Den kreaktive plads. Kreaktiviteter Gruppe-specialist Hytter. Natur. Spil Mad. Hygge. Action. Workshops

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den kreaktive plads. Kreaktiviteter Gruppe-specialist Hytter. Natur. Spil Mad. Hygge. Action. Workshops"

Transkript

1 1 Den kreaktive plads Kreaktiviteter Gruppe-specialist Hytter Natur Hygge Action Workshops Spil Mad

2 2 Den kreaktive plads for jer, der har lyst til at være kreative eller aktive. For jer, som har trang, energi og behov for at skabe, lege, bruge jeres krop, hænder eller højre hjernehalvdel. For jer, som ønsker sig camping- eller hytteferie på en KREAKTIV plads..! Kreaktiviteter for jer, der har lyst til at udnytte de aktiviteter, som Krakær Camping tilbyder. Et væld af aktiviteter arrangeret og organiseret i forskellige grupper, der tilgodeser dine interesseområder. Flere af aktiviteterne er baseret på sociale relationer, hvor du kan være sammen med din familie eller andre campister. Andre aktiviteter bærer præg af dit individuelle behov for action eller for at være aktiv. Spil Spil Action Mad Natur Mad Natur Action Workshops Workshop Hygge Hygge Indehaverne af Krakær Camping, Winnie og Per Nielsen og børn, sørger for, at rammerne er til stede for den uforglemmelige campingoplevelse på den kre aktive plads. Gruppe-specialist for jer, der skal bruge masser af plads både inde og ude. Krakær Camping har masser af erfaring med arrangementer, hvor flere eller mange mennesker samles og fester, mødes eller holder events. Erfaringen gælder også i forbindelse med bespisning og arrangementer. Gæsterne nyder faciliteterne hos Krakær Camping, og muligheden for at plaske rundt i poolen.

3 3 Krakær Camping ligger smukt og naturskønt i grønne omgivelser på et kuperet område mindre end 7 km fra Ebeltoft. Sæsonpladser Det siger kunderne..! for jer, der ønsker at campere i en længere periode og ikke har lyst til at pakke sammen. For nogle bliver campingpladsen ligefrem det andet hjem i en længere periode. Vi valgte jer som fastliggerplads fordi den service, vi fik ved ankomst, var høflig og imødekommende og vi fik en fin information. Brit og Troels, Hornslet Hytter for jer, der vil være campister, selv om I ikke har en campingvogn. Eller når familien og gode venner kommer på besøg. Vi vil gerne sige tak på egne og vores børns vegne for nogle ualmindelige gode dage på Krakær Camping. I er afslappede, imødekommende og professionelle, og vores børn var ret vilde med opholdet. De har jo også booket sig ind i pinsen, så det siger vist alt. Også tak for festen med den meget gode mad, som der var rigeligt af. Specielt var æblekagen mindeværdig, her i huset taler vi stadig om den, da det ikke er så tit, at man får én, der er lavet af de rigtige æbler. Vores eneste beklagelse er, at Elisabeth ikke var helt på dupperne efter en langvarig sygdom, men så var det så meget desto finere, at alt gik så gelinde, som det gjorde, og det kan vi takke jer for. Nu skal I forhåbentlig have nogle stille måneder og lidt ferie, og vi siger på gensyn. De venligste hilsner, Elisabeth og Poul, Højbjerg

4 4 Action Rideture Besøg vores nabo, Vinkærgård, og oplev naturen omkring campingpladsen på de islandske heste på egen hånd eller på en guidet tur. Cykelture Har du din cykel med, er der en god mulighed for at komme ud og opleve den fantastiske natur på Mols på helt tæt hold. Vi har cykelruter af forskellig længde til gratis udlevering i receptionen. for jer, der holder af bevægelse og bruge kroppen og som har svært ved at sidde stille. Kondibingo Køb en bingoplade og begiv dig ud på ruten for at se om du kan få bingo. Gå alene eller sammen med andre. Du bestemmer selv tempoet. Beskedne præmier til vinderne. Paintball Prøv en kamp mod familien eller vennerne på den nærliggende paintballbane. Eliminer modstanderen med paintballgeværet mens du selv undgår at blive ramt.

5 5 Workshop Malerværksted Find din indre van Gogh frem og udfold dig i malerkunstens muligheder. Sæt dine penselstrøg på lærredet, mal på en æske eller andre spændende ting. Maling og pensler udlånes og maleemner kan købes. Perle-værksted Lav flotte halskæder, armbånd eller andre sjove ting af perler. Vi har perler af glas, træ og plastic. Kom og bliv grebet af perlernes magi. Betaling efter forbrug. T-shirt maling Design din egen T-shirt med sjove motiver eller brug fri fantasi. for jer, der er til den kreative side med farver, materialer og værktøjer. Til jer, som har lyst til at skabe og udforske. Kollage-værksted Vær kreativ med mange forskellige materialer. Lav et flot billede med materialer fra naturen, udklip fra blade eller egne fotos. Kun fantasien sætter grænser. Forskellige materialer til rådighed. Internetsurfing for voksne Få ideer, tips og vejledning i at surfe på nettet. For dig som har en computer, men ikke lige har tid til at sætte sig ind i internettets muligheder. Medbring selv bærbar computer. Balle Lyspunkt er et lokalt lysstøberi, kun 15 km fra campingpladsen, hvor du selv kan dyppe dine egne lys. Skab et mesterværk, som vil pynte derhjemme eller brug det som gave. Besøg også vores butik med de mange hjemmestøbte lys, designerlys og pynteting. Vestergade 10, 8444 Balle Stearinlys-værksted Prøv dig frem med selv at skabe lys stearinlys. Lav mosaiklys, dryp lys eller dekorer lys med servietter. Mulighed for kurser ved flere interesserede. Bolsjekogning I samarbejde med Mols Bolsjer tilbyder vi kurser for deltagere. Spørg i receptionen så finder vi ud af det.

6 6 Spil Minigolf Tag en dyst med vennerne eller familien på vores 12-hullers minigolfbane med forhindringer af forskellig sværhedsgrad. Udstyr lejes i butikken. Vandvolley i poolen På en solskinsdag sætter vi gerne nettet op i poolen og så er der vandvolleykamp for store og små. Bordtennis Har du hurtige reflekser, så prøv en duel på vores udendørs bordtennisbord eller indendørs i aktivitetsrummet. Eget udstyr benyttes eller lejes i butikken. for jer, der tænder på at vinde og udfordre hinanden og som har lyst til at lege. Udlån af brætspil Hvad er mere hyggeligt end at sidde om bordet og spille et brætspil med familien. Vi har forskellige for både børn og voksne, som gratis kan lånes i butikken. Wii sport spil Hvem siger, at computerspil ikke kan give sved på panden? Her er mulighed for at vise venner og familie, hvor skrap du er til de mange sportsgrene på Wii en.

7 7 Mad Dagens ret fredage / udvalgte dage Gider du heller ikke lave mad om fredagen, når du lige er ankommet på campingpladsen? Så kom op og få dagens ret i caféen. Det er god dansk mad som vor mor lavede den. Fælles grillaften Tag grillsteaken og frankfurteren med, når vi tænder den store grill på bålpladsen ved festteltet og stiller an til fællesspisning. Der er mulighed for at købe drikkevarer. Alt mad medbringes selv. for jer, der kan lide smagen af god mad og for jer, som også kan li at tilberede den. For jer, der kan li at nyde den gode smag. Ølsmagning Øl er ikke bare en kold fadøl fra hanen. Her er en spændende mulighed for at få en rundvisning på det lokale bryggeri og høre mere om de forskellige øltyper, ølhistorie og ikke mindst få smagsprøver. Bagedag Få kvalitetstid sammen mens I bager. Det kan være sjove figurer i trylledej som formes og pyntes eller bollerne til eftermiddagskaffen. Årstiden og dagsformen afgør, hvad vi bager. Morgenbuffet Sov længe og lad os om at ordne morgenbordet. Der er rundstykker, kaffe, te, juice, mælk, pålæg, ost og marmelade. Udvalgte dage. Syltedag Vi finder de gamle danske traditioner frem og forsøger os med at sylte forskellige grøntsager og lave frugtmarmelade.

8 8 Hygge Snobrødsbagning Når man er på camping, skal man opleve hyggen ved at sidde rundt om bålet og lave snobrød. Bliv ikke overrasket, hvis snobrødet bliver grønt eller blåt. Bioaften Hvad enten det er biofilm på det store lærred i caféen med popcorn og slush ice eller det er månedens film med bioklubben i tv-stuen, er der dømt hygge for børn i alle aldre. Hygge er et særligt dansk begreb. Hos Krakær forbindes det især med hygge i samvær med andre. God stemning, dejlig atmosfære og rare omgivelser Sodavandsdiskotek Lyset bliver slukket, musikken skruet op, discokuglen tændt og røgmaskinen aktiveret, når der blændes op for sommerens sodavandsdiskotek i caféen. For alle de unge og smarte fra 6 13 år. Poolparty I forbindelse med åbningen af poolen, vil der være musik og leg ved poolen. Der er salg af øl, vand, slik og is i begrænset udvalg. Der vil også blive arrangeret poolparty i sommerferien, når vejret er godt. Bankospil Mærk den særlige atmosfære ved banko-spil. Køb en bankoplade, spil med og se om du er den heldige vinder. For både børn og voksne. Mere hyggeligt bliver det bare ikke. Historielæsning Tag en slapper fra alle aktiviteterne og ræset. Kom op og vær med når der bliver læst en historie for børn, mens der er mulighed for at sidde og tegne. Alle tegninger bliver udstillet i caféen. Sportsbegivenheder på storskærm Mærk stemningen ved at se fodboldkamp, håndboldkamp, Tour en, boksekamp eller andre store begivenheder på storskærm sammen med andre.

9 9 Natur GPS vandretur Kom ind i receptionen og hent en vandrerute i området baseret på GPS koordinater. Du ved ikke hvor du kommer hen, kun hvor lang ruten er. Spændende aktiv oplevelse for hele familien. Fotojagt på pladsen Gå på skattejagt rundt på pladsen ud fra et skattekort kun med billeder/fotos og find kodeordet. Præmie til alle, der gætter det rigtige kodeord. For både børn og voksne. Den er lige om hjørnet, lige uden for og ved siden af: Naturen brug den, nyd den og pas godt på den. Vandreture Masser af muligheder for vandreture i den fantastiske natur, der omgiver pladsen. Kom ind i receptionen og hent et kort over vandreture. Forskellige længder fra 3 til 10 km. Ture i Mols Bjerge Nationalpark Mols Bjerge byder på mange utrolige flotte ruter enten til fods, på cykel eller i bil. Vi har oversigtskort og rutebeskrivelser i receptionen. Der er også mulighed for at få en naturvejleder tilknyttet ved større grupper. Spørg i receptionen. Tag familien med på oplevelse. Mød den sjældne albinokænguru, de sjove surikater og 90 andre forskellige dyrearter. I Munkholm Zoo kommer du helt tæt på dyrene. Tag med dyrepasseren rundt på den store foderrunde. Munkholmvej Balle

10 10 Hytter Campingferie for jer uden campingvogn Luksushytte 6 personer Hytter med overdækket terrasse, møbleret med havemøbler, grill og parasol. Hytterne har toilet og bad, TV, radio, soveværelse med dobbeltseng, hems med 2 sovepladser, sovesofa med opredning, og køkken med ovn/komfur. Husdyr IKKE tilladt. Bjælkehytte 4 personer Hytterne har terrasse med havemøbler, grill og parasol. Opholdsrum med TV, spisebord, stole, sovesofa til 2 pers. og klædeskab. I samme rum er der tekøkken m. kogeplader, kaffemaskine og køleskab. Lille separat køjerum til 2 pers. Mulighed for opredning til femte person mod tillæg. Der er ikke indlagt vand. Husdyr IKKE tilladt. Campinghytte 4 personer Hytterne har overdækket terrasse med havemøbler, grill og parasol. Ét opholdsrum med sovesofa og køjeseng, spiseplads, klædeskab og tekøkken m. kogeplader, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for opredning til femte person mod tillæg. Der er ikke indlagt vand. Husdyr tilladt. Indretning, luksushytte. Se specialtilbud på hytter...

11 11 Mols Super Vi ligger kun 2,5 km fra campingpladsen ved Lyngsbæk Strand. Kystvejen 1, Femmøller, Ebeltoft tlf Værelser Ferieværelse 4 personer Værelserne har spiseplads, stole, køjeseng, sovesofa til 2 personer, tv og klædeskab. I samme rum er der te-køkken, kaffemaskine og køleskab. Toilet + baderum på gangen som er fælles for de 3 værelser. Fælles køkken-faciliteter med ovn. GUL PRIS er fast lav pris på det mest gængse campingudstyr. Nu er tilbud ikke længere sæsonpræget. Du kan ALTID handle campingudstyr til FAST LAV PRIS! Lej en campingvogn Skal jeres familie eller venner have oplevelsen af at holde ferie på en campingplads? Så tilbyder Krakær Camping forskellige campingvogne, som har plads til minimum 4 personer. Se mere om udlejningsvogne og priser på Vogne Hobby.dk er Danmarks største univers af kreative materialer, her finder du 1000 vis af ideer til en kreativ aktivitet. På hobby.dk kan du surfe rundt og blive inspireret til dit næste kreative projekt, her kan du også bestille materialerne til projektet og få de leveret direkte og uden forsendelsesomkostninger til dit lokale hobby.dk udleveringssted. På alle hobby.dk udleveringsstederne er der et kreativt personale som kan inspirere og vejlede dig Vi glæder os til at byde dig velkommen på hobby.dk Invitér familie eller venner på besøg også selv om de ikke har campingvogn. På Krakær Camping er der plads i enten hytte, værelse eller udlejningsvogn.

12 12 Sæsonpladser når du vil være her længe Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Forår Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Efterår Se priser på sæsonpladser... Sæsonplads med fordele Som sæsongæst tilbyder Krakær Camping dig stor valgfrihed både i forhold til den sæson du ønsker at booke, samt hvor på pladsen du har lyst til at placere din campingvogn. Bestem selv hvor meget du benytter din vogn så længe du ikke tager fast ophold i vognen. Som sæsongæst har du også muligheden for at spare penge på dagens ret i caféen.

13 13 Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Sommer Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Vinter Kreaktiviteter hele året Kalenderen er fyldt hele året med kre aktiviteter. Det betyder, at du altid kan forvente en eller anden form for aktivitet uanset om det er sommer eller vinter. Læs mere om hvad og hvornår på aktivitetskalenderen på Spil Workshops Mad Se aktivitetskalender...

14 14 Go til grupper Hjælp til store og små arrangementer Hyggelig café med god plads Skræddersy jeres helt eget arrangement med spisning til flere gæster. Krakær Camping hjælper med at tilberede menuen, bordarrangement og opdækning helt efter jeres ønsker. I caféen er der plads nok op til 65 spisende gæster. Overnatning til gæsterne Ikke alle har egen campingvogn. Fortvivl ikke! Hos Krakær Camping er der rig mulighed for at leje hytter, værelser eller campingvogne. Over 100 sengepladser.

15 Stort festtelt med fast gulv 15 Skal der gang i grillen til rigtig mange mennesker og skal musikken spille. Så har Krakær Camping festteltet med højt til loftet, plads til godt humør og en rigtig hyggelig atmosfære. Plads på græsarealet Har du behov for masser af plads til større arrangementer med mange mennesker, biler, motorcykler eller? Så er Krakær Camping en oplagt mulighed med sine store græsarealer. Planlagte aktiviteter Krakær Camping hjælper gerne med at gøre jeres arrangement komplet. Det kan bestå i forslag til aktiviteter eller udflugter eller i at skaffe kontakter til relevant underholdning. Se priser og tilbud på... Har du brug for masser af plads og mulighed for at lave mad til rigtig mange, så er Krakær Camping lige stedet! Når foreningen eller klubben skal samles Når der skal festes for familien Når kolleger skal rystes sammen

16 Husk at købe kolde drikkevarer i kiosken og Caféen Den kreaktive plads Gl. Kærvej Ebeltoft Tlf

Kre aktiviteter Gruppe-specialist Hytter

Kre aktiviteter Gruppe-specialist Hytter 1 Kre aktiviteter Gruppe-specialist Hytter Natur Hygge Action Workshops Spil Mad 2 for jer, der har lyst til at være kreative eller aktive. For jer, som har trang, energi og behov for at skabe, lege, bruge

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

FerieCamp. Danmarks sjoveste

FerieCamp. Danmarks sjoveste FerieCamp Danmarks sjoveste Lyst til femstjernet ferie i det fri? Så ta familien med på opdagelse i vandkanten på Camp Hverringe nær Kerteminde. Ikke langt fra godset, skoven, byen og en ægte øde ø med

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

Rammerne til en fantastisk campingferie

Rammerne til en fantastisk campingferie Åbent hele året Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og inkl. transferbus.

Læs mere

Aktivitetskalender uge 29 på Gl. Klitgaard Camping & Hytteby

Aktivitetskalender uge 29 på Gl. Klitgaard Camping & Hytteby Aktivitetskalender uge 29 på Gl. Klitgaard Camping & Hytteby Søndag den 16. juli med at fodre grise, kaniner, kænguruer og alle de andre dyr. Vi mødes ved indgangen til mini zoo. Kl. 16.00 17.30 - Ansigtsmaling.

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. HYTTER - POOL OG BØRNEVENLIG SANDSTRAND CALVI, CAMPING LA PINÈDE**** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Stor campingplads - ca. 200 m. til god sandstrand og transferbus. Indkvartering

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2017 Hanstholm Camping - Thy Feriepark Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2017 Pris højsæson 23/6-6/8 490 3430 69 483 Pris mellemsæson

Læs mere

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018

Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Kulturhuset Pulsen Efterår 2018 Inde i bladet: Se hvad der foregår i dit kulturhus i september, oktober og november. COPENHAGEN PRIDE 2018 KULTURHUSET PULSEN LØRDAG D.18. AUGUST Hold øje med Pulsens paradevogn,

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over

LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over LAD DIG FORFØRE Giv dig hen til idyllen lad dine sanser tage over Panoramaudsigt over vandet uanset om du er på værelset, i restauranten eller i konferenceafdelingen. Himmel og vand så langt øjet rækker.

Læs mere

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje. HYTTER I SMUK NATUR UDEN PENSION PORTO, HYTTER, CAMPING LES OLIVIERS**** Flotte og velholdte træhytter på smukt beliggende campingplads. Tæt på flod, bjerge og klippestrand. Stor swimmingpool. Inkl. billeje.

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt

PRISLISTE. Gældende for perioden 1/1 til 31/ Priser med EGEN campingvogn eller telt PRISLISTE Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2017 Priser med EGEN campingvogn eller telt 23/6 til 8/8 9/6-23/6 og 8/8 til 20/8 Før 9/6 og efter 20/8 Voksen per nat 98 kr. 87 kr. 82 kr. Barn op til 12

Læs mere

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018

Hytte No , 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm 2018 Hytte No. 9 + 11, 2 sovepladser i en dobbeltseng, varmt vand, 10 kvm Gældende for perioden 1/1 til 31/12-2018 Dag Kr. Uge Kr. Dag Euro Uge Euro 2018 Pris højsæson 19/6-5/8 500 3500 70 493 Pris mellemsæson

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE

RISTINGE SOMMERCAMP MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 18 HULLERS MINIGOLFBANE 206 RISTINGE SOMMERCAMP FERIEPARK LANGELAND MODERNE SANITÆRE FACILITETER HYTTER OG FERIELEJLIGHEDER FLOT 8 HULLERS MINIGOLFBANE EN AF ØHAVETS ALLERBEDSTE BADESTRANDE... Ristingevej 04 5932 Humble Tel.

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2014. Priser 2014. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2014 Priser 2014 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2014 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 04.04 21.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Rammerne til en fantastisk campingferie

Rammerne til en fantastisk campingferie Åbent hele året Rammerne til en fantastisk campingferie Ønsker I jer et lækkert campingophold, så er der god grund til at vælge Løkken Klit Camping og Hytteby. Her kan hele familien nyde hinanden, og få

Læs mere

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand.

Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. HYTTER - BØRNEVENLIG STRAND CALVI, CAMPING LA DOLCE VITA *** Velindrettede hytter, der kombinerer komfort og campinghygge. Mindre campingplads - direkte ved hav og strand. Indkvartering Camping la Dolce

Læs mere

Priser camping og udlejning sæson 2015. Priser 2015. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning

Priser camping og udlejning sæson 2015. Priser 2015. Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Priser camping og udlejning sæson 2015 Priser 2015 Pakker og tilbud Camping Sæsonpladser Hytter og udlejning Camping sæson 2015 Alle priser er opgivet pr. nat. Camping 27.03 20.09 INKLUSIV I PRISEN: Fri

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014.

CAMPING ER FOR ALLE PÅ UNION LIDO I ITALIEN SKREVET AF BJARNE SØBY TIL 20. NOVEMBER 2014. Brugernavn Adgangskode LOG PÅ Glemt din adgangskode? Glemt dit brugernavn? Registrer NYHEDER DEBAT FORUM LINKS OPRET PROFIL søg... REJSER CAMPINGVOGNE AUTOCAMPERE TELTVOGNE FORTELTE TELTE BILER UDSTYR

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i

PRIVAT OVERNATNING. i Hjørring og Sindal. Sov godt i PRIVAT OVERNATNING i Hjørring og Sindal Sov godt i Velkommen til Hjørring og Sindal... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Hjørring og Sindal mange muligheder for privat indkvartering. Værter

Læs mere

I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4

I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4 I n f o r m a t i o n e r 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. V o r e s å b n i n g s t i d e r : 1 6. 0 3. b i s 1 6. 1 1. 2 0 1 4 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Førsteklasses ferie. Nyt i 2016: Ferie uden forhindringer. Festhus med plads til 30 personer. Temaophold året rundt

Førsteklasses ferie. Nyt i 2016: Ferie uden forhindringer. Festhus med plads til 30 personer. Temaophold året rundt Førsteklasses ferie Nyt i 2016: Festhus med plads til 30 personer Temaophold året rundt Ferie uden forhindringer 1 Familieferie, fællesskab og stortrivsel Førsteklasses huse for alle med behov for tilgængelighed

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK Friluftsliv Badeland - Thy Rideferie Nationalpark - Hytter - Vesterhav VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN BADELAND MED SURFINGHILL ÅBNINGSTID

Læs mere

Velkommen i Idrætsdagpleje hos. Helle Jensen På. Nøddevænget 3 Asnæs - 59651663

Velkommen i Idrætsdagpleje hos. Helle Jensen På. Nøddevænget 3 Asnæs - 59651663 Velkommen i Idrætsdagpleje hos Helle Jensen På Nøddevænget 3 Asnæs - 59651663 Jeg hedder Helle Jensen, er født i 1962. Jeg har arbejdet 17 år på kontor. I juni 1998 blev jeg ansat som kommunal dagplejer

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

Nabohave på Amager. Nabohaven er for alle, der bor og færdes i området. Klik her for indholdsfortegnelse

Nabohave på Amager. Nabohaven er for alle, der bor og færdes i området. Klik her for indholdsfortegnelse 5 I Sundholmskvarteret lå en grund øde hen. Buske og træer voksede vildt, og store grupper af unge var de eneste, som brugte stedet. Det skabte utryghed. Samtidig var der brug for et grønt åndehul for

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITETER FOR BØRN

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITETER FOR BØRN HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK Nationalpark Thy Friluftsliv Badeland - Rideferie - Hytter - Vesterhav AKTIVITETER FOR BØRN SPORT, LEG & SJOV FOR ALLE 14 HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK AKTIVITET

Læs mere

Ferielandet Danmark - camping

Ferielandet Danmark - camping Ferielandet Danmark - camping I skal nu udforske Danmark med campingbriller på. 3 familier eller venner skal på camping, og I skal finde ud af hvorhen, og så skal I også arrangere turen. De har hver især

Læs mere

AKTIVITETS kalender 1/5

AKTIVITETS kalender 1/5 1/5 Sejs Bakker Camping byder dig velkommen til endnu en spændende sæson! Overalt i Søhøjlandet er der storslået natur. Skove og søer veksler mellem bakker og dale. Få minutter fra campingpladsen ligger

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris.

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris. Sådan kunne en affiliate kalender se ud Når man ser helt nøjagtig efter, så kan man spare hele året rundt - og når kunden kan spare, så køber han mere og du tjener penge som affiliate. Hver måned findes

Læs mere

Handleplaner for 2. årgang.

Handleplaner for 2. årgang. Handleplaner for 2. årgang. På 2. årgang, er den anerkendende tilgang af stor værdi for os i det daglige arbejde med, og omkring børnene. Det er vores håb, at dette vil opleves, samt fungere, som en paraply

Læs mere

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km.

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. MTB OPHOLD - MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring MTB ophold Det vigtigste

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland

Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland Lejlighedshotel Amari i Chalkidiki på det græske fastland af Henriette Hansen 15. juni 2013 Hotel Amari er et lejlighedshotel på det græske fastland beliggende i en lille skov kun 30 m fra strand. Landsbyen

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010 Velkommen til Feriesjov I år tilbyder HalsnÊs Juniorklub Feriesjov for 3.-7. klasse. Der vil være åbent i ugerne 27-31 fra kl. 8-16,

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013

Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Program for NLD-lejr den 5.-7. april 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO

Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Velkommen til Bankagerskolens SFO 2 - KLUB TO Bankagerskolens SFO 2 Bankagervej 109 8700 Horsens Tlf. 76293340 Velkommen Klub To er Bankagerskolens SFO 2 for børn fra 4.-7. klasse. Klub To er beliggende

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Alcudia / Playa de Muro

Alcudia / Playa de Muro LINEDANCE & FERIE PÅ MALLORCA 04. - 11. juni 2016 Alcudia / Playa de Muro På Mallorca Om hotellet Linedance & Ferie kan igen i år byde velkommen til den skønne Alcudia-bugt på Mallorca, med ikke mindre

Læs mere

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Rejs med Danfoss Marathon Club til Gran Canaria i januar 2013 og få en forrygende start på løbeåret 2013. Du kan vælge både et helt maraton eller en kortere

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH Cooking inden og udland I vores cooking

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Forårsbørn Søndersø FFO1.

Forårsbørn Søndersø FFO1. Forårsbørn 2016 Søndersø FFO1 VELKOMMEN Jeres børn skal til at starte i FFO og et nyt og forhåbentlig spændende kapitel i deres barndom begynder. Vi lægger stor vægt på, at børnene får en god og tryg start,

Læs mere

Velkommen til Roots luxury camp

Velkommen til Roots luxury camp Velkommen til Roots luxury camp INDKVARTERING Du kan vælge at indkvartere dig i enten Eco Huts eller Deluxe Chalets. Fælles for disse typer værelser er at de er konstrueret i lokal rødsten, træ og andre

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere