SKØNSERKLÆRING J.nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING J.nr. 13123"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING J.nr Besigtigelse d. 20. december Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab: (I det følgende betegnet som Forsikringsselskab/S.S.) Tilstede ved skønsmødet : (Hvis andre end sagens parter anføres i hvilken relation de deltager) (I det følgende betegnet som klagers murermester xx Indklagedes tømrer yy) Bilag (herunder relevante tilbud) :

2 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Fugeudfald i skorsten og facademur. 2. Murværk i kontakt med terræn. 3. Læmur ved terrasse nedbrudt. 4. Læmur ved altan nedbrudt. 5. Jerngelænder ved altan nedbrudt. 6. Terrasseafdækning på karnap stærkt nedbrudt. 7. Flere rustne ståldragere over vinduer. 8. Revnedannelse i lodret muret søjle v. hushjørne. 9. Bagdør mod øst nedbrudt i bunden. 10. Nedbrydninger ved hoved- og kældertrappe. 11. Gelænder ved bagtrappe tæret. Fugeudfald i murværk. 12. Utætte forsatsvinduer. 13. Vægbeklædninger med polystyrenskumplader. 14. Revnede vinduesplader. 15. Vægbeklædninger med bløde træfiberplader. 16. Rodet isolering i loftrum + mangelfuld ventilation. 17. Løbesod fra skorsten. (Klagepunktet frafaldet af KK over for BB ved skønsforretningen). 18. Skimmel i hjørne af stuen. (Klagepunktet frafaldet af KK over for BB ved skønsforretningen). Klagepunkterne er anderledes nummerangivet, end hvad der fremgår af bilag 5. Årsagen er, at de enkelte delpunkter kræver særskilt beskrivelse og vurdering af ansvarsforholdet. Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Betaling for udbedring af de påklagede forhold. Der henvises til bilag 7. Vejret på besigtigelsestidspunktet: Letskyet, tørt og + 8 grader. Øvrige forhold: Ejendommen er en funkisvilla fra Ejendommen henlå forladt ved BB s besigtigelse. Ejendommen bærer præg af forsømt vedligeholdelse gennem mange år. Det fremgår af sagens bilag, at KK har fået afslag i købesummen på kr , på grund af den mangelfulde vedligeholdelse.

3 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad1. Fugeudfald i skorsten og facademur. Ad 1. Konklusion: Der kunne konstateres følgende: Vedligeholdelsen af fuger i murværket er meget forsømt. Der er store områder med fugeudfald. (Foto 3,4,5,6,7,8). Fugeudfaldet øger opsugningen og giver accelereret forvitring af såvel fuger som murværk. Fugeudfaldet er særlig markant i de områder, der har været dækket af klatrende bevoksning. (Vedbend eller efeu). For at sikre murværket vil det være nødvendigt at foretage en større omfugning. I de særlig nedbrudte områder i facader, læmure og skorsten skal der foretages ommuring i nødvendigt omfang. Ad 1. Fejl og forsømmelser: Som det fremgår af foto 2, har store dele af murværket været dækket af bevoksning. Det har ikke været muligt for BB at besigtige de mest alvorlige skader. Det er imidlertid en forsømmelse, at BB har undladt en bemærkning på side 6 under pkt. 2., hvor der spørges, om der er bygningsdele, som normalt er tilgængelige, som ikke har kunnet besigtiges. Her skulle være bemærket, at store dele af murværket er dækket af bevoksning, hvorfor en besigtigelse af murværket ikke har været mulig. Den eneste bemærkning om bevoksning er anført under pkt. 3.5 Vinduer og døre: Der gror efeu op ad væggen mod sydvest. Efeuen vokser ind i vinduet. Dette er ikke et fuldt tilstrækkeligt forbehold til at dække bevoksningen på murværket. Under dette klagepunkt har BB alene med karakter K1 bemærket, at der er enkelte udfaldne fuger i skorsten mod vest. De udfaldne, synlige fuger i den frie del af facademuren er ikke bemærket. Det er fejl og forsømmelse, at der ikke er taget forbehold for den tildækkede del af facademuren, samt at de synlige skader på facademuren, bortset fra skorstenen, ikke er bemærket De synlige skader skulle være medtaget med karakteren K2. Ad. 1. Overslag over Arealet af den samlede facademur er opmålt til ca. 220 m2. Udkradsning af svage mørtelfuger i områder med synligt fugeudfald, nye fuger og ommuring i

4 nødvendigt omfang skønnes til kr Prisen er incl. stillads. Ad. 1. Forbedringer: Ad. 2. Murværk i kontakt med terræn. Ad 2. Konklusion: Ad 2. Fejl og forsømmelser: Ad. 2. Overslag over Ad. 2. Forbedringer: Ad. 3. Nedbrudt læmur. Der er tale om reparationer, hvorfor der ikke skønnes forbedringer forbundet med udbedring af murværkets fuger. Kældervæggene er under terræn udført i beton. Over terræn er kældervæggene udført i massivt murværk, nederst som standerskifte. Dette er oplysninger, som kan hentes på weblager.dk. Når murværk er i kontakt med terræn vil der ske en opfugtning af murværket. Dette giver risiko for frostsprængninger og afskalninger. Dette fremgår af foto 9. Hastigheden for nedbrydningen af murværket afhænger af hvor hårdt murstenene er brændte. Ved klinkbrændte sten sker nedbrydningen meget langsomt. Murværkets udseende tyder på, at der er anvendt klinkbrændte sten. En levetid på ca. 80 år er dog mere end, hvad der kan forventes. En del af murstenene i standerskiftet er skadede. De skal skiftes. Det vil endvidere være nødvendigt at sænke terrænet omkring huset, således at standerskiftet er friholdt af terrænet. De mest skadede sten findes, hvor teglstenssoklen har været dækket af bevoksning. Skaden har således ikke været synlig ved BB s besigtigelse på grund af bevoksningen. Det er en fejl, at BB har forsømt at tage forbehold for besigtigelse af soklen. Sænkning af terræn til under teglstensmur samt udbedring af skader på standerskiftet vurderes til kr ,-. Forbedringen skønnes at udgøre 70% svarende til kr ,-. Læmuren ved terrassen har udvaskede fuger i stort omfang. Der er mange frostsprængte og løse mursten. (Foto 10, 11). Ad. 3. Konklusion: Læmuren er så skadet, at en total ommuring er nødvendig.

5 Ad 3. Fejl og forsømmelser: Ad. 3. Overslag over Som det fremgår af foto 2, har læmuren været fuldstændig dækket af bevoksning. Skaderne har ikke været synlige, men det er en fejl, at BB har undladt at tage forbehold for besigtigelse på grund af bevoksning. Nedtagning af mur og genopførsel som massiv mur skønnes til kr ,-. Ad. 3. Forbedringer: Forbedringen skønnes til 60% svarende til kr ,- Ad.4. Læmur ved altan nedbrudt. Ad 4. Konklusion: Ad 4. Fejl og forsømmelser: Ad. 4. Overslag over Som det fremgår af foto 12 og 13 er læmuren ved altanen nedbrudt. Dette gælder især murdelen ud mod gelænderet. En del af læmuren skal ommures. Som der fremgår af foto 2, har hele altanen været dækket af bevoksning. Skaderne har ikke været synlige, men det er en fejl, at BB har undladt at tage forbehold for besigtigelsen på grund af bevoksning. Prisen på udbedringen vurderes til kr ,- incl stillads. Ad.4. Forbedringer: Ad 5. Jerngelænder ved altan nedbrudt. Der er tale om en reparation, hvorfor der ikke er forbedringer forbundet med udbedringen. Som det fremgår af foto 13, 14 & 15 er jerngelænderet helt nedbrudt af tæring. Ad 5. Konklusion: Ad 5. Fejl og forsømmelser: Ad. 5. Overslag over En reparation af gelænderet er ikke mulig. Gelænderet skal fornyes. Som det fremgår af foto 2 har den del af bygningen været helt dækket af bevoksning. Skaderne har ikke været synlige, men det er en fejl, at BB har undladt at tage forbehold for besigtigelsen på grund af bevoksningen. Fornyelse af rækværk skønnes til kr ,-. Ad. 5. Forbedringer: Forbedringen skønnes til 80% svarende til kr ,-.

6 Ad 6. Nedbrudt terrasseafdækning på karnap. Ad 6. Konklusion: Som det fremgår af foto 16 og 17, er afdækningen nær udtjent og afslutningen ved terrassedøren er mangelfuld. Der er endnu ikke konstateret egentlige utætheder. En snarlig fornyelse af afdækningen er nødvendig. Ad 6. Fejl og forsømmelser: Der har været nogen bevoksning, men det vurderes, at tilstanden af belægningen og afslutningen ved døren har været konstaterbar. Det er en fejl, at disse forhold ikke er nævnt i TR. Ad. 6. Overslag over Ad. 6. Forbedringer: Ad.7. Rustne ståldragere over vinduer. Ad 7. Konklusion: Ad 7. Fejl og forsømmelser: Ad. 7. Overslag over Ad. 7. Forbedringer: Ad. 8. Revnedannelse i muret hjørnesøjle. Fornyelse af tagbelægningen på altanen over karnappen skønnes til kr ,-. Forbedringen skønnes at udgøre 80%, svarende til kr, ,-. Flere af ståldragerne over vinduerne er angrebet af rust. (Foto 18) Vinduesoverliggerne ved karnappen har ikke været synlige på grund af bevoksning. Hvor der er tegn på tæring i form af udskubbede mursten, skal ståldrageren fornyes. Det er en fejl, at skadede ståldragere ikke er bemærket i tilstandsrapporten. 3 af de skadede dragere har været dækket af bevoksning. Det er en fejl, at skaderne på ståldragerne ikke er medtaget i rapporten. De skulle være medtaget med karakter K2. Det er endvidere en fejl, at BB har undladt at tage forbehold for dragere, der har været dækket af bevoksning. Udskiftning/ reparation af yderligere 6 ståldragere skønnes til kr ,-. Der er tale om reparationer. Her skønnes ingen forbedringer. I den murede hjørnesøjle over læmuren ved terrassen er der revnedannelse.(foto 19) Efter bygningstegningen og efter gængs byggeskik i opførelsesåret er der i hjørnesøjlen indmuret en stålsøjle. Stålsøjlen er tæret. Det er denne tæring som medfører de synlige revner.

7 Ad 8. Konklusion: Ad 8. Fejl og forsømmelser: Ad. 8. Overslag over Ad. 8. Forbedringer: Ad. 9. Nedbrudt dør. Ad 9. Konklusion: Ad 9. Fejl og forsømmelser: Ad. 9. Overslag over Ad. 9. Forbedringer: Ad. 10. Nedbrydninger ved hovedog kældertrappe. Ad 10. Konklusion: Stålsøjlen skal udskiftes og hjørnesøjlen skal genopmures. Som det fremgår af foto 2, var dette hushjørne helt dækket af bevoksning og skaden har ikke været visuelt konstaterbar. Det er imidlertid en fejl, at BB har undladt at tage forbehold for besigtigelse på grund af bevoksning. Ommuring af søjle og indstøbning af stålprofil skønnes inkl. nødvendig bygningsafstivning at koste kr ,-. Der er tale om en reparation, hvorfor der ikke er forbedringer. Døren ved bagindgangen er nedbrudt af råd i bunden. (Foto 20). Døren er nær udtjent. Den skal skiftes. Skaden har været konstaterbar ved bygningsgennemgangen. Det er en fejl, at den skadede dør ikke er medtaget til tilstandsrapporten. Den burde være medtaget med karakteren K2. Udskiftning af bagdør skønnes til kr ,-. Forbedringen skønnes at udgøre 80% svarende til kr ,-. Hovedtrappeløbet har begyndende tæringer i bærejernene. (Foto 22). Murværket ved hovedtrappen er defekt med forvitringer og nedbrydninger. (Foto 23). Jernrækværket ved hovedtrappen er tæret (Foto 24) Jernrækværket ved bagtrappen er tæret (foto 21) Udbedring af de nævnte forhold er påkrævet. Ad 10. Fejl og forsømmelser: Forholdene har været konstaterbare ved besigtigelsen, men der er intet nævnt herom i TR. Dette er en fejl. Bærejernene burde være medtaget med karakteren K3. Tærede rækværker burde være medtaget med karakteren K3. Skader i murværket burde være medtaget med karaktern K2.

8 Ad. 10. Overslag over Ad10. Forbedringer: Ad.11. Gelænder ved bagtrappe tæret. Ad.12. Utætte forsatsvinduer. Ad 12. Konklusion: Ad 12. Fejl og forsømmelser: Ad. 12. Overslag over Renovering af hoved- og bagtrappe skønnes at koste kr Der er tale om reparationer, som ikke medfører egentlige forbedringer. Klagepunktet er indeholdt i klagepunkt 10. Vinduerne er de oprindelige jernvinduer. Ved nogle af vinduerne er monteret forsatsvinduer. Der er overfladetæringer. Vinduerne er ikke tætte. Vinduerne er 50 år gamle og må anses for nær udtjente. BB har med karakter K1 bemærket: Jernvinduerne har enkelte overfladetæringer og kitten er revnet. Vinduerne trænger til grundig malerbehandling. Vinduerne adskiller sig ikke negativt i forhold til tilsvarende bygningsdele af samme årgang. Der skønnes ingen fejl og forsømmelser forbundet med dette klagepunkt. Udskiftning af jernvinduer skønnes til kr ,-. Ad.12. Forbedringer: Ved vinduesudskiftning er der tale om en 90% forbedring, svarende til kr ,-. Ad13. Vægbeklædninger med polystyrenskumplader. Alle kældervæggene er beklædte med polystyrenskumplader og hessian. (Foto 31). Ad 13. Konklusion: Ad 13. Fejl og forsømmelser: Denne beklædning opfylder ikke de nugældende brandtekniske forskrifter, men beklædningen skønnes opsat før 1970, hvor der var tale om lovlig beklædning. Beklædningen er imidlertid stærkt brandspreddende, hvorfor den af personsikkerhedsmæssige årsager bør udskiftes. Det er ikke svært at konstatere, at der bag hessiantapetet er polystyrenskumplader. Dette kan ske ved en let bankning på væggen. Det er en fejl, at den brandspredende beklædning ikke er medtaget i TR. På grund af risikoen for personskader, skal det være medtaget med karakteren K3

9 Ad. 13. Overslag over Afrensning af kældervægge + oppudsning skønnes til Kr ,- Ad.13. Forbedringer: Forbedringen skønnes til 20% svarende til kr ,- Ad.14. Revnede vinduesplader. Ad 14. Konklusion: Ad 14. Fejl og forsømmelser: 3 naturstensvinduesplader er revnede (Foto25, 26 og 27). Vinduespladerne kan ikke repareres. De skal udskiftes. Revnerne er meget iøjefaldende, så det er sandsynligt, at revnerne i pladerne har været tildækkede ved bygningsgennemgangen. Dette er imidlertid ikke dokumenteret ved fotos. Der er heller ikke taget forbehold under side 6, stk. 3. Det er således en fejl, at de revnede plader ikke er medtaget i TR. De skulle være medtaget med karakter K2. Ad. 14. Overslag over Udskiftning af vinduesplader, 3 stk. a kr ,- = kr ,-. Ad14. Forbedringer: Ad.15. Vægge med bløde træfiberplader. Der er ingen forbedringer forbundet med udskiftning af vinduespladerne. Der er beklædning med bløde træfiberplader på alle brystninger stue og 1. sal, på væg i soveværelse, på bagvæg i spisestue, bag radiatorer i stue/ spisestue samt på vægge i værelser. (Foto 28). Ad 15. Konklusion: Ad 15. Fejl og forsømmelser: Beklædningen opfylder ikke de nugældende brandtekniske forskrifter. Beklædningen skønnes imidlertid opsat før 1967, hvor der var tale om lovlig beklædning. Beklædningen er røgudviklende i tilfælde af brand. Der er endvidere risiko for udvikling af skimmelsvamp på ydervægge bag beklædningen. Beklædningen bør fjernes i forbindelse med bygningsrenoveringen. Det er ret nemt at konstatere beklædning med bløde træfiberplader. Dette kan ske ved bankning på væggen. Selv om der er tale om en lovlig beklædning, burde beklædningen på grund af risikoen for røgudvikling og

10 skimmel være medtaget med karakter K1. Det er en fejl, at bemærkningen om beklædningen ikke er medtaget i TR. Ad. 15. Overslag over Ad.15. Forbedringer: Ad.16. Rodet isolering i loftrrummet samt mangelfuld ventilation. Nedtagning af de bløde træfiberplader, pudsreparationer, opsætning af glasfilt og maling skønnes til kr ,-. Forbedringen skønnes at udgøre 20% svarende til Kr ,- Isoleringen i loftrummet ligger rodet og noget nedtrådt Foto 30).Der er normale/ tørre fugtforhold i tagkonstruktionen, hvilket indikerer, at ventilationen under de nuværende forhold er tilstrækkelig. (Foto 29) Ad.16. Konklusion: Ad.16. Fejl og forsømmelser: Rodet og nedtrådt isolering nedsætter den tilsigtede isoleringsværdi. Isoleringen bør rettes, så den bliver plan og med tætte samlinger. Nedtrådt og rodet isolering i det aktuelle omfang er ikke en egentlig bygningsskade. Der skønnes ingen fejl eller forsømmelser forbundet med dette klagepunkt. Ad. 16. Overslag over Ad.16. Forbedringer: Eventuelle forligsdrøftelser: Eventuelt Tilretning af isolering skønnes til kr ,- Der er ingen forbedringer forbundet med tilretningen af isoleringen. Der blev ikke drøftet forlig. Ingen bemærkninger.

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142

SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 SKØNSERKLÆRING J.nr. 7/2011/142 Besigtigelsesdato: 2. maj 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11147 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11060 Besigtigelsesdato: 4. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15182 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16184 Besigtigelsesdato: Den 24. maj 2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14069 Besigtigelsesdato: 2014-09-04 torsdag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8092 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Unøjagtig udfyldning af sælgeroplysninger. 2. Fugt i kælder. 3. Skade på trapper. 4. Råd i vinduer og døre samt punkterede ruder.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 14087 Besigtigelsesdato: Mandag d. 06-10-2014 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13107 Besigtigelse d. 10. oktober 2013. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13093

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13093 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13093 Besigtigelsesdato: Torsdag den 19. september 2013 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17010 Besigtigelsesdato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 12128 Besigtigelse d. 20. november 2012. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13074

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13074 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13074 Besigtigelse d. 16. august 2013. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11114 Besigtigelsesdato: Den 25.10.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16196 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 16. august 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13117 Besigtigelsesdato: Den 05.12.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11037 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 2. august 2011. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17071. Besigtigelsesdato: Mandag d. 28-08-2017 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.

SKØNSERKLÆRING. J.nr / Besigtigelse d. 25. januar Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k. SKØNSERKLÆRING J.nr. 10115/10120 Besigtigelse d. 25. januar 2011 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7217 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt gulvafløb. 2. Bagfald på gulv i badeværelset. 3. Utætte fuger i badeværelset. 4. Skade ved loft i badeværelset. 5. Eftergivende gulve

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 Besigtigelse d. 14. marts 2013. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 17079 Besigtigelsesdato: 1. december 2017 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14040 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16026 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17020 Besigtigelsesdato: 28. april 2017. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 16023 Besigtigelsesdato: 11. juli 2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8107 Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Fugtig kældervæg mod syd. 2. Utæt hjørne i tagpap ved skorsten samt fugt i mur i stue. 3. Lyskassevange revnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074

SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 SKØNSERKLÆRING J.nr.16074 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13114

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13114 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13114 Besigtigelsesdato: Den 12.12.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17102 Besigtigelsesdato: Torsdag den 02.11.2017, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13038 Besigtigelsesdato: 08.05.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17095 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 4. december 2017 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12066 Besigtigelsesdato: Mandag den 13. august 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13037 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 8. august 2013 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 12.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 15127 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16109 Besigtigelsesdato: Onsdag den 9. november 2016 kl. 13:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16120 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. november 2016, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17045 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget fredag d. 5. juli 2017 i tidsrummet mellem kl. 10:00 og 11:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17046 Besigtigelsesdato: Mandag den 12.06.2017, kl. 11 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Besigtigelsesdato: 16.05.2013 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 13013 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13157 Besigtigelse d. Ejendommen : Klager : klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab: Forsikringsselskab/S.S.) Tilstede ved skønsmødet : (Hvis

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13026 Besigtigelsesdato: 2. maj 2013, kl. 14.15 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16022 Besigtigelsesdato: 29. april 2016 kl. 11.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11075 Besigtigelsesdato: 12. september 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 12065. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) I SKØNSERKLÆRING J.nr. 12065 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indkiagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13071

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13071 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13071 Besigtigelsesdato: Onsdag d.14. august 2013 kl. 12.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14097 Besigtigelsesdato: 2014-10-13 Mandag den 13. oktober 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17094 Besigtigelsesdato: Den 02.10.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10/2011/142 Besigtigelse d. 24. maj 2011. Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Afslutning ved skotrender. 2. Forkert placering af tagrender. 3. Zinkinddækninger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15165 Besigtigelsesdato: Den 14.01.2016 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14116 Besigtigelsesdato: Onsdag den 22. oktober 2014 kl. 9.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13004 Besigtigelsesdato: Den 27.02.2013, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14067 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 18. august 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10070 Besigtigelse d. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11062 Besigtigelse den: 22. august 2011 kl. 09.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13043 Besigtigelse d. 4. juni 2013 Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11105 Besigtigelsesdato: 2011-12-19 mandag. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16035 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 17.05.2016, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 17087 Besigtigelsesdato: 16. august 2017 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13152 Besigtigelsesdato: 20.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16115 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 6. oktober 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 10.45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16046 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 8. juni. 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13025 Besigtigelsesdato: Fredag den 17. maj 2013. Kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11137

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11137 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11137 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 16. januar 2012 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 12.10 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17144 Besigtigelsesdato: Onsdag, den 17. januar 2018, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 Besigtigelsesdato: 12. oktober 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13139 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17001 Besigtigelse den: 6. september 2017 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16189 Besigtigelsesdato: 15. marts 2017, 12:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9036 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagen omhandler: 1. Mug og fugtskjolder ved forsatsvægge i kælderværelse. 2. Råd i og nedbrudte spærender samt lægter omkring

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: 12. marts 2012 kl. 14.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14082 Besigtigelsesdato: Den 15.10.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13015 Besigtigelsesdato: Mandag, den 29. april 2013, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13103 Besigtigelsesdato: 02.10.2013 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8037 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vinduespartier i udestue 2. Svamp i gulv i udestue Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet de nævnte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17148 Besigtigelsesdato: Fredag, den 2. februar 2018, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning

Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning 7259 Oversigt over klagepunkter: 1. Revne i facade mellem oprindeligt hus og tilbygning Klagers påstand: Der er en revne i en lodret fuge mellem det oprindelige hus og tilbygningen. Revnen burde være omtalt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9055 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Revner/sætning i sokkel samt murværk. 2. Ny inddækninger ved kviste er ikke lavet korrekt. 3. Udgår efter

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11053 Besigtigelsesdato: 2. august 2011, kl. 15.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11050 Besigtigelsesdato: 20. juni 2011, kl.14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14098 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 25. september 2014, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. xx Besigtigelsesdato: Mandag den 2. februar 2015 kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16140 Besigtigelsesdato: 12. januar 2017, kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14042

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14042 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14042 Besigtigelsesdato: Onsdag, den 17. september 2014, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningskyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16162 Besigtigelsesdato: Torsdag den 30.06.2016, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere