JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM"

Transkript

1 JTU BESTYRELSESMØDE REFERAT FORMÅL: Almindelig BS-møde i Kolding i forbindelse med JM Dato: 5. juni i Kolding Deltagere: Pia, Erik Jan, Henning, Charlotte, Benjamin, Frits, Thomas Afbud: Diane Mødeleder: Frits Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Opfølgning fra sidst a. Thomas opgaver (oversigt, beskrivelse, målsætninger mv.) b. Udvalg. Opfølgning på nedsættelses mv. 3. Drift af JTU og evaluering af bestyrelsesarbejdet. a. Fordeling af opgaver b. Drift af opgaver i. Bestyrelsen og udvalg ii. Thomas & Lene iii. DTF opgaver i form af Klubudvikling 4. Økonomistatus (Henning) 5. Træningssituation (Diane, Charlotte og Thomas) a. Deletrænerordning b. Unionstræning c. Regions- og lokaltræning 6. Holdturnering a. Traditionel (Benjamin) b. Fleksibel (Pia) 7. Bestyrelsesseminar i Ribe (Pia & Frits). 8. Tennis om vinteren a. Skumtennis b. Tæppetennis (Erik Jan) 9. Mødekalender herunder møde med DTF (Klaus N og Henrik T.) 10. Orientering a. Fra udvalg (kalender for udvalgsmøder) b. DGI samarbejde c. DTF d. Rejser ift. sponsoraftale 11. Evt. 1 Godkendelse af dagsorden 2 Opfølgning fra sidst a. Thomas opgaver (oversigt, beskrivelse, målsætninger mv.) b. Udvalg. Opfølgning på nedsættelses mv. Ad. A.

2 Thomas har arbejdet med følgende: 1. JM 2. Opsamling efter Trænerhusordning. Fokus på at udvikle relevant deletræner ordning i Jylland. Mange klubber har brug for trænere, men ønsker op til tre timers træning. Det giver udfordringer ift. udvikling af model, idet der gerne skal afregnes for minimum 5 (4 bane timer) pr. gang. Desuden er det vigtigt, at være opmærksom på sammensætningen af klubber i Jylland hvor mange klubber er sommerklubber. Pt. fungerer TJ som deletræner i Silkeborg ØBG og Hadsten TK 3. Udvikling af træningstilbud til alle junior spillere på tværs af klubber: Unions-, regionsog lokaltræning (jf. oplæg under pkt. 5) 4. Hjemmeside opdatering, drift mv. samt Klubmodul 5. Klubkontakt a. Inspirationsdage (Qtennis, Kristrup osv. 6. Status på klubnetværk (områder) 7. Klubmøder 8.??? Ad B. Jf. bilag if. Udvalgssammensætning Ad A: Thomas: JM og Unionstræning har fyldt meget. Det har været vanskeligt at få nogen til at tilmelde sig unionstræning, bl.a. fordi de får træning i egen klub. Der har været brugt meget tid på at overtale dem. Der er nu 6 spillere i hver række ud af forventet 8. Det er acceptabelt. Beslutning: Deltagerne spørges om tilfredshed med træningen på samlingen i september. Pia undersøger, om der kan skaffes sponsorat til at bruge SurveyXact. Regionstræning: Der er lavet en stor del af aftalerne, og der er også skaffet interesserede spillere. I samarbejde med DGI har der været arbejdet på at få gang i Jysk Tennis Tour. Det er lykkedes godt i nord med 8 stævner. Thomas redegjorde for udviklingen i samarbejdet med DGI. Der er flere ting i støbeskeen - bl.a. Le Mans Tennis. Der går også gået noget tid med opbygning af hjemmeside og facebook, samt træneropgaver. Der har været afholdt 4 inspirationsdage/ambassadørbesøg, og der er 4 mere i kalenderen. Det aftaltes, at der udarbejdes et årshjul med angivelse af forventet tidsforbrug på månedsbasis, så vi kan få et overblik over, hvornår Thomas bruger tid på hvad, samt hvornår udvalgene kan byde ind med opgaver. Det kan drøftes på bestyrelsesseminaret. Ad B: Eliteudvalg: Det besluttes at udvalget inviterer flere af de interesserede forældre med. Der afholdes et udvalgsmøde for det nye udvalg i august/september. Breddeudvalg: Asbjørn Nordam vil gerne deltage. Holdturneringsudvalg: Der mangler nogle deltagere. Der blev nævnt et par kandidater. Turnering og talent:

3 3 Drift af JTU og evaluering af bestyrelsesarbejdet. a. Fordeling af opgaver b. Drift af opgaver i. Bestyrelsen og udvalg ii. Thomas & Lene iii. DTF opgaver i form af Klubudvikling Pkt. har til hensigt at skabe dialog omkring opgavefordeling og løsning. Hvor det grundlæggende spørgsmål er om der er noget vi undre os over, tænker kan gøres bedre osv.? Dette ift. såvel drift som fordeling af opgaver. Konkret undren. PVA bruger sit personlige kort (inkl. gebyr) til betaling af diverse udgifter eksempelvis JTU s domæne mv. Udvalgene skal varetage de konkrete opgaver inden for en rimelig økonomi. Større dispositioner skal tages op i bestyrelsen. I tvivlstilfælde vendes det med Henning. Det besluttedes at der oprettes et JTU-betalingskort. 4 Økonomistatus Kontingentindtægterne bliver nok lidt større end budgetteret. Resultatet af JM bliver også bedre end budgetteret. Lønudgifterne bliver som forventet større end budgetteret. Sammenlagt er det svært at vurdere det samlede årsresultat på nuværende tidspunkt. Bedste estimat lige nu er et underskud på ,- kr. Status taget til efterretning. Pia drøfter eventuel tidsbegrænset forlængelse af økonomimedarbejder på timebasis. 5 Træningssituation (Diane, Charlotte og Thomas) a. Deletrænerordning b. Unionstræning c. Regions- og lokaltræning Ad A Deletrænerordning i Jylland er en udfordring pga. 1. Klubbernes relativ lille timebehov 2. Mangel på relevante træner 3. Længden af sæsonen AD B Unionstræning jf. tidligere fremsendt. Det skal arbejdes igennem i en form, så det kan komme på hjemmesiden herunder specielt udtagelseskrav AD C Regions- og lokaltræning Der arbejdes på et oplæg (bilag 2) således, at der træningstilbud til alle på tværs af klubberne. For juniorspillere der ikke tilbydes træning på unions- eller regionsniveau skal der udarbejdes en plan for lokale spil- og træningsdage. Oplæg er, at Diane, Pia og Thomas laver oplægget endelig færdigt og udarbejder plan for trænings- og spildage. Pt. er der lagt op til spille dag den 18 juni. Spørgsmålet er om vi kan nå det? Alternativt laver vi kun to dage efter sommerferien.

4 Henning oplyste vedr. unionstræning, at der ikke er sendt faktura for 2. termin. Vi har så nu fået, det vi har betalt for. Orientering og forslag til handling taget til efterretning. 6 Holdturnering A. Traditionel (Benjamin) B. Fleksibel (Pia) AD A Der er udarbejdet nyt reglement, som der redigeres i. Der skal sendes ud til klubberne, at der er revideret reglement Antal hold? AD B Der er 73 hold tilmeldt. Der mangler et til to fire personer doublehold i Øst eller Midtjylland for at få en god pulje der. Der kommer muligvis et mixhold mere i Nord 2 personer mix. Det er helt klart overvejende i Nordjylland at vi har hold tilmeldt Respons har været overvejende positiv. Der skal udarbejdes retningslinjer for spil og indrapportering (Thomas og Pia) Ad A: Er kommet i gang, og der er spillet to runder. Det nye reglement har generelt fået en positiv tilbagemelding, men der er nogle detaljer, som klubberne stadig reagerer på, så der vil stadig komme redigeringer. Der er samlet 14 hold færre end sidste år. Benjamin orienterede om arbejdet med den nye turneringsstruktur i DTF-regi. Det aftales at Benjamin fortsat fremlægger betænkelighederne i forhold til jysk tennis. Benjamin forsøger i samarbejde at finde en deltager mere fra Jylland. Ad B: Den skriftlige orientering blev taget til efterretning. 7 Bestyrelsesseminar i Ribe (Pia & Frits). Der afholdes bestyrelsesseminar i Ribe den 7. oktober. Der er spisning med ledsager den 7. om aften og mulighed for Østerssafari den 8. oktober kl. 8. Der skal bookes mødelokaler mv. OPLÆG Pia og Frits booker mødelokaler mv. Vi skal have tilmeldinger (også til spisning) ASAP og senest den 7. juni Forslaget godkendt. Der er tilmelding fra Benjamin, Charlotte, Henning og Charlotte. Forslag til emner: Strategiarbejde Drøftelse af økonomi - herunder hvordan sikrer vi os, at vi får noget for JTU's kontingent til DTF. Årshjul - herunder Thomas' årshjul. Deletræneordning - hvordan kan vi etablere en til næste udendørssæson 8 Tennis om vinteren (Erik Jan) a. Skumtennis b. Tæppetennis

5 Det er en stor udfordring, at tennissæsonen for de fleste JTU klubber er af meget kort varighed. Oplægget er derfor at der i JTU skal arbejdes på, at tennis også er en aktivitet om vinteren. Dette gennem A og B AD A Dette dels ved udvikling af skumtennis med træning og turneringer. Endvidere skoletennis mesterskaber i Skumtennis. AD B Der er kommet tilbud på tæpper til haller (jf. bilag). Oplæg til beslutning. Breddeudvalgt laver sammen med Thomas et oplæg for Skumtennis. Erik Jan og Pia går videre med udvikling af samarbejde omkring tæppetennis. Herunder sponsoraftale mv. Beslutning og referat Ad A: Der var enighed om, at en udvikling med turneringer og eventuelt mesterskaber i skoletennis og skumtennis i kommunerne. Det tages op i Bredde- og Aktivitetsudvalget, hvordan vi kan komme videre med det. Ad B: Erik Jan orienterede om mulighederne og udgifter. Prisen kan holdes ned på ca moms. Der er enighed om, at dette er muligheden for at udbrede indendørs tennis i Jylland. Erik Jan og Bredde- og Aktivitetsudvalget går videre med det. Det tages op som orientering på kredsmøderne til oktober. 9 Mødekalender herunder møde med DTF (Klaus N og Henrik T.) Bestyrelsesmøder for resten af 2017 frem til JTU GF i marts. Følgende datoer er besluttet. 20. august 7. oktober bestyrelsesseminar Derudover bør der afholdes møde i december/januar og marts op til GF. Vi skal endvidere også have besluttet for GF Beslutning: Det foreslås, at mødet med DTF bliver den 20. august. Vi skal være forberedt på det, bl.a. ud fra de emner, vi har drøftet i forhold til DTF på dette møde. Det forventes, at DTF stiller med en dagsorden. Bestyrelsen mødes kl. 15, og DTF inviteres til kl. 16. hos Pia. Forslag til emner: Økonomi- og kontingentstruktur - herunder spørgsmål i relation til samarbejdet med DGI. Holdturneringsstrukturen Øst-vest problemstillingen Der lægges op til et 2 timers møde, hvor de har den ene time, og vi har den anden. 10 Orientering a. Fra udvalg (kalender for udvalgsmøder) b. DGI samarbejde c. DTF d. Rejser ift. sponsoraftale Beslutning: Taget til efterretning. 11 Evt. På næste møde drøftes anvendelse af sponsorat fra HEAD.

6

JTU BS Møde. Side 1 af 5

JTU BS Møde. Side 1 af 5 JTU BS Møde Dagsorden 1. Godkendelse af DO 2. Opfølgning fra sidst 3. Træning 4. Deletrænerordning 5. Holdturnering (status) a. Traditionel b. Fleksibel 6. Udvalg (status) 7. Breddeudvalg a. Forslag og

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017

Årsrapport REGNSKABSÅR 2017 Årsrapport SÅR Tlf. 2544 4098 Burschesgade 12, 2.sal 8900 Randers www.jtu.dk info@jtu.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Til medlemsklubberne i JTU 1 soversigt 2 3 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

Aktivitet Proces (Orientering, Dialog og/eller Beslutning) Godkendelse Beslutning PVA

Aktivitet Proces (Orientering, Dialog og/eller Beslutning) Godkendelse Beslutning PVA JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde med temadrøftelse om strategiarbejde Tid Dagsordenspunkt Intension (formål) 5 min. 1. Godkendelse af dagsorden Dato: 31. oktober

Læs mere

FORMÅL: Almindelig BS-møde Dato: 6. december i Hadsten. Start kl. 16

FORMÅL: Almindelig BS-møde Dato: 6. december i Hadsten. Start kl. 16 JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG FORMÅL: Almindelig BS-møde Dato: 6. december i Hadsten. Start kl. 16 Deltagere: Pia Vedel Ankersen (PVA), Henning Damsgaard (HD), Charlotte Wejs (CW), Benjamin Ejlersen

Læs mere

Dato: 7 december kl

Dato: 7 december kl JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: Kort BS-møde på mødetelefon Dato: 7 december kl. 19-21 Mødeleder: Benjamin Ejlersen (BE), Referent: Lars Elkjær (LE) Deltagere: Pia Vedel

Læs mere

REFERAT. 15. maj LE. Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

REFERAT. 15. maj LE. Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: 15. maj 2016 - REFERAT Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Dorte Klüwer (DK),

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: DG Form, Holmstrupgaardsvej 252, 8210 Århus V Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen,

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: HD Design, Viby Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen, Laura Biagiotti, Lone Tørnes

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019

JTU GENERALFORSAMLING 2019 KULTURHUSET SKANDERBORG MARTS 2019 DAGSORDEN OG REFERAT 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Jørgen Torpe Kann som dirigent. Der var ingen andre forslag. Jørgen blev valgt med applaus. Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017

Referat af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017 af Bestyrelsesmøde d. 7. november 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-7/2017 7. november 2017 kl.17:00

Læs mere

Referat. Indkaldelse 6. februar JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 6. februar JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 6. februar 2016 Dato: Mandag den 18. januar 2016 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen, Henning Damsgaard,

Læs mere

JTU Nyhedsbrev November 2018

JTU Nyhedsbrev November 2018 JTU Nyhedsbrev November 2018 Jysk Mesterskab inde 2019 Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer,

Læs mere

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU Der afholdes dialogmøde mellem JTU og DTF den 20. august i Sløjfen i Hadsten, Evald Tangs Allé 45 fra kl. 16. Med henblik på, at forankre dialogen i et jysk klubperspektiv

Læs mere

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer.

JTU Holdturnering udendørs Indbydelse og relevante informationer. JTU Holdturnering udendørs 2017. Indbydelse og relevante informationer. Jyllands Tennis Union har hermed fornøjelsen af at tilbyde DGI junior og JTU s klubber deltagelse i holdturneringen. På nedenstående

Læs mere

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber Vi i Jylland Tennis Union har fornøjelsen af at byde Humlum Tennisforening samt Vrå Tennisklub velkommen i JTU, da begge klubber har valgt at melde

Læs mere

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur.

Medlemsstruktur for HTK I det følgende præsenteres HTK medlemsstruktur. Bestyrelsens beretning til Hadsten Tennisklubs General forsamling 2016 I det følgende gennemgås bestyrelsens beretning for sæsonen 2016 i Hadsten Tennisklub (HTK). Bestyrelsens beretning for sæson 2016

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat bestyrelsesmøde mandag den 3. april Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby bestyrelsesmøde mandag den 3. april 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-3/2017 3. april 2017 kl.17:30 20:30,,

Læs mere

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 10. sep. 2015 Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-08/2016 MØDEDATO & TID: Onsdag den 7. september 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik Thorsøe

Læs mere

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Indkaldelse 16. nov. 2015 Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

5. Orientering 5.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 5.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

5. Orientering 5.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 5.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-10/2016 REFERAT MØDEDATO & TID: tirsdag den 29. november 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION Indkaldelse, dagsorden, beretning og regnskab 2018 samt budget 2019

ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION Indkaldelse, dagsorden, beretning og regnskab 2018 samt budget 2019 ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION 2019 Indkaldelse, dagsorden, beretning og regnskab samt budget 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE ORGANISATION... 1 INDKALDELSE... 2 DAGSORDEN... 3 BESTYRELSENS BERETNING...

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION DEN 4. MARTS 2014 ARENA RANDERS TILSTEDE: Klubber: Bestyrelse: Gæster: Fjerritslev, Hadsten, Hammel, HEI, Hobro, Kolding, Kristrup, Odder, Randers,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Referat JTU generalforsamling 2017 Afholdt 8. marts i Arena Randers

Referat JTU generalforsamling 2017 Afholdt 8. marts i Arena Randers Referat JTU generalforsamling 2017 Afholdt 8. marts i Arena Randers TILSTEDE Klubber: Aarhus 1900, Aalborg TK, Aars, Hadsten, Hasle, Hinnerup, HEI, Hirtshals TK, Dronninglund, Kolding, Kristrup, Randers,

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 3. september 2015 kl. 16.30 Tilstedeværende: Lau,, Stig, Kirsten, og Henrik Afbud fra Peshko Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline:

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 26. september 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-6/2017 26. september 2017

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Deltagerliste: Kære tennisklubber. Klubmøde i Herning den 10. oktober Lars Elkjær Michael Østergaard Torben Hocksdahl Simon Verner

Deltagerliste: Kære tennisklubber. Klubmøde i Herning den 10. oktober Lars Elkjær Michael Østergaard Torben Hocksdahl Simon Verner Kære tennisklubber. Klubmøde i den 10. oktober 2016 Deltagerliste: Navn: Lars Elkjær Michael Østergaard Torben Hocksdahl Simon Verner Jonas Vallebæk Scot Christensen Martin Sørensen Jan Willem Bosch Lars

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 31. januar 2019 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen()formand Karsten Westergaard(KW)næstformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl i Magion Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. november 2018 Kl. 18.00 i Magion Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand Karsten

Læs mere

Deltagere: Peter, Hans-Henrik og Søren Peter. Steen, Jonas og Anja havde meldt afbud. Henrik O deltog også på mødet.

Deltagere: Peter, Hans-Henrik og Søren Peter. Steen, Jonas og Anja havde meldt afbud. Henrik O deltog også på mødet. Roskilde Tennis Klub Bestyrelsesmøde - referat Tid: Tirsdag den 20. november 2018 kl. 17.30 Deltagere: Peter, Hans-Henrik og Søren Peter. Steen, Jonas og Anja havde meldt afbud. Henrik O deltog også på

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Dagsorden HFK-bestyrelsesmøde

Dagsorden HFK-bestyrelsesmøde Dagsorden HFK-bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 21. Maj 2019, kl. 17.00 Sted: Visiodan, Strandvejen 171, 1.sal Deltagere: NA, VB, CO, CS, JE Andre Deltagere: Hans vdo, Sponsorudvalg, Michael Boje (Ellen

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

MØDEREFERAT 30. november 2014

MØDEREFERAT 30. november 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-08/2014 30. november 2014 MØDEDATO & TID: Søndag d. 23. november 2014, kl. 16.00 19.00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Scandic

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Møde i Tennisnetværk Nord 28/

Møde i Tennisnetværk Nord 28/ Møde i Tennisnetværk Nord 28/11 2018 Deltagere: Carsten Buhelt BTI Tennis Karen Axen Dronninglund Tennis Jan Ilsøe Bæk Vraa Tennisklub Arne Vestergaard Sindal Tennisklub Erik Jan Pedersen Hirtshals Tennisklub

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION Indkaldelse, dagsorden, beretning og regnskab 2017 samt budget 2018

ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION Indkaldelse, dagsorden, beretning og regnskab 2017 samt budget 2018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING JYLLANDS TENNIS UNION 2018 Indkaldelse, dagsorden, beretning og regnskab samt budget 2018 ORGANISATION Bestyrelse: Formand: Pia Vedel Ankersen, Hadsten Næstformand: Benjamin Ejlersen,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

U13 er tilmeldt DGI med 1 hold i B-rækken og DBU med 3 hold (2 hold i B-række og 1 hold i C-række)

U13 er tilmeldt DGI med 1 hold i B-rækken og DBU med 3 hold (2 hold i B-række og 1 hold i C-række) Hej med jer Hermed en kalender over vinterens aktiviteter. Det er en fælles kalender mellem U13 og U14 dette fordi U13 og U14 er tilmeld en mini udendørs 11 mands turninger som løber i oktober og november

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2018/2019

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2018/2019 Bestyrelsens beretning for sæsonen 2018/2019 Bestyrelsen. På repræsentantskabsmødet i 2018 vedtog forsamlingen nye love for vores organisation. Det nye var at de valgte til bestyrelsen dels skulle konstituerer

Læs mere

1 FORMÅLSBESKRIVELSE FOR JTU 2 ORGANISERING AF JTU

1 FORMÅLSBESKRIVELSE FOR JTU 2 ORGANISERING AF JTU STRATEGIPAPIR FOR JTU 2017 Følgende er en formåls- og organisationsbeskrivelse for Jyllands Tennis Union (JTU) pr. 1.11.2017. Notatet er et produkt i den strategiproces, som JTU bestyrelsen satte i gang

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde

Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Referat af bestyrelsesmødet mandag den 25. marts kl. 18:00 hos Solveig, Asylgade 42 i Roskilde Deltagere: Hans Chr. Stigaard, Jan Winther, Jonas Nyrop Vestermann, Karen Marie Olsen, Per Krogh Rants og

Læs mere

Resultatopgørelse 2013

Resultatopgørelse 2013 Resultatopgørelse 2013 Note INDTÆGTER Regnskab 2013 Budget 2013 Budget 2014 Afv. i.f.t. budget 1 Kontingent sommertennis + træning 212.000 208.800 212.000 3.200 2 Boys Night 2.625 0 0 2.625 Kontingent

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019 Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019 Mødereferatnummer: BS-3/2019 Mødetid og sted: 05. maj 2019 kl. 16.30 19:00 Mødeleder: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Referent:. Henrik Thorsøe Pedersen Henrik

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater:

Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra bestyrelsesmøde Den 14. april 2011 Kl. 19.00 hos Karsten Westergaard Referatnotater: Tilstede: Erik Thøgersen(ET)formand

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1 SJÆLLANDS TENNIS UNION Fremtidens SLTU Visioner og strategier År 2012-2015 Side 1 SLTU i dag SLTU består af Sjælland, Lolland Falster, Bornholm uden København område SLTU er den største union med 32.000

Læs mere

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold

Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Bestyrelsesmøde BGIF Fodbold Tid: 22. Marts 2014 kl. 17:00 20:30 Sted: Hos Jette Deltagere: Jette Degn (JD) Michael Mikkelsen (MM) Thomas Majgaard-Byrsing () Vibeke Krigslund (VK) Thomas Sørensen (TS)

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 BESTYRELSESREFERAT 20-11-2010 Til stede: Poul Erik Pedersen(PEP), Jørgen Jensen(JJ), Finn Lund Pedersen(FLP), Gert Rasmussen(GR), René Bloksgaard(RB), Bolette Kristensen(BK), Anette

Læs mere

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza

Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Årsberetning 2017 KB Tennisafdelingen V/Nicolaj Caiezza Beretning. Det har været et år præget af projektet omkring KB Hallen. Byggeriet har præget vores anlæg og inddraget baner udendørs. Det vil fortsætte

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 24. januar 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Joy Nordkvist, Peter

Læs mere

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant)

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) Referat bestyrelsesmøde d. 21/08-12 i klubhuset. Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) 1) Godkendelse af diverse referater. Sidste referat godkendt. 2) Orientering

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

MØDEREFERAT 15. juni 2014

MØDEREFERAT 15. juni 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-05/2014 15. juni 2014 MØDEDATO & TID: Onsdag d. 11. juni 2014, kl. 17.30 22.10 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Bestyrelsesmøde Hadsten Tennisklub

Bestyrelsesmøde Hadsten Tennisklub Bestyrelses Hadsten Tennisklub Mødeindkaldelse og referat : 8. februar 2012 Sted: Elverhøjen 62, Hadsten (Pia) Deltagere: Pia Vedel (PV), Allan Falch (AF), Michael Pilgaard (MP), Hanne Skov (HS), Torben

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14

Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Referat af bestyrelsesmøde 27.10.14 Mandag d. 27/10 2014, kl. 19.30 Sted: Mødelokalet, fodboldafdelingen Til stede: Birgitte Gullacksen, formand BG Lars Kastberg, næstformand LK Niels Chr. Teglgaard, kasserer

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Birkerød d. 16. januar 2019 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 10. januar 2019 i mødelokalet på ejendomskontoret kl. 16:30 Bestyrelsesmedlemmer Bjarke Christensen (formand) BC Curt Carlsen

Læs mere

Mødetype Lokalafdeling Dato og tid Bestyrelsesmøde Odense, Dagsorden:

Mødetype Lokalafdeling Dato og tid Bestyrelsesmøde Odense, Dagsorden: 1. Formalia Dagsorden: Ordstyrer: Onkel V Referent: Onkel V Tilstedeværende og afbud: Snack, Schmidters og Onkel V Godkendelse af dagsorden: OK Godkendelse af referat fra sidste møde: OK Kommunikation

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker

Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Referat fra bestyrelsesmøde den 29. januar 10.00 15.00 Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker Deltagere: Yvonne Reinholdt, Gustavsen, Hanne Becker, Bodil Winter, Tilmize Aydemir, Rikke Ravn (ref.),

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub CVR. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere.

SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer, individuelle turneringer og regionsmesterskaber for juniorer, seniorer og veteranspillere. Sjællands Tennis Union (SLTU) har (31.12.2013) 115 klubber med i alt 27.915 medlemmer, svarende til 47 % af DTF samlede medlemsskare på 59.389 medlemmer. SLTU er Danmarks største udbyder af holdturneringer,

Læs mere