Ajax København takker nedenstående sponsorer blit for de sbog res bidrag til realisering af denne jubilæum

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ajax København takker nedenstående sponsorer blit for de sbog res bidrag til realisering af denne jubilæum"

Transkript

1

2 Ajax København takker nedenstående sponsorer blit for deres bidrag til realisering af denne jubilæumsbog

3 3 Forord Ved formand i Ajax Helge Bruus Jensen Når man fejrer et 75 års jubilæum, er det naturligt at gøre en slags status, dels over det, der er udrettet i årene forinden og dels over, hvor man står nu. Dette skrift fortæller om Ajax (Idrætsforeningen Ajax, Ajax København) historie gennem 75 år, og er dels en gentagelse af tidligere jubilæumsskrifter og dels et arbejde af et jubilæumsudvalg, der har skullet finde frem til vigtige begivenheder inden for de sidste 25 år. Tak til udvalget for det store arbejde. Vores historie starter med en lille udbrydergruppe fra en vandpoloklub, og denne udbrydergruppe dannede 2.maj 1934 en håndboldklub, der blev kaldt Idrætsforeningen Ajax. Hurtigt begyndte de at udfordre de etablerede klubber, overhalede dem og startede dermed en årrække, hvor klubben har været en markant medspiller i dansk håndbold indtil i dag. Der har været op- og nedture, men vi kan være stolte af, at vi har beholdt navnet Ajax og, bortset fra enkelte holdsamarbejder undervejs, har klaret os selv. Ser vi derimod tilbage på de klubber, der var de dominerende, dengang vi startede, så er de enten forsvundet, flyttet uden for byen og fået nye navne eller Helge Bruus Jensen har fusioneret med andre klubber og på den måde skiftet navn og identitet. Status i dag er, at vi på seniorplan har et herrehold i den øverste række (godt nok som eget A/S), et damehold i 2.division og en stor breddeafdeling, og på ungdomsplan er vi blandt de allerbedste i landet som talentudviklingsklub og med stor bredde og mange medlemmer helt ned til 2 år. Der er naturligvis sket meget i de 75 år, men enkelte begivenheder markerer sig som særlige milepæle i vores historie. De mange mesterskaber hos både seniorer og ungdom er selvfølgelig vigtige milepæle, og det kan der læses om her i skriftet. Her skal nævnes indvielsen af vort klub- Jubilæumsskrift udgivet i anledning af Ajax Københavns 75 års fødselsdag d. 2. maj Redaktion: Ole Friis, Elvir Persson, Morten Petersen, Sven Bay Nielsen, Helge Bruus Jensen Tekst og idé: Ole Friis

4 4 hus den 15.juni Et fantastisk arbejde af mange frivillige med Morten som primus motor var dermed fuldført, og Ajax havde et klubhus som meget få andre klubber kunne prale af at have tilsvarende. Det står der endnu, om end lidt mere klemt inde, men stadig en god ramme at mødes i for klubbens medlemmer. Nævnes skal også året 1988, hvor vi slettede et enkelt ord i vores love, nemlig der hvor der stod mandlige. Et enkelt ord af stor betydning for det betød at kvindelige medlemmer kunne optages, og det førte året efter til fusionen med KI (Kvindelig Idrætsforening) en forening, vi altid havde haft en del samarbejde med på mange forskellige planer. Det betød også, at medlemstallet på få år blev mere end fordoblet, og at der skulle arbejdes ekstra hårdt for at få trænere og træningstimer nok. Vi står nu som en helstøbt klub, der markerer sig flot hos både kvinder og mænd, piger og drenge. Endelig skal det her nævnes, at vi den 2.maj 1992 skiftede navn til Ajax København for at markere vores tilknytning til byen. Vores love blev ændret på flere punkter, og det blev bl.a. indført, at byen København skulle have et medlem i vores bestyrelse. Som medlem i 49 år, ungdomstræner i 45 år og bestyrelsesmedlem i 38 år føler jeg, at jeg har været meget medvirkende til at præge Ajax København, men uden de mange andre frivillige leder, var det jo aldrig gået, og vi har haft rigtig mange dygtige og engagerede ledere i vores klub. Alle skal have en stor tak for deres indsats, og vi kan alle med stolthed betragte den klub, vi har skabt. Som vi står nu, kan vi trygt se fremtiden i møde. Til lykke til os alle sammen!

5 5 Hurra for 75 år i håndboldens tegn En hilsen fra Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard Tillykke Ajax København! Den er lige i målet 75 år som Københavns største håndboldklub. En lang sportslig halvleg, der fortæller historien om en velfungerende forening, hvor idrættens hårde kampe og det sociale samvær går op i en højere enhed. I kan være stolte over jeres sportslige resultater, men også jeres store ungdomsafdeling, jeres frivillige arbejde og jeres indsats i et kvarter i København, der ikke altid har det let. I kan også være stolte over jeres idrætsvuggestue og Københavns første idrætsefterskole. For det arbejde har I kommunens fulde støtte. Idrætten har ikke kun en værdi i sig selv med glæden ved at bevæge sig, lege og konkurrere. Som sidegevinst kan idrætten give venskaber, forhøjet sundhed og skabe integration mellem forskellige kulturer. Kommunen skal gøre sin del af arbejdet med at forbedre byens nedslidte idrætsfaciliteter, hvilket også har været et stort ønske hos jer. Men det er klubber som Ajax der giver byen et levende idrætsliv med engagerede frivillige og aktive sportsudøvere, og det skal I have en stor tak for. Et stort tillykke med jubilæet. Lad os håbe på endnu 75 år i håndboldens tegn. Ajax en af dansk håndbolds tunge drenge m/k Af Per Rasmussen, Formand, DHF For 25 år siden besværede den daværende formand for DHF, Gunnar Knudsen, sig i Ajax s 50 års jubilæumsskrift over, at klubben havde begået en afgørende måske endda skæbnesvanger fejl ved kun at optage mandlige medlemmer. End ikke håndboldspillere forplanter sig ved knopskydning, og lige nu ser det ud til, at de faldende fødselstal, man ser i samfundet, har ramt Ajax før alle andre, lød formandens fuldt forståelige formaning. Og måske var Gunnar Knudsen med disse ord medvirkende til at fremskynde den udvikling, der fem år senere i 1989 fik årets 75 års jubilar til at slå sig sammen med de syvdobbelte danske mestre i kvindehåndbold, K.I. København.

6 6 Selv om denne fusion utvivlsomt har gjort klublivet meget mere livligt og interessant for alle parter og selv om kvinderne med blandt andet to sæsoner i Ligaen fra 1997 til 1999 tydeligt har vist deres selvstændigt sportslige værdi, er navnet Ajax med og uden Heroes uløseligt forbundet med dansk herrehåndbold. Især i 1960 erne. Ni danske mesterskaber indendørs, otte udendørs samt et enkelt i syvmandshåndbold tilsat en pokaltriumf i 1964/65 fortæller sin egen tydelige historie om en magtfaktor af dimensioner, og det var da også Ajax, der med en semifinaleplads i Europa Cuppen i 1963/64 var med til at træde de første spæde skridt for dansk klubhåndbold på den store internationale scene. En arv, der på herresiden senere blev taget op af HG, Fredericia KFUM, Virum/Sorgenfri, GOG og KIF Kolding. Men på trods af, at Ajax på seniorfronten trådte et skridt tilbage allerede i slutningen af 1960 erne, har klubben altid formået at skabe en aura af respekt omkring sig ikke mindst på grund af de ufatteligt mange talentfulde ungdomshold, der er blevet ført op gennem rækkerne i Bavnehøjhallens renoveringsmodne men trygge rammer. To gange er Ajax s Herre Ynglinge blevet dansk mester og fire gange har juniorerne hentet en DM-titel hjem. Senest i 1998 lige i kølvandet på klubbens seneste DMfinale for seniorer, hvor Virum/Sorgenfri i 1997 løb med guldmedaljerne. Siden årtusindeskiftet har traditionsklubben ført en turbulent tilværelse mellem bunden af Ligaen og toppen af 1. division men det er kun rimeligt, at Ajax trods disse sportslige omskifteligheder og trods periodiske problemer på det økonomiske område har ligastatus i disse dage, hvor man runder de 75 år. Fra DHF skal der ud over et hjerteligt, dybtfølt og ualmindeligt varmt tillykke lyde et ønske om, at Ajax må bevare og udbygge sin status som en af Danmarks førende håndboldklubber samtidig med at man holder fast i det enorme stykke sociale arbejde, der nu gennem 75 år hver eneste dag er blevet ydet til glæde for utallige børn og unge primært fra lokalområdet omkring Vesterbro. For midt i den tiltagende kommercialisering af vores sport, fremstår Ajax nemlig først og sidst som en klub med hjerte - en klub med sjæl. Og den slags foreninger kan man kun ønske alt godt både her og nu og i fremtiden. Til lykke, Ajax.

7 7

8 8 En gammel københavnsk kæmpe fylder 75 år Ved Carsten Grønmann Larsen, formand for Københavns Håndbold Forbund På Københavns håndbolds vegne er det er stor fornøjelse at kunne ønske Ajax København tillykke med de 75 år. Ajax er en gammel hæderkronet klub, som på trods af udfordringer og kriser fortsat er med i toppen af dansk håndbold både på ungdoms- og seniorplan. Når vi ser tilbage på udviklingen gennem de sidste mange år, så er Ajax er af de få gamle hæderkronede klubber som stadig lever i bedste velgående. Dette er selvfølgelig et resultat af et kæmpe arbejde som udføres i klubben. Men herudover har Ajax været præget af folk, som ikke har lagt hele deres arbejdsindsats i klubben de har simpelthen lagt hele deres liv i denne klub. Som formand for KHF kan jeg kun være stolt over at der fortsat findes sådanne folk. Når man kigger på tilbuddene i Ajax København så går klubben altid foran med udviklingen i København. Der er i dag faktisk tilbud lige fra vuggestue over lørdagsaktiviteter for de helt små, til håndboldskoler og stævner samt en efterskole. Herudover er der en spirende ungdomsafdeling samt massere af seniorhold hos begge køn. Ajax er i dag også en af de få klubber på østsiden som har et ligahold selvom de desværre ligger i den tunge ende. Ærgerligt at der ikke er større opbakning til elitehåndbolden her i København. De flotte resultater og det store arbejde der udføres, er et resultat af et målrettet arbejde samt en masse dygtige ledere og trænere. Herudover kommer de mange frivillige folk, som er med til at drive en stor og succesfuld klub som Ajax København. Udover at yde en stor indsats i klubben så er Ajax også med til at levere dygtige ledere til de forskellige arbejdsopgaver i Københavns Håndbold Forbund. Uden de mange folk fra Ajax som gør en stor indsats i forbundet, så stod vi ikke hvor vi gør i dag. På toppen af alt dette er der et fantastisk talentarbejde i klubben. Dette kan ses når de forskellige landshold udtages på dame- og herresiden. Jeg kan kun håbe at Ajax kan fortsætte det gode arbejde på dette område. Så det er en stolt formand i KHF, der med et blødende hjerte for Ajax København, ønsker alle i klubben et stort tillykke med de 75 år og alt muligt held og lykke fremover.

9 Damerne kom godt af sted i det nye år. De startede med at slå Brøndby HK 29 23, og det er også blevet til sejr over Team Amager. Efter 13 kampe har de opnået 16 point og ligger nr. 5. Herreligaen lå stille i hele januar grundet VM i Kroatien, hvor Danmark deltog. I den indledende pulje vandt Danmark alle sine 5 kampe og fik dermed 4 point med videre til mellemrunden. Her lagde man ud mod Polen og de slog os med 4 mål. Vi fik derefter to sejre over Norge og Tyskland, det førte til en 1. plads i mellemgruppen og en semifinale plads. Her mødte vi Frankrig og den overmagt var for stor, det blev til et nederlag på 5 mål. Så skulle vi igen spille mod Polen, der havde tabt den anden semifinale Boldøvelser i prøvehallen Minier i prøvehallen

10 10 til Kroatien. Her var Danmarks kræfter brugt op og vi tabte 3. pladsen og måtte tage til takke med en flot 4. plads. Frankrig vandt VM guld medens Kroatien fik sølvmedaljerne. Som start på jubilæumsåret 2009 har Ajax liga resultater ikke været tilfredsstillende med 5 nederlag. Udsigten for at overleve i ligaen ser nu ikke lyse ud, selvom holdet spillede en flot lige kamp mod FCK med resultatet 32-35, var skuffelsen stor da vi tabte i Ringsted. Invitation Ajax Københavns 75 års fødselsdag, bliver markeret med en reception på selve dagen d. 2. maj i klubhuset på Bavnehøjallé. Københavns Kommune har inviteret klubben til pandekager på Rådhuset d. 5. maj. Den store fest hvor alle klubbens medlemmer og pårørende kan deltage bliver afholdt d. 7. maj enten i Bavnehøj-hallen eller i klubhuset. Jubilæums komiteen ser frem til et stort fremmøde, så vi rigtig kan fejre klubbens mange år, sejre, glæder, sorger, kammeratskaber samt ægteskaber.

11 11 Ajax bestyrelse: Fra venstre: Anita Kristiansen (næstformand), Johannes Nymark (MB, repræsentant for Københavns kommune), Torben Krogh Johansen (facilitetsansvarlig), Elvir Persson (økonomiansvarlig), Helge Bruus Jensen (formand), Christina Schmidt (suppleant), Lasse Cederquist (suppleant), Martin Pedersen (sportslig ansvarlig), Indsat i billedet: Bo Jensen Møller (medlem) Jubilæumsudvalget: Helge Bruus Jensen,Sven Bay Nielsen, Elvir Person, Ole Friis og Morten Petersen.

12 12 Ungdomsafdelingen 2008 / 2009

13 13

14 Hele Danmark fulgte de spændende kampe om EM for herrer i Norge i TV. Og jublen var stor da Danmark for første gang hjemførte dette mesterskab. Stemningen fra 1992 blev atter skabt på Rådhuspladsen i København da spillerne kom hjem og stod på balkonen i rådhuset, flot klaret. Til gengæld var indsatsen under OL ikke helt som forventet. Ajax startede med en pokalkamp mod Odense HF, men drengene var tunge i benene og det blev til en smal sejr over Odense. Eliteafdelingen skiftede navn, man strøg Heroes og gik tilbage og kaldte sig nu Ajax København som resten af klubben. Med denne ændring blev der også fremstillet et nyt logo. 1. holdet red videre på den gode bølge fra efteråret og lagde sig alene i spidsen i jan. med lutre sejre, men løb derefter ind i et nederlag til Lemvig. Bavnhøjhallen havde fået nyt gulv anlagt, det var dejligt, men man havde ikke fået renoveret taget inden, så der kom stadig regnvand på det nye gulv. Brugerne af Bavnehøjanlægget kunne ikke fatte kommunens beslutning med at anvende 18 mill. kr. til renovering af svømmebassinet, når man kunne hjælpe langt flere brugere ved at gøre en indsats på hal- og lokalefronten i stedet for. Idrætsefterskolen har været en så stor en succes, at man har måtte udvide med en ekstra etage, der har givet plads til mange flere elever i Vi måtte aflevere Jacob Bagersted til FCK, men fra FCK fik vi Nikolaj Koch- Hansen til den nye sæson fra efteråret. D. 26. marts skrev en avis Ajax tordner videre opad. Man havde netop slået Elite 3000 fra Helsingør med og der var 3 kampe tilbage, Ajax førte 1. div. med 3 point. Derefter vandt man over Stoholm men tabte til HC Midtjylland. Derved kom Fåborg på 35 point og Ajax på 34 inden den næstsidste kamp netop mod Fåborg. Den 12. marts havde vi så hjemmekamp i en propfyldt Bavnehøjhal. De unge Ajaxgutter var rigtige tændte og kom hurtigt foran. Senere i kampen nåede Fåborg næsten op inden vi satte slutspurten ind og fik en sejr på Dette betød, at vi rykkede direkte op i ligaen og blev fri for oprykningskampe. Den sidste kamp mod Team Sydhavsøerne havde således ikke den store Ajax holdet der rykkede direkte op i ligaen

15 15 betydning, men vi slog dem og fik således 44 point for 26 kampe, mod Fåborg der opnåede 41. Københavns kommune inviterede ved Pia Allerslev til rådhuspandekager oven på oprykningen. Det lykkedes Ajax at forlænge kontrakten med Casper U. Mortensen, der havde spillet ikke mindre end 44 Y-landskampe. I marts vandt damerne over bundproppen Hvidovre så stort som og kom derved op på en 8. plads i 2. div. Klaus Hansen der havde været klubbens formand siden 2000, takkede af og overdrog hvervet til Helge Bruus Jensen der, når vi når jubilæet, har siddet i bestyrelsen i 38 år. Det er ganske fantastisk. Klaus Hansen fik Ajax-pokalen for sit flotte og angageret arbejde som Ajax formand i 8 år. Gunnar Klansø (X 5) fejrede sin 70 års fødselsdag d. 6. april ved at spise brunch i Kenya hos sin søn. For at få idrætten mere på kortet blev der indkaldt til en konference d. 10. juni: Valby som idrætsby! Der mødte 13 Valbyklubber op der repræsenterede 4000 aktive. Første gang Valby lokaludvalg uddelte en idrætspris gik den til Ajax. Det var vor formand Helge Bruus Jensen der fik den overrakt. Ligaholdet fik en svær start, efter 16 kampe lå holdet næstsidst med 5 point foran Ringsted, som havde 4. Sportsprogrammet i TV2 LPS fulgte Christian Dalmoses arbejde med liga holdet i flere udsendelser. Udsendelsen gik tæt på, både i omklædningsrummet, i efterevaluering af kampene og tilskuernes reaktioner. Damerne lå med 10 kampe midt i rækken som nr. 5 med 12 point i 2. div. pulje 3. Eliteafdelingen startede sæsonen med at lancere et nyt logo. D. 13. november mistede vi et af vore ældste medlemmer, Allan Petersen. Allan nåede den høje alder af 88 år og var med til at danne det første junior hold i Ajax tilbage i I de senere mange år var han en uhyre trofast mand i kegleklubben. Lilleputdrenge blev KM. De mange ungdomshold var igen i Prag i påsken. Alle boede denne gang det samme sted, så ud over meget håndbold var der også god lejlighed til at dyrke fællesskabet på tværs af alder og køn. Efter et par års pause arrangerede vi igen håndboldskole i sommerferien for lilleputter og puslinge. Der deltog ikke færre end 56 spillere, de fleste fra Ajax, men også en del fra andre klubber. Alle havde 3 gode dage med masser af håndbold og godt socialt samvær. Carsten Sørensen modtog KHFs lederpokal for et stort arbejde i Ajax København, især på ungdomssiden. Der blev indført nye og fælles regler for Ass. træner Torben Nielsen og cheftræner Christian Dalmose

16 16 Dameynglinge ungdom under alle forbund under betegnelsen: Spiludvikling. Samtidig fik grupperne nye navne f.eks. U10 piger, U12 drenge, U18 piger etc. Af nye regler kan nævnes forbud mod mandsopdækning og forbud med udskiftning, når man ikke var i boldbesiddelse. De største forandringer skete hos U10 gruppen med f.eks. nye boldstørrelser og kun 6 spillere på banen ad gangen. Vort eget stævne, H2O CUP SPORTI- GAN, var så stort som aldrig før og forløb godt. Ajax København viste sig som den bedste talentudviklingsklub på Sjælland, idet de 4 øverste ungdomshold, U18 drenge og piger og U16 drenge og piger, alle kvalificerede sig til Østrækken. U18 piger, U16 piger og U10 piger kom i pokalfinalen, kun U16 piger vandt. 2.holdet hos U16 piger i B-finalen i pokalturneringen. 2 U14 piger, Gabriella Bruun og Louise Egestorp, blev udtaget til træningsamling for U14 piger Øst. Julie udtaget til U17 landsholdet. Til talenttræning blev i alt udtaget 5 U16 piger, 2 U18 piger, 5 U16 drenge og 3 U18 drenge igen gjorde vi os bemærket. 3 hold, nemlig U16 piger og drenge og U18 piger, kvalificerede sig til at deltage i Østturneringen efter jul. Kun få klubber i landet kunne prale af, at have 3 hold med i de bedste rækker hos de ældste hold. For ungdomsafdelingen altså en god start på jubilæumssæsonen. Casper U. Mortensen, ligaholdet Foto: sportfotografi-shf.eu

17 17 SPORTS Lørdag for aldersklassen for 1- til og med 5- årige børn som startede i år 2000, har siden været en stor succes, med stor tilslutning børn, og mindst lige så mange forældre. Som udløber fra Sportslørdag har Ajax startet et projekt op for to-sprogede børn. Projektleder for dette er Lise-Lotte Seitzmayer. Vi har opnået økonomisk støtte fra Københavns Kommune og Københavns Håndbold Forbund til dette integrationsprojekt, hvor der skabes kontakt/samarbejde til områdets børnehaver. Det har dog været en svær opgave, men det er lykkedes, at opnå en god tilslutning på trods af en kort opstartsperiode Bestyrelsen afsluttede kurset med Team Copenhagen. Det havde været et hårdt arbejde, men det havde også givet ny lærdom og nye måder at arbejde i klubben på. Herrerne sluttede på en 12. plads, hvilket betød, at man skulle ud i kval. kampe for at blive i ligaen. Kval. Kampene faldt ikke ud til vor fordel, og vi måtte atter engang en tur i 1. div.. På trods af at Ajax skulle spille i 1. div. fik man overtalt Christian Dalmose til at træne elitegruppen. Han var bosat i Aalborg og aftalen gik bl.a. ud på at betale et pendler transport for ham. Årets første kamp for herreholdet var mod Elite TV2 valgte at sende live fra denne kamp og Ajax Heroes ville gerne have kampen i TV. Men problemet med at Bavnehøjhallen ikke har de faciliteter, der skal til, ønskede TV2 at vi skulle flytte kampen. Valbyhallen var optaget på kampdagen d , så eneste mulighed var at leje sig ind på FCKs hjemmebane i Frederiksberghallen. Som Københavner klub ville vi ellers godt have spillet i en københavnerhal der er en liga klub værdi. Ulrik Wilbeck gav udtryk for at der min. bør være tilskuere til en liga kamp. Endnu engang mener Ajax Heroes at faciliterne i Bavnehøj gør det svært at få så mange tilskuere, men i et forsøg på dette, lovede Ajax gratis adgang til alle medlemmer plus pårørende til kampen med Fredericia d. 3. marts. Desuden inviterede man også Overborgmester Ritt Bjerregaard og kulturborgmester Martin Gertsen, så de ved selvsyn kunne danne sig et indtryk. Ajax Heroes havde svære økonomiske problemer, men en række sponsorer gav et yderligere tilskud og ved at spillerne gik ned i løn klarede man problemet. Men det betød samtidig, at 2 spillere forsvandt til en klub i Norge og 1 til FCK. Som led i klubudviklingen blev der indkaldt til stiftelse af en frivillig forening. Formålet var at høste de frivilliges erfaringer fra de forskellige afdelinger og gøre brug af dem i et bredere aspekt. Dette år mistede Ajax sin største spiller gennem tiderne, Sven Aage Madsen. Han opnåede 59 landskampe over en periode

18 18 på ca. 20 år. Mads havde været bestyrelses medlem og co-træner sammen med Bent Stump Jakobsen for 1. holdet. Og i rigtig mange år var han turneringsleder i kegleklubben, hvor han også opnåede at blive keglekonge i Bent Carstensen (X 2) og fru Elly fejrede krondiamantbryllup d. 15. nov. Ajax Heroes fik ny sponsor ved DSV. DSV ønsker at støtte de mindre til at kæmpe med de store og mener der skulle være rigelig plads til to klubber i ligaen i Storkøbenhavn. Christian Dalmose fik sat skik på 1. holdet og de lå med 22 point efter 13 kampe lige med Fåborg. Og lokalavisen havde givet gratis adgang til en kamp, for at få tilskuere interessen op dermed at give en stor støtte til spillerne. 2. holdet der spillede i 3. div. lå på en 4.plads med 11 point og 10 kampe. Damerne mistede deres træner Tonny Krickau, hvilket man var ret kede af men Foto: sportfotografi-shf.eu

19 19 man fandt en anden dygtig træner, nemlig Svend Madsen og han fik en aftale frem til I dec. fik de sat 3 point ind på kontoen ved at vinde over Team Amager og spille uafgjort mod Virum/Sorgenfri og de endte på en 5. plads. Carsten Sørensen fik Ajax-pokalen. København havde fået ny kulturborgmester, Pia Allerslev, der bl.a. var tilskuer til sejren over Helsingør. Hun gav tilsagn om fokus på behovet for at forbedre lokaliteterne i Bavnehøjhallen. Ungdomsholdene var i Prag i påsken. Alle hold undtagen lilleputter deltog. Det var et kæmpe arrangement, som forløb fint og alle deltagere fik en stor oplevelse. Lilleputterne var i Herning. Lilleputdrenge og HJ var i pokalfinalen begge tabte. I forbundets talenttræning deltog 4 U16 piger, 1 U16 herre og 2 U18 herre. Vi viste os derfor igen som en god talentudviklingsklub Overborgmesteren gav udtryk for at idrætsfaciliteterne skal forbedres i København, og hun ville prøve at finde pengene til dette. Den islandske stregspiller Gisli Kristiajansson havde en mundtlig aftale med Ajax, men ville gerne skifte til Ringsted, Det kom bag på Ringsted at vi krævede en overgangssum. Den professionelle afdeling havde valgt at give afdelingen et nyt image og kaldte sig nu Ajax Heroes. Med to kampe igen lå Ajax Heroes 3. sidst med 14 point og havde brug for 2 point mere for at redde sig fri af nedrykning og det gjorde man. Damerne klarede sig nogenlunde fint og blev nr. 3, så det blev ikke til oprykning. For at få gang i en fanklub og for at skaffe flere penge, iværksatte man fantrøjer, hvor sponsorer kunne anvende trøjerne som medie for 5000 kr. Det var et samarbejde med H2O. Cheftræner Christian Leth-Nissen gav udtryk for en vis optimisme før den nye sæson, hvor der var købt nye spillere ind, 5 stk., man så i øjnene at det ville tage lidt tid, inden de var indspillet. Målsætningen var 8 10 plads i ligaen. For at understøtte den fysiske form, fik man et arrangement med tidens største bokser Johnny Bredahl, der hurtigt så, at han kunne sætte ind på rytme og koordination. En af de spillere vi finder på 1. holdet dette år er stortalentet Jacob Bagersted, en rigtig Ajax gut, der startede i Ajax som 9 årig. På kontoret sidder Tom Jensen og styrer dagligdagen i Ajax, hvor der nu er ca. 900 medlemmer og 100 ledere og trænere, så der var nok at se til. Idræt efter skoletid var et projekt der blev

20 20 koordineret af Ajax. Samarbejdet kom i stand mellem Københavns Idrætsanlæg, Københavns Kommune, DHF, DIF og 13 lokale skoler. Formålet var at få gjort alle 6 14 årige interesseret i en eller anden form for sport. Og Ajax dirigerede f. eks. en bordtennisinteresseret hen til en bordtennisklub etc. Claus Rydberg modtog Ajax-pokalen. Klubhuset fik en tiltrængt løft takket være Claus Rydberg og Christina Bjørn der stod i spidsen for en flot renovering. I efteråret indgik Ajax København et samarbejde med Team Copenhagen, der gav os et tilskud bl.a. på grund af vores store elite- og talentarbejde. Bestyrelsen og sportsligt udvalg deltog i en kursusrække i efteråret 2006 og foråret 2007 med Team Copenhagen og firmaet Sport- House. I alt var der 10 fællesmøder med andre foreninger, der fik støtte, udover diverse udvalgsmøder og gruppemøder i klubben. Af emner kan nævnes klubbens talent- og elitepolitik og strategi, diverse analyser af klubbens opbygning og måden at fungere på og meget andet. På et møde i efteråret, hvor ca. 30 af klubbens medlemmer deltog, blev der efter lang snak og diskussion fundet de værdier, som klubben skulle leve efter. Det var glæde, engagement, respekt, struktur og udvikling. Puslingepiger blev KM Herrerne lagde ud d.16. jan. mod Lyngby HK. Vi var efter den kamp fortsat i front i 1. div. med 5 point og med en meget flot målscorer. Derefter satte vi point til mod Vrold Skanderborg og grundet to udsatte kampe, halede konkurrenterne ind og var kun 1 point bagefter. I provinsen satsede man endnu kraftigere bl.a. i Århus og Aalborg og ved sammenlægningen af Svendborg TGI og GOG. Ajax København mødte herefter NNFH Lemvig i Bavnehøj, og det blev en sikker sejr til os på Så var der en udekamp mod Elite 3000, dem slog vi Her blev den store spiller målmand Emil Jacobsen. Der var hermed lagt op til en herre dyst mellem rækkens

21 21 nr. 1 og 2 henholdsvis Ajax og HF Mors. Vi fik sat tingene på plads og vandt en sikker sejr på Her var kampens store spiller Anton Jensen, der ikke havde været med i den forudgående kamp. Vi fortsatte med at vinde også de næste to kampe og endte med at vinde 1. div. og rykkede direkte op i håndboldligaen efter 1 sæson i 1. div. Damerne tog nu en rutschetur, idet de blev næstsidst og måtte gå den tunge gang ned i 2. div. Tonny Petersen fik Ajax-pokalen. Bavnehøj lagde igen hal til liga opgør, men foruden at se håndbold, var der nu lagt op til en total oplevelse Ajax havde fået sin egen slagsang og sammen med cheerleders Gudinderne, discodansere, hip-hop dansere og sangere blev der budt op til fest inden håndbolden gik i gang. Efter en nogenlunde lige kamp måtte vi bøje os for GOG/Svendborg og tabte I pokalsemifinalen mod Bjerringbro-Silkeborg gav vi dem kamp til stregen. Thomas Bruun scorede til i sidste sekund og man skulle ud i omspil, kampen endte imidlertid med en sejr til Bjerringbro-Silkeborg på Ca. halvvejs med 12/13 kampe spillet lå vi på en 11. plads med 8 point. D. 1. nov. fejrede Morten Petersen (X 6) sin 75. års fødselsdag. HJ var til DM og blev nr I DIF bladet var der en artikel om Håndboldklub i offensiven. Det var udviklingskonsulent Tommy Kristoffersen der udtalte sig. Han gav udtryk for, at man ikke kunne vedblive med bare at tænke håndbold, men at man skulle tænke motion og familieidræt for at skaffe et så stort grundlag som muligt for klubben. Det ville give bedre økonomisk mulighed for prof. administration og flere indtægter i cafeteriet. Ulemperne var at det nok blev sværere at skaffe frivillige hjælpere til de mange gøremål. Konkurrencen Idrætsefterskolen

22 22 var blevet hård for at skaffe talenter til håndbolden, som stadig skulle være kerneproduktet. Herreholdet sluttede på en skuffende 13. plads og måtte en tur ned i 1. div.. Damerne klarede sig bedre i 1. div. Øst ved at blive nr. 4. Vi blev 70 år d. 2. maj 2004 og som man altid har gjort i Ajax, så markerede vi også denne dag på festlig vis ved at afholde en reception i klubhuset på selve dagen. Bestyrelsen havde sat et program sammen, der bestod i, at der foruden brunch også var orientering om nutid og fremtid ved Mogens Vad, Ajax Elite A/S Klaus Hansen, Ajax København og Ole Christensen, Ajax Erhverv. Det var selvklart at der var et hav af medlemmer der mødte op men pressen var også indkaldt. Man benyttede lejligheden til at resumerer de seneste 10 år i Ajax historie op og kommenterede fusionen med KI og man gennemgik de mange projekter Ajax stod for: Børn, Trivsel & Helhed. Idrætsvuggestue. Idrætsefterskole. Samarbejde med Ishøj Gymnasium. Cafeteriadrift. Børnehåndbold for 1 5 årige. Motionshåndbold for forældre. Man benyttede samtidig lejligheden til at fejre sin eneste tilbageværende stifter Egon Rasmussen, der rundede de 90 år Ajax damehold

23 23 nogle måneder senere. ( Egon blev igen fejret d. 9. august ) Vejret var med os den dag. Alle talerne kunne holdes udenfor i den dejlige natur vort klubhus er omgivet af. Ajax-pokalen blev givet til Solveig Pedersen for hendes store arbejde med Ungdommen og Damerne. HJ vandt Østturneringen og blev nr. 4 ved DM. Puslingedrenge blev KM. Puslingepiger vandt KM og blev nr. 2 ved uofficiel DM med Anika Klein, Laura Vorborg og Simone Toftdahl på holdet. I pokalfinalerne var puslingepiger, som vandt og DY, som tabte. Puslingedrengene Danmarks første Idræts vuggestue. Ved Torben Krogh Johansen, Bestyrelsesmedlem i Ajax. Danmarks første Idræts vuggestue er beliggende på Ajax grunden ved siden af Ajax København håndbolds klubhus. Københavns Kommune henvendte sig til Ajax i 2003 for at høre om man høre om man stadigvæk var interesseret i at lave en institution på klubhusets grund. Det var vi selvfølgelig. Derfor startede et større planlægningsarbejde med Tommy Kristoffersen og Torben Krogh Johansen som Ajax repræsentanter. Indgangspartiet til vuggestuen Mini-Ajax med Ajax klubhus i baggrunden.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København.

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. 2015 bød på nye medlemmer i bestyrelsen og nye poster til tidligere medlemmer. Vi har fået ny formand, ny næstformand og ny økonomisk ansvarlig.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Referat generalforsamling 8. april 2011. Referat generalforsamling 8. april 2011. Emne Generalforsamling Erhvervsklubben i Mollerup Golfklub Dato for møde Tidspunkt Sted 8.april 2010 Kl. 18.30 Mollerup Golf Club Dagsorden 1. Valg af dirigent:

Læs mere

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015

HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 HF Mors Bestyrelsens beretning 2015 Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2015 har været

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold.

Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Vi har endnu engang haft et år fuld af aktiviteter og selvfølgelig håndbold. Organisatorisk Bestyrelsen deltog før sommerferien i 2016 i et klubudviklingsforløb,

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger

Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Bilag 4.1: Sekretariatets indstilling om henholdsvis tilsagn og afslag på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 140.000 kr. Ajax København Håndbold 140.000

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner

En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner En forening med socialt ansvar og sportslige ambitioner Stevnsgade blev stiftet den 5. maj 1958 af lærere og elever på Stevnsgade Skole i hjertet af Nørrebro. Klubben holdt indtil 1972 til på Stevnsgade

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK

Dagens kamp: 26/08-2006. Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Dagens kamp: 26/08-2006 Christiansbjerg IF vs. Hadsten BK Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Alletiders bedste RIF-hold.

Alletiders bedste RIF-hold. Alletiders bedste RIF-hold. Ser man tilbage på de bedste fodboldspillere i RIF s historie, springer 2 ting umiddelbart i øjnene. De fleste af spillerne har spillet på 1. holdet i de 2 perioder, hvor man

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30

Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30 Referat af årsmøde i SIF fodbold søndag den 14. marts kl. 10.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v/peter Huusom 3. Godkendelse af regnskab og budget v/peter Jensen 4. Indkomne forslag

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S.

Delårsrapport 1. kvartal 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2003/9 Aalborg den 26. maj 2003 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2003: - Indtægter udgør kr. 13,3 mio. mod kr. 9,7 mio. i 2002

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011

Hillerød Håndboldklub. Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Generalforsamling Hillerød Håndboldklub 28 September 2011 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning for det forløbne år Forelæggelse af årsrapport inkl. det reviderede regnskab Forelæggelse

Læs mere

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl. 9.00 13.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med handleplaner for sektionen 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET

NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG. Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 1 NUMMER 4 OKTOBER 201 2 60. ÅRGANG Afslutning af DM 201 2 Kampstatistik SPEEDBLADET 2 SPEEDbladet er Rugbyklubben Speeds klubblad. Email: SpeedBladet@rkspeed.dk Udgiver: Rugbyklubben Speed Løjtegårdsvej

Læs mere

Håber, at have vækket jeres interesse.

Håber, at have vækket jeres interesse. Bliv Sponsor i HPTI Er du firmaet der ønsker at have dit navn promoveret gennem fynsk fodbold? Har du brug for at få dit produkt eksponeret gennem en stærk sportsgren? Hvis dette er tilfældet vil et sponsorat

Læs mere

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6

VANDPOLOSEKTIONEN. 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning Den skriftlige beretning fremgår af bilag 1 på siderne 2 6 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen 4. Orientering om sektionens

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere