Bestyrelsen har i dag godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2006.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen har i dag godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2006."

Transkript

1 Side 1 af 14 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for 3. kvartal 2006 Bestyrelsen har i dag godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar 30. september Det regnskabsmæssige resultat efter skat blev et underskud på 132,2 mio. kr. Kapitalberedskabet udgjorde 287,1 mio. kr. pr. 30. september 2006 (475,9 mio. kr. ved udgangen af september 2005). Efter den gennemførte aktieemission og akkvisitionen af Carlsson Research AB den 23. oktober udgjorde NeuroSearchs samlede finansielle beredskab mere end 600 mio. kr. Følgende væsentlige begivenheder fra 3. kvartal og den efterfølgende periode kan fremhæves: NeuroSearch gennemførte den 20. oktober 2006 en kapitalforhøjelse med stk. nye aktier a nominelt 20 kr. udbudt til 100 kr. pr. aktie. Emissionen blev fuldtegnet med et kontant bruttoprovenu på 397,1 mio. kr. Efter aktieemissionen gennemførte NeuroSearch det annoncerede køb af samtlige aktier i Carlsson Research AB (nu NeuroSearch AB) mod betaling af et kontant vederlag på SEK 176,1 mio. (141,4 mio. kr.) og SEK 84,0 mio. (68,0 mio. kr.) i form af udstedelse af stk. nye NeuroSearch aktier. NeuroSearchs samarbejdspartner Abbott har netop besluttet at igangsætte kliniske fase II studier med ABT-894 inden for flere indikationer. NeuroSearch og GlaxoSmithKline (GSK) har aftalt at udvide omfanget af den nuværende 5-årige strategiske alliance inden for forskning og udvikling af nye lægemidler rettet mod ionkanaler samt sygdomme i centralnervesystemet (CNS). Hovedpunkterne i udvidelsen er følgende: 1. En ændring i fordelingen af arbejde, risiko og indtjening mellem de to selskaber. 2. Fuld udnyttelse af NeuroSearchs ionkanal-platform hvilket omfatter sygdomsindikationer også uden for CNS. 3. En ny aktieoptions-aftale, der giver NeuroSearch mulighed for at sælge NeuroSearch aktier til GSK for et samlet beløb på op til EUR 30 mio. (ca. 223 mio. kr.). For ACR16 til behandling af Huntingtons sygdom er planlægning og forberedelse af kliniske fase III studier igangsat. Studierne forventes indledt i I august opnåede NeuroSearch myndighedernes godkendelse til at starte et klinisk fase IIb studie (TIPO-1) med tesofensine til behandling af fedme. Studiet forløber hurtigere end planlagt, idet mere end 150 ud af de i alt 200 patienter allerede er indrulleret. I oktober opnåede NeuroSearch godkendelse til at starte et supplerende klinisk fase I/II studie (TIPO-2) til undersøgelse af tesofensines indvirkning på overvægtige personers stofskifte. NeuroSearchs udviklings- og licenspartner, GSK har planlagt kliniske fase IIb studier med NS2359 til behandling af patienter med svær depression (Major Depressive Disorder, MDD). GSK har opnået myndighedsgodkendelser i flere lande, og studierne forventes fortsat påbegyndt inden udgangen af 2006.

2 Side 2 af 14 Med ACR325 til behandling af psykoser, herunder maniodepression er der påbegyndt et klinisk fase I studie i raske frivillige. Denne milepæl udløser en betaling til sælgerne af Carlsson Research AB på SEK 75 mio. (61 mio. kr.). Fra forskningsprogrammerne er NSD-644 valgt som ny udviklingskandidat til behandling af neuropatisk smerte og depression. GSK har option til NSD-644 inden for rammerne af den udvidede alliance. NeuroSearch justerede forventningerne til årets resultat den 23. oktober 2006 i forbindelse med købet af Carlsson Research AB til et underskud i størrelsesordenen mio. kr. før indregning af resultatandele fra associerede virksomheder og andre kapitalandele. Forventningerne er uændrede. Asger Aamund Formand for bestyrelsen Kontaktpersoner: Flemming Pedersen, adm. direktør Telefon: Hanne Leth Hillman, chef for Investor Relations og Corporate Communications Telefon: eller Telefonkonference: Der vil i eftermiddag kl blive afholdt telefonkonference, hvor adm. direktør Flemming Pedersen redegør for kvartalsmeddelelsen og besvarer spørgsmål. Telefonkonferencen vil foregå på engelsk, og telefonnummeret er (Storbritannien: +44 (0) ). Den tilhørende powerpoint-præsentation vil kunne ses via StockWise resumé: NeuroSearchs udviklingsprogrammer forløber planmæssigt; Abbott har netop besluttet at starte fase II med ABT-894 og NSD-644 er valgt som ny lægemiddelkandidat (smerte og depression), Forventningerne til årets resultat er uændrede. Efter 3. kvartal har NeuroSearch succesfuldt gennemført købet af Carlsson Research, rejst 397 mio. kr. i ny aktiekapital, indledt fase I studier med ACR325 og udvidet omfanget af alliancen med GSK. Pr. 23. oktober udgjorde det finansielle beredskab mere end 600 mio. kr. NeuroSearch er et børsnoteret skandinavisk biofarmaceutisk selskab (NEUR). Vores kerneforretning dækker udvikling af nye lægemidler baseret på en bred og veletableret forskningsplatform med fokus på ionkanaler og transportere. En betydelig del af selskabets aktiviteter er partnerfinansieret via en bred alliance med GlaxoSmithKline (GSK) og samarbejdsaftaler med bl.a. Abbott og Astellas. Otte lægemiddelprogrammer er i klinisk udvikling: ACR16 til behandling af Huntingtons sygdom (under forberedelse til fase III), tesofensine til behandling af fedme/type 2 diabetes (fase II), NS2359 til behandling af depression (fase II) og ADHD (fase II) i samarbejde med GSK, NS1209 til behandling af epilepsi og smerte (fase II), ABT-894 til smertebehandling (fase I) i samarbejde med Abbott, ACR16 til behandling af skizofreni (fase I) i samarbejde med Astellas samt ACR325 til behandling af psykoser, herunder maniodepression (fase I). NeuroSearch har desuden en bred portefølje af prækliniske lægemiddelkandidater og har kapitalandele i flere biotekvirksomheder.

3 Side 3 af 14 Aktieemission og akkvisition af Carlsson Research NeuroSearch gennemførte den 20. oktober 2006 en fuldtegnet aktieemission med udbud af stk. nye aktier à nominelt 20 kr. til kurs 100 pr. aktie. Med et kontant bruttoprovenu på 397,1 mio. kr. indbragte emissionen NeuroSearch den fornødne kapital til at gennemføre akkvisitionen af det svenske selskab Carlsson Research AB (nu NeuroSearch AB). Akkvisitionen af samtlige aktier i Carlsson Research AB blev endeligt gennemført den 23. oktober Betalingen for aktierne blev vederlagt med SEK 176,1 mio. (141,4 mio. kr.) kontant og SEK 84,0 mio. (68,0 mio. kr.) i form af udstedelse af nye NeuroSearch aktier. Akkvisitionen af Carlsson Research konsoliderer to af Europas mest fremtrædende biofarmaceutiske selskaber inden for CNS-området. NeuroSearch har fået tilført større bredde i udviklingspipelinen, og med overtagelsen af lægemiddelkandidaten ACR16, der er i klinisk fase II/III til behandling af Huntingtons sygdom, er tiden frem til markedsføring af det første lægemiddel forkortet. Huntingtons sygdom udgør et mindre og meget specialiseret marked, og således giver overtagelsen af ACR16 samtidig NeuroSearch grundlag for på sigt at etablere en mindre salgs- og markedsføringsorganisation og selv varetage salget af dette lægemiddel. Carlsson Research, der efter akkvisitionen har ændret navn til NeuroSearch AB, er beliggende i Göteborg og bliver fortsat ledet af direktør Nicholas Waters, der er indtrådt i NeuroSearchs ledelsesgruppe med reference til adm. direktør Flemming Pedersen. Den 8. november indledte NeuroSearch kliniske fase I studier med lægemiddelkandidaten ACR325, der er overtaget som en del af akkvisitionen af Carlsson Research. Som angivet i prospektet dateret 22. september 2006 udløser denne milepæl en betaling til sælgerne af Carlsson Research på SEK 75 mio. (61 mio. kr.). Betalingen forfalder senest 30 dage efter annonceringen af milepælen. NeuroSearch kan vælge at betale kontant eller i form af udstedelse af nye NeuroSearch aktier. NeuroSearch har endnu ikke besluttet, i hvilken form betalingen skal effektueres. Akkvisitionen af Carlsson Research og aktieemissionen er nærmere beskrevet i Prospekt dateret den 22. september Udvidelse af den strategiske alliance med GlaxoSmithKline NeuroSearch og GlaxoSmithKline (GSK) har aftalt at udvide omfanget af den nuværende 5-årige strategiske alliance inden for forskning og udvikling af nye lægemidler rettet mod ionkanaler samt sygdomme i centralnervesystemet (CNS). Hovedpunkterne i udvidelsen er følgende: 1. En ændring i fordelingen af arbejde, risiko og indtjening mellem de to selskaber. 2. Fuld udnyttelse af NeuroSearchs ionkanal-platform hvilket omfatter sygdomsindikationer også uden for CNS. 3. En ny aktieoptions-aftale, der giver NeuroSearch mulighed for at sælge NeuroSearch aktier til GSK for et samlet beløb på op til EUR 30 mio. (ca. 223 mio. kr.).

4 Side 4 af 14 Formålet med allianceudvidelsen er at: sikre en optimal overførsel af lægemiddelkandidater fra forskning til udvikling sikre udnyttelse af det fulde potentiale i NeuroSearchs ionkanal-platform for sygdomsindikationer såvel inden som uden for CNS-området ændre NeuroSearchs risiko/afkast-profil i overensstemmelse med den fremsatte vækststrategi udnytte NeuroSearchs kliniske udviklingskapacitet optimalt. Lægemiddelkandidater i udvikling Nedenfor er en illustration af NeuroSearchs pipeline af lægemiddelkandidater i udvikling: Indikation Program Huntingtons sygdom ACR16 Depression NS2359 Fedme Tesofensine ADHD NS2359 Epilepsi og smerte NS1209 Skizofreni ACR16 Neuropatisk smerte ABT-894 Maniodepression ACR325 KOL (Rygerlunger) NSD-503 Skizofreni, demens ABT-107 Demens ABT-560 Parkinsons sygdom ACR343 Kræft i hjernen NSD-551 Neuropatisk smerte/depression NSD-644 Partner Eget program GSK Eget program GSK Eget program Astellas Abbott Eget program Eget program Abbott Abbott Eget program TopoTarget Eget program Præ-klinik Fase I Fase II Fase III ACR16 Huntingtons sygdom For ACR16 til behandling af Huntingtons sygdom er planlægning og forberedelse af kliniske fase III studier igangsat. Forberedelserne indebærer bl.a. design af studie protokoller, gennemførsel af længerevarende toksikologiske studier, produktion af lægemiddelpræparat til kliniske studier samt udvælgelse af kliniske centre. Kliniske fase III studier forventes indledt i 2007 såvel i Europa som i USA. ACR16 er tildelt orphan drug status til behandling af Huntingtons sygdom af sundhedsmyndighederne både i Europa (EMEA)og i USA (FDA). NeuroSearch har rettighederne til udvikling og kommercialisering af ACR16 til behandling af Huntingtons sygdom i EU, Norge, Schweiz, USA og Canada.

5 Side 5 af 14 Tesofensine - fedme Et klinisk fase IIb studie (TIPO-1) med tesofensine til behandling af fedme blev igangsat i slutningen af august. Studiet er udformet i samarbejde med et ekspertudvalg bestående af internationalt anerkendte kliniske specialister og omfatter 200 svært overvægtige personer (BMI 30) som behandles med én af tre forskellige doser af tesofensine eller placebo. I TIPO-1 studiet følger alle de deltagende personer samme diæt- og motionsprogram i det halve år behandlingen varer. Studiet er forud for planen, idet der allerede er indrulleret mere end 150 af de planlagte 200 personer. Det forventes derfor, at indrulleringen af patienter kan afsluttes inden udgangen af 2006, og at resultater fra studiet kan være tilgængelige i NeuroSearch har endvidere igangsat et klinisk fase I/II studie (TIPO-2) til undersøgelse af tesofensines indvirkning på stofskiftet. Studiet er et to-armet placebo-kontrolleret parallelt gruppestudie, som vil inkludere 32 overvægtige til svært overvægtige personer (BMI 28-35). Det primære formål (end-point) er at undersøge tesofensines effekt på energiomsætningen, men studiet skal også afdække andre parametre så som fedtforbrænding og -udskillelse samt tesofensines effekt på blodets fedtindhold (plasmalipider) og endokrine parametre, som regulerer appetit og stofskifte. Resultater fra studiet forventes at være tilgængelige medio TIPO-1 og TIPO-2 er tæt forbundne som en del af NeuroSearchs samlede program til belysning af tesofensines potentiale som et nyt lægemiddel til behandling af fedme og type 2 diabetes. Mens TIPO-1 studiet er et klassisk dosis-optimeringsstudie, der har til formål at etablere Proof of Concept (effektbevis) hos patienter, der lider af fedme, skal TIPO-2 afdække, hvordan tesofensine virker. NeuroSearch vurderer løbende mulighederne for at udføre kliniske studier med tesofensine inden for andre CNS-indikationer enten alene eller i samarbejde med en ny udviklings- og licenspartner. NS2359 (GSK372475) Depression De globale rettigheder til udvikling og markedsføring af NS2359 er udlicenseret til GSK, der planlægger start af kliniske fase IIb studier inden for behandling af svær depression (Major Depressive Disorder). I disse studier vil NS2359 blive sammenlignet med placebo og to markedsførte antidepressiva. Myndighedernes godkendelse er opnået i flere lande, og studierne ventes indledt inden udgangen af ABT-894, ABT-107 og ABT-560 (udviklings- og licensaftaler med Abbott) ABT-894 blev udvalgt som den første lægemiddelkandidat under forsknings-, udviklings- og licensaftalen med Abbott dækkende neuronale nikotinreceptor (NNR) modulatorer. Abbott gennemfører fase I flerdosis studier med ABT-894 til behandling af neuropatisk smerte og har netop besluttet at igangsætte fase II studier inden for flere forskellige sygdomsindikationer Abbott har udvalgt yderligere to lægemiddelkandidater under samarbejdsaftalen. Disse to lægemiddelkandidater, ABT-107 og ABT-560 (af NeuroSearch tidligere benævnt ABT-PR1 og ABT-PR2), påvirker to forskellige undertyper af nikotinreceptorer, og begge stoffer har udvist positiv effekt i prækliniske modeller for kognitive dysfunktioner (opmærksomheds- og hukommelsesforstyrrelser). Lægemiddelkandidaterne vil blive videreudviklet med henblik på behandling af kognitive dysfunktioner relateret til skizofreni og demens. For begge stoffer forventer Abbott at afslutte den regulatoriske prækliniske udvikling inden udgangen af Abbott er ansvarlig for den kliniske udvikling og kommercialisering af ABT-894, ABT- 107 og ABT-560 og vil i henhold til aftalen finansiere alle udviklingsomkostninger samt betale milepælsbetalinger og royalties til NeuroSearch.

6 Side 6 af 14 NS Status epilepticus og smerte NeuroSearch gennemfører to åbne kliniske fase II studier for at undersøge effekten af NS1209 til akut behandling af patienter, der lider af status epilepticus (meget alvorlige og langvarige epileptiske anfald). For hvert af de to studier er der planlagt deltagelse af ca. 30 patienter fra ti centre i henholdsvis Danmark, Sverige og Finland. Studierne omfatter kun patienter, der ikke har effekt af standardbehandling. Behandlingen med NS1209 består af en infusion i begrænset tid. På trods af disse patienters alvorlige tilstand af status epilepticus er der fundet relevante kliniske effekter hos nogle patienter. Specielt i det ene studie, der omfatter patienter i en akut livstruende situation, har det været vanskeligere end ventet at rekruttere patienter. Dette skyldes en kompliceret logistik, idet patienternes tilstand kræver omgående behandling. Patientoptagelse forventes fortsat afsluttet inden udgangen af NeuroSearch gennemfører også et klinisk fase I/II studie med NS1209 til behandling af neuropatisk smerte. Formålet med studiet er at vurdere stoffets effekt og sikkerhed til behandling af neuropatisk smerte og sensibilitetsforstyrrelser (allodyni). Dette smertestudie er udformet som et randomiseret, dobbelt-blindet, trevejs overkrydsningsstudie, hvor NS1209 vurderes over for placebo og det smertestillende lægemiddel lidokain. Behandlingssessionerne skal forløbe med en uges mellemrum med deltagelse af i alt 20 patienter, der lider af neuropatisk smerte og allodyni som følge af perifer nerveskade. Studiet forventes afsluttet i 1. halvår ACR325 Psykoser, herunder maniodepression NeuroSearch har indledt et klinisk fase I studie med ACR325, der er en dopaminerg stabilisator til behandling af psykoser, herunder maniodepression. De eksisterende behandlingsmuligheder inden for disse sygdomsområder har begrænset effekt og betydelige bivirkninger. Fase I studiet er et enkeltdosisstudie med deltagelse af 16 raske frivillige forsøgspersoner, som modtager tre stigende doser ACR325 og placebo. Det primære mål med studiet er at undersøge farmakokinetik efter oral indgivelse og sekundært at undersøge stoffets sikkerhed og tolerabilitet. Resultaterne fra dette fase I studie forventes medio ACR16 Skizofreni NeuroSearchs partner Astellas forbereder igangsættelse af kliniske fase I flerdosis studier med henblik på at udvikle ACR16 til behandling af skizofreni. Astellas har globale rettigheder til ACR16 for alle sygdomsområder med undtagelse af Huntingtons sygdom. NSD-503 Kronisk obstruktiv lungelidelse, KOL (rygerlunger) Med NSD-503 pågår prækliniske toksikologiske studier forud for planlagt igangsættelse af kliniske fase I/II studier inden for kronisk obstruktiv lungesygdom, KOL, også kaldet rygerlunger. I sygdomsmodeller for KOL har NSD-503 vist meget lovende effekt, og fase I/II studierne vil i raske frivillige undersøge stoffets sikkerhed samt effekt på udvalgte biomarkører med relevans for behandling af KOL. Fase I/II studierne ventes indledt i første halvår Parallelt undersøges mulighederne for at indgå en udviklings- og licensaftale for denne lægemiddelkandidat.

7 Side 7 af 14 ACR343 Parkinsons sygdom og andre neurologiske lidelser ACR343 blev tidligere i år af NeuroSearch AB (daværende Carlsson Research) udvalgt som en ny lægemiddelkandidat til behandling af Parkinsons sygdom og andre neurologiske lidelser. ACR343 er en dopaminerg stabilisator, der har vist antidyskinetisk og anti-psykotisk effekt uden at svække hverken den psykiske tilstand eller de motoriske og kognitive funktioner, Der er igangsat de nødvendige prækliniske udviklingsaktiviteter, herunder fremstilling af GMP-stof, toksikologipakke samt formulering, med henblik på at kunne indlede kliniske forsøg med ACR343 i begyndelsen af NSD-644 Neuropatisk smerte, depression og andre CNS-sygdomme NeuroSearch har i mere end 10 år været førende inden for forskning og udvikling af nye lægemiddelkandidater, der aktiverer de tre monoamine nervesignalstoffer; serotonin, noradrenalin og dopamin. Disse signalstoffer er afgørende for menneskers sindstilstand og for smertetransmission i de nociceptive nervebaner. NeuroSearch har aktuelt to lægemiddelkandidater fra denne klasse i klinisk udvikling: NS2359 i klinisk fase II til behandling af depression (i samarbejde med GSK), og tesofensine i klinisk fase IIb til behandling af fedme. Nu er udvalgt en ny udviklingskandidat fra området; NSD-644 primært til behandling af smertetilstande, og muligvis også til behandling af depression og andre CNSsygdomme. NSD-644 repræsenterer en ny type af stoffer, der aktiverer serotonin, noradrenalin og dopamin ( triple-mode-of-action ). NSD-644 har vist robuste og vedvarende smertelindrende effekter i prækliniske modeller for vedvarende neuropatisk smerte, hvilket efterlader potentiale til behandling af kroniske smertetilstande. NSD-644 har også vist sig at have en robust smertelindrende effekt efter akut dosering, der som minimum er sammenlignelig med en markedsført dual monoamin re-uptake hæmmer almindeligt brugt inden for klinisk smertebehandling. Det er bemærkelsesværdigt, at gentagen behandling med lavere doser af NSD-644 i flere dage gav en tilsvarende smertelindring i samme smertetest. Klassiske smertelindrende stoffer som morfin og det testede markedsførte lægemiddel kræver oftest stigende doser efter gentagen behandling for at opnå samme smertelindrende effekt (desensitisering). NeuroSearch foretager præklinisk evaluering af en række lignende stoffer med andre profiler og virkning på yderligere targets i relation til behandling af blandt andet kronisk smerte, angst, urin-inkontinens, fedme og stofmisbrug. GSK har option til NSD-644 inden for rammerne af den udvidede alliance. Tilknyttede virksomheder og andre kapitalandele NeuroSearch har ejerandele i følgende virksomheder pr. 30. september 2006: Dattervirksomheder: NeuroSearch AB (100%), NsExplorer A/S (100%); NeuroScreen ApS (100%); Poseidon Pharmaceuticals A/S (100%). Associerede virksomheder: NsGene A/S (25,3%); Sophion Bioscience A/S (29,3%); Atonomics A/S (19,3%). Andre kapitalandele: Bavarian Nordic A/S (1,6%); PainCeptor Pharma Corporation Inc. (10,1%); ZGene A/S (15,1%). Alle selskaberne er hjemmehørende i Danmark undtagen NeuroSearch AB i Sverige og PainCeptor Pharma Corporation Inc. i Canada.

8 Side 8 af 14 Associerede virksomheder Sophion Bioscience A/S har i 3. kvartal lanceret QPatchHT, som er 2. generation af virksomhedens screeningsplatform. På grundlag af de nuværende installerede systemer og den generelle markedsinteresse forventer Sophion en løbende udvidelse af markedet for automatiske patchclamp-systemer og deres anvendelse, såvel inden for medicinalindustrien som i den akademiske verden. Udviklingen i de øvrige associerede virksomheder forløber planmæssigt. Andre kapitalandele NeuroSearch ejer aktier i Bavarian Nordic A/S, svarende til 1,6% af aktierne og en kursværdi på 34,8 mio. kr. opgjort til slutkursen pr. 30. september 2006 på 348 kr. Pr. 15. november 2006 udgjorde værdien af aktierne 53,1 mio. kr. (530 kr. pr. aktie). Organisation NeuroSearch havde i alt 200 personer ansat pr. 30. september De tilknyttede selskaber havde i alt 115 ansatte. Regnskabsberetning Tallene i kvartalsrapporten er udarbejdet efter samme regnskabspraksis, som anvendtes ved årsrapporten for Kvartalsrapporten er ikke revideret. Det regnskabsmæssige resultat efter skat blev et underskud på 132,2 mio. kr. (overskud på 41,1 mio. kr. i samme periode i 2005). Kapitalberedskabet udgjorde 287,1 mio. kr. pr. 30. september 2006 (475,9 mio. kr. pr. 30. september 2005). NeuroSearch gennemførte den 20. oktober 2006 en kapitalforhøjelse med stk. nye aktier a nominelt 20 kr. udbudt til 100 kr. pr. aktie. Emissionen blev fuldtegnet med et kontant bruttoprovenu på 397,1 mio. kr. Efter aktieemissionen gennemførte NeuroSearch det annoncerede køb af samtlige aktier i Carlsson Research AB (nu NeuroSearch AB) mod betaling af et kontant vederlag på SEK 176,1 mio. (142,6 mio. kr.) og SEK 84,0 mio. (68,0 mio. kr.) i form af udstedelse af stk. nye NeuroSearch aktier. Omsætningen i perioden 1. januar til 30. september 2006 på 49,3 mio. kr. udgøres af indtægter fra samarbejdsaftalen med GSK. De samlede omkostninger udgjorde 167,5 mio. kr. (143,0 mio. kr. i samme periode i 2005), hvilket følger af den øgede aktivitet i udviklingsprojekterne, der blev igangsat allerede i 2004, herunder udviklingsaktiviteterne vedrørende tesofensine. Finansielle poster blev netto realiseret med minus 3,9 mio. kr. mod plus 5,8 mio. kr. i 3. kvartal 2005, hvilket skyldes en generel negativ udvikling i obligationskurser samt en gennemsnitligt lavere beholdning af værdipapirer. Aktionærinformation Pr. 23. oktober 2006 og dermed efter gennemførsel af aktieemissionen på stk. nye NeuroSearch aktier samt udstedelsen af stk. nye aktier til sælgerne af Carlsson Research som delvis betaling for alle aktier i selskabet, udgjorde NeuroSearchs samlede aktiekapital nominelt kr. fordelt på stk. aktier á nominelt 20 kr. pr. aktie.

9 Side 9 af 14 Med aktieudvidelsen er også antallet af navnenoterede NeuroSearch-aktionærer steget fra ca til mere end Samtidig er de navnenoterede aktionærers ejerandel af den samlede aktiekapital steget fra omkring 65% til nu mere end 75%. Aktiebeholdninger Efter gennemførsel af aktieemissionen har bestyrelse, direktion og medarbejdere følgende aktiebeholdninger: Aktionærer Antal aktier pr. 30. sept Antal aktier pr. 23. okt Asger Aamund, bestyrelsesformand Øvrige bestyrelsesmedlemmer (6 personer) Direktion (4 personer) Øvrige medarbejdere I alt 1) ) ) Svarende til 10,6% af den udestående aktiekapital på aktier pr. 30. september ) Svarende til 9,6% af den udestående aktiekapital på aktier pr. 23. oktober NeuroSearch ejer ingen egne aktier. Aktietegningsoptioner Idet NeuroSearch den 20. oktober 2006 gennemførte en kapitalforhøjelse på i alt nominelt kr. til en kurs, der var lavere end aktiernes markedsværdi, har bestyrelsen i overensstemmelse med NeuroSearchs vedtægter og de eksisterende tegningsoptionsprogrammer besluttet at regulere det antal tegningsoptioner, der er tildelt NeuroSearchs medarbejdere, samt tegningskursen ved udnyttelse af optionerne. Reguleringen er foretaget for at sikre, at tegningsoptionernes værdi for medarbejderne bevares efter den gennemførte kapitalforhøjelse. Reguleringen indebærer, at medarbejderne er tildelt et antal yderligere tegningsoptioner og at tegningskursen ved udnyttelsen af optionerne er nedsat. For yderligere specifikationer henvises til Fondsbørsmeddelelse nr fra 23. oktober 2006.

10 Side 10 af 14 Nedenstående skema viser de vigtigste forhold omkring de tildelte og udestående tegningsoptioner efter regulering: Fordeling af tegningsoptioner tildelt i 2003, 2004, 2005 og 2006 pr. 23. oktober 2006 År Udnyttelseskurs Udnyttelsesperiode Bestyrelse Direktion Øvrige medarbejdere I alt (à 20 kr.) Markeds værdi 1) ,40 kr. Marts , ,19 kr. Nov ) ) ) ,5 Marts 2008 Sept Marts ,34 kr. Nov ) ) ,5 Maj 2009 Nov Marts ,51 kr. Nov ,4 Maj 2009 Nov Marts 2010 I alt ) ,1 1) Markedsværdien er opgjort i mio. kr. ved udgangen af udnyttelsesperioden. Beregningen er foretaget ved at anvende Black & Scholes modellen med en gennemsnitskurs pr. 20. oktober 2006 på 167,06 kr. pr. aktie samt en volatilitet på 35,28% svarende til volatiliteten i kursen på NeuroSearchs aktie over de sidste tre år før statusdagen. Kilde: Bloomberg og Danske Markets. 2) Direktionen blev udvidet i 2004 fra fire til fem personer. 3) Det samlede tegningsprogram svarer til 3,6% af aktiekapitalen pr. 23. oktober ) Tegningsoptioner til øvrige medarbejdere er opgjort netto og er fratrukket fratrådte medarbejderes andel. Forventninger til 2006 I forbindelse med akkvisitionen af Carlsson Research (nu NeuroSearch AB) justerede NeuroSearch forventningerne til årets resultat til et underskud i størrelsesordenen mio. kr. før indregning af resultatandele fra associerede virksomheder og andre kapitalandele (tidligere forventet et underskud i størrelsesordenen mio. kr.). I forventningerne til årets resultat indgår forventet driftsunderskud i NeuroSearch AB i perioden 23. oktober til 31. december Forventningerne er uændrede.

11 Side 11 af 14 Bilag 1 Resultatopgørelse Resultatopgørelse (mio. kr.) KONCERN 3. kvt (9 mdr.) 3. kvt (9 mdr.) 2005 (12 mdr.) Omsætning 49,3 158,0 176,5 Forskningsomkostninger 122,6 111,6 159,6 Udviklingsomkostninger 28,7 13,8 17,6 Administrationsomkostninger 16,2 17,6 21,6 Omkostninger i alt 167,5 143,0 198,8 Resultat af primær drift (118,2) 15,0 (22,3) Resultat af kapitalinteresser i associerede virksomheder (10,1) (8,1) (9,3) Værdiregulering af værdipapirer - 28,4 28,4 Øvrige finansielle poster, netto (3,9) 5,8 3,8 Skat Nettoresultat (132,2) 41,1 0,6

12 Side 12 af 14 Bilag 2 Balance og pengestrømsopgørelse Balance (mio. kr.) KONCERN 3. kvt (9 mdr.) 3. kvt (9 mdr.) 2005 (12 mdr.) Immaterielle anlægsaktiver 8,7 10,8 10,1 Materielle anlægsaktiver 165,1 167,2 167,2 Finansielle anlægsaktiver 37,9 44,4 43,2 Tilgodehavender 15,7 11,5 9,0 Likvider og værdipapirer 271,4 434,9 403,4 Aktiver i alt 498,8 668,8 632,9 Egenkapital 272,3 442,4 407,9 Langfristet gæld 126,7 130,7 131,7 Kortfristet gæld 99,8 95,7 93,3 Passiver i alt 498,8 668,8 632,9 Pengestrømme fra driftsaktivitet (98,5) 8,8 (19,6) Pengestrømme fra investeringsaktivitet (1,3) (42,6) (45,1) Pengestrømme fra finansieringsaktivitet (3,6) 18,6 20,4 Periodens ændring i likvider, netto (103,4) (15,2) (44,3) Likvider primo 137,5 181,8 181,8 Andre kapitalandele, værdipapirer og likviditetsreserver 253,0 309,3 299,3 Kapitalberedskab ultimo 287,1 475,9 436,8

13 Side 13 af 14 Bilag 3 Nøgletal og egenkapitaludvikling Nøgletal (i kr.) KONCERN 3. kvt (9 mdr.) 3. kvt (9 mdr.) 2005 (12 mdr.) Indtjening pr. aktie (EPS)* (16,71) 5,29 0,07 Udvandet indtjening pr. aktie (16,67) 5,18 0,07 Indre værdi 34,29 56,86 51,71 Børskurs ultimo året ,5 Børskurs/indre værdi 4,93 3,20 3,32 Antal medarbejdere, gns * Pr. aktie à nom. 20 kr. Egenkapitaludvikling (mio. kr.) Aktiekapital Overkurs ved emission Andre reserver Overført resultat I alt Egenkapital 1. januar ,7 0 43,3 206,9 407,9 Andre egenkapitalposter 1,1 8, ,5 Periodens resultat - - (12,9) (132,2) (145,1) Egenkapital 30. september ,8 8,4 30,4 74,7 272,3

14 Side 14 af 14 Ledelsespåtegning Bestyrelse og direktion har dags dato behandlet og godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar september Kvartalsrapporten er urevideret og aflægges i overensstemmelse med indregningsog målingsbestemmelserne i de internationale regnskabsstandarder som godkendt af EU og yderligere danske oplysningskrav til halvårsrapporter for børsnoterede selskaber. Vi anser den valgte regnskabspraksis for hensigtsmæssig, således at halvårsrapporten giver et retvisende billede af koncernens aktiver og passiver, den finansielle stilling samt resultat og pengestrømme. Fremadrettet udsagn om forventninger og målsætninger som er indeholdt heri er baseret på ledelsens nuværende forudsætninger. Sådanne udsagn involverer kendte og ukendte risici og usikkerheder, som kan resultere i faktiske resultater, præstationer eller begivenheder, som er væsentligt forskellige fra det som er antaget heri. NeuroSearch vil ikke ændre eller revidere sådanne fremadrettede udsagn, målsætninger eller estimater i denne fondsbørsmeddelelse i forhold til at beskrive eventuelle ændringer i begivenheder, forhold, forudsætninger eller omstændigheder, som har dannet grundlag for sådanne udsagn medmindre dette er påkrævet ved lov. København, den 16. november 2006 Direktion Flemming Pedersen Bestyrelse Asger Aamund Marianne Philip Allan Andersen Jørgen Buus Lassen Torbjørn Bjerke Lars Siim Madsen Torben Skov

NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for perioden 1. januar 30. september 2005

NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for perioden 1. januar 30. september 2005 Side 1 af 11 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for perioden 1. januar 30. september 2005 Bestyrelsen har i dag godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar til 30. september

Læs mere

Bestyrelsen har i dag godkendt halvårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2006.

Bestyrelsen har i dag godkendt halvårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2006. Side 1 af 17 Dette materiale er ikke et tilbud om salg af værdipapirer i USA. Værdipapirer må ikke udbydes eller sælges i USA uden registrering eller undtaget fra registrering i henhold til US Securities

Læs mere

Selskabets kapitalberedskab udgjorde 354,9 mio. kr. pr. 30. juni 2007 (350,1 mio. kr. pr. 30. juni 2006).

Selskabets kapitalberedskab udgjorde 354,9 mio. kr. pr. 30. juni 2007 (350,1 mio. kr. pr. 30. juni 2006). Side 1 af 19 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. halvår 2007 Bestyrelsen har i dag godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar til 30. juni 2007. Det regnskabsmæssige resultat efter

Læs mere

NeuroSearchs kapitalberedskab udgjorde 258,0 mio. kr. pr. 30. september 2007 (287,1 mio. kr. pr. 30. september 2006).

NeuroSearchs kapitalberedskab udgjorde 258,0 mio. kr. pr. 30. september 2007 (287,1 mio. kr. pr. 30. september 2006). Side 1 af 19 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Bestyrelsen har i dag godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar til 30. september 2007. Det regnskabsmæssige resultat efter skat blev et underskud

Læs mere

25.04.2006 Fondsbørsmeddelelse 12-06 Side 1 af 13. Til Københavns Fondsbørs. NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2006

25.04.2006 Fondsbørsmeddelelse 12-06 Side 1 af 13. Til Københavns Fondsbørs. NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2006 Fondsbørsmeddelelse 12-06 Side 1 af 13 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S Bestyrelsen har i dag godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar til 31. marts 2006. Det regnskabsmæssige resultat efter

Læs mere

NeuroSearch A/S Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni Opjustering af forventningerne til 2004 med 50 mio. kr.

NeuroSearch A/S Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni Opjustering af forventningerne til 2004 med 50 mio. kr. Side 1 af 10 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2004. Opjustering af forventningerne til 2004 med 50 mio. kr. Bestyrelsen har d.d. godkendt halvårsrapporten

Læs mere

Selskabsmeddelelse 31. august 2015

Selskabsmeddelelse 31. august 2015 Side 1 af 9 Selskabsmeddelelse 31. august 2015 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 3 mio.kr. i første halvår 2015 (underskud på 10 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Selskabsmeddelelse 31. august 2017

Selskabsmeddelelse 31. august 2017 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 2,3 mio.kr. i første halvår 2017 (underskud på 1,4 mio.kr. i samme periode ). Det regnskabsmæssige

Læs mere

Kapitalberedskabet udgjorde 823,5 mio. kr. pr. 31. marts 2008 (424,5 mio. kr. pr. 31. marts 2007).

Kapitalberedskabet udgjorde 823,5 mio. kr. pr. 31. marts 2008 (424,5 mio. kr. pr. 31. marts 2007). Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2008. Det regnskabsmæssige resultat

Læs mere

Selskabsmeddelelse 31. august 2016

Selskabsmeddelelse 31. august 2016 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse 31. august 2016 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen realiserede et underskud af primær drift på 1,4 mio.kr. i første halvår 2016 (underskud på 3,0 mio.kr. i samme periode

Læs mere

NeuroSearch A/S Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2005

NeuroSearch A/S Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2005 Side 1 af 13 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2005 Bestyrelsen har i dag godkendt halvårsrapporten for perioden 1. januar til 30. juni 2005. Det regnskabsmæssige

Læs mere

Selskabsmeddelelse 30. august 2018

Selskabsmeddelelse 30. august 2018 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse 30. august 2018 NeuroSearch A/S NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 2,8 mio.kr. i første halvår 2018 (underskud på 2,3 mio.kr. i samme periode ). Det

Læs mere

Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab for 2007.

Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab for 2007. Side 1 af 28 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S årsregnskabsmeddelelse 2007 Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab for 2007. NeuroSearch-koncernen realiserede

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Delårsrapport for 1. kvartal 2013 og opdatering på selskabets aktiviteter NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et underskud fra primær drift på fortsættende

Læs mere

Tesofensine fedme: Bekræftelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, af et End of Phase II-møde og med en mødedato i 2. kvartal 2009.

Tesofensine fedme: Bekræftelse fra de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, af et End of Phase II-møde og med en mødedato i 2. kvartal 2009. Side 1 af 13 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2009. Det regnskabsmæssige

Læs mere

Kvartalsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 31. marts 2013 (urevideret)

Kvartalsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 31. marts 2013 (urevideret) 21.05.13 aen/mhj Erhvervsstyrelsen Kampmannsgade 1 1780 København V Kvartalsrapport pr. 31. marts 2013 Kvartalsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 31. marts 2013 (urevideret)

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse 29.08.2013 NeuroSearch A/S NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et overskud af primær drift på 13 mio.kr. i andet kvartal 2013 (underskud på 408 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 11 Delårsrapport for perioden januar-september 2013 Selskabsmeddelelse 12.11.2013 NeuroSearch A/S Delårsrapport for perioden januar september 2013 NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede et

Læs mere

Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab

Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab Side 1 af 24 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S årsregnskabsmeddelelse 2005 Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab for 2005. Det regnskabsmæssige

Læs mere

NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for perioden 1. januar 30. september 2004

NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for perioden 1. januar 30. september 2004 Side 1 af 11 Til Københavns Fondsbørs NeuroSearch A/S Kvartalsrapport for perioden 1. januar 30. september 2004 Bestyrelsen har d.d. godkendt kvartalsrapporten for perioden 1. januar til 30. september

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2017 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2016 31. marts 2017 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor:

Fondsbørsmeddelelser i regnskabsperioden Et resumé af væsentlige begivenheder i perioden fra 1. juli 30. september 2008 fremgår nedenfor: Til OMX Nordic Exchange Copenhagen og pressen Meddelelse nr. 25/ Regnskabsmeddelelse for de første 9 måneder af Resumé: I de første 9 måneder af realiserede Pharmexa-koncernen omsætning og andre driftsindtægter

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 5 Selskabsmeddelelse 28.02.2012 NeuroSearch offentliggør selskabets årsrapport for 2011 NeuroSearch-koncernen (NEUR) realiserede i 2011 et underskud fra primær drift vedrørende de fortsættende

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011

Delårsrapport for perioden 1. juli til 30. september 2011 København, den 25. november 2011 Meddelelse nr. 12/2011 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

videreudvikle produktporteføljen optimalt, herunder påbegynde fase III-udvikling med tesofensine til behandling af fedme

videreudvikle produktporteføljen optimalt, herunder påbegynde fase III-udvikling med tesofensine til behandling af fedme Side 1 af 19 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 16. november 2009 - Bestyrelsen i NeuroSearch (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007. Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007

LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007. Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 Til OMX Den Nordiske Børs Hørsholm, den 21. august 2007 LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 Resumé: LifeCycle Pharma offentliggør regnskab for første halvår af 2007 LifeCycle

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011

Ordinær generalforsamling, 27. april 2011 Ordinær generalforsamling, Dirigent Bestyrelsen har udpeget advokat Marianne Philip som dirigent på generalforsamlingen 2 Agenda 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2.

Læs mere

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018).

NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode 2018). Selskabsmeddelelse nr. 20-19 Side 1 af 11 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S NeuroSearch realiserede et underskud af primær drift på 6,1 mio.kr. i første halvår 2019 (underskud på 2,8 mio.kr. i samme periode

Læs mere

Halvårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 30. juni 2013 (urevideret)

Halvårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 30. juni 2013 (urevideret) 28.08.13 aen/mhj Erhvervsstyrelsen Langelinie Alle 17 2100 København Ø Halvårsrapport pr. 30. juni 2013 Halvårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 30. juni 2013 (urevideret)

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2012

Delårsrapport for 1. halvår 2012 27.08.12 Meddelelse nr. 18, 2012 Delårsrapport for 1. halvår 2012 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2012. Delårsrapporten

Læs mere

Kvartalsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 30. september 2013 (urevideret)

Kvartalsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 30. september 2013 (urevideret) 30.10.13 aen/mhj Erhvervsstyrelsen Langelinie Alle 17 2100 København Ø Trekvartårsrapport pr. 30. september 2013 Kvartalsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2013 til 30. september

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2018 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2017 31. marts 2018 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab for 2008.

Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab for 2008. Side 1 af 27 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S årsregnskabsmeddelelse 2008 Bestyrelsen for NeuroSearch A/S har i dag behandlet og godkendt det reviderede årsregnskab for 2008. I 2008 realiserede NeuroSearch-koncernen

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009 København, den 27. august 2009 Meddelelse nr. 8/2009 Danionics A/S Lersø Parkallé 42, 2. DK 2100 København Ø, Denmark Telefon: +45 70 23 81 30 Telefax: +45 70 30 05 56 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret)

Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret) 27.08.14 aen/rano Erhvervsstyrelsen Langelinie Alle 17 2100 København Ø Halvårsrapport pr. 30. juni 2014 Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret)

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

GENMAB OFFENTLIGGØR REGNSKAB FOR FØRSTE HALVÅR AF 2003

GENMAB OFFENTLIGGØR REGNSKAB FOR FØRSTE HALVÅR AF 2003 Kontakt: Genmab A/S Toldbodgade 33 1253 København K Danmark Tlf.: + 45 7020 2728 Fax: + 45 7020 2729 CVR-nr. 2102 3884 Tatiana Brask Director IR&PR T: +45 33 44 77 26 M: +45 25 40 30 39 E: tbr@genmab.com

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2014 31. marts 2015 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011

Brd. Klee A/S. CVR.nr. 46 87 44 12. Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2010 31. marts 2011 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

Meddelelse nr. 10 2008 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2008 Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København Side 1/7 22. maj 2008 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2008 for Rockwool International A/S Bestyrelsen for Rockwool International A/S har i dag behandlet og godkendt kvartalsrapporten for 1. kvartal 2008.

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

Kvartalsrapporten (3.kvt.) for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2015 til 30. september 2015 (ikke revideret)

Kvartalsrapporten (3.kvt.) for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2015 til 30. september 2015 (ikke revideret) 21.10.15 RANO/BIRBE Erhvervsstyrelsen Langelinie Alle 17 2100 København Ø Kvartalsrapportering pr. 30. september 2015 Kvartalsrapporten (3.kvt.) for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2015 til

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2015

Delårsrapport for 1. kvartal 2015 13.05.15 Meddelelse nr. 10, 2015 Delårsrapport for 1. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2015. Delårsrapporten

Læs mere

SmallCap Danmark A/S s bestyrelse har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2019, hvorfra følgende kan fremhæves:

SmallCap Danmark A/S s bestyrelse har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2019, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Christian IX s Gade 2, 2. DK-1111 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 18. juli 2019 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

Delårsrapport for 3. kvartal 2015

Delårsrapport for 3. kvartal 2015 12.11.15 Meddelelse nr. 30, 2015 Delårsrapport for 3. kvartal 2015 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2015.

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2016 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2015 31. marts 2016 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2018

Delårsrapport for 1. halvår 2018 16. august 2018 Meddelelse nr. 15, 2018 Delårsrapport for 1. halvår 2018 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2018. Delårsrapporten

Læs mere

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016

Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 1 / 2017 Aarhus, 28. februar 2017 CVR. nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Admiral Capital A/S Delårsrapport for perioden 1. juli 31. december 2016 Bestyrelsen

Læs mere

LifeCycle Pharma offentliggør halvårsrapport for første halvår 2008

LifeCycle Pharma offentliggør halvårsrapport for første halvår 2008 Selskabsmeddelelse Nr. 29/2008 Til: OMX Nordic Exchange Copenhagen Hørsholm, 21. august, 2008 LifeCycle Pharma offentliggør halvårsrapport for første halvår 2008 Væsentlige begivenheder (OMX: LCP) realiserede

Læs mere

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008.

Hermed følger delårsrapport for Schaumann Retail Finland 1 A/S for perioden 1. januar til 30. juni 2008. OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 København K Hellerup den 29. august 2008 ' fondsbørsmeddelelse nr. 7 / 2008 Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2008 Hermed følger delårsrapport

Læs mere

Halvårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 30. juni 2011 (urevideret)

Halvårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 30. juni 2011 (urevideret) 31.08.11 HM/gdh Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Kampmannsgade 1 1780 København V Halvårsrapport pr. 30. juni 2011 Halvårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 30. juni 2011 (urevideret)

Læs mere

Kvartalsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 31. marts 2011 (urevideret)

Kvartalsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 31. marts 2011 (urevideret) 29.06.11 HM/gdh Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Kampmannsgade 1 1780 København V Kvartalsrapport pr. 31. marts 2011 Kvartalsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 31. marts 2011

Læs mere

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011

Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011 Selskabsmeddelelse nr. 3/2012 Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Hørsholm, 7. marts 2012 Veloxis Pharmaceuticals offentliggør årsrapport 2011 (OMX:VELO) ( Veloxis ) har i dag offentliggjort årsrapporten for

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægternes 10 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S

I overensstemmelse med vedtægternes 10 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NeuroSearch I overensstemmelse med vedtægternes 10 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i NeuroSearch A/S Onsdag den

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport 1. januar 30. juni Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019

Delårsrapport 1. januar 30. juni Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019 Blue Vision A/S Delårsrapport 1. januar 30. juni 2019 Selskabsmeddelelse nr. 10 af 23. august 2019 CVR-nr. 26 79 14 13 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 3 Selskabsmeddelelse nr. 10 af

Læs mere

Halvårsrapport

Halvårsrapport Halvårsrapport 30.06.2016 Danske Spil A/S Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby CVR-nr. 64 01 17 15 Side 2 af 8 Beretning pr. 30. juni 2016 Danske Spil koncernen opnåede pr. 30. juni 2016 et samlet BSI på 2.362,4

Læs mere

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002 FONDSBØRSMEDDELELSE Harboes Bryggeri A/S telefon 58 16 88 88 Kontaktperson: Adm. direktør Bernhard Griese KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj 2001 31. januar

Læs mere

Selskabsmeddelelse

Selskabsmeddelelse Side 1 af 13 Selskabsmeddelelse 27.04.2011 NeuroSearch A/S Bestyrelsen i NeuroSearch A/S (NEUR) har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 31. marts 2011. Det regnskabsmæssige

Læs mere

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09.

12. maj 2009. Bestyrelsen i Land & Leisure A/S har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 01.10.08-31.03.09. Fondsbørsmeddelelse 2009/12 NASDAQ OMX København Nikolaj Plads 6 1007 København K 12. maj 2009 Vedr.: halvårsrapport Bestyrelsen i har på sit bestyrelsesmøde i dag behandlet og godkendt halvårsrapporten

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2010, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. september 2010, hvorfra følgende kan fremhæves: DK TREND INVEST A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Toldbodgade 53 DK- 1253 København K Telefon: +45 33 30 66 25 Fax: +45 33 30 66 04 www.dktrendsinvest.dk

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. kvartal Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport

Læs mere

Pipelinen af lægemiddelkandidater Samlet set har udviklingen i selskabets pipeline af lægemiddelkandidater været særdeles tilfredsstillende.

Pipelinen af lægemiddelkandidater Samlet set har udviklingen i selskabets pipeline af lægemiddelkandidater været særdeles tilfredsstillende. Side 1 af 18 Selskabsmeddelelse NeuroSearch A/S København, 26. August 2009 - Bestyrelsen i NeuroSearch har i dag behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar til 30. juni 2009.

Læs mere

Opgørelse af indregnede indtægter og omkostninger

Opgørelse af indregnede indtægter og omkostninger Regnskab 3. kvartal 2009 Resultatopgørelse 2009 2008 2009 2008 2008 3. kvartal 3. kvartal 1.-3. kvt. 1.-3. kvt. Helår Nettoomsætning 3.264 2.810 9.921 8.629 11.282 Produktionsomkostninger 519 433 1.629

Læs mere

Kvartalsmeddelelse for de første 3 måneder af 2007

Kvartalsmeddelelse for de første 3 måneder af 2007 Til Københavns Fondsbørs og pressen Meddelelse nr. 17/2007 Regnskabsmeddelelse for de første 3 måneder af 2007 Resumé: I de første 3 måneder af 2007 realiserede Pharmexa-koncernen omsætning og andre driftsindtægter

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 2002

GENMAB OFFENTLIGGØR RESULTAT FOR 2002 Kontakt: Genmab A/S Toldbodgade 33 1253 København K Danmark Tlf.: + 45 7020 2728 Fax: + 45 7020 2729 CVR-nr. 2102 3884 Rachel Gravesen VP IR&PR T: +45 33 44 77 34 M: +45 25 40 30 01 E: rcg@genmab.com Michael

Læs mere

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs

Meddelelse nr. 8 2003 Kvartalsrapport, 1. kvartal 2003 Til Københavns Fondsbørs Side 1/6 21. maj 2003 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003 for Rockwool International A/S Hovedpunkter Omsætningen steg med 1 % i forhold til 1. kvartal 2002. Med uændrede valutakurser ville den være steget

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

Halvårsrapport 2007 - Foreningen Fast Ejendom, Dansk Ejendomsportefølje f.m.b.a.

Halvårsrapport 2007 - Foreningen Fast Ejendom, Dansk Ejendomsportefølje f.m.b.a. side 1 af 8 OMX Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 Postboks 1040 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2007 Halvårsrapport Foreningen Fast Ejendom f.m.b.a. Tuborg Boulevard 12 2900 Hellerup Tlf.

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs

Læs mere

Resultatet i 1. kvartal 2019 var 1,5 mio. kr. før og efter skat, svarende til en egenkapitalforrentning før og efter skat på 2,0%.

Resultatet i 1. kvartal 2019 var 1,5 mio. kr. før og efter skat, svarende til en egenkapitalforrentning før og efter skat på 2,0%. NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Christian IX s Gade 2, 2. DK-1111 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 29. april 2019 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2012 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2011 31. marts 2012 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008.

Bestyrelsen for Tivoli A/S har på bestyrelsesmøde den 15. august 2008 behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. april 30. juni 2008. Direktionen Vesterbrogade 3 Postboks 233 1630 København V Telefon 33 75 02 16 Fax 33 75 03 47 CVR-nr. 10 40 49 16 Tivoli A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 10-2008/09 Tivoli, den 15. august 2008 Delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2013

Delårsrapport for 1. kvartal 2013 København, den 23. april 2013 Meddelelse nr. 8/2013 Delårsrapport for 1. kvartal 2013 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Denmark Telefon: +45 88 91 98 70 Telefax: +45 88 91 98 01 E-mail:

Læs mere

MEDDELELSE Nr. 157 MEDDELELSE TIL KØBENHAVNS FONDSBØRS HALVÅRSMEDDELELSE PR. 30. JUNI 2006

MEDDELELSE Nr. 157 MEDDELELSE TIL KØBENHAVNS FONDSBØRS HALVÅRSMEDDELELSE PR. 30. JUNI 2006 DAMPSKIBSSELSKABET ORION A / S CVR: 20.702.419 * EST. 1912 Dato: 30. august 2006 Til: Københavns Fondsbørs xcse@xcse.dk Fra: Antal sider: D/S ORION A/S Kontaktperson, best.fm. Kr. B. Jensen kj@ocean-prawns.com

Læs mere

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr.

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 9 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2008

Delårsrapport for 1. halvår 2008 Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 21. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 09/2008 Delårsrapport for 1. halvår 2008 Resume for 1. halvår 2008 SKAKO Industries koncernen

Læs mere

Trekvartårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 30. september 2011 (urevideret)

Trekvartårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 30. september 2011 (urevideret) 02.11.11 HM/gdh Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Kampmannsgade 1 1780 København V Trekvartårsrapport pr. 30. september 2011 Trekvartårsrapport for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2011 til 30.

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2008

Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Delårsrapport for 1. kvartal 2008 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Trekvartårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. september 2014 (urevideret)

Trekvartårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. september 2014 (urevideret) 29.10.14 aen/rano Erhvervsstyrelsen Langelinie Alle 17 2100 København Ø Trekvartårsrapport pr. 30. september 2014 Trekvartårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. september

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 30.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 30. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. halvår Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. maj 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2009

Delårsrapport for 1. halvår 2009 Delårsrapport for 1. halvår 2009 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009.

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009. Roblon A/S PO box 120 Nordhavnsvej 1 9900 Frederikshavn Denmark Tel: +45 9620 3300 Fax: +45 9620 3399 info@roblon.com www.roblon.com Fondsbørsmeddelelse nr. 3 2009 CVR no. 5706 8515 Halvårsrapport for

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 26. februar 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2010

Delårsrapport for perioden 1. januar til 30. september 2010 København, den 26. november 2010 Meddelelse nr. 14/2010 Danionics A/S Dr. Tværgade 9, 1. DK 1302 København K, Danmark Telefon: +45 70 23 81 30 Telefax: +45 70 30 05 56 E-mail: investor@danionics.dk Website:

Læs mere

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L.

MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. MEDDELELSE OM VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I DE I TILBUDS- DOKUMENT AF 8. MAJ 2012 ANGIVNE OPLYSNINGER vedr. UNITED FOOD TECHNOLOGIES INTERNATIONAL S.A.L. S pligtmæssige købstilbud til ejerne i AQUALIFE A/S CVR-nr.

Læs mere

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Meddelelse nr. 19/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 4. august 2014 Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2014

Delårsrapport for 1. kvartal 2014 19.05.14 Meddelelse nr. 11, 2014 Delårsrapport for 1. kvartal 2014 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 31. marts 2014. Delårsrapporten

Læs mere

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves:

Bestyrelsen har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for 1. januar 30. september 2012, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K c/o Equinor A/S Frederiksgade 21, 1. sal DK- 1265 København K Telefon: +45 77 88 60 44 Fax: +45 77 88 60 45 www.dkti.dk info@dkti.dk

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6

Meddelelse nr. 9, 12. november 1999 Side 1 of 6 Til Københavns Fondsbørs Pressen Meddelelse nr. 9 12. november 1999 Omsætningen i 3. kvartal blev DKK 1 mia. svarende til en stigning på 22% i forhold til samme kvartal 1998 Resultat før skat i 3. kvartal

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 25. februar 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere