Business to Business avisen udkommer til kontorer i Øresunds-regionen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Business to Business avisen udkommer til kontorer i Øresunds-regionen."

Transkript

1 Business to Business avisen udkommer til kontorer i Øresunds-regionen. Øresunds-regionens erhvervsavis Øresundsregionens eneste deciderede business to business-avis ØresundsPosten, udkommer i den danske hovedstadsregion, inkl. Ørestaden samt en del af Sjælland, samt den Svenske del af Øresundsregionen i Skåne. Avisen udgives nu på 13. årgang, de seneste par år med få printudgaver, men i fuld udstrækning som On-line udgave. On-line udgaven har med den daglige opdatering nået en efterhånden meget stor søgning. ØresundsPosten skriver om hvad der rører sig i Øresundsregionen, dens integration de 2 lande imellem, virksomheder imellem, skriver og bringer, hvad der sker af betydning for regionen fra EU, bringer nyt om virksomheder og produkter i øvrigt. ØresundsPosten bringer special-temaer i hver enkelt udgave. Redaktion ØresundsPosten har egen redaktion, med egne journalister, samt free-lancemedarbejdere i EU. Svenske og Danske politikere og EU-politikere leverer indlæg og betragtninger. Der bringes debatindlæg af erhvervsmæssig karakter. Avisen udsendes gratis til kontorer indenfor industri, handel, offentlige instanser, erhvervsorganisationer, m.fl. ØresundsPosten fremstilles i tabloidformat (BT format) - og udkommer pt. hvert kvartal. Annoncesalg og online-salget Som noget nyt, har vi på ØresundsPosten nu outsourcet alt salgarbejdet, det er sket til et virkeligt proffessionelt salgsbureau i Herning. Dette fordi det har været svært at få de rette folk til at varetage denne vanskelige proces. Distributionen ØresundsPosten omdeles gratis til modtagerne, for en stor del på navn, ved direct post, i begge lande. En del omdeles med Postdanmark(PostNord) adresseløst til kontorer/virksomheder, i Sverige omdeles avisen af PostNord. Produktionen Grafisk arbejde, prepress, samt avisens onlinestyring, udføres af Lokaltryk ApS. - Dyssegård. Trykning udføres af Rotationen a/s - Nykøbing F. Med venlig hilsen Ib Helge, dir. Direkte tlf Flere indrykninger kan give fordele

2 Dette her er med i prisen: Steel-Tech s primære arbejdsområder: Bejdsekar 6,5x3,2x2,5 meter, høj kapacitet. Korrosionsbeskyttelse af stål både rustfrit og ulegeret. Nulstilling af beholdere og udstyr inden for den medicinske industri. Bejdsning, passivering og dekontaminering af alle typer rustfrit stål, fra de almindelige austenitter til højtlegerede, superaustenitiske og superduplexe stål. Rådgivning og konsulentbistand indenfor rustfrit stål og nikkellegeringer. Tlf: STEEL-tech Dalager Brøndby 1/4-131 x 180: pris 4.250,- + moms - En hardcopy annonce (oplag: kontorer og virksomheder i DK og SE). - Annoncen er desuden med i den efterfølgende onlineavis. - Onlineannoncen LINKER til jeres hjemmeside. - Det må gerne være 2 foreskellige annonce-/artikler. - 3 md. med nyheder/pressemedelser på vores hjemmeside fra udgivelses ugen, EKSTRA - plus tiden op til udgivelsen. Kontakt os for mere information evt. vedrørende ONLINEPAPER eller flere indrykninger på telefon: eller Læserrejser i samarbejde med Team Benns leverer fantastiske rejseoplevelser og hele verden er vores legeplads, bl.a. Krydstogter Safari Rundrejser Skræddersyede rejser og meget mere... Rundrejse til Java & Bali 15 dage Rundrejse til Indonesien Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder. Denne spændende rundrejse gennem landets kultur, historie, natur og hverdag tager sit udgangspunkt på Java i landets hovedstad Jakarta. Herfra tager vi i modsætning til andre rejsebureauer på en behagelig togrejse gennem Javas smukke natur, hvor højlandet byder på udslukte rygende vulkaner, høje bjerge, bølgende temarker og varme kilder Afrejser 2014: 24.1, 17.2, 10.3 & 11.4* *påskeferien Rejsen dag for dag: Dag 1: Afrejse Danmark Dag 2: Jakarta. Ankomst og velkomstmiddag Dag 3: Jakarta-Bandung. Byrundtur, nationalmuseet, den gamle havn m.m. Dag 4: Bandung-Yogyakarta. Med tog til Yogyakarta, vulkaner, smuk natur. Dag 5: Yogyakarta. Borobudur & Sultanpaladset Dag 6: Yogyakarta-Solo. Prambanan tempelkomplekset, batik, sølvarbejde m.m. Dag 7: Solo-Tosari. Livet på landet, flot natur, små landsbyer m.m. Dag 8: Tosari-Kalibaru. Bromo-vulkan & vandretur på kanten m.m Dag 9: Kalibaru-Sanur, Bali. Krydderiplantager, færge til Bali. Dag 10-13: Sanur, Bali. Sol, Strand og vand. På egen hånd eller tilkøb af udflugter Dag 14: Sanur, Bali. Sol, strand og vand. Afskedsmiddag og hjemrejse Dag 15: Ankomst til Danmark Tilkøb Bali: Cykeltur: USD 60 / River Rafting: USD 60 / Kokkeskole: USD 100 / Elefanttur: USD 100 / Ø-rundtur med Land Cruiser: USD 105 / Lembongan Island: USD 110 Med dansk RejseLedeR fra kr pr. person Rejsekode: op Prisen inkluderer: Fly t/r med Qatar inkl. skatter/afgifter Transport/udflugter/entréer jf. program 7 nt. rundrejse i dbl-værelse på 3-4* hoteller kontakt Merete Tlf.: nt. på Sanur på Hotel Oasis Lagoon Morgenmad, 7x frokost & 2x aftensmad Engelsktalende lokalguider Dansk rejseleder Mød os på facebook.com/teambenns 1/2-266 x 180: pris 8.000,- + moms

