KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET"

Transkript

1 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN EFTERÅR 2013 Tirsdag d. 17. september 2013, kl i fælleshuset Efren ved Kllegium 6 1. Valg af dirigent - Kllegianerrådet indstiller Nanna Ravn Rasmussen, 3, 3. Vedtaget 2. Valg af referent - Kllegianerrådet indstiller Simn Skarum, 7, st. Vedtaget 3. Valg af 2 stemmetællere - Anders, Eske, 7. st. 4. Gdkendelse af dagsrden - Dagsrdenen er gdkendt. 5. Kllegianerrådets beretning med særligt henblik på Kllegiernes øknmiske situatin. - Hans, 7, 1.: Præsentatin af Kllegianerrådet g dettes virke bl.a. Sankt Hans, Velkmmen i Parken-arrangement g det daglige virke. Overgang til Aarhus Universitets Frskningsfnd. Beklageligt at vi mister bestyrelsespster, men anser det sm sandsynligt at den nuværende kllegiefrm bibehldes. I gavebrevet indgår en erklæring m prethldelsen af det nuværende alumnedemkrati. Overdragelsen ved gavebrev blev vedtaget i bestyrelsen ved nedstemning af Kllegianerrådets bestyrelsesmedlemmer. Renveringsplan udarbejdet af Kllegiernes frretningsfører, Jhn Andersen. Ttalrenvering af værelserne, ikke i samme ånd sm mbygning, men renvering af gulve, vægge, døre, radiatrer, vinduer, rørinstallatiner g håndvaske. Renvering af netværk bliver gså effektueret, da vi vergår til AU s IT-afdeling. - Jacb, 7, 3: Velkmmen i Parken arrangement fregår hvr? Hans, 7. 1: Her på Efren. - Frederik, 2. 1: Accept af pgivelse af bestyrelsespladser i det nye frmat? Hans, 7, 1: Ja, men vi bliver gså nødt til at samarbejde, da vi ellers ville blive skåret helt ud af alt. Frederik, 2.1: Men betydelig svækkelse af frhandlingspsitin? Hans, 7, 1: Ja, vi har dg kæmpet md dette.

2 Tharben, 5.1: Ved mødet med direktøren fr Frskningsfnden diskuterede vi hvr meget ravage vi kunne lave. Skaden ville dg være så vldsm at vres samarbejde med Kntret (sm er der hveddelen af vres samarbejde ligger) at fremtidige udsigter fr dette ville være yderst besværligtgjrt. - Eske, 7, st.: Grund til vergang af netværk? Hans, 7. 1: Ved fejl på vres utrligt gamle hardware skal vi selv betale fr serviceydelser g reparatiner, hvilket bestemt er dyrt. Ved vergang kan vi få gratis service, dg på grundlag af udskiftning af hardware. Det er plagt at vi bliver mere integreret i frskningsnettet. Jhn Andersen: AU IT servicerer g mnterer uden beregning. Det er en fiskabelt gd idé g et tilbud der er svært at sige nej til. 6. Fremlæggelse af budget fr 2014 ved Jhn (Vedlagt) - Jhn Andersen: Budgettet er udsendt med 3. indkaldelse. Huslejestigning Besparelse ved vand g klak Besparelse ved skift fra Falck til Securitas. Meget af budgettet til vedligehld er brugt på køkkenrenvering sm snart er færdiggjrt. Ca. 6 milliner er brugt på dette, hvilket påvirker vres renteudgifter. Varme g el stiger. Henlæggelserne vurderes ikke at være tilstrækkelige i frhld til vedligehld g frnyelse. Renveringsplan de næste 10 år er fremlagt. - Frederik, 2. 1: Hvrdan kan 4 mi. henlæggelser ikke være nk? Jhn Andersen: Der skal bruges 74 mi. ver 10 år. Det er ikke engang nk med 4 mi., g så kan der tages et lån fr resten. Der skal tages et lån, g det kan ikke betales ver 30 år. Vi håber at Frskningsfnden vil smide ngle penge i Kllegierne til en billig rente. - Hans, 7.1: Væsentligt fr s er huslejestigningerne, sm er en del af henlæggelserne. - Afstemning fr budgettet: Stemmer fr: 19 fr (enstemmigt vedtaget). Budgettet er gdkendt. 7. Tekniske spørgsmål v/ Kllegiernes Kntr

3 - Jhn Andersen: Prceduren ved vergang til Securitas. I må endelig ikke ringe til Falck. Hele prceduren står på hjemmesiden. Ved fx indbrud hvis der bliver smadret en rude eller lign. Der er derudver indlagt en rundering, da Securitas i frvejen patruljerer i Parken. Tharben, 5.1: Der er phængt pslag, i alle gangene. Jhn Andersen: Det kan være en gd idé at lægge nummeret ind i sin telefn. Julie, 1.2: Kmmer nummeret gså p i de nye køkkener? Jhn Andersen: Det hænger på døren. Eske, 7. st.: Hvad var grunden til skiftet? Jhn: Øknmi. - Julie, 1.2: Hvrdan skrider det frem med renvering af 1-3? Jhn: Det går planmæssigt. I uge 40 burde det bære klar til indflytning. - Adam, 3.1: Hvr på nettet? Jhn: Kllegiernes hjemmeside. På frsiden, under køkkenrenveringer. - Tharben, 5.1: Vi arbejder på en renveringsplan fr fælleshuset. Hvis ngen vil give sit besyv med på vres endelig valg af gulv, så vil vi gerne vise jer de muligheder vi har g de tanker vi gør s. 8. Behandling af indkmne frslag a. Vedtægtsændringsfrslag 1 Knsekvensrettelser v/ KR (Vedlagt 2. indkaldelse) - Hans, 9.1: Grundet vergangen til Frskningsfnden brtfalder vres fundats. Det er grundlaget fr fnden der driver s i dag. Der skal derfr ændres i vedtægten g husrdenen. Det drejer sig først g fremmest m ngle vedtægter. - Afstemning m ændringsfrslaget til ændringsfrslaget: Stemmer fr: 18 Stemmer imd: 0 Stemmer blankt: 1 - Afstemning m ændringsfrslaget af vedtægten: Stemmer fr: 19 Stemmer imd: 0 Stemmer blankt: 0 b. Husrdensændringsfrslag 1 Knsekvensrettelser v/kr (Vedlagt 2. indkaldelse)

4 - Hans 9.1: Det er i samme bldgade. - Eske, 7. st.: Der står i 22 at det kan tages p i Frretningsudvalget g Kllegiebestyrelsen. Hvrfr ændres dette til Kllegiebestyrelsen? Hans 9.1: Lavpraktisk findes Frretningsudvalget ikke, g kmmer heller ikke til at eksistere under den nye bestyrelse. - Frederik 2.2: Generelt ved de nye ændringer er vel at de skal gdkendes af den nye bestyrelse? Hans 9.1: Nej. I gavebrevet er der blandt andet et krav m at respektere alumnedemkratiet. Husrdenen g Vedtægten bestemmes klart af Kllegianerrådet. Bestyrelsen kan fratage s Husrdenen i det hele, men de er bundet af kravet i gavebrevet at de skal respektere alumnedemkratiet. Frmuleringen i gavebrevet er tilpas striks til at de skal respektere denne. Gavebrevet er ellers ugyldigt. Frederik 2.2: Men de behøver vel ikke at respektere det? Hans 9.1: J, det skal de. Alt hvad der står i gavebrevet er gældende. Kllegiebestyrelsen skal heller ikke nedsætte nye regler fr ptagelse etc. Tharben, 5.1: Bestyrelsen har gså en aktiv interesse i at bibehlde Valgmandsfrsamlingen g Kllegianerrådet sm rganer der varetager dagligdagspgaver. Hans, 9.1: Et eksempel kunne være de regler vi har fr udvekslingsstuderende g phd-studerende, Der har vi stringente regler. Vi frsøger at få alle vres regler ned på skrift, så brud på disse i fremtiden vil være retsstridige. - Jacb 7.3: Kan man få gavebrevet at se? Hans 9.1: Ikke umiddelbart, men det kan være en mulighed at henvende sig på kntret. - Afstemning m ændringer i Husrdenen: Stemmer fr: 19 Stemmer imd: 0 Stemmer blankt: 0. c. Beslutningsfrslag 1 Fremtidigt frmål fr hyggerum i fælleshusets kælder v/fælleshusudvalget (Vedlagt 2. indkaldelse) - Tharben, 5.1: Fr t valgmandsfrsamlinger siden nedsattes et udvalg til frnyelse af Fælleshuset. Dg er vi ikke enige m hvad der skal ske med hyggerummet i kælderen. Vi har 2 idéer. Det ene kan være et film/tv-lkale med udstyr til at se film i større frmat. Dette vil være gratis fr alle, med adgang via sygesikringsbevis.

5 Dernæst vil et frslag være et brdtennislkale, med en adgangspris på 50,- m året. Mulighed 3 er at begge frslag frkastes. - Hans, 9.1: I frhld til frslag 1, synes jeg at udvalget har glemt at verveje hvr dårlig lyd g hvr meget rumklang der er i kælderen. Dette er jeg meget imd. Brdtennis er jeg indifferent med hensyn til. Jeg vil freslå at man stemmer fr at frkaste begge frslag. - Jacb, 7.3: TV/film-lkale lyder dyrt. Hvr vil man skaffe midlerne fra? Tharben, 5.1: Måske kntret, måske Alumnefreningen. - Heri, 8.1: Lyden er dårlig, g er lftet verhvedet højt nk til brdtennis? Tharben, 5.1: Vi har haft en entusiastisk brdtennisspiller til at vurdere at det kan lade sig gøre - Bjarke, 3.1: Tyverisikring i frhld til TV/filmrum? Tharben: Ingen kmmentarer. - Eske, 7. st.: Er der ikke rygefrbud veralt? Hans 7.1: Nej. Det er frskelligt på de frskellige mråder, men det ligger i planerne fr fælleshuset, at der vil kmme rygefrbud i fællesrummene. - Eske, 7, st.: Lydislering vil da umiddelbart ikke være et strt prblem. Hans, 7.1: Et prblem er lftet der vil skulle afstives gevaldigt før det vil være praktisk muligt. - Tharben, 5.1: Jeg synes at Hans verdriver hvr dårlig lyden er dernede. Det kan gdt kmme til at fungere. - Tharben: 5.1: Der vil efter renveringen blive indført rygefrbud på alle de fælles mråder. De private kntrer bestemmer ver sig selv - Asbjørn, 6.2: Jeg har savnet flere kreative værksteder. Har I indhentet frslag fra gangene? Bjarke, 3.1: Ja, vi har frsøgt med at sætte flyers p g invitere alle kllegianere til at deltage i en wrkshp med idéudvikling. - Jnas, 5.2: Jeg synes gså der bliver verdrevet i frhld til lyd g rystelser i kælderen. Størrelsen af lkalet vil gøre at det er ptimalt kan udnyttes sm et filmlkale. Et brdtennisbrd vil fylde utrlig meget, g indsnævrer brugen af det utrlig meget. Et filmlkale vil gøre mere på tværs af gangene. Tharben, 5.1: En del af planen vil gså være at åbne selve festlkalet i hverdagen så disse kan bruges til arbejdslkaler. - Julie, 1.2: Helt verrdnet skal man gså tænke på m man ville bruge det? Ville man sidde på køkkenet g se film eller tage ned i byen g spille brdtennis? Jnas, 5.2: Så vil jeg freslå at man stemmer nej.

6 Hans, 7.1: Jeg er lidt ligeglad med hvad der kmmer dernede, så længe det bliver brugt. Det vil være ærgerligt at skyde en masse finanser i det uden at det bliver brugt. I det tilstødende lkale er et pl-lkale sm flittigt bliver brugt. Jeg trr ikke ngen at de t frslag befrdrer at det bliver brugt. - Jacb, 7,3: Helt lavpraktisk: Hvrdan fr man adgang til lkalerne nu? Hans, 7.1: På kntret. Ngle af lkalerne kræver betaling. - Tharben, 5.1: Såfremt begge frslag bliver frkastet vil der indkaldes til en ny wrkshp hvr nye frslag kan fremlægges. - Afstemning: Stemmer fr TV/film-rum: 1 Stemmer fr brdtennis: 6. Stemmer fr frslag 3: 12 - De t freslåede frslag frkastes efter afstemning. 9. Valg til KR a. Valg af rdinært medlem til KR fr Kllegium 1 3 (ét år) - Opstillede til valg: Bjarke, 3.1. Frederik, 2.1: Vil arbejde fre mere åbenhed g gennemskuelighed. Referater skal gøres ffentlige. Penge frsvinder. Penge bliver skudt ind i KIF. Simn, 7, st.: Offentliggørelse af referater er ikke mulig da det mhandler persnklagesager. Der kan censureres, men det er et enrmt arbejde g en glidebane. Hans, 7.1: Skil KIF g KR fra hinanden. Vi fører ikke regnskab da det er så simpelt et arrangement. Jeppe, 4.3: Jeg frstd det ikke sm et angreb, men mere sm et frsøg på at gøre det mere gennemskueligt. Frederik, 2.1: Jeg vil bare gerne have mere indblik i hvrdan rganisatinen fungerer. Anne, 4.2: Jeg kan ikke se at man skal blive frarget ver at der burde kunne føres et regnskab. Ligeledes kan det ikke være så besværligt at slette persnfarlige plysninger ved ffentliggørelser af referater. Jeg synes at det virker mærkeligt at man tager det så nært. Hans, 7.1: Jeg har kun prblemer med andet end at der bliver sagt at der er frsvundet penge. Det er simpelthen ikke rigtigt.

7 - Afstemning: Frederik, 2.1: Der er frsvundet penge fra KIF, g vi giver penge til KIF? Tharben, 5.1: Der er ikke frsvundet penge fra KIF. Stemmer fr Bjarke: 12 Stemmer fr Frederik: 7 b. Valg af rdinært medlem til KR fr Kllegium Opstillede til valg: Tharben, Tharben vælges sm eneste pstillede. c. Valg af rdinært medlem til KR fr Kllegium Opstillede til valg. Skarum, 7. st. Valgt! d. Valg af suppleant fr Kllegium Opstillede til valg: Adam, 3,1. Valgt! e. Valg af suppleant fr Kllegium Opstillede til valg. Jnas, 5.2 Valgt! f. Valg af suppleant fr Kllegium Opstillede til valg - Mtivatin: Heri, 8.1. Jacb, 7.3. Heri, 8.1: Ngle har sagt der mangler synlighed, det er jeg ikke enighed. Det handler m at psøge det. Vil gerne arbejde fr det traditinelle på kllegierne. Vil gerne gøre parkkllegierne g dens rganer mere synlige Jacb, 7.3: Vil gerne stikke hvedet i maskinrummet, g se hvad det hele går ud på.

8 - Spørgsmål Tharben, 5.1: Hvad kunne I frestille Jer at bidrage med. Et mere knkret prjekt? Heri: Jeg har ikke været med til Velkmmen i Parken, g vil gerne arbejde fr at flk får øjnene p fr de faciliteter vi har. Vil gerne skabe et mere bredt scialt fællesskab på kllegierne. Jacb: Nej, ikke umiddelbart. Det handler m at vi har en masse faciliteter sm vi skal udbrede kendskabet til. Afstemning: Stemmer på Heri: 11 Stemmer på Jacb: 8 Heri er valgt! g. Valg af suppleant fr Kllegium Opstillede: - Mtivatin: Henrik, 7,2. Jacb, 7,3. - Spørgsmål: Henrik: Jeg har siden jeg var 15 engageret mig i frskellige freninger. Sidder sm bestyrelsesmedlem både udenfr g indenfr universitetet. Jeg vil gerne deltage i at finde ud af hvrdan man inkluderer flk. Valget af mig er en mulighed fr mig til at sætte mig ind i det mråde jeg br i. Jacb: Samme mtivatin sm før. Hans, 7,1: Hvr lang tid har I bet her? Henrik: 4 måneder Jacb: Lige ver et år. Tharben, 5.1: Hvrdan vil I bringe anstændighed ind på kllegierne? Henrik: Det mest anstændige må være ikke at fremhæve sig selv, da dette vil være uanstændigt. Vi skal arbejde fr anstændigheden selv. Jacb: [I spøg]: Anstændighed i sig selv er ikke et mål, blt vi udfører vres arbejde. Afstemning: Stemmer fr Henrik: 7

9 10. Eventuelt Stemmer fr Jacb: 10 Jacb er valgt! - Julie, 1,2: Vil gerne gøre reklame fr Alumnefreningen. Vi hlder mange arrangementer af frskellig art. Meld jer ind på Facebk så bliver I hldt pdateret. Bjarke, 3.1: Vi har en pse penge sm vi skal bruge, så har I en idé til et arrangement, så er vi meget åbne fr frslag. - Tharben, 5.1: Vil gerne sige tak fr inputs til åbenhed i Kllegianerrådet. Vil gerne arbejde fr at føre et regnskab da det kan mærkes at det er nget flk går p i. Velkmmen i Parken-arrangement: Km endelig! Og mind de nye på jeres gang m at vi hlder det den 3. nsdag i hver måned. Alumnefreningen: Vil gerne annncere hvrnår vi hlder møder her. Alle er velkmne g alle input er velkmne. KIF: KIF hlder generalfrsamling engang i ktber, når vi har fået vres regnskab fra revisren. Her er mulighed fr at få indflydelse på baren g butikken, etc. - Hans, 7.1: Trefldigt leve fr Kllegierne. Drik de tilversværende øl, tak. - Dirigenten takker fr gd r g rden g nedlægger sig hverv

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN EFTERÅR 2014 Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 19.00 i fælleshuset Efren ved Kllegium 6 26 valgmænd er fremmødt, samlet Kllegianerråd g repræsentanter fr kntret. 1. Valg

Læs mere

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes Referat IMCC Aarhus generalfrsamling 31/102012 kl 20 Frmalia Velkmmen Dirigent: Steen valgt Referant: Chehri valgt Stemmetællere: Mads Dam g Sfie Hequet er valgt Tilstedeværende: Stine, Rasmus, Christine,

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. n l-/ Ar 2013, den 4. april, kl. 19.00, blev der afhldt rdinær generalfrsamling i A/B Lllandsvej 35-37-39, der blev afhldt i beberlkalet, Lllandsvej 39 med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent g referent.

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

Carsten Mejer 29424380

Carsten Mejer 29424380 Emne Ordinær generalfrsamling i Strøby Ladeplads Vandværk Dat fr møde Tidspunkt Sted 26. maj 2013 09.30 Strøby frsamlingshus Referat udarbejdet af Telefn Carsten Mejer 29424380 Mødedeltagere Frede Zeiler

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 Fremmødte Nr. 1-2 fremmødte Nr. 2 repr. 2 stemmer Nr. 3-2 fremmødte Nr. 4 repr. 2 stemmer Nr. 6 repr. 2 stemmer Nr. 8 repr. 2 stemmer Nr. 9 repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012 Referat af Studenterrådet ved Rskilde Universitets generalfrsamling 2012 24. nvember 2012 kl. 11.00-18.30 på RUC Åbning af Studenterrådets generalfrsamling 2012 Alle lvmæssige krav vedrørende afhldelse

Læs mere

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00.

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. Grundejerfreningen Engen Referat af Generalfrsamling nsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent, jfr. 15, stk. 1 Bestyrelsen freslg Erik Møller, der blev valgt med akklamatin Dirigenten knstaterede

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalfrsamling den 23. april 2014 Referat 1. Indledning med andagt v/ Martin Lykkegaard 2. Valg af dirigent - Kristian Søndergaard blev valgt 3. Bestyrelsens beretning g visiner - Året der gik i Elim.

Læs mere

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup.

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup. Referat af ekstrardinært landsmøde i Landsfreningen fr bøsser g lesbiske Lørdag den 16. februar 2008 LBLs frmand, Maren Granlien, bød velkmmen g freslg på landsledelsens vegne Søren Baatrup til dirigent.

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 28.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 28. Referat Generalfrsamling fr året 2011 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 28. marts 2012 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina.

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Espen 1. Valg af rdstyrer Gunvr 2. Valg af referent 3. Navnerunde Espen, Gunvr, Frederik, Uffe,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra sidste møde d (Bilag 1) - Godkendt. 3. Godkendelse af referat fra generalforsamlingen (Bilag 2) - Godkendt

2. Godkendelse af referat fra sidste møde d (Bilag 1) - Godkendt. 3. Godkendelse af referat fra generalforsamlingen (Bilag 2) - Godkendt Indkaldelse til bestyrelsesmøde i Kundby Lkalfrum Onsdag d. 18.4.18, kl. 19 Hs Lind Dagsrden: 1. Gdkendelse af dagsrden - Gdkendt 2. Gdkendelse af referat fra sidste møde d. 12.2.18 (Bilag 1) - Gdkendt

Læs mere

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019 29 medlemmer deltg, bestyrelsen undtagen Mette Eis-Hansen var til stede. 1. Valg af dirigent. Søren Fynb (SF) blev valgt. Dirigenten knstaterede at generalfrsamlingen var lvligt indkaldt g derved beslutningsdygtig.

Læs mere

Voergaard Levende historie - generalforsamling

Voergaard Levende historie - generalforsamling Vergaard Levende histrie - generalfrsamling 28-10-2018 Dagsrden: Valg af dirigent Bestyrelsen freslår Kurt Rasmussen. Dette vedtages. Valg af stemmetællere Jane Benn g Sara Brberg Beretning ved frmand

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

Referat af generalforsamling SLR 2017

Referat af generalforsamling SLR 2017 Referat af generalfrsamling SLR 2017 Valg af dirigent bestyrelsen freslår Erik Østergaard, medlemmerne gdkender valget. Erik slår fast at generalfrsamlingen er retmæssigt indkaldt, g derfr gyldig. Gennemgang

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012 Referat af Lean Cnstructin-DK: Generalfrsamling 2012 Afhldt den 22. marts kl. 16.00-17.30, Teknlgisk Institut, Taastrup. Til generalfrsamlingen var der fremmødt bestyrelsen samt ca. 10 medlemmer af freningen.

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE Tidsrum: Søndag den 29. januar kl. 10-16 Mødeleder: Sigrid Referent: Marie Tilstede: Sigrid, Mette, Fie, Jnas, Niels, Mads. Afbud: Anders, Frederik (Sekretariat: Nina, Karina

Læs mere

Hegnsloven Infografik

Hegnsloven Infografik Hegnslven Infgrafik Undgå knflikter med din nab. Sådan fungerer hegnslven: Intr De fleste fretrækker et gdt nabskab - en hyggelig snak ver hækken søndag eftermiddag g fælles løsninger på hverdagens prblemer.

Læs mere

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

Interview med Kristine. J: 00:00: Hvor gammel er du? K: 25. J: Studerer eller arbejder du? K: Jeg studerer. J: Hvor er du opvokset henne?

Interview med Kristine. J: 00:00: Hvor gammel er du? K: 25. J: Studerer eller arbejder du? K: Jeg studerer. J: Hvor er du opvokset henne? Interview med Kristine J: 00:00: Hvr gammel er du? K: 25 J: Studerer eller arbejder du? K: Jeg studerer J: Hvr er du pvkset henne? K: I slagelse J: Hvilket pstnummer br du i? K: 2000 J: Er du rgandner?

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål Opdateres løbende Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220

Ofte stillede spørgsmål Opdateres løbende Teknik og Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Ofte stillede spørgsmål Opdateres løbende Teknik g Miljø Team Natur Dahlsvej 3 4220 Tlf. 58 57 36 00 www.slagelse.dk Ofte stillede spørgsmål Her vil Slagelse Kmmuneløbende svare på de spørgsmål der kmmer

Læs mere

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse Referat af generalfrsamling d. 28/6-2009 kl. 10.00, afhldt i»skvhuset«26 persner inkl. bestyrelsen var mødt. 1. Velkmst Mødet indledtes med en bid blødt brød g vres traditinelle sang. g frmanden bød velkmmen.

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg om Innovation

Referat af møde i Opgaveudvalg om Innovation GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg m Innvatin Mødetidspunkt 31-01-2018 17:00 Mødeafhldelse Udvalgsværelse G Prtkllen blev læst g mødet hævet kl.: 19:00 Tilstede: Kristine Kryger, Michael Fenger,

Læs mere

Trivselsplan for Peder Lykke Skolen

Trivselsplan for Peder Lykke Skolen Trivselsplan fr Peder Lykke Sklen Revideret 2014 Trivselsplan fr Peder Lykke Sklen Indledning Peder Lykke Sklen har en sammenhængende trivselsplan, sm løbende gennemarbejdes g revideres, således at den

Læs mere

Vedtægter for Sager der Samler

Vedtægter for Sager der Samler Vedtægter fr Sager der Samler 1 Navn Freningens navn er Sager der Samler g har hjemsted i Aarhus. 2 Frmål Freningen arbejder fr et samfund, hvr vi løser fælles udfrdringer i fællesskab. Freningens frmål

Læs mere

Opsamling, Workshop, Bedst Praksis Ledelse

Opsamling, Workshop, Bedst Praksis Ledelse Opsamling, Wrkshp, Bedst Praksis Ledelse I frbindelse med prjektet Bedst Praksis Ledelse blev der d. 24. ktber afhldt en wrkshp, hvr de 1. linieledere g øvrige ledere i AaK, sm er blevet interviewet i

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted g rganisatinstilknytning Stk. 1. Lkalafdelingens navn er "SIND Skanderbrg". 1 Stk. 2. Lkalafdelingens hjemsted er Skanderbrg Kmmune med adresse svarende til frmandens

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00 i Referat af rdinært afdelingsmøde i Vibs afdeling 819 trsdag den 27. februar kl. 18.00 Mødet var indkaldt med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent 2, Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Fremlæggelse

Læs mere

Fagligt Pædagogisk udvalg

Fagligt Pædagogisk udvalg Fagligt Pædaggisk udvalg Mødedat 5. december 2018 Starttidspunkt 8.30 Sluttidspunkt 11.30 Lkale NBA B.242 Mødeleder Lise Kfed Referent Christina Afbud Inge, Margit, Janne, Helene Indhld 1. Åbning af mødet

Læs mere

VEDTÆGTER. For DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr

VEDTÆGTER. For DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr VEDTÆGTER Fr DANMARKS KIRKELIGE MEDIECENTER (FOND) CVR-nr. 20 45 81 86 Revideret ktber 2016 VEDTÆGTER 1. NAVN Fndens navn er Danmarks Kirkelige Mediecenter (Fnd). 2. HJEMSTED 2.1 Fndens hjemsted (hvedkntr)

Læs mere

Vejledning om ansøgning til Særligsoc 2009 / 2010. Tips og Lottopuljen til særlige sociale formål - frivilligt socialt arbejde - 7. 18. 19.

Vejledning om ansøgning til Særligsoc 2009 / 2010. Tips og Lottopuljen til særlige sociale formål - frivilligt socialt arbejde - 7. 18. 19. VELFÆRDSMINISTERIET Vejledning m ansøgning til Særligsc 2009 / 2010 Tips g Lttpuljen til særlige sciale frmål - frivilligt scialt arbejde - 7. 18. 19. 50 Ansøgningsfrist 16. februar 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Anne Birthe Mrtensen, Tradium Kent W. Kristensen, VUC Skive-Vibrg ESB-sekretariatet Afbud: Anette Halvgaard Lajla Pedersen Anders la Cur, København

Læs mere

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th.

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th. A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20 1760 København V I _: I 'å : ufl IErl u ar [! lhi 11: Lr ui::til! L- 'flii i]l'l L ulr'tl-.s ur-r lrdrl.q..,ir-eir =11..* Ifi tii llil rll ffi København I 6. januar

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET Valgmandsforsamling, 15. september 2015 1) Valg af dirigent Kollegianerrådet indstiller Christian Vrist Holm, 7, st. Vrist er valgt. Valgmandsforsamlingen er rettidigt indkaldt og budgettet i rette tid.

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Byesgade-karréen Afhldt i Kulturstaldene ved Halmtrvet, Onkel Dannys Plads 5, 1711 Kbh. V, nsdag d 14.5.2014. Deltagere: 31 bebere 43 var med på gårdvandringen. Karin Nygaard

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen

Vedtægter foreningen Samtaleboblen Vedtægter freningen Samtalebblen Navn g hjemsted 1 Freningens navn er Samtalebblen g hjemsted Odense Frmål 2 Freningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Flkeplysning - infrmatin g undervisning

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. Referat Generalfrsamling fr året 2010 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 30. marts 2011 Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af rev.

Læs mere

CENTRET Højdedraget 1, Taulov

CENTRET Højdedraget 1, Taulov TAVLHØJCENTRET TAVLHØJ- CENTRET Højdedraget 1, Taulv 7000 Højdedraget Fredericia 1, Taulv 7210 70005257 Fredericia - CVR 36 25 73 77 brugerraadet-tavlhej@stfanet.dk 7210 5257 Generalfrsamling på Tavlhøjcentret

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015 Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015 Navn g relatiner. 1 Selskabets navn er Dansk Thraxkirurgisk Selskab;

Læs mere

GENERALFORSAMLING REFERAT

GENERALFORSAMLING REFERAT Hesselbjerg Grundejerfrening www.hesselbjerg-grundejere.dk GENERALFORSAMLING REFERAT 26. juli 2015 kl. 10.00 på Restaurant Søstjernen. Alle fremmødte medlemmer af Hesselbjerg Grundejerfrening (26) ønskes

Læs mere

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste Generalfrsamling i en brugsfrening Tjekliste Før generalfrsamlingen... 3 Adgang g tilmelding... 3 Indkaldelse... 3 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 4 Under generalfrsamlingen... 5 Mdtagelse...

Læs mere

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal REFERAT Generalfrsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslkalet på 1. sal Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab frelægges til gdkendelse 4.

Læs mere

ÅRSBERETNING FAXE BOLIGSELSKAB REPRÆSENTANTSKABS- OG AFDELINGSMØDE MANDAG DEN 22. MAJ Årsberetning. Ved bestyrelsesformand Martin Hillerup

ÅRSBERETNING FAXE BOLIGSELSKAB REPRÆSENTANTSKABS- OG AFDELINGSMØDE MANDAG DEN 22. MAJ Årsberetning. Ved bestyrelsesformand Martin Hillerup Årsberetning Ved bestyrelsesfrmand Martin Hillerup Repræsentantskabs- g afdelingsmøde i Faxe Bligselskab Mandag den 22. maj 2017 kl. 19.00 1 MARTIN HILLERUP TORVEGÅRDEN 19 4640 FAXE TEL. +45 2124 3823

Læs mere

Er genopretningsaftalen er et forvarsel om nye måder at tænke tilskud?

Er genopretningsaftalen er et forvarsel om nye måder at tænke tilskud? nr. 32 Er genpretningsaftalen er et frvarsel m nye måder at tænke tilskud? INDHOLD Genpretningsaftalen - finanslv 2011. Regeringens aftale med Danske Flkeparti indebærer en nedsættelse af tilskuddet til

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Bestyrelsesmøde fr SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Afbud fra: Skjld de la Mtte, Grete Breinhild, Pia Stryger, Berit Henriksen g Martin (elev) 1. Gdkendelse af dagsrden g evt. tilføjelser

Læs mere

Nyhedsbrev. Hvad sker der af nyt i Staben? Hospitalsenheden Vest Staben. Samme bruger-id til login på PC og systemer lige om hjørnet

Nyhedsbrev. Hvad sker der af nyt i Staben? Hospitalsenheden Vest Staben. Samme bruger-id til login på PC og systemer lige om hjørnet Nyhedsbrev Nr. 3 5. februar 2016: Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Hvad sker der af nyt i Staben? Samme bruger-id til lgin på PC g systemer lige m hjørnet Eet lgin fr hver bruger edagsrden e-læringskursus

Læs mere

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn Ejerfreningen Frmand: Jimmy Nguyen Ryvej 36 F Kasserer: Kåre Grønbrg Ryvej 32 F 8210 Århus V Mail: kaare@hasletppen.dk Bank: Nrdea PBS nr.: 0135 2849 Reg.nr.: 2412 Kntnr.: 9840 022 166 Kntnr.:9845 621

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019.

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019. Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019. Navn g relatiner.

Læs mere

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5.

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5. Udkast til reviderede vedtægter fr freningen Havet g Fjrdens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalfrsamling 2.5.2016 12.7.2016 Arbejdsgruppe fr udkast til nye vedtægter: Rita Sønderby,

Læs mere

1. Velkommen v/formand for hjemmesideudvalget Eva Leander Mikkelsen. 2. Advice Digital A/S gennemgår behov ( afdækker behov, red.) fra afdelingerne,

1. Velkommen v/formand for hjemmesideudvalget Eva Leander Mikkelsen. 2. Advice Digital A/S gennemgår behov ( afdækker behov, red.) fra afdelingerne, Referat af ekstrardinært rganisatinsbestyrelsesmøde i Brøndby Bligselskab, Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Trsdag den 23. august 2012 kl. 17:00 Tilstede: Bestyrelsen: Michael Buch Barnes,

Læs mere

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet Dansk Selskab fr Fysiterapi 17. marts 2016 NYHEDSBREV 2/2016 Kære alle. Det er ikke så længe siden, at jeg udsendte et nyhedsbrev. Siden sidst har bestyrelsens hldt et rigtig gdt bestyrelsesseminar. Det

Læs mere

Ungdomsskolen har derfor i uge 32 og 33 gennemført en undersøgelse af de unges egen mening om behovet for en Ungdomscafé.

Ungdomsskolen har derfor i uge 32 og 33 gennemført en undersøgelse af de unges egen mening om behovet for en Ungdomscafé. Frederikssund den 18. august 2010 UngdmsCafé Ungdmssklen/Afdækning/Ungdmscafé Indledning Ungdmssklen er, på baggrund af Byrådets supplerende bemærkninger til budget 2010, blevet anmdet m at gennemføre

Læs mere

Skansen Den 30. marts 2013

Skansen Den 30. marts 2013 Grundejerfreningen Side 1 af 5 Frmanden Skansen Den 30. marts 2013 Referat fra rdinær generalfrsamling den 30. marts 2013 Generalfrsamling nr. 37 blev afhldt den 30. marts 2013 kl. 10.00 på The Cttage,

Læs mere

Mødetype Lokalafdeling Dato og tid og sted Generalforsamling Odense, SQUASH Body Moderklub

Mødetype Lokalafdeling Dato og tid og sted Generalforsamling Odense, SQUASH Body Moderklub REFERAT Mødedeltagere: Bestyrelsen: Onkel V (Frmand, passiv), Mr. Schmidters (Næstfrmand g PR ansvarlig), Mr. Snack (Kasserer) Medlemmer: Strken, SpRX, Halvt, Tanken, Rex, Hartwig, Tømrer Negr, Tuba, Oppr

Læs mere

Information om Feldborg Frie Børneunivers (friskolen)

Information om Feldborg Frie Børneunivers (friskolen) Infrmatin m Feldbrg Frie Børneunivers (frisklen) FOKUS PÅ DEN ENKELTE ELEV Børn er frskellige g kun ved at behandle dem frskelligt, giver vi dem lige muligheder. I Feldbrg Frie Børneunivers sørger vi fr

Læs mere

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling Referat fra Byggefreningen af 1933`s generalfrsamling Afhldt tirsdag den 15. maj 2018 på Vandrehjemmet Ahlgade 1B, 4300 Hlbæk. Deltagere/tilmeldte: 79 Organisatinsbestyrelsen: Knud Nielsen, Helle Hjrt,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Referat: Generalfrsamling Trsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Dagsrden ( 5 stk.2): 1. Valg af dirigent g referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab g status til gdkendelse

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013. Slbjerg Fællesråd. Referat af rdinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. nvember 2013. Anvendte frkrtelser findes sidst i referatet Beretningerne findes i frm af frelæggerens uredigerede manuskript sidst

Læs mere

Floorballstævner. Folderen er for dig, der gerne vil arrangere et stævne eller vide mere om floorballstævner i DGI og Floorball Danmark.

Floorballstævner. Folderen er for dig, der gerne vil arrangere et stævne eller vide mere om floorballstævner i DGI og Floorball Danmark. L L A B R O O L F R E N V STÆ rball på l F s n i l g Mt anmark l a b r l vner i F I g Flrball D æ t s d l h Af ed DG m e n a b hjemme Flrballstævner Flderen er fr dig, der gerne vil arrangere et stævne

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN Emne: Retningslinje fr brug af sciale medier g særligt Facebk Dat: 5. januar 2018 Sagsbeh.: Direktinen Sagsnr.: 85.10.00-G00-2-17 På baggrund af dialg med KL er der udarbejdet

Læs mere

Systematisk feedback. Et udviklingsprojekt på Ekstra Bladet 2007-08. Projektet er støttet af Pressens Uddannelsesfond

Systematisk feedback. Et udviklingsprojekt på Ekstra Bladet 2007-08. Projektet er støttet af Pressens Uddannelsesfond Systematisk feedback Et udviklingsprjekt på Ekstra Bladet 2007-08 Prjektet er støttet af Pressens Uddannelsesfnd En UPDATE-evaluering april 2008 1 Indhld 1. Baggrund 2. Målsætning g succeskriterier 3.

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 09. marts 2010, kl. 19.00 i fælleshuset, Efren ved kllegium 6 1. Valg af dirigent N. Stenberg (3,4) valgt 2. Valg af referent Thue Bay Jørsel (4,2) valgt 3.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2013 17. marts

Referat fra Generalforsamlingen 2013 17. marts Referat fra Generalfrsamlingen 2013 17. marts Sted: Højby Frsamlingshus, Højbyvej 23, 5260 Odense S. Dat: 17 marts 2013 Tid. 13.00 Kl. 18.00 Referent: Line Grundtvig Sørensen/ Drte Andersen Frmål Generalfrsamling

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelokale 1

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelokale 1 Tilmeldt til spisning: 25 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelkale 1 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: OK Gdkendelse af referat fra sidste RSV-møde:

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20. Referat Generalfrsamling fr året 2012 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 20. marts 2013 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

Temamøde om ny Sundhedspolitik den 6. oktober Byrådet

Temamøde om ny Sundhedspolitik den 6. oktober Byrådet Temamøde m ny Sundhedsplitik den 6. ktber 2016 Byrådet Scial- g Arbejdsmarkedsudvalget besluttede på udvalgsmødet den 20. september 2016 at igangsætte arbejdet med udviklingen af en ny sundhedsplitik.

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lokale A1-05.01

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lokale A1-05.01 Tilstede: 71 Tilmeldt til spisning: 71 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Trsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lkale A1-05.01 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: k Gdkendelse af referat

Læs mere

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail. Svebølle Antennefrening Generalfrsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.dk tlf: 5929 3112 Tilstede: Bestyrelsen (5), suppleanterne (2) g 26 medlemmer

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsphld Udveksling til: Kenya Udvekslingsperide: 3. februar 13. april 2013 Navn: Email: Anne Therese Sørensen annetherese86@gmail.cm Tlf. nr. 22914550 Evt. rejsekammerat: Simne, Christina

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senir- g Scialfrvaltningen Stab fr Rådgivningsmrådet Referat Der indkaldes til møde m Udsatterådet Møde nr. Dat 13.01.2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Lene Kristin Kamp Mødedat Mødested Møde start/slut

Læs mere

Mig og min ADHD -profil:

Mig og min ADHD -profil: Mig g min ADHD -prfil: - et hjælperedskab til dig, sm kan have svært ved at beskrive dine vanskeligheder g hvad ADHD gør ved lige netp dit liv. Denne skabeln kan du bruge, hvis du ligesm mange andre med

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00 Til stede: Isak Krnerup Hue, Ladingkær, Cathrine Jeppesen, Sif Hlst, SUMHs sekretariat: Steffen (rdstyrer), Benedikte, Miriam g Ditte (referent) Afbud: Rie Lynge Rasmussen, Rebecca Delfs Bestyrelsesmøde

Læs mere

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen DRK Regin Nrdsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18 Emne: Årsmøde 2011 Dat: 18-01-2011 Sted: Åbjergsklen, Frederikssund Referent: Carline Ditlefsen Frdeling: Dirigent, reginsledelsen, sekretariat Altin:

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 24. marts 2015, kl. 19:00 i fælleshuset Eforen ved Kollegium 6 - Der er quorum 1. VALG AF DIRIGENT - Christian Vrist er valgt. - Vrist: Valgmandsforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling Tjekliste

Generalforsamling Tjekliste Generalfrsamling 2017 Tjekliste Intrduktin... 3 Før generalfrsamlingen... 4 Adgang g tilmelding... 4 Indkaldelse... 4 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 5 Under generalfrsamlingen... 6 Mdtagelse...

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR Generalfrsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radi, CVR 31222028 Dat: 29. marts 2019 Sted: Gladsaxevej 315 2860 Søbrg Klkken 20:00 Udsendt dagsrden den 16. januar 2019, med varsel m generalfrsamlingsafhldelse

Læs mere

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch Referat Referat af møde i: Dat fr møde: Etisk udvalg 13. ktber 2012 Fr referat: Dat fr udarbejdelse: Karen Langvad 30. ktber 2011 Deltagere: Brian Erreb-Jensen (frmand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard,

Læs mere

Verdensborger. Hjem. Målgruppe: Spirer og grønsmutter. Varighed: 3 trin + et engagement

Verdensborger. Hjem. Målgruppe: Spirer og grønsmutter. Varighed: 3 trin + et engagement Verdensbrger Hjem Målgruppe: Spirer g grønsmutter Årstid: Hele året. Evt. i frbindelse med Spejderhjælpsugen Varighed: 3 trin + et engagement Hjem - niveau 1 g 2 - trin fr trin Danske pigespejdere skal

Læs mere

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dagsrden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dat: 1. december 2015 Tid: 18.30 20.00 Sted: Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Lærerværelset Jens Kramer Mikkelsen, Marianne Zibrandtsen, Nynne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i BB-klubben Søndag 30.05.2010 hos Katrine B. i Odense

Bestyrelsesmøde i BB-klubben Søndag 30.05.2010 hos Katrine B. i Odense Bestyrelsesmøde i BB-klubben Søndag 30.05.2010 hs Katrine B. i Odense Til stede: Katrine B, Katrine S, Jette, Anne Mette, Marina, Mariann, Lisbeth Fraværende: Helle 1. Overdragelse af websiden til den

Læs mere

Forhandlinger - regler og proces IKA Indkøbsjura, 16. juni 2011. Advokat, partner, Henrik Holtse hho@bechbruun.com

Forhandlinger - regler og proces IKA Indkøbsjura, 16. juni 2011. Advokat, partner, Henrik Holtse hho@bechbruun.com Frhandlinger - regler g prces IKA Indkøbsjura, 16. juni 2011 Advkat, partner, Henrik Hltse hh@bechbruun.cm Overblik Hvrnår kan rdregiver frhandle? Tilbudslven Udbudsdirektivet Frsyningsvirksmhedsdirektivet

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelokale 1

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelokale 1 Tilmeldt til spisning: 28 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelkale 1 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: gdkendt Gdkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19. Indkaldelse til ekstrardinær generalfrsamling i grundejerfreningen Ved Rævebakken. Generalfrsamlingen afhldes i Greve Brgerhus den 26/11 kl. 19. I henhld til freningens vedtægter 7 skal indkaldelsen ske

Læs mere

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8.

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8. Medlemsmøde/Februar/2011møde/Februar/2011 Så fik vi endelig afhldt det første rigtige medlemsmøde i RyCC. Omkring 35 mødte frem g det er vel meget gdt i betragtning af, at møde var lagt lige i den travle

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat Grundejerfreningen Lumsås Sønderstrand Stiftet 1960 www.lumsås-sønderstrand.dk Ordinær generalfrsamling afhldt i Stenstrup Frsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00 Referat Gyda Schreiner indledte

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Sklebestyrelsen Ølsted Skle Dagsrden g referat til møde den 23. september 2008 kl. 19.00 til 21.30 i mødelkalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakbsen, frmand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tlstrup Nielsen

Læs mere

skriv disse seks tal omhyggeligt ned

skriv disse seks tal omhyggeligt ned Kære Peter, 3Ør d;3 f/ar: Æ//erede OM.f'å. da:je v;/ d;t /;v ændre 5;3 (t;/ det bedre J) J Hr Peter Knudsen A L Meyers Vænge 3 6 Tv 2450 København Sv DENMARK Marcs vn Ring 15 14 3 6 16 19 Kære Peter, skriv

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indholdsfortegnelse Indledning mm BETA-VERSION. Forord/introduktion til bogen

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indholdsfortegnelse Indledning mm BETA-VERSION. Forord/introduktion til bogen DESIGN PROCES & METODE INDHOLDSFORTEGNELSE: 0A Indhldsfrtegnelse 0B Indledning mm 0C HVAD ER DESIGN? 1A 1B 1C 1D Frrd/intrduktin til bgen fra ide til prdukt RIIS RETAIL A/S Hvad er design g hvad er designprcessen?

Læs mere

Velkommen til stiftende generalforsamling for Vores Sorgenfri

Velkommen til stiftende generalforsamling for Vores Sorgenfri Velkmmen til stiftende generalfrsamling fr Vres Srgenfri Tak fr pbakningen! + mere end 250 Samlet er vi nu langt ver 400 Dagsrden 19:30-19:40 Velkmst v/thea Hermann Palbøl 19:40-20:00 Baggrund fr freningen

Læs mere

Det samarbejdende velfærdssamfund. Holger Højlund Institut for ledelse, politik og filosofi CBS, hoh.mpp@cbs.dk

Det samarbejdende velfærdssamfund. Holger Højlund Institut for ledelse, politik og filosofi CBS, hoh.mpp@cbs.dk Det samarbejdende velfærdssamfund Hlger Højlund Institut fr ledelse, plitik g filsfi CBS, hh.mpp@cbs.dk Dagens temaer Partnerskaber**+*det*samarbejdende*velfærdssamfund4 Eksempler*på*tværgående*samarbejde*med*civilsamfundet*i*spil***4

Læs mere