Bueskydning NYE DANSKE MESTRE ANMELDELSE AF NY DANSK BOG OM BUESKYDNING DBSF INFORMERER OM UDTAGELSER OL OG ARNE JACOBSEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bueskydning NYE DANSKE MESTRE ANMELDELSE AF NY DANSK BOG OM BUESKYDNING DBSF INFORMERER OM UDTAGELSER OL OG ARNE JACOBSEN"

Transkript

1 Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / April 2012 NYE DANSKE MESTRE ANMELDELSE AF NY DANSK BOG OM BUESKYDNING DBSF INFORMERER OM UDTAGELSER OL OG ARNE JACOBSEN

2 Alt til den traditionelle bueskytte ETHAFOAM Det perfekte skivemateriale til alle former for bueskydning GRANBY FOAM AS TELEFON WWW. GRANBYFOAM.DK Alt hvad du skal bruge til dine pile: Pileskafter i østrisk fyrretræ i 13 forskellige spine Spidser i stål og messing Fjerfaner i 17 forskellige former Rådgivning om valg af pile-spine og vægt Forsendelse til hele landet Værktøj og tilbehør Læderhandsker, -armbeskyttere og -koggere Spændende 3D dyr fra Longlife Langbuer fra Falco, Border og Tomahawk Tlf LEDER Historiebøgerne Indendørssæsonen afsluttes ofte med de danske mesterskaber. Sådan var det også i år, hvor der blev holdt både senior/master- og ungdoms-dm. Der er fundet en række nye danske mestre, og de er nu en del af historieskrivningen for dansk bueskydning. Det siges ofte, at hvem husker nr. 2 eller for den sags skyld nr. 4 den person der er endt lige uden for medaljeskamlen? De begivenheder, præstationer og lignende, der kommer i historiebøgerne, er kun et udsnit af den virkelighed, de er taget fra. Det er ikke muligt at skrive alt ned, og netop derfor er det i sportens verden ofte kun vinderne, der huskes. Dem er der plads til. Det er mit håb, at at der også er plads til alle de andre gode minder, blot andre steder. I snakken og fortællingerne mellem skytter, trænere og ledere. Og ind i mellem også i BUESKYDNING. Netop det at kunne være med til at fortælle noget af jeres historie her i bladet og dermed bevare de historier for eftertiden er en af de vigtigste grunde til, at vi har et medlemsblad. Tænk, hvad ville vi være uden vores historie? Ville de netop kårede danske mestre så allerede være væk fra vores hukommelse? Skræmmende tanke. God læselyst! Allan B. Grønkjær Redaktør, BUESKYDNING BUESKYDNING 69. ÅRGANG NR. 3 April udgivelser årligt (februar, marts, april, maj, juni, august, september, oktober, november, december). Årsabonnement kr Udgiver Dansk Bueskytteforbund, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Kontaktoplysninger: Telefonnummer Mail: Oplag Tryk TopTryk Grafisk, 6300 Gråsten INDHOLD Jesper Dyhr Ottesvej Sorø DE DANSKE MESTRE INDENDØRS 2012 SENIOR OG MASTER 4 gimli-store.dk SUPER SLIDSTÆRKT VANDTÆT- TÅLER AL SLAGS VEJR NÆNSOM VED PILENE NEMT AT ARBEJDE MED ØKONOMISK RING FOR NÆRMESTE FORHANDLER - håndsektioner - fingerlapper - pileudtrækker - faner - nocker - spidser - stabilisator - dæmper - V-bar - buestativer - buetasker - skydehandsker - faneapparater - fingerslynger - gripmaker - scopes - sigter - sigtenåle - altid gode tilbud - armbeskytter - bueben - strengemåler - nocktænger - umbraco-sæt - pile - strenge - lim - voks - plunger - pilehylder - clicker - pilekogger - bueopspænder - compoundbuer - ansigter - kisser - nocker - træningsbånd - peeps - brystskjold - releaser - begyndersæt - osv DE DANSKE MESTRE INDENDØRS FOR UNGDOM DBSF INFORMERER OM UDTAGELSER 10 UDTAGELSER TIL INTERNATIONALE STÆVNER ANMELDELSE: NY DANSK BOG OM SKYDNING MED LANGBUE 14 DOMINO-EFFEKTEN 16 SEMINAR: ANVENDT SPORTSPSYKOLOGI 18 OL I MÜNCHEN I ARNE JACOBSEN EN DANSK VERDENSSTJERNE 20 DBSF S TRÆNINGSBANE VED NR. SNEDE 22 STÆVNEKALENDEREN 23 Redaktionen modtager gerne uopfordret stof til bladet men kan ikke love, at dette bliver bragt. Redaktionen påtager sig i øvrigt intet ansvar for originalmaterialer, der indsendes uopfordret. Næste udgivelse: MAJ 2012 Deadline: 20. APRIL KL Forside: Ungdoms-DM Foto: Kaj Frandsen Dansk Bueskytteforbund Idrættens Hus Brøndby Stadion Brøndby Stavtrupvej 1 K Viby J. Tlf Mail: Redaktion Allan B. Grønkjær telefon Indlæg sendes til Grafisk design Pia Rolschau Hansen, Tlf Fax: Åbnings- og telefontider i Sekretariatet i Idrættens Hus Mandag - torsdag Sekretariatet varetages af Helle Jakobsen. Ønsker du at aflægge kontoret et besøg så ring og aftal nærmere med Helle. 3

3 De danske mestre indendørs 2012 senior og master TIK Bueskydning og DBSF afholdt DM indendørs for recurve, compound, langbue og barbue i senior og master-klasserne den marts Langbue Herre Guld Unni Eriksen, Roskilde Bueskytteklub Sølv Steen Rasmussen, Frederiksværk Bueskytteforening Bronze Stefan Mangelsen, Roskilde Bueskytteklub Langbue Damer Guld Margit Eero, Københavns Bueskyttelaug Sølv Tanja Dinesen Skudstrup, Københavns Bueskyttelaug Bronze Josefine de Roepstorff, Københavns Bueskyttelaug Sølv Silkeborg IF s Bueskytteafdeling Anne Marie Laursen, Bjarne Laursen og Mathis Gerlich Bronze TIK Bueskydning Frederik Holst Sönnichsen, Claes Stilou og Randi Degn Compound Guld Gladsaxe Bueskytte Klub Camilla Søemod, Michael Søemod og Andreas Darum Recurve Herre Guld Mads Juul Krogshede, Randers Bueskyttelaug Sølv Nikolaj Wulff, Aalborg Bueskyttelaug Bronze Frederik Holst Sönnichsen, TIK bueskydning Recurve Damer Guld Carina Christiansen, Aalborg Bueskyttelaug Sølv Maja Jager, Broby Sg&I s Bueskytteafdeling Bronze Anne Marie Laursen, Silkeborg IF s Bueskytteafdeling Recurve Master Guld Morten Fullerton, Lyngby Bueskyttelaug Sølv Erik Gormsen, Hillerød Bueskyttelaug Bronze Michael Daugaard, Lyngby Bueskyttelaug Recurve Master Guld Karin Lorentzen, Arcus Sølv Henny Jeremiassen, Arcus Bronze Inger Andersen, Middelfart Bueskyttelaug Compound Herre Guld Martin Damsbo, Brande Bueskytte Klub Sølv Andreas Darum, Gladsaxe Bueskytte Klub Bronze Torben Johannessen, Broby Sg&I s Bueskytteafdeling Compound Damer Guld Michalina Sigil, Præstø Bueskyttelaug, Gøngen Sølv Camilla Søemod, Gladsaxe Bueskytte Klub Bronze Ida B. Frandsen, TIK bueskydning Compound Master Herre Guld Tage Hermannsen, Randers Bueskyttelaug Sølv Michael Søemod, Gladsaxe Bueskytte Klub Bronze Sven Ørrild, Vordingborg Bueskyttelaug Compound Master Damer Guld Rie Ipsen, Nordkystens Bueskyttelaug Langbue Master Herre Guld Erik P. Nielsen, Silkeborg IF s Bueskytteafdeling Sølv Bent Gormsen, Hillerød Bueskyttelaug Barbue Herre Guld Claus Kjær Vigen Larsen, Københavns Bueskyttelaug Sølv Kenneth Schmidt, Broby Sg&I s Bueskytteafdeling Hold Recurve Guld Randers Bueskytttelaug Niels Dall, Mads Krogshede og Johan Weiss Sølv Midtfyns Bueklub Patrick Laursen, Frank Jørgensen og Marit Hvam Pedersen Bronze Sønderborg Bueskyttelaug Joachim Andersen, Mads Dall og Lars Dall Langbue Guld Roskilde Bueskytteklub Stefan Mangelsen, Unni Eriksen og Hans Pedersen Sølv Hillerød Bueskyttelaug HC Rossau, Bent Gormsen og Peter Bundsgaard Bronze Københavns Bueskyttelaug Margit Eero, Tanja Dinesen Skudstrup og Josefine de Roepstorff, Finalerne i langbue ved indendørs-dm i Taastrup den marts Forrest i grøn trøje ses Tanja Dinesen Skudstrup, Københavns Bueskyttelaug, der senere vandt sølv individuelt og bronze med sit hold (Foto: Allan B. Grønkjær). Den mangeårige verdensklasse skytte i compound, Erik P. Nielsen, Silkeborg, stillede i år op i Langbue herre master-klassen. Det gjorde han med succes, idet han vandt guld foran Bent Gormsen fra Hillerød (Foto: Allan B. Grønkjær) TV2 Sporten var til stede under DM indendørs i forbindelse med finalerne i recurve danme og herre senior. Her ses Carina Christiansen, Aalborg (th.) i et interview med TV2 s reporter. Carina havde netop vundet det danske mesterskab i recurve (Foto: Allan B. Grønkjær). 4 5

4 De danske mestre indendørs for ungdom 2012 Aalborg-skytterne Nicolai Carlé, Jakob Waaentz og Teitur Dalsgaard tog sejren for recurvehold på 12 m. Foto: Kaj Frandsen Silkeborg og Aarhus samt DBSF afholdt i weekenden den marts DM for ungdom i Arena Midt i Kjellerup. Det blev en stor succes, og arrangementet har fået mange roser. For eksempel skriver Rikke Carlé fra Aalborg på DBSF s Facebook-side: Tak til Aarhus og Silkeborg for et velafviklet DM-stævne for ung dom. Især tak fordi resultatformidlingen gik så let, og alle dem, der ikke kunne være i hallen kunne følge med derhjemme og bide negle. :-) Compound Herre FITA Kadet Guld Stephan Hansen, Nykøbing F Bueskyttelaug Sølv Simon Mikkelsen, Lyngby Bueskyttelaug Bronze Rene Vissing Kristiansen, Christiansfeld Omegns Bueklub Compound Dame FITA Kadet Guld Sarah Sönnichsen, TIK bueskydning Sølv Sofie Kümler, TIK bueskydning Barbue Herre FITA Kadet Guld Nicolas Jonsson, Helsinge Skytte & Idrætsforening Barbue Dame FITA Kadet Guld Ditte Rewers, Helsinge Skytte & Idrætsforening Langbue Dame FITA Kadet Guld Katharina Kaiser, Nordkystens Bueskyttelaug Recurve Herre Kadet Guld Nicolai Carlé, Aalborg Bueskyttelaug Sølv Pelle Jensen, Aarhus Bueskyttelaug Bronze Jakob Waaentz, Aalborg Bueskyttelaug Recurve Dame Kadet Guld Anina Keil, Rønne Bueskytte Laug Sølv Camilla D. Nielsen, Midtfyns Bueklub Bronze Sif Rasmussen, Midtfyns Bueklub Compound Herre Kadet Guld Thor Guldmann, Sorø Bueskyttelaug Sølv Laurits Bigum, Vejle Bueskyttelaug Bronze David Thorndal, Randers Bueskyttelaug Compound Dame Kadet Guld Katja Møller Ree, Sorø Bueskyttelaug Sølv Maria Stentoft, Lyngby Bueskyttelaug Bronze Signe Hertzog, Præstø Bueskyttelaug, Gøngen Barbue Herre Kadet Guld Andreas Gabel, Sorø Bueskyttelaug Sølv Marko Vujic, TIK bueskydning Bronze Jakob Jensen, Sorø Bueskyttelaug Langbue Herre Kadet Guld Carl Johan R. Bundsgaard, Hillerød Bueskyttelaug Sølv Nicklas Rewers, Helsinge Skytte & Idrætsforening Bronze Morten Munkholm, Hillerød Bueskyttelaug Recurve Herre Mini Guld Teitur Dalsgaard, Aalborg Bueskyttelaug Sølv Emil Malik Albrecthsen, Køge Bueskyttelaug Bronze Jannich Højmose, Hillerød Bueskyttelaug Recurve Dame Mini Guld Lea M. Nissen, Holstebro Bueskytteforening Sølv Lilli Fulgsang, Aalborg Bueskyttelaug Bronze Anne-Sofie Bjørn, Aalborg Bueskyttelaug Compound Herre Mini Guld Simon Olsen, Vordingborg Bueskyttelaug Sølv Max B. Jørgensen, Svendborg Bueskyttelaug Bronze Ditlev Hertzog, Præstø Bueskyttelaug, Gøngen Barbue Herre Mini Guld Thomas Hørlyck Ebdrup, Lyngby Bueskyttelaug Sølv Mikkel Gyllenborg, Præstø Bueskyttelaug, Gøngen Barbue Dame Mini Guld Maria Beck, Køge Bueskyttelaug Recurve Herre FITA Junior Guld Rune Lassen, Sønderborg Bueskyttelaug Sølv Frederik Holst Sönnichsen, TIK bueskydning Bronze Mathias Galberg, Aalborg Bueskyttelaug Recurve Dame FITA Junior Guld Anne Marie Laursen, Silkeborg IF s Bueskytteafdeling Sølv Nynne Holdt-Caspersen, Aalborg Bueskyttelaug Compound Herre FITA Junior Guld Nicklas Friese, Nordkystens Bueskyttelaug Sølv Mads Knudsen, Broby Sg&I s Bueskytteafdeling Bronze Claus Frantzen, Nordkystens Bueskyttelaug Compound Dame FITA Junior Guld Ida B. Frandsen, TIK bueskydning Barbue Herre FITA Junior Guld Rasmus D. Nielsen, Midtfyns Bueklub Langbue Herre FITA Junior Guld Lasse Vestergaard, Lyngby Bueskyttelaug Sølv Christopher Bønding, Silkeborg IF s Bueskytteafdeling Recurve Herre FITA Kadet Guld Mads Andersen, TIK bueskydning Sølv Laust Andersen, Københavns Bueskyttelaug Bronze Aske Halskov, Aalborg Bueskyttelaug Recurve Dame FITA Kadet Guld Mathilde Tønder, Aalborg Bueskyttelaug Sølv Therese Kjær, Lyngby Bueskyttelaug Bronze Sussie Frantzen, TIK bueskydning Fortsættes på side 8 Arena Midt i Kjellerup var en flot ramme for årets indendørs DM. Foto: Kaj Frandsen 6 7

5 Compound Dame Micro Guld Laura Rasmussen, Nørre Snede Bueskyttelaug Sølv Sasha Haagen Andersen, Lyngby Bueskyttelaug Bronze Nanna Rewers, Lyngby Bueskyttelaug Barbue Herre Micro Guld Emil Guldmann, Sorø Bueskyttelaug Barbue Dame Micro Guld Gry Wedervang, Sorø Bueskyttelaug Sølv Marie Midjord Bommersholdt, Middelfart Bueskyttelaug Hold Recurve 18m Guld Køge Bueskyttelaug Benjamin Ipsen, Jonathan Ipsen og Christian Dahm Sølv Aalborg Bueskyttelaug Aske Halskov, Nikolaj Wulff og Nynne Holdt-Caspersen Bronze TIK bueskydning Frederik Sönnichsen, Mads Andersen og Sussie Frantzen Hold Compound 18m Guld TIK Bueskydning Ida B. Frandsen, Sarah Sönnichsen og Sofie Kümler 8 Andreas Haastrup Kjeldsen, Lavia - Odense Bueskytteafdeling, gik hele vejen og vandt guld i recurve herre micro. Foto: Kaj Frandsen Fortsat fra side side 7 Langbue Herre Mini Guld Rune Nielsen, Sorø Bueskyttelaug Sølv Lasse Troelsen, Hillerød Bueskyttelaug Bronze Jakob Læssøe-Nielsen, Hillerød Bueskyttelaug Recurve Herre Micro Guld Andreas Haastrup Kjeldsen, Lavia Odense Bueskytteafdeling Sølv Frederik Gerdes, Vejle Bueskyttelaug Bronze Thomas Toft, Aalborg Bueskyttelaug Recurve Dame Micro Guld Sarah Dela, Lyngby Bueskyttelaug Compound Herre Micro Guld Sune Rasmussen, TIK bueskydning Sølv Fredrik Sigil, Præstø Bueskyttelaug, Gøngen Bronze Anton Brousgaards Mortenss, Lyngby Bueskyttelaug Hold Recurve 12m Guld Aalborg Bueskyttelaug Nicolai Carlé, Jakob Waaentz og Teitur Dalsgaard Sølv Midtfyns Bueklub Jack Jørgensen, Camilla D. Nielsen og Sif Rasmussen Bronze Holstebro Bueskytteforening Lea M. Nissen, Kirstine D. Andersen og Christian Brynning Hold Compound 12m Guld Præstø Bueskyttelaug, Gøngen Ditlev Hertzog, Casper Sahl og Signe Hertzog Sølv Vordingborg Bueskyttelaug Marcus Sehested, Simon Olsen og Andreas Grønning Hold Langbue 12m Guld Hillerød Bueskyttelaug Morten Munkholm, Lasse Troelsen og Carl Johan R. Bundsgaard Hold Compound 8m Guld Lyngby Bueskyttelaug Anton Brousgaards Mortenss, Sasha Hagen Andersen og Nanna Rewers Ørbækvej Brande Hovedgaden 17A 4140 Borup Tlf AnnonceA5_februar2010.indd :50:31

6 10 DBSF informerer Om udtagelser Vi nærmer os udendørssæsonen, og det bliver derfor også tid til hektisk aktivitet for vores landshold. Til hver opgave skal der udtages skytter, og den information er altid ventet med stor spænding. Hvordan udtagelserne sker, er der mange meninger om. DBSF vil gerne vise med et konkret eksempel, hvordan der er forskellige opfattelser af, hvad der burde gøres i forbindelse med udtagelser. På denne og de følgende sider er der to breve fra marts 2012 og en nyhed fra 16. december 2011, der viser problematikken i forhold til vores recurveskytter. Brev modtaget den 13. marts Sendt til DBSF s bestyrelse og sportschef Allan B. Grønkjær: På vegne af: Aalborg Bueskyttelaug SIF Bueskydning TIK Bueskydning Arcus Køge Bueskyttelaug Ang. udtagelses procedure til EM og Ogden for herre (OL kvalifikations stævnerne) Ovennævnte klubber repræsenter et antal skytter som har en forventning om at kunne kvalificere sig til OL udtagelses stævnerne i foråret I den forbindelse har klubberne følgende spørgsmål. 1. Er det DBSF s hensigt at stille stærkeste mulig opstilling ved udtagelses stævnerne? 2. Hvis ja. Hvordan sikres det? Vi mener ikke at offentlig gjorte kriterier giver den ønskede klarhed. På baggrund af de opstillede krav vil I have muligt for at udtage eller frasortere meget bredt uden at det vil være synligt eller forståligt hvorfor. Dette skaber uro og mistillid! For at være endnu mere konkret, så er der en mistanke om at holdet allerede er sat, bestående af de tre skytter fra Randers som promoveres som DBSF s herre OL hold. Hvis dette er korrekt så sig det højt, det skylder I de skytter som stadig lever i håbet og bruger mange ressourcer. Resultatet kan blive at I lige som sidste år skal forklare jer over for en skytte som pointmæssigt kunne begå sig på holdet. Er der skytter som I ser som værende for unge, for gamle, eller for mærkelige, så er opfordringen at sige det højt INDEN vi begynder på udtagelserne, Det kan være hårdt, men så ved skytterne hvor de står. Beklager dette skriv, men frustrationerne er stor blandt involverede. Hilsen Henrik Toft Dansk Bueskytteforbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: Fax: Hjemmeside: Brev sendt den 19. marts 2012: I henhold til en mail fra Aalborg Bueskyttelaug, SIF Bueskydning, TIK Bueskydning, Arcus og Køge Bueskyttelaug sendt til sportschef Allan B. Grønkjær den 13. marts 2012 angående udtagelsen til landsholdsopgaver for herre recurve i 2012, vil vi uddybe vores tidligere information om, hvordan udtagelserne finder sted. Udtagelsen til alle landsholdopgaver er og vil altid være en subjektiv vurdering, og dette er i klar forlængelse af den tråd, vores samarbejdspartnere i Team Danmark og DIF/DOK vægter meget højt i forbindelse med udtagelser. Vi ønsker ikke, at udtagelsen sker på ren matematik, hvor højeste score automatisk kommer på landsholdet. Ens evne til at skyde en god kvalifikationsrunde og være overbevisende i finaleskydninger er selvfølgelig et væsentlig parameter for en udtagelse, men det er der også andre forhold, der er. Dette er nærmere beskrevet i nyheden på DBSF s hjemmeside Arbejdet frem mod OL under nyhedskategorien Nyt fra Sportschefen. Det er som udpegede ansvarlige for DBSF altid vores opgave at udtage det stærkeste mulige hold til en given opgave. Således også i Her er der er to turneringer, hvor vores herreskytter har mulighed for at kvalificere Danmark en eller tre pladser til OL Det er ved EM, hvor der er en individuel OL-kvalifikationsturnering og til World Cup 3 (WC3), hvor der er mulighed for at kvalificere et hold. Er det ikke lykkedes at sikre dansk bueskydning en individuel plads i forbindelse med EM eller hold under WC3, så vil der ved WC3 også være en individuel OL-kvalifikationsturnering, hvor de sidste pladser er i spil. Vores satsning på herresiden er primært at kvalificere et hold til OL, så derfor ligger vores OLkvalifikationsfokus på OL-holdturneringen ved WC3. Her har vi igennem noget tid valgt at fokusere vores begrænsende ressourcer på tre herrer, der indgår på vores OL-bruttohold. Det vil sige de skytter, vi satser på, fordi vi ser dem som de stærkeste, når vi vurderer vores muligheder samlet. De tre skytter er Niels Dall, Johan Weiss og Mads Krogshede i daglig tale efterhånden kendt som Randers-holdet, da de alle tre stiller op for Randers Bueskyttelaug. DBSF s og Team Danmarks fælles elitebudget er i 2012 bundet meget op på vores recurve dameholds forberedelse til OL. Det betyder, at det er første gang i cirka 10 år, at alle vores herre recurveskytter i meget høj grad må klare sig selv rent økonomisk. DBSF har dog mulighed for at hjælpe med blandt andet tilskud til udgifterne til de internationale opgaver, som vi har kendt det i mange år for vores compoundskytter. For herre recurve er der altså i år helt andre betingelser end tidligere, og vi presser alt, hvad vi kan, ud af hver krone for at kunne støtte op om vores herresatsning. Det er dog nødvendigt med stor grad af egenfinansiering også for vores tre herre skytter i OL-bruttotruppen. Det gælder i det daglige, til stævner, træningslejr i Korea, eventuelle landsholdsopgaver, udstyr med mere. Med den store træningsmængde, som Randers-skytterne såvel som andre skytter på DBSF s bruttohold bruger, så er det nødvendigt med støtte udefra til aktiviteterne, da det er svært at finde tid og energi til selv at tjene de nødvendige penge. Der har vi og Randers-holdet være så heldige og dygtige at skaffe dem støtte til satsningen fra andre kanaler, blandt andet fra Randers Kommunes særlige eliteordning, Randers Talent og Elite. Denne økonomi går dog ikke til DBSF men til de enkelte skytter eller Randers Bueskyttelaug. Det er naturligvis til DBSF s fordel, at disse midler tilkommer vores OL-bruttoholdsskytter, og at vi i samråd med Randers-holdet kan planlægge, hvordan midlerne bedst muligt gør gavn. På samme måde samarbejder vi med SIF Bueskydning og Aalborg Bueskyttelaug om at formidle og etablere et træningsophold i foråret for en skytte fra hver klub hos Kim Hyung-tak i Korea. I sagens natur har de tre skytter et forspring foran andre danske skytter, idet de indgår i vores OL-bruttotrup nu, og de arbejder naturligvis meget tæt sammen for at øge deres fælles chance for at komme til WC3 som et hold. Det skal dog her slås fast, at holdet til årets internationale opgaver ikke er sat på forhånd. Andre skytter end disse tre har mulighed for at skyde sig på landsholdet. Vi vil løbende vurdere skyttematerialet, så vi er sikre på, at vi stiller det hold, der forventelig bedst muligt kan løse den primære opgave: OL-kvalifikation for herrehold. Det gælder også vores OL-bruttohold som er under løbende revision, så der kan komme tilføjelser til eller udskiftning på holdet. For at nå sæsonens mål OL-kvalifikation har vi brug for, at alle skytter går efter deres mulighed for at komme med på landsholdet til de internationale opgaver. Fordi den mulighed er til stede. Der vil naturligvis være skytter, der vil ende med at blive skuffede, når udtagelserne til landsholdets opgaver er kendt, fordi der er ikke plads til alle. Vi vedlægger skrivelsen Arbejdet frem mod OL, der første gang blev langt på forbundets hjemmeside i december 2012 [red:. se denne på Vi ønsker alle en god sæson! Sportslige hilsner Ole Gammelgaard, landstræner recurve DBSF og Allan B. Grønkjær, sportschef DBSF 11

7 Udtagelser til internationale stævner 2012 DBSF informerer her om de opdaterede planer for udtagelser til landsholdsopgaver for recurve og compound skiveskydning. Her ser du derfor den opdaterede er datoer for, hvornår der udtages til de internationale udendørsturneringer. De udtagne skytter får direkte besked, og udtagelsen slås også op på På hjemmesiden finder du også andre oplysninger om landsholdsopgaver i 2012, blandt mere uddybende om forventninger til antal deltagere til de enkelte turneringer. Den seneste opdaterede version af Landsholdsopgaver 2012 findes altid på DBSF s hjemmeside under Nyheder : RECURVE Damer: WC2+EM+WC3+OL-hold udtages efter 1. iagttagelsesstævne. Det vil sige, at det er de samme tre skytter, der udtages til disse landsholdsopgaver. JC udtages efter 1. iagttagelsesstævne skytter, der udtages, får direkte information den 17. april. Udtagelsen slås også op på www. dbsf.dk Vi har tidligere meldt ud, at dameholdet til OL udtages efter EM i maj, men vi ønsker nu at udtage holdet til OL ret tidligt på sæsonen, da vi vil give de kommende OL-skytter mulighed for at fokusere fremadrettet og bygge OL-formen op sammen. Ændringen skyldes, at vores kendskab til skytterne hele tiden vokser, og vi vurderer, at vi kan udtage det rigtige hold midt i april fremfor i slutningen af maj, som det tidligere var planen. Herrer: WC2 (op til fire skytter) udtages efter 1. iagttagelsesstævne JC-truppen udtages efter 1. iagttagelsesstævne skytter, der udtages, får direkte information den 17. april. EM-trup udvælges umiddelbart efter WC2. skytter, der udtages, får direkte information tirsdag den 8. maj WC3-trup udvælges efter EM skytter, der udtages, får direkte information senest tirsdag den 29. maj. Ungdoms-EM: Vi fastsætter senere en dato for udtagelse af truppen til ungdoms-em COMPOUND Damer og herrer: WC2+EM-hold udtages efter 1. iagttagelsesstævne. Hvis der for eksempel deltager fire herre compound til WC2, sorteres den ene skytte fra umiddelbart efter WC2, og de tre øvrige udtages til EM. JC udtages efter 1. iagttagelsesstævne skytter, der udtages, får direkte information den 17. april. WC3-trup udvælges efter EM skytter, der udtages, får direkte information senest tirsdag den 29. maj. Ungdoms-EM: Vi fastsætter senere en dato for udtagelse af truppen til ungdoms-em. Sommerskydning Sommerskydning starter op sidst i april. Der bliver sendt invitation ud til klubberne i slutningen af marts måned, og sommerskydning vil blive annonceret på dbsf.dk. Når invitationen bliver sendt ud, vil portalen også blive åbnet for tilmelding. Dansk Bueskytteforbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: Fax:

8 Ny dansk bog om skydning med langbue En spændende ny dansk bog om langbueskydning og bueskydning generelt set er netop udkommet. BUESKYDNING har fået en af vores læsere til læse bogen, og du kan her se, om bogen kunne være noget for dig. Tekst: Johan Møller Borgstrøm. Foto: Nanna Kanstrup Vores anmelder er Johan Borgstrøm, Sønderborg Bueskyttelaug. Han fortæller om sin baggrund som bueskytte: Jeg er 37 år, skyder nu i Sønderborg. Jeg har skudt med langbue siden 1997, hvor jeg restaurerede min morbrors gamle langbue - en middelalderbue af asketræ, som havde stået i min mormors udhus i omkring 30 år på det tidspunkt. Buen holdt et års tid og brast så under en træningsskydning, men jeg har den stadig stående. Jeg er siden startet på at lave mine egne buer og skyder for tiden med en ELB langbue af bambus og Ipé, og jeg bruger bambus pile. Jeg elsker at lave mit eget grej fra bunden, det er en del af sporten og fascinationen for mig. Under mit studie som fysioterapeut brugte jeg håndværket og langbuen som et selvterapeutisk redskab for at komme lidt i kontakt med mig selv og mit indre barn igen, når studiet blev lidt for frustrerende, så Jes Lysgaards nye bog fik mig virkelig til at tænke tilbage på studietiden. Jes Lysgaard er netop udkommet med en ny bog med titlen Skydning med langbue, mentaltræning og refleksioner over livet. Jeg har læst en del bøger om langbuen og enkelte af dem handler da også om forskellige teknikker til at skyde uden sigtemidler. De fleste bøger, jeg hidtil har læst, har dog primært beskæftiget sig med den rent tekniske side af den sag og i bedste fald skimmet overfladen af det mentale element i skydningen - et emne alle ambitiøse skytter bør beskæftige sig med uanset buetypen. Jeg har også grådigt pløjet mig igennem talrige værker om fremstilling af buer og pile, herunder de relativt få danske bøger der findes om emnet. Smittende passion Nu er der så kommet en ny, dansk, bog om langbueskydning, og jeg må indrømme, at især undertitlen fangede min opmærksomhed, da jeg selv har brugt min langbue som et selvterapeutisk middel under mine studier. Jes Lysgaard har helt tydeligt en forkærlighed for 3D skydning og deler gavmildt ud af sine oplevelser og erfaringer med både træning, konkurrencer og hyggeskydning. Der er en smittende passion bag bogen, som stedvist er krydret med stemningsbilleder og små anekdoter fra forfatterens egne erfaringer. Bogen er delt op i to dele. Første del omhandler primært det skydetekniske og forfatterens indgang til det mentale aspekt og til selve sporten Jes Lysgaard er med sin faglige baggrund i psykologi og psykomotorik tydeligvis på hjemmebane her, og som fysioterapeut glæder det mig at se, at anatomien også har fået en passende plads. Desuden finder vi beskrivelser af skydeteknik, og hvordan forskellige fejl ytrer sig samt metoder til korrektion af skydeteknik og mulige måder at tackle de mentale barrierer, der kan dukke op i skydningen. Forfriskende variation For de instinktiv skytter der mangler en struktureret strategi til at ramme bedre, beskriver bogen splitvision, gap-shooting og afstandsbedømmelse. De første to er, så vidt jeg har observeret, noget de færreste klubtrænere har sat sig særligt meget ind i. Vi får også enkelte forslag til konkrete øvelser og et eksempel på en træningsskabelon, som er forfriskende varieret helt i tråd med moderne træning. Anden del omhandler langbueskyttens grej samt forklaring af fagtermer og grundlæggende buemekanik som archers paradox og spine. Desuden gennemgås, hvordan du vedligeholder din buestreng, finder korrekt nockpunkt, fremstiller og reparerer træpile, samt trimmer bue og pile til at passe sammen. Det sidste er absolut noget mange langbueskytter, mig selv inklusive, gør for lidt ud af. Også denne del af bogen er fuld af fif og vejledninger i hvordan du gør tingene på en ordentlig, systematisk måde og uden, at det bliver gjort unødigt kompliceret. Det eksemplar af bogen, jeg har i skrivende stund, er et print, som jeg fik tilsendt af Jes Lysgaard til anmeldelse (bogen var endnu ikke kommet af trykken), men så vidt jeg kan vurdere, vil den trykte bog indeholde gode og velfungerende illustrationer dog med en enkelt smutter i illustrationen af barpils trimning, som er lidt forvirrende (skyggerne har forskellige vinkler ud fra hver gruppering, som det tog mig lidt tid at gennemskue, men tegningen giver ellers fin mening). Hvad synes jeg så om bogen? Først og fremmest synes jeg, at Jes Lysgaard har begået en glimrende bog, som har det sympatiske træk, at den ikke forsøger at være en guru-bog. Jeg tror, at de fleste bueskytter kan have glæde af at læse den. For mig at se er det interessant læsning for enhver træner, og de fleste instinktiv skytter vil helt sikkert få en del aha-oplevelser, og noget de kan arbejde videre med. For alle andre kan den give en idé, om hvad der fascinerer mange langbueskytter og gør, at vi ikke vil bytte vore primitive bue for en mere præcist skydende moderne bue. Derudover er første halvdel af bogen anvendelig for alle bueskytter, da de mentale processer, som indvirker på vores skydning, jo er ganske uafhængige af buetypen, og teknikkerne derfor er universelle. Så Tillykke med den nye bog, Jes! Tak fordi du har skrevet den. Jeg er overbevist om, at det er en bog, der vil finde sin rette plads hos mange skytter i Danmark og forhåbentligt også i vore broderlande. Det fortjener den. Til dig der læser dette: Husk at have det sjovt, når du skyder med din bue. Én pil ad gangen. Jes Lysgaard: Skydning med langbue, mentaltræning og refleksioner over livet, 2012 Forlaget Frydenlund. Pris: 299 kr. 14

9 DOMINOeffekten Danmark har en lang bueskyttetradition, og der er høj kvalitet i meget af det, der bliver gjort af danskere i bueskydning. Et eksempel er den international anerkendte danske virksomhed Danage, der især markerer sig ved sine DOMINO skydemåtter. BUESKYDNING har fanget Erik Kornbek, der er manden bag DOMINO, for at høre, hvor stor DOMINO-effekten er på verdensplan Det er ikke tilladt at tage fotos på basen på Antarktisk. Det viste foto er fra Færøerne, hvor man i øvrigt har skudt på DOMINO skydemåtter i cirka 25 år. Tekst: Allan B. Grønkjær. Foto: Danage Domino EM på hjemmebanen i Danmark i 1985 brugte Danage til at vise det dengang nye Domino-skydemåttesystem frem. Her med en reklame på bagsiden af EM-programmet. Det er 27 år siden, at Danage viste sine første foam måtter frem. Det skete ved EM, og siden har udviklingen taget fart. I dag skyder mange af vores skiveskytter dagligt pilene i den dansk udviklede foam måtte fra Danage-Domino. Erik Kornbek fortæller: Systemet blev lanceret nogle år efter EM i 1985, og det er fantastisk, at det i dag bruges af bueskytter over hele verden. Det er ikke helt ved siden at at sige, at Dominomåtterne revolutionerede måden at tænke skydemåtter på. Ønsket var at lave en skydemåtte, der forlængede pilenes holdbarhed, og i det hele taget gav skytterne en god oplevelse af den del af bueskydningen, der handler om at trække pile ud. Det puslespil inspirerede Domino-system har altså fået stor anerkendelse i mange lande, og det er muligt at se måtterne i mange forskellige omgivelser. Skydemåtterne anvendes nu i alle 7 verdensdele. Domino-skydemåtterne er ret sikkert de første og eneste skydemåtter, der er anvendt over hele verden i et så stort styktal, som det drejer sig om det er efterhånden blevet til over stk., uddyber Erik Kornbek. I starten solgte Danage sit produkt i først og fremmest i Europa, Nord Amerika, Australien og Asien og de sidste par år er Afrika og Syd Amerika også kommet med. Og nu også nu på Antarktisk. Ja, der er en bueskytte på basen, der i fritiden skyder med bue og pil og vedkommende har til formålet medbragt en DOMINO 88x88cm Buttar (købt i New Zealand), fortæller Erik Kornbek meget begejstret. Det bliver spændende at se, om Danage kan fastholde sin position som en af verdensførende producenter af skydemåtter i en evigt øget konkurrence

10 Dansk Idrætspsykologisk Forum inviterer i samarbejde med DIF til seminar i Anvendt Sportpsykologi At få succes i sportens verden kræver fortsat flere og flere færdigheder. Det er ikke længere nok med talent og den rette fysiske træning for at lykkes. De mentale evner viser sig i stigende grad at være afgørende for at opnå succes. Imidlertid får den psykiske del af sporten sjældent opmærksomhed som fortjent. Det ønsker DIFO at sætte fokus på ved at invitere til seminar i anvendt sportpsykologi. Seminaret vil give deltagerne indsigt i, hvordan der i den daglige træning kan arbejdes med mentale kompetencer på et individuelt niveau. Fokus vil være rettet på arbejdet med den enkelte udøver uanset om denne dyrker individuel sport eller indgår som en del af et hold. Seminaret vil præsentere veletablerede sportpsykologiske områder og konkret give indsigt i, hvordan der kan arbejdes med disse i praksis. Områderne vil være indenfor mental træning, forestilling/visualisering (sansebilleder), målsætning, spændingsregulering, afspændingsteknikker, evalueringsstrategier, rutiner, selvtillid, koncentration/opmærksomhed, beslutningstagning, kommunikation og teambuilding. Målgruppe Seminaret henvender sig til trænere, udøvere, specialtrænere, konsulenter, studerende og andre aktører med interesse i det praktiske arbejde med sportspsykologi. DIFO inviterer alle med interesse i sport til at deltage for at blive klogere på, hvordan der kan drages fordel af mentaltræning - samt hvordan dette kan gøres i praksis. Program Fredag den 11. maj, og lørdag den 12. maj, Programmet vil være en kombination af oplæg, erfaringsudveksling og diskussion om fredagen, mens der om lørdagen vil blive afholdt workshops, hvor deltagerne på egen hånd kan få prøvet sportspsykologiske teknikker og træningsredskaber af i praksis under instruktion af erfarne sportspsykologiske konsulenter. Oplægsholdere Seminaret vil byde på oplæg og workshops med nogle af landets førende idrætspsykologiske konsulenter. Heraf kan nævnes: Jakob Hansen, sportspsykologisk konsulent i Team Danmark. Jakob arbejder med en bred vifte af individuelle udøvere i Team Danmark regi. Christina Engell, sportspsykologisk konsulent og medejer af Vindermentalitet. Christian arbejder med udvikling af individuelle færdigheder hos udøvere af holdidrætter. Martin Langagergaard, sportspsykologisk konsulent og stifter af Learn2improve. Martin har erfaring som rådgiver for Dansk Golf Union, Dansk Atletik Forbund og Dansk Sejlunion m.fl. Kristoffer Henriksen, sportspsykologisk konsulent i Team Danmark. Kristoffer har erfaring med udvikling af talenter og træningsmiljøer. Sted Idrættens hus Brøndby stadion Brøndby Deltagergebyr DIFO-medlem: 550 kr. DIFO-studerende medlem: 300 kr. DIF-medlem: 550 kr Deltagergebyret dækker deltagelse i seminaret, udleverede materialer, aftensmad (fredag), morgenmad og frokost (lørdag) samt kaffe, te og vand begge dage. Overnatning kan arrangeres i idrættens Hus. Kontakt DIFO for at høre nærmere om muligheden herfor. Tilmelding Tilmelding til seminaret sker på DIFOs hjemmeside: Tilmelding er for begge dage. Se nærmere vilkår for tilmelding på DIFOs hjemmeside. Hvem er DIFO? Dansk idrætspsykologisk Forum (DIFO) er en forening, som er åben for alle med interesse i idrætspsykologi. der er ingen adgangsbegrænsninger med hensyn til uddannelse eller arbejdsplads. Foreningen her til formål af samle og udveksle erfaringer mellem idrætsudøvere, trænere, ledere og faggrupper for at fremme og udvikle idrætspsykologisk forskning, udviklingsarbejde, undervisning og praksis. Se mere om DIFO på OL i München 1972 BUESKYDNING fortsætter historien om OL og bueskydning. Denne gang er vi fremme ved 1972, hvor fire danskere var med til at skyde bueskydning tilbage ind i OL-familien. Tekst: Holger Kurstein. Efter 52 år væk fra det olympiske program kom bueskydning med igen i De Olympiske Lege fandt sted i München, Tyskland, og Danmark havde fire deltagere med. DBSF havde udtaget Lilli Lentz, Automatic, Erna R. Pedersen, Helsinge, Arne Jacobsen, Frederikshavn og Herluf Andersen, Lyngby. De havde kvalificeret sig ved at have skudt mindst 1100 point i en FITA-ronde for herrer og 1050 point for kvinder. Det var før, man brugte systemet med kvotapladser, som blev fordelt på de respektive kontinenter og herefter lande. Kravet var fastsat på FITA-kongressen i Disse krav blev i øvrigt sidenhen ændret på kongressen sideløbende med OL derhen, at hvert land kun kunne stille med to herrer og to kvinder. Knud Erik Pedersen, kasserer i DBSF og Arne Vindum, sekretær var med som ledere. Førstnævnte var Herrernes konkurrence blev vundet af John Williams, USA med 2528 point, mens Doreen Wilber, også USA, vandt kvindernes skydning med 2424 point. Williams satte ny verdensrekord i første ronde med 1268 point i øvrigt med en mis undervejs. udpeget som dommer og Vindum som medlem af appel-juryen. Hele OL-programmet blev udsat én dag grundet en tragisk begivenhed, hvor 8 israelske atleter blev dræbt i en gidselaktion, som ikke her skal udredes nærmere. Programmet var en dobbelt FITA-ronde, og skydningen gik over fire dage. 1. dag de to lange afstande og 2. dag de to korte. Den rytme blev gentaget 3. og 4. dag. Efter første ronde lå Arne Jacobsen på en 20. plads, Herluf Andersen på en 23. plads. Erna Rahbek lå nr. 27 og Lilli Lentz nr. 28. De tre førstnævnte forbedrede deres placeringer på anden ronde, mens Lilli Lentz måtte en plads ned. Arne Jacobsen, Herluf Andersen og Erna Rahbek præsterede hver en dansk rekord undervejs. Se nedenstående skema. Arne Jakobsen 90 m 70 m 50 m 30 m Point Total Palcering 1. FITA FITA 288# / 8 Herluf Andersen 1. FITA FITA # / 13 Erna Rahbek Pedersen 70 m 60 m 50 m 30 m 1. FITA FITA # / 26 Lilli Lentz 1. FITA FITA / 29 # Ny dansk rekord Bueskydningen blev så stor en succes ved OL, at man mente, at den var kommet for at blive. Hvilket jo indtil i dag har holdt stik! 18

11 Arne Jacobsen en dansk verdensstjerne ved OL 1972 Tilbage i 1970 erne var Arne Jacobsen, Frederikshavn, blandt verdens bedste skytter. Han deltog i OL i München i 1972, og han gik ind i turneringen som en af favoritterne. Tekst: Allan B. Grønkjær Arne Jacobsen satte verdensrekort på FITA-ronden i Rekorden lød på 1554 point og blev sat ved et internationalt stjernestævne i Helsingfors, Finland. Det var en forbedring på to points af den kun få måneder gamle rekord sat af japaneren Nakamoto. Der var ikke mange penge at gøre med dengang, så sammen med en kammerat prøvede vi at studse hønsene i deres hønsegård, så vi selv kunne lave pile, men det fik vi altså kun lov til en enkelt gang, fortalte Arne Jacobsen til Nordjyske den 4. august Nordjyden var i 1970 erne en fantastisk dygtig skytte, og udover OL i 1972, nåede han også at deltage ved OL fire år senere i Montreal, Canada. Forud var gået en masse timer, dage og år med træning. Nøjagtig som det kræves af vores buskytter i dag for at nå op i eliten. Som 23-årig kom Arne Jacobsen med på landsholdet. Det var ved VM i Sverige i 1965, og han opnåede en 6. plads. Efterfølgende blev han kaldt sensationsskytten fra Danmark. Og så gik det ellers skud i skud med træning fem-seks gange om ugen og turneringer i weekenden i næsten 20 år i træk minus et par år, hvor vi byggede hus, fortalte han videre til Nordjyske i Skytte og bue i harmoni Som i dag var en af de vigtigste faktorer for succes, at skytte og bue passede sammen. Arne Jacobsen fortalte, at en dyr bue ikke nødvendigvis behøvede at betyde bedre resultater, så han måtte hele tiden tjekke pil og bue i forhold til sig selv. Trimningen foregik ofte i hans egen garage. Arne Jacobsen fik mange landsholdsture, og flere af dem var til VM- og EM-konkurrencer ofte med medaljer med hjem til Danmark. Eksempelvis ved VM i York, England i 1971 vandt Arne Jacobsen guld på afstanden dobbelt 30 m., og det gav genlyd i dansk sport. Han blev således tildelt BT s guldmedalje, som var den fornemmeste hædersbevisning på det tidspunkt, i december Udover guld ved VM i York havde han samme år præsteret to verdensrekorder på 50 m. samt på en fuld FITA-ronde. Arne Jacobsen var en af favoritterne, da OL igen trådte ind på det olympiske program i Han havde forinden vundet den for-olympiske turnering suverænt foran den europæiske elite med 1265 points. En anden dansker, Herluf Andersen, blev nr. 7. Erna Rahbek og Lilli Lentz blev henholdsvis nr. 4 og 12. En tur der var blevet mulig, da Dansk Bueskytteforbund modtog 6000 kr. til formålet en del af det beløb, som Dansk Olympisk Komité modtog fra Tuborgfonden til OL-forberedelse. Minderne om OL Ved OL 1972 ankom de danske bueskytter efter, legene var officielt åbnet ved åbningsceremonien. Den så Arne Jacobsen hjemme i stuen på tv. Bueskytterne skulle først deltage sent i legene, men heldigvis var vi fremme, da cykelrytteren Niels Fredborg vandt OL-guld, husker han. Der er mange gode minder fra OL, men også nogle dårlige. Arne Jacobsen forklarede, at legene i 1972 huskes for drabene på israelske idrætsfolk på grund af konflikten med araberne. Som danske OL-deltagere blev vi dårligt orienteret af vores ledere, og måtte i stedet nøjes med orienteringer fra pressen. Vi vidste intet om eventuelle aflysninger, men det hele endte i, at alle konkurrencer blev udskudt en dag (Nordjyske 4. august 2004). Jeg indledte dårligt på 90 meter men fik mig skudt bedre ind og sluttede som samlet nummer otte. En fornuftig start kunne måske have givet en OL-medalje, vurderede Arne Jacobsen (Nordjyske 4. august 2004) Forud for sin tid? Han deltog også OL i 1976 i Montreal som den eneste danske bueskytte sammen med forbundets formand Knud Andreasen. Han endte på en 22. plads i en turnering, der var præget af regn og blæst. Han gik også efter at komme med til OL i Moskva i 1980, hvor han ville forberede sig efter helt nye principper. Desværre var jeg nok lidt forud for min tid, da jeg bad Dansk Olympisk Komité om at få fri fra mit civile arbejde i en måned før OL, så jeg kunne træne i stille vejr. De tanker fandt først gehør fire år senere, så jeg kom aldrig med til min tredje olympiade, som Arne Jacobsen forklarede det til Nordjyske i I midten af 1980 erne stoppede Arne Jacobsen sin aktive karriere, og han fik efterfølgende flere år formand for klubben i Frederikshavn. Han husker OL som en fantastisk oplevelse for atleterne. Arne Jacobsen vandt 26 danske mesterskaber i sin karriere. Hans klub, Frederikshavn Bueskytte Forening, hentede i det hele taget mange medaljer og var blandt landets allerbedste i hans tid

12 DBSF S TRÆNINGSBANE I GRÆTTRUP VED NR. SNEDE. Forbundets træningsbane ved Nr. Snede åbner for sommersæsonen tirsdag den 3. april Sidste dag i sæsonen er tirsdag den 25. september Banen har følgende åbningstider: Tirsdage fra kl solnedgang Fredage fra kl solnedgang Lørdage fra kl solnedgang Der kan forekomme ændrede åbningstider i forbindelse med andre aktiviteter i området, se Nr. Snede Bueskyttelaugs hjemmeside eller kontakt lodsejeren Preben Ludvigsen på tlf Banen er lukket i perioden maj pga. Danish Open. Bane 7 er lukket i påskehelligdagene pga. anden aktivitet i det sydlige område. Træningsbanen består af 15 mål med arrowhead og 15 mål med 3D-dyr. Banen er åben for alle skytter, der er medlem af DBSF. Vi håber, der er mange, der i år vil benytte denne, i alle henseender, krævende og udfordrende bane i det meget kuperede terræn ved Nr. Snede. Banen er i meget fin stand. Alle dyrene er klar til skud. STÆVNEkalenderen [Klik ind på og få flere detaljer] APRIL DATO STED arrangør STÆvnetype 1. Esbjerg Viking Vinterjagten 3D 6. Haderslev Haderslev Bskl. 3D 30 mål Aarhus DBSF Storsamling Jylland-Fyn Shanghai, Kina World Archery WC Aalborg DBSF Iagttagelsesstævne Senior/Ungdom Recurve/Comp. 15. Hvidkær, Odense DBSF Forbundsmøde 21. Køge DBSF Iagttagelsesstævne Senior/Ungdom Recurve/Comp Sorø Sorø Bskl. Samling - Bar og langbue Ungdom (Non-sight archer) 22. Sorø Sorø Bskl. 30 D - 30 mål 22. Køge Køge Bskl. Dogmestævne - 70m/50m m. finaler MAJ DATO STED arrangør STÆvnetype Antalya, Tyrkiet World Archery World Cup 2 6. Vejen Vejen 3D Porec, Kroatien EMAU Junior Cup Aalborg DBSF Iagttagelsesstævne Senior/Ungdom Recurve/Comp 17. Sønderborg Sønderborg Bskl. 900 runde 3*30 pile 19. Lyngby Lyngby Bskl. Skivestævne ungdom Amsterdam, Holland EMAU EM senior / Olympisk kval Grættrup, Nr. Snede Nr. Snede Danish Open / 3D 27. Adlerhusbanen, Middelfart Middelfart Bskl. FITA Stævne JUNI DATO STED arrangør STÆvnetype 2. Mølleholmen, Taastrup TIK Maj Pokalen FITA Stævne Jylland/Fyn DBSF Storsamling Cypern EMAU GP1 9. Herning Herning Bskl 3D stævne 9. Køge Køge Bskl. SM Ungdom OL Runde 10. Køge Køge Bskl. SM Senior OL Runde 16. Lyngby Lyngby Bskl. Skivestævne Ungdom ANNONCERES SENERE DBSF EM Samling Compound Ungdom 17. Tømmerupvej, Kalundborg Kalundborg Tømmerupjagten 3D 30 mål 17. Idrætscenter Vest, Holstebro Holstebro Bsk. FITA Ogden, USA World Archery WC 3 / Olympisk kval 24. Adlerhusbanen, Middelfart Middelfart Bskl. FM og FITA stævne Lindome, Sverige Sverige NUM 2012 DBSFs BESTYRELSE Formand Rolf Lind Tlf Næstformand Søren Holdt Jensen Tlf / Økonomi Steen J. Jørgensen Tlf / Eliteudvalgsformand Klaus Lykkebæk Tlf Breddeudvalgsformand Hans Lassen Tlf / Best.medlem Sjælland Lillian Gammelmark Tlf / Best.medlem Fyn Jan Jager Tlf Best.medlem Jylland Bjarne Strandby Tlf / UDVALG UNDER DBSF Dommerudvalgsformand Jane Sigil Tlf Mob Ordens-og amatørudvalgsformand Erik Hjortebjerg Tlf Lovudvalgsformand Flemming Skjoldborg Tlf

13 Tlf / Fax DBSF, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers

Indendørs FITA. Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Indendørs FITA Afholdt af Randers BL den 02-12-2006 i Randers Resultatliste for: Compound Elite 1 1A Martin Damsbo Brande 292 295 587 47 13 2 8A Per Knudsen Broager Bueskyttelaug 292 291 583 43 17 3 11C

Læs mere

Udendørs Ungdoms DM Randers d. 26.- 27. august 2006

Udendørs Ungdoms DM Randers d. 26.- 27. august 2006 Udendørs Ungdoms DM d. 26.- 27. august 2006 Recurve Guld Sølv Bronze Herre Kadet Jimmi T. Christensen Christopher Hansen Mark Waaentz Aalborg Nykøbing F. Aalborg Dame Kadet Stephanie Kragelund Carina Rosenvinge

Læs mere

Danske og Forbundsmestre 2012

Danske og Forbundsmestre 2012 Danske og Forbundsmestre 2012 DM og FBM 3D - Nørre Snede 15.- 16. september 2012 Daniel C. Jensen - Viking Dennis Bager - Arcus Hans Madsen - Fredericia Thomas Weltz - Viking Jonas Ishøj Nielsen - Lyngby

Læs mere

Dansk mesterskab for seniorer & juniorer

Dansk mesterskab for seniorer & juniorer 4 Skive Navn Kval. Res. Johan Weiss 1 Randers 1264 * 16 Skive Navn Res. 1A Johan Weiss Randers 108 Jesper Lie 1B 96 Johnni Ingerslev 1A 1006 82 9 8 Jesper Lie Skive Navn Res. 1B 1125 104 Johan Weiss 1

Læs mere

Recurve Dame Micro Recurve, klasse 2 Pl. Navn Klub Ialt 1 Louise Heinsen Århus Bueskyttelaug 3065 2 Signe F. Olesen Holstebro Bueskytteforening 2824

Recurve Dame Micro Recurve, klasse 2 Pl. Navn Klub Ialt 1 Louise Heinsen Århus Bueskyttelaug 3065 2 Signe F. Olesen Holstebro Bueskytteforening 2824 Recurve Dame Micro Recurve, klasse 2 1 Louise Heinsen Århus Bueskyttelaug 3065 2 Signe F. Olesen Holstebro Bueskytteforening 2824 Herre Micro Recurve, klasse 1 1 Johan Lauridsen Vejle Bueskyttelaug 3189

Læs mere

Rekorderne er opdateret efter bestemmelser ved Forbundsmødet 2011. Rekordlisten er senest opdateret d. 12-11-2012

Rekorderne er opdateret efter bestemmelser ved Forbundsmødet 2011. Rekordlisten er senest opdateret d. 12-11-2012 Dame Senior Recurve 25m (60 pile) Anne Marie Laursen Silkeborg Kristiansand, Norge 11. november 2012 571 18m (60 pile) Carina Rosenvinge Christiansen Aalborg Aarhus 25. februar 2012 589 70m (36 pile) 122

Læs mere

Aarhus Indoor Archery Cup 2011 MEDAL STANDINGS. 1 ARC - Arcus 1 1 1 1 = 1. 1 LAV - Lavia Odense 1 1 1 1 = 1. 3 AABL - Aarhus Bueskyttelaug 1 1 1 1 = 1

Aarhus Indoor Archery Cup 2011 MEDAL STANDINGS. 1 ARC - Arcus 1 1 1 1 = 1. 1 LAV - Lavia Odense 1 1 1 1 = 1. 3 AABL - Aarhus Bueskyttelaug 1 1 1 1 = 1 MEDAL STANDINGS Rank NOC Individual Team Total Rank by G S B Tot G S B Tot G S B Tot Total 1 ARC - Arcus 1 1 1 1 = 1 1 LAV - Lavia Odense 1 1 1 1 = 1 3 AABL - Aarhus Bueskyttelaug 1 1 1 1 = 1 3 RAN - Randers

Læs mere

Dogmestævne i Køge 19. april 2015 Kvalifikation 70 meter recurve

Dogmestævne i Køge 19. april 2015 Kvalifikation 70 meter recurve Dogmestævne i Køge 19. april 2015 Kvalifikation 70 meter recurve Placering Bane (Indsæt skytter) Navn Klub Klasse Afstand 36 72 I alt 10'er & X'er X'er 1 08B Dennis Bager Arcus Odense HSR 70 326 320 646

Læs mere

Danske mesterskaber for ungdom Middelfart den 7-8. marts 2009

Danske mesterskaber for ungdom Middelfart den 7-8. marts 2009 Navn Marcus Sehested, 1 Vordingborg kval res 16 Marcus Sehested, Vordingborg 5 12 Marcus Sehested, Vordingborg 13 Marcus Sehested, 4 Guldfinale Vordingborg 3 2. plads Oliver bayle, Lyngby 1. plads 3 Svante

Læs mere

Morten Caspersen 12 Benjamin Ipsen 4 Guld. Martin K. Laursen 10 Claus Andersen 2 Sølv

Morten Caspersen 12 Benjamin Ipsen 4 Guld. Martin K. Laursen 10 Claus Andersen 2 Sølv Recurve 70 Meter 16 Stephanie Christensen 0 BANE NR. 1 Dennis Bager 5 1 Dennis Bager 6 BANE NR. 1 BANE NR. 1 Randi Degn 1 9 Bjarne Laursen 4 BANE NR. 1 Martin K. Laursen 3 BANE NR. 2 Randi Degn 6 BANE

Læs mere

Dansk Mesterskab 2012 MEDAL STANDINGS. 1 TIK - TIK bueskydning 1 2 3 1 1 2 2 3 5 1. 2 ABL - Aalborg Bueskyttelaug 1 1 2 1 1 2 2 2 4 2

Dansk Mesterskab 2012 MEDAL STANDINGS. 1 TIK - TIK bueskydning 1 2 3 1 1 2 2 3 5 1. 2 ABL - Aalborg Bueskyttelaug 1 1 2 1 1 2 2 2 4 2 MEDAL STANDINGS Rank NOC Individual Team Total Rank by G S B Tot G S B Tot G S B Tot Total 1 TIK - TIK bueskydning 1 2 3 1 1 2 2 3 5 1 2 ABL - Aalborg Bueskyttelaug 1 1 2 1 1 2 2 2 4 2 3 HIL - Hillerød

Læs mere

FITA Stjernestævne. Afholdt af Holstebro Bueskytteforening den i Holstebro Bueskytte forening

FITA Stjernestævne. Afholdt af Holstebro Bueskytteforening den i Holstebro Bueskytte forening FITA Stjernestævne Afholdt af Holstebro Bueskytteforening den 17-06-2012 i Holstebro Bueskytte forening Resultatliste for: Micro Recurve 1 1 2B Frederik Gerdes Vejle Bueskyttelaug 308 308 290 319 1225

Læs mere

DAME JUNIOR COMPUOND

DAME JUNIOR COMPUOND DAME JUNIOR COMPUOND placer Deltagere Point Deltager Point Deltager Point Deltager Point 1 Michaline Sigil Nykøb F 16 Michaline 9 8 Michaline 5 12 13 4 GULD SØLV 3 BRONCE 14 BRONZE 11 6 GULD Michaline

Læs mere

Bueskydning DANSKE MESTRE REKORD PÅ REKORD BAG OM OL. Dansk Bueskytteforbund. Medlemsblad for

Bueskydning DANSKE MESTRE REKORD PÅ REKORD BAG OM OL. Dansk Bueskytteforbund. Medlemsblad for Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / september 2012 DANSKE MESTRE REKORD PÅ REKORD BAG OM OL www.langbue.dk Alt til den traditionelle bueskytte Alt hvad du skal bruge

Læs mere

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli

Rejsebrev nr. 2 og 3. Onsdag den 14. juli Rejsebrev nr. 2 og 3 Onsdag den 14. juli Dagen stod på kvalifikation for hele holdet, formiddagen havde kadetterne fornøjelsen af, og eftermiddagens steghede solstråler havde juniorerne. Dagen blev en

Læs mere

Region Øst Mesterskaberne indendørs 2014

Region Øst Mesterskaberne indendørs 2014 Recurve - Herre Senior 1 1-057C LAURSEN Martin K. TIK TIK bueskydning 288/ 1 287/ 1 575 38 19 2 1-054B ANDERSEN Claus LYN Lyngby Bueskyttelaug 282/ 2 282/ 2 564 34 18 3 1-053B ROSAGER Martin LYN Lyngby

Læs mere

Rekorderne er opdateret efter bestemmelser ved Forbundsmødet 2014. Rekordlisten er senest opdateret d. 12 02 2016

Rekorderne er opdateret efter bestemmelser ved Forbundsmødet 2014. Rekordlisten er senest opdateret d. 12 02 2016 Dame Senior Recurve 25m (60 pile) Anne Marie Laursen Silkeborg Kristiansand, Norge 11. november 2012 571 18m (60 pile) Carina Rosenvinge Christiansen Aalborg Aarhus 25. februar 2012 589 70m (36 pile) 122

Læs mere

DMU Ungdom Aalborg Bueskyttelaug (DMUU2011) Vissevej Aalborg SØ, Fra til A

DMU Ungdom Aalborg Bueskyttelaug (DMUU2011) Vissevej Aalborg SØ, Fra til A A 000 AL-BADHANI Rami LYN LYNGBY BUESKYTTELAUG 2 017C KH C KH 000 AL-BADHANI Rami LYN 1 LYNGBY BUESKYTTELAUG 1 5 049A KH C KH 000 ALBRECHTSEN Emil KØG KØGE BUESKYTTELAUG 1 016B CH R CH 000 ANDERSEN Joachim

Læs mere

1. plads 2. plads 3. plads Recurve Herre Senior Daniel Jensen - Viking Herre Kadet Thomas Weltz - Viking Mikkel Ejstrup - Roskilde Herre Mini

1. plads 2. plads 3. plads Recurve Herre Senior Daniel Jensen - Viking Herre Kadet Thomas Weltz - Viking Mikkel Ejstrup - Roskilde Herre Mini Danske og Forbundsmestre 2011 DM og FBM 3D - Nykøbing F Daniel Jensen - Viking Thomas Weltz - Viking Mikkel Ejstrup - Mathias Kristensen - Frederiksværk Emil Malik Albrechtsen - Køge Mark Drachmann - Viking

Læs mere

Indendørs Danske Mesterskaber for Ungdom

Indendørs Danske Mesterskaber for Ungdom 5 Skive Navn Kval. Res. Jakob Waaentz 1 8 558 * Indendørs Danske Mesterskaber for Ungdom Skive Navn Res. 1 2 Jakob Waaentz Adam Lefoli Pedersen Mid 106 86 Lukas Holm Saarup 1A 378 51 5 4 Adam Lefoli Pedersen

Læs mere

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK

FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Torsdag d. 5. juli 2012 FLERE EM MEDALJER TIL DANMARK Herre junior compound holdet skal skyde Guld finale på lørdag. Junior compound holdet med Claus Frantzen, Joachim Andersen og Mads Knudsen. Torsdag

Læs mere

Dansk Mesterskab for Ungdom 2009

Dansk Mesterskab for Ungdom 2009 1 Palmer Adam TIK Bye 16 Recurve Herre Kadet Palmer A. 106 Jensen J. 98 9 Jensen Jonas SIL 97 7,10 8 Faber Andreas ABL 97 7,7 Palmer A. 109 Lauridsen C. 111 5 Lassen Rune SØN 109 12 Bekker Nikolaj KØG

Læs mere

Se Taastrup 10. & 11. martso

Se Taastrup 10. & 11. martso Se Taastrup 10. & 11. martso Velkommen til Årets Idrætskommune Det er mig en stor glæde at kunne byde deltagerne ved DM 2012 velkommen til Høje-Taastrup, Årets Idrætskommune 2010! Bueskydning på højeste

Læs mere

Buernes By, 2006. Micro Recurve. 28. oktober 2006 Taastrup. Guld finale. 13 4 1 - Guld: Sebastian Bæk. Sussie Frantzen.

Buernes By, 2006. Micro Recurve. 28. oktober 2006 Taastrup. Guld finale. 13 4 1 - Guld: Sebastian Bæk. Sussie Frantzen. 1 526 Sebastian Bæk Køge Sebastian Bæk Sebastian Bæk 5 21 Sebastian Bæk 22 Sussie Frantzen 6 4 1 - Guld: Sebastian Bæk Sussie Frantzen 3 6 Sussie Frantzen Sussie Frantzen Micro Recurve 2 36 Sussie Frantzen

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Page 1 Medal standing 2 Groupshooting and bracket 2 Recurve Men 6 Recurve Women 10 Compund Men 14 Compund Women 16 Second Challenge start list

Page 1 Medal standing 2 Groupshooting and bracket 2 Recurve Men 6 Recurve Women 10 Compund Men 14 Compund Women 16 Second Challenge start list Page 1 Medal standing 2 Groupshooting and bracket 2 Recurve Men 6 Recurve Women 10 Compund Men 14 Compund Women 16 Second Challenge start list Medal standing Compund Women Compund Men Recurve Women Recurve

Læs mere

Rekorderne er opdateret efter seneste bestemmelser Rekorder markeret med * skydes ikke længere. Rekordlisten er senest opdateret d.

Rekorderne er opdateret efter seneste bestemmelser Rekorder markeret med * skydes ikke længere. Rekordlisten er senest opdateret d. Dame Senior Recurve 25m (60 pile) Anne Marie Laursen Silkeborg Kristiansand, Norge 11. november 2012 571 18m (60 pile) Carina Rosenvinge Christiansen Aalborg Aarhus 25. februar 2012 589 70m (36 pile) 122

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

SM Ungdom Ude Afholdt af Køge BL den i Køge

SM Ungdom Ude Afholdt af Køge BL den i Køge SM Ungdom Ude 2008 Afholdt af Køge BL den 14-06-2008 i Køge Resultatliste for: Herre Mikro Recurve 1 3A Mads Døssing Vordingborg 334 345 679 39 14 2 5A Lukas Schjødt Vordingborg 296 297 593 5 2 3 3C Bjørn

Læs mere

Recurve Herre Micro Recurve, klasse 1 Pl. Navn Klub Ialt 1 Jonas Slotsager Bueskyttelauget Viking Esben Lauridsen Vejle Bueskyttelaug 3171

Recurve Herre Micro Recurve, klasse 1 Pl. Navn Klub Ialt 1 Jonas Slotsager Bueskyttelauget Viking Esben Lauridsen Vejle Bueskyttelaug 3171 Recurve Herre Micro Recurve, klasse 1 1 Jonas Slotsager Bueskyttelauget Viking 3247 2 Esben Lauridsen Vejle Bueskyttelaug 3171 Micro Recurve, klasse2 1 Sebastian Sydbøge Bueskyttelauget Viking 2937 2 Christian

Læs mere

Bueskydning DE DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOM SUCCES I WORLD CUP ÅBENT HUS I TIK 50 ÅRS JUBILÆUM. Bueskydning Danmark / september 2013

Bueskydning DE DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOM SUCCES I WORLD CUP ÅBENT HUS I TIK 50 ÅRS JUBILÆUM. Bueskydning Danmark / september 2013 Medlemsblad for Bueskydning Danmark Bueskydning Bueskydning Danmark / september 2013 DE DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOM SUCCES I WORLD CUP ÅBENT HUS I TIK 50 ÅRS JUBILÆUM www.langbue.dk Alt til den traditionelle

Læs mere

SUMMARY. SM Senior Summary. DGI Huset Panteren Solbakkevej, Vordingborg. 21 Feb 2016

SUMMARY. SM Senior Summary. DGI Huset Panteren Solbakkevej, Vordingborg. 21 Feb 2016 Summary Feb SUMMARY Medal Standings... Medallists by Event... Number of Entries by Country... Number of Entries by Event... Finale placering individuel... Herre Senior Recurve... Dame Senior Recurve...

Læs mere

1. plads 2. plads 3. plads. Steffen Thorkildsen - Arcus Stine Pedersen - Midtfyn Michael Daugaard - Lyngby Kurt Olsen - Roskilde Søren Ibsen - Køge

1. plads 2. plads 3. plads. Steffen Thorkildsen - Arcus Stine Pedersen - Midtfyn Michael Daugaard - Lyngby Kurt Olsen - Roskilde Søren Ibsen - Køge Danske og Forbundsmestre 2010 Indendørs Senior / DM og FBM - Aalborg Senior DIF - Stig Mejlberg - Arcus Senior DIF - Randi Degn - TIK Jesper Olsen - Roskilde Nynne Holdt-Caspersen - Aalborg Steffen Thorkildsen

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

DM 2006 - gruppe resultat for 70meter

DM 2006 - gruppe resultat for 70meter DM 2006 - gruppe resultat for 70meter Gladsaxe Bueskytteklub. Dato: 2.+3. September 2006 Danmarksmesterskab 2006. Gruppe: HSR Resultat efter 72 Pile. 1 9A Bo Steimann Roskilde 0 323 0 0 323 36 11 16 2

Læs mere

18 M Fita Staevne 2011

18 M Fita Staevne 2011 18 M Fita Staevne 2011 Afholdt af Vejle Bueskyttelaug den 27-11-2011 i Vejle Resultatliste for: McR 1 47C Emil Malik Albrechtsen Køge 278 287 565 35 17 2 47B Josefine Edelberg Bueskyttelauget Viking 279

Læs mere

SM for ungdom. Afholdt af Nykøbing F BL den 19-08-2006 i Nykøbing Falster

SM for ungdom. Afholdt af Nykøbing F BL den 19-08-2006 i Nykøbing Falster SM for ungdom Afholdt af Nykøbing F BL den 1-8-26 i Nykøbing Falster Resultatliste for: Herre mikro Recurve 1 B Christian Larsen Vordingborg 35 342 62 47 2 D Bertil Lynggaard TIK 314 33 653 27 3 13C Sebastian

Læs mere

Recurve - Micro Dame. Pos. Skytte Kat. Klub 15 15 Total 10+X X. Pos. Skytte Kat. Klub 15 15 Total 10+X X. Recurve - Mini Dame

Recurve - Micro Dame. Pos. Skytte Kat. Klub 15 15 Total 10+X X. Pos. Skytte Kat. Klub 15 15 Total 10+X X. Recurve - Mini Dame Recurve - Micro Dame 1 1-024A HANSEN Emma KØG Køge Bueskyttelaug 319/ 1 323/ 1 642 22 1 2 1-024B MARCKMANN Marie Flindt KØG Køge Bueskyttelaug 317/ 2 318/ 2 635 16 0 3 1-023C PALBØL Charlotte LYN Lyngby

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Finaler HSR - 16 deltagere Nr. 1 Bo Steimann 103 Bo Steimann 98 Nr.16 Emil Store 84 Johan Weiss 94 Nr. 8 Johan Weiss 106 Johan Weiss 100 Nr.

Finaler HSR - 16 deltagere Nr. 1 Bo Steimann 103 Bo Steimann 98 Nr.16 Emil Store 84 Johan Weiss 94 Nr. 8 Johan Weiss 106 Johan Weiss 100 Nr. Finaler HSR - 16 deltagere Nr. 1 Bo Steimann 103 Bo Steimann 98 Nr.16 Emil Store 84 Johan Weiss 94 Nr. 8 Johan Weiss 106 Johan Weiss 100 Nr. 9 Franz Jakobsen 96 Johan Weiss 96 Nr. 5 Jesper Lie 95 Jesper

Læs mere

Pos. Skytte Kat. Klub 18m-1 18m-2 Total Recurve - Herre Senior (Efter 60 Pile) Pos. Skytte Kat. Klub 18m-1 18m-2 Total 10 9

Pos. Skytte Kat. Klub 18m-1 18m-2 Total Recurve - Herre Senior (Efter 60 Pile) Pos. Skytte Kat. Klub 18m-1 18m-2 Total 10 9 Recurve - Herre Masters (Efter 60 Pile) 1 1-06C LINDVALL Hans GRI Bk Gripen 253/ 1 262/ 1 515 16 18 2 1-17B GORMSEN Erik HIL Hillerød 252/ 2 240/ 5 492 13 13 3 1-23A MADSEN Kim GLA Gladsaxe 243/ 3 248/

Læs mere

MEDALLISTS BY EVENT. CARLE Nicolai. WAAENTZ Jakob. IPSEN Jonathan. JENSEN Arne. EGESTAD Peter. BJØRN Anne Sofie. AALBORG Julie.

MEDALLISTS BY EVENT. CARLE Nicolai. WAAENTZ Jakob. IPSEN Jonathan. JENSEN Arne. EGESTAD Peter. BJØRN Anne Sofie. AALBORG Julie. Recurve Junior Hold Sat 22 Aug GULD HALSKOV Aske CARLE Nicolai WAAENTZ Jakob IPSEN Jonathan JENSEN Arne EGESTAD Peter Recurve Kadet Hold Sat 22 Aug GULD LADEFOGED Magnus BJØRN Anne Sofie AALBORG Julie

Læs mere

BJØRN Anne Sofie Guld. LADEFOGED Magnus. EGESTAD Peter. BRYNNING Christian. MUNKHOLM Morten STRAND Louise. FROBERG Freja Guld. ALBRECHTSEN Emil Malik

BJØRN Anne Sofie Guld. LADEFOGED Magnus. EGESTAD Peter. BRYNNING Christian. MUNKHOLM Morten STRAND Louise. FROBERG Freja Guld. ALBRECHTSEN Emil Malik BJØRN Anne Sofie LADEFOGED Magnus ABL Aalborg Bueskyttelaug CARLÉ Nicolai IPSEN Jonathan Recurve Hold 18m EGESTAD Peter PEDERSEN Jonathan Ø. O. ANDERSEN Kirstine Danstrup BRYNNING Christian HOL Holstebro

Læs mere

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 7 fra ungdoms VM i Polen. Lørdag den 27. aug. 2011: Den eneste dag hvor ingen danske skytter skulle skyde var i dag, men heldigvis skulle vi møde op på stadion, for at hente to sæt bronzemedaljer!

Læs mere

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina

Archery World Cup 2014, Stage 1 22. 27. april Shanghai, Kina 1 Rejsebrev nr. 3 To top 10 placeringer Maja Jager og Martin Damsbo stod for de bedste resultater i dag for danskerne, da de begge skød sig i top 10. Maja Jager blev bedste dansker på en fornem 6. plads,

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012.

Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Holdet består af: Kadet recurve: Kadet compound: Junior recurve: Junior compound: Holdledere: Rejsebrev nr. 6 Junior Cup i Kroatien Lørdag den 12. maj 2012. Aske Halskov, Mads Andersen og Mathilde Tønder

Læs mere

Resultatliste, individuelt DM Arrowhead 2006, Herning Bueskyttelaug

Resultatliste, individuelt DM Arrowhead 2006, Herning Bueskyttelaug Resultatliste, individuelt DM Arrowhead 2006, Herning Bueskyttelaug DMnB Damer Mini Barbue 1 Sofie Hvas København 70 DOB Damer Old Girls Barbue 1 Teresa Jensen Helsinge 190 DOC Damer Old Girls Compound

Læs mere

Compound. Page 1. Har tilkendegivet

Compound. Page 1. Har tilkendegivet Compound klub Sonja Spedsbjerg Varde 430 3 518 2 578 1 6 Annisette Larsen Frederecia 455 2 425 2 463 1 5 Sisse Gram Aabenraa 396 1 342 1 587 2 4 x Tatjana Borne Frederiksværk 469 3 3 Tove Nielsen Vejen

Læs mere

T# 13:25 Friese N. 109 Sigil M. 112 T# 13:25. T# 13:25 Knudsen M. 112. Frantzen C. 114

T# 13:25 Friese N. 109 Sigil M. 112 T# 13:25. T# 13:25 Knudsen M. 112. Frantzen C. 114 1 Friese Nicklas HEL Bye 16 Junior Compound T# 01 @ 13:25 Friese N. 109 Sigil M. 112 T# 01 @ 13:25 T# 01 T# 01 9 Sigil Michalina VOR 114 8 Sönnichsen Sarah TIK 113 T# 01 @ 13:50 Sigil M. 111 Frantzen C.

Læs mere

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen.

REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. REJSEBREV nr. 1 fra ungdoms VM i Polen. Recurve Carina Christiansen Nynne Holdt-Caspersen Anne Marie Laursen Mads Krogshede Frederik Sönnichsen Martin Laursen Casper Lauridsen Laust Andersen Mads Andersen

Læs mere

Micro Compund Nr. Navn Klub 1. 2. Samlet 1 Line Űsterby RAN 267 265 532 2 Isabella Andersen RAN 193 207 400 3 Noah Mogree HOL 0 0 0

Micro Compund Nr. Navn Klub 1. 2. Samlet 1 Line Űsterby RAN 267 265 532 2 Isabella Andersen RAN 193 207 400 3 Noah Mogree HOL 0 0 0 Micro Recurve Nr. Navn Klub 1. 2. Samlet 1 Mikkel Iversen VIB 278 289 567 2 Jacob Niemann VIK 277 239 516 3 Peter Jensen-Schmidt VIB 217 243 460 4 Wickie Sűrensen VIK 215 229 444 5 Villads Stieffenhofer

Læs mere

Klubfordeling ved Kr.Himmelfart 2014

Klubfordeling ved Kr.Himmelfart 2014 Klubfordeling ved Kr.Himmelfart 2014 Afholdt af Sønderborg Bueskyttelaug den 5/29/2014 i Sønderborg Aabenraa Bueskyttelaug Jan Aaroe Hansen Herre Compound Senior 1 Frank Christiansen Herre Barbue Senior

Læs mere

Resultatliste, individuelt Forbundsmesterskab Skovrunde 2006, Herning Bueskyttelaug

Resultatliste, individuelt Forbundsmesterskab Skovrunde 2006, Herning Bueskyttelaug Resultatliste, individuelt Forbundsmesterskab Skovrunde 2006, Herning Bueskyttelaug DMnB Damer Mini Barbue 1 Sofie Hvas København 140 DMnC Damer Mini Compound 1 Ida Frandsen Taastrup 251 DOB Damer Old

Læs mere

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina

Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Rejsebrev nr. 6 fra WC 1 i Shanghai Kina Deltagere på turen: Dame Recurve Maja Jager, Carina Rosenvinge Christiansen, Randi Degn, Anne Marie Laursen Herre Recurve: Bjarne Laursen, Steffen Torkildsen Dame

Læs mere

SUMMARY. Forbundsmesterskab Masters Summary. Bellinge Idrætsscenter. 27 Feb 2016

SUMMARY. Forbundsmesterskab Masters Summary. Bellinge Idrætsscenter. 27 Feb 2016 Summary Feb SUMMARY Medal Standings... Medallists by Event... Number of Entries by Country... 4 Number of Entries by Event... Entries by Country... Finale placering individuel... Herre Recurve... Dame

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 5. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Torsdag den 11. juni, individuelle finaler: Tre medaljer mere til Danmark! Efter dagens finaler stod klart at

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA

Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Rejsebrev nr. 8 fra WM for ungdom i Ogden Utah, USA Lørdag den 18. juli skulle der skydes holdfinaler og her var Herre junior compoundholdet i bronzefinalen mod Canada. På forhånd var der lagt op til en

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 31.03.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / maj 2011

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / maj 2011 Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / maj 2011 LOVÆNDRINGER FORBEDRET TRÆNINGS- FORHOLD TIL TIK REGLERNE I BRUG MEDALJEREGN OVER DANMARK www.langbue.dk Alt til den

Læs mere

18 M FITA STAEVNE 2010

18 M FITA STAEVNE 2010 18 M FITA STAEVNE 2010 Afholdt af Vejle Bueskyttelaug den 14-11-2010 i Vejle Resultatliste for: DMcR 1 44C Josefine Edelberg Bueskyttelauget Viking Esbjerg 254 238 492 13 20 Resultatliste for: DMcB 1 44A

Læs mere

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling.

Mad Nærmere information følger kort efter tilmeldingsfristen. Der vil være egenbetaling. Åben invitation Aarhus, 29. november 2013 Drømmer du om at komme på landsholdet? Har du ambitioner om at være en del af landsholdet? Vil du være den bedste bueskytte, du kan blive? Nu har du muligheden

Læs mere

SUMMARY. Holstebro juni 2015 Summary. Idrætscenter Vest - Mozartsvej 5 7500 Holstebro 7 Jun 2015

SUMMARY. Holstebro juni 2015 Summary. Idrætscenter Vest - Mozartsvej 5 7500 Holstebro 7 Jun 2015 Summary SUMMARY Medal Standings... 2 Medallists by Event... 3 Number of Entries by Country... 4 Number of Entries by Event... 5 Entries by Country... 6 Finale placering individuel... 8 Recurve senior og

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

TIK 30 års jubilæumsstævne

TIK 30 års jubilæumsstævne 18m Recurve Pos. Skytte Klasse Klub 18m 18m Total 10 9 1 2-09C LINDBERG Pär HS HLB Helsingborgs Bågskytteklubb 290 289 579 41 17 2 2-05B CHRISTIANSEN Carina DS ABL Aalborg 286 289 575 41 14 3 2-12A JAGER

Læs mere

DBSF Vinterskydning Stillinger

DBSF Vinterskydning Stillinger 1 af 9 29-03-2012 21:15 DBSF Vinterskydning Stillinger Forside Information Tilmeldte Stilling Tidligere år Indrapporter Login Dame Micro Recurve, klasse 1 1 Josefine edelberg Bueskyttelauget Viking 0 555

Læs mere

Bueskydning PARATHED GAV BRONZE DE DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOM OG SENIOR LAS VEGAS 2013 BUESKYTTEN, 2. DEL. DANSK BUESKYTTEFORBUND / April 2013

Bueskydning PARATHED GAV BRONZE DE DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOM OG SENIOR LAS VEGAS 2013 BUESKYTTEN, 2. DEL. DANSK BUESKYTTEFORBUND / April 2013 Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / April 2013 PARATHED GAV BRONZE DE DANSKE MESTERSKABER FOR UNGDOM OG SENIOR LAS VEGAS 2013 BUESKYTTEN, 2. DEL www.langbue.dk Alt

Læs mere

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / april 2011

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / april 2011 Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / april 2011 DANSK MESTER INDENDØRS BANEN I KONGSKILDE VEJEN TIL PERFEKTION STÆRKE MINDER FRA UNGDOMS-OL www.langbue.dk Alt til

Læs mere

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2

Information om sæsonen Samarbejdet med Team Danmark 2015 og forventninger til Team Danmark støttede atleter 2 Allan B. Grønkjær Sportschef www.bueskydningdanmark.dk sportschef@bueskydningdanmark.dk Version 22.01.2016 Information om sæsonen 2016 - senior bruttolandsholdene for recurve og compound Indhold side Information

Læs mere

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / august 2010

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / august 2010 Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / august 2010 FØRSTE DANSKE HIT & MISS-STÆVNE MÅNEDENS SNAPSHOT PÅ VEJ TIL SINGAPORE STORSLÅET SOMMER FOR DEN DANSKE UNGDOM YOUTH

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012.

Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Rejsebrev nr. 1 Søndag den 6. maj 2012. Årets første Junior Cup er i gang! Som det kan ses på logoet finder stævnet sted i Porec, Kroatien. 11 forventningsfulde bueskytter og to ledere er ankommet og indkvarteret

Læs mere

Nytårspokalen jan 06

Nytårspokalen jan 06 Nytårspokalen 2006 08. jan 06 skydning Compound, Elite 51 A Martin Damsbo 49 A Morgan Lundin 48 C Tom Henriksen 36 C Magnus Carlsson 48 A Peter Mosén 52 A Niels Baldur 52 B Erik P Nielsen 45 A Kasper H.

Læs mere

Resultatliste, individuelt Forbundsmesterskab Skovrunde 2006, Herning Bueskyttelaug

Resultatliste, individuelt Forbundsmesterskab Skovrunde 2006, Herning Bueskyttelaug Resultatliste, individuelt Forbundsmesterskab Skovrunde 2006, Herning Bueskyttelaug DMnB Damer Mini Barbue 1 Sofie Hvas København 140 DMnC Damer Mini Compound 1 Ida Frandsen Taastrup 251 DOB Damer Old

Læs mere

Kr.Himmelfart Afholdt af Sønderborg Bueskyttelaug den 5/29/2014 i Sønderborg. Resultatliste for: Mikro recurve. Resultatliste for: Mini recurve

Kr.Himmelfart Afholdt af Sønderborg Bueskyttelaug den 5/29/2014 i Sønderborg. Resultatliste for: Mikro recurve. Resultatliste for: Mini recurve Kr.Himmelfart 2014 Afholdt af Sønderborg Bueskyttelaug den 5/29/2014 i Sønderborg Resultatliste for: Mikro recurve 1 35C Mikkel Iversen SIF Bueskydning 282 292 300 0 874 87 0 2 37A Sebastian Sydbøge Bueskyttelauget

Læs mere

18 M Fita Stævne. Afholdt af Vejle Bueskyttelaug den i Vejle

18 M Fita Stævne. Afholdt af Vejle Bueskyttelaug den i Vejle 18 M Fita Stævne Afholdt af Vejle Bueskyttelaug den 18-11-2007 i Vejle Resultatliste for: DMnR 1 40C Laura Sølver Pedersen Aalborg Bueskyttelaug 260 253 513 12 22 2 35A Christine Baad Arcus 235 243 478

Læs mere

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet

Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet TIK bueskydning (Taastrup) og DBSF inviterer til Danmarks Mesterskaberne i Bueskydning for Senior, Master, FITA Junior & FITA Kadet 5. 6. marts 2011 TIK Bueskydning og Dansk Bueskytteforbund indbyder til

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014

Stævneprogram for. Senior - Master DM 2014 Stævneprogram for Senior - Master DM 2014 Aalborg 30.-31. august Tak til vores sponsorer Sponsorer og ærespræmiegivere ved amerikansk lotteri. Lodder kan købes i cafeteria og hos vores små skytter, der

Læs mere

Danske og Forbundsmestre Indendørs Senior DM og FBM - Taastrup. 1. plads 2. plads 3. plads Recurve Herre Senior. DIF Jan Jakobsen - Lyngby

Danske og Forbundsmestre Indendørs Senior DM og FBM - Taastrup. 1. plads 2. plads 3. plads Recurve Herre Senior. DIF Jan Jakobsen - Lyngby Danske og Forbundsmestre 2009 Indendørs Senior DM og FBM - Taastrup Senior Jan Jakobsen - Lyngby Johan Weiss - Randers Morten Caspersen - Senior Maja Jager - Broby Randi Degn - TIK Louise K. Laursen -

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2006 12. Februar 2006

Sjællandsmesterskab 2006 12. Februar 2006 Compound Herre E Martin Damsbo Brande HSC E 290 294 584 60 44 16 Tom Henriksen Roskilde HSC E 289 291 580 60 40 20 Torben Johansen Broby HSC E 291 284 575 60 35 25 Mads Nørgaard Roskilde HSC E 285 284

Læs mere

Danmarksmesterskabet 2014, indendørs MEDAL STANDINGS. 1 TIK TIK bueskydning 2 1 1 4 2 2 4 1 1 6 1. 2 KBL Københavns Bueskyttelaug 1 1 2 1 1 2 1 3 = 2

Danmarksmesterskabet 2014, indendørs MEDAL STANDINGS. 1 TIK TIK bueskydning 2 1 1 4 2 2 4 1 1 6 1. 2 KBL Københavns Bueskyttelaug 1 1 2 1 1 2 1 3 = 2 MEDAL STANDINGS Rank NOC Individual Team Total Rank by G S B Tot G S B Tot G S B Tot Total 1 TIK TIK bueskydning 2 1 1 4 2 2 4 1 1 6 1 2 KBL Københavns Bueskyttelaug 1 1 2 1 1 2 1 3 = 2 3 LYN Lyngby Bueskyttelaug

Læs mere

Bueskydning PÅ TOPPEN I PARIS DM I EFTERÅRSVEJR VELBESØGT DM I 3D FELT LANDSHOLDSSAMLING I NØRRE SNEDE. Bueskydning Danmark / OKtober 2013

Bueskydning PÅ TOPPEN I PARIS DM I EFTERÅRSVEJR VELBESØGT DM I 3D FELT LANDSHOLDSSAMLING I NØRRE SNEDE. Bueskydning Danmark / OKtober 2013 Medlemsblad for Bueskydning Danmark Bueskydning Bueskydning Danmark / OKtober 2013 PÅ TOPPEN I PARIS DM I EFTERÅRSVEJR VELBESØGT DM I 3D FELT LANDSHOLDSSAMLING I NØRRE SNEDE www.langbue.dk Alt til den

Læs mere

18 M Fita Staevne 2012

18 M Fita Staevne 2012 18 M Fita Staevne 2012 Afholdt af Vejle Bueskyttelaug den 25-11-2012 i Vejle Resultatliste for: DMcR 1 50B Signe F. Olesen Holstebro Bueskytteforening 238 210 448 9 11 2 52A Wickie Sørensen Bueskyttelauget

Læs mere

Danmarksmesterskab - Ungdom - Udendørs

Danmarksmesterskab - Ungdom - Udendørs Bueskydning Danmark & (UDM14) Recurve Mix 60m BRYNNING Christian ANDERSEN Kirstine Danstrup HOL Holstebro Bueskytteforening PEDERSEN Jonathan Ørsted Otei ANDERSEN Josephine Skjoldbirk Recurve Mix 40m ALBRECHTSEN

Læs mere

ETHAFOAM. gimli-store.dk. www.langbue.dk Alt til den traditionelle bueskytte

ETHAFOAM. gimli-store.dk. www.langbue.dk Alt til den traditionelle bueskytte Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / December 2012 BESØG FRA BHUTAN GLÆDEN VED BUESKYDNING DANSK SUCCeS VED FACE2FACE NYE VÆRKTØJER TIL DE FRIVILLIGE www.langbue.dk

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

18 M Fita Staevne 2008

18 M Fita Staevne 2008 18 M Fita Staevne 2008 Afholdt af Vejle Bueskyttelaug den 16-11-2008 i Vejle Resultatliste for: HMcC 1 53A Rasmus Christiansen Svendborg Bueskyttelaug 270 277 547 26 31 2 54B Christian Christiansen Varde

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / april 2010

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / april 2010 Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / april 2010 DM FOR UNGDOM ET GODT DM KRÆVER MANGE INGREDIENSER Dansk succes IT HAPPENED IN VEGAS INTERNATIONALT STÆVNE DANISH

Læs mere

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / august 2011

Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / august 2011 Medlemsblad for Dansk Bueskytteforbund Bueskydning DANSK BUESKYTTEFORBUND / august 2011 SOMMERLEJR FOR UNGE VI LÆRER AF VM 2011 JAGTEN PÅ EN PLADS VED VM I 3D EFTER NUM 2011 www.langbue.dk Alt til den

Læs mere

Finaler HOR. 8 deltagere. Holger Kurstein 102. Knud Jørgensen. Knud Jørgensen 98 Knud Jørgensen (94) Bent Gormsen 94

Finaler HOR. 8 deltagere. Holger Kurstein 102. Knud Jørgensen. Knud Jørgensen 98 Knud Jørgensen (94) Bent Gormsen 94 Nr. 8 Holger Kurstein Preben Flemmer Finaler HOR. 8 deltagere Holger Kurstein 103 Holger Kurstein 102 Preben Flemmer 0 Nr. 5 Finn Larsen Finn Larsen 79 Holger Kurstein 95 Knud Jørgensen Knud Jørgensen

Læs mere

Medaljeoversigt. VM 2015 i København Christianborg Slotsplads. for senior og ungdom ved VM - EM - OL

Medaljeoversigt. VM 2015 i København Christianborg Slotsplads. for senior og ungdom ved VM - EM - OL Medaljeoversigt for senior og ungdom ved VM - EM - OL VM 2015 i København Christianborg Slotsplads Stephan Hansen, Patrick Lauersen og Martin Damsbo skød sig til bormzemedaljer ved at vinde over det italienske

Læs mere

DBSF - Dansk Bueskytteforbund. DBSF Vinterskydning. Stillinger Forside Information Tilmeldte Stilling Tidligere år Indrapporter Login

DBSF - Dansk Bueskytteforbund. DBSF Vinterskydning. Stillinger Forside Information Tilmeldte Stilling Tidligere år Indrapporter Login Side 1 af 8 DBSF Vinterskydning Stillinger Forside Information Tilmeldte Stilling Tidligere år Indrapporter Login Herre Micro Recurve, klasse2 1 Laura Carlé Aalborg Bueskyttelaug 467 0 513 454 0 462 515

Læs mere

DBSF - Dansk Bueskytteforbund. DBSF Vinterskydning. Stillinger Forside Information Tilmeldte Stilling Tidligere år Indrapporter Login

DBSF - Dansk Bueskytteforbund. DBSF Vinterskydning. Stillinger Forside Information Tilmeldte Stilling Tidligere år Indrapporter Login Side 1 af 5 DBSF Vinterskydning Stillinger Forside Information Tilmeldte Stilling Tidligere år Indrapporter Login Barbue Micro 1 Jannich Højmose Møller Hillerød Bueskyttelaug 461 488 472 0 492 0 488 505

Læs mere

Velkommen til TIK BUESKYDNING. Introhæfte. Side 1 af 7. www.tikbue.dk

Velkommen til TIK BUESKYDNING. Introhæfte. Side 1 af 7. www.tikbue.dk Velkommen til TIK BUESKYDNING Introhæfte Side 1 af 7 Velkommen til TIK bueskydning. TIK bueskydning er oprettet i 1980 og er en underafdeling til Taastrup Idræts klub. Klublokale TIK bueskydning har eget

Læs mere

Referat fra Nordisk møde 21. 22. februar 2009

Referat fra Nordisk møde 21. 22. februar 2009 Dansk Bueskytteforbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Tlf.: +45 43 26 27 28 Fax: +45 43 26 27 29 Hjemmeside: www.dbsf.dk E-mail: dbsf@dbsf.dk Referat fra Nordisk møde 21. 22. februar

Læs mere