3 Event Hall Europa nyhed Hellfire Paintball Airow Paintball Life is about having fun TEAMBUILDING FOR ALLE... Eventhall tilbyder action, sjov, paintball samt mange spændende aktiviteter som er særdeles velegnet til private, virksomheder, herretur, polterabend, girlnight, blå mandag, fødselsdag, foreninger, julefrokost og meget mere. Læs mere på Book nu på tlf /1-266 x 365: pris ,- + moms

4 ANNONCERPRISER Format Højde x Bredde Pris Div. Business to Business 50 mm høj 1.500,- 86 mm bred 1/1-365 mm høj 266 mm bred ,- 1/2-180 mm høj 266 mm bred 8.000,- 1/4-180 mm høj 131 mm bred 4.250,- 1/8-135 mm høj 86 mm bred 2.250,- RUBRIK UDGIVELSESPLAN papirudgave 2015 Nummer PM 1 2 Udkommer Feb. Apr. Juni. Uge nummer Deadline - kl /2 14/4 10/6 Kun for annoncer!...tekst-deadline er 3 dage før disse. UDGIVELSESPLAN papirudgave 2015 Nummer 3 4 OBS! Onlineaviserne Udkommer Aug. Nov. har deadline første mandag Uge nummer i måneden. Deadline - kl /8 11/11 Kun for annoncer!...tekst-deadline er 3 dage før disse. streamer 50 mm høj 3.000,- 266 mm bred 1/2-365 mm høj 131 mm bred 8.000,- 1/3-365 mm høj 86 mm bred 5.500,- 1/3-120 mm høj 266 mm bred 5.500,- RUBRIK Ålsgårde Helsingør Snekkersten Espergærde Hillerød Humlebæk Nivå Kokkedal Rungsted kyst Hørsholm Vedbæk Skodsborg Klampenborg Kgs Lyngby Charlottenlund Hellerup Gentofte København Frederiksberg Roskilde Valby Hvidovre Brøndby Kastrup Vallensbæk Ishøj Hundige Dragør Greve Karlslunde Solrød strand Helsingbrog Landskrona Bjärred Lund Lomma Malmö 1/8-90 mm høj 131 mm bred 2.250,- Ringsted Køge Trelleborg MMpris på variable annoncer, kr. 9,50 - alle priser er inkl. alle farver, men excl. moms ANNONCE INFORMATION: Annoncekontrol / Annulleringer / Ændringer / Rettelser Bladet forbeholder sig ret til at nægte eller udelade at optage en annonce, selv om den i første instans er accepteret eller tidligere har været indrykket. Forskyde indrykningen af beordrede annoncer Annulleringer og datoændringer skal indleveres skriftligt senest 8 dage før udgivelsesdatoen. Såfremt ændringer i indrykningsplanene bevirker, at betingelserne for de opnåede rabatter ikke er tilstede, vil for meget opnået rabat bliver efterdebiteret. Der leveres et bilagsblade for hver annonce. Rettelser skal være indleveret skriftligt dagen før udløbet af indleveringsfristen. Bladet påtager sig intet ansvar for indtelefonerede rettelser. Distribution: Post Danmark & Posten AB Oplag: / Omdelt: Trykteknik: Rotationen A/S Materialer: Højopløst PDF Forside: max. 266 (bred) x 75 mm (høj), pris 20,00 kr. pr. mm. Bagside og Side 3: + 10% Andre særplacering: + 5% Levering af annoncematriale: Skal ske via mail på: eller det kan efter aftale ske via ftp. Udgiver: Øresundsposten ApS. Vi forbeholder os ret til ændringer i udgivelsesplanen. Vi udkommer hver måned som online-udgave altså 12 gange og vi udkommer som hardcopy-udgave min.4 gange om året.

5 Business to Business avisen udkommer til kontorer i Øresunds-regionen. Her er udgivelser for Annoncerne og tekster skal sendes til: Januar: Online-paper / Deadline: Ann. 5. Jan.kl / Artikler: 5. Jan. kl Februar: Online-paper / Deadline: Ann. 2. Feb. kl / Artikler: 2. Feb. kl Hardcopy PM/ Deadline: Ann. 11. Feb. kl / Artikler 8. Feb. kl Marts: Online-paper / Deadline: Ann. 2. Marts kl / Artikler: 2. Marts kl April: Online-paper / Deadline: Ann. 6. April kl / Artikler: 6. April kl Hardcopy / Deadline: Ann. 14. Apr. kl / Artikler 11. Apr. kl Maj: Online-paper / Deadline: Ann. 4. Maj kl / Artikler: 4. Maj kl Juni: Online-paper / Deadline: Ann. 1. Juni kl / Artikler: 4. juni kl Hardcopy / Deadline: Ann. 10. Juni. kl / Artikler 7. Juni kl Juli: Online-paper / Deadline: Ann. 6. juli kl / Artikler: 6. juli kl August: Online-paper / Deadline: Ann. 3. Aug. kl / Artikler: 3. Aug. kl Hardcopy / Deadline: Ann. 12. Aug. kl / Artikler 9. aug. kl September: Online-paper / Deadline: Ann. 7. Sept. kl / Artikler: 7. Sept. kl Oktober: Online-paper / Deadline: Ann. 5. Okt. kl / Artikler: 5. Okt. kl November: Online-paper / Deadline: Ann. 2. Nov. kl / Artikler: 2. Nov. kl Hardcopy / Deadline: Ann. 11. Nov. kl / Artikler 8. Nov. kl December: Online-paper / Deadline: Ann. 7. Dec. kl / Artikler: 7. Dec. kl

Flere indrykninger kan give fordele

Flere indrykninger kan give fordele Udgiver: Lokaltryk Aps - KONTOR: Bækkebo 1A - DK 2870 Dyssegård - Telefon +45 70 25 34 00 Øresundsposten Øresundsposten er en Business-to-Business avis, hvis redaktionelle målsætning er at binde områderne

Læs mere

Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område.

Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område. PostnummeBy Leveringsdag - Leveringsfrekvens 800 Høje Taastrup Porcani leverer dagligt i dit område. 900 København C Porcani leverer dagligt i dit område. 1000 København K Porcani leverer dagligt i dit

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

Øresund- samarbejde på tværs af landegrænser

Øresund- samarbejde på tværs af landegrænser Trafikdag på Aalborg Universitet 99 Jernbane, aktuelle tiltag, Tirsdag den 31. august 1999 kl. 15.15-16.25 Øresund- samarbejde på tværs af landegrænser DSB Projekt Øresund Sektorchef Søren Lynge Jacobsen

Læs mere

Priser Du har mulighed for at betale kontant, Dankort eller med MobilePay. Priser for ansøgning og førerkort kan du finde her.

Priser Du har mulighed for at betale kontant, Dankort eller med MobilePay. Priser for ansøgning og førerkort kan du finde her. Taxinævnet i Region Hovedstaden SYGETRANSPORTPRØVEN Vejledning til prøven, som giver adgang til sygetransportkørsel 16. januar 2017 Sagsbeh.: DCU J.nr.: 00.00.00-A00-1206-16 OBS: Denne prøve skal kun gennemføres,

Læs mere

Magiske Thailand. Rundrejse til Indonesien Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder.

Magiske Thailand. Rundrejse til Indonesien Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder. Magiske Thailand Java & Bali 15 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Indonesien Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder. Denne spændende

Læs mere

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005

Dansk Camping Union GI'R DIG. for annonce- Medieplan/prisliste 2005 Dansk Camping Union GI'R DIG MERE Medieplan/prisliste 2005 for annonce- CAMPING-FRITID Den helt rigtige kombination Camping-Fritid er Dansk Camping Unions blad, som distribueres gratis til alle unionens

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen

Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Den 29. juni 2012 J.nr.: 2011-0007792 Status på ledighedslængde personer der befinder sig i slutningen af dagpengeperioden Baggrund Beskæftigelsesministeren

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

101 Lund-Malmö-Kastrup-København-Helsingør Alla tåg Lund-Malmö-Hyllie tab 106

101 Lund-Malmö-Kastrup-København-Helsingør Alla tåg Lund-Malmö-Hyllie tab 106 0 Lund-Malmö-Kastrup-København-elsingør Alla tåg Lund-Malmö-yllie tab 06 30 jun-4 dec 203 DSB DSB Ø-tåg DSB Ø-tåg DSB Ø-tåg DSB Ø-tåg Ø-tåg DSB Ø-tåg DSB Ø-tåg DSB Ø-tåg DSB Tågnummer 27 33 39 45 005 007

Læs mere

Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S

Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S Lokalaviser (titler) i Danmark 1. Adresseavisen Ebeltoft 2. Adresseavisen Syddjurs 3. Albertslund Posten 4. Allerød Nyt 5. Allerød Nyt Weekend 6. Bolig-Motor-Job/Fritid

Læs mere

Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S

Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S Lokalaviser (titler) i Danmark 1. Adresseavisen Ebeltoft 2. Adresseavisen Syddjurs 3. Albertslund Posten 4. Allerød Nyt 5. Allerød Nyt Weekend 6. Bolig-Motor-Job/Fritid

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & sjælland

Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & sjælland Kampagnekatalog - Voksenlærlingekampagne 2007 Hovedstaden & Sjælland Indhold 3 Introduktion 3 Kampagnepakke 4 Kampagneprodukter 7 Informationsmøder 7 Hotline 7 Sortering i virksomhedslister 8 Bestilling

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

ETNISK LEDIGHED - AKTUELT

ETNISK LEDIGHED - AKTUELT ETNISK LEDIGHED - AKTUELT BESKÆFTIGELSESREGION HOVEDSTADEN & SJÆLLAND december 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE NIVEAU OG UDVIKLING FOR ETNISKE GRUPPER 1 STIGENDE LEDIGHED, ISÆR BLANDT IKKE-VESTLIGE NYDANSKE 2

Læs mere

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder

Java & Bali. Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder med dansk rejseleder Java & Bali Rundrejse til Indonesien 17 dage Tag med på en eventyrrejse tværs over Indonesien, til nogle af landets absolut største seværdigheder Denne spændende rundrejse gennem landets

Læs mere

Den grønlandske varmestue Naapiffik Statistik

Den grønlandske varmestue Naapiffik Statistik Statistik Denne statistik viser hovedtal fra den grønlandske varmestue Naapiffik Statistikken er udarbejdet ud fra anonyme besøgslister, der føres hver dag af de medarbejdere der er på arbejde Statistikken

Læs mere

Håndværkerfradrag på torpet Side 8

Håndværkerfradrag på torpet Side 8 . Forening af danske med hus eller grund i Sverige. Medieinfo 2014 DANSKE-TORPARE DANSKE TORPARE BLAD NR. 149 AUGUST 2013 32. ÅRGANG Håndværkerfradrag på torpet Side 8 HÅLL TILL HÖGER! I 1967 gik Sverige

Læs mere

PRISLISTE 1. JANUAR 2014

PRISLISTE 1. JANUAR 2014 PRISLISTE 1. JANUAR 214 Klostermosevej 11, 3 Tlf. Tlf. 43 43 33 33 23 2333 www.helsingordagblad.dk 345 295 355 Vbæk 354 346 363 36 Lnge 284 Skodsborg Jægerspris Frerikssund 352 Holte 285 365 TEKSTSIDE

Læs mere

Status på ledighedslængde personer med risiko for at miste dagpengeretten

Status på ledighedslængde personer med risiko for at miste dagpengeretten Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Den 11. november 2011 J.nr. : Status på ledighedslængde personer med risiko for at miste dagpengeretten Beskæftigelsesregionen følger i øjeblikket omfanget af

Læs mere

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen, bydele i København

Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor. Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen, bydele i København Orientering fra Københavns Kommune Statistisk Kontor Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i Hovedstadsregionen, bydele i København Netpublikation 23. september 2005 Fertiliteten 2004 Amter og kommuner i

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Status på ledighedslængde personer med risiko for at miste dagpengeretten

Status på ledighedslængde personer med risiko for at miste dagpengeretten Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Den 17. januar 2012 J.nr. : Status på ledighedslængde personer med risiko for at miste dagpengeretten Beskæftigelsesregionen følger i øjeblikket omfanget af

Læs mere

dato Tid Hold Modstander omk. H omk. U Kl. 5 mands bane A 5 mands bane B 19-nov 09:00-10:15 U 13 Pige Øst FC Damsø 6 3 ½ bane Pige målmands Pige

dato Tid Hold Modstander omk. H omk. U Kl. 5 mands bane A 5 mands bane B 19-nov 09:00-10:15 U 13 Pige Øst FC Damsø 6 3 ½ bane Pige målmands Pige dato Tid Hold Modstander omk. H omk. U Kl. 5 mands bane A 5 mands bane B 19-nov U 13 Pige Øst FC Damsø 6 3 ½ bane Pige målmands Pige målmands U 12 Pige Allerød Fodbold klub 4 3 ½ bane Pige målmands Pige

Læs mere

Temamøde Vækstforum Region Hovedstaden om beskæftigelse, arbejdskraft og uddannelse

Temamøde Vækstforum Region Hovedstaden om beskæftigelse, arbejdskraft og uddannelse Temamøde Vækstforum Region Hovedstaden om beskæftigelse, arbejdskraft og uddannelse Vil manglen på arbejdskraft bremse væksten i Region Hovedstaden De fremtidige beskæftigelsespolitiske udfordringer Oplæg

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

Figur 1. Samlet fertilitet og antal fødte børn. København. Levendefødte. Levendefødte børn pr kvinder Samlet fertilitet

Figur 1. Samlet fertilitet og antal fødte børn. København. Levendefødte. Levendefødte børn pr kvinder Samlet fertilitet Nr. 13. 2. juni 1999 INDHOLD...Side Eventuel henvendelse tlf.: 33 66 28 39 Levendefødte børn i 1997 opgjort efter moderens alder i kommunerne i Hovedstadsregionen... 1 Martha M. Kristiansen... 33 66 28

Læs mere

A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll

A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll A pony is a childhood dream, a horse is an adulthood treasure - Forfatteren Rebecca Carroll Til maj får alle heste-interesserede en forårsgave. Her udkommer vi med et nyt magasin, der ser frem til at fortælle

Læs mere

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card.

GO-CARD. Mediakit 2011. Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29. www.go-card.dk. www.go-card. GO-CARD Mediakit 2011 Dronning Olgas Vej 39 B DK - 2000 Fredriksberg tlf.: +45 81 10 18 20 fax: +45 81 10 18 29 GO-Card GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet en primær målgruppe på 20-49

Læs mere

Kriegers Flak AC Oversigtskort - projektområde

Kriegers Flak AC Oversigtskort - projektområde Holbæk Stenløse Værløse Kongens Lyngby Charlottenlund Bagsværd Gentofte Måløv runedre borg Hellerup Herlev Ballerup Bispebjerg Skovlunde Brønshøj Østerbro Nørrebro Vanløse København RødovreFrederiksberg

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til opgørelsen over (udgivet i september ). Det er fortsat

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

Ledighedsydelse og fleksjob i Østdanmark

Ledighedsydelse og fleksjob i Østdanmark HOVEDS TADEN & SJÆLLAND Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Ledighedsydelse og fleksjob i Østdanmark - Udvikling fra februar 2008 til februar 2009 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland April

Læs mere

PRISLISTE 1. JANUAR. Klostermosevej 101, 3000 Helsingør Tlf. 43 Tlf. 334323 23 30 30 www.helsingordagblad.dk

PRISLISTE 1. JANUAR. Klostermosevej 101, 3000 Helsingør Tlf. 43 Tlf. 334323 23 30 30 www.helsingordagblad.dk PRISLISTE 1. JANUAR 216 Klostermosevej 11, Tlf. 43 Tlf. 334323 23 3 3 www.helsingordagblad.dk 321 Vejb 322 leje 33 37 elb 332 331 Skævinge Gørløse Lnge 345 297 Hørsholm 296 Rungst Kst Vbæk Birkerød 2842

Læs mere

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER?

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? CAMPING- AUGUST-SEPTEMBER 2015 www.camping-fritid.dk Book en annonce på leon@dcu.dk DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? I har produkterne, vi har campisterne! Mød godt 200.000 af vores læsere i Camping-fritid

Læs mere

Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Tilgang til førtidspension udvikling og tendenser v/ Regionsdirektør Jan Hendeliowitz

Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Tilgang til førtidspension udvikling og tendenser v/ Regionsdirektør Jan Hendeliowitz Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Tilgang til førtidspension udvikling og tendenser v/ Regionsdirektør Jan Hendeliowitz Begrænsning af tilgangen til førtidspension Seminar d. 25. marts 2011 09.00-09.30

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget.

Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Kommunernes fordeling med hensyn til områdetillæg: Det er arbejdsstedets beliggenhed som har betydning for områdetillægget. Til Gruppe 0 henføres: Kommuner der ikke er henført til Gruppe 1-4. Til Gruppe

Læs mere

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013

Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013. Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Kommunale erhvervsaffaldsgebyrer 2013 Udarbejdet af Håndværksrådet Marts 2013 Senest opdateret d. 4. marts 2013 Region Hovedstaden Alle beløb ekskl. moms Kommune - Gruppe 1 Adm. Gebyr Ordning - Gruppe

Læs mere

Rettelse nr. 1 til Tjenestekøreplan Øst K-11.

Rettelse nr. 1 til Tjenestekøreplan Øst K-11. TKØ K-11 Rettelse nr. 1 side 1. Fordeles som Tjenestekøreplan TKØ. Rettelse nr. 1 til Tjenestekøreplan Øst K-11. Gyldig fra 12.12.2010 udsendes følgende nye rettelsesblade: 1-71 Gyldig fra 12.12.2010 Banedanmark

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt.

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Medieinfo 2017 DANSKE TORPARE BLAD NR. 166 JUNI 2016 35. ÅRGANG Midsommer og majstænger traditionen fortsætter Side 30 Side 12 BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Side 10 GØR MAN

Læs mere

Firhøj Dronningmølle. Saunte. Stæremosen Søborg. Horneby Sand. Kildekrog. Karinebæk. Langerød. Grønholt. Kvistgård. Kratbjerg Fredensborg

Firhøj Dronningmølle. Saunte. Stæremosen Søborg. Horneby Sand. Kildekrog. Karinebæk. Langerød. Grønholt. Kvistgård. Kratbjerg Fredensborg Skævinge Gørløse Brødeskov Gilleleje Øst Stæremosen Søborg Firhøj Dronningmølle Kildekrog Horneby Sand Hornbæk Karinebæk Saunte Skibstrup Tog og stationer i Hovedstadsområdet Kalundborg Fyn og Jylland

Læs mere

TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN

TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN 2012-2014 FORDELT MÅNEDSVIS BYGGEPROJEKTER IGANGSAT 2012 OG 1. HALVÅR 2013 12.000 10.000 Alle tal er i millioner kroner Igangsat 2012 Igangsat 2013 (1. halvår) 8.000 6.000 4.000

Læs mere

Rådgivning Nordsjælland

Rådgivning Nordsjælland Kommune/region Allerød Egedal Fredensborg Resultatet af Trafikbestilling 2015- maj 2014 Rådgivning Nordsjælland Der oprettes en ny linje 338E Allerød st. Vassingerød. Linjen kører med halvtimedrift i myldretiderne

Læs mere

Befolkning og bevægelser i København i 2012

Befolkning og bevægelser i København i 2012 19. februar 213 Befolkning og bevægelser i København i 212 I løbet af 212 steg folketallet i København fra 549.5 til 559.44. Der blev i 212 født 9.76 børn og der døde 4.15 personer, fødselsoverskuddet

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat

1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Dato: 15. maj 2014 Forfatter DSt: Michael Berg Rasmussen 1. Geografisk og administrativ inddeling af Øresundsregionen i Ørestat Geografisk afgrænsning af Øresundsregionen Øresundsregionen er i Ørestat

Læs mere

Befolkning og bevægelser i København i 2. kvartal 2015

Befolkning og bevægelser i København i 2. kvartal 2015 August 2015 Befolkning og bevægelser i København i 2. kvartal 2015 I løbet af 2. kvartal 2015 steg folketallet i København fra 583.349 til 583.525. Der blev i 2. kvartal 2015 født 2.387 børn og der døde

Læs mere

Aktivitetsplan

Aktivitetsplan Aktivitetsplan 2014 2015 August 2014 Lørdag den 2. Søndag den 3. Lørdag den 9. Søndag den 10. Mandag den 11. Lørdag den 16. Søndag den 17. Lørdag den 23. Søndag den 24. 08:00-16:00 16:00-18:00 Lørdag den

Læs mere

Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007

Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007 Ny kommunal inddeling i Danmark pr. 1/1-2007 99 danske kommuner i Øresundsregionen bliver til 46 Betydning for Øresundsdatabanken Pr. 1. januar 2007 træder den ny kommunalreform i Danmark i kraft. Herved

Læs mere

NEDENSTÅENDE TIDER ER MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

NEDENSTÅENDE TIDER ER MED FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER Egelundsvej 5 2620 Albertslund Shell / 7-Eleven 06:30-22:00 06:30-22:00 06:30-22:00 06:30-22:00 06:30-22:00 07:00-22:00 07:00-22:00 06:30-22:00 06:30-22:00 06:30-22:00 Roskildevej 117 2620 Albertslund

Læs mere

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60 MIN. pr. udgave 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu. Projekt1_Layout 1 22/01/15 15.42 Side 1 M E D I E P L A N 2 0 1 6 DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på leon@dcu.dk Omslaget #08-09_2015_1_Layout 1

Læs mere

Annoncering hos Socialpædagogerne

Annoncering hos Socialpædagogerne Annoncering hos Socialpædagogerne Udgivelsesplan for Socialpædagogen 2017 Nummer Udkommer Deadline tekstsideann. Deadline stillingsann. 01/2017 13.01.2017 02.01.2016 03.01.2016 02/2017 03.02.2017 23.01.2017

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

SYGETRANSPORTPRØVEN. Vejledning til prøven, som giver adgang til sygetransportkørsel

SYGETRANSPORTPRØVEN. Vejledning til prøven, som giver adgang til sygetransportkørsel Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

Bilag 1: Forløbsdiagrammer, enheder

Bilag 1: Forløbsdiagrammer, enheder Bilag 1: Forløbsdiagrammer, enheder Forløbsdiagrammerne viser afdelingernes indikatorværdier pr. måned for 21, 211, 212 og 213. Værdierne er her vist som antal pr. patienter. Den stiplede vandrette linje

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk.

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk. Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker, samt tal og grafer for

Læs mere

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Greater Copenhagen Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden gennemfører

Læs mere

Månedlig statistikrapport

Månedlig statistikrapport Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker, samt tal og grafer for

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

STATISTIK FOR TELEMEDICINSK SA RVURDERING

STATISTIK FOR TELEMEDICINSK SA RVURDERING STATISTIK FOR TELEMEDICINSK SA RVURDERING AKTIVITETSSTATISTIK REGION HOVEDSTADEN MARTS 2014 Indhold Indledende forklaring... 1 KOMMUNESTATISTIK: Aktivitet i regionens kommuner... 1 KOMMUNESTATISTIK: Aktive

Læs mere

Befolkning og bevægelser i København i 1. kvartal 2012

Befolkning og bevægelser i København i 1. kvartal 2012 15. maj 2012 Befolkning og bevægelser i København i 1. kvartal 2012 I løbet af 1. kvartal 2012 steg folketallet i København fra 549.050 til 551.580. I løbet af 1. kvartal 2012 blev der født 2.181 børn

Læs mere

Månedlig statistikrapport

Månedlig statistikrapport Statistikrapport december 2010 Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker,

Læs mere

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog.

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog. TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat Medieinformation 2016 danskvand Arrangementskatalog danskvand - dit og DANVAs magasin danskvand sætter dagsordenen med nyheder, debat, viden

Læs mere

Befolkning og bevægelser i København i 2. kvartal 2012

Befolkning og bevægelser i København i 2. kvartal 2012 21. august 2012 Befolkning og bevægelser i København i 2. kvartal 2012 I løbet af 2. kvartal 2012 steg folketallet i København fra 551.580 til 551.900. I løbet af 2. kvartal 2012 blev der født 2.178 børn

Læs mere

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk.

BibZoom.dk leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på BibZoom.dk. Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker, samt tal og grafer for

Læs mere

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Hovedstaden

Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Hovedstaden Sådan påvirker regeringens boligudspil husejerne i Region Hovedstaden Regeringens boligudspil vil have betydning for den bolig, boligejerne i Danmark skal betale. I denne oversigt præsenteres effekterne

Læs mere

Mandag-fredag Monday-Friday

Mandag-fredag Monday-Friday M2 M1 Mandag-fredag Monday-Friday M2 M1 Mandag-fredag Monday-Friday 17 27 47 57 07 22 32 42 52 02 12 47 57 07 17 27 59 09 19 29 39 49 07 17 27 47 57 11 21 31 41 51 01 17 27 47 57 07 Hillerød Hillerød Allerød

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

Lyse kontorer i præsentabel ejendom med smuk atrium

Lyse kontorer i præsentabel ejendom med smuk atrium Lyse kontorer i præsentabel ejendom med smuk atrium MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Præsentabel ejendom Hvis I er på udkig efter et

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Historiske benzin- og dieselpriser 2011

Historiske benzin- og dieselpriser 2011 Historiske benzin- og dieselpriser 2011 Benzin- og dieselpriser for december 2011 Benzin- og dieselpriser for december 2011 Priser i DKK Pr. liter inkl. moms Pr. 1000 liter ekskl. moms pris på servicestation

Læs mere

Månedlig statistikrapport

Månedlig statistikrapport Statistikrapport oktober 21 Månedlig statistikrapport leverer månedligt denne statistikrapport til biblioteker som abonnerer på. Rapporten indeholder forbrugstal og brugerantal for individuelle biblioteker,

Læs mere

Nøgletal for Beskæftigelsesindsatsen hos

Nøgletal for Beskæftigelsesindsatsen hos Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Nøgletal for Beskæftigelsesindsatsen hos Andre Aktører (ny betalingsmodel) Serviceudbuddet 3. kvartal 2009 Indholdsfortegnelse Side: Tabel: Antal ledige i forløb

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2011 på 101 København 237,5 3,5 234,0 253 19,0 147 Frederiksberg 246,0 0,0 246,0 253 7,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 253-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 253-155 Dragør 243,0 0,0

Læs mere

Oline-Lokalebørs Statistikken

Oline-Lokalebørs Statistikken Oline-Lokalebørs Statistikken Nr. Juli. Kvartal 9 SÅ SKAL DU KUN SØGE ET STED Fortsat stigende ledighed Ledigheden for kontorlokaler stiger fortsat. Således er ledigheden på landsplan steget med, procentpoint

Læs mere

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference.

Energiforum Danmark udkommer fem gange om året. Det ene nummer er samtidig konferencenummer forud for foreningens årlige konference. Medieplan 15 Energiforum Danmark er et blad, hvor fagfolk skriver til fagfolk. Eksperter gør læserne klogere. Og de store linjer står side om side med de konkrete løsninger, der virker. Omdrejningspunktet

Læs mere

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE

PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE PORTUGAL - KITESURF CAMP I ALGARVE, 1 UGE NYHED: Vi inkluderer nu gratis yoga-sessions alle hverdagsaftener. Derudover får vi udstyr til FOILkitesurfing, hvis nogen skulle have lyst til at lære det - dette

Læs mere

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60pr. MIN. 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på

DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? 200.000. 60pr. MIN. 88 % I har produkterne, vi har campisterne! Book en annonce på M E D I E P L A N 2 0 1 6 DRØMMER DU OM ENDNU FLERE KUNDER? I har produkterne, vi har campisterne! Projekt1_ Layout 1 22/01/15 15.42 Side 1 MA GA SIN Mød godt 200.000 Book en annonce på tonny@media-partners.dk

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund

Jægerråbet. Vallensbæk Jagtforening. Nr. 4. November 2014 til Februar 2015. 32. årgang. Medlem af Danmarks Jægerforbund Jægerråbet Vallensbæk Jagtforening Nr. 4. November 2014 til Februar 2015 32. årgang Medlem af Danmarks Jægerforbund Formand: Jan Møller Lundager 41, 2670 Greve 40 68 09 29 Næstformand: Henning Øland Berg

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Mandag-fredag Monday-Friday

Mandag-fredag Monday-Friday M2 M1 M2 M1 02 12 22 32 42 52 17 27 47 57 07 22 32 42 52 02 12 30 40 50 00 20 47 57 07 17 27 59 09 19 29 39 49 02 12 22 32 42 52 07 17 27 47 57 11 21 31 41 51 01 17 27 47 57 07 Hillerød Hillerød Allerød

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 533 af 10. maj Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Mads Rørvig (V).

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 533 af 10. maj Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Mads Rørvig (V). Skatteudvalget 2010-11 SAU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 533 Offentligt J.nr. 2011-518-0180 Dato: 07.06.2011 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 533 af 10. maj 2011.

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 oktober 2015 Formater Kontakt Online Priser DJURSLAND november 2015 HALTER BAGEFTER DET ER HAMMERVIGTIGT Teknik AT FINDE DE RETTE REPRÆSENTANTER BILEN&BOSSEN: DEN SKAL KUNNE BRUGES

Læs mere