Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler"

Transkript

1 Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler RealMæglerne -handler med omtanke!

2 Hvem er RealMæglerne? Grundstenen til det, der skulle blive til RealMæglerne, blev lagt i 1988 under navnet foreningen Realgruppen. Foreningen bestod på det tidspunkt af en gruppe på cirka 30 ejendomsmæglere med tæt samarbejde med Realkredit Danmark. Visionen var at foreningen skulle stå for samarbejde om såvel edb som markedsføring, og skabe en kæde af selvstændige mæglere. Realgruppen satte sig derfor som mål, altid at være i front med nye kundevenlige produkter, der skulle gøre det attraktivt at handle med Realgruppens mæglere. MÆGLERNE Man oprettede et kædesekretariat, hvis væsentligste opgaver var og stadigvæk er at fastlægge koncepter for butikkerne, hvad angår såvel facader, butiksindretning, salgsopstillinger, papirlinje, annoncering mv., idet man var klar over at en fælles identitet er vigtig i bestræbelserne på at fremstå som en kæde.

3 Idag er RealMæglerne over 100 partnere. Modsat de store kæders franchisesystem, er partnere i RealMæglerne aktionærer i kæden og indehavere af deres egen forretning. De nærmere vilkår herfor fremgår af selskabets vedtægter og partneraftale. I 2013 fejrer kæden sit 25 års jubilæum som en af branchens største landsdækkende ejendomsmæglerkæder. RealMæglerne er en landsdækkende kæde med mere end 100 mæglerforretninger landet over.

4 Handler med omtanke RealMæglerne har en klar holdning til måden at drive ejendomsmæglerforretning på. Handel med omtanke er ikke kun et spørgsmål om bedste bud og hurtigt salg. Vi bygger vores serviceydelser på solid faglig ekspertise. Vores kunder får netop den rådgivning om finansiering, forsikring, lovgivning og lokalområdet som de har behov for. Handler med omtanke indebærer at skabe tryghed og tillid gennem ærlig og ansvarlig rådgivning.

5 En RealMægler har altid værktøjet i orden Som RealMægler betaler du et fast lavt kontingent til dækning af administrative ydelser, web og IT-support, samt landsdækkende og individuelle markedsføringsydelser alt sammen leveret af et hold af veluddannede sekretariatsmedarbejdere. Hjemmeside RealMæglerne har en central hjemmeside med særdeles brugervenlige søgefaciliteter og attraktive billedpræsentationer. Derudover får du som medlem af RealMæglerne din egen hjemmeside som du kan sætte dit personlige præg på i tekst og billeder. Alle klik på salgsemner linkes til mæglers egen hjemmeside. Egen database - Du sparer op til 50% Databasen er en særlig RealMæglerdatabase, der henter oplysningerne direkte fra dit boligsystem. Systemet sparer mægler for betydelige omkostninger til datadistribution til forskellige boligsites. Boligsystem - spar op 50% Med hensyn til software anbefaler vi Domidont. Udbyder sikrer at mægler aldrig sidder alene med et problem. Boligsystemets supportafdeling besvarer og løser 96% af alle henvendelser straks eller på mindre end en time.

6 Annoncesystem - spar op til 33% RealMæglerne har et godt samarbejde med Mindworking, der har udviklet et annoncesystem, der gør det nemt for mægler at producere trykklare emneannoncer og sende dem direkte til avismediet. Annoncelayoutet revideres løbende efter gældende mæglerfaglige regler og mæglernes ønsker og behov. Med de rette værktøjer, kan du koncentrere dig om nytteværdi fremfor teknik.

7 Mød RealMægler Hanne Løye, Frederiksberg RealMæglerne er et bevidst valg fordi jeg mener, at jeg her har de bedste forudsætninger for at tilbyde mine kunder en reel handel. Som en del af RealMæglerne bliver min forretning markedsført som en del af et team. Den større synlighed tiltrækker både sælgere og købere til fordel for både min forretning og mine kunder. I både en købs/-salgsproces er det altafgørende, at man har nogle samarbejdspartnere, der er hurtige og effektive som os selv. Derfor har jeg som RealMægler et godt samarbejde med specifikke banker og realkreditinstitutter herunder BRF. Kædens sekretariat står for de landsdækkende koncepter og markedsføring, og yder praktisk support og rådgivning. Kæden tiltrækker et netværk af gode samarbejdspartnere, hvis produkter naturligt kan tilbydes som en del af mæglerpakken efter devisen handler med omtanke. Nye partnere styres gennem opstarten og føler næsten, at man er i gang med det samme. Kunderne kender jo allerede brandet og synes, at det et godt alternativ til de store bankejede kæder.

8 RealMæglerne samarbejder med BRF BRF og RealMæglerne Holding har indledt et samarbejde, der har til formål at udvikle og styrke relaterede forretningsområder. Samarbejdet betyder, at du som RealMægler får honorar for henvisning af lån til BRF kredit mulighed for at fomidle salg af overtagne ejendomme bliver en del af et fleksibelt vurderingskorps modtager henvisninger af BRFkredits kunder ifm. boligskift For at være omfattet af boligskift skal kunden opfylde flg. 3 krav: 1. Være eksisterende kunde i BRFkredit 2. Vælge at sælge nuværende bolig gennem RealMæglerne/BoligOne 3. Vælge at optage ejerskiftelån i BRFkredit ved køb af ny bolig Til gengæld får kunden solgt eller gratis, og kr i bonus ved udbetalingen af det nye ejerskiftelån.

9 Bliv partner i RealMæglerne RealMæglerne arbejder målrettet på at udvikle og fastholde en levedygtig kæde og øge sin markedsandel. Målsætninger, der blandt andet forsøges realiseret ved rekruttering af nye mæglere. Kæden har siden 2007 oplevet en pæn fremgang i medlemstallet. I foråret 2007 indtrådte en række tidligere medlemmer af den selv-stændige ejendomsmæglerkæde SAFE, og i efteråret 2007 valgte mere end halvdelen af partnerne ejendomsmæglerkæden Robinhus at opsige deres medlemskab og indlede forhandlinger om et nært samarbejde med RealMæglerne. Det blev til et nyt online koncept under RealMæglerne Holding A/S kaldet BoligOne. Konceptet er blevet godt organiseret og understøttes af en lang række initiativrige mæglere. Siden etableringen ar der været pæn interesse for konceptet blandt mæglere i alle aldre. Der er mange overvejelser forud for at nedsætte sig som selvstændig erhvervsdrivende. Det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over de økonomiske udfordringer ved opstart og den forventede fremtidige indtjening. Et RealMægler medlemskab skal vurderes i forhold til medlemskab af andre kæder og i forhold til det at være selvstændig ejendomsmægler helt uden kædetilhørsforhold.

10 Mød RealMægler Dorthe Seeberg Sønderborg Skræddersyet løsning Ikke to ejendomshandler er ens, derfor er det altafgørende at mægler kan agere fl eksibelt alt afhængig af kundens ønsker og behov. Som Real- Mægler har jeg friheden til at skræddersy den bedste løsning til mine kunder. Lidt ligesom RealMæglerkæden skræddersyer en løsning til mig som mægler og partner. Jeg har nogle favorable partnervilkår - både når det gælder årlige omkostninger, diverse supportløsninger og valg af samarbejdspartnere lokalt og landsdækkende. Som nystartet mægler nød jeg godt af kædens kendte brand, der over tid er smeltet sammen med slægtsnavnet Seeberg. Godt købmandsskab, høj faglighed, og engagement har fl yttet store markedsandele i Sønderborg.

11 Vi søger altid nye dygtige kolleger Vi søger altid nye dygtige kolleger til kæden. Hvis du tror, at RealMæglerne vil være noget for dig, opfordrer vi naturligvis til at indlede en dialog med os om dine muligheder for partnerskab. Kontakt Adm. Dir. Niels Brandt eller rekrutteringsansvarlig Nadja Jul Dahl for et uforpligtende møde. Niels Brandt Adm. dir. Tlf Mail: Nadja Jul Dahl Rekrutteringsansvarlig Tlf Mail:

12 Handel med omtanke.. RealMæglerne -handler med omtanke!

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler BoligOne ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere Bliv selvstændig BoligOne mægler Få tid til at prioritere de ting, som er vigtige for dig Indhold 5 hurtige om BoligOne Til

Læs mere

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000 Købmand i Del 1 Hvad er franchising? Et franchise er en tilladelse en tilladelse til at andre bruger ens navn eller brand til at tjene deres egne penge. I en franchiseløsning er der i bund og grund kun

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan DEN DYNAMISKE FORRETNINGSPLAN 4. REVIDEREDE UDGAVE 2009 Mogens Thomsen Forfatter: Mogens Thomsen, post@mogensthomsen.dk

Læs mere

Udvikling af etniske minoritetsforeninger

Udvikling af etniske minoritetsforeninger Udvikling af etniske minoritetsforeninger - En guide til frivilligkonsulenter Er denne guide noget for dig? Arbejder du med at understøtte udvikling af etniske minoritetsforeninger? Vil du have inspiration

Læs mere

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Inspirationskatalog Redaktion: David Graff og Carsten Kjærgaard Fotos: Chili Foto Grafisk tilrettelæggelse:

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

Undersøgelse af virksomhedernes kendskab til og efterspørgsel på service fra Jobcenter Faaborg-Midtfyn. Virksomhedsundersøgelse 2013

Undersøgelse af virksomhedernes kendskab til og efterspørgsel på service fra Jobcenter Faaborg-Midtfyn. Virksomhedsundersøgelse 2013 Undersøgelse af virksomhedernes kendskab til og efterspørgsel på service fra Jobcenter Faaborg-Midtfyn Virksomhedsundersøgelse 213 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. SAMMENFATNING OG INDSATSMÆSSIGE

Læs mere

God selskabsskik»følg eller forklar«

God selskabsskik»følg eller forklar« God selskabsskik»følg eller forklar«en vejledning til arbejdet med god selskabsskik i bestyrelsesarbejdet Din boligorganisation = din virksomhed« Vi kridter banen op Arbejdet i en boligorganisation er

Læs mere

Kom godt i gang. Inspiration til lokal forankring

Kom godt i gang. Inspiration til lokal forankring Kom godt i gang Inspiration til lokal forankring 0 BedreBolig BedreBolig 3 Indhold Enkel energirådgivning for boligejere...4 BedreBolig i din kommune...7 En landsdækkende indsats...8 Sekretariat og rejsehold

Læs mere

Nye veje til ejerskifte. et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed

Nye veje til ejerskifte. et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed Nye veje til ejerskifte et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed 1 Nye veje til ejerskifte et inspirationskatalog til ejerskifte i din virksomhed Dette katalog er udviklet som en del af projekt

Læs mere

En møbelhandlers testamente

En møbelhandlers testamente EN MØBELHANDLERS TESTAMENTE En møbelhandlers testamente Inter IKEA Systems B.V. 1976-2013 1 At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker ved at tilbyde et bredt sortiment af veldesignede og funktionelle

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT. Historien om en succes

EVALUERINGSRAPPORT. Historien om en succes EVALUERINGSRAPPORT Historien om en succes En indsats der rykker Denne rapport fortæller historien om en succes Vester Voldgade 17 1552 København V Tlf. 33 63 10 00 www.kab-bolig.dk Det er historien om

Læs mere

Café. - om at starte en café

Café. - om at starte en café Café - om at starte en café Danskerne har penge til forbrug. De spenderer mere og mere på at spise og drikke ude. Caféerne er meget populære. De er uhøjtidelige mødesteder. Man ser ofte nye, sjove og smarte

Læs mere

Børn og Unge. De 9 strategier

Børn og Unge. De 9 strategier Børn og Unge Børn og Unge De 9 strategier Århus Kommune Senest revideret februar 2010 Børn og Unge DE NI STRATEGIER Børn og Unge har opstillet ni strategier, der tilsammen skal sikre, at vi arbejder målrettet

Læs mere

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE!

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! S. 46 / SIGNATUR #2 BREVKASSEN B / BREVKASSE DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! Tekst/ Michael Hansen, Mindset Trainer og indehaver af bymichaelhansen Mine udviklingsforløb starter næsten altid med ét eller flere

Læs mere

Det har du ret til. til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt

Det har du ret til. til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt Det har du ret til til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt 2 Til forældre Dit barn er anbragt eller skal anbringes Det er dit barn, det handler om Serviceloven beskriver reglerne for anbringelser

Læs mere

JO STÆRKERE DIT BRAND ER, JO STÆRKERE MARKEDSPOSITION KAN DU BYGGE

JO STÆRKERE DIT BRAND ER, JO STÆRKERE MARKEDSPOSITION KAN DU BYGGE JO STÆRKERE DIT BRAND ER, JO STÆRKERE MARKEDSPOSITION KAN DU BYGGE DE STÆRKESTE VILJER SKABER DE STÆRKESTE BRANDS MANIPULATION BRAND EXCELLENCE Et brand eksisterer som bekendt kun i forbrugerens bevidsthed.

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

Fra lejebolig til andelsbolig. - gode råd ved stiftelse af en andelsboligforening

Fra lejebolig til andelsbolig. - gode råd ved stiftelse af en andelsboligforening Fra lejebolig til andelsbolig - gode råd ved stiftelse af en andelsboligforening Hvad er en privat andelsboligforening? En privat andelsboligforening er en forening, som har til formål at eje og drive

Læs mere

De 5 drivere for vækst i toplinjen

De 5 drivere for vækst i toplinjen Trends kundeorientering: De 5 drivere for vækst i toplinjen Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte +45 70 26 29 99 kontakt@klauslund.dk Besøg os på www.klauslund.dk

Læs mere

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du?

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du? Når chefen også skal være mor og far. - De unge kan være besværlige men uundværlige! Møder himmel eller helvede? Fusionen skal vendes til succes! - Og hvordan gør man så lige det? Magasinet for Medarbejdernes

Læs mere

Spin off - set med virksomhedens øjne

Spin off - set med virksomhedens øjne FORRETNINGSVÆRKTØJER Spin off - set med virksomhedens øjne Guide til virksomhedsejeren, der ønsker at udvikle sin virksomhed ved at igangsætte eller understøtte spin-off Spin-off - Virksomhed Side 1 FORRETNINGSVÆRKTØJER

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Indblik. Den finansielle sektor Maj 2014. I den digitale verden.

Indblik. Den finansielle sektor Maj 2014. I den digitale verden. Indblik Den finansielle sektor Maj 2014 I den digitale verden. Leder Pension har den digitale selvbetjening været med til at styrke kundeserviceniveauet, og i PKA er digitalisering midlet til både høj

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere