SFO Lærken SFO Spurven Jyllinge skole. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553. Jyllinge skole. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn."

Transkript

1 oktober 2009 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Her er Lærken og Spurvens børn i gang med sund udemad. Der samles ikke støv på den, som er ude i stormvejr. SFO Lærken SFO Spurven Jyllinge skole Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn.

2 Nyt fra Lærken Tillykke!! I oktober måned har følgende Lærkebørn fødselsdag: Lucas L. 1. Steen Izak 4. Albert 4. Klara B-M. 8. Daniel N. 9. Søren A. 23. Marie W. 24. Silke H. 26. Nina F-J. 29. Vi ønsker de kære Lærkebørn tillykke og håber at I får en rigtig god dag. Vi holder fællesfødselsdagen fredag d. 30.okt. Her fejrer vi alle dem, der har fødselsdag i oktober måned. Hele arrangementet er færdigt senest kl. 15,30. God fornøjelse.

3 Nyt fra Lærken Kære forældre Tusind tak for jeres respons og engagement, i forhold til stikord, til min kulturanalyse. Til orientering er jeg på praktikindkald på seminariet uge 40. Jeg glæder mig til at være tilbage igen i uge 41 Kærlig hilsen Studerende, Lone Riis Garderobe orden Efter at alle børnene havde garderobe vask vil vi forsøge at appellere til, børnenes ordenssans. Vi har ophængt billeder ved hver garderobe, det i håb om at børnene bedre, kan overskue den sparsomme plads. Det ville være dejligt hvis vi kunne gå efteråret i møde og alle kunne finde deres egne støvler, jakker, overtrækkere på den rigtige plads. Samtidig vil Vi lige fortælle at Vi har RIGTIG meget glemmetøj, - så kik forbi og se, om der er noget dit barn har glemt.

4 Nyt fra Spurven Tillykke!! I oktober har følgende Spurvebørn fødselsdag: Karoline F. 3. Cecilie M. 6. Bianka B. 7. Alberte L. 9. Freja J. 18. Caroline G. 22. Savanna 26. Mads L. 31. Vi ønsker de kære Spurvebørn tillykke og håber at I får, en rigtig god fødselsdag. Vi holder fællesfødselsdagen fredag d. 30.okt. Her fejrer vi alle dem, der har fødselsdag i oktober måned. Hele arrangementet er færdigt senest kl. 15,30. God fornøjelse.

5 Nyt fra Spurven Stor Diddle byttedag. Det var dejligt at se at så mange havde husket sine Diddle - papirer. Vi havde inviteret Lærken til at være med, og det var rigtig mange børn, glade for. Der blev byttet på livet løs, både på Spurven og Lærken. Det var endnu en gang, super hyggeligt. Vi glæder os allerede til næste gang

6 Den fælles side Ud i det blå på Engen 21. september 2009 Halløjsa! Vi drog af sted til Engen på en dejlig efterårsdag med sol og blå himmel. Både børn og voksne nød roen på Engen i selskab med æsler, høns, kaniner og slange. Der blev leget på høloftet og i skoven. Der blev også tid til lidt badminton og bordfodbold samt caféhygge på træterrassen med frugt, saft og riskiks. Pludselig skulle vi tilbage til SFO en og det var lidt øv, da vi godt kunne have brugt mere tid ude på Engen. Kykliky og goggok Gitte og Lone

7 Den fælles side Legepladsugen d sep. Sund udemad: Det var sjovt men også lidt hårdt arbejde med at starte 3 bål op hver dag! Heldigvis var vejret med os alle dagene. Oprydningen tog ekstra megen tid indtil koordineringen var på plads. Fantastisk mad!!! Glæder os til vi skal lave det igen med vores egne børn. Cykelby: Rigtig mange havde cykler med og der blev vasket og pudset mange cykler på værkstedet ved Lærken. En del fik også lappet punkteringer og pumpet dækkene.

8 Linedance: Varmt og sjovt, ikke så mange deltog; men dem der gad danse fik da lært et par danse. Countrymusik faldt ikke i børnenes smag; men Michael Jackson Rules!!! Historiefortælling: Jakob tryllebandt rigtig mange børn i flere timer med sine Fortællinger, om sin fantasifulde barndom. Batikfarvning: Flotte flotte T-shirt blev farvet i mange forskellige farver. Der blev gået til den i farveriet, og fascinationen var stor når T-shirten blev pakket ud.

9 Ansigstmaling: Der blev malet på livet løs, og flere af børnene blev rigtig dygtige til at male hinanden, med flotte motiver. Snitteværkstedet: Var en rolig aktivitet. Der blev eksperimenteret bl.a. med fløjter, - hvor vidt de virkede må henstå i det uvisse.

10 Rakubrænding: Ovnen brændte lystigt i tre dage, og børnene Hyggede sig med brændekløvning og krukkevask. Resultaterne, - ja de taler, for sig selv. Bueskydning: Omme i amfiteatret fandt bueskydningen sted. Børnene blev efterhånden ret god til at ramme skiven.

11 Rollespil: Denne gang prøvede vi for første gang at lave et rollespil fra grunden. Ca. 15 børn var med. Det lykkedes over al forventning, dog med en del voksen hjælp. Anden omgang blev lidt mere rodet da der pludselig var mindst dobbelt så mange børn, der ville være med. Vi improviserede og fik 2 kongeriger som selvfølgelig skulle bekrige hinanden. Ingen kom dog til skade. Ikke sidste gang vi gør dette. Som I kan se var der et stort udbud af aktiviteter, og der var en del andre som ikke er nævnt, men en rigtig god uge.

12 Den fælles side Så er der loppemarked! TORSDAG D. 1 OKT. kl ,45. I Lærken og Spurvens storrum. Nu er det med at komme i gemmerne. Muligheden er der nu for dig, til at sælge noget at det legetøj, spil o.s.v.,- som du ikke bruger mere. Sørg for at pak dine loppemarkedsting i en kasse el. lign., som er mærket, med dit navn. Aflever det torsdag morgen til den som åbner. Husk også at mærke alle tingene med pris. Du skal have et lille tæppe med, så du kan placere din bod på det. Har du ikke noget at sælge, så sørg for at have en lille klat penge med, så du kan handle i boderne. Du kan altid gøre dig en god handel. Gruppedag Husk at der gruppedag tirsdag d. 28.okt. Så X i kalenderen. Vi har et ønske om at ALLE deltager i gruppedagen.

13 Den fælles side Juleteater 2009! Et billede fra sidste års juleteater Midt i denne skønne sensommer, bryder vi ind og ridser billedet lidt og minder om at der kun er tre måneder til jul. Det betyder at vi traditionen tro, snart skal starte vores juleteater op nærmere bestemt tirsdag d. 20. oktober. Forestillingen hedder i år Et julespil. Der er sat tilmeldingsopslag op i begge huse og rigtig mange børn har allerede skrevet sig på SUPER. Det er dog rigtig vigtigt, at jer forældre, lige tjekker om jeres barn er et af dem.

14 Vi skal øve hver tirsdag og torsdag, kl og vi kræver at børnene møder op hver gang (kun sygdom er en undtagelse). Det er en lang, krævende og til tider lidt hård proces for børnene, så vi vil bede jer forældre, at vurdere om jeres barn kan/skal være med. Der er nogle børn der er lidt i tvivl om juleteater overhovedet er Noget, for dem. De tre første gange vi mødes med børnene betragtes som en prøvetid hvor børnene hører historien ønsker roller og snuser lidt til, hvad det hele er for noget. Herefter skal beslutningen være på plads, og tilmeldingen herfra er bindende. Det er i år Gitte og Solveig fra Spurven og Tom og Lone fra lærken, der vil gøre hvad vi kan, for at give jeres børn en oplevelse, de sent vil glemme. Torben vil som sædvanlig komponere musik og tekster til sangene i forestillingen. Hvis det går som vi vil, så indspiller vi sangene med børnene, og udgive dem på en CD, som så kan købes. Vi glæder os. På teaterfolkets vegne Solveig. Tirsdag d. 6. okt. kl. 13,30 er der info om JULETEATERFORESTILLINGEN. Der vil være forestilling for forældrene: onsdag d. 9.dec. for Spurvens forældre og torsdag d. 10. dec. for Lærkens forældre. Der spilles i teatersalen på skolen.

15 Den fælles side Bag for en sag. Vi gentager succesen far sidste år og bager en omgang bagværk til eftermiddags, - eller aftenkaffen, og donerer hele overskuddet til børnetelefonen. TORSDAG D. 8. okt. Så kig forbi og køb lækkert bagværk, og støt en god sag. Vi regner med at der er åbent for køb ved tretiden

16 Den fælles side Tur i svømmehallen Vi er nu stoppet med ud i det blå turene. I stedet starter vi med, ture til svømmehallen. Der er mulighed for at komme af sted en gang om måneden. Onsdag d. 7.okt. er det: 1.kl. & 2.kl. Onsdag d. 21. Okt. er det Bh.kl. & 3.kl. Hvis du ønsker at komme med skal du skrive på listen, og selvfølgelig huske, - dit badetøj og håndklæde. Vi regner med at være hjemme fra svøm lidt over tre.

17 Den fælles side Efterårsferien Der er fællesåbning i Spurven. Mandagen er traditionen tro hjemmedag, hvor vi planlægger hvad der skal ske, resten af ugen. Børnene skal være her senest kl. 9,30 hvis andet ikke er meddelt. Alle forældre og børn ønskes en rigtig god efterårsferie. Hvis I ikke allerede har gjort det, så skriv jer på sedlen hvor vidt Jeres kære pode kommer eller ej. TAK. Personalet

18 Må det være mig tilladt! Kære forældre Så gik denne september måned. Vejret har været fantastisk, og vi har i SFO en haft en måned med knald på. Der har været HØSTFEST, FORÆLDREMØDE og LEGEPLADSUGE med SUND UDEMAD, som en af de anderledes ting. Det har været en forrygende måned. Høstfesten blev en ubetinget succes, med stor opbakning fra Jer forældre. Over 470 mødte op til festen. Masser af sponsorpræmier, kager og forældre, som ville passe boder. I skal have en stor tak for hjælpen. Overskuddet fra festen, blev på ca ,-. Forældremødet var pænt besøgt. Vi havde lavet en dårlig planlægning for 1.klasserne, ved at lægge mange møder i samme måned, det kan vi gøre bedre. Bort set fra det er tilbagemeldingerne at det fælles forældremøde skole/sfo er en rigtig god ting. Legepladsugen var bare super. Vi var heldige med vejret. Stemningen var i top. Der var som I kan se beskrevet i Kviddernyt, en aldeles fremragende uge, med et væld af aktiviteter. Mange af Jer forældre slog Jer ned, og havde tid til at se på herlighederne. Sund udemad gjorde sig heldigt bemærket med lækker mad, og mage forældre fandt vejen forbi, og fik i tilgift smagt lidt på de kulinariske udskejelser, Det har i sandhed været en dejlig måned. Snart er det efterårsferie. Så kan vi samle kræfter ti de kommende måneder med værkstedsliv og juleteater. Det bliver spændende. Ha en rigtig god efterårsferie, go endnu en gang må jeg sige: Sammen ka vi. Torben

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem.

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. januar 2010 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Jyllinge skole. december2009. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn.

Jyllinge skole. december2009. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn. december2009 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Et billede fra vores fernisering Hvis der er en mening med livet, så må et være at give livet mening. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Udmeldte børn: Christian fra 3.b er stoppet i Hedegården til udgangen af marts måned. Vi ønsker Christian rigtig god vind fremover.

Udmeldte børn: Christian fra 3.b er stoppet i Hedegården til udgangen af marts måned. Vi ønsker Christian rigtig god vind fremover. NYT FRA April 2013 Kontorets side. Nye børn: Et stort velkommen i Hedegården til Mikkel, som skal gå i 0.b og til Mathilde, der skal gå i 1.a. De starter begge i SFO den 2. april og vi håber, de bliver

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: MIDDELALDER AVISEN Indholdsfortegnelse: Kære Børn og forældre side 04 Tilmelding side 05 Afkrydsning side 05 Sælg dit gamle legetøj m.m. side 05 Plan for uge 20 side 06 Optog i byen side 06 Plan for uge

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre.

Nyhedsbrev Regnbuen. Oktober Kære forældre. Kære forældre. Nyhedsbrev Regnbuen Oktober 2016 Efteråret er i fuld gang og vi har nydt det fantastiske vejr, som vi har haft i september. Vi er snart klar til indflytning af børnehaven og med dette nyhedsbrev,

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41.

Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41. november 2009 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41. Børn begynder med at elske deres forældre, siden fordømmer de dem, sjældent

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41

Stjernebrevet. SFO1 Pavillonen oktober 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen oktober 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne i Pavillonen. Dette betyder blandt

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Bladet til børn og forældre

Bladet til børn og forældre februar 2010 i SFO Lærken & Spurven Bladet til børn og forældre Et billede fra spilleugerne Jeg har haft mange problemer i mit liv; men der er ligesom ikke rigtig nogen af dem, der er blévet til noget.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

FORESTILLING LUKKET

FORESTILLING LUKKET Svømning Kære forældre i Grøn Efter juleferien starter vi til svømning. Dette bliver om fredagen fra kl 11-12.30, der hvor gymnastiktimen normalt ligger. Sådan vil det være indtil vi rammer påskeferien,

Læs mere

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 I dette nummer: Nyt fra Krudthuset Personalesituation Forældrerådet Praktiske oplysninger Glemt tøj Sommerferievandplaskeri Vigtige datoer 2014 Lukkedage 2014 Håndhygiejne

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2017

Nyhedsbrev - December 2017 Nyhedsbrev - December 2017 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Så er vinterens og julens nyhedsbrev på trapperne. Det har været et hæsblæsende 2017, så det virker helt uvirkeligt, at der er gået mere

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september:

Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Fællesfødselsdagstur for august og september: Nyt tilbud for alle børn 2 tirsdag om måneden: Resten af dette skoleår har vi bestemt at vi vil til at have noget fast på programmet de to første tirsdage i hver måned. Vi vil have hhv. et bevægelsestilbud

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen maj 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Så er det gode vejr og sommeren for alvor begyndt at tage over, og børnene nyder at kunne være udenfor på legepladsen, i skolehaven og på

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Fredagsbrev d.9.6.2017 uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Vejret så meget truende ud, og bedre blev det ikke, da vi klikkede ind på Dmi. Men heldigvis

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

SFO NYT SEPTEMBER og OKTOBER 2016

SFO NYT SEPTEMBER og OKTOBER 2016 FÆLLES SFO NYT SEPTEMBER og OKTOBER 2016 Sommerferien I ugerne 27, 28 og 30 havde vi sammenpasning med Engholm -og Ravnsholt skolen, i Ravn a Rocks fede lokaler. Lynge havde forskellige krea ting med.

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. september 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 876 Næste uge: Mærkedag: 24. september 26. september 30. september Udlejning Shelters Besøg fra Slovenien (hele ugen) Spc. Tandlæge 4.kl. Skole/hjem

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 1. december 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 925 Næste uge: Mærkedag: 02. december 05. december 06. december 08. december Udlejning baunen Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem 9.kl. Bestyrelsesmøde

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Billeder fra Det store slag KEREM OG ISMAIL QUIZ Billeder fra efterårsferien LUCIA Indhold Info fra klubben Kalenderen Billeder fra efterårsferien

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet November 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efter en uhyyyyyggelig Halloween i, er vi i stedet begyndt at forberede os på en rigtig hyggelig jul. I november måned

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen sommer Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og Gøgl-temauge i Pavillonen. Juni måned betyder

Læs mere

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10 Marts 2013 Kære forældre Påske Der er åbent i SFO her på skolen i de tre dage op til påske d. 25., 26. og 27. marts kl. 6.30-17. Tilmelding ikke nødvendig. Der vil også være børn og voksne fra Højboskolens

Læs mere

August & september 2014 Fritten: Kudu: Gekko:

August & september 2014 Fritten: Kudu: Gekko: August & september 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommerferien er slut og hverdagen i skole og SFO er begyndt igen. Derfor byder vi alle børn og forældre velkommen tilbage

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 34: forældremøder Havehus,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere