Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler"

Transkript

1 Handel med omtanke.. Bliv selvstændig RealMægler RealMæglerne -handler med omtanke!

2 Hvem er RealMæglerne? Grundstenen til det, der skulle blive til RealMæglerne, blev lagt i 1988 under navnet foreningen Realgruppen. Foreningen bestod på det tidspunkt af en gruppe på cirka 30 ejendomsmæglere med tæt samarbejde med Realkredit Danmark. Visionen var at foreningen skulle stå for samarbejde om såvel edb som markedsføring, og skabe en kæde af selvstændige mæglere. Realgruppen satte sig derfor som mål, altid at være i front med nye kundevenlige produkter, der skulle gøre det attraktivt at handle med Realgruppens mæglere. MÆGLERNE Man oprettede et kædesekretariat, hvis væsentligste opgaver var og stadigvæk er at fastlægge koncepter for butikkerne, hvad angår såvel facader, butiksindretning, salgsopstillinger, papirlinje, annoncering mv., idet man var klar over at en fælles identitet er vigtig i bestræbelserne på at fremstå som en kæde.

3 Idag er RealMæglerne over 100 partnere. Modsat de store kæders franchisesystem, er partnere i RealMæglerne aktionærer i kæden og indehavere af deres egen forretning. De nærmere vilkår herfor fremgår af selskabets vedtægter og partneraftale. I 2013 fejrer kæden sit 25 års jubilæum som en af branchens største landsdækkende ejendomsmæglerkæder. RealMæglerne er en landsdækkende kæde med mere end 100 mæglerforretninger landet over.

4 Handler med omtanke RealMæglerne har en klar holdning til måden at drive ejendomsmæglerforretning på. Handel med omtanke er ikke kun et spørgsmål om bedste bud og hurtigt salg. Vi bygger vores serviceydelser på solid faglig ekspertise. Vores kunder får netop den rådgivning om finansiering, forsikring, lovgivning og lokalområdet som de har behov for. Handler med omtanke indebærer at skabe tryghed og tillid gennem ærlig og ansvarlig rådgivning.

5 En RealMægler har altid værktøjet i orden Som RealMægler betaler du et fast lavt kontingent til dækning af administrative ydelser, web og IT-support, samt landsdækkende og individuelle markedsføringsydelser alt sammen leveret af et hold af veluddannede sekretariatsmedarbejdere. Hjemmeside RealMæglerne har en central hjemmeside med særdeles brugervenlige søgefaciliteter og attraktive billedpræsentationer. Derudover får du som medlem af RealMæglerne din egen hjemmeside som du kan sætte dit personlige præg på i tekst og billeder. Alle klik på salgsemner linkes til mæglers egen hjemmeside. Egen database - Du sparer op til 50% Databasen er en særlig RealMæglerdatabase, der henter oplysningerne direkte fra dit boligsystem. Systemet sparer mægler for betydelige omkostninger til datadistribution til forskellige boligsites. Boligsystem - spar op 50% Med hensyn til software anbefaler vi Domidont. Udbyder sikrer at mægler aldrig sidder alene med et problem. Boligsystemets supportafdeling besvarer og løser 96% af alle henvendelser straks eller på mindre end en time.

6 Annoncesystem - spar op til 33% RealMæglerne har et godt samarbejde med Mindworking, der har udviklet et annoncesystem, der gør det nemt for mægler at producere trykklare emneannoncer og sende dem direkte til avismediet. Annoncelayoutet revideres løbende efter gældende mæglerfaglige regler og mæglernes ønsker og behov. Med de rette værktøjer, kan du koncentrere dig om nytteværdi fremfor teknik.

7 Mød RealMægler Hanne Løye, Frederiksberg RealMæglerne er et bevidst valg fordi jeg mener, at jeg her har de bedste forudsætninger for at tilbyde mine kunder en reel handel. Som en del af RealMæglerne bliver min forretning markedsført som en del af et team. Den større synlighed tiltrækker både sælgere og købere til fordel for både min forretning og mine kunder. I både en købs/-salgsproces er det altafgørende, at man har nogle samarbejdspartnere, der er hurtige og effektive som os selv. Derfor har jeg som RealMægler et godt samarbejde med specifikke banker og realkreditinstitutter herunder BRF. Kædens sekretariat står for de landsdækkende koncepter og markedsføring, og yder praktisk support og rådgivning. Kæden tiltrækker et netværk af gode samarbejdspartnere, hvis produkter naturligt kan tilbydes som en del af mæglerpakken efter devisen handler med omtanke. Nye partnere styres gennem opstarten og føler næsten, at man er i gang med det samme. Kunderne kender jo allerede brandet og synes, at det et godt alternativ til de store bankejede kæder.

8 RealMæglerne samarbejder med BRF BRF og RealMæglerne Holding har indledt et samarbejde, der har til formål at udvikle og styrke relaterede forretningsområder. Samarbejdet betyder, at du som RealMægler får honorar for henvisning af lån til BRF kredit mulighed for at fomidle salg af overtagne ejendomme bliver en del af et fleksibelt vurderingskorps modtager henvisninger af BRFkredits kunder ifm. boligskift For at være omfattet af boligskift skal kunden opfylde flg. 3 krav: 1. Være eksisterende kunde i BRFkredit 2. Vælge at sælge nuværende bolig gennem RealMæglerne/BoligOne 3. Vælge at optage ejerskiftelån i BRFkredit ved køb af ny bolig Til gengæld får kunden solgt eller gratis, og kr i bonus ved udbetalingen af det nye ejerskiftelån.

9 Bliv partner i RealMæglerne RealMæglerne arbejder målrettet på at udvikle og fastholde en levedygtig kæde og øge sin markedsandel. Målsætninger, der blandt andet forsøges realiseret ved rekruttering af nye mæglere. Kæden har siden 2007 oplevet en pæn fremgang i medlemstallet. I foråret 2007 indtrådte en række tidligere medlemmer af den selv-stændige ejendomsmæglerkæde SAFE, og i efteråret 2007 valgte mere end halvdelen af partnerne ejendomsmæglerkæden Robinhus at opsige deres medlemskab og indlede forhandlinger om et nært samarbejde med RealMæglerne. Det blev til et nyt online koncept under RealMæglerne Holding A/S kaldet BoligOne. Konceptet er blevet godt organiseret og understøttes af en lang række initiativrige mæglere. Siden etableringen ar der været pæn interesse for konceptet blandt mæglere i alle aldre. Der er mange overvejelser forud for at nedsætte sig som selvstændig erhvervsdrivende. Det kan være vanskeligt at danne sig et overblik over de økonomiske udfordringer ved opstart og den forventede fremtidige indtjening. Et RealMægler medlemskab skal vurderes i forhold til medlemskab af andre kæder og i forhold til det at være selvstændig ejendomsmægler helt uden kædetilhørsforhold.

10 Mød RealMægler Dorthe Seeberg Sønderborg Skræddersyet løsning Ikke to ejendomshandler er ens, derfor er det altafgørende at mægler kan agere fl eksibelt alt afhængig af kundens ønsker og behov. Som Real- Mægler har jeg friheden til at skræddersy den bedste løsning til mine kunder. Lidt ligesom RealMæglerkæden skræddersyer en løsning til mig som mægler og partner. Jeg har nogle favorable partnervilkår - både når det gælder årlige omkostninger, diverse supportløsninger og valg af samarbejdspartnere lokalt og landsdækkende. Som nystartet mægler nød jeg godt af kædens kendte brand, der over tid er smeltet sammen med slægtsnavnet Seeberg. Godt købmandsskab, høj faglighed, og engagement har fl yttet store markedsandele i Sønderborg.

11 Vi søger altid nye dygtige kolleger Vi søger altid nye dygtige kolleger til kæden. Hvis du tror, at RealMæglerne vil være noget for dig, opfordrer vi naturligvis til at indlede en dialog med os om dine muligheder for partnerskab. Kontakt Adm. Dir. Niels Brandt eller rekrutteringsansvarlig Nadja Jul Dahl for et uforpligtende møde. Niels Brandt Adm. dir. Tlf Mail: Nadja Jul Dahl Rekrutteringsansvarlig Tlf Mail:

12 Handel med omtanke.. RealMæglerne -handler med omtanke!

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler

BoligOne. ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere. Bliv selvstændig BoligOne mægler BoligOne ansvar frihed flexibilitet faglighed udvikling fritid plads til mere Bliv selvstændig BoligOne mægler Få tid til at prioritere de ting, som er vigtige for dig Indhold 5 hurtige om BoligOne Til

Læs mere

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Boligsælger Guide BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Et effektivt og trygt boligsalg Hos BoligOne har vi fokus på dig og dine behov. Du står selv for fremvisningen af din bolig, mens

Læs mere

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy

Boligkøber. Guide. BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøber Guide BoligWishes - BoligLocal - BoligCare - BoligEconomy Boligkøb i trygge omgivelser Hvad enten du er førstegangskøber, eller du er ved at købe din sidste bolig, er det rart med en mægler,

Læs mere

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Til absolut konkurrencedygtig pris Sag: 85235177 edc.dk Møllers Ejendomskontor I/S Statsaut. ejendomsmæglere, MDE Havnevej 129-8500 Grenaa Tlf.

Læs mere

Virksundvej 1 8831 Løgstrup

Virksundvej 1 8831 Løgstrup Virksundvej 1 8831 Løgstrup Udsigt - Udsigt - Udsigt Sag: 87501487 edc.dk EDC Svend Døssing Statsaut. ejendomsmæglere, valuar, MDE Hjultorvet 1-8800 Viborg Tlf. 86625255-875@edc.dk Udsigt - Udsigt - Udsigt

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvilke fordele det giver at sælge og købe via os og hvad du kan forvente

Læs mere

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke.

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke. Velkommen hos home Før vi sælger din bolig, vil vi gerne præsentere os Før du sætter din bolig til salg, vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi arbejder hos home. Hvem vi samarbejder med, og hvilke fordele

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvordan vi arbejder hos home, hvilke fordele det giver at sælge og købe via

Læs mere

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Aalborg Skibbrogade 3, 3. sal 9000 Aalborg 9100@nybolig.dk Tlf. 9813 4000 nyboligerhverv.dk/aalborg Nybolig Erhverv Aalborg - vi skaber resultater

Læs mere

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro

Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Matthæusgade 16, 3.th Vesterbro Stor hjørnestue Sag: 11301027 edc.dk EDC Poul Erik Bech Statsautoriserede ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørre Voldgade 104-1358 København K. Tlf. 33307828-113@edc.dk Lys

Læs mere

15 nye tagboliger med egen tagterrasse

15 nye tagboliger med egen tagterrasse 15 nye tagboliger med egen tagterrasse Frederikssundsvej 68 mfl. 2400 København NV, Sag: 22002621 Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørrebrogade 230 2200 København N Tlf. 35840811 e-mail 220@edc.dk

Læs mere

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan BoligOne Din salgs- og handlingsplan Velkommen til BoligOne Du har valgt at sælge din bolig gennem BoligOne - og det er vi glade for. I denne salgs- og handlingsplan kan du læse om forløbet og nogle af

Læs mere

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 Kaarde & Erland Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem EDC Kaarde & Erland Ahlgade 3 4300 Holbæk Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 430@edc.dk www.edc.dk udstillinger Vores udstilling på hovedgaden

Læs mere

Klinteløkken 15E 3770 Allinge

Klinteløkken 15E 3770 Allinge Klinteløkken 15E 3770 Allinge EN PÆN FERIELEJLIGHED - MED HAVUDSIGT OG OG SKØN NATUR Sag: 37100390 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf. 56955683-371@edc.dk

Læs mere

Husbondvej 64 8850 Bjerringbro

Husbondvej 64 8850 Bjerringbro Husbondvej 64 8850 Bjerringbro Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000918 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier DanBolig Horsens v/statsaut. ejendomsmægler Lisbeth Kirkegaard Horsens Tørring JUELSMINDE ring: 7562 8899 HORSENS@DanBolig.dk

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Møllevej 53B 2791 Dragør

Møllevej 53B 2791 Dragør Møllevej 53B 2791 Dragør Gedigen etplansvilla på Sydstranden Sag: 24400717 edc.dk Glostrup Statsautoriserede ejendomsmæglere, MDE Nørre Allé 6-2600 Glostrup Tlf. 43434288-244@edc.dk Boligen Opført 1993

Læs mere

Klinteløkken 11, "Klintely" 3770 Allinge

Klinteløkken 11, Klintely 3770 Allinge Klinteløkken 11, "Klintely" 3770 Allinge STOR FLOT INVESTERINGSLEJLIGHED I "KLINTELY" MED HAVUDSIGT Sag: 37100316 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf. 56955683-371@edc.dk

Læs mere

Klinteløkken 9B, "Klintely" 3770 Allinge

Klinteløkken 9B, Klintely 3770 Allinge Klinteløkken 9B, "Klintely" 3770 Allinge Renoveret ferielejlighed, med både havkig og skøn natur. Sag: 37100293 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf. 56955683-371@edc.dk

Læs mere

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER DEN GODE EJENDOMSHANDEL STARTER MED, AT DE RIGTIGE MENNESKER MØDES OG LIDT TIL Hos Nybolig Erhverv Odense tager vi rollen som mægler alvorligt. For det

Læs mere

Gl Dalsgårdvej 14 8620 Kjellerup

Gl Dalsgårdvej 14 8620 Kjellerup Gl Dalsgårdvej 14 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest d. 09.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000907 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Højtoftevej 2 8620 Kjellerup

Højtoftevej 2 8620 Kjellerup Højtoftevej 2 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 09.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000899 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af sin faktura efter klagernes opsigelse af formidlingsaftalen.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede har krav på betaling af sin faktura efter klagernes opsigelse af formidlingsaftalen. 1 København, den 30. juni 2011 KENDELSE Klagerne ctr. RealMæglerne Østerbro Frøslev & Partnere ApS Østerbrogade 91 2100 København Ø Nævnet har modtaget klagen den 16. februar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

Hallundbækvej 7 7361 Ejstrupholm

Hallundbækvej 7 7361 Ejstrupholm Hallundbækvej 7 7361 Ejstrupholm Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 09.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000896 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Over Viskumvej 17 8830 Tjele

Over Viskumvej 17 8830 Tjele Over Viskumvej 17 8830 Tjele Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000993 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN?

IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? IVÆRKSÆTTER GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? GÅR DU MED EN IVÆRKSÆTTER I MAVEN? Har du en god idé? Og har du lyst til at tage springet og starte selvstændig virksomhed? Eller er du allerede i gang og

Læs mere

Bjerring Hede 41 8850 Bjerringbro

Bjerring Hede 41 8850 Bjerringbro Bjerring Hede 41 8850 Bjerringbro Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000891 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf.

Læs mere

Klinteløkken 4F, "Klintely" 3770 Allinge

Klinteløkken 4F, Klintely 3770 Allinge Klinteløkken 4F, "Klintely" 3770 Allinge 6 flotte feriehuse, opført i 2006, med både havkig og skøn natur. Sag: 37100279 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf.

Læs mere

Estate mæglerne Jakob brandstrup. Vi kender vejen INGOLF RASMUSSEN A/S. Estate mæglerne Jakob Brandstrup

Estate mæglerne Jakob brandstrup. Vi kender vejen INGOLF RASMUSSEN A/S. Estate mæglerne Jakob Brandstrup Estate mæglerne Jakob Brandstrup Estate mæglerne Jakob brandstrup din lokale ejendomsmægler Bystævnet 3 8520 Lystrup Tlf.: 8610 2828 Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure

Læs mere

Charlottenlundvej 23 8620 Kjellerup

Charlottenlundvej 23 8620 Kjellerup Charlottenlundvej 23 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 15.04.2015 kl. 12.00 Sag: 89000898 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf.

Læs mere

Højbjerg Huse 3 8840 Rødkærsbro

Højbjerg Huse 3 8840 Rødkærsbro Højbjerg Huse 3 8840 Rødkærsbro Bud skal være Energinet.dk i hænde senest d. 09.12.2014 kl. 12.00 Sag: 89000895 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån.

Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. værd at vide om din bank Tryghed i din økonomi Drømmer du om at skrue ned for energiregningen? Vi kan finansiere dine grønne boligdrømme med et energilån. Tryghed i din økonomi Med vores nye kampagne sætter

Læs mere

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Højt beliggende villa, med plads til den store familie + 105 kvm garage. Sag: 84600578 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby

Klager. J.nr. 2011-0009 aq. København, den 27. september 2011 KENDELSE. ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby 1 København, den 27. september 2011 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmægler Camilla Fobian Madsen Strædet 11 4291 Ruds Vedby Nævnet har modtaget klagen den 10. januar 2011. Klagen angår spørgsmålet

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand Nævnet har modtaget klagen den 18. april 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Hingeballevej 8 8620 Kjellerup

Hingeballevej 8 8620 Kjellerup Hingeballevej 8 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 09.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000901 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Skjoldbjergvej 18 6623 Vorbasse

Skjoldbjergvej 18 6623 Vorbasse Skjoldbjergvej 18 6623 Vorbasse Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000802 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Tværvej 1 6622 Bække. Mæglergruppen. Sag: 89000795. edc.dk. Ejendomsmægler & valuar MDE. Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.

Tværvej 1 6622 Bække. Mæglergruppen. Sag: 89000795. edc.dk. Ejendomsmægler & valuar MDE. Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc. Tværvej 1 6622 Bække Sag: 89000795 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler & valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk Boligen Opført: 1982 Rum/Værelser: 5/4 Bolig: 170 m² Grund

Læs mere

RealMæglerne Taastrup. Personligt ejerskab del af en kæde. RealMæglerne Taastrup. Velkommen hos RealMæglerne Taastrup

RealMæglerne Taastrup. Personligt ejerskab del af en kæde. RealMæglerne Taastrup. Velkommen hos RealMæglerne Taastrup RealMæglerne Personligt ejerskab del af en kæde Indehaver, statsaut. ejendomsmægler MDE Inge Halldén Hovedgade 121 2630 RealMæglerne er personligt ejet af Inge Halldén og uafhængig af kapitalinteresser.

Læs mere

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Lys andelslejlighed Sag: 90000373 edc.dk Anker Nørgaard Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Vejgaard Torv 5-9000 Aalborg Tlf. 98167722-900@edc.dk Boligen Opført/Ombygget

Læs mere

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO.

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby AFS. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Tlf 45 87 55 44 E-mail info@ledin.dk Web www.ledin.dk Navn Vej...................... Nr......... Postnr......

Læs mere

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater!

Fra god til fantastisk. Skab hurtige og målbare resultater! Fra god til fantastisk Skab hurtige og målbare resultater! Team med solid erfaring Step-up blev etableret i 2003 og har lige siden arbejdet med at udvikle mennesker. Vi er i dag mest kendt som dem, der,

Læs mere

Lyngvejen 8 7323 Give

Lyngvejen 8 7323 Give Lyngvejen 8 7323 Give Bud skal være Energinet.dk i hænde senest d. 18.02.2015 kl. 12.00 Sag: 89000799 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE

EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE EJERSKIFTE FOR VIRKSOMHEDSEJERE - ALLE TALER OM DET, FÅ GØR NOGET VED DET IMENS DU KONCENTRERER DIG OM DIN VIRKSOMHED, FINDER VI DET 100 % RIGTIGE MATCH TIL DIG AGENDA MATCH-ONLINE A/S ALT STARTER MED

Læs mere

Få den bedste handel hos EDC Jyderup

Få den bedste handel hos EDC Jyderup www.edc.dk Få den bedste handel hos EDC Jyderup Jyderup Sølystvej 5 B 4450 Jyderup Telefon: 5927 6666 Mail: 445@edc.dk www.edc.dk Kom indenfor hos EDC Jyderup EDC Jyderup blev overtaget af statsaut. ejendomsmægler

Læs mere

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk

Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk spring ud i det Hegedüs Creative Consulting ApS www.bhcc.dk Virksomhedsudvikling med kundens drøm og bundlinje i fokus! Bianca Hegedüs - ejer. Baggrund: En international designer baggrund med mere end

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

NYBOLIG ERHVERV HORSENS - DIN STRATEGISKE SAMARBEJDSPARTNER

NYBOLIG ERHVERV HORSENS - DIN STRATEGISKE SAMARBEJDSPARTNER NYBOLIG ERHVERV HORSENS - DIN STRATEGISKE SAMARBEJDSPARTNER Nybolig Erhverv Horsens Vitus Berings Plads 6 8700 Horsens 8703@nybolig.dk Tlf. 7628 2610 nyboligerhverv.dk/horsens PROJEKTUDVIKLING - VI FÅR

Læs mere

TRAFIK TIL BUTIK...MED FREETRAILER BAG PÅ!

TRAFIK TIL BUTIK...MED FREETRAILER BAG PÅ! TRAFIK TIL BUTIK...MED FREETRAILER BAG PÅ! HISTORIEN Vi håndterer servicen Unik mulighed for eksponering af jeres brand TRAFIK TIL BUTIK! I 2004 grundlagde to danske entreprenører Freetrailer med det klare

Læs mere

Du er totalkunde i banken og Du ejer Max Bank aktier

Du er totalkunde i banken og Du ejer Max Bank aktier Max Fordele 1 Hvis du ud over at være aktionær også er privatkunde i banken, vil du med Max Fordele opnå ekstra attraktive vilkår på en lang række områder. Jo flere aktier du ejer, desto flere fordele

Læs mere

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig Vi samler ikke på ejendomme......vi sælger dem! EDC Lemvig Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig EDC: Danmarks største og ældste mæglerkæde 240 selvstændige ejendomsmæglerfirmaer

Læs mere

Thomas Valsted ny mand pa ho lde

Thomas Valsted ny mand pa ho lde VI SÆLGER LAND OG BY 1 KLAR TIL AT SÆLGE BÅDE LAND OG BY Thomas Valsted ny mand pa ho lde t Mød et stærkere Agriteam Varde Mød Thomas, den nye mand på holdet Fortsat succes med landbruget Hvorfor vælge

Læs mere

Hejnsvigvej 5 6622 Bække

Hejnsvigvej 5 6622 Bække Hejnsvigvej 5 6622 Bække Sag: 89000794 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk Boligen Opført: 1966 Rum/Værelser: 5/3 Bolig: 173 m² Grund

Læs mere

EGE DYNAMISK BOLIGHANDEL KIRKE HYLLINGE ROSKILDE LEJRE. Interessant for både fastboende og tilflyttere ROSKILDE FJORD ÅGERUP KIRKE HVALSØ TUNE

EGE DYNAMISK BOLIGHANDEL KIRKE HYLLINGE ROSKILDE LEJRE. Interessant for både fastboende og tilflyttere ROSKILDE FJORD ÅGERUP KIRKE HVALSØ TUNE Interessant for både fastboende og tilflyttere EDC Ege i Roskilde, Lejre og Bramsnæs Roskilde Fjord Munkholm Broen Roskilde Domkirke Vikingeskibsmuseet Ledreborg Sagnlandet Lejre ROSKILDE FJORD KIRKE HYLLINGE

Læs mere

Nogle af vores kunder

Nogle af vores kunder Cases 1 Nogle af vores kunder 2 Reference - Forandringsledelse Reference: DONG Forandringsledelse "Jeg har anvendt Connection Management A/S i forbindelse med et management & leadership kursus. Instruktørerne

Læs mere

Vores kunder tjener penge

Vores kunder tjener penge Vores kunder tjener penge på vores rådgivning RealRåd tænker både bolig, økonomi og jura ind i din bolighandel En aktiv købermægler gør mere end blot at sidde på sit kontor og forholde sig til jura. Vi

Læs mere

Projektafdelingen V/ LYNGGAARD & HANSEN

Projektafdelingen V/ LYNGGAARD & HANSEN Projektafdelingen Et godt samarbejde Et godt samarbejde bygger på ærlighed i hele forløbet. Vi skal være fælles om at sælge projektet og være hinandens sparringspartnere. På den måde kan vi levere drømmeoplevelsen

Læs mere

EMPLOYER BRANDING - FRA HOVSALØSNING TIL STRATEGI

EMPLOYER BRANDING - FRA HOVSALØSNING TIL STRATEGI EMPLOYER BRANDING - FRA HOVSALØSNING TIL STRATEGI Adm. direktør Henrik Engelund, core:workers DI Service Årsdag 2015 Fremtidens Arbejdskraft MOVING PEOPLE THROUGH INTERNAL, CORPORATE & EMPLOYER COMMUNICATION

Læs mere

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner?

Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Kender du alle fordelene ved at være registreret Microsoft partner? Du får adgang til en række hjælpe funktioner, som kan lette dig i dit daglige arbejde. Blandt andet kan du ringe til vores licensdesk

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Alm. Brand En finansiel koncern

Alm. Brand En finansiel koncern Alm. Brand 2017 En finansiel koncern Kort om Alm. Brand Alm. Brand er en dansk, finansiel koncern. Vi driver virksomhed inden for Bank, Forsikring og Pension. Vi tager hånd om vores kunder Vores værdier

Læs mere

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik

VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik VIL DU LAVE EN GOD FORRET- NING? - Start din egen Schmidt butik Oplev forskellen! HVEM ER SCHMIDT? Schmidt er Europas største køkkenkæde med mere end 700 franchisebutikker. Schmidt er en del af den franske

Læs mere

Når forretningen skal være godt kørende.

Når forretningen skal være godt kørende. 1705 Mercedes-Benz Finans Danmark AS Stamholmen 157, 1 2650 Hvidovre www.mercedes-benz.dk Når forretningen skal være godt kørende. Mercedes-Benz Finans er et fuldt ejet datterselsakb inden for Daimler

Læs mere

ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 - LANDBRUG

ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 - LANDBRUG ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR..205 - LANDBRUG Dette skal du have fokus på i C&B Systemet i forbindelse med, at Lov om Omsætning af Fast Ejendom ændres pr...205. Se også de øvrige vejledninger vedr.

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

JobASE gode hoveder til ASE SMV erne

JobASE gode hoveder til ASE SMV erne JobASE gode hoveder til ASE SMV erne VISION Vi vil skabe en a-kasse, der matcher det moderne Danmarks ønsker og behov MISSION Vi kæmper for, at økonomisk tryghed på arbejdsmarkedet ikke skal være afhængig

Læs mere

tilsvarende nedgang i antallet af fuldtidsmedlemmer. Vi mener denne tilbagegang skyldes, at danskerne

tilsvarende nedgang i antallet af fuldtidsmedlemmer. Vi mener denne tilbagegang skyldes, at danskerne Styregruppemøde den 10. oktober 2012 Baggrund og hovedproblemstillinger I marts 2012 gennemførte DGU en værdiundersøgelse, hvor 84% af de adspurgte golfklubber tilkendegav, at DGU skal hjælpe golfklubberne

Læs mere

Salg af. Den gode dialog løser mange problemer, og det er Sommerhuskonceptet dygtige til. Som noget NYT i Danmark. på en anderledes måde

Salg af. Den gode dialog løser mange problemer, og det er Sommerhuskonceptet dygtige til. Som noget NYT i Danmark. på en anderledes måde Salg af sommerhuse på en anderledes måde Som noget NYT i Danmark Den gode dialog løser mange problemer, og det er Sommerhuskonceptet dygtige til Sommerhuskonceptet - Ny Aalborgvej 2B 9000 Aalborg - Tlf:

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

Gammelskovvej Agerskov

Gammelskovvej Agerskov Gammelskovvej 14 6534 Agerskov Bud skal være energinet.dk i hænde senest den 18.02.2015 kl. 12.00 Sag: 89000685 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Danmarks nye yndlingsværksted. også plads til dig

Danmarks nye yndlingsværksted. også plads til dig Danmarks nye yndlingsværksted har også plads til dig Vi er ikke bare mekanikere CarPeople er godt i gang med at udvide kæden i form af flere værksteder over hele landet. Derfor har vi brug for dig, så

Læs mere

It s all about people!

It s all about people! It s all about people! Svaret er : Tillid CBS 14. september 2010 Alfred Josefsen adm. direktør, Irma AS adjungeret professor, CBS 15-09-2010 1 Vi har behov for nye ledelsesformer! Produktionen er allerede

Læs mere

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300 v i g ø r d r ø m m e til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Haderslev: 7452 0042 Vojens: 7454 2300 Aabenraa: 7361 1100 W W W.DanBolig.DK DanBolig b y d e r v e l ko m

Læs mere

Revision giver bonus på bundlinjen

Revision giver bonus på bundlinjen Revision giver bonus på bundlinjen Dansk Erhverv har i samarbejde med FSR danske revisorer gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt sine medlemsvirksomheder om deres syn på værdien af revision. Resultaterne

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

grafik & billede home

grafik & billede home grafik & billede home Dokumentation Opgaven I min grafik og billedbehandling er der flere opgaver. Én af dem er fritlægning af en ejendomsmægler til en plakat. Den vil i dokumentationen blive omtalt billede

Læs mere

Klynevej 6, Balka 3730 Nexø

Klynevej 6, Balka 3730 Nexø Klynevej 6, Balka 3730 Nexø Hus nr. 11-20 og hus nr. 26-28 Sag: 37101124 edc.dk BornholmerBo e & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf. 56955683-371@edc.dk Boligen Opført: 2012 Rum/Værelser: 3/2

Læs mere

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Aalborg Skibbrogade 3, 3. sal 9000 Aalborg 9100@nybolig.dk Tlf. 9813 4000 nyboligerhverv.dk/aalborg An International Associate of Savills Nybolig

Læs mere

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen.

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen. Estate mæglerne ingolf bossen Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Salg uden besvær Køb uden komplikationer Hos er alt vedrørende salg enkelt og overskueligt. Hos er alt vedrørende køb gjort helt

Læs mere

Introduktion til Nybolig Erhverv København A/S

Introduktion til Nybolig Erhverv København A/S Introduktion til Nybolig Erhverv København A/S Nybolig Erhverv København Vester Farimagsgade 7, 3. 1606 København V 1606@nybolig.dk Tlf. 3364 6500 nyboligerhverv.dk/koebenhavn An International Associate

Læs mere

Afhold team-webinars og styrk dit team.

Afhold team-webinars og styrk dit team. Afhold team-webinars og styrk dit team. Dette dokument indeholder den information du skal bruge for at kunne oprette og afholde et webinar for dit team, og er produceret af Dennis Nielsen til fri afbenyttelse.

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

Nedenfor anførte parter har indgået følgende aftale om rådgivning vedrørende køb/salg af fast ejendom. Ejendomsmæglervirksomheden

Nedenfor anførte parter har indgået følgende aftale om rådgivning vedrørende køb/salg af fast ejendom. Ejendomsmæglervirksomheden Rådgivningsaftale Sagsnr.: KOBERRADGIVNING Dato: 05-04-2015 Nedenfor anførte parter har indgået følgende aftale om rådgivning vedrørende køb/salg af fast ejendom. 1. Parterne Kunden Kunden Navn: Adresse:

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVN FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 29. februar 2012 blev der i sag 150-2011 Ejendomsmæglervirksomheden RR indbragt af Erhvervs- og Byggestyrelsen (nu Erhvervsstyrelsen) afsagt sålydende Kendelse Ved brev af 18. februar 2011 har Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Introduktion til vores nye 2021-strategi

Introduktion til vores nye 2021-strategi Introduktion til vores nye 2021-strategi Indhold Introduktion 1 Vejen mod 2021 Vores udgangspunkt 3 Syv spor Sådan når vi vores mål 2 For enden af vejen Vores målsætninger 4 Ballast til rejsen Kapitaludvidelse

Læs mere

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Interviewlængde: 40 min. Interviewer: Shillan Saifouri Interviewperson: Helen Torkashvand ejer af Indenta Clinic Interviewet er foretaget d. 18 maj,

Læs mere

Energiforum Danmark {dt_details} Samarbejde

Energiforum Danmark {dt_details} Samarbejde Energibolig.dk har et netværk af professionelle partnere, som kan facilitere og supporte vores høje krav til vidensdeling og mission om at få energiforbedringer sat øverst på dagsordenen. Vi udbygger løbende

Læs mere

home - en del af Danske Bank koncernen

home - en del af Danske Bank koncernen home - en del af Danske Bank koncernen Danmarks mest kendte ejendomsmæglerkæde Siden starten i 1990 har home præget den danske ejendomsmæglerbranche med innovative produkter, der gør det trygt at købe

Læs mere

Kjellerupvej 84 8620 Kjellerup

Kjellerupvej 84 8620 Kjellerup Kjellerupvej 84 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest d. 06.10.2014 kl. 12.00 Sag: 89000827 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler & valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Ingen kender byen som os

Ingen kender byen som os HJEM TIL KØBENHAVN Ingen kender byen som os Gennem de sidste 12 år har Siesbye Kapsch været en af byens førende liebhavermægler og er den dag i dag stadig den mest effektive og samtidig den største uafhængige

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret februar 2013 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013)

DGI - Kulturmåling 2015 (DGI - Kulturmåling 2013) Performance : 3,84 (3,79) Importance : 3,90 (3,94) Respondenter : 414 (360) Organisation 3,53 (3,38) 5.0 Økonomi 3,84 (3,68) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,03 (3,98) 3.0 Kunder / Foreninger / Samarbejdspa 3,66

Læs mere