ØnskeØen. Maj Førskolen på kyllingetur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ØnskeØen. Maj 2010. Førskolen på kyllingetur"

Transkript

1 ØnskeØen Maj 2010 Førskolen på kyllingetur Åbningstider Mandag-torsdag 6-8 og , fredag til Klubben: Mandag-torsdag , fredag til eller klubben Orientering til forældre

2 I skrivende stund indleder førskolebørnene deres fjerde uge her i Ønskeøen tilstrækkeligt lang tid til, at deres udtryk i stadig højere grad præger blok 1, dels i form af forskellige udsmykninger og dels i kraft af deres måde at begå sig i det nye på. Dejligt at se! Ude foregår der ting og sager omkring vores skole. I vores ende er man i gang med at anlægge en ny cykel p-plads, legeborgen, som var nedslidt, er næsten fjernet, og vi har indledt en proces med indretning af uderummet bl.a. ved hjælp af konsulentbistand af en naturvejleder og besøg af forskellige legepladsfirmaer. Vores ønske er at få etableret mange og forskellige legerum, både ved hjælp af legeredskaber men i høj grad også i form af forskelligartede omgivelser. Det er netop gennem alsidige rammer og indtryk, vi kan formidle inspiration til børnenes leg som et særdeles vigtigt led i deres dannelse og udvikling. Anlægningen vil blive en fortløbende proces, som vi vil pleje, vedligeholde og udvikle videre på. Jeg forventer at kunne informere mere detaljeret om forårets og sommerens tiltag på udearealerne i næste bladudgivelse. Så er det på mandag den 3. maj, vi skal byde velkommen til vores fremtidige skoleleder, Jesper Møller. Det foregår ved morgensamling i aulaen kl. 8:05, hvor også de af jer, der har mulighed for det, er velkomne. Disse var ordene for denne gang Venlig hilsen Vibeke Larsen

3 Redaktørens hjørne Man må ikke cykle på sin egen cykel på legepladsen inden kl. 14,30 Husk cykelhjelm! Nyt fra børnehaveklasserne Aktivitets uge i april I uge 15 holdt vi ude uge med fantastisk godt vejr, hvor vi om mandagen var ud på stadion og spillede fodbold, rundbold, fange leg, og mange andre ude lege. Om tirsdagen var vi på tur til Kilen hvor børnene havde det sjovt. Nogen legede på kryds og tværs, mens andre prøvede at fange fisk og fik vand i støvlerne. Om onsdagen havde vi fri leg ud på legepladsen, og torsdag lavede vi bål, hvor vi fik snobrød med ketchup. Vi afsluttede ugen med skattejagt, hvor vi skulle finde 4 poster, som var gemt på stadion og i skoven. Til den alle sidste post fandt vi skatten (chokolademønter), og det var helt klart den bedste måde at afslutte ugen på. april. Vi har fået en ny pædagog i børnehaveklassen, Henrik, som startede den 6. Præsentation af Henrik God dag til alle børn, forældre, lærer og kolleger. Jeg hedder Henrik og er startet som pædagog d. 6. april i vikariat for Sandie i 0- klassegruppen sammen med Amra og Per. Jeg er en halvgammel dreng med 2 voksne børn ( 1 lærer og 1 soldat ( i Afghanistan )) og 1. barnebarn. Kommer fra en lignende stilling i Lemvig kommune, hvor jeg har været i 11 år. En stilling som ændredes til børnehavepædagog, og da jeg brænder for større børn/sfo børn, er jeg glad for at få en chance selv i et vikariat.

4 Jeg passer bedre til større børn, hvor vi kan snakke sammen om medbestemmelse, medindflydelse ja alle med ord.. og hvor børn og voksne kan have frihed under ansvar. Fødselsdage i maj Stort til: Rebecca d. 4/5 Nikolaj d. 13/5 Isabella d. 4/5 Amalie d. 28/5 Nicklas d. 12/5 I maj har vi planlagt en naturuge, som bestå af: gå- og fisketur til Kilen, bustur til Toftum Bjerge, skovtur og det vi kan finde på. Formålet med ugen er at finde så mange forskellige insekter på de forskellige steder vi skal besøge, både over og under jorden. HUSK: Vi tager af sted med børnene lige efter skoletid, og er hjemme igen kl Mange venlige hilsner fra Per, Henrik og Amra

5 Nyt fra 1. klasserne Nu er det tegn på forårets komme. Det kan man bl.a. se ved, at der ikke er helt så meget overtøj i garderoberne, der er ikke så mange børn inde i ØnskeØen (de er på legepladsen), der er mange der cykler, og rigtig mange børn er allerede ved at have en god kulør i ansigtet pg.a. solen. Solen er ved at være meget fremme, og det betyder også, at det er solcreme-tid. Vi har i ØnskeØen indkøbt solcreme, som vi vil smøre dem i, når tiden hvor de kan løbe mindre påklædt indfinder sig, men vi opfordrer jer til at smøre dem ind hjemmefra om morgenen. Med hensyn til cykler, må der kun køres på cykel, hvis man har cykelhjelm på (det gælder også rulleskøjter). Da rigtig mange cyklede en overgang, valgte vi voksne at der først må cykles på legepladsen efter eftermiddagsmad. Vi nyder ofte vores eftermiddagsmad udenfor, men det betyder også at det er svært for vi voksne, at holde øje med om alle børn får spist noget, da de gerne vil sidde rundt omkring på legepladsen i små grupper. Lad os det vide, hvis jeres barn ikke får spist tilstrækkeligt. Vi har i vores aktivitetsuge hørt og set mange børn udfordre hinanden. Det har været sjovt at se deres udholdenhed i nogle af disciplinerne. Mandag kunne man holde vandflasker (2 flasker af ½ l) ud fra kroppen i strakt arm. Simon og Mikkel KJ kommer ind på basen. Mikkel har prøvet. Simon tager udfordringen op. På dette tidspunkt har Andreas føringen på 1,55 min hvilket er lang tid, prøv selv. Simon går i gang. Han kæmper og laver mange sjove ansigtsudtryk. Han får løbende mellemtider han kæmper videre. Da tiden siger 3 min og 30 sek. giver Simon slip på flaskerne. Han siger som det første Slog jeg Andreas tid? Der bliver svaret: Ja med en hel del. Simon: Hvad var den på? 1min og 55 sek. Simon vender sig om til Mikkel KJ og råber Du sagde 3 min. Mikkel KJ knækker sammen af grin, hvor efter den vilde jagt går ind ude på legepladsen. Ja sådan kan man jo også udfordre hinanden. Her er de bedste resultater i alle discipliner: Holde flasker i strakt arm: Pige: Amalie CTR 1min 45 sek. Dreng: Simon 3 min 30 sek.

6 Tøjklemmer på eget tøj på 3 min: Pige: Maja KF 85 stk. Dreng: Andreas 54 stk.

7 Sjip i bue: Pige: Liv 41 gange. Dreng: Simon 114 gange. Sjip selv: Pige: Sarah HN 190 gange. Der var ikke nogle drenge der tog denne udfordring op. Jonglere med en fodbold: Pige: Maja KF, Maja K og Dijana alle 1 gang. Dreng: Nicolai VR 4 gange. Jonglere med 2 små bolde: Pige: Freja 34 gange. Dreng: Patrick 221 gange. Gummistøvlekast: Pige: Maja KF 8,5m. Dreng: Lucas 11,5m. Gulerods- og kartoffelskrælning på 10 min: Pige: Maria OC 18 stk. Dreng: Athesdan 13 stk. Langspyt: Pige: Amalie CTR 2,72m. Dreng: Mads 3,44m.

8 Højeste hus af knækbrød: Pige: Pernille 5 etager. Dreng: Rasmus ØK 5 etager. Snørrebåndsspisning på tid: Pige: Stephanie 1 min 10 sek. Dreng: Rasmus KF 1 min 5 sek.

9 Antal mariekiks i munden: Pige: Pernille og Nynne begge 9 stk. Dreng: Athesdan 10 stk. Der blev ikke sat nogen rekord i at samle affald på legepladsen, da børnene mente, at vejret var for dårligt til at være ude. Det har været en dejlig uge, hvor både børn og voksne er blevet udfordret. Vores næste aktivitetsuge er i uge 19. I vil få nærmere besked på intra inden. I maj siger vi tillykke til: Signe d. 29. Vi håber det gode vejr fortsætter, så vi løbende kan udfordre hinanden i at slå nogle rekorder. Mange forårs (gid graderne vil stige lidt hurtigere) hilsner Balder, Thomas og Malene.

10 Nyt fra 2. klasse Aktivitetsugen uge 14 I denne uge var vi på stadion, hvor vi spillede rundbold, fodbold og nogle børn legede rundt omkring på stadions bakker. I starten var der ikke mange med til rundbold første dag var vi faktisk kun 4-6 børn. Men efter et par dage kunne vi nemt lave 2 store og gode hold, som kæmpede hårdt om sejren og levede sig meget ind i spillet. Også pigerne markerede sig stærkt i denne disciplin bl.a. Sarah VJ gav det andet hold kamp til stregen med lange skud til bolden og en viljefast kamp om at få bolden ind til opkasteren hurtigere en vinden. Men også andre piger markerede sig både inde og ude på banen, og hvor det for nogle drenge gjaldt om at skyde længst, gjaldt det for mange piger om at score point ved godt samarbejde på holdet. Generelt kan det dog siges, at alle kæmpede bravt, og alle børn var i vi voksnes øjne vindere rundbold, fordi de gav sig fuldt ud. i Fodbolden trak mange drenge til og her blev også kæmpet bravt med Kenneth som hård og kontant dommer. Alt i alt var det en fantastisk uge, som blev endnu bedre i og med, at vejret var med os, hvilket vi også håber på i næste uge, hvor 2. klasse igen vil indtage stadion! Klubben Vi er startet op på besøg i klubben og i skrivende stund har alle piger været derovre. De siger det har været sjovt og mange glæder sig til næste gang. Klubben har også meldt tilbage, at de har gået på med krum hals. Blandt andet har de cyklet på ethjulet cykel. I de følgende uger er det drengene der skal på besøg.

11 Vi kan mærke, at børnene er klar til klub, flere tager tidligt hjem eller leger hos hinanden. Dette er tegn på, at de er klar til nye og spændende udfordringer. Fødselsdage Mange gange tillykke til alle maj børn: Mikkel Sofia Sarah V.J Maria Magnus K.H Filip Oscar Signe Morten HIP HIP HURRA! Mange forårshilsener Lisa, Kenneth og Dion

12 Klubben i Maj Vi har alle afholdt en dejlig og velfortjent påskeferie og mødte i klubben igen, klar til at tage fat på et lunt og længe ventet forår. Selvom der stadig kan være frosthvidt derude om morgenen, nyder vi det meget. Fødselsdage i Maj Tillykke til: 4. maj Anders N P., 17. maj Nikolaj B L Farvel Vi skal desværre sige farvel til et par stykker og det er : Sille EBH. 3.kl., Nicoline 4.kl., Rasmus B. 4.kl., og Stine 4.kl. De stopper pr. 1. maj. De sidste fra 4. kl. skal jo også snart holde og vi vil gerne i Klubben holde lidt afskedshygge for denne aldersgruppe. Vi forventer det bliver i starten af maj måned, men børnene får særskilt besked om dette. Cafe Elliot. Vi er pt. I gang med at få en aftale i hus omkring et besøg i Cafe Elliot. Cafe Elliot er Struer Kommunes Klubtilbud for 4.-7 kl. I hører nærmere. (Gælder selvfølgelig kun for 4. kl.).

13 Goddag Vi har fået sagt goddag til Merete, som startede i Klubben d. 12. maj. Merete er jo ikke uvant med Ønskeøen, da hun har været vikar i de nuværende 2. klasser og 0. klasser. Efter eget udsagn er hun faldet godt til i Klubben og ser frem til et godt samarbejde med jer alle. Vi er også så småt begyndt at sige goddag til 2. kl. som jo på skift er gæster i Klubben mandage og tirsdage, 10 børn af gangen.. Det ser ud til, at de nyder at være på besøg, og der har været plads og tid til at tage sig af dem. En del af pigerne har bl.a. været meget optaget af de ethjulede cykler. Ugerne 20 og 25 er fælles uger, hvor alle børn fra 2. kl. er inviteret i klub hele ugen, der har vi bl.a. planer om et udsmykningsprojekt, plus at vi gerne skal have fundet et godt navn til klubben. Siden sidst Da det jo har været det gode og lune forårs vejr har rigtig mange af børnene været udenfor, hvor der er blevet spillet rundbold og krokket, leget i de forskellige huler og hegn og der er blevet tændt bål og bagt snobrød. Nogle børn har fundet dolkene frem og der er blevet snittet sværd i et utal af udformninger hvor nogle igen er blevet pyntet med brændte symboler, som man skal være indviet i for at forstå betydningen af. Forspiringen er der også gang i, der er blevet sået karse, purløg, jordbær, ærter, salat og solsikker, Som forhåbentlig kommer til at fryde ganen og øjet. Vi har indkøbt et par kapilær kasser og drømmer om at have tomater under brandtrappen. Indendøre er der gang i computeren og de nye armbånd er et hit både hos drenge og piger. Er der tid til en lille pause slår vi hinanden i mejer En stor flok af børnene, stk. er i gang med at optage en film på telefonerne, et projekt de bruger meget tid på og som de hygger sig med. Vi voksne følger lidt med på sidelinjen, men gør selvfølgelig lige opmærksom på, at I som forældre selv bør være OBS. på at jeres børn bruger deres telefoner hensigtsmæssigt. Aktiviteter i Maj Vi skal have de fine små planter hærdet til udelivet, så de kan pynte op udenfor. Med det gode vejr vil der komme meget mere gang i bålstederne, hvortil der bl.a. er bestilt, pandekagepander. Klubbens udsmyknings projekt starter i uge 20 og kommer meget til at foregå udendørs.

14 Vi har købt en del jongleringsbolde som allerede nu bliver flittig brugt.1. kl. starter en rekordbog for Ønskeøen, en rigtig god ide som vi hopper med på, så er det jo kun fantasien, der sætter grænser for hvilke rekorder, der skal laves/afprøves. De ethjulede er gjort klar til sæsonen, og der vil stadig være gang i udelegene og spillene. 2. kl. fortsætter med at komme på besøg på mandage og tirsdage i små flokke. Man. 3 5 Kylling a la mexico Tirs. 4 5 Rugbrød og pålæg Ons. 5 5 Tarteletter m. fyld Tors. 6 5 Bagedag og frugt Man frikadeller m. rødkål Tirs Rugbrød m. pålæg Ons Pastasalat Man Meretes pizza Tirs Rugbrød og pålæg Ons Grøntsagstærte Tors Bagedag og frugt Tirs Rugbrød og pålæg Ons Tomatsuppe m. nudler Tors Bagedag og frugt Man Bålmad/Ørred Madplan for Maj

15 OBS! Fravær Husk at maile/ringe ringe når dit barn fra 3.kl holder en fridag fra Klubben. Madordning Der er stadig nogle stykker der mangler at betale for klubbens madordning. Fremover vil der udelukkende blive informeret om denne ordning via intra, Og det vil også være her, du kan hente tilmeldingen. Fællesuger m/ 2. kl. Ugerne 20 og 25 Glade forårs hilsner fra Jesper, Dorthe, Kenneth og Merete.

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Varmt farvel til Jer alle.

Varmt farvel til Jer alle. Personale nyt: Jette kommer tilbage fra barsel til august, og Trine stopper samtidig som barselsvikar. I Regnbuen skal vi sige velkommen til vores nye studerende Sandie, der kommer ud i sin første praktikperiode

Læs mere

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket.

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Jeg vil lige minde jer forældre til 3. kl. om, at skal jeres barn gå i klubben fra august, så

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 15

Syddjurs Friskole Ugebrev 15 Syddjurs Friskole Ugebrev 15 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10. april. Syddjurs Friskoles generalforsamling

Læs mere

3. kl. vil snart få en tilmeldingsseddel med hjem om klubtilbuddet, så vi kan se hvor mange der kunne tænke sig at starte der.

3. kl. vil snart få en tilmeldingsseddel med hjem om klubtilbuddet, så vi kan se hvor mange der kunne tænke sig at starte der. Til jeres orientering kan vi fortælle at vi nu er kommet til perioden i vores årshjul som hedder: Kulturelle udtryksformer Udeliv Markfestival Vi har valgt at vi vil lære nyt om bl.a. Indien, Nordamerika,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen.

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Månedens udfordring. Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Vi starter mandag den 31. januar, hvor

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden:

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden: Efterlysning af søde og arbejdsomme forældre!!! Pga. flere forskellige ting, har vi valgt at aflyse vores forældrearbejdsaften, som vi ellers plejer at have her om foråret. Dog bringer vi her en efterlysning

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

ØNSKEØEN. April 2010 GOD PÅSKE. Åbningstider Mandag-torsdag 6-8 og 11.40-16.45, fredag til 16.00.

ØNSKEØEN. April 2010 GOD PÅSKE. Åbningstider Mandag-torsdag 6-8 og 11.40-16.45, fredag til 16.00. ØNSKEØEN April 2010 GOD PÅSKE Åbningstider Mandag-torsdag 6-8 og 11.40-16.45, fredag til 16.00. Klubben: Mandag-torsdag 11.40-16.45, fredag til 16.00 97851152 eller klubben 97851192 E-mail: oenskeoen@struer.dk

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus TAK. Stor tak for jeres hjælp så vi kunne komme afsted alle mand på de pædagogiske dage på Ahl Hage. Vi havde et godt forløb med fokus på effektivisering (LEAN) ligesom turen

Læs mere

MÅNEDSBREV SEPTEMBER

MÅNEDSBREV SEPTEMBER MÅNEDSBREV SEPTEMBER Så er september måned ved at være ved ende og det er tid til en lille opsummering af hvad der er foregået i SFO en. Først til lidt praktisk information: - Vi vil minde alle forældre

Læs mere

ØnskeØen. Juni og juli 2010

ØnskeØen. Juni og juli 2010 ØnskeØen Juni og juli 2010 Åbningstider Mandag-torsdag 6-8 og 11.40-16.45, fredag til 16.00. Klubben: Mandag-torsdag 11.40-16.45, fredag til 16.00 97851152 eller klubben 97851192 E-mail: oenskeoen@struer.dk

Læs mere

Maj - juni 2009. Fælles fødselsdag. Vind en guldbarre. Dato for Skolestart. Børnefestugen. Tilmelding til Sommerferien. Den olympiske Fakkel.

Maj - juni 2009. Fælles fødselsdag. Vind en guldbarre. Dato for Skolestart. Børnefestugen. Tilmelding til Sommerferien. Den olympiske Fakkel. Kort og Godt Møde for nye børns forældre!! Onsdag d.3. juni er der forældremøde for de nye forældre. Tidspunktet er kl.17-18.30 på Grønningen. Vi skal have besked om I kommer eller ikke kommer! Se side

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave

Brædstrup SFO NOVEMBER 2012. Så er vi startet med PALS. Forældre information. 3. udgave Brædstrup SFO NOVEMBER 2012 3. udgave Forældre information Husk venligst at anvende de blå poser til fodtøjet, når du kommer ind i SFO en. Det er meget vigtigt i forhold til hygiejnen i instituationen.

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

MÅNEDSBREV OKTOBER. Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik.

MÅNEDSBREV OKTOBER. Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik. MÅNEDSBREV OKTOBER Oktober er ved at være ved ende og det er atter tid til at fortælle jer lidt om måneden der gik. Først til lidt praktisk information: - Vi vil gerne understrege at det er af yderste

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C NOVEMBER 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749.

bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. bbb Børnebiksen, Oktober 2012. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så kom efteråret med regn og blæst, men da børnene stadig gerne vil ud,

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue

Nyhedsbrev juni Fælles. Vuggestue Nyhedsbrev juni 2016 Fælles Sommerfest torsdag 16. juni kl 18 for hele børnehuset og skolen. Børnene vil synge et par sange. Husk solcreme på fra morgenen. Vi giver først dit barn solcreme på til middag.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. maj Fredagsbrev nr. 782 Næste uge: 24. maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. maj Indvielse af bålhytte Fællesfoto kl. 09.30(udenfor) Naturskolen 4.kl. Oprykningsdag Dyredag

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Velkommen i det nye skole år. Dus Mellervang Frøstrupvej 4. 9220 Aalborg Øst Tlf. 98155300 www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev September

Velkommen i det nye skole år. Dus Mellervang Frøstrupvej 4. 9220 Aalborg Øst Tlf. 98155300 www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev September Velkommen i det nye skole år Dus Mellervang Frøstrupvej 4. 9220 Aalborg Øst Tlf. 98155300 www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev September Åbningstider Skoledage: Mandag Torsdag kl. 6.30 8.00 kl. 11.30 17.00

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i

Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i Så nærmer vi os s mmerferien og det glæder såvel voksne som børn sig til. Der skal dog stadig foregå noget spændende i de 3 uger SFO har åbent i sommerferien så hermed et program for uge 27 28 og 29. I

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014

MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 MÅNEDSBREV FOR JUNI 2014 Kalenderen 1 Isabella (1. klasse) 8 år 16 Hele Fritteren på Katbakken Karoline J.P. (0. klasse) 7 år Peter (3. klasse) 10 år 2 Frittervenner kommer 17 Stjerneskuddene kommer på

Læs mere

Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade.

Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade. Sundhedspolitik for Børnehaven Bredstrupsgade. Børnehaven Bredstrupsgades lokale sundhedspolitik er udarbejdet i et samarbejde mellem personale og forældrebestyrelse. Sundhedspolitikken har sit udgangspunkt

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus

Rosenvænget festival. Tøsetur i sommerhus Vi er nu trådt ind i sommerperioden 2015, og dette kan allerede mærkes. Der nærmer sig sol- og strandvejr, og vi kan allerede nu se et højt aktivitets niveau ud af huset for mange af beboerne i klynge

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY

VELKOMMEN TIL VILLA VALBY VELKOMMEN TIL VILLA VALBY Kære Du skal begynde hos Vi glæder os til at se dig. De voksne der vil passe på dig er: Pædagoger: Pædagogmedhjælper: Det direkte telefonnummer til stuen er: Koden til indgangen

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

27. Påskeferie/ åbent. Vuggehaven Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 9 1. Uge 10 4. Udeformiddag Uge 11 11. Udeformiddag Uge 12 18.

27. Påskeferie/ åbent. Vuggehaven Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uge 9 1. Uge 10 4. Udeformiddag Uge 11 11. Udeformiddag Uge 12 18. Månedsnyt marts 2013 Jubiii vi får en ny medarbejder Grundet vores flotte børnetal, har vi nu kunnet udvide vores personalegruppe med en pædagogstilling på 37 timer. Vi har fundet den helt rigtige til

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Vibeke skriver. Vibeke Gaden Vibeke skriver. Så er et nyt skoleår godt i gang på Kragelund Skole og med det ligeledes en masse nye og spændende ting. Skolen summer af liv og forventninger til ny viden, nye oplevelser og nye venner.

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Marts 2013 Siden sidst. Vi går en spændende tid i møde. Vinteren vil ikke helt slippe sit tag i os og give plads til foråret. På samme måde vil den igangværende konflikt

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

Indvielse af det nye bålhus

Indvielse af det nye bålhus Indvielse af det nye bålhus Nyhedsbrev Oktober Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere