Velkommen til klub Diget. ( marts 2009) Klubliv. Dette er en informationsfolder omkring klubtilbud til forældre med kommende 4.klasse børn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til klub Diget. ( marts 2009) Klubliv. Dette er en informationsfolder omkring klubtilbud til forældre med kommende 4.klasse børn."

Transkript

1 Velkommen til klub Diget. ( marts 2009) Dette er en informationsfolder omkring klubtilbud til forældre med kommende 4.klasse børn. Indledningsvis vil vi fortælle lidt om det at gå i klub, hvordan et klubliv adskiller sig fra SFO-årene, samt hvordan klub Diget fungerer/tilbyder medlemmerne og deres familier. Efterfølgende kommer en A-Z over de mest almindelige, men også vigtige informationer om klub Diget. Klubliv. Mange børn glæder sig til at komme i klub, at blive større og få nye udfordringer. Andre finder den kommende forandring bekymrende. Uanset hvordan dit barn har med at skulle starte i klub, kan både I, hjemme som familie og vi klubben bidrage til at starten i klub, bliver en god og positiv oplevelse for Jeres barn. At tale sammen om bekymringer, hvorfor det er godt at komme i en klub, lave aftaler om hvordan jeres barn kan/må forvalte den større frihed er få eksempler. Toke og Marianne, pædagoger fra SFO Vestergården og Vestervang, giver os i klubben en kort orientering om kommende børn, f.eks. modenhed, legerelationer og interesser. Samtidig besøger kommende 4.klasser klubben flere gange sammen med Toke og Marianne i slutningen af 3.klasse. På den måde får vi et billede af den kommende børnegruppe. I kan som forældre bidrage med viden om Jeres børn, som I finder vigtigt, ved at kontakte klubben og evt. få en tid til en opstartsamtale med os.

2 At gå i klub betyder i høj grad en større frihed for Jeres barn. Børnene ankommer på forskellige tidspunkter og krydser sig ind i klubben ved ankomst, og ud igen når de tager hjem. Der er fra klubbens side, ingen kontrol/gennemgang af dagens børn. Det betyder i høj grad, at I som forældre skal have tillid til, at Jeres barn overholder aftaler hjemmefra vedr. brugen af klub. Når I som forældre ringer i klubben for at kontakte Jeres barn, kigger vi som det første om jeres barn har krydset sig ind. Bl.a. derfor er brugen af afkrydsningssystemet vigtigt. I er altid velkomne til at tale med os i klubben, hvis I bliver i tvivl om jeres barn brug af klubben. En del af denne frihed, er også muligheden for at gå fra klubbens område. Mange børn bruger muligheden for at gå i hospitalsparken eller på torvet. For børn i 4.klasse tages en fælles/solidarisk beslutning om en evt. tidsbegrænset skærpelse af denne regel i forældregruppen inden klubstart. Denne vil typisk gælde 1-3 måneder, hvis en sådan beslutning tages. Efterfølgende vil nye børn have samme mulighed for at gå uden for klubben. Dette mener vi i klubben i høj grad kan være gavnligt at lave aftaler om hjemmefra. Er det i orden at gå uden for område, og i så fald, hvor hen? Erfaringen siger os, at torvet trækker i mange børn. Der er et stort udvalg af fastfood, sodavand og slik. I har som forældre indflydelse på jeres barn køb af sådanne, samt antallet af penge der medtages dagligt. give os direkte ris og ros, stille spørgsmål til vores arbejde når I undres, og gerne deltage aktiv i forældreråd, ved arrangementer og meget andet. I klubben er der brugerbetaling, hvilket betyder, at en del af udgiften ved materialer, ture, indkøb mv. betales af brugeren, barnet. Taksten for klub er i 2009 på 597 kroner om måneden. Der kan søges om hel eller delvis friplads gennem kommunen, hvilket også betyder hel eller delvis nedsættelse af brugerbetalingen. I A-Z kan I læse mere om dette. Vi i klubben anser en god kontakt mellem forældre og klub, som yderst vigtig. Vi gør meget ud af at informere ud af til og kontakter forældre for samtale eller møde, når vi mener der er behov for dette. Den daglige kontakt mellem forældre og klubbens personale er ofte mindre end de fleste har oplevet gennem SFO-tiden. I takt med at jeres barn er blevet større, er behovet for forældrehjælp blevet mindre. I kan selv bidrage til en positiv kontakt, ved at

3 Klub Diget. I klub Diget vægter vi, at have tid til at være, tid til samtale og mulighed for at tage fat i pludseligt opståede ideer fra børnene. Klubben er en forholdsvis lille klub. Medlemstallet svinger i år mellem børn, og vi ser dagligt mellem børn i klubben. Dette er på mange måder en fordel. Vi oplever, at mange, især nye børn, finder tryghed i det lille og nære miljø. Alle kender hinanden og i klubben ser vi at der leges meget på tværs af køn og alder. Vi drager nytte af andre klubbers tilbud, enten ved erfaringer, inspiration og ved at deltage i arrangementer på tværs af klubber, for at tilgodese så mange interesser hos klubbens børn som muligt. Klubbens åbningstider: Mandag-torsdag kl.13-18, fredag kl I efterårsferien, uge 42, og vinterferien, uge 8, åbner klubben kl.9-16 alle ugens dage. I sommerferien er åbningstiden fra kl hele ugen. Mellem jul og nytår, samt 24/12, 31/12,1/5, efter Kr. himmelfartsdag og grundlovsdag er klubben lukket. Indretning. Vi indretter løbende klubben, sådan at tilbud og rum hænger bedst sammen med aktuelle medlemmer og deres ønsker. Dog har vi gennemgående tilbud. Alrum: Her kan der laves mange forskellige aktiviteter, alt fra perler, klip, maleri, smykker, figurer og meget andet. Sporten: bordtennis, billard, dart og bordfodbold. Multimedierum: Her spilles playstation, computer og rockband. Opholdsrum: her spiser vi sammen, spiller kort, laver lektier og meget andet. Diskotek: her danses og høres højt musik. Rummet kan også bruges til boksning/aktiviteter med fart på. Uderum: Udenfor er der mulighed for at spille fodbold, hockey, badminton, køre på street-bikes, lufte kaniner, ligge i græsset og dagdrømme og hvad vejret ellers tillader. Kaniner: Vores kaniner har deres eget lille hus i gården. Vi tilbyder hver uge, at benytte Vestervangskolens gymnastiksal og Stadion, og i perioder bruger vi Glostrup svømmehal. Desuden har klubben mange tilbagevendende begivenheder og traditioner. Se under A-Z. A-Z. Ansvar. Børnene i klubben har mulighed for selv at planlægge aktiviteter, holder selv øje med tiden og sørger i høj grad for meget selv. I klub stilles der på denne måde større krav om ansvar for egen dag, end mange børn tidligere har oplevet. At alle børnene trives, føler sig trygge og udvikler sig er altid de voksnes ansvar, pædagoger og forældre. Bar. Hver dag har klubbens bar åben. Tidspunktet afhænger af dagens andre aktiviteter, men som ofte er baren åben kl.15. I baren sælges juice, kakao, frugt/grønt, brød/kiks. Her skal bruges madkort. Se under kort.

4 Børnemøder. Der afholdes minimum et børnemøde hver måned. På børnemødet kommer børnene med forslag og det aftales hvem der arbejder videre med forslaget. Her tales om de gode og svære oplevelser, her efterlyses forsvundne sager, der ønskes, rises og roses osv. Børnemøder er der hvor børnene har mulighed for at blive hørt i større forum, påvirke og få indflydelse på fritiden i klubben. Alle ankomne børn deltager. Computer. I klubben er der adgang til computer og internet. Vi bestræber os på, at holde øje med internetsider, spil og computer-adfærd, sådan at det anvendte matcher aldersgruppen. Betaling. Klubben er stort set pengeløs, hvilket gør det unødvendigt at medbringe penge dagligt. Ved betaling af div. aktiviteter, benyttes klippekort, som købes i klubben. Se under kort. Ved betaling af kort, kanin oa. laves en kvittering til hjemmet. Billeder/foto. Klubben tager jævnligt billeder af børnene. Disse billeder bruges til egen morskab i klubben, som dokumentation, i nyhedsbreve mv. Dette betyder at billeder også i nogle tilfælde offentliggøres. Ønsker I ikke at der bruges billeder af jeres barn, skal I selv være opmærksomme på, at give klubben besked. Efterårsferie. Se under ferie. Emneuge. En gang om året er der emneuge i klubben. Aktiviteter og tilbud henvender sig til valgte emne, faste tilbud udgår. Familie-arrangementer. Vi har tradition for flere årlige arrangementer for familiearrangementer. Disse arrangementer skaber mulighed for fælles oplevelser, kendskab på tværs af medlemmer og familier og mulighed for hygge og samvær. Vi opfordrer alle familier til at deltage i det omfang det lader sig gøre.

5 Forældreråd. Klubben har et forældreråd som har til formål at støtte, udvikle og samarbejde med klubbens personale omkring klubbens tilbud til børnenes fritid. Forældre kan kontakte forældrerådet, hvis der er emner der ønskes diskuteret i forældrerådet. Der afholdes omkring 4 årlige møder mellem forældreråd på SFO Vestergården, SFO Vestervang og klub Diget. Referater og indkaldelser lægges på klubbens nyhedslink. Ønsker du mere information om forældrerådet, kontaktes klubben. Ferie. I ferieperioder tilbydes mange forskellige aktiviteter af varierende længde. En overordnet plan for ferien indgår i nyhedsbrev for gældende periode. Vær opmærksom på varslede lukkedage f. eks i forbindelse med koloni, eller ved særlige ture. Friplads. Der er mulighed for at søge friplads. Information om dette findes på Her findes bl.a. et skema til udregning af fripladsmulighed. I er også velkomne til at spørge i klubben. Halloween. Er ikke en typisk dansk tradition, men en oplagt mulighed for at få udklædning og spænding en dag mere i løbet af året. Vi holder halloween hvis kalender og åbningsdage passer. Arrangement slutter typisk kl.20. Da vi også gerne vil fejre og respektere andre end danske højtider, opfordres forældre med anden religiøs baggrund en kristendom, til at orientere os om deres højtider. Idræt. Idræt, motion og svømning er vigtige tilbud og et sundhedsmæssigt signal klubben gerne vil bakke op om. Derfor tilbyder vi i det omfang vi kan, disse aktiviteter. Information. I klubbens entre hænger informationer til børn og forældre. Her ophænges seneste udgave af klubbens nyhedsbrev, tilmeldinger, plakater osv. Informationer der vedrører alle, kan desuden findes på vores nyhedslink på Under SFO/klub. Ønsker I at få nyhedsbrev pr. mail, skal i blot sende mail til klubben, fra den adresse I ønsker sendt til. Jul. Julen kommer til klubben hvert år. Det mærkes især i vores alrum hvor der laves mange gaver. Hver dag i december, trækkes der lod mellem fremmødte børn om dagens kalendergave kl.15. Der afholdes julearrangement for familier og der afholdes en gratis julefrokost med sang, dans og julemenu for børnene op til juleferien. Helligdage. Klubben følger skolens ferielukning på helligdage.

6 Kaniner. Klubben har kaninhold. Børnene har mulighed for enten alene eller sammen, at holde kanin. Der afholdes kaninmøde en gang månedligt. En tilbagevendende begivenhed er Glostrup mesterskaberne i kaninhop-konkurrence, hvor vi dyster med klub Ejbys kaniner. Regler og betaling informeres om ved første forældremøde. Konflikter. Konflikter kan ikke undgås hvor der befinder sig mennesker med vilje. Også i klub Diget sker der konflikter mellem medlemmer, personaler og forældre. Der er meget at lære gennem konflikter, men ofte opleves konflikter som noget ubehageligt og svært. Oplever jeres barn, eller I selv at der er uløste uenigheder, opfordrer vi Jer til at kontakte personalet, så vi er med igennem løsningen af disse. Oplever vi i klubben, at jeres barn er involveret i en voldsom konflikt, bliver I kontaktet, for samtale eller møde. På den måde kan alle komme i klub dagen efter på en ordentlig måde. Kontakt. Klubben har en kontakt-telefon. Denne kan bruges når vi er ude af huset, ved akutte tilfælde, eller uden for åbningstid. Uden for åbningstid kan der indtales besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Telefonnummeret til kontakt-telefon er Klubbens telefonnummer er klub.diget@glostrup.dk. Koloni. Koloni er en rigtig god måde at være sammen på over længere tid. Både medlemmer og personale ser hinanden på en ny måde og i nye sammenhænge. Vi tager årligt på koloni, i varierende længder og forskellige steder. Når klubben er på koloni, er klubben lukket hjemme. Beslutning om koloni varsles med tre måneder. Kort. I klubben betales div. aktiviteter med klippekort. Der afklippes klip, svarende det til det aktuelle beløb. Der kan benyttes tre typer kort, til forskellige priser. Madkort på enten 20x1 krone, eller20x2 kroner. Turkort på 20x2,5 kroner. Materialekort på 20x1 krone, eller 20x2,5 kroner. Vi tilbyder at opbevare medlemmernes kort i klubben.

7 Mad. Onsdage sælges der et måltid mad i klubbens bar. Maden er klubbens bud på et alternativ til fastfood fra torvet, og er overvejende sund og god kost, med plads til hygge-menuer. Der tages hensyn til religion og allergi. Prisen varierer mellem 2-10 kroner, afhængigt af menu. Der er ingen tilmelding, men der skal bruges madkort for køb. På disse maddage sælges ikke kiks, frugt oa. Klubbens børn har mulighed for at stå for planlægning, indkøb, madlavning og oprydning sammen med en af klubbens voksne. Det er ikke tilladt at spise mad, slik oa. købt uden for klubben, på hele klubbens område. Til gengæld er det altid fint at spise madpakke færdig, eller medbringe egen frugt. Mini playback. Et årligt arrangement hvor sang, dans og scene-skræk udfordres. Medlemmer øver i grupper til et stykke musik der mimes og danses til. Der afholdes konkurrence med andre klubber i kommunen, og vinderne går videre til landsdækkende konkurrence i marts. Her bliver medlemmer udfordret på samarbejdsevne, venskaber, forpligtelse, engagement, vilje, mod og danseteknisk vis. Gentagende, bevidst og sårende adfærd er mobning. Har du oplevelser omkring mobning, spørgsmål til vores arbejde, eller i tvivl, så kan du altid kontakte de voksne i klubben. Nyhedsbrev. Hver måned udkommer klub Digets nyhedsbrev. Nyhedsbrevet fortæller lidt om det daglige liv i klubben, indeholder en aktivitetskalender for kommende måned, en menu-plan for maddage, samt uddybende informationer om enkelte arrangementer. Nyhedsbrevet er en enkel og god måde at holde sig orienteret om klubben, og kan hentes via klubbens nyhedslink. Se under information. Overnatninger. Vi overnatter i klubben ved særlige arrangementer. Vær opmærksomme på tidsfrister for tilmelding, da varsling til beredskab Glostrup er nødvendigt. Mobning. Vi arbejder meget med sprog og samvær, og reagerer når almindeligt samvær ikke finder sted på en almindelig måde. Personalet i klub Diget mener at mobning og kultur hænger sammen. Med det mener vi, at kulturen for samvær både kan skabe mulighed for mobning og afskaffe mobning. De voksnes adfærd, egen opførsel og interesse for børnenes oplevelser, sætter rammer for acceptabelt samvær.

8 Personalet i klubben: Helen Andersen, pædagog 30 timer. Steven Schumann, medhjælper 30 timer. Julie Mortensen, leder 37 timer. Ris og ros. Vi modtager gerne spørgsmål til og kritik på vores pædagogiske arbejde i klubben. Det er uundgåeligt, at der opstår misforståelser og uenigheder mellem medlemmer og pædagoger, og mellem forældre og pædagoger. Vi opfordrer både medlemmer og forældre til at henvende sig direkte til personalet i klubben, når der opstår problemer. Ros modtages naturligvis også gerne. Studerende. Klub Diget er ikke en praktik institution. Dog siger vi gerne ja til studerende der kontakter klubben for projekter, der har med studiet at gøre. Vi mener det er vigtigt at støtte uddannelsen af nye, gode pædagoger. Hvis dit barn tilmelder sig et forløb organiseret af studerende, gives der besked til hjemmet. På den måde kan I vurdere om jeres barn kan/må deltage. Sprog. Det er meget individuelt hvordan sprog opfattes, ligesom der kan være forskellige typer af sprogbrug i forskellige sammenhænge. I klub Diget mener vi, at sproget skal have lov at blomstre, men vi er ikke en klub, hvor nedsættende, ubehagelig og diskriminerende sprog accepteres. Spil til playstation. Spil til playstation må gerne medbringes. Vær dog opmærksom på, at tilladt alder for spillet skal passe til klubbens aldersgruppe og at ansvaret ved f. eks skade eller tyveri ikke kan pålægges klubben. Sidst nævnte gælder ved alle medbragte ting, legetøj o.a. Særlige hensyn. Selv om forventningen til klubbørns egen kunnen er større end tidligere, kan der være børn, der af forskellige årsager, har helt særlige behov. Vi vil gerne, i den udstrækning det overhovedet er muligt, støtte og hjælpe børnene i deres fritid i klubben. Kontakt os, så vi kan lave fælles aftale. Sygdom. Klubben modtager ikke syge børn. Hvis et medlem bliver dårligt i klubben, kontaktes forældre og barnet sendes hjem hvis muligt. Det er ikke nødvendigt at ringe sit barn syg. Hvis et barn ikke har været i skole pga sygdom eller andet, men er i stand til at komme i klub, bedes forældre orientere klubben, enten ved skriftlig eller telefonisk besked. På denne måde minimeres tvivlsspørgsmål både hjemme og i klubben ved fravær. Tilmelding. Tilmelding til forskellige aktiviteter sker hos ansvarlig voksen. Ofte er der et minimum og maksimum antal deltagere, hvilket både kan betyde aflysning ved manglende tilmelding og pladsproblemer ved stor interesse. Ved sidst nævnte, gentages aktiviteten ofte ugen efter. Tilmelding er først endelig ved betaling og tidsfrist skal overholdes. Ved fravær pga. sygdom, tilbagebetales beløb.

9 Traditioner. Klub Diget har mange traditioner. Som ny personalegruppe, har vi valgt at give os tid og mulighed for at diskutere hvilke traditioner vi vil føre videre, hvilke nye der skal til, samt hvordan arrangementerne skal se ud. Dog er følgende faste: Halloween, julearrangement for familie, julefrokost for medlemmer, miniplayback, kaninhop-mesterskab, emneuge, sommerfest for familie og kolonier/weekendture. Udlejning. Klubbens lokaler kan ikke lejes. Dog stiller klubben gerne lokaler til, ved arrangementer for medlemmer på forældres initiativ. Dette kræver blot, at et medlem af forældrerådet deltager og har ansvaret for oprydning, aflåsning, nøgle og alarm. Udlån. Ved brug af klubbens forskellige udstyr, forlanges pant. Ved pant forstås, at medlemmet lægger en personlig genstand ( alt fra mobil til hue) i udlånet, imens genstanden bruges. Ved aflevering af det lånte, tilbagegives pant. Dette sker for at nedsætte skader, manglende returnering af klubbens udstyr og reelt tyveri. Ødelægges en udlånt genstand, vurderes konsekvens individuelt. Denne folder er redigeret i marts Yderligere information kan ske ved at kontakte klubben.

Velkommen til klub Diget. januar 2012. Klubliv. Dette er en informationsfolder omkring klubtilbud til forældre med kommende 4.klasse børn.

Velkommen til klub Diget. januar 2012. Klubliv. Dette er en informationsfolder omkring klubtilbud til forældre med kommende 4.klasse børn. Velkommen til klub Diget. januar 2012 Dette er en informationsfolder omkring klubtilbud til forældre med kommende 4.klasse børn. Indledningsvis vil vi fortælle lidt om det at gå i klub, hvordan et klubliv

Læs mere

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh KLUB DIGET AVISEN August 2012 Gys og gru fredag d. 13.07.12 i klubben.. ughhhh Information. I klubbens entre hænger informationer til børn og forældre. Her ophænges seneste udgave af klubbens nyhedsbrev,

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

KLUB DIGET AVISEN. Juni + Sommerferie 2012

KLUB DIGET AVISEN. Juni + Sommerferie 2012 KLUB DIGET AVISEN Juni + Sommerferie 2012 Information. I klubbens entre hænger informationer til børn og forældre. Her ophænges seneste udgave af klubbens nyhedsbrev, tilmeldinger, plakater osv. Informationer

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Børnegrotten 2018/19

Børnegrotten 2018/19 Børnegrotten 2018/19 Sct. Mariæ Skole Valdemarsgade 14 Postboks 1522 9100 Aalborg Telefon 98 13 60 03 E-mail: Sct.Mariae.Skole.Aalborg@sct-mariae-skole.dk www.sct-mariae-skole.dk Velkommen Hermed vil vi

Læs mere

Kontaktoplysninger: Leder 96116320. Souschef 96116322. Afdelingsleder... 96116320. Hobbitterne 96116318. Hobbitterne... 96116321. Klubben..

Kontaktoplysninger: Leder 96116320. Souschef 96116322. Afdelingsleder... 96116320. Hobbitterne 96116318. Hobbitterne... 96116321. Klubben.. Kontaktoplysninger: Leder 96116320 Souschef 96116322 Afdelingsleder... 96116320 Hobbitterne 96116318 Hobbitterne... 96116321 Klubben.. 96116319 Køkken... 96116323 Minimoyserne.. 96116325 Mumitroldene...

Læs mere

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole

Velkommen til SFO Fryndesholm Skole Velkommen til SFO Fryndesholm Skole 1/10 Velkommen Hensigten med denne folder er at give en kortfattet orientering om skolefritidsordningen, dens dagligdag, traditioner og andre emner, som vi tror, er

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Naturbørnehaven Krabbely

Naturbørnehaven Krabbely Velkommen til Naturbørnehaven Krabbely - en privat børnehave for børn i alderen 3 6 år 1 Velkommen til Naturbørnehaven Krabbely Velkommen til Naturbørnehaven Krabbely. Denne pjece giver orientering til

Læs mere

Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN

Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN Åbningstid : Blandt næsten alle kaldet KLØVEREN Fritidsklub Mandag & Tirsdag 11.30-20. Onsdag, torsdag & fredag 11.30-17. Skole- fri & feriedage 10-17. Juniorklub Onsdag kl. 17.30-22. Kontingent : 458,-

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende.

Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Hej Stjernehuset Nord og Syd byder dig og din familie velkommen. Vi glæder os meget til at hilse på Jer og lære Jer at kende. Du skal starte i Stjernehuset De voksne i den gruppe hedder: Generel information

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO 1 Værdier og mål: Hverdagen i SFO/Klub er præget af fokus på: Trivsel og udvikling Frihed til at vælge Kreativitet Relationer Det betyder at: Børn føler sig set og hørt

Læs mere

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår.

VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV NYT TLF.: 41 73 67 43. Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. VELKOMMEN I KLUBBEN - HER ER VIRKELIG SJOV Fortæl mig... jeg glemmer. Vis mig... jeg husker. Inddrag mig... jeg forstår. Kinesisk ordsprog NYT TLF.: 41 73 67 43 Footbase langbold vinder 2011 - klubfest

Læs mere

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk

Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset Vestermarievej 16 3700 Rønne Tlf. 56 92 43 60 Mail: bornehuset@brk.dk Børnehuset er en integreret institution, hvilket betyder, at vi både har en børnehave og en fritidsordning. Denne velkomstfolder

Læs mere

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03

Næsbjerg SFO. FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Næsbjerg SFO FORÆLDREINFORMATION NÆSBJERG SFO Telefon: 79 94 85 76/20 45 29 03 Åbningstider: Mandag til torsdag: kl. 6.00 til 16.45 Fredag: kl. 6.00 til 15.30 Næsbjerg SFO har lukket i uge 29 og 30 i sommerferien.

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

SFOen v/kildegårdskolen

SFOen v/kildegårdskolen Dette er en folder, der henvender sig til forældre med børn i SFOen v/ Kildegårdskolen. I folderen finder man bl.a. information om børnenes dagligdag i SFO, samarbejde med forældre og skole samt en række

Læs mere

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk

Velkommen til. Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Velkommen til Hadsten Børnehave Lindevej 4 8370 Hadsten Tlf. 86 98 03 89 www.hadstenboernehave.dk Hadsten Børnehave er en selvejende institution Vores institution skal være et sted, hvor både børn og voksne

Læs mere

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15

6.15 SFOen åbner i børnehavens lokaler. Der serveres morgenmad frem til kl. 7.15 Rudemøllevej 1-3, 7800 Skive, Hem SFO 99153615 Skolen 99153600 Børnehaven Kontor 99153606 Børnehaven 99153605 Udflugt-telefon(BH og SFO) 40143188 Åbningstider SFO: Mandag -torsdag 6.15-7.45 14.00-17.00

Læs mere

KONGSBJERGSKOLENS SFO 2018

KONGSBJERGSKOLENS SFO 2018 KONGSBJERGSKOLENS SFO 2018 Den pædagogiske ramme i SFO I SFO en arbejder vi med læringsrum, hvor der er mulighed for at veksle mellem forskellige læringsrum og aktiviteter ud fra de 7 læreplanstemaer;

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Hvem er vi Side 1 Hvad vægter vi Side 2 Praktiske oplysninger Side 3 + 4 Kostpolitik Side 5 Konflikter Side 6 Fysiske rammer Side 7 Uderummet Dokumentation Møllevej 9

Læs mere

Velkommen i Kahytten

Velkommen i Kahytten Velkommen i Kahytten SFO på Skjern Kristne Friskole Skoleåret 2015-16 - at lede til livet At lede til livet Når børnene træder ind i SFO, indgår de i relationer med andre børn og et personale, der har

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

SFO Højvangskolen 2013 Info

SFO Højvangskolen 2013 Info SFO Højvangskolen 2013 Info VELKOMMEN Vi vil gerne byde Jer velkommen i Højvangskolens SFO. Vores mål er at få et godt samarbejde mellem forældre, børn og personale, da det er vejen til god trivsel for

Læs mere

FJUK skoleåret 2013-2014

FJUK skoleåret 2013-2014 FJUK skoleåret 2013-2014 HUSK HUSK: Hver måned kan du læse det aktuelle program med aktiviteter og madplan på skolens INTRA I FJUK vil vi gerne kendes på Vi vil gerne kendes på, at der er plads til alle

Læs mere

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE

IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE IDRÆTSINSTITUTIONEN MOTALAGADE Motalagade 6, 8200 Århus N, Tlf.: 23265305 E-mail: brittm@aarhus.dk Velkommen Vi er en idrætsinstitution normeret til 53 børn, hvoraf de 12 er vuggestuebørn. Institutionen

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

Her trives. spirerne... DUS. Vesterkæret

Her trives. spirerne... DUS. Vesterkæret Her trives spirerne... DUS Vesterkæret Indhold: Velkommen til DUSSEN...3 Historie...4 DUSSEN på Vesterkæret...5 Hvad vil vi kendes på...6 Dagligdagen i DUSSEN...7 Personalet...8 Forældresamarbejde...9

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen til SFO Hulen.

Velkommen til SFO Hulen. SFO Hulen Velkommen til SFO Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen

Læs mere

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd

Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til Skolefritidsordningen På Spjald Skole SFO Tusindfryd Velkommen til SFO Tusindfryd på Spjald Skole. Her i SFO Tusindfryd er børnene blandet på tværs af årgang, køn og alder. Dette fungerer

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN

MYRETUEN WEBUDGAVE. Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN MYRETUEN Langmarkskolen LANGMARKSKOLEN VELKOMMEN TIL LANGMARKSKOLEN OG MYRETUEN Kære børn og forældre Nu skal I snart begynde på noget nyt, og der melder sig sikkert en masse spørgsmål om det nye og ukendte.

Læs mere

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SCT. JOSEPH SKOLE SFO 2014 2015 TLF.: 5766-0957 ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SFO en er en integreret del af Sct. Joseph Skole, og er derfor

Læs mere

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej

Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Glidende overgang Afdeling Skjoldborgsvej Ullerup Bæk Skolen Skjoldborgsvej 25 DK-7000 Fredericia Tlf. 7210 5930 britta.madsen@fredericiakom.dk www.fredericiakommune.dk I denne folder kan du læse lidt

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Vi tror på, at et godt forhold til forældrene er grundlæggende for at opnå et trygt forhold til de unge VI FORVENTER: At unge og forældre medvirker

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning

INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Thorsmosevej 18 Annisse 3200 Helsinge 72 49 85 05 INFORMATIONSFOLDER 2018/2019 Velkommen til Bjørnehøj Fritidsordning Vi har lavet denne lille folder for at give dig og dine forældre information om dagligdagen

Læs mere

Velkommen til Legehuset

Velkommen til Legehuset Velkommen til Legehuset Ny i Legehuset I dette dokument har i mulighed for at læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. Sidst er der beskrevet nogle af de mere praktiske ting ved at være barn og forældre

Læs mere

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde

Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Her vil du foruden børnene, møde Kære Vi byder dig rigtig hjerteligt velkommen i skolefritidsordningen Augustenborg. Du skal gå på gruppe Her vil du foruden børnene, møde Vi har lavet denne folder, så du sammen med mor/far kan læse om

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre

Velkommen i Hesselager Børnehus. Informationsfolder til nye børn og forældre Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO Vores Værdier: Hverdagen tilrettelægges så børnene føler sig trygge og er glade for at komme. Børn skal videreudvikle sociale og personlige kompetencer. Herved forstås

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf:

Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: Velkommen til SFO Hyldetræet, en afdeling af Ll. Næstved skole. Søndergade 20, Hyllinge, 4700 Næstved. Tlf: 55888026 Vi er en af 6 afdelinger på Lille Næstved skole. Der går ca. 1800 elever på hele skolen.

Læs mere

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO)

Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Velkommen til Rødkilde Fritidshjem & Klub (Rødkilde skoles KKFO) Fælles information Velkommen til Rødkilde fritidshjem & klub Institutionen er en skolefritidsordning for børn i alderen 6-13 år. I andre

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid!

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Skolefritidsordningen er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse. SFO en er en udvidelse af skolen og tilbyder: kreativitet, kunst & håndværk,

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune

Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune Klubtilbud i Ringkøbing-Skjern Kommune In Between Klubben for alle børn i Skjern by på Kongevej 46 Klubben er til dig, som synes, det kan være sjovt og hyggeligt, at møde andre børn efter skole. Her er

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Børneby Øster er en kommunal institution med ca. 140 børn i alderen 2 år og 9 måneder

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO.

FORÆLDRE - INFORMATION. Roslev SFO. FORÆLDRE - INFORMATION Roslev SFO. Side 2 Til forældre med børn i Roslev SFO. Forældreinformationen indeholder nyttige oplysninger om fritidsordningen. Brug folderen hvis I har brug for oplysninger, men

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Velkommen i Hesselager Børnehus

Velkommen i Hesselager Børnehus Velkommen i Hesselager Børnehus Informationsfolder til nye børn og forældre Hesselager Børnehus er et børnehus for børn fra 3-6 år. Vi er en del af Østerdalen, som er et kommunalt dagtilbud i Svendborg

Læs mere

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf

Velkommen I. Højslev SFO. Højslev SFO. Skolevej Højslev Tlf Tlf Velkommen I Højslev SFO Højslev SFO Skolevej 13 7840 Højslev Tlf. 99 15 66 73 Tlf. 51 40 06 10 Kære forældre Vi vil med denne folder byde Jer velkommen til Højslev Skolefritidsordning og fortælle lidt

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Vi ønsker alle en rigtig god sommer

Vi ønsker alle en rigtig god sommer Dokumentation Ved indgangen til Fritteren, i Glasgangen, har vi lavet en aktivitetstavle, så børnene kan danne sig et overblik over, hvad der sker i huset. Det er et stort hus, og det kan være svært for

Læs mere

Vi lægger vægt på at hjælpe børnene til at tænke og handle selvstændigt og tage hensyn til andre mennesker og deres følelser.

Vi lægger vægt på at hjælpe børnene til at tænke og handle selvstændigt og tage hensyn til andre mennesker og deres følelser. Johannesskolens SFO 2009 I Johannesskolen s SFO går børn fra børnehaveklasse til 5. klasse. Når børnene har fri fra skole, har de mulighed for at bruge deres fritid i SFO en. Vi lægger vægt på, at børnenes

Læs mere

Hvem er vi. En god start

Hvem er vi. En god start BØRNEHAVEN BAVNEHØJ Velkommen til Børnehaven Bavnehøj Herluf Trolles Gade 6 8200 Aarhus N. tlf.: 20354620 Pædagogisk Leder: Jane Iversen kontakt mail: jai@aarhus.dk Hvem er vi Vi er en børnehave med plads

Læs mere

OVERORDNEDE FORMÅL MED FORÅRSSFO

OVERORDNEDE FORMÅL MED FORÅRSSFO Forårs SFO OVERORDNEDE FORMÅL MED FORÅRSSFO Forårs SFO er et særligt tilrettelagt tilbud, der er målrettet aldersgruppen, hvor de pædagogiske aktiviteter skal have fokus på etablering af nye fællesskaber,

Læs mere

Børnegrotten 2016/17

Børnegrotten 2016/17 Børnegrotten 2016/17 Velkommen Hermed vil vi gerne byde jer velkommen i Børnegrotten, som er Sct. Mariæ Skoles fritidsordning. Børnegrotten er et fritidstilbud for elever i 0. 4. klasse. Her er lidt information

Læs mere

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole La Bella Høj-huset Kære forældre Velkommen til La Bella Høj-huset! I denne folder har vi samlet en række praktiske oplysninger. Høj-huset er La Bellas afdeling for

Læs mere

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS

JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS JUNIORKLUBBERNE I NORDDJURS FIND FLERE INFORMATIONER PÅ WWW.UNGNORDDJURS.DK FÆLLES FOR ALLE JUNIORKLUBBERNE ÅBNINGSTIDER: Alle juniorklubber har åbent 14-17 på hverdage. På skolefridage er der åbent 09-16,

Læs mere

SFO UGLEREDEN. SkolefritidSordningen Uglereden en del af nørre alslev Skole

SFO UGLEREDEN. SkolefritidSordningen Uglereden en del af nørre alslev Skole SFO UGLEREDEN SkolefritidSordningen Uglereden en del af nørre alslev Skole 1 VELKOMMEN TIL SFO PÅ NØRRE ALSLEV SKOLE Med denne lille folder, vil vi gerne byde velkommen til skolefritidsordningen og samtidig

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2015 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Velkommen til Asgård

Velkommen til Asgård Velkommen til Asgård Kære forældre! Åbningstider Velkommen til SFO ASGÅRD. Formålet med denne lille skrivelse er at give børn og forældre en række praktiske oplysninger om fritidsordningens dagligdag.

Læs mere

Bøgeskovskolens Fritidsordning

Bøgeskovskolens Fritidsordning Velkommen Til Bøgeskovskolens Fritidsordning Skoleåret 2010/2011 Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen til Bøgeskovskolens Fritidsordning. Vi håber på et godt og positivt samarbejde omkring

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

Velkommen til SFO VADGÅRD

Velkommen til SFO VADGÅRD Velkommen til SFO VADGÅRD 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen Side 3 Åbningstider Side 3 Beskeder Side 3 Komme og gå Side 3 Ferier Side 4 Frugtordning Side 4 Børnegrupper Side 4 Lege og aktiviteter Side 4

Læs mere

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: INFO-FOLDER! 2016/17

Klub Krogen. Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: INFO-FOLDER! 2016/17 Klub Krogen Tjørnholmvej 10, 2680 Solrød strand. Tlf.: 56 18 26 41 INFO-FOLDER! 2016/17 Indholdsfortegnelse Velkommen til Munkekærskolens Klub/SFO2... 2 Kontakt oplysninger... 3 Åbningstider... 3 Lukkedage...

Læs mere

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse:

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: Høng Odinsvej 18 tlf. 58853620 Stjernehuset Tingvej 2 tlf. 58853740 Laden Kulbyvej 18A tlf 58850480 Trekløverens e-mail adresse: sfo.trekloveret@kalundborg.dk

Læs mere

Værd at vide om livet i børnehaven

Værd at vide om livet i børnehaven Værd at vide om livet i børnehaven BØRNEHAVENS ADRESSE Dybvad Børnehave Markedsvej 8 9352 Dybvad Alrum tlf. 51 15 86 18 Kontor tlf. 51 15 85 31 ÅBNINGSTIDER Mandag til torsdag 06.45 16.30 Fredag 06.45

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked.

Årsplan. Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en oversigt over lukkedage, ferier, koloni, forældremøder og julemarked. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående arrangementer, som I bedes

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning

Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave. Frølundvej Herning Velkommen til Barnets Hus Afd. Gårdens Børnehave Frølundvej 49 7400 Herning Gårdens Børnehave: Børnehaven er normeret til 35 børn i alderen 2,9 år - 6 år, Åbningstider: Mandag torsdag: 6.30 16.45 Fredag:

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP

VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP VELKOMMEN I BØRNEHUSET DYRUP 1 Revideret oktober 2009. Børnehusets telefonnummer: 6375 0275. Rød stues telefonnummer: 6375 0276. Blå stues telefonnummer: 6375 0277. Børnehusets mailadresse: dyrupbh.buf@odense.dk

Læs mere

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. Mini-SFO SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles fritidsordning. Alle elever på skolen, fra mini- SFO til 3. klasse, er garanteret en plads. Denne pjece skal kort

Læs mere

Velkommen til Juniorklub/SFO II Ved Søndre skole, Holeby afdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50

Velkommen til Juniorklub/SFO II Ved Søndre skole, Holeby afdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50 Velkommen til Juniorklub/SFO II Ved Søndre skole, Holeby afdeling Maribovej 3 A Tlf.: 54 69 15 50 4.- 6. klasse tlf.: 40 79 78 60 SFO-afdelingsleder Nete Hansen 1 Hvad er det bedste ved at gå i klub?...

Læs mere