Ansøgningsskema. - til puljen rum til fællesskab. Multifunktionelt idrætsaktivitetsområde med socialt hyggeområde/rum til fællesskab.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgningsskema. - til puljen rum til fællesskab. Multifunktionelt idrætsaktivitetsområde med socialt hyggeområde/rum til fællesskab."

Transkript

1 Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med billeder/beskrivelser. Overskrift Projektets navn eller emne. Lokale samlingssteder Lægger projektet inden for dette emne, og i så fald hvordan? Møder i naturen Lægger projektet inden for dette emne, og i så fald hvordan? Særlige kendetegn Lægger projektet inden for dette emne, og i så fald hvordan? Sikker færden Lægger projektet inden for dette emne, og i så fald hvordan? Projektet Beskriv, hvad projektet går ud på, og hvad det vil betyde for lokalområdet. Skriv gerne, hvis projektet eksempelvis bidrager til bæredygtighed, bosætning eller udvikling på en særlig måde. Hvis du laver en uddybende beskrivelse i dit selvlavede Multifunktionelt idrætsaktivitetsområde med socialt hyggeområde/rum til fællesskab. Et fysisk vartegn for det lokale fællesskab i Store Merløse, der ønskes bygget til gavn for hele byen, ikke mindst inaktive/aktive unge - udenfor det etablerede foreningsliv, hvorved alle får et sted, man kan være aktive sammen - i et fællesskab. Det flotte grønne område inviterer til at øge sundheden igennem nye og eksisterende aktiviteter, hvori fællesskabet styrkes igennem motion og hyggeligt samvær. Det unikke er, at det er et fælles samlingssted for hele byen og lokalsamfundet. Håbet er fremadrettet at samle alle borgere i området til motion og samvær på kryds og tværs af foreninger og fællesskab uanset fysisk form. ikke relevant At skabe et multifunktionelt område for borgere på tværs af foreninger, skole og daginstitutioner. Lokale ildsjæle har arbejdet herpå siden 2011 og i juni 2016 indviedes de første faser. Udgangspunktet var muligheden for at dyrke forskellige former for motion udendørs i grønne omgivelser, hvor der er fri adgang 24-7, uden at du skal være medlem af en forening. Herudover skulle anlægget øge bæredygtigheden og sammenholdet i det lokale område, der ind til da var præget af inaktivitet. Folk flytter til området og etablere sig grundet de mange aktiviteter og muligheder i byen.

2 dokument, kan du beskrive projektet meget kort her. Samarbejdspartnere Beskriv, hvem der er involveret i projektet Støttebeløb Hvilket beløb søges der om? Bemærk, at der skal søges om minimum kr. Ved beløb over kr., som ikke har at gøre med offentlig anlægsprojekter i forbindelse med sikker færden, skal der være medfinansiering. Regnskab og Tro- og loveerklæring skal være indsendt senest to år efter bevilling Fremtidig drift Hvis der er fremtidig drift forbundet med projektet, hvordan tilrettelægges og finansieres dette? Frivilligt arbejde Beskriv omfanget af frivilligt arbejde, som indgår i projektet. Hvor mange er I, hvor lang tid bruger I, og i hvor lang en periode, er I frivillige? Kommunale tilladelser Kræver projektet, at der indhentes kommunale tilladelse, andre tilladelser eller en benyttelsesaftale? Hvis ja, beskriv venligst hvilke. Se vedhæftet. Skoler, daginstitutioner, fodbold, gymnastik, badminton, tennis, kirken og menighedsråd, Bylaug, lokalfora, Brugerrådet på Møllevang, Skee- spejderne og øvrige lokale borgere. Alle disse er involveret i et partnerskab som i samarbejde drifter og vedligeholder området, med støtte fra det lokale erhvervsliv. Vi søger om kr. Egen medfinansiering kr. Frivillig arbejdskræft og maskiner kr. Lokale og Anlægsfonden kr. Nordea-Fonden kr. DGI/DIF kr. DGI innovationspulje kr. Vedhæftes uddybende budget. Området driftes og vedligeholdes af frivillige fra ovenstående parter i samarbejde som resten af Meget Mere Merløse. Midler til forsikring sikres igennem afholdelse af gadefodboldstævne og andre aktiviteter. Frivilligt arbejde omfatter, landskabsarkitekt, fundraising, gravearbejde, lave stier, så græs, lægge fliser og planering af området. Sammenlagt forventet arbejdstimer ca. 750 timer Vi forventer at byggeperioden starter 1/ og varer indtil 31/ Der kræves en benyttelsesaftale, en ibrugtagningstilladelse og godkendelse af den kommunale legepladsinspektør. Vi er i dialog med kommunens teknik og miljø omkring opførelse af anlægget. Oplys om allerede indhentede tilladelser. Hvem søger? Angiv hvilken gruppe, forening eller lignende, der ansøger. Dags dato Angiv dato for indsendelse af ansøgning På vejene af partnerskabet mellem foreninger m.fl. og Meget Mere Merløse søger St. Merløse IF Gymnastik om tilskud. 8/ Oplysninger på kontaktperson Navn Carina Ipsen Adresse Stenhallervej 12

3 Postnummer og by 4370 St. Merløse Telefon CVR-nummer

4 Multifunktionelt aktivitetscenter med hyggeområde Hustandsindsamling Sparekassen Sjælland Merløse Fritidscenter marts St. Tåstrup 100 Mandsforening mar St. Merløse Bylaug marts Lokalforum, St. Merløse Partnerskab St. Merløse Bylaug bevilget til hyggeområde d Samlet kontant støtte pr Frivillig arbejdskraft anslået Landskabsarkitekt - sponsor 50 timer a 500 kr.t. sponsor Fundraising, konsulentarbejde m.m. 100 timer a 450kt.t. sponsor arbejdstimer a 100 kr. timen Anlæg, udgravning arbejdstimer a 100 kr.t. til føre maskiner, afsluttende planering Samlet Erhvervsliv frivillig tilbud af maskiner, traktorer m.m. anslået Gravemaskkiner 100 timer a 450 kr.t Traktor, vogn 90 timer a 300kr.t Pladsvibrator 20 timer a 500 kr.t Samlet Fonde, organisationer, bank, kommune m.fl. Der ansøges Lokale og Anlægsfonden måske muligt med mere? Nordea- Fonden DGI / DIF Friluftsrådet bænke, beplantning Rum til fællesskab PULO Holbæk kommune Samlet fonde, organisationer, kommune m.fl Udgifter Søges sponseret fra lokale firmaer Anlægsarbejde inkl. uden moms kr med moms Opfyldning af opbanket stabiltgrus, evt. dræn aftales senere Opbygning 25 cm. i alt 1070 m2 Beplantning Tilbud multifunktionel aktivitetsområde med genbrugsgummiunderlag og hyggeområde fra UNO 20 x 40 m Multifunktionel Idrætsaktivitetsområde + 10 x 20 m mindre område til Kr. fælles opholdsrum m.m. 2 stk. mål. håndbold mål med net Gummiunderlag ca. 810m2 Underlag i 40 mm NIKE Grind 4 stk. små mål 1 x 1,5 m integreret i bande 2 komplette basketball stativer, ét stativ med 2 kurve der kan bruges på både multibane og aktivitetsarealet 2 Integreret Boldvæg, én med illustrationer E-wall Interaktiv del indbygget i Boldvæg Integreret Bluetooth Lydsystem med 2 højtalere Integreret dobbeltsidet tribune 4 meter Montage og levering Belysning, 30 stk. Led lamper, incl. Gitter til beskyttelse, inkl. Montage Kr m2 Aktivitetsareal samt opholdsrum inkl Underlag i 40 mm NIKE Grind Pannabane ø6, 8 kantet overflade monteret og flytbar Montage & Levering 100 m2 Aktivitetsareal samt opholdsrum Underlag i 40 mm NIKE Grind eller med sandunderlag for at spare? Overdækket opholdsrum med sejl. 2 stk. Playfurn DOT 2 stk. Playfurn STRAIGHT Montage & Levering Samlet referencerabat Kr. Samlet Pris Ekskl. mom kr. med moms

5 OVERVEJELSER OG ANSLÅET UDGIFTSNIVEAU OMKRING BRUG AF ANDET UNDERELAG Tilbud multifunktionelt aktivitetsområde med kunstgræs Winther Sport og Fritid uden moms: med moms Tilbud multifunktionelt aktivitetsområde med kunstgræs UNO multibane uden moms UNO belysning uden moms UNO Aktivitetsområd uden moms samlet UNO rabat samlet uden moms med moms Anslået udgift til underlag med asfalt Der er ikke indhentet tilbud siden 2016, hvor prisen for multibane uden hyggeområde var med moms ca kr.

6 St. Merløses Multifunktionelle Idrætsaktivitets og Hyggeområde Træt, afsted til skole kl. 7.00, hjemme 16.30, fire til fem dage om ugen, sagt af en 13-årig, netop hjemvendt fra 7. klasse på overbygningsskoler km væk. Det er dagligdagen for mange unge fra 6. klasse og opefter i St. Merløse gennem de sidste 6-7 år, hvilket gør, at mange har meldt fra til forenings-aktiviteter og isolerer sig i hjemmet alene og ofte uden øvrigt socialt samvær med andre. I 2011 afholdtes borgermøder for at finde ud af, hvilke ønsker der var til for at udvikle nærvær og fællesskab i St. Merløse, samlet blev det til de første faser i Meget Mere Merløse. Men de unges øverste ønske om et multifunk-tionelt aktivitets- og hyggeområde kunne der i første omgang ikke skaffes midler til, selv om Holbæk Kommune gav tilsagn om støtte, såfremt der kunne skaffes økonomisk støtte fra store idræts -organisationer som DGI, DBU og DIF. Derfor har en engageret arbejdsgruppe beståen-de af borgere omkring byens idræts- og skoleliv opstartet en ansøgningsproces, hvor målet er at skabe motionstilbud, der fremmer sundheden for alle og opfylder de unges ønsker. Projektet kaldes Merløse Multifunktionelle Aktivitets- og Hyggeområde. Et sted, der giver mulighed for samvær og aktivitet på tværs af alder og interesser område med mangfoldige og motiverende aktiviteter. Håbet er at skabe en hygge og slappe af plads til såvel ikke aktive som aktive borgere for at imødekomme et specielt ønske fra unge, der savner et hænge-ud område, som ligeledes inspirerer børnehavebørn og mindre skoleelever til samvær og leg.

7 Den Multifunktionelle bane ønskes at have dimensionen på feks.20 x 40 meter med et yderområde med plads til opholdsrum m.m., med rig mulighed for spil og leg på langs og tværs, herunder idræts tilbud for handicappede, fodbold, håndbold, tennis, basket samt div. andre boldspil eller lege. Underlaget påtænkes at være multisports Gummi -underlag, der tilgodeser så mange idrætsgrene som muligt. Skitse af banen i dagslys og om aftenen! Det nye multifunktionelle område udvikles med ønsket om at aktivere børn, unge og voksne til at tage et valg om mere bevægelse for herigennem at øge sundheden. Områdets er skabt til at give brugerne spændende og anderledes aktivitetsmuligheder, hvor alle aldersgrupper med og uden handicaps kan fungere godt sammen. Der skabes rum til forskellige lege, boldspil, ophold og hygge. Der skal være funktioner, som ikke er boldspilsrelaterede, idet de i stedet skal underbygge børn, unge og ældres behov for ophold, styrke-, fart- og tekniktræning. Der er lagt vægt på følgende: Multifunktionelt funktionalitet med mange formål, design, kvalitet, lave vedligeholdelsesomkostninger, støjsvag. Dobbelt basket og gummiunderlag Siddetribune åben til begge sider Den billigste løsning over tid. Playtop gummiunderlag er helt sikkert den bedste løsning til legepladsen, ud over de mange certifikater og begrundelser som mulighed for øget legeværdi, så er der også økonomiske gevinster ved at vælge gummi.

8 Gummiunderlaget er med få undtagelser helt vedligeholdelsesfri, og det medfører intet slid på legeredskaberne og de omkringliggende miljøer. Det betyder, at selvom gummibelægning ikke er den billigste løsning lige nu og her, så gør de lave levetidsomkostninger det til den billigste løsning i længden. Op til 91% genbrug og gummibasen er altid lavet af genanvendte industridæk. Boldvæg og bandegrafik Boldvæg integreres i selve banen. Væggen er integreret i banen og kan benyttes fra begge sider. Den er, ligesom resten af banen, støjsvag og giver mulighed for mange spil samt lege, kan ligeledes bruges til læring med tal m.m. Boldvæggen kan udstyres med folie grafik. Der findes 3 standartfolier, som er udarbejdet af Uno. Men ønsker man at lave sit eget design eller klublogo, vil Uno gerne være behjælpelig med det. Der vil dog være krav til det grafiske materiale. Grafikken kan være med til at skabe et sjovt miljø for børn og unge, men også være med til at promovere sponsorér eller klublogoer. Opholdsrum med udemøbler Overdækket opholdsrum VEDLIGEHOLDELSESFRI BANDER / MONDULER M.M.

9 Banen/bander er udført i ekstruderet plast. Rammen er udført i galvaniseret stål. Bandernes solide konstruktion sikre en utrolig vandalisme-resistent løsning, som samtidig skaber en fordel- agtig støjsvag bane. Banderne opbygges med indhold af grus, hvorfor genklang på bander ikke vil opleves, som eksempelvis træbander. Banden er desuden designet med 20cm. dybde for bedre at tilbyde sociale opholdsmuligheder på banen Materialer: PVC, gennemfarvet, godstykkelse: 5 mm. UV-bestandigt afbleges og nedbrydes minimalt af solen 10 års garanti. Graffiti mm. er nemt aftageligt. Robust overfor påvirkninger som slitage samt vejrlig. 20 cm bande bredde giver en god solid og siddebar konstruktion. Topbeslag er 2 mm galvaniseret stål. Banden er lydtestet til at have samme DB som almindelig tale målt på 20 meter.

10 Fungerer via bluetooth - Vejrbestandig og vedligeholdelsesfri løsning. 1 stk. udendørs højtaler integreret i bande. En af de mest populære tilvalg til multifunktionelt opholdsrum og aktivitetsarealer. Giver socialt ophold ved aktivitetsarealet og helt andre muligheder end tidligere. Yderst brugervenligt til alle smartphones. En af den moderne multibanes mest anvendte funktioner. - Ánbefales indtænkt af tidligere klubber og skoler m.m., pga. musikkens store sociale indflydelse & muligheder ifbm. Opvarmning og andre aktiviteter Bluetooth enhed bliver integreret i bande under konstruktionen Billeder er fra UNOs tilbud ØKONOMISK OVERBLIK tilbud fra UNO Overdækket fælles opholdsrum 10 x 20 m område 100 m2 Aktivitetsareal samt opholdsrum inkl. Underlag i 40 mm NIKE Grind Pannabane ø6, 8 kantet overflade monteret og flytbar Montage & Levering 100 m2 Aktivitetsareal samt opholdsrum Underlag i 40 mm NIKE Grind eller med sand som underlag Overdækket opholdsrum med sejl. 2 stk. Playfurn DOT 2 stk. Playfurn STRAIGHT Montage & Levering kr. 20 x 40 m Multifunktionel Idrætsaktivitetsområde 2 stk. mål. håndbold mål med net Gummiunderlag ca. 810m2 Underlag i 40 mm NIKE Grind 4 stk. små mål 1 x 1,5 m integreret i bande 2 komplette basketball stativer, ét stativ med 2 kurve der kan bruges på både multibane og aktivitetsarealet 2 Integreret Boldvæg, én med illustrationer E-wall Interaktiv del indbygget i Boldvæg Integreret Bluetooth Lydsystem med 2 højtalere Integreret dobbeltsidet tribune 4 meter Montage og levering Kr.

11 Belysning, 30 stk. Led lamper, incl. Gitter til beskyttelse, inkl. Montage Kr. Samlet referencerabat Kr. Samlet Pris Ekskl. moms Kr.

12 Støtteskrivelser Multifunktionelt Aktivitets- og Hyggeområde Støtteskrivelser fra: Menighedsrådet, St. Tåstrup Kirke

13 Brugerrådet Møllevang Ældreaktivitetscenter

14 Brugerrådet Aktiv Centret Møllevang, formand Peer Christensen, Åparken 10, 4370 St. Merløse tlf.nr cvr mail: Støtteerklæring til Aktivitets - og Multibane v/ Meget Mere Merløse En aktivitets - og multibane for børn, unge og ældre, organiserede eller ej, er næste fase i og omkring Meget Mere Merløse. En bane, tilgængelig for alle, uanset alder, handicaps eller andet, hvor man kan flade ud eller være superaktiv. Stedet, hvor fællesskabet og samarbejdet styrkes i det sociale og aktive møde bestående af en attraktiv multibane med mulighed for fx streetbasket, fod - og håndbold, tennis, motion og gymnastik, handicapidræt m.m. Brugerrådet AktivCenter Møllevang ser det, som det aktive, udendørs motionssted, hvor man mødes socialt, slapper af eller er aktiv på en eller anden måde, hvorved fællesskabet styrkes i et tæt samarbejde med os. Derfor støtter vi etableringen af aktivitets - og multibanen og ser frem til gennemførelsen deraf. St. Merløse d. 14.marts 2018 Formand St. Merløs e Huset Børnehave

15

16 Kildedamsskolen afd. St. Merløse

17 Skee spejderne

18

19 Fra: Morten Anderson Til: Solvej Pedersen Heino Sørensen Carina Ipsen Cc: Dato: Tor, 05. apr :16 Emne: Re: Vs: Vedr. Støtte til etablering af Multibane i St. Merløse Kære Styregruppe for Meget Mere Merløse. Store Merløse Bylaug og Store Merløse Lokalforum har til aften behandlet jeres ansøgning. Vi ønsker at støtte op omkring jeres store arbejde for et fantastisk aktivitetsområde i vores by. Derfor er det en stor fornøjelse for os at meddele at Bylauget hermed bevilger kr ,- til etablering af multibane. Ligeledes er det en stor fornøjelse af meddele at Lokalforum hermed bevilger kr ,- til etablering af multibaner. Vi ønsker jer god vind med den fortsatte fundraising og glæder os til at kunne gøre brug af multibanen. Med venlig hilsen Store Merløse Bylaug og Lokalforum Jørn Jørgensen - Formand og Morten Anderson - Kasserer.

20

Submission #85 Roskilde Kommune

Submission #85 Roskilde Kommune Submission #85 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/11275 Side 1 af 1 16-01-2017 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

NY MULTIBANE - MULTI PLAY

NY MULTIBANE - MULTI PLAY NY MULTIBANE - MULTI PLAY 1 FREMTIDENS BOLDSPIL For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et aktivt fritidsliv, som

Læs mere

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s

dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s dbu multibaner i samarbejde med uno koncept a/s FREMTIDENS MULTIBANE For at fastholde og tiltrække medlemmer, er boldklubber nødt til at tænke i nye alternativer for at modsvare de forventninger til et

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og love erklæring

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Ansøgningsskema. - til puljen rum til fællesskab RUM TIL FÆLLESSKAB

Ansøgningsskema. - til puljen rum til fællesskab RUM TIL FÆLLESSKAB Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Læborg lokalråds ansøgning til Vejen Kommunes landdistriktspulje 2017

Læborg lokalråds ansøgning til Vejen Kommunes landdistriktspulje 2017 Læborg lokalråds ansøgning til Vejen Kommunes landdistriktspulje 2017 Beskrivelse Læborg Lokalråd søger om 75.000 kr. fra Landdistriktspuljen til at etablere en multibane (bilag 1) på et centralt placeret

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen Ansøgningsskema til udviklingspuljen 71153c4d-2904-440c-9c61-025b17826794 Dato 07-09-2014 09:52:29 Blanket ID FO907_766 KLE 18.14.00G01 Side 1 af 6 Ansøger Ansøgningens titel Projekt: Landsbyens nye samlingssted.

Læs mere

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for

Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Et nyt outdoor miljø i Lind kan tilbyde masser af nye muligheder inden for Basketball Beachvolly Bevægelse Fitness Fodbold Gymnastik Hockey Håndbold Leg Løb Parkour Paddle tennis Seniormotion Skoleidræt

Læs mere

Indsendelse #2529 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis baner jf. vedhæftede præsentation og prisoplæg fra HP Tennisanlæg.

Indsendelse #2529 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis baner jf. vedhæftede præsentation og prisoplæg fra HP Tennisanlæg. Indsendelse #2529 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2529 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge Tennisklub Foreningens CVR nummer 27566820 Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET.

KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. KOLDBY SPORT & BEVÆGELSE ET FREMTIDSPROJEKT FOR LOKALOMRÅDET. Vi kan ikke få armene ned, da vi ser rigtig mange muligheder i forhold til dette projekt. Vi ser en mangfoldighed og en fornyelse, som vil

Læs mere

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter

BOLDSPILBANER. giv bolden op til nye aktiviteter BOLDSPILBANER giv bolden op til nye aktiviteter kun n sæ f sie anta ser n græ r e t t 1 Få Ikadan og JE med på holdet Panna, street soccer, freestyle der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor

Læs mere

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF

Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF Projektbeskrivelse Multibane - Blenstrup IF En social multibane der samler alle aldre i lokalområdet til mange forskellige sportsgrene og aktiviteter.. 1 Projektets ansøger Blenstrup IF og Blenstrup hallen

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

Emne: Cykling som transportmiddel i hverdagen Gruppens nr.:2 nr. 8

Emne: Cykling som transportmiddel i hverdagen Gruppens nr.:2 nr. 8 Emne: Cykling som transportmiddel i hverdagen Gruppens nr.:2 nr. 8 Intern stafet i kommunen - alle kan deltage. Mål at 95 % deltager evt. en fakkel, der skal rundt i hele kommunen Kommunen og foreninger

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN

ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN ANSØGNINGSSKEMA TIL 18-PULJEN Navn på forening / organisation: Aktivitetscenter Kirkedal Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mailadresse: Foreningens CVR-nummer: (Er nødvendigt for udbetaling) Ansøgningsår:

Læs mere

Området blev opbygget med støtte fra:

Området blev opbygget med støtte fra: 4 km nordvest for Haderslev ligger Moltrup sogn. Sognet er bygget op omkring de 3 små byer Moltrup, Rovstrup og Bramdrup. Vi bor cirka 550 indbyggere i sognet der hovedsagligt består af parcelhuse og landbrug

Læs mere

Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle

Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle Langhøj i bevægelse med projekt Sundhed og livsglæde for alle Projektinformation februar 2012 Filnavn: Projektinfo Langhøj i bevægelse_sundhed og livsglæde for alle_2012-2013 v11 Kontaktpersoner per 17-12-2012

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune

Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ansøgningsskema til Pulje til multiaktivitetspladser 2015 i Norddjurs Kommune Ved indsendelse af dette skema erklærer ansøger sig villig til at indgå i et videre udviklingsarbejde omkring multiaktivitetspladsen

Læs mere

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer.

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Forslag til etablering af en mountainbike bane -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Først lidt information om hvem vi er: Struer Cykelklub er en motions

Læs mere

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland Tilbud d. 4. december 2013 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40 70 55 Fax +45

Læs mere

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune

Indsendelse #2821 Roskilde Kommune Indsendelse #2821 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2821 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge FC Foreningens CVR nummer 27462510 Hvad søger du til? Midler til Multibane og udendørs

Læs mere

MULTIBANE. En god ide, bliver til virkelighed. Målsætning: Multibanen er et tilbud til alle beboere, skole, institution, foreninger i byen

MULTIBANE. En god ide, bliver til virkelighed. Målsætning: Multibanen er et tilbud til alle beboere, skole, institution, foreninger i byen Vi vil være en attraktiv og aktiv landsby - Der fortsat er i udvikling Vi har alle godt af bevægelse MULTIBANE En god ide, bliver til virkelighed Multibanen er et tilbud til alle beboere, skole, institution,

Læs mere

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen)

Ansøgningsskema Puljen til understøttelse af Lokale Udviklingsplaner (LUP-puljen) Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til LUP-puljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer (udfyldes af Vordingborg

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Baptistspejderne i Holbæk og Regstrup v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440 Mørkøv. Mail: jimmysingerholm@gmail.com

Læs mere

Kursus i Fundraising K U R S U S

Kursus i Fundraising K U R S U S Kursus i Fundraising Om Fundraising Mange donorer Der er heldigvis mange muligheder for at få finansieret de gode idéer. Og i DUI-LEG og VIRKE er vi begunstiget af at kunne vende os mod flere potentielle

Læs mere

Projektforløb. side 2 af 8 sider. Placering af Multibane

Projektforløb. side 2 af 8 sider. Placering af Multibane Redegørelse November 2010 Projektforløb Gandrup Samråd, der er paraplyorganisation for Gandrups foreninger afholdt Borgermøde i sommeren 2008 med emnet Ung i Gandrup. Det blev konkluderet på dette møde,

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Submission #71 Roskilde Kommune

Submission #71 Roskilde Kommune Submission #71 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/9029 Side 1 af 1 02-08-2016 Formandens navn Helle Eriksen Telefon 24453943/30459829 Email eriksen.faaborg@os.dk Forening Gadstrup

Læs mere

Aktivitetsområde i Mogenstrup

Aktivitetsområde i Mogenstrup Aktivitetsområde i Mogenstrup Projektbeskrivelse m/budget og finansieringsplan Projektansvarlige: Øster Sogns Beboerforening, Vuggestuen Søstjernen, Børnehaven Blæksprutten, Hjelm Hede Friskole. Oplysninger

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

PLANTEGNING. Læsesalen

PLANTEGNING. Læsesalen PLANTEGNING Læsesalen LÆSESALEN Det store areal giver mulighed for masser af boldspil og fri leg Volleyball opstregning, søjler og net Dodgeball opstregning Pannabane Ø8m Eksisterende bålsted 100m løbe

Læs mere

Få Ikadan og FCM med på holdet

Få Ikadan og FCM med på holdet sport systems Få Ikadan og FCM med på holdet Kvalitetsprodukter til ekstra favorable priser via FCM Panna, Street soccer, freestyle Der er gået sport i nye former for boldspil. Derfor er Ikadan på banen

Læs mere

Velkommen til Fællesmøde 10 DEC 2015

Velkommen til Fællesmøde 10 DEC 2015 Velkommen til Fællesmøde 10 DEC 2015 Agenda 1) Formandens årsberetning. 2) Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for Mørke Distriktsråd. 3) Valg til forretningsudvalget for Mørke Distriktsråd. Følgende

Læs mere

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling

Ansøgningsskema Grøn Ordning. Vækst og udvikling Ansøgningsskema Grøn Ordning Vækst og udvikling Ansøgning om tilskud fra Grøn ordning Læs venligst retningslinjer for tildeling af støtte fra Grøn Ordning, inden ansøgningsskemaet udfyldes. For at ansøgningen

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen cc? - 524/(2 - - Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 03-08-2016 15:56:50 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (456a 31865683-4225-6183-8eed 34fabbeb) 03-08.2016 1556:50 Side 1 af 7 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune.

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgere: Jysk Håndbold Forbund kreds 3, DGI Vestjylland, HH90, TTH, HB, Holstebro KFUM Volleyball, Rolf Krake Skolen, Hjaltehus.

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Lindknud Motocross Klub

Lindknud Motocross Klub Lindknud Motocross Klub Hyldelundvej 8 Lindknud, 6650 Brørup Tlf.: 22 67 77 93 Dato: 02.03.2014 Vejen Kommune Udvikling & Erhverv Kultur & Fritid Rådhuspassagen 3 6600 Vejen Vedrørende ansøgning om tilskud

Læs mere

Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune

Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune Projekt kunstgræsbane for ALLE fodboldklubber i Rebild Kommune Hvorfor kunstgræsbane? Placering og info om Støvring IF Fodbold Brugerråd Økonomi Rebild Kommune Tidsplan Hvorfor kunstgræsbane? Fodbold skal

Læs mere

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev

Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Frivillighedspolitik for et godt samarbejde med frivillige i Herlev Udgivet af Herlev Kommune December 2013 herlev.dk/frivillighedspolitik

Læs mere

Ansøgning til LAG Randers. Q. 1. Etablering af rekreativt område i Lem.

Ansøgning til LAG Randers. Q. 1. Etablering af rekreativt område i Lem. Ansøgning til LAG Randers. Q. 1. Etablering af rekreativt område i Lem. 2. Ansøger er Lem Borgerforening, 8930 Randers. Lem Borgerforening er en 5 år gammel Forening, som blev stiftet af byens borgere

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten)

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Notat Til Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Den Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 1. Resume

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball From: Peter Kjøller Sent: 27. september 2016 14:23 To: Lone Frandsen Subject: Udkast til ansøgning Udviklingspuljen - Kørestolsbasket - Stevnsgade Basketball Attachments: Udviklingspuljen

Læs mere

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF

FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF FRA MUDDERHUL TIL TRÆNINGSANLÆG - MED PLADS TIL ALLE ANSØGNING OM STØTTE TIL OPFØRSEL AF KUNSTSTOFBANE OG MULTIBANE I VIBORG NØRREMARKEN, NUGF Nedslidt sandbane Klubhus Sumpet femmands træningsbane Nedslidt

Læs mere

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser.

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser. Landscaping 04 et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser 04 06 08 06 08 10 Have / terrasse 10 Offentlige pladser og parker

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 VERDENS BEDSTE GUMMIUNDERLAG TIL LEGEPLADSEN Hos UNIQA ønsker vi at give børn den bedste mulighed for at udvikle sig på en sjov og sikker måde. Derfor går vi ikke på kompromis

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

Sponsorfolder Sådan kan du støtte HK Isefjord OG blive set lokalt!

Sponsorfolder Sådan kan du støtte HK Isefjord OG blive set lokalt! Sponsorfolder Sådan kan du støtte OG blive set lokalt! Velkommen til Klubbens værdigrundlag I Hk Isefjord er alle forældre, spillere og trænere engagerede i klubben og klubbens udvikling. Man ønsker som

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

Vedr. projekt Måbjerg Idrætshus

Vedr. projekt Måbjerg Idrætshus Side 1/1 Dato: 26-10-2015 Sagsnr.: 04.08.09-P21-1-13 Henv. til: Henrik Schou Zacko Bibliotek og Fritid Direkte tlf.: 9611 6801 Afdeling tlf.:9611 7585 Kultur.Sundhed@Holstebro.dk www.holstebro.dk Vedr.

Læs mere

Ansøgning til breddeidrætsinitiativet Idræt for alle

Ansøgning til breddeidrætsinitiativet Idræt for alle Rebild Kommune, 23. September 2013 Att.: Kulturministeriet annass@kum.dk Ansøgning til breddeidrætsinitiativet Idræt for alle Rebild Kommune er aktuelt i gang med en større halanalyse. Kommunens 12 traditionelle

Læs mere

Submission #105 Roskilde Kommune

Submission #105 Roskilde Kommune Submission #105 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/13385 Side 1 af 2 08-08-2017 Formandens navn Telefon 21713052 Email carsten@hvb-fodbold.dk Forening Himmelev-Veddelev BK Foreningens

Læs mere

Submission #127 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Etablering af nyt lysanlæg til Himmelev-Veddelev Idrætspark s Multibaneanlæg

Submission #127 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Etablering af nyt lysanlæg til Himmelev-Veddelev Idrætspark s Multibaneanlæg Submission #127 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17431 Side 1 af 2 03-05-2018 Forening Himmelev-Veddelev Bk Foreningens CVR nummer 59801813 Hvad søger du til? Etablering af nyt

Læs mere

Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL

Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL I fremtiden bliver der efterspørgsel på multimultibaner med multi-funktioner I 2016 udkom Lokale og Anlægsfonden (LOA) med rapporten Evaluering af fremtidens

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Især inden for idræt og foreningsliv har Globus1 givet Århus Kommune et løft, og aktivitetscenteret er en af hovedhjørnestenene i kommunens integrationspolitik.

Læs mere

Idrætsstrategi

Idrætsstrategi Idrætsstrategi 2016-2018 Kultur- og Idrætsudvalget i Valby Lokaludvalg har vedtaget at udarbejde en idrætsstrategi for Valby, for at afdække, hvordan vi bedst kan støtte udviklingen af idrætslivet. Udvalget

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

Af Lars Hjorth Bærentzen, kommunikationskonsulent

Af Lars Hjorth Bærentzen, kommunikationskonsulent 28 Mere end en multibane Udvikling I De klassiske multibaner til boldspil har været en stor succes, men har brug for at blive redefineret. Det første realiserede bud på en ny form for multibane og aktivitetsplads

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner!

! Ja! Nej. ! Pige! Dreng. ! Begge mine forældre! Den ene af mine forældre! Mine forældre på skift! Den ene af mine forældre og dennes partner! Kære elev Tak, fordi du vil besvare spørgeskemaet om din fritid. Spørgeskemaet tager ca. 15 min. at udfylde. Din besvarelse vil være anonym. Med venlig hilsen, Center for Ungdomsstudier Har du adresse

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Gribskov Leger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle

Gribskov Leger. Case rapport Evaluering af Idræt for Alle Gribskov Leger Case rapport Evaluering af Idræt for Alle 50 Indhold 1. Introduktion....... 51 2. Projektets aktiviteter......... 51 3. Projektets resultater..... 52 4. Projektets virkning.......... 52

Læs mere

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk

Dobbelt så meget kvalitet for pengene. MixGoal. www.mixgoal.dk Dobbelt så meget kvalitet for pengene MixGoal MIXGOAL 3/5 MANDS MÅL Meget robust og stabilt fuldsvejset 3. og 5. mands fodboldmål med ekstra hjørneforstærkninger. Dobbeltmål som er velegnet til klubber/baner,

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus

Referat af borgermødet d i Kundby Forsamlingshus Referat af borgermødet d. 10.9.2018 i Kundby Forsamlingshus Til stede: 31 borgere + 3 repræsentanter fra Holbæk Kommune Velkomst v/ Susanne Information om, at Svend Erik Saksund er død 1 Nekrolog oplæst

Læs mere

Ny fritidspolitik? Identitet! Mennesker og mening! Hele mennesker, hele livet!

Ny fritidspolitik? Identitet! Mennesker og mening! Hele mennesker, hele livet! Ny fritidspolitik? Identitet! Mennesker og mening! Hele mennesker, hele livet! Ny fritidspolitik? Bruger- og borgerdialog i centrum. Processen og kommunikationen om initiativer er vigtigere end papiret.

Læs mere

Juni. Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole. Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler

Juni. Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole. Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler Afrapportering fra: Lundehus, Kildevældsskolen & Rådmandsgade skole Juni 2012 Spørgeskema, gps og bevægelsesmåler Rapporten er udarbejdet af Syddansk Universitet, Center for Interventionsforskning Indledning

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Holbæk- og RegstrupSpejderne Danske baptisters spejderkorps v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler)

Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) I kan bruge dette dokument til at forberede jeres ansøgning til Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde inden

Læs mere

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025

Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester. Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Idræt for alle fra hverdagsmester til verdensmester Idrætsstrategi for Køge Kommune 2015 2025 Indhold Vi ses på cykelstien side 4-5 Vi bevæger os mere end gennemsnittet side 6-7 Så mange som muligt skal

Læs mere

Mobil-koncept til alle udearealer

Mobil-koncept til alle udearealer Mobil-koncept til alle udearealer Sport, idræt, leg og motion Lokale fællesskaber for alle Bevægelse i alle uderum Flyt aktiviteter Alle udendørs arealer Vi kan også andet... Full-size og mini fodboldbaner

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen

,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen ,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 12-03-2016 16:32:16 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (fc460d39,907-4607-6f1f-3ce507989893) 12-03-2016 16:32:16 Side 1 af 4 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017 Notat Sagsnr.: 27.15.12-Ø40-1-17 Dato: 18-08-2017 Titel: Administrationens kommentarer til ansøgningerne Sagsbehandler: Kirstine Andersen Administrationens bemærkninger til ansøgninger ved 2. runde 2017

Læs mere

Bilag 3 - Cases. Ovenstående er nærmere beskrevet i pkt. 9.2 i udbudsmaterialet.

Bilag 3 - Cases. Ovenstående er nærmere beskrevet i pkt. 9.2 i udbudsmaterialet. Bilag 3 - Cases Case 1 Generel beskrivelse af casen Casen vedrører levering og montering af legepladsudstyr til en integreret daginstitution. Legepladsen henvender sig til vuggestuebørn i alderen 0-3 år

Læs mere

Ansøgning til Restkapitalpuljen

Ansøgning til Restkapitalpuljen Ansøgning til Restkapitalpuljen Titel: Velkomstpyloner ved seks indfaldsveje til Jels Formål: Der ønskes opsat velkomstskilte af høj kvalitet ved de seks mest benyttede indfaldsveje til Jels, som skal

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune SAMARBEJDSAFTALE Ringkøbing-Skjern Kommune 1 1. Indledning: Ringkøbing-Skjern kommune og Frivilligcenter Ringkøbing-Skjern ønsker med denne samarbejdsaftale at sikre et godt og nært samarbejde, byggende

Læs mere

Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL

Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL I fremtiden bliver der efterspørgsel på multimultibaner med multi-funktioner I 2016 udkom Lokale og Anlægsfonden (LOA) med rapporten Evaluering af fremtidens

Læs mere

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? UENDELIGE MULIGHEDER MED PLAST BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere