Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Renault SCENIC & GRAND SCENIC"

Transkript

1 Renault SCENIC & GRAND SCENIC

2

3

4 SCENIC og GRAND SCENIC - En helt ny slags familiebil Med SCENIC og GRAND SCENIC får du en helt ny slags familiebil, der både har en masse innovative løsninger til opbevaring, og fleksibel indretning, men som samtidig har et elegant og dynamisk design, super lækker komfort og den nyeste teknologi inden for både sikkerhed og multimedie. SCENIC og GRAND SCENIC er udviklet til at opfylde alle sider af den moderne families behov.

5

6

7 Design og innovation Design, originalitet og nye ideer er nøgleord i forbindelse med SCENIC og GRAND SCENIC. 20 fælge som standard på alle versioner er ikke set før på en serieproduceret bil. 20 hjulene er designet således, at de både giver bilen et dynamisk, SUV-agtigt udtryk og samtidig optimerer brændstofforbruget mest muligt blandt andet pga. det smalle design. Du har desuden mulighed for at vælge mellem flere typer fælge i vores tilbehørsprogram, bl.a Expception-fælgen med særlige aerodynamiske indsatser. Muligheden for at vælge den to-farvede lak til din SCENIC og GRAND SCENIC fremhæver de elegante linjer og understreger det nye og dynamiske design. Det samme gælder den markante lygtesignatur både for og bag: Forlygternes C-shape LED kørelys og baglygterne med "Edge Light"-teknokologi og 3D-effekt, der også er tændt dag og nat.

8

9

10

11 Familiesuite SCENIC og GRAND SCENIC er blevet mere intelligent og er designet til at sikre, at alle i bilen har det godt. Det to modeller kan fås med et panoramaglastag*, der lukker masser af lys ind i kabinen, der er endnu mere rummelig i GRAND SCENIC med syv sæder som standard. Mange forskellige former for udstyr gør dagligdagen nemmer, f.eks. "One-Touch"- nedfældningen* af bagsæderne, der virker med et enkelt tryk, enten via den centrale touchscreen eller betjeningspanelet i bagagerummet. Med "One-Touch"- funktionen kan du lægge èt eller flere bagsæder ned, og lægger du dem alle ned, får du et plant gulv i det store bagagerum. * Standard- eller ekstraudstyr afhængigt af version.

12 Velorganiserede idéer Med 63 liter ekstra tilgængelig opbevaringsplads har SCENIC og GRAND SCENIC rekorden for størst opbevaringsvolumen. Dette er nemt at se med den justerbare "Easy Life"-midterkonsol*, som er en ikonisk funktion i SCENIC. Med sine 13 liters opbevaringsplads gør midterkonsollen det muligt at vælge din egen indretning af kabinen. En cockpit-agtig atmosfære, hvor den er placeret helt foran og orienteret mod føreren eller en delt plads for hele familien, hvor den er placeret længere bagud. Foran er der et oplyst opbevaringsrum med et integreret armlæn. Bagest er der en udtagelig skuffe, to USB-indgange, en jackstik-indgang og et 12 V-udtag. Det er så enkelt, at man skulle tro det var opfundet af børn! Endnu et tip: "Easy Life"-skuffen*, som rummer 11,5 liter, har en stor opbevaringskapacitet, kølefunktion og værdiboks. Det har aldrig været nemmere at finde plads til dine personlige genstande. * Standard- eller ekstraudstyr afhængigt af version.

13

14

15 En verden af frihed GRAND SCENIC er komfortabel, rummelig og tilpasser sig efter dine ønsker, hvilket giver en ny måde at opleve rummelighed på. De syv sæder gør det nemt at rejse som familie. 1/3-2/3-splitbagsæderækken på 2. sæderække kan fældes ned lige som de to separate sæder på 3. sæderække ved hjælp af "One-Touch"-funktionen*. * Standard- eller ekstraudstyr afhængigt af version.

16

17

18 Læsset med teknologi Velkommen til dit private cockpit i SCENIC og GRAND SCENIC. R-LINK 2 mulitmediesystemet med den centrale 7 eller 8,7 touchscreen (afhængig af version), giver dig nemt og intuitivt adgang til alle de vigtige funktioner og indstillingsmuligheder. Her har du bl.a. adgang til Multi Sense-funktionen, hvis du har en Bose-version. Det betyder, at du kan ændre din bils konfiguration på en række områder, så du nærmest har flere biler i én, og altid kan finde lige præcis dén, der passer til dit humør og din kørestil. Head-up-farvedisplayet* viser nemt og overskueligt de vigtigste kørselsinformationer, så du altid har et godt overblik og ikke behøver at fjerne blikket fra vejen. * Ekstraudstyr.

19

20

21 Integreret intelligens Ren nydelse kræver ro i sjælen. Ved at tilbyde dig al den nyeste teknologi inden for førerassistenter, som er vigtige for sikkerhed og komfort for alle, gør disse to SCENIC-modeller dine køreture mere afslappede og sikre. Træthedsassistenten* overvåger dig og sikrer hele familien. Vognbaneassistenten* korrigerer styringen, hvis du er ved at styre væk fra vognbanen, uden at du har aktiveret blinklyset. Bremseassistenten med Citrybrake og registrering af fodgængere gør kørslen mere sikker, når du færdes i bytrafikken. * Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version.

22

23 SCENIC og GRAND SCENIC Innovation og sikkerhed Hos Renault forsøger vi hele tiden at udvikle og forbedre os, især når det gælder sikkerheden. Derfor er SCENIC og GRAND SCENIC udstyret med det sidste nye inden for køre- og sikkerhedssasistenter, og du har endda mulighed for at tilvælge endnu flere.

24 Personlige assistenter SCENIC og GRAND SCENIC hjælper dig gennem alle tænkelige situationer. Hill Start Asisst gør det nemmere for dig at starte, når du holder på en bakke. Den automatiske op- og nedblænding af lygterne gør kørsel om natten lettere og mere sikker, og med kurvelyset har du altid optimal visiblitet i kurverne. Den nyeste teknologi inden for elektroniske stabilitetskontrol (ESC) og ABS sikrer, at du kan bevare kontrollen over bilen uanset vejbanens beskaffenhed. Træthedsassistent* Dette system i Renault SCENIC analyserer enhver form for unormal styring og giver dig besked, hvis det kan relateres til træthed. Parkeringsassistent** Uanset om du skal parallelparkere, pakere på skrå eller i en parkeringsbås, bliver det legende let med parkeringsassistenten. Ved hjælp af sensorene måler systemet den tilgængelige plads, og styrer herefter bilen på plads, mens du blot kontrollerer speeder og bremser. * Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version ** Ekstraudstyr.

25 Adaptive cruise control* Hold sikker afstand til bilen foran dig. Den adaptive cruise control regulerer autmatisk farten op til den programmerede hastighed, så du hele tiden bibeholder en sikker afstand til den forankørende bil. Skiltegenkendelse med advarsel ved for høj fart Systemet hjælper dig med at holde øje med vejskiltene ved hjælp af et lille kamera. Hvis du overskrider en skiltet hastighed, bliver du advaret visuelt.

26 Rejs on-line Renault SCENIC og GRAND SCENIC har R-LINK 2 multimediesystemet som standard på Zen og Bose-versionerne. På en Zen får du en 7 touchscreen og med Bose-versionerne får du den store 8,7 skærm. Med R-LINK 2 får du adgang til funktioner som navigation med bl.a. 3 års gratis opdatering af Europakortet. Du kan også bruge den håndfri telefon forbundet via Bluetooth og få adgang til din favoritmusik i multimediesektionen. Det er også her du kan indstille de mange køreassistenter og slå dem til og fra, indstille sædemassagen* og slå bagsæderne ned via "One-Touch"-funktionen*, og via MULTI-SENSE-funktionen* vælge hvilken slags bil, du har lyst til at køre i dag: Sporty, super komfortabel, brændstoføkonmisk, eller noget helt fjerde. Med MULTI-SENSE skrues op og ned på parametre som f.eks. motorlyd, styre- og gearskifterespons, kabinebelysning og klimaanlæng, afhængig af, hvilken kørestil, der er i fokus. Derudover har du også adgang til R-LINK Store, hvor du kan finde apps og serviceydelser og tilpasse systemet, lige som du ville gøre med din egen tablet. Eftersom der er så mange forskellige muligheder for indstillinger i R-LINK-systemet, har Renault også sørget for, at du og din familie kan gemme jeres yndlingsindstillinger i op til 6 forskellige profiler. I løbet af 2017 vil Apple CarPlay og Android Auto blive tilgængelig, så du kan spejle din smartphone over på R-LINK skærmen i SCENIC og GRAND SCENIC. * Standardudstyr på Bose-versionerne

27

28 Instrumentvisning. Hver indstilling har sin egen visningsstil og sine egne informationer. 2. Automatisk 2-zoners klimaanlæg. Brug ECO-indstillingen til at styre kabinetemperaturen og brændstoføkonomien. 3. Kabinebelysning. Oplev et lys, der afspejler dit humør med farverne grøn, blå, hvid, rød eller lilla. 4. Førersæde med massagefunktion*. Som noget specielt for comfortindstillingen giver den justerbare massageintensitet komfort på et ekstremt højt niveau. 5. Ratbetjening. Du har intelligent servostyring til din rådighed. Ratmodstanden reguleres alt efter det valgte køreprogram. 6. Motorrespons. Accelerationsresponsen afhænger af det valgte køreprogram, og det føles, som om du skifter bil. 7. Motorlyd. Fra neutral og støjsvag til sporty med volumen på. * Standardudstyr afhængig af version

29 Som 5 biler i én Når du vælger en SCENIC eller GRAND SCENIC Bose-version, så er din bil udstyret med det særlige MULTI-SENSE-system. Det er en unik feature, der nærmest er, som at have 5 forskellige typer bil i én. MULTI-SENSE har 5 forskellige programmer, der alle går ind og skruer op eller ned for forskellige parametre som f.eks., speederfølsomhed, gearsikfterespons, motorlyd, styrerespons i rattet, massgefunktikonen i førersædet og kabinebelysningen. Du kan vælge imellem "Neutral", "Sport", "Comfort", "Eco", som er foudindstillet på ovenstående parametre, og "Perso", hvor du selv kan tilpasse dem alle. I takt med, at du skifter MULTI-SENSE-program, skifter kabinebelysningen, instrumentpanelet og R-LINK-skærmen farvetoner. Du kan vælge imellem en neutral, rød, blå, grøn eller lille farvetone. Med MULTI-SENSE kan du vælge præcis dén type bil, du har lyst til at køre lige nu.

30

31 Custom Bose Surround sound* Bose og ingeniørerne hos Renault arbejdede sammen om at skabe tilpasset surroundsound til SCENIC.13 højtydende højttalere, som sidder ideelt placeret i kabinen, forvandler SCENIC til en koncertsal. Med den centralt placerede højttaler foran gengives stemmer og instrumenter naturtro og smukt. Surround-højttalerne i kombination med Bose Surroundteknologien tilfører lydoplevelsen en totalt unik og dyb dimension. Alle personer i SCENIC kan nyde turen omgivet af musik. * Standard på Bose-versionerne

32

33 Opbevaring frem for alt SCENIC og GRAND SCENIC er de sande mestre, når det kommer til smart opbevaring, og begge modeller tilbyder mange praktiske opbevaringsmuligheder udover den meget rummelige justerbare midterkonsol* og "Easy Life"-skuffen*. Du kan eksempelvis diskret opbevare genstande, som du kun bruger indimellem, i rummet under gulvet. Med "One Touch"-funktionen* kan du nedfælde bagsæderne med et enkelt tryk på en knap i bagagerummet eller via R-LINK-skærmen, så de danner en plan flade, og du kan endda også lægge passagersædets ryglæn fladt ned, så du får en maksimal lastlængde på op til 2,8 meter på en Grand Scenic. * Standard- eller ekstraudstyr afhængig af version.

34

35 Chromo zone Lakfarver Kreativt værksted Interiør og udstyr Tilbehør Udstyr som viser din stil Tekniske data Motorer Standard- og ekstraudstyr Komplet liste Mål Volumen

36 Chromo zone

37 * Hvid "Glacier" er almindelig lak (standard), øvrige farver er metallak og ekstraudstyr ** Kun på SCENIC *** Kun på GRAND SCENIC

38 Kreativt værksted LIFE 20 stålfælge med hjulkapsler, "Vortex" SIKKERHED Aktivt nødbremsesystem m. fodgænger advarsel og "City Brake" ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBV) og bremseassistent (BAS) Automatisk låsning af dørene under kørslen Selealarm på alle siddepladser Dæktrykssensorer Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) med antispin (ASR) ISOFIX-beslag på bagsædets yderste pladser samt forreste passagersæde Adaptiv fører- og passagerairbag samt sideairbags (hoved/bryst) (passergerairbag kan frakobles) Nakkestøtter ved alle siddepladser Gardinairbags i loftbeklædningen til beskyttelse af hovedet, for/bag Højdejusterbare sikkerhedsseler foran KOMFORT El-ruder for med singletouchfunktion Højdeindstilleligt førersæde Foldbar nøgle m. fjernbetjent centrallås Manuel aircondition KØRSEL Cruise control/hastighedsbegrænser Eco Mode køreindstilling Manuel parkeringsbremse Gearskifteindikator Hill Start Assist Læderrat Kørecomputer Servostyring, elektrisk progressiv UDVENDIGT 20 stålfælge med hjulkapsler, "Vortex" Dækreparationssæt (udgår ved valg af reservehjul som ekstraudstyr) INDVENDIGT 12-V-stik for Nedfældeligt splitbagsæde, 1/3-2/3 Førersæde med indstillelig sædelængde Stofindtræk UDSYN, LYGTER Panoramaforrude C-Shape forlygter m. LED kørelys LED-baglygter m. 3D-effekt "Edge Light" (kørelys) El-sidespejle m. varme Varme i bagrude Forlygtespulere LYD, MULTIMEDIE R-Link 2-infotainmentsystem: 7 adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+, Bluetooth -audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX- in, ratbetjening og 6 højttalere EKSTRAUDSTYR Metallak 2-farvet metallak Reservehjul

39 Kreativt værksted ZEN (UDOVER LIFE) 20 aluminiumsfælge, Silverstone indtræk i stof SIKKERHED Automatisk nær-/fjernlys Advarsel ved vognbaneskift Skltegenkendelse og advarsel v. for høj fart KOMFORT Højdeindstilleligt førersæde med lændestøtte Højdeindstilleligt passagersæde Nøglekort m. håndfri betjening Regn- og lyssensor Automatisk klimaanlæg, 2-zone El-ruder for og bag med singletouch-funktion KØRSEL Elektronisk parkeringsbremse Parkeringssensorer for og bag Brugerdefineret speedometer med 7 TFT-skærm Læderrat, højde- og dybdeindstilleligt UDVENDIGT 20 aluminiumsfælge "Silverstone" INDVENDIGT Foldbart passagersæde Varme i forsæderne Midterkonsol for m. 2 kopholdere Flyborde bag UDSYN, LYGTER Panoramaforrude C-Shape forlygter m. 3D LED kørelys Tågeforlygter LYD, MULTIMEDIE R-Link 2-infotainmentsystem: 7 adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+, Bluetooth -audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX- in, ratbetjening og 6 højttalere EKSTRAUDSTYR Style-pakke: Fast panoramasoltag, aut. nedblændeligt bakspejl og tonede sideruder bag + bagklap Metallak Flex-pakke: "Easy Life"-skuffe med lys og køling, el-klapbare sidespejle og solgardiner bag 2-farvet metallak Easy-pakke: Justerbar midterkonsol m. armlæn, opbevaring og 12V- og 2 USB-udtag bag Netadskillelse Reservehjul (nødhjul)

40 Kreativt værksted BOSE (UDOVER ZEN) 20 aluminiumsfælge, Quartz Sort indtræk i stof Sort læderindtræk Skifergråt læderindtræk SIKKERHED Børnespejl Træthedsassistent KØRSEL Renault Multi-Sense : Individuelle indstillinger af speeder- og styrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpanel og kabinebelysning KOMFORT Førersæde m. el-indtillelig lændestøtte og massagefunktion Indstillelig sædelængde på førersæde Bakspejl med automatisk nedblænding Solgardiner bag (2. række) MULTIMEDIA Bose -surround sound-system med 11 højttalere R-LINK 2-infotainmentsystem: 8,7 adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+, Bluetooth -audiostreaming + telefoni, stemme-betjening, USB-in, AUX-in og ratbetjening OPBEVARING One-Touch -funktion til nedfældning af bagsæder Opbevaring (0,5 liter) til venstre for føreren INDVENDIGT One Touch el-nedfældelige bagsæder, der styres fra touchscreen en eller fra et betjeningspanel i bagagerummet Easy Life skuffe med lys og køling Justerbar midterkonsol m. armlæn, opbevaring 12V-udtag bag Netadskillelse UDSYN, LYGTER Komplette LED-forlygter, Pure Vision Elektrisk indklappelige sidespejle UDVENDIGT 20 aluminiumfælg Quartz Mørkttonede sideruder og bagrude EKSTRAUDSTYR Cruise-pakke: Adaptiv cruise control + Head-up Display, afstandskontrol og automatisk vognbaneassistent Parkerings-pakke: Bakkamera, håndfri parkering, 360 -sensorer samt advarsel ved blinde vinkler Fast panoramasoltag i glas Sort læderindtræk, inkl. massage og el-indstilling 8 Ways på begge forsæder Gråt læderindtræk, inkl. massage og el-indstilling 8 Ways på begge forsæder Metallak Metallak i to farver Reservehjul (nødhjul)

41 Ekstraudstyr Gråt læderindtræk Sort læderindtræk Panoramaglastag 20 aluminiumsfælge, Quartz Bose Sound System

42 Tilbehør Design Spejlkapper i krom Nyd et stilfuldt look med sidespejlskapper i krom. 2. Hajfinneantenne. Tilføj et strejf af elegance og sportslighed med denne antenne, som perfekt tilpasser sig efter formen på din bil. 3. Individualiserede celsium-indsatser til Exceptionfælge. Indsatserne monteres på Exception-fælgen og ændrer fælgens design, så den passer til dine præferencer og gør fælgen mere aerodynamisk. Tilbydes i flere forskellige udgaver. 4. Indstigningslister LED. Hvidt lys med forsinket slukning på dørpanelerne vækker virkelig opmærksomhed døgnet rundt. Deres aluminiumsbeklædning med Renault-logo beskytter også bilens døre. 5. Kofangerbeskyttelse. Tildæk og beskyt den bageste stødfanger med denne kofangerbeskyttelse

43 Komfort Bagagerumsmåtte vendbar. Den er skræddersyet, udført i kvalitetsmaterialer og sikrer holdbar beskyttelse af bagagerummet. Vendbar tekstil-/ gummimåtte, som egner sig til alle formål. 2. Holder til tablets. Den fastgøres nemt på nakkestøtten og giver passagerne på bagsædet mulighed for at se en video via en tablet 7 til 10 skærm. 3. Bøjle til nakkestøtte. Når du skal passe på dit tøj, er tøjbøjlen meget nyttig, idet du blot hænger tøjet på bøjlen, som sidder på bagsiden af forsædet. Nem at fjerne og montere. 4. Tekstilmåtter Premium Ekstra beskyttelse til din bil. De er skræddersyet til din bil 5. Smartphoneholder. Uundværlig for at få glæde af din smartphone under kørslen i fuld sikkerhed. Aftagelig, kan let flyttes fra en bil til en anden

44 Tilbehør Fritid Svingbar anhængertræk med cykelholder Anhængertrækket kan trækkes ind i én bevægelse, så det ikke bemærkes, hvilket bibeholder din bils design. Som officielt Renault udstyr passer det perfekt til din bil. 2. EasyFlex bagagerumsmåtte. Skridsikker og vandtæt. Den foldes nemt ud og ind og tilpasser sig til bagsædernes position. Når den er foldet helt ud, dækker den hele bagagerumspladsen. 3. Lastholder med tagboks Urban Loader. Det innovative QuickFixsystem gør det hurtigt og nemt at installere uden værktøj. Ideelt til transport af cykelholder, skiholder eller tagboks, hvilket øger bilens lastkapacitet. 4. Bagagerumsbakke. Ideel til transport af en lang række ting, særligt snavsede genstande. Den beskytter det originale tæppe og tilpasser sig perfekt efter formen på bilens bagagerum. 5. Snekæder med overlegent vejgreb De sikrer maksimal sikkerhed og optimerer vejbeliggenheden under de mest vanskelige vinterforhold. Hurtig og nem montering takket være deres kompakte størrelse og intuitive, selvjusterende samling

45 Tekniske data MOTOR Energy TCe 115 Energy TCe 140 Energy TCe 140 EDC Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 130 Energy dci 160 EDC Version Scénic Scénic / Grand Scénic Scénic / Grand Scénic Scénic / Grand Scénic Scénic / Grand Scénic Scénic / Grand Scénic Scénic / Grand Scénic Motortype (indsprøjtning/turbo) 4 cylindre med turbo direkte indsprøjtning 4 cylindre med turbo direkte indsprøjtning 4 cylindre med turbo direkte indsprøjtning 4 cylindre med turbo direkte indsprøjtning 4 cylindre med turbo direkte indsprøjtning 4 cylindre med turbo direkte indsprøjtning 4 cylindre med turbo direkte indsprøjtning Brændstoftype Benzin Benzin Benzin Diesel Diesel Diesel Diesel Miljønorm EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 EURO6 Cylindervolumen (cm 3 ) Antal cylindre/ventiler 4 / 16 4 / 16 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 16 4 / 16 Max. ydelse kw CEE (hk) ved omdrejningstal (o/m) 85 (115) ved (140) ved (140) ved (110) ved (110) ved (130) ved (160) ved 4000 Max. ydelse kw CEE (m.kg) ved omdrejningstal (o/m) 190 ved ved ved ved ved ved ved 1750 Indsprøjtningstype Direkte indsprøjtning + turbolader Direkte indsprøjtning + turbolader Direkte indsprøjtning + turbolader Direkte indsprøjtning + turbolader Direkte indsprøjtning + turbolader Direkte indsprøjtning + turbolader Direkte indsprøjtning + turbolader Partikelfilter Nej Nej Nej Ja Ja Ja Ja Stop & Start-system Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja GEARKASSETYPE Gearkassetype Manuel Manuel EDC-automatgearkasse med dobbeltkobling Manuel EDC-automatgearkasse med dobbeltkobling Manuel EDC-automatgearkasse med dobbeltkobling Antal gear PRÆSTATIONER Tophastighed (km/t) km/t (sek.) 11,3 10,3 10,5 12,4 12,4 11,4 10,7 FORBRUG OG EMISSIONER* Blandet kørsel (km/l) - NEDC 18,5 18,5 / 17,9 18,5 / 18,2 25,6 / / 25 22,2 / 21,7 22,2 / 21,3 CO 2 blandet kørsel (g/km) - NEDC / / / / / / 122 Tankkapacitet (l) / / / / / / 53 UNDERVOGN STYRETØJ OG AKSLER Styretøj Elektrisk, variabel servostyring Vendediameter mellem kantsten (m) 11,18 / 11,39 11,18 / 11,39 11,18 / 11,39 11,18 / 11,39 11,18 / 11,39 11,18 / 11,39 11,18 / 11,39 Foraksel/bagaksel Pseudo McPherson-aksel / fleksibel aksel Hjulophæng for Uafhængigt ophængt støddæmper med ActivPad for hjulophængsaffjedring Hjulophæng bag Drejelige teleskopstøddæmpere bag og akselmonteret anslagsdæmper BREMSER Foran: ventilerede skiver Ø / tykkelse (mm) Ø Bag: Massive skiver Ø / tykkelse (mm) Ø Aktivt nødbremsesystem Ja Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) Ja FÆLGE OG DÆK Standarddæk 195 / 55 R20 Standardfælge (tommer) 20 VÆGTANGIVELSER (kg) Køreklar vægt (MVODM) / / / / / / 1735 Maks. totalvægt / / / / / / 2378 Maks. vogntogsvægt / / / / / / 3878 Maks. anhængervægt med bremser** Maks. anhængervægt uden bremser Maks. tilladt tagvægt (kg) * Brændstofforbruget er ligesom CO 2-udledningen godkendt i henhold til en lovpligtig standardmetode. Den er den samme for alle producenter og gør det dermed muligt at sammenligne bilerne med hinanden. Det faktiske forbrug afhænger af, hvilke forhold bilen anvendes under, udstyret og førerens kørestil. Hvis du vil reducere dit forbrug, skal du følge de råd, der er angivet på ** Vær opmærksom på, at vogntogsvægten altid skal overholdes, dvs. den faktiske totalvægt + anhængervægt (m. bremser) ikke må overskride den angivne vogntogsvægt.

46 Standard- og ekstraudstyr LIFE (kun Scenic) ZEN BOSE SIKKERHEDS- OG FØRERASSISTENTER SIKKERHED Adaptive frontairbags til fører- og forsædepassager (airbag kan frakobles i passagersiden) Sideairbags til bækken og brystkasse til fører og forsædepassager Gardinairbags for og bag Træthedsassistent - - Advarsel om biler i den blinde vinkel - - Δ Automatisk centrallås, når bilen kører Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og ABS med bremseassistent Isofix-beslag til forreste passagersæde og på de 2 bagsæder i siderne Dækreparationssæt LED-blinklygter integreret i sidespejlene Reservehjul (nødhjul) Dæktrykssensorer FØRERASSISTENTSYSTEMER Head up-display i farver - - Δ Parkeringssensorer for og bag - Afstandskontrol - - Δ Vognbaneassistent - Skiltegenkendelse med advarsel ved for høj fart Aktivt nødbremsesystem m. fodgænger-advarsel og City Brake Automatisk vognbaneassistent - - Δ Automatisk aktivering af fjernlys/nærlys - Adaptiv cruise control - - Δ Cruise control/hastighedsbegrænser KØRSEL Hill Start Assist ECO-coaching - Manuel parkeringsbremse - - Elektronisk parkeringsbremse - Eco Mode køreindstilling - Kørecomputer Renault MULTI-SENSE (valg af køreprogram) - - KOMFORT & MULTIMEDIER KOMFORT Nedklappeligt midterarmlæn ved bagsæderne - Højdejusterbare hovedstøtter foran/bag Forskydeligt 1/3-2/3-splitbagsæderække, som kan klappes frem til en jævn flade Belyst handskerum Regn- og lyssensorer - Renault håndfrit kort til adgang og start, hvor bilen aflåses, når man går - Manuel aircondition - - Automatisk klimaanlæg, dobbeltzone individuelt justerbare - Panoramaglastag (fast) - Δ Ratbetjening af radio Justerbar midterkonsol med armlæn, opbevaring og kopholdere - Δ El-ruder for med singletouchfunktion El-ruder for og bag med singletouchfunktion - Børnespejl - - Fremadfældning af passagersæde foran - One Touch el-nedfældelige bagsæder, der styres fra touchscreen en eller fra et betningspanel i bagagerummet - - LED-loftslys for/bag - - Bagagerumsbund, som kan bevæges til 2 positioner, (indstillelig for jævn bund) - Opvarmede, elektrisk indstillelige sidespejle El-klapbare sidespejle - Δ Automatisk nedblændeligt bakspejl - Δ Solgardiner på 2. sæderække - Δ Varme i forsæder - Førersæde med indstillelig lændestøtte - -

47 LIFE (kun Scenic) ZEN BOSE Højdejusterbart førersæde og passagersæde - Passagersæde foran med indstillelig lændestøtte - - Stiv bakke til bagagerumsafdækning i 2 dele (SCENIC) eller forskydelig bagageafdækning (GRAND SCENIC) - Easy Life-flyborde på forsædernes ryglæn - Easy Life skuffe med lys og køling - Skuffe under førersædet - Opevaring under gulvet ved for- og bagsæder Førersæde med indstillelig sædelængde 5-sæders version (GRAND SCENIC) - MULTIMEDIA Bose -soundsystem V-stik bag - Δ 12 V-stik foran USB-stik foran 2 USB-stik bag - Δ Radio (DAB+) med Bluetooth -audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB- og AUX-tilslutning samt ratbetjening og 4 højttalere - - R-LINK 2-infotainmentsystem: 7 adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+, Bluetooth -audiostreaming + telefoni, stemmebetjening, USB-in, AUX- in, ratbetjening og 6 højttalere - - R-LINK 2-infotainmentsystem: 8,7 adaptiv touchscreen, navigation med kort over Europa, Apple CarPlay og Android Auto, DAB+, Bluetooth -audiostreaming + telefoni, stemme-betjening, USB-in, AUX-in og ratbetjening - - DESIGN INDVENDIGT DESIGN Brugerdefineret speedometer med 7 TFT-farvedisplay - Kabinebelysning i dørpaneler for og bag (kan indstilles i forskellige farver) - - Indvendige dørhåndtag i krom Lædergearknop - Mørkegråt indtræk i kombineret stof og kunstlæder - - Mørkegråt stofindtræk - Læderrat, der kan indstilles i højden og længden UDVENDIGT DESIGN Tagrails i sølv (kun Grand Scenic) - Forkromede rudelister - LED-baglygter m. 3D-effekt Edge Light (kørelys) C-Shape forlygter m. 3D LED kørelys - Tågeforlygter - Komplette LED-forlygter, Pure Vision - - Kromfinish på kølergrilllen stålfælge med hjulkapsler Vortex aluminiumsfælge Silverstone aluminiumsfælge Quartz - - Tofarvet metallak Metallak Kromliste på dørhåndtag - Dørhåndtag i karrosserifarve Dørpaneler nederst i krom - Indfarvede sidespejle - Velkomstsekvens, når man nærmer sig bilen med signaturlys og kabinelys - Tonede sideruder og tonet bagrude - Δ UDSTYRSPAKKER Easy-pakke: Justerbar midterkonsol m. armlæn, opbevaring og 12V- og 2 USB-udtag bag - - Flex-pakke: Easy Life -skuffe med lys og køling, solgardiner bag og el-klapbare sidespejle - - Style-pakke: Fast panoramasoltag, aut. nedblændeligt bakspejl og tonede sideruder bag + bagklap - - Cruise-pakke: Adaptive cruise control + Head-up display, afstandskontrol og automatisk vognbaneassistent - - Parkerings-pakke: Bakkamera, håndfri parkering, 360 -sensorer samt advarsel ved blinde vinkler - - Sort læderindtræk, inkl. massage og el-indstilling 8 Ways - - Gråt læderindtræk, inkl. massage og el-indstilling 8 Ways - - : standard : Ekstraudstyr Δ : Kun som del af udstyrpakke - : Ikke muligt

48 Mål SCENIC 5-SÆDERS GRAND SCENIC 7-SÆDERS GRAND SCENIC Oversigt over dimensioner (mm) Scenic Grand Scenic (5/7-sæders version) A Total længde 4,406 4,634 B Akselafstand 2,734 2,804 C Overhæng foran D Overhæng bag E Sporvidde foran 1,594 1,594 F Sporvidde bag 1,583 1,583/1,587 G Total bredde uden sidespejle 1,866 1,866 G1 Total bredde inklusive sidespejle 2,128 2,128 H Højde uden last med eller uden tagbøjler 1,653 1,660/1,655 H1 Højde med bagklap åben (uden last) 2,069 2,073/2,062 J Læssehøjde uden last /680 K Frihøjde (med last) L Benplads på 2. række /109 L1 Benplads på 3. række - -/128 Grand Scenic Scenic (5/7-sæders version) M Albuebredde foran 1,526 1,526 M1 Albuebredde bag på 2. række 1,488 1,478/1,475 M2 Albuebredde bag på 3. række - 1,275 N Skulderbredde foran 1,494 1,494 N1 Skulderbredde bag på 2. række 1,388 1,399/1,417 N2 Skulderbredde bag på 3. række - 1,218 P Lofthøjde på 14 på 1. række (panoramaglastag) 918 (918) 918 (923) P1 Lofthøjde på 14 på 2. række (panoramaglastag) 869 (856) 878 (867)/ 886 (879) P2 Lofthøjde på 14 på 3. række - - / 814 J Læssehojde uden last 1,069 1,087 Y1 Læsseåbningsbredde nederst 1,043 1,036 Y2 Indvendig bredde mellem hjulkasser 1,132 1,095/1,128 Z Indgangshøjde for bagagerum Z1 Lastlængde bag 2. sæderække 625 1,03 Grand Scenic Scenic (5/7-sæders version) Z3 Lastlængde bag 3. sæderække - -/419 Z3 Højde under bagagerumsafdækning /450 Z4 Total Lastlængde (forreste passagersæde klappet frem) 2,618 2,847 Bagagerumsvolumen (liter) Bagagerumsvolumen 7-sæders version VDA (dm 3 ) (3. række bag)* - -/189 Bagagerumsvolumen 5-sæders version VDA (dm 3 ) (2. række bag)* Bagagerumsvolumen 7-sæders version (2. række bag)* - -/233 Bagagerumsvolumen 5-sæders version (2. række bag)* * Volumen under dobbelt bagagerumsbund inklusive dækreparationssæt.

49 Renault serviceydelser. Giver ro i sjælen. En ny Renault belaster miljøet mindst muligt og er en sikker og komfortabel bil, hvor du og din familie kan tilbringe mange hyggelige timer de næste mange år. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad vi kan gøre for dig hen ad vejen, hvis du skulle have brug for vores ekspertise. Vores målsætning er, at du altid skal have en oplevelse af kvalitet både når du kører, og når du har brug for vores assistance efter bilkøbet. Garanti Fra leveringsdato er Renault Grand Scenic og Scenic dækket af 2 års fabriksgaranti. Renault Grand Scenic og Scenic har desuden 2 års Renault Assistance, 3 års lakgaranti og 12 års rustgaranti. Renault Forsikring Renault Forsikring er vores egen mærkeforsikring. Vi forsikrer kun Renault og koncentrerer os om at gøre dit ejerskab af en Renault så problemfrit som muligt. Et godt eksempel er, at vi som det eneste forsikringsselskab garanterer reparation med Renault Originaldele. Har du købt en af verdens sikreste biler, skal du ikke køre omkring med uoriginale reservedele, hvis noget skulle ske. Det ser vi som en selvfølge. Renault Finance Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Renault på fordelagtige vilkår, uanset om du er privatkunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Renault. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). Renault Tilbehør Du kan gøre din Renault mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Renaults tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. Renault og miljøet Dit Renault-værksted arbejder efter vores egne strenge miljøkrav, og vi bestræber os hele tiden på at belaste miljøet mindst muligt. Renault Assistance til rådighed døgnet rundt Renault Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i garantien, ydelsen tilbydes i 2 eller 3 års afhængig af bilmodel. Renault Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste, du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis) og du vil blive betjent af en medarbejder hos Renault Assistance. De fleste reparationer vil blive udført på stedet. Hvis din bil ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger 3 timer, vil Renault tilbyde en løsning alt efter omstændighederne (f.eks. erstatningsbil, vidererejse, overnatning). For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark Renault Service Når du følger Renaults serviceintervaller, er det let at passe på din nye Renault. Og når du benytter dig af et autoriseret Renault-værksted, som bruger originale Renault reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Renault-mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil.

50 Renaults 7 kundeløfter - Kundeløfte 1: Vi vil svare på din internetforespørgsel inden for 24 timer. - Kundeløfte 2: Vi tilbyder dig prøvekørsel af en bil fra den modelserie, du har valgt, enten med det samme eller inden for 2 dage. - Kundeløfte 3: Vi holder dig løbende orienteret om status på din nybilsordre op til leveringen. - Kundeløfte 4: Vi returnerer din bil til aftalt tid og pris efter værkstedsbesøg. - Kundeløfte 5: Du vil ikke blive faktureret for værkstedsarbejde, som ikke er aftalt med dig. - Kundeløfte 6: Vi tilbyder dig gratis vejhjælp indtil næste fabriksbestemte serviceeftersyn, når du får udført et Renault service hos os. - Kundeløfte 7: Vi tilbyder dig prissikring på mekanisk service- og reparationsarbejde. - Få mere information på hos din Renault forhandler, eller Renaults kundeservice.

51

52

53 Et alsidigt udvalg Energy TCe benzinmotoren er et fleksibelt mesterværk Energy TCe 140-benzinmotoren er meget kraftfuld, idet der er tale om en turbomotor. Den kombinerer begrænset forbrug med velkendt køreglæde, idet den er fleksibel og reaktiv fra lave hastigheder. Energy dci 160 EDC - giver en livlig køreoplevelse De vigtigste karakteristika ved Twin Turbo-motoren med 160 hk er respons, livlig køreoplevelse og harmoni. Den automatiske 6-trins EDC-transmission med dobbeltkobling optimerer køreglæden. Der indgås ingen kompromiser i forholdet mellem ydelse og forbrug, hvilket sikrer, at kørslen er dynamisk, glidende og særligt effektiv takket være samspillet mellem alle de teknologiske komponenter. Energy dci komfort og effektivitet Denne Energy dci 130-motor har et meget passende navn. Den tilfredsstiller til fulde dem, som er på udkig efter en økonomisk motor uden at skulle gå på kompromis med køreglæden, idet der fokuseres på motorydelse og daglig effektivitet med 130 hk og manuel 6-trins gearkasse. Energy dci Komfortabel kørsel Præstationer og effektivitet i hverdagen dcimotoren med 110 hk har et klart formål. Den er beregnet til alle, der gerne vil kombinere god økonomi og køreglæde. For første gang anvendes der stålstempler, der optimerer kapaciteten ved at reducere friktionen. Motoren er kombineret med en manuel 7-trins gearkasse eller en 7-trins automatisk EDC-dobbeltkoblingsgearkasse.

54 Renault SCENIC & GRAND SCENIC Gør hver dag til noget særligt

55

56 Forlæng Renault SCENIC och GRAND SCENIC oplevelsen på Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i vores løbendeoptimeringer af modelprogrammet, at foretage ændringer på modellerne udenvarsel, herunder egenskaber, specifikationer, udstyr og tilbehør. Brochuren kanvære uaktuel eller unøjagtig på nogle områder, da egenskaber, udstyr, specifikationerog tilbehør kan være ændret efter udgivelsesdato og derfor kan afvige fra beskrivelserne. Kontakt din Renault-forhandler før køb for at sikre, at egenskaber, udstyr, specifikationer og tilbehør på det bestiltekøretøj svarer til dine forventninger. Ifølge lov om ophavsret er kopiering afhele eller dele af denne publikation ikke tilladt uden forudgående skriftligtilladelse fra RENAULT. Renault anbefaler Photo credits: A. Bernier, Y. Brossard, M. Schnabel, E. Schmill, Renault Marketing 3D-Commerce Printed in EC Trykt i EU SL40118 Januari 2018 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Industriparken 21 A, 1.sal, 2750 Ballerup, Danmark

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg

Beskatning ,- Beskatning ,- Talisman * HK: 130 Beskatning 1850 kg Ny stationcar Ny sedan Stationscar DIESEL DATA ZEN * 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 291.407,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2: 99 321.244,- * 1.6 Energy dci KM/L: 23,8 CO2: 109 321.984,- 326.779,- DIESEL

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 19.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse 229.990 kr. 229.990 kr. 259.990 kr. 244.990

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 229.990

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)* Volumen i varerum (m 3 ) Gearkasse Totalvægt (kg) Km/l CO 2 g/km Energiklasse

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER Ej muligt KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 24.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Corsa 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Ltd. Enjoy+ OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat Servostyring

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret:

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Essentia Excite Impress Exclusive. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 11.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Impress Exclusive 199.990

Læs mere

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER

Opel Corsa KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 14.06.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Impress OPC-line Vejl. pris inkl. levering 128.990 144.990 134.990 154.990 144.990 169.990 159.990 Motor 1.4 90hk 1.4 90hk 1.4 90hk

Læs mere

CITROËN C4 SPACETOURER

CITROËN C4 SPACETOURER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 15.02.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Vejl. Pris ved indregistrering efter 1.april Prisforskel før og efter 1.april Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret:

OPEL Corsa KAMPAGNEMODEL. Image Excite Impress OPC-Line UDSTYR. Sidst opdateret: OPEL Corsa Sidst opdateret: 04.07.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Image Excite Impress OPC-Line 128.990 134.990

Læs mere

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr.

Priserne er inklusiv leveringsomkostninger på kr. KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse OBS: Priserne gælder kun så længe lager

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor

OPEL ASTRA 5 DØRS KAMPAGNEMODEL. Impress. 2-zonet klimaanlæg P-sensor foran Active Safety Brake Midterarmlæn foran El-ruder bag Regnsensor OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 29.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Edition Impress Exclusive 189.990

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Ltd. Ltd. Enjoy Best Line

Læs mere

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER

CITROËN C1 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 31.08.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear KM/L CO2 Halvårlig grøn ejerafgift (kr.) Energiklasse EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR 89.990 kr. 1.0

Læs mere

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER

Opel Mokka KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 17.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 239.990 249.990

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER ALLE MODELLER NEDSAT MED 5.000 ASTRA ST FÅS NU FRA KUN 199.990 Sidst opdateret: 10. 05. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite Impress Impress OPC-Line. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia Excite Excite 199.990 244.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Nedsat 50.000 Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Excite Impress

Læs mere

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS

NY SUV CITROËN C5 AIRCROSS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret: 13.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. udsalgspris Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR 17" Stålfælge Aircondition 17"

Læs mere

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra 5d KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS IMPRESS 83HK MODEL UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY IMPRESS 83HK MODEL KAMPAGNEMODELLER EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 199.990 219.990 214.990 254.990 Motor 1.2 83HK

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 21.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart rat LED kørelys

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress OPC-Line 349.990

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.01.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Opgrader til diesel uden merpris! Excite

Læs mere

Opel Crossland X SUV

Opel Crossland X SUV KAMPAGNEMODELLER AUTOMATGEAR UDEN MERPRIS! Sidst opdateret: 18.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Essentia

Læs mere

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof

OPEL ASTRA 5 DØRS Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK Brændstof OPEL ASTRA 5 DØRS Sidst opdateret: 03.09.2019. KAMPAGNEMODEL Image Excite Exclusive Vejl. pris inkl. levering 189.990 199.990 219.990 214.990 234.990 264.990 Motor 1.0T 1.0T 1.4T 1.0T 1.4T 1.4T HK 105

Læs mere

Ny Renault MEGANE Et skud adrenalin Elegante former, klassiske linjer, kompromisløse valg - den nye Renault Mégane har et dristigt og udtryksfuldt design og en selvsikker stil. Inspireret og styrket

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Opel Grandland X SUV

Opel Grandland X SUV KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 13.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Image 269.990

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER

Opel Astra Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER OPGRADER TIL EXCITE UDSTYRS PAKKE TIL EN VÆRDI AF 30.000 PAKKEPRIS KUN 10.000 Sidst opdateret: 05. 04. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km)

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 07.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Image Excite

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 10.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Multijusterbart rat

Læs mere

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

OPEL ASTRA SPORTS TOURER Sidst opdateret: 12. 08. 2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: UDSTYR Edition+ Exclusive

Læs mere

Limited edition Techroad

Limited edition Techroad Dacia Techroad Dacia Techroad Limited edition Techroad Forestil dig din Dacia, skræddersyet til maksimal nydelse og eventyr, med ekstraudstyr og detaljer der gør rejsen nem og behagelig - Det får du med

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV UDSTYR FOR 34.000 KR UDEN MERPRIS Sidst opdateret: 04.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse

Læs mere

NY CITROËN C4 CACTUS

NY CITROËN C4 CACTUS KAMPAGNEMODELLER - Sidst opdateret d. 07.09.2018 KAMPAGNEMODEL LIVE ICONIC SKYLINE Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift (KR.)

Læs mere

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER

Opel Zafira KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 12.12.2018. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite Impress Impress 344.990 354.990

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret:

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. OPC-Line. Impress. Sidst opdateret: KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 09.04.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse UDSTYR Multijusterbart læderrat Elbetjente

Læs mere

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED

Opel Astra 5-dørs ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN PR. MÅNED Vejledende prisliste ASTRA MED DEN EFFEKTIVE 1.0T MOTOR KAN LIGE NU PRIVATLEASES FOR KUN 2.495 PR. MÅNED SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER KAMPAGNEMODELLER

Læs mere

OPEL CROSSLAND X SUV

OPEL CROSSLAND X SUV OPEL CROSSLAND X SUV Sidst opdateret: 15.08.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Merpris for automatgear Edition+

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn PRISLISTE Gældende fra1 august 2019 Renault TRAFIC Kassevogn RENAULT TRAFIC KASSEVOGN Motor Gearkasse Forbrugstal NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* L1H1 - T27-5,2 m3 1,6 dci 95hk S/S 6-trin man 16,1 / 13,5

Læs mere

Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer Vejledende prisliste FÅ KOMFORT I SÆRKLASSE, MASSER AF PLADS TIL HELE FAMILIEN, HØJT UDSTYRSNIVEAU OG EFFEKTIVE TURBO MOTORER SPAR HELE 35.000 PÅ INSPIRE 1.0T MODELLEN OG 10.000 PÅ ALLE DE ØVRIGE MODELLER

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2016 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 100 S&S Cylindervolumen cm3 1560 Antal cylindre 4 Max. effekt kw ved omdr.

Læs mere

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI.

Seat Leon 5-dørs. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI. 5-dørs DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 25 CO2: 105 213.780,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 CO2: 110 239.435,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,2 CO2: 115 277.742,- DIESEL DATA FR

Læs mere

Peugeot Diesel - Active Data Anhængervægt m/ bremse Pris HK: 120 KM/L: 25,0 CO2: B 1.6 BlueHDi 120 hk. Beskatning 303.

Peugeot Diesel - Active Data Anhængervægt m/ bremse Pris HK: 120 KM/L: 25,0 CO2: B 1.6 BlueHDi 120 hk. Beskatning 303. Peugeot 5008 Diesel - Active Data Anhængervægt m/ bremse Pris 5008 B 1.6 BlueHDi 120 hk HK: 120 1200 kg 303.819,- Diesel - Allure Data Anhængervægt m/ bremse Pris 5008 B 1.6 BlueHDI 120 hk - KUN LAGERBILER

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Spar 50.000 på alle modeller Sidst opdateret: 29.03.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Excite

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves.

Læs mere

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg

Seat Leon ST. Anhængervægte med bremser DIESEL DATA STYLE HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning ,- Leon 1,6 TDI kg ST DIESEL DATA STYLE 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 223.567,- DIESEL DATA XCELLENCE 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 23,3 110 232.700,- 2.0 TDI 6 Trins DSG KM/L: 22,7 115 256.645,- DIESEL DATA FR 2.0 TDI HK: 184

Læs mere

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT.

Opel Crossland HØJ BIL TIL LAV PRIS. NY PRIS Nedsat 5.000,- UDSTYR LAK. Vejledende prisliste. Merpris for automatgear AUT. Opel Crossland Vejledende prisliste HØJ BIL TIL LAV PRIS NY PRIS Nedsat 5.000, KAMPAGNEMODELLER EXCITE IMPRESS EXCLUSIVE Vejl. pris inkl. levering 184.990 179.990 204.990 214.990 219.990 214.990 254.990

Læs mere

Opel Grandland Vejlende prisliste

Opel Grandland Vejlende prisliste Opel Grandland Vejlende prisliste Ekstraordinær komfort Anmelderrost motorer* Sidst opdateret: 27.09.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

Renault kadjar. Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk

Renault kadjar. Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk Forlæng Kadjar-oplevelsen www.renault.dk Renault kadjar Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne i brochuren så nøjagtige og opdaterede som muligt. Renault forbeholder sig dog ret til, som et led i

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

Opel Grandland Vejledende prisliste

Opel Grandland Vejledende prisliste Opel Grandland Vejledende prisliste Ekstraordinær komfort Førsteklasses sikkerhedssystemer Sidst opdateret: 09.10.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK rændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1)

CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) CITROËN GRAND C4 PICASSO (1) KAMPAGNEMODELLER - - Sidst opdateret d. 11.09.2018 KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inkl. leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Brændstoftype Gear Brændstofforbrug (km/l)

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS Rifter VEJL. INTROPRIS* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE *Allure er inkl. introduktionspakke: Aut. Klimaanlæg, Apple Carplay, Læderrat og regn-

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. Begrænset farveudvalg EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR

Læs mere

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212.

Seat Leon ST. Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris. Leon 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 CO2: 108. Beskatning 212. Seat ST Diesel - Style Data Anhængervægt m/ bremse Pris 1,6 TDI HK: 115 KM/L: 24,4 108 212.275,- Diesel - Xcellence Data Anhængervægt m/ bremse Pris 2.0 TDI 6 Trins KM/L: 22,7 111 221.748,- 2.0 TDI 6 Trins

Læs mere

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress

Opel Insignia Coupé KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODEL. Excite. Impress KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 27.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Hav modet til at tage skridtet

Hav modet til at tage skridtet Renault KADJAR Hav modet til at tage skridtet De lækre linjer, den robuste kølergrill og de brede skuldre afslører, at Renault Kadjar er klar til det meste. En pålidelig og sportslig partner, som inspirerer

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS

Diesel ACCESS EKSTERIØR & KOMFORTUDSTYR ACCESS Rifter VEJL. INTROPRIS* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE *Allure er inkl. introduktionspakke: Aut. Klimaanlæg, Apple Carplay, Læderrat og regn-

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 25.05.2018 25-05-2018 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* MOTOR 1.0 e-vti 1.0 e-vti YDELSE (HK) 72 / 6.000 72 / 6.000 GEAR Manuel 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 26,3 26,3 CO2 86 86 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

LA GAZZETTA UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER. DAB-radio og Uconnect TM Live Parkeringssensor bag Klimaanlæg

LA GAZZETTA UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER. DAB-radio og Uconnect TM Live Parkeringssensor bag Klimaanlæg LA GAZZETTA KÆMPE : KØB INDEN 1. APRIL 2.295 FIAT 500 DREAM FRA KUN 144.990 KR. UNIK KAMPAGNEMODEL MED CHARMERENDE OG LÆKRE DETALJER Panoramaglastag med solskærm Luksuriøse lædersæder Valgfri pastel- eller

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

CITROËN C3 KAMPAGNEMODELLER NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT. Sidst opdateret d ICONIC Ltd. KAMPAGNEMODEL ASPIRE BLACKLINE

CITROËN C3 KAMPAGNEMODELLER NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT. Sidst opdateret d ICONIC Ltd. KAMPAGNEMODEL ASPIRE BLACKLINE KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret d. 10.09.2018 - NYHED: MERE LUKSUS MERE MOTORKRAFT KAMPAGNEMODEL Vejl. Udsalgspris inklusiv leveringsomkostninger Motor Ydelse (HK) Fuel Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig

Læs mere

Specifikationer til GT86

Specifikationer til GT86 GT86 Specifikationer til GT86 BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Brændstofforbrug Blandet kørsel, Km/l 12,8 14,1 Landevejskørsel, Km/l 15,9 17,5 Bykørsel, Km/l 9,6 10,4 Anbefalet brændstof Min. 98 oktan blyfri

Læs mere

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer KAMPAGNEMODELLER Sidst opdateret: 28.06.2019. KAMPAGNEMODEL Vejl. pris inkl. levering Motor HK Brændstof Gear km/l CO 2 (g/km) Halvårlig grøn ejerafgift Energiklasse Automatgear* MERPRIS KUN: Excite Impress

Læs mere

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn

PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn PRISLISTE Gældende fra 1 september 2019 Renault MASTER Kassevogn MOTOR Gearkasse Baghjul/Euronorm FORBRUGSTAL NEDC / WLTP* CO2 NEDC / WLTP* laste evne** Total vægt Anhængervægt Energiklasse Grøn ejerafgift

Læs mere

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr

RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E. Priser & Udstyr RENAULT ERHVERVSBILER KANGOO Z.E Priser & Udstyr KANGOO Z.E Prisliste gældende fra 01.07.2018 Model Batteri HK FORBRUG (Wh/km) Gearkasse Rækkevidde** Lasteevne (kg)* Grøn ejerafgift Pris Kangoo Z.E 33

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere