FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC"

Transkript

1

2 CRYSBERG BRANCHEOMRÅDER Sparring fra idé til produktudvikling FULL Som samarbejdspartner inden for elektronikudvikling og elektronik design tilbyder vi vores kunder hjælp til at udarbejde færdig kravspecifikation. Vi tilbyder sparring helt fra idéfasen for at sikre, at produktet bliver udviklet, så det tilfører kunden størst mulig værditilvækst. Sikkert udviklingsforløb - uden ubehagelige overraskelser En projektgruppe med repræsentanter fra udviklings- og kundeserviceafdelingen sikrer, at udviklingsprojekter bliver gennemført i henhold til indgåede aftaler. Et vellykket udviklingsprojekt afhænger af, om aftalte priser og projektplaner bliver overholdt, da både prisniveau og tidsfaktor kan være afgørende for produktets fremtid. Med nogle af markedets bedste udviklingsingeniører inden for hardware, software og firmware, samt en forretningsmæssig markedsforståelse sikrer vi, at udviklingsprojekter bliver gennemført til fuld tilfredshed for vores kunder.

3 CRYSBERG BRANCHEOMRÅDER Produktionsmodning Og dokumentation FULL Vælger kunden selv at udvikle et produkt, tilbyder vi assistance til udlægning af print, produktion af prototyper samt produktionsmodning, og vi udarbejder al nødvendig produktionsdokumentation. I hele udviklingsforløbet er kunden velkommen til at trække på vores store komponentdatabase med informationer om leveringstider, priser med mere. Implementeringen sker i et tæt samarbejde mellem kunden og den nedsatte projektgruppe, som består af repræsentanter fra vores indkøbsafdeling, kundeservice og udviklingsafdeling. Hos Crysberg har kunden altid en fast kontaktperson.

4 CRYSBERG BRANCHEOMRÅDER Indkøb af elektronik FULL Fornuftige indkøbspriser og leveringstider Lige så meget som vi ønsker at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner, lige så vigtigt er vores relation til vores underleverandører. Fornuftige indkøbspriser og pålidelige leveringstider er væsentlige succeskriterier indenfor industrielektronik og styreelektronik. I samarbejde med kundeservice sørger indkøbsafdelingen for, at kunderne får relevante tilbagemeldinger om komponenters leveringstid, prisudvikling med mere. Med hver enkelt kunde indgår vi individuelle aftaler om, i hvilken grad kunden ønsker at vi skal tage os af indkøb og lagerføring af komponenter m.m.

5 CRYSBERG BRANCHEOMRÅDER Prototypeproduktion FULL Hjælp til udvikling og produktion af de avancerede elektronikløsninger? Vi står klar med en selvstændig prototype-afdeling. Gennem de senere år har vi oplevet en stigende efterspørgsel på fabrikation af prototyper. Det er ofte kunder, som har behov for blot en enkelt protype eller serie, men også store kunder, der selv udvikler deres produkter. Her kan vi hjælpe med udvikling og produktion af de avancerede elektronikløsninger lige fra idéudvikling til slutproduktion. For at kunne yde en hurtig og fleksibel levering har vi nu udvidet og investeret i en selvstændig prototype-afdeling, så vi kan tilrettelægge produktionen ud fra kundens ønsker og behov. Prototype-afdelingen er udstyret med en Siemens Siplace F4 SMD analog bestykningsautomat fra 2005 med en kapacitet på komponenter/time. SMD-linjen består af en DEK Horizon 3i Screen printer med full vision, en Siemens Siplace D1 SMD digital bestykningsautomat fra 2006 med kapacitet på komponenter/time samt en Siemens Siplace D1 SMD digital bestykningsautiomat fra 2009 med kapacitet på komponenter/time. Vi har også en Heller 1706 EXL-N Reflow nitrogen ovn, en SEHO PSC 8035 nitrogen-bølgelodder samt Teknek transportudstyr med loadere, stackere og uploadere. Læs mere her: Crysberg med fokus på prototyper, Elektronik og Data nr (pdf) Få din prototype produceret i Nordsjælland, Elektronik nr (pdf)

6 Elektronikproduktion, Industrielektronik og styreelektronik Crysberg tilbyder elektronik produktion af SMD og leaded printmontage, avanceret apparatmontage og box-build. SMD og leaded elektronikmontage sker efter den globalt anerkendte IPC-A-610 standard klasse 1, 2 og 3, som alle vores operatører er uddannet og certificeret efter. Udover printmontage tilbyder vi også rensning, lakering og indstøbning af print. Vi registrerer alle observationer i produktionsprocessen i et dataopsamlingssystem, hvor vi tilbyder vores kunder skræddersyede rapporter vedrørende data om deres produkter. Den geografiske placering i Kvistgaard betyder, at vi er i tæt kontakt med vores kunder, som forventer høj kvalitet og sikkerhed for hurtig og fleksibel levering af mindre og mellemstore produktserier. På forkant med RoHs direktivet Den 1. juli 2006 trådte EU direktivet (RoHS) i kraft, hvilket betyder at elektronisk udstyr dog med visse undtagelser skal være blyfrit. Vores loddeovn yder den effekt, der skal til for at køre blyfri produktion, så vi opfylder retningslinjerne i RoHS direktivet.

7 SMD leaded elektronik montage Vi monterer alle typer af komponter f.eks Prototype-afdelingen er udstyret med en Siemens Siplace F4 SMD analog bestykningsautomat fra 2005 med en kapacitet på komponenter/time. Vi har effektiviseret vores produktion af overflademontering med 40%, fordi vi helt undgår "vente-position", når operatørerne bærer print rundt fra proces til proces, og vi slipper for maskinstop ved pauser, og når vi fylder komponenter på. Vores SMD in-line produktionsudstyr kombinerer stordriftsfordele, så vores kunder får produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og med sikkerhed for hurtig og fleksibel levering af mindre og mellemstore produktserier. SMD-linjen består af en DEK Horizon3i Screen printer med fullvision, en Siemens Siplace S27 SMD digital bestykningsautomat fra 2006 med kapacitet på komponenter/time samt en Siemens SiplaceD1 SMD digital bestykningsautiomat fra 2009 med kapacitet på komponenter/time. SMD produktionsprocessen Råprintene bliver lagt ind Bare Board Loader, som automatisk fører et print ad gangen ind i screeneren, hvor det bliver screenet i 2D vision. Et kamera observerer, om stencil og print ligger korrekt placeret over hinanden. Printpladen bliver derefter ført videre ind i SMD Pick and Place robotten, som automatisk monterer de forskellige komponenter på printpladen. Den monterede printplade kører nu gennem inspektionslinien, hvor SMD operatørerne laver en visuel inspektion og har mulighed for at montere komponenter manuelt. Printjobbet kører nu videre ind i ovnen, hvor specielle varmezoner afstemmer lodde-processen. Til sidst bliver de færdige, monterede printplader placeret i en loader, som i de tilfælde, der er behov for SMD montage på begge sider af printet, kan vendes. Derfra fungerer loaderen som en unloader, og processen starter forfra. Crysbergs maskinpark DEK Horizon 3i Screen printer med full vision Siplace 80 F4 SMD bestykningsautomate med en kapacitet på komponenter/time Siplace S-27 SMD bestykningsautomat med en kapacitet på komponenter/time HELLER 1706 EXL-N Reflow ovn, nitrogen SEHO PSC 8035 Bølgelodder, nitrogen TEKNEK transportudstyr Loadere, stackere, unloadere Siemens Siplace D1 SMD bestykningsautomat med kapacitet på komponenter/time.

8 Leaded elektronikmontage Vores afdeling for leaded elektronikmontage består af højt kvalificerede montageteknikere med mange års erfaring indenfor elektronikbranchen. Vores medarbejdere er fleksible og kan stort set lave alle opgaver indenfor leaded elektronikmontage, apparatmontage og box-build. I elektronikmontagen arbejder montageteknikerne i medstyrende grupper. Præcist, sikkert og stilfuldt håndarbejde Alle vores montageteknikere er uddannede i henhold til Workmanship/IPC-A-610 standarden i klasse 1, 2 og 3.

9 Indstøbning og lakering Hos Crysberg har vi mange års erfaring i at rense, lakere og indstøbe print. Siden starten i 1986 har vi renset, lakeret og indstøbt vores egne dekodere til golfvandingssystemer i hele verden. Lakeringsanlægget er bygget i moduler af tre etager, hvor emnerne enten er monteret i rammer eller placeret i special- byggede kurve, som kører ind gennem en elevatorskakt. Lakanlægget kan håndtere print i en størrelse på op til 30 x 25 cm. Rens og lak og indstøbning På nederste modul bliver emnerne renset og lakeret. Processen er en tretrinsrensning efterfulgt af lakering. Emnerne dyppes ned i tre forskellige bade, hvor det sidste bad er en særlig proces, som sikrer, at alle rester af fluss er fjernet inden lakering Efter rensning og tørring kører emnerne videre til den egentlige lakering. Hele processen foregår i et lukket system med lovpligtig udsugning. Vi bruger en 2K Polyuthan Voltatex CE 12 støbemasse til alle vores støbeopgaver Det er en indstøbningsmasse, som vi har god erfaring med, og som vi i over 20 år har brugt til at indstøbe elektronikken i vores golfvandingsdekodere. Vi har dekodere rundt omkring i verden, som har været gravet ned i jorden i over 20 år, og som fortsat fungerer efter hensigten. Crysberg lakerer og indstøber dekodere om året, og vi har bred erfaring i både at hel- og dellakering.

10 Apparatmontage og box-build Vores afdeling for apparatmontage og box-build består af de samme højt kvalificerede medarbejdere, som laver leaded elektronikmontage. Ud fra styklister og tegninger samler vi apparaterne i overensstemmelse med vores kunders forventninger og høje krav til kvalitet og driftssikkerhed. Crysberg styrer hele processen fra indkøb af mekanikdele hos egne leverandører til at koordinere samarbejdet mellem kunden og deres underleverandører til den endelige test. Crysbergs kunder opererer på det globale marked og afsætter produkter og ydelser, som ofte har vital betydning for brugerens sikkerhed. Samarbejdet mellem Crysberg og kunden bygger på mange års tillidsforhold til, at Crysberg leverer fejlfrie apparater og apparat montage af høj kvalitet, som skaber tryghed hos slutbrugeren.

11 Workman-ship/IPC-A-610 Crysberg bestykker printkort og systemmontage efter den globalt anerkendte Workman-ship/IPC-A-610 standard klasse 1,2 og 3, som alle Crysbergs montører er uddannede i. Workmanship/IPC 610 er en af verdens mest anvendte standarder for elektronik samlinger og er et must for alle involverede i kvalitetssikring indenfor loddede elektriske og elektroniske samlinger. IPC 610 standard er delt op i tre kvalitetsklasser, hvor klasse 3 er den bedste. Klasse 1 Simple elektronikprodukter Omfatter produkter, som er egnede til at anvende, hvor det primære krav til det færdige produkt er funktionen. Klasse 2 Pålidelige elektronikprodukter Omfatter produkter, hvor der er krav til vedvarende funktion, udvidet holdbarhed, og hvor kontinuerlig drift er et ønske, men ikke kritisk. Typisk vil driftsmiljøet ikke være årsag til fejl. Klasse 3 Elektronikprodukter med høj pålidelighed Omfatter produkter, hvor der et ubetinget krav til funktion eller ydeevne. Driftsstop kan ikke tolereres, og udstyret skal fungere i usædvanlig barske driftsmiljøer, når det er et krav, f.eks. respiratorer eller andre kritiske systemer. RoHS direktivet og blyfri lodninger IPC-A-610, som internationalt set er den mest populære godkendelsesstandard for elektronikindustrien er udkommet i en ny udgave IPC-A-610D, som er tilpasset de nye produktionsteknologier, komponent- og materialetyper samt anvendelse af blyfri metalsammensætninger m.m. Crysberg har naturligvis opgraderet alle produktionsmedarbejdere til den nye standard IPC-A-610D, så de er uddannet i henhold til retningslinierne i RoHS direktivet. Qualcert er Crysbergs samarbejdspartner indenfor IPC-A- 610 uddannelse og diplomer.

12 Printudlægning og produktionsmodning Hos Crysberg har vi stor erfaring og ekspertise i at hjælpe vores kunder med printudlægning. Når du handler med Crysberg, har du hele ekspertisen samlet under samme tag. Det betyder, at vi har udviklingsingeniører og produktionsteknikere, som i dagligdagen arbejder tæt sammen. Netop der ligger vores styrke indenfor printudlægning. Vi har personale, som både kan sætte sig ind i produktets funktionalitet samtidig med, at vi ved, hvordan produktionen fungerer. Som samarbejdspartner på vores kunders projekter bliver vi inddraget i aspekter lige fra idéfasen, hvor vi diskuterer markedssituationen over til produktfunktionalitet i udviklingsforløbet til produktion af den færdige elektronikløsning. Vi stiller spørgsmålene, og sammen med vores kunder finder vi de svar, som bringer os sikkert gennem processen. Vores erfaring har blandt andet lært os At det går galt i produktionen, når der i printudlægningen ikke er taget højde for Fiducial mærker Krympning og loddemasker Udlægningsdesign i henhold til EMC standarder m.m Vi fungerer som bindeleddet mellem vores kunders udviklingsafdeling og vores egen produktion. Det er en fordel at kontakte Crysberg så tidligt som muligt i udviklingsprocessen for at undgå uhensigtsmæssigheder undervejs i printudlægningen. Hos Crysberg vil vi gerne hjælpe dig sikkert gennem printudlægning, fra diagramtegning via digital behandling til færdigmonterede print.

13 Test af industrielektronik og styreelektronik Optimale markedsmuligheder kræver, at slutbrugerne har fejlfrie produkter. Hos Crysberg er hvert enkelt produkt unikt. Vi tilpasser vores test til de individuelle krav og ønsker, kunderne har til deres elektronikprodukters anvendelsesmuligheder og påvirkninger fra miljøet. Derfor forlader intet elektronikmontage Crysberg, uden det har været igennem en grundig test. I vores testafdeling udvikler og konstruerer vi testudstyr til produkter indenfor industrielektronik og styreelektronik, som vi selv udvikler, og vi tilbyder også denne service til kunder, som selv foretrækker at stå for elektronikudvikling af egne produkter

14 Emballering og forsendelse Skræddersyede løsninger til ethvert formål Lagerafdelingen emballerer og sender de færdige elektronikprodukter efter aftale med kunden. Vi følger nøje de instrukser og anvisninger, vores kunder giver os, og derfor har vi emballage fra transportemballage for returnering og genanvendelse til den endelige slutbrugeremballage, hvor vi pakker produktet med brugermanualer, ekstratilbehør med mere. For at spare ressourcer hos kunderne og reducere leveringstiden tilbyder vi at lagerføre og levere færdige produkter direkte til slutbrugeren.

15 Eftermarkedsservice og elektronik service Som en ekstra service for vores samarbejdspartnere kan vi repararere produktet i hele produktets levetid. Alle produkter er forsynet med serienumre, som er struktureret i en relationsdatabase, hvor alle elektronikproduktions-, test- og reparationsdata er organiseret under det enkelte serienummer. I det tilfælde at komponenter udgår, hjælper, vores indkøbsafdeling med at finde alternativer hos vores elektronikunderleverandører. Hvis det ikke er muligt, kan vi i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov lave et nyt design af printmontagen, så det opfylder de samme kravspecifikationer som det oprindelige

16 Crysberg er en dansk ingeniørvirksomhed, der blev grundlagt i Grundidéen var og er stadig løsning af komplekse udfordringer inden for industriel elektronik. Kundegrundlaget omfatter et bredt udsnit af industrivirksomheder, som efterspørger små og mellemstore produktionsserier af kundetilpassede elektronikløsninger. Vi udvikler og producerer mange forskelligartede løsninger for den finansielle sektor, alarm og sikkerhedsbranchen, marineelektronik og medico industrien med flere. Det er fælles for disse brancher, at der stilles høje krav om sporbarhed, dokumentstyring og dokumentation til identifikation af godkendte komponentproducenter etc. Crysberg sikrer derfor løbende en konstant tæt dialog med leverandører såvel som kunder, for at opretholde en høj kvalitet gennem hele udviklings- og produktions processen. Crysberg er en velkonsolideret virksomhed, som beskæftiger 40 medarbejdere og som i 2009 havde en omsætning på 53 millioner kr. CRYSBERG A/S Oldenvej 6 DK-3490 Kvistgaard Tlf Fax +45) mail@crysberg.dk

Industrielle elektronikløsninger

Industrielle elektronikløsninger Invented by you 2 3 Industrielle elektronikløsninger Crysberg har samlet hele ekspertisen inden for industriel elektronik under samme tag. Fra problemanalyse til idé, udvikling over produktion af store

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Kvalitets- og miljøhåndbog Introduktion Denne præsentation informerer om Crysbergs forretningsområde, kvalitetscertificeringer og kvalitetspolitik. Endvidere giver den overordnet indsigt i Crysbergs kvalitetsværktøjer

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Afstem forventningerne Vi ved det, og det er så simpelt. Lyt til din kunde og afstem forventningerne - og alligevel går det galt - kunden klager og er ikke tilfreds med den forventede kvalitet. Sådan kan

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Fjernstyring af intelligente vandingssystemer Vanding af golfbaner og andre græsarealer via en GPRS/Web løsning Crysbergs udviklingsingeniører blev sat på en spændende opgave, da en af vores samarbejdspartnerne

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

ALPHA-elektronik A/S. Delta - Master Class Den 7. oktober 2016

ALPHA-elektronik A/S. Delta - Master Class Den 7. oktober 2016 ALPHA-elektronik A/S Delta - Master Class Den 7. oktober 2016 Dagsorden Præsentation af virksomheden Ny inden for EMS Hvordan kommer jeg i gang?? Produktion Data og dokumentation nøglen til den første

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

INDUSTRI 4.0 POTENTIALERNE FOR DANSK INDUSTRIPRODUKTION

INDUSTRI 4.0 POTENTIALERNE FOR DANSK INDUSTRIPRODUKTION INDUSTRI 4.0 POTENTIALERNE FOR DANSK INDUSTRIPRODUKTION MADE styrker økosystemet omkring dansk produktion MADE skaber og deler viden baseret på industriel forskning MADE tilbyder et åbent netværk af små

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling

Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling Kursusguide 2011 2012 Kompetenceløft - fra ord til handling forord TRIVSEL VÆKST OG UDVIKLING Kompetente veluddannede medarbejdere er afgørende for trivsel, vækst og udvikling i enhver virksomhed og organisation.

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

Udvikling starter med den gode idé

Udvikling starter med den gode idé Udvikling starter med den gode idé Vi bringer dig sikkert i mål DAVINCI development ENGINEERING & 3D PRINT 36 18 Om DAVINCI development DAVINCI development er et komplet udviklingsfirma, som professionelt

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

LIND JENSEN SPILDEVAND

LIND JENSEN SPILDEVAND Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN SPILDEVAND En afdeling af Lind Jensens

Læs mere

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning

Simple løsninger til krævende brancher. Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning Simple løsninger til krævende brancher Vi går hele vejen for at sikre dig en god forretning www.eptools.dk ep tools udvikler simple løsninger til komplicerede opgaver over hele verden Hos ep tools får

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Det er ikke nok at effektivisere, man må også investere

Det er ikke nok at effektivisere, man må også investere Artikel om TKT Electronics for SET Det er ikke nok at effektivisere, man må også investere TKT Electronics har via erhvervsprojektet Eksponentiel acceleration, udbudt af Skiveegnens Erhverv- og Turistcenter

Læs mere

RSL Transportbånd ApS

RSL Transportbånd ApS RSL Transportbånd ApS RSL har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

Tavler og processtyring

Tavler og processtyring 38 Tavler og processtyring Tavler og Processtyring Vi er blandt de førende producenter af tavler og automationsløsninger til det industrielle og maritime marked. 39 Tavler og processtyring Vi kan tilbyde

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Rådgivning/Projektstyring Hos Techno Tool sætter vi kunden i centrum, og vi bestræber os på at have et

Læs mere

Problemfri skiltning og visuel branding

Problemfri skiltning og visuel branding Problemfri skiltning og visuel branding Modulex gør det nemt at gennemføre komplekse projekter, der omfatter skiltning og visuel branding. Du finder vores arbejde overalt, hvor mange mennesker færdes:

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Ren luft I METALINDUSTRIEN

Ren luft I METALINDUSTRIEN Ren luft I METALINDUSTRIEN D E D I C A T E D T O C L E A N A I R Vi kender metalindustrien det gør vores forhandlere også Siden JKF blev grundlagt for mere end 50 år siden, har vi samarbejdet med jern-

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

Vi skaber innovative løsninger man taler om

Vi skaber innovative løsninger man taler om Vi skaber innovative løsninger man taler om profil LCD MEDIA Den rette sparringspartner for dig LCD Media har leveret til en lang række brancher, herunder bl.a. til retail-butikker, supermarkeder, byggemarkeder,

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S

Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Q-TRANSPORTMATERIEL A/S Vejen til fremtiden går over intern materialehåndtering og logistik En totalleverandør, der kender din produktionsproces og dine problemstillinger og derfor kan diskutere løsninger

Læs mere

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion.

Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. Hovedkvarteret ligger i Højmark, tæt på Ringkøbing Fjord i Vestjylland. Her beskæftiges ca. 150 medarbejdere med design, salg, service og produktion. LIND JENSEN BIOGAS En afdeling af Lind Jensens Maskinfabrik

Læs mere

We think productivity

We think productivity We think productivity Q-System Den eneste større fabrikant af automationsløsninger i norden. I det seneste årti har markedet for produktion af interne transportløsninger ændret sig markant. Konkurrencen

Læs mere

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til elektronikoperatør

Bekendtgørelse om erhvervsuddannelsen til elektronikoperatør BEK nr 556 af 28/04/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 17. juni 2016 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., j.nr. 007.96T.541 Senere ændringer til forskriften BEK nr 240 af

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Et holdbart samarbejde

Et holdbart samarbejde Et holdbart samarbejde Off-shore Marine Industri Food Leverandør af engineering til metalindustrien Beregning Konstruktion Dokumentation Fra idé til færdigt produkt COTECH Er et allround ingeniørhus der

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik.

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Totalløsninger i sygepleje og lægeartikler Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Procesoptimering Abena tilbyder kompetence på et højt niveau, hvilket afspejles

Læs mere

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE

SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE SIKKERHEDEN LIGGER I DETALJERNE INTEGREREDE SIKKERHEDSLØSNINGER SIKOM A/S udvikler og leverer integrerede sikkerhedssystemer til kunder, hvor kvalitet, driftsikkerhed og funktionalitet har høj prioritet.

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

Anders Laustsen, Projektkoordinator 17. Juni 2015

Anders Laustsen, Projektkoordinator 17. Juni 2015 Anders Laustsen, Projektkoordinator 17. Juni 2015 Netværkets organisering Hvad er vi sat i verden for? at bygge bro mellem vidensinstitutioner og produktionsvirksomheder med højværdiproduktion med henblik

Læs mere

04 November 2010 Rasmus Niebuhr

04 November 2010 Rasmus Niebuhr FMV Hærdeseminar 04 November 2010 Rasmus Niebuhr Niebuhr Gears A/S er nordens største og førende producent af tandhjul og transmissionselementer til de fleste brancher i maskinindustrien. Indhold Hvem

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO

SUPPLY SERVICES 10 ALSO KOMPETENCEGUIDE KONTAKT ALSO SUPPLY SERVICES Hos ALSO ønsker vi langvarige partnerskaber. Derfor har vi skabt et end-to-endnetværk af services for vores forhandlere med ALSO som det centrale omdrejningspunkt. Det gør os til markedets

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE

Optimal performance. Scanvaegt Service FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Service Optimal performance FOREBYGGENDE VEDLIGEHOLD HØJ DRIFTSIKKERHED ØGET KONKURRENCEEVNE Scanvaegt Systems er en stærk servicepartner, der yder forebyggende vedligehold det forhindrer produktionsstop

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked.

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Velkommen til. Henrik Hagens CEO Indhold Produkter Fjedre i

Læs mere

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..!

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Grædstrup Stål en stærk samarbejdspartner Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 1970 erne, hvor den gamle Grædstrup Smedje blev

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

Intro 2 Dækningsprøve 3 Testsystem 4 Specialrapporter 5 Radioer 6 Kontaktinfo 8

Intro 2 Dækningsprøve 3 Testsystem 4 Specialrapporter 5 Radioer 6 Kontaktinfo 8 Servicekatalog 2014 I dette servicekatalog håber vi, at du vil lade dig inspirere af de forskellige serviceydelser indenfor tekniske løsninger og tests som Dansk Beredskabskommunikation (DBK) tilbyder.

Læs mere

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden!

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden! Rengøring af hjælpemidler - så er alt i orden! Spar tid, plads og penge på rengøring af hjælpemidler Lad SSG klare rengøringen af hjælpemidler. Så slipper du for besværet, sparer tid, plads og penge. Vores

Læs mere

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive Side 1 af 5 ISO/TS 16949 - Automotive Standarden ISO/TS 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen

Læs mere

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk Totalleverandør inden for tyndpladebearbejdning, smedearbejde samt dreje/fræsearbejde JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk JB METALINDUSTRI A/S er en

Læs mere

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører

45 år med tjek på luft. Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft Professionelle løsninger kræver professionelle leverandører 45 år med tjek på luft TCÅ Trykluft Centret A/S har i mere end 45 år været eksperter i trykluft, og vi leverer trykluftskompressorer

Læs mere

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S

Transportanlæg. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S. JTT Conveying A/S JTT Conveying A/S JTT har beskæftiget sig med transportører i over 20 år, og har vokset sig stærk i markedet år for år. Vores succes er blevet bygget på kunders tilfredshed. Derfor er det tætte samarbejde

Læs mere

MADE FORSKNINGEN. De ni temaer i MADE Forskningen

MADE FORSKNINGEN. De ni temaer i MADE Forskningen MADE FORSKNINGEN De ni temaer i MADE Forskningen MADE Forskningen MADE vil generere og implementere ny viden om produktion, som giver danske virksomheder det globale forspring, der er afgørende for virksomhedernes

Læs mere

Et holdbart samarbejde

Et holdbart samarbejde Et holdbart samarbejde Off-shore Marine Industri Food - I Hele Europa Underleverandører af stålkonstruktioner og engineering Beregning Konstruktion Produktion Dokumentation KAMI der består af KAMI STÅL

Læs mere

CSR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY 2018

CSR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY 2018 CSR CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY 2018 V e l ko m m e n t i l Vores Csr rapport H o s ALED e r v i k la r ov e r, at v i ha r e t s a m f u n d s a nsva r i v e r de n o m k rin g o s o g v i ø ns k

Læs mere

Viden om plast forpligter...

Viden om plast forpligter... Viden om plast forpligter... Vink Plast A/S en del af verdens største plastleverandørnetværk! Vink i Randers beskæftiger mere end 100 ansatte og er en del af verdens største netværk af plastleverandører

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Værktøjer og konkurrencekraft Værktøjer

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

-rettidig ekspertise...

-rettidig ekspertise... Østergaard Entreprise -rettidig ekspertise... Østergaard Entreprise beskæftiger sig med del- og totalentrepriser inden for renovering og nyanlæg af rørsystemer og ledningsarbejde i fjernvarmebranchen.

Læs mere

Ren luft. I AGRO- og MØLLERIINDUSTRIEN

Ren luft. I AGRO- og MØLLERIINDUSTRIEN Ren luft I AGRO- og MØLLERIINDUSTRIEN D E D I C A T E D T O C L E A N A I R Vi kender agro- og mølleriindustrien det gør vores forhandlere også Da JKF blev grundlagt for mere end 50 år siden, var udgangspunktet

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet

Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Proces- og maskinteknologi, innovation og kreativitet Underleverandørarbejde Linatech udfører en bred vifte af underleverandøropgaver til flere brancher. Vi har fokus på arbejdsopgaver, som stiller høje

Læs mere

Overvejelser ved valg af IT system

Overvejelser ved valg af IT system Overvejelser ved valg af IT system Teknologisk Institut v/: Tanya Sørensen, faglig leder Agenda Implementeringsproces og kravspecifikation Case Hvordan kommer vi videre? Implementeringsproces og kravspecifikation

Læs mere

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk ORDREPRODUKTION Pumper Ventiler Motorer Mekanik Vindmøller Procesanlæg Kompressorer Højtryksanlæg Varmevekslere Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien Ortopædisk udstyr Rengøringsmaskiner

Læs mere

Fundamentet til industri 4.0

Fundamentet til industri 4.0 Fundamentet til industri 4.0 OKM A/S en værdifuld partner Navnet OKM er en forkortelse af efternavnet på grundlæggeren Robert Okholm og maskinfabrik: Okholms Maskinfabrik. Siden 1973 har vi været præget

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere

SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER

SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER Vægløsninger til depot- og pulterrum SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Verdens førende leverandør af indendørs afskærmning Troax er verdens førende

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion Væksthusenes rolle : - operatør på tilskudsprogrammet Tilskudsordning TILSKUD TIL EKSTERN UVILDIG BISTAND 100.000

Læs mere

Engageret, kompetent og målrettet produktudvikling INNOVATION

Engageret, kompetent og målrettet produktudvikling INNOVATION Engageret, kompetent og målrettet produktudvikling INNOVATION Du har en ide Det gælder om at forfølge sin ide, mens den kan gøre en forskel i markedet. I en travl hverdag med ledelse og drift kan det imidlertid

Læs mere

Teknologicenter. Forår 2015. Læse/stave problemer? Kontakt os i god tid. Produktion og udvikling euc nordvest

Teknologicenter. Forår 2015. Læse/stave problemer? Kontakt os i god tid. Produktion og udvikling euc nordvest Teknologicenter Forår 2015 Læse/stave problemer? Kontakt os i god tid Produktion og udvikling euc nordvest Grundlæggende robotkendskab Robotter i industrien for operatører Varighed: 2 dage AMU 42838 Efter

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC ADI alarmsystemer ADI ALARMSYSTEM er Nordens største, uafhængige grossist indenfor alarm- og sikringsprodukter Moderselskabet - ADI-GARDINER er etableret med mere end 100 filialer fordelt over 20 lande

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

Outercore IVS: Omstilling til cirkulær økonomi giver inspiration til ny forretningsmodel

Outercore IVS: Omstilling til cirkulær økonomi giver inspiration til ny forretningsmodel Outercore IVS: Omstilling til cirkulær økonomi giver inspiration til ny forretningsmodel For Outercore gjorde samarbejdet med Rethink Business, at man gik målrettet efter at omstille til cirkulær økonomi.

Læs mere

KompetenceCenter for Elektronik og teknologi. Velkommen til. Avanceret rework teknik for operatører

KompetenceCenter for Elektronik og teknologi. Velkommen til. Avanceret rework teknik for operatører Velkommen til Avanceret rework teknik for operatører I det efterfølgende kompendie er der brugt materiale lånt fra materialet Reparationshåndbog for elektronikuddannelserne ved AMU-Centrene udarbejdet

Læs mere

Scandinavian Micro Biodevices

Scandinavian Micro Biodevices Scandinavian Micro Biodevices Scandinavian Micro Biodevices har fra begyndelsen haft fokus på at være datadrevne, og det har bragt dem til, hvor de er i dag. For at kunne tilbyde de bedst mulige produkter

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere