Hovedbestyrelsesmøde den 24. og 25. november 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hovedbestyrelsesmøde den 24. og 25. november 2018"

Transkript

1 Hovedbestyrelsesmøde den 24. og 25. november 2018 Tilstede: Pia West Christensen, Jan Qvortrup, Niels Larsen, Tommy Rasmussen, Michael Th. Larsen, Villy Petersen, Anders Brøbech, Frank Juul Nielsen, Søren Andersen Sekretariatet: Bjarne Straszek, Bjarne Borresen 1. Indledning ved formanden Formanden bød velkommen og orienterede om, at Michael Th. Larsen var forsinket og ville dukke op først på eftermiddagen. Herefter blev dagsorden gennemgået. Bad alle melde retur såfremt, der var forhold, som ikke var som forventet. Sidste HB-møde blev gennemgået. Herefter blev samarbejdsformen debatteret. Det var vigtigt, at alle følte sig godt orienteret og vigtigt, at vi gensidigt orienterer hinanden ved at sikre besvarelse af mails m.v.. Der skulle snarest og senest til februar udarbejdes en køreplan for opgaverne med en prioritering af opgavernes vigtighed. De nuværende udvalg kører videre indtil efter repræsentantskabsmødet i februar, hvor udvalgene skal genbesættes. De nuværende udvalgsformænd orienterer formanden om evt. hændelser i deres udvalg, herunder bl.a. i forhold til beretning. Beretningen var endnu ikke færdig, men den vil ikke blive tilbageskuende i noget stort omfang, men koncentrere sig mere om de opgaver og udfordringer, som DdB står overfor fremadrettet. Referater fra HB-møderne skal offentliggøres i såvel Brevduen som på hjemmesiden, så snart de foreligger og er godkendt af den samlede HB. Der skal aftales orienteringsmøder med DdB s største samarbejdspartnere/leverandører snarest. Der har været afholdt revisionsmøde med den statsautoriserede revisor inkl. kasseeftersyn her umiddelbart inden HB-mødet. Konstitueringen blev besluttet udskudt til februar undtagen den interne HB-revisor, som er Villy Petersen. Det overvejes, om der fortsat skal være et forretningsudvalg 2. Repræsentantskabsmødets dagsorden Dagsordenens hovedpunkter blev gennemgået og herefter de enkelte indsendte forslag til lovene, mesterskaber, grænseændringer, Brevduen og kapflyvninger gennemgået punkt for punkt. HB s forslag til de 2 dirigenter blev fastlagt og det blev besluttet at Sekretariat skulle kontakte dem. Det blev besluttet at foreslå en kontingentforhøjelse på kr. 125,- pr halvår startende fra den 1. april Der var nogle af forslagene, der kunne være tvivl om og det blev besluttet, at foreningerne skulle kontaktes for at afklare evt. tvivlsspørgsmål. Et par af forslagene kræver, at konsekvens afklares med DdB s advokat. De enkelte ændringer til kapflyvningsplanen blev gennemgået og et par stykker må afvises, idet de dækker mere end foreningens egen region. Der var indkommet forslag om ændring af slipformer.

2 Antallet af sportsduer blev debatteret. Det nuværende antal fastholdes. Der forelå enkelte ændringsforslag til DdB s mesterskaber. HB foreslår at DM Åben ændres til 3 DM-mesterskaber, Marathon, Lang og Mellem på afkrydsede duer. HB foreslår at Regionsmesterskaberne derefter afskaffes. Kapflyvningsplanens tilblivelse jf. DdB s love 18 blev genstand for en længere debat. Der er såvel fordele som uhensigtsmæssigheder ved det nuværende system. En mulighed kunne være at genopfinde Delegeretmødet men det er der også både fordele og ulemper med. Så pt. blev det ved debatten. Et internt HB-notat fra 2001 om deling af Jylland i 3 regioner var blevet støvet af og man endes om, at det kunne det nok være værd at undersøge nærmere. Det ville måske kunne løse mange de afstandsudfordringer, der afspejler sig i mange af de kapflyvningsforslag, der indsendes. Det kigges der på igen efter repræsentantskabsmødet. Sekretariatet laver nu den endelige dagsorden og sender den til godkendelse hos hele HB. 3. Repræsentantskabsmødets landudstilling & auktion Udstillingsudvalget gennemgik arbejdsplanen og arbejdsopgaverne. Man ser gerne, at klasserne primært er duer, der har præsteret på flyvninger, men det bliver nok ikke helt nemt at indføre 100%. Det besluttes dog, at klasserne 13 og 14 udgår, idet der næsten ikke har deltaget duer i disse klasser. Stadepengene har ikke været forhøjet i mange år og dækker på ingen måde udgifterne, herunder ikke til præmierne. Man enedes om at forhøje stadepengene til kr. 35,- pr. due. Præmiebudgettet skal bedre afspejle stadepengenes størrelse. Placeringen af udstillingsbure og diverse stande blev gennemgået og flere ændringer blev foreslået. For at skaffe mere plads skal bl.a. OL-duerne flyttes. Herefter blev bemandingen gennemgået. Dommernes honorering blev gennemgået. De får deres dommerhonorar, KM-penge og betalt én overnatning samt frokost fredag middag. Der var via Brevduen blevet annonceret med plads til stande og flere var allerede tilmeldt. Priserne på standene skal være ensartede. Arrangementet for fredag aften er lagt i hænderne på M&C Hansen, som også har arrangementet i Udstillingsudvalget afholder auktion over ca. 30 unger, som enten er senunger 2018, vinterunger årgang 2019 eller forårsunger Her vil stamtavlen være til stede på auktionen. Duerne kommer på præ-auktion hos M&C Hansen. Auktionarius bliver Anders Brøbech. Uddelingen af DdB s præmier kommer til at foregå på vanlig vis fra scenen med start kl lørdag. Der skal laves aftale om fotografering af klassevindere samt billeder fra repræsentantskabsmødet og præmieuddelingen. Lejerne af stand vil få udsendt en kontrakt-lignede aftale, som angiver priser og vilkår for standen. Det accepteres ikke, at der uddeles og drikkes privat medbragte

3 drikkevarer på disse stande. Drikkevarer skal købes på Pejsegården. Vi kan ikke være andet bekendt. 4. Repræsentantskabsmødets festaften Festaftenen blev gennemgået. Menuen er aftalt med Pejsegården og allerede annonceret i Brevduen. Musikken er bestilt med samme band som sidste år Petmics. Gæstelisten blev gennemgået og vedtaget. De nordiske præsidenters ophold blev gennemgået. De betaler jf. SBU s vedtægter, selv for deres ophold udtagen for DdB s festaften hvor de er med som gæster. Ved HB-mødet i februar evalueres arrangementet og der overvejes anden menu og set up i SBU Der var bred enighed om, at SBU i sin nuværende form ikke gavner DdB s medlemmer og DdB vil tage initiativ til en eventuel nedlæggelse af SBU snarest muligt. Det er HB s opfattelse, at der sagtens kan finde et samarbejde sted uden SBU og der, hvor det giver mening. 6. Økonomi DdB s regnskab for 2017/18 er under udarbejdelse og ikke 100% færdiggjort. Revisorerne er stort set igennem deres arbejde. De sidste posteringer afleveres til den statsautoriserede revisor den 10. december Det ekstraordinære repræsentantskabsmøde havde kostet ca kr. og der forventes et væsentligt underskud i regnskabsåret 2017/18. Budgettet for regnskabsåret 2018/19 er ikke endeligt klart endnu. DdB s indtægtssammensætning blev herefter gennemgået. Den er primært funderet via tilskud, gebyrer, kontingenter og Brevduen. Kapflyvningsgebyrerne er næsten den eneste hane, der kan drejes, hvis behovet opstår midt i året. Revisorernes arbejdsopgaver bør nok fremadrettet indarbejdes i DdB s love, så der ikke er tvivl om deres indsats. Dette drøftes ved et møde primo januar 2019 med revisorerne. 7. Transport 2019 Transporterne i 2018 er tidligere gennemgået. Ompakningen i Hedehusene forventes overvejende at blive afviklet som tidligere år, mens det snarest skal afklares, hvordan arbejdet skal gennemføres i Horsens og hvordan ansvaret skal fordeles. Forskellige muligheder blev debatteret. Formanden deltager i drøftelserne fremadrettet, indtil et koncept er fastlagt. DdB s hovedaftale med vognmandsfirma forsætter 2 år endnu.

4 Vi skal generelt have lavet et detaljeret overblik over vores omkostninger ved de enkelte flyvninger, herunder bl.a. omkring omkostninger på pakkepladser, indenlandsk- og udenlandsk fragt. 8. Ordensudvalget Orienterede om status pt. Den private transport af duerne til opsamlingspladserne blev drøftet. Nye kontrolforanstaltninger blev overordnet gennemgået. Det, der måtte blive indført, skal være håndterbart ude i alle foreninger. Det lokale arbejde er det vigtigste i DdB s kontrolarbejde. Den øgede kontrol i 2017 havde medført, at antallet af anmærkninger og bøder var faldet radikalt. Det, der var fundet i hele 2018 svarede til én kontrolaften i Brevduen Antallet af danske artikler er væsentligt for bladets kvalitetsmæssige indhold. Det kunne være fint, hvis en fra medlemskredsen igen ville skrive en fast klumme i Brevduen. Et par HB-medlemmer havde ideer i den retning. Bestyrelserne i de nordiske lande får Brevduen tilstillet gratis, ligesom HB får de respektive landes medlemsblad. Udfordringen er bare, at de øvrige lande ikke i udsender noget medlemsblad mere, eller højest uregelmæssigt. Det er ikke fair og rimeligt og vil blive stoppet. Økonomien omkring trykning og omdeling af Brevduen skal bringes i bladet snarest. Vi vil ligeledes snarest præcisere DdB s regler for ophavsret på indhold i Brevduen. 10. IT og de elektroniske systemer Status på de forskellige systemer i DdB regi blev kort gennemgået. Det blev debatteret, om det vil være muligt at lade Sektionsprogrammet udgå og tilbyde alle sektioner resultatberegning gennem Sekretariatssystemet. Det er muligt i dag uden problemer, men kræver naturligvis lidt arbejde. Der var forskellige synspunkter for og imod. Det vil blive debatteret igen ved en senere lejlighed, men der kunne være besparelser for DdB. Remote Strike forventes klar fra Tauris fra sæsonstart. Nyt økonomisystem tages i brug pr Den veterinære situation Status på ornithose situationen fra i efteråret blev kort gennemgået. Fødevarestyrelsen mødte denne gang ikke i rumdragter på de potentielt smittede slag, men ringede blot for at høre om duerne var syge. Der florer pt. en virus blandt solsorte, som er dødelig, men den er efter oplyste artsspecifik for solsorte og angriber ikke andre fugle.

5 12. PR-udvalget PR-udvalget gav opfølgninger på de kontakter, der var blevet skabt efter udstillingen i Forum, herunder bygningen af et slag til en institution/skole i København. Opfølgning på Europaudstillingen i Herning, hvor vi var blevet lovet plads, men det blev så efterfølgende afslået. Det var ærgerligt, men vi må jo kende vores besøgstid fremadrettet. PR-udvalgets rolle fremadrettet skal afklares til februar. Det kan være svært for udvalget altid at finde den nødvendige tid. I maj løber Børnehjælpsdagen igen af stablen i København og Århus og her er det aftalt, DdB skal deltage. Der skal i Århus findes en ny DdB-koordinator. Der vil blive gjort endnu et forsøg på at finde en markedsøkonomi studerede til en praktikplads på Sekretariatet. 13. Hædersbevisninger Der forelå et par ansøgning, som blev imødekommet med sølvnåle. Det blev besluttet at propositionerne for DdB s hædersbevisninger skal genoptrykkes i Brevduen snarest. 14. Diverse sager I anledning af 100 års dagen for afslutningen af 1. verdenskrig på Mosede Fort havde DdB været repræsenteret med nogle brevduer og et lille indlæg samt besvarelse af diverse spørgsmål. Deltagelse i forskellige lokale dyreudstillinger kan give et godt brugbart input til os brevduefolk. Der er mange måder at gøre tingene på. Status på DdB s Facebook side blev kort gennemgået. Status på toto-projektet blev kort gennemgået. Intet nyt fra hestesporten. Sekretariatet følger op. En pæn afsked med Erik Dybdahl blev besluttet afholdt ved repræsentantskabsmødet i februar. Det blev præciseret, at DdB alene markerer foreningsjubilæer, når foreninger runder 25, 50, 75, 100, 125 (osv.) år. Der deltager en repræsentant fra HB og der gives gave, hvis DdB modtager invitation.

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den

Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den Referat fra Formandsmødet afholdt i 025 Hjørrings klubhus torsdag den 16-8-2012. Dagsorden: 1. Indledning ved formand. 2. Tilbagemelding fra foreninger angående Sektion og DDB. 3. Vedr. Regionsmøde (afholdt

Læs mere

KATALOG. ektionsklub 34. Brevdue-udstilling i 154 "Standards" klubhus. lørdag den 9. december

KATALOG. ektionsklub 34. Brevdue-udstilling i 154 Standards klubhus. lørdag den 9. december KATALOG ektionsklub 34 Brevdue-udstilling i 154 "Standards" klubhus Flyvekonkurrence 2018 fra Henstedt uge 20 5 slagpræmier fordeling 5-4-3-2-1 Puljestørrelse: 2250,- kr. Præmier i kr.: 750-600-450-300-150

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde den 24. og 25. februar 2017

Hovedbestyrelsesmøde den 24. og 25. februar 2017 Hovedbestyrelsesmøde den 24. og 25. februar 2017 Tilstede: hele hovedbestyrelsen og Sekretariatet Formanden bød velkommen. Specielt til de 2 nyvalgte, Frank Juul Nielsen og Jan Qvortrup. Gennemgik regler

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling 28/ kl i klubhuset.

Generalforsamling 28/ kl i klubhuset. Referat: Generalforsamling 28/3-2019 kl.19.00 i klubhuset. Pkt.1 Valg af dirigent Gunnar Christensen enstemmigt valgt Pkt.2 Protokol ligger til gennemsyn fra den 11/3-2019-: Godkendt Pkt.3 Bestyrelsens

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Landsdækkende Præmieflyvning

Landsdækkende Præmieflyvning K Æ M P E K O N T A N T E P R Æ M I E R A L L E K A N V Æ R E M E D Landsdækkende Præmieflyvning fra LIMBURG I T YSKLAND s ø n d a g d. 1 9. a u g u s t 2 0 0 7 K Æ M P E K O N T A N T E P R Æ M I E R

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af Generalforsamling Sektion 21. Søndag den 04. januar 2015 i Ringsted klubhus kl. 10.15

Referat af Generalforsamling Sektion 21. Søndag den 04. januar 2015 i Ringsted klubhus kl. 10.15 Referat af Generalforsamling Sektion 21 Søndag den 04. januar 2015 i Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Viggo Jakobsen 09 Slagelse valgt Konstatering af mandater

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

SEKTIONSKLUB 61 FARSØ MARTS 2019 REGLEMENT 2019

SEKTIONSKLUB 61 FARSØ MARTS 2019 REGLEMENT 2019 Anmeldelse og forsendelse: REGLEMENT 2019 DdB s indleveringsskemaer skal benyttes: Skemaer med kode 95 (Blå) kan kun benyttes til sektionens blå flyvninger.. Skemaer med kode 96 (Gul) kan kun benyttes

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 22. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 03-2010 19. marts 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 02 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

REGLEMENT SÆSON 2015 SEKTION 21

REGLEMENT SÆSON 2015 SEKTION 21 REGLEMENT SÆSON 2015 SEKTION 21 1. Gebyrer : 2. Skemafarve : 7,00 kr. pr. due. Gamle - BLÅ Unger - GUL Mærkesedler skal IKKE sættes på 3. Spil: Der kan spilles i følgende klasser : Klasse 1 kr. 1.00 Klasse

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 21. maj 2015 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2015 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 11 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 06. januar 2013 i Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Præmie overrækkelse kl. 09.15

Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden - Generalforsamling Sektion 21 Præmie overrækkelse kl. 09.15 Søndag den 05. januar 2014 -Ringsted klubhus kl. 10.15 Punkt. 1 Punkt. 2 Punkt. 3 Punkt. 4 Valg af dirigent Togo Bjergfelt 0151 Hvalsø

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2013 - REFERAT

REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2013 - REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2013 - REFERAT BREVDUESPORT.dk kan herunder bringe et referat fra "REPRÆSENTANTSKABSMØDET 2013". Vi har været i kontakt med et pænt antal personer som deltog på mødet i Brædstrup

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra Formandsmøde afholdt i Brønderslev Hallen torsdag den

Referat fra Formandsmøde afholdt i Brønderslev Hallen torsdag den Referat fra Formandsmøde afholdt i Brønderslev Hallen torsdag den 22-9-2011 Dagsorden: 1. Indledning ved formand. 2. Tilbagemelding fra foreninger angående Sektion og DDB. 3. Fra punkt 4 til punkt 8 er

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Referat af dialogmøde mellem HB og formændene i sektion og 63, på Hjallerup Kro 4. September 2014.

Referat af dialogmøde mellem HB og formændene i sektion og 63, på Hjallerup Kro 4. September 2014. Referat af dialogmøde mellem HB og formændene i sektion 53-54 og 63, på Hjallerup Kro 4. September 2014. Peter Pedersen 086 Bangsbo bød velkommen, og en særlig velkomst til HB som bestod af Erik Dybdal

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune Halsnæs november 2013 Til formænd og kasserere for grundejerforeninger samt vej og trappelaug, tilsluttet Landliggersammenslutningen. Hermed fremsendes referat og beretning fra Landliggersammenslutningens

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Sektionsklub 61 Farsø, april 2015

Sektionsklub 61 Farsø, april 2015 REGLEMENT 2015 Anmeldelse og forsendelse: DdB s indleveringsskemaer skal benyttes: Skemaer med kode 95 (Blå) kan kun benyttes til sektionens blå flyvninger.. Skemaer med kode 96 (Gul) kan kun benyttes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole

Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF. fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Odense, den 19. marts 2003 Referat fra ordinær generalforsamling i DSMF fredag den 14. marts 2003 kl. 20.00 på Dalum Landbrugsskole Referent: Hans Lynggaard Riis Dagsorden: Valg af dirigent Godkendelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

BERETNING TIL SEKTIONSKLUB 11 STORKØBENHAVN 2017.

BERETNING TIL SEKTIONSKLUB 11 STORKØBENHAVN 2017. Sektionsklub 11 Storkøbenhavn Den 15.januar 2017 Ordinær generalforsamling afholdtes på Mørkhøj skole Lørdag den 7. januar 2017 klokken 10. -1 Valg af dirigent: Mogens Hald blev valgt. - 2 Konstatering

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Distrikt Midtjyllands Vedtægter

Distrikt Midtjyllands Vedtægter Side 1 af 8 Distrikt Midtjyllands Vedtægter Godkendt d. 16.04.2016 Side 2 af 8 1. Navn og hjemsted: 1. Distriktets navn er: Distrikt Midtjylland og omfatter Distriktets Y s Mens klubber, som er registreret

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår.

Beretning ved generalforsamlingen i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Beretning ved generalforsamlingen 20.03.14. i Foreningen for tosprogede småbørns vilkår. Bestyrelsens sammensætning er på nuværende tidspunkt: Mustafa Göl. (formand) Irene Berri. (Kasserer) Ketty Bruun

Læs mere

Vedtægter for Kolding Teaterforening

Vedtægter for Kolding Teaterforening Vedtægter for Kolding Teaterforening 1. Foreningens navn Teaterforeningens navn er Kolding Teaterforening og dens hjemsted er Kolding. 2. Formål Teaterforeningens formål er at styrke og vække interesse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING

DANSK POLITIHUNDEFORENING DANSK POLITIHUNDEFORENING R E F E R A T Dansk Politihundeforenings ordinære repræsentantskabsmøde. Lørdag den 3. marts 2012 kl. 12.50 afholdtes ordinært repræsentantskabsmøde på Vissenbjerg Storkro, Søndersøvej

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek.

Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Til Bogarts medlemmer Haslev 15. november 2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 24. oktober 2016 kl. 19.00 i mødelokale 2, Haslev Bibliotek. Dagsorden ifølge vedtægterne, der kan ses på

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet den 9.1.2015.

Referat fra repræsentantskabsmødet den 9.1.2015. Sektion 41 Referat fra repræsentantskabsmødet den 9.1.2015. Formand: Dieter Nicolaisen Kasserer: Kristian Maach Dagsordenspunkter: 1. valg af dirigent a. Dieter Nicolaisen blev valgt som dirigent, og han

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014

Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Referat af Bestyrelsesmøde h/jan Marker Ledreborg Allé 10 Tirsdag den 2. september 2014 Til stede: Afbud: Peter Vesterlund Charlotte Christoffersen Jan Marker Mogens Frølund Michael Jakobsen Fleur Nauta

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

BU Komite møde ved DMU i Skive.

BU Komite møde ved DMU i Skive. BU Komite møde ved DMU i Skive. Dagsorden: Opdatering Fra formanden Hvordan går det med projekterne? Input til strategi plan Budget Kommissorie opdatering Næste møde Ad. 1: Opdatering Fra formanden Projekterne:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde

Referat. Mødedato: 11.10.2010 Tidspunkt: Kl. 19.00 Klublokalet, Hylke Skole Hovedbestyrelsesmøde Side 1 af 5 Deltagere: Repræsenterende: Maibritt Søgaard Ungdomsklubben Simon Stouby Fodboldafdelingen Ikke tilstede Henning Strand Hylke Sportens Venner (HSV) Afbud Olesen Anders Jensen Ketchersport Ole

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub.

Det opfordres til at klubberne melder deres respektive løftere til divisionsturneringen i god tid, for at lette arbejdet for den afholdende klub. Referat 12.06.16 Til stede: Klaus Brostrøm, Peter Andersen, Kenneth Kyvsgaard, Alex Thorsen, Danny Bill Møller, Janni Weinke, Anders Vedel, Fraværende: Peter Bøgh Larsen (syg) Referent: Janni Weinke Endelig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Afbud fra Anni Jensen 1) Godkendelse af referatet fra bestyrelsesmødet 11.12.2006 Referatet blev enstemmigt godkendt. 2) Ordinær generalforsamling 05.02.2007 Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 02. september 2008/KD 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2008 2. september 2008 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1.

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

02. januar årgang. Godt nytår! TEMA LÆS OM BERETNING 2018 VINDERE 2018 DAGSORDEN 2019 LÆSERBREV

02. januar årgang. Godt nytår! TEMA LÆS OM BERETNING 2018 VINDERE 2018 DAGSORDEN 2019 LÆSERBREV 02. januar 2019 137. årgang 01 Godt nytår! TEMA BERETNING 2018 LÆS OM VINDERE 2018 DAGSORDEN 2019 LANDSUDSTILLING 2019 LÆSERBREV Fremlysning DAN 071-18-0802 (død) DAN 036-17-1249 (død) NL 2009-3925958

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde onsdag d. 04.10.2017 Mødet afholdes hos DS Århus, Søren Frichs Vej 42H, 1th 12, Århus, kl. 10-17

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Distriktet 4, årsmøde onsdag d. 24. april af 6 Gert Skouman Beretning om distriktets virksomhed i Dagsordenes pkt. 3(Formandens indlæg.

Distriktet 4, årsmøde onsdag d. 24. april af 6 Gert Skouman Beretning om distriktets virksomhed i Dagsordenes pkt. 3(Formandens indlæg. Distriktet 4, årsmøde onsdag d. 24. april 2015 1 af 6 Gert Skouman Beretning om distriktets virksomhed i 2014. Dagsordenes pkt. 3(Formandens indlæg.) Ud over hvad koordinatorerne lige har berettet, vil

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2018

Ordinær Generalforsamling 2018 Ordinær Generalforsamling 2018 25. april 2018 2 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år til godkendelse.

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg 1. Valg af dirigent og referent Jesper Gyldendahl / Niels Pagel 2. Beretning fra formanden 3. DFSUs sekretariat beretter 4. Året i klubberne Runde hvor

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Dagsordenspunkt Deltagere: Kim Højlund, Per Simonsen, Niels Hosie ref., Nils Møller, John Bak, Peter Ø, Bruno Kempel afbud Gert Christensen.

Dagsordenspunkt Deltagere: Kim Højlund, Per Simonsen, Niels Hosie ref., Nils Møller, John Bak, Peter Ø, Bruno Kempel afbud Gert Christensen. Dagsordenspunkt 08.03.16 Deltagere: Beslutning Deltagere: Kim Højlund, Per Simonsen, Niels Hosie ref., Nils Møller, John Bak, Peter Ø, Bruno Kempel afbud Gert Christensen. Forslag til dagsorden ok. Per

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere