Referat af G/F Grønnehaves ordinære generalforsamling. Onsdag den 30. marts 2016 i festsalen på Pilegårdsskolen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af G/F Grønnehaves ordinære generalforsamling. Onsdag den 30. marts 2016 i festsalen på Pilegårdsskolen"

Transkript

1 Referat af s ordinære generalsamling Onsdag den 30. marts 2016 i festsalen på Pilegårdsskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Indkomne slag. 4. Regnskab. a) Aflæggelse af regnskab b) Forelæggelse af budget samt fastsættelse af kontingent Bestyrelsen eslår uændret kontingent. 5. Valg af bestyrelse. a) Valg af mand b) Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer (Jørgen og Rasmus modtager genvalg) c) Valg af bestyrelsessuppleanter 6. Valg af revisor. a) Valg af revisor. (Vibeke Rasmussen er på valg) b) Valg af revisorsuppleant. 7. Eventuelt. Generalsamlingens dirigent Hans Petersen Referent: s sekretær Lena Frydensberg-Holm Skarrildvej Kastrup s bestyrelse

2 Helge Dybdahl Lena Frydensberg-Holm Willy Schneider Rasmus Jørgensen Jørgen Sommer Jesper Rasmussen Søren Stahlfest Sia Hellsten Martin Dybdahl Formand Næstmand Kasserer Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Der var mødt 57 stemmeberettigede medlemmer op til generalsamlingen. 1. Valg af dirigent. Foreningens Formand, Helge bød samlingen velkommen til generalsamlingen og eslog Hans Petersen som aftenens dirigent. Der var ingen andre slag, og dermed var Hans Petersen valgt. Dirigenten takkede valget og konstaterede, at generalsamlingen var lovligt indkaldt. Dernæst gav han ordet tilbage til Helge 2. Formandens og bestyrelsens beretning. Helge gennemgik årets opgaver og uddringer og beretningen der var uddelt sammen med indkaldelsen til generalsamlingen i Grønnehavenyt. Samtidig bød Helge velkommen til de 27 nye beboere, der er flyttet ind i grønne have i løbet af det seneste år. Årets gang 2016: Det der står med kursiv, er tilføjelser efter spørgerunde, som dirigenten tog efter beretningen. Veje, tove: Der er blevet genoprettet og udskiftet fliser på tove, nedkørte asfaltborte og kantsten er blevet hævet, men i år er ganske få genopretninger etaget. På Præstefælledvej og Hjallerup Alle er der etaget asfalt udbedringer, og et enkelt vejhjørne er blevet renoveret. Vejbump er renoveret, slidte bump og bolte er udskiftet, og det vigtigste er at vi har fundet en løsning på at fastgøre bump, ved at lægge en asfaltbort omkring gummibump. Tårnby syning laver tløbende udbedring af skader voldt af deres gravearbejde i bindelse med udskiftning af vandrør. Tårnby syning har i øvrigt i dette år udskiftet vandrør på en del af Ilbro Alle, vi følger tovenes udvikling her som andre steder. Der mangler ud flere nybyggerier udskiftning af beskadiget fliser. Dette skal udbedres af grundejeren selv. Det er nemlig sådan, at skader, der er voldt af grundejer (altså dennes entreprenenør) ved nybyggeri, skal udbedres af grundejeren selv. Der blev oplyst at tovet ud Ingstrup Alle 2 tsat ikke er rettet. Det vil blive taget med videre.

3 Vandafledning: Vi har en aftale med Wagnerlund kloakservice, der renser sandfangsbrønde i vej en gang om året. Brøddæksler på Præstefælledvej er blevet udskiftet. Regnvand har også i år været det store spørgsmål i eningen Et stigende antal grundejere, der bygger nyt, ansøger eningen om tilladelse til at aflede overløb fra deres faskine ud i vores drænrør i tovene. Bestyrelsen har truffet den beslutning, at vi ikke giver tilladelse til at aflede vandet i vores dræn. Begrundelsen er, at dræn i tove er gamle lerrør, der knap nok er dimensioneret til deres mål: at dræne og lede vand væk fra vej og tov. Kommunen har lovet grundejereningen en nærmere redegørelse vandplan og evt. tilslutning til afvandingssystemerne. Det viser sig at der ikke er nogen plan vores område, udover at der er nævnt mulighed etablering af overløbsbassiner ved Hjallerup Alle. Der blev spurgt ind til om grundvandet er steget, da det virker sådan. Det kunne bestyrelsen ikke svare på Der blev spurgt om der er nogen oversigt over dræn inde på privat grund, det er der ikke. Der blev desuden spurgt hvor vi overhovedet drøftede om nogen måtte lave faskine overløb til vores dræn, da spørger mente det var budt i Tårnby kommune. Bestyrelsen oplyste at det ikke er budt, men at det ikke er relevant, da vi har sagt nej til fremtidig etableringer af overløb. Snerydning: Vi må betragte vores kontrakt med snerydningsfirma som en sikring. Det har ikke sneet i flere år. Vi har tsat, sammen med G/F Hjallerupvang, kontrakt med et snerydningsfirma, som betales at rydde vejbanen (ikke tove) sne. For at sikre øjeblikkelig kontakt, er der udpeget en kontakt person fra bestyrelsen: Ring til: Jørgen Sommer tlf hvis der er problemer med snerydningen. Legepladsen: Legepladsen ligger på kommunens grund og er stillet til rådighed Grønnehave og Hjallerupvang. Grønnehave står vedligeholdelsen af legepladsen. Grønnehave står vedligeholdelse af legepladsen. Der har været møder med kommunens gartnere om legepladsen, hvor det blev præciseret, at gartnerne tømmer skraldespande ugentligt, samt at der ved lejlighed gasses ukrudt på grusområder. Det aftales endvidere, at der blev skovet store grene til vinter. Der er indkøbt og opstillet et nyt vippedyr på legepladsen i år, endvidere er plastsveller indkøbt til brug renovering af sandkassen. Sandkassens rådne sider vil blive udskiftet i starten af 2017 Gyngeophæng er efter hærværk blevet nyet. Fastelavn: Vores fastelavnsfest med tøndeslagning på pilegårdsskolen blev som sædvanlig afholdt med god tilslutning. Inmation:

4 Grønnehavenyt udgives to gange om året og på hjemmesiden, samt nu som noget nyt også på facebook, hvor man nu også kan få oplysninger, vejledninger, samt læse alt det nyeste. Man kan på begge elektroniske medier give sin mening til kende. Som en aflægger af vores Facebookside, har en grundejer oprettet en Facebook køb/salg side Grønnehave, en god ide vi bifalder. Nyhedsbreve udsendes ved behov til de nu næsten 200 tilmeldte husstande i eningen. Der er ca. 450 husstande i eningen, så nu er næsten halvdelen med. Der blev givet ros oprettelse af facebookgruppe, men efterlyst at den i højere grad benyttes til debat. Der blev spurgt ind til ukrudtsdagen, og ønsket større opfølgning. Bestyrelsen svarede at man ønskede at opdre og støtte til ukrudts rydning, men ikke at rende rundt og kontrollere medlemmerne. Vedtægtsændringer: Et udvalg nedsat af bestyrelsen har arbejdet med ændringer af vedtægterne. Specielt med sigte på at ændre paragraf 2, men også med fejlretninger samt ændring af andre paragraffer. Kommende arbejdsområder: Implementering af evt. vedtægtsændringer. Formandens beretning blev godkendt med klapsalver. 3. Indkomne slag. Der er ikke nogen indkomne slag. 4. Regnskab. Kasserer Willy Schneider gennemgik regnskab og budget punkt punkt. a) Aflæggelse af regnskab Det reviderede regnskab, som kan ses i Grønnehavenyt og på hjemmesiden, blev gennemgået. b) Forelæggelse af budget samt fastsættelse af kontingent Da der ikke var flere spørgsmål til regnskab og budget, konstaterede dirigenten, at regnskab og budget er godkendt. 5. Vedtægtsændringer. Bestyrelsen eslår vedtægtsændringer og eslår først og fremmest 2 ændret så der indføres medlemspligt af grundejerening. Derudover eslås faktuelle fejl i 1 og 6 rettet og 5 og 8 søges strammet op. Endelig eslås 12 ændret så den matcher den moderne virkelighed med netbank, samtidig med at en del af Grønnehaves mue søges placeret mere fast. Såfremt vedtægtsændringer vedtages vil de samlede vedtægter blive tinglyst. Ifølge nuværende vedtægter 16 skal 2/3 af medlemmer være til stede på en generalsamling at kunne vedtage vedtægtsændringer. Hvis dette ikke er tilfældet, kan vedtægter endelig behandles på en ekstraordinær generalsamling.

5 Forslag vedtægtsændringerne blev præsenteret: Nuværende vedtægter (opr.1922 rev og 1989) 1. Foreningens navn er Grundejereningen Grønnehave. Dens hjemsted er Tårnby Kommune, og dens område er de grunde, der er eller bliver udstykket af ejendommene matr.nr og af Løjtegård samt nr. 78a af Tårnby. 2. Enhver nuværende eller kommende ejer (skødehaver) af en grund inden ovennævnte område eller nogen del af en sådan grund, har ret til at være medlem af eningen og er ved medlemskab underkastet eningens love, således som disse er eller på lovlig måde bliver vedtaget eller ændret Kontingentet opkræves en gang årligt, det pågældende kalenderår umiddelbart efter generalsamlingens afholdelse. 6 om Generalsamling Indkaldelsen til den årlige generalsamling skal indeholde følgende:.. Pkt. 4 Aflæggelse af regnskab, elæggelse af budget og fastsættelse af kontingent + lønninger 8 Enhver generalsamling... På generalsamlingen har hvert medlem en stemme. Afstemning kan... Reviderede vedtægter (2017) 1 Foreningens navn er Grundejereningen Grønnehave. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune, og dens område er matrikelnumrene og af Løjtegård, samt 78 af Tårnby. Undtaget herfra er følgende matrikelnumre: 23m - 23v, 79a og 79d-79q, 81b og 81k, 82d, 83e, g, h, p, q, r og 85o, p, q, v af Løjtegårdsamt 78af 78aq og 78bu 78bø, 78 c og 78 l af Tårnby. 2. Enhver nuværende eller kommende ejer (skødehaver) af en grund inden ovennævnte område eller nogen del af en sådan grund, har pligt til at være medlem af eningen og er ved medlemskab underkastet eningens love, således som disse er eller på lovlig måde bliver vedtaget eller ændret Kontingentet opkræves en gang årligt, det pågældende kalenderår umiddelbart efter generalsamlingens afholdelse. Bidrag, som ikke er betalt 14 dage efter faldsdato, kan tillægges et opkrævningsgebyr og kan overgives til retslig inkasso. 6 om Generalsamling Indkaldelsen til den årlige generalsamling skal indeholde følgende:... Pkt. 4 Aflæggelse af regnskab, elæggelse af budget og fastsættelse af kontingent. 8 Enhver generalsamling... På generalsamlingen har hvert betalende medlem en stemme. Afstemning kan...

6 12. Kassereren fører eningens bogholderi og tegnelse over eningens medlemmer og deres bopæl. Alle regninger skal, inden udbetaling finder sted, være attesteret af manden. Af eningens kontante beholdning må hos kassereren kun bero ca ,00 kr. Resten skal indsættes i bank eller sparekasse, efter bestyrelsens nærmere bestemmelse, og kan kun hæves ved mandens og kassererens underskrifter i fællesskab. Kassereren er Kassereren fører eningens bogholderi og tegnelse over eningens medlemmer og deres bopæl. Den del af kassebeholdningen, der er nødvendig at der er likviditet til løbende udgifter, skal indsættes på en konto i et pengeinstitut. Kassereren kan uden bestemmelsen i 11 etage betaling af løbende udgifter. Formanden skal inden udbetalinger finder sted, være orienteret. Resten af eningens midler, betegnes som opsparing og skal indsættes på en konto, hvorfra der kun kan hæves i overensstemmelse med bestemmelsen i 11. Kassereren er.. Det blev eslået at få ændret lokalplanerne i stedet, det vil gøre arbejdet lettere. Bestyrelsen svarede at det har været taget til kommunen af to omgange i det egående år, desværre uden resultat. Der blev spurgt hvor mange mulige medlemmer, der ikke betaler medlemskab, bestyrelsen svarede at det er ca. 50 ud af 400 mulige. Der blev spurgt, hvor er folk ikke medlemmer? Bestyrelsen svare at vi ofte ikke kender grunden, men der bliver også angivet mange skellige grunde. Hvor skal lønninger slettes fra vedtægterne? Bestyrelsen svarede at der ikke udbetales løn, men godtgørelse, der er vedtægterne ikke tidssvarende. En mente ikke at det var oplyst, at vedtægts ændringerne skal tinglyses, der mente han ikke at der kunne stemmes om vedtægtsændringerne. Bestyrelsen fremviste indkaldelsen til generelsamlingen, hvor i det tydeligt fremgår at vedtægtsændringerne planlægges tinglyst. Der blev stemt om vedtægtsændringerne 56 stemte vedtægtsændringerne, 1 undlod at stemme, 0 stemte imod. Da der ikke var 2/3 af de stemmeberettiget medlemmer til stede, skal slaget genbehandles på ekstraordinær generelsamling, som er indkaldt til 6/4-17 på legepladsen. Der kan vedtægtsændringerne blive endeligt vedtaget. 6. Valg af bestyrelse. a) Valg af mand: Helge Dybdahl blev genvalgt. b) Valg af to bestyrelsesmedlemmer: Rasmus Jørgensen og Jørgen Sommer blev genvalgt. c) Valg af bestyrelsessuppleanter: Søren Stahlfest Møller, Jesper Kuehl blev genvalgt. 7. Valg af revisor. a. Valg af revisor. Anne blev genvalgt. b. Valg af revisorsuppleant. Boe Andersen blev genvalgt. 8. Eventuelt.

7 Nextdoorwatch fremlagde mulighed tilmelding til deres produkt, som består af nabohjælp via alarmsystem og sms-ordning. Kan stemmeretten afgives til manden via fuldmagt? Hvert medlem kan ifølge vedtægterne bære en fuldmagt. Der blev spurgt ind til hvad planen var, omkring vedligehold af præstefælledvej. Den trænger snart til ny belægning. Bestyrelsen vil arbejde videre med dette. Slutteligt konstaterede dirigenten at generalsamlingens dagsorden var udtømt og takkede god ro og orden. Formanden sagde tak til dirigenten og indbød alle til en bid brød.

Onsdag den 22. marts 2015 kl i Pilegårdsskolens festsal

Onsdag den 22. marts 2015 kl i Pilegårdsskolens festsal Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig sparer os penge Februar 2017 47. årgang - nr. 1 Der indkaldes hermed til den ordinære generalforsamling i G/F Grønnehave. Onsdag den 22. marts

Læs mere

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave

Forhandlingsprotokol for G/F Grønnehave s bestyrelse Helge Dybdahl Lena Frydensberg-Holm Willy Schneider Rasmus Jørgensen Jørgen Sommer Jesper Rasmussen Søren Stahlfest Formand Næstmand Kasserer Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Suppleant

Læs mere

Onsdag den 22. marts 2017 kl i Pilegårdsskolens festsal

Onsdag den 22. marts 2017 kl i Pilegårdsskolens festsal Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig sparer os penge Februar 2017 47. årgang - nr. 1 Der indkaldes hermed til den ordinære generalforsamling i G/F Grønnehave. Onsdag den 22. marts

Læs mere

Velkommen - alle nye i Grønnehave (Se historisk rids og gl. vedtægter på hjemmesiden)

Velkommen - alle nye i Grønnehave (Se historisk rids og gl. vedtægter på hjemmesiden) De nyeste informationer på: www.groennehave.dk facebook.com/groups/groennehave/ Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig Grønnehave sparer penge August 2017 47. årgang - nr. 2 Vedtægter

Læs mere

Loppemarked på legepladsen søndag d. 26. august kl

Loppemarked på legepladsen søndag d. 26. august kl Tilmeld kontingentbetaling til Nets (PBS) De nyeste informationer på: www.groennehave.dk facebook.com/groups/groennehave/ Lettere for dig Grønnehave sparer penge August 2018 48. årgang - nr. 2 Fotos fra

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen»HJORTLUND«Vindinge Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge 23. november 2012 Grundejereningen»HJORTLUND«Vindinge. 1. Foreningens navn er grundejereningen»hjortlund«. Dens hjemsted er Vindinge, Roskilde Kommune. Foreningen omfatter

Læs mere

Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig Grønnehave sparer penge. Store ukrudtsdag!

Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig Grønnehave sparer penge. Store ukrudtsdag! De nyeste informationer på: www.groennehave.dk Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig Grønnehave sparer penge August 2016 46. årgang - nr. 2 Store ukrudtsdag! I weekenden 3 og 4 september

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Forslag til lovændringer for Grundejerforeningen Sønderholm

Forslag til lovændringer for Grundejerforeningen Sønderholm Forslag til lovændringer for Grundejerforeningen Sønderholm Nuværende tekst Ny tekst Bemærkninger LOVE for grundejerforeningen SØNDERHOLM LOVE For Grundejerforeningen SØNDERHOLM Stiftet i 1950 Seneste

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG Revideret 5. april 2018 Side 1 af 5 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vestre Solvang med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig Grønnehave sparer penge. August 2015 45. årgang - nr. 2. Vand i haven

Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig Grønnehave sparer penge. August 2015 45. årgang - nr. 2. Vand i haven De nyeste informationer på: www.groennehave.dk Tilmeld kontingent betaling til Nets (PBS) Lettere for dig Grønnehave sparer penge Nye naboer side 2 Generalforsamlingsref. side 3 Læs om vand side 4 Legeplads

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Sandhøj

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Sandhøj Indholdstegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Side 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Side 2 Kap. 3 Foreningens mål og opgaver 6-7 Side 2 Kap. 4 Medlemmernes hold til eningen 8-12

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen.

Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen. 564 Referat af Grundejerforeningen Grønnehaves ordinære generalforsamling tirsdag den 24. marts 1998 på Tårnbygårdsskolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Indkomne forslag.

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen

SKOVHØJEN GRÆSTED. Vedtægter for Grundejerforeningen Vedtægter Side 1 af 5 SKOVHØJEN GRÆSTED Vedtægter for Grundejerforeningen 1 Foreningens navn. Foreningens navn er grundejerforeningen Skovhøjen Stiftet den 21. februar 1980 Hjemsted: Græsted. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481

- at administrere og vedligeholde de veje, der er nævnt i deklaration 6481 KORSHAGE GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER Paragraf 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er Korshage Grundejerforening. Foreningen har hjemsted i Odsherred Kommune. Paragraf 2 Medlemmerne Medlemmer af

Læs mere

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017

Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Love og vedtægter for Grundejerforeningen Pedersminde 2017 Paragraf 1 Foreningens navn er Pedersminde med hjemsted i Hønsinge i Odsherred kommune. Paragraf 2 Foreningens formål er at varetage og fremme

Læs mere

Forslag til ændringer af Vedtægter for Faaborg Sejlklub Stiftet 1914 Medlem af Dansk Sejlunion

Forslag til ændringer af Vedtægter for Faaborg Sejlklub Stiftet 1914 Medlem af Dansk Sejlunion 1. Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er FAABORG SEJLKLUB. 2. Dens hjemsted er Faaborg-Midtfyn Kommune. Forslag til ændringer af Vedtægter 2. Klubbens mål 1. s mål er at fremme sejlsporten. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 14. Juni 2011 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub

Vedtægter for Aarhus Skøjteklub Vedtægter for Aarhus Skøjteklub 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab og indmeldelse 4 Udmeldelse 5 Kontingent og restance 6 Udelukkelse og eksklusion 7 Ordinær generalforsamling 8 Dagsorden for generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN 1 Foreningens navn og hjemsted. 1.01. Foreningens navn er Duemosen. 1.02. Foreningens hjemsted er Jægerspris Kommune. 2. Formål og opgaver. 2.01. Grundejerforeningen

Læs mere

LOVE FOR HAVEFORENINGEN HERSTED

LOVE FOR HAVEFORENINGEN HERSTED 2014 FOR 1. Navn, hjemsted og mål. 01. Foreningens navn er Haveeningen Hersted. 02. Foreningens mål er ved køb af parcel, matr. nr. 31 c og 31 f, Herstedøster at bevare de på denne udstykkede haveandele

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 (Indholdsmæssige ændringer er markeret med rødt. Rent sproglige rettelser er ikke markeret.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er STRANDGAARDENS GRUNDEJERFORENING, og dens hjemsted er Veddinge Bakker, 4550 Asnæs. Holbæk er foreningens hjemting,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013 V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 1 Foreningens navn er SMIDSTRUPHØJ, stiftet den 25. september 1966. Foreningens værneting er Helsingør

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde

Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde Vedtægter for Grundejerforeningen HYRDEHØJ, Roskilde 1. Foreningens navn og jurisdiktion Grundejerforeningens navn er HYRDEHØJ, omfattende del af matr.nr.

Læs mere

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup Vedtægter for Grundejerforeningen Blåmejsen 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningen hedder Grundejerforeningen Blåmejsen. 1.2 Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. FORENINGENS

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd

Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd Vedtægter for Grundejerforeningen Asgå rd 6-3-2012 V E D T Æ G T E R FOR GRUNDEJERFORENINGEN A S G Å R D -o0o- I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Punkt Indhold Side 1. Foreningens navn 2. 2. Beliggenhed,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN EGEMOSEGÅRDSVEJ 1. 1 Foreningens navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Egemosegårdsvej, stiftet den 31. oktober 1982. Hjemsted: Matr. nr. 3-im (fællesarealet)

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

Grundejerforeningen Rytterparken

Grundejerforeningen Rytterparken Grundejerforeningen Rytterparken Vilhelmsro 401 459 3480 Fredensborg CVR nr.: 33294042 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er. Foreningen er hjemmehørende i Fredensborg Kommune. 2 Område og medlemmer.

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum.

2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber i Tingbjerg-Husum. Seniorbofællesskab Tingbjerg-Husum Vedtægter for Seniorbofællesskabsforeningen xx forslag til GF 16.7.17 1 Foreningens navn er xx. 2 Foreningen er knyttet til indsatsen for at etablere et eller flere seniorbofællesskaber

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER.

Stiftet 14. februar ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. Stiftet 14. februar 1979. ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. VEDTÆGTER. ANTENNEFORENINGEN HOLUF PILE. STIFTET. 14 FEBRUAR 1979. 1. NAVN. 1. Foreningens navn er ANTENNEFORENINGEN HOLLUF PILE. Forkortet: AFHP.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune.

V E D T Æ G T E R. Foreningens navn er grundejerforeningen for Bredbjerg vest af 1984. Foreningens hjemsted er Søndersø kommune. Undertegnede grundejere i Bredbjerg vest, hvis ejendomme omfattes af lokalplan nr. 30 for et boligområde i Bredbjerg, deklarerer herved for os og efterfølgende ejere af ejendommene: matr.nr. beliggende

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. 2 Område og medlemmer 1. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af parceller udstykket

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013.

Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Gerlev Strandpark. Vedtægter for foreningen godkendt april 2013. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Gerlev Strandpark, 3630 Jægerspris. Frederikssund kommune. Adressen er hos formanden.

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+

Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ Vedtægter for ADOPTEREDE 30+ 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Adopterede 30+. Foreningens hjemsted er sekretærs adresse. 2 Foreningens formål At skabe et fortroligt forum, hvor MEDLEMMERNE kan dele

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker

Vedtægter for grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker 1 Vedtægter for grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker Foreningens navn er Grundejerforeningen Mellerup Fjordbakker af 1970 1 2 Foreningens hjemsted er Randers Kommune under retten i Randers, der er

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening

Vedtægter. for. Gnaverhavens Grundejerforening Vedtægter for Gnaverhavens Grundejerforening 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Gnaverhavens Grundejerforening. Stk. 2 Hjemsted er Guldborgsund Kommune. Foreningen omfatter 193 parceller

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten

VEDTÆGTER. for. Grundejerforeningen Sletten VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Sletten 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sletten, og dens hjemsted er Trørød By, 2950 Vedbæk. 2. Foreningens medlemmer er ejerne af de parceller fra Ellemosegårds

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Stranden ved Sonnerup Skov, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER For SPIDSBJERG GRUNDEJERFORENING Helsinge

VEDTÆGTER For SPIDSBJERG GRUNDEJERFORENING Helsinge VEDTÆGTER For SPIDSBJERG GRUNDEJERFORENING Helsinge Vedtaget på generalforsamling den 29. maj 1969 Med ændringer vedtaget den 21 november 1969, 14 november 1970, 6 november 1971, 23 november 1974, 26 november

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017 a) Valg af dirigent og referent Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE

VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN HALVREBENE Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halvrebene. Foreningen har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. Kapitel 2 Formål 2. Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grundejerforeningen Irisvej. Foreningens hjemsted er Kirke Hyllinge by, Kirke Hyllinge. Foreningens værneting er

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere