Referat. Borgermøde i Ødis den 2. november 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Borgermøde i Ødis den 2. november 2015"

Transkript

1 Referat Borgermøde i Ødis den 2. november deltagere Fra forvaltningen: Merete Dissing Petersen(områdechef), Jan Krarup Laursen (Leder Planafdelingen), Signe Beck og Lene Lindberg Marcussen (byplanlæggere) Fra Byrådet: Poul Erik Jensen, Knud Erik Langhoff, Yrsa Mastrup, Jesper Elkjær, Asger Christensen, Birgitte Kragh, Tobias K J Jørgensen Dagsorden: Velkomst v. Poul Erik Jensen, Formand for Plan- og Boligudvalget i Kolding Kommune Oplæg om revurdering af byudviklingsområder i Ødis v. Lene L Marcussen, Byplanlægger i Kolding Kommune og Signe Beck, Byplanlægger i Kolding Kommune Drøftelse ved bordene Pause Fælles debat Afrundning v. Poul Erik Jensen Slut Ordstyrer: Finn Klostermann, Sogneforeningen Referat af den fælles debat: Hans Ole (bord 1): Byzone, men ikke et entydigt svar, hensyn til landbruget, men skal vi tiltrække børnefamilier og fastholde skole etc., så er det nok byzone. Det er ikke nødvendigvis kommunen, men kunne det også være private, der udstykkede. Offentlig trafik og stiforbindelsre må gerne være en del af det. Mener at Skolebakken og vest for Borgmestervænget må være de mest attraktive områder. Sø-beskyttelses linje ved Skolebakken? Kan man udvikle i etaper? Ældreboliger kan være en del af det. Christian Dall (bord 2): Vi har ikke en konfliktsituation i dag imellem landbrug og beboere derfor ønske om enighed om fremtidig. Vigtigt, at vi finder et område til byudvikling, der er attraktivt Skolebakken og Forlængelse af Borgmestervænget. Borgmestervænget synes attraktiv grundet beliggenheden ved søen. Der er mange huse, der skal sælges i Ødis. Mange ældre mennesker skal snart have solgt deres jord e.g. Skovvang. Der er mange huse til salg og der bliver ved med at komme nogen.

2 Torben Petersen (søn af Ib) (bord 3) Landzone med masser af udvikling. Skolen skal bibeholdes. Vi skal lokke personer til, der vil bo på landet. Storparceller med udsigt over søen. Jesper Lyngsø (bord 4) Vi er nødt til at udvikle Ødis! Derfor er vi også primært for byzone. Det er nødt til at være attraktive grunde Skolebakken og vest for Borgmestervænget. Nu hørte vi, at det koster at byggemodne en grund. Hvem har råd til det af vores lokale landmænd Derfor bliver det måske kommunen, der skal gøre det Spørgsmål til politikerne om de er klar til at bakke om det? Inge Thomsen (bord 5) Vi er stort set enige om byzone. Os der har boet her længe på Skovvænget. Der er huse nok til salg, men vi må erkende, at de unge i dag vil have et moderne hus, der er energivenligt. Er der ikke noget med at vi ligger på et vandreservoir? Kan man bygge på det? Hvad med Søog Skovbeskyttelseslinje? Kan man sælge 3-5 huse om året? Gerne to områder der skal være en Plan-B Kira Nielsen (Bord 6) Varierende stemning, men generelt byzone. Vil der være forringelser for erhvervsejendomme (både landbrug og andre erhverv)? boliger i etaper. Attraktive grunde Skolebakken er mest attraktivt. Hvilke transportmuligheder er der? vil det give bedre busforbindelser? Vil Nordic Synergy Park ved Tankedalsvej kunne generere flere arbejdspladser og kan vi derfor trække flere folk til Ødis? Kan man lave fartbegrænsning på Steppingvej? Kunne man flytte byskiltet længere ud? Kim Vestberg (bord 7) Hvis vi bliver i landzone, vil der være de få klatter som muligheder dur ikke. Folk vil ud og se og have udsigt eller skov derfor ser vi byzone som løsning på vores problem. Det vil virke voldsomt hvis man laver en udstykning på parceller, bedre hvis man kan gøre det i etaper. Kan man få et par boligforeninger til at lave nogle mindre boliger også? 8-10 lejeboliger i Ødis. Det vil være en god måde at starte et område og udvikling op på med andelsboliger. Jørn Dorhman (bord 8) Vi er pikerede over, at Ødis Bramdrup ikke er nævnt, da de også er med til at fylde op på skolen.

3 Udfordre Huludfyldningsprincippet - kan vi ikke være lidt mere fleksible? Kloak??? Mere konkret ift. konsekvenserne for landbrugene? Er der virkelig behov for den ændring fra land til by? Vi vil godt vide noget om det der medborgerhus, der skal ligge nede ved søen. Vil det være nemmere, hvis vi kommer i byzone? Ønsker tilsagn om en cykelsti til kolding. Hvad med skolen? Hvorfor bliver udviklingen lige pludselig lige i befolkningsprognosen? Hvad vil kommunen gøre for at få folk til lige pludselig at flytte til Ødis? Får vi også bybusser, når vi bliver byzone? Kan vi ikke gøre det i etaper, eller skal det hele med i byzone nu? Hvorfor kan vi ikke gøre ligesom dengang med Borgmestervænget? Jan Krarup Laursen: Man kan godt udbygge i etaper! Men man skal have det lange lys på ift. forhandlingerne med staten. Hvorfor kan det ikke blive i landzone praksis har været lempeligere tidligere, i vores dialog med staten er der et øget fokus på, at egentlig byudvikling sker i byzone. Der skal vurderes på skovbeskyttelseslinjen ift. området vest for Borgmestervænget. OSD skal der forhandles med staten om, men det mener vi erfaringsmæssigt at vi kan. Ældreboliger vi vil altid kunne arbejde med muligheden for tæt lav også. Kloaktilslutningsbidrag hvad er prisen. Det er individuelt. Vi tager en Individuel dialog. Det samme vil vi gøre med de landbrug, der konkret bliver påvirket. Merete Dissing Pedersen: Er det en kommunal udstykning eller kunne man forestille sig, at der kunne blive tale om en privat udstykning: Der er afsat penge til at opkøbe jord og til byggemodning. Kolding Byråd vil gerne hjælpe, men hvis der er private aktører, så står vi ikke i vejen for det. Poul Erik Jensen: Det er udmeldingerne fra jer i aften der kan være afgørende for om det bliver landzone eller byzone. Fortsæt med overvejelserne. Rent politisk vil vi følge den stemning Tag et kig til Jordrup som er overført til byzone snak med dem. I Jordrup er de glade. I Hjarup har man villet noget andet. Britta Sørensen: Hvad vil man gøre for at gøre Ødis, Ødis Bramdrup attraktivt? Før har man haft opfattelsen af, at man skulle ligge nord for fjorden for at blive prioriteret. Er det ved at ændre sig nu? Vil kommunen hjælpe med at brande området? Lars Smidth (KHL): Meget positiv dialog omkring udvikling. God forståelse for både udvikling og at der skal være plads til landbruget. Landbruget har en betydning for identiteten i Ødis. I den ideelle verden

4 for landbruget ville man ikke byzone, men medlemmerne sætter også pris på et attraktivt landsbysamfund. Kan udbygningen af Ødis ske etapevis? Bekymringen er meget ift. de trafikmæssige hensyn. Vi har nogle bløde trafikanter, men landbruget har også nogle store maskiner, de skal igennem med. Trafikchikaner giver allerede i dag nogle udfordringer. Det skal vi rent planmæssigt være opmærksomme på. Landmændene har brug for at kunne komme igennem Ødis mod Vamdrupvej. Kåre Petersen Stilstand er det samme som tilbagegang. Svaret må være byzone. Jan Krarup Laursen Etapevis udbygning af byzone. Hele området bør overføres til byzone samlet. Vi kan få en udfordring ift. staten, hvis vi laver en etapevis overførsel til byzone. Staten ser gerne en samlet planlægning. Merete Dissing Petersen I er jo endnu bedre til at brande området end vi er selvom vi gerne bidrager. Kig gerne til Jordrup og Fynslund området, de lokale gør rigtig meget der. Hvis kommunen skal lave byggegrunde, er der også en interesse i at få brandet Ødis, sådan at vi kan få solgt nogle grunde. Det aktive foreningsliv og den nye motorvejstilslutning er nogle store fordele for jer. Inge Thomsen Har interviewet de seneste 50 familier, der er flyttet til Ødis over de sidste 10 år. 80 procent peger på, at de vigtigste grunde til at komme til Ødis er: 1-nærhed til motorvejen 2-skole 3-natur De vil gerne have at deres børn vokser op i et mindre samfund. Borgny Hansen, skolebestyrelsesmedlem Skolen, børnehaven og de øvrige institutioner har stor betydning for alle. Derfor er vi meget interesserede i skolepolitikken. Hvad er jeres tanker ift. den flade kurve i befolkningsprognosen? Jens Hedegaard Beskatningsgrundlaget. Hvordan hænger det helt praktisk sammen? Hvor mange grunde er der blevet solgt i Jordrup? Og hvad forventer vi, at prisen vil være for byggegrunde i Ødis? Jens Vang Møller Staten står for motorvejsbyggeriet. Er der nogen der har tænkt på, at Motorvejen er planlagt lige forbi Ødis om 15-20år?

5 Poul Erik Jensen Hærvejsmotorvejen er stadig på idestadiet, men hvis det kommer dertil står vi med samme situation som i Silkeborg. Børnetallet skal I jo selv gøre noget ved. Pas på skolen og hold fast i den. Plejehjemmet. Det er jer der kommer med inputtet. Signe Beck Beskatningen af boligejendomme ændrer sig ikke. Merete Dissing Petersen: I Jordrup har kommunen 4 grunde. Der er blevet solgt to af grundene. Privat udstykker har 12 grunde, det er vist, hvor mange han har solgt. Kommunens grunde ligger lige i omegnen af Bjarne Dantoft Kolding Kommune har Ødis Sø, Bønstrup Sø og Dollerup Sø. De har en dejlig størrelse så man kan se fra den ene side til den anden. Det synes jeg man skal udnytte i stedet for at bebygge dem. Byggeri er meget dominerende i landskabet. Træk udstykningerne lidt tilbage. Skal vi have en landskabelig sø eller en bysø? Vi skal ikke lave udstykninger 150 meter ned til en sø. De skal længere væk. Hvis man nyder et dejlig kuperet sølandskab er det et oplagt mål for en spadseretur om søndagen, så fatter ikke, at vi kan bebygge det. Vi skal trække udstykningerne væk fra søen. Vi har en bynær skov og en bynær sø. Derfor skal vi ikke gå på kompromis. Det er symptomatisk, når man ser på Dollerup Sø og Bønstrup Sø. En sø er en fantastisk variation i landskabet og det skal vi respektere. Afrunding Poul Erik Jensen Tak for input. Ødis er og forbliver Ødis uanset om det ligger i landzone/byzone. Vi er i opstarten af en proces... det her arbejder vi videre med og det munder ud i en endelig plan landzone/byzone. I har alle bidraget. Tak for det. Jens Søgaard Jørgensen Tak til byrådspolitikerne fordi de tog sig tid til at komme og tak til forvaltningen for arbejdet. Der er lang vej endnu Vi har fået noget at tænke på. Hvad vil vi? Giv kommunen de tanker I må have. Sogneforeningen ønsker udvikling, men ikke for en hver pris.

2. NOVEMBER 2015 Borgermøde Ødis

2. NOVEMBER 2015 Borgermøde Ødis 2. NOVEMBER 2015 Borgermøde Ødis BORGERMØDE 2. NOVEMBER 2015 - ØDIS Dagsorden 19.00 Velkomst v. Poul Erik Jensen, Formand for Plan- og Boligudvalget i Kolding Kommune 19.10 Oplæg v. Lene L Marcussen, Byplanlægger

Læs mere

Bilag 2: Behandling af bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag til planlægningen for Ødis

Bilag 2: Behandling af bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag til planlægningen for Ødis Bilag 2: Behandling af bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag til planlægningen for Ødis (de modtagne, uredigerede bemærkninger fremgår af bilag 3) Oversigt over idéer og forslag: Forslagsstiller

Læs mere

Mødereferat. Borgermøde i Jordrup. Emne. Planlægning i Jordrup. Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødereferat. Borgermøde i Jordrup. Emne. Planlægning i Jordrup. Mødedato Mødested Møde start/slut By- og Udviklingsforvaltningen Plan Mødereferat Møde mellem/i Borgermøde i Jordrup Møde nr. Dato 27. september 2013 Sagsnr. 13/14263 Løbenr. 143915/13 Referent Stephen Valentin Jensen Direkte telefon 79

Læs mere

Revurdering af byudviklingsområder i Ødis. Følgende områder i Ødis indgår i revurderingen af byudviklingsområder i Ødis

Revurdering af byudviklingsområder i Ødis. Følgende områder i Ødis indgår i revurderingen af byudviklingsområder i Ødis Revurdering af byudviklingsområder i Ødis Følgende områder i Ødis indgår i revurderingen af byudviklingsområder i Ødis Område betegnelse: Fløjbjergvej Areal 1 ha Nuværende anvendelse landbrug Boligtype

Læs mere

Referat fra Borgermødet på Gadbjerg Skole den 18. Maj 2010

Referat fra Borgermødet på Gadbjerg Skole den 18. Maj 2010 Referat fra Borgermødet på Gadbjerg Skole den 18. Maj 2010 Udover Lokalrådet medlemmer mødte der 11 borgere op. Lokalrådets formand Ole Lange bød velkommen og gennemgik aftenens program, som var følgende:

Læs mere

Udviklingsplan for. Isenvad. Isenvad Lokalråd

Udviklingsplan for. Isenvad. Isenvad Lokalråd Udviklingsplan for Isenvad Isenvad Lokalråd Januar 2009 Indhold Forord...3 Landsbyens identitet...4 Målsætning og indsatstemaer...5 Status og befolkningsstatistik...7 Denne plan er lavet af Isenvad Lokalråd

Læs mere

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018

Resultatliste Viborg sommerstævne 2018 Riffel, 50m - Mesterskab BK1 1 123230 Keven Axel Sørensen Viborg Skytteforening 199/11 200/14 399/25 2 113665 Chris Nielsen Viborg Skytteforening 200/14 199/10 399/24 3 107475 Rikke Norup Bertelsen Viborg

Læs mere

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011:

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: 1 Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: Der var 28 borgere tilstede. Formand Ole Lange bød velkommen, og vi gik herefter til dagsordenen Punkt 1. Valg af dirigent: Åge Bonde blev foreslået og valgt.

Læs mere

Masterplan for udviklingen af landsbyerne

Masterplan for udviklingen af landsbyerne Masterplan for udviklingen af landsbyerne Ødis, Ødis Bramdrup og Fovslet Sogneforeningen, Tænketanken ØSU og andre interessenter 2015 Vi ønsker: Muligheder for udstykning af byggegrunde på Skolebakken

Læs mere

FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET

FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET FÆLLESMØDE DEN 20. NOVEMBER ØKONOMIUDVALGET, PLAN-, BOLIG- OG MILJØUDVALGET OG TEKNIK- OG KLIMAUDVALGET Konklusioner fra Exometric Priser: Høj betalingsvillighed Søgning: Stor søgning uforløst potentiale

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Dato: Vores ref.: Sekretær: 6. juni pbc/jha Jutta Hansen Andresen

Dato: Vores ref.: Sekretær: 6. juni pbc/jha Jutta Hansen Andresen E-MAIL: byogudvikling@kolding.dk Kolding Kommune Att.: By- og udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding FINN ANDERSEN JØRGEN BRAMMER PETER BOE CHRISTENSEN SØREN ELLERBÆK STEFAN SCHØNEMANN JAKOBSEN

Læs mere

Fremtidens boligbehov og boligformer Præsentation - Forslag til Kommuneplan

Fremtidens boligbehov og boligformer Præsentation - Forslag til Kommuneplan 2. Maj Program Borgermøde 19.00-19.10 Velkomst v/ Jens Ejner Christensen, Borgmester 19.10-19.40 Fremtidens boligbehov og boligformer v/claus Bech-Danielsen, centerleder, Aalborg Universitet 19.40-20.00

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Djurslands Udviklingsråd BESLUTNINGSPROTOKOL

Djurslands Udviklingsråd BESLUTNINGSPROTOKOL Djurslands Udviklingsråd BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel Dato: Fredag den 8. maj 2015 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Fraværende: Aleksander Aagaard Benny Hammer

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 StævneProgram 24-08-2010 15:59 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.21 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-84400 Oliver Olsen 101-Randers Skyttekreds

Læs mere

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok :

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok : Matcher (2-3 division) -------------------- 1 : Viborg Ok - Mariager Fjord Ok : 115-75 2 : Viborg Ok - Ok Vendelboerne : 123-76 3 : Viborg Ok - Randers/djurs Ok : 128-41 4 : Mariager Fjord Ok - Ok Vendelboerne

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2018 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2018 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2018 Resultatliste Danmarksmesterskab 2018 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Erik Holm Viborg 104,4 106,1 105,0 105,7 421,2 35x 2 Lars

Læs mere

Resultatliste klasse

Resultatliste klasse M M-klassen 1 106 Børge Holm Jørn Mørup 0 0 26 0 26 50 GR 05497 GR 07201 1 M - Præstø 0 0 13 0 2 M - Lundsgård 0 0 0 0 3 M - Jungshoved 0 0 2 0 4 M - Rekkende 0 0 0 0 5 M - Mern 0 0 11 0 2 105 Bjarne Hansen

Læs mere

Vi udvikler VEJGAARD. sammen. Borgermøde om byudvikling, 21. maj DEBAT 26. april maj 2019

Vi udvikler VEJGAARD. sammen. Borgermøde om byudvikling, 21. maj DEBAT 26. april maj 2019 Vi udvikler VEJGAARD sammen Borgermøde om byudvikling, 21. maj 2019 DEBAT 26. april - 29. maj 2019 19:00 Velkomst ved Rådmanden 19:10 Præsentation af temaer til debat 19:20 Oplæg, Samrådets arbejdsgrupper

Læs mere

Boligudbygning. Status. Udfordringerne. Vamdrup. Mål

Boligudbygning. Status. Udfordringerne. Vamdrup. Mål Boligudbygning Mål Målet er at udvikle attraktive boligområder i Vamdrup og i de omkringliggende lokal- og landsbyer i tæt tilknytning til og respekt for det eksisterende miljø og med høj arkitektonisk

Læs mere

Referat borgermøde Vipperød Bakker

Referat borgermøde Vipperød Bakker Referat borgermøde Vipperød Bakker John Harpøth byder velkommen - gennemgår dagsorden og aftenens program - understreger, at alle er velkomne til at byde ind, og at vi vil forsøge at besvare alle spørgsmål.

Læs mere

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB HAMO takker for jeres deltagelse i Fuglebjerg-løbet, DM4/SM4. Vi sender hermed resultatlisten og takker for at I overalt har kørt pænt på de mange private tilladelser. Et enkelt mandskab havde lovligt

Læs mere

17 eksklusive grunde i fremtidens landsby

17 eksklusive grunde i fremtidens landsby Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Valgfrihed mellem alle byggefirmaer eller stå selv som bygherre Naturskøn beliggenhed i Stålmosen Priser fra kr. 1.195.000,- Salg og information: danbolig holbæk

Læs mere

Vinterlangdistance 2 Stræktider Rebild Bakker/-25-01-2015 Plads Navn Klasse Tid 10km

Vinterlangdistance 2 Stræktider Rebild Bakker/-25-01-2015 Plads Navn Klasse Tid 10km Vinterlangdistance 2 Stræktider Rebild Bakker/-25-01-2015 Plads Navn Klasse 10km 1 Rie Stenhøj Baun Mcgrail Ok Pan Århus 1:14:59 06:07= 09:59= 12:04= 15:38= 19:56= 22:34= 28:33= 37:08= 38:45= 44:24= 58:06=

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde

Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Valgfrihed mellem alle byggefirmaer eller stå selv som bygherre Naturskøn beliggenhed i Stålmosen Priser fra kr. 1.295.000,- Side 1 Vindinge Byg din drømmebolig

Læs mere

Ledig byggegrund med direkte udsigt og adgang til naturskønne omgivelser.

Ledig byggegrund med direkte udsigt og adgang til naturskønne omgivelser. Ledig byggegrund med direkte udsigt og adgang til naturskønne omgivelser. Dato 28.09.2015 Version 001 Revideret af KMN Ledig byggegrund tæt på by, indkøbsmuligheder, S-tog og direkte adgang til grønne

Læs mere

Bilag 3: Samlede bemærkninger ved indkaldelse af "Idéer og forslag" til planlægningen for Ødis Nr. 1

Bilag 3: Samlede bemærkninger ved indkaldelse af Idéer og forslag til planlægningen for Ødis Nr. 1 Bilag 3: Samlede bemærkninger ved indkaldelse af "Idéer og forslag" til planlægningen for Ødis Nr. 1 Fra: Daniel Klestrup Bjærge [mailto:klestrup@hotmail.com] Sendt: 3. november 2015 13:38 Til: By- og

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Det er et af planlovens hovedformål at sikre, at der ikke sker spredt bebyggelse i det åbne land.

Det er et af planlovens hovedformål at sikre, at der ikke sker spredt bebyggelse i det åbne land. Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 95 Offentligt J.nr. NST-101-01570 Miljøministerens besvarelse af spørgsmål nr. E stillet af Folketingets Miljøudvalg Spørgsmål E: Vil ministeren på baggrund af henvendelsen

Læs mere

Program. Hvad er en kommuneplan? Hvad er gældende for Fårvang? Ændringer siden sidst Ansøgninger

Program. Hvad er en kommuneplan? Hvad er gældende for Fårvang? Ændringer siden sidst Ansøgninger Program Hvad er en kommuneplan? Hvad er gældende for Fårvang? Ændringer siden sidst Ansøgninger Hvad gælder for MIN ejendom Frist for indsigelser og bemærkninger Kommuneplanen er: Byrådets mest omfattende

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Dagsorden. Byrådets temamøde. Møde navn.: Byrådets temamøde Mødedato: torsdag den 24. maj 2007 Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen Ebeltoft

Dagsorden. Byrådets temamøde. Møde navn.: Byrådets temamøde Mødedato: torsdag den 24. maj 2007 Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Byrådssalen Ebeltoft Dagsorden Byrådets temamøde Møde navn.: Byrådets temamøde Mødedato: torsdag den 24. maj 2007 Mødetidspunkt: 14:00 Sted: Medlemmer Vilfred Friborg Hansen (A) Ninna Thomsen (A) Jesper Mathiesen (A) Bent

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser.

SIKALEDDET. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige boliggrunde tæt på by, indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til fælleden. Dato 6.06.205 Version 0 Revideret - SIKALEDDET

Læs mere

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM

Klub Hold Point Hold Point Hold Point I alt JFM Tak fordi I kom. Ved indsamling af skilte var alle til stede. Der er ikke indløbet klager af nogen art. Det tager vi som tegn på fornuftig kørsel, og især vejstykker med hastighedsbegrænsninger bærer præg

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

Borgermøde om Drewsensvejs forlængelse mod vest

Borgermøde om Drewsensvejs forlængelse mod vest Borgermøde om Drewsensvejs forlængelse mod vest Program Kl. 19:00 Kl. 19:10 Kl. 19:35 Ordstyrer: Brian Holst Velkomst ved Steen Vindum Oplæg ved Trine Skammelsen (Plan- og Byggechef) Flemming Christensen

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2017 Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 104,7 104,5 104,9 104,3 418,4 35x 2 Kurt Møller

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Den 27. januar 2016 afholdes informationsmøde i Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk AmbA i Hørning Forsamlingshus

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Politiske møder i forbindelse med Byrådsvalget tirsdag den 19. november 2013

Politiske møder i forbindelse med Byrådsvalget tirsdag den 19. november 2013 1 Liste pr. 4. oktober 2013 Politiske møder i forbindelse med Byrådsvalget tirsdag den 19. november 2013 Mandag den 7. oktober kl. 13.30 15.00 på Hansenberg, Skovvangen v/michael Boe Jørgensen tlf. 23366378

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2016 Resultatliste Danmarksmesterskab 2016 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Kurt Møller Pedersen Tuse 105,6 104,4 105,5 104,6 420,1 35x 2

Læs mere

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene

Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Forårsmøde 2017 Varde Byråd og Udviklingsrådene Program forårsmøde 2017 Velkomst v/ borgmester Erik Buhl - Vi begynder med en sang Dagsorden for mødet Rigets tilstand v/ borgmester Erik Buhl Hovedtema:

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Forslag. Udviklingsplan for. Klovborg

Forslag. Udviklingsplan for. Klovborg Forslag Udviklingsplan for Klovborg Klovborg og omegns Borgerforening November 2008 Indhold Forord...3 Landsbyens identitet...4 Målsætning og indsatstemaer...5 Status og befolkningsstatistik...7 Denne

Læs mere

Klasse: A Faxe Kondi Sydbank Løbet Lørdag den 26. april 2014

Klasse: A Faxe Kondi Sydbank Løbet Lørdag den 26. april 2014 Stevns Motorklub Motorklubben Borup og Omegn A 211 041-03899 A Ib Jensen 016-01998 A Aage Kirketerp Jensen 125 50 42 217 Etape 1 : Margrethelund 25 0 3 0 28 8 50 0 6 0 56 2 25 25 1 0 51 11 6 : Jomfruens

Læs mere

Forslag til lokalplan , Blandet bolig og erhverv, Yding i byzone, Yding

Forslag til lokalplan , Blandet bolig og erhverv, Yding i byzone, Yding Plan og By Sagbehandler: Helene Mai Krusborg Sagsnr. 01.02.05-P16-4-16 Dato: 23. Maj 2018 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-11, Blandet bolig og erhverv, Yding i byzone, Yding Ved høringsfristens

Læs mere

Carl Peter Schmidt Langholtgårdsvej 5 6000 Kolding. carlpeterschmidt@hotmail.com

Carl Peter Schmidt Langholtgårdsvej 5 6000 Kolding. carlpeterschmidt@hotmail.com Carl Peter Schmidt Langholtgårdsvej 5 6000 Kolding carlpeterschmidt@hotmail.com Landzonetilladelse til placering og udformning af nyt stuehus og garage/lade Kolding Kommune har den 23. april 2012 modtaget

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdels mesterskab 2013

RESULTATLISTE Landsdels mesterskab 2013 02-09-2013 21:32:35 - DDS SP v.3.13.8.1 RESULTATLISTE Landsdels mesterskab 2013 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 101279 Benjamin Lahn Pedersen 05-101 Randers Skyttekreds 200/13 199/16 399/29 2 101277 Annemette

Læs mere

Holdturnering, Finale

Holdturnering, Finale Række C2 Bane 25-26 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Sonja Andresen Poul Spaabæk Gunnar Pedersen Johan Andersen Grindsted FFI 6: C2p1 1: XXX XXX 16 16 0 32 40 2: XXX XXX 20 20

Læs mere

NJ Lang 2014 Stræktider -05/16/2014 Plads Navn Klasse Tid D15-20

NJ Lang 2014 Stræktider -05/16/2014 Plads Navn Klasse Tid D15-20 NJ Lang 2014 Stræktider -05/16/2014 Plads Navn Klasse D15-20 1 Kristina Præstgaard Mariager Fjord OK 1:22:03 01:46= 03:17= 05:58= 10:08= 19:24= 26:43= 38:11= 43:52= 48:10= 53:12= 65:04= 72:30= 79:44= 81:49=

Læs mere

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011

RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011 20-08-2011 19:53:08 - DDS SP v.3.11.7.12 RESULTATLISTE Landsdelsmesterskab 200 og 300 meter 2011 Gevær, 200m. - Mesterskab BK 1 87623 Daniel Filtenborg Binder 05-101 Randers Skyttekreds 149/06 149/11 298/17

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 Side 1 af 8 StævneProgram 24-08-2009 16:54 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.7 Juni 2008 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2009 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-79949 Mathias Nielsen 930-VBFs

Læs mere

HVAD ER EN HELHEDSPLAN?

HVAD ER EN HELHEDSPLAN? AFTENENS PROGRAM Om baggrunden for Helhedsplanen Hvad er en helhedsplan og hvordan skal den bruges Mårslets første helhedsplan Præsentation af ny lokalsamfundsbeskrivelse Principper for byens udvikling

Læs mere

Opsamling Vedrørende Udviklingsplan for Rungsted Kyst station

Opsamling Vedrørende Udviklingsplan for Rungsted Kyst station Opsamling Dato: 22.08.2019 Center for By og Ejendomme Team Plan og Byudvikling horsholm.dk Opsamling fra Borgermøde den 15/8 2019 Ca 80-100 fremmødte borgere Velkommen v/ Borgmester Morten Slotved Velkommen

Læs mere

Landsbyvision 2020 Uvelse-Lystrup

Landsbyvision 2020 Uvelse-Lystrup Landsbyvision 2020 Uvelse-Lystrup Uvelse-Lystrup Lokalråd December 2011 1 Hillerød Kommune Indhold Baggrund. 3 Trafik 4 Bolig. 5 Erhverv. 5 Natur 6 Børn og Ungdom 7 Ældre 7 Foreninger fritid indkøb 8 2

Læs mere

Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by

Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by Referat fra borgermøde den 29. oktober 2015 Sommerhusområdet vest for Vellerup by Program for borgermødet 1. Velkommen ved Tina Tving Stauning. 2. Hvad er en lokalplan? Hvorfor en ny lokalplan? Og hvordan

Læs mere

Seniorbofællesskabsmøde Furesø Kommune December 2013

Seniorbofællesskabsmøde Furesø Kommune December 2013 Seniorbofællesskabsmøde Furesø Kommune December 2013 Dagsorden 19.00 Introduktion 19.15 Furesø Kommunes fokus 19.30 Holdopdeling 19.45 Pause 20.00 Grunde 20.30 Økonomi Paul Erik Weidemann Eva Lunding Olsen

Læs mere

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet Skanderborg Kommune Miljø- og Planudvalget Kresten & Helene Thorup Stjærvej 70 8464 Galten kresten@krab.dk helene@simoni.dk Høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1120, Udstykning ved Stjær. Stjær er

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen

Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen Stisystemer til skole og Hedensted centrum - tæt på én af Danmarks flotteste golfbaner HEDENSTED Skab din helt egen boligdrøm i Lille Dalby Bakker

Læs mere

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter

Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter Distrikt Sydjylland og Haderslev Bridgecenter arrangerer i samarbejde med DM for klubhold 2017 28. + 29. oktober 2017 Program Navn: Deltagerliste Hold Klub Kaptajn Spillere 1 Kalundborg BK Carl Erik Møller

Læs mere

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen Resultater mesterskabsskydningen Mesterskabsskydningen Seniorer Nr Selskab Navn Resultat Præmier 1 Kolding Peter L. Skov 380,6 100 års pokalen og Guld 2 kolding Niels Kasper Clausen 373,3 Sølv 3 Kolding

Læs mere

Århus og Østjylland i fremtiden Byggeri, udbygning og bolig. Jesper Bo Jensen, ph.d. Fremtidsforsker www.fremforsk.dk

Århus og Østjylland i fremtiden Byggeri, udbygning og bolig. Jesper Bo Jensen, ph.d. Fremtidsforsker www.fremforsk.dk Århus og Østjylland i fremtiden Byggeri, udbygning og bolig Jesper Bo Jensen, ph.d. Fremtidsforsker www.fremforsk.dk Byer i fremtiden Den flettede by funktionerne blandet Virksomheden uden hovedsæde De

Læs mere

KICK-OFF Møde. Handleplan Jyderup den

KICK-OFF Møde. Handleplan Jyderup den KICK-OFF Møde Handleplan Jyderup den 05.02.2018 Agenda: Velkomst Preben Hvorfor er vi her - den overordnede opgave Kort præsentation Forventninger Emilie Den politiske proces Formel - Uformel plan Emilie

Læs mere

FJORDDRAGET I HOLBÆK

FJORDDRAGET I HOLBÆK FJORDDRAGET I HOLBÆK SKØNNE GRUNDE I HARMONI MED NATUREN 03 30 27 14 28 25 23 16 26 21 24 19 12 10 18 8 20 22 17 Opføres senere 6 4 15 2 13 29 GRUNDE 11 9 Udsigt til fjorden og markerne og tæt på alle

Læs mere

Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser

Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser Byggegrund med direkte adgang til naturskønne omgivelser Ledig byggegrund til boligformål på kanten mellem by og land - tæt på indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til rekreative områder. Dato

Læs mere

Startliste NJ Stafet D17-49

Startliste NJ Stafet D17-49 D17-49 03/05/2018 10:00:00 245Aalborg Orienteringsklub 1 hold 1 1 Anna Vang Bobach 200775 2 Marie-Louise Møller 501932 3 Helle Bobach 200699 246 Aalborg Orienteringsklub 2 hold 2 1 Maja Mærkedahl Lilleør

Læs mere

Dansk Skytte Union DM m og 15m riffel for veteraner

Dansk Skytte Union DM m og 15m riffel for veteraner 15m riffel Senior 1 1 Bjarne Veile IF 1864 96 90 91 94 371 8x 2 Carsten Klich Maribo 90 93 92 95 370 6x 3 Allan Hansen Vemmelev skf 93 93 92 90 368 6x 4 Poul Kristensen Tuse 89 92 93 93 367 5x 5 Kim Larsen

Læs mere

3. Ægteparturnering den 29. august SUM Placering. 1. Ægteparturnering den 19. april. 2. Ægteparturnering den 7. juni. Navn Judith & Harry Jensen

3. Ægteparturnering den 29. august SUM Placering. 1. Ægteparturnering den 19. april. 2. Ægteparturnering den 7. juni. Navn Judith & Harry Jensen 1. ægteparturnering - resultater Længste drive hul 4 - Christina Christiansen Tættest flaget på hul 2 - Ole Christoffersen Tættest flaget på hul 7 - Ole Frølich-Hansen Tættest flaget på hul 12 - Se tættest

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat. Nyt boligområde i St. Restrup

Godkendelse af opsamling på fordebat. Nyt boligområde i St. Restrup Punkt 9. Godkendelse af opsamling på fordebat. Nyt boligområde i St. Restrup 2018-034144 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender, at der udarbejdes forslag til kommuneplantillæg

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste

NJ Stafet. 10/05/2018 Offisiell Resultatliste /5/28 D7-49 Rold Skov OK hold :32:9 247 Ida Riis Madsen 28:2 28:2 2 Laura Bobach 3:56 ::6 3 Gertrud Riis Madsen 3:53 :32:9 2 Aalborg Orienteringsklub hold :52:2 2:3 245 Anna Vang Bobach 35:2 3 7: 35:2

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Forslag til ny udstykning i Tårs

Forslag til ny udstykning i Tårs Forslag til ny udstykning i Tårs Indledning Tårs er kommunens femtestørste by og har en smuk beliggenhed for foden af Jyske Ås. Vest for byen ligger Boller Sø med et rekreativt område. Under etablering

Læs mere

Landzonetilladelsen vil være offentligt fremlagt i 4 uger fra fredag den 1. juli 2016 på

Landzonetilladelsen vil være offentligt fremlagt i 4 uger fra fredag den 1. juli 2016 på JOHNNY KNUDSEN ApS Borgmestervænget 12 6580 Vamdrup By- og Udviklingsforvaltningen Plan Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310501 E-mail byogudvikling@kolding.dk

Læs mere

Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser.

Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde med direkte adgang til naturskønne omgivelser. Ledige byggegrunde til boligformål på kanten mellem by og land - tæt på indkøbsmuligheder, S-tog og med direkte adgang til rekreative områder.

Læs mere

Ny Lokalplan 6-02 Rammeplan for Lellinge

Ny Lokalplan 6-02 Rammeplan for Lellinge Forslag til: Ny Lokalplan 6-02 Dette forslag er udarbejdet af Lellinge Beboerforening i juni måned 2011. Forslaget skal starte en debat i Lellinge, så Lellinge Beboerforening - med en så bred opbakning

Læs mere

Godkendelse af opsamling på fordebat. Nyt boligområde, Uggerhalnevej, Grindsted

Godkendelse af opsamling på fordebat. Nyt boligområde, Uggerhalnevej, Grindsted Punkt 5. Godkendelse af opsamling på fordebat. Nyt boligområde, Uggerhalnevej, Grindsted 2015-066291 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender, at der udarbejdes forslag

Læs mere

17 eksklusive grunde i fremt tidens landsby

17 eksklusive grunde i fremt tidens landsby Byg drømmehuset i Vindinge ved Roskilde Valgfrihed mellem alle byggefirmaer eller stå selv som bygherre Naturskøn beliggenhed i Stålmosen Priser fra kr. 1.350.000,- 17 eksklusive grunde i fremt tidens

Læs mere

To: cc: S ubject: Lokalplan nr. 344

To: cc: S ubject: Lokalplan nr. 344 Nr. 1 Nr. 2 "EJVIND FABER" 05-06-2008 16:19 To: cc: S ubject: Lokalplan nr. 344 Viborg kommune Plan-og udviklingsafd. Rødevej 3 8800 Viborg Vedr. Lokalplan

Læs mere

FORSLAG Høringsperiode 2. december 2014 til 27. januar 2015 Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG Høringsperiode 2. december 2014 til 27. januar 2015 Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Høringsperiode 2. december 2014 til 27. januar 2015 Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være

Læs mere

Alsønderup Sogns Lokalråd Landsbyvision 2011. Lokalrådet December 2011

Alsønderup Sogns Lokalråd Landsbyvision 2011. Lokalrådet December 2011 Alsønderup Sogns Lokalråd Landsbyvision 2011 Lokalrådet December 2011 1 Kilde. Kms/Hillerød kommune 2 Baggrund Sommeren 2011 afholdt lokalrådet for Alsønderup sogn en visionsdag på Kulsviergården i Alsønderup,

Læs mere

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys

Danskemesterskaber 2010 10 og 15 m Senior og Oldboys Danskemesterskaber 00 0 og m Senior og Oldboys Resultatliste Dansk Skytte Union 0. og 0. marts 00 BPI UM 00-0 og m Senior og Oldboys 0m Senior 0 Carsten Klich Maribo Sys Hansen Hvidovre Peter Hansen Ballerup

Læs mere

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold

Junior hold 1 udskrevet for: Junior hold Junior hold 11:40 26 Nørup Junior 1140 1142 1144 1146 109 110 111 112 Patrick Jensen Thomas Johansen Simon Madsen Andreas Thomsen 4221303811 4221305221 4221302509 4221304417 1 udskrevet for: Junior hold

Læs mere

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested

Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Herreklub torsdagsmatch 6. juni 2013, frit valg af teested Tee 1 Rasmus Jønson 6 9 41 hvid 2 Kim Nielsen 9,3 13 38 hvid 3 Dan Christensen 12,2 14 37 gul 4 Lars Peter Mølvang 4,9 6 36 gul 5 Kurt Pedersen

Læs mere

Resumé af informationsmøde d. 30. okt. 2012 om Ringkøbing K.

Resumé af informationsmøde d. 30. okt. 2012 om Ringkøbing K. 20.11.2012 Bilag 3 Resumé af informationsmøde d. 30. okt. 2012 om Ringkøbing K. Sted: Generator, Kastengevej 3, 6950 Ringkøbing Program: Velkomst og præsentation Om Ringkøbing K i Ringkøbing-Skjern kommune

Læs mere

Placering Navn Klub Total 1 Casper Thaarup TRRI 155 2 Christian Vildhøj FAGI 164 3 Heino H. Eriksen SGI 165 T4 Simon Hansen-Nord HOI 166 T4 Jesper

Placering Navn Klub Total 1 Casper Thaarup TRRI 155 2 Christian Vildhøj FAGI 164 3 Heino H. Eriksen SGI 165 T4 Simon Hansen-Nord HOI 166 T4 Jesper Placering Navn Klub Total 1 Casper Thaarup TRRI 1 Christian Vildhøj FAGI 1 Heino H. Eriksen SGI 1 T Simon Hansen-Nord HOI 1 T Jesper Friis SGI 1 T Jakob Theilmann HOI 1 T7 Anders C. Bech IFV 18 T7 Kjeld

Læs mere