Samsø, september 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samsø, september 2012"

Transkript

1 Samsø, september 2012 Torsdag morgen ringer vækkeuret lidt før kl. 4. Jeg har aftalt med Jacob at vi kører kl. 4.30, da jeg har været lidt for kvik og booket færgen til Samsø kl Hvad pokker, så får vi jo bare mere fisketid var konklusionen. De andre, Knudsen, Torben og Paw, tager færgen et par timer senere, dvs. Paw har ringet, at der går yderligere et par timer før han tager færgen over til fods. Det giver Jacob og jeg tid til at fiske ved Mårup havn. Vi fisker i en frisk til hård vind fra sydvestlig retning, hvor vi til trods for lidt kamp med tang i starten hurtigt kommer til et stræk med klart vand. Det stinker af fisk og der går da heller ikke længe før Jacob har de første små følgere efter blinket. Vi passerer hinanden, jeg fisker længere nordpå og Jacob fisker tilbage mod havnen. Jeg ser også følgerne jage fluen i brændingen, men får ikke yderligere kontakt til dem. Jacob har på vejen tilbage genudsat en blank fisk, som vurderes til at være lidt for slank. Knudsen og Torben er nu landet på øen, de kører til det lille hus i Ballen, som Knudsen har lejet gennem sin arbejdsplads, det ligger rigtig fint ned til vandet lige syd for Ballen havn. Da næste færge ankommer, har den Paw med. Vi mødes alle omkring middagstid i huset, Jacob og jeg kan berette om lidt fisk ved Mårup, så starten på turen er perfekt for vores vedkommende. De andre har kigget lidt på strækket ved kysten syd for Ballen, så vi vælger alle at give det en chance. Knudsen har hurtigt kontakt til en undermåler, vi andre ser eller mærker ikke noget til fisk. Jacob og jeg vælger at fortrække, efter en god vandretur langs kysten. Vi pakker stængerne i bilen og kører sydpå til Vesborg Fyr. Kysten hernede oser som resten af den sydlige og vestlige kyst på Samsø, af stor-fisk. Jacob går mod øst rundt om pynten ved fyret, jeg fisker nedenfor og mod vest. Af erfaring fra sidste år, vælger jeg at fiske bombarda og pattegris. Der går ikke længe, så ser jeg skyggen følge fluen helt ind til stangspidsen, jeg lader fluen hænge i vandet og ser fisken tage den i et hårdt drej. Kampen er kort men intens da fisken er mere i luften end i vandet og jeg lander min første fisk på turen. En god blankfisk på 1,4kg og lige omkring de 50cm. Yderligere en fisk bliver landet, og genudsat inden vi drager mod huset.

2 Fredag har meteorologerne lovet regn, masser af regn Det holder stik, blæst og regn er dagens cocktail. Heldigvis er de fleste af os klædt godt på, så en dags regn giver kun lidt fugtige ærmer fra de hævede arme. Knudsen må dog realisere, at den gode Scierra vadejakke nok har set bedre dage. Vi fordeler os på øen op ad formiddagen, Paw, Michael og Torben kører til det nordligste punkt for at finde mest muligt læ for den barske søndenvind, de har alle kontakt til flere fisk, dog er de fleste små men strækket ved Issehoved får konstant tankerne i retning af den store blankfisk man ved trækker rundt derude. Jacob og jeg vælger strækket ved Møgelskår, her kæmper vi med den barske vind som konstant trækker vores flet line ud i store buer. De store woblere bliver monteret, da vi praktisk taget ingen kontakt har til fluen for enden af bombarda flådet. Vi fisker lidt frem og tilbage langs kysten, mens vi forsøger at tro på at dette fiskeri kan give afkast. Jacob ender ved en lille pynt, hvor et rev gør at bølgerne brækker meter ude, nogle skrå kast sådan let medvinds giver en god længde på kastet og bingo, Jacob har fast fisk, den er god men der går desværre ikke længe før den får sig rusket af. Jeg er nået hen til Jacob og vi snakker lidt om at fiskene måske går herinde, hvor bølgerne er en anelse mindre dominante. Jeg går yderligere 50 meter videre for at fiske inde i denne lille bugt. Få kast senere mærker jeg en fisk tage wobleren helt ude i kastet langs et tangbælte som svagt skimtes. Den er god, ingen tvivl om den holder målet. Der er dog ikke meget kamp i den, så selvom Jacob og jeg umiddelbart efter landingen, er enige om at det nok ikke er samme fisk som Jacob havde fat i kort forinden, så tænker jeg i dag, at det har det nu nok været. Primært fordi, vi ser eller mærker ikke yderligere til fisk på pladsen, til trods for en ihærdig indsats den næste times tid.

3 Vi trænger til lidt medvind og roligt fiskevand, så vi kører til den modsatte side af øen. Langøre er en lille tange med dybe render for enden, vi giver det en chance og Jacob spotter da også små følgere men troen på at det holder fisk for alvor, er ikke rigtigt til stede, så vi kører videre sydpå. Besser Rev holdte sidste år fisk, så vi kører af sted mod revet. Vi håber at vandet er fiskbart til trods for den kraftige vind. Med bombarda er fiskeriet muligt på sydsiden i dønningerne, selvom der er en del skidt i vandet, så hænger det sjældent fast på fluen. Jeg fisker næsten hele vejen ud til albuen langs syd siden. Jacob er lidt forsinket, der skal ny line på hjulet. Da han er kommet et stykke ud, vælger han at gå ind på indersiden af den lange tange, for at fiske i Staun fjord i stedet. Jeg ser ham fiske skiftevis yderside og inderside på vej ud mod mig, da han nærmer sig mig er jeg så småt på vej tilbage mod ham, jeg har intet mærket på ydersiden hele vejen ud. Jacob kan dog berette om adskillige undermålere på indersiden i selve fjorden. Det skal da have en chance tænker jeg, og vi følges med god afstand ind mod P-pladsen langs indersiden af revet. Da vi når et stykke ind, stopper vi og fisker området godt af. Det resulterer i flere små fisk og også store tykke hornfisk byder sig til. Jacob fisker kyst nært, så jeg vælger at vade længere ud og fiske parallelt med kysten. Jeg kan se en stor tangbusk 30 meter skråt ud for mig, som jeg får lagt et perfekt kast ud til, fluen vipper præcis ind så den daler ned ved buskene, 5 omgange på hjulet og fluen bliver taget hårdt og brutalt. Det er en god fisk som tager adskillige luft ture på vejen ind. Jeg vælger at lade den følge mig de 50 meter ind til stranden, hvor den bliver kanet på land. Det er en dejlig tyk fisk på 54 cm og 1,7kg, som kommer med hjem for at gøre min fisk fra dagen før, selskab i fryseren. Jacob fanger og genudsætter flere fisk som holder målene, men vælger at genudsætte dem alle. Vi fisker videre, men er efterhånden ved at være godt nedkølede af den megen regn og blæst. Så selvom Formanden, Knudsen og Paw kort forinden har sluttet sig til os på pladsen, vælger vi at køre hjem til huset og klargøre aftensmaden.

4 Denne aften bliver der hængt tøj til tørre alle de steder man kan komme afsted med det. Lørdag morgen starter Jacob og jeg hvor vi slap dagen før. Vinden har lagt sig en smule og er drejet mere om i vest. Regnen er gået fra dagsregn til spredte byger. Vi er kørt til Besser Rev og jeg giver den en chance på sydsiden igen. Jacob starter helt inde i bunden af fjorden. Jeg mærker ikke til fisk på ydersiden, men Jacob har igen kontakt på indersiden med både hornfisk og små ørreder. Vi giver stykket en chance nogle timer, men mærker ikke meget til fisk med størrelse på. Så efter nogle timer vælger vi at køre sydpå mod fyret, som vi besøgte om torsdagen. Jacob fisker vestpå og jeg vælger at fiske ind i bugten på østsiden af fyret. Vandet er roligt hernede og der er god læ for den kraftige vestenvind. Jeg ser en fisk springe en kastelængde ude, men jeg mærker ingen kontakt på noget tidspunkt. Så jeg vælger efter noget tid, at gå tilbage mod Jacob som fisker i området hvor vi før har haft kontakt til fisk. Jeg mærker hurtigt en del kontakter på fluen, hver gang fluen passerer det samme sted har jeg små hug, som jeg umiddelbart tolker til at være små hornfisk. Først da en af fiskene bliver hængende på fluen og jeg får den ind til mig, ser jeg at det er små Sej som har valgt at hygge sig i tangbuskene med at plukke rejer. Derfor synes de selvfølgelig min pattegris var fantastisk, hver gang den passerede. Efter en lille times fiskeri kommer der pludselig lidt fisk forbi. Jeg har i 2 kast fast fisk og kan genudsætte en fornuftig, men lidt slank 50 centimeters fisk samt en undermåler. Herefter forsvinder fiskene igen.

5 Vi ringer til de andre 3, som kan berette at Knudsen har fanget en stor fisk på over 3,5kg. Længere mod øst på sydkysten. Sådan! Endelig en fisk med god størrelse, den har taget wobleren helt ude i kastet på dybere vand og har givet Michael en god fight inden landingen på den stenede kyst. Da vi ikke har mærket så meget til fiskene i en tid på strækket ved fyret, vælger vi at køre længere østpå, for at fiske syd for Brattingborg. Det er utrolig trist at det ikke er lovligt at køre bil gennem skoven ned til kysten, det gør det desværre til en ekstra lang vandretur. Hvad det skyldes er nok svært at sige, men der har nok gennem tiden været regler som er blevet overtrådt og dermed har man lukket for offentlig trafik. Nuvel, vi kommer ned til kysten og begynder fiskeriet. Jacob starter ud hvor vejen ender, jeg går lidt længere hen og starter her. Første kast følger en fisk med ind, jeg tænker det her bliver godt! Næste kast, fast fisk. Det blev godt! Den holder målet men ryger retur i baljen. Jeg har yderligere en følger kort efter, men ser så faktisk ikke meget mere til fisk mens jeg går ud mod det sydøstligste hjørne af Samsø. Jacob følger efter og efter en tid kommer Torben, Paw og Michael også til pladsen. Solen er på vej ned og vi fisker nok mere af vane end af lyst. Snakken går og vi nyder de sidste solstråler. På vej tilbage til bilen og til huset, for at nyde endnu et af Michaels dejlige aften måltider, bliver vi alle enige om, at Samsø er en ø vi vender tilbage til, formentlig igen og igen og igen. Tak for turen til Samsø, Michael, Paw, Torben og Jacob. /Bo.

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2.

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2. Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping Sværhedsgrad: EPP 2. http://www.klitgaardcamping.dk/ http://www.saelvigbugtenscamping.dk/

Læs mere

Bornholm A-holdet 2018

Bornholm A-holdet 2018 Bornholm A-holdet 2018 Endelig blev lørdag morgen og Knudsen og Richard holdt i indkørslen, så vi kunne få pakket og komme afsted til en uges fiskeri på Bornholm.Ved Knudshoved blev der holdt pause. Søren

Læs mere

Klippebloggen. Af formanden

Klippebloggen. Af formanden Klippebloggen Af formanden Fredag d. 19. april. Vi er som små drenge fem minutter i juletræ, med al lystfiskeriets spænding liggende foran os, de næste 7 dage er afsat til kystfiskeri på Bornholms kyster..

Læs mere

Klippebloggen. Af formanden

Klippebloggen. Af formanden Fredag d. 19. april. Vi er som små drenge fem minutter i juletræ, med al lystfiskeriets spænding liggende foran os, de næste 7 dage er afsat til kystfiskeri på Bornholms kyster.. Grejet tjekkes pakkes

Læs mere

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Fiskeoplevelser Året rundt i Vestjylland Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk SILD Sildefiskeriet starter i fjordmundingerne ca. midt i april og holder på til ca. midt i maj-juni hvor hornfiskene

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Endnu større Efter fjeldørredturen til Grønland i 2009 en tur der havde været på ønskelisten i lang tid gik der ikke lang tid efter hjemkomsten, før

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Pighvar tur til Børsmose strand.

Pighvar tur til Børsmose strand. Pighvar tur til Børsmose strand. Lørdag 29/4-2017. Mødested: Parkeringspladsen overfor campingpladsen. Møde tidspunkt: Aftales nærmere i forhold til tidevand. Sidste frist for tilmelding: 27/4-2017 Pris:

Læs mere

B-holdet på Bornholm 2011 uge 14

B-holdet på Bornholm 2011 uge 14 B-holdet på Bornholm 2011 uge 14 Indledning B-holdets oprindelige bemanding Peder Pral Friis, Svend O. Svenno Nielsen og Søren Fynne Christrup var på denne tur forstærket af John Fishfinder Rahbæk, som

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Fiskeoplevelser Året rundt i Vestjylland Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk SILD Sildefiskeriet starter i fjordmundingerne ca. midt i april og holder på til ca. midt i maj-juni hvor hornfiskene

Læs mere

Regn, regn og regn... og så denne fine bækørred på 44 cm, fanget og genudsat i går ved slusen. Med venlig hilsen Torben B. Jensen

Regn, regn og regn... og så denne fine bækørred på 44 cm, fanget og genudsat i går ved slusen. Med venlig hilsen Torben B. Jensen Fangster 2008 Fik denne blanke ørred, på det flade d 17/7 08 kl. 22. Den huggede på en black doctor flash zonker rørflue med dobbeltkrog str. 14. Fighten blev lidt dramatisk, da fisken strøg direkte i

Læs mere

Bornholm 2012 v./gert Ringsted

Bornholm 2012 v./gert Ringsted Bornholm 2012 v./gert Ringsted Glem alt om økonomisk afmatning, svigtende aktiekurser og generel pessimisme. Det eksisterer simpelthen ikke i uge 17, hvor vi atter er samlet til en uges fiskeri på Bornholm.

Læs mere

KYSTØRRED: DANMARKS HOTTESTE SOMMER- PLADSER

KYSTØRRED: DANMARKS HOTTESTE SOMMER- PLADSER s. 06-10,12_Danmarks hotteste: STANDARD Hvide side 20/05/15 16:56 Side 6 KYSTØRRED: DANMARKS HOTTESTE SOMMER- PLADSER Uanset hvor sommerferien går hen i Danmark, er kysten og dens havørreder aldrig langt

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Mörrum september 2014

Mörrum september 2014 Endelig kom turen til Mörrum. 4 mand var tilmeldt. Kylling (Jesper), Jesper, Gustav og undertegnede. Som altid kørte vi fra Hørsholm kl. 04.00. Forventningerne til turen var høje. Der blev fanget fisk

Læs mere

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Årets første ørred. Efterårets ture.

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Årets første ørred. Efterårets ture. K L U B B L A D Bornholmerklubben Nummer 1 2016 Årets første ørred. Efterårets ture. I dette nummer: I dette nummer: Jolle, Årets Golle første og ørred de tre andre på tur. 4 Lukketur i TAPTO 5 På Rasten

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

På Samsø var en pige.. Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

På Samsø var en pige.. Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen På Samsø var en pige.. Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Så blev det kaffetid om bord på færgen til Samsø Ældre Sagen i Egtved lærte pigen på Samsø at kende på grund af hendes store indsigt i Samsøs

Læs mere

Turen foregår fra d. 29-6 2014 til d. 6-7-2014

Turen foregår fra d. 29-6 2014 til d. 6-7-2014 TRYSIL Trysilelven løber ind i Norge ved Rogen i nord, og skifter navn flere gange inden den løber ud i Vänern i Sverige. Tidligere var elven lakseførende, men et par kraftværker på den svenske side af

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede 22.-25. marts 2012: Flotte havørreder fra Møn Det er ved at være en tradition, at vi tager på en forårstur for at fiske efter havørred i fremmed vand. I år var valget faldet på Møn, der i mange artikler

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

MEGINbowlen 2007 på Strynø

MEGINbowlen 2007 på Strynø MEGINbowlen 2007 på Strynø Strynø og Smakkecentret dannede en perfekt ramme om MEGINbowlen 2007 - dejligt vejr, god vind og spændende sejlvand, meget bedre kan det ikke blive. Der var 15 både til start,

Læs mere

et eller andet. Klara bliver lidt nervøs. Tænk hvis der er sket noget med Preben. Lugten. Hmmm det er en lugt af uld. vådt uld!

et eller andet. Klara bliver lidt nervøs. Tænk hvis der er sket noget med Preben. Lugten. Hmmm det er en lugt af uld. vådt uld! 4. December Preben det er tid til at pakke dine ting. Kom ud af din hytte og lad os komme afsted siger Klara begejstret. Julehyggen venter på os derude og ham glæder jeg mig til at møde. Klara er frisk

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juni - august 2015. Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juni - august 2015. Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter Juni - august 2015 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling Grønne spirers konkurrence Dagplejen Beder/Malling Kære Grønne spirer I dagplejen Beder/Malling kan vi i sandhed sige, at vi er vildt begejstrede for udelivet. Vi voksnes glæde ved naturen smitter automatisk

Læs mere

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2

KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KATRINES DAGE EN HISTORIE OM ET BOSTED KAPITEL 1 & 2 KAPITEL 1 Næste gang skal alt det hvide lugte af den her Grøn Æblehave, synes du ikke Katrine? Camillas øjne lyser af begejstring, mens hun holder den

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Forårets indberetninger Nyt mærke indført

Nummer 1. Bornholmerklubben K L U B B L A D. Forårets indberetninger Nyt mærke indført K L U B B L A D Bornholmerklubben Nummer 1 2014 Forårets indberetninger Nyt mærke indført I dette nummer: I dette nummer: Jolle, Mesteren Golle viser og de tænder tre andre igen på tur. 4 Røsnæs 4 Store

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Lidt om bål. Bålregler

Lidt om bål. Bålregler Natur/teknik Lidt om bål Side 1 Lidt om bål Bål er varme. Bål er mad. Bål er lys og gløder. Lige fra urgamle tider har ilden været en vigtig del af menneskets liv. Det at kunne lave ild gav varme og magt.

Læs mere

M å l m a n d s t r æ n i n g m e j r u p f o d b o l d u n g d o m s a f d e l i n g e n

M å l m a n d s t r æ n i n g m e j r u p f o d b o l d u n g d o m s a f d e l i n g e n M å l m a n d s t r æ n i n g m e j r u p f o d b o l d u n g d o m s a f d e l i n g e n INTRODUKTION FORORD Det er svært at finde materialer til målmandstræning, men efter selv at have søgt på Internettet,

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Stauning Kommunal Plantage

Stauning Kommunal Plantage Stauning Kommunal Plantage Invitationen lå klar. Jagt i Stauning Kommunal Plantage gennem Ringkøbing Jægerforbund. Man siger aldrig nej tak til at komme på jagt, også selvom jeg i forvejen havde en jagt

Læs mere

Alaska september 2012

Alaska september 2012 Alaska september 2012 Indianer slik (tørret og røget laks i strimler med skind på bagsiden) serveret med æble både og appelsinstykker møjsommeligt pillet af Joe. Man gnaver laksen af skindet, mens man

Læs mere

BOMBARDATEST KYSTFISKERI: DEN STORE

BOMBARDATEST KYSTFISKERI: DEN STORE s. 32-36_Den store bombarda: STANDARD Hvide side 10/09/12 15:50 Side 32 FOTOS: JENS BURSELL KYSTFISKERI: DEN STORE Tue Blaxekjær er manden bag det nye semi-fixerede bombardatakel, der kaster længere og

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Juni - august 2016 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Maj - august, Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Maj - august, Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Maj - august, 2018 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 www.samsonaturskole.dk Samsø Kommunes Naturafdeling

Læs mere

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika

Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Blue-Water UV-Jagt til Sodwana, Sydafrika Så er der mulighed for at komme væk fra den kolde danske vinter. UV-Jagt rejser til Sodwana Bay i Sydafrika, syd for Mozambique. Det bliver primært Blue-water

Læs mere

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af.

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Det har været nogle meget spændende, udfordrende og givende måneder,

Læs mere

Rejsebrev 8, efterår 2014.

Rejsebrev 8, efterår 2014. Rejsebrev 8, efterår 2014. Mandag den 6. oktober. Det trænger sig mere og mere på, at finde en vaskemaskine, så vi kan få bund i vasketøjskurven. Vi har været på landevejen i over tre uger, og kan ikke

Læs mere

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund.

Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge Vi når Skillinge Hamn i frisk så frisk vind, at vi blæser inde i to dage. Vi nyder solen og sprayhoodens læ og ser på det lille hyggelige samfund. Skillinge var tidligere en betydningsfuld

Læs mere

TØRF LUEF ISKERI I ÅEN. Bo Frier og Thomas Weiergang, Sportsfiskerforbund har igennem de sidste 5 år raffineret et ekstremt spændende

TØRF LUEF ISKERI I ÅEN. Bo Frier og Thomas Weiergang, Sportsfiskerforbund har igennem de sidste 5 år raffineret et ekstremt spændende TØRF LUEF ISKERI I ÅEN Bo Frier og Thomas Weiergang, begge dygtige og innovative instruktører i Danmarks Sportsfiskerforbund har igennem de sidste 5 år raffineret et ekstremt spændende tørfluefiskeri efter

Læs mere

Nordbornholm med det smukke og barske klippelandskab med masser af fiskemuligheder og nogle steder vældig dybt helt ind under land.

Nordbornholm med det smukke og barske klippelandskab med masser af fiskemuligheder og nogle steder vældig dybt helt ind under land. Balticflyfisher og Bornholmfiskeguide byder dig velkommen på et guidet weekendophold med fluefiskeri efter havørred på Bornholm. Nu har du mulighed for at fiske efter havørred fra kysten sammen med to

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Sommer Juni, Juli, August

Sommer Juni, Juli, August Sommer 2018 - Juni, Juli, August Tur ud til Bondemand Jens - Grønne Spirer Så er vi taget på en tur ud til Bondemand Jens, denne gang er vi alle sammen gået der ud i det dejlige sommervejr, glade børn

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

grimrian fanget i Sverige 20 Politiidræt nr. 3 2015 Tekst og fotos Robert Hansen, Fredericia PI

grimrian fanget i Sverige 20 Politiidræt nr. 3 2015 Tekst og fotos Robert Hansen, Fredericia PI En grimrian fanget i Sverige Tekst og fotos Robert Hansen, Fredericia PI Cirka 343.000 mennesker spiller fodbold i Danmark (tal fra Danmarks Idrætsforbund 2011), mens 600.000 står med en fiskestang i hånden.

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Allan har skudt en fin seksender og Henrik set 4 bukke, men dog ikke kommet til skud. 4 seksendere i alt.

Allan har skudt en fin seksender og Henrik set 4 bukke, men dog ikke kommet til skud. 4 seksendere i alt. Hej Lotte og Brian Som lovet en fyldig jagthistorie fra vores tur på brunstbukke i starten af august 2011. Den 31. juli kl.. 21 startede turen mod Polen med masser af forventning i bagagen, og jeg siger

Læs mere

10. juni Søsætning med båddåb

10. juni Søsætning med båddåb 10. juni 1978 - Søsætning med båddåb "" var apteret, klar til søsætning. Vi skal have båddåb lørdag d. 10. juni. Vi er sent på den. Indbydelserne er ikke færdige, de skal senest være ude på mandag, for

Læs mere

Trænerkursus i Odense den

Trænerkursus i Odense den Trænerkursus i Odense den 17-01-2015 Trænerpunkter/-opgaver Vælge en trænerstil Hvordan får man respekt? Vigtigt at rette en øvelse til, således at det hele tiden er tydeligt, hvem der har trænerrollen

Læs mere

Skildpaddetur og vulkankrater In The Highlands.

Skildpaddetur og vulkankrater In The Highlands. Skildpaddetur og vulkankrater In The Highlands. Der er noget helt specielt ved at stå så tæt på flere kæmpeskildpadde, som lever i frie omgivelser. I dag tog vi en taxa op til The Highlands ca. 700 meter

Læs mere

Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i...

Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i... HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Fiskeri på Færøerne - 2 pladser tilbage i... Overblik HØJDEPUNKTER Færøerne har noget af verdens reneste luft, samt en meget smuk natur. Et spændende

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Dag 65 Motorhome d. 5/ , Tofino

Dag 65 Motorhome d. 5/ , Tofino Dag 65 Motorhome d. 5/10-2016, Tofino Stillehavskysten.. Da huset var pakket sammen, gik vi en tur til stranden, som lå nedenfor campingpladsen. Side 1 Naturens sjove og flotte kunstværker! Side 2 Side

Læs mere

Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22.

Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22. MÅNEDSBLAD FOR SEPTEMBER MÅNED Vigtig information Præstevænget og Remisen: Vi lukker af hver dag kl 17, så I kan nå tilbage Gå-hjem-runden. Efterårsferie: I uge 42 er der efterårsferie, der er åben i klubben

Læs mere

Rute- og telebus. Køreplan og priser. 8. august juni tilsamsø.dk Tlf

Rute- og telebus. Køreplan og priser. 8. august juni tilsamsø.dk Tlf Rute- og telebus Køreplan og priser 8. august 2017-24.juni 2018 tilsamsø.dk Tlf. 7210 8010 samsoebus@samsoe.dk Velkommen i bussen Rute- og telebus på Samsø Vi sidder klar ved telefonerne ring på tlf. 7210

Læs mere

Sommeraktiviteter for 25. gang

Sommeraktiviteter for 25. gang Sommeraktiviteter for 25. gang En weekend uden ipads og smartphones for børn i Odder Kommune lyder næsten usandsynligt. Men det var realiteterne for børnene på Hou Skole, som traditionen tro netop har

Læs mere

Rejsedagbog for værelse 458

Rejsedagbog for værelse 458 Rejsedagbog for værelse 458 FREDAG - SIDSTE HISTORIETIME INDEN AFREJSE Som intro til vores rejse til Rom, har vi brugt en del historie- og religionsmoduler til at forberede os. Det sidste modul inden vi

Læs mere

Samsø-turen Vel ombord begav vi os op på soldækket for at nyde det gode vejr. Så var det tid til lidt morgenmad.

Samsø-turen Vel ombord begav vi os op på soldækket for at nyde det gode vejr. Så var det tid til lidt morgenmad. Samsø-turen 2018. Fredag den 8. juni mødtes 19 køretøjer og 37 forventningsfulde deltagere på Kalundborg Havn. Vi manglede et enkelt køretøj og 2 deltagere, men veteranen var genstridig, og ville ikke

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

BOOTCAMP KLAR TIL STRANDEN PÅ 30 DAGE

BOOTCAMP KLAR TIL STRANDEN PÅ 30 DAGE KLAR TIL STRANDEN PÅ 30 DAGE Er du klar til at hoppe i bikinien om en måned? Hvis ikke, så spring om bord på I FORMs supereffektive Sommer-Bootcamp. Med en fokuseret indsats kan du efter 30 dage erobre

Læs mere

ISTID OG DYRS TILPASNING

ISTID OG DYRS TILPASNING ISTID OG DYRS TILPASNING - undervisningsmateriale For 12.000 år siden var der istid i Danmark. Den gang levede der dyr her, som var tilpasset klimaet. Mange af disse dyrearter lever ikke mere. På de følgende

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Det er ikke rigtigt!? himler han, da jeg fortæller om mors ørering. Og kort efter er vi på vej ud i mørket. Med lyden af fed trompetfanfare bag os.

Det er ikke rigtigt!? himler han, da jeg fortæller om mors ørering. Og kort efter er vi på vej ud i mørket. Med lyden af fed trompetfanfare bag os. Gyldendal For pokker da Mor fnyser, så der kommer ild ud af hendes næsebor. Har du set den anden? Hun rækker guldøreringen med den funklende brillant op mod mig. Jeg ryster hovedet og rynker næse. Den

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

FREDAG 4.MARTS LØRDAG 5.MARTS

FREDAG 4.MARTS LØRDAG 5.MARTS FREDAG 4.MARTS Vi besøger Rolf og Lone der har inviteret på aftensmad så vi kan se deres lejlighed og sammenligne den med vores. De har beklaget sig en smule over at de kom senere end os, så udbudet af

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Fysisk Aktivitet Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Indholdsfortegnelse CIRKELTRÆNINGSPROGRAMMER... 1 INSTRUKTØRKORT HELE KROPPEN... 3 INSTRUKTØRKORT PAR... 4 INSTRUKTØRKORT

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god sommer, forhåbentligt med masser af sol og dejlige oplevelser og vi ses igen efter ferien. bb bbb Børnebiksen, Juli 2013. GOD SOMMER. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Så er det sommer, selvom vejret ikke helt viser det. Men

Læs mere

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben October 29 Bornholmerklubben [3. Sæson, update nr. 1] Update Årets lystfisker 29-21 Der er nu ca. 5 måneder tilbage af konkurrencen. Nogen har været meget ihærdige, mens andre skal til at spænde hjelmen

Læs mere

Jetstrømme og polarfronten giver våd sommer 2004

Jetstrømme og polarfronten giver våd sommer 2004 Jetstrømme og polarfronten giver våd sommer 2004 Af Ove Fuglsang Jensen Når man nu som brevduemand har haft adskillige weekender med mere eller mindre regn, kan man stille sig selv spørgsmålet: Hvorfor?

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere

T 12:07. Wind-Drawing. Hygum Kunstmuseum. 24. og 17. August Klavs Weiss

T 12:07. Wind-Drawing. Hygum Kunstmuseum. 24. og 17. August Klavs Weiss 05. 08. 24. - T 12:07 Wind-Drawing Hygum Kunstmuseum 24. og 17. August 2005 Klavs Weiss Vejrudsigten 05. 08. 24 Morgen/vestlig vind, svingende til syd vest - syd i løbet af formiddagen. Sol og temperatur

Læs mere

Min første haj!!! Og min anden haj!!!

Min første haj!!! Og min anden haj!!! Min første haj!!! Og min anden haj!!! Her sidder jeg lige og får en slapper ved siden af Luke Egentlig havde min far og jeg ikke den store lyst til at tage af sted. Efter næsten 14 dages hæsblæsende ferie,

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

MANDAG 14.FEBRUAR TIRSDAG 15.FEBRUAR. Det er nu ved at blive hverdag. Anne Marie smutter på Uni.

MANDAG 14.FEBRUAR TIRSDAG 15.FEBRUAR. Det er nu ved at blive hverdag. Anne Marie smutter på Uni. MANDAG 14.FEBRUAR Det er nu ved at blive hverdag. Anne Marie smutter på Uni. Min dagsopgave lyder på at skaffe kakerlaklokkedåser. Vi har mødt to i køkkenet så nu starter 3.verdenskrig. Anne Marie kan

Læs mere