Vedtægter. For. Haveselskabet Enghaverne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter. For. Haveselskabet Enghaverne"

Transkript

1 Vedtægter For Haveselskabet Enghaverne 1 Navn Foreningens navn er Haveselskabet Enghaverne, hjemmehørende i Faaborg på en del af matr.nr. 4ak Faaborg Markjorder. Ejendommen tilhører Faaborg Midtfyn Kommune. Ejendommen er i planlægningsmæssig sammenhæng betegnet Varende kolonihaveområde. Ejendommen er beliggende i byzone men ikke lokalplanlagt. Ejendommen er omfattet af kommuneplanens bestemmelser. Haveselskabet har indgået en lejeaftale om arealet med Kommunen. Lejeaftalen er et bilag til disse vedtægter. Lejen udløber Selskabets formål Haveselskabets formål er at skaffe sine medlemmer adgang til at leje et havelod af matr.nr 4 ak Faaborg Markjorder til en rimelig lav lejeudgift. Selskabet skal sikre at haverne alene anvendes og drives som pryd- og køkkenhave Desuden skal selskabet arbejde for på at skabe en vis ensartethed af de forskellige haver, så området i sin helhed har et smukt og tiltalende udseende. Ingen af selskabets haver må benyttes på anden måde end beskrevet i disse vedtægter. 3 Medlemmernes rettigheder Alle personer der er fyldt 18 år kan optages som medlemmer. Personer der er bosat i Faaborg - Midtfyn Kommune har fortrinsret til ledige haver. Personer der får tildelt en have skal samtidig være medlem af Haveselskabet. Med bestyrelsens accept, kan det tillades at to personer deler en have. En af disse skal stå som ansvarlig lejer af haven. Begge har møderet på generalforsamlingen, men kun den ansvarlige for haven har stemmeret. Medlemskabet af Haveselskabet træder i kraft fra det tidspunkt hvor følgende betingelser er opfyldt:

2 a) det gældende depositum er betalt. Generalforsamlingen vedtager hvert på størrelsen af dette beløb. b) havelejen for det aktuelle år er betalt. Generalforsamlingen vedtager hvert år størrelsen af dette beløb. c) underskrevet lejeaftalen. Fra det tidspunkt hvor et medlem har lejet en have, er denne i besiddelse af haven så længe Haveselskabet eksisterer og lejeren ikke overtræder vedtægtsbestemmelserne. 4 Medlemmernes forpligtelser. a) Haven må kun benyttes til pryd og køkkenhave til eget brug. Det er således ikke tilladt at anvende haven i forretningsøjemed. Ligeledes må det lejede ikke anvendes til overnatning. b) Det er lejerens pligt at holde haven i ordentlig stand, fri for ukrudt og oplag der ikke må eller skal anvendes på arealet. c) Der må ikke holdes husdyr på området. Bestyrelsen kan tillade opsat bistade/ bistader for alene at sikre en tilfredsstillende bestøvning af områdets flora. d) Lejer skal holde området uden for haven fri for ukrudt- ud til midte af sti. Hvor haven støder op til Fruens Løkke, Mølledammen eller Sygehusstien, skal lejer desuden holde den 1.m fra hæk og ud på vej/ sti, fri for ukrudt. e) Hække mellem de enkelte haver og mod havegangen skal være levende planter og må ikke være højere end 1,5m. Hegn mod naboejendomme er underlagt Hegnslovens bestemmelser. Lejer skal søge forholdene afklaret med naboen, men ved tvistigheder træder bestyrelsen ind som part i sagen. Hække skal klippes 2 gange årligt, 1. gang inden 1.juli og 2. gang inden 1. oktober. Bestyrelsen kan ændre disse datoer hvis særlige forhold taler herfor, eksempelvis tørkeperioder. Hække mod off. sti og vej skal klippes på begge sider af den pågældende havelejer. f) Haven skal være vinterklargjort i form af gravning eller fræsning senest den g) Træer og buske skal til enhver tid holdes inden for egen haveafgrænsning, med mindre nabo accepterer en overskridelse af skellet. h) Opførelse af redskabsskure- og drivhuse skal inden påbegyndelse, forelægges bestyrelsen som kan stille vilkår til materialer, placering, udformning, farver m.v. i) Løsgående hunde må ikke medtages på området. Hunde må ikke være til gene for andre havelejere. j) Bilkørsel og parkering er kun tilladt i forbindelse med af - og pålæsning af materialer. k) Betaling af den årlige haveleje skal være foretaget senest 1. maj. Se 6 Betaling. l) Brug af pesticider eller biologisk bekæmpelsesmidler er ikke tilladt. Bestyrelsen foretager én eller flere gange årligt en besigtigelse af de enkelte haver for at vurdere om vedtægtsbestemmelserne overholdes. Besigtigelsen foretages fra sti eller vej. De enkelte haver betrædes ikke uden lejers accept. Besigtigelsen kan, såfremt bestyrelsen ikke finder haven i overensstemmelse med vedtægterne, medføre:

3 a) - en påmindelse om at bringe nogle konkrete forhold i overensstemmelse med vedtægterne, b) et pålæg om at bringe nogle konkrete forhold i overensstemmelse med vedtægterne hvor bestyrelsen skønner at der er tale om særlige uacceptable mangler. Pålæg skal være bragt i orden inden 7 dage fra modtagelse af brev herom. såfremt forholdene ikke er bragt i orden inden de anførte 7 dage, modtager lejer en skriftlig advarsel. Herefter har lejer 7 dage til at bringe forholdene i orden. I modsat fald vil lejer blive ekskluderet. I forbindelse med fremsendelse af påmindelse, pålæg eller advarsel, opkræves et gebyr som fastsættes af generalforsamlingen. Se bilag 1. 5 Sanktioner Såfremt et medlem overtræder vedtægtsbestemmelserne, kan bestyrelsen give medlemmet en skriftlig advarsel med pålæg om at rette op på forholdet inden 7 dage. Efterkommer medlemmet ikke pålægget kan bestyrelsen ekskludere medlemmet og dermed ophæve lejemålet. Hvis et medlem inden for samme sæson modtager to skriftlige advarsler med pålæg, kan bestyrelsen ligeledes ekskludere medlemmet og dermed ophæve lejemålet. Ved eksklusion har medlemmet 7 dage til at rydde lejemålet for planter, skure, drivhus m.v. Tilsvarende eksklusionsbestemmelser gælder hvis: a) Lejeren efter bestyrelsens skøn, udøver fysisk vold eller udviser truende adfærd over for personer der befinder sig på Haveselskabets område, b) Lejerens adfærd, efter bestyrelsens skøn, er til fare for området eller personer der færdes på området, c) Lejerens adfærd, efter bestyrelsens skøn, medfører gener for området eller personer så som utryghed, forråelse af områdets miljø eller sundhedsmæssige risici, d) Lejerens adfærd, efter bestyrelsens skøn, udøver chikane over for personer der færdes i området, e) Lejeren, efter bestyrelsens skøn, frembringer støj til gene for andre lejere eller naboer, f) Lejeren, efter bestyrelsens skøn, vanrøgter/ misligholder det lejede. Hvor bestyrelsen skønner at ovennævnte forhold er udøvet af lejer, fremsendes eksklusionsbrev som anbefalet post. Ved eksklusion har medlemmet 7 dage til at rydde lejemålet for planter, skure, drivhus m.v. Efter fristen på nævnte 7 dage, disponerer Haveselskabet over det efterlagte. Inddragne planter, redskaber m.v. søges som udgangspunkt videresolgt til ny lejer af den pågældende have, eller solgt til andre havelejere på en af de årlige havedage. Ved en eksklusionssag disponerer Haveselskabet over det indbetalte depositum.

4 6 Betaling af haveleje - Alle medlemmer skal betale den årlige haveleje til kassereren senest den 1.maj hvis betalingen sker elektronisk via netbank. Lejer har også mulighed for at betale på 1. havedag i maj måned som er seneste betalingsdag. Betalingen skal ske på reg.nr kto Husk at tilføje havenummer på meddelelsen. Medlemmer som ikke betaler havelejen rettidigt, pålignes et gebyr som fastsættes af generalforsamlingen. Se bilag 1. Medlemmer som ikke har betalt haveleje senest den 1. juni, fratages lejemålet og medlemskabet ophører. I disse situationer vil overdragelsesbestemmelserne som angivet i 5 være gældende. 7 Udlejning af haver Det påhviler bestyrelsen af føre en venteliste, hvor alle der ønsker en have, påføres i den rækkefølge de henvender sig. Medlemmer der tidligere er ekskluderet, kan som hovedregel ikke optages som medlem igen. Bestyrelsen kan, såfremt særlige forhold taler herfor, gøre en undtagelse fra denne bestemmelse. Alle ledige haver skal opslås i haveområdet i mindst 7 dage. En lejer af ½ have har fortrinsret til at overtage hele den pågældende have uden opslag. Nuværende medlemmer har fortrinsret til at overtage ledige haver. Hvis flere medlemmer ønsker at overtage samme, ledige lejemål, har medlemmet med længst medlemskab fortrinsret. Hvis ingen medlemmer ønsker at overtage en ledig have, tilbydes den til den der har stået længst tid på ventelisten. Kun i de situationer, hvor ingen ønsker at overtage en ledig have, kan et medlem disponere over mere end én have. Disponerer et medlem over mere end én have, gælder vedtægterne for alle lejemål. 8 Afståelse af haver

5 Såfremt et medlem ønsker at afstå sit lejemål, skal dette ske skriftligt eller pr. mail til formanden. Formandens adresse og mailadresse fremgår af opslag på haveområdet. Hvis haven afleveres i gravet/ fræset og rengjort stand, er medlemmet berettiget til at få det indbetalte indskud tilbagebetalt. Et medlem kan overdrage et lejemål til et nært beslægtet familiemedlem, efter at have meddelt formanden skriftligt eller pr. mail, navn og adresse på familiemedlemmet. Det nye medlem skal opfylde bestemmelserne i 3. Såfremt et medlem afgår ved døden, kan lejemålet overdrages til et nært beslægtet familiemedlem hvis dette opfylder bestemmelserne i 3. Det afstående medlem har i øvrigt ingen indflydelse på hvem der skal overtage lejemålet. Haveselskabet har ingen forpligtelser i forbindelse med salg/ overdragelse af evt. haveskur, drivhus m.v. Kan det afstående medlem ikke opnå enighed med den nye lejer om overdragelse af evt. skur m.v., påhviler det den afstående lejer at fjerne dette. I modsat fald kan bestyrelsen lade huset fjerne for det afstående medlems regning, eller overdrage det til ny lejer. Efter at bestyrelsen har anvist ny lejer, har afstående lejer 14 dage til at forhandle med ny lejer om skur, drivhus m.v. Herefter overtager bestyrelsen lejemålet som angivet ovenfor. 9 Klager Enhver klage skal fremsendes skriftligt eller pr. mail til Haveselskabets formand, som sammen med den øvrige bestyrelse træffer afgørelse på et bestyrelsesmøde. En afgørelse skal være truffet inden 4 uger efter en klage er fremsendt. Evt. utilfredshed med bestyrelsens afgørelse kan indankes for generalforsamlingen jf Tyveri, vold, hærværk, chikane og skader. Skulle et medlem gøre sig skyldig i tyveri eller hærværk mod andre medlemmer eller deres haver, ekskluderes medlemmet omgående af selskabet og haven overdrages til andet medlem i den stand den forefindes. Der ydes ingen form for erstatning i den forbindelse. Indbetalt depositum inddrages til dækning af eventuelle skader. Haveselskabet eller dennes bestyrelse hæfter ikke for tab i forbindelse med tyveri eller hærværk. Eventuelle forsikringer er medlemmernes egen pligt/ ansvar. Dette gælder også ved skade på andres ejendom, eksempelvis stormskader.

6 11 Bestyrelsen Bestyrelsen består af 5 medlemmer: formand, næstformand, sekretær og to bestyrelsesmedlemmer i øvrigt. Bestyrelsen ansætter en kasserer som deltager i bestyrelsens møder. Kassereren behøver ikke at være medlem af haveselskabet Endvidere vælger generalforsamlingen 2 suppleanter, 2 revisorer og 1 revisorsuppleant. Bestyrelsen konstituerer sig umiddelbart efter generalforsamlingen. Alle valg er for 2 år. Bestyrelsen afgår efter tur med formanden + 1 bestyrelsesmedlem på lige årstal og øvrige bestyrelsesmedlemmer på ulige årstal. Bestyrelsen holder møde efter behov og når et bestyrelsesmedlem anmoder herom. Suppleanter kan deltage i bestyrelsesmøderne, dog uden stemmeret. Sekretæren fører protokol med referat af alle bestyrelsesmøder, herunder beslutninger, truffet af bestyrelsen. Generalforsamlingen fastsætter honoraret til bestyrelsesmedlemmerne. Se bilag Generalforsamlingen Haveselskabets årlige generalforsamling afholdes inden udgangen af marts måned og er selskabets øverste myndighed. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig uanset antallet af fremmødte medlemmer. Kun generalforsamlingen kan give og ændre vedtægterne. Vedtægtsændringer og andre bestemmelser afgøres ved almindeligt stemmeflertal. Undtaget herfra er alene opløsning af foreningen, - se 17. Generalforsamlingen vælger alle bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer og revisorsuppleanter, jf. 11. På generalforsamlingen fremlægges protokollen. Generalforsamling indvarsles med mindst 4 uger ved skriftlig bekendtgørelse eller elektronisk hvis det er muligt. Ved elektronisk bekendtgørelse, skal medlemmet bekræfte modtagelsen af indvarslingen. Bekendtgørelsen skal indeholde tid og sted for generalforsamlingen samt dagsorden og revideret årsregnskab.

7 Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde, senest 14 dage før generalforsamlingen. Forslag skal fremsendes skriftligt eller elektronisk med angivelse af dato og afsenders navn og adresse. I tilfælde af indkomne forslag, skal der senest 8 dage før generalforsamlingen, udsendes ændret dagsorden. Alle personvalg er skriftlige. Dirigenten samt 2 stemmetællere, indsamler og optæller stemmer. Kun fremmødte medlemmer har stemmeret, med 1 stemme pr. have. På generalforsamlingen må kun deltage medlemmer og personer fra dennes husstand. På ordinære generalforsamlinger behandles følgende: 1) Valg af dirigent 2) Udpegning af stemmetællere 3) Aflægning af beretning 4) Fremlæggelse af revideret regnskab 5) Indkomne forslag 6) Fastlæggelse af haveleje, indskud, gebyrer og honorarer 7) Valg af bestyrelsesmedlemmer 8) Eventuelt Der føres protokol over alle vedtagne beslutninger. 13 Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling afholdes når bestyrelsen, eller 20 af Haveselskabets medlemmer, skriftligt fremsætter begæring herom. Begæringen skal være ledsaget af en dagsorden. Indvarsling skal ske med minimum 4 uger. På en ekstraordinær generalforsamling kan vedtægter kun gives eller ændres såfremt 2/3 af de stemmeberettigede medlemmer er fremmødt. Ved manglende fremmøde, - under 2/3, indkaldes der til ny generalforsamling som skal afholdes inden for 4 uger. Ny generalforsamling er beslutningsdygtig, uanset antal fremmødte. 14 Foreningens drift Foreningen tegnes af formanden. Ved optagelse af lån dog den samlede bestyrelse.

8 Kassereren fører regnskab på en måde som altid skal kunne udvise foreningens økonomiske situation. Ligeledes føres et medlemskartotek der indeholder fortegnelse over medlemmets navn og adresse og den pågældendes haves nummer. Sekretæren fører referat af alle bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. Haveselskabets midler skal indestå på en konto i et lokalt pengeinstitut. Kontoen skal være oprettet på selskabets navn. Bestyrelsen hhv. den udpegede kasserer må ligge inde med kontanter der afspejler selskabets aktuelle behov. 15 Revision Revisorerne skal have regnskabet forelagt inden indkaldelse til ordinær generalforsamling. Med regnskabet skal følge kontoudtog, bilag samt oplysninger om kontant beholdning som på forlangende skal forevises. Endvidere skal der være udarbejdet driftsregnskab og balance. 16 Hæftelse Haveselskabets medlemmer og bestyrelsesmedlemmer hæfter ikke personligt for de af foreningens indgåede forpligtelser, for hvilke alene selskabets formue hæfter. Selskabets medlemmer har ikke nogen økonomisk forpligtelse over for selskabet, ud over lejeforpligtelsen. Haveselskabets medlemmer har ikke krav på nogen del af selskabets formue. Bestyrelsen kan under ingen omstændigheder gøres økonomisk ansvarlig. 17 Opløsning Haveselskabet kan kun opløses når 2/3 af deltagerne/ medlemmerne på to på hinanden følgende ekstraordinære generalforsamlinger stemmer herfor. Se 13 om indkaldelse. Ved opløsning disponerer generalforsamlingen over Haveselskabets formue som skal gives til velgørende formål.

9 Således vedtaget på ordinær generalforsamling den 24. marts Bilag 1 Havelejen for 2014 udgør Indskud for 2014 udgør Gebyr for for sent betalt haveleje Gebyr for påmindelse Gebyr for advarsel med pålæg 1,50kr/m2 500,-kr 100,-kr 50,-kr 100,-kr Honorar til bestyrelsesmedlemmer: Fritages for betaling af den årlige haveleje så længe vedkommende sidder i bestyrelsen.

Vedtægterne for Havekolonien ENGHAVERNE

Vedtægterne for Havekolonien ENGHAVERNE Vedtægterne for Havekolonien ENGHAVERNE Reviderede vedtægter gældende fra 08.03.2012 1. Navn Foreningens navn er Havekolonien ENGHAVERNE, Faaborg, hjemhørende på en del af ejendommen M4 ak faaborg markjorder

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk.

Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Vedtægter for Coronet Club Danmark / www.coronetclub.dk. 1. Klubbens navn, adresse og mærke: Klubbens navn er Coronet Club Danmark / coronetclub.dk. Adressen er den til enhver tid siddende formands adresse.

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER

Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 VEDTÆGTER HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Advokat Ole Madsen, Axeltorv 12, 2., 4700 Næstved, tlf. 55770377 J.nr.: 036333HOJ J VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENINGS VENNER Navn og hjemsted: l. Foreningens navn er "Herlufsholm Gymnastikforenings

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

2 Foreningens formål

2 Foreningens formål Vedtægt for Rytmekoret Slagelse 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse

Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Vedtægt for Rytmekoret Slagelse Foreningens navn er Rytmekoret Slagelse. Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er, at udøve rytmisk kormusik

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1.

VEDTÆGTER. Stk. 1. Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved 2, FORMÅL. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935 Love for Kolonihaveforeningen Ellevang Næstved Stiftet den 31. august 1935 Foreningens navn er Haveforeningen ELLEVANG. Dens formål er at bevare havekolonien som permanent havekoloni, samt varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Nolds Havn

Vedtægter for Nolds Havn Klubbens navn er Nolds Havn. Vedtægter for Nolds Havn 1. Klubbens navn, hjemsted og mærke Dens hjemsted er Kanalvej 24 A, 4700 Næstved Klubbens mærke er en tovværksring med en propel i midten. I klubbens

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Biavlerforening Hillerød Vedtaget på generalforsamlingen den 1.oktober 2009 Revideret på generalforsamling 3.oktober 2013 1 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er Frederiksborg

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning Strand

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø

VEDTÆGTER. For. Særslev Forsamlingshus. Vestergade 22 Særslev Søndersø VEDTÆGTER For Særslev Forsamlingshus Vestergade 22 Særslev 5471 Søndersø Foreningens navn er Særslev Forsamlingshus, og dens hjemsted er Særslev sogn i Nordfyns Kommune. 1. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6

Byggepladen Danmarks LEGO Entusiast Forening Side 1 af 6 Side 1 af 6 Vedtægter for Senest revideret på Generalforsamlingen 4. april 2009 1 Foreningens navn. Foreningens navn er. Hjemsted: Den til enhver tid værende formands adresse. 2 Foreningens formål. Formålet

Læs mere

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Foreningens navn er Kreds 57 Ferslev-Skibby, stiftet i 1896 og er hjemmehørende i Ferslev, 4050 Skibby, Frederikssund kommune. Foreningen har CVR.nr.

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Vedtægter for Ry Cycle Club

Vedtægter for Ry Cycle Club Vedtægter for Ry Cycle Club 1 Navn og hjemsted Foreningen Ry Cycle Club. (RyCC), der har hjemsted i Skanderborg kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. Foreningen er tilsluttet Danmarks Cykelunion (DCU-

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM VEDTÆGTER FOR FORENINGEN A-TEAM 1 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er A-Team Foreningen er stiftet den 28. november 2015 med aktivitets- og regnskabsmæssig opstart d. 1. januar 2016. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub. Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR

Vedtægter. Helsingør Motorbådsklub.   Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR 2019 Vedtægter Nordhavnsvej 6D 3000 HELSINGØR VEDTÆGTER FOR HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB 1. Navn og hjemsted 2. Formål Klubbens navn er HELSINGØR MOTORBÅDSKLUB(HMK). er stiftet den 7. august 1934. s hjemsted

Læs mere

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold.

Stk. 1: Foreningens formål er gennem fællesskab, samvær og aktiviteter at støtte KIF- Fodbold. 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn: KIF-Support Stk. 2: Foreningen har hjemsted i Kolding Kommune. Stk. 3: Foreningen er stiftet d. 20. september 2014. Stk. 4: Foreningen er ikke organisatorisk

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Svarø.

Vedtægter for Haveforeningen Svarø. Vedtægter for Haveforeningen Svarø. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Svarø, og er beliggende ved Høvedstensvej 70, 2650 Hvidovre. 2. Formål og virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1.

VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING. Stk. 1. VEDTÆGTER FOR HERLUFSHOLM GYMNASTIKFORENING HOVEDAFDELINGEN 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Herlufsholm Gymnastikforening (i det efterfølgende kaldet HG), og dens hjemsted er Næstved Kommune. 2,

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening

VEDTÆGTER for Ikast Biografforening VEDTÆGTER for Ikast Biografforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Ikast Biografforening, og dens hjemsted er Ikast Brande Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at drive biograf

Læs mere

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018

Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC- T.E.C. Klub Danmark 2018 Vedtægter for LMC-T.E.C. Klub Danmark 1. Navn og hjemsted 2. Formål 3. Medlemmer 4. Eksklusion 5. Generalforsamling 6. Ekstraordinær generalforsamling 7. Beslutninger

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang.

Vedtægter. Kapitel 1. Navn og formål. Netværket har til formål at give foreningens medlemmer mulighed for billig og effektiv internetadgang. Vedtægter Kapitel 1. Navn og formål 1 Stk. 1 Foreningens navn er»spinners«. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2 Stk. 1 Foreningens formål er at etablere, drive og udvikle et elektronisk netværk.

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A.

Vedtægter. for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. Vedtægter BREJNING for Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. 1 Foreningens navn Foreningens navn er Foreningen Brejning Lystbådehavn M. B. A. (forkortet FBL) 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er Brejning

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943

Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943 Vedtægter for Motorbådsklubben af 1943 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Motorbådsklubben af 1943, med hjemsted på Bådevænget 14, 8930 Randers NØ. Klubbens bomærke og stander er en skrue indeni en redningskrans,

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter for TSF - Fodbold

Vedtægter for TSF - Fodbold 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningen TSF Fodbold (Tønder Sportsforening Fodbold), der har hjemsted i Tønder Kommune, er stiftet den 17. maj 1920. Foreningen er tilsluttet DBU-Jylland, under Dansk Boldspil-Union

Læs mere

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål.

Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred. 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Vedtægter for foreningen Visionscenter for Fred 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er "Visionscenter for Fred". Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningens formål er at

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER

DANSK HUNDE SKOLE ROSKILDE. Klubben er stiftet den 1. august Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Klubben er stiftet den 1. august 1996. Familiehunden i centrum VEDTÆGTER Vedtægter for Dansk Hundeskole Roskilde 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er "Dansk Hundeskole Roskilde" Klubbens hjemsted er Roskilde.

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab 1 11 FORENINGERNES GENERALFORSAMLINGER. 11.1. Hver haveforening holder generalforsamling hvert år i januar eller februar måned efter skriftlig indkaldelse

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997

Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Øresund Klubfodbolds (ØKF) vedtægter anno 2016 Navn og hjemsted. 1. Foreningen Øresund Klubfodbold, der har hjemsted i Københavns Kommune, er stiftet 11/9-1997 Stk. 2. Foreningen er tilsluttet DBU København

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Stenløseskytteforening

Vedtægter for Stenløseskytteforening Vedtægter 2018 Vedtægter for Stenløseskytteforening Indhold Indhold... 1 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilknytning... 1 4. Medlemmer og kontingent... 1 5. Generalforsamling... 2 6. Ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001.

Vedtægter for Herning Løbeklub. 1 Navn og Hjemsted. Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Vedtægter for Herning Løbeklub 1 Navn og Hjemsted Herning Løbeklub, forkortet HLK, med hjemsted i Herning Kommune, er stiftet den 18. april 2001. Foreningen er medlem af Dansk Atletik Forbund (DAF), og

Læs mere

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv,

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Fjordmuseet. Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

"PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET" forkortes PSA. Foreningen er stiftet d Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse.

PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET forkortes PSA. Foreningen er stiftet d Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse. Vedtægter for PSA - 2016 1 - Navn og hjemsted "PALOMINO SPORTSHESTE AVLSFORBUNDET" forkortes PSA. Foreningen er stiftet d.24.11.2002. Foreningens hjemsted og kontoradresse er sekretærens adresse. 2 Formål

Læs mere

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel

Skift af medlemskab til semi-aktivt, træningsfrit eller licensfrit medlemskab kan kun ske ved udgangen af maj måned og skal ske med 2 måneders varsel 1 Navn og hjemsted: Bowlingklubben Triominos, der har hjemsted i Rødovre Kommune, er stiftet den 11. januar 2003. Klubben er tilsluttet Danmarks Bowling Forbund / Københavns Bowling Union under Danmarks

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter. for. Myrup Bylaug

Vedtægter. for. Myrup Bylaug Vedtægter for Myrup Bylaug Stiftet den 6. april 2000 Vedtægter sidst revideret den 16. marts 2013 Se hjemmeside vedr. Myrup: http://www.lokalby.dk/ Formål 1 Foreningens navn er Myrup Bylaug, og dens område

Læs mere

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune.

1 Foreningens navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Vedtægter 1 Foreningens navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Nyboe Antenneforening. Foreningens hjemsted er Vejle Kommune. Formålet er at drive antenneforening for modtagning af tv- og radioprogrammer,

Læs mere

Vedtægter for Viborg Firmaidræt

Vedtægter for Viborg Firmaidræt Vedtægter for Viborg Firmaidræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Viborg Firmaidræt (VFI). Stiftet den 10. maj 1950. 2. Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune. 3. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Vedtægter for Morten Børup Koret

Vedtægter for Morten Børup Koret Vedtægter for Morten Børup Koret 2014 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er: MORTEN BØRUP KORET og foreningens hjemsted er SKANDERBORG KOMMUNE. 2: Formål Foreningens formål er at dyrke korsang og med

Læs mere

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677

Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Vedtægt for BMGB Tuse Næs CVR 30674677 Indhold: 1 Foreningens navn og formål 2 Optagelse, udmeldelse, sletning og eksklusion af medlemmer. 3 Kontingent. 4 Ordinær generalforsamling. 5 Ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere