i sagens behandling pga. fravær.

11 Side Nye projektideer Som det fremgår af bevillingsoversigten for 2009 har LBR økonomisk råderum til at understøtte yderligere projektinitiativer i Jobcentret og LBR formandskabet har derfor drøftet forskellige projektmuligheder og præsenterer nedenfor et forslag til kompetenceudvikling af henholdsvis a-kasse og jobcentermedarbejdere på sygedagpengeområdet. Derudover ligges der op til en generel drøftelse af, hvordan LBR ønsker at anvende de resterende midler for A) Kompetenceudvikling af a-kasse og jobcentermedarbejdere Med udgangspunkt i det stadig stigende antal sygemeldte borgere med stress og lettere psykiske lidelser på den ene side og de skærpede krav til jobcentre og a-kassernes indsats over for sygemeldte borgere på den anden side, ønsker Jobcentret at tage initiativ til fælles kompetenceløft og metodeudvikling for medarbejderne. A-kassen skal per 1. januar 2010 afholde sygefraværssamtaler med ledige efter fire ugers sygdom. Jobcentret er per 1. januar 2010 forpligtet til at tilbyde sygemeldte borgere tilbud efter 8 uger. Tanken er at afholde to kursusforløb med deltagere fra både Jobcenter Greve og a-kasser med mange ledige borgere fra Greve, som 1) skal opkvalificere medarbejderne i arbejdet med sygemeldte ledige, der lider af stress, depression eller andre lettere psykiske lidelser, og samtidig 2) styrke dialog og samarbejde mellem jobcentret og a-kasserne. Igennem kursusforløbet skal medarbejderne bl.a.: introduceres til samtaleteknikker modtage læring om hvordan man gør sygemeldte i stand til selv at tage et aktivt ansvar for deres situation (empowerment) identificere relevante aktive tilbud I forhold til de særligt svære samtaler kan kursusforløbene desuden suppleres af medarbejdersupervision af erhvervspsykolog. B) Ungeindsats Såfremt LBR ønsker at støtte ungeprojektet UngeXgrænser med kr., har LBR fortsat kr. afsat til ungeindsatser. Jobcentret anmoder derfor om beføjelse til selv at måtte igangsætte/indgå i relevante udviklingsorienterede ungeprojekter i 2009 for det resterende beløb.

12 Side 11 C) Øvrige projektideer Brainstorm og drøftelse af yderligere projektideer. Indstilling Jobcentret indstiller: at LBR bevilger kr. til kompetenceudvikling af a-kasse og jobcentermedarbejdere på sygedagpengeområdet. at LBR giver jobcentret beføjelse til at igangsætte ungeprojekter inden for bevillingsrammen på kr. at LBR drøfter øvrige projektideer, som kan gennemføres i Beslutning LBR besluttede: at bevilge maksimum kr. til kompetenceudvikling af a-kasse og jobcentermedarbejdere på sygedagpengeområdet. at give beføjelse til, at jobcentret kan igangsætte ungeprojekter inden for bevillingsrammen til ungeindsats på kr. med efterfølgende orientering til LBR. at drøfte mulige projektideer med LG-Insight og Udviklingspark Øresunds bestyrelse. Haase deltog ikke i sagens behandling pga. fravær.

13 Side 12 Orientering 1. Status for LG Insight s evaluering af Jobbutikken 2. Orientering om Greve Nord seneste projektansøgning 3. Status på dialog med handicaporganisationer 4. Status på København Syd s nyoprettet unge task force 5. Status på udviklingsprojekt: Fra match 4 til stærke piger 6. Status på sygedagpengeprojektet: Aktive hurtigere tilbage! Indstilling Jobcentret indstiller, at LBR Greve tager orienteringen til efterretning. Beslutning LBR tog orienteringen om sygedagpengeprojektet Aktive hurtigere tilbage! til efterretning efter oplæg fra projektleder Marianne Balthzer. Punkt 1-5 nåede LBR ikke at behandle før dialogmødet med Udviklingspark Øresund og vil blive sat på dagsorden igen på næste LBR-møde den 22. oktober Haase deltog ikke i sagens behandling pga. fravær.

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 22.10.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.02.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Hul igennem til virksomhederne...3 2. Evaluering af Jobbutikken...4

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Referat Torsdag den 04.12.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Tilbudsvifte for forsikrede ledige...4 2. Plan for LBR s virksomhedsrettede

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.08.08 kl. 16:00 i Stamhuset, Digehuset 9 i Askerød, Hundige Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på projekt Jobbutik i Askerød...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 14.05.09 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2010...3 2. Resultatrevision for indsatsåret 2008...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 30.08.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan 2008 for Jobcenter Greve...4 2. Ansøgning: Støtte

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 19.06.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på LBR-støttede projekter og aktiviteter...3 2. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 25.02.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. 2. mødeleder i 2008...3 2. Konference for LBR...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 17.02.10 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, Centerholmen 18, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Evaluering af jobbutikken... 3 2. Status for procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 02.12.09 Kl. 15:00 i Jobcenter Greve, centerholmen 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Opfølgning på borgerundersøgelse... 3 2. Procesevaluering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.11.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering om status på jobcentrets resultater...3 2. Orientering

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 15.05.08 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Dialog med Det Regionale Beskæftigelsesråd og Beskæftigelsesregionen

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 24.05.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Drøftelse af Beskæftigelsesplan 2008...3 2. Ændring af forretningsorden...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 12.12.07 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekter og aktiviteter i 2008...3 2. Mødeplan 2008...4 3. Orientering...5

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 23.10.08 kl. 16:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Temadrøftelse om handicappedes muligheder på arbejdsmarkedet...3 2.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Onsdag den 14.02.07 kl. 15:00 i Jobcenter Greve, 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt Arbejdsfastholdelse i private og offentlige virksomheder...3

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 20. oktober 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde onsdag den 24. august 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 7. december 2011 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 10} Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ny formand

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 31.05.06 kl. 13.00 i mødelokale 5 Side 1 Ikke til stede: Bente Langelund Andersen, Lars Frohn, Jørgen Vinberg og Jakob Thune. der er offentlig tilgængeligt Koordinationsudvalgets

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 25. februar 2014 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Medlemmer Morten Dahlin, formand Greve Byråd Annie Bendtsen,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. februar 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Projekt 4U...

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 02.03.06 kl. 12.00-15.00 i Job- og Erhvervsservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Valg af formand og næstformand 3 K2. Valg af repræsentant til Styre-

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 10. december 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på Rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Status på

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve LBR-møde torsdag den 25. august 2010 kl. 15.00-16.30 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1.

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Torsdag den 6. maj 2010 kl. 15.00-17.45 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Første udkast

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Ordinært LBR-møde Onsdag den 1. december 2010 kl. 15.00-17.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve og referat LBR-møde og seminar Onsdag den 4. maj 2011 kl. 15.00-19.00 Center for Job & Socialservice Centerholmen 18, mødelokalet på 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 21. august 2012 kl. 15.00-17.00 Sted: Greve Videnscenter, lokale 2 Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Beskæftigelsesplan

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 8. maj 2012 kl. 15.00-17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Ministermål for

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 22. oktober 2013 kl. 15.00 17.00 Mødelokale 1 på rådhuset Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Torsdag den 24.11.05 kl. 13.15-15.15 i mødelokale 2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Status på projekter støttet af Koordinationsudvalget 3 K2. Virksomhedsplan 2006

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 25. september 2008 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 15:00-16:00 Jytte Thisted, Formand Carsten Jespersgaard Jørgen Kruse

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009

Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 Referat fra LBR mødet den 28. september 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer Afbud: Grethe Riksted, Anders Holm og Mona Rask 1) Meddelelser 2) Orientering a. Nyt medlem af LBR indstillet LO har overfor Byrådet

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 12. maj 2011, kl. 12.00 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden...1 2. Driftssituationen i Jobcentret...2 3. Konference psykisk arbejdsmiljø...3 4. Evaluering af Unge-projekt...4

Læs mere

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg,

Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg Beskæftigelsesområdet Jobcenter Aalborg - Præsentation for nye udvalg, 10.01.2014 v/jobcenterchef Arne Lund Kristensen Kerneydelser og nogle tal Kerneydelser og

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 14. november 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Driftssituationen i Jobcenteret.... 2 3. Resultatmål for projekt: Ekstraordinære initiativer

Læs mere

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl

Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl Referat af møde Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Torsdag den 26. marts 2009, kl. 10.30 12.00 Mødet afholdt på Cafe Danner Slotsgården 11, 3630 Jægerspris. Efter mødet var der fælles frokost

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009

Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 Referat fra LBR mødet den 24. august 2009 kl. 14.00 i Jobcenter Struer 1) Meddelelser 2) Orientering a. Opfølgning på mål fra Beskæftigelsesplan 2009 Den stigende ledighed har betydet, at der i første

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Seminar den 23. oktober 2012 kl. 13.00-20.00 ErhvervsCentret Korskildelund 6 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 25. august 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Nyt medlem af LBR Egedal. 3 4. LBR-regnskab 2010. 4 5.

Læs mere

DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD ÅBEN DAGSORDEN. Økonomisk status for LBR s bevilling til særlige initiativer (bilag vedlægges)

DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD ÅBEN DAGSORDEN. Økonomisk status for LBR s bevilling til særlige initiativer (bilag vedlægges) DET LOKALE afholder møde torsdag den kl. 14.00 i Jobcenter Vejens mødelokale Rådhuspassagen 8, 2. sal i Vejen Fraværende med anmeldt forfald: Marianne Pedersen Henry Johannsen deltog som suppleant Hans

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 30. oktober 2014 kl. 15-17 Team Succes Greve Waves Over Bølgen 2A, 2. sal 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråds. Møde nr. 27. Tirsdag den kl Jobcenter Gladsaxe, Gladsaxevej 372 Gladsaxe Kommune Social- og sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Jobcenter Gladsaxe Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af Det Lokale Beskæftigelsesråds Møde nr. 27 Tirsdag den 4.10 2011 kl.

Læs mere

Peter Bendtzen, PLO Thyge Pind, FTF deltog fra kl 15.15. Sign.

Peter Bendtzen, PLO Thyge Pind, FTF deltog fra kl 15.15. Sign. Mødedato 25. august 2008 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Pia Danielsen, Bent Larsen, Sisse Schønfeld, Thyge Pind ankom til mødet kl. 15.15

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe

Det Lokale Beskæftigelsesråd-Faxe Mødedato 31. marts 2008 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Thyge Pind, Lars Juul Andersen, Jan Nielsen, Bent Larsen Fraværende: Jobcenterchef

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Referat af s møde den 20.01.2014 kl. 16:00 i Byrådsstuen Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Mads Andersen Annie Bendtsen Bent Munk Jensen Birthe Jensen Vibeke Hansen Henning Kofod Jorry Højer Jørn Frigast

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 15. november 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden... 2 2. Evaluering af projekt En hjælpende Hånd.... 3 3. Driftssituationen i Jobcenteret... 4

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 1. marts 2013 kl. 13.00 15.00 DNP Skruegangen 2 2690 Karlslunde Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Orientering

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 9. februar Torsdag 09.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 28. oktober Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 4.11.2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i LBR

Læs mere

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale

Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl Jobcenterets mødelokale Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd, Frederikssund Mandag den 17. maj 2010, kl. 16.00 18.00 Jobcenterets mødelokale Indholdsfortegnelse: Sag nr. 1 Aktuel orientering om arbejdsmarkedet i Frederikssund.

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Referat Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Møde afsluttet: 17:00 Særlige forhold: Mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud:

Læs mere

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Dagsorden til møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 19. februar 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Klaus Rønholt. Ingrid Nielsen

Læs mere

Virksomhedsplan 2014 for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Helsingør Kommune

Virksomhedsplan 2014 for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Helsingør Kommune Virksomhedsplan 2014 for Det Lokale Beskæftigelsesråd i Helsingør Kommune 1/7 Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Om LBR Side 3 Ministerens fire overordnede mål Side 4 Anvendelse af puljemidler Side

Læs mere

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Opsamling på LBR-seminar den 6. september 2010 mploy a/s www.mploy.dk Gothersgade 103, 3. sal 1123 København K Tlf: 32979787 Email: mploy@mploy.dk

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Tirsdag den 03.06.03 kl. 13.15-14.45 i Center for Job- og Erhvervsservice Centerholmen 18, Greve Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Godkendelse af referat fra mødet den

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Møde den 14. maj 2013 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4, 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Rundvisning og oplæg

Læs mere

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 25.08.2010 kl. 14:00 Mødelokale 1 ved jobcentret Tilgår pressen side 2 Indholdsfortegnelse: 153. Bordet rundt... 3 154. LBR sammensætning...

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 21. marts 2013 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Evaluering af jobsøgningsforløb i Jobcenter Egedal Borgere med risiko for langtidsledighed

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A.

HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT. for. Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A. HVIDOVRE KOMMUNE REFERAT for Arbejdsmarkedsudvalgets møde den 14. juni 2007, Kl. 18.30 i Multihuset. Afbud fra Lars Andersen, gr. A. INDHOLDSFORTEGNELSE Pkt.nr. 1... 1 Meddelelser... 1 Pkt.nr. 2... 1 Status

Læs mere

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer

Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens initialer Vallensbæk Kommune Dag og år Formandens 15. maj 2014 1 Referat DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Vallensbæk/Ishøj Torsdag den 15.5. 2014 KL. 16.30 19.00 i lokale 068 Vallensbæk Rådhus Afbud: Merete Amdisen,

Læs mere

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN VELKOMMEN 03 til samarbejdet i det lokale beskæftigelsesråd Denne pjece er en velkomst til medlemmerne af de nye lokale beskæftigelsesråd. Som led i kommunalreformen

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 12/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 12 Dato : 12. december 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Medlemmer Tom Bytoft (A) (Formand) Bjarne Pedersen (V) (Næstformand)

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve og referat Møde den 29. august 2013 kl. 14.00 16.00 Rådhusholmen 5, 1. sal Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg om Unge

Læs mere

Opfølgning på fælles LBR-konference: Arbejdsmarkedet i København Syd - fælles udfordringer og fælles mål

Opfølgning på fælles LBR-konference: Arbejdsmarkedet i København Syd - fælles udfordringer og fælles mål Opfølgning på fælles LBR-konference: Arbejdsmarkedet i København Syd - fælles udfordringer og fælles mål Indledning Medlemmer fra de lokale beskæftigelsesråd i Køge, Greve, Solrød og Stevns var den 25.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. Arbejdsmarkedsudvalget. Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : Slut kl. Arbejdsmarkedsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 05/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Mødelokale 3. Dato : 16. maj 2007 Start kl. : 14.00 Slut kl. : Mødet starter Kalorievej 15, Grenaa (kl. 14.00-15.00). Medlemmer

Læs mere

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN

LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD VELKOMMEN PÅ BANEN VELKOMMEN 03 til samarbejdet i det lokale beskæftigelsesråd Denne pjece er en velkomst til medlemmerne af de nye lokale beskæftigelsesråd. Som led i kommunalreformen

Læs mere

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen.

Indstilling: Forretningsudvalget indstiller, at Det Lokale Beskæftigelsesråd godkender dagsordenen. R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 28. august 2014 Mødetid 9.00 12.00 Mødested Nygade 56 Skjern lokale 2 Fraværende Afbud fra Linda Nielsen i stedet

Læs mere

Forretningsorden. Stk. 2. Det lokale Beskæftigelsesråd består af følgende medlemmer: 1 fra Center for Erhvervsuddannelser Lolland Falster (CELF)

Forretningsorden. Stk. 2. Det lokale Beskæftigelsesråd består af følgende medlemmer: 1 fra Center for Erhvervsuddannelser Lolland Falster (CELF) Formål 1. Det lokale Beskæftigelsesråd har til formål at rådgive de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcenteret og at samordne og udvikle den lokale forebyggende indsats for personer, der har

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 17. november 2011, kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden 1 2. Driftssituationen i Jobcentret 2 3. Fastholdelseskonsulent, Sygedagpengeteam. 3 4. Orientering

Læs mere

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd

JAMMERBUGT KOMMUNE. Det lokale beskæftigelsesråd JAMMERBUGT KOMMUNE Dagsorden Det lokale beskæftigelsesråd 11. november 2010 kl. 16:30 Mødelokale 1, Brovst Rådhus 1/8 Det lokale beskæftigelsesråd Dagsordenspunkter til mødet den 11. november 2010 1. Fællesmøde

Læs mere

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup

Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Referat af møde i LBR - Ballerup tirsdag d. 20. november 2012 på Jobcenter Ballerup Medlem Kommunalbestyrelsen Formand Borgmester Jesper Würtzen (mødt) LO Næstformand Karen G. Nielsen, Dansk EL (afbud)

Læs mere

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner

Notat om beskæftigelsespolitiske visioner Beskæftigelsespolitiske visioner Notat om beskæftigelsespolitiske visioner 21. august 2007 Jens Stavnskær 8753 5127 jsp@syddjurs.dk I forbindelse med behandlingen af budgettet for 2008, skal der vedtages

Læs mere

Referat af dialogmøde mellem Jobcenter Greve og Beskæftigelsesregion

Referat af dialogmøde mellem Jobcenter Greve og Beskæftigelsesregion Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Roskilde 23. december 2009 Referat af dialogmøde mellem Jobcenter Greve og Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Tid Torsdag den 19. november 2009 kl.

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00-18:00 Referat af Beskæftigelsesråds møde den 21.06.2010 kl. 16:00-18:00 Tilstedeværende: Bent Munk Jensen Birthe Jensen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Johnny Jensen Jonna Slott Jorry Højer Jørn

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense

Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Det Lokale Beskæftigelsesråd i Odense Beslutningsreferat af mødet torsdag den 15. maj 2008 kl. 13.00 i Jobcenter Odense, Tolderlundsvej 2, stuen, mødelokale 0.12 Tidspunktet for mødets start blev fremrykket

Læs mere

Koordinationsudvalget

Koordinationsudvalget Koordinationsudvalget Onsdag den 29.05.02 kl. 13.15-15.30 i mødelokale 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side K1. Regnskab år 2001. 3 K2. Ansøgning til nye formidlingsinitiativer Plan for etablering

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011

Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 10-0325 - 20.04.2010 Kontakt: Mette Rostgaard Evald - meev@ftf.dk - Tlf: 33 36 88 00 Opmærksomhedspunkter ved udarbejdelse af beskæftigelsesplaner for 2011 Kommunernes udarbejdelse af beskæftigelsesplaner

Læs mere

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010

ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 ÅRSPLAN FOR UDVALGET FOR ARBEJDSMARKED OG ERHVERV OG DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD 2010 Årsplanen for 2010 omfatter følgende elementer Styringhjul Udarbejdelse af Beskæftigelsesplan 2011 Det lokale beskæftigelsesråds

Læs mere

R e f e r a t. Evt. afbud bedes meddelt senest fredag den 20. juni kl. 12.00 til agnete.taaning@rksk.dk

R e f e r a t. Evt. afbud bedes meddelt senest fredag den 20. juni kl. 12.00 til agnete.taaning@rksk.dk R e f e r a t Indholdsfortegnelse Dagsorden for Møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato 24. juni 2014 Mødetid 11.00 14.15 Mødested Rådhuset i Tarm Konferencerummet Fraværende Bemærkninger Preben Huus

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Den 10. februar Torsdag 10.02.2011 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af brugen af aktivering. 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 3. december 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 17:00 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - byrådssalen Afbud: Jan Nielsen, Thyge Pind, Klaus

Læs mere

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP

Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Referat for Det Lokale Beskæftigelsesråds møde den 17. august 2010 kl. 14:30 i Lokale SDP Indholdsfortegnelse 041. Godkendelse af dagsorden 58 042. Godkendelse af referat 59 043. Opfølgning på brugen af

Læs mere

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs

Referat af møde i LBR Syddjurs tirsdag den 20. maj 2008 på Jobcenter Syddjurs Til LBR Syddjurs Bugtrupvej 31 8560 Kolind Tel +8753 5440 jobcenter@syddjurs.dk www.jobnet.dk Dato: 21. maj 2008 Sagsbeh.: Helle Dueholm Direkte nr.: 8753 5131 E-mail: hd@syddjurs.dk Referat af møde i

Læs mere

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd

Egedal Kommune Det lokale Beskæftigelsesråd Den 10. maj 2012 kl. 12.30 i mødelokale M 260 på Stenløse Rådhus Referat 1. Godkendelse af dagsorden... 1 2. Driftssituationen i Jobcentret... 2 3. Projekt Etablering af private løntilskud... 3 4. Evaluering

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl

Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl Referat fra LBR s møde den 1. marts 2011 kl. 14.00 afbud: Allan Baach 1. Meddelelser 2. Orientering a. Ledelsesrapport januar 2010 Ledelsesrapporten fra januar rummer oplysninger om status på ministerens

Læs mere