FAQ om Piè di Costa og Montaione

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FAQ om Piè di Costa og Montaione"

Transkript

1 FAQ om Piè di Costa og Montaione Er der panoramaudsigt fra ejendommen? Ja huset er placeret på toppen af en bakke, hvorfra man kan beundre det skønne toscanske landskab, og i horisonten kan man skimte bakkerne, som omgiver Firenze. Hvor mange mennesker kan der i alt bo på Piè di Costa? Feriestedet Piè di Costa er opdelt i fem lejligheder to lejligheder er beregnet for 2 personer, og 3 lejligheder er beregnet for 4 personer i alt højst 16 personer. Er det muligt at få en afslappende ferie på Piè di Costa? Selvfølgelig! Da der højst kan bo 16 personer på Piè di Costa, kan man sagtens slappe af under opholdet. Takket være den store have med mange skyggefulde områder og swimmingpoolen, er der rig mulighed for at slappe af hele dagen uden at blive forstyrret. Er der industriområder i nærheden? NEJ. Feriestedet Piè di Costa ligger langt væk fra industriområder, højspændingsmaster og lignende, som kan være forstyrrende og skadelige for helbredet. Piè di Costa ligger på et privat jordstykke på 12 hektar, som nu er dyrket og tilplantet med olivenlunde og chianti vinstokke. Er der andre huse i nabolaget? Nej Feriestedet Piè di Costa har ingen naboer. Huset, som oprindeligt var en landejendom, er nu opdelt i fem lejlighederne. En stald bruges til at opbevare landbrugsredskaber i. Ejendommen er omgivet af en stor have på m2, som er tilsået med græs. På arealet er der plantet oliventræer og frugttræer. Det nærmeste hus ligger 200 meter væk. Er der en kaffemaskine i lejlighederne? Ja i hver lejlighed er der en italiensk espresso kaffebrygger men ikke en egentlig kaffemaskine, som man kender i Danmark. Er der salt, peber og sukker i lejlighedernes køkken? Nej af hygiejniske årsager er der ikke salt, peber og sukker i lejlighedernes køkken. Leverer Piè di Costa opvaskemiddel? Der leveres ikke flydende opvaskemiddel til at opvask af tallerknerne i hånden. Tabletter til opvaskemaskinen (i lejlighederne Girasole, Mimosa og Iris) kan man købe i de nærliggende supermarkeder. Er der elektriske myggemaskiner på Piè di Costa? Ja i hver lejlighed er der en elektrisk myggemaskine. Man skal dog regne med at der altid findes insekter eller myg når man befinder sig på landet. Kan man altid bade i swimmingpoolen?

2 Poolen benyttes også af ejeren og er normalt åben fra 1/5 til 10/10 Er der håndklæder ved poolen? Nej, der er ikke håndklæder ved poolen. Ud over det som er oplyst på hjemmesiden hvad er der ellers i lejlighederne? I soveværelserne finder man sengelinned og håndklæder et lille, et mellem og et stort. På badeværelserne er der en rulle toiletpapir og en bademåtte. Findes der et møntvaskeri i Piè di Costa? Hvordan bruges det? Ja. Der findes et møntvaskeri med vaskemaskine i Piè di Costa og et bord med strygejern. Man kan bede om mønterne i receptionen eller ved Jeres ankomst og man skal kun betale for de mønter der egentligt bruges. Der findes et tørrestativ i hver lejlighed til at tørre og ophænge vasketøj. Er det muligt at få ekstra rengøring i løbet af ugen? Nej - vi gør rent i lejlighederne lige før nye gæster ankommer. og man skal selv sørge for oprydning inden man forlader lejligheden. Er det muligt at skifte sengelinned og badehåndklæder i løbet af ugen? Ja mod ekstra betaling. Hvordan kan vi låne en grill, og hvor kan vi bruge den? Vi har stillet 3-4 grills til rådighed for vores gæster. De står som regel ved staldbygningen, så man let kan finde dem. Er der én ledig, kan man bare låne den. Det er muligt at grille rundt omkring på arealet eller i nærheden af ens lejlighed. Trækul eller grillbriketter skal man selv sørge for. De kan købes i forretningerne i Montaione, bl.a. i supermarkedet. Kan man købe morgenmad eller andre måltider på Piè di Costa? Nej. Feriestedet Piè di Costa serverer ikke morgenmad eller andre måltider. Alle vores lejligheder har eget køkken med alt køkkenudstyr, hvor man kan tilberede såvel morgenmad som andre måltider. Er det muligt på Piè di Costa at få turistinformation om de vigtigste kunst- og kulturbyer i Toscana og om Montaione? Ja selvfølgelig. I vores receptionen kan vi give mange nyttige informationer til vores gæster om de mest betydningsfulde kunst- og kulturbyer som Firenze, Pisa, Siena, Lucca, San Gimignano og Volterra. Bor ejeren på Piè di Costa? Ejeren bor ikke permanent på Piè di Costa, men ejeren eller en fra familien vil altid komme på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen. Kan i være så venlige at give mig nogle råd om det mest vigtige ting at have med i kufferten?

3 Ja da! Vi har forberedt en guide med nogle råd og forslag til vigtige ting der skal lægges i kufferten inden I rejser til Toscana. Er der aldrig rabattilbud eller andre særlige tilbud? Ja da! Besøg vores side med specielle tilbud for at finde ud af hvad der bedst passer til Jeres behov. Kan man købe vine i Piè di Costa? Ja da. Når man tilbringer en ferie i Piè di Costa kan man købe vin der er fremstillet af vores vinmarker der findes på bakkernes skråninger. Vinmarkerne der dyrkes med Chianti ( 2/3 ) og med hvide druer (1/3) producerer hvid- og rødvine der kan købes, dels for at blive nydt under Jeres ferie og dels som udmærkede gaver til at tage med hjem. Er Piè di Costa et sted der er egnet til familier der er på ferie med børn? En familie med små børn kan uden tvivl tilbringe en behagelig og god ferie her. I haveområdet der omringer lejlighederne, kan børnene nemlig også lege i sikkerhed på legepladsen. Swimmingpoolen (13x6.5 meter) er også netop udstuderet med et område med lavere vand (50 cm) der er egnet og sikkert til de helt små gæster. Vi forsøger derudover at tage os af familier med børn ved at stille barnesenge og høje stole til rådighed i lejlighederne. Hvorledes går man så frem for at reservere en lejlighed? For at reservere en af vore lejligheder er det nødvendigt at forespørge om disponibiliteten ved at udfylde skemaet informations forespørgsel eller ved at reservere direkte via reserverings skemaet Alligevel anbefalder vi at I læser vores guide om hvorledes man reserverer en lejlighed. I prislisten og på voucher' en kræves betaling af turistskatten. Hvad drejer det sig om? Opholdets afgift er en skat der skal betales af dem der overnætter i en feriebolig der findes i Montaiones kommunes territorium, ligesom i mange andre kommuner i Firenze- provinsen. Den skal betales til ferieboligens leder, der derefter sørger for at betale den til Montaiones kommune. Indtægten af opholdets afgift går til Montaiones kommune til financiering af turistservice udover vedligeholdelse og bibevarelse af områdets kulturgoder og miljømæssige goder. Afgiften - der er lig med 1 euro pr. person pr. nat gælder for hver overnatning (eller rettere for hver person og for hvert nat), op til højst 6 overnatninger i træk. Her er nogle eksempler: Familie med 2 voksne og 1 barn på 8 år. Ophold på 1 uge 1 x 6 nætter x 2 voksne = 12. Børn under 14 år skal ikke betale. Familie med 2 voksne og 1 barn på 14 år. Ophold på 2 uger 1 x 6 nætter x 2 voksne + 1 barn (tot. 3 personer) = 18. Hvad sker hvis vi må annullere vor forhåndsreservation? Ved tilfælde af annullering af jeres forhåndsreservation har vi valgt at differensiere mulighederne for at give mulighed - uansæt annulleringen - for de der aligevel har intention om at tilbringe en ferie i Toscana.

4 Hvorledes kan jeg komme i kontagt med Piè di Costa for at finde alle informationer der er nødvendige for at planlægge min næste ferie i Toscana? For at have alle de nødvendige svar for jeres ferie i Toscana kan i vælge mellem at kontagte os via E- mail, udfylde informations forespørgelseskemaet eller ringe os. Hvis i istedet foretrækker at udvæksle information i realtid er i velkomne til at deltage på live chatten. Jeg ønsker at medbringe min laptop på min ferie. Er der mulighed for at navigere wireless på internetet på Piè di Costa? Piè di Costa stiller gratis og til fuld disposition et wireless netverk der gir dig mulighed for at navigere fuldstændig fritt og sikkert på internet. Ved at bruge et password, som du kan forespørge om ved din andkomst eller når som helst senere, kan du navigere behageligt både inde fra din lejlighed, såvel som ude fra haven men også under parasollen ved bassinkanten. I løbet af din ferie i Toscana, har du mulighed for at modtage og sende , søge informationer om steder du ønsker at besøge, forhåndsreservere museumsbesøg i Firenze og Siena eller også arbejde langt hjemme fra. Ved din ankomst må du gerne bede om password og user name for at gå ind på wireless servicen til Piè di Costa. Hvordan kommer vi til Montaione? De fleste af vores gæster ankommer til Montaione i bil. Det er også muligt at flyve til Firenze lufthavn 'Amerigo Vespucci' eller til Pisa lufthavn 'Galileo Galilei', som begge ligger i en afstand af 50 km fra Pié di Costa, og så leje en bil i lufthavnen. Det er nødvendigt at have en bil, hvis man vil besøge byer som Volterra og San Gimignano, hvor der ikke er en jernbanestation, eller hvis man vil på sightseeing i mindre kendte byer, hvor det er svært at komme til med de normale offentlige transportmidler. Det er også muligt at tage toget. Den nærmeste station er Castelfiorentino, som ligger 9 km fra Montaione. Selvom det kan være svært at finde en taxa i Castelfiorentino, foreslår vi, at man forsøger at finde en taxa. Man kan også tage bussen. Hvis transporten til Pié di Costa giver problemer, er vores gæster altid velkomne til at kontakte vores reception. Vi vil så være behjælpelige med at arrangere en afhentning. Er det nødvendigt at have bil under opholdet på Pié di Costa? Et er muligt at opholde sig på Piè di Costa uden en bil. Byen Montaione ligger kun 500 m fra Pié di Costa, og man kan let gå op til byen og benytte sig af byens mange tilbud. Vi vil dog anbefale, at man kører i egen bil eller lejer en bil især hvis man ønsker at komme rundt i Toscana og besøge de små byer, hvor offentlige transportmidler ikke når frem. Er det muligt at leje bil i Montaione? Nej nærmeste by med biludlejning er Certaldo. (www.maestriniauto.com) Hvor langt er der fra Piè di Costa til byen Montaione? Piè di Costa ligger kun 500 m fra Montaione. Kan man gå til Montaione? Ja det er muligt både at cykle og gå til Montaione. Hvilke services tilbyder Montaione?

5 Montaione, som har indbyggere, tilbyder alle moderne services året rundt. Der er supermarkeder, købmænd, bagere, apotek, læger, banker, postkontor, offentligt bibliotek, restauranter, pizzeriaer og internetadgang. Hvis du ønsker mere information om services og butikker i Montaione - klik ind på Hvor længe har forretningerne åbent om eftermiddagen og om aftenen? I Montaione holder forretningerne normalt åbent til 19.30/ Er det muligt at handle om søndagen? Har fødevareforretninger eller supermarkedet åbent? Ja i sommertiden holder visse butikker eller et lille supermarked åbent søndag formiddag. Er der nogen restauranter i nærheden af Piè di Costa eller i omegnen af Montaione? Ja der er 16 restauranter i området omkring Montaione, hvoraf de 4 ligger i det historiske centrum og 12 ligger i omegnen. De tilbyder som regel både Toscanske egnsretter og internationale menuer eller pizzaer. Hvor længe har køkkenet åbent på Montaiones restauranter? I restauranterne er det normalt muligt at bestille sin middag frem til 21.30/ På pizzeriaerne er det muligt at spise til Hvor langt er der fra Montaione til de mest betydningsfulde kunst- og kulturbyer i Toscana som Firenze, Siena, Pisa, Lucca, Volterra og San Gimignano? Afstanden fra Montaione til de mest betydningsfulde kunst- og kulturbyer som Firenze, Siena og Pisa er kun 50 km, mens der er 60 km til Lucca. San Gimignano og Volterra ligger inden for en afstand af henholdsvis 22 og 30 km. Er det muligt at tage toget til disse byer? Det er nemt at tage toget fra stationen i Castelfiorentino og køre til Firenze, Pisa og Siena. For at køre med toget til Lucca, er det nødvendigt at skifte i Empoli eller Pisa. Alternativt kan man tage udgangspunkt i Firenze, men rejsetiden vil under alle omstændigheder blive længere. Der kører ikke tog til Volterra og San Gimignano. Er det muligt at dyrke sport i Montaione? Hvilke? Ja. Montaione er det rigtige valg for dem, som elsker en aktiv ferie. Takket være de mange veje og stier i landskabet, tilbyder området en uendelig mangfoldighed af ruter med mulighed for at nyde en rigtig cykelferie helst på mountainbike eller bare gå lange ture i området. Vi anbefaler, at man køber et kort over Montaione. Det er også muligt at tage på fisketur, men husk selv at medbringe fiskestang. For dem som elsker at ride på heste, er der et ridecenter og en rideskole, som tilbyder at arrangere hesteture rundt i landskabet. Er der muligheder for at spille golf i nærheden?

6 For dem der elsker golf, findes den nærmeste golf- klub der er Castelfafi golf kun 11 Km fra Montaione og den disponerer over en bane med 18 huller og en med 9. I kan med mindre end en times kørsel komme hen til mange andre golf- klubber hvor I kan spille omringet af Toscanas vidunerlige landskab. Afholdes der festivals, events eller markeder med kunsthåndværk og andre typiske produkter for området i Montaione? Ja igennem sommeren er der arrangeret festivals og markeder med kunsthåndværk og andre produkter. På disse markeder, som holdes i det gamle historiske centrum i Montaione, er det muligt at smage på de typiske Toscanske fødevarer, som er fremstillet på de nærliggende bondegårde, og købe produkter, som er fremstillet af de lokale kunsthåndværkere. Er der internetadgang i Montaione? Ja der er adgang til internettet i Montaione på det offentlige bibliotek, som ligger i Via Marconi. Telefon +39 (0) Uanset er der, på Piè di Costa, til disposition et wireless netverk hvor gæsterne der har medbragt sin egen laptop har mulighed for at koble sig op på internet og navigere gratis. Er der nogen banker i Montaione? Er der en hæveautomat? Ja der er 3 banker i Montaione, hvor det er muligt at hæve kontanter i alle døgnets 24 timer. Det er selvfølgelig også muligt at hæve penge i banken i deres normale åbningstid. Er der et posthus i Montaione? Ja der ligger et posthus på Piazza Cavour. Hvor kan man få turistinformation i Montaione? Man kan få turistinformation på Turistkontoret, som ligger på Via Cresci 15 i Montaione - tlf. +39 (0) Spørg i øvrigt også i receptionen på Piè di Costa, som ofte både har kort og turistbrochurer liggende, som fortæller om de vigtigste kunst- og kulturbyer i Toscana. Er der et apotek i Montaione? Ja apoteket i Montaione ligger på Via Roma 46. I Montaione er der også læge, børnelæge, tandlæge og dyrlæge. Er der en læge i Montaione eller omegn, som kan benyttes i en nødsituation? Findes der en lægevagt hvis det haster i Montaione eller i nærheden? I Montaione, ved "Villa Serena" findes der et lægehus Tel. +39 (0) I Castelfiorentino er der en lille skadestue, mens der findes et hospital i Empoli.

tips og råd De informationer der gælder specifikt for sommerferie, står i en orange boks, og for vinter i en blå boks.

tips og råd De informationer der gælder specifikt for sommerferie, står i en orange boks, og for vinter i en blå boks. tips og råd Vi har samlet alle gode tips og råd for både sommer og vinter, i dette lille hæfte, som er lige til at printe ud og tage med i tasken, når I skal på ferie. Sammen med tips og råd, har I modtaget

Læs mere

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange

Dansk ICYE International Cultural Youth Exchange Vi håber, at denne brochure kan svare på jeres spørgsmål omkring det at være værtsfamilie. Har I yderligere spørgsmål er I selvfølgelig velkomne til at kontakte Dansk ICYE s sekretariat. Hvis I er interesserede

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88, fax: 86 14 69 77 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og

Læs mere

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin

Vejen til succesrig ferieboligudlejning. Denne brochure hjælper dig trin for trin Vejen til succesrig ferieboligudlejning Denne brochure hjælper dig trin for trin Hvorfor udleje din feriebolig? DER ANFANG Mange tak for din interesse for HomeAway, verdens største online-portal indenfor

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Nordsjællands Hospital

Nordsjællands Hospital Marts 2015 Nordsjællands Hospital Montebello Genoptræningshospital Montebello Læs denne håndbog inden du rejser Indholdsfortegnelse Velkommen til Montebello Montebellos adresser Lidt om Montebello På Montebello

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s.

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s. Værd at vide Bestilling og betaling... 2 Forsikringer... 7 Flyrejsen... 10 Indkvarteringen... 18 På rejsemålet... 25 Efter hjemrejse... 27 s. 1 Bestilling og betaling Bestilling Sunweb er en online rejsearrangør,

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

Velkommen til Jonstrupvang-Bebyggelsen

Velkommen til Jonstrupvang-Bebyggelsen Indholdsfortegnelse Velkommen til Jonstrupvang-Bebyggelsen...2 Bo-grupperne...3 Lejlighederne...5 Møbler, TV, radio og telefon...5 Dagligdagen...6 Døgndækning...6 Rengøring...6 Vask af tøj...7 Medicin...7

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Boligmarked 00:00:00. Start vignet

Boligmarked 00:00:00. Start vignet Boligmarked 00:00:00 Start vignet 00:01:11 Der er cirka 5 millioner mennesker i Danmark. Over halvdelen bor i en bolig, de ejer. Man kan også leje en bolig. Som regel er begge dele meget dyrt, så det kan

Læs mere

Ferie i frit fald JEG GLÆDEDE MIG BARE TIL AT KOMME NED I VARMEN: Nye dækninger Få tjek på alle dine forsikringer Klar til bilferien

Ferie i frit fald JEG GLÆDEDE MIG BARE TIL AT KOMME NED I VARMEN: Nye dækninger Få tjek på alle dine forsikringer Klar til bilferien FORÅR 2012 Nye dækninger Få tjek på alle dine forsikringer Klar til bilferien JEG GLÆDEDE MIG BARE TIL AT KOMME NED I VARMEN: Ferie i frit fald 10 MINUT TER med GF Thy og Mors 143 millioner retur: GF betaler

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

Badelande. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti

Badelande. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09. Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti Badelande Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping 09 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Vi garanterer kvalitet De bedste

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

MAJ 2013. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.

MAJ 2013. ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk. TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel. MAJ 2013 ADRESSE: Amager Strandvej 402 E-MAIL: 2770 Kastrup office@sastravel.dk TELEFON: HJEMMESIDE: 32 46 18 19 www.sastravel.dk 50 20 12 48 ÅBNINGSTIDER: Tirsdag - Torsdag 12.00-15.00 Ved Dorthe Holm

Læs mere

Bulgarien & Grækenland

Bulgarien & Grækenland Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bulgarien & Grækenland Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden

Læs mere

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER SPROG- REJSENS ABC Velkommen! STS Sprogrejser byder dig velkommen til sommerens sprog rejse. Vi håber, at du glæder dig til en spændende og lærerig sommer. Dette dokument fortæller dig lidt om din sprogrejse.

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Læs mere på www.midtjyskturisme.com

Læs mere på www.midtjyskturisme.com CONTENT MARKETING Udgivet af: Midtjysk Turisme Midtjysk Turisme er det regionale turismeudviklingsselskab i Region Midtjylland. Vores overordnede idé og målsætning er væsentligst at stimulere turisterhvervets

Læs mere

pakkerejser Rejser med fly + bus - Pakker med liftkort

pakkerejser Rejser med fly + bus - Pakker med liftkort DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 pakkerejser Rejser med fly + bus - Pakker med liftkort Velkommen bibione adriaterhavskysten

Læs mere

Bornholm Danmark & Sverige

Bornholm Danmark & Sverige Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bornholm Danmark & Sverige Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter

Bulgarien. bjerglandet med de brede sandstrande. Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 1 Bulgarien bjerglandet med de brede sandstrande Praktisk information Spisesteder Oplevelser & udflugter 2 Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen til Bulgarien Vi håber,

Læs mere

Guide: Sådan lærer du børnene at få styr på pengene

Guide: Sådan lærer du børnene at få styr på pengene Guide: Sådan lærer du børnene at få styr på pengene Lær her hvordan du undgår, at dine børn kaster sig ud i voksenlivet med overforbrug og gæld Af Louise Kastberg, 06. november 2012 03 Lær dine børn at

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere