Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:35

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 25-08-2011 Mødedato: torsdag den 25-08-2011 Mødetidspunkt: 17:00-18:35"

Transkript

1 Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.: Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:35 Mødested: Harhoff Medlemmer Ib Ipsen Eva Charlotte Sørensen Frode Lauersen Leif Nielsen Per Flor Per Struwe Britta Nielsen Helle Stærk Hansen Allan Nielsen Peter Høg Vagner Vorregaard Birthe Nielsen Fraværende Eva Charlotte Sørensen, Per Flor, Per Struwe, Helle Stærk Hansen, Allan Nielsen Bemærkninger

2 Indholdsfortegnelse Punkt nr. Side

3 2. Høring af Beskæftigelsesplan Afdækning af muligheder for opkvalificering af ufaglærte Orientering om status på midler august Det Lokale Beskæftigelsesråds projekter status Job & Uddannelsesmesse d. 28. og 29. september Uddannelsespolitisk konference 28. september Orientering om udvikling i ledigheden Orientering om rettidighed i indsatsen Orientering om klagesager Orientering om bevilling til koordineret parallelindsats Orientering om bevilling til projekt Direktørskole Orientering om proces for omorganisering af misbrugs- og aktiveringsområdet Orientering fra formanden Orientering fra forvaltningen...20 Sagsid: 10/18609 Bilag: Sekretariatet indstiller, at dagordenen godkendes. Godkendt.

4 2. Høring af Beskæftigelsesplan 2012 Sagsid: 11/3008 Bilag: I henhold til Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats skal Det Lokale Beskæftigelsesråd inddrages i forbindelse med udarbejdelsen af beskæftigelsesplanen. Rådets bemærkninger til beskæftigelsesplanen skal i henhold til lovgivningen være kommunen i hænde senest den 31. august. Beskrivelse af sagen Processen i Jobcenter Ringsted er tilrettelagt ud fra et ønske om en tidlig inddragelse af både Arbejdsmarkedsudvalg og Det lokale Beskæftigelsesråd samt jobcentrets medarbejdere. Beskæftigelsesplanen blev drøftet på en konference den marts og 1. udkast af planen blev forelagt på mødet den 7. juni, hvor LBR havde mulighed for at afgive foreløbige bemærkninger til planen. Høring Beskæftigelsesplanen er sendt i høring til LBR på den 21. juni, hvor planen ligeledes er sendt til Beskæftigelsesregionen. Økonomi Budget for 2012 på beskæftigelsesområdet er under udarbejdelse som led i den samlede kommunale budgetproces og vil blive sendt i høring særskilt. Sekretariatet indstiller, at LBR afgiver sine høringsbemærkninger til Beskæftigelsesplan LBR har afgivet sine bemærkninger til Beskæftigelsesplan 2012 på mødet den 25. august 2011: Budget på beskæftigelsesområdet ønskes fremlagt sammen med høring af beskæftigelsesplanen Der ønskes en uddybelse af strategien for personer med risiko for at miste dagpengeretten fra juni Der ønskes en uddybelse af formålet med en indsats overfor ikke vestlige indvandrerog flygtningekvinder på barsel. LBR tager i øvrigt Beskæftigelsesplan 2012 til efterretning.

5

6 3. Afdækning af muligheder for opkvalificering af ufaglærte Sagsid: 11/12738 Bilag: 1 UfaglærteArbejdsmarked-regionsjælland-maj-2011.pdf (137308/11) LBR har ønsket en drøftelse af mulighederne for opkvalificering af ufaglærte inden for områder med mangel på arbejdskraft. Til brug for LBR s drøftelser fremlægges resume af rapport fra Beskæftigelsesregionen i samarbejde med Region Hovedstaden og Region Sjælland om udbud og efterspørgsel på ufaglært arbejdskraft frem til Beskrivelse af sagen Rapporten beskriver det stigende overskud af ufaglært arbejdskraft, i takt med at der også sker en stigende efterspørgsel efter velkvalificeret arbejdskraft. Især i Hovedstaden vil der være et stort overskud af ufaglært arbejdskraft. Fremskrivningerne peger på, at indsatsen skal rettes mod såvel unge som ufaglærte voksne. Et stigende antal unge med gymnasial baggrund, men uden kompetencegivende uddannelse, udgør især et stort potentiale for faglig opkvalificering. Dette gælder dog især i Region Hovedstaden. De unge skal motiveres for at gå ind i en faglært uddannelse, og den virksomhedsvendte opkvalificering skal styrkes for at højne voksne ufaglærtes kvalifikationer. Endelig skal pendlingsmulighederne forbedres for den ufaglærte del af arbejdskraften. Fremskrivningerne viser, at det især vil være inden for servicefagene, hotel og restauration, handel samt transport, at der vil være øget mulighed for beskæftigelse for ufaglærte i fremtiden. Dette stiller krav til omstillingsparathed og specifikke kompetencer for de ufaglærte. Sekretariatet indstiller, at sagen drøftes. Punktet genoptages i forbindelse med fastsættelsen af LBR s plan for en virksomhedsrettet indsats i 2012.

7 4. Orientering om status på midler august 2011 Sagsid: 10/32898 Bilag: 1 Status august 2011 (137373/11) Status på midlerne viser forbrug, disponerede midler samt restmidler i Beskrivelse af sagen Med bogførte udgifter og disponerede midler pr. august måned 2011 er der i alt kr. til rådighed for resten af Der er i forbindelse med a conto betaling af den fælles ungekampagne til kommunikationsbureauet Wanek og Myrner udlagt kr for LBR Faxe og Sorø. LBR Ringsted tilgodeses for beløbet i den endelige afregning af projektet. Sekretariatet indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

8 5. Det Lokale Beskæftigelsesråds projekter status Sagsid: 11/22777 Bilag: Det lokale Beskæftigelsesråds konsulent giver en dagsaktuel status over følgende igangværende projekter og aktiviteter: 1. Genoptagelse af projekt Tidlig støtte til arbejdsfastholdelse, herunder fyraftensmøde d. 8. september kl i Jobcenter Ringsted. 2. Ungeprojekt i samarbejde med Faxe med AOF Sjælland Syd som leverandør. 3. Ungekampagne i samarbejde med Faxe og Sorø. Sekretariatet indstiller at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

9 6. Job & Uddannelsesmesse d. 28. og 29. september 2011 Sagsid: 10/22126 Bilag: 1 Leje af udstyr mv (137505/11) Den regionale messe med fokus på uddannelsesmuligheder afholdes for 4. år i træk. Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted har taget initiativ til denne messe og finansierer etableringen af en fælles stand dit jobcenter, hvor vejledere, rådgivere og konsulenter fra Slagelse, Sorø, Faxe, Odsherred og Ringsted vejleder de besøgende om deres job- og uddannelsesmuligheder. Der er indgået en 5 årig kontrakt mellem Uddannelsesavisen, UU Vestsjælland, Ringsted Kommune og Jobcenter Ringsted. Messen arrangeres af Uddannelsesavisen som opstiller stande, hvor uddannelsesinstitutionerne på spektakulær vis demonstrerer indholdet og mulighederne i netop deres uddannelsestilbud. Messen besøges hvert år af mere end fortrinsvis af afgangselever og ledige fra regionen. Der henvises til messens hjemmeside Økonomi Det anbefales af Det Lokale Beskæftigelsesråd finansierer messestanden dit jobcenter med kr , jf. bilag Sekretariatet indstiller, at det ansøgte bevilges. Godkendt.

10 7. Uddannelsespolitisk konference 28. september 2011 Sagsid: 10/22149 Bilag: I forbindelse med job- og uddannelsesmessen afholder Det Lokale Beskæftigelsesråd hvert år en uddannelsespolitisk konference: Uddannelse til alle, der de sidste 3 år har haft fokus på regeringens målsætning om at 95 % af en ungdomsårgang skal have en ungdomsuddannelse. Beskrivelse af sagen I år vil temaet på konferencen være behovet og mulighederne for videre - og efteruddannelser og sætte fokus på om uddannelse af ledige og den nuværende arbejdskraft kan bidrage til at målsætningen om uddannelse til alle nås og kan bidrage til at vi i fremtidens Danmark har en tilstrækkelig kvalificeret arbejdskraft. Der vil være oplæg fra: Lars B. Goldschmidt Direktør Dansk Industri Lars Andersen Direktør Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Johan Peter Paludan - Direktør - Instituttet for fremtidsforskning Konferencen afholdes onsdag d. 28. september i Ringsted Hallerne kl Interesserede kan allerede tilmelde sig til arbejdsmarkedskonsulent Jesper Switzer Møller, jesm@ringsted.dk. Deltagelse er gratis. Detaljeret program offentliggøres i god tid før konferencens afholdelse. Læs opsamlinger fra de tidligere konferencer her Økonomi Det anbefales at Det Lokale Beskæftigelsesråd bevilger udgifterne til konferencens afholdelse med kr som honorarer til oplægsholderne samt kr til forplejning og diverse, i alt kr Sekretariatet indstiller, at det ansøgte bevilges. Godkendt.

11 8. Orientering om udvikling i ledigheden Sagsid: 09/14293 Bilag: 1 LedighedJuni2011.pdf (136088/11) Beskæftigelsesregionen har offentliggjort ledighedstal for juni Bruttoledigheden var i juni i år godt (fuldtidspersoner), svarende til 6,1 procent af arbejdsstyrken i Østdanmark. Bruttoledigheden er det seneste år steget med 2,1 procent i Østdanmark, mens den er faldet 1 procent samlet for hele landet. Antallet af ledige, der ikke var i aktive tilbud (nettoledige), var i juni , mens antallet i aktive tilbud var Antallet af ledige i aktive tilbud er det seneste år steget med 4,1 procent og dermed mere end bruttoledigheden (2 procent). Beskrivelse af sagen I Ringsted ligger ledighedsprocenten i juni på 5,8 pct., både for det samlede antal ledige og for dagpengemodtagere. Ledigheden for kvinder, og især for unge kvinder, er steget betydeligt siden juni 2010, mens den samlet er faldet noget for mænd, dog med en mindre stigning for unge mænd. Ledigheden for FOA er steget og faldet for byggefagene i forhold til juni 2010, men ledigheden er kun faldet moderat hen over sommeren i forhold til tidligere år, hvilket ses af udviklingen i gennemsnitligt antal nettoledige fra Andelen af aktiverede holder et stabilt niveau fra 2010 på ca. 300 ledige i aktivering. Sekretariatet indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

12 9. Orientering om rettidighed i indsatsen Sagsid: 09/6189 Bilag: SDGP Indsats til tiden maj11.pdf (130160/11) KTH indsats til tiden juni 11.pdf (130159/11) DGP indsats til tiden juni 11.pdf (130158/11) Oversigt juni 2011.pdf (130157/11) Beskæftigelsesregionen har opgjort omfanget af manglende indsats til tiden for juni Beskrivelse af sagen Ringsted har en lav andel af dagpengemodtagere og lidt højere andel kontanthjælpsmodtagere, der ikke har fået jobsamtale til tiden. Der er ligeledes en ret lav andel dagpengemodtagere, men en noget højere andel kontanthjælpsmodtagere, der ikke har fået tilbud til tiden. Samlet er Ringsteds andel af dagpengemodtagere på kun 4,1 pct. mod 9,2 pct. i hele regionen. For kontanthjælpsmodtagere ligger andelen på 14,7 pct., lidt højere end regionen på 13,9 pct., og for sygedagpengemodtagere ligger andelen på 0,7 pct., langt under regionens andel på 4,7 pct. Jobcentret har fortsat fokus på at yde indsats til tiden og har hen over sommeren iværksat en forstærket indsats overfor bl.a. kontanthjælpsmodtagere, hvilket forventes at få effekt efter sommerferieperioden. Sekretariatet indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

13 10. Orientering om klagesager Sagsid: 11/22742 Bilag: rsopgrelse.pdf (137413/11) LO har ønsket en opgørelse over klager behandlet i Beskæftigelsesankenævnet. Beskrivelse af sagen Beskæftigelsesankenævnet udarbejder en årlig statistik over behandlede klager, fordelt på kommuner. Ringsted har i 2010 haft i alt 149 sager til behandling, heraf er i alt 66 pct. blevet stadfæstet, hvilket er på linje med gennemsnittet på Sjælland. Statistikken viser derudover antallet af klager fordelt på forskellige lovområder, hvoraf de fleste angår sygedagpenge med 84 sager, lov om aktiv socialpolitik med 37 sager, lov om en aktiv beskæftigelsesindsats med 16 sager og ny lov om social pension med 10 sager. På disse områder ligger andelen af stadfæstede sager mellem 67 og 69 pct., hvilket ligger på niveau med gennemsnittet på Sjælland. De øvrige områder er fleksjob, hvor der er behandlet 7 sager, heraf er 43 pct. blevet stadfæstet, og endelig lov om social pension, gammel ordning, hvor der er behandlet en sag, som ikke er blevet stadfæstet. Sager som ikke er blevet stadfæstet, er hjemvist eller ændret. Sekretariatet indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning. Der gives fremover en årlig orientering om sagen i forbindelse med offentliggørelsen af Beskæftigelsesankenævnets årsopgørelse.

14 11. Orientering om bevilling til koordineret parallelindsats Sagsid: 11/18142 Bilag: Beskæftigelsesregionen har meddelt en bevilling på kr. til en koordineret parallelindsats for kontanthjælpsmodtagere. Beskrivelse af sagen Midlerne skal anvendes til at supplere kommunens tværgående indsats for at nedbringe antallet af kontanthjælpsmodtagere. Projektet gennemføres i samarbejde med konsulentfirmaet Mploy og er forankret i Jobcentret, herunder samarbejdes med Ungeenheden samt Sundhed og frivillighed. Målgruppen er 300 indsatsklare og midlertidigt passive kontanthjælpsmodtagere, som vurderes at være i risiko for at ende i permanent forsørgelse. Desuden forventes en del sygedagpengemodtagere at kunne drage nytte af projektets resultater. Projektet gennemføres fra september 2011 til juni 2012 og skal bidrage til en fælles strategi og metode i organisationen samt til udvikling af fælles indsatser og et målesystem af borgernes progression. Projektets formål er, at nedbringe antallet af borgere, der visiteres til permanent forsørgelse og målbart afkorte perioderne på offentlig forsørgelse samt øge udslusningen til selvforsørgelse. Finansieringen af projektet er planlagt dækket ved bevillingen fra Beskæftigelsesregionen samt en kommunal egenfinansiering på 2 mio. kr., som søgt under forvaltningsspecifikke udvidelsesforslag til budget Beskæftigelsesregionens bevilling skal blandt andet dække udgifter til udvikling af koncept og projektplaner samt gennemførelse af en forandringsteoriproces med medarbejderne. Kommunens egenfinansiering skal dække implementeringen og drift af projektet i de samarbejdende forvaltningsenheder samt dække udgifterne til forstærkede medarbejderressourcer i indsatsen. Beskæftigelsesregionen har ved tildeling af projektmidlerne lagt vægt på den beskrevne plan for implementering og drift af projektet i den kommunale organisation. Evt. ændringer i den kommunale medfinansiering kan derfor få konsekvenser for Beskæftigelsesregionens bevilling. Beskæftigelsesregionen forventes at tage en principiel beslutning om dette i efteråret Projektperioden er planlagt til 1. september juni Iværksættelse af projektet vil imidlertid bero på dels en afklaring af projektfinansieringen, hvilket vil blive drøftet med Beskæftigelsesregionen i august 2011, og dels på en hel eller delvis positiv indtægtsbevilling fra Byrådet i forbindelse med vedtagelsen af budget 2012.

15 Økonomi Bevilling fra Beskæftigelsesregionen under forudsætning af egenfinansiering på budget 2012 på 2 mio. kr. helt eller delvist: I alt kr. heraf: 2011: kr. 2012: kr. Sekretariatet indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

16 12. Orientering om bevilling til projekt Direktørskole Sagsid: 11/6210 Bilag: Roskilde Jobcenter har på vegne af Jobcenter Lejre og Ringsted samt Zealand Business Partner og etnisk Erhvervsfremme ansøgt om midler til Projekt Direktørskole iværksætteri for etniske minoriteter i EU s Socialfond, som har bevilget de ansøgte midler. Roskilde Jobcenter er tilskudsmodtager og administrerer projektet. Beskrivelse af sagen Formålet med projektet er, at tilbyde koordinerede og målrettede opkvalificeringsforløb for personer omfattet af målgruppen af nydanskere, der ønsker at få kompetencer til at starte og drive egen virksomhed. Projektperioden er fra 1. august 2011 til 31. maj Det forventes, at projektet vil bidrage til at deltagerne bliver selvforsørgende og vil indgå i relevante netværk, samt at projektet bidrager til øget opmærksomhed på etnisk iværksætteri i det lokale og regionale erhvervsliv samt støtter op om Etnisk Erhvervsfremmes målsætninger. Videre vil projektet således bidrage til at øge vækst og beskæftigelse i regionen. Jobcenter Ringsted forventer at kunne visitere minimum 2 deltagere til forløb under projektet. De deltagende jobcentres medfinansiering vil bestå af deltagerens ydelse i kursusperioden samt medarbejderressourcer ved visitation og opfølgning på deltagende borgere. Sekretariatet indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

17 13. Orientering om proces for omorganisering af misbrugs- og aktiveringsområdet. Sagsid: 09/17149 Sagen afgøres i: Socialudvalget Bilag: 1 Brev til medarbejdere juni 2011 (121980/11) Økonomiudvalget besluttede den 21. juni 2011 at omorganisere misbrugs- og aktiveringsområdet således: 1. At Midtsjællands Aktiveringscenters (MAC) afdelinger Mødestedet og Bagvejen samles til ét aktiveringssted sammen med øvrige aktiveringsaktiviteter i MAC. 2. At misbrugsbehandlingsindsatsen i Rådgivningscentret under Voksen-/ældreområdet styrkes og forskellen på aktivering og rådgivnings-/behandlingsområdet samtidig tydeliggøres. 3. At sammenhængskraften imellem beskæftigelses- og rådgivnings-/behandlingsområdet sikres med de bedst mulige rammer for parallelle aktiverings- og behandlingsforløb. Omorganiseringen træder formelt i kraft den 1. januar 2012, samtidig med den fysiske flytning af Mødestedet og Bagvejen. Socialudvalget og Arbejdsmarkedsudvalget vedtog på møderne den 15. juni 2011, at de ønsker en tæt opfølgning og en plan for, hvordan brugere og medarbejdere inddrages i efteråret 2011, således at organisationsændringen kan træde i kraft fra 1. januar Nærværende sag beskriver planen. Beskrivelse af sagen I juni måned blev der udsendt et brev, vedlagt som bilag, til medarbejderne i Rådgivningscenteret og Midtsjællands Aktiveringscenter (MAC). Brevet beskriver kort omorganiseringen og præsenter en tidsplan for gennemførelsen. Planen behandles på de førstkommende MED-møder i Rådgivningscenteret og MAC i august/primo september. Overordnet er tids- og handleplanen således: Medio september opstartsmøde om forandringerne for medarbejdere i Rådgivningscenteret og MAC. Medio september 1. møde for brugere og frivillige. Medio september til primo november arbejdsgruppemøder vedr. den ny organisering, herunder formulering af succeskriterier til efterfølgende evaluering. Processen kører i to spor et for Rådgivningscenteret og et for MAC, bemandingen i de to spor følger den nye organisering og suppleres med medarbejderuddannelse. Primo november 2. brugermøde. Primo november evt. tilpasning/justering af model. januar 2012 ny organisering træder i kraft. Januar til juni implementering og drift. Juni 2012 evaluering. Høring Til orientering i Handicaprådet, lokale MED-udvalg, Område-MED på Voksen/-ældreområdet og Det Lokale Beskæftigelsesråd.

18 Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser Vurdering Det vurderes, at den beskrevne proces sikrer medarbejderinddragelse, faglig kvalificering af ny organisering og den mest lempelige overgang for brugerne. Med processen får organisationsændringen gradvis effekt, idet den nye organisering udgør den ramme indenfor hvilken ungeindsatsen konkretiseres, misbrugspolitikken formuleres, der etableres nye samarbejder med frivillige, koordineres imellem beskæftigelses- og rådgivnings-/behandlingsområdet, arbejdes med nye målgrupper, mv. Social- og sundhedsdirektøren indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Beslutning i Arbejdsmarkedsudvalget den Til efterretning, idet det præciseres, at der ikke er taget endelig stilling til den fysiske placering. Ej til stede: Thorkil Mølgaard. Beslutning i Socialudvalget den Til efterretning, idet det præciseres, at der ikke er taget endelig stilling til den fysiske placering. Ej til stede: Thorkil Mølgaard. Taget til efterretning.

19 14. Orientering fra formanden Sagsid: 10/2492 Bilag: I forbindelse med høring af budget 2012 ønsker formanden en tilkendegivelse af, om der er behov for et ekstraordinært LBR møde i uge 40. Sekretariatet indstiller, at orienteringen, herunder evt. ønske om et ekstraordinært møde, tages til efterretning. Formanden orienterede om følgende yderligere punkter: Der afholdes fælles formandsmøde med Sorø og Faxe den 6. september. Formålet med mødet er at identificere mulige samarbejdsprojekter og samarbejdsformer fremover. Formandskabet har i den forbindelse drøftet følgende muligheder: 1. opkvalificeringstilbud med løntilskud kombineret med 4 ugers uddannelse til ledige der nærmer sig falddato for dagpengeretten 2. afdækning af jobåbninger og opkvalificeringsbehov for ufaglærte på fremtidens arbejdsmarked Rådets kommentarer og yderligere forslag til fremtidigt samarbejde er velkomne. Drøftelserne vil blive medtaget ved udarbejdelsen af forslag til LBR s plan for virksomhedsrettede initiativer i Der indkaldes til er ekstraordinært møde vedr. høring af budget 2012 i uge 40. Mødet er fastlagt til tirsdag den 4. oktober kl I høringen vil LBR vurdere om det foreslåede budget på beskæftigelsesområdet er tilstrækkeligt til at gennemføre den i beskæftigelsesplanen beskrevne indsats, herunder afgive bemærkninger til besparelsespuljen. Der er ingen yderligere forslag til samarbejdsområder med Faxe og Sorø. Taget til efterretning.

20 15. Orientering fra forvaltningen Sagsid: 10/15418 Bilag: Forvaltningen orienterer om følgende punkter: Positiv udvikling på de 4 ministermål i Østdanmark Flygtningekvote for initiativer skal hjælpe unge arbejdsløse med at få job Den kommunale løntilskudskvote for 2011 Forslag fra Roskilde Kommune om en 2-årig beskæftigelsesplan Status på udtræk på løntilskudspladser. Beskrivelse af sagen Beskæftigelsesregionen melder om en positiv udvikling i Østdanmark på de fire ministermål i 1. kvartal 2011: Arbejdskraftreserven er faldet markant de seneste måneder og var ved udgangen af april Faldet skyldes alene færre dagpengemodtagere i arbejdskraftreserven. Der bør dog være fortsat fokus på udviklingen, da andelen af ledige i arbejdskraftreserven er stigende, hvilket indikerer, at de langtidsledige udgør en stadig større andel af de ledige. Tilgangen af personer til permanent offentlig forsørgelse i Østdanmark fortsætter med at falde, og antallet af personer på offentlig forsørgelse var ved udgangen af april i år Faldet i antallet på permanent forsørgelse skyldes alene, at færre får tilkendt førtidspension eller fleksjob. Det seneste år har fået tilkendt førtidspension eller fleksjob eller er kommet på ledighedsydelse. For unge på offentlig forsørgelse er der siden årsskiftet 2010/2011 sket et mindre fald på ca. 800 til unge på offentlig forsørgelse. For ikke-vestlige nydanskere på offentlig forsørgelse har der været en positiv udvikling siden årsskiftet. Antallet af ikke-vestlige nydanskere på offentlig forsørgelse er faldet med fra januar til april og udgør nu godt Det er positivt, at nydanskere i stigende grad følger det generelle mønster på arbejdsmarkedet. Dog bør jobcentrene have fortsat opmærksomhed på, at nydanskere udgør en relativ stor andel af de langtidsledige. Flygtningekvoten i 2012: Kvoten for Region Sjælland i 2012 er på i alt 518 personer, heraf er kvoten for Ringsted på 4 personer. 12 initiativer skal hjælpe unge arbejdsløse med at få job: Der er indgået en bred politisk aftale om ungepakke 3 med 12 initiativer overfor unge under 30 år, heraf er 7 initiativer rettet mod beskæftigelsesområdet: - Bedre muligheder for opkvalificeringsjob for alle ledige uanset uddannelse mio. kr. til samarbejdsprojekter mellem jobcentre og a-kasser for unge ledige i bygge og anlægsbranchen - 10 mio. kr. til målrettet uddannelse til unge faglærte ledige dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere mio. kr. til erhvervsrettet kompetenceudvikling af akademikere

21 - 2 mio. kr. til kampagne til markedsføring af akademikere over for landets mindre virksomheder - 10 mio. kr. til jobrotation til ledige med videregående uddannelser til vikarjob på virksomheder, mens de ansatte går på efteruddannelse mio. kr. til unge uden ungdomsuddannelse, der har brug for læse-, skrive- og regnekurser. Den kommunale løntilskudskvote for 2011: Arbejdsmarkedsstyrelsen har udmeldt løntilskudskvoten for Kvoten fordeles fremover ud fra samme fordelingsnøgle som er gældende for stat og sygehusregioner, ud fra det relative antal årsværk i kommunerne. Denne fordelingsnøgle indføres gradvist for at undgå for store ændringer i kvoten for Kvoten for Ringsted er i 2012 på i alt 105 løntilskudspladser. Forslag fra Roskilde Kommune om en 2-årig beskæftigelsesplan: Roskilde Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsudvalg har besluttet at fremsætte et forslag til Beskæftigelsesministeren om fremover at udarbejde 2-årige beskæftigelsesplaner og Roskilde Kommune har nu henvendt sig til alle landets øvrige jobcentre for at høre, om andre kommuner kan tilslutte sig forslaget. Det vurderes, at forslaget om forenkling af arbejdet med beskæftigelsesplanen vil spare ressourcer og styrke mulighederne for at arbejde visionært og langsigtet med udviklingen af indsatsen på beskæftigelsesområdet, og sagen vil blive behandlet af Byrådet med henblik på om Ringsted Kommune skal tilslutte sig forslaget. Status på udtræk på løntilskudspladser: Sekretariatet har undersøgt Solrøds metode til udtræk af data om løntilskudspladser. Solrød anvender en manuel registrering, som ikke vil være mulig i Ringsted. Udtræk vil derfor fortsat blive udarbejdet på baggrund af foreliggende data. Sekretariatet indstiller, at orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning.

22 Underskriftsside Ib Ipsen - Medlem Eva Charlotte Sørensen - Medlem Frode Lauersen - Medlem Leif Nielsen - Næstformand Per Flor - Medlem Per Struwe - Medlem Britta Nielsen - Formand Helle Stærk Hansen - Medlem Allan Nielsen Peter Høg Vagner Vorregaard Birthe Nielsen

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Møde nr.: Mødedato: onsdag den 05-12-2007 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Finn Andersen Ib Ipsen Jørgen Mathiasen Eva Charlotte Sørensen Jørgen Bo Sørensen Henrik Kjær Frode

Læs mere

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Halsnæs Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Halsnæs Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011 Halsnæs Kommune Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2 4000 Roskilde Tlf.: 72 22 34 00 E-mail: brhs@ams.dk CVR: 29626162 EAN: 5798000400535 Den

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Onsdag den 06-03-2013 Mødedato: Onsdag den 27-02-2013 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Mødelokale Nrg. stort Mødelokale i stueetagen

Læs mere

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13.

Åben/lukket. DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1. Mødedato Tirsdag den 13. Dagsorden med vedtagelser Åben/lukket Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Mødedato Tirsdag den 13. maj 2014 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere Per Vangekjær (DA) Næstformand,

Læs mere

Resultatrevision for Helsingør 2011

Resultatrevision for Helsingør 2011 Resultatrevision for Helsingør 2011 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resultatoversigt... 4 Beskæftigelsesministerens mål...4 Arbejdskraftreserven...4 Permanente forsørgelsesordninger...5 Unge under

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: tirsdag den 22-06-2010 Mødetidspunkt: 17:00-18:30

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: tirsdag den 22-06-2010 Mødetidspunkt: 17:00-18:30 Referat Møde nr.: Møde Mødedato: tirsdag den 22-06-2010 Mødetidspunkt: 17:00-18:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Ib Ipsen Eva Charlotte Sørensen Henrik Kjær Frode Lauersen Leif Nielsen Per Flor Per Struwe

Læs mere

Det lokale beskæftigelsesråd

Det lokale beskæftigelsesråd Dagsorden Dato: Torsdag den 22. august 2013 Mødetidspunkt: Kl. 15:30 Særlige forhold: Mødelokale: Medlemmer: Bemærk at mødet er flyttet fra den 20. august til den 22. august 2013 og begynder allerede kl.

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE Til Beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 4. kvt. 2014 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Middelfart Kommune I denne

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:45

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:45 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 07-10-2008 Mødetidspunkt: 17:00-18:45 Mødested: Harhoff Medlemmer Finn Andersen Ib Ipsen Jørgen Mathiasen Eva Charlotte Sørensen Henrik Kjær Frode Lauersen Leif

Læs mere

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4

Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3. Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2010 Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2010 3 Kapitel 2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2010 4 2.1. Beskæftigelsesministerens

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2012 1 Indhold 1.0 Indledning...3 1.1 Resumé...3 2.0 Scorecard...4 3.0 Resultatoversigt...5 3.1 Ministerens mål...5 3.1.1 Arbejdskraftreserven...5 3.1.2 Permanente forsørgelsesordninger...6

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 3/2012 Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:40

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 3/2012 Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:40 Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.: 3/2012 Dannet den: Torsdag den 14-06-2012 Mødedato: Onsdag den 06-06-2012 Mødetidspunkt: 17:00-18:40 Mødested: Harhoff Medlemmer Ib Ipsen Eva Charlotte Sørensen

Læs mere

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune

Bytorvet 25 2620 Albertslund. Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Bytorvet 25 2620 Albertslund Resultatrevision 2013 Albertslund kommune Resultatrevision 2013 Det fremgår af Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats, at jobcentrene årligt skal

Læs mere

Resultatrevision 2013 for Jobcenter Aarhus

Resultatrevision 2013 for Jobcenter Aarhus Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Sociale Forhold og Beskæftigelse Dato 19. maj 2014 Resultatrevision 20 for Jobcenter Aarhus Resultaterne af jobcentrets indsats i 20. 1. Resume Landets

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 1/2012 Dannet den: Fredag den 10-02-2012 Mødedato: Onsdag den 08-02-2012 Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 1/2012 Dannet den: Fredag den 10-02-2012 Mødedato: Onsdag den 08-02-2012 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.: 1/2012 Dannet den: Fredag den 10-02-2012 Mødedato: Onsdag den 08-02-2012 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Ib Ipsen Eva Charlotte Sørensen

Læs mere

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Allerød Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011

Høringssvar fra Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland vedrørende Allerød Kommunes Beskæftigelsesplan for 2011 Allerød Kommune Bjarkesvej 2 3450 Allerød Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2 4000 Roskilde Tlf.: 72 22 34 00 E-mail: brhs@ams.dk CVR: 29626162 EAN: 5798000400535 Den 14. juni

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE Til Erhvervs - og Beskæftigelsesudvalget og LBR OPFØLGNING 4. kvartal 2014 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Langeland Kommune I denne kvartalsrapport

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 2. kvt. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

Resultatrevision for Varde

Resultatrevision for Varde Resultatrevision for Varde 2012 Område: Sammenligningsgrundlag: Varde Jobcentre med samme rammevilkår: Faxe, Køge, Lemvig, Thisted, Vejen Periode: 2012 Indhold Resultatrevision 2012 Jobcenter Varde har

Læs mere

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd

Dagsorden. Det Lokale Beskæftigelsesråd Dagsorden Mødedato: Mødetidspunkt: 12:00 Sted: Scandic Hotel Aalborg Møde slut: Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 17 Resultatrevision 2013 3 18 Tilbud på virksomhedsanalyse 2014 5

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 ONSDAG DEN 21. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 21. marts 2007 Side: 16 Fraværende: Mogens

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Marts Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne rapport

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til Beskæftigelses og sundhedsudvalget og LBR OPFØLGNING 4. KVT. 214 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Fredericia Kommune I denne kvartalsrapport

Læs mere

Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final

Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final Resultatrevision 2013 Jobcenter Vejen ver.final 1: Resultatoversigt 1 Resultater: Unge 2 Antal fuldtidspersoner under 30 år på offentlige forsørgelsesydelser i Vejen Kommune var i 2013 701 personer mod

Læs mere

Ishøj og Vallensbæk Kommuners Beskæftigelsesplan 2011

Ishøj og Vallensbæk Kommuners Beskæftigelsesplan 2011 Vallensbæk Kommune Vallensbæk Stationstorv 100 2665 Vallensbæk Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Universitetsvej 2 4000 Roskilde Tlf.: 72 22 34 00 E-mail: brhs@ams.dk CVR: 29626162 EAN: 5798000400535

Læs mere

Resultatrevision 2012

Resultatrevision 2012 NOTAT JC - Fællesadministrationen 22-03-2013 Resultatrevision 2012 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 77006/13 13/329 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød

Resultatrevision for året Jobcenter Allerød Resultatrevision for året 2011 Jobcenter Allerød Marts 2012 Resultatrevision 2011 for jobcenter Allerød Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcenter Allerød. Resultatrevisionen

Læs mere

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Høje-Taastrup. 2. status 2010

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Høje-Taastrup. 2. status 2010 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Resultater af beskæftigelsesindsatsen Jobcenter Høje-Taastrup 2. status 2010 November 2010 Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Høje-Taastrup - 4. status 2010

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Udvalget for Arbejdsmarked og Erhverv og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Udvalget for Arbejdsmarked og Erhverv og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Udvalget for Arbejdsmarked og Erhverv og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning september 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 13. oktober Torsdag 13.10.2011 kl. 17:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af Youth Explorer 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

Beskæftigelsesplan for Jobcenter Halsnæs 2013 Første udkast

Beskæftigelsesplan for Jobcenter Halsnæs 2013 Første udkast Beskæftigelsesplan for Jobcenter Halsnæs 2013 Første udkast 1 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Mål for 2013 3. Ministermål 1 - Flere unge skal have en uddannelse 4. Ministermål 2 - Bedre og mere helhedsorienteret

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 12. april 2012

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked torsdag den 12. april 2012 Referat torsdag den 12. april 2012 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden - 12.04...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af ny suppleant til

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Den 10. februar Torsdag 10.02.2011 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Præsentation af brugen af aktivering. 3 Økonomisk oversigt 4 Status

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Marts 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE Til Beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 3. kvt. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Middelfart Kommune I denne

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Maj 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne rapport

Læs mere

OVERSIGT OVER BESKÆFTIGELSES- OG ARBEJDSMARKEDSPOLITIKKEN. Oversigt over beskæftigelses- og arbejdsmarkedspolitikken i Skanderborg Kommune 2012

OVERSIGT OVER BESKÆFTIGELSES- OG ARBEJDSMARKEDSPOLITIKKEN. Oversigt over beskæftigelses- og arbejdsmarkedspolitikken i Skanderborg Kommune 2012 OVERSIGT OVER BESKÆFTIGELSES- OG ARBEJDSMARKEDSPOLITIKKEN Oversigt over beskæftigelses- og arbejdsmarkedspolitikken i Skanderborg Kommune Beskæftigelses- og arbejdsmarkedsforholdene i Skanderborg Kommune

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING. KVT. 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013

2. Krav til indholdet i beskæftigelsesplan 2013 Skabelon for udarbejdelse af beskæftigelsesplanen for 2013 1. Indledning om beskæftigelsesplanen for 2013 Kommunen skal i 2012 udarbejde en beskæftigelsesplan for 2013 1. Beskæftigelsesplanen er kommunens

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016

Beskæftigelsesplan 2016 Beskæftigelsesplan 2016 Indledning Beskæftigelsesplanen er Kommunens plan for, hvordan Kommunen vil imødekomme nogle af de beskæftigelsespolitiske udfordringer i det kommende år. Beskæftigelsesplanen for

Læs mere

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Bornholm. 4. status 2010

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Bornholm. 4. status 2010 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Resultater af beskæftigelsesindsatsen Jobcenter Bornholm 4. status 2010 Oktober 2010 Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Bornholm - 4. status 2010 Notatet

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I KOLDING KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I KOLDING KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I KOLDING KOMMUNE Til Arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 1. kvartal 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal fokus

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsudvalget Udvalgets andel af de samlede nettodriftsudgifter i Norddjurs Kommune for budget 2014 Jobcenter Norddjurs Andre udvalg 77% Arbejdsmarkedsudvalget 23% Øvrige områder Arbejdsmarkedsudvalgets

Læs mere

Resultatrevision 2013

Resultatrevision 2013 Resultatrevision Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 67093/14 14/7224 Indhold 1. RESULTATREVISIONENS FORMÅL OG INDHOLD... 3 2. RESULTATOVERSIGTEN... 4 2.1. MINISTERENS MÅL... 4 2.2 FORSØRGELSESGRUPPER...

Læs mere

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 4/2012 Dannet den: Torsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:30

Referat. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr.: 4/2012 Dannet den: Torsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:30 Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr.: 4/2012 Dannet den: Torsdag den 06-09-2012 Mødedato: Tirsdag den 28-08-2012 Mødetidspunkt: 17:00-18:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Ib Ipsen Eva Charlotte Sørensen

Læs mere

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Holbæk. 2. statusnotat 2010

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Holbæk. 2. statusnotat 2010 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Resultater af beskæftigelsesindsatsen Jobcenter Holbæk 2. statusnotat 2010 November 2010 Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Holbæk - 2. statusnotat 2010 Notatet

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 06.12.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogmøde mellem det Regionale Beskæftigelsesråd og det Lokale Beskæftigelsesråd.

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ÆRØ KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ÆRØ KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ÆRØ KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning juni 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne rapport indeholder

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I HADERSLEV KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 1. kvt. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

Aarhus Kommunes Beskæftigelsesplan 2014

Aarhus Kommunes Beskæftigelsesplan 2014 Aarhus Kommune Jobcenter Aarhus Værkmestergade 5 8000 Aarhus C Beskæftigelsesregion Midtjylland Søren Frichs vej 38K st. 8230 Åbyhøj Tlf.: 72 22 3700 E-mail: brmidt@ams.dk Att.: Christian Schacht-Magnussen

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 3. kvartal 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Esbjerg Kommune 1 I denne rapport sættes

Læs mere

1.7 Arbejdsmarkedsudvalget

1.7 Arbejdsmarkedsudvalget 1.7 1.7.1 49. Beskrivelse af sindsatsen omfatter budgetområdet vedr. indkomstoverførsler som f.eks., arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp, førtidspension, sygedagpenge samt arbejdsmarkedsforanstaltninger

Læs mere

Resultatrevision Svendborg og Langeland kommune. Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012.

Resultatrevision Svendborg og Langeland kommune. Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012. Svendborg og Langeland kommune Resultatrevisionen viser indsatsen og resultater for Jobcenter Svendborgs område i 2012. ejcacj 01-04-2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Ministermål Scorecard...

Læs mere

Resultatrevision 2011

Resultatrevision 2011 Resultatrevision 2011 NOTAT Jobcenter Introduktion til resultatrevisionen 2011 Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcentret. Resultatrevisionen viser udvalgte

Læs mere

Notat. Job og Arbejdsmarked. Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: Sag: Kommentarer til resultatrevision Sagsbehandler:

Notat. Job og Arbejdsmarked. Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: Sag: Kommentarer til resultatrevision Sagsbehandler: Job og Arbejdsmarked Notat Til: Sagsnr.: 2010/03452 Dato: 19-03-2010 Sag: Kommentarer til resultatrevision 2009 Sagsbehandler: Martin Kristensen Arbejdsmarkedskonsulent Resultatrevision 2009 for Halsnæs

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Møde den 9. februar Torsdag 09.02.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatsområder, -projekter og

Læs mere

Resultatrevision for 2010

Resultatrevision for 2010 Resultatrevision for 2010 7. april 2011 Notatet redegør for Resultatrevisionen for 2010. Resultatrevisionen består af tre dele, resultatoversigten, besparelsespotentiale og scorecard på ministermål. Resultaterne

Læs mere

Resultatrevision 2011

Resultatrevision 2011 NOTAT JC - Fællesadministrationen 01-03-2012 Resultatrevision 2011 Sagsbehandler Doknr. Sagsnr. LouiseRas 67787/12 12/6116 1. Resultatrevisionens formål og indhold Følgende indeholder resultatrevisionen

Læs mere

Arbejdsmarkedsområdet i Norddjurs Kommune. Oplæg ved Økonomidirektør Eva Holm Iversen Arbejdsmarkeds- og borgerservicechef Karen Skau

Arbejdsmarkedsområdet i Norddjurs Kommune. Oplæg ved Økonomidirektør Eva Holm Iversen Arbejdsmarkeds- og borgerservicechef Karen Skau Arbejdsmarkedsområdet i Norddjurs Kommune Oplæg ved Økonomidirektør Eva Holm Iversen Arbejdsmarkeds- og borgerservicechef Karen Skau Virksomhedsstørrelse 2012 (antal ansatte 2206 virksomheder) 10-19 ansatte

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

Referat. Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB)

Referat. Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB) Referat Udvalget for erhverv og beskæftigelse (EB) Ekstraordinært Udvalgsmøde EB Onsdag den 12. december 2018 Kl. 15:00 Kaløvig Center Præstekravevej 46, 8410 Rønde Medlemmer Gunnar Sørensen (V) Niels

Læs mere

1. Jobcentrene skal sikre, at flere unge uden uddannelse starter på en erhvervskompetencegivende

1. Jobcentrene skal sikre, at flere unge uden uddannelse starter på en erhvervskompetencegivende Resultatrevision 2013 Indhold 1. Beskæftigelsesministerens mål... 3 1.1. Flere unge skal have en uddannelse... 3 1.2. Bedre og mere helhedsorienteret hjælp til ledige på kanten af arbejdsmarkedet... 4

Læs mere

Jobcentrets resultater er vurderet ud fra Ministerens fastsatte mål for beskæftigelsesindsatsen

Jobcentrets resultater er vurderet ud fra Ministerens fastsatte mål for beskæftigelsesindsatsen Resultatrevision 2011 NOTAT Jobcenter Introduktion til resultatrevisionen 2011 Formålet med resultatrevisionen er at understøtte beskæftigelsesindsatsen i jobcentret. Resultatrevisionen viser udvalgte

Læs mere

Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget BEVILLINGSOMRÅDE 20.02

Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget BEVILLINGSOMRÅDE 20.02 Bevillingsområde 20.02 Beskæftigelsesfremmende foranstaltninger 1. Beskrivelse af opgaver Beskæftigelsesområdet har til opgave at motivere og kvalificere ledige til hurtigst muligt at kunne få job eller

Læs mere

Resultatrevision 2012 Horsens Kommune

Resultatrevision 2012 Horsens Kommune Resultatrevision 2012 Horsens Kommune 1 Resultatrevision 2012 for Jobcenter Horsens. Jobcentrene laver hvert år en resultatrevision. I resultatrevisionen gør jobcentrene status over deres resultater for

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I KOLDING KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I KOLDING KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I KOLDING KOMMUNE Til Arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 4. kvartal 2014 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kolding Kommune I denne kvartalsrapport beskrives

Læs mere

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre

Lejre 23.april 2013. Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Lejre 23.april 2013 Referat af ordinært møde i Det lokale Beskæftigelsesråd i Lejre Tirsdag den 23. april 2013, Kl. 15.00 17.00 Rådhuset i Hvalsø (kantinen), Møllebjergvej 4, 4430 Hvalsø. Deltagere: Christian

Læs mere

Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt

Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt Bilag 1 Opfølgning for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget mål fastsat i kommunens kvalitetskontrakt På Beskæftigelses- og Integrationsudvalgets område er der i alt opstillet tre kvantificerbare mål

Læs mere

I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE

I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 2. kvt. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert

Læs mere

Status for beskæftigelsesplan 2019

Status for beskæftigelsesplan 2019 Status for beskæftigelsesplan 2019 August 2019 Indledning Nedenfor gives en status på målene i beskæftigelsesplanen for 2019. Statussen er udarbejdet på baggrund af data fra primært jobindsats.dk (fuldtidspersoner

Læs mere

Den Nationale Ungeenhed, Vestre Havnepromenade 7, 9000 Aalborg.

Den Nationale Ungeenhed, Vestre Havnepromenade 7, 9000 Aalborg. Strategi 2010-2012 Den Nationale Ungeenhed, Vestre Havnepromenade 7, 9000 Aalborg. ungeenhed@ams.dk 1 Indledning Det er et stort samfundsproblem, at alt for mange unge hverken er i uddannelse eller i job.

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG/FANØ KOMMUNE Til Arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG/FANØ KOMMUNE Til Arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I ESBJERG/FANØ KOMMUNE Til Arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning September 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune 1 Denne

Læs mere

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608

Referat af. møde i. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Møde nr. 41. Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00. Gladsaxe Rådhus, mødelokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Arbejdsmarkedsafdelingen Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat af møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Møde nr. 41 Tirsdag 26.08.2014 kl. 16.30 18.00 på

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FAABORG-MIDTFYN KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 1. kvt. 1 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune

Indstilling. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten. Den 15. september Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Den 15. september 2008 Beskæftigelsesplan 2009 for Jobcenter Århus Århus Kommune Beskæftigelsesforvaltningen Social- og Beskæftigelsesforvaltningen 1. Resume

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FANØ KOMMUNE. OPFØLGNING 4 kvartal 2012

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FANØ KOMMUNE. OPFØLGNING 4 kvartal 2012 OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FANØ KOMMUNE OPFØLGNING 4 kvartal 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune 1 I denne rapport sættes der fokus på to væsentlige udfordringer for beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

DA s syn på udfordringerne 2011

DA s syn på udfordringerne 2011 DA s syn på udfordringerne 2011 Vordingborg, 8. april 2010 Chefkonsulent Jens Troldborg Dansk Arbejdsgiverforening Disposition 1. Syn på arbejdsmarkedet overordnet 2. Beskæftigelsesplan 2011 - lokalt 3.

Læs mere

OVERBLIK MINISTERMÅL 2

OVERBLIK MINISTERMÅL 2 OVERBLIK MINISTERMÅL 2 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland 21. september 2011 J.nr.: / ESO Ledige på kanten af arbejdsmarkedet - Status efter 2. kvartal 2011 Resultater af indsatsen for at begrænse

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 18.12.2012 i Borgmesterens mødelokale SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Måltal i Beskæftigelsesplan 2013... 4 3 Orientering om 6-by-barometret november 2012...

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 26. nov. 2012 Mødetid: 15.00 Mødested: Mødelokale 1 Til stede: Per Laursen (DA), Jens Christian Sørensen (DA), Hans Sørensen (LO), Birgit Øllegaard Kristianesen

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I LANGELAND KOMMUNE Til Job- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 1. KVT. 212 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune I denne rapport sættes hvert kvartal

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2017 Jobcenter Struer (udkast)

Beskæftigelsesplan 2017 Jobcenter Struer (udkast) Beskæftigelsesplan 2017 Jobcenter Struer (udkast) November 2016 Indhold 1. Indledning...3 2. Rammerne for beskæftigelsesindsatsen i Struer...4 3. Resultater af beskæftigelsesindsatsen i Struer...5 4. Virksomhederne

Læs mere

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE

NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE ARU 3. december 29 NOTATARK HVIDOVRE KOMMUNE Arbejdsmarkedsforvaltningen Jobcenter Sagsbehandler: Anne-Mette Thordal-Christensen Afrapportering på 1-dagesplanen På Arbejdsmarkedsudvalgets møde d. 1. august

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I MIDDELFART KOMMUNE Til Beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget og LBR OPFØLGNING 1. kvt. 2014 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Middelfart Kommune I denne

Læs mere

Udkast til Beskæftigelsesplan 2017 for Varde Kommune

Udkast til Beskæftigelsesplan 2017 for Varde Kommune Udkast til Beskæftigelsesplan 2017 for Varde Kommune Kort om arbejdsmarkedet i Varde Kommune Et udfordrende mismatch Ledigheden har de seneste år været faldende, mens beskæftigelsen har udviklet sig relativt

Læs mere

Kvalitetskontrakt 2012: Arbejdsmarkedsudvalget Opfølgningsredegørelse og ændringer af mål

Kvalitetskontrakt 2012: Arbejdsmarkedsudvalget Opfølgningsredegørelse og ændringer af mål Kvalitetskontrakt 2012: Arbejdsmarkedsudvalget Opfølgningsredegørelse og ændringer af mål Mål i? ikke tidsmæssige del tidsmæssige En udfordring i er at begrænse antallet af ledige med mere end 3 måneders

Læs mere

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter

Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Arbejdsmarkedsudvalget Referat Møde 11. oktober 2010 kl. 13:00 i Jobcenter Afbud/fraværende: Irene Kristensen indkaldes kl. 13.05 til punkt 42 Susanne Strunk indkaldes kl. 13.20 til punkt 43 Pkt. Tekst

Læs mere

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV.

Referat af Lokalt Beskæftigelsesråds møde den kl. 16:00 i UUV. Referat af Beskæftigelsesråds møde den 10.05.2010 kl. 16:00 i UUV. Tilstedeværende: Annie Bendtsen Gitte Voss Nygaard Helle Frandsen Henning Kofod Jonna Slott Jorry Højer Mogens Møller Svend Wagner Afbud:

Læs mere

Ledelsesinformation på beskæftigelsesområdet

Ledelsesinformation på beskæftigelsesområdet Ledelsesinformation på beskæftigelsesområdet Indhold: Udvikling i borgere på offentlig forsørgelse Ledighedsprocent Ledige fordelt på A-kasser Opfølgning på Beskæftigelsesplan 20 Konkrete mål Supplerende

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 ONSDAG DEN 12. AUGUST 2009, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 12. august 2009 Side: 2 Fraværende: Jørgen

Læs mere

Handleplan & rammebudget Det lokale Beskæftigelsesråd i Odsherred / LBR

Handleplan & rammebudget Det lokale Beskæftigelsesråd i Odsherred / LBR 2013 Handleplan & rammebudget Det lokale Beskæftigelsesråd i Odsherred / LBR LBR udarbejder årligt en handleplan for, hvordan rådet vil understøtte den virksomhedsrettede indsats i kommunen og anvende

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I SVENDBORG KOMMUNE Til Erhvervs-, beskæftigelses- og kulturudvalg og LBR OPFØLGNING 1. KVT. 2014 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Svendborg Kommune I denne

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016

Beskæftigelsesplan 2016 BESKÆFTIGELSE OG BORGERSERVICE Dato: Oktober 2015 Kontakt: C-BB Sagsnr.: 15.20.00-P15-1-15 Beskæftigelsesplan 2016 I denne beskæftigelsesplan sammenfattes fokus og prioriteringer for Ballerup Kommunes

Læs mere

Resultatrevision. Jobcenter Skive

Resultatrevision. Jobcenter Skive Resultatrevision Jobcenter Skive 2013 1 Indhold 1.0 Indledning... 3 1.1 Resumé... 3 2.0 Resultatoversigt... 5 2.1 Ministerens mål... 5 2.1.1 Unge i uddannelse... 5 2.1.2 Tilgang til førtidspension... 5

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I FREDERICIA KOMMUNE Til arbejdsmarkedsudvalg og LBR BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK Opfølgning Marts 11 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Kommune Denne rapport

Læs mere

Norddjurs Beskæftigelsesråd BESLUTNINGSREFERAT

Norddjurs Beskæftigelsesråd BESLUTNINGSREFERAT Norddjurs Beskæftigelsesråd BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 3, rådhuset Dato: Mandag den 27. maj 2019 Start kl.: 14:00 Slut kl.: 15:50 Medlemmer: Fraværende: Else Søjmark (Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget)

Læs mere

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Roskilde. 2. statusnotat 2010

Resultater af beskæftigelsesindsatsen. Jobcenter Roskilde. 2. statusnotat 2010 Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Resultater af beskæftigelsesindsatsen Jobcenter Roskilde 2. statusnotat 2010 September 2010 Resultaterne af indsatsen i Jobcenter Roskilde - 2. statusnotat 2010

Læs mere

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I VEJEN KOMMUNE

OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I VEJEN KOMMUNE OPFØLGNING PÅ BESKÆFTIGELSESINDSATSEN I VEJEN KOMMUNE Til Beskæftigelsesudvalget og LBR OPFØLGNING 4. kvt. 214 Opfølgning på beskæftigelsesindsatsen i Vejen Kommune I denne kvartalsrapport beskrives den

Læs mere

ResultatRevision 2011

ResultatRevision 2011 ResultatRevision 2011 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning... 3 1.2 Plan for udarbejdelse og behandling... 3 1.3 Ministerens mål... 4 1.3.1 Ministermål - Arbejdskraftreserven... 4 1.3.2 Ministermål personer

Læs mere

Udvalget for erhverv og beskæftigelse

Udvalget for erhverv og beskæftigelse Udvalget for erhverv og beskæftigelse Udvalget havde i 2018 en samlet driftsbevilling på 543,8 mio. kr. Der blev i årets løb givet en tillægsbevilling på 2,8 mio. kr., hvilket gav et samlet korrigeret

Læs mere