Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012."

Transkript

1 Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 172 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? Vidste ikke hvor/hvilket sted, vi skulle være i. - Det var lækkert, at blive modtaget af Conni. 2: Havde du problemer med at finde den nødvendige uniformsbeklædning? Kunne godt være flere medium. - og nej bukser store, resten fint. - Det passede ikke, men Conni var god og hurtig til at hjælpe. - Fik hjælp. 3: Oplevede du, at personalet i klinikken var forberedt på, at du skulle komme? Ikke besvaret: B meget søde. -, selv om patienten var væk nede at ryge. -, gælder kun på afdelingerne. -, på trods af hjertestop på afdelingen. -, de var gode til at give en introduktion til patienten og ligeledes en god opsamling bagefter. 4: Har du på sygehuset fået den fornødne introduktion til dagen? Ikke besvaret: - 5 -, men det med de forskellige roller kunne godt have været specificeret. -, det var lidt uklart, men blev hurtigt afklaret ved ankomsten. 5: Oplevede du problemer i forbindelse med patientkontakten?

2 27 Ikke besvaret: , patienten var for udmattet til, at vi kunne stetoskopere nok. -, patienten var meget træt, men som sådan ikke noget problem, men belastende for patienten. -, havde ingenting relateret til problemet. -, patienten var dement. -, dog dårlig hukommelse, og hun ville ikke sidde op, så lidt besværet at undersøge. - Ingen svar, lidt ikke særlig vil snakke med os. -, patienten var konfus og havde svært ved at fortælle om egen situation. -, patienten var meget svagt hørende. Det ville være rart, at vide det på forhånd. -, patienten var meget svagt hørende, så kunne han ikke høre eller ville ikke svare. -, der er tale om nervøsitet, så det går over med øvelse. -, patienten var blevet udskrevet, og var så på vej hjem, og patienten virkede egentligt træt af, at vi skulle lytte! -, han havde ingen respirationslidelse. -, patienten var næsten udskrevet, så jan var på vej hjem, så hele konsultationen var meget presset. -, stille i starten, - ville gerne hjem. -, skulle trække énstavelsesord ud af patienten. -, superdejlig patient. -, åben patient. -, hun var simpelthen skøn, samarbejdsvillig m.v. -, måske lidt mangel på spørgsmål. Det var alt for meget hyggesnak. -, ikke nemt at få patienten i snak. -, hun var en rigtig god patient afsnit 204B. -, patienten havde en dårlig dag. -, patienten var for sløj. Hun kunne ikke sidde op, så vi kunne ikke undersøge hende. -, sød og åben patient. -, patienten havde ingen respiratoriske problemer. -, manglede information inden mødet (ingen). -, han var velbevidst om sine symptomer. -, vi kunne ikke stille ordentlige spørgsmål, da patienten slet ikke havde nogle respiratoriske problemer. -, patienten var utrolig træt og havde problemer med at tale. -, patienten havde svært ved at tale og var meget træt. -, sygeplejersken brød ind. - Ingen svar patienten havde svært ved at tale. -, vidste ikke helt, hvilke spørgsmål jeg skulle spørge. Brug for lidt bedre forberedelse, så man kan skrive nogle spørgsmål ned. -, han hørte ikke så godt, og vi blev afbrudt midtvejs. -, patienten var informeret og imødekommende. -, han var meget svær at snakke med og havde ikke respirationslidelser. -, svær førstegangspatient, da hun ikke kunne røre sig selv. -, patienten kunne ikke færdiggøre lange sætninger, og var ikke i stand til at sidde oprejst, og dermed gennemføre en undersøgelse. -, svært at komme til, patienten kunne ingenting selv, hvilket jeg synes var svært at håndtere ved første konsultation. -, patienten havde været rigtigt meget igennem, så havde svært ved at fokusere på det, vi kom for.

3 6: Hvordan oplevede du seancen med den undervisende læge efter mødet med patienten: - Gav opsamlingen og vurderingen af dine indsamlede data sammen med lægen det udbytte, du havde forventet? Ikke besvaret: - 2 -, det var super godt. -, vi nåede ikke at snakke om vores patient. - Var den efterfølgende undervisning på sygehuset relevant for emnet? Ikke besvaret: - 1 -, det var dejligt, at vi blev hørt og tog patienterne op til opsamling. -, men det var nærmere en gennemgang end en undervisning (som forventet, positivt) virkede rigtigt godt med røntgen. - Har du forslag til ændringer af undervisningen på sygehuset? Intet svar 6 -, mere fokus på det praktiske frem for teori. -, undgå for lange undervisninger, opsamlinger. -, måske kort beskrivelse af de opgaver før, disponer derefter. -, mindre generel information om lunger og lungefunktion inden mødet med patienten, da det er svært at koncentrere sig p.g.a. nervøsitet. -, det ville være meget dejligt, at følge en læge første gang. - Ingen svar, vi er blevet meget undervist i lungens funktion, mangler noget om, hvordan det hele skal foregå med mødet med patienten f eks hvordan man auskulterer lunger og hjerte. -, følge en læge første gang, så man ikke bliver skubbet ud på meget dybt vand og ikke ved om man kan svømme. - Ingen svar, virkeligt godt med røntgenbillederne. -, man skal ikke komme ud til en udskrevet patient. -, gerne et eksempel på, hvordan en undersøgelse foretages. Måske af en erfaren person. -, super god opsamling. -, det første havde vi lidt hørt før, men det var mere detaljeret og dybdegående, så det var alligevel relevant. Godt med gentagelse. - Ingen svar, Man skulle have haft mere viden om det. Det var en god gennemgang, men det var lidt gætteleg for os praktikanter, for at gætte, hvad patienten fejler. Men rigtigt godt, at man ser billeder, måske man skulle vide lidt mere, når man så billederne. -, ingen forelæsning i begyndelsen i stedet lad os følge en læge og se tingene blive udført.

4 -, det er fint med en masse info og undervisning, men der var lidt meget til at begynde med ingen chance for at opfange det hele. Forslag måske lidt mindre/kortere. - Ingen svar, lidt mere livlig og munter intro. -, det var meget fakta fakta vi ikke før havde haft. Det gik lidt stærkt. -, lægen kunne godt pege på sin egen brystkasse og vise, hvor man skal lytte, for lige at genopfriske, hvad vi har lært. -, det var rart, at bruge begreberne i praksis. -, det ville have været rart, hvis vi havde minutter sammen i gruppen, før vi skulle møde patienten. -, mulighed for at alle grupper kan fremlægge deres patient. -, find en patient, der har KOL. 7: Havde du forberedt dig på det kliniske besøg? - Havde du læst den anbefalede litteratur? Intet svar 2 -, en smule. -, kunne ikke finde anbefalet litteratur. -, går jeg ud fra. -, vi havde dog ikke fået anbefalet læsning. - Havde du gjort dig overvejelser over dagens forløb? Intet svar 3 -, patientkommunikation - det første møde. -, har tænkt over spørgsmål. -, at patienten havde store forventninger til os. -, kommunikationen. -, kun spænding. -, hvilke spørgsmål vil være relevante. -, var nervøs for mødet. -, om mødet med patienten ville være grænseoverskridende. -, strukturen af dagen, mødet med patienten. -, jeg så frem til dagen. -, være ved flere patienter. -, tænkt igennem, hvordan man skal snakke med patienten. -, havde tænkt over, hvad jeg skulle sige og præsentationen af mig selv. Bare forberedt mig på, at møde en patient. -, var lidt nervøs, da det er lidt grænseoverskridende som 1. års studerende at skulle lave en undersøgelse på patienter. -, jeg var lidt nervøs, men det gik meget stille og roligt. -, forestilling om, hvordan dagen ville forløbe. -, hvilke respirationslidelser, man nu kunne se. -, tænkt lidt over, hvad man kunne spørge en lungepatient om. -, overvejet, hvad jeg skulle huske ved rørende kommunikationen. -, jeg var spændt, lidt nervøs over første møde, men da springet først var taget, gik det rigtigt godt og det var en god oplevelse.

5 -, mødet med patienten. -, da jeg ikke var helt klar over, om det var en patient eller flere patienter, vi skulle se, og om vi gik sammen med en læge/sygeplejerske. -, teorien behøver ikke altid passe med det praktiske. -, har tænkt på, hvordan dagen ville gå. -, troede det blev rigtigt spændende. -, synes ikke vi var helt forberedte på, hvad der skulle ske. -, jeg havde lavet et talepapir, som matchede det, vi blev rådet til. -, hvordan man skulle snakke, hvad man skal spørge om osv. - Ingen svar, forberedelser hvordan man præsenterede og opførte sig. 8: Andet? - Manglende skiltning i Hjørring. Havde håbet på at få en patient, der kunne høres noget på. - For langsom opsamling. - Fint, men fik klart mest ud af selve undervisningen. Ville selvfølgeligt gerne have set flere patienter. - God patient. - Man føler sig velkommen er overkommet nervøsiteten. - Det er et anderledes forum i sygehusverdenen end i dagligdagen. En spændende ny rolle. - Min patient havde ingen smerter, mislyd, hoste, vejrtrækningsbesvær. Lægerne, der havde set hans røntgenbilleder fandt heller ikke noget unormalt. Det eneste, der havde noget med lungerne at gøre, var at han røg 20 cigaretter om dagen ingen følger deraf. - Meget tilfreds med dagens forløb. - Patienten var udskrevet og på vej hjem, da vi kom. Dette var ærgerligt, fordi han ikke havde lyst til objektiv undersøgelse, fordi han var i alt overtøjet og på vej hjem. - Meget sjov og spændende dag. - Rigtigt godt med opsamlingen og røntgenbillederne. - Gennemgang til sidst var rigtigt godt, især at få set røntgenbillederne på patienten og opsamling på patienterne. Fungerer rigtigt godt!! - Alt for megen patientkommunikation - hyggesnak. Måske har man? meget viden til at kunne høre og forstå sygdommen. Men en rigtig sød patient. - Forelæsningen var slet ikke relevant på vores niveau. - Jeg har fundet nogle ting, jeg kan arbejde på. - Tak for en god formiddag. - Det var meget uheldigt, at patientens situation var blevet forværret fra den ene dag til den anden. Vi kunne derfor ikke få lov til objektiv undersøgelse ved patienten, som lidt var formålet. Heldigvis prøvede vi på en anden som var med på, at vi lige undersøgte hende!! - Jeg synes det var træls at forberede spørgsmål til lungepatient, når vi ikke kunne bruge det. Derfor gik vi lidt i stå, men fik dog øvet på kommunikationen. - Der var et problem med, at vores patient ikke fejlede noget ved respirationsvejene osv. Hvilket var det vigtigste, vi skulle undersøge. - Problemer med parkering. - Næste gang sikre jer, at patienten har eller har haft respiratoriske lidelser. Næste gang ville det også være bedre, hvis afdelingerne havde fået mere info om os, og hvor langt vi var, og at de generelt var mere forberedte på afdelingerne. - Patienten var meget medhjælpende og evaluerende. - Det var en meget lærerig dag! - Alt i alt en super lærerig dag. Spændende læge, - har lavet et godt oplæg og en god sammenfatning. - Super fedt! - Forløbet har været stille og roligt. - Synes at det har været rigtigt godt i dag! - Ville gerne have hørt mere om, hvordan selve mødet med patienten ville foregå, inden vi kom i klinik.

6 - God gennemgang og forklaring af dr. xx i det pågældende emne god til at gå i dybden der er behov for det. - Det var ærgerligt, at vores patient ikke havde en lungebetændelse, for det havde jeg forberedt mig på. Patienten var dog snakkesalig og god som en startpatient. - Lidt uheldigt at vi ramlede sammen med stuegang og terapeuter. Lidt kaos på stuen.

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 10.12. 2013 til 13.12. 2013. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 183 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12.17 til 07.12. 2017 Antal tilbagemeldinger: 206 ud af 220 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester

Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester Antal tilbagemeldinger: 136 tilbagemeldinger af 148 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12. 2014 til 12.12. 2014. Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Antal tilbagemeldinger: 152 ud af 169 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 27.09.16 til 30.09.16 i Hjørring. Underviser Dea Krogh Antal tilbagemeldinger: 83 ud af 98 mulige 1: Oplevede

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Antal tilbagemeldinger: 155 ud af 167 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester 16.03 21.03 2017 Antal tilbagemeldinger: ud af 101 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12.16 til 08.12. 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 ud af 226 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 16.02 03.03.2017 Antal tilbagemeldinger: 194 ud af 199 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester,

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, 18.10-1.11-2011 Antal tilbagemeldinger: 89 af 93 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? 24

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12. 2014 til 04.12. 2014 Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev.

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev. Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 06.11.12 til 22.11.12 i Brønderslev. Antal tilbagemeldinger: 100 ud af 108 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 19.02-04.03 2016 Antal tilbagemeldinger: 182 ud af 201 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 30.03.2016 til 04.04.2016 Antal tilbagemeldinger: 178 ud af 200 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb 236 besvarelser af 247 mulige svarende til 96% 1: Havde du problemer med at

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013. Antal tilbagemeldinger: 179 af 183 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den 29.02.2012. Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 30.11.15 til 03.12. 2015 Antal tilbagemeldinger: 208 ud af 215 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Antal tilbagemeldinger: 179 af 179 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 04.12. 2015 til 11.12. 2015 Antal tilbagemeldinger: 198 ud af 215 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 42 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 32% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema LFG, hold 1, E10 Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Jeg er

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 83 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er helt

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar.

Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. Evaluering af praktikken i vuggestuen Malurt. Perioden 1. august 31. januar. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Mit første besøg i afdelingen var godt, jeg fandt

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? dit samlede indtryk af besøget Jeg har fået en udsøgt behandling og gode øvelser til at styrke min ryg. Begge dele bevirker at jeg i dag har det

Læs mere

Stil ind på et foto af en afdød

Stil ind på et foto af en afdød Kapitel Stil ind på et foto af en afdød Du er på besøg hjemme hos en af dine venner, og går forbi et billede, der hænger i entréen. På billedet ses en nydelig dame og lige da du passerer billedet, tænker

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning.

3. Hvilken arbejdsform synes I, at I får mest ud af? Og hvorfor? (fx PBLøvelser. forelæsning. Mundtlig evaluering modul 3.1 SOB15 basisgruppe 1 1. Hvordan oplever I at have opnået modulets/semesterets læringsudbytte? (læringsudbyttet findes frem) Umiddelbart fyldestgørende, til trods for at der

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 88 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 67% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet

Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet Retur Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet I perioden d.. september til 3. november har borgere, der har været til møde i rehabiliteringsteamet, fået udleveret et spørgeskema om deres oplevelser

Læs mere

Æresrelaterede konflikter D. 8 november 2013 evaluering. Hvordan har informationen om arrangementet været?

Æresrelaterede konflikter D. 8 november 2013 evaluering. Hvordan har informationen om arrangementet været? Æresrelaterede konflikter D. 8 november 2013 evaluering Hvordan har informationen om arrangementet været? god meget god Hvordan var din oplevelse af lokaler og faciliteter? Utilfreds tilfreds meget tilfreds

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Navn: Grith Walløe E-mail: Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: Slagelse sygeplejeskole Holdnummer:Sep05C Rejsebrev fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet:

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser

HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling. Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser HVOR KOMMER DU FRA? Historiefortælling Et undervisningsforløb for 4.-6. klasser INTRODUKTION Alle har en historie at fortælle. Oftest giver en personlig historie os et billede af, hvem den fortællende

Læs mere

En god behandling begynder med en god dialog

En god behandling begynder med en god dialog En god behandling begynder med en god dialog På www.hejsundhedsvæsen.dk kan du finde flere eksempler på, hvad du kan spørge om. Du kan også finde inspiration, videoer, redskaber og gode råd fra fra læger,

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar.

Evalueringsrapport. Sygeplejerskeuddannelsen. Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015. Med kvalitative svar. Evalueringsrapport Sygeplejerskeuddannelsen Fag evaluering - kommunikation Hold SOB13 Januar 2015 Med kvalitative svar. Spørgsmål til mål og indhold for faget. I hvilket omfang mener du, at du har opnået

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Optagelsen starter da Kristian laver en introduktion til emnet og fortæller om de etiske regler.

Optagelsen starter da Kristian laver en introduktion til emnet og fortæller om de etiske regler. Bilag 2 T=Thomas A= Anders K= Kristian Optagelsen starter da Kristian laver en introduktion til emnet og fortæller om de etiske regler. K: Som sagt så kommer det til at handle om at være ung i Danmark

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase.

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Overgang fra mellemtrin til ældste trin samtale med 6. kl. Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Det er en meget anderledes arbejdsform, men

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense.

Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense. Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense. Evalueringen er forberedt af Charlotte Jørgensen og DKK faggruppens undervisere.

Læs mere

Jo mere læreren varierer undervisningen jo mere lærer jeg ( elevcitat)

Jo mere læreren varierer undervisningen jo mere lærer jeg ( elevcitat) København den 2.4.2014. Jo mere læreren varierer undervisningen jo mere lærer jeg ( elevcitat) Af lektor Albert Astrup Christensen På Handelsskolen Learnmark i Horsens lykkedes det ikke altid at skabe

Læs mere

Demenssygeplejerske, Tinna Klingberg.

Demenssygeplejerske, Tinna Klingberg. Kursus for pårørende til mennesker med demens. Undersøgelsens problemstilling: Betydningen af at deltage i et kursus for pårørende til demensramte, og hvordan det afspejles i håndteringen af hverdagslivet

Læs mere

1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb?

1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb? 1. Hvordan vurderer du samlet set det kliniske undervisningsforløb? 2. I hvilken grad har det kliniske undervisningsforløb bekræftet dit uddannelsesvalg? 3. I hvilken grad har læringsmiljøet understøttet

Læs mere

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008

Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Virtuel undervisning 1 Side 1 af 7 1v Helsingør Gymnasium Evaluering af virtuel undervisning den 30. januar 2008 Oversigt over spørgsmål 1. Var opgaven i engelsk af passende længde? 2. Var opgaven i engelsk

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Evaluering af børnesamtalen

Evaluering af børnesamtalen Evaluering af børnesamtalen 15. august - 14. oktober 2011 Statsforvaltningernes evaluering af børnesamtalen 1. Indledning I resultatkontrakt 2011 er der fastsat et krav om, at statsforvaltningerne i 2011

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 86% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken. Praktikperiode: 2. praktik.

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken. Praktikperiode: 2. praktik. Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 2. praktik. 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Positivt. Der blev taget godt imod

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 45% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Meget dygtige forelæsere - en enkelt undtagelse som kom med 75 slides og nåede en tredjedel Var undervisningen faglig interessant?

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport 2 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Mit navn blev

Læs mere

Bilag 2 Resultater af borgerundersøgelse

Bilag 2 Resultater af borgerundersøgelse Bilag 2 Resultater af borgerundersøgelse Besvaret af borgere, der har haft en sag på rehabiliteringsteammødet. Spørgeskemaet er udfyldt umiddelbart efter endt møde. 77 svar ud af 107, svarprocent 72 %

Læs mere

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Kvalitativ og kvantitativ evaluering De studerende har evalueret semestret både kvalitativt gennem forretningsudvalgsmøder (FU-møder) og kvantitativt

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Mette Villadsen Evt. rejsekammerat: Camilla Margrethe Lyhne Thomsen Hjem-institution: University College Sjælland Campus Næstved Holdnummer:

Læs mere

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet

Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Evalueringsrapport vedr. studieophold i udlandet Denne evalueringsrapport vil give Aalborg Universitet vigtig information om dit studieophold, som vil komme andre studerende til gode og samtidig kan den

Læs mere

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente.

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. På et møde for pårørende blev der stillet følgende spørgsmål: Når vi besøger vores nære på plejehjemmet, er det for at glæde dem og se hvordan

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Kirurgisk afdeling, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole.

Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. Evaluering 2012-2013, Hardsyssel Efterskole. 1. Del omhandler efterskoleopholdet generelt. 2. Del omhandler undervisningen på Hardsyssel efterskole. 3. Del omhandler skolens værdigrundlag. 1. del 1. Hvor

Læs mere

Q1 Hvor går du på KUU?

Q1 Hvor går du på KUU? Elevtrivselsundersøgelse - KUU (Kombineret ungdomsuddannelse) efterår 05 Q Hvor går du på KUU? Besvaret: 47 Sprunget over: 0 0% 0% 0% 0% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 00% Lemvig Holstebro Skive Viborg Svarvalg

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne:

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Fokuspunkter Elevcentrering Informanternes svar -Føler du dig aktiv eller passiv i opgaverne - hvorfor? -Føler du mere eller mindre ejerskab over

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Fertilitetsklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

Gør jeg det godt nok?

Gør jeg det godt nok? Gør jeg det godt nok? Mette, som er butiksassistent, bliver tit overset eller forstyrret af sin kollega, som overtager hendes kunder eller irettesætter hende, mens der er kunder i butikken. Det får Mette

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Psykiatrisk afdeling, Middelfart Sygehus, Middelfart 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Fag evaluering 7 Hold B10 (jan. 2012) Psykologi Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Cristina Lerche Bearbejdning af data og udfærdigelse af

Fag evaluering 7 Hold B10 (jan. 2012) Psykologi Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Cristina Lerche Bearbejdning af data og udfærdigelse af 2011 Fag evaluering 7 Hold B10 (jan. 2012) Psykologi Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Cristina Lerche Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Cristina Lerche Indholdsfortegnelse Spørgsmål

Læs mere

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder

København S, 10. juni 2015. Kære menigheder København S, 10. juni 2015 Kære menigheder Morten Kofoed Programme Coordinator Baptist Union of Denmark Cell: +45 3011 2904 E-mail: morten@baptistkirken.dk Mange tak for jeres bidrag til Burundis Baptistkirke

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet?

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1. Hvilket hold er du studerende på? 2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1 3. I hvilken grad vurderer du undervisningen

Læs mere

Selvevaluering Bifrost 2013-14 Dansk 1. klasse. Heden, ja, man tror det næppe, men kom selv, bese den lidt: lyngen er et pragtfuldt tæppe

Selvevaluering Bifrost 2013-14 Dansk 1. klasse. Heden, ja, man tror det næppe, men kom selv, bese den lidt: lyngen er et pragtfuldt tæppe Dansk 1.klasse hedens dyr med start medio august Emne: Tema: Af jord er du kommet Hedens dyr Heden, ja, man tror det næppe, men kom selv, bese den lidt: lyngen er et pragtfuldt tæppe blomster myldre milevidt.

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Norge Navn: Lone Kristensen Rejsekammerat: Katrine Winkler Sørensen Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: VIA University Collage, Sygeplejerskeuddannelsen Viborg Værts-institution/Universitet:

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Ledelsesfagligt grundforløb (LFG), E : Distributionsmail sendt til 40 respondenter : Rykkermail sendt til 6 respondenter

Ledelsesfagligt grundforløb (LFG), E : Distributionsmail sendt til 40 respondenter : Rykkermail sendt til 6 respondenter Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere