Naturstyrelsen Att.: Karen Poulsen Haraldsgade København Ø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Naturstyrelsen Att.: Karen Poulsen Haraldsgade 53 2100 København Ø"

Transkript

1 Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle Viborg Tlf.: Naturstyrelsen Att.: Karen Poulsen Haraldsgade København Ø naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Endelig tilladelse efter vandløbsloven for etablering af vådområde ved mundingen af Skals Å. Naturstyrelsen har den 5. maj 2014 og med supplerende projektændring den 23. september 2014 ansøgt Viborg Kommune om tilladelse til etablering af et vådområde ved mundingen af Skals Å. Dato: Sagsnr.: 13/91749 Sagsbehandler: vpmfj Direkte tlf.: Direkte .: mfj@viborg.dk Endelig tilladelse efter vandløbsloven Viborg Kommune meddeler hermed på baggrund af det fremsendte detailprojekt Vådområde Skals Å : 1. Tilladelse efter vandløbslovens (LBK nr af 30. september 2013) 16 og 17 til at regulere forløbet af Skals Å, Trudskov Bæk, og Trolddal Bæk. Ligeledes meddeles der tilladelse efter 16 og 17 til ændringer i en række dræn og grøfter i projektområdet herunder Øster Kølsen Bæk (fremgår af projektet fremsendt til Viborg Kommune den 5. maj og med ændringer fremsendt den 23. september 2014). Desuden meddeles der tilladelse efter 27 til ændret vedligeholdelse af delstrækninger i Skals Å, Trudskov Bæk, og Trolddal Bæk jf. det fremsendte projekt. Endelig meddeles der tilladelse jf. 47 til etablering af rørbro ved Trudskov Bæk. 2. Tilladelse efter bekendtgørelse nr af 11. december 2007 om vandløbsregulering og restaurering m.v. kap. 7, ligesom under pkt Tilladelse til restaurering af Trudskov Bæk jf. vandløbslovens (LBK nr af 30. september 2013) 37 ved genslyngning og udlægning af gydebanker. 4. Tilladelse efter vandløbslovens (LBK nr af 30. september 2013) 44 til fastlæggelse af de fremtidige afvandingsforhold. Ophævelse af Kølsen-Hauris Landvindingslag Viborg Kommune ophæver endeligt det offentlige pumpelag Kølsen- Hauris Landvindingslag, når arbejderne til sikring af de fremtidige afvandingsforhold er udført efter projektet jf. vandløbslovens 44 stk. 2. Når Kølsen-Hauris Landvindingslag har opfyldt de økonomiske forpligtigelser, kan laget ophæves - herunder gennemførsel af likvidationen. Medlemmerne hæfter i forhold til deres partsantal for alle lagets forpligtelser.

2 Offentliggørelse og hørring Projektet har været til hørring ved Naturstyrelsen og NaturErhvervstyrelsen (interesserede myndigheder). Der er ikke indkommet hørringssvar fra de interesserede myndigheder. Projektet har været offentliggjort på kommunens hjemmeside i 8 uger jf. Vandløbslovens regler om restaurering og regulering (offentliggjort ). Der er indkommet 3 indsigelser til projektet. 2 af indsigelserne er efterkommet/bortfaldet. Den sidste indsigelse er indkommet efter offentliggørelsens udløb. Indsiger har efter jordfordelingen (skæring 1.oktober 2014), ikke længere jord i projektområdet. Den 9. april 2014 har Naturstyrelsen afgjort, at reguleringsprojektet i Skals Å ikke kræver en vvm redegørelse. Tilladelsen gives på følgende vilkår: 1. Projektet udføres i henhold til ansøgningsmaterialet og supplerende oplysninger. 2. Projektet må ikke påvirke vandstanden udenfor projektområdet. 3. Banketter, brinker og vandløbsbund skal ved erosionsudsatte steder sikres med sten og grus, hvis forløbet ønskes fastholdt. 4. Det skal sikres, at der ikke tilføres sand/materialer til nedstrøms liggende strækninger i forbindelse med projektets gennemførelse, evt. med etablering af midlertidige sandfang. 5. Opgravet materiale skal placeres uden for 2 m bræmmerne langs de naturlige og målsatte vandløb. 6. For at verificere de endelige forløb af Skals Å og Trudskov Bæk, foretages en vandløbsopmåling af vandløbene, til brug for udarbejdelse af nye regulativer. 7. Hvis der under anlæg findes arkæologisk materiale, skal arbejdet standes ifølge museumslovens 27, stk. 2. Fundet skal straks meldes til Viborg Museum. 8. Fremtidigt vedligehold skal følge Vandløbslovens bestemmelser jf. projektets beskrivelser. Er tilladelsen ikke udnyttet indenfor 3 år fra tilladelsen er givet, bortfalder denne. Anlægsarbejdet må ikke påbegyndes før klagefristens udløb. Hvis tilladelsen påklages før klagefristens udløb, må anlægsarbejdet ikke påbegyndes, før klagemyndighedens afgørelse foreligger. Begrundelse for afgørelsen Formålet med vandløbsloven er at sikre, at vandløb kan benyttes til afledning af vand, navnlig overfladevand, spildevand og drænvand. Fastsættelse og gennemførelse af foranstaltninger efter loven skal ske under hensyntagen til de miljømæssige krav til vandløbskvaliteten, som fastsættes i henhold til anden lovgivning. De drængrøfter der findes i området, fremstår i dag som åbne drængrøfter, og vurderes ikke at have væsentlig biologisk betydning. Med gennemførsel af projektet nedlægges Østre Kølsen Bæk samt flere åbne og lukkede drængrøfter. Østre Kølsen Bæk samt de åbne og lukkede dræn føres til overrisling i projektområdet.

3 På sognekort fra ses Øster Kølsen Bæk ikke. Det vurderes, at Østre Kølsen Bæk ikke er et naturligt vandløb, men derimod er en del af den intensive dræning som har foregået i Skals Å dalen. Projektet medfører væsentlige forbedringer af de to mindre tilløbsbække Trolddal Bæk og Trudskov Bæk. Forbedringerne sker bl.a. ved genslyngning og udlægning af grus og sten. Skals Å vil blive lagt tilbage i et at de gamle slyng, som forsvandt ved reguleringen i 1930èrne. Desuden genskabes en del af en gammel fjordarm. I projekteringen er der taget hensyn til at skabe et klar defineret bundforløb og en så lille opholdstid i fjordarmen som muligt. Dette sker af hensyn til at begrænse et eventuelt tab af ørredsmolt på deres nedstrøms migration mod Hjarbæk Fjord. På baggrund af de målsætninger og tilstandsklasser som fremgår af Vandplan , vurderes projektet ikke at være til hindrer for fremtidig målopfyldelse for Skals Å, Trolddal Bæk og Trudskov Bæk. VVM-screening Naturstyrelsen har screenet ansøgningen om vandløbsregulering for vvm-pligt i henhold til bekendtgørelse nr. 764 af 23. juni 2014 om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning (VVM-bekendtgørelsen). Naturstyrelsen har afgjort, at der ikke er VVM-pligt ved det ansøgte projekt, hvor området ved Kølsen-Hauris Pumpelag og arealet nord for Skals Å ændres til et vådområde. Vådområdeprojektet har til formål, at begrænse udvaskningen af næringsstoffer til Hjarbæk Fjord. Projektet vurderes, ikke at give anledning til væsentlige ændringer eller miljøpåvirkninger, hverken i sig selv eller i kumulation med andre projekter. Afgørelsen er truffet i henhold til 3 i VVM-bekendtgørelsen. Okkerloven Området er beliggende i okkerklasse 1, 2 og 3. Da projektet omhandler genskabelse af naturlig hydrologi, hvilket ikke indebærer en sænkning af vandstanden men det modsatte, vurderes det, at der ikke sker en øget okkerudvaskning, hvorved der ikke skal meddeles tilladelse efter okkerloven. Fremtidig vandløbsvedligeholdelse i projektområdet Vandløbsvedligeholdelsen opstrøms projektområdet dvs. udenfor området fortsætter som hidtil, indtil et nyt regulativ vedtages. Strækningerne i Skals Å, Trudskov Bæk og Trolddal Bæk beliggende i projektområdet, vedligeholdes i det omfang, at de gennemgås 1 gang årligt, og opståede spærringer fjernes. Vandløbsprofilerne opretholdes som teoretiske geometriske skikkelsesprofiler. Vandløbsmyndigheden kan på baggrund af ekstraordinære store aflejringer, oprense profilerne i projektområdet, til det som er udgangspunktet i projektet i perioden 1. september til 1. november. Såfremt der på bagrund af ekstraordinær stor grødevækst opstår fare for betydelige oversvømmelser, kan vandløbsmyndigheden iværksætte

4 op til 2 grødeskæringer i projektområdet i forbindelse med vedligeholdelse af de opstrøms liggende strækninger. Der må ved ekstra ordinær vedligeholdelse skæres strømrender svarende til 80 % af den faktiske bundbredde. Vandløbsmyndigheden forbeholder sig ret til brug af et 10m bredt arbejdsbælte langs med Trudskov Bæk og Skals Å. Forhold til anden lovgivning Der er tidligere meddelt dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til projektet. Klagefristen er udløbet. Der er tidligere meddelt landzonetilladelse samt tilladelse efter Naturbeskyttelseslovens åbeskyttelseslinie samt strandbeskyttelseslinien til projektet. Klagefristen er udløbet. Ligeledes er der meddelt tilladelse til krydsning af Løgstørvej efter vejloven. Klagefristen er udløbet. I Vvm screeningen er der ligeledes udarbejdet en konsekvensvurdering for bilag 4 arter og udpegningsgrundlag i n2000 området nr. 30. Sagsfremstilling Projektet er et vådområdeprojekt, og målet er at bidrage til at opfylde de opsatte reduktionsmål under Grøn vækst for tilledningen af kvælstof til de indre danske farvande. Projektet er en del af en ekstra indsats for at etablere vådområder i forlængelse af Grøn Vækst planen. Det endelige formål er at medvirke til at opfylde EU s vandrammedirektiv. Vådområdeprojektet skal: reducere kvælstofudledningen til Hjarbæk Fjord og Limfjorden. give en generel forbedring af naturforholdene i området, og samtidig skal forringelser af værdifulde biotoper undgås. Projektområdet ligger mellem Løgstørvej og banedæmningen ved Fjorden og udgør ca. 245 ha (215 ha syd for Skals Å og 30 ha nord for Skals Å). Jordfordelingen er afsluttet (skæring 1. oktober 2014) og de endelige lodsejere fremgår af lodsejerlisten sidst i tilladelsen.naturstyrelsen ønsker vandløbsreguleringer i Skals Å, Trudskov Bæk og Trolddal Bæk. Endvidere sker der ændringer af en række dræn og grøfter i projektområdet (fremgår af projektmaterialet), som bruges til overrisling af arealet. Udover reguleringer ønsker Naturstyrelsen, at der fremadrettet sker en ændret vedligeholdelse af Skals Å, Trudskov Bæk og Trolddal Bæk.

5 Figur 1 Oversigt over projektet pr. 1. oktober Den yderste røde streg markerer projektgrænsen. Nuværende forhold Projektområdet er geografisk beliggende nord for Viborg, hvor Skals Å munder ud i Hjarbæk Fjord. Projektområdet modtager vand fra tre mindre tilløb fra syd, Øster Kølsen Bæk, Trudskov Bæk og Trolddal Bæk. Trudskov Bæk og Trolddal Bæk har oprindeligt haft udløb i projektområdet, men er i forbindelse med etablering af Kølsen-Hauris Pumpelag forlagt til udløb i Skals Å øst for Løgstør Landevejen. Skals Å afvander et opland på ca. 620 km 2, der strækker sig mod øst til syd for Mariager Fjord. Skals Å og projektområdet udgør en del af Natura 2000 område 30: Lovns Bredning, Hjarbæk Fjord og Skals Å, Simested Å og Nørre Ådale samt Skravad Bæk. Projektområdet er beliggende mellem Løgstørvej og banedæmningen ved Fjorden, og udgør ca. 245 ha. Projektarealet syd for åen blev inddæmmet og afvandet i 1941 (Kølsen- Hauris Pumpelag), som noget af det sidste i forbindelse med landvindingen i ådalen langs Skals å. Lavbundsområdet er stort set uden bebyggelse eller andre tekniske anlæg. En del af området syd for Skals Å har tidligere udgjort en del af Hjarbæk Fjord. Projektområdet er beliggende overvejende mellem kote 0 og +1 m over havets overflade. I den nordvestlige del ved pumpestationen for Kølsen- Hauris Pumpelag er et areal under kote 0. På grund af dræningen og

6 pumpningen er der sket lokale sætninger af terrænet som følge af, at de postglaciale aflejringer er brændt af. Dette ses primært på sydsiden af Skals Å, der i dag som nævnt holdes afvandet ved pumpestationen, der pumper vandet op i Skals å, inden udløbet i Hjarbæk Fjord. Arealerne nord for Skals Å har aldrig været tørlagt ved pumpning, og der er ikke etableret højvandsdige. Der ses således ikke de samme sætninger af jordlagene her som syd for Skals Å. Ved højvande i Hjarbæk Fjord sker der oversvømmelse af engarealerne nord for åen. Skals Å er i vandplan målsat: Mål faunaklasse DVFI: Faunaklasse 5 Tilstand faunaklasse: Faunaklasse 5 Forventet faunaklasse 2015: Faunaklasse 5 Mål - Økologisk Tilstandsklasse: Nuværende økologisk tilstandsklasse: Forventet økologisk tilstandsklasse i 2015: Trudskov Bæk er i Vandplan målsat: Mål faunaklasse DVFI: Faunaklasse 5 Tilstand faunaklasse: Faunaklasse 5 Forventet faunaklasse 2015: Faunaklasse 5 Mål - Økologisk Tilstandsklasse: Nuværende økologisk tilstandsklasse: Forventet økologisk tilstandsklasse i 2015: Trolddal bæk er i Vandplan målsat: Mål faunaklasse DVFI: Faunaklasse 5 Tilstand faunaklasse: Faunaklasse 5 Forventet faunaklasse 2015: Faunaklasse 5 Mål - Økologisk Tilstandsklasse: Nuværende økologisk tilstandsklasse: Forventet økologisk tilstandsklasse i 2015: Øster Kølsen Bæk er i Vandplan målsat: Mål faunaklasse DVFI: Faunaklasse 4 Tilstand faunaklasse: Faunaklasse 4 Forventet faunaklasse 2015: Faunaklasse 4 Mål - Økologisk Tilstandsklasse: Nuværende økologisk tilstandsklasse: Forventet økologisk tilstandsklasse i 2015: På sognekort fra ses bækken ikke. Det vurderes, at Østre Kølsen Bæk ikke er et naturligt vandløb, men derimod er en del af den intensive dræning som har foregået i Skals Å dalen.

7 På baggrund af de målsætninger og tilstandsklasser som fremgår af Vandplan , vurderes projektet ikke at være til hindrer for fremtidig målopfyldelse for Skals Å, Trolddal Bæk og Trudskov Bæk. Med projektet nedlægges Østre Kølsen Bæk samt flere åbne og lukkede drængrøfter. Gennemførte undersøgelser Vådområdeprojektet ved nedre Skals Å har været længe undervejs og der er lavet en række undersøgelser og vurderinger. Viborg Amt har gennemført en forundersøgelse i Projektet blev skrinlagt pga. for stor risiko for smolttab samt for lav kvælstof omsætning i forhold til projektområdets størrelse. Herefter blev der gennemført en vurdering specifikt på smoltproblematikken i 2006 i relation til de opnåelige kvælstof omsætningsrater ved tilledning af mindre mængder vand fra Skals Å til en lavvandet sø på sydsiden af åen. Ved forundersøgelsen i 2002 blev der udført et stort antal geotekniske boringer i projektområdet. Da geologien i området ikke har ændret sig væsentligt i de mellemliggende år, er der ikke udført yderligere geotekniske undersøgelser. Rambøll har i januar 2013 udarbejdet en forundersøgelse for projektet, og dette detailprojekt er baseret på denne rapport. Når der i nærværende detailprojekt henvises til forundersøgelsen, så er det undersøgelsen fra januar 2013 der refereres til med mindre andet er angivet. Som en del af forundersøgelsen blev der udtaget jordprøver til fosforanalyse. I forbindelse med nærværende projekt er der foretaget opmåling af nærliggende ejendomme, veje, vandløb, grøfter og terræn. Alle opmålinger og koteangivelser er i henhold til Dansk Vertikal Reference (DVR90) med mindre andet er angivet. Projektbeskrivelse Detailprojektet omfatter løsningsforslag 2 (fjordløsningen) fra forundersøgelsen samt tilrettet projektområde af 23. september 2014.

8 Figur 2 Projektafgrænsning pr. 1. oktober Dette projektforslag er baseret på en løsningsmodel med genskabelse af de naturlige hydrologiske forhold i Skals ådalen nedstrøms Løgstørvejen. Ved projektets realisering dannes en ca. 30 ha stor lavvandet fjordarm syd for Skals Å, svarende i store træk til den tidligere fjordarm fra før afvandingen. For at opnå kvælstof omsætning udgraves der en ekstra vandløbsarm syd for åen og denne får sit løb igennem fjordarmen (slyng 2 fig. 1). Dette nye sydlige forløb af Skals Å er projekteret til at lede ca. 40 % af åens samlede vandføring. N-omsætning beregnes ved oversvømmelse med vandløbsvand, da opholdstiden er meget kort, < 5 timer. I projekteringen er der taget hensyn til at skabe et klar defineret bundforløb og en så lille opholdstid i fjordarmen som muligt. Dette sker af hensyn til at begrænse et eventuelt tab af ørredsmolt på deres nedstrøms migration mod Hjarbæk Fjord. Trudskov Bæk føres tilbage til et forløb der ligger tættere på dens oprindelige forløb vest for Løgstørvej, dog med udløb i Skals Å opstrøms fjordarmen. Bækken etableres med et slynget forløb og med et fald, der er tilstrækkeligt til etablering af gydebanker på en stor del af det nye ca. 1,5 km lange forløb. Det mindre vandløb Øster-Kølsen Bæk føres til overrisling på terræn i den sydlige del af projektområdet. Her overrisles ligeledes fra et direkte opland via diffus udstrømning og blokering af grøfter. På nordsiden af åen overrisles på samme vis via blokering af grøfter samt diffus udstrømning. Trolddal Bæk ledes i et slynget forløb til Trudskov Bæk.

9 Pumpestationen fjernes, muligvis bevares selve pumpehuset, dog uden funktion. Ådiget terrænreguleres muligvis lidt, men bevares Ved at lede Skals Å gennem fjordarmen syd om diget skabes en rævesikret fugleø mellem ind- og udløb. I den vestlige del af området fjernes diget til kote -0,3 over en strækning på 100 m, hvorved landskabet og sammenhængen mellem Fjord og å synliggøres og indtrykket af en fjordarm styrkes. På nordsiden af Skals Å ligger et af åens tidligere slyng fra før den omfattende regulering i starten af 1900 tallet. Her havde åen flere steder et forgrenet forløb med flere parallelle åløb og øer mellem disse. Dette tidligere forløb genskabes delvist (slyng 1), dog findes et ca. 700 m2 stort mindre område med habitatnaturtypen 7140 Hængesæk og andre kærsamfund dannet flydende i vand i lavningen fra dette tidligere slyng. Derfor forskydes det nye slyng ifht. det tidligere. Slynget vil sikre en vandringsrute for nedtrækkende ørred og en klart defineret tilbagetrækningsrute for ørredsmolt ved store afstrømninger med oversvømmelser ud over terræn. Ligeledes bidrager dette åløb med N- omsætning ved oversvømmelser over kote + 0,5 m. Øen, der dannes, herved bliver, i stil med det tidligere ådige, en rævesikret yngleplads for fugle. Annoncering Den endelige afgørelse vil blive offentliggjort den på Viborg Kommunes hjemmeside under Klageregler Du må ikke udnytte tilladelsen, før klagefristen er udløbet. Hvis der bliver klaget over tilladelsen, må den ikke udnyttes, medmindre Naturog Miljøklagenævnet opretholder afgørelsen. Natur- og Miljøklagenævnet kan dog i særlige tilfælde ophæve klagens opsættende virkning. Du kan klage over afgørelsen. Offentlige myndigheder, Danmarks Naturfredningsforening og lokale foreninger med væsentlig interesse i afgørelsen er også klageberettigede efter vandløbsloven. En klage skal være skriftlig og skal være modtaget af Kommunen inden 4 uger fra tilladelsens offentliggørelse. Klagen sendes så vidt muligt elektronisk til: Viborg Kommune, Natur og Vand, Prinsens Alle 5, 8800 Viborg, naturogvand@viborg.dk. Alternativt kan du klage via Klageportalen, som du finder på: eller Hvis andre klager over afgørelsen, giver Kommunen dig besked. Herefter sender Kommunen klagen og sagens akter til Natur- og Miljøklagenævnet. Hvis du vil indbringe afgørelsen for domstolene, skal det ske inden 6 måneder, fra du har modtaget dette brev. Gebyr for klage Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af din klage, at du indbetaler et gebyr på 500 kr.

10 Du modtager en opkrævning på gebyret fra Natur- og Miljøklagenævnet, når nævnet har modtaget klagen fra kommunen. Du skal benytte denne opkrævning ved indbetaling af gebyret. Natur- og Miljøklagenævnet modtager ikke check eller kontanter. Natur- og Miljøklagenævnet påbegynder behandlingen af klagen, når gebyret er modtaget. Betales gebyret ikke på den anviste måde og inden for den fastsatte frist på 14 dage, afvises klagen fra behandling. Vejledning om gebyrbetalingen og indsendelse af klagen via Natur- og Miljøklagenævnets Klageportal kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside: Gebyret tilbagebetales, hvis 1) klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves, 2) klageren får helt eller delvis medhold i klagen, eller 3) klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlæn-gelse af frist for at efterkomme afgørelsen som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret dog ikke. Natur- og Miljøklagenævnet kan også beslutte at tilbagebetale klagegebyret, hvis 1) der er indledt forhandlinger med afgørelsens adressat og/eller førsteinstansen om projekttilpasninger, og disse forhandlinger fører til, at klager trækker sin klage tilbage, eller 2) klager i øvrigt trækker sin klage tilbage, før Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse i sagen. Gebyret tilbagebetales dog ikke, hvis nævnet vurderer, at der er forhold, der taler imod at tilbagebetale gebyret, f.eks. hvis klagen trækkes tilbage meget sent, her-under efter at klager har haft et afgørelsesudkast i partshøring. Denne afgørelse tilsidesætter ikke eventuelle servitutter og privatretlige aftaler. Der er med denne afgørelse ikke taget stilling til anden lovgivning. Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på telefon eller . Med venlig hilsen Morten Fischer Jørgensen Jordbrugsteknolog

11 Lodsejerliste: Navn Poul Haubro Jørgen Mousten Nielsen Asger Nordestgaard Kristiansen Erik Kristensen og Eva Larsen Ania Hellerup Jens Erik Ingvardt Larsen og Gitte Bagterp Larsen Kølsen-Hauris Landvindingslag c/o Jørgen M. Nielsen Gerda Sørensen Lundsgaard Allyn H S Christophersen Lars Kristensen Henning Sund Min. For Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Mogens Thorsager Thomas Aagaard Jens Egon Bendtsen Munk Jens Peter Rind Preben Christensen Niels Brondbjerg Dissing Gunnar Juul Christensen Sonja Hartvig Øksnebjerg Dorte Pedersen Ejner Thinghøj Mortensen Jørgen Thomsen Henrik Pedersen Niels Ole Bay Olesen Torben Olesen Ejers adresse Kølsenvej Løgstrup Kølsenvej Løgstrup Kølsenvej Løgstrup Ravnehøjvej Løgstrup Ravnehøjvej Løgstrup Ravnehøjvej Løgstrup Kølsenvej Løgstrup Brunbankevej Løgstrup Stensigvej Løgstrup Brunbankevej Løgstrup Brunbankevej Løgstrup Pioner Alle Tønder Tranemosevej Viborg Havrisvej Tjele Løgstørvej Viborg Kølsenvej Løgstrup Brunbankevej Løgstrup Kølsenvej Løgstrup Kistrupvej Tjele Løgstørvej Løgstrup Aalborgvej Tjele Løgstørvej Viborg Aalborgvej Tjele Løgstørvej Viborg Nederhedevej Skals Vestervænget Skals Kopi er sendt til: Danmarks Naturfredningsforening, dn@dn.dk Danmarks Naturfredningsforenings lokalkomité, dnviborgsager@dn.dk Friluftsrådet LimfjordSyd, v/anni Juhl Jørgensen, ajj- 7600@webspeed.dk Dansk Ornitologisk Forening, natur@dof.dk Dansk Ornitologisk Forening, lokalafd., viborg@dof.dk Naturstyrelsen, nst@nst.dk NaturErhvervsstyrelsen, fiskeri@naturerhverv.dk Viborg Museum, oldtid@viborg.dk Danmarks sportsfiskerforbund, post@sportsfiskerforbundet.dk Miljøkonsulent ved Danmarks Sportsfiskerforbund, Jakob Madsen, jkm@sportsfiskerforbundet.dk Dansk Fritidsfiskerforbund, bruno@knudensvej82.dk Danske Vandløb, dv@danskevandloeb.dk Viborg Sportsfiskerforening, formand@vsf.dk Lodsejerliste

12 Lodsejere udenfor projektet ml. Løgstørvej og Hjarbæk Fjord Navn Kaj Jørgensen Vejdirektoratet Martin Jørgensen Kim Hermansen Niels Kristiansen Ejers adresse Nederhedevej 14, 8832 Skals Niels Juels Gade 13, 1059 København K Nederhedevej 7, 8832 Skals Kærvej 13, 8832 Skals Nederhedevej 5, 8832 Skals

Naturstyrelsen Himmerland Att. Jørgen Bidstrup Møldrupvej 26 9520 Skørpin

Naturstyrelsen Himmerland Att. Jørgen Bidstrup Møldrupvej 26 9520 Skørpin Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Naturstyrelsen Himmerland Att. Jørgen Bidstrup Møldrupvej 26 9520 Skørpin naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Endelig tilladelse

Læs mere

Naturstyrelsen Himmerland Att. Jørgen Bidstrup Møldrupvej Skørping. 10. juli 2015

Naturstyrelsen Himmerland Att. Jørgen Bidstrup Møldrupvej Skørping. 10. juli 2015 Naturstyrelsen Himmerland Att. Jørgen Bidstrup Møldrupvej 26 9520 Skørping 10. juli 2015 Jordbro Å - Endelig tilladelse efter vandløbsloven for etablering af vådområde Jordbro Å. Naturstyrelsen har den

Læs mere

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro.

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Kompan Dica Att: Susanne Green Mail: SusGre@kompan-dica.dk naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse til at etablere en bro

Læs mere

Viborg Kommune Att.: Hanne Stadsgaard. Prinsens Alle 5

Viborg Kommune Att.: Hanne Stadsgaard. Prinsens Alle 5 Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Kommune Att.: Hanne Stadsgaard Prinsens Alle 5 8800 Viborg naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Viborg Sportsfiskerforening /v Jørgen Buch. Afgørelse om ikke vvm og fremlæggelse af projekt efter vandløbslovens bestemmelser.

Viborg Sportsfiskerforening /v Jørgen Buch. Afgørelse om ikke vvm og fremlæggelse af projekt efter vandløbslovens bestemmelser. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Sportsfiskerforening /v Jørgen Buch naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Afgørelse om ikke vvm og fremlæggelse af projekt efter

Læs mere

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017.

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte projektbeskrivelse modtaget den 25. september 2017. Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Eniig Att.: Jacob Folke Nielsen Tietgensvej 4 8600 Silkeborg Sendes til: Jafni@eniig.dk Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Kølsen Møllebæk

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

VSF/v Jørgen Buch. Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation efter naturbeskyttelsesloven til restaurering af en strækning af Borup Møllebæk

VSF/v Jørgen Buch. Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation efter naturbeskyttelsesloven til restaurering af en strækning af Borup Møllebæk Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 VSF/v Jørgen Buch naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Læs mere

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017.

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017. Favrskov Kommune Torvegade 7 8450 Hammel Att: Carsten Monsrud Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af

Læs mere

Karup Å Sammenslutningen Att.: Ole Søndergaard Idrætsvej Holstebro

Karup Å Sammenslutningen Att.: Ole Søndergaard Idrætsvej Holstebro Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Karup Å Sammenslutningen Att.: Ole Søndergaard Idrætsvej 24 7500 Holstebro naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby

Favrskov Kommune. Plan, Byg og Ejendomme. Torvegade Hammel. ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Plan, Byg og Ejendomme Torvegade 7 8450 Hammel ATT: Heidi Sønderby Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse

Læs mere

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å Jesper Søgaard Lerbjergvej 20 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling

Læs mere

8382 Hinnerup Tlf

8382 Hinnerup Tlf Peter Møller Skanderborgvej 156 8382 Hinnerup Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til regulering af vandløb på matriklel

Læs mere

Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej 27.

Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej 27. Gunnar Krarup Andersen Stausholmvej 27 7673 Harboøre 16. juni 2015 Lovliggørende dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og 35 i Planloven til fjernelse af del af overdrev og etablering af dige - Stausholmvej

Læs mere

Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk

Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Venø Efterskole Nørskovvej 8, Venø 7600 Struer Att. Peter Petersen Sendt pr. mail til: peter@venoe.dk

Læs mere

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 7. september 2016

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 7. september 2016 Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur Rådhuspladsen 2 7800 Skive 7. september 2016 Tilladelse til omlægning af rørbro i det offentlige vandløb Lyby- Grønning Skelgrøft Skive Kommune

Læs mere

Gjern å - Udlægning af grus og sten afgørelse efter vandløbsloven

Gjern å - Udlægning af grus og sten afgørelse efter vandløbsloven 18. februar 2015 Gjern å - Udlægning af grus og sten afgørelse efter vandløbsloven Gjern å Udlægning af grus og sten Lodsejere, Gjern Fiskeriforening og Natur og Miljø Silkeborg kommune ønsker at gennemføre

Læs mere

SKIVE VAND A/S Norgesvej Skive. Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å

SKIVE VAND A/S Norgesvej Skive. Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg SKIVE VAND A/S Norgesvej 5 7800 Skive Tilladelse til styret underboring under Jordbro Å Viborg Kommune har d. 12. februar 2016 modtaget en ansøgning fra SKIVE

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum XXXXXXXXXXXXXX Ejstrup Møllevej 15 8990 Fårup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 10-10-2018 / 06.02.03-G01-1-18

Læs mere

Tilladelsen til udførelsen af anlægsarbejdet er gældende i 3 år fra den dato den endelige tilladelse offentliggøres.

Tilladelsen til udførelsen af anlægsarbejdet er gældende i 3 år fra den dato den endelige tilladelse offentliggøres. Natur og Miljø Sejerslev Bæk Dato: 31-05-2016 Sagsnr.: 773-2016-781 Tilladelse til regulering af Sejerslev Bæk, samt nedlæggelse af Hundsø Pumpelag Navn: Anja Sørensen Direkte tlf.nr.: 9970 7061 E-mail

Læs mere

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2).

3. Den fremtidige vedligeholdelse af vandløbet følger fortsat eksisterende partsfordeling af 17. februar 1983 (bilag 2). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Christian Søndergaard Faldborgvej 8 8840 Rødkærsbro Sendes til: kjaersoendergaard@gmail.com Tilladelse til medbenyttelse af rørlagt vandløb Viborg

Læs mere

Tilladelse til reguleringsprojekt om skråningssikring i Gørup-Bystrup Bæk

Tilladelse til reguleringsprojekt om skråningssikring i Gørup-Bystrup Bæk Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Kommune, Natur og Vand Att.: Karina Amdi Sørensen Prinsens Alle 5 8800 Viborg Sendes til: 8ks@viborg.dk flr@viborg.dk Tilladelse

Læs mere

Tilladelse til at udlægge sten i Vandløb ved Ans

Tilladelse til at udlægge sten i Vandløb ved Ans Silkeborg Kommune Natur og Miljø Att.: Martin Andersen martin.andersen@silkeborg.dk Kun sendt via e-post 20. oktober 2014 Tilladelse til at udlægge sten i Vandløb ved Ans Silkeborg Kommune meddeler i medfør

Læs mere

Det nye byggeri erstatter tidligere opført bolig og udhus, som forventes nedrevet i starten af 2015 gennem nedrivningspuljen.

Det nye byggeri erstatter tidligere opført bolig og udhus, som forventes nedrevet i starten af 2015 gennem nedrivningspuljen. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Jacob Nexgaard Andersen Agergårdvej 1 7600 Struer Sendt med digital post Landzonetilladelse til bolig

Læs mere

Endelig vandløbsgodkendelse Hermed godkendes i henhold til 75 jf. 17 i lovbekendtgørelse nr. 927 af 24. september 2009 af lov om vandløb, projektet

Endelig vandløbsgodkendelse Hermed godkendes i henhold til 75 jf. 17 i lovbekendtgørelse nr. 927 af 24. september 2009 af lov om vandløb, projektet Se udsendelsesliste side 6 Natur og Miljø Teknik og Miljø Aarhus Kommune Den 3. juli 2013 Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1 8260 Viby J Endelig vandløbsgodkendelse Hermed godkendes i henhold til 75 jf.

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr. 7a og 1a Hvidsteen by, Gassum John Andersen Asfergvej 9 8981 Spentrup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 29-06-2018 / 06.02.03-G00-6-18 Endelig tilladelse

Læs mere

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e.

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e. Finn Svenstrup Vesterbro 5 8850 Bjerringbro Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af en overkørsel over

Læs mere

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1 Sendt til sagens parter: Bjarne Andersen Margit Junker Krag Christian Krag Christian Kock (via fuldmagt) Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilladelse til regulering af rørlagt vandløb mellem Mosevej og Gl. Århusvej i Viborg

Tilladelse til regulering af rørlagt vandløb mellem Mosevej og Gl. Århusvej i Viborg Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg ENERGI VIBORG VAND A/S Att.: Peter Graves Madsen Industrivej 15 8800 Viborg Sendes til: pgm@energiviborg.dk Tilladelse til regulering af rørlagt

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6.

Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Regnar Boel Solhøjvej 6 Ramme 7620 Lemvig 13. marts 2019 Tilladelse til etablering af vandhul/bassin - Solhøjvej 6. Med ansøgning af den 31. januar 2019,

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25.

Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Afsender: Lemvig Kommune Rådhusgade 2, 7620 Lemvig Søren Riis Lindevej 12 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhul - Juelsgårdvej 25. Med ansøgning af den 7. maj 2019, har du ansøgt Lemvig Kommune

Læs mere

Ansøgningen har ikke været sendt i naboorientering, da Struer Kommune har vurderet, at det ansøgte byggeri er af underordnet betydning for naboer.

Ansøgningen har ikke været sendt i naboorientering, da Struer Kommune har vurderet, at det ansøgte byggeri er af underordnet betydning for naboer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Erik Søndergård Holding APS Hovedvejen 77 7970 Thyholm Sendt pr. mail til: erik@sondergaard-transport.dk

Læs mere

Sagsnr P

Sagsnr P Projektgruppen for vådområdeprojektet Dato 26. juli 2017 Sagsnr. 06.02.15-P19-1-17 BYGGERI OG NATUR Tilladelse efter vandløbslovens 16, 17 og 38 til nedlæggelse af et enkeltmands pumpelag og regulering

Læs mere

Der er ikke gennemført naboorientering, fordi det ansøgte skønnes at være af underordnet betydning for naboer, jf. planlovens 35 stk. 6.

Der er ikke gennemført naboorientering, fordi det ansøgte skønnes at være af underordnet betydning for naboer, jf. planlovens 35 stk. 6. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Per Yde Kristensen Hellerødvej 17 Hellerød 7790 Thyholm Landzonetilladelse til indretning af to ferielejligheder

Læs mere

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes Jens Jensen Lund Rejsby 9 Ballum 6261 Bredebro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-125-13 02-09-2013 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav.

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav. Dorthe Roust Nissen Syvsigvej 5 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342102 keme@haderslev.dk 1. december 2016 Sagsident: 16/28486

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og planlovens 35 til etablering af vandhul på matr. nr. 16d Gjerrild By, Gjerrild

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og planlovens 35 til etablering af vandhul på matr. nr. 16d Gjerrild By, Gjerrild Jens Mark Arnung Annavej 19 8500 Grenå TEKNIK OG MILJØ Dato: 7. november 2013 Reference: Peter Clausager Rasmussen Direkte telefon: 89591180 E-mail: pec@norddjurs.dk Journalnr.: 13/18758 Dispensation fra

Læs mere

Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com

Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Birgitte Vestergaard og Kent Harndahl Baggesensvej 18 8600 Silkeborg Sendt pr. mail til: bomholtvestergaard@hotmail.com

Læs mere

Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å mellem matr. nr. 14a og 6z, Vridsted By, Vridstedved med elmast (bilag 1).

Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å mellem matr. nr. 14a og 6z, Vridsted By, Vridstedved med elmast (bilag 1). Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Knud Jørgen Svenson Elmebakken 16 7800 Skive Midlertidig tilladelse til krydsning af Karup Å med elmast ved Vridsted bro i forbindelse med pudekamp

Læs mere

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri.

Der meddeles samtidig dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 17 (skovbyggelinje) til opførelse af det ovenfor anførte byggeri. Alterna Huse Nr. Hostrupvej 20 6230 Rødekro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-164-12 10-09-2012 Landzonetilladelse og dispensation fra naturbeskyttelseslinje

Læs mere

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord.

Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer i Harboøre Fjord. Uffe Strandby Naturstyrelsen Vestjylland Forstfuldmægtig Gl. Landevej 35 7620 Lemvig 15. marts 2016 Dispensation fra 3 i Naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter 35 i Planloven til anlæggelse af to fugleøer

Læs mere

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9.

Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Steffan Sønderby Møltrupvej 8 Lomborg 7650 Bøvlingbjerg 9. januar 2017 Tilladelse til etablering af 3 vandhuller Møltrupvej 8, Fårevej 82B og Nørre Damhusvej 9. Med ansøgning af den 12. december 2016,

Læs mere

Omlægningerne kræver tilladelse efter planloven, da der sker en ændret anvendelse af arealer i det åbne land.

Omlægningerne kræver tilladelse efter planloven, da der sker en ændret anvendelse af arealer i det åbne land. Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Lejre Att. Eskild Lund Tilladelse og dispensation i forhold til planloven og naturbeskyttelsesloven: Omlægning af en del af Elverdamsåen og Truelsbækken på strækninger

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1C, 8260 Viby J Se udsendelsesliste side 6 Høring af projekt til regulering af Fiskbæk på matrikel nr. 4ae, Malling by, Malling Hermed sendes projekt til regulering af

Læs mere

Godkendelse efter vandløbsloven af projektforslag til forbedring af gyde- og opvæksområder i Skallebæk (HØRINGSUDGAVE supplerende høring)

Godkendelse efter vandløbsloven af projektforslag til forbedring af gyde- og opvæksområder i Skallebæk (HØRINGSUDGAVE supplerende høring) Ribe Sportsfiskerforening Niels. L. Michaelsen Email: nlm@lodberg.org Frodesgade 30. 6700 Esbjerg Dato 9. juni 2015 Sags id 13/12576 Login tojen Sagsbehandler Tomas Jensen Godkendelse efter vandløbsloven

Læs mere

4. Der må ikke udføres gravearbejde eller terrænregulering nærmere end 2 meter fra vandløbets øverste kant.

4. Der må ikke udføres gravearbejde eller terrænregulering nærmere end 2 meter fra vandløbets øverste kant. Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Energi Viborg Att.: Peter Graves Madsen Industrivej 15 8800 Viborg Tilladelse til krydsning af Jordbromølle Å ved styret underboring Viborg Kommune

Læs mere

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø

Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø. Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Natur & Vandmiljø Esbjerg Kommune Teknik & Miljø Postadresse Frodesgade 30, 6700 Esbjerg Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 14. oktober 2016 Sagsbehandler Telefon direkte E-mail Sagsid Tine Baatrup (Esbjerg) Flemming Sørensen

Læs mere

Skive Kommune Teknisk Forvaltning Byg og Miljø. Rådhuspladsen Skive. 26. august 2016

Skive Kommune Teknisk Forvaltning Byg og Miljø. Rådhuspladsen Skive. 26. august 2016 Skive Kommune Teknisk Forvaltning Byg og Miljø Rådhuspladsen 2 7800 Skive 26. august 2016 Tilladelse til omlægning af rørbro i det offentlige vandløb Strømbæk Skive Kommune har den 26. august 2016 i henhold

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Natur og Miljø Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Natur og Miljø Aarhus Kommune Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1, Postboks 4049, 8260 Viby J Side 1 af 7 Se udsendelsesliste side 5 TEKNIK OG MILJØ Natur og Miljø Aarhus Kommune Endelig godkendelse til regulering (rørlægning) af en

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Mette Schneevoigt Qvist Lergravvej 8 8380 Trige Side 1 af 6 TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Godkendelse af etablering

Læs mere

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes

Panelerne placeres på de nævnte bygningers sydvendte tagflader og monteres så de følger tagenes Hans Chr Riggelsen Kummerlev 7 6261 Bredebro Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-71-13 22. august 2013 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg

Læs mere

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist

Terrænregulering på Skydebanevej 14, Esbjerg Forlængelse af tidsfrist Selskabet Skydebanevej 14 ApS Vrenderupvej 38 6818 Årre. Sendt til virksomhedens digitale postkasse og pr. hv@sb-thomsen.dk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 8. maj 2014 Sagsbehandler Bodil Damsgaard Kristensen

Læs mere

2. Krydsningen skal udføres ved retningsstyret underboring, så der ikke graves i vandløbets bund og brinker.

2. Krydsningen skal udføres ved retningsstyret underboring, så der ikke graves i vandløbets bund og brinker. Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Netselskabet N1 A/S Att.: Michael Levin Bittner Juelstrupparken 16 9530 Støvring Sendes til micbi@n1.dk Tilladelse til krydsning af Nørreå ved styret

Læs mere

Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4.

Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4. Ole Laurids Mollerup Stigård Stigårdvej 4 Houe 7620 Lemvig Tilladelse til etablering af vandhuller/søer - Stigårdvej 4. Med ansøgning af den 26. oktober 2015, har du ansøgt Lemvig Kommune om tilladelse

Læs mere

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning.

Projektet ønskes gennemført på ejendommene Ljørringvej 63, Foldagervej 11 og Vestermosevej 23, 7400 Herning. TEKNIK OG MILJØ Natur og Grønne områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8159 ngosbl@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer.: 06.02.10-P19-1-05 Tilladelse til vandløbsrestaurering, Udlægning

Læs mere

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge Tilladelse til regulering af vandløb Matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-706-12 31-01-2013 Landzonetilladelse

Læs mere

Viborg Kommune Att: Keld Schrøder-Thomsen. Prinsens Alle 5 8800 Viborg. Afgørelse om ikke vvm pligt og fremlæggelse af projektet efter vandløbsloven.

Viborg Kommune Att: Keld Schrøder-Thomsen. Prinsens Alle 5 8800 Viborg. Afgørelse om ikke vvm pligt og fremlæggelse af projektet efter vandløbsloven. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Kommune Att: Keld Schrøder-Thomsen Prinsens Alle 5 8800 Viborg naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Afgørelse om ikke vvm pligt

Læs mere

Afgørelse af reguleringsprojekt - Etablering af sandfang i Damvad Å. Station gennemløbende matr. nr. 19q, Søsum By, Stenløse.

Afgørelse af reguleringsprojekt - Etablering af sandfang i Damvad Å. Station gennemløbende matr. nr. 19q, Søsum By, Stenløse. Egedal Kommune Center for Teknik og Miljø Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Dato 9.oktober 2015 J.nr. 15/13396 Afgørelse af reguleringsprojekt - Etablering af sandfang i Damvad Å. Station 5.615 5.635

Læs mere

Hjørring Kommune. Jens Orlemann Sejlstrupvej Løkken Hjørring den

Hjørring Kommune. Jens Orlemann Sejlstrupvej Løkken Hjørring den Hjørring Kommune Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Jens Orlemann Sejlstrupvej 140 9480 Løkken orlemann@live.dk Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk Hjørring den 20-12-2018

Læs mere

Skulpturerne er planlagt til at skulle opstilles i slutningen af uge 24 og nedtages efter 24-timers løbet, anden weekend i august.

Skulpturerne er planlagt til at skulle opstilles i slutningen af uge 24 og nedtages efter 24-timers løbet, anden weekend i august. Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Kunstforum Viborg Foreningen af professionelle kunstnere i Viborg Dalvej 4 8800 Viborg naturogvand@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til placering

Læs mere

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose Notat Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose behandler en ansøgning om regulering af Lilleå ved etablering af et vandingssted på matr. nr. 5hø, Hinnerup By, Grundfør. Høringsmaterialet

Læs mere

Tilladelse til forlængelse af eksisterende rørlægning ved JUAL A/S, Industrivej 14, 7130 Juelsminde

Tilladelse til forlængelse af eksisterende rørlægning ved JUAL A/S, Industrivej 14, 7130 Juelsminde Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 JUAL A/S Industrivej 14 7130 Juelsminde Christian Bruun Bundesen Dir: +4579755669 Mob: +4524493937 e-mail: Christian.B.Bundesen @Hedensted.dk Sagsnr. 06.02.00-P19-2-16

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning af sommerhus Marianne og Morten Gade Birkmosevej 120 9740 Jerslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet

Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet Randers Kommune Att. Alex Weinreich Laksetorvet 8900 Randers Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 18-03-2019

Læs mere

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95.

Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Kristian Villensgård Bækmarksbrovej 95 7660 Bækmarksbro 10. februar 2015 Dispensation fra 3 til oprensning og udvidelse af vandhul - Bækmarksbrovej 95. Med ansøgning af den 30. januar 2015, har du ansøgt

Læs mere

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 3. august 2016

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 3. august 2016 Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur Rådhuspladsen 2 7800 Skive 3. august 2016 Tilladelse til omlægning af to rørbroer i Kåstrup Bæk Skive Kommune har den 3. august 2016 i henhold til

Læs mere

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-10-2018

Læs mere

Tilladelse til regulering efter vandløbsloven- forlægning af Maglemoserenden ved Løkkeby sommerhusområde på en strækning af ca. 100 m.

Tilladelse til regulering efter vandløbsloven- forlægning af Maglemoserenden ved Løkkeby sommerhusområde på en strækning af ca. 100 m. Teknik, Erhverv, Beskæftigelse og Kultur Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Tlf. 63 51 60 42 direkte Fax 63 51 60 01 E-mail: annjen@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 12-12-2013

Læs mere

Sjoerd Ydema Fårupvej Rødkærsbro Sendes til:

Sjoerd Ydema Fårupvej Rødkærsbro Sendes til: Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Sjoerd Ydema Fårupvej 7 8840 Rødkærsbro Sendes til: sjoerd.ydema@post.tele.dk 8ks@viborg.dk Tilladelse til reguleringsprojekt

Læs mere

Johannes Sørensen Rubjerghøj Struer. Sendt med digital post. Landzonetilladelse til ændret anvendelse af tiloversbleven landbrugsbygning

Johannes Sørensen Rubjerghøj Struer. Sendt med digital post. Landzonetilladelse til ændret anvendelse af tiloversbleven landbrugsbygning POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Johannes Sørensen Rubjerghøj 6 7600 Struer Sendt med digital post Landzonetilladelse til ændret anvendelse

Læs mere

Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg Plan- og Miljøafdelingen 15.maj 2017 BrevID.: 2528898 Medarbejder: kbd Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering

Læs mere

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej Hjørring. Hjørring den Tilladelse til regulering af tilløb til Vinstrup Bæk

Hjørring Kommune. Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej Hjørring. Hjørring den Tilladelse til regulering af tilløb til Vinstrup Bæk Hjørring Kommune Hjørring Vandselskab A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Side 1 af 8 Høring af ansøgning om godkendelse af etablering af dræn på matr.nr. 38 Edslev By, Kolt Hermed sendes udkast til godkendelse

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til ændret placering af ungdyrstald på husdyrbruget Hesteløkken 5, 6340 Kruså Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø og landbrug Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73 76 76 76 Dato: 12-07-2013 Sagsnr.: 13/22799 Dok.løbenr.: 197345/13 Kontakt: Susanne

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum

Landzonetilladelse og dispensation fra skovbyggelinjen til byggeri på Guldagervej 45, 9493 Saltum Karin og Niels Guldager Guldagervej 45 Ejersted 9493 Saltum Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte ansøgning modtaget den 31. marts 2017.

2. Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med principperne i den fremsendte ansøgning modtaget den 31. marts 2017. Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Bjerringbro Varmeværk Att.: Charles W. Hansen Realskolevej 18 8850 Bjerringbro Sendes til: cwh@bjerringbro-varme.dk naturogvand@viborg.dk www.viborg.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer

Landzonetilladelse til om- og tilbygning af bestående sommerhus på ejendommen Emmerlev Klev 18, Højer Karen Bergmann Emmerlev Klev 6 6280 Højer Sendt på e-mail til karenbergmann@hotmail.com Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929243 Mail: pnh@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-143-13 3. februar 2014

Læs mere

Tilladelsen er meddelt på grundlag af oplysninger, der er givet i ansøgningen og på de betingelser, som fremgår af de følgende afsnit.

Tilladelsen er meddelt på grundlag af oplysninger, der er givet i ansøgningen og på de betingelser, som fremgår af de følgende afsnit. Kristrup Afvandingspumpelag / Randers Havn e-mail:jm@randershavn.dk Henrik Jensen, Paderupvej 11, 8960 Randers SØ Randers Kommune Marianne Sølgaard, msg@randers.dk Randers Kommune påtænker at træffe følgende

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af carport

Landzonetilladelse til opførelse af carport Frank Pilgaard Jeppesen Purkærvej 44 9490 Pandrup Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Ifølge 36 skal en afgørelse om, at der ikke er miljøvurderingspligt, offentliggøres.

Ifølge 36 skal en afgørelse om, at der ikke er miljøvurderingspligt, offentliggøres. Frijsenborg Biogas Linen 62 8450 Hammel Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk 14. januar 2019 Afgørelse om at projektet om rørlægning

Læs mere

POSTBOKS 19 ØSTERGADE STRUER. Landzonetilladelse samt VVM-afgørelse opstilling af husstandsmølle,

POSTBOKS 19 ØSTERGADE STRUER. Landzonetilladelse samt VVM-afgørelse opstilling af husstandsmølle, POSTBOKS 19 ØSTERGADE 11-15 7600 STRUER T: 96 84 84 84 F: 96 84 81 09 E: STRUER@STRUER.DK WWW.STRUER.DK Thy WindPower Aps Oddesundvej 183 7755 Bedsted Sendt pr. mail til: duf(&,karby.dk Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelsen gives på følgende vilkår: 1. Afgørelsen kan først udnyttes, når klagefristen er udløbet, og der ikke er indkommet klager.

Tilladelsen gives på følgende vilkår: 1. Afgørelsen kan først udnyttes, når klagefristen er udløbet, og der ikke er indkommet klager. Center Natur og Miljø ANDELSFORENINGEN HIMMERLANDSBYEN A.M.B.A. Himmerlandsbyen 15 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 06.02.10-P20-3-14

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted. Thomas Lund Brogårdsvej 3 7755 Bedsted Thy Plan- og Miljøafdelingen 7. august 2017 BrevID.: 2623148 Medarbejder: KKN Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Læs mere

Viborg Kommune. Prinsens Alle Viborg. Att: Rolf Christiansen

Viborg Kommune. Prinsens Alle Viborg. Att: Rolf Christiansen Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Att: Rolf Christiansen naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 41, 5.2 skal udvidelse af det eksisterende varmeværk ske inden for det på kortbilag 2 angivne Byggefelt A.

Gældende bestemmelser Jf. Lokalplan 41, 5.2 skal udvidelse af det eksisterende varmeværk ske inden for det på kortbilag 2 angivne Byggefelt A. Fjerritslev Fjernvarme Industrivej 27 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse om tilladelse til nyt dræn og privat udpumpningsanlæg ved Grundejerforeningen Solvænget

Afgørelse om tilladelse til nyt dræn og privat udpumpningsanlæg ved Grundejerforeningen Solvænget Sag: 06.02.00-K00-45-18 6.juli 2018 Afgørelse om tilladelse til nyt dræn og privat udpumpningsanlæg ved Grundejerforeningen Solvænget Denne afgørelser erstatter Gribskov Kommunes afgørelse af 22. juni

Læs mere

Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54).

Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54). udsendt til lodsejere og øvrige parter i sagen Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54). Der meddeles hermed godkendelse til omlægningen af regulering af udløbet fra vandløbet Mosevangen (kvl 54)

Læs mere

Miljø og Natur. Carsten Flædekær Langegyde Ebberup. Godkendelse vedr. etablering af rørbro i Kærum Å st

Miljø og Natur. Carsten Flædekær Langegyde Ebberup. Godkendelse vedr. etablering af rørbro i Kærum Å st Carsten Flædekær Langegyde 16 5631 Ebberup Godkendelse vedr. etablering af rørbro i Kærum Å st. 5030-5036. Assens kommune har valgt at fremme en tilladelse om etablering af en ny rørbro i Kærum Å. Rørbroen

Læs mere

Favrskov kommune Ejendomscentret, Morten Toft. Skovvej Hinnerup. Sendt pr. mail:

Favrskov kommune Ejendomscentret, Morten Toft. Skovvej Hinnerup. Sendt pr. mail: Favrskov kommune Ejendomscentret, Morten Toft Skovvej 20 8382 Hinnerup Sendt pr. mail: mtof@favrskov.dk Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

Bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering m.v., BEK nr. 834 af 27 juni

Bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering m.v., BEK nr. 834 af 27 juni Høring af udkast til reguleringstilladelse af rørlagt privat vandløb ved Uvelse Nord Høring Hillerød Kommune ønsker at fremme projektet om regulering af et rørlagt privat vandløb, og sender hermed projektansøgning

Læs mere

Lokalplan 62 kan findes på kommunens hjemmeside jammerbugt.dk/lokalplaner

Lokalplan 62 kan findes på kommunens hjemmeside jammerbugt.dk/lokalplaner Ingrid Uglebjerg Thomsen Strandvejen 78 9460 Brovst Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

Michael Vammen Bisgård Furvej 31. 7800 Skive. 16. april 2015. Vandløbstilladelse til etablering af bro over Hagensmølle Bæk

Michael Vammen Bisgård Furvej 31. 7800 Skive. 16. april 2015. Vandløbstilladelse til etablering af bro over Hagensmølle Bæk Michael Vammen Bisgård Furvej 31 7800 Skive 16. april 2015 Vandløbstilladelse til etablering af bro over Hagensmølle Bæk Du har søgt om tilladelse til at etablere en bro over Hagensmølle Bæk på matrikel

Læs mere

Lovliggørende tilladelse til etablering af gangsti af træ langs med Karup Å på matr. nr. 1a Egebjerg By, Vridsted, ved Egebjergvej 32B, 7800 Skive.

Lovliggørende tilladelse til etablering af gangsti af træ langs med Karup Å på matr. nr. 1a Egebjerg By, Vridsted, ved Egebjergvej 32B, 7800 Skive. Teknik & Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg askr@viborg.dk Lystfiskerforeningen for Skive og Omegn Att: Helge Jacobsen Møllevej 1A 7800 Skive Lovliggørende tilladelse til etablering af gangsti

Læs mere

Sendt pr. mail til: crn@hededanmark.dk

Sendt pr. mail til: crn@hededanmark.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Hede Danmark v/ Christian Nørgaard Rettrup Kærvej 23 7800 Skive Sendt pr. mail til: crn@hededanmark.dk

Læs mere

LandSyd I/S Ådalen 13a 6600 Vejen

LandSyd I/S Ådalen 13a 6600 Vejen LandSyd I/S Ådalen 13a 6600 Vejen Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. sal 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 21 57 nadl@haderslev.dk 28. september 2017 Sagsident: 17/24665

Læs mere

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af ca. 375 meter vandløb på matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup, ikke er VVM-pligtig.

Afgørelse om at ansøgning om rørlægning af ca. 375 meter vandløb på matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup, ikke er VVM-pligtig. Beboerne Gl. Silkeborgvej 2 8920 Randers NV Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 16-03-2018 / 06.02.03-G01-5-13

Læs mere

5. Stolper, der evt. nedsættes i brinkanlæg, må ikke medføre erosion af brinken.

5. Stolper, der evt. nedsættes i brinkanlæg, må ikke medføre erosion af brinken. Henrik Henriksen Over Spangen 3, Estvad 7800 Skive 22. september 2016 Tilladelse efter vandløbsloven til etablering af spang over Koholm Å Skive Kommune meddeler hermed tilladelse til etablering af en

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk.

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Tilladelse til etablering af overkørsel over vandløbet Ilsig fra matr. nr. 23e til 16h, Hune By, Hune.

Tilladelse til etablering af overkørsel over vandløbet Ilsig fra matr. nr. 23e til 16h, Hune By, Hune. Jan Sten Jensen Vesterhavsvej 90 9492 Blokhus Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside

Læs mere