Referat Nr.8 Bestyrelsesmøde d

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Nr.8 Bestyrelsesmøde d"

Transkript

1 Tilstede: Peter Hallberg (PH), Peter Grass (PG), Steen Vitoft (SV), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Uffe Duvaa (UD), Michael Olsen (MO), Berit Madsen (BM) Afbud: Kopi: Ole Fischer (OF) DAGSORDEN: 1 Godkendelse / ændring til dagsorden Punkt 2.3 godkendelse af tidligere referater tilføjet. 2 Referat (kl ) 2.1 Godkendelse af referat nr. 7 Referat blev rettet og godkendt 2.2 Opfølgning på referat nr. 7 og underskriftsblad Referat 5 pkt : Bestyrelsen vil kigge på ventelistesystemet på ny. Referat 5 pkt : Status på håndbogen: TØ laver de sidste rettelser i teksten og billeder og sender den herefter til PH for løsning af endeligt opsætning og formateringsproblemer. Referat 7 pkt : BM og PG indkalder de involverede til et orienteringsmøde. 2.3 Godkendelse af tidligere referater TØ sender sidste udgave til SV, der godkender og videresender til PH og uploader til hjemmesiden.

2 3 Beboerhenvendelser Gårdudvalg Bestyrelsen har modtaget forslag fra gårdudvalget til ændring af Husordenens punkt 4.10, bestyrelsen mener afsnittet er godt, dog er sidste afsnit overflødigt da det er generelt gældende for hele husordenen. Udvalget stiller forslag om en spørgeskemaundersøgelse omkring håndbogen. Udvalget stiller forslag om en kort introduktionspjece om AST til nye beboere Udvalget stiller forslag om nærmere definering af tilladt inventar i gårdene. Udvalget stiller forslag om mere opmærksomhed ved salgsannoncer (specielt med henblik på ordvalg om egen terrasse ) Udvalget ønsker oplysninger om evalueringen af grillforsøget UD svarer udvalget tilbage. Ifald udvalget ønsker at stille ændringen som forslag til generalforsamlingen præciseres det, at punkt 4.10 indeholder flere regler for benyttelse af gården end det medsendte forslag.

3 Opfordringen om at komme med forslag til ændringer af håndbogen står på side 3 i håndbogen, samt er gentaget i nyhedsbrevet, da det blev annonceret at bestyrelsen reviderede håndbogen. Bestyrelsen mener at håndbogen fungerer som introduktion til AST Bestyrelsen ser sig ikke i stand til at udfærdige en endegyldig liste med tilladt inventar i gårdene, men vil opfordre udvalget til at udfærdige et forslag til en sådan liste. Bestyrelsen retter henvendelse til sælger i det omfang bestyrelsen er bekendt med ukorrekte annoncer. Evaluering af og konklusionen med grill forsøg bliver beskrevet i det kommende nyhedsbrev. 3.2 NN Cykelparkering (Opsætning af koøjer på Bellahøjvej til cykelparkering) 4 Oplæg fra Michael Bestyrelsen har modtaget forslag om at opsætte koøjer (store lukkede kroge) i muren på Bellahøjvej til bedre sikring mod tyveri ved cykelparkering UD svarer beboer, at bestyrelsen ikke ønsker opsætning af koøjer, men vil undersøge andre muligheder. 4.1 Orientering jf. liste (1-8) Førstehjælps- og brandkursus. De ansatte deltager 1 dag på kurset Betaling for containere i forbindelse med kloakprojektet. Da håndværkerne benytter bad og toilet i kælderen, skal vi ikke betale for container i forbindelse med dette Revner i pergola. Trælasten meddeler at det forventeligt at træet revner, og fralægger sig ethvert ansvar. MO har rettet henvendelse til A4 for rådgivning. A4 vender tilbage Tyveri af stillads fra Anneberghus. En beboer har noteret en bil og dennes nummer i forbindelse med støj, der sandsynligvis kan sættes i relation til fjernelsen af stilladset. Oplysningerne er videregivet til politiet.

4 4.1.5 Gulvfirma. Gulvfirma havde opsat reklamer i alle opgange med overskriften AST s egen gulvmand. AST har ikke nogen egen gulvmand og reklamerne for firmaet er derfor fjernet, og der er rettet henvendelse til firmaet Trappe NN. Trappen er samme størrelse som mindst to andre, og de udleverede tegninger indeholder ikke mål for platformens størrelse. MO undersøger om der findes andre tegninger i tidligere sagsmapper. Desuden udfærdiges der nu en officiel tegning med mål for trapper med platform. BM kontakter OF/PR og beder om at få lukket sagen Vandskade under NN. Ved VVS synet blev der ikke fundet fejl i installationerne i lejligheden, men et stykke af faldstammen under lejligheden har en for lille diameter. Da vi ikke kan bevise, at det er lejlighedens beboer, der har sat dette stykke faldstamme ind, har vi besluttet at få udskiftet denne i forbindelse med vandrørsprojektet Status på toiletbyggeri NN. Andelshaver har gennem advokat meddelt at de vil følge anvisningerne og bevise dette for ejendomskontoret undervejs Pauserum til de ansatte. Det gl. ejendomskontor, Sandbygårdvej 21, vil fremover blive anvendt som pauserum for foreningens ansatte, både til at få varmen i forbindelse med snerydning, samt til indtagelse af frokost. Da der ofte er møder på kontoret, er det ikke optimalt at anvende kontoret til dette. Desuden ønsker de en mulighed for sikret opbevaring af ejendele. Pauserummet vil i perioder desuden kunne anvendes til A4 rådgiver ifm. byggeprojekter Det foreslås, at stålskabene flyttes til rummet i 21 og de ansatte kan benytte dette rum i det omfang at det ikke interfererer med Søren fra A4 s brug af rummet.

5 Trappevask. Trapperne fra opgangen og ned i kælderen hører med i kontrakten, men er øjensynligt ikke blevet vasket. Firmaet tilbyder 2200 kr. i kompensation for den manglende rengøring, hvilket vi synes er i underkanten. Vi beder OF om en vurdering Kontakt mellem bestyrelse og ansatte. Medarbejderne ønsker en mere uformel kontakt med bestyrelsen Det foreslås at bestyrelsen inviterer de ansatte til gløgg og æbleskiver. Endvidere inviteres bestyrelsen til at deltage i til morgenmad inden de ansatte holder personalemøde Altaner. En beboer (NN) har henvendt sig om status på deres altan. Beboeren har ved en fejltagelse ikke modtaget meddelelse om, at de ikke kan få altan. Beboeren kan desværre ikke få altan, da det er en hjørnelejlighed og derfor ikke kan opfylde kravene fra kommunen. Bestyrelsen sørger for en købmandskurv eller lign. som kompensation for den forsinkede information. PG kontakter beboeren og forklarer at de ikke kan få altan Aftrækskanaler. 67 af 300 aftrækskanaler i Sandbygård er ikke blevet renset af forskellige årsager (f.eks. nedhængte lofter, emhætter, blændede kanaler ) Bestyrelsen overvejer over om de resterende kanaler kræves renset. MO undersøger om en med tilknytning til Byggeskadefonden kan komme og afholde et oplysningsmøde Stormskader. De ansatte har fået indskærpet at de ikke må udsætte sig for unødig fare under f.eks. stormvejr. Der er revet 4 tagplader af pergolaen i Anneberghus og det ene birketræ er væltet. Der er faldet to tagsten af og en taghætte til aftrækskanalerne er fløjet at. Desuden har zinkinddækningen under flere kviste løftet sig. Pergolaen er desværre ikke indskrevet i forsikringspolicen. Der kommer en og vurderer sikkerheden på det tilbageværende birketræ i Anneberghus.

6 4.2 Status altaner 2. runde Projektet opstartes i uge års gennemgang af tagprojekt Tømrer og VVS mener at de er færdige. Der har været vandprøvning af tre tagterrasser, der alle viste sig at være utætte. Samarbejdet med Enemærke & Petersen er rigtigt dårligt. E&P stiller blandt andet krav om adgang til lejligheder med så kort varsel at beboere ikke kan nå at blive adviseret korrekt. Desuden forsøger de at fralægge sig ethvert ansvar. Samarbejdet med Ib Stejlborg (IS) fra Strunge Jensen er blevet bedre, i kraft af, at IS har hjulpet med at gøre krav gældende overfor E&P MO holder et møde med Strunge Jensen og A/B Solbjerg hos OF, om hvordan E&P s manglende samarbejdsvilje skal tackles. 4.4 Status kloakprojekt Torbenfeldthus Arbejderne er en lille smule foran planen. Der er dog opdaget, at der er dobbeltgulv, nogle af de steder hvor der skal brydes igennem. 4.5 Status vandrørsprojekt H&J har ikke haft afdækket tilstrækkeligt og har ikke anvendt støvsugere når de har boret, så der er støv overalt i kældrene. H&J har lovet at anvende støvsugere fremover. H&J er begyndt at opsætte rørene i kælderene, men tilslutter dem ikke endnu. I vaskekældrene bliver der opsat tilslutningsmuligheder til 10 maskiner i hvert rum. 4.6 Status skorstensfejer Punktet er behandlet under Status indgangspartier Der er modtaget et tilbud fra Murer Karl Poulsen fra Vallensbæk. Der er kontaktet to andre for at indhente kontroltilbud. 4.8 Status vaskekældre Afventer fortsat.

7 4.9 Spørgsmål til MO Referat Nr Hvad er historien med NN rygskade? NN måtte gå hjem med ondt i ryggen og vendte tilbage til arbejdet efter nogle dage. NN skulle udfylde en skadesanmeldelse og skaffe en lægeerklæring, således at det kunne anmeldes til AST s sundhedsforsikring. NN er ikke vendt tilbage med dette. 5 Oplæg fra bestyrelsen 5.1 Orientering UD har kontaktet OF om uddybning omkring OF s prisstigninger, men har ikke fået svar tilbage. 5.2 Status Håndbog (TØ) SV har uddelt en printet udgave og stillet nogle opklarende spørgsmål. Bastaredaktion: Teksten i håndbogen beholdes, men der skrives en opfordring til oprettelse af ny redaktion via nyhedsbrevet. Nøglepris: Nøgler tilbagekøbes til gældende pris. Hjemmesiden skal nævnes i infoboks. Blænding af Hoveddør: Teksten accepteres MO undersøger prisen hos trykker. 5.3 Godkendelse af Nyhedsbrev oktober (UD) Nyhedsbrevet har deadline kl Indtil da opfordres alle i bestyrelsen til at indskrive forslag og rettelser via det tidligere udsendte link. 5.4 Udvidet webadgang OF (PG) Bestyrelsen har fået tilbud om adgang mod en engangsudgift på 2200 kr. 5.5 VIP-alarm (SV) Bestyrelsen accepterer tilbuddet SV har gennemlæst kontrakten og fundet flere besynderlige krav. SV har derfor i samråd med PH bedt OF om at kontrollere kontrakten. OF har noteret sig, at den bærer præg af at være skrevet af en ikke juridisk kyndig person MO undersøger alarmer hos andre firmaer.

8 5.6 Opfølgning salgs- og vurderingsmøde Mødet hos OF gik godt. Referatet fra OF/PR afventer stadig TØ indskriver punktet om bygge- og ibrugtagningstilladelser i oplægget til møde med Vidar Illum (VI). 5.7 Økonomisk oversigt sep PH har orienteret om, at den økonomiske oversigt er rundsendt. 5.8 Spørgsmål til bestyrelsen Ingen spørgsmål. 6 Orientering / Eventuelt Intet under eventuelt. Referent Tune Øst-Jacobsen

Referat nr. 7 Bestyrelsesmøde d. 1. oktober 2013

Referat nr. 7 Bestyrelsesmøde d. 1. oktober 2013 Referat nr. 7 Bestyrelsesmøde d. 1. oktober 2013 Tilstede: Peter Hallberg (PH), Peter Grass (PG), Steen Vitoft (SV), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Michael Olsen (MO) og Berit Madsen (BM) Afbud: Uffe Duvaa (UD)

Læs mere

Referat Nr Punkt 3.1 tilføjet punkt 3.2 tilføjet Punkt 3.3 tilføjet Punkt 3.4 tilføjet

Referat Nr Punkt 3.1 tilføjet punkt 3.2 tilføjet Punkt 3.3 tilføjet Punkt 3.4 tilføjet Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Peter Grass (PG), Steen Vitoft (SV), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Uffe Duvaa (UD),, Berit Madsen (BM), Casper Rasch Hansen (CH) Ole Fischer (OF) DAGSORDEN: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat nr. 4 Bestyrelsesmøde den 25. juni 2013

Referat nr. 4 Bestyrelsesmøde den 25. juni 2013 Referat nr. 4 Bestyrelsesmøde den 25. juni 2013 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Rie Kornum (RK), Charlotte Blunch (CB), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Uffe Duvaa (UD), Berit M (BM) og Michael Olsen

Læs mere

Offentligt referat nr. 12 Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013

Offentligt referat nr. 12 Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 me Offentligt referat nr. 12 Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Rie Kornum (RK), Steen Vitoft (SV), Peter Grass (PG), Tina Milton (TM) og Charlotte Blunch (CB)

Læs mere

Referat Nr.14 2014. Afbud: Ole Fischer (OF) DAGSORDEN: 1. Godkendelse / ændring til dagsorden / valg af ordstyrer 1.1. UD er valgt til ordstyrer

Referat Nr.14 2014. Afbud: Ole Fischer (OF) DAGSORDEN: 1. Godkendelse / ændring til dagsorden / valg af ordstyrer 1.1. UD er valgt til ordstyrer Tilstede: Afbud: Kopi: DAGSORDEN: Peter Hallberg (PH), Peter Grass (PG), Steen Vitoft (SV), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Uffe Duvaa (UD), Berit Madsen (BM), Casper Rasch Hansen (CH) Ole Fischer (OF) 1. Godkendelse

Læs mere

Referat Nr Bestyrelsesmøde d

Referat Nr Bestyrelsesmøde d Tilstede: Afbud: Kopi: Berit Madsen (BM), Casper Rasch-Hansen (CH), Michael Olsen (MO), Peter Grass (PG), Peter Hallberg (PH), Steen Vitoft (SV), Tommy Johansen (TJ), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Ole Fischer

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 2 23. maj 2011 Til stede: Frank B. Hansen (FH), Anders Zitawi (AZ), Henrik Andersen (HA), Anne Kathrine Henriksen (AK), Michael Olsen (MO), Tina Milton (TM), Peter

Læs mere

Offentligt referat nr. 10 Bestyrelsesmøde den 20. november 2012

Offentligt referat nr. 10 Bestyrelsesmøde den 20. november 2012 me Offentligt referat nr. 10 Bestyrelsesmøde den 20. november 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Rie Kornum (RK), Michael Olsen (MO), Steen Vitoft (SV), Peter Grass (PG), Tune Øst-Jacobsen

Læs mere

Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 14. maj 2013

Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 14. maj 2013 Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 14. maj 2013 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Peter Grass (PG), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Tune Øst-Jacobsen (TØ) og Berit Madsen (BM) Uffe Duvaa

Læs mere

Referat nr. 15 Bestyrelsesmøde den 5. marts 2013

Referat nr. 15 Bestyrelsesmøde den 5. marts 2013 me Referat nr. 15 Bestyrelsesmøde den 5. marts 2013 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Rie Kornum (RK), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Uffe Duvaa (UD), Peter

Læs mere

Offentligt Referat nr. 3 Bestyrelsesmøde den 26. juni 2012

Offentligt Referat nr. 3 Bestyrelsesmøde den 26. juni 2012 Offentligt Referat nr. 3 Bestyrelsesmøde den 26. juni 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Rie Kornum (RK), Tune Øst-Jacobsen (TØ),

Læs mere

- En udregning af hvad det vil koste at få udskiftet alle låse og cylindere i alle døre (MO).

- En udregning af hvad det vil koste at få udskiftet alle låse og cylindere i alle døre (MO). Referat Tilstede: PG, SV, CH, LB, JS, TS, MO Referent: LB Bestyrelsesmøde 3 Tirsdag den 14-6-2016 kl. 17:00-22:00 På ejendomskontoret Bestyrelsesmøder 2016 2017 Indkaldt den 7. juni 2016 DAGSORDEN: 1 Godkendelse

Læs mere

Offentligt referat nr. 9 Bestyrelsesmøde den 30. oktober 2012

Offentligt referat nr. 9 Bestyrelsesmøde den 30. oktober 2012 me Offentligt referat nr. 9 Bestyrelsesmøde den 30. oktober 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Rie Kornum (RK), Michael Olsen (MO), Charlotte Blunch (CB), Steen Vitoft (SV), Peter Grass (PG)

Læs mere

Offentligt Referat nr. 1 Bestyrelsesmøde den 16. maj 2012

Offentligt Referat nr. 1 Bestyrelsesmøde den 16. maj 2012 Offentligt Referat nr. 1 Bestyrelsesmøde den 16. maj 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Peter Grass (PG), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Tina Milton (TM), Rie

Læs mere

Offentligt referat nr. 8 Bestyrelsesmøde den 10. oktober 2012

Offentligt referat nr. 8 Bestyrelsesmøde den 10. oktober 2012 me Offentligt referat nr. 8 Bestyrelsesmøde den 10. oktober 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Tina Milton (TM), Rie Kornum (RK), Michael Olsen (MO) og Tune Øst-Jacobsen

Læs mere

Offentligt referat nr. 14 Bestyrelsesmøde den 19. februar 2013

Offentligt referat nr. 14 Bestyrelsesmøde den 19. februar 2013 me Offentligt referat nr. 14 Bestyrelsesmøde den 19. februar 2013 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Rie Kornum (RK), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Uffe Duvaa

Læs mere

Offentligt referat nr. 13 Bestyrelsesmøde den 5. februar 2013

Offentligt referat nr. 13 Bestyrelsesmøde den 5. februar 2013 me Offentligt referat nr. 13 Bestyrelsesmøde den 5. februar 2013 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Rie Kornum (RK), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Michael Olsen (MO), Tune Øst-Jacobsen

Læs mere

Referat Nr. 9 Bestyrelsesmøde d. 16-12-2014

Referat Nr. 9 Bestyrelsesmøde d. 16-12-2014 Tilstede: Afbud: Referent: Kopi: Berit Madsen (BM) Michael Olsen (MO) Peter Grass (PG) Peter Hallberg (PH) Tune Øst-Jacobsen (TØ), Uffe Duvaa (UD), Casper Rasch Hansen (CH) Steen Vitoft (SV), Tommy Jørgensen

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 5 13. september 2010 Til stede: Afbud: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Frank B. Hansen (FH), Jonas Jensen (JJ), Gitte Nørgaard

Læs mere

Offentligt referat nr. 6 Bestyrelsesmøde den 28. august 2012

Offentligt referat nr. 6 Bestyrelsesmøde den 28. august 2012 Offentligt referat nr. 6 Bestyrelsesmøde den 28. august 2012 Tilstede: Afbud: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Steen Vitoft (SV), Peter Grass (PG), Tina Milton (TM), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Michael

Læs mere

Referat nr. 1 Bestyrelsesmøde den 30. april 2013

Referat nr. 1 Bestyrelsesmøde den 30. april 2013 Referat nr. 1 Bestyrelsesmøde den 30. april 2013 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Steen Vitoft (SV), Peter Grass (PG), Charlotte Blunch (CB), Tune Øst-Jacobsen (TØ), Rie Kornum

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen E/F Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 31 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 8.9.2011 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

INDKALDELSE. ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:00 på vandrerhjemmet Herbergvejen 8, 2700 Brønshøj

INDKALDELSE. ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:00 på vandrerhjemmet Herbergvejen 8, 2700 Brønshøj Andelsboligforeningen AST Brønshøj, 9. marts 2015 Formand: Peter Hallberg Annebergvej 7, st.th. 2700 Brønshøj INDKALDELSE Til Andelsboligforeningens medlemmer: Herved indkaldes til ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: 25.02.2015 Deltagere ved mødet:, Frank Nissen, Tomas Klement, Jørn Christensen, Einar Estrup,

Læs mere

Offentligt referat nr. 4 Bestyrelsesmøde den 10. juli 2012

Offentligt referat nr. 4 Bestyrelsesmøde den 10. juli 2012 me Offentligt referat nr. 4 Bestyrelsesmøde den 10. juli 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Rie Kornum (RK), Peter Grass (PG) og

Læs mere

Offentligt Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 5. juni 2012

Offentligt Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 5. juni 2012 Offentligt Referat nr. 2 Bestyrelsesmøde den 5. juni 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Rie Kornum (RK), Tune Øst-Jacobsen (TØ)

Læs mere

GF 7. Maj 2012. Formandens beretning om det forløbne år

GF 7. Maj 2012. Formandens beretning om det forløbne år GF 7. Maj 2012 Formandens beretning om det forløbne år Maj 2011 Byggeprojekt (udskiftning af tag og vinduer) blev godkendt på ekstraordinær generalforsamling i februar Bestyrelsen overvejer løsning omkring

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde den 30. september 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 9. Dagsorden. Til stede: Susanne, Jette, Najha, Jytte, Anna. Afbud: 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 2.september 2013. Godkendt. 2. Godkendelse af bestyrelsens referat årsgennemgang den 24. september

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Til stede: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Anders Zitawi (AZ), Gitte Nørgaard (GN) og Lars Krogh-Brendstrup

Læs mere

Referat Nr. 11 Bestyrelsesmøde d. 27.01.2015

Referat Nr. 11 Bestyrelsesmøde d. 27.01.2015 Tilstede: Peter Hallberg (PH), Steen Vitoft (SV), Peter Grass (PG) Berit Madsen (BM), Tune Øst- Jacobsen (TØ), Michael Olsen (MO) Afbud: Casper Rasch Hansen (CH) Tommy Johansen (TJO) Uffe Duvaa (UD). Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 7 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 21.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN Thor

ANDELSBOLIGFORENINGEN Thor Mødedato: 11. februar 2016, kl. 19:00-23:00 Emne: Bestyrelsesmøde A/B Thor ANDELSBOLIGFORENINGEN Thor Deltagere: Fraværende: Gitte Elisabeth Møller Sune Folden Lindholdt Jeppe Kuld Andrei Busk Sara Norup

Læs mere

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning.

Referat. Den 20. november 2007. Bestyrelsesmøde. Mødedato: 5. november 2007. Dagsorden 1 Information. 2 Emner til drøftelse og beslutning. Referat Den 20. november 2007 Emne: Bestyrelsesmøde Mødedato: 5. november 2007 Mødested: Else Deltagere: Fraværende: Fordeling: Referent: Bestyrelsen Ingen Bestyrelsen + opslag Charlotte Dagsorden 1 Information

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Træer ved garager fældes. Arbejdet vil ske torsdag og fredag d. 4+5 februar 2015. Igangværende sager Mødedato: tirsdag 3/2 2015 Deltagere: Heidi Hansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Jette Jansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Nyt fra/om afdelingen

Læs mere

Regler for byggesager

Regler for byggesager Regler for byggesager Skal der ske byggeændringer og modernisering i lejligheden, ud over alm. maling og tapetsering, skal følgende regler følges 1. Skriftlig ansøgning til bestyrelsen og evt. relevante

Læs mere

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager

Referat. Nyt fra AlmenBo. - intet. Nyt fra/om afdelingen - Igangværende sager Mødedato: torsdag 5/3 2015 Deltagere: Jette Jansen, Gitte Horsfall, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Fraværende: Lene G. Andersen, Heidi Hansen Referat fra sidste møde Nyt fra AlmenBo Referatet godkendt.

Læs mere

2. Godkendelse af seneste bestyrelsesreferat Udsendt så sent, at det bliver gennemgået på næste bestyrelsesmøde.

2. Godkendelse af seneste bestyrelsesreferat Udsendt så sent, at det bliver gennemgået på næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsesmøde den 30. juni 2016 kl. 18.30 Deltagere: Jørgen Skielboe (JS), formand Flemming Hansen (FH) Inge Bryde (IB) Ingrid Sveistrup (IS) Lise Moth (LM) Tue Poulsen (TP), suppleant Dagsorden: 1.

Læs mere

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere.

Generel drøftelse af udvalgsarbejdet samt brug af Facebook grupper for afdelingens beboere. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 11. februar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I PAB, AFDELING 4 Tid Torsdag den 13. juni 2013 Sted Afdelingskontoret, Åfløjen 5 Deltagere Patrick Abrahamsen Elisabeth Bransmark Kent Christensen Kim Holk Jette Bøgh Nemming

Læs mere

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014.

Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Referat af AB-mødet den 6. marts 2014. Deltagere: Formand Farid Charade (FC), Næstformand Fadli Kadim (FK), Kasserer J.Olsen (JO), Medlem Nakalema Iversen (NI) 1. suppleant Mustafa El Khaiyat (MEK) samt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: Sted: Indbudte: Afbud: 5. maj 2014 kl. 17.00. Beboerlokalet Anders, Jonas, Nete, Christian, Marianne og Elsebeth Dagsorden Referat 1. Valg af referent og ordstyrer

Læs mere

Information om arbejder i eksisterende lejligheder

Information om arbejder i eksisterende lejligheder Information om arbejder i eksisterende lejligheder Strunge Jensen A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I sags nr 05.143 vor ref IBS side 1/7 dato 13-10-2006 Andelsboligforeningen Solbjerg - Tagboliger Arbejder

Læs mere

Offentligt referat nr. 7 Bestyrelsesmøde den 11. september 2012

Offentligt referat nr. 7 Bestyrelsesmøde den 11. september 2012 Offentligt referat nr. 7 Bestyrelsesmøde den 11. september 2012 Tilstede: Afbud: Kopi: Peter Hallberg (PH), Uffe Duvaa (UD), Steen Vitoft (SV), Charlotte Blunch (CB), Rie Kornum (RK), Peter Grass (PG),

Læs mere

28/ : Kasper sender mail til Mona angående adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail.

28/ : Kasper sender mail til Mona angående  adresser på alle beboer. Vi skal lave en mailliste til alle, så vi kan sende fælles mail. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 12-12-2017 Møde deltagere: Berit, Christian,, Sophie, Morten Ikke tilstede:, Jens, Regitze, Kasper

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet.

Afbud fra Bianca Balslev og Dennis Johansen. Godkendelse af referat nr. 1.,samt beslutningsreferatet. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken Afd. 3. Brøndbyøster d. 16.11.13 Beslutningsreferat af: Referat nr. 2. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 05.11.13 kl. 18.30 21.30 November 2013 DIRIGENT: TINA LAURSEN AD.

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen d. 26. april 2016

Referat af Generalforsamlingen d. 26. april 2016 Referat af Generalforsamlingen d. 26. april 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse af vedligeholdelsesplan for ejendommen

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 13. marts 2018, kl. 17.30 20.30 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Boligkontoret Thorkild, Martin, Line, Michel og Jens Brian (Boligkontoret) og Tina

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Vedr. tilbud om etablering af standardaltaner på 1. og 2. sal, etape 3

Vedr. tilbud om etablering af standardaltaner på 1. og 2. sal, etape 3 Vedr. tilbud om etablering af standardaltaner på 1. og 2. sal, etape 3 På AST's ordinære generalforsamling i 2007 blev det vedtaget at give mulighed for etablering af altaner fra 1.- og 2.salslejlighederne,

Læs mere

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: 20-11-2012

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: 20-11-2012 Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 20-11-2012 Møde deltagere: Christian, Arne, Henrik, Claus Ikke tilstede: Kasper, Gry, Philip

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden og referat af bestyrelsesmøde den 6/4-2016 kl. 18:30 i Fælleskælderen Dato: 6/4-2016 Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Jørn

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Mødereferat Kompasset E/F

Mødereferat Kompasset E/F Mødereferat Titel Bestyrelsesreferat Dato 24 august 2010 Sted Deltagere Kompasset Poul Henning Poulsen - PP Peter Greenfort - PG Monica Lind - ML Marie-Louise Borella - MB Michael Rindal - MR Referent

Læs mere

Nyhedsbrev Generalforsamling 2015

Nyhedsbrev Generalforsamling 2015 Nyhedsbrev Generalforsamling 2015 Ordinær Generalforsamling Den ordinære generalforsamling afholdes på vandrehjemmet: Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19.00 Har du et forslag, som du ønsker behandlet på

Læs mere

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter.

28/ Vi skal lave liste over arbejdsopgaver til fælles arbejds dag, så vi hele tide kan tilføje nye punkter. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 14-06-2016 Møde deltagere: Kasper, Sophie, Berit, Ikke tilstede:, Morten, Dorthe, Regitze, Christian,

Læs mere

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven

Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Indkaldelse til afdelingsbestyrelsesmøde i afd-6-bispehaven Tirsdag d. 7. juni 2011 kl. 17.30 Mødeleder: Hafizullah Amizai 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 18-01-17 Mødedato: 12. januar 2017 Kl. 17:30-21:00 Emne: Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Mette Nielsen (MN) Mikkel Jørgen-Jensen (MJJ) Minna

Læs mere

Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie Carlsson

Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie Carlsson Ejerforeningen Isefjord Bestyrelsesmøde Torsdag d. 19. februar 2009 Kl. 19.00 22.00 Deltagere: Per Simonsen, Mette Cords, Per Porsborg, Marianne Sørensen og Susie Carlsson Fraværende: - Referent: Susie

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 Referat af ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt den 4. april 2006 i A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 i Niels Steensens Gymnasiums kantine, Australiensvej 38, 2100 København Ø. Der var følgende

Læs mere

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde.

2) Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Rene havde rettelser, som Finn tilføjer til sit referat og medbringer på næste møde. Dagsorden til bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. marts 2010 kl. 20.00 Afbud: Camilla 1) Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelser. Fælles Forum Konklusion Loftsrum Kælderrumsopgørelse 2) Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 22. Maj 2013

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 22. Maj 2013 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 22. Maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2013, samt driftsbudget for 2014 5. Bestyrelsens

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Dagsorden og referat af bestyrelsesmøder Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 25.03.2015 Deltagere ved mødet: Jakob Modigh, Jørn Christensen, Einar Estrup, Helle

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Husorden i afdeling 37

Husorden i afdeling 37 Husorden i afdeling 37 1 September 2016 Afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husordenen bliver overholdt. De har pligt til, og ejendomsfunktionærerne har ret til, at påtale gældende bestemmelser. Det

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo

ANDELSBOLIGFORENINGEN JoJo Ordinære åbne Mødereferat rev. 23-02- 15 Mødedato: Emne: 17. februar 2015 Kl. 18:30-22:00 Ordinært Bestyrelsesmøde AB JoJo Deltagere: Anne Lundsmark (AL) Dean Bozinovski (DB) Ditte Bjarnild (DiB) Jacob

Læs mere

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato:

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 19-06-2012 Møde deltagere: Kasper, Arne, Christian og Berit Ikke tilstede: Henrik, Claus,

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Søndag d. 06.06.04. Beslutningsreferat af: Referat nr. 7. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.06.04 kl. 18.30 22. DIRIGENT: Pia K. AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Varmemester Per Nielsen, Freddy, Torben, Pea K., Klaus, Pia H., Aase. Afbud fra Arne, David, René. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 6. Rettelse til AD. 4

Læs mere

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen

E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde. 02-Mar Velkommen E/F Trekanten Tagprojekt - Orienteringsmøde 02-Mar-2016 Velkommen 1 Dagsorden 18:30 1. Introduktion Bestyrelsen 19:15 2. Projektplan Tagprojekt Bestyrelsen Byggeledelse 3. Tagprojekt - Spørgsmål / Svar

Læs mere

SAFJORD. o1l4 8eLsLe. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. februar. 2014 kl. 19.00. Dagsorden:

SAFJORD. o1l4 8eLsLe. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. februar. 2014 kl. 19.00. Dagsorden: o1l4 8eLsLe SAFJORD ANDELSSELSKAB M.B.A. Njalsgade 30A, sttv. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. 3. økonomi. Indeståender.

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. d. 16.08.06. Referat af: Referat nr. 8. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 08.08.06 kl. 18.30 22.45. DIRIGENT: MADS AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Varmemester Klaus Kæstel, Freddy, Mads, Pia H., Karin, Sussie, Knud og Aase. Afbud fra Ejendomsinspektør Per Nielsen, David og Pia K. AD. 2. Godkendelse af

Læs mere

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang

28/ Luft rum skal opdateres vi går en tur næste møde. Phillip printer tegninger til næste gang Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Møde dato: 06-02-2019 Møde deltagere: Berit, Christian, Regitze, Morten Ikke tilstede: Kasper, Emil, Sophie,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SOLBJERG.

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SOLBJERG. ADVOKAT OLE FISCHER MØDERET FOR LANDSRET FREDERIKSSUNDSVEJ 159, 2700 BRØNSHØJ, KØBENHAVN TLF. 38 28 43 12 FAX 38 28 67 12 www.brh-advokater.dk DANSKE BANK 4180 3125079016 REFERAT af EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden

Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Beboerrepræsentationsmøde, referat/dagsorden Møde foregår: Fest lokalet Møde den 16.02.2009 Møde start: kl. 20.00 Møde slut: kl. 21.32 Tilstede er: Jacques, Linda, Jacob, Betty, Dennis (Betty s mand) og

Læs mere

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato:

Åbne punkter: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen. Møde dato: Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 13-08-2012 Møde deltagere: Kasper, Arne, Henrik, Claus, Gry og Berit Ikke tilstede: Christian,

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 24. april 2017

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 24. april 2017 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 24. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2016, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Kære andelshavere i A/B Syven, så er der gået et år siden der sidst var indkaldt til generalforsamling i A/B Syven. Der er sket flere ting i den mellemliggende tid, og bestyrelsen

Læs mere

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Velkommen til A/B Syven I A/B Syven bor vi tæt op ad hinanden og vores fællesarealer er ikke særligt store. Det er derfor af afgørende

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde. Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø. Dagsorden:

Mødereferat. Bestyrelsesmøde. Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø. Dagsorden: Mødereferat Mødedato 2009-03-02 Emne Bestyrelsesmøde Deltagere Thea Gade-Rasmussen, Erik Frandsen, Sune Christiansen, Jesper Jørgensen, Janus Blomfrø Fraværende Fra Dato 2009-03-02 Cc Vor ref Sune Christiansen

Læs mere

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdeling 13 & 30 Afdelingsbestyrelsesmøde Fraværende: Gitte Horsfall, Lene G. Andersen Mødedato: tirsdag 7/10 2014 Deltagere: Heidi Hansen, Jette Jansen, Jens Peter Nielsen, Hans Bye Jensen, Referat fra sidste mode Godkendt følgende punkter: i

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Andelsboligforeningen Filipsgården, Husorden.

Andelsboligforeningen Filipsgården, Husorden. Andelsboligforeningen Filipsgården, Husorden. Vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling afholdt den 24. marts 2015. 1. Beboerne skal hurtigst muligt anmelde enhver fejl eller mangel ved de i lejligheden

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Belek

Ejerlejlighedsforeningen Belek Ejerlejlighedsforeningen Belek Nyhedsbrev nr. 1 Onsdag den 29. marts 2006 Kære medlemmer Der har været fuld fart på arbejdet i bestyrelsen siden den stiftende generalforsamling i februar. Bestyrelsen har

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Referat Dato: Dagsorden Bestyrelsesmøde d. 03.08.2015 Deltagere ved mødet: Jørn, Frank, Ejnar, Helle Pia (Ref.) Afbud: Ej Fremmødt: Tomas Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår.

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår. REFERAT 15. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 6 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 14.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere